nem én írtam..................
hahahahahahahahahahahahahaahah ez tányleg teljesen elmebeteg
Púpja van 17 éves kora óta.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
17 éves kora óta változatlan az állapota (az orrán kívül), tehát sérve is azóta van és egy hátsó foga is azóta van letörve.
Azt állította, hogy minden baja már megvolt 17 éves korában és nem romlott azóta az állapota.
A sodi mindig pontosan fogalmaz, tehát a sérv is azóta kell meglegyen. Vagy esetleg megint rosszul fogalmaz asodi?
Saját lakás, saját autó, 2 milliós örökség, telepakolt hűtő, fizetett rezsi, havi 30 ezer zsebpénz...
Tényleg semmi segítséget nem kaptál az életkezdéshez.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nem, csak simán hazudott.
Főszabály szerint.
Ez az agybaját nem magyarázza meg.
Hát pont most gondolt bele, azért sír. Gondolom történt is valami. Lehet, hogy lebaszta Vera, vagy pont azt közölte vele gyöngyi, hogy nem fog neki segíteni.
hogy jön az a munkavállalás kérdéséhez?
az az égvilágon semmit nem ront a munkaképességemen, mert anélkül se lennék alkalmas fizikai munkára.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
magas növés? kb 178 cm lehet, minden csak nem magas
mi van, máris meg van a német munka?
Ellenkezőleg. Most szedtem szépen újra össze magam, és új lendületből nyomom ismét a dolgokat.
A gáz, hogy rendre az szokott történni, hogy az ésszerűségen túl is nyomom a dolgokat, tehát pont az ellenkezője a dolgok feladásának: még amikor minden szétesik, akkor is ragaszkodni próbálok hozzá.
Az ELTÉ-t is elhúztam 10 féléven át, a Corvinus-t is 5 féléven át, míg a család anyagi tartalékai fel nem őrölődtek, Andi galériájától is csak a rendőrséggel fenyegetés tudott eltávolítani.
A kitartásokkal soha nincs baj...
Egészen mániákusan tudok ragaszkodni valamihez, amit elkezdtem.
Márpedig állítólag ennek kéne lennie a siker kulcsának.
Muhaha
Csak hogy tudd: ez a hozzálás még egy átlagos képességű ember esetén is garancia a sikertelenségre. Akár azt is írhatnád:
"Reggelig mímelem a munkát, hogy úgy tűnjön, még utoljára mindent megtettem, ami tőlem telhető..." Az eredmény ugyanis ugyanaz lenne.
Erről beszélek.
Eddig mindig hagytam eltéríteni magam egy idő után, most viszont erőszakos leszek, és ha bárki akadályozni próbál, elküldöm az anyjába.
A könnyebb ellenállás iránya (tavalyi példa: menet közben több tucatszor engedni Andinak, csak hogy ne legyen vita) soha többet nem lépek el.
Erőszakosság, akaratosság, és csak azért is.
Ennyi. Ez lesz.
Most szépen nyomom a melót, a felkészülést, meg a jelentkezést, és ha bárki bármivel próbál baszogatni, ami ettől eltérít, azt elküldöm ellentmondást nem tűrően az anyjába.
Ennyi.
Na meló, csá.
A német melóimig nem írok többé ide.
Endre, lakmároztál már jó ízes pékfost?
Neopúp, olyan helyzetből indultál, ahonnan kevesen. Te elbasztad.
Humán érdeklődés? Megbuktál irodalomból! Nem olvasol, csak az orvosnál! Mi a faszról beszélsz te?
Ki nem volt hajlandó megtanulni úszni? Ki nem volt hajlandó elmenni gyógytornára? Ki nem volt hajlandó sportolni?
Miért, mit tettél meg a fizikumodért, neopúp?
Á neem, csak saját lakás, saját kocsi, tele hűtő és eltartottak 28 éves korodig.
18 éves elmúltál, amikor egyetemre mentél. Miért nem oda adtad be a jelentkezésedet, ahova akartál menni, trottel?
Hát ahhoz képest élsz, lélegzel és nem haltál meg.
Pedig eddig úgy volt hogy neked az alkotó, kreatív munka való, és a programozás során átjár a flow. Most meg már nem illik a személyiségedhez? Nyeméjtyem, ennyekh íty shemmi, de shemmi értyelme sintyeny...
Ezeket nem tetted meg, nem végezted el az egyetemet, nem mentél el úszni, gyógytornára, stb.
A cégbirodalomtól meg a medencés irodától eléggé leszálltak az igények.
Aha, abba is belesodródtál ami mocsok van rólad a neten, Szetey-montázs, recskavideók, náculás, stb. Te kis áldozat...
Szerintem sodi még most is a macira fogja. A barna macira Xd
Fizikai munka -csak úgy mint a sérve - kizár(ódv)a.
Sikerült a listából egyet találni ami nem annyira illik rá?
Mi az, hogy kb 178 cm? Jó, hogy nem kb 178,654 cm.:)
Mindegy.
Csak szorgalmas!!! XDDDD
Azért csinálta, hogy amennyiben valamelyikről kivágják még mindig legyen egy tartalék szak és ne küldjék el operátornak :) Mások ezt a sorozás elkerülése miatt csinálták, de őt ugye ez a veszély nem fenyegette.
Már egyszer említette, hogy ebben az esetben kiskáláz egy kanna benzint és felgyújt valakit vagy valamit.
a recskairoda az elsődleges célpont!
Púpot tavasszal kirakják, ő megbolondul éslekaszablokka szóval felgyújtja a rejszbunkert, megsemmisítve a questoros bizonyítékokat. A rendőrségnek tiszta sor lesz,hogy a vádlott egyértelműen bűnös és így takarít. Vera meg Jani pedig valamelyik egzotikus szigeten szürcsölgetnek egy koktélt, miközben púpot vallatják egy sötét cellában. Ügyes.
ha nehéz felfogni a metrikus rendszert, mondhatom úgy is, hogy 5'10"
Hagyjuk a picsába a hanyatló nyugatnak ezeket a mértékegységeket. Vezessük be a "sodit" egy sodi, 23 cm.
Az SI rendszer egyértelmű cionista mivolta miatt nem használjuk. Na nehogy már a tudjukkik határozzák meg,hogy mit és hogyan mérünk, hahó!
Tehát a következő lép életbe.
1 sodi : 23 cm
Tömeg : 1 berlini sodi : 50 kg, egy Kolosyn tartott sodi : 55 kg.
az időt a következő képen mérjük :
1 sodi a jövő héten : a láthatatlan jövő
1 sodi ma este indulunk : egy hét.
Ennél rövidebb időintervallum nincs. Nem vagyunk zsidók,hogy rohanjunk!
Abszolút hőmérséklet : sodi lázasan.
Ennyi. Mást nem mérünk, mert minek.
...amikor visszaviszik a cellájába, akkor csak annyit hall malacszerű röffentések közben a zárkatársától, hogy "Faszparaszt! Hol a marcipánom? Lesz marcipánom?"
derrickesharry.blog.hu/2015/09/06/miert_jo_uvolteni_a_beosztottakkal#comments
Ez a derrickesharry is egy faszkalapos lehet azért.
Miért pont a német melódig?
a német meló az új soha többet!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Szerző: sodika
Sep 10, 2015 21:41:33
Alázkodjon meg, akinek hat anyja van.
ezt figyeld, engem még az addiktoligiára se vesznek fel, mert ugyis otthagyom)))))))))mondjuk nem is nagyon akartam menni.....
Mindezt arra írta, hogy elmeséltem, amikor egy távoli rokonomnál lakhattam Németországban, és igyekeztem a kedvére tenni, és nem zavarni őt semmiben. Púp totális szociopata.
pedig pár szál cigiért minden nap baszna veled valami helyes bolond csaj :DDDD elég durva helyek ezek bronikám, lehet hogy még jól is éreznéd magad!
Ebben van valami. Szerintem a trollok benne vannak, ha meglátnak, rád taposnak. A tisztesség jegyében, természetesen...
tavaly voltam 1 éjszakát,...hát..a nők nem tetszettek......és túl jól se éreztem magam, másnap ezért huztam el......
Nem tetszenek a nők? Irány a Pride! xD
Szerző:
broni
Sep 14, 2015 00:09:55
Válasz
(4)
heil sátán!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 14, 2015 00:09:55
broni
Sep 14, 2015 00:10:55
sodi meghalt!!! veranéni találta rá a halál oka agyvérzés faszverés jközben!!! texx melé temetik!!!
Sep 14, 2015 00:10:55
broni
Sep 14, 2015 00:23:25
sodi meghalt!!! veranéni találta rá a halál oka agyvérzés faszverés jközben!!! texx melé temetik!!!
nem én írtam..................
Sep 14, 2015 00:23:25
Sigmund Freud
Sep 14, 2015 00:26:42
"Az világon semmit nem köszönhetek magamnak."
Na vegre, hogy bevallod.
Na vegre, hogy bevallod.
Sep 14, 2015 00:26:42
Brian
Sep 14, 2015 00:27:04
Az világon semmit nem köszönhetek magamnak. Az életem során egyetlen pillanatig sem volt semmiféle lehetőségem, ami a hosszútávú talpraállásom valódi és reális esélyét nyújtotta volna, és amit én így képes lehettem elpuskázni, vagy kihagyni. Az igazság ezzel szemben az, hogy tanácstalanságomban csak sodródtam az árral, ami alatt azt értem, hogy jobb ötletem nem lévén igyekeztem szüleim kedvére tenni azzal, hogy tanulni, és később gyakorolni próbáltam azt a műszaki szakmát, aki felé minden erejüket megfeszítve nyomtak, miközben hiába volt a napnál is világosabb a humán tudományokhoz sokkal inkább illeszkedő beállítódottságom, életem során soha egy pillanatig nem kaptam meg esélyt arra, hogy valami ahhoz igazodó területen szerezhessek a megélhetésre esélyt teremtő szakmai képesítést, vagy gyakorlatot. Ez egyszerűen egy élettragédia, hogy - miután soha semmi mást nem tanultam vagy csináltam - műszaki területen vagyok kénytelen megpróbálni a felszínen maradni, miközben egyéb irányok megfinanszírozására egyéb módon esélyem sincs, miután az iskolaorvosi ellátórendszer hanyag mivolta miatt 16 éves koromról 17 éves koromra a mostani, engem bármiféle fizikai munkára alkalmatlanná tevő állapotom alakult ki. (Az, hogy 16 éves koromig semmi gondot nem vettek észre, majd 17 éves koromban az azóta stagnáló állapotát diagnosztizálták a hátamnak, méltán alapozta meg, hogy az orvostudományt szaros sarlatánságnak tartsam. Ekkor tájt történt az is, hogy kialakult egy krónikus fülgyulladásom. Ami azóta, 13 év óta folyamatos, és amit orvosolandó egyszer 17 éves koromban alávetettek egy olyan orrsövényferdülés-műtétnek, ami nem oldott meg semmit.) Szóval az is hazugság, hogy én bármit is elhanyagoltam volna a saját fizikumon területén, ugyanis 17 éves koromban pontosan a mostani fizikai állapotban volt a fogazatam, a fülem, a szemem, és a hátam is, azóta se nem rosszabbodott, se nem javult egyik sem egy jottányit sem. Tehát óriási hazugság, hogy bármelyik fizikai jellemzőm úgymond holmi állítólagos elhanyagolásnak lenne a következménye, elvégre ami bajom van, az túlnyomórészt a 17 éves koromban meglévő állapot konzerválódása.
