Mi ez a frusztráció? Ma sem jött össze egy értékelhető nap a gyárban? :)
Gallery Nomad?
Mindegy.
Nekem személy szerintmár többször megfordult a fejemben amúgy még sosem jelentett akadályt az Iron Gnome a regnek köszönhetően, csak olvasom, hogy sokaknak igen. Nyilván a 2 naplopó herének is, csakhogy ők kurvára ráérnek kivárni a bejutást és sírni se fognak miatta, mert felfogták, hogy ellenük készült. Sőt, talán még sikerélményt okoz nekik, amikor átjutnak rajta és ezért vannak folyton itt. Eleinte jó ötletnek tűnt az IG, de mára kontraproduktívvá vált szerintem.
Magán a szavazáson tartózkodom, mint kezdeményező, aki pont nem érintett.
Német fogdában még nem voltam.
Biztos érdekes élmény, de ma este nincs hozzá kedvenc.
*nincs hozzá KREDENC.
Mindegy.
Andi. :(
De mit keresnél te fogdában? Csak nem feljelentett a gonosz északi boszorkány? Mekkora lenne már, ha asodit németország-tündérmeseországban is köröznék LOL
Hány 4 decis sörön vagy már túl?
Most csak egyet iszom, a többi a SoDI gyomrában van,
De nem a vérébrn
Mert asodi
Mert asodi
Mindigjózan
Ne terelj, sodika. Inkább erről a fogdás dologról mesélj. Nagyon úgy tűnik, hogy kikotyogtál valamit, amit nem biztos, hogy ki akartál. Szóval milyen fogda? :)
Túrót nem ér sajnos az IG jelenlegi konfigban..
Talán pár gurulka, aki azon a színvonalon áll, hogy hisz a nagy és mindeható recerben, meg a kurucinfó alatti polcban, tényleg fennakad rajt egy ideig, de ez minden.
Strandról, buszról, akárhonnan meg tudom kerülni 3 mp alatt, és nem kell hozzá mindenféle advanced hekkelések, proxy, távoli asztalok, bonyolult dolgok, csak olyasmi, amit egy jártasabb kisiskolás is meg tud lépni, ha rájön, mit kell.
Mondjuk mivel Kiss Endre Farkas recskaboy programozta, mint ezt az egész fórumot, így ez nem nagyon lep meg ;)
Sejtettem, hogy nem az első. Már most látom, hogy izgalmas éjszakád lesz. Majd közöld velünk holnap, mennyi maradt meg a csomagjaidból. Tudjuk a fürdőszobádat már elhagytad. Amúgy a mikrofont is bebaszva hagytad el?
**kurvára röhög a gondolaton, hogy egy láthatatlan törvény erejű védőkorlát választja el a sittes smackzabáló felpüffedt fejű nőverőtől**
Nem érzed úgy, hogy ha közös megegyezéssel váltatok el és a határidő előtt elküldtek és a hónapok alatt sem volt munkád, akkor veled volta baj? Minek erőlteted ezt az egészet?
amatőr...mellette ott van egy szép magas szálloda, gyönyörű kilátással a toronyra és Berlinre. Tessék ott kibérelni egy szobát a 30. emeleten. Elvégre német programozó asodi, hahó! Executive szoba legyen, mert ahhoz jobb reggeli jár. Ott már pezsgő is van, hahó! tütüke a kávé mellé! juhuhuhú
Kurva nagy baráti lelki támasz volt. .
Mert te aztán nagyon barátként kezeled. Nyilvánosan gúnyolod, ellopod a pénzét. Ez a ti "barátságotok"
RGL is egy kurva!!!
RGL is pont ming az Andi.
Mindegy
Csá
Csak azt kapod vissza, amit te is adtál nekik. Szerinted véletlen, hogy a sokadik haknidat nyomod kint és senkivel nem tudtál kapcsolatot kialakítani?
A kommenthaveroknak bármikor kiöntheted a szívedet Endre!
Mi értékelünk és megértünk, ezt tudnod kell! :)
Sosem mondtuk rád, hogy a titkosszolgálatnak dolgoznál...
(mivel ugye mi veled ellentétben..., pontosan tudjuk mi a helyzet ;))
Aztán azt sem mondtuk, nincs olyan, hogy nem dolgozunk és mégis dől a lé, mert mi tudjuk, hogy bizony van ilyen ;)
És tényleg, lehet nem akarták kibaszni, nehogy jöjjön a németek antiszemiták szöveg. Sőt, talán még valami támogatást is kaptak, hogy alkalmazták pár hónapig.
kerülte a fogyatékos tyodikát. ez shiker! jó a show sneci, még több élő bejelentkezést!
Te jó ég, és ennyi idő alatt sem jöttél rá, hogy nem vagy zseni? Az első valódi meló után rájöttek mennyit tudsz, és fizetni neked olcsóbb volt, mint bebukni egy projektet, vagy alkalmazni még egy munkatársat, hogy a hibáidat javítsa. Szerinted, ha ezt elmeséled az állásinterjún nem fognak érdeklődni a volt munkahelyeden, hogy miért nem adtak neked munkát és inkább kitartottak?
Láttad az rgl-es videót, ahol tyodika nèmetül "beszèl"? Nyilván senki nem erőltette a csevegést, még nekik volt kellemetlen.
ez nem társkereső tajgi, menj egyedül sörözni, aztán motyogva mászkálj besörözve a ligetben.
Vagyis lassú vagy...
és hányszor kellett túlóráznod?
kedvesek voltak és mivel látták,hogy neked nem esik le,hogy mi történik, így azt találgatták,hogy idióta vagy e vagy fogyatékos.
Látod, ez volt a diplomatikus lerázószöveg. Te és a határidők? :D "Holnap indulunk, szház százalék... Ma nem alszom"
Ő meg köszöni az 1500 eurót, amit lenyúltál.
Büdös vagy sneci.
gaysaunabudapest.com/hu/blog/gay-szex-wc-budapest
Gay szex kaland keresése Budapest WC-iben
Az utolsók, amikről hallottunk:
- Népliget buszmegálló WC-i
A többieknek is kellemes péntek estét!
