Mit szólsz hozzá, hogy neked nem jár a munkanélküli segély?
A segély I. valóban csak 12 hónap után jár, a II. (Hartz IV) pedig a Jocenter-ügyintéző első tájékoztatása szerint a közös megegyezés miatt nem jár, de fél óra guglizással megtaláltam azt a végrehajtási utasítást (§ 159 Abs. 1 S. 2 Nr. 1 SGB III - § 144 Abs. 1 S. 1 SGB III a.F.), ami alapján főszabályként tényleg ez a helyzet, de ha bele van írva, hogy különben felmondás lenne, az olyan, mintha felmondás lenne.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Most, hogy van hozzá saját reklámvideója, lehet, hogy újraindítom a projektet. Már megírtam neki, hogy készítse el ugyanezt a videót angol nyelven, és nyomhatjuk.
A magyarokról is csatoltam a referenciát.
Egyébként nem érzem úgy, hogy lenéznék a magyar referenciáimat. A legkevésbé sem igaz, amit írsz. Ugyanannyira kíváncsiak arra mindenhol, mit csináltam Pesten, mint a német gyakorlatomra.
Dehogynem. Olvass vissza.
Leírtam, hogy mit mondtak rólam a projektmenedzserek a feedback-kérdőíven.
A Groteszktől szerinted milyen referenciát fogsz kapni, ha utánad érdeklődnek?
Nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért loptad el RGL pénzét, aki csöves és elvileg a barátod, míg te állítólag 2milla tartalékkal dőzsölsz, kütyüzöl és utazgatsz ide-oda.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Erre is válaszoltam már. RGL személyiségzavaros, de nem hülye, vagy elmebeteg hogy ilyen baromsággal meg tudjátok etetni.
Szóval ezt, hogy "hű bazmeg, Németország", hű bazmeg, nyugat, el lehet felejteni. Lehet 20 évvel ezelőtt így volt, de mára már pontosan tisztában vannak a német cégek is, hogy egy Budapesten szerzett munkatapasztalat manapság pontosan ugyanolyan értékes, mintha nyugaton szerezted volna. 25 éve nincs vasfüggöny, és a technikai fejlődés követésére a szoftverfejlesztés terén Budapesten pontosan ugyanannyira rendelkezésre állni a feltételek, mint itt. És ezt ők itt nyugaton is nagyon pontosan tudják. Szóval amit a német troll is, az 15-20 évvel ezelőtti valóság.
Én meg válaszoltam. RGL valójában jobb képességekkel rendelkezik, mint én, és okosabb is. Az egyetlen különbség, hogy én 10 évvel többet jártam iskolába. Éppen ezért nem tudjátok ilyen marhasággal megvezetni őt.
Életveszély van és moziba járogatsz?
Életveszély van, és magántanárokhoz járogattam.
Életveszély van, és moziba járogatok.
A szövegértésem kérdése életveszély kérdés, ha melót keresek.
Na csá.
egyedül.
Nekem abból úgy tűnik, hogy bemasniztad, hogy kibaszottul nem tudtak mit kezdeni veled.
Tudnod kell ,hogy ha így leterelnek az óriási kudarc. Én még nem ismertem embert akit ennyire klasszik módon raktak volna ki. Általában az értékelések arra vannak, hogy kiszűrjék a totálisan nem oda való személyeket.
Ha igaz amit írsz, akkor totális kudarc van.
Érzi ezt ő is, azért lett depis.
Ez hozzáállás kérdése, nem nyelvtudás vagy kultúra kérdése.
Magyarországon is rendszeresen megkapom kritikaként, meg még itthon is a főbérlőtől, és ugyanez volt a melóhelyen is gond, hogy türelmetlen vagyok, nem hallgatom végig az embert, a mondat elején azt hiszem, már mindent értek, pedig az ember még befejezné a mondatot. A gond pedig az, hogy ilyenkor konkrétan elő is fordul, hogy félreértésekkel a fejemben távozok. És hogy ez így elfogadhatatlan. De magyar melóhelyen is megkaptam - mondom - pontosan ugyanezt a kritikát.
Ennyi a tanulság, erre kell figyelnem. Figyelmesen végighallgatni, amit mondanak, és ha bármi nem teljesen világos, visszakérdezni.
És ezért loptad el az 1500 euróját?
Közben ne felejts el tágra nyitott szemmel nézni, hogy ne nézzenek autistának.
Figyelj ha kiraknak, azt veheted úgy, hogy tök nem vagy ilyen közegbe való.
Ez egy ilyen játék amiben ugrálsz előre, gyűjtöd az XP-t és szinteket lépsz. (másik pozíció, másik cég, komolyabb projektek)
Te nemhogy szintet nem léptél megint hanem konkrétan kibasztak a játékból.
...és kibaszottul ki fognak rakni máshonnan is, nem csak innen. Miért lenne máshol jobb? Miért teljesítenél ott jobban? Level 1-en nem ment, akkor miért fog menni egy másik helyen?
Te mondtad, hogy itt meg kellett tanulni a modern technikákat, amire otthon szartál, tehát csak kvázi volt sokéves gyakorlatod.
Kísérteties, de a főbérlőm pontosan ugyanezt mondta nekem.
De ugyanazon az alapon, amit leírtam.
Erre az egyre figyelek, hogy ne csináljam azt, amitől mindenminek mindig mindenhol agyfasza lesz, hogy elkezd nekem valamit mondani, és nem hallgatom végig, hanem az első 2-3 szó után mennék is tovább, hogy "ááá, ok", akkor minden rendben lesz.
Tisztságmániás, ezért is vettem a drága robotgépeket, mert fasz fog ám sepregetni meg felmosni. A fasz az igen, de a SoDI nem, mert nem olyan SoDI a SoDI. Ennyi.
Na mozi, csáááá.
koldus asodi
* integet *
De bazdmeg ez egy alap emberi tulajdonság.
Most terelsz arról, hogy szakmailag is egy rakás szar voltál és azzal kábítod magad, hogy azért basztak ki mert nem hallgattál végig embereket?
magyarán: egy antiszociális debil vagy
Életveszélyben drága robotgépeket veszel tolvajkeci?
Nem érted. Ha ideges a SoDI, nem tud a melójára koncentrálni, és ha a SoDI nem tud a melójára koncentrálni, akkor az életveszély a SoDI-ra nézve. Márpedig ha sepregetnie nem felmosnia kell, akkor ideges lesz ettől a SoDI. Szóval az életveszély elhárítását szolgálta, hogy a SoDI tudjon a melójára koncenrtrálni, és ne folyton azon járjon a SoDI agya, hogy jaj, már megint milyen szar volt felsöpörni és felmostani.
De lehet hogy inkább kiéheztetés lesz,
Még eldöntöm.
na csá. Kicsit nagy az arcocska megint.
Hogy majd megint ellophasd az összegyűlt összeget? Hányszor akarod még lehúzni a "barátodat", te szaros gazember? És még van bőr a pofádon kioktatni őt, miközben te moziba járogatsz a nagy életveszélyben.
Nem kellett volna neki egy kurva fillért sem "kölcsön" adni, elég lett volna odaadni neki az ő shaját megoldására összegyűlt összeget!
Te hazug tolvaj!
anyád is hibás, mert nem nevelt meg. nagy hibát követett el, hogy nem vágott szájba egy szívlapáttal, amikor magad alá piszkítottál. normális családban rendre és tisztaságra nevelik a kölyköket.
