« 4305 4306 4307 4308 4309 4310 4311 4312 4313 4314 »
1733037 komment.

Szerző: Best retard (Snecológus-pontszám: 2219x1) Sep 19, 2016 19:35:28
Válasz
(8)
sodika
Alaposan fel vagyok készülve, ti viszont nem tudjátok, mi a pontos időzítés, hogy ne legyen idejekorán eredménytelen a dolog, és bizony az információstopp, amihez mától tartom magam, biztosítani fogja, hogy ez így is maradjon.

jó, akkor konkrétumokat ne írj, de attól még egy kellemes baráti csevegés mehet, nem? Elvégre régi kommenthaverok vagyunk.
Andi utál, RGL nácikurvának tart és satansystemnek, anyád-apád tudjuk hogy viszonyulnak hozzád, szóval itt vannak a mindig elérhető, jó tanácsokkal felvértezett komment haverok. Gyere, sírj a vállunkon, oszd meg velünk, ha magányos vagy. Nem kell infó, ne aggódj, elvagyunk a sodizmusokkal is.
Sep 19, 2016 19:35:28

Szerző: budai dandy Sep 19, 2016 19:35:59
Válasz
(2)
Mit ettél ma a KFC-ben? A Party Bucket majszolása közben eszedbe jutott az éhező kiscigó?
Sep 19, 2016 19:35:59

Szerző: - Sep 19, 2016 19:40:23
Válasz
(1)
kukiDOki
kukiRÉki
kukiMIki
kukiFÁki
kukiSZÓki
kukiLÁki
kukiTIki
kukiDOki
Sep 19, 2016 19:40:23

Szerző: Végrehajtó Vendel Sep 19, 2016 19:44:11
Válasz
(3)
sodika
Tévét majd leszek, azt merek, mert tudom nagyon jól, hogy olyan a német törvény, hogy legyen az akármilyen drága, fasza 4K-s TV, amíg csak az egy van, nálad kell hogy hagyja a végrehajtó.

Súlyosan ostoba vagy.
de.wikipedia.org/wiki/Austauschpfändung_(Deutschland)
Sep 19, 2016 19:44:11

Szerző: vonzás törvénye Sep 19, 2016 19:48:27
Válasz
(17)
annyit foglalkoztál a végrehajtással, hogy most már simán be fogod vonzani.
Sep 19, 2016 19:48:27

Szerző: dicsekvési kényszer Sep 19, 2016 19:52:23
Válasz
(3)
viszont örülök, hogy továbbra is olyan magányos szar vagy - teljesen megérdemelten-, hogy csak a trolloknak tudsz beszámolni a mihaszna életedről. ez shiker!
Sep 19, 2016 19:52:23

Szerző: Okoskatroll Sep 19, 2016 19:57:12
Válasz
(3)
A trollokat sem érdekli a recskapók élete, az ellopott 1500-ról mesélj gyagyás
Sep 19, 2016 19:57:12

Szerző: Érdeklődő Sep 19, 2016 20:01:10
Válasz
(2)
Endre, most hogy gazdag vagy, nem tervezed visszaadni Andinak azokat az euró-ezreket, amikkel megkárosítottad?

Mindent megtett érted, hónapokig tartott el, te meg egyszerűen megloptad. Most az Univerzum lehetőséget adott, hogy jóvá tedd, Hahó!
Sep 19, 2016 20:01:10

Szerző: broni Sep 19, 2016 20:03:51
Válasz
(3)
Okoskatroll
A trollokat sem érdekli a recskapók élete, az ellopott 1500-ról mesélj gyagyás

ezer milliárdokrólHahó!
Sep 19, 2016 20:03:51

Szerző: broni Sep 19, 2016 20:05:39
Válasz
(1)
youtu.be/0_BLuTUXA_M

sz lehet vót már, de a legjobb!!!!!!!!!!!rip jon!!!én is megölöm magam!!!!!!!!!!!!
Sep 19, 2016 20:05:39

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:06:38
Válasz
(0)
Érdeklődő
Endre, most hogy gazdag vagy

Na ettől kapok agyfaszt. Mert amikor van egy 36 ezres bruttóm ott, ahol az átlag 52 ezer, akkor alsóbb társadalmi osztályban vagyok, és ne mondjon már nekem senki olyat, hogy "pénzes lettél", "elvagy akkor nagyon szépen", meg ilyen baromságokat, mert nem pénzes lettem, csak a magyar alsóbb bevételi átlagot német alsóbb bevételi átlagra cseréltem, de ettől még egy alsóbb réteg szerény bevételével rendelkezem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 19, 2016 20:06:38

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:10:14
Válasz
(1)
Ha valami baszta az agyam idén, az pont ez volt. Tudtam nagyon jól, hogy egy átlag hamburgi ember bevételétől nagyon messze vagyok, és ehhez képest kibaszottul dühítő volt, hogy miközben magamra szegény emberként tekintettem, és tekintek most is, akinek a fogához kell vernie a garast (havi maximum egy mozizáson, és az utolsó hónapokban heti egy-két szaunázáson kívül nem is költöttem semmiféle szórakozásra), akkor hogy a picsába jön bárki ahhoz, hogy úgy viselkedjen, mintha legalábbis nyertem volna a lottón, vagy olajat fedeztek volna fel a texasi telkem alatt.
Sep 19, 2016 20:10:14

Szerző: broni Sep 19, 2016 20:10:39
Válasz
(1)
kezdem kiütni msgam, he-he

Maha Kali, sötét anya tánc számomra
Legyen a tisztasága meg a meztelenséget ébreszteni nekem
tied a tüzek megszabadulás amely hozz boldogság
Tiétek a kegyetlen kard, amely meghatározza a lelkem szabadon Devourer az élet és halál, aki uralkodni időn túl a te nevedben azt meg kell felelnie a sorsom isteni Maha Kali, alaktalan egy, romboló illúzió a dal örökre énekelt, a dallamok oldódás Kalika, fekete nyelv tűz, ölelj Tégy egyet a teljesítmény mind az örökkévalóságig Ébredjetek bennem a tükörképe a láng Kiss me Ön véres ajkak és vigyen őrült Jai Kalika! Jai Kali! Tégy egyet a teljesítmény mind az örökkévalóságig Maha Kali hozzám Smashana Kali, égek magam hozzád vágtam a saját torkát obszcén ecstasy én szeretkezni undokságaikat átfogja fájdalom és szenvedés Amíg a szívem válik az égő föld és Kali jön hozzám O sötét anya, hall engem hív téged Mahapralaya, hogy nekem át minden illúziót látni fogok fogok elégetni a világban, és állítsa be az lényegében szabadon Jai Kalika! Jai Kali! Félelem nélkül fogok táncolni a halállal és a nyomor Maha Kali, gyere hozzám "O Kali, te szereti hamvasztás okok Így fordult a szívem egyetlen, hogy te is táncolni ott szüntelenül. O anya, nincs más fond vágy az én szívem. Tűz egy halotti máglyán ég ott. " női hang: Jai Maha Kali, Jai Ma Kalika Jai Maha Kali, Jai Ma Kalika Kali Mata, namo námát Kali Mata, namo námát Jai Kalika! Jai Kali! A bal oldali végtelen győzelem Maha Kali, hozzám Jai Kalika! Jai Kali! Mahapralaya állítja lelkünk szabadon Maha Kali, jöjjön hozzám
Sep 19, 2016 20:10:39

Szerző: RGL Sep 19, 2016 20:10:40
Válasz
(12)
sodika
Na ettől kapok agyfaszt. Mert amikor van egy 36 ezres bruttóm ott, ahol az átlag 52 ezer, akkor alsóbb társadalmi osztályban vagyok, és ne mondjon már nekem senki olyat, hogy "pénzes lettél", "elvagy akkor nagyon szépen", meg ilyen baromságokat, mert nem pénzes lettem, csak a magyar alsóbb bevételi átlagot német alsóbb bevételi átlagra cseréltem, de ettől még egy alsóbb réteg szerény bevételével rendelkezem.