"Endre, tőled ehhez a projekthez ezen a héten nem foglaltam le erőforrást, jó?"
"Endre, neked ehhez a projekthez ezen a héten nincs óvobácsi, ezért nem dolgozhatsz rajta, jó?"
Ez a szaxibolt bejlini neve?
elképesztő előadás lehetett ez sneci féle angolul. éveket adnék az életemből, amit a jelenlévők ingyen élveztek.
Ezt a képet még Stuttgartban lőttem, Gábor szálláshelyén. Egy leleplező videó keretében fogom felfedni mi van a takarás alatt, Jövő Héten™. Addig is rettegj Gábor, és ne felejtsd, aki motivációt rombol, életet rombol.
ott volt tíz barátjával
Ha támadsz én is teregetek!
Egy-egy, tessék szépen összeveszni!
Sokan irigyeljük Gábor szálláshelyét. Téged is itt vendégelt volna meg egy hétre, Endre?
Jó, azért még elvileg maradt 1450 euró a tabletre, igaz, Endre?
Milyen jólelkű vagy te, adsz neki 50 eurót, aztán pedig lenyúlod 1500 euróját. Érdemes volt Rocskaiékkal laknod, eltanultál ezt-azt a pénzről :)
Szerző:
Bejlin
Sep 16, 2016 20:33:19
Válasz
(3)
AZ IG kikapcsolása mellett szavazok. A retardok nem dolgoznak, van idejük kivárni, de én is voltam olyan helyen napokig, ahonnan nem tudtam írni. A retardokat nem tartja vissza, ahogy a tapasztalat mutatja, de több proffnak és tanulónak időnként bosszúságot okoz.
Sep 16, 2016 20:33:19
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 20:34:13
Inkább ajánld föl a gyönyörű feleségedet neki :) lol
Mi ez a frusztráció? Ma sem jött össze egy értékelhető nap a gyárban? :)
Sep 16, 2016 20:34:13
Tasnádi Péter
Sep 16, 2016 20:43:01
SoDI mondjon le!
Sep 16, 2016 20:43:01
Zénó
Sep 16, 2016 20:45:37
Vérprofi:
Farkas Endre Kiss added 2 new photos — in Berlin, Germany.
5 mins
Én hülye egy éjszakai vonatra vettem jegyet vissza Hamburgba, oszt nézek ki bután a fejemből, mit csináljak itt addig Berlinben. A több napra csomagolt táskámmal még moziba se tudok menni. Na mindegy. Addig vonatozok a városban össze-vissza, pillanatnyilag jobb ötletem nincs. Általában ha Berlinben járok, van szállásom, de most nincs.
5 mins
Én hülye egy éjszakai vonatra vettem jegyet vissza Hamburgba, oszt nézek ki bután a fejemből, mit csináljak itt addig Berlinben. A több napra csomagolt táskámmal még moziba se tudok menni. Na mindegy. Addig vonatozok a városban össze-vissza, pillanatnyilag jobb ötletem nincs. Általában ha Berlinben járok, van szállásom, de most nincs.
Sep 16, 2016 20:45:37
Tripadvisor
Sep 16, 2016 20:48:10
Vérprofi:
5 mins
5 mins
Gallery Nomad?
Mindegy.
Sep 16, 2016 20:48:10
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 16, 2016 20:52:45
x30)
AZ IG kikapcsolása mellett szavazok. A retardok nem dolgoznak, van idejük kivárni, de én is voltam olyan helyen napokig, ahonnan nem tudtam írni. A retardokat nem tartja vissza, ahogy a tapasztalat mutatja, de több proffnak és tanulónak időnként bosszúságot okoz.
Nekem személy szerint
Magán a szavazáson tartózkodom, mint kezdeményező, aki pont nem érintett.
sodika
Sep 16, 2016 20:54:32
Gallery Nomad?
Mindegy.
Mindegy.
Sep 16, 2016 20:54:32
Sep 16, 2016 20:55:57
Ez a gf amekkora egy patkány, kaphatott volna igazán egy rendes verést is...
Sodika te meg találd már fel magad, tele vagy lével, beleveted magad az éjszakába, aztán mi baj lehet, csak összejön már egy helyes fiatal srác, egy németcsibe fizetős szexnagyi,... vagy akármi.
Sodika te meg találd már fel magad, tele vagy lével, beleveted magad az éjszakába, aztán mi baj lehet, csak összejön már egy helyes fiatal srác, egy német
Sep 16, 2016 20:55:57
Wat? ANDI
Sep 16, 2016 20:58:16
*nincs hozzá KREDENC.
Mindegy.
Andi. :(
De mit keresnél te fogdában? Csak nem feljelentett a gonosz északi boszorkány? Mekkora lenne már, ha asodit németország-tündérmeseországban is köröznék LOL
Sep 16, 2016 20:58:16
Bejlin
Sep 16, 2016 20:59:31
Biztos érdekes élmény, de ma este nincs hozzá kedvenc .
Biztos érdekes élmény, de ma este nincs hozzá kedvenc .
Sep 16, 2016 20:59:31
sodika
Sep 16, 2016 21:00:59
Kell a lé az új kiadású PS4-re egyrészt,
másrészt ez RGL dumája,
neki különösen nehéz elmagyarázni, hogy nem lottón nyertem,
és nem is a titkosszolgálat fizet,
hanem hajlandó voltam bejárni
reggeltől estig
egy melóhelyre.
másrészt ez RGL dumája,
reggeltől estig
egy melóhelyre.
Sep 16, 2016 21:00:59
sodika
Sep 16, 2016 21:02:54
De nem a vérébrn
Mert asodi
Mert asodi
Mindigjózan
Sep 16, 2016 21:02:54
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 16, 2016 21:03:53
x30)
Miért nem tudsz narancs nick-kel írni, Sodi? Mi a probléma vele? Eltűnt a levél?
Wat? ANDI
Sep 16, 2016 21:03:56
másrészt ez RGL dumája,
reggeltől estig
egy melóhelyre.
másrészt ez RGL dumája,
reggeltől estig
egy melóhelyre.