Megint csal terelsz. Kibasztak a melóhelyről mert szakmailag és emberileg is kudarcot vallottál.
Ennyi.
Ez is bizonyítja, hogy egy lusta szar vagy, aki egy ilyen kis rutinfeladattól, amit már egy 10 éves is elvégez ideges lesz. Többek között ezért is basztak ki a superrealtol, hiába terelsz. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Szokatlan, hogy Endy kivételesen nem egy, az értelmi színvonalához passzoló hollywoodi okádmányra ül be, hanem egy valószínűleg értékelhető filmre. Ja, hogy pont 2 tinifiú a főszereplő? Mindent értek.
Persze, bazmeg, azért kelek fel reggel, azért borotválkozom meg, öltözöm fel, és fürdök le, és azért vagyok ott estig egy irodában,
Érdekes, nekem a napi fürdés és felöltözés sosem külső kényszer eredménye volt.
Ez életveszély elhárításához kell, Hahó!
* negatív *
Whatandit is fedőnévként "főbérlő"-zte egy ideig, ha jól rémlik, ez nagyon nagy elszólás volt megint, jaja
:D
"tavalyi berlini vendéglátóm" vagy valami ilyesmi volt. Aztán Északi Büdös Kurva lett (többek között).
Mostani szerelme, RGL is így fog járni. Vagy már így is járt.
Azért meg hogy azt írod anyádnak, hogy "Ne legyen rendszer", abból hogy pénzt küldesz neki.
- Hát inkább dögölnél meg!!
Tudod, talán már hallottál olyanról, hogy néha az emberek segítik anyagilag, vagy ahogy tudják az idősödő szüleiket. És nem úgy, hogy tessék muter itt egy kis pénz, de ne csináljunk rendszert belőle.
Szerintem ezután a mondat után anyád elsírta magát.
Ha még azt is hozzávesszük, hogy mi pénzt ölt púp taníttatásába, anyagilag szinte lenullázva a családod, akkor még szebb a történet. Hálátlan szar a sodi, bizony!
Bizony. Ilyenkor szokott a színpadra ugrani valamelyik mellékretard, hogy a Mester dicsfényében sütkérezzen.
De faszverős index címlap alatt nincsen sztárság, hahó!
A sajátján. Ha gondolod, bejelentheted a NAV-nak, hátha inkasszót kér rá.
* gondolja *
* tenyerét dörzsöli *
szóval, patkányként menekülsz és egész életedben ezt fogod csinálni.
Benn ülsz a moziban, megy a film úgy 20 perce és te ott is fórumozol? Beszarok komolyan!
majd térjünk erre vissza akkor, amikor az új melóhelyedről érkezett fizetésedet a nav inkasszómanója fogja várni. majd akkor legyél elég gyors! xD
Milyen érzés NAV-tól rettegő, cigánykodva élő csatornapatkányként vegetálni?
Megérte a sok évnyi lusta náci retardlét?
Egyébként itt Némrtországban olyan a törvény, hogy a végrehajtó megállíthat téged az utcán (Magyarországon ilyen nincs), és belenézhet a tárcádba, otthon a szekrényeidbe. Házkutatást és ruházatátvizsbálást viszont nem tarthat. Tehát ha csak kicsit trükkös helyen tartod a pénzed, biztonságban van.
14:30-as vetítésre megyek, mert előtte el kell intéznem pár telefont. NAV meg német számlára nem rakhat inkasszót, ugyanúgy német végrehajtóhoz kell fordulnia, mint bárki másnak.
* az ágyneműtartóba tömködi az eurókat *
* Kurvajól ismeri az összes trükkös helyet, Sodikának nem az adóhivataltól kell félnie *
* ezzel nem ért egyet *
Végrehajtási jogsegély, Hahó!
A legrosszabb esetben 1000 euró feletti részt viheti el a német végrehajtó. Itt olyan nincs, hogy a lakhatásod vagy étkezésed veszélybe kerül miatta. Aztán na bumm, a legrosszabb esetben kifizetem a tartozásaimat. Azt is túl lehet élni.
Erről beszélek. Az bizony végrehajtóhoz kerül.
Legjobb, de erősen elképzelhetetlen eset. Kamatostul!
dehát mi sem kívánunk többet, fehércigány! csak annyit, hogy fizesd vissza a tartozásaidat. aztán lehetőleg ne is gyere vissza az országunkba.
na végre, fidesz színű vagy
sodika
Sep 19, 2016 10:09:19
Mit szólsz hozzá, hogy neked nem jár a munkanélküli segély?
A segély I. valóban csak 12 hónap után jár, a II. (Hartz IV) pedig a Jocenter-ügyintéző első tájékoztatása szerint a közös megegyezés miatt nem jár, de fél óra guglizással megtaláltam azt a végrehajtási utasítást (§ 159 Abs. 1 S. 2 Nr. 1 SGB III - § 144 Abs. 1 S. 1 SGB III a.F.), ami alapján főszabályként tényleg ez a helyzet, de ha bele van írva, hogy különben felmondás lenne, az olyan, mintha felmondás lenne.
Sep 19, 2016 10:09:19
Hiénaverő
(
x17)
Sep 19, 2016 10:10:44
x17)
Sneci, hol van RGL pénze? Hol az 1500 EURÓ, Recskaboy?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
sodika
Sep 19, 2016 10:11:14
A lényeg, hogy hülyeséget mondtak nekem a Jobcenterben. Ha szerepel a szerződésemben, hogy különben kirúgtak volna, az olyan, mintha kirúgtak volna.
Első idézet:
Der sein Arbeitsverhältniss beendende Arbeitnehmer verliert seinen Anspruch auf das Arbeitslosengeld nicht, wenn ihm auch ohne Abschluss des Vertrages zeitnah oder bereits vorher rechtsmäßig betriebsbedingt gekündigt worden wäre.
www.sozialtipps.com/alg-hartz/arbeitgeber-abwicklungsvertrag.htm
Második idézet:
liegt ein wichtiger Grund für den Abschluss eines Aufhebungsvertrags vor, so dass keine Sperrzeit verhängt wird,
wenn eine Kündigung durch den Arbeitgeber "mit Bestimmtheit in Aussicht gestellt" wurde
www.hensche.de/Rechtsanwalt_Arbeitsrecht_Handbuch_Aufhebungsvertrag_und_Sperrzeit.html
Harmadik idézet:
Nach § 159 Abs. 1 S. 2 Nr. 1 SGB III (§ 144 Abs. 1 S. 1 SGB III a.F.) wird der Anspruch auf Arbeitslosengeld durch eine Sperrzeit verkürzt, wenn der Arbeitnehmer an der Beendigung seines Beschäftigungsverhältnisses – z.B. durch den Abschluss eines Aufhebungsvertrags – mitgewirkt hat. Hatte der Arbeitnehmer einen „wichtigen Grund“ für die Lösung des Beschäftigungsverhältnisses, tritt jedoch ausnahmsweise keine Sperrzeit ein. Nach der Rechtsprechung des BSG ist ein „wichtiger Grund“ für den Abschuss eines Aufhebungsvertrags gegeben, wenn der Arbeitgeber mit einer objektiv rechtmäßigen ordentlichen Kündigung gedroht hat und dem Arbeitnehmer die Hinnahme dieser Kündigung nicht zuzumuten war.
www.biv-hh-sh.de/data/bivhhsh/media/doc/A_117_2012.pdf
Negyedik idézet:
Die Unterschrift unter einen Aufhebungsvertrag gilt laut Paragraf 144 SGB III
grundsätzlich als "versicherungswidriges Verhalten ohne wichtigen Grund": Wenn der Versicherte durch "Arbeitsaufgabe" seine Arbeitslosigkeit selbst herbeiführt, muss er mit einer Sperrzeit rechen, die üblicherweise zwölf Wochen dauert
(...)