Aki a KFC-ben zabál, az igenis gazdag!
ÉHEZEM, TE MOCSKOS NÁCI!!!
Sep 19, 2016 20:10:40

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:13:38
Válasz
(0)
Miközben az esztelen költekezéstől tökéletesen megmentett az, hogy képes voltam magamra továbbra is a környezet vonatkozásában egy kifejezetten szegény emberként tekinteni (hogy mást ne mondjak: normális ágyat máig nem vettem, és azon a felfújható vendégágyon alszom a mai napig, amit anyám hozott nekem Pestről), addig rá, a mindig is szegény, és most is szegény, és folyamatosan szegény emberre néhányan elkezdtek úgy tekinteni, mintha gazdaggá váltam volna, és mintha egy lélegző bankautomata lennék.

Pedig mégis hogy a bús büdös picsába lenne nekem felelősségem egy másik szegény ember vonatkozásában, miközben még én magam is egy életveszélyben lévő, a hajléktalanság szélén táncoló szegényember vagyok, és az is maradtam?
Sep 19, 2016 20:13:38

Szerző: budai dandy Sep 19, 2016 20:14:45
Válasz
(11)
Gyagyás, a legközelebb a KFCben dőzsölsz, feltétlenül lőjj magadról egy csirkevödrös szelfit, hadd pukkanjanak meg a trollok az irigységtől, hogy milyen gazdag vagy!
Sep 19, 2016 20:14:45

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:17:00
Válasz
(0)
RGL
Aki a KFC-ben zabál, az igenis gazdag!
ÉHEZEM, TE MOCSKOS NÁCI!!!

:)

Ha RGL bevallaná, hogy ez csak egy kaland, egy túra, támogatnám benne. De amikor azt mondja, hogy azért van az utcán, és azért azárt éhes, mert ilyen a sorsa, akkor én pontosan tudom, hogy ez hazugság, mert egymástól függetlenül két különböző időpontban is felajánlottam neki, hogy akár most, ma estétől megváltoztatom ezt, és tetőt rakok a feje fölé meg kaját a szájába, megelőlegezve neki a későbbi fizetését, ha megígéri, hogy mostantól kezdve napi 8 órában az én iránymutatsaimnak megfelelően a munkakereséssel foglalkozik.

Nemet mondott. Mégpedig azt is tudom, hogy miért. Azért mondott nekem, mert amikor legutóbb hallgatott rám, és úgy keresett állást, ahogy javasoltam neki, egy hét múlva már úton volt a német melóhelye felé, mert felvették. Tehát tudja, hogy ez ezúttal is így lenne.
Sep 19, 2016 20:17:00

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:18:22
Válasz
(0)
budai dandy
milyen gazdag vagy!

Nem vagyok az. Sose voltam az. Én mindig szegényember voltam, és most is szegényember vagyok. Jó lenne egyszer, öt éven belül elérni, hogy ne legyek többé szegényember, ezen dolgozom.
Sep 19, 2016 20:18:22

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:21:12
Válasz
(0)
RGL viszont azért van utcán, mert ott akar lenni.
Pont.

Amikor másodjára ismételtem meg neki az ajánlatomat, hogy albérletet, kaját, mindent megelőlegezek neki, hogy kényelmes körülmények között kizárólag a munkakeresésre tudjon koncentrálni, és ne azzal menjem el minden ébren tölött perce, hogy kaja meg fürdési lehetőség után mászkál, ezzel a videóval válaszolt:

www.facebook.com/racz.gabor.laszlo/videos/324460447886030/

Erről ennyit. :)
Sep 19, 2016 20:21:12

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:23:20
Válasz
(0)
Kalandot, turistáskodást támogatnék, ha erről beszélne.
De nem erről beszél, hanem hogy ilyen szar a sorsa.
Pedig lófaszt. A sors az én ajánlatom volt.
Minden más, ami ettől eltér, a saját döntése.
Sep 19, 2016 20:23:20

Szerző: JAVÍTÁS Sep 19, 2016 20:24:20
Válasz
(6)
...azon a felfújható vendégágyon alszom a mai napig, amit anyám hozott nekem Pestről Újszászról...
Sep 19, 2016 20:24:20

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:25:39
Válasz
(0)
Mindegy, ezt majd leírom ma este részletesen.

A lényeg, hogy az ember átlép a szegénységnek egy árnyalatnyival másik voltozatába, és erre rögtön mindenki pénzes embernek kezeli, akinek a problémái máris nevetségesek, mert irigyelni kell azokat.

Undorító. :(
na mindegy
Sep 19, 2016 20:25:39

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2016 20:25:55
Válasz
(10)
sodika
Nem vagyok az. Sose voltam az. Én mindig szegényember voltam...

Budai, zöldövezeti lakás, autó, bejárónő, GRoby futár, legújabb telefon...

Mi maradt ki a felsorolásból?
Sep 19, 2016 20:25:55

Szerző: NAV végrehajtó Sep 19, 2016 20:26:08
Válasz
(9)
sodika
Na jó, még este jön egy szöveg fészre, és utána hírzárlat.
Idén bevált, ezután is be fog válni.

Pl. most hiába mocorogna a NAV, ugyanúgy üres számlát találna a végrehajtó, mint Pesten a Budapest Banknál. És nem tudhatjátok, mikor érdemes ugrasztani őket, mi a jó időzítés, mikor lesz ismét tiltható bevételem, na meg hogy lesz-e egyáltalán.

Mert ugye ha az új meló ELŐTT ugranak, akkor megúszom.
El lenne könyvelve sikertelen behajtásnak, a német melóm pedig egy régi, elavult információnak.

