De nem oldottad meg vele a problémát! Sőt, inkább csináltál a meglévő mellé még kb 3-at.
Miért nem válaszolsz a kérdésekre?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ha lízingeltél volna egy superbét az első fizetésedből, meg is oldódott volna a távolság. a neten minden közel van.
Amit belinkeltetek, jobb lett volna, de az nem lett megtalálva. Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Pont ez az. Amennyivel több a szitu, annyival többe kerül pénzben is időben, ha el akarsz jutni bármikor bárhova.
Itt kurvára élvezem, hogy 10 perc az Altona pályaudvar, ahonnan Németország bármely része elérhető vonattal.
Ott meg ha egy fülhallgatót akarok venni a közeli városban, akkor is másfél órás az út, három oda-vissza.
Szóval ez elvinné a különbözetet, és utálnám is.
Szóval kizárt, a SoDI nem megy faluhelyre.
Válaszolj a kérdésekre! És mi az, hogy jobb lett volna?? Amit te csináltál, az nem megoldás, hiszen a probléma ugyanúgy fennáll, csak áttoltad az ELK-ről a diszkre. És generáltál egy csomó hibalehetőséget, biztonsági rést. Igazából amit te csináltál, az az, hogy kiiktattad az ELK-et, és egy kőkorszaki (ugyanúgy nem működő) szarságot írtál helyette. Shiker!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ja, mert az ELK arra szar.
Csak nem értesz hozzá, 1 perc guglizással kiderült.
De tegyük fel, hogy igazad van, ok.
Akkor miért nem basztad ki az ELK-et úgy ahogy van, és inkább MYSQL-ből olvasod be sessionbe a kategóriákat?
Akkor nem kéne text file, és nem vesztenél adatot!
Vagy arra nem gondoltál, hogy session helyett valami cachet használj, és akkor nem userenként baszod meg a diszket, hanem egyszer van csak eltárolva? És minden update újracachel? Mondom, a "senior" kollégát kellett volna utánad baszni, amikor kirúgtak...
ÉS MIÉRT NEM VÁLASZOLSZ A KÉRDÉSEKRE??
Konkurrens userek?
Text file írásakor mi történik?
Hol tárolódik el a session?
Akkor miért nem basztad ki az ELK-et úgy ahogy van, és inkább MYSQL-ből olvasod be sessionbe a kategóriákat?
Mert az ELK gyorsabb, a standard oxid keresés meg lassú.
csáááá
hamarabb jössz majd ide mint gondolnád. olyan vagy mint a bumeráng. mindig visszatérsz a kommenthaverokhoz, mert nincsenek barátaid.
De nem az ELK-ből keresel, hanem a sessionból, hiszen arra írtad át! Akkor minek az ELK?
Még egy apró kérdés, aztán alhatsz.
Ez az OXID ez valami új technológia, vagy a webshop neve, amin dolgoztál? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
*új állomásra érkeztek*
90%, hogy annyi volt a hiba, hogy az insert/update után nem nyomtak el még egy flush-t, ezért csak késlelteve jelentek meg az adatok. A flush az egy sima HTTP kérés a megfelelő endpointra, semmi nem kell hozzá. Kb. 5 perc lett volna megoldani a gondot.
Dehogy szar, te vagy a hülye, hogy nem tudod használni. Pedig amíg csak párféle, előre definiált adatról, és egyetlen szerverről van szó, addig egyszerűbb mint kitölteni egy segélyes papírt.
Nem kellett újraindexelnie. Az újraindexelés az óriási szopás az ES 1.x-szel. A 2.x-szel elvileg jobb a helyzet, de akkor se kéne naponta többször eljátszani. Sodikának egyszerűen le kellett volna nyugtáznia az adatot. El kellett volna küldenie egy kérést, amivel megmondja a szervernek hogy azt szeretné, ha MOST lenne látható az adat.
Ha jól emlékszem, én is belefutottam ebbe a hibába, nem jelentek meg időben az adatok, pedig elmentettem őket. Mondjuk én fél óra alatt kigugliztam, hogy mi a megoldás, és még így is ütöttem a fejem hogy mekkora kretén vagyok.
Tehát "életveszély" van, munkanélküli vagy, de neked az a legnagyobb gondod, hogy a faluból hogyan jutsz el kütyüt vásárolni a nagyvárosba. Egy olyan országban, ahol az Amazon kihoz mindent ingyen 30 euró felett.
Nem tudok erre mit mondani, életképtelen vagy.
Netről való rendelésről hallott már a tetves kis sodika?
Lásd kakás Rósza, Titán, Molnáreff társasága?
Hát azért hetyetye.
*már nagyon várják azt a scriptet*
Nagyon nagy az arcod zsneci, de tudod, az univerzum ilyenkor szokott egy orbitális faszt az arcodba tolni.
egy faluban valószínűleg nincs elérhető közelségben melegeknek fenntartott szauna, hahó!
Maximum a bocit tudja megdugni a pajtában.
meg lehet, hogy hazudott, és nem 440 hanem 410.
Neki mar mindegy, haho!
Biztos van, de olyat EU-s állampolgár után nem adnak.
Ez lesz az.
Vagy kimásolnak 10 oldal autista őrjöngést a fórumból, és azonnal kapja a segílykét, aki alkalmazza.
Sajnos a szellemi fogyaték nem elvitatható versenyelőny a sodinál.
Csak végigpörgettem tegnap este óta a cunamit ebéd közben, de érzem, hogy beáll az agyhalál nálam is.
Na meló, csá.
Hazudsz zsidó! Szaros 50 euróra és 2000 forintra is akarsz részletfizetést? Neked eszedbe sem jut, hogy megadd bármelyik tartozásodat. Takarózol a NAV-os szabályokkal meg az életveszéllyel, közben meg derogál boltba járni, egy olcsóbb helyen szobát bérelni és egy vidéki állást elfogadni, mert asodi egy igazi úr, aki nem adja alább!
Ha jól értem, MÉG nem vágta haza a rendszert a kézi lemezre cachelős cshodamegoldás. Nyilván a szarja egy ketyegő bomba, amit vagy már kukáztak teljesen, vagy előbb-utóbb amikor robban, majd akkor fogják hangos sájszézás közepette.
Az általa ősszetákolt modult egyébként ellenőrzetlenül kitolták éles rendszerbe (megint csak ha jól értem), ami igencsak minősíti a céget. Szóval biztosan nem ezért baszták ki. Bele se merek gondolni akkor mennyit bénázhatott, folyamatosan, hogy kitették mégis a púpját.
Poénkodunk itt rajta, de valószínűleg a hamburgi kollégák tényleg nagyon röhöghetnek, el tudom képzelni hogy a cégnél legenda lett a púpos kódköpülő kókánymesterből. Céges csapatépítő sörözéseken tuti sztorizgatnak egymásnak az ungarische koboldról, aki nem tudott rendesen németül és a feladatait rendre félreértette, teljesen mást fejlesztett visszakérdezés nélkül hetekig, vállalhatatlan kódminőséggel, a munkája prezentációjánál meg csak zavart fókahangú karattyolásra, hadonászásra volt képes.
Ha jól értem, MÉG nem vágta haza a rendszert a kézi lemezre cachelős cshodamegoldás. Nyilván a szarja egy ketyegő bomba, amit vagy már kukáztak teljesen, vagy előbb-utóbb amikor robban, majd akkor fogják hangos sájszézás közepette.
Az általa ősszetákolt modult egyébként ellenőrzetlenül kitolták éles rendszerbe (megint csak ha jól értem), ami igencsak minősíti a céget. Szóval biztosan nem ezért baszták ki. Bele se merek gondolni akkor mennyit bénázhatott, folyamatosan, hogy kitették mégis a púpját.