Die gute Nachricht: In den Durchführungsanweisungen zum Paragraf 144 SGB I (PDF, 685 KB) nennt die Bundesagentur neuerdings Bedingungen, die zusammengenommen einen wichtigen Grund für die Unterschrift unter einen Aufhebungsvertrag darstellen:
Der Arbeitnehmer war nicht unkündbar.
Das Arbeitsverhältnis wäre ohne den Aufhebungsvertrag unter Einhaltung der Kündigungsfrist betriebsbedingt zum selben Zeitpunkt gekündigt worden.
www.gruendungszuschuss.de/?id=87&showblog=2537
Mindegyik ugyanerről szól.
Első idézet:
Der sein Arbeitsverhältniss beendende Arbeitnehmer verliert seinen Anspruch auf das Arbeitslosengeld nicht, wenn ihm auch ohne Abschluss des Vertrages zeitnah oder bereits vorher rechtsmäßig betriebsbedingt gekündigt worden wäre.
www.sozialtipps.com/alg-hartz/arbeitgeber-abwicklungsvertrag.htm
Második idézet:
liegt ein wichtiger Grund für den Abschluss eines Aufhebungsvertrags vor, so dass keine Sperrzeit verhängt wird,
wenn eine Kündigung durch den Arbeitgeber "mit Bestimmtheit in Aussicht gestellt" wurde
www.hensche.de/Rechtsanwalt_Arbeitsrecht_Handbuch_Aufhebungsvertrag_und_Sperrzeit.html
Harmadik idézet:
Nach § 159 Abs. 1 S. 2 Nr. 1 SGB III (§ 144 Abs. 1 S. 1 SGB III a.F.) wird der Anspruch auf Arbeitslosengeld durch eine Sperrzeit verkürzt, wenn der Arbeitnehmer an der Beendigung seines Beschäftigungsverhältnisses – z.B. durch den Abschluss eines Aufhebungsvertrags – mitgewirkt hat. Hatte der Arbeitnehmer einen „wichtigen Grund“ für die Lösung des Beschäftigungsverhältnisses, tritt jedoch ausnahmsweise keine Sperrzeit ein. Nach der Rechtsprechung des BSG ist ein „wichtiger Grund“ für den Abschuss eines Aufhebungsvertrags gegeben, wenn der Arbeitgeber mit einer objektiv rechtmäßigen ordentlichen Kündigung gedroht hat und dem Arbeitnehmer die Hinnahme dieser Kündigung nicht zuzumuten war.
www.biv-hh-sh.de/data/bivhhsh/media/doc/A_117_2012.pdf
Negyedik idézet:
Die Unterschrift unter einen Aufhebungsvertrag gilt laut Paragraf 144 SGB III
grundsätzlich als "versicherungswidriges Verhalten ohne wichtigen Grund": Wenn der Versicherte durch "Arbeitsaufgabe" seine Arbeitslosigkeit selbst herbeiführt, muss er mit einer Sperrzeit rechen, die üblicherweise zwölf Wochen dauert
(...)
Die gute Nachricht: In den Durchführungsanweisungen zum Paragraf 144 SGB I (PDF, 685 KB) nennt die Bundesagentur neuerdings Bedingungen, die zusammengenommen einen wichtigen Grund für die Unterschrift unter einen Aufhebungsvertrag darstellen:
Der Arbeitnehmer war nicht unkündbar.
Das Arbeitsverhältnis wäre ohne den Aufhebungsvertrag unter Einhaltung der Kündigungsfrist betriebsbedingt zum selben Zeitpunkt gekündigt worden.
www.gruendungszuschuss.de/?id=87&showblog=2537
Mindegyik ugyanerről szól.
Sep 19, 2016 10:11:14
sodika
Sep 19, 2016 10:12:37
Sneci, hol van RGL pénze? Hol az 1500 EURÓ, Recskaboy?
Most, hogy van hozzá saját reklámvideója, lehet, hogy újraindítom a projektet. Már megírtam neki, hogy készítse el ugyanezt a videót angol nyelven, és nyomhatjuk.
Sep 19, 2016 10:12:37
olvasó
Sep 19, 2016 10:13:10
Sodi! De továbbra sem mondtad el mi volt az ok amiért kirúgtak.
Sep 19, 2016 10:13:10
sodika
Sep 19, 2016 10:14:21
Leírtam neked, Endre. Fél év németországi munkatapasztalat többet ér idekint, mint öt év magyar. Mégpedig azért, mert utóbbit nem tudják ellenőrizni, előbbit pedig igen.
Egyébként nem érzem úgy, hogy lenéznék a magyar referenciáimat. A legkevésbé sem igaz, amit írsz. Ugyanannyira kíváncsiak arra mindenhol, mit csináltam Pesten, mint a német gyakorlatomra.
Sep 19, 2016 10:14:21
sodika
Sep 19, 2016 10:15:56
Sodi! De továbbra sem mondtad el mi volt az ok amiért kirúgtak.
Sep 19, 2016 10:15:56
stressznélküli nyugi
Sep 19, 2016 10:16:02
A Groteszktől szerinted milyen referenciát fogsz kapni, ha utánad érdeklődnek?
Sep 19, 2016 10:16:02
Hiénaverő
(
x17)
Sep 19, 2016 10:17:54
x17)
Nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért loptad el RGL pénzét, aki csöves és elvileg a barátod, míg te állítólag 2milla tartalékkal dőzsölsz, kütyüzöl és utazgatsz ide-oda.
sodika
Sep 19, 2016 10:19:14
A lényeg, hogy amit a német troll ír, szerencsére nem igaz.
Túlságosan el van szállva magától, többnek képzeli magát a magyar munkavállalóknál, és túlságosan el van szállva az országtól is, pedig egyikre sincs sok oka.
Sem az ország sem sokkal jobb, sem a munkavállalói sem sokkal többek. Csupán nekik voltak gyarmataik, nekünk nem, és nálunk volt 40 szocializmus, náluk meg a nyugati részen soha.
Túlságosan el van szállva magától, többnek képzeli magát a magyar munkavállalóknál, és túlságosan el van szállva az országtól is, pedig egyikre sincs sok oka.
Sem az ország sem sokkal jobb, sem a munkavállalói sem sokkal többek. Csupán nekik voltak gyarmataik, nekünk nem, és nálunk volt 40 szocializmus, náluk meg a nyugati részen soha.
Sep 19, 2016 10:19:14
sodika
Sep 19, 2016 10:23:03
Nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért loptad el RGL pénzét
Erre is válaszoltam már. RGL személyiségzavaros, de nem hülye, vagy elmebeteg hogy ilyen baromsággal meg tudjátok etetni.
