Parádés őrjöngés. :D
Csak akkor az ő gyereke ha sajnáltatnia kell magát.
konkrétan milyen intézkedéseket helyeztél kilátásba, amiket Jövő héten nem sodikáztál el?
Démonidézés döglöttkutya baszás segítségével, Hahó!
* integet *
Ez nem igaz, hiszen találkozott a doktor úrnővel! Szerintem most, hogy már dolgozó szürkeegér lett a SoDI is, bejelentkezett az élet törvénye szerint neki járó (seggbe)baszásocskára!
* sosem hagyja el Sodit *
aoaarrrggghhhhhhh
A szír kollégának sikerült az integráció, a sodinak nem. Rend van, na!
Miért, Németországból nem lehet Dalbírtól cigit rendelni az Ütyféd Úrnak a Bejlini Ütyvéd kojjégától?
Vagy nyuszi vagy, McPúp?
CSAK éppen ez miatt, de tényleg csak EZ miatt nem volt ideje a nagymenő gyagyáshnak zaklatni az ütyvéd urat. De tényleg csak ennyi.. :))
Bori faces őrjöngéseire válaszolt már valaha épelméjű ember? Vagy ezt csak úgy kiírja magából a trollok szórakoztatására? Ennyire nincs senki,akivel kommunikálhatna?
1. összeomlik, lelki nyomorék lesz, esetleg öngyilkos
2. érzelem nélküli bosszúálló gyilkológépezetté válik, aki emlékezni fog minderre, és ha eljött az idő, kegyetlenül lecsap majd. az okosabbak persze azokra fognak, akik a szituációt előidézték (újságírók, bankárok, politkusok stb.)... ez a jövő! Gané lisbik most még keménynek érzik magukat az európaiakra uszított muszlimjaikkal, de fordul majd a kocka. most még csak annyi történik, hogy a terrorizálással "kinevelik" azt a generációt, amely majd elintézi őket... Ilyen nagyon egyszerű ez!
László Boros Nem szabad elfelejteni, hogy ez mind a liberálisok műve. Különösen a liberális újságíróké, akik Soros kottája szerint vezetik félre a közvéleményt.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · 3 órája
Gondolo zsir, te egy igazi gyilkologeppe nottel!
Jövő héten gyilkolni is fog!
te a kijevi félnótás vagy, aki éjfél körül ideböffent egyet?
Ez csaladilag es genetikailag van nala kodolva.
Ma nem alszom, holnap 16:00-kor tudunk indulni, ez szház szházalék!
Mumbaiban már így is nagyon várják a nézők.
Hozott egy rossz döntést és makacs kisgyerek módjára képtelen belátni, hogy elkúrta. Ha gyorsan eladná PS4-t meg a több szart a pénzből vehetne egy macbook prot a vágáshoz és két jó kamerát mint a profik.
De a Sodi okos, megvárja míg semmit nem érnek a cuccai aztán kezd el fél-profi cuccokat venni a minőségért.
Oh the irony: www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10213744812442401
A hozzászólás alatti beszélgetés se semmi.
Zsír javasolja neki, hogy filmezzen le valami szélsőbalos hőbörgést, mert azt majd felkapja. Fidesz-média. Mire Sodi: itt sosincs semmi balhé.
Miközben napok óta tele a sajtó, hogy milyen háború várható az anarchisták és a rendőrök között Hamburgban a G20 alatt. Még mi is mondtuk neki.
LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Borika, te fenyegetőztél kaszablokkával meg belezésekkel, csak ezt valahogy elfelejtetted leírni. Azt meg jobb, ha tudod, hogy mi, zsidók azért vagyunk gazdagok, mert szórjuk el a pénzt hülyeségekre. Kivéve Sodit, a legbutább hittestvérünket, de hát amelyik zsidó okos, az nagyon okos, amelyik buta, az pedig nagyon buta. Szóval senki nem fog egy fillért se költeni a te kilövésedre. Nekünk bőven megfelel, hogy 33 éves, szűz, szekrénybuzi, alkalmi szalagmunkás mamahotellakóként rohadsz meg Tiszafaszomban, és még az is megugorhatatlan számodra, hogy felgyere Budapestre, és villamossal menj a plázába. Egy utolsó vesztes vagy, aki a szülei halála után garantáltan az utcára és onnan rövid távon a zártosztályra kerül. Addig meg a falu bolondjaként őrjöngesz az utcán és a facebookon, mi pedig elégedetten dőlünk hátra. Ha kegyes veled a sors, hamarosan lecsuknak herbálterjesztésért, és akkor a sitten pár kancigány kikormolja a faszra éhes púzódat. És ezzel még David Hasselhoff is egyet ért.
enném a szarát!!!
ooaauuooarrgghhhhh
Farkas Endre Kiss
Munkavlog?
Tetszik
·
1
· Tegnap, 9:12
Rezső Puchleitner
Rezső Puchleitner Farkas Endre Kiss
Aha! Például programozást oktató videó német nyelven. Laza kilencvenmilliós piac (valójában nyilván kevesebb néző), és a YouTube-on a fene se kér érte egyetemi professzori diplomát.
Tetszik
·
1
· Tegnap, 9:15
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
Bevonzanék egyébként német nézőket, ha lennének interjúim, de ahhoz sincs sok ötletem.
Tetszik
·
1
· Tegnap, 9:18
Roland Kis
Roland Kis Nem kell néző, minek, csak rontja a levegőt :)
Tetszik
·
2
· 13 órája
a pénz nem létezik, Hahó!
Az jó, mert akkor ezentúl nem adok fizetést Endrének.