Ne terelj, sodika. Inkább erről a fogdás dologról mesélj. Nagyon úgy tűnik, hogy kikotyogtál valamit, amit nem biztos, hogy ki akartál. Szóval milyen fogda? :)
Sep 16, 2016 21:03:56
Sep 16, 2016 21:04:14
Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben amúgy még sosem jelentett akadályt az Iron Gnome
Talán pár gurulka, aki azon a színvonalon áll, hogy hisz a nagy és mindeható recerben, meg a kurucinfó alatti polcban, tényleg fennakad rajt egy ideig, de ez minden.
Strandról, buszról, akárhonnan meg tudom kerülni 3 mp alatt, és nem kell hozzá mindenféle advanced hekkelések, proxy, távoli asztalok, bonyolult dolgok, csak olyasmi, amit egy jártasabb kisiskolás is meg tud lépni, ha rájön, mit kell.
Mondjuk mivel Kiss Endre Farkas recskaboy programozta, mint ezt az egész fórumot, így ez nem nagyon lep meg ;)
Sep 16, 2016 21:04:14
RGL
Sep 16, 2016 21:05:00
másrészt ez RGL dumája,
reggeltől estig
egy melóhelyre.
Mennyit kapsz a titkosszolgálattól? Fórizs az összekötőLiszt? másrészt ez RGL dumája,
reggeltől estig
egy melóhelyre.
Sep 16, 2016 21:05:00
retardok
Sep 16, 2016 21:06:56
gondolod, hogy nem tudjuk, hogy a KEF programozta Talán pár gurulka, aki azon a színvonalon áll, hogy hisz a nagy és mindeható recerben, meg a kurucinfó alatti polcban, tényleg fennakad rajt egy ideig, de ez minden.
-
Kiszabadult Tasnádi! Tajgi gyorsan jelentkezz a helyére, jó ezeken a dolgokon minél hamarabb átesni!
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 16, 2016 21:09:03
x30)
"Én hülye egy éjszakai vonatra vettem jegyet vissza Hamburgba, oszt nézek ki bután a fejemből, mit csináljak itt addig Berlinben."
Addig pl. leírhatnád a követőidnek, hogy mit trollkodtak megint a bíróságon a szemét, de ártalmatlan trollok. Vagy mondd fel videóra egy csendes helyen, csak hajolj oda a mikrofonhoz, hogy értsük is!
Addig pl. leírhatnád a követőidnek, hogy mit trollkodtak megint a bíróságon a szemét, de ártalmatlan trollok. Vagy mondd fel videóra egy csendes helyen, csak hajolj oda a mikrofonhoz, hogy értsük is!
nem dolgozik
Sep 16, 2016 21:12:25
László Boros
Menj fel a toronyba, és kamerázd az éjszakai Berlint.
Tetszik · épp most
Tetszik · épp most
Sep 16, 2016 21:12:25
Bejlin
Sep 16, 2016 21:12:27
De nem a vérébrn
Mert asodi
Mert asodi
Mindigjózan
De nem a vérébrn
Mert asodi
Mert asodi
Mindigjózan
Sejtettem, hogy nem az első. Már most látom, hogy izgalmas éjszakád lesz. Majd közöld velünk holnap, mennyi maradt meg a csomagjaidból. Tudjuk a fürdőszobádat már elhagytad. Amúgy a mikrofont is bebaszva hagytad el?
Sep 16, 2016 21:12:27
sodika
Sep 16, 2016 21:12:59
RGL-ben az volt az idegesítő egyébként, hogy amikor kiöntöttem neki a lelkem, hogy szar a melóhelyen, mert csak ülök, és alig továbbítanak hozzám a projektvezetők feladatot, közölte, hogy ez biztos titkosszolhálati kamuprojekt, hogy ne nyomozzak a Reiner Pásztor Istvánt leköpő exe után, és egyébként is legyen bennem több megértés, mert az úgymond valóság nem ilyen kamumelóról szól, ahol nem kell dolgozni, mégis kapok fizetést.
Elpanaszolom neki, hogy egyre depisebb vagyok az alulkövetrltség miatt, mert az egésznek nem látom semmi értelmét, erre ahelyett, hogy lelki támogatást nyújtott volna, kamumelózott, mfg titkosszolgálstozott. Kb. hasonló szintű lelki cserbenhsgyás volt ez a részéről, mint amit 2014-ben az Andi csinált velem. Egészen konkrétan érzéketlen szemétség.
Elpanaszolom neki, hogy egyre depisebb vagyok az alulkövetrltség miatt, mert az egésznek nem látom semmi értelmét, erre ahelyett, hogy lelki támogatást nyújtott volna, kamumelózott, mfg titkosszolgálstozott. Kb. hasonló szintű lelki cserbenhsgyás volt ez a részéről, mint amit 2014-ben az Andi csinált velem. Egészen konkrétan érzéketlen szemétség.
Sep 16, 2016 21:12:59
guberál
Sep 16, 2016 21:15:02
Kemenár Zoltán
Ilyen nagy pohárban adják a kávét? Hosszúkávé?
Tetszik · 1 · 10 órája
Farkas Endre Kiss
Az :)
Tetszik · 1 · 9 órája
Kemenár Zoltán
Mennyi egy ilyen? 1 euro?
Tetszik · 8 órája
Láng Ede
Pesten guberálta a pohárkát!!!
Tetszik · 6 órája
Ibolya Molnár
Megtaláltam a neten, ez a Tchibo kávé pohara és felségjelzése :) :)
Tetszik · 4 órája · Szerkesztve
Ilyen nagy pohárban adják a kávét? Hosszúkávé?
Tetszik · 1 · 10 órája
Farkas Endre Kiss
Az :)
Tetszik · 1 · 9 órája
Kemenár Zoltán
Mennyi egy ilyen? 1 euro?
Tetszik · 8 órája
Láng Ede
Pesten guberálta a pohárkát!!!