Szóval ezt, hogy "hű bazmeg, Németország", hű bazmeg, nyugat, el lehet felejteni. Lehet 20 évvel ezelőtt így volt, de mára már pontosan tisztában vannak a német cégek is, hogy egy Budapesten szerzett munkatapasztalat manapság pontosan ugyanolyan értékes, mintha nyugaton szerezted volna. 25 éve nincs vasfüggöny, és a technikai fejlődés követésére a szoftverfejlesztés terén Budapesten pontosan ugyanannyira rendelkezésre állni a feltételek, mint itt. És ezt ők itt nyugaton is nagyon pontosan tudják. Szóval amit a német troll is, az 15-20 évvel ezelőtti valóság.
Sep 19, 2016 10:23:03
Hiénaverő
(
x17)
Sep 19, 2016 10:23:49
x17)
Vak vagy, Sneci? Kérdeztem valamit, miért húztad le félmillióval a kiscigót amikor te is ki vagy tömve lóvéval, ő meg csövezik?
Ne sunnyogj Recskaboy mert nagyon ráfázol. A superreal is kaphat egy csomagot a faszverős és náculós tevékenységeidről, csak hogy tudják, ki vagy te, ha felhívja őket a következő főnökúr referenciáért.
Na akkor még egyszer: Miért loptad el RGL pénzét?
Ne sunnyogj Recskaboy mert nagyon ráfázol. A superreal is kaphat egy csomagot a faszverős és náculós tevékenységeidről, csak hogy tudják, ki vagy te, ha felhívja őket a következő főnökúr referenciáért.
Na akkor még egyszer: Miért loptad el RGL pénzét?
sodika
Sep 19, 2016 10:25:16
Na jó, megyek moziba, mostantól megpróbálom a szövegértésemet azzal követni, hogy német filmeket nézem. Ma délutánra kinéztem magamnak a TSCHICK címűt. Két hülyegyerek csavarog, ennyi a törtánet, de nem baj, jó lesz. :)
Sep 19, 2016 10:25:16
sodika
Sep 19, 2016 10:26:29
Vak vagy, Sneci? Kérdeztem valamit, miért húztad le félmillióval a kiscigót amikor te is ki vagy tömve lóvéval, ő meg csövezik?
Én meg válaszoltam. RGL valójában jobb képességekkel rendelkezik, mint én, és okosabb is. Az egyetlen különbség, hogy én 10 évvel többet jártam iskolába. Éppen ezért nem tudjátok ilyen marhasággal megvezetni őt.
Sep 19, 2016 10:26:29
Hiénaverő
(
x17)
Sep 19, 2016 10:26:38
x17)
Érdekes, ilyenkor mindig el akarod húzni a csíkot. Tolvaj geciláda.
sodika
Sep 19, 2016 10:27:55
Sep 19, 2016 10:27:55
stressznélküli nyugi
Sep 19, 2016 10:30:38
Na jó, megyek moziba, mostantól megpróbálom a szövegértésemet azzal követni, hogy német filmeket nézem. Ma délutánra kinéztem magamnak a TSCHICK címűt. Két hülyegyerek csavarog, ennyi a törtánet, de nem baj, jó lesz. :)
Sep 19, 2016 10:30:38
sodika
Sep 19, 2016 10:31:55
Életveszély van, és magántanárokhoz járogattam.
Életveszély van, és moziba járogatok.
A szövegértésem kérdése életveszély kérdés, ha melót keresek.
Na csá.
Sep 19, 2016 10:31:55
magányos retard
Sep 19, 2016 10:32:29
egyedül.
Sep 19, 2016 10:32:29
olvasó
Sep 19, 2016 10:34:08
Nekem abból úgy tűnik, hogy bemasniztad, hogy kibaszottul nem tudtak mit kezdeni veled.
Tudnod kell ,hogy ha így leterelnek az óriási kudarc. Én még nem ismertem embert akit ennyire klasszik módon raktak volna ki. Általában az értékelések arra vannak, hogy kiszűrjék a totálisan nem oda való személyeket.
Sep 19, 2016 10:34:08
kudarcocska
Sep 19, 2016 10:37:39
Érzi ezt ő is, azért lett depis.
Sep 19, 2016 10:37:39
sodika
Sep 19, 2016 10:38:08
Magyarországon is rendszeresen megkapom kritikaként, meg még itthon is a főbérlőtől, és ugyanez volt a melóhelyen is gond, hogy türelmetlen vagyok, nem hallgatom végig az embert, a mondat elején azt hiszem, már mindent értek, pedig az ember még befejezné a mondatot. A gond pedig az, hogy ilyenkor konkrétan elő is fordul, hogy félreértésekkel a fejemben távozok. És hogy ez így elfogadhatatlan. De magyar melóhelyen is megkaptam - mondom - pontosan ugyanezt a kritikát.
Ennyi a tanulság, erre kell figyelnem. Figyelmesen végighallgatni, amit mondanak, és ha bármi nem teljesen világos, visszakérdezni.
Sep 19, 2016 10:38:08
banshee
(
x24)
Sep 19, 2016 10:38:56
x24)
Fizetem neki neten a pizzát, és odaírom neki ugyanazt, amit anyámnak, hogy azért rendszer ne legyen belőle, és erre ez a válasza:
"Abba sem halnál bele."
Persze, bazmeg, azért kelek fel reggel, azért borotválkozom meg, öltözöm fel, és fürdök le, és azért vagyok ott estig egy irodában, hogy te a napsütésben csavargás közben jókat ehess. Természetesen. Majd nyilván minden nap azzal a tudattal fogok bent ülni a melóhelyen egy egész órán át, hogy de jó, milyen jót fog ebből ebédelni a Rácz Gábor.
Meg amikor írom neki, hogy kurva drága volt a Budapest-Stuttgart vonatjegy, amit most dobhatok ki, és hogy hagyhat engem így cserben, leszarva a rohadt magas költségeket, az volt a válasza, hogy "önző kuki vagy. én éhezem, de te se szarod, csak a hülye pénz jár az eszedben".
Nem, nem a "hülye pénz", hanem az az idő, amit ezért a pénzért a melóhelyen töltöttem el, miközben én is mászkálhattam és kalandozhattam volna a szép napsütésben, ahogy ő teszi. Beszarok, komolyan.
"Abba sem halnál bele."
Persze, bazmeg, azért kelek fel reggel, azért borotválkozom meg, öltözöm fel, és fürdök le, és azért vagyok ott estig egy irodában, hogy te a napsütésben csavargás közben jókat ehess. Természetesen. Majd nyilván minden nap azzal a tudattal fogok bent ülni a melóhelyen egy egész órán át, hogy de jó, milyen jót fog ebből ebédelni a Rácz Gábor.
Meg amikor írom neki, hogy kurva drága volt a Budapest-Stuttgart vonatjegy, amit most dobhatok ki, és hogy hagyhat engem így cserben, leszarva a rohadt magas költségeket, az volt a válasza, hogy "önző kuki vagy. én éhezem, de te se szarod, csak a hülye pénz jár az eszedben".
Nem, nem a "hülye pénz", hanem az az idő, amit ezért a pénzért a melóhelyen töltöttem el, miközben én is mászkálhattam és kalandozhattam volna a szép napsütésben, ahogy ő teszi. Beszarok, komolyan.
És ezért loptad el az 1500 euróját?
sodika
Sep 19, 2016 10:39:38
Ami a szakmai tudásomat illeti, azzal kapcsolatban elismerték, hogy amit készítek, az mindig működik, így nem azzal volt a gond, hanem hogy derogál nekem türelmesen végighallgatni az embereket.