Szóval elemi érdekemben áll ebben a kérdésben mostantól kezdve tökéletes információszegénységben hagyni titeket, és a helyes időzítés vonatkozásában semmilyen információmorzsát nem adni, éppen ezért így is fogok tenni.

mire a végrehajtási jogsegély célba ér, pont lesz állásod. aztán az inkasszó az olyan, hogy az ott parkol a számládon, úgy, hogy nem is tudsz róla, aztán csak azt veszed észre, hogy már le is rántotta a fizetésed felét. nem fogod megúszni, folyamatos bejelentésekkel fogjuk bombázni a hatóságot, hogy állandóan foglalkozzanak az ügyeddel, ismételjék meg az inkasszót. a német végrehajtó precízebben dolgozik mint császti-szunics. ha pedig nem lesz állásod, akkor úgyis mindegy.

tehát teljesen mindegy, hogy innentől mesélsz-e, mert a fő hibát már elkövetted, elárultad, hogy kint dolgozol, és ott is akarsz dolgozni. de ez csak a te önző érdekeid szerinti hiba, a magyar adófizetők, becsületes állampolgárok, vagyis hazafiak (te ugye hazaáruló fehércigány vagy aki meglopja a volt hazáját) szempontjából ez pozitív információ, mert a hazánk hozzá tud jutni az általad ellopott pénzhez, és épülhetnek belőle utak, közintézmények.
Sep 19, 2016 20:26:08

Szerző: Sodi lopott pénze Sep 19, 2016 20:28:37
Válasz
(10)
* magyar embereket életben tartó lélegeztetőgépekké alakul *
Sep 19, 2016 20:28:37

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:29:04
Válasz
(0)
Nem lehet örökké bujkálni. :)

Azt pedig, hogy mikor lesz állásom, és mikor nem, nem tudhatod.
Sep 19, 2016 20:29:04

Szerző: dicsekvési kényszer Sep 19, 2016 20:29:11
Válasz
(6)
sztem a mostani főbérlő recskásmama valami régi spanja, azért vihetett oda neki személyesen drága pénzen felfújható ágyacskát, ott gondolom egy-két napot eltölthetett. minek ment volna ki személyesen szintén drága pénzen, ha nem ismer ott senkit, csak a kísérlet eredményét.
Sep 19, 2016 20:29:11

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2016 20:31:58
Válasz
(2)
dicsekvési kényszer
sztem a mostani főbérlő recskásmama valami régi spanja, azért vihetett oda neki személyesen drága pénzen felfújható ágyacskát, ott gondolom egy-két napot eltölthetett. minek ment volna ki személyesen szintén drága pénzen, ha nem ismer ott senkit, csak a kísérlet eredményét.

Nagyon jó meglátás!
Sep 19, 2016 20:31:58

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:32:07
Válasz
(0)
dicsekvési kényszer
minek ment volna ki személyesen szintén drága pénzen

A kórház után egy üres szobába jöttem be úgy. Költözés, új bútorok beszerzése abban az állapotban nem ment volna nekem, ahhoz még túl gyenge voltam.
Sep 19, 2016 20:32:07

Szerző: NAV végrehajtó Sep 19, 2016 20:32:18
Válasz
(3)
sodika
Nem lehet örökké bujkálni. :)

Azt pedig, hogy mikor lesz állásom, és mikor nem, nem tudhatod.

pár hónapig húzod max állás nélkül. a német végrehajtó pedig ráér, megvárja amíg melóhoz jutsz. amint német kezekbe jut az eljárás, a magyar hazafiak megnyugodhatnak, mert onnantól már biztosan visszafizeted a pénzünket, zsidó!
Sep 19, 2016 20:32:18

Szerző: dicsekvési kényszer Sep 19, 2016 20:33:52
Válasz
(4)
és a superrechka gmbh is valami csókos hely lehet. nehezen hiszem el az echte, precíz németekről, hogy nem ismernek fel egy retardált szakbarbárt és még fizetnek is neki. sneci, nem lehet, hogy téged animátornak vettek fel?
Sep 19, 2016 20:33:52

Szerző: ráérzős mosakodás Sep 19, 2016 20:34:21
Válasz
(7)
sodika
Nem vagyok az. Sose voltam az. Én mindig szegényember voltam, és most is szegényember vagyok. Jó lenne egyszer, öt éven belül elérni, hogy ne legyek többé szegényember, ezen dolgozom.

sodi, én hétvégén jártam a Nándorfejérvár köz környékén. A kurva anyádat ezért a kijelentésért. Emlékezz, évekig Groby vitte a kaját, bejárónőt tartottál, saját kocsiddal álltál a saját lakásod előtt. Huszonévesek 95%-nak ma nem adatik ez meg, hát még mekkora kiváltság volt ez 10-15 évvel ezellőtt. Gazdag sodi volt a sodi.
Sep 19, 2016 20:34:21

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:40:33
Válasz
(0)
Igen, ezzel fel lehet baszni az agyam.
Ha valaki azt mondja, de jó nekem.

Miközben sose volt jó.
Mindegy.
Sep 19, 2016 20:40:33

Szerző: dicsekvési kényszer Sep 19, 2016 20:41:00
Válasz
(3)
sodika
A kórház után egy üres szobába jöttem be úgy. Költözés, új bútorok beszerzése abban az állapotban nem ment volna nekem, ahhoz még túl gyenge voltam.

és ezt le mered írni, te szégyentelen korcs. de az tényleg jó hír, hogy már látod, hogy sosem leszel gazdag. harmincas rupótlan vadászbika, akinek az anyja rendezi be a szobáját 1500km távolságból mert ő erősebb. ez is shiker!
Sep 19, 2016 20:41:00

Szerző: NAV végrehajtó Sep 19, 2016 20:41:21
Válasz
(10)
sodika, meg kell értened, hogy ez nem ellened irányul, mi csak a magyarok pénzét akarjuk visszaszerezni tőled. mert te olyan kis patkány geci vagy, hogy eszedbe sem jut visszafizetni a tartozásaidat. életveszélyről hazudozol, miközben van 2 milliód. zsery 50 euróját pl eszedbe sem jutott visszafizetni, de ott van kruchió, pál marci, és még sokan mások. egy jellemtelen szardarab vagy, ezért kell végrehajtót rádküldeni.

ha becsületes ember lennél, ez szóba sem kerülne, mert már régen elkezdted volna a törlesztést.
Sep 19, 2016 20:41:21

Szerző: ráérzős mosakodás Sep 19, 2016 20:44:01
Válasz
(2)
sodika

Miközben sose volt jó.
Mindegy.

akkor meséld már el, miért voltál olyan gazdag, s mégis oly szegény
Sep 19, 2016 20:44:01

Szerző: csekonics Sep 19, 2016 20:44:20
Válasz
(5)
sodika

Miközben sose volt jó.
Mindegy.

Anyádék 2 lakás árát elbaszták rád. Jól éltél, a blogodon verted a nyáladat arra a pénzre, amit nem te kerestél meg. Borgoztad a szegényeket. Már nem emlékszel???
Sep 19, 2016 20:44:20

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:45:32
Válasz
(0)
NAV végrehajtó
életveszélyről hazudozol, miközben van 2 milliód.

Jaj, de szánalmasan kurva proli mondat már ez?
Utoljára tizenévesen gondolkodtan ilyen primitíven

MIKÖZBEN

kurvára mindegy, hogy mennyire tűnik első ránézésre soknak egy bizonyos pénzösszeg, megfelelő állandó bevétel híján kibaszottul szart sem ér.

Ezt sikerült a múltból szintén megtanulnom.

Hiába van több százezer, vagy akár több millió forintos, a megélhetésedet biztosító állandó bevétel nélkül ez pont szart ér.
Sep 19, 2016 20:45:32

Szerző: RGL Sep 19, 2016 20:46:28
Válasz
(11)
Aki el tud juttatni részemre egy százast, azt komoly információval tudnám ellátni. Ugyanis életveszélyben, vagyok, és az megelőzi a morált, csak hogy egy régi "Barátomat" idézzem!!
Sep 19, 2016 20:46:28

Szerző: ráérzős mosakodás Sep 19, 2016 20:46:40
Válasz
(11)
sodika
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban. Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a bevásárlást. Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs. Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a bevásárlókosár szorongatása. :D :D A Grobynál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is pakolják neked a hűtőbe a kaját (nem vicc). :D Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az."