* akkor az a 0,03 Cent sem kerül kifizetésre xD
Az más.
Kitoloncoltuk a diákhitelcsalót, a TB-svindlert, ezáltal megszabadítva a becsületes magyar adó- és járulékfizetőket egy jelentős tehertől! Magyarország erősödik!
Mi is azt hittük, szegény Sodika jó lesz még valamire, ezért nem mertük sokáig kidobni...
Én meg egy kis korom hamu keveréknek alakítanám a büdös galíciánert xD
Budos es geci frocsog belole, haho!
Hogy fröcsög, az túlzás.
Bugyog. Láttuk a videón.
A csajom is tanusíthatja, többször látta a videót xD
A fővárosban igazán szép a budai oldal, tele van szép nagy dombbal.
Buta zsidó! Megmontyam, hoty Németojszágban nincsen shemmi videózható balhé!
Rend van, na.
Gupta, Dalbír, Mahatma már bekészítették a popcornt!
Jövő héten ezerrel felpörgés, hétfőn biztosan indul!
ugyanaz, ami a flokk csatornával is lesz, megunja, abbahagyja. csak az erre kibaszott euróezrek száma a kérdés. a játékokra kb. 3000 eurója ment el. most mind ott porosodik a sarokban. ez lesz a fütyikamerával, meg minden flokk felszereléssel is.
+1 így a SoDI is belátja majd, hogy 1000+ kamunézője volt
-1
Hízzon csak az exhibiCIONISTA zsidó mája, minél dagadtabb, annál gyorsabba fütyülnek kifelé az euró-ezrek a zsebéből.
Addig kell adósítani amíg csak lehet, minden egy folyamat.
De proland Pesten lakik. Hahó!
szép találat, Zsidó.
Ezen a képen mondjuk egész jól néz ki az Endre:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipPIaCv8ClssRr9y_08bwVVcdx5AzkR4d_4X-E9U?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Császti is faszra húzta már bécigányt, itt az ideje,hogy a kis halak is bepereljék és lehúzzanak róla pár Forintot. Amit ugye nem fog kifizetni, ezért végre fognak hajtani. Ez valami retard perpetuum mobile lesz,amit most fejleszt ki a fekete lábú.
vádol, fenyeget- megszopja - fizetni kell - nem fizet - végrehajtják - fenyeget - megszopja - fizetnie kell----
a sitten pedig lerohad a másik lába is.
* ásít *
Ezt már anno végigtárgyaltuk itt. Egyébként én is pont nemrég nézegettem végig újra, sokatmondó galéria.
A mappa címe lehetne:
-A kitaszított gyagyás
-Egy tucatnyi életvidám ember +1 pária
-A vidám bulizók és a bealvó lúzer
-Girls gone wild + 1 szerencsétlen nyomorult, akinek nem jutott pina.
Már ma este, Endre!!!
Live-ot kérünk, ahogy kiverik a fogaidat gumibottal és a könnygázban fuldokolsz!!!
értsd: 2 nap eltűnés után elmagyarázza majd, hogy miért nem ment vissza
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Szerző:
Örebro
(
x17)
Jul 04, 2017 20:32:27
Válasz
(7)
x17)
Válasz
(7)
Avataromon a gyagyas eppen unneplöben fotozgat a telapoval.
Dalbeer
Jul 04, 2017 22:56:30
Zsír, te akkora buta fasz vagy, hogy arra nincsenek szavak. Frontalis lobotomia segítene.
Jul 04, 2017 22:56:30
Rácz Gábor László
Jul 04, 2017 23:42:17
Leírom amit RGL mond sodiról, mert megint letiltatom a videóját, és nem lesz itt sokáig:
"Megőrülök... Tehát... Itt... Ezektől meg lehet... Mindegyik alkoholista. Alkoholistákkal, mint a Sodival nem lehet szót érteni, bazmeg, mert a Sátán van bennük. És elvárják ők is... hogy mi is olyanok legyünk bazmeg."
"Megőrülök... Tehát... Itt... Ezektől meg lehet... Mindegyik alkoholista. Alkoholistákkal, mint a Sodival nem lehet szót érteni, bazmeg, mert a Sátán van bennük. És elvárják ők is... hogy mi is olyanok legyünk bazmeg."
Jul 04, 2017 23:42:17
Púpos Recskapók
Jul 05, 2017 00:05:38
Leírom amit RGL mond sodiról, mert megint letiltatom a videóját, és nem lesz itt sokáig:
Parádés őrjöngés. :D
Jul 05, 2017 00:05:38
töppedt buzigolyók
Jul 05, 2017 01:27:47
RGL megint teljesen megőrült. Rövidnadrágos nőket filmez és kurvázza őket, hogy kint van a picsájuk. Nem adok két hetet, és megint zárt osztályra fog kerülni. Viszont legalább megtudtuk, hogy SoDi alkoholista.
Jul 05, 2017 01:27:47
banshee
(
x24)
Jul 05, 2017 04:52:04
x24)
Gondolom ott is bevetette a cuppogós udvarlási stílust, jelezve hogy párzásra kész cigány kan van a környéken, csak nem voltak rá vevők, így frusztrált.
kisborost pofán baszom
Jul 05, 2017 09:22:42
A hat éves gyerekére meg azt mondja, azt is biztos basszák már. Ez egy beteg és velejéig gonosz ember.
Jul 05, 2017 09:22:42
Terézmama
Jul 05, 2017 09:56:20
A hat éves gyerekére meg azt mondja, azt is biztos basszák már. Ez egy beteg és velejéig gonosz ember.