Tetszik · 6 órája
Ibolya Molnár
Megtaláltam a neten, ez a Tchibo kávé pohara és felségjelzése :) :)
Tetszik · 4 órája · Szerkesztve
Sep 16, 2016 21:15:02
Józsefvárosi troll
Sep 16, 2016 21:16:33
Hülye lennék bevonulni, közmunkára ítéltek és már azt is leültem, meg a perköltséget is, egyedül Kocsis Máté járt jól, mert kitiltottak 5 évre a nyóckerből :DDD ennyi
**kurvára röhög a gondolaton, hogy egy láthatatlan törvény erejű védőkorlát választja el a sittes smackzabáló felpüffedt fejű nőverőtől**
Sep 16, 2016 21:16:33
pereket provokál
Sep 16, 2016 21:17:23
Láng Ede
A Bundesbahn jó alperes.................hajrá Sodi
Tetszik · 13 órája
A Bundesbahn jó alperes.................hajrá Sodi
Tetszik · 13 órája
Sep 16, 2016 21:17:23
sodika
Sep 16, 2016 21:20:35
Mármint legyen bennem több megértés, mert a valóság nem ilyen, hogy nem kell dolgozni, és kapod a pénz, és nem kéne a moszadnakdolgozni.
Kurva nagy baráti lelki támasz volt. Pont mint az Andi, bazmeg. Pont ugyanúgy. Elmegyek hozzá, mert az egyetlen fizikailag elérhető ismerős éppen ő
erre ugyanúgy, mint anno az Andi,
ahelyett, hogy megvígasztalna,
gúnyolódik a helyetemen,
és tovább ront a lelki egyensúlyomon,
önző és érzéketlen módon
ahelyett hogy megvígasztalt volna,
tekintettel arra, hogy depis voltam,
ahogy vártamvolna tőle.
Pont mint az Andi, pont.
Kurva nagy baráti lelki támasz volt. Pont mint az Andi, bazmeg. Pont ugyanúgy. Elmegyek hozzá, mert az egyetlen fizikailag elérhető ismerős éppen ő
gúnyolódik a helyetemen,
önző és érzéketlen módon
ahogy vártamvolna tőle.
Pont mint az Andi, pont.
Sep 16, 2016 21:20:35
Bejlin
Sep 16, 2016 21:20:55
RGL-ben az volt az idegesítő egyébként, hogy amikor kiöntöttem neki a lelkem, hogy szar a melóhelyen, mert csak ülök, és alig továbbítanak hozzám a projektvezetők feladatot, közölte, hogy ez biztos titkosszolhálati kamuprojekt, hogy ne nyomozzak a Reiner Pásztor Istvánt leköpő exe után, és egyébként is legyen bennem több megértés, mert az úgymond valóság nem ilyen kamumelóról szól, ahol nem kell dolgozni, mégis kapok fizetést.
Nem érzed úgy, hogy ha közös megegyezéssel váltatok el és a határidő előtt elküldtek és a hónapok alatt sem volt munkád, akkor veled volta baj? Minek erőlteted ezt az egészet?
Sep 16, 2016 21:20:55
Bejlin
Sep 16, 2016 21:21:57
RGL-nek is csináltál sírós videót?
Sep 16, 2016 21:21:57
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 21:23:14
Csodálkozol, hogy nem foglalkoztak veled a munkahelyen?? Nyilván hamar leesett nekik, hogy egy rakás trágya vagy és hagytak a fenébe. Csak azt nem értem, hogy a kivágásoddal miért vártak ennyi ideig.
Sep 16, 2016 21:23:14
sodika
Sep 16, 2016 21:23:33
Mindegy.
Megyek sörözni
Aztán vonathoz
Csá
Németországban az is érzéketlen és aljas módon lelkiállapot-romboló lesz, aki korábban nem volt az.
Mindegy
Csá
Megyek sörözni
Aztán vonathoz
Csá
Németországban az is érzéketlen és aljas módon lelkiállapot-romboló lesz, aki korábban nem volt az.
Mindegy
Csá
Sep 16, 2016 21:23:33
Best retard
(
x1)
Sep 16, 2016 21:25:06
x1)
László Boros
Tetszik · épp most
Tetszik · épp most
amatőr...mellette ott van egy szép magas szálloda, gyönyörű kilátással a toronyra és Berlinre. Tessék ott kibérelni egy szobát a 30. emeleten. Elvégre német programozó asodi, hahó! Executive szoba legyen, mert ahhoz jobb reggeli jár. Ott már pezsgő is van, hahó! tütüke a kávé mellé! juhuhuhú
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 21:26:04
Kurva nagy baráti lelki támasz volt. .
Mert te aztán nagyon barátként kezeled. Nyilvánosan gúnyolod, ellopod a pénzét. Ez a ti "barátságotok"
Sep 16, 2016 21:26:04
Best retard
(
x1)
Sep 16, 2016 21:26:20
x1)
Mármint legyen bennem több megértés, mert a valóság nem ilyen, hogy nem kell dolgozni, és kapod a pénz, és nem kéne a moszadnakdolgozni.
gúnyolódik a helyetemen,
önző és érzéketlen módon
ahogy vártamvolna tőle.
Pont mint az Andi, pont.
gúnyolódik a helyetemen,
önző és érzéketlen módon
ahogy vártamvolna tőle.
Pont mint az Andi, pont.
RGL is egy kurva!!!
helyes fiatal srác
Sep 16, 2016 21:28:22
az ótvaros stalker most a kiscigótól várta a kamu dicséreteket, de az csak kiröhögi. sneci alkalmatlan vagy emberek között dolgozni, azért nem adtak neked semmilyen feladatot, hogy még véletlenül se röhögjenek ki nyilvánosan az oltári baklövéseid miatt. várták, hogy eljöjjön a szerződés vége, féltek, hogy valami autista faszság miatt beperelnéd őket.
Sep 16, 2016 21:28:22
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 21:29:42
Mindegy
Csá
Csak azt kapod vissza, amit te is adtál nekik. Szerinted véletlen, hogy a sokadik haknidat nyomod kint és senkivel nem tudtál kapcsolatot kialakítani?