Ez egyébként tényleg nagy hibám, mostantól igyekszem erre külön odafigyelni.
Ez egyébként tényleg nagy hibám, mostantól igyekszem erre külön odafigyelni.
Sep 19, 2016 10:39:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 19, 2016 10:40:21
x38)
SoDI, ez nem nehéz kérdés. Hol van az 1500 Euró a Gofundme oldalról?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
autista felvezetés
Sep 19, 2016 10:40:24
Közben ne felejts el tágra nyitott szemmel nézni, hogy ne nézzenek autistának.
Sep 19, 2016 10:40:24
olvasó
Sep 19, 2016 10:41:02
Figyelj ha kiraknak, azt veheted úgy, hogy tök nem vagy ilyen közegbe való.
Ez egy ilyen játék amiben ugrálsz előre, gyűjtöd az XP-t és szinteket lépsz. (másik pozíció, másik cég, komolyabb projektek)
Te nemhogy szintet nem léptél megint hanem konkrétan kibasztak a játékból.
...és kibaszottul ki fognak rakni máshonnan is, nem csak innen. Miért lenne máshol jobb? Miért teljesítenél ott jobban? Level 1-en nem ment, akkor miért fog menni egy másik helyen?
Sep 19, 2016 10:41:02
banshee
(
x24)
Sep 19, 2016 10:41:31
x24)
Igen. HA csak egyetem melletti gyakorlata van. De nekem sokéves egyetem után magyarországi aktív szakmai gyakorlatom van.
Te mondtad, hogy itt meg kellett tanulni a modern technikákat, amire otthon szartál, tehát csak kvázi volt sokéves gyakorlatod.
sodika
Sep 19, 2016 10:42:21
Ezt mindenhol, melóhelyen kívül és melóhelyen is megkapom, Pesten és itt is. Hogy elkezdenek nekem mondani valamit, és én türelmetlen vagyok. Ők mondanának egy hosszabb mondatot, és én 2-3 szó után már azt hiszem, hogy mindent értek, és mennék tovább. Na, ezt minősítették teljességgel elfogadhatatlannak, és önmagában ez az, amire mostantól nagyon figyelnem kell.
- Mindent türelmesen végighallgatni a mondat végéig.
- Ha bármi nem világos, vagy kétséges, visszakérdezni.
Ennyi.
- Mindent türelmesen végighallgatni a mondat végéig.
- Ha bármi nem világos, vagy kétséges, visszakérdezni.
Ennyi.
Sep 19, 2016 10:42:21
sodika
Sep 19, 2016 10:43:50
Kísérteties, de a főbérlőm pontosan ugyanezt mondta nekem.
De ugyanazon az alapon, amit leírtam.
Erre az egyre figyelek, hogy ne csináljam azt, amitől mindenminek mindig mindenhol agyfasza lesz, hogy elkezd nekem valamit mondani, és nem hallgatom végig, hanem az első 2-3 szó után mennék is tovább, hogy "ááá, ok", akkor minden rendben lesz.
Sep 19, 2016 10:43:50
autista felvezetés
Sep 19, 2016 10:45:42
A főbérlőnek milyen gondjai voltak veled?
Sep 19, 2016 10:45:42
sodika
Sep 19, 2016 10:45:53
Na mozi, csááá
Sep 19, 2016 10:45:53
sodika
Sep 19, 2016 10:47:02
A főbérlőnek milyen gondjai voltak veled?
Tisztságmániás, ezért is vettem a drága robotgépeket, mert fasz fog ám sepregetni meg felmosni. A fasz az igen, de a SoDI nem, mert nem olyan SoDI a SoDI. Ennyi.
Na mozi, csáááá.
Sep 19, 2016 10:47:02
sodika
Sep 19, 2016 10:50:53
A főbérlőtől pont tegnap hallgathattam végig ezzel kapcsolatban egy "tudod, én hány éve vagyok a jelenlegi melóhelyemem? 20. húsz. szóval hiába lesz esetleg új helyed, ezzel a stílussal, hogy türelmetlen vagy, és soha nem hallgatod végig az embert, mindig ki fognak takni 1-2 hónap után".
És mondjuk igaza is van, szóval ezzel figyelni kell mostantól.
Ennyi.
Na mozicsááá
Ennyi.
Na mozicsááá
Sep 19, 2016 10:50:53
LOL
Sep 19, 2016 10:54:58
olvasó: Még laptopot sem vettem, sőt monitorom sincs, az előzőt, a nagyot indulás előtt eladtam Pesten. Most egy olyan régi TFT-monitoron nézek filmeket, amit a melóhelyről hoztam el, mert ki akarták dobni konkrétan a szemétbe, én meg mondtam, hogy ne már, jó lesz az nekem, akkor inkább hazacipelem.
koldus asodi
Sep 19, 2016 10:54:58
Autizmus
Sep 19, 2016 10:57:15
* integet *
Sep 19, 2016 10:57:15
olvasó
Sep 19, 2016 10:59:43
A főbérlőtől pont tegnap hallgathattam végig ezzel kapcsolatban egy "tudod, én hány éve vagyok a jelenlegi melóhelyemem? 20. húsz. szóval hiába lesz esetleg új helyed, ezzel a stílussal, hogy türelmetlen vagy, és soha nem hallgatod végig az embert, mindig ki fognak takni 1-2 hónap után".
Ennyi.
Na mozicsááá
Ennyi.
Na mozicsááá
De bazdmeg ez egy alap emberi tulajdonság.
Most terelsz arról, hogy szakmailag is egy rakás szar voltál és azzal kábítod magad, hogy azért basztak ki mert nem hallgattál végig embereket?
Sep 19, 2016 10:59:43
xray
Sep 19, 2016 11:00:02
Ennyi.
Na mozicsááá
Ennyi.
Na mozicsááá
magyarán: egy antiszociális debil vagy
Sep 19, 2016 11:00:02
sodika
Sep 19, 2016 11:01:09
Szakmailag jó voltam.
Egyébként szerdán megyek nyelvi szintfelmérőre, a munkaügyi központ küldött oda. Ezalapján fogják eldöntni, fizessenek-e nekem nyelvtanfolyamot, és ha igen, milyet.
Majd utána lehet hogy mesélek.
Még eldöntöm.
na csá.
Egyébként szerdán megyek nyelvi szintfelmérőre, a munkaügyi központ küldött oda. Ezalapján fogják eldöntni, fizessenek-e nekem nyelvtanfolyamot, és ha igen, milyet.
Majd utána lehet hogy mesélek.
Még eldöntöm.
na csá.
Sep 19, 2016 11:01:09
stressznélküli nyugi
Sep 19, 2016 11:01:35
Na mozi, csáááá.
Na mozi, csáááá.
Sep 19, 2016 11:01:35
sodika
Sep 19, 2016 11:07:02
Nem érted. Ha ideges a SoDI, nem tud a melójára koncentrálni, és ha a SoDI nem tud a melójára koncentrálni, akkor az életveszély a SoDI-ra nézve. Márpedig ha sepregetnie nem felmosnia kell, akkor ideges lesz ettől a SoDI. Szóval az életveszély elhárítását szolgálta, hogy a SoDI tudjon a melójára koncenrtrálni, és ne folyton azon járjon a SoDI agya, hogy jaj, már megint milyen szar volt felsöpörni és felmostani.