Ilyen egy magyar szegénylegény
Sep 19, 2016 20:46:40

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:47:36
Válasz
(3)
csekonics
Borgoztad a szegényeket. Már nem emlékszel???

Itt is vannak borgok. :D

Én itt Ottensenben egy kis mesekörnyéken élek, egyébként vannak itt Hamburgban olyan utálatos környékek, mint a szar. Még panlek is. Tehát borgok is. :)

Mindenhol vannak borgok. Én őszintén meglepődtem, hogy a picsába léteznek itt panelek, amikor itt sose volt szocializmus, de ettől még itt is vannak. Beszarás, de vannak.
Sep 19, 2016 20:47:36

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2016 20:48:04
Válasz
(5)
sodika

Miközben sose volt jó.
Mindegy.

Budai, zöldövezeti lakás, autó, bejárónő, kifizetett rezsi, GRoby futár, 3 etyetyem, 4 szak, stb., stb.

Tényleg szörnyű életed volt.
Sep 19, 2016 20:48:04

Szerző: kigyúrt palotai Sep 19, 2016 20:49:20
Válasz
(7)
sodika

Én itt Ottensenben egy kis mesekörnyéken élek, egyébként vannak itt Hamburgban olyan utálatos környékek, mint a szar. Még panlek is. Tehát borgok is. :)

Mindenhol vannak borgok. Én őszintén meglepődtem, hogy a picsába léteznek itt panelek, amikor itt sose volt szocializmus, de ettől még itt is vannak. Beszarás, de vannak.

sárkány sör van?
Sep 19, 2016 20:49:20

Szerző: NAV végrehajtó Sep 19, 2016 20:50:29
Válasz
(3)
sodika
Jaj, de szánalmasan kurva proli mondat már ez?
Utoljára tizenévesen gondolkodtan ilyen primitíven

MIKÖZBEN

kurvára mindegy, hogy mennyire tűnik első ránézésre soknak egy bizonyos pénzösszeg, megfelelő állandó bevétel híján kibaszottul szart sem ér.

Ezt sikerült a múltból szintén megtanulnom.

Hiába van több százezer, vagy akár több millió forintos, a megélhetésedet biztosító állandó bevétel nélkül ez pont szart ér.

Mondjuk kérdezzük meg RGL-t, hogy tudna-e mesélni az állandó éhezésről az életveszéllyel összefüggésben. Miközben te a KFC-ben zabálsz. Az nem életveszély amiben te vagy, te soha nem éheztél, nem laktál az utcán, mert vagy anyád, vagy Rocskaiék eltartottak. Akkor is, ha csak a faszodat verted. Te csak hazudozol az életveszélyről. Ha nem lenne német melód, jönnél haza a gazdatesthez.
Sep 19, 2016 20:50:29

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:50:42
Válasz
(8)
ráérzős mosakodás
Ilyen egy magyar szegénylegény

Tudod, mi a szar abban, hogy három hete nincs melóm?
HOGY EL KELL MENNEM A LIDL-BE BEVÁSÁROLNI.

Amióta itt vagyok, korábban csak az első pár héten csináltam ezt, utána átszoktam a drágább készkajára. Az a szar abban, hogy hirtelen megszűnt a 600 ezer forintos állandó bevételem, hogy három hete visszakényszerültem a boltba bevásárolókocsit tologatni. :)

Ha valami, ami miatt állást keresek, hát akkor az ez, hogy ez minél kevesebb ideig tartson. A KFC kivétel volt, mert heti egy ilyen belefér még, csak naponta nem már.
Sep 19, 2016 20:50:42

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:52:25
Válasz
(6)
Az első két-három héten jártam boltba.
Meg most az utolsó két-három hétben.

Mert olcsó.

A köztes időben szinte csak sörért tévedben be nagynéha, de sokszor azt is inkább a Dönerestől hoztam, másfélszeres áron, mert egy sarokkal közelebb van. :)
Sep 19, 2016 20:52:25

Szerző: sodika Sep 19, 2016 20:53:33
Válasz
(0)
Ha van valami szar, amit utálok ebben, mondom az ez, hogy most három hete minden nap, de van hogy napi kétszer is le kell mennem, és beváráslókocsit kell tologatni, mert be kell osztani a pénzt.
Sep 19, 2016 20:53:33

Szerző: dicsekvési kényszer Sep 19, 2016 20:54:36
Válasz
(6)
és hitelt is akart felrántani a hazudozó recskagnóm, csak a kiscigó nem akarta felvállalni a kapcsolatukat, pedig a púpos elment volna vele a világ végére is kalandozni a felrántott 3-4rongyból, ahogy itt fantáziál, mint valami kidobott picsa. pláne, hogy megtanult bringázni, talán még hasznát is vette volna a gnómnak, de még így is józanul tudott dönteni. valahol sajnálom, hogy nem rántotta fel a hitelt.
Sep 19, 2016 20:54:36

Szerző: NAV végrehajtó Sep 19, 2016 20:55:06
Válasz
(5)
sodika
Ha van valami szar, amit utálok ebben, mondom az ez, hogy most három hete minden nap, de van hogy napi kétszer is le kell mennem, és beváráslókocsit kell tologatni, mert be kell osztani a pénzt.

szokjál hozzá, mert ha elindul a német végrehajtás, nem lesz sok pénzed. xD
Sep 19, 2016 20:55:06

Szerző: zseri ötven eurója Sep 19, 2016 20:57:53
Válasz
(4)
sodika

Amióta itt vagyok, korábban csak az első pár héten csináltam ezt, utána átszoktam a drágább készkajára. Az a szar abban, hogy hirtelen megszűnt a 600 ezer forintos állandó bevételem, hogy három hete visszakényszerültem a boltba bevásárolókocsit tologatni. :)

Ha valami, ami miatt állást keresek, hát akkor az ez, hogy ez minél kevesebb ideig tartson. A KFC kivétel volt, mert heti egy ilyen belefér még, csak naponta nem már.

nem lesz több ilyen állásod, meg úgy is a segélyre gyúrsz, szal jobb ha hozzászoksz a tologatáshoz. lehet, hogy az lesz a következő munkád is, fogd fel gyakorlatnak, bele is írhatnád a cvdbe. ja, azt nem bírja a hátad.
Sep 19, 2016 20:57:53

Szerző: univerzum Sep 19, 2016 20:59:48
Válasz
(12)
*a prolik lenézése miatt örök prolivá teszi a sodit*
Sep 19, 2016 20:59:48

Szerző: beképzelt Sodi Sep 19, 2016 21:06:26
Válasz
(5)
* egy legalja proli, aki lenézi a többi prolit, pedig azok legalább tisztában vannak a saját maguk proliságával *
Sep 19, 2016 21:06:26

Szerző: snecológiai kislexikon Sep 19, 2016 21:13:37
Válasz
(10)
azt hiszem talán feljegyezhetnénk 2016-ot, mint a felkészülési szakasz befejezésének éve, hisz sneci 34 évesen végre huzamosabb ideig, fizetéséből fincsi dönertálakat tudott eszegetni, leöblítve normál árfekvésű sörrel. ilyenre én még nem emlékszem a tudomány történelméből. mondjuk nem volt hosszú időszak
Sep 19, 2016 21:13:37

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:13:51
Válasz
(0)
zseri ötven eurója
nem lesz több ilyen állásod, meg úgy is a segélyre gyúrsz

A túlélésre.