Poénkodunk itt rajta, de valószínűleg a hamburgi kollégák tényleg nagyon röhöghetnek, el tudom képzelni hogy a cégnél legenda lett a púpos kódköpülő kókánymesterből. Céges csapatépítő sörözéseken tuti sztorizgatnak egymásnak az ungarische koboldról, aki nem tudott rendesen németül és a feladatait rendre félreértette, teljesen mást fejlesztett visszakérdezés nélkül hetekig, vállalhatatlan kódminőséggel, a munkája prezentációjánál meg csak zavart fókahangú karattyolásra, hadonászásra volt képes.
Céges csapatépítő sörözéseken tuti sztorizgatnak egymásnak az ungarische koboldról, aki nem tudott rendesen németül és a feladatait rendre félreértette, teljesen mást fejlesztett visszakérdezés nélkül hetekig, vállalhatatlan kódminőséggel, a munkája prezentációjánál meg csak zavart fókahangú karattyolásra, hadonászásra volt képes.
Kösz sodi, hogy jó hírét terjesztetted az országnak!
nem kell szétbaszni más munkáját, sokkal jobb ötletem van!
meg kell írni thomasnak röviden, angolul vagy németül, hogy a kókler sodi kikogyogta egy fórumon, hogy milyen szar megoldást választott az oxid oldalán, ami csomó biztonsági kockázattal jár, itt a link hogyan kell jól megcsinálni, máskor ne alkalmazzatok ilyen kókleteket, magyar infósként szégyellem magam miatta is. erre thomas nagyon meg fogja köszönni, és esetleg lehet tőle infókat szerezni.
van infós troll aki szán erre 5 percet, aztán bemásolja a levelezést? n.sz.k.sz.!
Thomas Regenhard
[email protected]
óóaarrggggghhhhhhhhhhhhh
* mégsem veszi fel a bankszámlán maradt euróit *
TEX volt!!!
Soha többet nem ír ide ma éjfél óta.
Basszus, magam elé képzeltem, ahogy a weekly reportok alkalmával prezentálja a szarját a kivetitő előtt, a bíróságon megszokott széles karmozdulatok és jobbra-balra tipegős sztepptánc kíséretében, selypegő fókahangon, a német nyelv minden szabályát kerékbe törve. Kiprüszköltem a narancslevet az orromon át az étteremben.
nekem is!!!!!!!!!!!! hejj, románia!
Nagyon jó ötlet, tényleg ez a legcélravezetőbb megoldás.
és ha afgán zsidónak hazudta magát?
na nem bánom gyere! csak aztán tényleg nálad legyen az a 100as!!!!
titoktartási záradékocska van-e minden munkaszerződésben???
Kéne.
a szomszéd szerződésében van. de különben az a másik sodi volt ugyarról a német ip-ről.
terry úr, ön retard!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet magyar fejlesztőként is írni, hogy KEF-től kaptuk meg ezt az ügyfelet, hogy oxidban kéne ezt-azt tenni, de találtunk egy elég súlyos problémát, amely még az ő superrealnál töltött idejéhez kapcsolódik, itt van rá a megoldás.
Csak azért küldjük el, mert amikor Endre átadta nekünk ezt az ügyfelet, az nem derült ki, hogy meglevő superrealos ügyfélről van szó, és maga az ügyfél jelezte, hogy még mindig a superrealnál dolgoztat, elégedett a szolgáltatással, nem keresnek közvetlenül magyarországi fejlesztőt.
Nem szeretnénk emiatt kellemetlenséget, ezért inkább nekik küldjük el a probléma javítását, mintsem magunk oldjuk meg.
Több hasonló ilyen téma is van, szóval inkább nézzék át az Endre által írt kódokat, mert lehet, hogy más cég felé is elküldte ezeket az infókat.
Üzleti titok megsértése, ügyfelek eltulajdonítása, ügyfél adatok és kódok harmadik fél felé kiszivárogtatása... Thomas főnökúr imádni fogja. Tuti hogy lesz egy félórás telefonos ordítozása púppal, amíg rájön a trollkodásra.
Szerintem nem érdemes az ügyfelek ellopásával vádolni, amikor az összes többi pont igaz. Nem kell semmi trollkodás, hazudozás, mert a végén még megsajnálják a szegény kis trollok által bántott autista fókát.
szerintem is csak az igazat kell írni, és megóvni a német cégeket sodika gányolási káraitól.
szopik?????????
Akkor fél hatra már csontrészeg lesz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 19, 2016 23:46:15
x38)
Mert ezt tudtam kitalálni.
De nem oldottad meg vele a problémát! Sőt, inkább csináltál a meglévő mellé még kb 3-at.
sodika
Sep 19, 2016 23:48:14
Szóval az irány az jó, de hogy itt Németországban léteznek falvak, ahol még vonat sincs a közelben, egészen megdöbbentett. És hogy tehénszar-lapátoláson kívül csinálnak ilyen helyeken bármi mást, pláne. :D
De az irány ettől még jó.
Szó szerint megbolondulnék ott, ezért 50 ezerre is nemet mondanék, de az irány az jó.
Szó szerint megbolondulnék ott, ezért 50 ezerre is nemet mondanék, de az irány az jó.
Sep 19, 2016 23:48:14
a bűneid:
Sep 19, 2016 23:48:15
Na jó, ezzel viszont már megint fecsegtem. :)
Ezt a 45-ös ajánlatot lehet, nem kellett volna elárulnom.
Mindegy, a lényeg, hogy látom, hogy jó az irány.
Mégha CSAPDA is, mert kis faluban akarnak engem elásni. :D
De ettől még tény, hogy az előre menelülés mindig olyan dolgokat hoz az életembe, amikről magam se gondoltam volna SOHA, hogy megtörténik.
Ilyenről, hogy 45 ezres bruttó én magam utasítsak el, hogy még azt is mondják, hogy tudnak szálláslehetőséget a melóhelytől 5 percre, meg a szoksásos 24-25 nap éves szabi helyett 30-at ajánlanak, még két hete sem mertem volna álmodni sem, és ma mégis a valóságommá vált, hogy visszadobtam.
Egész hétvégén ezen töprengben, de végül rájöttem, hogy ott, mindentől távol, faluhelyen tényleg elásva érezném magam.
De ettől még tény, hogy az előre menelülés mindig olyan dolgokat hoz az életembe, amikről magam se gondoltam volna SOHA, hogy megtörténik.
Ilyenről, hogy 45 ezres bruttó én magam utasítsak el, hogy még azt is mondják, hogy tudnak szálláslehetőséget a melóhelytől 5 percre, meg a szoksásos 24-25 nap éves szabi helyett 30-at ajánlanak, még két hete sem mertem volna álmodni sem, és ma mégis a valóságommá vált, hogy visszadobtam.
Egész hétvégén ezen töprengben, de végül rájöttem, hogy ott, mindentől távol, faluhelyen tényleg elásva érezném magam.
ha lízingeltél volna egy superbét az első fizetésedből, meg is oldódott volna a távolság. a neten minden közel van.
Sep 19, 2016 23:48:15
sodika
Sep 19, 2016 23:48:58
Sep 19, 2016 23:48:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 19, 2016 23:49:52
x38)
Egyszerűsítsük le, hogy a nem infósok is értsék.
Kaptál egy feladatot: indexelj újra egy adatbázist, amikor új rekord érkezik, hogy egyből látható legyen.
Megoldás: Kiiktattad az adatbázist, szarrá terhelted a szervert és ráadásul a feladatot sem oldottad meg, mert az új rekordok sem minden esetben láthatóak egyből.
