Azért érte meg öt évig húzni az ügyet, mert így sokkal nagyobb lesz a perköltség, amit mindenképpen Púp és a télapó fog megfizetni. Hallod ezt, Recsi? Ha letöltendő vagy durva bírság nem is lesz a büntetésben, akkor is milliós tételt basznak a nyakatokba perköltségként. Szerintem ez shiker!
Púpi, tévedsz! Nem mindenki teheti meg ugyanazt. Te például nem dughtasz! Még ha volna is mivel (de ugyebár a Python már nem a régi), nincs kivel! Ez elég nagy gáz, kiscsávó! És a dolgok jelenlegi állási alapján ez így is marad. Szar ügy.
Engem az ügyész nem kér bűnügyi költségben marasztalni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ebben igazad van. Beismerted az elkövetést, innentől kezdve a perköltség már a te nyakadban van. Én igazából már le is szarom, hogy csak két nap közmunkát vagy párezres bírságot kapsz, mert arra még rájön a milliós perköltség. És abba belerokkan a púpod.
Még ha volna is mivel és kivel, aki nem dolgozik, az nem baszhat!
Nincs héber-magyar szótáram. Valaki ezt segítene lefordítani?
A bűnügyi költség egyébként polgári jogi követelés.
Hozzájön az eddigi milliókhoz, és pont leszarom :D
Igazi cigány vagy.
Tévedsz, Púp. A pernyertes felek költségeinek viselése téged terhel majd meg a télapót. Van húsz-harminc rendőr, akik már a hatodik alkalommal utaznak a bíróságra a per miatt. Ha alkalmanként csak ötezer forint a költségük, akkor az már nagyjából egymillió forint. És erre jön még a büntetési tétel. Szarban vagy!
Beteg vagy ember... Baj lesz ebből egyszer te is tudod. Szakadt csövesként fogod majd dadogni ismeretlen embereknek a történeteidet.
Dehogynem! Fogsz te még ide írni.
De dugni nem fogsz. Legfeljebb téged a böriben valaki.
Pont abban a pillanatban kezdek el aggódni miatta, amikor esélyem lesz kezelni a problémát. Ha valami olyan súlyos, hogy kezelhetetlen, amiatt felesleges aggódni, az aggódás ugyanis nem segít.
Amikor Bejlinben a csöves eltörte az orrod, abban a pillanatban nem akartad kezelni a problémát? Mondjuk visszab@szni neki egyet hirtelen felindulásból?
Legfeljebb téged a böriben valaki.
A neten lassan már mindent élőben adnak, a börtönök miért maradnak ki? Persze nem azért kérdezem, mintha engem érdekelne egy a SoDI sérelmére elkövetett homoszexuális erőszak, de azért felháborító, hogy az adófizetők nem tekinthetnek be a börtön életébe xD
Szólíthattok nyugodtan Andinak XD
Nem én magamat.
A rendszer engem.
Lélektani hadviselés. Legyen csak abban a tudatban, hogy leálltam.
Fuck the system ugye? Látod, megint a Rendszer basz seggbe téged, méghozzá jó keményen. Rend van, na.
Mit tippelsz, találsz a fritzeknél olyan melót, ahol kp-be fizetnek neked?
Gondolom keményen összepisilte már magát az izgalomtól, hogy vajon mivel rukkolhat még elő ez a ravasz SoDI. Ugyan Endre, etess másokat. Nem tudsz te róla semmit és pont ezért rág téged az ideg.
Bocs, de ezt fel kellett pontoznom. Annyira VONZAS TORVENYE.
Engem még sosem kényszerített arra a rendszer, hogy rendőröket mocskoljak a blogomon. Sőt, arra se, hogy legyen blogom. De még arra sem, hogy évekig fenntartsak két veszteséges céget. Vagy hogy jegy nélkül utazzak a buszon. A diákhitelem visszafizetése ellen sem volt panaszuk, nem kényszerítettek arra, hogy ezt tagadjam meg. Biztosan csak én vagyok szerencsés.
Milyen Sodi? Ja, az a trottel, akinek átalakítottam a tokmány orrát, mikor meg akart fogdosni? Ha akar, bejöhet a galériámba, és vehet valami szépet. Ja, hogy nincs rá pénze? XD
A rendszer, édesanyád, a zsidók és Andi. Vagy esetleg közben érkeztek újabb versenyzők is?
RGL-re épp most gondoltam. Amúgy hol filmez a takaró alól, ha ennyire nyomorog?
Nocsak, Rgl is kifogott egy ilyen nyaralgatós főnök urat. Endre, a te főnök urad is állandóan nyaralt meg síelni járt. Segíts Rgl-n! Most!
Egy stuttgarti park padján.
Áh, értem!
Óóóaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
Állítólag azért pikkelnek rá az Üdvhadseregnél, mert megpróbálta meginni maga alól a fürdővizet, de csak 5 literig jutott.
(pr)
- Emlékszel, pont így esett, amikor az a trottel bőrig ázva megjelent.
Elirtad, mert SoDi "Börré ázott".
Előbőrré.
Linkeld be a sodisat mert akárhogy kerestem nem találtam.
Min hőbörög a vén metélt? Tőle van a nickem, de egy ideje már nem bírom végignézni a fél óránál is hosszabb, elmebeteg őrjöngéseit.
Megírtam, hogy segítek neki, ha csinál egy normális önéletrajzot. Az egyik feltöltött videójában is azt mondja neki a munkaközvetítős fazon, hogy pótolja ki a hiányzó adatokkal, és ha befejezte, menjen vissza. Ő azt mondja, hogy ez nem ezen múlik, mert volt már rá példa, hogy nem ezen múlott (WTF???), épp ezért mindenki, aki az önéletrajzára hivatkozva nem segít neki, az sátánista (WTF???). Munakeresést finanszírozok, öncélú csavargást nem.
Épp ez az, hogy valójában nem akar, mert élvezi a mostani helyzetét, amikor el lehet játszani a nagyhalált. És amikor szembesítem vele, hogy a vak is látja, hogy ő ezt valójában élvezi, kiakad, mondván: megszállt engem is a sátán, és ő beszél belőlem.
Téged inkább a felgyülemlett ondó szállt meg. Elvégre azzal a kókadt slaggal már lőni nem lehet :D
Ritka nagy állat az ez RGL, mi?