Úgyhogy lófaszt basztam én el bármit is. Egyszerűen nem volt mit, az egész nevelésem el lett baszva, végig vakvágányra lettem kényszerítve, és felnőtt fejjel esélyem se volt figyázni a testemre, mert a jelenlegi állapotom már 17 éves koromban pontosan a mostani állapotában állt elő.
Semmiféle esélyt nem kaptam az élettől.
Az élettől az esélyt az kap, akinek lehetősége van azt tanulni, ami illik a személyiségéhez, és nem kényszerítik humán érdeklődésű emberként műszaki pályára (vagy viszont), valamint nem követnek el vele szemben az iskolaorvosok olyan sarlatánságot, hogy amit 16 éves koráig nem diagnosztizáltak soha sehol, azt 17 éves korában hitelen észreveszik a hátát illetően.
Én egy tragédia története vagyok, aki úgy közel 34 éves, hogy élete során soha egyetlen pillanatig sem kapta meg még a halvány esélyét sem az életben maradásra.
Úgy léptem át a felnőttkorba, hogy a fizikumom már akkor alkalmatlan volt bármiféle fizikai munkára, szellemi munka terén pedig olyan irányba lettem kényszerítve, ami nem illik a személyiségemhez, de miután már gimi melletti tanfolyamként, gimi utáni iskolaként, és az egytemeken is erre lettem nyomva, már nincs más választásom, mint hogy mégis ebből próbáljak valamit kihozni.
Amit csak lehet.
Az pedig, hogy mit lehet és mit nem, nem az én felelősségem. Az én felelősségem kimerül abban, hogy igyekezzek minden elvárhatót megtenni annak érdekében, hogy ebből a helyzetből minél többet kihozzak.
A berlini picsára pedig azért haragszom, mert mindeközben a faszért nyújtott reményt, faszért bátorítgatott, lelkesített, ígérgetett, és bíztatott, ha utána meg rámtapos. Bárki, aki eleve belémrúg, ezerszer tisztességesebben jár el ennél.
Ezért van az, hogy rá haragszom a legjobban mindenki másnál. Mert bárki, aki eleve negatív, és nem ámítgat, meg bíztatgat, sokkal tisztességesebben jár el, mint ő, aki folyton hamis reményekkel kecsegtetett, hogy aztán az egészet pozzá zúzza. (Ezért van, hogy a kényelmememet: egy saját fekhelyet, fürdési lehetőséget, és netkapcsolatot soha nem fogok kockáztatni miatta, de elemi érdeke, hogy életem végéig jó sok vesztenivalóm legyen.)
Úgyhogy a jó édes anyád ezzel a szemét hazugsággal, hogy én bármilyen lehetőséget is elpuskáztam volna. Az igazság az, hogy az életem során soha egyetlen pillanatig nem volt valódi reális lehetőségem az égvilágon semmire, csak sodródtam, és még most is csak sodródom az eseményekkel.
Eddig is csak megpróbáltam kihozni az aktuális helyzetemből, amit lehet, és most is ez történik. Ami tőlem elvárható, az jelen helyzetben ennyi (szakmaváltásra esélyem sincs, mert addig is miből finanszíroznám magam, legalább a túlélés szintjén).
Ennyi.
És mostantól már tényleg csak akkor írok ide, ha már lesz német melóm.
Úgyhogy lófaszt basztam én el bármit is. Egyszerűen nem volt mit, az egész nevelésem el lett baszva, végig vakvágányra lettem kényszerítve, és felnőtt fejjel esélyem se volt figyázni a testemre, mert a jelenlegi állapotom már 17 éves koromban pontosan a mostani állapotában állt elő.
Az élettől az esélyt az kap, akinek lehetősége van azt tanulni, ami illik a személyiségéhez, és nem kényszerítik humán érdeklődésű emberként műszaki pályára (vagy viszont), valamint nem követnek el vele szemben az iskolaorvosok olyan sarlatánságot, hogy amit 16 éves koráig nem diagnosztizáltak soha sehol, azt 17 éves korában hitelen észreveszik a hátát illetően.
Én egy tragédia története vagyok, aki úgy közel 34 éves, hogy élete során soha egyetlen pillanatig sem kapta meg még a halvány esélyét sem az életben maradásra.
Úgy léptem át a felnőttkorba, hogy a fizikumom már akkor alkalmatlan volt bármiféle fizikai munkára, szellemi munka terén pedig olyan irányba lettem kényszerítve, ami nem illik a személyiségemhez, de miután már gimi melletti tanfolyamként, gimi utáni iskolaként, és az egytemeken is erre lettem nyomva, már nincs más választásom, mint hogy mégis ebből próbáljak valamit kihozni.
Amit csak lehet.
Az pedig, hogy mit lehet és mit nem, nem az én felelősségem. Az én felelősségem kimerül abban, hogy igyekezzek minden elvárhatót megtenni annak érdekében, hogy ebből a helyzetből minél többet kihozzak.
A berlini picsára pedig azért haragszom, mert mindeközben a faszért nyújtott reményt, faszért bátorítgatott, lelkesített, ígérgetett, és bíztatott, ha utána meg rámtapos. Bárki, aki eleve belémrúg, ezerszer tisztességesebben jár el ennél.
Ezért van az, hogy rá haragszom a legjobban mindenki másnál. Mert bárki, aki eleve negatív, és nem ámítgat, meg bíztatgat, sokkal tisztességesebben jár el, mint ő, aki folyton hamis reményekkel kecsegtetett, hogy aztán az egészet pozzá zúzza. (Ezért van, hogy a kényelmememet: egy saját fekhelyet, fürdési lehetőséget, és netkapcsolatot soha nem fogok kockáztatni miatta, de elemi érdeke, hogy életem végéig jó sok vesztenivalóm legyen.)
Úgyhogy a jó édes anyád ezzel a szemét hazugsággal, hogy én bármilyen lehetőséget is elpuskáztam volna. Az igazság az, hogy az életem során soha egyetlen pillanatig nem volt valódi reális lehetőségem az égvilágon semmire, csak sodródtam, és még most is csak sodródom az eseményekkel.
Eddig is csak megpróbáltam kihozni az aktuális helyzetemből, amit lehet, és most is ez történik. Ami tőlem elvárható, az jelen helyzetben ennyi (szakmaváltásra esélyem sincs, mert addig is miből finanszíroznám magam, legalább a túlélés szintjén).
Ennyi.
hahahahahahahahahahahahahaahah ez tányleg teljesen elmebeteg
Sep 14, 2015 00:27:04
Андрюша Ющинский
Sep 14, 2015 00:27:47
Sziasztok!
Udv mindenkinek!
Udv mindenkinek!
Sep 14, 2015 00:27:47
-
Sep 14, 2015 00:28:38
"Az, hogy 16 éves koromig semmi gondot nem vettek észre, majd 17 éves koromban az azóta stagnáló állapotát diagnosztizálták a hátamnak"
Ez egyáltalán nem furcsa. Valószínűleg ebben az időszakban nőtt ki a púpod a töménytelen mennyiségű, fékezhetetlen autofellációs rohamoktól, amiket folyamatos, eszeveszett és kontrollálhatatlan recskázás kísért, állandó monitor előtti gubbasztással. Ez, kiegészülve az önző, szociopata, pszichopata, empátia nélküli gonosz személyiségjegyekkel, valamint a brutális és visszafordíthatatlan netfüggőséggel, kezeletlen autizmussal, szellemi és fizikai restséggel kafkai módon létrehozta azt a lényt, aki a tükörből most visszanéz. Sajnos nincs min csodálkozni.
Ez egyáltalán nem furcsa. Valószínűleg ebben az időszakban nőtt ki a púpod a töménytelen mennyiségű, fékezhetetlen autofellációs rohamoktól, amiket folyamatos, eszeveszett és kontrollálhatatlan recskázás kísért, állandó monitor előtti gubbasztással. Ez, kiegészülve az önző, szociopata, pszichopata, empátia nélküli gonosz személyiségjegyekkel, valamint a brutális és visszafordíthatatlan netfüggőséggel, kezeletlen autizmussal, szellemi és fizikai restséggel kafkai módon létrehozta azt a lényt, aki a tükörből most visszanéz. Sajnos nincs min csodálkozni.
Sep 14, 2015 00:28:38
Zulu
(
x15)
Sep 14, 2015 00:36:14
x15)
Húgeci, ez egy szép kiborulás volt. Sodika és az ő élettragédiája!
Átcsúsztunk depressziós szakaszba, púp?
Nem akarok leállni vitázni veled, de a teljesség igénye nélkül felsorolnám pár olyan döntésedet, amik rontottak a helyzeteden:
- Amikor úgy döntöttél, hogy nem vagy hajlandó elmenni operátori(se semmi hasonló) melóra.
- Amikor titokban, anyád bevonása nélkül odaadtál 3 millió forintot egy szélhámosnak.
- Amikor drága telefont, monitort és számítógépet vettél a diákhitelből.
- Amikor a Batali Bt. megnyitása/átvétele után fél évvel már nyilvánvaló volt, hogy nem tudod kitermelni a közterheket, te mégsem szüntetted meg a céget, ami így azóta több milliós adósságot generált.
- Amikor többször úgy döntöttél, hogy nem foglalkozol a diákhitellel. Nem olvastad el a szerződési feltételeket, nem jelentetted be a lakcím változását, és amikor felmondták a szerződést, nem próbáltál megegyezni velük részletfizetésről.
