Egy gyernőttnek minden szerda reggel új, hahó! Egyébként Endre, te mikor feküdtél a SAJÁT ágyadban?
Micsoda úriember a télapó, szandálban megy tárgyalásra.
A hüllő is mindig valami szakadt cuccban, gumipapucsban ácsorgott a bíróság előtt, retardéknál ez valami fétis, úgy kinézni, mint egy hajlékony, akinek nincs egy normális ruhája
Mekkora trollkodás, atyaúristen! A trollok a saját maga által szállított kötéllel akasztották fel a sodit!
Ki mondta, hogy lehet? Vagy kell? Neki láthatóan ez jó így, bármit csak dolgozni ne kelljen...
Különben meg vagy hatalmas jót tett, hogy nem fogadta el a pénzt,...
Vagy van ebben a felajánlásban némi csúsztatás
Ahogy én ismerni vélem a kiscigót, simán lenyelne bárkitől, bármennyi zsetont, a soha vissza nem adásra, mondjuk evvel retardkörökben kurvára nincs egyedül...khmm
Neki küldtem egyszer 500 eurót, hogy be tudja fejezni a fürdőszoba csempézését Újszászon, miután elfogyott a pátyi pénz, de egyben erős önmérsékletre és spórolásra mértem, hogy ebből azért ne legyen rendszer.
Árad belőled a gyermeki hála...
Geci, a magad albérletét és kajáját sem tudod fizetni. Évekig kegyelemkanapén tengetted szánalmas napjaidat és most is egy csóró szar vagy, csak, hogy mást ne mondjak "programozóként" egy laptopod sincs... És majd pont te fogsz német albérletet és ételt fizetni korlátlan ideig a csöves cigó haverodnak. Mesélj még, kérlek...
Mi mindenre?
Most mondom, hogy nem költöttem semmire, még ruhára is sajnáltam a pénzt, a Pestről hozott használt, néha rongyos ruhákban jártam be még a hamburgi melóhelyre is.
Ez világéletedben így volt, nem kell ezt dramatizálni. Rongyos szar, levetett, 3 számmal nagyobb ruhákban jártál mindig.
Ha nem "sajnálnád a pénzt", akkor sem lenne ízlésed...
Jobb is, úgyis csak hazudsz. Azt akarod bemesélni nekünk, hogy kaptál volna személyi kölcsönt Németországban és eltartottad volna az aprócigányt?
Mire kaptál volna személyi kölcsönt külföldi állampolgárként, gyakornoki, 6 hónapos, gyakornoki munkaviszonnyal?
Ez, ha igaz is valami szenzációs török, Gökhan-féle ajánlat lehetett Neuköllnben 400%-os THM-re.
Szakmai gyakorlatot gyűjtöttem és nyelvezet tanultam. Az informatika olyan szakma, hogy szegény ember nem fér hozzá, mert csak akkor tudod eltartani magad belőle, ha már van pár év gyakorlatod, viszont addig is élned kell. Ez teljesen normális sajnos.
Endre fiam, te szerelmes vagy a kiscigóba, semmi kétség.
még arra is képes lettél volna, h csövezz vele. ez igaz szerelem.
Nem hiszem, ugyanígy írt Andiról is és belé sem volt szerelmes. *pr
Pont így csinálja minden informatikus.
Ja, nem... Egyetem után 300+ nettó fizetéssel juniorok egy cégnél 22 évesen.
Legalább most megismertük mivel oltogattad Recskaiékat évekig, hisz még mindig gyakorolod...
Köszi az őszinteséget, de mi tartott 15 évig? LOL!
magadból indulsz ki, te eszement. százezrek mentek ki minden segítség nélkül, és nem mosogatni.
Szerintem egy bong. Sokat szív az aprócigány?
Sodi-magyar szótár
Megsajnáltam a gyereket = belezúgtam
miért hallgatsz az 1500 €-ról?
* már dolgozik *
Gimnáziumi értettségivel.
Arra utal ügyész néni, hogy van történelmi ismeretem arról, mi az az ávós.
Ja. És az olyan tanul az ávóról, hogy mi is volt az.
Mert 2006-tal nem pont ez a párhuzam volt a dühítő.
Áá, nem.
1500 € ????
szóval, lenyelted. a hallgatásod mindent elmond.
Nyilvánvalóan a legmagasabb iskolai végzettségednek nem fogadhatták el, hogy: "27 félév etyetem + 3 OKJ WC-papír", így maradt az érettségi. Shiker!
Főleg, hogy eleve a kő alatt fekve próbálod görgetni azt a követ...
te ebben a rohadt életben nem csináltál semmit érdek nélkül.
Akkor te hazudtál, hogy feltörték?
miféle perbeszéd, ütyvéd úr?
Egyrészt, már egy fél éve sírunk, hogy jöjjön vissza a fórumra a púpos, mert zsír és tajgi iszonyú minőségtelen műsorokat nyom. Aztán amikor végre itt van, már azt kívánja az ember, bárcsak húzna el megint a francba. Mert megint mániás szakasz van, ugyanazt mondogatja el 25x, csak más szavakkal. Ilyenkor legszivesebben teljes erővel belerúgnék egyett, iszonyú idegesítő.
Másrészt, azért mégis van jelentősége, mert történelmi beismeréseket olvashattunk itt.
A rocskai és az íróasztal témákra soha egyetlen egyszer sem válaszolt, most viszont:
"Akkor te mit csináltál évekig a Kolosy téren az íróasztal alatt, vagy az más?"
-Szakmai gyakorlatot gyűjtöttem és nyelvezet tanultam.
Illetve:
-Egy olyan szegény sorsú ember mint én tehetős emberek segítsége nélkül soha nem el ide, legfeljebb mosogatni.