Ha segélyre gyúrnék, nem utaztam volna be múlt héten az országot állásinterjúkra.
Sep 19, 2016 21:13:51

Szerző: - Sep 19, 2016 21:15:28
Válasz
(5)
naponta 2x lemenni a boltba?
csak nem hamar elfogyott a söröcske szombaton?

Az más.
Sep 19, 2016 21:15:28

Szerző: alázó atka Sep 19, 2016 21:17:02
Válasz
(11)
sodika

Miközben sose volt jó.
Mindegy.

Ha nem volt "jó", azt is magadnak köszönhetted recskaboy.
Ez ugyanis szubjektív, mint a világon minden. Neked a rossz, a baj, a hiány, a hiba az belül van, ettől vagy retard.

A medencés álomirodában csúcsmindennel érezheti magát pont olyan szarul az ember, mint nincstelenül a szegénységben. Mindent meg lehet unni, a legfinomabb ételt, a legkényelmesebb életet, mindent.

Az viszont TÉNY, hogyha nem is nézünk olyan hülyeséget, mint -a nagyrészt relative nyomorgó- emberiséghez képest, de egy magyar átlaggal hasonítva is, mindig könnyű és kényelmes életed volt, már fiatalkorodtól kezdve.

Csesztél rá, elb@sztad, 100ból 99db hasonló helyzetben lévő fiatalt, akinél a szülei álhatatossága, munkája, spórolásai, kapcsolatai, tudomisén, emeltek addig, ennyi faszkodás a semmibe, a blahára, a nyomorba majd a cipzáros fekete zsákba taszított volna.
Az a stílus, ahogyan a dolgaidat éveken át intézted.

Ehhez képest neked újra és újra láthatatlan kezek nyúltak a hónod alá, ""tehetős emberek"", tetszik emlékezni?

Nem a hal, a háló a legnagyobb adomány, itt átvitt értelemben is, mert eddig egy védőháló votl a pici buta sodi alatt, aki nem eshet le, mert ott az ijoda, a veja nyényi, a ...satöbbi.

A valóság az, hogy asodinak sose NINCS éjeteszély, sosem is volt, egy másodpercig sem.

Az emberek 99.999%-ának NINCS semmiféel vejanénije meg "vagyonos emberek" segítségei.

Simán csak nincs. Lehet háza, 5 autója, akármilye, kb évtizedek megkeresni és 3 perc elveszíteni mindent.
Elég egy betegség, egy ballépés, egy rossz befektetés,(ugyeugye!), buta hitel, egy válás, és kész, vége, odavan.

Ha nem ügyes, ha elcseszi, megy a balhára ésvagy éhendöglik. Midnegy, hogy lakással, kocsival, pénzzel, etyetyemmel, mivel kezdtett.

Ezek miatt lehet csomó troll irígy, vagy inkább egyfajta haragot érez irántad, én nem, én leszarom, minek haragudjak a királyra, hogy címeres pelenkába született.

Azonban, ha a király rossz király és elnyomja, lenézi, sanyargatja a szegényeket, (ellopott közpénz, köztartozások, nagy arcú kijelentések, stb, stb)
akkor a királyt eléri az alattvalók dühe, és jön a forradalom, meg a király nyaka a gijotin alá.

Vagyis mindennek, lehet az bármiféle masszív felhajtóerő, vége tud elméletben szakadni egyszer, és akkor nagyon visszaütnek az addigiak.
Ezer ilyet láttam már, az anno legszegényebb és legegyszerűbb gondolkodású általános iskolai osztálytársaim élnek most a legnomrálisabban, a sok nagyarcú nulla aki már 12évesen istennek képzelte magát, sehol nincsen, egy részük már nem is él.

Az univerzum mindig kiegyenlít.
És amig nem, addig is itt vannak a kedves trollok, akik lelkesen szolgálják az univerzum céljait.
Amellett, hogy főszabály szerint természetesen ártalmatlanok.

Sep 19, 2016 21:17:02

Szerző: papúccsos mizslen Sep 19, 2016 21:19:12
Válasz
(7)
sodika

MIllyen a hellyi gonyha mérnögh úr? finommat fősznek?
Sep 19, 2016 21:19:12

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:19:40
Válasz
(0)
snecológiai kislexikon
mondjuk nem volt hosszú időszak

Sosem fogod megtudni, véglegesen lezárult-e.

Na jó, nyomok még egy összegző esszét fészre, és ezzel lezárom a témát tényleg.

Csá.
Sep 19, 2016 21:19:40

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:24:33
Válasz
(2)
alázó atka

Ehhez képest neked újra és újra láthatatlan kezek nyúltak a hónod alá, ""tehetős emberek"", tetszik emlékezni?

Bajban az ember mindig talál segítéget.
Erről szól az emberiség.

Máté 7:7
Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.

Nem értem, mit akarsz ezzel a láthatatlan kézzel.
Sep 19, 2016 21:24:33

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:28:35
Válasz
(0)
Hogy mindig megtalálom azt, aki segít nekem?
Látszólag érdemtelenül javakkal ellátva?
Apám után anyám, utána után a Kolosy tériek, végül idén a hamburgi cég?

Igen, ha bízol abban, hogy jön valaki és segít, akkor jön valaki, és segít. Erről szól az emberiség, a társadalom, erről szól minden emberi közösség.

Teljességgel értelmezhetetlen, mire gondolsz, amikor a világ így működik, hisz még a Bibilában is benne van. Amit kérsz, az mindig megadatik.

Ilyen a világ.

Nem értelek.
Sep 19, 2016 21:28:35

Szerző: még éltet a remény Sep 19, 2016 21:30:08
Válasz
(7)
sodika
Mindegy, ezt majd leírom ma este részletesen.

A lényeg, hogy az ember átlép a szegénységnek egy árnyalatnyival másik voltozatába, és erre rögtön mindenki pénzes embernek kezeli, akinek a problémái máris nevetségesek, mert irigyelni kell azokat.

Undorító. :(
na mindegy

Látod,mi is ezt érezzük nap mint nap a gójokkal kapcsolatban. :-( veszünk egy új jachtot, egy új vállalatot, erre mindenki rögtön pletykál :-(
Sep 19, 2016 21:30:08

Szerző: snecológiai kislexikon Sep 19, 2016 21:32:43
Válasz
(4)
sodika
Sosem fogod megtudni, véglegesen lezárult-e.

Na jó, nyomok még egy összegző esszét fészre, és ezzel lezárom a témát tényleg.