Sep 16, 2016 21:29:42
Best retard
(
x1)
Sep 16, 2016 21:29:53
x1)
Figyelj Sodi!
Itt az alkalom. Betörsz Andihoz, ellopod a műfaszt a komódből, betörsz a galériába és megrongálod a kredencet. Aztán a kredenc egy vastagabb lécével és a frissen megszerzett műfasszal rgl nyomába eredsz. Ha megtalálod, akkor először szétvered rajta a kredenc maradványait, utána meg heil sátán, heil titkosszolgálat! felkiáltásokkal csak a fejét ütöd majd a műfasszal, miközben vicsorogva nácikurvázod.
Hidd el, utána jobb lesz!
Itt az alkalom. Betörsz Andihoz, ellopod a műfaszt a komódből, betörsz a galériába és megrongálod a kredencet. Aztán a kredenc egy vastagabb lécével és a frissen megszerzett műfasszal rgl nyomába eredsz. Ha megtalálod, akkor először szétvered rajta a kredenc maradványait, utána meg heil sátán, heil titkosszolgálat! felkiáltásokkal csak a fejét ütöd majd a műfasszal, miközben vicsorogva nácikurvázod.
Hidd el, utána jobb lesz!
sodika
Sep 16, 2016 21:31:21
Hónapok óta alulkövetelt voltam.
Bemegyek reggel és estig semmi feladat.
A meeting-eken meg a mondat, hogy Endrétől ezen a projekthez ezen a héten nem foglaltam le erőforrást.
És mindegyik azt kérdezi, hogy a többi projektvezető sem adott? Kölcsönösen mindegyik, egymástól függetlenül, hogy kérdezzem meg a többit.
Mindegyik állásinterjún elmesélem, hogy ebből lett elegem, mert ha bemegyek dolgozni, akkor legalább a munkaidőm felénfk hatékonynak kell lennie,
és csak akkor vegyen fel, ha ezt meg tudja ígérni nekem,
mert mégegyszer ilyet nem akarok,
nagyon depis volt.
Mindegy.
A meeting-eken meg a mondat, hogy Endrétől ezen a projekthez ezen a héten nem foglaltam le erőforrást.
És mindegyik azt kérdezi, hogy a többi projektvezető sem adott? Kölcsönösen mindegyik, egymástól függetlenül, hogy kérdezzem meg a többit.
Mindegyik állásinterjún elmesélem, hogy ebből lett elegem, mert ha bemegyek dolgozni, akkor legalább a munkaidőm felénfk hatékonynak kell lennie,
nagyon depis volt.
Mindegy.
Sep 16, 2016 21:31:21
C64 korszak
Sep 16, 2016 21:31:35
A kommenthaveroknak bármikor kiöntheted a szívedet Endre!
Mi értékelünk és megértünk, ezt tudnod kell! :)
Sosem mondtuk rád, hogy a titkosszolgálatnak dolgoznál...
(mivel ugye mi veled ellentétben..., pontosan tudjuk mi a helyzet ;))
Aztán azt sem mondtuk, nincs olyan, hogy nem dolgozunk és mégis dől a lé, mert mi tudjuk, hogy bizony van ilyen ;)
Sep 16, 2016 21:31:35
helyes fiatal srác
Sep 16, 2016 21:32:02
sneci, miből van most pénzed?
Sep 16, 2016 21:32:02
sodika
Sep 16, 2016 21:32:50
Mindegy. Csá
Sep 16, 2016 21:32:50
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 21:33:28
várták, hogy eljöjjön a szerződés vége, féltek, hogy valami autista faszság miatt beperelnéd őket.
És tényleg, lehet nem akarták kibaszni, nehogy jöjjön a németek antiszemiták szöveg. Sőt, talán még valami támogatást is kaptak, hogy alkalmazták pár hónapig.
Sep 16, 2016 21:33:28
mindegyik projektvezető
Sep 16, 2016 21:35:01
nagyon depis volt.
Mindegy.
nagyon depis volt.
Mindegy.
kerülte a fogyatékos tyodikát. ez shiker! jó a show sneci, még több élő bejelentkezést!
Sep 16, 2016 21:35:01
sodika
Sep 16, 2016 21:35:29
Ezt ugyanígy elmesélem minden egyes interjún. Hogy ez nagyon szar volt, és ha engem akarnak foglalkoztatni, akkor meg kell ígérniük, hogy ha bejövök dolgozni, lesz is min dolgozni.
Ennyi.
Ennyi.
Sep 16, 2016 21:35:29
mindegyik projektvezető
Sep 16, 2016 21:36:40
sneci a trolloknál sosem voltál alulkövetelt, mégis utálod őket. ezt neméjtyem. itt mindenki csak biztatott, igaz, voltak akik az öngyilkosságra, de itt mindenről lehet beszélni.
Sep 16, 2016 21:36:40
Bejlin
Sep 16, 2016 21:36:49
nagyon depis volt.
Mindegy.
nagyon depis volt.
Mindegy.
Te jó ég, és ennyi idő alatt sem jöttél rá, hogy nem vagy zseni? Az első valódi meló után rájöttek mennyit tudsz, és fizetni neked olcsóbb volt, mint bebukni egy projektet, vagy alkalmazni még egy munkatársat, hogy a hibáidat javítsa. Szerinted, ha ezt elmeséled az állásinterjún nem fognak érdeklődni a volt munkahelyeden, hogy miért nem adtak neked munkát és inkább kitartottak?
Sep 16, 2016 21:36:49
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 21:37:29
Endre, teljesen érthető, hogy leszartak: látták a gányolást, a kukabúvár kinézetet és elraktak a lomtárba. Várták, hogy leketyeg a támogatott 6 hónap és örömmel tolták ki a púpodat az ajtón.
Sep 16, 2016 21:37:29
-
Sep 16, 2016 21:38:02
[quote=sodika]Hónapok óta alulkövetelt voltam.
Te buta Púp! Nem vetted észre, hogy meg akarnak szabadulni tőled, és arra várnak, hogy te kezdeményezd a felmondást?