- Amikor úgy döntöttél, hogy feltöltöd az internetre azt, ahogy vered a farkadat.
- Amikor úgy döntöttél, hogy magadévá teszed a civilizált világ egyik legundorítóbb eszméjét, a fajgyűlöletre és erőszakra uszító szélsőjobboldali világnézetet. Ezzel elszigetelted magad.
Bónusz: Amikor eladtad magad a Queastor könyvvizsgálójának, a pénzmentőnek. Most még nem tudjuk, hogy pontosan milyen árat fogsz ezért fizetni, de az egészen biztos, hogy - ha megéred - nagyot.
= Soha többet nem írsz ide?
Átcsúsztunk depressziós szakaszba, púp?
Nem akarok leállni vitázni veled, de a teljesség igénye nélkül felsorolnám pár olyan döntésedet, amik rontottak a helyzeteden:
- Amikor úgy döntöttél, hogy nem vagy hajlandó elmenni operátori(se semmi hasonló) melóra.
- Amikor titokban, anyád bevonása nélkül odaadtál 3 millió forintot egy szélhámosnak.
- Amikor drága telefont, monitort és számítógépet vettél a diákhitelből.
- Amikor a Batali Bt. megnyitása/átvétele után fél évvel már nyilvánvaló volt, hogy nem tudod kitermelni a közterheket, te mégsem szüntetted meg a céget, ami így azóta több milliós adósságot generált.
- Amikor többször úgy döntöttél, hogy nem foglalkozol a diákhitellel. Nem olvastad el a szerződési feltételeket, nem jelentetted be a lakcím változását, és amikor felmondták a szerződést, nem próbáltál megegyezni velük részletfizetésről.
- Amikor úgy döntöttél, hogy feltöltöd az internetre azt, ahogy vered a farkadat.
- Amikor úgy döntöttél, hogy magadévá teszed a civilizált világ egyik legundorítóbb eszméjét, a fajgyűlöletre és erőszakra uszító szélsőjobboldali világnézetet. Ezzel elszigetelted magad.
Bónusz: Amikor eladtad magad a Queastor könyvvizsgálójának, a pénzmentőnek. Most még nem tudjuk, hogy pontosan milyen árat fogsz ezért fizetni, de az egészen biztos, hogy - ha megéred - nagyot.
= Soha többet nem írsz ide?
sarlatán
Sep 14, 2015 00:39:02
Aha, akkor asodinak ezek szerint 17 éves kora óta van sérve?
Sep 14, 2015 00:39:02
Андрюша Ющинский
Sep 14, 2015 00:42:22
"valamint nem követnek el vele szemben az iskolaorvosok olyan sarlatánságot, hogy amit 16 éves koráig nem diagnosztizáltak soha sehol, azt 17 éves korában hitelen észreveszik a hátát illetően."
biztos azt mondtak h majd kinovod, nem?
biztos azt mondtak h majd kinovod, nem?
Sep 14, 2015 00:42:22
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 14, 2015 00:43:34
x16)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 14, 2015 00:45:14
x30)
17 éves kora óta változatlan az állapota (az orrán kívül), tehát sérve is azóta van és egy hátsó foga is azóta van letörve.
sarlatán
Sep 14, 2015 00:47:41
Azt állította, hogy minden baja már megvolt 17 éves korában és nem romlott azóta az állapota.
A sodi mindig pontosan fogalmaz, tehát a sérv is azóta kell meglegyen. Vagy esetleg megint rosszul fogalmaz asodi?
Sep 14, 2015 00:47:41
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 14, 2015 00:48:05
x16)
Saját lakás, saját autó, 2 milliós örökség, telepakolt hűtő, fizetett rezsi, havi 30 ezer zsebpénz...
Tényleg semmi segítséget nem kaptál az életkezdéshez.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 14, 2015 00:48:45
x16)
Vagy esetleg megint rosszul fogalmaz asodi?
sarlatán
Sep 14, 2015 00:49:22
Persze a gerincferdüléshez is full hülye, de ezt régen már kitárgyaltuk.
"Az ún. idiopátiás szkoliózis pontos kiváltó okát nem ismerjük. Általában a gyors testi növekedés idején jelentkezik, 7-9, ill. 12-15 éves életkorban."
"Az ún. idiopátiás szkoliózis pontos kiváltó okát nem ismerjük. Általában a gyors testi növekedés idején jelentkezik, 7-9, ill. 12-15 éves életkorban."
Sep 14, 2015 00:49:22
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 14, 2015 00:50:25
x30)
Főszabály szerint.
Hiénaverő
Sep 14, 2015 00:51:52
Valami hihetetlenül jó érzés olvasni a gonosz recskagnóm kiakadását. És még jobb, hogy továbbra sem éri magát hibásnak shemmiben. Mindig, MINDIG más a hibás, a 15 éve elkezdődött felnőtt életből neki egy szem felelőssége nincs.
Sep 14, 2015 00:51:52
sarlatán
Sep 14, 2015 00:55:18
Egyébként meg tudjuk, hogy ez a baja :
Marfan szindróma jellegzetes tünetei:
1.) Csont és ízületi rendellenességek (jellegzetes külső):
magas növés,
extrém hosszú ujjak, hosszú lábak és karok,
szegycsont fejlődési hibája, tyúkmell vagy tölcsérmell (pes carinatum, pes excavatum),
gerincferdülés,
lúdtalp,
túlzott ízületi lazaság, túlzott ízületi hajlékonyság
keskeny arc, áll
magas növés,
szegycsont fejlődési hibája, tyúkmell vagy tölcsérmell (pes carinatum, pes excavatum),
gerincferdülés,
lúdtalp,
keskeny arc, áll
Sep 14, 2015 00:55:18
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 14, 2015 00:57:08
x16)
Ez az agybaját nem magyarázza meg.
Hiénaverő
Sep 14, 2015 01:02:27
Endre, belenyugodtál már hogy hátralévő életedet egy szar csöves senkiháziként fogod leélni?
Vagy megpróbálkozol visszakúszni anyádhoz? nem hagynám ki a lehetőséget erre a gazdatestre, elvégre beindult az ingatlanpiac, úgyhogy Gyöngyinak is újra leeshet pár szerződés.
Már keresed a telószámot a butatelefonod memóriájában, mi, faszkiverő?
Vagy megpróbálkozol visszakúszni anyádhoz? nem hagynám ki a lehetőséget erre a gazdatestre, elvégre beindult az ingatlanpiac, úgyhogy Gyöngyinak is újra leeshet pár szerződés.
Már keresed a telószámot a butatelefonod memóriájában, mi, faszkiverő?
Sep 14, 2015 01:02:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 14, 2015 01:12:54
x16)
A szomódi ház tehermentes? Mert ha igen, akkor az apja halála után azt a pár milliót, amit azért kaphat, szépen felélheti.
Nagy felelőssége lesz a tanszéknek abban, hogy jelezze a NAV-nak, hogy el kell venni Soditól az örökséget.
Nagy felelőssége lesz a tanszéknek abban, hogy jelezze a NAV-nak, hogy el kell venni Soditól az örökséget.
Zulu
(
x15)
Sep 14, 2015 01:13:49
x15)
Endre, belenyugodtál már hogy hátralévő életedet egy szar csöves senkiháziként fogod leélni?
Hát pont most gondolt bele, azért sír. Gondolom történt is valami. Lehet, hogy lebaszta Vera, vagy pont azt közölte vele gyöngyi, hogy nem fog neki segíteni.
sodika
Sep 14, 2015 01:30:30
Zulu:
- nem tudok emberekkel foglalkozni, telefonos meló nem nekem való
- a pénz csak pénz, elfogyott volna amúgy is
- amikor az ember programozónak tanul, fontos, hogy ne folyjon ki a szeme. az a monitor jó döntés volt, jó szolgálatott tett hosszú évekig
- a Batali átvételére az ügyvéd anyám és könyvelő nagybátyámék beszéltek rá. És bár anyagilag ez hatalmas műhiba volt a részükről, a diákhitelem mellett már nem oszt, nem szoroz az onnan jövő kb. másfél millió forintos plusz adótartozás
- anyám ragaszkodott a hazug ígéretekkel ahhoz, hogy költözzek el onnan, ahova a diákhitel-papírok érkeznek, miatta nem kaptam meg azokat később. egyébként magára a diákhitelre is ő beszélt rá egyetemista koromban, hogy kevesebb pénzbe kerüljek neki, amíg tanulok
- nem vagyok rasszista, a patriotizmus meg nem fasizmus
a többi baromság.
Ennyi
- nem tudok emberekkel foglalkozni, telefonos meló nem nekem való
- a pénz csak pénz, elfogyott volna amúgy is
- amikor az ember programozónak tanul, fontos, hogy ne folyjon ki a szeme. az a monitor jó döntés volt, jó szolgálatott tett hosszú évekig
- a Batali átvételére az ügyvéd anyám és könyvelő nagybátyámék beszéltek rá. És bár anyagilag ez hatalmas műhiba volt a részükről, a diákhitelem mellett már nem oszt, nem szoroz az onnan jövő kb. másfél millió forintos plusz adótartozás
- anyám ragaszkodott a hazug ígéretekkel ahhoz, hogy költözzek el onnan, ahova a diákhitel-papírok érkeznek, miatta nem kaptam meg azokat később. egyébként magára a diákhitelre is ő beszélt rá egyetemista koromban, hogy kevesebb pénzbe kerüljek neki, amíg tanulok
- nem vagyok rasszista, a patriotizmus meg nem fasizmus
a többi baromság.
Ennyi
Sep 14, 2015 01:30:30
sodika
Sep 14, 2015 01:32:04
az az égvilágon semmit nem ront a munkaképességemen, mert anélkül se lennék alkalmas fizikai munkára.
Sep 14, 2015 01:32:04
-
Sep 14, 2015 01:32:55
magas növés,
gerincferdülés,
lúdtalp,
keskeny arc, áll
magas növés,
gerincferdülés,
lúdtalp,
keskeny arc, áll
Sep 14, 2015 01:32:55
Hiénaverő
Sep 14, 2015 01:33:19
Van már német melód Púp? Vagy ha nincs akkor minek írsz ide?
Sep 14, 2015 01:33:19
-
Sep 14, 2015 01:34:06
mi van, máris meg van a német munka?