Ezek nyílt beismerések recskás, ide is eljutottunk 10 év után. Úgy tűnik, bevált a gyógyszer, javul az állapotod.
Ez mindig ilyen. Ez megint egy hosszú Soha többet nem írok ide-időszak volt, ezek után mindig ki kell okádania magából a felgyűlt iszonyat mennyiségű faszságot és autizmust. Napi 10-12 oldalt telehány 1 hétig, aztán lenyugszik.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Te takarodj innen, impotens vörös féreg, nem te vagy porondon!
Nem kellek én ehhez, most mondod hogy mész a nepligetbe fújatni. Még buzi is vagy, te impotens proli szar.
Aha. Duolingo, németekkel csetelés, fórumozás, hadd ne soroljam. Hogy magadat szegény sorsúnak dediniálod, miközben tehetős családodat koldusbotra juttattad egy budai villa árának felélésével, az meg gigalol. De ha te rendesen tanultál volna az eltén és nem 25 szakot végeztél volns párhuzamosan és rendesen tanultad volna a nyelvet, illetve Bejlinytyünygyéjmeszeojszágban se a lakásban verted volna a faszod, hanem elmentél volna társaságot keresni, akkor nem lennél önhibádból szegény sorsú ember.
Nem fújatni, fújni. Roli imádja a faszt, ezzel még Sittes Sanyi is egyetért.
Szerintem a hitelt és a támogatást is valamilyen szexuális szolgáltatásért cserébe ajánlotta fel. Gondolom együtt kellett volna lakniuk és rendszeresen ki kellett volna elégítenie asodit, erre viszont rgl nemet mondott,mert könnyebb leszopni hetente egy két perverz német öregurat,mint minden nap a 23 centis csodán szaxizni vagy beengedni a púzójába a pitont.
Szerző:
-
Sep 16, 2016 23:01:35
Válasz
(2)
Az miért durva, hogy "szerda reggel nem feküdtem az ágyamban"?
Sep 16, 2016 23:01:35
Karandas
Sep 16, 2016 23:04:25
Az miért durva, hogy "szerda reggel nem feküdtem az ágyamban"?
Egy gyernőttnek minden szerda reggel új, hahó! Egyébként Endre, te mikor feküdtél a SAJÁT ágyadban?
Sep 16, 2016 23:04:25
vígasztaló vendel
Sep 16, 2016 23:06:52
Látod pupi, így jár, aki csavargó balos hippikkel kezd, akik abból akarnak élni, hogy kizárólag mások problémival foglalkoznak. Látszólag.
És ez itt a kulcsszó.
De ezt már régen tudod, mégis azt várod, hogy majd RGL vígasztal, akinek mindenki (igen, még te is) nácikurva, aki neki nem ad a '''szegények''' (sajátmaga) megsegítésére minimum euro ezreket.
Ha odaadta, adjon még, mert akkor azonnal sátánnáci....
..stb.
Nemtudom, a személyiségzavarosat te írtad-e vagy álsodika, de ez nem az, arról biztosíthatlak.
RGL-nél a probléma nem befelé hat, nagyonis rendben van neki a személyiségével minden, hanem kifelé, a többi ember, és a világ felé.
És ez itt a kulcsszó.
De ezt már régen tudod, mégis azt várod, hogy majd RGL vígasztal, akinek mindenki (igen, még te is) nácikurva, aki neki nem ad a '''szegények''' (sajátmaga) megsegítésére minimum euro ezreket.
Ha odaadta, adjon még, mert akkor azonnal sátánnáci....
..stb.
Nemtudom, a személyiségzavarosat te írtad-e vagy álsodika, de ez nem az, arról biztosíthatlak.
RGL-nél a probléma nem befelé hat, nagyonis rendben van neki a személyiségével minden, hanem kifelé, a többi ember, és a világ felé.
Sep 16, 2016 23:06:52
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 16, 2016 23:13:06
x30)
Az ügyésznő perbeszéde:
www.youtube.com/watch?v=TRyV323vLko
Még csak beletekertem. A 19. perctől van szó arról, hogy lejátszották a tárgyaláson a Sodi beismerő vallomását tartalmazó videót. Továbbá a Freeblog képviselője szerint ha nem is lehetetlen, de kicsi a valószínűsége, hogy feltörték volna a Sodi blogját és módosították volna a listát. Ami biztos, hogy feléjük nem érkezett ilyen jelzés a Soditól.
www.youtube.com/watch?v=TRyV323vLko
Még csak beletekertem. A 19. perctől van szó arról, hogy lejátszották a tárgyaláson a Sodi beismerő vallomását tartalmazó videót. Továbbá a Freeblog képviselője szerint ha nem is lehetetlen, de kicsi a valószínűsége, hogy feltörték volna a Sodi blogját és módosították volna a listát. Ami biztos, hogy feléjük nem érkezett ilyen jelzés a Soditól.
Karandas
Sep 16, 2016 23:15:39
Az ügyésznő perbeszéde:
youtube.com/watch?v=TRyV323vLko
youtube.com/watch?v=TRyV323vLko
Sep 16, 2016 23:15:39
sodika
Sep 16, 2016 23:21:59
Jó, akkor elárulom. Felajánlottam neki, hogy felveszek a kedvéért személyi kölcsönt, és fizetek neki "már ma estétől akár" Stuttgartban albérletet és kaját, cserébe csak azt kértem, hogy ígérje meg, hogy napi nyolc órában a munkakereséssel foglalkozik, de nem a saját feje után menve, hanem az én módszertani tanácsaimat közvetve (rendesen megírt CV, stb), és ígérje meg, hogyha ilyen módon találunk neki állást, akkor nem rugatja ki magát két hét után, hanem helyt áll, és még akkor is tisztelettel elviseli a főnökét, ha az tényleg és szó szerint egy alkoholista náci lesz.