Na de figyelj, én meg hallottam egy olyanról, aki meg csak ül a CV-jén, és nem hajlandó elküldeni sehova. Ami pénzt kap valami alamizsnából, azt mind elszórja hülyeségre, de ha kérdőre vonod, hogy miért nem állást keres, akkor meg valami felkészülési szakaszról hadovel. Ehhez szólj hozzá!
Pontosan annyi racionalitás van az érvelésében, mint a tiedben, amikor mentegetőzöl valami miatt. A különbség annyi, hogy az ő faszságain még te is átlátsz, a sajátjaidon meg nem mindig.
Ismerős történet. Eszembe jut egy űrdiplomata, akit Púpnak hívnak. Másfél éve készül az önéletrajza, de még sosem adta be sehova. Egy olyan önéletrajz, amiben csak felsorolások szerepelnek a tanulmányokról, szakmai tapasztalatról, publikációkról és egyéb skillekről. Ez a Púp nyelviskolába is járt, de arra sem tanult, késve érkezett, nem készült, hetyetyézett. És amikor szembesítették vele a trollok, hogy a vak is látja, hogy ő valójában csak az Andi utáni szaglászást élvezi, kiakadt, mondván, hogy a sztalker-funkciók fontosabbak a honlapon, mint hogy az működjön.
Mit nem értesz ezen, idióta? Amit te mondasz neki (hogy pótolja a hiányzó adatokat) az az elmélet, míg ő személyesen megtapasztalta, hogy mi a gyakorlat (nem ezen múlik). És teljesen igaza van. Nála tényleg semmi nem múlik ezen, már az adatkitöltéssel is csak az idejét pazarolná.
Púp is megtapasztalta Berlin, Germany környékén, hogy bár az elmélet szerint anyanyelvi környezetben lehet a legjobban nyelvet tanulni, a gyakorlat sajnos azt igazolja, hogy még egy szaros középfokú papírt sem lehet így összeszedni. Andi a hibás!
Nincs olyan, hogy magáncsőd, te fasz. Polgári perben rádverik a költségeket, kapsz egy jó fizetési meghagyást, aztán ha iksz időn belül nem fizetsz, szépen átváltják letöltendőre azt is. Vagy szerinted Farkasházy pl miért ment be 10 napra leülni a parkolási bírságát? Mert átváltható, te fasz, ha sehogy máshogy nem tudják behajtani rajtad. Ő önként választotta az átváltást, és napi 1000 Ft-jával ketyegett neki elzárás alatt. Nálad ez nyilván nem 1000 lesz, hanem 10.000 mondjuk, de még így is egy jó pár hónapot bent fogsz üldögélni összességében, ha mindent összeszámítunk, a perköltséget, a kártérítést, a bírságot, mindent.
De azért hazafi vagy, ugye?
Ettől még púposabb lenne.
Nem kell izgulni,a feketegazdaság sem kér a szakértelmedből. Marad a csövezés ;)
nem mintha nem lenne mindegy
Hanem mi? Egyébként polgári jogi követelésnek hívják, ha már jogászkodsz. Egy magáncég, a Centrum Parkoló Kft. és az alperes között bizony ilyen követelés áll fenn. A parkolási bírság nem állami vagy egyéb büntetés, hanem Farkasházy igénybe vett egy szolgáltatást, amit nem fizetett ki. Szerinte jogtalanul kapta a bírságot, de a bíróság szerint jogosan. Így pedig ki kellett fizetnie ezt is és a perköltséget is, ő pedig inkább leülte. Kezdheted készíteni a segged, Púp!
igy mulat egy cigány ur!
mint az érdekérvényesito képessége, ZÉRUS
nem leszarod. LEÜLÖD XD
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Tolmácsot kérek!
Kivételesen igaza van a gnómnak. Farkasházyt valszeg megbaszták a közteresek, vagy valami ilyesmi, és azért tudta leülni.
Az a vicces, hogy a trottel most örömködik, hogy haha, a bűnügyi költséget, ha lesz egyáltalán nem kell kifizetnie, milyen jó.
Holott egy normális embert a helyében inkább az aggasztana, hogy a büntetést magát viszont tuti le kell ülni, és ha megússza 300k-val, akkor még jól járt. A másik ok pedig az lehetne az aggodalomra, hogy az adósságai miatt semmilyen bankszámlája nem lehet, semmilyen legális melót nem vállalhat legjobb esetben is még 4-5 évig(ha feltesszük, hogy nem próbálják meg behajtani, hanem hagyják őket elévülni a hitelezők), de minden egyes új tétel tovább rontja a helyzetét.
Trottel, mit tippelsz, meddig tartanak el veráék? Ha már nem lesznek, akkor el tudod magad tartani fekete munkával bankszámla nélkül? Vagy az EU-n kívül tervezel új életet kezdeni?
Megy majd Szíriába, Aszad elnök édenkertjébe. És ott talán végre boldog lesz...
... vagy döglött.
Baszki neopúp, ha nem vagy tisztában valaminek a jogi vonatkozásában, akkor kérj meg egy, a szakterületen jártas jogászt hogy magyarázza el neked, majd fizetsd ki és csináld amit mond.
Érdekes. Állítólag hülyék vagyunk, de mégsem egy irodai íróasztal alatt csövezünk, nem egy 70 éves öregasszony könyöradományain élünk, nem álmodozunk immáron negyedik éve valami alsó-kategóriás fos kínai mobiltelefonról, rendezett családi életünk van feleségekkel, barátnőkkel, gyerekekkel, barátokkal stb.
És vádlottak sem vagyunk.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
amugy a recsiroda lenne vajon????????
rohadt banán
Sep 07, 2015 13:27:41
Szépen odaálltatok volna Hermánnal a bíró elé az elején és elismeritek az egészet. De nem, ti évekig cirkuszoltok, mert unatkoztok. Lehet az elején egy minimális összeggel megúsztátok volna meg némi ejnye-bejnyével. Gondolom Vera néni fizetős kedvében lesz a végösszeget meglátva is :)
Azért érte meg öt évig húzni az ügyet, mert így sokkal nagyobb lesz a perköltség, amit mindenképpen Púp és a télapó fog megfizetni. Hallod ezt, Recsi? Ha letöltendő vagy durva bírság nem is lesz a büntetésben, akkor is milliós tételt basznak a nyakatokba perköltségként. Szerintem ez shiker!