Kaptál egy feladatot: indexelj újra egy adatbázist, amikor új rekord érkezik, hogy egyből látható legyen.
Megoldás: Kiiktattad az adatbázist, szarrá terhelted a szervert és ráadásul a feladatot sem oldottad meg, mert az új rekordok sem minden esetben láthatóak egyből.
sodika
Sep 19, 2016 23:51:17
ha lízingeltél volna egy superbét az első fizetésedből, meg is oldódott volna a távolság.
Pont ez az. Amennyivel több a szitu, annyival többe kerül pénzben is időben, ha el akarsz jutni bármikor bárhova.
Itt kurvára élvezem, hogy 10 perc az Altona pályaudvar, ahonnan Németország bármely része elérhető vonattal.
Ott meg ha egy fülhallgatót akarok venni a közeli városban, akkor is másfél órás az út, három oda-vissza.
Sep 19, 2016 23:51:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 19, 2016 23:52:13
x38)
Válaszolj a kérdésekre! És mi az, hogy jobb lett volna?? Amit te csináltál, az nem megoldás, hiszen a probléma ugyanúgy fennáll, csak áttoltad az ELK-ről a diszkre. És generáltál egy csomó hibalehetőséget, biztonsági rést. Igazából amit te csináltál, az az, hogy kiiktattad az ELK-et, és egy kőkorszaki (ugyanúgy nem működő) szarságot írtál helyette. Shiker!
sodika
Sep 19, 2016 23:52:41
Szóval az irány jó. Ha ilyet kapnék nagyvárosban, összevizelném magam örömömben, ha pedig 40-ért, elfogadnám.
Csak sajnos városi még nincs.
Csak sajnos városi még nincs.
Sep 19, 2016 23:52:41
sodika
Sep 19, 2016 23:53:21
Igazából amit te csináltál, az az, hogy kiiktattad az ELK-et, és egy kőkorszaki (ugyanúgy nem működő) szarságot írtál helyette. Shiker!
Sep 19, 2016 23:53:21
sodika
Sep 19, 2016 23:54:37
Na jó, ma este már nem írom meg a tervezett Facebook-szöveget. Majd holnap reggel.
Ide meg éjfél után tényleg nem írok többet.
Ide meg éjfél után tényleg nem írok többet.
Sep 19, 2016 23:54:37
sodika
Sep 19, 2016 23:57:21
Na jó, alszom.
Remélem, élveztétek, hogy itt voltam, mert jó sokáig nem fog többé előfordulni.
Sep 19, 2016 23:57:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 19, 2016 23:57:51
x38)
Csak nem értesz hozzá, 1 perc guglizással kiderült.
De tegyük fel, hogy igazad van, ok.
Akkor nem kéne text file, és nem vesztenél adatot!
Vagy arra nem gondoltál, hogy session helyett valami cachet használj, és akkor nem userenként baszod meg a diszket, hanem egyszer van csak eltárolva? És minden update újracachel? Mondom, a "senior" kollégát kellett volna utánad baszni, amikor kirúgtak...
ÉS MIÉRT NEM VÁLASZOLSZ A KÉRDÉSEKRE??
Konkurrens userek?
Text file írásakor mi történik?
Hol tárolódik el a session?
sodika
Sep 19, 2016 23:58:34
Éjfél után itt már nincs SoDI többé.
csááá
csááá
Sep 19, 2016 23:58:34
sodika
Sep 19, 2016 23:59:28
csáááá
Sep 19, 2016 23:59:28
a bűneid:
Sep 19, 2016 23:59:48
Na jó, alszom.
hamarabb jössz majd ide mint gondolnád. olyan vagy mint a bumeráng. mindig visszatérsz a kommenthaverokhoz, mert nincsenek barátaid.
Sep 19, 2016 23:59:48
sodika
Sep 19, 2016 23:59:57
Nálam a session volt a cache.
Meg a txt fájl.
csááá
Meg a txt fájl.
csááá
Sep 19, 2016 23:59:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2016 00:00:15
x38)
csáááá
csáááá
De nem az ELK-ből keresel, hanem a sessionból, hiszen arra írtad át! Akkor minek az ELK?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2016 00:01:03
x38)
A cache nem a memóriában kéne, hogy legyen, műszerészkém?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2016 00:03:10
x38)
csáááá
csáááá
Ez az OXID ez valami új technológia, vagy a webshop neve, amin dolgoztál? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vonatozó öregek
Sep 20, 2016 00:06:31
*új állomásra érkeztek*
Sep 20, 2016 00:06:31
menetrend
Sep 20, 2016 00:07:39
Sep 20, 2016 00:07:39
vonatozó öregek
Sep 20, 2016 00:11:12
Sep 20, 2016 00:11:12
oxid
Sep 20, 2016 00:14:04
*a szélkerék webshop módján lesz tesztelve*
Sep 20, 2016 00:14:04
a bűneid:
Sep 20, 2016 00:15:42
de nagy hiba volt ez sodi...:)))
Sep 20, 2016 00:15:42
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2016 00:21:08
x38)
Menj már a picsába, ez az oxid valami katasztrófa... Most már értem, hogy a senior srác miért hagyta jóvá a gányolásodat. Ilyen szemét kódért pénzt kérni pofátlanság. PDO-ról se hallottak még a hamburgi kollégák?
Elasticsearch troll
Sep 20, 2016 00:26:09
Azért a senior kollégát is megfaszoztam volna, hogy nem vette el azonnal snecitől a taskot, amikor textfájlokról kezdett magyarázni, meg ELK sessionben tárolásról...
90%, hogy annyi volt a hiba, hogy az insert/update után nem nyomtak el még egy flush-t, ezért csak késlelteve jelentek meg az adatok. A flush az egy sima HTTP kérés a megfelelő endpointra, semmi nem kell hozzá. Kb. 5 perc lett volna megoldani a gondot.
Sep 20, 2016 00:26:09
Elasticsearch troll
Sep 20, 2016 00:27:38
Dehogy szar, te vagy a hülye, hogy nem tudod használni. Pedig amíg csak párféle, előre definiált adatról, és egyetlen szerverről van szó, addig egyszerűbb mint kitölteni egy segélyes papírt.
Sep 20, 2016 00:27:38
gólem
Sep 20, 2016 00:28:17
Az egész superreal katasztrófa...kb tényleg a groteszk német megfelelője.
Sep 20, 2016 00:28:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2016 00:28:46
x38)
Áh, nézz bele ennek az oxidnak a kódjába, nincs is több kérdésem...
Elasticsearch troll
Sep 20, 2016 00:29:50
Egyszerűsítsük le, hogy a nem infósok is értsék.
Nem kellett újraindexelnie. Az újraindexelés az óriási szopás az ES 1.x-szel. A 2.x-szel elvileg jobb a helyzet, de akkor se kéne naponta többször eljátszani. Sodikának egyszerűen le kellett volna nyugtáznia az adatot. El kellett volna küldenie egy kérést, amivel megmondja a szervernek hogy azt szeretné, ha MOST lenne látható az adat.
Sep 20, 2016 00:29:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2016 00:36:32
x38)
Ez esetben még egyszerűbb a megoldás, tényleg. 1 percet töltöttem a kereséssel, sneci leírása alapján. Köszi, hogy tisztáztad, így még cikibb a helyzet. Ezek szerint a feladatot sem értette meg a vérprofi. És nem találta meg a probléma forrását sem.