Sep 14, 2015 01:34:06
Hiénaverő
Sep 14, 2015 01:37:00
Endre, milyen érzés érezni a Blaha fagyos leheletét? Vagy azzal ütöd el magadtól a reszketést, hogy a tönkretett anyád vagy a rég elhagyott, magasról leszart apád majd újra befogad?
Sep 14, 2015 01:37:00
sodika
Sep 14, 2015 01:37:27
Mindegy, most szépen elkezdek melózni, reggelre befejezni, ami fontos, most utoljára még megteszek mindent, ami tőlem telhető, ismét, hogy ne mondhassa senki, hogy nem teszem meg.
Csak az a gáz, hogy amikor az ilyet elhatározom, mindig leállít valaki. Pedig ha valamit én elhatározok, akkor aztán foggal-körömmel ragaszkodom hozzá mindig, tekintettel a körülményekre, amik el akarnának tántorítani tőle.
Tipikus példa volt erre, hogy a berlini galériát is annyira komolyan gondoltam, hogy a vele való lelkes munkától a rendőrséggel fenyegetés tudott csak eltéríteni, mert lelkesen csináltam, és nem hagytam magam eltéríteni tőle addig.
Csak az a gáz, hogy amikor az ilyet elhatározom, mindig leállít valaki. Pedig ha valamit én elhatározok, akkor aztán foggal-körömmel ragaszkodom hozzá mindig, tekintettel a körülményekre, amik el akarnának tántorítani tőle.
Tipikus példa volt erre, hogy a berlini galériát is annyira komolyan gondoltam, hogy a vele való lelkes munkától a rendőrséggel fenyegetés tudott csak eltéríteni, mert lelkesen csináltam, és nem hagytam magam eltéríteni tőle addig.
Sep 14, 2015 01:37:27
sodika
Sep 14, 2015 01:42:41
Endre, milyen érzés érezni a Blaha fagyos leheletét?
Ellenkezőleg. Most szedtem szépen újra össze magam, és új lendületből nyomom ismét a dolgokat.
A gáz, hogy rendre az szokott történni, hogy az ésszerűségen túl is nyomom a dolgokat, tehát pont az ellenkezője a dolgok feladásának: még amikor minden szétesik, akkor is ragaszkodni próbálok hozzá.
Az ELTÉ-t is elhúztam 10 féléven át, a Corvinus-t is 5 féléven át, míg a család anyagi tartalékai fel nem őrölődtek, Andi galériájától is csak a rendőrséggel fenyegetés tudott eltávolítani.
A kitartásokkal soha nincs baj...
Egészen mániákusan tudok ragaszkodni valamihez, amit elkezdtem.
Márpedig állítólag ennek kéne lennie a siker kulcsának.
Sep 14, 2015 01:42:41
Brian
Sep 14, 2015 01:44:14
egy dolgot mondj, amit be is fejeztél, az okj-s sajtpapírokat most hagyjuk
Sep 14, 2015 01:44:14
sodika
Sep 14, 2015 01:44:58
Úgyhogy egyetlen magyarázat lehetséges. Nem voltam elég erőszakos, amikor valaki el akart téríteni az útról, és egy bizonyos nyomás alatt hagytam magam eltéríteni.
Ha Andival elég erőszakos lettem volna, és akaratos eleve, és végig, akkor nem érte volna váratlanul, hogy fokozatosan lettem a végére csökönyös és kitartó.
Ha Andival elég erőszakos lettem volna, és akaratos eleve, és végig, akkor nem érte volna váratlanul, hogy fokozatosan lettem a végére csökönyös és kitartó.
Sep 14, 2015 01:44:58
Hiénaverő
Sep 14, 2015 01:45:18
Muhaha
Sep 14, 2015 01:45:18
Zulu
(
x15)
Sep 14, 2015 01:45:40
x15)
Mindegy, most szépen elkezdek melózni, reggelre befejezni, ami fontos, most utoljára még megteszek mindent, ami tőlem telhető, ismét, hogy ne mondhassa senki, hogy nem teszem meg.
Csak hogy tudd: ez a hozzálás még egy átlagos képességű ember esetén is garancia a sikertelenségre. Akár azt is írhatnád:
"Reggelig mímelem a munkát, hogy úgy tűnjön, még utoljára mindent megtettem, ami tőlem telhető..." Az eredmény ugyanis ugyanaz lenne.
sodika
Sep 14, 2015 01:49:22
egy dolgot mondj, amit be is fejeztél, az okj-s sajtpapírokat most hagyjuk
Erről beszélek.
Eddig mindig hagytam eltéríteni magam egy idő után, most viszont erőszakos leszek, és ha bárki akadályozni próbál, elküldöm az anyjába.
A könnyebb ellenállás iránya (tavalyi példa: menet közben több tucatszor engedni Andinak, csak hogy ne legyen vita) soha többet nem lépek el.
Ennyi. Ez lesz.
Most szépen nyomom a melót, a felkészülést, meg a jelentkezést, és ha bárki bármivel próbál baszogatni, ami ettől eltérít, azt elküldöm ellentmondást nem tűrően az anyjába.
Ennyi.
Na meló, csá.
Sep 14, 2015 01:49:22
pékek
Sep 14, 2015 03:19:17
Erről beszélek.
Eddig mindig hagytam eltéríteni magam egy idő után,
blablablablablablablabla
Eddig mindig hagytam eltéríteni magam egy idő után,
blablablablablablablabla
Endre, lakmároztál már jó ízes pékfost?
Sep 14, 2015 03:19:17
Józan Becsület
(
x2)
Sep 14, 2015 03:57:24
x2)
az jó lesz, Sodi. legyél minél akaratosabb, ez volt eddig is az egyetlen hiányosságod. majd a blahán próbáld a kis seggedet is a földhöz verni, az segíteni fog!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Józan Becsület
(
x2)
Sep 14, 2015 04:09:45
x2)
egyébként én értelek, sodi. olyan jól esik felmenteni magát az embernek, minél nagyobb a szar, annál inkább. például mesélték a szüleim, hogy kisgyerekkoromban a macira fogtam, amikor beleszartam a nadrágomba. hát istenem, ez nálad kihúzódott 33 éves korodig. de értsd már meg, hogy pontosan ez a mentalitás a te kényszerpályád! amíg nem ismered fel, hogy hol és mit basztál el - legalább a lustaságodat és a náculást! - addig nincs is esélyed változtatni a pályán.
és szerintem kezded felfogni, hogy az hova vezet. ez is szép eredmény egy fogyatékostól. a következő feladat az, hogy ijedj meg. de nagyon. képzeld csak el, mi lesz, szánj rá tíz percet. az utcát. az offline éjszaka sötétségét és veszélyeit, és esélyeidet az életben maradásra, a pillanatot, amikor már téged is zavarni fog a szagod. és ez a rémület hassa át minden percedet, amikor eszedbe jut lazítani egy kicsit a melócsán és a gatyamadzagon. ha ma jutsz el eddig, akkor is késő már, de egy éjszakai portás munkamorálját még elérheted. én drukkolok!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
és szerintem kezded felfogni, hogy az hova vezet. ez is szép eredmény egy fogyatékostól. a következő feladat az, hogy ijedj meg. de nagyon. képzeld csak el, mi lesz, szánj rá tíz percet. az utcát. az offline éjszaka sötétségét és veszélyeit, és esélyeidet az életben maradásra, a pillanatot, amikor már téged is zavarni fog a szagod. és ez a rémület hassa át minden percedet, amikor eszedbe jut lazítani egy kicsit a melócsán és a gatyamadzagon. ha ma jutsz el eddig, akkor is késő már, de egy éjszakai portás munkamorálját még elérheted. én drukkolok!
Schwezoff Dávid
Sep 14, 2015 06:04:07
Bronihergelős Morgen!
444.hu/2015/09/13/zavarba-ejtoen-jo-palvinbarbis-klip-kerult-fel-ma-az-internetre/
444.hu/2015/09/13/zavarba-ejtoen-jo-palvinbarbis-klip-kerult-fel-ma-az-internetre/
Sep 14, 2015 06:04:07
banshee
(
x24)
Sep 14, 2015 06:05:31
x24)
Az világon semmit nem köszönhetek magamnak. Az életem során egyetlen pillanatig sem volt semmiféle lehetőségem, ami a hosszútávú talpraállásom valódi és reális esélyét nyújtotta volna, és amit én így képes lehettem elpuskázni, vagy kihagyni.
Neopúp, olyan helyzetből indultál, ahonnan kevesen. Te elbasztad.
Az igazság ezzel szemben az, hogy tanácstalanságomban csak sodródtam az árral, ami alatt azt értem, hogy jobb ötletem nem lévén igyekeztem szüleim kedvére tenni azzal, hogy tanulni, és később gyakorolni próbáltam azt a műszaki szakmát, aki felé minden erejüket megfeszítve nyomtak, miközben hiába volt a napnál is világosabb a humán tudományokhoz sokkal inkább illeszkedő beállítódottságom, életem során soha egy pillanatig nem kaptam meg esélyt arra, hogy valami ahhoz igazodó területen szerezhessek a megélhetésre esélyt teremtő szakmai képesítést, vagy gyakorlatot.
Humán érdeklődés? Megbuktál irodalomból! Nem olvasol, csak az orvosnál! Mi a faszról beszélsz te?
Ez egyszerűen egy élettragédia, hogy - miután soha semmi mást nem tanultam vagy csináltam - műszaki területen vagyok kénytelen megpróbálni a felszínen maradni, miközben egyéb irányok megfinanszírozására egyéb módon esélyem sincs, miután az iskolaorvosi ellátórendszer hanyag mivolta miatt 16 éves koromról 17 éves koromra a mostani, engem bármiféle fizikai munkára alkalmatlanná tevő állapotom alakult ki. (Az, hogy 16 éves koromig semmi gondot nem vettek észre, majd 17 éves koromban az azóta stagnáló állapotát diagnosztizálták a hátamnak, méltán alapozta meg, hogy az orvostudományt szaros sarlatánságnak tartsam.
Ki nem volt hajlandó megtanulni úszni? Ki nem volt hajlandó elmenni gyógytornára? Ki nem volt hajlandó sportolni?
Ekkor tájt történt az is, hogy kialakult egy krónikus fülgyulladásom. Ami azóta, 13 év óta folyamatos, és amit orvosolandó egyszer 17 éves koromban alávetettek egy olyan orrsövényferdülés-műtétnek, ami nem oldott meg semmit.) Szóval az is hazugság, hogy én bármit is elhanyagoltam volna a saját fizikumon területén, ugyanis 17 éves koromban pontosan a mostani fizikai állapotban volt a fogazatam, a fülem, a szemem, és a hátam is, azóta se nem rosszabbodott, se nem javult egyik sem egy jottányit sem. Tehát óriási hazugság, hogy bármelyik fizikai jellemzőm úgymond holmi állítólagos elhanyagolásnak lenne a következménye, elvégre ami bajom van, az túlnyomórészt a 17 éves koromban meglévő állapot konzerválódása.