Csá.

megtisztelsz, hogy olvasol, sőt még válaszolsz is! most milyen szakasza van a tudománytörténelemnek sneci. tavaly még főállású nyelvtanuló voltál, most kirúgott gyakornok, szted most mi következik?
Sep 19, 2016 21:32:43

Szerző: Érdeklődő Sep 19, 2016 21:32:46
Válasz
(4)
És amikor Andi kérte, hogy ne stalkerkedj utána, és ne turkálj a cuccai között, akkor miért nem "adatott néki"?
Sep 19, 2016 21:32:46

Szerző: - Sep 19, 2016 21:33:16
Válasz
(3)
Szerintem más munkaadót már nem fog tudni ilyen könnyen átverni, szóval lesz itt még pofából visszavétel
Sep 19, 2016 21:33:16

Szerző: életveszély Sep 19, 2016 21:33:25
Válasz
(6)
sodika

Igen, ha bízol abban, hogy jön valaki és segít, akkor jön valaki, és segít. Erről szól az emberiség, a társadalom, erről szól minden emberi közösség.

Teljességgel értelmezhetetlen, mire gondolsz, amikor a világ így működik, hisz még a Bibilában is benne van. Amit kérsz, az mindig megadatik.

Ilyen a világ.

Nem értelek.

nem kell ezt vallási irányba terelni, mert ez jóval egyszerűbb történet: te egy profi élősködő vagy. aki 34 éves koráig munkaképesen mások vérét szívja, különböző hazugságok mögé bújva, az egyszerűen egy tetű. nem erről szól a társadalom, hogy a tetveket bátorítjuk.
Sep 19, 2016 21:33:25

Szerző: még éltet a remény Sep 19, 2016 21:34:38
Válasz
(5)
sodika

Ilyen a világ.

Nem értelek.

Pinát nyaltál már???
Kérni kell és megadatik,hahó!
Sep 19, 2016 21:34:38

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:36:00
Válasz
(0)
A Gábornak is mondtam, hogy ott bassza el a dolgot, hogy meg sem próbál tenni magáért semmit, márpedig az emberek csak azt szeretik segíteni, aki saját magán is segít, és pont annyira segítik az emberek a másik embert, amennyire ő is igyekszik segíteni saját magán.

Tehát pl. hatalmas hiba volt, hogy elkezdett követelőzni, és csapkodni a nagymamájánál, amikor megkérdezte tőle, mikor akar végre munkát keresni, mondván, hogy ő nevelte fel, és ezért köteles eltartani. Mert ez igaz ugyan, de csak amíg tanul.

A helyes válasz így hangzott volna: "szeretnék egyetemre menni, tanulni még".

Ugyanígy óriási hiba, hogy minden melóhelyén már rögtön az elején elkezd magyarázni arról, miért szar az egész, és miért hülye mindenki.

A helyes válasz így hangzott volna pár hét meló után: "ne haragudjatok, lenne pár ötletem, hogyan lehetne a dolgokat itt hatékonyabbá és emberiebbé tenné. tudsz rám szánni pár percet, hogy előadhassam ezt neked"?

Az esetemben az volt az óriási hiba, hogy kerek perec visszautasította munka lehetőségét.

A helyes válasz így hangzott volna: "Jó, elfogadom, akkor keressünk egy hotelszobát nekem ma estére, amíg nem találunk albérletet. De azzal a feltétellel fogadom csak el, hogy Zeitarbeitsfirma-hoz, vagy konyhára nem megyek, kizárólag műszerészi állást tartok elfogadhatónak".
Sep 19, 2016 21:36:00

Szerző: pina Sep 19, 2016 21:37:31
Válasz
(4)
még éltet a remény
Pinát nyaltál már???
Kérni kell és megadatik,hahó!

szted tényleg engem akar? biztos ez?
Sep 19, 2016 21:37:31

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:37:51
Válasz
(0)
-
Szerintem más munkaadót már nem fog tudni ilyen könnyen átverni

Soha senkit nem vertem át.
Életemben mindig programoztam. Egyetem előtt, egyetem után.
És soha dolgoztam semmi mást. Ez mind tény.
Sep 19, 2016 21:37:51

Szerző: budai dandy Sep 19, 2016 21:38:30
Válasz
(4)
sodika

Én itt Ottensenben egy kis mesekörnyéken élek,

...Altona-Altstadt szomszédságában, és egy köpésre St.Paulitól, amik a legleprább környékek közé tartoznak Hamburgban. Mondjuk neked Neukölln és Wedding is elit környékek voltak, te buta szar :D
Sep 19, 2016 21:38:30

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:39:37
Válasz
(0)
életveszély
te egy profi élősködő vagy.

Ennyi erővel az összes HIV fertőzöttet főbe lehetne lőni, mert a legtöbbjük nem termeli meg a hosszú évtizedetig tartó kezelésének a költségét a társadalomnak. :)
Sep 19, 2016 21:39:37

Szerző: budai dandy Sep 19, 2016 21:41:26
Válasz
(3)
sodika
A helyes válasz így hangzott volna: "Jó, elfogadom, akkor keressünk egy hotelszobát nekem ma estére, amíg nem találunk albérletet. De azzal a feltétellel fogadom csak el, hogy Zeitarbeitsfirma-hoz, vagy konyhára nem megyek, kizárólag műszerészi állást tartok elfogadhatónak".

Műszerész? Te? A kibaszott ramot nem bírtad egyedül kicserélni a a recsktopban, te hikomat!
Sep 19, 2016 21:41:26

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:41:44
Válasz
(0)
budai dandy
...Altona-Altstadt szomszédságában, és egy köpésre St.Paulitól, amik a legleprább környékek közé tartoznak Hamburgban.

Igen.
PONTOSAN!

Viszont nézd meg a bérleti díjakat.
Altona-Altstadt - alacsony díjak.
St.Pauli - alacsony díjak.
Ottensen - magas díjas.

Az összes munkatársam hülyének nézett, hogy itt vettem ki szobát, mondván, hogy ha egy metrómegállóval hajlandó vagyok odébb menni, máris csomó pénzt megspórolok havonta.

Ottensen egy elit környék, minden irányból proli környékekkel körbevéve, igen. PONTOSAN.

De ettől még elit környék.
Sep 19, 2016 21:41:44

Szerző: medencés iroda Sep 19, 2016 21:42:29
Válasz
(4)
sodika
Soha senkit nem vertem át.
Életemben mindig programoztam. Egyetem előtt, egyetem után.
És soha dolgoztam semmi mást. Ez mind tény.

Emlékezz arra amit a főbérlőd mondott! Fél évig át tudtad verni a superrechka gmbh-t, de amint tudatusult bennük, hogy bazmeg, ez egy idióta, rögtön ki is rúgtak. 34 évesen csak az idióták nem kérdeznek vissza ha nem értik mi a feladat, Hahó! Általános iskilában már eljutottunk erre a szintre, mi többiek.
Sep 19, 2016 21:42:29

Szerző: elítélt a sodi. Sep 19, 2016 21:42:36
Válasz
(7)
budai dandy
...Altona-Altstadt szomszédságában, és egy köpésre St.Paulitól, amik a legleprább környékek közé tartoznak Hamburgban. Mondjuk neked Neukölln és Wedding is elit környékek voltak, te buta szar :D

viszont van egy kényelmes matraca, azon hempereg a porszívórobottal.
Sep 19, 2016 21:42:36

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:43:21
Válasz
(0)
budai dandy
Műszerész? Te?

szövegértésből 5-ös
RGL-ről beszéltem

Ő tanulta sokáig ezt a szakmát.
Sep 19, 2016 21:43:21

Szerző: elítélt a sodi. Sep 19, 2016 21:46:28
Válasz
(3)
sodika
Igen.
PONTOSAN!