Sep 07, 2015 13:27:41
sodika
Sep 07, 2015 13:28:08
A lényeg ezen van.
Megkérdezi tőlem a rendőrség, én raktam-e ki.
Világosan bevallom, hogy igen.
NÉGY ÉV MÚLVA: Első tárgyalás. :)
Biztos én vagyok a hülye, hogy szerintem ez nem normális. :)
Sep 07, 2015 13:28:08
AlkotóMunka
Sep 07, 2015 13:28:24
Nem.
Mindenki ugyanazt teheti meg.
Mindenki ugyanazt teheti meg.
Púpi, tévedsz! Nem mindenki teheti meg ugyanazt. Te például nem dughtasz! Még ha volna is mivel (de ugyebár a Python már nem a régi), nincs kivel! Ez elég nagy gáz, kiscsávó! És a dolgok jelenlegi állási alapján ez így is marad. Szar ügy.
Sep 07, 2015 13:28:24
sodika
Sep 07, 2015 13:29:44
Azért érte meg öt évig húzni az ügyet, mert így sokkal nagyobb lesz a perköltség, amit mindenképpen Púp és a télapó fog megfizetni.
Sep 07, 2015 13:29:44
rohadt banán
Sep 07, 2015 13:29:57
A lényeg ezen van.
Ebben igazad van. Beismerted az elkövetést, innentől kezdve a perköltség már a te nyakadban van. Én igazából már le is szarom, hogy csak két nap közmunkát vagy párezres bírságot kapsz, mert arra még rájön a milliós perköltség. És abba belerokkan a púpod.
Sep 07, 2015 13:29:57
sodika
Sep 07, 2015 13:30:31
Másrészt a perköltség nem tárgyalási naponként növekszik.
Van szakértői díj, meg a tanúk utazási költsége, és ennyi.
semmi több.
semmi több.
Sep 07, 2015 13:30:31
Dr. Fórizs Eszter
Sep 07, 2015 13:31:01
Még ha volna is mivel és kivel, aki nem dolgozik, az nem baszhat!
Sep 07, 2015 13:31:01
rohadt banán
Sep 07, 2015 13:31:55
Nincs héber-magyar szótáram. Valaki ezt segítene lefordítani?
Sep 07, 2015 13:31:55
sodika
Sep 07, 2015 13:32:22
Én igazából már le is szarom, hogy csak két nap közmunkát vagy párezres bírságot kapsz, mert arra még rájön a milliós perköltség. És abba belerokkan a púpod.
Sep 07, 2015 13:32:22
Érdeklődő
Sep 07, 2015 13:35:22
Igazi cigány vagy.
Sep 07, 2015 13:35:22
rohadt banán
Sep 07, 2015 13:35:34
Másrészt a perköltség nem tárgyalási naponként növekszik.
semmi több.
semmi több.
Tévedsz, Púp. A pernyertes felek költségeinek viselése téged terhel majd meg a télapót. Van húsz-harminc rendőr, akik már a hatodik alkalommal utaznak a bíróságra a per miatt. Ha alkalmanként csak ötezer forint a költségük, akkor az már nagyjából egymillió forint. És erre jön még a büntetési tétel. Szarban vagy!
Sep 07, 2015 13:35:34
sodika
Sep 07, 2015 13:36:49
Még egyszer: polgári peres követelés, meg bűnügyi költség polgári jogi követelés. Az olyat pont kakilom ne, elfér a régi pármillió mellett. :))
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 07, 2015 13:36:49
-
Sep 07, 2015 13:43:41
Még egyszer: polgári peres követelés, meg bűnügyi költség polgári jogi követelés. Az olyat pont kakilom ne, elfér a régi pármillió mellett. :))
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Beteg vagy ember... Baj lesz ebből egyszer te is tudod. Szakadt csövesként fogod majd dadogni ismeretlen embereknek a történeteidet.
Sep 07, 2015 13:43:41
AlkotóMunka
Sep 07, 2015 13:45:13
Soha többet nem írok ide
Dehogynem! Fogsz te még ide írni.
De dugni nem fogsz. Legfeljebb téged a böriben valaki.
Sep 07, 2015 13:45:13
sodika
Sep 07, 2015 13:45:32
Baj lesz ebből egyszer te is tudod.
Pont abban a pillanatban kezdek el aggódni miatta, amikor esélyem lesz kezelni a problémát. Ha valami olyan súlyos, hogy kezelhetetlen, amiatt felesleges aggódni, az aggódás ugyanis nem segít.
Sep 07, 2015 13:45:32
Hiénaverő
Sep 07, 2015 13:48:52
Matyarul belenyugodtál, hogy életed végéig egy szar csöves maradsz, akitől úgysem lehet behajtani semmit. Ez azért shiker!
Sep 07, 2015 13:48:52
AlkotóMunka
Sep 07, 2015 13:51:17
Amikor Bejlinben a csöves eltörte az orrod, abban a pillanatban nem akartad kezelni a problémát? Mondjuk visszab@szni neki egyet hirtelen felindulásból?
Laci
Legfeljebb téged a böriben valaki.
A neten lassan már mindent élőben adnak, a börtönök miért maradnak ki? Persze nem azért kérdezem, mintha engem érdekelne egy a SoDI sérelmére elkövetett homoszexuális erőszak, de azért felháborító, hogy az adófizetők nem tekinthetnek be a börtön életébe xD
rohadt banán
Sep 07, 2015 13:53:27
Púp adóssága még egy laza millióval nőni fog. Erre jön még rá az ítélet, és az annak nyomán indított csoportos polgári perek tételei, még sok-sok százezer, de inkább millió forint. Ez azt jelenti, hogy ha holnaptól legálisan munkába állna, még akkor is legalább tíz-húsz évig nyögné a tartozásait. Recskás, éppen most kényszeríted magad örökre a feketegazdaságba. Ezt vehetjük shikernek?
Sep 07, 2015 13:53:27
Hiénaverő
Sep 07, 2015 13:55:43
Nyugi, ha beindul a Shaját Megoldás, egy hét alatt az egészet kiskálázza, Hahó!