Csak akkor az ő gyereke ha sajnáltatnia kell magát.
Jul 05, 2017 09:56:20
Mikrocsip
Jul 05, 2017 10:10:14
Az hogy mondjuk el kellene takarodni dolgozni, hogy ne nyomorban apa nélkül nőjön fel az a szerencsétlen gyerek, gondolom Az más.
Jul 05, 2017 10:10:14
kripli figyelő
Jul 05, 2017 10:15:20
Az alkoholista sodi kvázi legjobb barátja és plátói szerelme. Jul 05, 2017 10:15:20
-
Jul 05, 2017 10:35:40
László Boros Kemény csávók ezek a trollok. Még húsvét előtt beígérte egyikőjük Facebook-privátban, hogy megölet a dunaszerdahelyi maffiával... azóta se jöttek. Aztán ha intézkedéseket helyezünk kilátásba önvédelem céljából, rögtön játsszák az áldozatot, hogy ők nyem is tyinájtyak tyemmit, meginty a jetyajgyok keztyik.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · 1 · 13 órája
konkrétan milyen intézkedéseket helyeztél kilátásba, amiket Jövő héten nem sodikáztál el? évek óta csak fenyegetőzöl, de semmit nem tudtál valóra váltani, te kis ukrán fütyi.:)))
amúgy ez teljesen hülye, hogy azt hiszi, valaki tényleg milliókat fizetne egy bérgyilkosnak, hogy megölesse? hiszen sokkal jobb szórakozás élve látni, ahogy nyüszít a facebookon, mert őt bántják.
konkrétan milyen intézkedéseket helyeztél kilátásba, amiket Jövő héten nem sodikáztál el? évek óta csak fenyegetőzöl, de semmit nem tudtál valóra váltani, te kis ukrán fütyi.:)))
amúgy ez teljesen hülye, hogy azt hiszi, valaki tényleg milliókat fizetne egy bérgyilkosnak, hogy megölesse? hiszen sokkal jobb szórakozás élve látni, ahogy nyüszít a facebookon, mert őt bántják.
Jul 05, 2017 10:35:40
-
Jul 05, 2017 11:10:43
konkrétan milyen intézkedéseket helyeztél kilátásba, amiket Jövő héten nem sodikáztál el?
Démonidézés döglöttkutya baszás segítségével, Hahó!
Jul 05, 2017 11:10:43
Szorgalmas hallgató
Jul 05, 2017 11:42:35
Sodi hazajön, felmegy Budapestre és senki nem találkozik vele. Senkit nem érdekel. Nincsenek barátok, haverok, semmi.
Egyedül makog a kamerába a múltról.
Kezd megcsavarodni teljesen ez a fasz.
Jul 05, 2017 11:42:35
Alkohol Aladár
Jul 05, 2017 11:44:08
Sodi hazajön, felmegy Budapestre és senki nem találkozik vele. Senkit nem érdekel. Nincsenek barátok, haverok, semmi.
* integet *
Jul 05, 2017 11:44:08
Schwezoff Dávid
Jul 05, 2017 12:11:54
Sodinak plakát a "szaunázáshoz":
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--hMkqmS5F--/w_1160/71wUbJ29LW6wBj65s.png
Jul 05, 2017 12:11:54
Púpos Recskapók
Jul 05, 2017 12:28:41
Ez nem igaz, hiszen találkozott a doktor úrnővel! Szerintem most, hogy már dolgozó szürkeegér lett a SoDI is, bejelentkezett az élet törvénye szerint neki járó (seggbe)baszásocskára!
Jul 05, 2017 12:28:41
Depi Dezső
Jul 05, 2017 12:33:32
* integet *
* sosem hagyja el Sodit *
Jul 05, 2017 12:33:32
LaCI
Jul 05, 2017 13:06:33
Sodinak plakát a "szaunázáshoz":
aoaarrrggghhhhhhh
Jul 05, 2017 13:06:33
Mortal Danger
Jul 05, 2017 13:25:10
Nagy a csend az integrációs tanfolyamról, meg úgy általában a melócsáról. Vehetjük készpénznek, hogy kibaszták a Koboldot?
Jul 05, 2017 13:25:10
-
Jul 05, 2017 13:33:23
Nagy a csend az integrációs tanfolyamról, meg úgy általában a melócsáról. Vehetjük készpénznek, hogy kibaszták a Koboldot?
A szír kollégának sikerült az integráció, a sodinak nem. Rend van, na!
Jul 05, 2017 13:33:23
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 05, 2017 15:07:19
x48)
mesélj, kicsi bogaram, mi talált be ennyire? xD
Farkas Endre Kiss megosztotta Lázadás a liberalizmus ellen bejegyzését.
19 órája ·
Anno én terveztem is a Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Ügyvéd Úr zaklatását, csak aztán kijutottam ide Németországba, és így már nem maradt rá időm.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
19 órája ·
Anno én terveztem is a Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Ügyvéd Úr zaklatását, csak aztán kijutottam ide Németországba, és így már nem maradt rá időm.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 05, 2017 15:10:05
x48)
esetleg csinálj egy sírós videót: ütyféd bácsi, kéjem béküjjünk ki!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Mortal Danger
Jul 05, 2017 15:24:46
SoDI!!!