Viszont nézd meg a bérleti díjakat.
Altona-Altstadt - alacsony díjak.
St.Pauli - alacsony díjak.
Ottensen - magas díjas.

Az összes munkatársam hülyének nézett, hogy itt vettem ki szobát, mondván, hogy ha egy metrómegállóval hajlandó vagyok odébb menni, máris csomó pénzt megspórolok havonta.

Ottensen egy elit környék, minden irányból proli környékekkel körbevéve, igen. PONTOSAN.

De ettől még elit környék.

és meddig maradhatsz ezen a prolikkal körülvett elittanyán ha nem lesz melód? akkor mész tovább a prolikhoz? vagy majd az otthoniak megoldják?
Sep 19, 2016 21:46:28

Szerző: Szomorú de igaz Sep 19, 2016 21:46:57
Válasz
(7)
Ottensen maximum addig lehetett elit környék, amig téged oda nem evett a fene. Az odaköltözéseddel úgy lehúztad, hogy talán már soha nem érheti be Altona-Altstadtot és St.Paulit.
Sep 19, 2016 21:46:57

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:47:38
Válasz
(1)
A profi élőskésnél pedig én arról beszélek, amiről az összes verekedős, magányos főhősös anime is szól. Nem a hozott anyag a lényeg, hanem a céltudatosság. Ha elég erős az akaratod, akkor a hozott anyag hátrányából is mindig többet fogsz kihozni, mint aki rátermettebb, de kevésbé erős az akarata.

A lényeg, hogy ha tényleg mindent megteszel, és igyekszel, akkor találsz szövetségeseket, akik segítenek neked.

Én tényleg mindent megtettem a német tudás megszerzése érdekében. Ezt látva segítséget is kaptam ehhez mindenhonnan.

Utána mindent megtettem, hogy behozzam a szakmai lemaradásomat egy német melóhelyen. Ez meg is történt. (Nem szakmai okokból, hanem a kommunikációs hozzáállásom miatt küldtek el.)
Sep 19, 2016 21:47:38

Szerző: életveszély Sep 19, 2016 21:48:47
Válasz
(5)
sodika
Ennyi erővel az összes HIV fertőzöttet főbe lehetne lőni, mert a legtöbbjük nem termeli meg a hosszú évtizedetig tartó kezelésének a költségét a társadalomnak. :)

A hivesek nem hazudoznak. Te folyamatosan hazugságokkal etetted a gazdatesteket, hogy élősködni tudj rajtuk. Így alakult ki Veja néniben a szerencsétlen sorsú fiatalember kép. Egyszerűen csak egy lusta balfasz voltál, nekünk azzal dicsekedtél, hogy laza filmnézegetős melóval zsákszámra hordod haza a pénzt, amit anyád ki tudja mire basz el. Aztán kiderült, hogy valójában gombokat keresel a saját hibád miatt.

Nekünk akarsz vetíteni? Ugyan már, hazudós sneci!
Sep 19, 2016 21:48:47

Szerző: budai dandy Sep 19, 2016 21:48:54
Válasz
(3)
sodika
szövegértésből 5-ös
RGL-ről beszéltem

Ő tanulta sokáig ezt a szakmát.

Te komolyan azt hiszed, hogy végigolvasom a monológjaidat?
Sep 19, 2016 21:48:54

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:49:12
Válasz
(4)
elítélt a sodi.
és meddig maradhatsz ezen a prolikkal körülvett elittanyán ha nem lesz melód? akkor mész tovább a prolikhoz?

A Hartz IV úgy néz ki, hogy a warm bérleti díj + 440 euró.
Szóval nem kell költözni, csak együttműködni a munkaügyi központtal. Ebben a tekintetben nekem most nem volt már dolgom, mint egyszer két hete megjelenni náluk, ezen a héten pedig hogy megjelenjek a szerdai nyelvi szintfelmérőn (német-tesztnek hívják a papíron, amit kaptam).
Sep 19, 2016 21:49:12

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:51:28
Válasz
(0)
Tehát akárhol laksz, fizetik neked, csak ott kell továbbra is laknod, ahol akkor laktál, amikor még melóztál.

Ami anyámat illeti: a nála töltött időszak vonatkozásában a bevételem havi 100 ezer forint felett volt, amikor dolgoztam.
Sep 19, 2016 21:51:28

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:52:48
Válasz
(14)
Soha nem hazudok senkinek.
Amit mondok, az nyelvtanilag mindig igaz.
Sep 19, 2016 21:52:48

Szerző: segílyes a sodi. Sep 19, 2016 21:53:26
Válasz
(4)
sodika
A Hartz IV úgy néz ki, hogy a warm bérleti díj + 440 euró.
Szóval nem kell költözni, csak együttműködni a munkaügyi központtal. Ebben a tekintetben nekem most nem volt már dolgom, mint egyszer két hete megjelenni náluk, ezen a héten pedig hogy megjelenjek a szerdai nyelvi szintfelmérőn (német-tesztnek hívják a papíron, amit kaptam).

de lehet, hogy a főbérlő nem akar faszverő lusta segílyvadász szaroknak szobát kiadni. miből fogsz élni ha nem lesz meló két héten belül?
Sep 19, 2016 21:53:26

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 19, 2016 21:53:33
Válasz
(17)
A Sodi a tárgyalásán is mindent megtett, hogy felmentsék. Nem azért maradt el mégis ez a mozzanat, illetve történt az ellenkezője, mert a Sodi perbeszéde nem volt elég tökéletes és csodálatra méltó, hanem mert elfelejtette elmondani azt a részét a szövegének, ami felmentetést és a bíróság részéről hivatalos bocsánatkérést, valamint kártérítést eredményezett volna. Lényegében arról van szó, hogy szórakozottságában elfelejtette felmentetni magát. Igen. A Sodi.
Sep 19, 2016 21:53:33

Szerző: kínzó kérdés Sep 19, 2016 21:54:14
Válasz
(5)
Az elit környéken az elit főbérlő vajon mit szól ahhoz, hogy egy elit munkanélküli csövezik nála? Mit gondolsz, az minek a jele, hogy kiselőadást tartott neked arról, hogy ő 20 éve dolgozik ugyanott?
Sep 19, 2016 21:54:14

Szerző: segílyes a sodi. Sep 19, 2016 21:55:02
Válasz
(3)
sodika

nyelvtanilag az is helyes, hogy te egy okos, kedves, sikeres vadászbika vagy mégse igaz.
Sep 19, 2016 21:55:02

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:55:11
Válasz
(0)
segílyes a sodi.
miből fogsz élni ha nem lesz meló két héten belül?