Sep 07, 2015 13:55:43
"csöves"
Sep 07, 2015 13:55:59
Szólíthattok nyugodtan Andinak XD
Sep 07, 2015 13:55:59
sodika
Sep 07, 2015 13:58:47
éppen most kényszeríted magad örökre a feketegazdaságba. Ezt vehetjük shikernek?
Nem én magamat.
A rendszer engem.
Sep 07, 2015 13:58:47
Kiss Kender Farkas
Sep 07, 2015 13:59:34
Tényleg, hol marad az Andit besározó újabb videó? Amiben a szexuális szokásairól kívántál értekezni
Sep 07, 2015 13:59:34
broni
Sep 07, 2015 13:59:59
dániába még ingyen sört is adnak a regisztrált alkoholistáknak!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 07, 2015 13:59:59
sodika
Sep 07, 2015 14:01:39
Tényleg, hol marad az Andit besározó újabb videó? Amiben a szexuális szokásairól kívántál értekezni
Hiénaverő
Nem én magamat.
A rendszer engem.
A rendszer engem.
Fuck the system ugye? Látod, megint a Rendszer basz seggbe téged, méghozzá jó keményen. Rend van, na.
broni
Sep 07, 2015 14:02:25
5-vagy 6 dobozzal naponta!!!!!!!
Sep 07, 2015 14:02:25
Zulu
(
x15)
Sep 07, 2015 14:05:09
x15)
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mit tippelsz, találsz a fritzeknél olyan melót, ahol kp-be fizetnek neked?
Kiss Kender Farkas
Sep 07, 2015 14:05:36
Gondolom keményen összepisilte már magát az izgalomtól, hogy vajon mivel rukkolhat még elő ez a ravasz SoDI. Ugyan Endre, etess másokat. Nem tudsz te róla semmit és pont ezért rág téged az ideg.
Sep 07, 2015 14:05:36
Schwezoff David
Sep 07, 2015 14:09:25
Bocs, de ezt fel kellett pontoznom. Annyira VONZAS TORVENYE.
Sep 07, 2015 14:09:25
rohadt banán
Sep 07, 2015 14:09:36
Nem én magamat.
A rendszer engem.
A rendszer engem.
Engem még sosem kényszerített arra a rendszer, hogy rendőröket mocskoljak a blogomon. Sőt, arra se, hogy legyen blogom. De még arra sem, hogy évekig fenntartsak két veszteséges céget. Vagy hogy jegy nélkül utazzak a buszon. A diákhitelem visszafizetése ellen sem volt panaszuk, nem kényszerítettek arra, hogy ezt tagadjam meg. Biztosan csak én vagyok szerencsés.
Sep 07, 2015 14:09:36
Aszad elnök
Sep 07, 2015 14:10:45
Szeretném felszólítani Kis Endre Farkas urat, hogy
1. Tanulja meg normálisan leírni a nevemet.
2. Ne küldözgessen a hivatalos e-mail címemre mindenféle meztelen képeket meg videókat magáról.
Köszönöm.
1. Tanulja meg normálisan leírni a nevemet.
2. Ne küldözgessen a hivatalos e-mail címemre mindenféle meztelen képeket meg videókat magáról.
Köszönöm.
Sep 07, 2015 14:10:45
"csöves"
Sep 07, 2015 14:11:20
Milyen Sodi? Ja, az a trottel, akinek átalakítottam a tokmány orrát, mikor meg akart fogdosni? Ha akar, bejöhet a galériámba, és vehet valami szépet. Ja, hogy nincs rá pénze? XD
Sep 07, 2015 14:11:20
Kiss Kender Farkas
Sep 07, 2015 14:16:20
Szerintem te is érzed krónikás, hogy egyre jobban merülsz a saját magad által gyártott kakiba és ezért hetyetyézel. Régen ilyenkor már kioktattál minket a vonzás törvényéről meg zsidóztál. Most viszont csak erre a tétova matyarázkodásra futja csak.
Sep 07, 2015 14:16:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 07, 2015 14:17:54
x30)
RGL: Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják Az Istent
www.youtube.com/watch?v=hALV8tIUXQI
Pár napja a padon ücsörgő RGL-től megkérdezte egy 31 éves német nő, hogy hisz-e Istenben. Ebből egy órákig tartó beszélgetés kerekedett, melynek során a nő felajánlotta, hogy RGL-nek ad egy bizonyos összeget, amit a szüleitől kapott 1 éve, és addig nem tudta, mire fordítsa. RGL nagyvonalúan visszautasította, mert a háborúban biztos lesznek olyanok, akiknek jobban jön majd, meg hát egy nőtől ő nem fogad el pénzt. (Ezt akár a hölgyúr valódi nemét illető újabb közvetett bizonyítéknak is tekinthetnénk, azonban tény, hogy kb. 95%-ban eddig is nők könyöradományaiból élt.) Szállást nem tudott felajánlani Rácznak, mivel 4 másik nővel él egy bérelt lakásban. Végül RGL meg-megfeletkezve Melindájáról jelezte közeledési szándékát a nőnek, de ő nem volt vevő erre. Aztán sikerült valamivel megbántania és elriasztania őt. Azért egy felbélyegzett borítékot még kapott tőle, hogy írjon majd.
www.youtube.com/watch?v=hALV8tIUXQI
Pár napja a padon ücsörgő RGL-től megkérdezte egy 31 éves német nő, hogy hisz-e Istenben. Ebből egy órákig tartó beszélgetés kerekedett, melynek során a nő felajánlotta, hogy RGL-nek ad egy bizonyos összeget, amit a szüleitől kapott 1 éve, és addig nem tudta, mire fordítsa. RGL nagyvonalúan visszautasította, mert a háborúban biztos lesznek olyanok, akiknek jobban jön majd, meg hát egy nőtől ő nem fogad el pénzt. (Ezt akár a hölgyúr valódi nemét illető újabb közvetett bizonyítéknak is tekinthetnénk, azonban tény, hogy kb. 95%-ban eddig is nők könyöradományaiból élt.) Szállást nem tudott felajánlani Rácznak, mivel 4 másik nővel él egy bérelt lakásban. Végül RGL meg-megfeletkezve Melindájáról jelezte közeledési szándékát a nőnek, de ő nem volt vevő erre. Aztán sikerült valamivel megbántania és elriasztania őt. Azért egy felbélyegzett borítékot még kapott tőle, hogy írjon majd.
Kiss Kender Farkas
Sep 07, 2015 14:19:21
Nem én magamat.