Nem volt hajlandó megígérni, pedig én abban a pillanatban beraktxm volna őt egy hotelszobába, amikor lent voltam meglátogatni őt.
Na, ERRŐL meg is kérdezhetitek, hogy igaz-e. Szó szerint azt mindtam neki, hogy korlátlan ideig fizetem neki már ma estétől az albérletet és a kaját Stuttgartban, de cserébe ennyit meg kell ígérnie, hogy nagyon komolyan veszi a munkakeresést, mert egyébként a csövezését és csavargádág egyetlen fillérrel sem kívánom támogstni.
Nem volt hajlandó megígérni, pedig én abban a pillanatban beraktxm volna őt egy hotelszobába, amikor lent voltam meglátogatni őt.
Na, ERRŐL meg is kérdezhetitek, hogy igaz-e. Szó szerint azt mindtam neki, hogy korlátlan ideig fizetem neki már ma estétől az albérletet és a kaját Stuttgartban, de cserébe ennyit meg kell ígérnie, hogy nagyon komolyan veszi a munkakeresést, mert egyébként a csövezését és csavargádág egyetlen fillérrel sem kívánom támogstni.
Sep 16, 2016 23:21:59
Könyvesbolt
Sep 16, 2016 23:24:20
Micsoda Rothschild lettél! Vagy ez mind a tőle ellopott 1500 euróból álltad volna?
Sep 16, 2016 23:24:20
rühes migri sodika
Sep 16, 2016 23:25:01
Miért nem anyádat akartad támogatni, miért egy idegent?
Sep 16, 2016 23:25:01
kredenc
Sep 16, 2016 23:25:17
A hüllő is mindig valami szakadt cuccban, gumipapucsban ácsorgott a bíróság előtt, retardéknál ez valami fétis, úgy kinézni, mint egy hajlékony, akinek nincs egy normális ruhája
Sep 16, 2016 23:25:17
flaneling
Sep 16, 2016 23:28:29
A 19. perctől van szó arról, hogy lejátszották a tárgyaláson a Sodi beismerő vallomását tartalmazó videót..
Mekkora trollkodás, atyaúristen! A trollok a saját maga által szállított kötéllel akasztották fel a sodit!
Sep 16, 2016 23:28:29
sodika
Sep 16, 2016 23:30:29
Most mi a kurva isten módon lehet még segíteni neki??
Miután ezt visszautasította, annyit mondtam még, hogy úgy veszek fel neki személyi kölcsönt 5000 euróig, hogy csak a tőkét kérem vissza, a kamatokat átvállalom, ennyivel segítem, és akkor csináljon valami értelmes vállalkozást, smiről tudjuk, hogy lesz belőle pénz (tehát nem esetleg lehet, mint az örökmozgóból, hanem LESZ is).
Konkrétan a kezébe adtam volna másfél millió forintot egx héten belül, ha van normális ötlete, és nagyon nem akar alkalmazott lenni, de erre is nemet mondott.
Miután ezt visszautasította, annyit mondtam még, hogy úgy veszek fel neki személyi kölcsönt 5000 euróig, hogy csak a tőkét kérem vissza, a kamatokat átvállalom, ennyivel segítem, és akkor csináljon valami értelmes vállalkozást, smiről tudjuk, hogy lesz belőle pénz (tehát nem esetleg lehet, mint az örökmozgóból, hanem LESZ is).
Konkrétan a kezébe adtam volna másfél millió forintot egx héten belül, ha van normális ötlete, és nagyon nem akar alkalmazott lenni, de erre is nemet mondott.
Sep 16, 2016 23:30:29
sodigyülölő - utállak sod
Sep 16, 2016 23:34:50
deturl.com/rotate.asp?deg=90&v=TRyV323vLko
itt lehet nem retard módon is nézni!
itt lehet nem retard módon is nézni!
Sep 16, 2016 23:34:50
sodika
Sep 16, 2016 23:39:01
Konkrétan kaptam ilyen személyi kölcsön ajánlatot, de nem éltem vele, mert nem akarok eladósodni.
A Gábor kedvéért megtettem volna, egészen a limitig, és még a kamatot is átvállaltam volna azzal az egyszerű feltétellel, hogy már holnaptól vagy munkakereséssel, vagy normális, tényleg működőképes vállalkozási ötlettelel foglalkozik.
Mindkettőre nemet mondott, én őt feltétel nélkül segítsem. Hát azt meg nem fogom. Na ERRŐL megkérdezhetitek, így volt-e.
A Gábor kedvéért megtettem volna, egészen a limitig, és még a kamatot is átvállaltam volna azzal az egyszerű feltétellel, hogy már holnaptól vagy munkakereséssel, vagy normális, tényleg működőképes vállalkozási ötlettelel foglalkozik.
Mindkettőre nemet mondott, én őt feltétel nélkül segítsem. Hát azt meg nem fogom. Na ERRŐL megkérdezhetitek, így volt-e.
Sep 16, 2016 23:39:01
Vonzás Törvénye
Sep 16, 2016 23:41:45
Ki mondta, hogy lehet? Vagy kell? Neki láthatóan ez jó így, bármit csak dolgozni ne kelljen...
Különben meg vagy hatalmas jót tett, hogy nem fogadta el a pénzt,...
Vagy van ebben a felajánlásban némi csúsztatás
Ahogy én ismerni vélem a kiscigót, simán lenyelne bárkitől, bármennyi zsetont, a soha vissza nem adásra, mondjuk evvel retardkörökben kurvára nincs egyedül...khmm
Sep 16, 2016 23:41:45
sodika
Sep 16, 2016 23:44:14
"Önmagamért segítsél."
Nem, csövező, csavargó életmódot nem fogok támogatni.