Itt a sR-es szaktekintély elérhetősége ezen az oldalon, tőle megkérdezhetik a németes trollok, hogy mennyire volt jó munkaerő a korcs:
www.superreal.de/en/E-Commerce-suite/sR-Search/
Itt a sR-es szaktekintély elérhetősége ezen az oldalon, tőle megkérdezhetik a németes trollok, hogy mennyire volt jó munkaerő a korcs:
www.superreal.de/en/E-Commerce-suite/sR-Search/
Elasticsearch troll
Sep 20, 2016 01:10:07
Ez esetben még egyszerűbb a megoldás, tényleg. 1 percet töltöttem a kereséssel, sneci leírása alapján. Köszi, hogy tisztáztad, így még cikibb a helyzet. Ezek szerint a feladatot sem értette meg a vérprofi. És nem találta meg a probléma forrását sem.
superreal.de/en/E-Commerce-suite/sR-Search/
superreal.de/en/E-Commerce-suite/sR-Search/
Ha jól emlékszem, én is belefutottam ebbe a hibába, nem jelentek meg időben az adatok, pedig elmentettem őket. Mondjuk én fél óra alatt kigugliztam, hogy mi a megoldás, és még így is ütöttem a fejem hogy mekkora kretén vagyok.
Sep 20, 2016 01:10:07
evidenciák
Sep 20, 2016 07:24:48
Tehát "életveszély" van, munkanélküli vagy, de neked az a legnagyobb gondod, hogy a faluból hogyan jutsz el kütyüt vásárolni a nagyvárosba. Egy olyan országban, ahol az Amazon kihoz mindent ingyen 30 euró felett.
Sep 20, 2016 07:24:48
banshee
(
x24)
Sep 20, 2016 07:36:04
x24)
Na jó, ezzel viszont már megint fecsegtem. :)
Netről való rendelésről hallott már a tetves kis sodika?
tigris
Sep 20, 2016 08:08:11
ismét remek műsort produkált a bohóc. A legjobban az tetszett, hogy saját bevallása szerint se volt semmi esély elvégezni egy tanárszakot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
éveken át azt hallgattuk, hogy az az anyja/gyurcsány/tüntetések/gazdasági válság/apja miatt nem lettek meg a diplomák, most meg kiderül, hogy a kis buta sneci az első perctől tisztában volt azzal, hogy a képességei elégtelenek.
ezek után joggal merül fel a kérdés bárkiben, hogy mi a kurva anyjáért vett fel négy egyetemi szakot ez az elmebeteg állat?
éveken át azt hallgattuk, hogy az az anyja/gyurcsány/tüntetések/gazdasági válság/apja miatt nem lettek meg a diplomák, most meg kiderül, hogy a kis buta sneci az első perctől tisztában volt azzal, hogy a képességei elégtelenek.
ezek után joggal merül fel a kérdés bárkiben, hogy mi a kurva anyjáért vett fel négy egyetemi szakot ez az elmebeteg állat?
Sep 20, 2016 08:08:11
Hiénaverő
(
x17)
Sep 20, 2016 08:09:14
x17)
Látom Púp nagy nehezen megtaláltad az "Apply" gombot a sárga nickhez így egy hét után. Shiker!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Fakenguru
(
x5)
Sep 20, 2016 08:09:36
x5)
Nem személy szerint ugyanazon okos emberek fölé. :)
Egyébként igen, igyekszem mindig nálam okosabb emberek közé kerülni, amikor éppen nem kamerázok, mert ennek köszönhető, hogy úgy ahogy egyben vagyok.
Én nem akarok olyan élményt, mint amiket apám élt állt az alkoholista csövesek között, vagy amiket RGL mesél nekem, hogy okosabb náluk, és ezért kioktatta őket.
Én soha nem akarok a legokosabb lenni. Az ISZTI óta igyekszem mindig olyan helyre menni (amikor éppen nem kamerázok), ahol én vagyok a legbutább, mert ott megtapasztaltam, hogy mennyire káros tud lenni, ha a második legokosabb vagy, és mennyire félre tud vezetni téged, amennyiben buta munkanélküliek között történik ez.
Egyébként igen, igyekszem mindig nálam okosabb emberek közé kerülni, amikor éppen nem kamerázok, mert ennek köszönhető, hogy úgy ahogy egyben vagyok.
Én nem akarok olyan élményt, mint amiket apám élt állt az alkoholista csövesek között, vagy amiket RGL mesél nekem, hogy okosabb náluk, és ezért kioktatta őket.
Én soha nem akarok a legokosabb lenni. Az ISZTI óta igyekszem mindig olyan helyre menni (amikor éppen nem kamerázok), ahol én vagyok a legbutább, mert ott megtapasztaltam, hogy mennyire káros tud lenni, ha a második legokosabb vagy, és mennyire félre tud vezetni téged, amennyiben buta munkanélküliek között történik ez.
Lásd kakás Rósza, Titán, Molnáreff társasága?
vonatozó öregek
Sep 20, 2016 08:13:35
Hány konkurrens userrel tesztelted?
Szerintem egy 5 soros scripttel meg lehetne fektetni az idióta megoldásod miatt a webshopot...
Szerintem egy 5 soros scripttel meg lehetne fektetni az idióta megoldásod miatt a webshopot...
*már nagyon várják azt a scriptet*
Sep 20, 2016 08:13:35
tigris
Sep 20, 2016 08:18:37
az mindenképpen filmre való jelenet lehetett, amikor a fázó, éhező, padon kucorgó rgl mellé megérkezik sodika, és elkezd panaszkodni , mint valami kislány, hogy milyen rosssz neki a munkában, mert unatkozik :DD
angyival is ezt csinálta állandóan, rohadtul elege volt már a folyamatosan magát sajnáltató kis picsából. Azt mondta, hogy már nem bírta elviselni, hogy állandóan nyöszörgött, teljesen férfiatlan volt, azt mondta rá, hogy "én bírom a melegeket, de ez olyan volt, mint egy rossz buzi"
angyival is ezt csinálta állandóan, rohadtul elege volt már a folyamatosan magát sajnáltató kis picsából. Azt mondta, hogy már nem bírta elviselni, hogy állandóan nyöszörgött, teljesen férfiatlan volt, azt mondta rá, hogy "én bírom a melegeket, de ez olyan volt, mint egy rossz buzi"
Sep 20, 2016 08:18:37
stressznélküli nyugi
Sep 20, 2016 08:29:53
Szóval az irány az jó, de hogy itt Németországban léteznek falvak, ahol még vonat sincs a közelben, egészen megdöbbentett. És hogy tehénszar-lapátoláson kívül csinálnak ilyen helyeken bármi mást, pláne. :D
Nagyon nagy az arcod zsneci, de tudod, az univerzum ilyenkor szokott egy orbitális faszt az arcodba tolni.
Sep 20, 2016 08:29:53
Inkasso Elf
Sep 20, 2016 08:40:15
egy faluban valószínűleg nincs elérhető közelségben melegeknek fenntartott szauna, hahó!
Maximum a bocit tudja megdugni a pajtában.
Sep 20, 2016 08:40:15
AutismusMaximus
Sep 20, 2016 08:42:54
Az ostoba recskás újabb "kiéheztetésével" további infókat pöttyentett el magáról.
Végeztem egy kis kutatást (képeket nem tudok beszúrni, szóval linkek lesznek. Valami profibb troll beszúrhatja screenshotként is.
Az 1,7 milliós, közel Budapest nagyságú Hamburgban nehéz lenne a recskás nyomát fellelni, azonban elpöttyintette, hogy az Ostenseni városrészben lakik.