Akár késő tavaszig kitart a tartalékom.
Ha sok és drága utazós interjú lesz, januárig akkor is.
Sep 19, 2016 21:55:11

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 19, 2016 21:56:00
Válasz
(14)
Sneci, van egy rossz hírem...
A Superrealnál még ki tudtad magad hetyetyézni, viszont a következő helyen már nehezebb lesz. Megnézik az önéletrajzodat, odatelefonálnak a Superrealhoz, ahol a főnökúr ékes németséggel fogja ugyanazt előadni, amit a patkányképű Groteszk kókler. Szóval majd értesítenek, Hahó!
Ideje új országot keresned, hogy egy próbaidőd meglegyen valahol megint.
Ja, és ne verd már magad a 600ezres fizetésre, te szerencsétlen! Először is kirúgtak, másodszor is 34 évesen ez nem valami nagy szám programozóként, főleg nem 34 éves junior-alatti gyakornokként, amit nem ugrottál meg, mert kirúgtak. Nem RGL-nek vetítesz, Hahó! Egy veled egykorú informatikus a négyszeresét keresi ennek, ráadásul vezető pozícióban. Vagy a saját cégénél medencés irodában.
Ezen kívül kicsit felvilágosítalak a Superrealos "félreértés"-ről, ok?
Backend developer volnál, arra vettek fel, nem igaz?
Akkor miért kaptál folyamatosan apró-cseprő frontend taskokat? MIÉRT? Talán azért, mert elég hamar rájöttek, hogy gecire nem értesz semmihez, ezért a háttérszínezésnek megfelelő "szedd ki a reklámot a mobilnézetből" feladatokat sóztak rád. Ide-oda pattogtattak a csoportvezetők egymás között, mert senkinek sem volt kedve, türelme és cérnája a balfaszságodra. Alulfoglalkoztattak? A faszt, snecike! Egy hónap alatt felmérték a képességeidet a tanulási sebességeidet és beleraktak a "basszuk ki a picsába, ha lejár a 6 hónap" dobozba, majd befogott orral időnként hozzád basztak egy koncot, hogy ne virnyogj már.
Ennyire vagy vérprofi. Egy juniortanonc állást sem tudtál sikeresen megtartani. Gratulálok! Shiker! Fél éved volt rá, hogy bizonyíts. Nem nagyon sikerült. ASODI egy kontár. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 19, 2016 21:56:00

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:56:30
Válasz
(0)
kínzó kérdés
Mit gondolsz, az minek a jele, hogy kiselőadást tartott neked arról, hogy ő 20 éve dolgozik ugyanott?

Megnyugtattam, hogy vastagon ki van tömve 50 eurósokkal a vésztartalék-borítékom, így van időm új állást keresni, és nincs olyan kockázat, hogy bajba marad velem.
Sep 19, 2016 21:56:30

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 19, 2016 21:57:53
Válasz
(4)
A Sodi sosem hazudik senkinek. Nyelvtanilag mindig igaz, amit ír vagy mond, csak a valóságot nem fedi hol kisebb, hol nagyobb mértékben. És ehhez kőkeményen tartja magát.
Sep 19, 2016 21:57:53

Szerző: sodika Sep 19, 2016 21:58:16
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő:

A backend és az integrációs csapatban voltam benne.
A kezdetektől, mert tudták rólam, hogy van némi frontend-tapasztalatom is.

Ezek az egyszerűbb dolgok a integrációs csapathoz tartoztak.
Sep 19, 2016 21:58:16

Szerző: drezdai kollégák Sep 19, 2016 21:58:28
Válasz
(4)
sodika
A profi élőskésnél pedig én arról beszélek, amiről az összes verekedős, magányos főhősös anime is szól. Nem a hozott anyag a lényeg, hanem a céltudatosság. Ha elég erős az akaratod, akkor a hozott anyag hátrányából is mindig többet fogsz kihozni, mint aki rátermettebb, de kevésbé erős az akarata.

A lényeg, hogy ha tényleg mindent megteszel, és igyekszel, akkor találsz szövetségeseket, akik segítenek neked.

Én tényleg mindent megtettem a német tudás megszerzése érdekében. Ezt látva segítséget is kaptam ehhez mindenhonnan.

Utána mindent megtettem, hogy behozzam a szakmai lemaradásomat egy német melóhelyen. Ez meg is történt. (Nem szakmai okokból, hanem a kommunikációs hozzáállásom miatt küldtek el.)

Hagyjuk ezt, de tényleg. Te a saját hibádból kerültél abba a helyzetbe, és anyagi tragédiába sodortad a családod. Anyád az isten pénzét is rádköltötte. Van fogalmad arról, hogy 20-30 milliót lehúztál róla az ún. tanulásoddal? És ezek után 500 eurót sajnálsz tőle? Szobrot nem akarsz magadnak azért, hogy 34 évnyi élősködés után volt fél éved, amikor nem kellett gazdatestnek pelenkáznia? Neked hatalmas bűneid vannak, nehogy már hősnek állítsd be magad.
Sep 19, 2016 21:58:28

Szerző: kínzó kérdés Sep 19, 2016 22:00:10
Válasz
(1)
sodika
Megnyugtattam, hogy vastagon ki van tömve 50 eurósokkal a vésztartalék-borítékom, így van időm új állást keresni, és nincs olyan kockázat, hogy bajba marad velem.

Mennyi a lakbéred?
Sep 19, 2016 22:00:10

Szerző: sodika Sep 19, 2016 22:01:13
Válasz
(0)
drezdai kollégák
Neked hatalmas bűneid vannak, nehogy már hősnek állítsd be magad.

Sorold már a bűneimet... Az egész életem arról szól, hogy hűen követtem a szüleim tanácsait. Az, hogy ezek túlságosan költségesnek bizonyultak, és nehezen álltam tőlük sínre, egészen más kérdés. Nem hisztiztem, és tiltakoztam, amikor sosem támogattak, amikor a jogi pálya felé fordultam volna, hanem elfogadtam a döntésüket.
Sep 19, 2016 22:01:13

Szerző: sodika Sep 19, 2016 22:02:49
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő

Ja, és ne verd már magad a 600ezres fizetésre, te szerencsétlen

Nem verem rá magam, amikor jött, akkor is szegénynek éreztem magam.
Sep 19, 2016 22:02:49

Szerző: Oma aus Berlin Sep 19, 2016 22:03:12
Válasz
(10)
sodika

Megadná az elérhetőségeit? Szeretném én is megnyugtatni a hölgyet.
Sep 19, 2016 22:03:12

Szerző: hazudik a sneci Sep 19, 2016 22:03:16
Válasz
(7)
sodika

persze, főleg amikor zsákszámra hordtad haza a pénzt. 100 literes zsák vagy apró kis tasakocska, végülis nyelvtanilag mindkettő zsák.:))))
Sep 19, 2016 22:03:16

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 19, 2016 22:03:25
Válasz
(4)
sodika
nyilvános faszkiverő:

A backend és az integrációs csapatban voltam benne.
A kezdetektől, mert tudták rólam, hogy van némi frontend-tapasztalatom is.

Ezek az egyszerűbb dolgok a integrációs csapathoz tartoztak.

Mi volt a legbonyolultabb backend feladat, amit kaptál? Mennyi idő alatt végeztél vele? Hány kör QA után zárhattad le az issuet?

Egyszerűbb dolgokat sem voltál képes megcsinálni, képtelen voltál megfelelni a legalapvetőbb elvárásoknak, nem igaz?
Folyamatosan oltogattak, hogy jó, majd küldenek feladatot, de alig dolgoztattak a második hónaptól kezdve, nem igaz?
Gondolod, hogy egy olyan jelöltet, akit meg akarnak tartani, már az elejétől fogva alulfoglalkoztatnak?
Az autiköd hogy van németül, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 19, 2016 22:03:25
« 4305 4306 4307 4308 4309 4310 4311 4312 4313 4314 »
1733037 komment.

67 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™