Nem találsz állást, pedig úgy keresed, ahogy javasoltam?
Nem baj.
Ezt időkorlát nélkül fizettem volna kajával, albérlettel.
Szó szerint már aznap estétől.
De csövezést és csavargást egyetlen fillérrel se fogok támogatni.
Nem baj.
Sep 16, 2016 23:44:14
Kissné Dr. Bata Gyöngyi
Sep 16, 2016 23:49:24
Én nem csavargok és nem is csöveznék, sőt, nem is éheznék, ha támogatna a drága kisfiam. :(((
Sep 16, 2016 23:49:24
sodika
Sep 16, 2016 23:50:44
Ilyet szól: "megígérted nekem, hogy támogatsz".
Mondtam neki, hogy nem igaz, én ilyet soha nem mondtam. Azt mondtam, hogy szívesen segítem a fent leírt módon, de azt nem, hogy támogytom. Csövezést nem támogatok.
Mondjuk legalább tisztességes volt, és nem mondott igent úgy, hogy közben nemre gondol.
Na ez van. Bazmeg, ha valakin ILYEN MÓDON nem lehet segíteni, akkor már az fantáziámon is szó szerint túlmutat, hogy miként lehetne.
Ennyi.
Mondtam neki, hogy nem igaz, én ilyet soha nem mondtam. Azt mondtam, hogy szívesen segítem a fent leírt módon, de azt nem, hogy támogytom. Csövezést nem támogatok.
Mondjuk legalább tisztességes volt, és nem mondott igent úgy, hogy közben nemre gondol.
Na ez van. Bazmeg, ha valakin ILYEN MÓDON nem lehet segíteni, akkor már az fantáziámon is szó szerint túlmutat, hogy miként lehetne.
Ennyi.
Sep 16, 2016 23:50:44
Párizsi csöves
Sep 16, 2016 23:51:55
Sodi! Valami más kérésed is lehetett, hogy az ingyen pénzre és a korlátlan héderelésre nem állt rá.
Sep 16, 2016 23:51:55
Kissné Dr. Bata Gyöngyi
Sep 16, 2016 23:52:11
Kölcsönt miattam???? Ne vicceljenek, engem perelni akart, ha nem öntök bele egyre több és több pénzt! Ráment a házunk a férjemmel, a munkánk, az életünk, az egészségünk, egyszóval mindenünk! Én most Újszászon éhezem, a férjem Szomódon várja a halált, a kisfiúnk meg eközben Németországban utazgat és éli a nagyvilági életét.
Sep 16, 2016 23:52:11
sodigyülölő-rohadj meg so
Sep 16, 2016 23:53:07
Ilyet szól: "megígérted nekem, hogy támogatsz".
Ennyi.
Gondolta Andi, majd végleg tiltotta mindenhonnan a rajta csüngő púpos parazitát. Mondtam neki, hogy nem igaz, én ilyet soha nem mondtam. Azt mondtam, hogy szívesen segítem a fent leírt módon, de azt nem, hogy támogytom. Csövezést nem támogatok.
Ennyi.
Sep 16, 2016 23:53:07
sodika
Sep 16, 2016 23:54:08
Én nem csavargok és nem is csöveznék, sőt, nem is éheznék, ha támogatna a drága kisfiam. :(((
Neki küldtem egyszer 500 eurót, hogy be tudja fejezni a fürdőszoba csempézését Újszászon, miután elfogyott a pátyi pénz, de egyben erős önmérsékletre és spórolásra mértem, hogy ebből azért ne legyen rendszer.
Sep 16, 2016 23:54:08
sodigyülölő-szemét sodi!!
Sep 16, 2016 23:56:47
És mégis miből van pénzed minderre, ha saját bevallásod szerint se munkát nem bíztak rád, se fizetést nem kaptál jószerivel! Érdekes hogy nem mered berakni a táblázatot, csak nem kiderülne belőle hogy valami simlisségből van a lóvé???
Sep 16, 2016 23:56:47
sodika
Sep 16, 2016 23:58:07
Mondjuk mintha a fogam húzták volna. Nem vettem új laptopot, normális ruhákat sem, és szórakozni se jártam, hogy spóroljak, erre kitalálja, hogy jaj, félbemaradt a fürdőszoba. Mintha én az ő fürdőszobájára spóroltam volna hónapokon át. Mindegy.
Sep 16, 2016 23:58:07
zozó
Sep 16, 2016 23:58:59
Remélem a becsületükben sértett rendőrök beperlik a bűnöző púpot és télapót és leakasztanak tőlük egy kis sérelemdíjat.
Sep 16, 2016 23:58:59
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 00:00:42
Mondjuk mintha a fogam húzták volna. Nem vettem új laptopot, normális ruhákat sem, és szórakozni se jártam, hogy spóroljak, erre kitalálja, hogy jaj, félbemaradt a fürdőszoba. Mintha én az ő fürdőszobájára spóroltam volna hónapokon át. Mindegy.
Árad belőled a gyermeki hála...
Sep 17, 2016 00:00:42
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:01:38
"Önmagamért segítsél."
Nem baj.
Nem baj.
Geci, a magad albérletét és kajáját sem tudod fizetni. Évekig kegyelemkanapén tengetted szánalmas napjaidat és most is egy csóró szar vagy, csak, hogy mást ne mondjak "programozóként" egy laptopod sincs... És majd pont te fogsz német albérletet és ételt fizetni korlátlan ideig a csöves cigó haverodnak. Mesélj még, kérlek...
Sep 17, 2016 00:01:38
sodika
Sep 17, 2016 00:02:39
És mégis miből van pénzed minderre
Mi mindenre?
Most mondom, hogy nem költöttem semmire, még ruhára is sajnáltam a pénzt, a Pestről hozott használt, néha rongyos ruhákban jártam be még a hamburgi melóhelyre is.