Itt a lehetőség, ezt neked találták ki!
blog.atlatszo.hu/2017/07/szabaduszo-videoriportereket-keres-az-atlatszo/
Itt a lehetőség, ezt neked találták ki!
blog.atlatszo.hu/2017/07/szabaduszo-videoriportereket-keres-az-atlatszo/
Jul 05, 2017 15:24:46
stressznélküli nyugi
Jul 05, 2017 15:25:30
Borogyin is ezt a cikket másolta be és tette hozzá a szokásos fenyegetőzést. Beszédes, hogy sodika és Lackó csont nélkül beszopnak minden orosz propagandát, amit csak a legsötétebbek vesznek komolyan.
Jul 05, 2017 15:25:30
Schwezoff Dávid
Jul 05, 2017 15:40:45
19 órája ·
19 órája ·
Miért, Németországból nem lehet Dalbírtól cigit rendelni az Ütyféd Úrnak a Bejlini Ütyvéd kojjégától?
Vagy nyuszi vagy, McPúp?
Jul 05, 2017 15:40:45
Mikrocsip
Jul 05, 2017 16:19:47
19 órája ·
19 órája ·
CSAK éppen ez miatt, de tényleg csak EZ miatt nem volt ideje a nagymenő gyagyáshnak zaklatni az ütyvéd urat. De tényleg csak ennyi.. :))
Jul 05, 2017 16:19:47
vasvári hírmondó
Jul 05, 2017 16:50:07
László Boros megosztotta Jayda Fransen videóját.
4 órája ·
Két muszlim terrorista, két liberális ver meg egy angol kölyköt a videón...
Az ilyenről nekem mindig az jut az eszembe, hogy mivé válik az áldozat, a gyerek, mire felnő...
Szerintem két variáció van:
2. érzelem nélküli bosszúálló gyilkológépezetté válik, aki emlékezni fog minderre, és ha eljött az idő, kegyetlenül lecsap majd. az okosabbak persze azokra fognak, akik a szituációt előidézték (újságírók, bankárok, politkusok stb.)... ez a jövő! Gané lisbik most még keménynek érzik magukat az európaiakra uszított muszlimjaikkal, de fordul majd a kocka. most még csak annyi történik, hogy a terrorizálással "kinevelik" azt a generációt, amely majd elintézi őket... Ilyen nagyon egyszerű ez!
László Boros Nem szabad elfelejteni, hogy ez mind a liberálisok műve. Különösen a liberális újságíróké, akik Soros kottája szerint vezetik félre a közvéleményt.
4 órája ·
Két muszlim terrorista, két liberális ver meg egy angol kölyköt a videón...
Az ilyenről nekem mindig az jut az eszembe, hogy mivé válik az áldozat, a gyerek, mire felnő...
Szerintem két variáció van:
Jul 05, 2017 16:50:07
-
Jul 05, 2017 17:16:17
Bori, az hogy a kormány hülyeségeket próbál a prolikkal megetetni még nem jelenti azt, hogy te ne lennél teljesen megbolondulva.
Jul 05, 2017 17:16:17
még éltet a remény
Jul 05, 2017 20:28:57
Bori, az hogy a kormány hülyeségeket próbál a prolikkal megetetni még nem jelenti azt, hogy te ne lennél teljesen megbolondulva.
Bori faces őrjöngéseire válaszolt már valaha épelméjű ember? Vagy ezt csak úgy kiírja magából a trollok szórakoztatására? Ennyire nincs senki,akivel kommunikálhatna?
Jul 05, 2017 20:28:57
viselkedeskutato tdk
Jul 05, 2017 20:29:30
Jul 05, 2017 20:29:30
stressznélküli nyugi
Jul 05, 2017 20:32:42
Jövő héten gyilkolni is fog!
Jul 05, 2017 20:32:42
Karandas
Jul 05, 2017 20:44:50
Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy megnézek egy Alexander ügynökös VHS filmet. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...
Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a szinkron kontra VHS hangalámondás témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a normális szinkront. Amilyen nagy élmény lenne a film, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen film puszta hangzása is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a szinkron kontra VHS hangalámondás témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a normális szinkront. Amilyen nagy élmény lenne a film, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen film puszta hangzása is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
Jul 05, 2017 20:44:50
-
Jul 05, 2017 21:33:08
19 órája ·
Kijutott???Recskas teged szabalyosan deportaltak Nemeto-ba. Farkas Endre Kiss megosztotta Lázadás a liberalizmus ellen bejegyzését.
19 órája ·
Jul 05, 2017 21:33:08
-
Jul 05, 2017 22:10:42
Recskas mennyi idot tippelnel arra hogy pl. Velevet cikk a melohelyeden landol?
Jul 05, 2017 22:10:42
jusztiskredenc
Jul 05, 2017 22:34:33
19 órája ·
gyeháty nyeméjtyem! Színes-szagos boldozott leveleket tündérmeseországból is lehet küldeni. És ezzel a gonosz északi boszi is egyetért. Farkas Endre Kiss megosztotta Lázadás a liberalizmus ellen bejegyzését.
19 órája ·
Jul 05, 2017 22:34:33
xray
Jul 06, 2017 00:36:58
Aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhoooohhhooooooohhhoooooooooooooooaaaaarrrrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te a kijevi félnótás vagy, aki éjfél körül ideböffent egyet?
Jul 06, 2017 00:36:58
még éltet a remény
Jul 06, 2017 05:49:30
Rgl még sodinál is hitványabb ember. Ami azért nagy szó.
Jul 06, 2017 05:49:30
Schwezoff David
Jul 06, 2017 06:59:54
Kijutott???Recskas teged szabalyosan deportaltak Nemeto-ba.
Ez csaladilag es genetikailag van nala kodolva.