Japánban még a villanyt is lekapcsolják az irodájában, hogy menjen már el a francba.
Veled nem történt ilyen? Persze te még ekkor sem gyanakodnál.
Te buta Púp! Nem vetted észre, hogy meg akarnak szabadulni tőled, és arra várnak, hogy te kezdeményezd a felmondást?
Japánban még a villanyt is lekapcsolják az irodájában, hogy menjen már el a francba.
Veled nem történt ilyen? Persze te még ekkor sem gyanakodnál.
Sep 16, 2016 21:38:02
mindegyik projektvezető
Sep 16, 2016 21:39:01
de akkor mi a faszt csináltál ott hat hónapot? ültél elszeparálva? hogy nem beszéltél a hamburgi kollégákkal kávézás közben? ezt tyem értyem
Sep 16, 2016 21:39:01
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 21:44:22
de akkor mi a faszt csináltál ott hat hónapot? ültél elszeparálva? hogy nem beszéltél a hamburgi kollégákkal kávézás közben? ezt tyem értyem
Láttad az rgl-es videót, ahol tyodika nèmetül "beszèl"? Nyilván senki nem erőltette a csevegést, még nekik volt kellemetlen.
Sep 16, 2016 21:44:22
sodika
Sep 16, 2016 21:45:55
Ők megnyugtattak, hogy vannak a terheltségben hullámvölgyek, és amikor határidő van, és túlórázni kell, vissza fogom ezt sírni.
Sep 16, 2016 21:45:55
Best retard
(
x1)
Sep 16, 2016 21:46:47
x1)
aki tényleg azt akarja dokumentálni, hofy nem kólát iszok az jöjjön a ligetbe most na csá meg fogok inni pár sört ma ennyi de ez nem alkoholizmus eddig hetekig csak kólát ittam :)
ez nem társkereső tajgi, menj egyedül sörözni, aztán motyogva mászkálj besörözve a ligetben.
Bejlin
Sep 16, 2016 21:46:49
Ők megnyugtattak, hogy vannak a terheltségben hullámvölgyek, és amikor határidő van, és túlórázni kell, vissza fogom ezt sírni.
Vagyis lassú vagy...
Sep 16, 2016 21:46:49
feltörést tagadni
Sep 16, 2016 21:47:38
és hányszor kellett túlóráznod?
Sep 16, 2016 21:47:38
Best retard
(
x1)
Sep 16, 2016 21:48:04
x1)
kedvesek voltak és mivel látták,hogy neked nem esik le,hogy mi történik, így azt találgatták,hogy idióta vagy e vagy fogyatékos.
Bejlin
Sep 16, 2016 21:55:34
Sodi hol alszol ma a bőröndjeiddel? Bírta a púpod a cipelést?
Sep 16, 2016 21:55:34
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 21:56:44
Látod, ez volt a diplomatikus lerázószöveg. Te és a határidők? :D "Holnap indulunk, szház százalék... Ma nem alszom"
Sep 16, 2016 21:56:44
sodika
Sep 16, 2016 21:57:50
Meg a meeting-ek. Nálad van a labda, mindenki téged néz, hogy beszámolj angolul (ezek a pár litván, németül nem beszélő kolléga kedvéért angolul voltak), hogy mit csináltál az elmúlt héten, miközben kurvára nem volt mit csinálni. Mondom, mélyebben megismertem az XY modulunkat, és emellett, kedvezmény adat-integrációval foglkoztam az egyik webshopnál (az egyetlen dolog, amit rendszeresen rámbíztak pár külső JavaScript API implentálása mellett).
Mindegy. Erre jön RGL, hogy titkosszolgálati kamumeló,
és több együttéruésem legyen a szegények felé,
mert a valóság nem ilyen, hogy nem dolgozol
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
kösz a baráti lelki támaszt
Bazmeg
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
Bazmeg
Sep 16, 2016 21:57:50
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 22:01:06
Kaptál tőle támaszt: 1500 euró!! Rémlik? Egyébként pedig rgl nem az apukád, nem fogadott örökbe
Sep 16, 2016 22:01:06
Bejlin
Sep 16, 2016 22:01:33
Bazmeg, áld a szerencsédet, hogy eddig megtűrtek.
Sep 16, 2016 22:01:33
Karandas
Sep 16, 2016 22:01:49
Meg a meeting-ek. Nálad van a labda, mindenki téged néz, hogy beszámolj angolul (ezek a pár litván, németül nem beszélő kolléga kedvéért angolul voltak), hogy mit csináltál az elmúlt héten, miközben kurvára nem volt mit csinálni. Mondom, mélyebben megismertem az XY modulunkat, és emellett, kedvezmény adat-integrációval foglkoztam az egyik webshopnál (az egyetlen dolog, amit rendszeresen rámbíztak pár külső JavaScript API implentálása mellett).
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
Bazmeg
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
Bazmeg
Ő meg köszöni az 1500 eurót, amit lenyúltál.
Sep 16, 2016 22:01:49
tex
Sep 16, 2016 22:01:51
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
Bazmeg
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
Bazmeg
Büdös vagy sneci.
Sep 16, 2016 22:01:51
Szaxi, mi?
Sep 16, 2016 22:02:09
László Boros
Vagy keress valami füstös éjszakai bárt, ahol szaxi zene szól élőben, és ahová nem az agyilag lepukkant igénytelen tinik járnak.
Tetszik · 45 perce · Szerkesztve
Vagy keress valami füstös éjszakai bárt, ahol szaxi zene szól élőben, és ahová nem az agyilag lepukkant igénytelen tinik járnak.
Tetszik · 45 perce · Szerkesztve
Sep 16, 2016 22:02:09
Báttya elftárs
Sep 16, 2016 22:02:11
aki tényleg azt akarja dokumentálni, hofy nem kólát iszok az jöjjön a ligetbe most na csá meg fogok inni pár sört ma ennyi de ez nem alkoholizmus eddig hetekig csak kólát ittam :)
gaysaunabudapest.com/hu/blog/gay-szex-wc-budapest
Gay szex kaland keresése Budapest WC-iben
Az utolsók, amikről hallottunk:
- Népliget buszmegálló WC-i
A többieknek is kellemes péntek estét!