Sep 17, 2016 00:02:39
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:05:04
Mi mindenre?
Ez világéletedben így volt, nem kell ezt dramatizálni. Rongyos szar, levetett, 3 számmal nagyobb ruhákban jártál mindig.
Ha nem "sajnálnád a pénzt", akkor sem lenne ízlésed...
Sep 17, 2016 00:05:04
sodika
Sep 17, 2016 00:05:41
Azt mondtam, felvettem volna a kedvéért a kölcsönt.
Mindegy, elmúlt éjfél, éjféktől leálltam minden infóval, ahogy megígértem.
És innen is húzok újra el. Cső.
Sep 17, 2016 00:05:41
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:08:09
Azt mondtam, felvettem volna a kedvéért a kölcsönt.
Jobb is, úgyis csak hazudsz. Azt akarod bemesélni nekünk, hogy kaptál volna személyi kölcsönt Németországban és eltartottad volna az aprócigányt?
Sep 17, 2016 00:08:09
sodika
Sep 17, 2016 00:09:18
Ez így volt. Igen.
Sep 17, 2016 00:09:18
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:09:51
Sok volt a söröcske, Endre.
Sep 17, 2016 00:09:51
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 00:12:18
Valami kinti cofidis lehetett csak, valami lehúzós bank. Anyádnak miért nem veszel fel kölcsönt, hogy betudja fejezni a házát?
Sep 17, 2016 00:12:18
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:13:42
Ez így volt. Igen.
Mire kaptál volna személyi kölcsönt külföldi állampolgárként, gyakornoki, 6 hónapos, gyakornoki munkaviszonnyal?
Ez, ha igaz is valami szenzációs török, Gökhan-féle ajánlat lehetett Neuköllnben 400%-os THM-re.
Sep 17, 2016 00:13:42
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:21:20
Miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Sep 17, 2016 00:21:20
sodika
Sep 17, 2016 00:25:59
Évi 11%-os eurókamatra adták volna, úgyhogy ezért nem. De úgy voltam vele, hogy Gábor kedvéért mégis, de ő meg azon a módon, ahogy adtam volna, nem kérte.
Ennyi.
Azért nem segítek neki, mert csövezést elvből nem támogatok. Apámnak volt egy ilyen hosszas kísérlete a Tiborral, még a Nándorfejérvár közben, és végig tudtam nézni, hogy az baromság. Tibor jó fej volt, de klasszikus csöves. Az ilyet onnan nem lehet kihozni, amíg saját maga nem akar kijönni belőle.
Akármivel segíted, akár ingyen szállással, hiába. Csöves marad, mert csöves akar maradni.
Én ezt megjegyeztem, és örökre megtanultam. Egy csövesnek a csöves életmódjához soha sem szabad segítséget nyújtani. Soha. Semmit. 10 forintot se.
Csak ha ki akar jönni belőle.
Ennyi.
Azért nem segítek neki, mert csövezést elvből nem támogatok. Apámnak volt egy ilyen hosszas kísérlete a Tiborral, még a Nándorfejérvár közben, és végig tudtam nézni, hogy az baromság. Tibor jó fej volt, de klasszikus csöves. Az ilyet onnan nem lehet kihozni, amíg saját maga nem akar kijönni belőle.
Akármivel segíted, akár ingyen szállással, hiába. Csöves marad, mert csöves akar maradni.
Én ezt megjegyeztem, és örökre megtanultam. Egy csövesnek a csöves életmódjához soha sem szabad segítséget nyújtani. Soha. Semmit. 10 forintot se.
Csak ha ki akar jönni belőle.
Sep 17, 2016 00:25:59
sodika
Sep 17, 2016 00:29:52
Azt a csövest szabad támogatni, amelyik után csövesnek lenni, és ki akar jönni belőle. Azt igen. De amelyik láthatóan szereti ezt az életmódot, azt soha semmivel.
Sep 17, 2016 00:29:52
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:36:14
Hahó!
Ne pofázz! Tudod, éjfél után már semmi infó!
Te, takonygerincű, te! :D
Ne pofázz! Tudod, éjfél után már semmi infó!
Te, takonygerincű, te! :D
Sep 17, 2016 00:36:14
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 00:37:06
Akkor te mit csináltál évekig a Kolosy téren az íróasztal alatt, vagy az más?
Sep 17, 2016 00:37:06
sodika
Sep 17, 2016 00:42:00
Akkor te mit csináltál évekig a Kolosy téren az íróasztal alatt, vagy az más?
Szakmai gyakorlatot gyűjtöttem és nyelvezet tanultam. Az informatika olyan szakma, hogy szegény ember nem fér hozzá, mert csak akkor tudod eltartani magad belőle, ha már van pár év gyakorlatod, viszont addig is élned kell. Ez teljesen normális sajnos.
Sep 17, 2016 00:42:00
xray
Sep 17, 2016 00:44:47
Sep 17, 2016 00:44:47
xray
Sep 17, 2016 00:46:20
még arra is képes lettél volna, h csövezz vele. ez igaz szerelem.
Sep 17, 2016 00:46:20
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:48:04
Nem hiszem, ugyanígy írt Andiról is és belé sem volt szerelmes. *pr
Sep 17, 2016 00:48:04
masztiparti
Sep 17, 2016 00:48:29
**összejöhetett volna**
Sep 17, 2016 00:48:29
sodika
Sep 17, 2016 00:49:49
Ugyanígy a nyelvtudás, illetve az ide Németországba való kijutás lehetősége is el van vágva a szegény ember elől, nem csak informatikai szakma. Egy olyan szegény sorsú ember mint én tehetős emberek segítsége nélkül soha nem el ide, legfeljebb mosogatni.