Miért, mit tettél meg a fizikumodért, neopúp?
Á neem, csak saját lakás, saját kocsi, tele hűtő és eltartottak 28 éves korodig.
18 éves elmúltál, amikor egyetemre mentél. Miért nem oda adtad be a jelentkezésedet, ahova akartál menni, trottel?
Hát ahhoz képest élsz, lélegzel és nem haltál meg.
Pedig eddig úgy volt hogy neked az alkotó, kreatív munka való, és a programozás során átjár a flow. Most meg már nem illik a személyiségedhez? Nyeméjtyem, ennyekh íty shemmi, de shemmi értyelme sintyeny...
Amit csak lehet.
Ezeket nem tetted meg, nem végezted el az egyetemet, nem mentél el úszni, gyógytornára, stb.
A cégbirodalomtól meg a medencés irodától eléggé leszálltak az igények.
Ennyi.
Ennyi.
Aha, abba is belesodródtál ami mocsok van rólad a neten, Szetey-montázs, recskavideók, náculás, stb. Te kis áldozat...
Schwezoff Dávid
Sep 14, 2015 06:17:31
*Én egy tragédia története vagyok*
Sodi megint tökéletesen hajszálpontosan fogalmazott!
Sodi megint tökéletesen hajszálpontosan fogalmazott!
Sep 14, 2015 06:17:31
#
Sep 14, 2015 06:32:31
A szüleire ÉS antyira. Mindegy
Sep 14, 2015 06:32:31
#
Sep 14, 2015 06:34:11
Anyjának meg a kitartoinak nem akarja elkuldeni az Intervencionista tagozat?
Sep 14, 2015 06:34:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2015 06:50:41
Endre, megnyugtathatlak.
Jogászként ugyanolyan katasztrófa lennél, mint programozóként. Ügyvéd anyád nagyon jól látta, hogy semmi esélyed a pályán, viszont látta, hogy nonstop a gép előtt lógsz, ezért tolt ebbe az irányba.
Ráadásul jogászként pont, hogy foglalkoznod kell emberekkel, amit te utálsz, programozóként meg nem. Csak jót akart neked, de te hálátlan vagy már megint.
Jogászként ugyanolyan katasztrófa lennél, mint programozóként. Ügyvéd anyád nagyon jól látta, hogy semmi esélyed a pályán, viszont látta, hogy nonstop a gép előtt lógsz, ezért tolt ebbe az irányba.
Ráadásul jogászként pont, hogy foglalkoznod kell emberekkel, amit te utálsz, programozóként meg nem. Csak jót akart neked, de te hálátlan vagy már megint.
Sep 14, 2015 06:50:41
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 14, 2015 07:24:31
x16)
Tegyük fel igazad van (pr). Te mindent megtettél, de anyád, Andi meg a rendszer és a zsidók direkt tönkre tették az életed.
Akkor most mi lesz? Blaha? Vagy elmész árufeltöltőnek a Tescóba?
-
Sep 14, 2015 07:35:01
duna
pontosabban csövezés, mert a dunához gyáva. a normális életre már nincs esélye, kezelhetetlenek már az adósságai, hamarosan nyolc számjegynél jár majd ebben a kategóriában, ennél három nagyságrenddel kevesebbet skáláz a jobb hónapjaiban
pontosabban csövezés, mert a dunához gyáva. a normális életre már nincs esélye, kezelhetetlenek már az adósságai, hamarosan nyolc számjegynél jár majd ebben a kategóriában, ennél három nagyságrenddel kevesebbet skáláz a jobb hónapjaiban
Sep 14, 2015 07:35:01
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 14, 2015 08:19:00
x16)
Különben meg nem értem, hol a probléma? Juszt is berlini ügyvéd leszel, nem?
Kérdés
Sep 14, 2015 08:44:22
Amikor halott menekülteket, kisgyerekeket latsz, miert nem kialtasz tragediat? Azokon mindig olyan jokat nevetsz. Az egyetlen kulonseg a jovod, meg koztuk, hogy rajtuk sokan akarnak (es fognak is) segiteni, neked meg megmaradnak a zsido tanar urak, tomketek, rglek es a tobbi retard, akihez mered magad es akikre szamitasz. Most se jut eszedbe, hogy amikor eldontod ki kene allnod nagadert, akkor vegre megfogadod a trollok, anyad, vera neni, andi tanacsat, felnossz es rendberakod az eleted! Nem, pont veluk fogsz tovabbra is kekeckedni a mocsarbol, amit sajat magad kore hanytal az elmult 33 evben.
Sep 14, 2015 08:44:22
Kérdés
Sep 14, 2015 08:45:25
A hutoladas facebook postodert meg mindent megérdemelsz amit az elettol kapsz, te fereg.
Sep 14, 2015 08:45:25
7 perc munkakeresés
Sep 14, 2015 08:56:25
például mesélték a szüleim, hogy kisgyerekkoromban a macira fogtam, amikor beleszartam a nadrágomba.
Szerintem sodi még most is a macira fogja. A barna macira Xd
Sep 14, 2015 08:56:25
7 perc munkakeresés
Sep 14, 2015 08:58:56
Tegyük fel igazad van (pr). Te mindent megtettél, de anyád, Andi meg a rendszer és a zsidók direkt tönkre tették az életed.
Fizikai munka -csak úgy mint a sérve - kizár(ódv)a.
Sep 14, 2015 08:58:56
Fekete Bikapata
Sep 14, 2015 09:02:41
Elolvastam a legutóbbi agymenésedet, sodó!
Nem sül le a pofádról a bőr???
Neked bizony a jó édes *síííp*, azt!
Nem sül le a pofádról a bőr???
Neked bizony a jó édes *síííp*, azt!
Sep 14, 2015 09:02:41
sodibodi
Sep 14, 2015 09:53:41
b+ sodo, aki mindent tole telhetot megtesz, az lenyomja a munkahelyen a 8orat, utana megy a masodallasaba. te kurvara nem teszel meg semmit! a napi 2ora ganyolgatas az semmi! kapd mar ossze magad, es probalj legalabb napi 6 orat ganyolgatni! kulonben blaha...
Sep 14, 2015 09:53:41
sarlatán
Sep 14, 2015 10:01:00
Mindegy.
Sep 14, 2015 10:01:00
tigris
Sep 14, 2015 10:16:05
mennyire súlyosan értelmi fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy ha valaki nem szeret egy egyetemi szakot, akkor után még beiratkozzon három hasonlóra ?
sodibodi te egy barom vagy
Sep 14, 2015 10:16:05
7 perc munkakeresés
Sep 14, 2015 10:31:28
mennyire súlyosan értelmi fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy ha valaki nem szeret egy egyetemi szakot, akkor után még beiratkozzon három hasonlóra ?
Csak szorgalmas!!! XDDDD
Sep 14, 2015 10:31:28
Fekete Bikapata
Sep 14, 2015 10:32:48
A faszverős videót ki rakta fel a netre, sodikutya?
Abban ki volt a hibás???
Abban ki volt a hibás???
Sep 14, 2015 10:32:48
x
Sep 14, 2015 10:39:55
"most utoljára még megteszek mindent, ami tőlem telhető, ismét, hogy ne mondhassa senki, hogy nem teszem meg."
S mi lesz akkor ha ez "utoljára" sem jön be?
Sep 14, 2015 10:39:55
Kiss Kender Farkas
Sep 14, 2015 10:42:17
Azért csinálta, hogy amennyiben valamelyikről kivágják még mindig legyen egy tartalék szak és ne küldjék el operátornak :) Mások ezt a sorozás elkerülése miatt csinálták, de őt ugye ez a veszély nem fenyegette.
Sep 14, 2015 10:42:17
Kiss Kender Farkas
Sep 14, 2015 10:44:15
"most utoljára még megteszek mindent, ami tőlem telhető, ismét, hogy ne mondhassa senki, hogy nem teszem meg."
Már egyszer említette, hogy ebben az esetben kiskáláz egy kanna benzint és felgyújt valakit vagy valamit.
Sep 14, 2015 10:44:15
perzső itt az élet
Sep 14, 2015 10:57:17
Púpot tavasszal kirakják, ő megbolondul és
Sep 14, 2015 10:57:17
szituációs gyakorlat
Sep 14, 2015 12:10:10
Azonos szituációban két döntést mutatunk be két "fiktív" szereplőn keresztül. Az egyiket hívják Normális Nándinak (a továbbiakban N), a másikat meg Gyagyás Sodikának (a továbbiakban S). A hallgatók próbálják meg kiválasztani a helyes és logikus döntéseket.
17 éves korában, a hirtelen növésből következő gerincferdülést állapítanak meg nála, valamint enyhe látásromlást.
N) Gyógytornára, úszni kezd járni, az orvos javaslatára akár fűzőt is hord. Szemüveget csináltat.
S) Messziről elkerüli a gyógytornát, szigorúan mozgásszegény életmódot folytat, a hátnak különösen rossz, sok üléssel. A csináltatott, drága szemüvegeit nem hordja, majd elveszti, centikről nézi a monitort, a borzasztó testtartásnak hála még egy méretes sérvet is növeszt, amit kezeletlenül hagy.
Kisegítő gimnáziumba jár, magyar nyelvből és irodalomból végig pocsék jegyeket szerez, az érettségin is megbukik, csak a pótérettségin rugdossák át, egyáltalán nem olvas. Emellett komoly diszgráfiája és diszlexiája van.
N) A reál tantárgyakból megszerzett jobb jegyei miatt ilyen szakirányon kezd felsőoktatási (maximum főiskolai), de inkább szakiskolai tanulmányokat.
S) Meg van győződve arról, hogy ő humán beállítottságú ember, folyamatosan lázong, ha ezt mások nem ismerik el.
Nem szereti a már elkezdett egyetemi szakját, folyamatos kudarcok kísérik tanulmányait.
N) Felnőtt emberként dönt, kiiratkozik a szakról, hogy ne vesztegesse az államilag finanszírozott féléveit, a második szemeszterben felkészül a felvételikre, majd egy a képességeinek és beállítottságának megfelelő szakra felvételizik, esetleg inkább szakmát tanul.