Jul 06, 2017 06:59:54
tigris
Jul 06, 2017 08:30:03
az kurvanagy, hogy zsír kigyúrt akcióhősként félmeztelenül akar pózolgatni óriásplakátokon :DD ezek a retardok mind ilyen magamutogató buzik
Jul 06, 2017 08:30:03
Mortal Danger
Jul 06, 2017 08:40:45
SoDI tudtál haladni a flokkal??3? Mindjárt itt a péntek!4!!4
Jul 06, 2017 08:40:45
SoDI
Jul 06, 2017 08:55:53
SoDI tudtál haladni a flokkal??3? Mindjárt itt a péntek!4!!4
Ma nem alszom, holnap 16:00-kor tudunk indulni, ez szház szházalék!
Jul 06, 2017 08:55:53
Och-kom
Jul 06, 2017 09:51:44
Snec, szerintem nagyobb lenne az érdeklődés,ha csinálnál trailereket is a vloghoz. YouTube kiemelné, mindenki a megjelenést várná!
Jul 06, 2017 09:51:44
-
Jul 06, 2017 09:56:32
Snec, szerintem nagyobb lenne az érdeklődés,ha csinálnál trailereket is a vloghoz. YouTube kiemelné, mindenki a megjelenést várná!
Mumbaiban már így is nagyon várják a nézők.
Jul 06, 2017 09:56:32
-
Jul 06, 2017 10:00:34
Farkas Endre Kiss: sajnálkozik.
július 4., 21:13 · Berlin (Németország) ·
Van még egy epizódnyi látványosság Berlinben, és utána minden héten más városba utazok vlogot forgatni, ha nincs jobb ötlet.
:)))
ennek vajon mi járhat a fejében? 1500 nézőért, amiből 1000 indiai bérnéző, akik 3 másodpercet sem néznek a videóból, utazgat, százezreket költ, és aztán el fog csodálkozni egy év múlva, hogy ennek shemmi de shemmi éjtyelme nincs? a hatodik videónál jár, és még mindig csak 67 feliratkozója van. még mindig nem esett le neki, hogy nincs valódi érdeklődés a szarjai iránt?
Van még egy epizódnyi látványosság Berlinben, és utána minden héten más városba utazok vlogot forgatni, ha nincs jobb ötlet.
:)))
ennek vajon mi járhat a fejében? 1500 nézőért, amiből 1000 indiai bérnéző, akik 3 másodpercet sem néznek a videóból, utazgat, százezreket költ, és aztán el fog csodálkozni egy év múlva, hogy ennek shemmi de shemmi éjtyelme nincs? a hatodik videónál jár, és még mindig csak 67 feliratkozója van. még mindig nem esett le neki, hogy nincs valódi érdeklődés a szarjai iránt?
Jul 06, 2017 10:00:34
-
Jul 06, 2017 10:08:29
berlin európa egyik kulturálisan legpezsgőbb városa, ez meg azt mondja, hogy már csak egy epizódnyi látványosság van. beütöttem a tripadvisorba, több mint 2000 programot kínál.
Jul 06, 2017 10:08:29
Szorgalmas hallgató
Jul 06, 2017 10:11:30
Az a gond, hogy szar a vlogger felszerelés.
Nincs tükörreflexes gép, a gamer csatihoz rendes bevilágítás és streamer pc. Kellene még 1-2 mikrofons is meg pár fejhallgató, plusz aksik.
Így nem lesz meg a 100 feliratkozó sem, nemhogy pénzt okádó vlogger chan.
Nincs tükörreflexes gép, a gamer csatihoz rendes bevilágítás és streamer pc. Kellene még 1-2 mikrofons is meg pár fejhallgató, plusz aksik.
Jul 06, 2017 10:11:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 06, 2017 10:32:19
x38)
index.hu/belfold/2017/07/06/ujpalota_auto_tuz/
Tajgi, nem bírsz magaddal? Mindegy, bejelentettem, hogy egy hajléktalan külsejű, magában motyogó, gyűrött fozimezben slattyogó alkoholistát láttam arra felé minden este ténferegni, aki csak akkor kódorgott vissza az egyik lakótelepi lépcsőházba, amikor az emeletről egy idősebb női hang azt kiabálta: "Róóóland, gyere haza, kész a vacsi! Róóóóóóóland!!!"
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Tajgi, nem bírsz magaddal? Mindegy, bejelentettem, hogy egy hajléktalan külsejű, magában motyogó, gyűrött fozimezben slattyogó alkoholistát láttam arra felé minden este ténferegni, aki csak akkor kódorgott vissza az egyik lakótelepi lépcsőházba, amikor az emeletről egy idősebb női hang azt kiabálta: "Róóóland, gyere haza, kész a vacsi! Róóóóóóóland!!!"
echelon mérnök
Jul 06, 2017 11:43:14
Az a gond, hogy szar a vlogger felszerelés.
Hozott egy rossz döntést és makacs kisgyerek módjára képtelen belátni, hogy elkúrta. Ha gyorsan eladná PS4-t meg a több szart a pénzből vehetne egy macbook prot a vágáshoz és két jó kamerát mint a profik.
De a Sodi okos, megvárja míg semmit nem érnek a cuccai aztán kezd el fél-profi cuccokat venni a minőségért.
Jul 06, 2017 11:43:14
Mortal Danger
Jul 06, 2017 11:57:11
Ja, nagyon megérte neki a PS4 is a számtalan kiegészítővel, csilló játékkal, gondolom ott porosodik a sarokban. Ha játszana, tutira közvetítené a figyelemkurva. A SoDI. A figyelemkurva.