Sep 17, 2016 00:49:49
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:50:16
Pont így csinálja minden informatikus.
Ja, nem... Egyetem után 300+ nettó fizetéssel juniorok egy cégnél 22 évesen.
Sep 17, 2016 00:50:16
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 00:50:22
Legalább most megismertük mivel oltogattad Recskaiékat évekig, hisz még mindig gyakorolod...
Sep 17, 2016 00:50:22
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 00:51:37
Ugyanígy a nyelvtudás, illetve az ide Németországba való kijutás lehetősége is el van vágva a szegény ember elől, nem csak informatikai szakma. Egy olyan szegény sorsú ember mint én tehetős emberek segítsége nélkül soha nem el ide, legfeljebb mosogatni.
Köszi az őszinteséget, de mi tartott 15 évig? LOL!
Sep 17, 2016 00:51:37
kínzó kérdés
Sep 17, 2016 00:53:58
Sodi, miért van rajtad női szemüveg?
Sep 17, 2016 00:53:58
xray
Sep 17, 2016 00:54:00
magadból indulsz ki, te eszement. százezrek mentek ki minden segítség nélkül, és nem mosogatni.
Sep 17, 2016 00:54:00
sodika
Sep 17, 2016 00:54:02
Na jó, ti konkrétan állatok vagytok.
Megsajnáltam a gyereket, mint apám anno a Tibort.
Csak én apám módszertani hibáit nem ismétlem meg, csövezésre pl. elvből egy fillért nem adok, legfeljebb kivételesen, nagyon ritkán, és alkalomszerűen, de akkor is szigorúan nagyon keveset.
Csak én apám módszertani hibáit nem ismétlem meg, csövezésre pl. elvből egy fillért nem adok, legfeljebb kivételesen, nagyon ritkán, és alkalomszerűen, de akkor is szigorúan nagyon keveset.
Sep 17, 2016 00:54:02
kínzó kérdés
Sep 17, 2016 00:56:08
Ezt a képet még Stuttgartban lőttem, Gábor szálláshelyén. Egy leleplező videó keretében fogom felfedni mi van a takarás alatt, Jövő Héten™. Addig is rettegj Gábor, és ne felejtsd, aki motivációt rombol, életet rombol.
Szerintem egy bong. Sokat szív az aprócigány?
Sep 17, 2016 00:56:08
Csekonics báró
Sep 17, 2016 00:56:09
Sodi-magyar szótár
Megsajnáltam a gyereket = belezúgtam
Sep 17, 2016 00:56:09
""szegény ember""
Sep 17, 2016 00:57:14
Bejárónő takarít nála
Saját lakást örököl
Groby tölti fel a hűtőt
Több etyetemi szakra járhat évekig túlhúzva
Diákhitelt vesz fel
Bedőlt cégeket vesz
Pereket provokál nagy nélkülözésében
.
.
.
Saját lakást örököl
Groby tölti fel a hűtőt
Több etyetemi szakra járhat évekig túlhúzva
Diákhitelt vesz fel
Bedőlt cégeket vesz
Pereket provokál nagy nélkülözésében
.
.
.
Sep 17, 2016 00:57:14
xray
Sep 17, 2016 00:57:48
miért hallgatsz az 1500 €-ról?
Sep 17, 2016 00:57:48
Kifogás Kálmán
Sep 17, 2016 00:58:55
* már dolgozik *
Sep 17, 2016 00:58:55
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 17, 2016 00:59:26
x30)
Valaki érti, hogy 20:15-nél mit mond az ügyésznő?
"Álláspontom szerint a másodrendű vádlott, aki egyébként..... rendelkezik"
youtu.be/TRyV323vLko?t=20m15s
szottyadtkurva padlója
Sep 17, 2016 01:01:01
Bazmeg gyagyás, volt nálad 1500 euró, ott voltál Berlinben, és nem mentél be a Gonosz Északi Boszorkány boltjába megvenni (vagy legalább leszarni) az Ezereurós Kredencet? Te gyáva szar, sose nevezd magad többé szilaj paripának!
Sep 17, 2016 01:01:01
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 17, 2016 01:02:09
x30)
"gimnáziumi érettségivel rendelkezik"?
sodika
Sep 17, 2016 01:02:26
Valaki érti, hogy 20:15-nél mit mond az ügyésznő?
Gimnáziumi értettségivel.
Arra utal ügyész néni, hogy van történelmi ismeretem arról, mi az az ávós.
Sep 17, 2016 01:02:26
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 01:04:13
Szóval a 28 egyetemi félévből lett egy gimnáziumi érettségi a végére.
Sep 17, 2016 01:04:13
sodika
Sep 17, 2016 01:04:41
"gimnáziumi érettségivel rendelkezik"?
Áá, nem.
Sep 17, 2016 01:04:41
xray
Sep 17, 2016 01:05:44
Áá, nem.
Áá, nem.
1500 € ????
Sep 17, 2016 01:05:44
sodika
Sep 17, 2016 01:06:15
2006-ban, és azzal kapcsolatban, na.
Sep 17, 2016 01:06:15
Csekonics báró
Sep 17, 2016 01:06:59
Leszoptad az aprócigányt, Endre? Vagy volt más is? Nekünk elmondhatod...

Sep 17, 2016 01:06:59
xray
Sep 17, 2016 01:07:32
2006-ban, és azzal kapcsolatban, na.
szóval, lenyelted. a hallgatásod mindent elmond.
Sep 17, 2016 01:07:32
sodika
Sep 17, 2016 01:10:29
Reggelre felrakom a saját védőbeszédemet is
Sep 17, 2016 01:10:29
Csekonics báró
Sep 17, 2016 01:10:46
Áá, nem.
Áá, nem.