Sep 19, 2016 11:07:02
sodika
Sep 19, 2016 11:08:21
na húzok tényleg a moziba, délben kezdődik a vítetés
csááá
csááá
Sep 19, 2016 11:08:21
-
Sep 19, 2016 11:09:15
Még eldöntöm.
na csá.
Sep 19, 2016 11:09:15
Púpos Recskapók
Sep 19, 2016 11:09:26
Hogy majd megint ellophasd az összegyűlt összeget? Hányszor akarod még lehúzni a "barátodat", te szaros gazember? És még van bőr a pofádon kioktatni őt, miközben te moziba járogatsz a nagy életveszélyben.
Nem kellett volna neki egy kurva fillért sem "kölcsön" adni, elég lett volna odaadni neki az ő shaját megoldására összegyűlt összeget!
Te hazug tolvaj!
Sep 19, 2016 11:09:26
xray
Sep 19, 2016 11:12:11
Na mozi, csáááá.
Na mozi, csáááá.
anyád is hibás, mert nem nevelt meg. nagy hibát követett el, hogy nem vágott szájba egy szívlapáttal, amikor magad alá piszkítottál. normális családban rendre és tisztaságra nevelik a kölyköket.
Sep 19, 2016 11:12:11
olvasó
Sep 19, 2016 11:13:01
Megint csal terelsz. Kibasztak a melóhelyről mert szakmailag és emberileg is kudarcot vallottál.
Ennyi.
Sep 19, 2016 11:13:01
stressznélküli nyugi
Sep 19, 2016 11:19:54
Ez is bizonyítja, hogy egy lusta szar vagy, aki egy ilyen kis rutinfeladattól, amit már egy 10 éves is elvégez ideges lesz. Többek között ezért is basztak ki a superrealtol, hiába terelsz. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sep 19, 2016 11:19:54
banshee
(
x24)
Sep 19, 2016 11:33:26
x24)
Hogy takarítórobotot vett, arra azt mondom bassza isten, vegyen, nekünk is van, mert mi se szeretünk takarítani.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 19, 2016 11:33:30
x17)
Munkanélküli, de máris felesleges kütyükre szórja a pénzt a recskagnóm. Mint a cigányok. Nehogy takarítania kelljen a Budán szocializálódott zsúrfiúnak.
Lesz itt még csövezés.
Lesz itt még csövezés.
banshee
(
x24)
Sep 19, 2016 11:36:28
x24)
Inkább mint eligya...
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 11:41:37
x30)
Szokatlan, hogy Endy kivételesen nem egy, az értelmi színvonalához passzoló hollywoodi okádmányra ül be, hanem egy valószínűleg értékelhető filmre. Ja, hogy pont 2 tinifiú a főszereplő? Mindent értek.
Schwezoff Dávid
Sep 19, 2016 11:48:28
Persze, bazmeg, azért kelek fel reggel, azért borotválkozom meg, öltözöm fel, és fürdök le, és azért vagyok ott estig egy irodában,
Érdekes, nekem a napi fürdés és felöltözés sosem külső kényszer eredménye volt.
Sep 19, 2016 11:48:28
kappanfigyelő
Sep 19, 2016 11:52:05
Béla Balogh
3 órája ·
AKI NEM LÁTOTT MÉG SAROKCSONTOT.
A videó 2 nappal ezelőtti megbotlás (rálépés) és bevérzés után készült.
www.facebook.com/balogh.bela.16/videos/1061238103991520/
3 órája ·
AKI NEM LÁTOTT MÉG SAROKCSONTOT.
A videó 2 nappal ezelőtti megbotlás (rálépés) és bevérzés után készült.
www.facebook.com/balogh.bela.16/videos/1061238103991520/
Sep 19, 2016 11:52:05
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 11:53:56
x30)
Sodi-Magyar szótár
Tisztságmániás = Zavarja a penészes ágynemű.
Tisztságmániás = Zavarja a penészes ágynemű.
Sodi???
Sep 19, 2016 12:01:22
Hogyan vált a Gyurcsány lemondását követelő tüntetésekből véres utcai harc? Kiderülhet-e valaha, hogy ki mozgatta a szálakat és ki lőtte az elsőt? A forradalmár egyetemista, a konzervatív jobboldali, az akkori riporter rekonstruálja a tízéves történetet. 1. rész.
Sep 19, 2016 12:01:22
Hiénaverő
(
x17)
Sep 19, 2016 12:03:37
x17)
Ez a tisztaságmániás főbérlő az Omás sztorit juttatja eszembe. Lehet hogy Púpi már előre betárazta a kütyüket amiket ott fog majd hagyni zálogba.
stressznélküli nyugi
Sep 19, 2016 12:07:50
Munkanélküli, de máris felesleges kütyükre szórja a pénzt a recskagnóm. Mint a cigányok. Nehogy takarítania kelljen a Budán szocializálódott zsúrfiúnak.
Lesz itt még csövezés.
Lesz itt még csövezés.
Ez életveszély elhárításához kell, Hahó!
Sep 19, 2016 12:07:50
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 12:08:26
x30)
Nem minden főbérlőnek kellenek Púp levetett szarjai. Drukkoljunk, hogy a mostani pénzben várja majd el a kártalanítást.
Tényleg, eddig milyen károkról tudsz beszámolni a WG-ből, Endre fiam?
Tényleg, eddig milyen károkról tudsz beszámolni a WG-ből, Endre fiam?
powerfap
Sep 19, 2016 12:10:34
Kurva jó duma ez az "alulkövetel"
Ez olyan mint motiváció romboló?
Szerintem meg szar melót csináltál Recskás. Nem értesz ahhoz, amit rád akartak bízni.
Érted alkalmatlan voltál arra a munkára, amire felvettek, ezért inkább nem adtak neked munkát, hanem ahogy lejárt a próbaidő KIBASZTAK!!!
Azért meg hogy azt írod anyádnak, hogy "Ne legyen rendszer", abból hogy pénzt küldesz neki.
Tudod, talán már hallottál olyanról, hogy néha az emberek segítik anyagilag, vagy ahogy tudják az idősödő szüleiket. És nem úgy, hogy tessék muter itt egy kis pénz, de ne csináljunk rendszert belőle.
Igazából ez az igazi Sodi. Lett egy kis pénzed, aztán rögtön akkora pofád is mellé, hogy legszívesebben két lábbal rúgnának fejbe, és nem csak a trollok, hanem minden normális ember.
Azért örülünk hogy visszajöttél a színpadra!
Ez olyan mint motiváció romboló?
Szerintem meg szar melót csináltál Recskás. Nem értesz ahhoz, amit rád akartak bízni.
Érted alkalmatlan voltál arra a munkára, amire felvettek, ezért inkább nem adtak neked munkát, hanem ahogy lejárt a próbaidő KIBASZTAK!!!
Igazából ez az igazi Sodi. Lett egy kis pénzed, aztán rögtön akkora pofád is mellé, hogy legszívesebben két lábbal rúgnának fejbe, és nem csak a trollok, hanem minden normális ember.
Azért örülünk hogy visszajöttél a színpadra!
Sep 19, 2016 12:10:34
powerfap
Sep 19, 2016 12:16:09
Alulkövetelt ...
Még mindig ezen röhögök. Olyat akartak volna követelni rajtad, amit nem tudtál teljesíteni érted?
Ezért nem tudtak rajtad mit követelni.