"Én itt Ottensenben egy kis mesekörnyéken élek"
www.google.hu/maps/place/Ottensen,+Hamburg,+N%C3%A9metorsz%C3%A1g/@53.5529728,9.9135567,15z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b1859b1ede80fb:0x5263df27bd98a70!8m2!3d53.5560256!4d9.9226165
Ez már azért egy behatárolhatóbb terület.
Azt is tudjuk, hogy egy Lidl-be jár "kosarat tologatni" a mocskos prolija, ebből van néhány ezen a városrészen, de nem túl sok. Valamelyik közvetlen környékén kell éljen a recskás, mert 2m-t is alig bírja vonszolni a púpját.
www.google.hu/maps/search/lidl+Ottensen,+Hamburg,+N%C3%A9metorsz%C3%A1g/@53.5557359,9.8988326,14z/data=!3m1!4b1
Maga a SuperReal egyébként itt van, a pályaudvartól nem messze. Ez sem lehet túl messze a recskás odújától, a fentiekre tekintettel.
www.google.hu/maps/place/superReal+GmbH/@53.5562923,9.923543,16z/data=!4m5!3m4!1s0x47b1858e241d9623:0xea9ad556e5846887!8m2!3d53.556358!4d9.926469
Egyébként az érdekesség kedvéért, KFC nincs Ottensen-ben, hozzá legközelebb itt van:
www.google.hu/maps/place/Kentucky+Fried+Chicken/@53.5524464,9.9256904,14z/data=!4m5!3m4!1s0x47b18f71fc17cc1d:0x9183e8657c0e577f!8m2!3d53.549766!4d9.961069
Itt egyébként megáll az S-Bahn, ami Ottensenben csak 2 helyen áll meg, a pályaudvarnál (Hamburg-Altona és Hamburg-Bahrenfeld). Altonáról nyilatkozott a zöldövezeti proli, hogy az proli környék, sőt pontosan is nyilatkozott róla, hogy egy metrómegállóval lakik odébb.
"Viszont nézd meg a bérleti díjakat.
Altona-Altstadt - alacsony díjak.
St.Pauli - alacsony díjak.
Ottensen - magas díjas.
Az összes munkatársam hülyének nézett, hogy itt vettem ki szobát, mondván, hogy ha egy metrómegállóval hajlandó vagyok odébb menni, máris csomó pénzt megspórolok havonta.
Ottensen egy elit környék, minden irányból proli környékekkel körbevéve, igen. PONTOSAN."
Illetve még pontosabban:
"Itt kurvára élvezem, hogy 10 perc az Altona pályaudvar, ahonnan Németország bármely része elérhető vonattal."
Sőt, a Bahrenfeldi megállóhoz közel van Lidl is. Ez is összecseng.
www.google.hu/maps/place/Lidl/@53.5568276,9.9047142,16.75z/data=!4m5!3m4!1s0x47b185bc993f268b:0xcdec4fbdad87452!8m2!3d53.5569363!4d9.9038449
Tehát ez a Lidl és a Bahrenfeldi megálló között lehet valahol a recskás búvóhelye. Kisötösért szorgalmas elsőévesek azt is kideríthetik, a Lidl-höz képest hol van pont egy sarokra döneres (valszeg van több is), mert az még egy lépéssel szűkíti a recskás búvóhelyének lehetőségét:
"de sokszor azt is inkább a Dönerestől hoztam, másfélszeres áron, mert egy sarokkal közelebb van"
Még sok ilyen kiéheztetést, recskaboy! Szorul a hurok!! :))
Végeztem egy kis kutatást (képeket nem tudok beszúrni, szóval linkek lesznek. Valami profibb troll beszúrhatja screenshotként is.
Az 1,7 milliós, közel Budapest nagyságú Hamburgban nehéz lenne a recskás nyomát fellelni, azonban elpöttyintette, hogy az Ostenseni városrészben lakik.
"Én itt Ottensenben egy kis mesekörnyéken élek"
www.google.hu/maps/place/Ottensen,+Hamburg,+N%C3%A9metorsz%C3%A1g/@53.5529728,9.9135567,15z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b1859b1ede80fb:0x5263df27bd98a70!8m2!3d53.5560256!4d9.9226165
Ez már azért egy behatárolhatóbb terület.
Azt is tudjuk, hogy egy Lidl-be jár "kosarat tologatni" a mocskos prolija, ebből van néhány ezen a városrészen, de nem túl sok. Valamelyik közvetlen környékén kell éljen a recskás, mert 2m-t is alig bírja vonszolni a púpját.
www.google.hu/maps/search/lidl+Ottensen,+Hamburg,+N%C3%A9metorsz%C3%A1g/@53.5557359,9.8988326,14z/data=!3m1!4b1
Maga a SuperReal egyébként itt van, a pályaudvartól nem messze. Ez sem lehet túl messze a recskás odújától, a fentiekre tekintettel.
www.google.hu/maps/place/superReal+GmbH/@53.5562923,9.923543,16z/data=!4m5!3m4!1s0x47b1858e241d9623:0xea9ad556e5846887!8m2!3d53.556358!4d9.926469
Egyébként az érdekesség kedvéért, KFC nincs Ottensen-ben, hozzá legközelebb itt van:
www.google.hu/maps/place/Kentucky+Fried+Chicken/@53.5524464,9.9256904,14z/data=!4m5!3m4!1s0x47b18f71fc17cc1d:0x9183e8657c0e577f!8m2!3d53.549766!4d9.961069
Itt egyébként megáll az S-Bahn, ami Ottensenben csak 2 helyen áll meg, a pályaudvarnál (Hamburg-Altona és Hamburg-Bahrenfeld). Altonáról nyilatkozott a zöldövezeti proli, hogy az proli környék, sőt pontosan is nyilatkozott róla, hogy egy metrómegállóval lakik odébb.
"Viszont nézd meg a bérleti díjakat.
Altona-Altstadt - alacsony díjak.
St.Pauli - alacsony díjak.
Ottensen - magas díjas.
Az összes munkatársam hülyének nézett, hogy itt vettem ki szobát, mondván, hogy ha egy metrómegállóval hajlandó vagyok odébb menni, máris csomó pénzt megspórolok havonta.
Ottensen egy elit környék, minden irányból proli környékekkel körbevéve, igen. PONTOSAN."
Illetve még pontosabban:
"Itt kurvára élvezem, hogy 10 perc az Altona pályaudvar, ahonnan Németország bármely része elérhető vonattal."
Sőt, a Bahrenfeldi megállóhoz közel van Lidl is. Ez is összecseng.
www.google.hu/maps/place/Lidl/@53.5568276,9.9047142,16.75z/data=!4m5!3m4!1s0x47b185bc993f268b:0xcdec4fbdad87452!8m2!3d53.5569363!4d9.9038449
Tehát ez a Lidl és a Bahrenfeldi megálló között lehet valahol a recskás búvóhelye. Kisötösért szorgalmas elsőévesek azt is kideríthetik, a Lidl-höz képest hol van pont egy sarokra döneres (valszeg van több is), mert az még egy lépéssel szűkíti a recskás búvóhelyének lehetőségét:
"de sokszor azt is inkább a Dönerestől hoztam, másfélszeres áron, mert egy sarokkal közelebb van"
Még sok ilyen kiéheztetést, recskaboy! Szorul a hurok!! :))
Sep 20, 2016 08:42:54
powerfap
Sep 20, 2016 08:56:34
Én nem tartozom a keményvonalas trollok közé, de amit az éjszaka produkált a Recskás, abban volt minden.
Visszajött a régi SG fórumos, nagyarcú, "mehetnék Bécsbe videó kártyáért" Sodi.
Volt itt anyám a hibás, meg szakmai nagyképűsködés amit aztán pár infós troll úgy zúzott porrá percek alatt, hogy a Recskás csak hápogott.