Jul 06, 2017 11:57:11
Der Trottel
Jul 06, 2017 12:21:49
Ja, nagyon megérte neki a PS4 is a számtalan kiegészítővel, csilló játékkal, gondolom ott porosodik a sarokban. Ha játszana, tutira közvetítené a figyelemkurva. A SoDI. A figyelemkurva.
Oh the irony: www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10213744812442401
Jul 06, 2017 12:21:49
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2017 13:31:19
Farkas Endre Kiss: sajnálkozik.
A hozzászólás alatti beszélgetés se semmi.
Zsír javasolja neki, hogy filmezzen le valami szélsőbalos hőbörgést, mert azt majd felkapja. Fidesz-média. Mire Sodi: itt sosincs semmi balhé.
Miközben napok óta tele a sajtó, hogy milyen háború várható az anarchisták és a rendőrök között Hamburgban a G20 alatt. Még mi is mondtuk neki.
Jul 06, 2017 13:31:19
trendbeli garázdaság
Jul 06, 2017 13:31:43
László Boros Kemény csávók ezek a trollok. Még húsvét előtt beígérte egyikőjük Facebook-privátban, hogy megölet a dunaszerdahelyi maffiával... azóta se jöttek. Aztán ha intézkedéseket helyezünk kilátásba önvédelem céljából, rögtön játsszák az áldozatot, hogy ők nyem is tyinájtyak tyemmit, meginty a jetyajgyok keztyik.
LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Borika, te fenyegetőztél kaszablokkával meg belezésekkel, csak ezt valahogy elfelejtetted leírni. Azt meg jobb, ha tudod, hogy mi, zsidók azért vagyunk gazdagok, mert szórjuk el a pénzt hülyeségekre. Kivéve Sodit, a legbutább hittestvérünket, de hát amelyik zsidó okos, az nagyon okos, amelyik buta, az pedig nagyon buta. Szóval senki nem fog egy fillért se költeni a te kilövésedre. Nekünk bőven megfelel, hogy 33 éves, szűz, szekrénybuzi, alkalmi szalagmunkás mamahotellakóként rohadsz meg Tiszafaszomban, és még az is megugorhatatlan számodra, hogy felgyere Budapestre, és villamossal menj a plázába. Egy utolsó vesztes vagy, aki a szülei halála után garantáltan az utcára és onnan rövid távon a zártosztályra kerül. Addig meg a falu bolondjaként őrjöngesz az utcán és a facebookon, mi pedig elégedetten dőlünk hátra. Ha kegyes veled a sors, hamarosan lecsuknak herbálterjesztésért, és akkor a sitten pár kancigány kikormolja a faszra éhes púzódat. És ezzel még David Hasselhoff is egyet ért.
Jul 06, 2017 13:31:43
-
Jul 06, 2017 13:45:21
Kis délutáni ajándék a profnak az elvonóra.
velvet.hu/gumicukor/2017/07/05/palvin_barbara_a_parizsi_divatheten_galeria/
Jul 06, 2017 13:45:21
pót-broni
Jul 06, 2017 13:48:10
Kis délutáni ajándék a profnak az elvonóra.
enném a szarát!!!
ooaauuooarrgghhhhh
Jul 06, 2017 13:48:10
Schwezoff Dávid
Jul 06, 2017 15:57:18
Jaj, már megint sikerült a Púposnak egy szoft zsidózást megosztania a Púpfalon. Majd kíváncsi vagyok mit szól hozzá a polájszi:-)
Jul 06, 2017 15:57:18
Schwezoff Dávid
Jul 06, 2017 15:59:18
Mielőtt törli!!!
Púpfal:
Rezső Puchleitner A munkával is próbálkoztál, Sodi?
Púpfal:
Jul 06, 2017 15:59:18
Schwezoff Dávid
Jul 06, 2017 16:00:41
Mielőtt törli!!!
Púpfal:
Púpfal:
Farkas Endre Kiss
Munkavlog?
Tetszik
·
1
· Tegnap, 9:12
Rezső Puchleitner
Rezső Puchleitner Farkas Endre Kiss
Aha! Például programozást oktató videó német nyelven. Laza kilencvenmilliós piac (valójában nyilván kevesebb néző), és a YouTube-on a fene se kér érte egyetemi professzori diplomát.
Tetszik
·
1
· Tegnap, 9:15
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
Bevonzanék egyébként német nézőket, ha lennének interjúim, de ahhoz sincs sok ötletem.
Tetszik
·
1
· Tegnap, 9:18
Roland Kis
Roland Kis Nem kell néző, minek, csak rontja a levegőt :)
Tetszik
·
2
· 13 órája
Jul 06, 2017 16:00:41
-
Jul 06, 2017 16:45:44
Sodi, a példaképed Magyarósi a költségeit ingyenes Master Card bankkártyával fizette az útjain. Neked is ezt kéne lemásolni, úgyhogy fáradj be a Bunki Bankba, hátha kapsz tőlük egy ingyen kártyát és ezentúl nem a hitelkeretedet kell fullra felélned.
Jul 06, 2017 16:45:44
-
Jul 06, 2017 16:56:59
Sodi, a példaképed Magyarósi a költségeit ingyenes Master Card bankkártyával fizette az útjain. Neked is ezt kéne lemásolni, úgyhogy fáradj be a Bunki Bankba, hátha kapsz tőlük egy ingyen kártyát és ezentúl nem a hitelkeretedet kell fullra felélned.