S) Felvesz még három, hasonló szakot, lehetőleg úgy, hogy az órái üssék egymást, és esélye se legyen rájuk bejárni.
Informatikát tanul, de nem tud tíz ujjal gépelni, a szakma nyelvét, az angolt nem ismeri.
N) Beiratkozik gépírás és angol nyelvtanfolyamokra, ott megfelelő mennyiségű tanulással oklevelet és nyelvvizsgát szerez.
S) Továbbra is két ujjal gépel, keresgéli a betűket, úgy határoz, hogy az angolra nincsen szüksége.
Apai nagyszüleitől 3 millió forintot és egy budai, zöldövezeti lakást örököl, emellett heti apanázst, saját autót és teljes ellátást kap a szüleitől.
N) A pénzt hosszú távra, jó feltételek mellett köti le, lakását rendben tartja, hiszen tudja, az is egy befektetés.
S) A pénzt az első szélhámosnak odaadja, jogász édesanyját kihagyva a döntésből, így el is veszti. Lakására szintén jelzáloghitelt jegyeztet be, emellett irgalmatlanul lelakja, hatalmas közüzemi tartozásokat halmoz fel.
Édesapja egészségi állapota nagyon leromlik, édesanyja vállalkozása is lejtőre kerül.
N) Édesapját egy rehabilitációs intézetben helyezi el, amit annak bőséges nyugdíja fedez, hetente látogatja. Lakását kiadja, édesanyjához költözik, a lakbérből és a diploma/szakma után megszerzett munkájának keresetéből is támogatja, amíg egyenesbe nem jönnek. Saját autóját eladja.
S) Egyik szakján sem diplomázik le, diákhitelt vesz fel, amiből rövid távon értéktelenné váló kütyüket vásárol, édesapját kitúrja a lakásból, és egy fűtetlen, düledező putriba száműzi, nem látogatja. Édesanyjának megígéri, hogy állja a ház rezsijét ellátásért cserébe, de nem vállalja el az általa felajánlott, normálisan fizető, a képességeinek megfelelő operátori munkát. Így a kötbérek miatt negatív összegű fizetést hoz össze, később is csak gombokat keres, anyjának el kell adnia a házat és az autóját, ismerősök fogadják be a hajléktalanná vált családot.
Releváns gazdasági ismeretekkel nem rendelkezik, sosem volt még állása, a jogot nem ismeri.
N) Tanulmányai elvégzése után elkezd alkalmazottként dolgozni, és először belülről ismeri meg egy cég működését. Tíz évvel később, mellékprojektként megalapítja első saját vállalkozását.
S) Két, tartozásokkal terhelt céget vásárol, azokkal tevékenységet nem végez, az éves jelentést nem készíti el, adót nem fizet. Mivel cégeinek bevétele nincs, azok folyamatosan tartozásokat generálnak, de ő mégsem szünteti meg őket.
Élete lejtőre kerül, anyagi tartalékai elfogynak, de egy mecénásnak hála, kijuthat egy berlini nyelviskolába.
N) Erejét megfeszítve tanul, egy hónap után elhelyezkedik valamilyen egyszerű munkakörben, három hónap után már önfenntartó, és megcsinálja a középfokú nyelvvizsgáját. Egy év után felsőfokút szerez, munkahelyén pedig előléptetik. Olcsó WG-ben lakik, hogy ezzel is kímélje a pénztárcáját, de nem bánja, mert ott is megismer új barátokat. Igyekszik törleszteni jótevőinek a segítséget. A nyelviskolában és a munkahelyén megismert barátai gondoskodnak arról, hogy ne legyen magányos, rengeteg olcsó, de tartalmas programot csinálnak, megismerkedik egy lánnyal, akivel randevúzni kezd.
S) A nyelviskolából elkésik, készületlenül érkezik, tiszteletlen a tanárokkal és az osztálytársaival. Mivel csalt a beugró teszten, szintjénél jóval erősebb csoportba kerül, ahol nem ért semmit, nem is barátkozik senkivel. Hamarosan kirúgják, nyelvvizsgát nem szerez. Munka helyett rendszeresen bulikba jár és iszik, egyetlen kinti ismerősét addig zaklatja, amíg az a rendőrséggel nem fenyegetőzik. Albérletét teljesen tönkreteszi, lelakja.
Unatkozik.
N) Egyetemi programokra, múzeumba, színházba jár, csoporttársaival közösen szerveznek bulit, sportol, kirándul.
S) Meztelenül maszturbál, ezt videóra veszi, és melegpornó oldalakra tölti, valamint idősebb pároknak ajánlkozik be házibarátként. Neonáci, fasiszta nézeteket terjeszt saját neve alatt az interneten, ezzel sikeresen le is járatja magát több országos lapban.
Kérdés: S) a körülmények áldozata, akit mások kényszerítettek ezekre a döntésekre, esetleg saját maga tehet ezekről a ballépésekről?
17 éves korában, a hirtelen növésből következő gerincferdülést állapítanak meg nála, valamint enyhe látásromlást.
N) Gyógytornára, úszni kezd járni, az orvos javaslatára akár fűzőt is hord. Szemüveget csináltat.
S) Messziről elkerüli a gyógytornát, szigorúan mozgásszegény életmódot folytat, a hátnak különösen rossz, sok üléssel. A csináltatott, drága szemüvegeit nem hordja, majd elveszti, centikről nézi a monitort, a borzasztó testtartásnak hála még egy méretes sérvet is növeszt, amit kezeletlenül hagy.
Kisegítő gimnáziumba jár, magyar nyelvből és irodalomból végig pocsék jegyeket szerez, az érettségin is megbukik, csak a pótérettségin rugdossák át, egyáltalán nem olvas. Emellett komoly diszgráfiája és diszlexiája van.
N) A reál tantárgyakból megszerzett jobb jegyei miatt ilyen szakirányon kezd felsőoktatási (maximum főiskolai), de inkább szakiskolai tanulmányokat.
S) Meg van győződve arról, hogy ő humán beállítottságú ember, folyamatosan lázong, ha ezt mások nem ismerik el.
Nem szereti a már elkezdett egyetemi szakját, folyamatos kudarcok kísérik tanulmányait.
N) Felnőtt emberként dönt, kiiratkozik a szakról, hogy ne vesztegesse az államilag finanszírozott féléveit, a második szemeszterben felkészül a felvételikre, majd egy a képességeinek és beállítottságának megfelelő szakra felvételizik, esetleg inkább szakmát tanul.
S) Felvesz még három, hasonló szakot, lehetőleg úgy, hogy az órái üssék egymást, és esélye se legyen rájuk bejárni.
Informatikát tanul, de nem tud tíz ujjal gépelni, a szakma nyelvét, az angolt nem ismeri.
N) Beiratkozik gépírás és angol nyelvtanfolyamokra, ott megfelelő mennyiségű tanulással oklevelet és nyelvvizsgát szerez.
S) Továbbra is két ujjal gépel, keresgéli a betűket, úgy határoz, hogy az angolra nincsen szüksége.
Apai nagyszüleitől 3 millió forintot és egy budai, zöldövezeti lakást örököl, emellett heti apanázst, saját autót és teljes ellátást kap a szüleitől.
N) A pénzt hosszú távra, jó feltételek mellett köti le, lakását rendben tartja, hiszen tudja, az is egy befektetés.
S) A pénzt az első szélhámosnak odaadja, jogász édesanyját kihagyva a döntésből, így el is veszti. Lakására szintén jelzáloghitelt jegyeztet be, emellett irgalmatlanul lelakja, hatalmas közüzemi tartozásokat halmoz fel.
Édesapja egészségi állapota nagyon leromlik, édesanyja vállalkozása is lejtőre kerül.
N) Édesapját egy rehabilitációs intézetben helyezi el, amit annak bőséges nyugdíja fedez, hetente látogatja. Lakását kiadja, édesanyjához költözik, a lakbérből és a diploma/szakma után megszerzett munkájának keresetéből is támogatja, amíg egyenesbe nem jönnek. Saját autóját eladja.
S) Egyik szakján sem diplomázik le, diákhitelt vesz fel, amiből rövid távon értéktelenné váló kütyüket vásárol, édesapját kitúrja a lakásból, és egy fűtetlen, düledező putriba száműzi, nem látogatja. Édesanyjának megígéri, hogy állja a ház rezsijét ellátásért cserébe, de nem vállalja el az általa felajánlott, normálisan fizető, a képességeinek megfelelő operátori munkát. Így a kötbérek miatt negatív összegű fizetést hoz össze, később is csak gombokat keres, anyjának el kell adnia a házat és az autóját, ismerősök fogadják be a hajléktalanná vált családot.
Releváns gazdasági ismeretekkel nem rendelkezik, sosem volt még állása, a jogot nem ismeri.
N) Tanulmányai elvégzése után elkezd alkalmazottként dolgozni, és először belülről ismeri meg egy cég működését. Tíz évvel később, mellékprojektként megalapítja első saját vállalkozását.
S) Két, tartozásokkal terhelt céget vásárol, azokkal tevékenységet nem végez, az éves jelentést nem készíti el, adót nem fizet. Mivel cégeinek bevétele nincs, azok folyamatosan tartozásokat generálnak, de ő mégsem szünteti meg őket.
Élete lejtőre kerül, anyagi tartalékai elfogynak, de egy mecénásnak hála, kijuthat egy berlini nyelviskolába.
N) Erejét megfeszítve tanul, egy hónap után elhelyezkedik valamilyen egyszerű munkakörben, három hónap után már önfenntartó, és megcsinálja a középfokú nyelvvizsgáját. Egy év után felsőfokút szerez, munkahelyén pedig előléptetik. Olcsó WG-ben lakik, hogy ezzel is kímélje a pénztárcáját, de nem bánja, mert ott is megismer új barátokat. Igyekszik törleszteni jótevőinek a segítséget. A nyelviskolában és a munkahelyén megismert barátai gondoskodnak arról, hogy ne legyen magányos, rengeteg olcsó, de tartalmas programot csinálnak, megismerkedik egy lánnyal, akivel randevúzni kezd.
S) A nyelviskolából elkésik, készületlenül érkezik, tiszteletlen a tanárokkal és az osztálytársaival. Mivel csalt a beugró teszten, szintjénél jóval erősebb csoportba kerül, ahol nem ért semmit, nem is barátkozik senkivel. Hamarosan kirúgják, nyelvvizsgát nem szerez. Munka helyett rendszeresen bulikba jár és iszik, egyetlen kinti ismerősét addig zaklatja, amíg az a rendőrséggel nem fenyegetőzik. Albérletét teljesen tönkreteszi, lelakja.