Aztán a nagy vergődésében még ki is kottyantotta a projektet, amin dolgozott.
Szerintem most nagyot lehetne verni a faszára, ha a vonatozó öregek meglátogatnák a webshopot.
Aztán egy névtelen (vagy Herr Thomas Schwein)írna a Superreal-nak, hogy ez a szuper fejlesztőjük fél éves eredménye.
Na ezután minimum kivenné a masnis CV-ből ezt a céget, mert ha a következő munkahelyéről kíváncsiságból oda telefonálnának, hogy a leendő munkatársuk hogy teljesített az előző helyén..?
Na akkor nem hiszem hogy jó ajánlót kapna onnan.
De én nem akarok rosszat a Recskásnak, csak nyelvtanilag írtam le, amit gondoltam.
xD
Visszajött a régi SG fórumos, nagyarcú, "mehetnék Bécsbe videó kártyáért" Sodi.
Volt itt anyám a hibás, meg szakmai nagyképűsködés amit aztán pár infós troll úgy zúzott porrá percek alatt, hogy a Recskás csak hápogott.
Aztán a nagy vergődésében még ki is kottyantotta a projektet, amin dolgozott.
Szerintem most nagyot lehetne verni a faszára, ha a vonatozó öregek meglátogatnák a webshopot.
Aztán egy névtelen (vagy Herr Thomas Schwein)írna a Superreal-nak, hogy ez a szuper fejlesztőjük fél éves eredménye.
Na ezután minimum kivenné a masnis CV-ből ezt a céget, mert ha a következő munkahelyéről kíváncsiságból oda telefonálnának, hogy a leendő munkatársuk hogy teljesített az előző helyén..?
Na akkor nem hiszem hogy jó ajánlót kapna onnan.
De én nem akarok rosszat a Recskásnak, csak nyelvtanilag írtam le, amit gondoltam.
xD
Sep 20, 2016 08:56:34
stressznélküli nyugi
Sep 20, 2016 08:56:47
Sep 20, 2016 08:56:47
Klapka
Sep 20, 2016 09:12:14
A környékbeli wg hirdetéseket kell megnézni februárra visszamenőleg, ki akart 440 euróért főbérlős, bútorozatlan szobát kiadni.
Sep 20, 2016 09:12:14
powerfap
Sep 20, 2016 09:24:38
Ááá bazmeg'
Látod Endre ezt hozod ki a normális emberekből. Most gondoltam át, hogy azért szétbaszni más munkáját, mert te egy kibaszott nagyarcú féreg vagy?
Alap esetben természetes lenne, hogy kezdő fejlesztőként szar kódokat gyártasz. De te neem. Te tökéletes vagy. Más a hibás mert alulmotivál. Rögtön felböfögöd a régi szarjaidat.
Nem fogsz te vásárolgatni, inkább étterembe mész, meg a döneresnél veszed a sört kétszeres áron. Nehogymá' az Aldiba menjél a prolik közé.
Más ember örömmel húzna a faluba jó pénzért dolgozni. Venne egy olcsó kocsit, bejárná a környéket és, most figyelj: FÉLRETENNÉ A PÉNZÉT
De te.. áá, nem is folytatom. Az itt lévők mind tudják hogy te milyen vagy.
Bazdeg' neked még Teréz anya is Ferenc pápával felváltva ütné a fejedet az ilyen köreid után.
xD
Látod Endre ezt hozod ki a normális emberekből. Most gondoltam át, hogy azért szétbaszni más munkáját, mert te egy kibaszott nagyarcú féreg vagy?
Alap esetben természetes lenne, hogy kezdő fejlesztőként szar kódokat gyártasz. De te neem. Te tökéletes vagy. Más a hibás mert alulmotivál. Rögtön felböfögöd a régi szarjaidat.
Nem fogsz te vásárolgatni, inkább étterembe mész, meg a döneresnél veszed a sört kétszeres áron. Nehogymá' az Aldiba menjél a prolik közé.
Más ember örömmel húzna a faluba jó pénzért dolgozni. Venne egy olcsó kocsit, bejárná a környéket és, most figyelj: FÉLRETENNÉ A PÉNZÉT
De te.. áá, nem is folytatom. Az itt lévők mind tudják hogy te milyen vagy.
Bazdeg' neked még Teréz anya is Ferenc pápával felváltva ütné a fejedet az ilyen köreid után.
xD
Sep 20, 2016 09:24:38
tigris
Sep 20, 2016 09:27:55
egyébként nem másfélszeres áron adja a kebabos, hanem kb. tízszeres áron.... aki képtelen legyalogolni egy sarkot, hogy spóroljon, aztán meg az életveszélyről óbégat, az egy életképtelen nyomorék.
Sep 20, 2016 09:27:55
banshee
(
x24)
Sep 20, 2016 09:32:04
x24)
De ő leszopta a dönerest, ezért neki csak másfeles áron adta.
banshee
(
x24)
Sep 20, 2016 09:39:05
x24)
Ezt adta ki a keresésre, bár ez 410 euro, de 440-et beütve is kiadja.
www.wg-gesucht.de/wg-zimmer-in-Hamburg-Ottensen.5524179.html
www.wg-gesucht.de/wg-zimmer-in-Hamburg-Ottensen.5524179.html
hazudik a sneci
Sep 20, 2016 09:58:26
Ezt adta ki a keresésre, bár ez 410 euro, de 440-et beütve is kiadja.
wg-gesucht.de/wg-zimmer-in-Hamburg-Ottensen.5524179.html
wg-gesucht.de/wg-zimmer-in-Hamburg-Ottensen.5524179.html
meg lehet, hogy hazudott, és nem 440 hanem 410.
Sep 20, 2016 09:58:26
banshee
(
x24)
Sep 20, 2016 10:13:27
x24)
Több szoba is van ott, lehetnek az árak különbözők.
Tajgi figyelmébe
Sep 20, 2016 10:13:57
Sep 20, 2016 10:13:57
Púpos Recskapók
Sep 20, 2016 10:32:12
Na apránként sikerült átfutni az auticunamit. Nagyon kemény műsor volt tegnap, főleg infós troll szemmel. :DDD
Most komolyan ez a szerencsétlen képes volt valami csip-csup hiba miatt a rendes adatbázist megkerülni és a fájlrendszerbe textfájlokba fosni az adatokat? Sírok. :DDD
Én meg még hajlamos voltam elhinni, hogy a fél év nem írok ide ideje alatt a gyakornoki melóban tényleg képes volt fejlődni valamit, legalább egy értelmesebb kezdő szintjére. De nem, továbbra is a vérpistike alatt van kettővel, nem hogy haszontalan, konkrétan KÁROS minden sor kód, ami kipotyog a pókujjaiból.
Anyagi, erkölcsi kárt hagyott maga után ez a szerencsétlen megint, nekem konkrétan eszem ágában nem lenne azok után a SzuperRecskállal bármit is fejlesztetni, hogy a gnómot nem hogy nem baszták ki a második héten, amikor már nyilvánvaló lehetett hogy mekkora kókler, hanem képesek voltak az életveszélyes tákolmányait kiengedni élesbe. Kész röhej, a Groteszk elbújhat mögöttük.
Most komolyan ez a szerencsétlen képes volt valami csip-csup hiba miatt a rendes adatbázist megkerülni és a fájlrendszerbe textfájlokba fosni az adatokat? Sírok. :DDD
Én meg még hajlamos voltam elhinni, hogy a fél év nem írok ide ideje alatt a gyakornoki melóban tényleg képes volt fejlődni valamit, legalább egy értelmesebb kezdő szintjére. De nem, továbbra is a vérpistike alatt van kettővel, nem hogy haszontalan, konkrétan KÁROS minden sor kód, ami kipotyog a pókujjaiból.