A rendszer engem
.
A rendszer engem
.
A rendszer, édesanyád, a zsidók és Andi. Vagy esetleg közben érkeztek újabb versenyzők is?
Sep 07, 2015 14:19:21
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 07, 2015 14:23:59
x30)
t > d
-
Sep 07, 2015 14:36:23
Mikor adják el az irodát sneci?
Sep 07, 2015 14:36:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 07, 2015 14:37:57
x30)
RGL: ENJOY hOLOCAUST
www.youtube.com/watch?v=VrMPsLAAp4o
A stuttgarti Üdvhadsegeregnél is kezd sok lenni RGL-ből. Nem tetszik nekik, hogy odajár fürdeni, pedig a főnökkel ("főkolompossal") meg lett beszélve. De a főnök nyaralni van, "mert nyaralgatni fontosabb, mint valakinek segíteni".
www.youtube.com/watch?v=VrMPsLAAp4o
A stuttgarti Üdvhadsegeregnél is kezd sok lenni RGL-ből. Nem tetszik nekik, hogy odajár fürdeni, pedig a főnökkel ("főkolompossal") meg lett beszélve. De a főnök nyaralni van, "mert nyaralgatni fontosabb, mint valakinek segíteni".
Góth télapó
Sep 07, 2015 14:39:15
A társadalom többsége érdekes módon tud legálisan dolgozni. Őket nem kényszeriti a rendszer feketézésre?
Biztos a zsidók miatt csak a nemzet krónikását vegzálják a gonosz gyíkemberek.
Biztos a zsidók miatt csak a nemzet krónikását vegzálják a gonosz gyíkemberek.
Sep 07, 2015 14:39:15
Aszad elnök
Sep 07, 2015 14:40:58
youtube.com/watch?v=VrMPsLAAp4o
Sep 07, 2015 14:40:58
Kiss Kender Farkas
Sep 07, 2015 14:42:34
Nocsak, Rgl is kifogott egy ilyen nyaralgatós főnök urat. Endre, a te főnök urad is állandóan nyaralt meg síelni járt. Segíts Rgl-n! Most!
Sep 07, 2015 14:42:34
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 07, 2015 14:42:52
x30)
mindeközben Berlinben
Sep 07, 2015 14:42:54
Bár hétfő volt, Andi és Chris csak dél körül mászott ki az ágyból. Felhős, kora őszi nap virradt a német fővárosra, és szerencsére a szabad szellemű művészpár megengedhette magának, hogy ne szürke egerek napi rutinját kövesse. A galéria, ami az utóbbi hónapokban szinte szárnyalt, csak délután nyitott, Chris pedig szabadúszó grafikusként szintén maga rendelkezett az idejéről. Andi egy pajkos mosolyt küldött szerelmének, majd élvezettel vette a szájába az egyre keményedő farkát. Chris felnyögött, amikor elélvezett, Andi pedig mondta, hogy egy ágyba vitt reggelivel viszonozhatná a reggeli ébresztést. Miközben spanyol sonkát, francia camembert-t, olajbogyót ettek, és mellé frissen pörkölt arabicát szürcsöltek kortyoltak, halkan elkezdett dobolni az eső az ablakpárkányon. A cseppek sűrűsödtek, hamarosan már zuhogott.
- Alig bírtam elfojtani a röhögést, amikor kiderült, hogy valaki bepalizta.
- Nem félsz tőle, hogy visszajön bosszút állni?
- És mégis hogyan? Vonatjegyre sincs pénze, ha pedig mégis ideenné a feje, szétverem a betonon a hülye fejét!
- Ezt a vadságot szeretem benned, cica! - mondta Chris, majd felrakta Andit a konyhapultra, és meleg, nedves puncijába tolta a hatalmas, kemény farkát.
- Alig bírtam elfojtani a röhögést, amikor kiderült, hogy valaki bepalizta.
- Nem félsz tőle, hogy visszajön bosszút állni?
- És mégis hogyan? Vonatjegyre sincs pénze, ha pedig mégis ideenné a feje, szétverem a betonon a hülye fejét!
- Ezt a vadságot szeretem benned, cica! - mondta Chris, majd felrakta Andit a konyhapultra, és meleg, nedves puncijába tolta a hatalmas, kemény farkát.
Sep 07, 2015 14:42:54
broni
Sep 07, 2015 14:45:39
rgl nem lesz nem lesz akkor öngyilkos????????
Sep 07, 2015 14:45:39
Aszad elnök
Sep 07, 2015 14:45:44
Áh, értem!
Sep 07, 2015 14:45:44
SoDI
Sep 07, 2015 14:45:45
Andi egy pajkos mosolyt küldött szerelmének, majd élvezettel vette a szájába az egyre keményedő farkát........majd felrakta Andit a konyhapultra, és meleg, nedves puncijába tolta a hatalmas, kemény farkát.
Óóóaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
Sep 07, 2015 14:45:45
Piciklizz le a dombról
Sep 07, 2015 14:47:35
Rohadj meg sodi!!!
Sep 07, 2015 14:47:35
rohadt banán
Sep 07, 2015 14:47:46
Púp, gyakran gondolsz arra, hogy majdnem sikerült? Kint voltál Berlin, Germany környékén, és ha kicsit megerőlteted magad, lenne egy német középfokú nyelvvizsgád. Ha kicsit megerőlteted magad, lehetne valamilyen operátori melód, amiből normálisan megélhetnél. Ha kicsit megerőlteted magad, lennének kint haverjaid, akikkel bulizhatsz. Ha kicsit visszafogod a beteges, sztalker énedet, együtt pezsgőzhettél volna Andival a galéria megnyitóján. Ha kicsit értenél a szakmádhoz, most meglenne az első kinti referenciamunkád. Ha kicsit igényesebb vagy egy csövesnél, nem amortizálod le a lakást Omáéknál, és most már az előző főbérlő ajánlásával költözhetnél az új, erkélyes lakásodba. Gyakran gondolsz arra, hogy milyen kicsin múlt? És hogy csak és kizárólag te vagy az oka, hogy életed utolsó lehetőségét is elbasztad? Szoktál sírni emiatt?
Sep 07, 2015 14:47:46
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 07, 2015 14:49:33
x30)
rgl nem lesz nem lesz akkor öngyilkos????????