Nyilvánvalóan a legmagasabb iskolai végzettségednek nem fogadhatták el, hogy: "27 félév etyetem + 3 OKJ WC-papír", így maradt az érettségi. Shiker!
Sep 17, 2016 01:10:46
sodika
Sep 17, 2016 01:12:41
Feleltem. Mint apám a Tibort, próbálnám kihozni helyzetéből, de hegynek felfelé nem görgetek követ
Sep 17, 2016 01:12:41
Csekonics báró
Sep 17, 2016 01:14:38
Feleltem. Mint apám a Tibort, próbálnám kihozni helyzetéből, de hegynek felfelé nem görgetek követ
Főleg, hogy eleve a kő alatt fekve próbálod görgetni azt a követ...
Sep 17, 2016 01:14:38
xray
Sep 17, 2016 01:17:34
te ebben a rohadt életben nem csináltál semmit érdek nélkül.
Sep 17, 2016 01:17:34
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 17, 2016 01:18:19
x30)
Mit követett el Hermán, hogy büntetett előéletű?
FB-figyelő
Sep 17, 2016 01:22:30
Farkas Endre Kiss, itt: Hamburg Hauptbahnhof.
5 perce · Hamburg, Németország ·
Végre itthon Hamburgban! :)
De hazáig még el kell vergődnöm.
5 perce · Hamburg, Németország ·
Végre itthon Hamburgban! :)
De hazáig még el kell vergődnöm.
Sep 17, 2016 01:22:30
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 01:23:03
Még nem hallgatta meg a videót, de ha jól értem, akkor az volt a nagyon profi védekezés, hogy feltörték a szervert? Azt hittétek a télapóval, hogy ilyenkor nem kérdezik meg a szervergazdát? Nagyon profik vagytok Xd Ez lenne a nagy jogászkodás?
Sep 17, 2016 01:23:03
sodika
Sep 17, 2016 01:30:20
A feltörést nem ezért nem fogadta el, hanem mert Hermán első kihallgatásán fel se merlült ilyesmi, hogy ezt valaki megváltoztatta volna, és a házkutatásnál CD-n is megtalálták nála a listát. Azt meg, amire én hivatkoztam, hogy Péter elvesztette a listát, tőlem kérte el, én a feltört verziót küldtem vissza neki, és azt irta ki CD-re, életszerűtlennek ítélték.
Sep 17, 2016 01:30:20
Colombó
Sep 17, 2016 01:30:53
A 90-es években volt ügye, de annak már el kellett évülnie, ez még Nógrád megyében volt, amikor Szarvasgedén lakott. Szerintem ez frissebb lesz.
Sep 17, 2016 01:30:53
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 01:32:27
A feltörést nem ezért nem fogadta el, hanem mert Hermán első kihallgatásán fel se merlült ilyesmi, hogy ezt valaki megváltoztatta volna, és a házkutatásnál CD-n is megtalálták nála a listát. Azt meg, amire én hivatkoztam, hogy Péter elvesztette a listát, tőlem kérte el, én a feltört verziót küldtem vissza neki, és azt irta ki CD-re, életszerűtlennek ítélték.
Akkor te hazudtál, hogy feltörték?
Sep 17, 2016 01:32:27
sodika
Sep 17, 2016 01:34:34
Bebizonyítottam, hogy a blogomat ügy egyébként feltörték, de ők meg a házkutatással, hogy a listát magát nem.
Sep 17, 2016 01:34:34
sodika
Sep 17, 2016 01:36:59
Egyébként meg olyan volt az indoklás, ami alapján amit elismertem akkor is becsületsértés lenne, ha lett volna feltörés.
Sep 17, 2016 01:36:59
-
Sep 17, 2016 01:39:00
Andi után most RGL-mániád van. Vagy ezzel akarod elterelni a figyelmet az 1500 EUR lenyúlásáról? Erre miért nem reagálsz egyszer sem? Még csak nem is cáfoltad. HOL AZ 1500 EURÓ???? HAHÓ!!!
Inkább a zseniális perbeszédedet töltsd fel, már szombat van, hahó! Vagy beszélj a németországi kalandjaidról, volt németcsibenyalás?
Inkább a zseniális perbeszédedet töltsd fel, már szombat van, hahó! Vagy beszélj a németországi kalandjaidról, volt németcsibenyalás?
Sep 17, 2016 01:39:00
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 01:39:39
És mit lehet ezen nem elismerni, ne ködösíts. Feltetettétek vagy sem. Nem bonyolult.
Sep 17, 2016 01:39:39
sodika
Sep 17, 2016 01:42:06
Ha nem bonyolult, a személyes adattal visszaélés alól miért is mentettek fel minket, miközben az volt s fő vád?
Sep 17, 2016 01:42:06
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 01:47:36
Majd meghallgatom az indoklást (1500€).
Sep 17, 2016 01:47:36
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 01:51:04
De szerintem csak azért, mert hiányoztak a lakcímek, teloszámok, ha jól emlékszem csak az azonosítók meg talán a rangjelzés volt fent.
Sep 17, 2016 01:51:04
sodika
Sep 17, 2016 01:53:33
Holnap fent lesz az én perbeszédem is.
Abból minden világos lesz. Na jóöéjt
Sep 17, 2016 01:53:33
xray
Sep 17, 2016 02:00:32
Holnap fent lesz az én perbeszédem is.
miféle perbeszéd, ütyvéd úr?
Sep 17, 2016 02:00:32
Párizsi csöves
Sep 17, 2016 02:06:03
Az inkább ez lesz : "Vádlott, álljon fel! Mit hoz fel mentségére!?"
Sep 17, 2016 02:06:03
banshee
(
x24)
Sep 17, 2016 06:15:27
x24)
Erős az évadkezdés.
Az nekem vízipipának tűnik, RGL drogozik? Mondjuk nem lepne meg...