Anyagi, erkölcsi kárt hagyott maga után ez a szerencsétlen megint, nekem konkrétan eszem ágában nem lenne azok után a SzuperRecskállal bármit is fejlesztetni, hogy a gnómot nem hogy nem baszták ki a második héten, amikor már nyilvánvaló lehetett hogy mekkora kókler, hanem képesek voltak az életveszélyes tákolmányait kiengedni élesbe. Kész röhej, a Groteszk elbújhat mögöttük.
Sep 20, 2016 10:32:12
beijedt troll
Sep 20, 2016 10:41:12
888.hu/article-potencianovelo-amit-arulni-sem-szabadott-volna
Neki mar mindegy, haho!
Sep 20, 2016 10:41:12
olvasó
Sep 20, 2016 11:22:21
Infós trollok:
Most akkor azért baszták ki mert szakmailag megint valami jó megoldást talált és majdnem hazavágott valamit?
Amúgy nem vagyok backendes de ez a textfájl alapú adattárolás iszonyat szar megoldásnak hangzik.
Most akkor azért baszták ki mert szakmailag megint valami jó megoldást talált és majdnem hazavágott valamit?
Amúgy nem vagyok backendes de ez a textfájl alapú adattárolás iszonyat szar megoldásnak hangzik.
Sep 20, 2016 11:22:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2016 11:27:14
x38)
Amit csinált nem volt jó. Sokkal szarabb lett tőle a rendszer, mint előtte. És az eredeti problémát sem oldotta meg. Azért baszták ki, mert nem ért semmihez és nem értette meg a feladatokat sem. Egy idő után nem adtak neki semmit, csak várták, hogy lejárjon a 6 hónap és elküldhessék a faszba.
banshee
(
x24)
Sep 20, 2016 11:38:30
x24)
Nincs a németeknél valami támogatás migriknek? Lehet azt pályázta meg a cég és abból vették fel púpot.
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 20, 2016 11:44:03
Nincs a németeknél valami támogatás migriknek? Lehet azt pályázta meg a cég és abból vették fel púpot.
Sep 20, 2016 11:44:03
stressznélküli nyugi
Sep 20, 2016 12:23:12
Lehet, hogy mégis van valamilyen fogyatékosságot igazoló papírja és arra már vehet fel a cég támogatást.
Sep 20, 2016 12:23:12
Schwezoff Dávid
Sep 20, 2016 12:31:09
Lehet, hogy mégis van valamilyen fogyatékosságot igazoló papírja és arra már vehet fel a cég támogatást.
Ez lesz az.
Vagy kimásolnak 10 oldal autista őrjöngést a fórumból, és azonnal kapja a segílykét, aki alkalmazza.
Sajnos a szellemi fogyaték nem elvitatható versenyelőny a sodinál.
Csak végigpörgettem tegnap este óta a cunamit ebéd közben, de érzem, hogy beáll az agyhalál nálam is.
Na meló, csá.
Sep 20, 2016 12:31:09
stressznélküli nyugi
Sep 20, 2016 12:41:46
NAV-nál legfeljebb 6 havi részletet lehet kérni, szociális alapon. Na most ha a szociális részt meg is tudnám oldani, és el is kezdenének tiltani tőlem, mert lenne új melóm, akkor is több lenne ez 6 hónapnál, a német végrehajtónak ugyanis 1040 eurót minden hónapban nálad kell hogy hagyjon, csak efölötti részt viheti el. Ergo matematikailag semmi értelme részletfizetést kérni.
Hazudsz zsidó! Szaros 50 euróra és 2000 forintra is akarsz részletfizetést? Neked eszedbe sem jut, hogy megadd bármelyik tartozásodat. Takarózol a NAV-os szabályokkal meg az életveszéllyel, közben meg derogál boltba járni, egy olcsóbb helyen szobát bérelni és egy vidéki állást elfogadni, mert asodi egy igazi úr, aki nem adja alább!
Sep 20, 2016 12:41:46
Schwezoff Dávid
Sep 20, 2016 12:55:49
Farkas Endre Kiss, itt: Hamburg.
2 órája ·
Na, megint tartalmas két napom lesz, de szerencsére ezekhez most nem kell elhagyni a várost.
És alatta két naptárlapszerűség, melyeken kiatakrta a cégneveket.
De nem eléggé "4-5 karakter Deutschland" nevű cégnél lesz szerdán 15-16 óra között, Hamburgban.
Informatikai cégek között, akik ilyesmi állást hirdetnek, lehetne nézegetni.
2 órája ·
Na, megint tartalmas két napom lesz, de szerencsére ezekhez most nem kell elhagyni a várost.
És alatta két naptárlapszerűség, melyeken kiatakrta a cégneveket.
De nem eléggé "4-5 karakter Deutschland" nevű cégnél lesz szerdán 15-16 óra között, Hamburgban.
Informatikai cégek között, akik ilyesmi állást hirdetnek, lehetne nézegetni.
Sep 20, 2016 12:55:49
Púpos Recskapók
Sep 20, 2016 13:04:29
Infós trollok:
Sep 20, 2016 13:04:29
Púpos Recskapók
Sep 20, 2016 13:06:49
Infós trollok:
Sep 20, 2016 13:06:49
magyar infosok
Sep 20, 2016 13:08:15
Céges csapatépítő sörözéseken tuti sztorizgatnak egymásnak az ungarische koboldról, aki nem tudott rendesen németül és a feladatait rendre félreértette, teljesen mást fejlesztett visszakérdezés nélkül hetekig, vállalhatatlan kódminőséggel, a munkája prezentációjánál meg csak zavart fókahangú karattyolásra, hadonászásra volt képes.
Kösz sodi, hogy jó hírét terjesztetted az országnak!
Sep 20, 2016 13:08:15
hamburgi kollégák
Sep 20, 2016 13:16:14
Ááá bazmeg'
xD
xD
meg kell írni thomasnak röviden, angolul vagy németül, hogy a kókler sodi kikogyogta egy fórumon, hogy milyen szar megoldást választott az oxid oldalán, ami csomó biztonsági kockázattal jár, itt a link hogyan kell jól megcsinálni, máskor ne alkalmazzatok ilyen kókleteket, magyar infósként szégyellem magam miatta is. erre thomas nagyon meg fogja köszönni, és esetleg lehet tőle infókat szerezni.
van infós troll aki szán erre 5 percet, aztán bemásolja a levelezést? n.sz.k.sz.!
Thomas Regenhard
[email protected]
Sep 20, 2016 13:16:14
hamburgi kollégák
Sep 20, 2016 13:20:36
ja igen, és esetleg lehet célozni arra is, hogy jól nézzék át amit a sodi csinált, mert látszólag működik, de általában nagy kockázatot rejt a munkája a kóklersége miatt.
Sep 20, 2016 13:20:36
broni
Sep 20, 2016 13:23:59
100 dollárért bárkit leszopok!!!!!!!!!!!!!!!kivéve retardot.....
Sep 20, 2016 13:23:59
Laci
Sep 20, 2016 13:26:07
óóaarrggggghhhhhhhhhhhhh
Sep 20, 2016 13:26:07
a sodi
Sep 20, 2016 13:26:20
* mégsem veszi fel a bankszámlán maradt euróit *
Sep 20, 2016 13:26:20
bronifigyelő
Sep 20, 2016 13:27:57
Sep 20, 2016 13:27:57
Schwezoff Dávid
Sep 20, 2016 13:32:59
index.hu/kultur/2016/09/19/felgyujtotta_magat_egy_szineszno_erdelyben/
TEX volt!!!