Állítólag azért pikkelnek rá az Üdvhadseregnél, mert megpróbálta meginni maga alól a fürdővizet, de csak 5 literig jutott.
(pr)
Góth télapó
Sep 07, 2015 14:50:38
Sep 07, 2015 14:50:38
rohadt banán
Sep 07, 2015 14:52:06
Előbőrré.
Sep 07, 2015 14:52:06
broni
Sep 07, 2015 14:52:21
[quote=Karalábé Hadnagy]Állítólag azért pikkelnek rá az Üdvhadseregnél, mert megpróbálta meginni maga alól a fürdővizet, de csak 5 literig jutott.
(pr)[/quote
már regelném a gyertyalángra őt is......
(pr)[/quote
Sep 07, 2015 14:52:21
Góth télapó
Sep 07, 2015 14:54:21
[quote=Karalábé Hadnagy]Állítólag azért pikkelnek rá az Üdvhadseregnél, mert megpróbálta meginni maga alól a fürdővizet, de csak 5 literig jutott.
(pr)[/quote
(pr)[/quote
Linkeld be a sodisat mert akárhogy kerestem nem találtam.
Sep 07, 2015 14:54:21
broni
Sep 07, 2015 15:00:18
[quote=Góth télapó]Linkeld be a sodisat mert akárhogy kerestem nem találtam.[/quote
szt törölték, valaki jelezheztte, hogy él((((((((
szt törölték, valaki jelezheztte, hogy él((((((((
Sep 07, 2015 15:00:18
Kiss Kender Farkas
Sep 07, 2015 15:03:10
Na, közben a tanár úrnál is megy a műsor, mondjuk most érthető a kiakadása. Rgl-re vissza: már sikerült megfáznia, fájnak a veséi is. Endre miért nem segítesz a "barátodnak"? Bezzeg a te cuccaidért rohannia kellett volna Andinak.
Sep 07, 2015 15:03:10
broni
Sep 07, 2015 15:04:17
www.blikk.hu/blikk_aktualis/keresik-a-zsaruk-a-gyilkos-drog-vasarloit-2396935
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 07, 2015 15:04:17
rohadt banán
Sep 07, 2015 15:14:28
Na, közben a tanár úrnál is megy a műsor, mondjuk most érthető a kiakadása. Rgl-re vissza: már sikerült megfáznia, fájnak a veséi is. Endre miért nem segítesz a "barátodnak"? Bezzeg a te cuccaidért rohannia kellett volna Andinak.
Min hőbörög a vén metélt? Tőle van a nickem, de egy ideje már nem bírom végignézni a fél óránál is hosszabb, elmebeteg őrjöngéseit.
Sep 07, 2015 15:14:28
sodika
Sep 07, 2015 15:16:08
Endre miért nem segítesz a "barátodnak"?
Megírtam, hogy segítek neki, ha csinál egy normális önéletrajzot. Az egyik feltöltött videójában is azt mondja neki a munkaközvetítős fazon, hogy pótolja ki a hiányzó adatokkal, és ha befejezte, menjen vissza. Ő azt mondja, hogy ez nem ezen múlik, mert volt már rá példa, hogy nem ezen múlott (WTF???), épp ezért mindenki, aki az önéletrajzára hivatkozva nem segít neki, az sátánista (WTF???). Munakeresést finanszírozok, öncélú csavargást nem.
Sep 07, 2015 15:16:08
Hiénaverő
Sep 07, 2015 15:18:38
Minek ennek a hülye fasznak önéletrajz? 2 hete rúgatta ki magát egy nyugdíjas állásból Németországban, ezek után hova akar még jelentkezni? És minek?
Sep 07, 2015 15:18:38
sodika
Sep 07, 2015 15:21:19
Minek ennek a hülye fasznak önéletrajz? 2 hete rúgatta ki magát egy nyugdíjas állásból Németországban, ezek után hova akar még jelentkezni? És minek?
Épp ez az, hogy valójában nem akar, mert élvezi a mostani helyzetét, amikor el lehet játszani a nagyhalált. És amikor szembesítem vele, hogy a vak is látja, hogy ő ezt valójában élvezi, kiakad, mondván: megszállt engem is a sátán, és ő beszél belőlem.
Sep 07, 2015 15:21:19
Góth télapó
Sep 07, 2015 15:22:05
Téged inkább a felgyülemlett ondó szállt meg. Elvégre azzal a kókadt slaggal már lőni nem lehet :D
Sep 07, 2015 15:22:05
Zulu
(
x15)
Sep 07, 2015 15:23:32
x15)
Ritka nagy állat az ez RGL, mi?
Na de figyelj, én meg hallottam egy olyanról, aki meg csak ül a CV-jén, és nem hajlandó elküldeni sehova. Ami pénzt kap valami alamizsnából, azt mind elszórja hülyeségre, de ha kérdőre vonod, hogy miért nem állást keres, akkor meg valami felkészülési szakaszról hadovel. Ehhez szólj hozzá!
Zulu
(
x15)
Sep 07, 2015 15:26:53
x15)
Pontosan annyi racionalitás van az érvelésében, mint a tiedben, amikor mentegetőzöl valami miatt. A különbség annyi, hogy az ő faszságain még te is átlátsz, a sajátjaidon meg nem mindig.
-
Sep 07, 2015 15:30:32
vera neni is eltanulhatna mar ezt a "csovezest nem finanszirozok" szoveget. recsi, te mar 3eve egy venasszonynal csovezel, kicsit segiteni kene a "baratodnak", es egybol kifogasokat keresel? mi lett volna, ha vera neni az elso honap utan aztmondja neked, hogy a csovezest nem tamogatja, vagy mesz az utcara, vagy elkezdesz normalis allast keresni...
Sep 07, 2015 15:30:32
rohadt banán
Sep 07, 2015 15:32:39
Ismerős történet. Eszembe jut egy űrdiplomata, akit Púpnak hívnak. Másfél éve készül az önéletrajza, de még sosem adta be sehova. Egy olyan önéletrajz, amiben csak felsorolások szerepelnek a tanulmányokról, szakmai tapasztalatról, publikációkról és egyéb skillekről. Ez a Púp nyelviskolába is járt, de arra sem tanult, késve érkezett, nem készült, hetyetyézett. És amikor szembesítették vele a trollok, hogy a vak is látja, hogy ő valójában csak az Andi utáni szaglászást élvezi, kiakadt, mondván, hogy a sztalker-funkciók fontosabbak a honlapon, mint hogy az működjön.