Az nekem vízipipának tűnik, RGL drogozik? Mondjuk nem lepne meg...
apacs
Sep 17, 2016 06:39:51
Mit követett el Hermán, hogy büntetett előéletű?
nem is emlékszel? valami perverz ügy volt. Belekapaszkodott egy oszlopba, és egy rendőrnő és három rendőr le akarta húzni a gatyáját. Sep 17, 2016 06:39:51
Julcsi és Sári
Sep 17, 2016 07:45:05
mi annyira nem örültünk, hogy visszataláltál púpos
Sep 17, 2016 07:45:05
AutismusMaximus
Sep 17, 2016 08:02:02
Egyrészt, már egy fél éve sírunk, hogy jöjjön vissza a fórumra a púpos, mert zsír és tajgi iszonyú minőségtelen műsorokat nyom. Aztán amikor végre itt van, már azt kívánja az ember, bárcsak húzna el megint a francba. Mert megint mániás szakasz van, ugyanazt mondogatja el 25x, csak más szavakkal. Ilyenkor legszivesebben teljes erővel belerúgnék egyett, iszonyú idegesítő.
Másrészt, azért mégis van jelentősége, mert történelmi beismeréseket olvashattunk itt.
A rocskai és az íróasztal témákra soha egyetlen egyszer sem válaszolt, most viszont:
"Akkor te mit csináltál évekig a Kolosy téren az íróasztal alatt, vagy az más?"
-Szakmai gyakorlatot gyűjtöttem és nyelvezet tanultam.
Illetve:
-Egy olyan szegény sorsú ember mint én tehetős emberek segítsége nélkül soha nem el ide, legfeljebb mosogatni.
Ezek nyílt beismerések recskás, ide is eljutottunk 10 év után. Úgy tűnik, bevált a gyógyszer, javul az állapotod.
Sep 17, 2016 08:02:02
Hiénaverő
(
x17)
Sep 17, 2016 08:09:10
x17)
amikor végre itt van, már azt kívánja az ember, bárcsak húzna el megint a francba. Mert megint mániás szakasz van, ugyanazt mondogatja el 25x, csak más szavakkal. Ilyenkor legszivesebben teljes erővel belerúgnék egyett, iszonyú idegesítő.
Ez mindig ilyen. Ez megint egy hosszú Soha többet nem írok ide-időszak volt, ezek után mindig ki kell okádania magából a felgyűlt iszonyat mennyiségű faszságot és autizmust. Napi 10-12 oldalt telehány 1 hétig, aztán lenyugszik.
AutismusMaximus
Sep 17, 2016 08:18:58
Látod sodi, ismerünk már téged, tudjuk hogy mit jelent a "Soha többet nem írok ide"
gyertyalang.hu/szemely/107205
"Ne mondd, hogy "Soha többet", hiszen tudjuk, hogy fogunk még találkozni"
gyertyalang.hu/szemely/107205
"Ne mondd, hogy "Soha többet", hiszen tudjuk, hogy fogunk még találkozni"
Sep 17, 2016 08:18:58
AutismusMaximus
Sep 17, 2016 08:20:13
A szarmagyar ostoba burzsoázia lenézi a csöveseket, a rendőrség Budán kizárólag hajléktalanokat igazotlat, holott a Rózsadomb, a Svábhegy felől milliós autóikkal árad be a városba a sok újgazdag geci, azokat nem igazoltatják, nem állítják meg a forgalmat, hanem padon fekvő hajléktalanokat csesztetnek.
Te takarodj innen, impotens vörös féreg, nem te vagy porondon!
Sep 17, 2016 08:20:13
AutismusMaximus
Sep 17, 2016 08:23:53
nem vagyok impotens, ejöhetnél leszopni a vérvörös faszomat te köcsög, gyere tudod hol lakok
Nem kellek én ehhez, most mondod hogy mész a nepligetbe fújatni. Még buzi is vagy, te impotens proli szar.
Sep 17, 2016 08:23:53
banshee
(
x24)
Sep 17, 2016 08:30:23
x24)
Aha. Duolingo, németekkel csetelés, fórumozás, hadd ne soroljam. Hogy magadat szegény sorsúnak dediniálod, miközben tehetős családodat koldusbotra juttattad egy budai villa árának felélésével, az meg gigalol. De ha te rendesen tanultál volna az eltén és nem 25 szakot végeztél volns párhuzamosan és rendesen tanultad volna a nyelvet, illetve Bejlinytyünygyéjmeszeojszágban se a lakásban verted volna a faszod, hanem elmentél volna társaságot keresni, akkor nem lennél önhibádból szegény sorsú ember.
banshee
(
x24)
Sep 17, 2016 08:32:04
x24)
Nem fújatni, fújni. Roli imádja a faszt, ezzel még Sittes Sanyi is egyetért.
még éltet a remény
Sep 17, 2016 08:35:18
Szerintem a hitelt és a támogatást is valamilyen szexuális szolgáltatásért cserébe ajánlotta fel. Gondolom együtt kellett volna lakniuk és rendszeresen ki kellett volna elégítenie asodit, erre viszont rgl nemet mondott,mert könnyebb leszopni hetente egy két perverz német öregurat,mint minden nap a 23 centis csodán szaxizni vagy beengedni a púzójába a pitont.
Sep 17, 2016 08:35:18
banshee
(
x24)
Sep 17, 2016 08:40:19
x24)
Púp, hogyhogy nem tudtál ösdzebarátkoznina melóhelyen senkivel?
banshee
(
x24)
Sep 17, 2016 08:41:35
x24)
Ja, egy jó németes trollnak fel kellene hívni a superrealt és megkérdezni hogy vált be púp, mert jelentkezett a cégükhöz fejlesztőnek.
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™