Sep 16, 2016 22:02:11
tyodika
Sep 16, 2016 22:03:31
Kaptál tőle támaszt: 1500 euró!! Rémlik? Egyébként pedig rgl nem az apukád, nem fogadott örökbe
de legyen az! Sep 16, 2016 22:03:31
sodika
Sep 16, 2016 22:05:13
Jó mindegy,
könyvesboltban,
hátha van valami érdekes
amíg várok a hamburgi vonatra
Nem jó, bazmeg, kurvára nem jó, de mit lehet erre felelni. Mondom jó, persze, vannak más projektek, melyekben benne vagyok.
Jó vicc. Bazmeg. Erre RGL meg csak gúnyolódik.
Mindegy
Csááá
könyvesboltban,
hátha van valami érdekes
amíg várok a hamburgi vonatra
Nem jó, bazmeg, kurvára nem jó, de mit lehet erre felelni. Mondom jó, persze, vannak más projektek, melyekben benne vagyok.
Jó vicc. Bazmeg. Erre RGL meg csak gúnyolódik.
Mindegy
Csááá
Sep 16, 2016 22:05:13
sodika
Sep 16, 2016 22:06:58
Na megyek könyvesboltozni
Csáá
Csáá
Sep 16, 2016 22:06:58
sodi - magyar fordító
Sep 16, 2016 22:07:20
"Endre, neked ehhez a projekthez ezen a héten nincs óvobácsi, ezért nem dolgozhatsz rajta, jó?"
Sep 16, 2016 22:07:20
Bejlin
Sep 16, 2016 22:07:37
Na megyek könyvesboltozni
Csáá
Csáá
Ez a szaxibolt bejlini neve?
Sep 16, 2016 22:07:37
C64 korszak
Sep 16, 2016 22:08:22
RGL és Andika, akik a chemtrailben is hisznek, nem látják át a flow jelentőségét, és hülyék az informatikához, akármilyen okosak is egyébként.
Írtál volna a kommenthaveroknak, mi még a hackerrankban és a tesztfeladataidban is segítettünk :)
Írtál volna a kommenthaveroknak, mi még a hackerrankban és a tesztfeladataidban is segítettünk :)
Sep 16, 2016 22:08:22
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 22:08:36
Ha adtak valami részfeladatot, akkor nem csináltad meg. Ezekután érthető, hogy hanyagoltak.
Sep 16, 2016 22:08:36
feltörést tagadni
Sep 16, 2016 22:12:29
lássuk be, színvonalas volt a comeback, kemény ütés volt masztisrácnak az ítélet. remélem a hamburgi vonaton is lesz valami kellemetlenség, olyan sodis.
Sep 16, 2016 22:12:29
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 22:12:50
Gyere vissza Endi, majd a Solymári Robi ad neked háttérszínezést :)
Sep 16, 2016 22:12:50
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 22:14:30
Tényleg, hol az táblázat a kinti keresetedről? Lesz táblázat?
Sep 16, 2016 22:14:30
szürke egérke a sodi
Sep 16, 2016 22:15:09
azért ez is megvalósult, bár kiröhögted a naponta munkába járókat. pedig ők kapnak pénzt érte, veled ellentétben.
Sep 16, 2016 22:15:09
tyodika
Sep 16, 2016 22:18:35
azért ez is megvalósult, bár kiröhögted a naponta munkába járókat. pedig ők kapnak pénzt érte, veled ellentétben.
Intyen más. A nem létező pénzzel úgysem tugytam volna mity kezgyeni, ellenyben ezzel a rengetyeg tyapasztyalattal. Sep 16, 2016 22:18:35
szürke egérke a sodi
Sep 16, 2016 22:19:26
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
Bazmeg
és kapod a pénzt.
Máris nem vagyok depis,
Bazmeg
elképesztő előadás lehetett ez sneci féle angolul. éveket adnék az életemből, amit a jelenlévők ingyen élveztek.
Sep 16, 2016 22:19:26
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 16, 2016 22:20:36
Mennyit magyaráztuk neki, hogy német helyett először angolul tanuljon meg rendesen.
Sep 16, 2016 22:20:36
sodika
Sep 16, 2016 22:22:21
"Hatalmas a nyomor, SoDI, gyerekek éheznek, tudod mit jelent az? A való élet nem ilyen titkosszolgálati kamumelókról szól, hogy nem kell dolgozni, és mégis kapod a pénzt!"
Hát kurvára meg lettem vígasztalva, Gábor, rögtön nem is vagyok depressziós, köszönöm szépen a baráti támogatást, jólesett.
Bazmeg.
Mindegy
Hát kurvára meg lettem vígasztalva, Gábor, rögtön nem is vagyok depressziós, köszönöm szépen a baráti támogatást, jólesett.
Bazmeg.
Mindegy
Sep 16, 2016 22:22:21
négy évszak andival
Sep 16, 2016 22:25:00
recskás azért szorítasz időt a vonat indulásáig a régi szép emlékek helyszíneire, mint a megátalkodott mosógép, vagy a bőrré ázott róka emléktúra powered by trolls, meg ilyesmi
Sep 16, 2016 22:25:00
Bejlin
Sep 16, 2016 22:26:11
Rgl-nek is tudnia kellene, ha a titkosszolgálatok nem léteznének, SoDI már a Blahán csövezne, éhezne.
Sep 16, 2016 22:26:11
ajjajj
Sep 16, 2016 22:31:08
Úgylátom az új lemez a kiscigó féle csalódás, ez fog pörögni most, a csúnyacsúnya RGL aki nem érti meg asodit, és nem vígasztalta meg
Sep 16, 2016 22:31:08
sodika
Sep 16, 2016 22:32:59
Ezt a képet még Stuttgartban lőttem, Gábor szálláshelyén. Egy leleplező videó keretében fogom felfedni mi van a takarás alatt, Jövő Héten™. Addig is rettegj Gábor, és ne felejtsd, aki motivációt rombol, életet rombol. Sep 16, 2016 22:32:59
sodika
Sep 16, 2016 22:33:07
Meg - vissza lehet keresni - ilyen dumát nyom az élő közvetítésbe:
Hűű hány ötven eurós van már a táskádban? Van nálad vagy 500 euró. És még te panaszkodsz?