De persze a te logikád szerint ezért is a munkáltató a hibás, mert nem olyat követelt, amihez "értesz"
Követelték volna, hogy rejszoljál az irodai forgószéken?! Mi?! Az ment volna!
xD
Még mindig ezen röhögök. Olyat akartak volna követelni rajtad, amit nem tudtál teljesíteni érted?
De persze a te logikád szerint ezért is a munkáltató a hibás, mert nem olyat követelt, amihez "értesz"
xD
Sep 19, 2016 12:16:09
Schwezoff Dávid
Sep 19, 2016 12:18:29
"FŐBÉRLŐ": ez lesz a gazdatest, hahó!
Csak masnizva.
Ugyanis, nem kibaszta a penészben rothadó púpos buzit, hanem nekiállt vele lelkizni-beszélgetni a munkáról, az ahhoz való hozzáállásról.
Ilyen emelkedettebb szintű párbeszédet a púpos pedig németül nem tudna lefolytatni, ergo magyar a delikvens, aki jó eséllyel maga a hamburgi gazdatest.
Csak masnizva.
Ugyanis, nem kibaszta a penészben rothadó púpos buzit, hanem nekiállt vele lelkizni-beszélgetni a munkáról, az ahhoz való hozzáállásról.
Ilyen emelkedettebb szintű párbeszédet a púpos pedig németül nem tudna lefolytatni, ergo magyar a delikvens, aki jó eséllyel maga a hamburgi gazdatest.
Sep 19, 2016 12:18:29
Lógos Piton
Sep 19, 2016 12:19:46
Alulkövetelt ...
xD
xD
* negatív *
Sep 19, 2016 12:19:46
kisírt szemű recskapók
Sep 19, 2016 12:23:40
"FŐBÉRLŐ": ez lesz a gazdatest, hahó!Csak masnizva..
Whatandit is fedőnévként "főbérlő"-zte egy ideig, ha jól rémlik, ez nagyon nagy elszólás volt megint, jaja
Sep 19, 2016 12:23:40
Schwezoff Dávid
Sep 19, 2016 12:25:01
"tavalyi berlini vendéglátóm" vagy valami ilyesmi volt. Aztán Északi Büdös Kurva lett (többek között).
Mostani szerelme, RGL is így fog járni. Vagy már így is járt.
Sep 19, 2016 12:25:01
FB-figyelú
Sep 19, 2016 12:27:16
Farkas Endre Kiss
épp most · Hamburg, Németország ·
Szökőkútból ivó kutya. :)
Épp itt ülök és netezgetek, mert csak egy du. 1 órai vetítésre kaptam jegyet a moziban.:)
épp most · Hamburg, Németország ·
Szökőkútból ivó kutya. :)
Épp itt ülök és netezgetek, mert csak egy du. 1 órai vetítésre kaptam jegyet a moziban.:)
Sep 19, 2016 12:27:16
stressznélküli nyugi
Sep 19, 2016 12:27:46
Ha még azt is hozzávesszük, hogy mi pénzt ölt púp taníttatásába, anyagilag szinte lenullázva a családod, akkor még szebb a történet. Hálátlan szar a sodi, bizony!
Sep 19, 2016 12:27:46
Sep 19, 2016 12:30:43
Ja és nagyon gyanus az a gofundme történet is.
Érteni vélem, hogy a sneci álláspontja az, hogy a trollok hamisították a sikeres gyűjtést.
De láthatóan nem mer belemenni, hogy ez hogyan lehet, meg egyáltalán, hova is lett ez a dolog és hogyan, miért.
Ergo, valami VAN.
Folyton RGL-t dicséri, ha ez szóbakerül, micsoda lángelme (nem, egy buta, zavarodott csöves) tehát kompenzál.
Sőt újraindításról beszél, mintha valamit jóvá akarna tenni, miközben arra utalgat, hogy nincs mit...hmmm.
Annak viszont, hogy ezer eurói vannak, és az egyetlen bizalmasa pénzét lopja el, tényleg shemmi, de shemmi értelme, hmmmm
Sokmindent nem tudunk itt...van kutatási feladat bőven.
De a pár héttel ezelőtti totális visszafejlődéshez képest hatalmasat ugrott a snecológia tudománya :)
Érteni vélem, hogy a sneci álláspontja az, hogy a trollok hamisították a sikeres gyűjtést.
De láthatóan nem mer belemenni, hogy ez hogyan lehet, meg egyáltalán, hova is lett ez a dolog és hogyan, miért.
Ergo, valami VAN.
Folyton RGL-t dicséri, ha ez szóbakerül, micsoda lángelme (nem, egy buta, zavarodott csöves) tehát kompenzál.
Sőt újraindításról beszél, mintha valamit jóvá akarna tenni, miközben arra utalgat, hogy nincs mit...hmmm.
Annak viszont, hogy ezer eurói vannak, és az egyetlen bizalmasa pénzét lopja el, tényleg shemmi, de shemmi értelme, hmmmm
Sokmindent nem tudunk itt...van kutatási feladat bőven.
De a pár héttel ezelőtti totális visszafejlődéshez képest hatalmasat ugrott a snecológia tudománya :)
Sep 19, 2016 12:30:43
Schwezoff Dávid
Sep 19, 2016 12:35:58
J
Bizony. Ilyenkor szokott a színpadra ugrani valamelyik mellékretard, hogy a Mester dicsfényében sütkérezzen.
De faszverős index címlap alatt nincsen sztárság, hahó!
Sep 19, 2016 12:35:58
Okoskatroll
Sep 19, 2016 12:36:51
Azért érdekes hogy ha az 155€ szóba kerül, rögtön nagyon okos lesz RGL, aki persze "nem hisz majd a trolloknak". Egyébként pedig egx antiszociális csöves, akit Sodi Uraság nem fog a csavargásban támogatni. Érdekes.
Sep 19, 2016 12:36:51
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 12:45:12
x30)
Ennek a képnek itt a helye.

Ha nem Photoshop az egész, akkor talán a legkínzóbb kérdés most az, hogy kinek a nevén van a bankszámla?

Ha nem Photoshop az egész, akkor talán a legkínzóbb kérdés most az, hogy kinek a nevén van a bankszámla?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 12:48:12
x30)
Sodi! Hogy fizetnéd most RGL-nek a havi 500 €-s támogatást, ha elfogadta volna a feltételeidet? Nem számítottál rá, hogy még valah munkanélkülivé válhatsz? Azt gondoltad, pár év Superreal után majd a saját medencés iroda következik?
-
Sep 19, 2016 12:54:36
Ennek a képnek itt a helye.
Sep 19, 2016 12:54:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 12:54:37
x30)
Hamgurger Sparkasse, Prémium bankszámla MasterCard Gold bankkártyával?
Levelező Troll
Sep 19, 2016 13:06:24
* gondolja *
Sep 19, 2016 13:06:24
Púpos Recskapók
Sep 19, 2016 13:21:47
Alig hogy visszamászott a gnóm a színpadra, máris susog a faszerdő a szélben, vihar közeleg.
Kemény évadnak nézünk elébe!
Kemény évadnak nézünk elébe!
Sep 19, 2016 13:21:47
sodika
Sep 19, 2016 13:22:04
Eleve számítottam erre, ezért mindig legfeljebb 100 eurót tartottam rajta, hogy tudjak vásárolni, azon felül viszont amint jött utalás, rögtön kivettem készpénzben. Pont ezért. Most pedig ismét bevétel és munka nélkül vagyok. Szóval egy kicsit el tetszettek késni ezzel.