Sep 07, 2015 15:32:39
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 07, 2015 15:34:35
x30)
Az egyik feltöltött videójában is azt mondja neki a munkaközvetítős fazon, hogy pótolja ki a hiányzó adatokkal, és ha befejezte, menjen vissza. Ő azt mondja, hogy ez nem ezen múlik, mert volt már rá példa, hogy nem ezen múlott (WTF???), épp ezért mindenki, aki az önéletrajzára hivatkozva nem segít neki, az sátánista (WTF???).
Mit nem értesz ezen, idióta? Amit te mondasz neki (hogy pótolja a hiányzó adatokat) az az elmélet, míg ő személyesen megtapasztalta, hogy mi a gyakorlat (nem ezen múlik). És teljesen igaza van. Nála tényleg semmi nem múlik ezen, már az adatkitöltéssel is csak az idejét pazarolná.
rohadt banán
Sep 07, 2015 15:38:40
Púp is megtapasztalta Berlin, Germany környékén, hogy bár az elmélet szerint anyanyelvi környezetben lehet a legjobban nyelvet tanulni, a gyakorlat sajnos azt igazolja, hogy még egy szaros középfokú papírt sem lehet így összeszedni. Andi a hibás!
Sep 07, 2015 15:38:40
Soditól kérdem
Sep 07, 2015 15:44:00
Arról miért nem csinált videót RGL, hogy kapott egy bocsánatért esedező és a hazatéréséét kérő SMS-t az őt szerető Melindától?
Sep 07, 2015 15:44:00
töppedt buzigolyók
Sep 07, 2015 16:01:42
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nincs olyan, hogy magáncsőd, te fasz. Polgári perben rádverik a költségeket, kapsz egy jó fizetési meghagyást, aztán ha iksz időn belül nem fizetsz, szépen átváltják letöltendőre azt is. Vagy szerinted Farkasházy pl miért ment be 10 napra leülni a parkolási bírságát? Mert átváltható, te fasz, ha sehogy máshogy nem tudják behajtani rajtad. Ő önként választotta az átváltást, és napi 1000 Ft-jával ketyegett neki elzárás alatt. Nálad ez nyilván nem 1000 lesz, hanem 10.000 mondjuk, de még így is egy jó pár hónapot bent fogsz üldögélni összességében, ha mindent összeszámítunk, a perköltséget, a kártérítést, a bírságot, mindent.
Sep 07, 2015 16:01:42
broni
Sep 07, 2015 16:07:20
épp ezért mindenki, aki az önéletrajzára hivatkozva nem segít neki, az sátánista (WTF???)
én sátánista vagyok.........heil black metal!!!!!!!!!!
én sátánista vagyok.........heil black metal!!!!!!!!!!
Sep 07, 2015 16:07:20
sodika
Sep 07, 2015 16:09:19
töppedt buzigolyók:
A parkolási bírság nem polgári peres követelés, te fasz.
A bírság és a büntetés váltható át börtönre.
Minden más (ideérve a bűnügyi költséget is) nem váltható át.
Sep 07, 2015 16:09:19
skála metró áruház
Sep 07, 2015 16:10:52
töppedt buzigolyók:
De azért hazafi vagy, ugye?
Sep 07, 2015 16:10:52
sodika
Sep 07, 2015 16:12:03
De még a bírság közül sem váltható át minden.
A parkolási bírság pl. igen, de pl. az adójogi bírság már nem.
A parkolási bírság pl. igen, de pl. az adójogi bírság már nem.
Sep 07, 2015 16:12:03
adójogi bírság
Sep 07, 2015 16:14:14
*nick kiadó
Sep 07, 2015 16:14:14
Rackapaka
Sep 07, 2015 16:14:23
Sep 07, 2015 16:14:23
skála metró áruház
Sep 07, 2015 16:20:44
Ugye hazafi vagy, te szar? Akkor miért nem operáltatod meg végre a sérved? Hiszen a Butaházi (vagy a Torcsókai?) is megmon'ta, előbb magad pakold rendbe, aztán jöhet a Nemzet.
Sep 07, 2015 16:20:44
-
Sep 07, 2015 16:27:35
dologhaz kene a te fajtadnak, recsi! aki eleri az 5millios tartozat, annak kuldeni kene a behivot, vagy alairatni vele egy reszletfizetest.
neked nem is adnek olyen nehez melot, a konyhan kene napi 100kilo krumplit megpucolnod es felkockaznod. ulve is csinalhatnad.
neked nem is adnek olyen nehez melot, a konyhan kene napi 100kilo krumplit megpucolnod es felkockaznod. ulve is csinalhatnad.
Sep 07, 2015 16:27:35
AlkotóMunka
Sep 07, 2015 16:30:27
dologhaz kene a te fajtadnak, recsi! aki eleri az 5millios tartozat, annak kuldeni kene a behivot, vagy alairatni vele egy reszletfizetest.
Sep 07, 2015 16:30:27
stressznélküli nyugi
Sep 07, 2015 16:31:41
Nem én magamat.
A rendszer engem.
A rendszer engem.
Nem kell izgulni,a feketegazdaság sem kér a szakértelmedből. Marad a csövezés ;)
Sep 07, 2015 16:31:41
Brian
Sep 07, 2015 16:32:44
nem mintha nem lenne mindegy
Sep 07, 2015 16:32:44
rohadt banán
Sep 07, 2015 16:36:08
töppedt buzigolyók:
Hanem mi? Egyébként polgári jogi követelésnek hívják, ha már jogászkodsz. Egy magáncég, a Centrum Parkoló Kft. és az alperes között bizony ilyen követelés áll fenn. A parkolási bírság nem állami vagy egyéb büntetés, hanem Farkasházy igénybe vett egy szolgáltatást, amit nem fizetett ki. Szerinte jogtalanul kapta a bírságot, de a bíróság szerint jogosan. Így pedig ki kellett fizetnie ezt is és a perköltséget is, ő pedig inkább leülte. Kezdheted készíteni a segged, Púp!
Sep 07, 2015 16:36:08
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 07, 2015 16:46:48
x30)
A Sodinak milyen a börtöntűrő képessége?