Jul 06, 2017 16:56:59
német főnökúr
Jul 06, 2017 16:59:35
Jul 06, 2017 16:59:35
Youtube money
Jul 06, 2017 17:07:45
* akkor az a 0,03 Cent sem kerül kifizetésre xD
Jul 06, 2017 17:07:45
-
Jul 06, 2017 18:03:40
LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Asodi tul.kepp csak hazaadja a penzt a zsido multiknak. Nagyon jol csinalja. Borika, te fenyegetőztél kaszablokkával meg belezésekkel, csak ezt valahogy elfelejtetted leírni. Azt meg jobb, ha tudod, hogy mi, zsidók azért vagyunk gazdagok, mert szórjuk el a pénzt hülyeségekre. Kivéve Sodit, a legbutább hittestvérünket, de hát amelyik zsidó okos, az nagyon okos, amelyik buta, az pedig nagyon buta. Szóval senki nem fog egy fillért se költeni a te kilövésedre. Nekünk bőven megfelel, hogy 33 éves, szűz, szekrénybuzi, alkalmi szalagmunkás mamahotellakóként rohadsz meg Tiszafaszomban, és még az is megugorhatatlan számodra, hogy felgyere Budapestre, és villamossal menj a plázába. Egy utolsó vesztes vagy, aki a szülei halála után garantáltan az utcára és onnan rövid távon a zártosztályra kerül. Addig meg a falu bolondjaként őrjöngesz az utcán és a facebookon, mi pedig elégedetten dőlünk hátra. Ha kegyes veled a sors, hamarosan lecsuknak herbálterjesztésért, és akkor a sitten pár kancigány kikormolja a faszra éhes púzódat. És ezzel még David Hasselhoff is egyet ért.
Jul 06, 2017 18:03:40
SoDI
Jul 06, 2017 20:35:02
LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Borika, te fenyegetőztél kaszablokkával meg belezésekkel,
Borika, te fenyegetőztél kaszablokkával meg belezésekkel,
Az más.
Jul 06, 2017 20:35:02
Orbán Viktor
Jul 06, 2017 21:12:38
Kijutott???Recskas teged szabalyosan deportaltak Nemeto-ba.
Kitoloncoltuk a diákhitelcsalót, a TB-svindlert, ezáltal megszabadítva a becsületes magyar adó- és járulékfizetőket egy jelentős tehertől! Magyarország erősödik!
Jul 06, 2017 21:12:38
sodimama
Jul 06, 2017 21:21:55
Oh the irony: facebook.com/kissendrefarkas/posts/10213744812442401
Mi is azt hittük, szegény Sodika jó lesz még valamire, ezért nem mertük sokáig kidobni...
Jul 06, 2017 21:21:55
-
Jul 06, 2017 21:37:24
Tökéletes papírnehezék vagy ajtókitámasztó lenne.
Jul 06, 2017 21:37:24
Adolf H
Jul 06, 2017 21:38:49
Én meg egy kis korom hamu keveréknek alakítanám a büdös galíciánert xD
Jul 06, 2017 21:38:49
Schwezoff David
Jul 06, 2017 21:38:58
Jul 06, 2017 21:38:58
-
Jul 06, 2017 21:40:43
A púpját kell kitömni, az jó lesz papírnehezéknek.
A többi mehet a kutyáknak.
A többi mehet a kutyáknak.
Jul 06, 2017 21:40:43
banshee
(
x24)
Jul 06, 2017 21:41:35
x24)
Hogy fröcsög, az túlzás.
Bugyog. Láttuk a videón.
Laci
Jul 06, 2017 23:08:42
Hogy fröcsög, az túlzás.
Bugyog. Láttuk a videón.
Bugyog. Láttuk a videón.
A csajom is tanusíthatja, többször látta a videót xD
Jul 06, 2017 23:08:42
Baszómester
Jul 06, 2017 23:11:50
Ooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 06, 2017 23:11:50
-
Jul 07, 2017 08:40:13
Ooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 07, 2017 08:40:13
-
Jul 07, 2017 10:44:10
444.hu/2017/07/07/langolo-autokrol-haborus-hangulatrol-keszult-ez-a-hamburgi-video
hogy saccolod sneci, ennek a hamburgi videónak lesz nagyobb nézettsége, vagy a flokkodnak?
hogy saccolod sneci, ennek a hamburgi videónak lesz nagyobb nézettsége, vagy a flokkodnak?
Jul 07, 2017 10:44:10
tyodika
Jul 07, 2017 10:48:27
444.hu/2017/07/07/langolo-autokrol-haborus-hangulatrol-keszult-ez-a-hamburgi-video
Buta zsidó! Megmontyam, hoty Németojszágban nincsen shemmi videózható balhé!
Jul 07, 2017 10:48:27
-
Jul 07, 2017 10:53:40
444.hu/2017/07/07/nyert-a-444-a-google-innovacios-palyazatan
ez a cikk kétszeresen is fel fogja baszni a tiszafaszomi herbáldíler brainboosteres agyát:
Ha egy újságírónk fel szeretné keresni a magyar kormány által kijelült európai no-go zónákat, vagy videóriportban tárná fel, milyen ütemben pusztítják a szintetikus kábítószerek Kelet-Magyarországot, ötletét ezen a platformon tárhatja majd olvasóink elé.
ez a cikk kétszeresen is fel fogja baszni a tiszafaszomi herbáldíler brainboosteres agyát:
Ha egy újságírónk fel szeretné keresni a magyar kormány által kijelült európai no-go zónákat, vagy videóriportban tárná fel, milyen ütemben pusztítják a szintetikus kábítószerek Kelet-Magyarországot, ötletét ezen a platformon tárhatja majd olvasóink elé.