Sep 19, 2016 13:22:04
xray
Sep 19, 2016 13:22:55
nem kéne megvárni, amíg jobban megcsomózza a kötelet?
Sep 19, 2016 13:22:55
Hamburgi Migri Rabló
Sep 19, 2016 13:23:27
Eleve számítottam erre, ezért mindig legfeljebb 100 eurót tartottam rajta, hogy tudjak vásárolni, azon felül viszont amint jött utalás, rögtön kivettem készpénzben.
* tenyerét dörzsöli *
Sep 19, 2016 13:23:27
xray
Sep 19, 2016 13:24:54
Eleve számítottam erre, ezért mindig legfeljebb 100 eurót tartottam rajta, hogy tudjak vásárolni, azon felül viszont amint jött utalás, rögtön kivettem készpénzben. Pont ezért. Most pedig ismét bevétel és munka nélkül vagyok. Szóval egy kicsit el tetszettek késni ezzel.
szóval, patkányként menekülsz és egész életedben ezt fogod csinálni.
Sep 19, 2016 13:24:54
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 13:26:05
x30)
Benn ülsz a moziban, megy a film úgy 20 perce és te ott is fórumozol? Beszarok komolyan!
ideges lesz a sodi
Sep 19, 2016 13:26:55
majd térjünk erre vissza akkor, amikor az új melóhelyedről érkezett fizetésedet a nav inkasszómanója fogja várni. majd akkor legyél elég gyors! xD
Sep 19, 2016 13:26:55
Púpos Recskapók
Sep 19, 2016 13:27:00
Milyen érzés NAV-tól rettegő, cigánykodva élő csatornapatkányként vegetálni?
Megérte a sok évnyi lusta náci retardlét?
Sep 19, 2016 13:27:00
sodika
Sep 19, 2016 13:28:01
* tenyerét dörzsöli *
Egyébként itt Némrtországban olyan a törvény, hogy a végrehajtó megállíthat téged az utcán (Magyarországon ilyen nincs), és belenézhet a tárcádba, otthon a szekrényeidbe. Házkutatást és ruházatátvizsbálást viszont nem tarthat. Tehát ha csak kicsit trükkös helyen tartod a pénzed, biztonságban van.
Sep 19, 2016 13:28:01
ideges lesz a sodi
Sep 19, 2016 13:29:48
névvel, címmel (kisboros, tajgi stb) tegyétek a navnak a bejelentést, trollz, mert úgy kénytelenek lesznek lépni. a superreal gmbh-t is meg kell említeni, mert majd őket is megkérdezik.
Sep 19, 2016 13:29:48
sodika
Sep 19, 2016 13:30:33
14:30-as vetítésre megyek, mert előtte el kell intéznem pár telefont. NAV meg német számlára nem rakhat inkasszót, ugyanúgy német végrehajtóhoz kell fordulnia, mint bárki másnak.
Sep 19, 2016 13:30:33
Csatornapatkány Tyodika
Sep 19, 2016 13:30:41
* az ágyneműtartóba tömködi az eurókat *
Sep 19, 2016 13:30:41
Sep 19, 2016 13:31:14
Nem mi késtünk el recskaboy, mi ebből egy fillért nem látunk személy szerint, hanem a sok becsületes adófizető akik mind szopnak az ilyen trógerek miatt.
De még nincs ez a buli lejátszva, nyugi.
Jobb lenne elkezdened gondolkodni, hogy legalább egy részét megfizeted a tartozásaidnak, ha már futja rá,..
Már ha van igényed arra, hogy még valaha emberként élhess, és ne kelljen egy emberformájú laposféregként szőnyeg alatt közlekedned.
De még nincs ez a buli lejátszva, nyugi.
Jobb lenne elkezdened gondolkodni, hogy legalább egy részét megfizeted a tartozásaidnak, ha már futja rá,..
Már ha van igényed arra, hogy még valaha emberként élhess, és ne kelljen egy emberformájú laposféregként szőnyeg alatt közlekedned.
Sep 19, 2016 13:31:14
Hamburgi Migri Rabló
Sep 19, 2016 13:31:37
* Kurvajól ismeri az összes trükkös helyet, Sodikának nem az adóhivataltól kell félnie *
Sep 19, 2016 13:31:37
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 13:33:10
x30)
Cigánymigri, ne is álmodj róla, hogy a német végrehajtó bácsi majd esetleg belenyúl a penészes alsógatyádba és óvatosan a seggedbe is felnyúl csak azért, mert ott dugdosod a szaros pénzed. Ezt majd a helyi TEK intézi Blogin-féle bevetési kesztyűben.
Az mindenesetre nagyon mókás lehet, amikor a Nettoban fizetned kell a zsák krumplidért. :)
Az mindenesetre nagyon mókás lehet, amikor a Nettoban fizetned kell a zsák krumplidért. :)
Inkasso Elf
Sep 19, 2016 13:33:44
* ezzel nem ért egyet *
Sep 19, 2016 13:33:44
ideges lesz a sodi
Sep 19, 2016 13:36:30
Sep 19, 2016 13:36:30
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 13:36:33
x30)
"csak egy du. 1 órai vetítésre kaptam jegyet a moziban."
VS
"14:30-as vetítésre megyek, mert előtte el kell intéznem pár telefont."
Nem tudom, melyiknél hazudtál, de továbbra is kurva rosszul csinálod.
VS
"14:30-as vetítésre megyek, mert előtte el kell intéznem pár telefont."
Nem tudom, melyiknél hazudtál, de továbbra is kurva rosszul csinálod.
sodika
Sep 19, 2016 13:37:11
A legrosszabb esetben 1000 euró feletti részt viheti el a német végrehajtó. Itt olyan nincs, hogy a lakhatásod vagy étkezésed veszélybe kerül miatta. Aztán na bumm, a legrosszabb esetben kifizetem a tartozásaimat. Azt is túl lehet élni.
Sep 19, 2016 13:37:11
sodika
Sep 19, 2016 13:37:57
Sep 19, 2016 13:37:57
Zsery, Krucsió és sokan m
Sep 19, 2016 13:38:53
Aztán na bumm, a legrosszabb esetben kifizetem a tartozásaimat. Azt is túl lehet élni.
Legjobb, de erősen elképzelhetetlen eset. Kamatostul!
Sep 19, 2016 13:38:53
sodika
Sep 19, 2016 13:38:57
De egyébként elég mókás erről beszélnünk, amikor épp munkanélküli vagyok, lol
Sep 19, 2016 13:38:57
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 19, 2016 13:39:17
x30)
Megtalálta végre a linket az ügyes Sodi, bravó! Nagy tapsot az ügyes Sodinak!
ideges lesz a sodi
dehát mi sem kívánunk többet, fehércigány! csak annyit, hogy fizesd vissza a tartozásaidat. aztán lehetőleg ne is gyere vissza az országunkba.
xray
Sep 19, 2016 13:40:02
na végre, fidesz színű vagy
Sep 19, 2016 13:40:02
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Leírtam neked, Endre. Fél év németországi munkatapasztalat többet ér idekint, mint öt év magyar. Mégpedig azért, mert utóbbit nem tudják ellenőrizni, előbbit pedig igen. Pont ezért ne legyenek nagy reményeid a következő helyeken se.