Bauspeck
Sep 07, 2015 16:57:00
igy mulat egy cigány ur!
Sep 07, 2015 16:57:00
skála metró áruház
Sep 07, 2015 16:58:18
Te szar fehércigány, te mocsok hulladék, te fostaliga szar.
Sep 07, 2015 16:58:18
Bauspeck
Sep 07, 2015 16:58:36
A Sodinak milyen a börtöntűrő képessége?
mint az érdekérvényesito képessége, ZÉRUS
Sep 07, 2015 16:58:36
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 07, 2015 17:03:22
x48)
sneci, angol újságírók megírták miért vagy idióta:
www.independent.co.uk/voices/comment/surprised-that-syrian-refugees-have-smartphones-well-sorry-to-break-this-to-you-but-youre-an-idiot-10489719.html
most már angolul is tudod miért.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
www.independent.co.uk/voices/comment/surprised-that-syrian-refugees-have-smartphones-well-sorry-to-break-this-to-you-but-youre-an-idiot-10489719.html
Haim
(
x10)
Sep 07, 2015 17:07:16
x10)
nem leszarod. LEÜLÖD XD
Sodi
Sep 07, 2015 17:16:38
sneci, angol újságírók megírták miért vagy idióta:
independent.co.uk/voices/comment/surprised-that-syrian-refugees-have-smartphones-well-sorry-to-break-this-to-you-but-youre-an-idiot-10489719.html
independent.co.uk/voices/comment/surprised-that-syrian-refugees-have-smartphones-well-sorry-to-break-this-to-you-but-youre-an-idiot-10489719.html
Tolmácsot kérek!
Sep 07, 2015 17:16:38
broni
Sep 07, 2015 17:26:26
sodi korbácsot kér!!!!!!!!!!!!!
Sep 07, 2015 17:26:26
broni
Sep 07, 2015 17:32:19
sodi, sokat szoktak korbáccsal verni a recsirodában???
Sep 07, 2015 17:32:19
Zulu
(
x15)
Sep 07, 2015 17:34:14
x15)
Kivételesen igaza van a gnómnak. Farkasházyt valszeg megbaszták a közteresek, vagy valami ilyesmi, és azért tudta leülni.
Az a vicces, hogy a trottel most örömködik, hogy haha, a bűnügyi költséget, ha lesz egyáltalán nem kell kifizetnie, milyen jó.
Holott egy normális embert a helyében inkább az aggasztana, hogy a büntetést magát viszont tuti le kell ülni, és ha megússza 300k-val, akkor még jól járt. A másik ok pedig az lehetne az aggodalomra, hogy az adósságai miatt semmilyen bankszámlája nem lehet, semmilyen legális melót nem vállalhat legjobb esetben is még 4-5 évig(ha feltesszük, hogy nem próbálják meg behajtani, hanem hagyják őket elévülni a hitelezők), de minden egyes új tétel tovább rontja a helyzetét.
Trottel, mit tippelsz, meddig tartanak el veráék? Ha már nem lesznek, akkor el tudod magad tartani fekete munkával bankszámla nélkül? Vagy az EU-n kívül tervezel új életet kezdeni?
Rackapaka
Sep 07, 2015 17:38:54
? Ha már nem lesznek, akkor el tudod magad tartani fekete munkával bankszámla nélkül? Vagy az EU-n kívül tervezel új életet kezdeni?
Megy majd Szíriába, Aszad elnök édenkertjébe. És ott talán végre boldog lesz...
... vagy döglött.
Sep 07, 2015 17:38:54
banshee
(
x24)
Sep 07, 2015 17:41:09
x24)
Nem.
A logikus végkifejlet, hogy egyikünkre sem ömlik semmi.
Mert ilyet szabad csinálni.
Az "ügyvédként ő jól tudja, hogy ezt szabad, én meg nem vagyok jogász" pedig igenis releváns érvelés, ha büntetőjogról van szó, ahol ultima ratio van.
A logikus végkifejlet, hogy egyikünkre sem ömlik semmi.
Mert ilyet szabad csinálni.
Az "ügyvédként ő jól tudja, hogy ezt szabad, én meg nem vagyok jogász" pedig igenis releváns érvelés, ha büntetőjogról van szó, ahol ultima ratio van.
Baszki neopúp, ha nem vagy tisztában valaminek a jogi vonatkozásában, akkor kérj meg egy, a szakterületen jártas jogászt hogy magyarázza el neked, majd fizetsd ki és csináld amit mond.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 07, 2015 17:42:24
x16)
Ti meg nagyon hülyék vagytok, de nagyon-nagyon :)
Érdekes. Állítólag hülyék vagyunk, de mégsem egy irodai íróasztal alatt csövezünk, nem egy 70 éves öregasszony könyöradományain élünk, nem álmodozunk immáron negyedik éve valami alsó-kategóriás fos kínai mobiltelefonról, rendezett családi életünk van feleségekkel, barátnőkkel, gyerekekkel, barátokkal stb.
És vádlottak sem vagyunk.
-
Sep 07, 2015 17:51:35
Sep 07, 2015 17:51:35
broni
Sep 07, 2015 17:56:02
[quote=-]lakas elado, Hahó!
ingatlan.com/iii-ker/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/budapest+3+kerulet+kolosy+ter+1a/21437894[/quote
az oldal nem található...........
ingatlan.com/iii-ker/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/budapest+3+kerulet+kolosy+ter+1a/21437894[/quote
az oldal nem található...........
Sep 07, 2015 17:56:02
-
Sep 07, 2015 17:58:23
betordelte ez a szar... ha ez az, akkor majd valaki bemasolja a rendes linket.
Sep 07, 2015 17:58:23
broni
Sep 07, 2015 17:59:50
betordelte ez a szar... ha ez az, akkor majd valaki bemasolja a rendes linket.
amugy a recsiroda lenne vajon????????
Sep 07, 2015 17:59:50
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem értem, miről beszélsz.
A dolog előtörténete így néz ki:
2009. december - kirakom a listát
2010. eleje - megkérdezi a rendőrség, én raktam-e ki. Mondom, igen.
2014. eleje - elkezdik tárgyalni
2015. november - a 6. tárgyalási nap
Egyrészt.
Másrészt az idő múltása nem súlyosbító, hanem nyomatékos enyhítő körülmény. :)