Unatkozik.
N) Egyetemi programokra, múzeumba, színházba jár, csoporttársaival közösen szerveznek bulit, sportol, kirándul.
S) Meztelenül maszturbál, ezt videóra veszi, és melegpornó oldalakra tölti, valamint idősebb pároknak ajánlkozik be házibarátként. Neonáci, fasiszta nézeteket terjeszt saját neve alatt az interneten, ezzel sikeresen le is járatja magát több országos lapban.
Kérdés: S) a körülmények áldozata, akit mások kényszerítettek ezekre a döntésekre, esetleg saját maga tehet ezekről a ballépésekről?
Sep 14, 2015 12:10:10
rohadt banán
Sep 14, 2015 12:12:20
Milyen kemény auticunami volt az éjjel, te jó ég! Nyilván hazudik Púp össze-vissza, de legalább most már tudjuk, mivel traktálja Vera nénit. Az öreglány vagy nagyon ostoba, vagy tényleg a számlagyár miatt nem dobta még ki a púpját az irodából.
Sep 14, 2015 12:12:20
-
Sep 14, 2015 12:20:55
Mindegy.
Mindegy.
Sep 14, 2015 12:20:55
perzső itt az élet
Sep 14, 2015 12:30:14
Hagyjuk a picsába a hanyatló nyugatnak ezeket a mértékegységeket. Vezessük be a "sodit" egy sodi, 23 cm.
Sep 14, 2015 12:30:14
perzső itt az élet
Sep 14, 2015 13:06:30
Az SI rendszer egyértelmű cionista mivolta miatt nem használjuk. Na nehogy már a tudjukkik határozzák meg,hogy mit és hogyan mérünk, hahó!
Tehát a következő lép életbe.
1 sodi : 23 cm
Tömeg : 1 berlini sodi : 50 kg, egy Kolosyn tartott sodi : 55 kg.
az időt a következő képen mérjük :
1 sodi a jövő héten : a láthatatlan jövő
1 sodi ma este indulunk : egy hét.
Ennél rövidebb időintervallum nincs. Nem vagyunk zsidók,hogy rohanjunk!
Abszolút hőmérséklet : sodi lázasan.
Ennyi. Mást nem mérünk, mert minek.
Sep 14, 2015 13:06:30
üregi zsidó
Sep 14, 2015 13:14:15
Egy guriga házi, érlelt sajt átmérője hány hüvelyk? Sep 14, 2015 13:14:15
vsetko jedno
Sep 14, 2015 13:35:45
gyagyás! tök mindegy, milyen narratívát igyekszel felállítani, a tény az tény marad: egy lusta, tehetségtelen faszverő nyomorék vagy.
de hogy érdemben hozzászóljak, vegyük ezt a humánszakos hazugságspirált. pár kérdés:
- állításod szerint a napnál világosabb volt, hogy humán érdeklődésű vagy. mi mutatta ezt? milyen jegyeid voltak magyarból és nyelvtanból középsuliban? milyen érettségi eredményed volt magyarból?
mutasd a papírt a kiemelkedő eredményeidről!
- milyen magyar / töri / nyelvi versenyeken indultál? (bazdmeg, képzeld el magad szavalóversenyen, szerintem te is röhögsz!)
- felnőttként mi tartott vissza, hogy ha nem jött be a programozás (hiszen kurva gyenge vagy matekból, ez az egyetem első félévében kiderült) akkor a maradék állami féléveden mást tanulj?
- ha szerinted anyád hatására és ösztökélésére választottad ezt a pályát és maradtál rajta 15 évig, akkor nem tartod magad egy akaratgyenge szarnak?
érdekes, a pénzügyekben, melókeresésben, gyógytornával kapcsolatban nagyon határozottan ellent tudtál neki mondani!
de hogy érdemben hozzászóljak, vegyük ezt a humánszakos hazugságspirált. pár kérdés:
- állításod szerint a napnál világosabb volt, hogy humán érdeklődésű vagy. mi mutatta ezt? milyen jegyeid voltak magyarból és nyelvtanból középsuliban? milyen érettségi eredményed volt magyarból?
mutasd a papírt a kiemelkedő eredményeidről!
- milyen magyar / töri / nyelvi versenyeken indultál? (bazdmeg, képzeld el magad szavalóversenyen, szerintem te is röhögsz!)
- felnőttként mi tartott vissza, hogy ha nem jött be a programozás (hiszen kurva gyenge vagy matekból, ez az egyetem első félévében kiderült) akkor a maradék állami féléveden mást tanulj?
- ha szerinted anyád hatására és ösztökélésére választottad ezt a pályát és maradtál rajta 15 évig, akkor nem tartod magad egy akaratgyenge szarnak?
érdekes, a pénzügyekben, melókeresésben, gyógytornával kapcsolatban nagyon határozottan ellent tudtál neki mondani!
Sep 14, 2015 13:35:45
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 14, 2015 13:41:09
x48)
sneci, a német cv-dbe beírod, hogy 23 centis csoda nőtt a lábad közé?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sodi
Sep 14, 2015 13:41:38
Fincsi volt a palacsinta a yummber.net jóvoltából!
Naés ti hol ebédeltek ma? :)
Soha többet nem írok ide a holnapi ebédig.
Naés ti hol ebédeltek ma? :)
Soha többet nem írok ide a holnapi ebédig.
Sep 14, 2015 13:41:38
skála metró áruház
Sep 14, 2015 13:48:10
sodi, neked az lehet a bajod, nem voltak olyan nagyszerű barátaid, mint nekem. nekem egyszer azt mondta az egyik, amikó' 19 voltam, hogy drága barátom, 18 fölött kurva ciki arra hivatkozni, hogy mennyire szar gyerekkorod volt. és tök igaza volt.
Sep 14, 2015 13:48:10
Schwezoff Dávid
Sep 14, 2015 14:36:53
Korrektúra!
sneci, a német cv-dbe beírod, hogy 23 centis csoda nőtt LÓG a lábad közé?
Sep 14, 2015 14:36:53
Schwezoff Dávid
Sep 14, 2015 15:03:14
Púpot tavasszal kirakják, ő megbolondul és lekaszablokka szóval felgyújtja a rejszbunkert, megsemmisítve a questoros bizonyítékokat. A rendőrségnek tiszta sor lesz,hogy a vádlott egyértelműen bűnös és így takarít. Vera meg Jani pedig valamelyik egzotikus szigeten szürcsölgetnek egy koktélt, miközben púpot vallatják egy sötét cellában.
Púpot tavasszal kirakják, ő megbolondul és lekaszablokka szóval felgyújtja a rejszbunkert, megsemmisítve a questoros bizonyítékokat. A rendőrségnek tiszta sor lesz,hogy a vádlott egyértelműen bűnös és így takarít. Vera meg Jani pedig valamelyik egzotikus szigeten szürcsölgetnek egy koktélt, miközben púpot vallatják egy sötét cellában.
...amikor visszaviszik a cellájába, akkor csak annyit hall malacszerű röffentések közben a zárkatársától, hogy "Faszparaszt! Hol a marcipánom? Lesz marcipánom?"
Sep 14, 2015 15:03:14
xray
Sep 14, 2015 15:26:52
Sneci, ez rólad szól:
Jó programozó - rossz programozó
Mik a legfontosabb különbségek? Honnan ismerjük fel?
A béna programozó ugyanis általában még odáig sem jut el, hogy megbecsülje, mennyi időre lesz szüksége arra, hogy megbecsülje, mennyi időre lesz szüksége a feladat megoldására, mire az ügyes programozó már megoldotta a feladatot. Ez nem kétszeres vagy háromszoros, hanem százszoros szorzót jelent. Vagy ezerszereset. Vagy olyan nagyot, hogy le se bírom írni ide. Nem lehet három vagy öt vagy ötven béna programozóval kipótolni egy ügyeset, mert csak kárt okoznak, a helyzet rosszabb lesz, mint ha ott se lettek volna!
olvasd el a cikket:
derrickesharry.blog.hu/2015/09/13/az_it_projektek_legnagyobb_buktatoja
A béna programozó ugyanis általában még odáig sem jut el, hogy megbecsülje, mennyi időre lesz szüksége arra, hogy megbecsülje, mennyi időre lesz szüksége a feladat megoldására, mire az ügyes programozó már megoldotta a feladatot. Ez nem kétszeres vagy háromszoros, hanem százszoros szorzót jelent. Vagy ezerszereset. Vagy olyan nagyot, hogy le se bírom írni ide. Nem lehet három vagy öt vagy ötven béna programozóval kipótolni egy ügyeset, mert csak kárt okoznak, a helyzet rosszabb lesz, mint ha ott se lettek volna!
olvasd el a cikket:
Sep 14, 2015 15:26:52
Visszatérő
Sep 14, 2015 16:15:45
Az érdi tolvajnak nem tetszik, hogy más is lop rajta kívül.
EZ VAN, EZT KELL SZERETNI.
Ez van, amikor valaki keveri a politikát az igazi érdekvédelemmel. Egyszerűen megbukik. Az emberek nem kérnek belőle. Persze ennek előzményei vannak. Két ember. Két olyan valaki, aki tetszik, nem tetszik, tönkre tette az igazi és őszinte deviza elleni harcot. Mondjuk ki: Kasler és Póka miután felbukkantak a semmiből és később a tettek helyett szavak és hazugságok mögé bújtak, onnantól kezdett hanyatlani az az igazi és őszinte harc, amit a Koppány elkezdett. És lássuk be csak akkor volt egységes és eredményes ellenállás. E két ember a politikában látta saját egyéni jövőjét. Nem az ember számított, hanem a politikai karrier és a még több pénz. És be is jött nekik. Igazi tökös gyerekek, hiszen megcsinálták. Kasler 300 milliót kaszált. Póka a jelenleg börtönben ülő Szepessyvel szintén felmarkolták a nagy "dellákat." Persze nem csak bennük kell keresni a hibákat. Maguk az emberek is hibásak abban, hogy felültek két ilyen "csirkefogónak"
Már csak azon kell elgondolkozni, hogy megint miből futja ilyen méregdrága színpadra, hangosításra? Ki pénzeli vajon? Na, és ez a vörös szín megőrjít.