Sep 20, 2016 13:32:59
Örebro
Sep 20, 2016 13:37:43
visszatert a gyagyås?:-)
Sep 20, 2016 13:37:43
Schwezoff Dávid
Sep 20, 2016 13:38:23
visszatert a gyagyås?:-)
Soha többet nem ír ide ma éjfél óta.
Sep 20, 2016 13:38:23
AutismusMaximus
Sep 20, 2016 13:53:24
Basszus, magam elé képzeltem, ahogy a weekly reportok alkalmával prezentálja a szarját a kivetitő előtt, a bíróságon megszokott széles karmozdulatok és jobbra-balra tipegős sztepptánc kíséretében, selypegő fókahangon, a német nyelv minden szabályát kerékbe törve. Kiprüszköltem a narancslevet az orromon át az étteremben.
Sep 20, 2016 13:53:24
Láng Ede
Sep 20, 2016 14:06:21
Közérdekű felhívás ! Kérés oszd meg add tovább!
A "Kossuth téri" Sánta Béla bátyónak 0 negatív vérre lenne szüksége ( Péterffy Sándor utcai kórház Onkológia)
A "Kossuth téri" Sánta Béla bátyónak 0 negatív vérre lenne szüksége ( Péterffy Sándor utcai kórház Onkológia)
Sep 20, 2016 14:06:21
Vlad Tepes
Sep 20, 2016 14:11:00
Közérdekű felhívás ! Kérés oszd meg add tovább!
nekem is!!!!!!!!!!!! hejj, románia!
Sep 20, 2016 14:11:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 20, 2016 14:14:54
x30)
meg kell írni thomasnak röviden, angolul vagy németül, hogy a kókler sodi kikogyogta egy fórumon, hogy milyen szar megoldást választott az oxid oldalán, ami csomó biztonsági kockázattal jár, itt a link hogyan kell jól megcsinálni, máskor ne alkalmazzatok ilyen kókleteket
meg kell írni thomasnak röviden, angolul vagy németül, hogy a kókler sodi kikogyogta egy fórumon, hogy milyen szar megoldást választott az oxid oldalán, ami csomó biztonsági kockázattal jár, itt a link hogyan kell jól megcsinálni, máskor ne alkalmazzatok ilyen kókleteket
-
Sep 20, 2016 14:15:37
és ha afgán zsidónak hazudta magát?
Sep 20, 2016 14:15:37
Schwezoff Dávid
Sep 20, 2016 14:16:48
Sep 20, 2016 14:16:48
Terry Black
Sep 20, 2016 14:17:20
Sep 20, 2016 14:17:20
Okoskatroll
Sep 20, 2016 14:17:36
hatha kinez egy nemez perecske kodkikotyogas miatt is, nagy rendszereknel ez nem jatek Sep 20, 2016 14:17:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 20, 2016 14:23:11
x30)
Még szerencse, hogy volt olyan agyafúrt, hogy az Oxid nevét nem narancs nicket használva írta be a So.......
UPSZ, mégse.
UPSZ, mégse.
Naív Kérdés
Sep 20, 2016 14:27:06
Még szerencse, hogy volt olyan agyafúrt, hogy az Oxid nevét nem narancs nicket használva írta be a So.......
UPSZ, mégse.
UPSZ, mégse.
Sep 20, 2016 14:27:06
Zulu
(
x15)
Sep 20, 2016 14:29:23
x15)
Kéne.
az más
Sep 20, 2016 14:30:24
a szomszéd szerződésében van. de különben az a másik sodi volt ugyarról a német ip-ről.
Sep 20, 2016 14:30:24
broni
Sep 20, 2016 14:37:00
terry úr, ön retard!!!!!!!!!!!!!!!
hamburgi faszerdő
*cseperedik a Sodinak*
német melócsá
Sep 20, 2016 14:44:57
*titoksértési perré alakul*
Sep 20, 2016 14:44:57
AutismusMaximus
Sep 20, 2016 15:08:43
Thomas Regenhard
[email protected]
Thomas Regenhard
[email protected]
Lehet magyar fejlesztőként is írni, hogy KEF-től kaptuk meg ezt az ügyfelet, hogy oxidban kéne ezt-azt tenni, de találtunk egy elég súlyos problémát, amely még az ő superrealnál töltött idejéhez kapcsolódik, itt van rá a megoldás.
Csak azért küldjük el, mert amikor Endre átadta nekünk ezt az ügyfelet, az nem derült ki, hogy meglevő superrealos ügyfélről van szó, és maga az ügyfél jelezte, hogy még mindig a superrealnál dolgoztat, elégedett a szolgáltatással, nem keresnek közvetlenül magyarországi fejlesztőt.
Nem szeretnénk emiatt kellemetlenséget, ezért inkább nekik küldjük el a probléma javítását, mintsem magunk oldjuk meg.
Több hasonló ilyen téma is van, szóval inkább nézzék át az Endre által írt kódokat, mert lehet, hogy más cég felé is elküldte ezeket az infókat.
Üzleti titok megsértése, ügyfelek eltulajdonítása, ügyfél adatok és kódok harmadik fél felé kiszivárogtatása... Thomas főnökúr imádni fogja. Tuti hogy lesz egy félórás telefonos ordítozása púppal, amíg rájön a trollkodásra.
Sep 20, 2016 15:08:43
-
Sep 20, 2016 15:19:18
Szerintem nem érdemes az ügyfelek ellopásával vádolni, amikor az összes többi pont igaz. Nem kell semmi trollkodás, hazudozás, mert a végén még megsajnálják a szegény kis trollok által bántott autista fókát.
Sep 20, 2016 15:19:18
hamburgi kollégák
Sep 20, 2016 15:26:47
szerintem is csak az igazat kell írni, és megóvni a német cégeket sodika gányolási káraitól.
Sep 20, 2016 15:26:47
Oravecz Kawasaki
Sep 20, 2016 15:29:54
Nem szabad kamuzni, amikor az igazság szeleteinek kibontásával is simán elérhető a kívánt eredmény.
Sep 20, 2016 15:29:54
Kalendárium
Sep 20, 2016 15:32:01
4-ig személyes interjúja van, ne zavarjátok.
Sep 20, 2016 15:32:01
broni
Sep 20, 2016 15:56:23
szopik?????????
Sep 20, 2016 15:56:23
Zulu
(
x15)
Sep 20, 2016 15:56:47
x15)
Akkor fél hatra már csontrészeg lesz.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 20, 2016 16:06:25
x30)
Rágalmazás vétségében bűnösnek mondták ki Kaufmannt 1. fokon a Regász elleni egyik perében, és 3 évre próbára bocsátották. Rend van, na!
Büszkeségeink
Sodi: 2 év próba
Hermán: 3 év próba
Kaufmann: 3 év próba
Büszkeségeink
Sodi: 2 év próba
Hermán: 3 év próba
Kaufmann: 3 év próba
FB-figyelő
Sep 20, 2016 16:08:56
KEF vicces megosztásokkal jelzi, hogy vége az interjúnak.
Sep 20, 2016 16:08:56
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 20, 2016 16:15:05
x30)
... valamint "Orbán az iszlámról" címmel jobbikosokat megcélzó MSZP-reklám megosztásával. Ugye senki nem lepődött meg ezen?
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szóval ne hívd megoldásnak a gányolásodat, mert nem oldottad meg a problémát, csak átraktad az Elasticról a diszkre. Gratulálok!
Mert ezt tudtam kitalálni.