Kösz az együttérzést, bazmeg.
Ilyen dumákat nyomni nekem.
Tök ugyanaz, mint az Andi.
Ő ezt a dumát nyomta:
"Más nem tudja, mit egyen, SoDI, neked meg az a problémád, hogy találsz-e fizetős német nyelvtanfolyamot itt Berlinben? Találsz, bazmeg"
PONTOSAN ugyanaz a hülye duma, hogy még rúg belém, ahelyett, hogy megvígasztalna, pedig látja, hogy depis vagyok, és vígaszra lenne szükségem.
Ugyanaz a faszság. Pont ugyanaz az érzéketlenség.
Mindegy
Hűű hány ötven eurós van már a táskádban? Van nálad vagy 500 euró. És még te panaszkodsz?
Ő ezt a dumát nyomta:
"Más nem tudja, mit egyen, SoDI, neked meg az a problémád, hogy találsz-e fizetős német nyelvtanfolyamot itt Berlinben? Találsz, bazmeg"
PONTOSAN ugyanaz a hülye duma, hogy még rúg belém, ahelyett, hogy megvígasztalna, pedig látja, hogy depis vagyok, és vígaszra lenne szükségem.
Mindegy
Sep 16, 2016 22:33:07
zseri ötven eurója
Sep 16, 2016 22:37:34
Meg - vissza lehet keresni - ilyen dumát nyom az élő közvetítésbe:
Ő ezt a dumát nyomta:
Mindegy
Ő ezt a dumát nyomta:
Mindegy
ott volt tíz barátjával
Sep 16, 2016 22:37:34
RGL
Sep 16, 2016 22:38:53
Ezt a képet még Stuttgartban lőttem, Gábor szálláshelyén. Egy leleplező videó keretében fogom felfedni mi van a takarás alatt, Jövő Héten™. Addig is rettegj Gábor, és ne felejtsd, aki motivációt rombol, életet rombol.
Sep 16, 2016 22:38:53
RGL
Sep 16, 2016 22:40:52
A hamburgi címedet is tudom.
Sep 16, 2016 22:40:52
Karandas
Sep 16, 2016 22:41:08
Egy-egy, tessék szépen összeveszni!
Sep 16, 2016 22:41:08
-
Sep 16, 2016 22:41:20
Ezt a képet még Stuttgartban lőttem, Gábor szálláshelyén.
Mi ez Sodi? Az alakjából úgy vélem, hogy egy műpénisz lehet.
Ebből élt RGL a parkban?
Mi ez Sodi? Az alakjából úgy vélem, hogy egy műpénisz lehet.
Ebből élt RGL a parkban?
Sep 16, 2016 22:41:20
Könyvesbolt
Sep 16, 2016 22:42:37
Mivel egy zöld koton van elhajítva a pad előtt, gondolom egy közös fallosz lehet a kitakarás mögött.
Sep 16, 2016 22:42:37
Karandas
Sep 16, 2016 22:43:05
Sokan irigyeljük Gábor szálláshelyét. Téged is itt vendégelt volna meg egy hétre, Endre?
Sep 16, 2016 22:43:05
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 22:45:10
Rgl lehúzta a tabletedet? Vagy honnan van neki?
Sep 16, 2016 22:45:10
Könyvesbolt
Sep 16, 2016 22:48:38
Recskaiékról mikor fogsz már végre leleplező videót készíteni?
Sep 16, 2016 22:48:38
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 16, 2016 22:48:43
x30)
A kitakart műfasztól nekünk balra ondó folydogál a pad támláján. Mégis mit műveltetek ti Stuttgartban az adásszünetek alatt, Sodi?
sodika
Sep 16, 2016 22:50:28
Cipőre adtam neki 50 eurót, mert mondta, hogy rongyos a jelenlegi. Abból vette a tabletet. Most nem tudom, milyen cipőben jár.
Sep 16, 2016 22:50:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 16, 2016 22:50:36
A pados fotó szerintem ál-sodika.
Sep 16, 2016 22:50:36
Karandas
Sep 16, 2016 22:51:49
Cipőre adtam neki 50 eurót, mert mondta, hogy rongyos a jelenlegi. Abból vette a tabletet. Most nem tudom, milyen cipőben jár.
Jó, azért még elvileg maradt 1450 euró a tabletre, igaz, Endre?
Sep 16, 2016 22:51:49
Kiss Kender Farkas
Sep 16, 2016 22:56:26
Milyen jólelkű vagy te, adsz neki 50 eurót, aztán pedig lenyúlod 1500 euróját. Érdemes volt Rocskaiékkal laknod, eltanultál ezt-azt a pénzről :)
Sep 16, 2016 22:56:26
sodika
Sep 16, 2016 22:58:18
Mindegy, itt a vonat mindjárt.
Alszom egyet Hamburgig.
Csá
Alszom egyet Hamburgig.
Csá
Sep 16, 2016 22:58:18
FB-figyelő
Sep 16, 2016 22:59:47
Farkas Endre Kiss, itt: Berlin Hauptbahnhof.
3 perce · Berlin, Németország ·
Irány Hamburg. Durva, de szerda reggel nem feküdtem az ágyamban.
És még most is elválaszt tőle pár óra és pár száz kilométer.
Pedig nagyon aludna már a SoDI. :)
3 perce · Berlin, Németország ·
Irány Hamburg. Durva, de szerda reggel nem feküdtem az ágyamban.
És még most is elválaszt tőle pár óra és pár száz kilométer.
Pedig nagyon aludna már a SoDI. :)
Sep 16, 2016 22:59:47
döbbenet!
Sep 16, 2016 23:00:44
Nagyon durva, hogy szerda reggel nem feküdtél az ágyadban. Én még nem is hallottam ilyet. Valaki?
Sep 16, 2016 23:00:44
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™