Ez van, amikor valaki keveri a politikát az igazi érdekvédelemmel. Egyszerűen megbukik. Az emberek nem kérnek belőle. Persze ennek előzményei vannak. Két ember. Két olyan valaki, aki tetszik, nem tetszik, tönkre tette az igazi és őszinte deviza elleni harcot. Mondjuk ki: Kasler és Póka miután felbukkantak a semmiből és később a tettek helyett szavak és hazugságok mögé bújtak, onnantól kezdett hanyatlani az az igazi és őszinte harc, amit a Koppány elkezdett. És lássuk be csak akkor volt egységes és eredményes ellenállás. E két ember a politikában látta saját egyéni jövőjét. Nem az ember számított, hanem a politikai karrier és a még több pénz. És be is jött nekik. Igazi tökös gyerekek, hiszen megcsinálták. Kasler 300 milliót kaszált. Póka a jelenleg börtönben ülő Szepessyvel szintén felmarkolták a nagy "dellákat." Persze nem csak bennük kell keresni a hibákat. Maguk az emberek is hibásak abban, hogy felültek két ilyen "csirkefogónak"
Már csak azon kell elgondolkozni, hogy megint miből futja ilyen méregdrága színpadra, hangosításra? Ki pénzeli vajon? Na, és ez a vörös szín megőrjít.
Sep 14, 2015 16:15:45
Visszatérő
Sep 14, 2015 16:17:41
Elég vicceseket ír.
Béla Balogh Mi szeretetből, pénz nélkül szinte önköltségen csináltuk meg azt, amit Kasler papa. A cél nem a pompa volt. És nem is tarhálás.
Béla Balogh Mi szeretetből, pénz nélkül szinte önköltségen csináltuk meg azt, amit Kasler papa. A cél nem a pompa volt. És nem is tarhálás.
Sep 14, 2015 16:17:41
-
Sep 14, 2015 16:18:07
Sneci, ez rólad szól:
olvasd el a cikket:
olvasd el a cikket:
derrickesharry.blog.hu/2015/09/06/miert_jo_uvolteni_a_beosztottakkal#comments
Ez a derrickesharry is egy faszkalapos lehet azért.
Sep 14, 2015 16:18:07
broni
Sep 14, 2015 16:37:40
texet a nagy kavarásba áttolták szerbiába!!!!!!!!!!!!!most a szögesvagontól nem tud hazajutni ceglédre!!!!!!
Sep 14, 2015 16:37:40
-
Sep 14, 2015 16:43:04
Erről beszélek.
Ennyi. Ez lesz.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi. Ez lesz.
Ennyi.
Na meló, csá.
Sep 14, 2015 16:43:04
Haim
(
x10)
Sep 14, 2015 16:54:49
x10)
a német meló az új soha többet!
broni
Sep 14, 2015 17:04:44
sodi, miért nem adod ki magad hitler dédunkájának?????hívnának talk-showba, ilyesmi......
Sep 14, 2015 17:04:44
Fekete Bikapata
Sep 14, 2015 17:05:00
Szerintem a Gyagyás most jött rá, hogy a programozás nem neki való! LOL
Szegény sodót senki nem nem tanította meg semmire!
A faszverésre mondjuk rájött magától, érdekes...
Az ember azt hinné, hogy kicsit oszlik az autiköd, de nem!!!
A sodi most hirtelen humán beállítottságú lett!
Figyeljétek meg, hogy nemsokára a sodi festeni fog, verseket írni, bezony...
Mert a sodi, az sodi és chili az élet!!!
Szegény sodót senki nem nem tanította meg semmire!
A faszverésre mondjuk rájött magától, érdekes...
Az ember azt hinné, hogy kicsit oszlik az autiköd, de nem!!!
A sodi most hirtelen humán beállítottságú lett!
Figyeljétek meg, hogy nemsokára a sodi festeni fog, verseket írni, bezony...
Mert a sodi, az sodi és chili az élet!!!
Sep 14, 2015 17:05:00
Sodi, lenyomod?
Sep 14, 2015 17:11:36
Sep 14, 2015 17:11:36
csivaegő
Sep 14, 2015 17:14:07
hallod púpszar, a csajomnak gimi elején elég csúnya gerincferdülése volt. tök magas vékony csaj, nőtt húsz centit az izomzata meg nem fejlődött elég gyorsan. tök átlagos probléma. szerencsétlenre minden reggel az anyja adta a rá a fűzőt, kijöttek a könnyei. heti négy gyógytesi meg két úszás. képzelheted mennyire élvezte. hát kurvára nem! de mire leérettségizett, már kibaszott jó nő volt. mert nem fosta le. ma is heti kétszer úszik, mert nem vigyáz az alakjára meg mert szereti. lehetne bordapúpos, sérves geci is, mint te, csak hát ő hajlandó volt tenni magáért. neked meg még a púpod is féloldalas lett a sok recskázástól :DDDDDD
Sep 14, 2015 17:14:07
-
Sep 14, 2015 17:35:29
Endre. Szerintem meg sokan most is segitenenek neked.
1. Torlod a facebookos mocskolodasokat amit amugyis azert irsz hogy behelyeseljen ra par oregasszony. Torlod a retard barataid.
2. Alazatot mutatsz es elismered hogy segitsegre van szukseged. Nem kell cipot pucolni csak le a nagy pofaddal.
1. Torlod a facebookos mocskolodasokat amit amugyis azert irsz hogy behelyeseljen ra par oregasszony. Torlod a retard barataid.
2. Alazatot mutatsz es elismered hogy segitsegre van szukseged. Nem kell cipot pucolni csak le a nagy pofaddal.
Sep 14, 2015 17:35:29
Ismétlés
Sep 14, 2015 17:38:01
Sep 14, 2015 17:38:01
Schwezoff David
Sep 14, 2015 17:39:16
En is szivesen segitek endrenek! 2 meter kotellel, vagy gazpalackkal, vagy kocsival leviszem a dunapartra.
Sep 14, 2015 17:39:16
broni
Sep 14, 2015 17:40:53
hallod púpszar, a csajomnak gimi elején elég csúnya gerincferdülése volt. tök magas vékony csaj, nőtt húsz centit az izomzata meg nem fejlődött elég gyorsan. tök átlagos probléma. szerencsétlenre minden reggel az anyja adta a rá a fűzőt, kijöttek a könnyei. heti négy gyógytesi meg két úszás. képzelheted mennyire élvezte. hát kurvára nem! de mire leérettségizett, már kibaszott jó nő volt. mert nem fosta le. ma is heti kétszer úszik, mert nem vigyáz az alakjára meg mert szereti. lehetne bordapúpos, sérves geci is, mint te, csak hát ő hajlandó volt tenni magáért. neked meg még a púpod is féloldalas lett a sok recskázástól :DDDDDD
ezt figyeld, engem még az addiktoligiára se vesznek fel, mert ugyis otthagyom)))))))))mondjuk nem is nagyon akartam menni.....
Sep 14, 2015 17:40:53
Jenő bácsi
Sep 14, 2015 17:41:09
Hiánypótló aSodInak:
kiszamolo.hu/jog-es-penz-sorozat-amit-a-vegrehajtasrol-mindig-is-tudni-akartal/
kiszamolo.hu/jog-es-penz-sorozat-amit-a-vegrehajtasrol-mindig-is-tudni-akartal/
Sep 14, 2015 17:41:09
rohadt banán
Sep 14, 2015 17:41:32
Mindezt arra írta, hogy elmeséltem, amikor egy távoli rokonomnál lakhattam Németországban, és igyekeztem a kedvére tenni, és nem zavarni őt semmiben. Púp totális szociopata.
Sep 14, 2015 17:41:32
csivaegő
Sep 14, 2015 17:42:43
pedig pár szál cigiért minden nap baszna veled valami helyes bolond csaj :DDDD elég durva helyek ezek bronikám, lehet hogy még jól is éreznéd magad!
Sep 14, 2015 17:42:43
-
Sep 14, 2015 17:45:08
Recskás én mondtam, hogy mulasd ki magadat Berlinben mert az pár hónap volt búcsúajándékod az élettől. Neked szerintem annyi. Az elkövetkező pár évre már ne strapáld magadat. Az önvallomásod a szokásos módon undorítóra sikerült. Nem vagyok egy kárörvendő ember, de amikor az ostobaság gonoszsággal is párosul akkor azt mondom, hogy a kukába az ilyen selejtes féreggel.
Sep 14, 2015 17:45:08
Jenő bácsi
Sep 14, 2015 17:48:42
Ebben van valami. Szerintem a trollok benne vannak, ha meglátnak, rád taposnak. A tisztesség jegyében, természetesen...
Sep 14, 2015 17:48:42
broni
Sep 14, 2015 17:49:30
tavaly voltam 1 éjszakát,...hát..a nők nem tetszettek......és túl jól se éreztem magam, másnap ezért huztam el......
Sep 14, 2015 17:49:30
munkaügyes
Sep 14, 2015 17:51:13
Sodi, te addig húzod ezt a német önéletrajz dolgot, amíg valami vicces troll be nem adja a saját sodis változatát a létező összes német és osztrák álláskereső oldalra.
Sep 14, 2015 17:51:13
Cukorhegy úr
Sep 14, 2015 18:03:17
Púp amúgy mihez kell viszonyitanunk az "én mindent megtettem a nyémet meló csáért"?
Mint egy palotapincsi,hozzádörgölődzöl a gazdihoz és megpróbálsz nem a szőnyegre szarni,recskázni?
Mint egy palotapincsi,hozzádörgölődzöl a gazdihoz és megpróbálsz nem a szőnyegre szarni,recskázni?
Sep 14, 2015 18:03:17
Laci
Sep 14, 2015 19:19:31
hát..a nők nem tetszettek......
Nem tetszenek a nők? Irány a Pride! xD
Sep 14, 2015 19:19:31
Sodi a migránsok közt!
Sep 14, 2015 19:32:24
"A legutóbbi tweetjében azokat a menekülteket idézi, akik végső elkeseredésükben már azt mondják, ha nem tudnak továbbmenni, felgyújtják az egész tábort."
Sep 14, 2015 19:32:24
-
Sep 14, 2015 19:55:48
hopp, mit találtam :DDD
SoDI hozzászólása:
január 16, 2012 - 3:48 du.
Aki a baszást bírja, az az árufeltöltést is bírja.
SoDI hozzászólása:
január 16, 2012 - 3:48 du.
Aki a baszást bírja, az az árufeltöltést is bírja.
Sep 14, 2015 19:55:48
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™