Jul 07, 2017 10:53:40
-
Jul 07, 2017 11:06:41
hajrá végrehajtó! hajrá újtulaj!
Jul 07, 2017 11:06:41
-
Jul 07, 2017 11:10:06
bécigány ülteti magának a faszerdőket

Béla Balogh Jött a válasz egyből. A kilakoltatást váró személyt felhívta a végrehajtó és a levelem miatt feljelentést tesz.
Tegnap, 9:11 · TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz

Béla Balogh Jött a válasz egyből. A kilakoltatást váró személyt felhívta a végrehajtó és a levelem miatt feljelentést tesz.
Jul 07, 2017 11:10:06
youtube 16:00
Jul 07, 2017 11:15:47
Nnnnna szhijjjasztok!
Jul 07, 2017 11:15:47
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2017 11:19:32
felhívta a végrehajtó és a levelem miatt feljelentést tesz.
felhívta a végrehajtó és a levelem miatt feljelentést tesz.
Rend van, na.
Jul 07, 2017 11:19:32
stressznélküli nyugi
Jul 07, 2017 11:37:00
Mit saccolsz gyagyás, hány néződ lesz?
Jul 07, 2017 11:37:00
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2017 11:38:28
Mit saccolsz gyagyás, hány néződ lesz?
Gupta, Dalbír, Mahatma már bekészítették a popcornt!
Jul 07, 2017 11:38:28
tigris
Jul 07, 2017 11:39:32
a player csatornával mi van???
Jul 07, 2017 11:39:32
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2017 11:41:23
Jövő héten ezerrel felpörgés, hétfőn biztosan indul!
Jul 07, 2017 11:41:23
-
Jul 07, 2017 11:44:26
ugyanaz, ami a flokk csatornával is lesz, megunja, abbahagyja. csak az erre kibaszott euróezrek száma a kérdés. a játékokra kb. 3000 eurója ment el. most mind ott porosodik a sarokban. ez lesz a fütyikamerával, meg minden flokk felszereléssel is.
Jul 07, 2017 11:44:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 07, 2017 11:47:08
x38)
Azt hiszem, hogy sneci elég pofátlan volt, amikor azt mondta, hogy "A kastélyok nem érdekelnek senkit, leesett a nézőszám", pedig pontosan tudja, hogy a +1000 néző az mindig kamu. Arra kérném Guptát és Aryant, hogy NE nézzék meg a legújabb videót! Ennyitől nem fogják letiltani, és csak arra jó (a 0,001$-on kívül), hogy hízzon a púpos mája. Szóval el lehet engedni ezt a poént szerintem.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
tigris
Jul 07, 2017 11:50:19
"Bevonzanék egyébként német nézőket, ha lennének interjúim, de ahhoz sincs sok ötletem." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
erre születtél SoDI!
erre születtél SoDI!
Jul 07, 2017 11:50:19
Mortal Danger
Jul 07, 2017 12:14:12
Azt hiszem, hogy sneci elég pofátlan volt, amikor azt mondta, hogy "A kastélyok nem érdekelnek senkit, leesett a nézőszám", pedig pontosan tudja, hogy a +1000 néző az mindig kamu. Arra kérném Guptát és Aryant, hogy NE nézzék meg a legújabb videót! Ennyitől nem fogják letiltani, és csak arra jó (a 0,001$-on kívül), hogy hízzon a púpos mája. Szóval el lehet engedni ezt a poént szerintem.
+1 így a SoDI is belátja majd, hogy 1000+ kamunézője volt
Jul 07, 2017 12:14:12
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 07, 2017 12:39:33
"Lángokban áll Hamburg" vs. "Itt nincs se tüntetés, se semmi érdekes."
Jul 07, 2017 12:39:33
Púpos Recskapók
Jul 07, 2017 13:26:58
-1
Hízzon csak az exhibiCIONISTA zsidó mája, minél dagadtabb, annál gyorsabba fütyülnek kifelé az euró-ezrek a zsebéből.
Addig kell adósítani amíg csak lehet, minden egy folyamat.
Jul 07, 2017 13:26:58
Berlini köztársaság
Jul 07, 2017 13:30:17
Jul 07, 2017 13:30:17
posztdoc
Jul 07, 2017 13:34:42
De proland Pesten lakik. Hahó!
Jul 07, 2017 13:34:42
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2017 13:36:52
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
szép találat, Zsidó.
Ezen a képen mondjuk egész jól néz ki az Endre:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipPIaCv8ClssRr9y_08bwVVcdx5AzkR4d_4X-E9U?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Jul 07, 2017 13:36:52
még éltet a remény
Jul 07, 2017 13:41:17
Császti is faszra húzta már bécigányt, itt az ideje,hogy a kis halak is bepereljék és lehúzzanak róla pár Forintot. Amit ugye nem fog kifizetni, ezért végre fognak hajtani. Ez valami retard perpetuum mobile lesz,amit most fejleszt ki a fekete lábú.
vádol, fenyeget- megszopja - fizetni kell - nem fizet - végrehajtják - fenyeget - megszopja - fizetnie kell----
Jul 07, 2017 13:41:17
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2017 13:42:31
a sitten pedig lerohad a másik lába is.
* ásít *
Jul 07, 2017 13:42:31
AutismusMaximus
Jul 07, 2017 13:58:46
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Ezt már anno végigtárgyaltuk itt. Egyébként én is pont nemrég nézegettem végig újra, sokatmondó galéria.
A mappa címe lehetne:
-A kitaszított gyagyás
-Egy tucatnyi életvidám ember +1 pária
-A vidám bulizók és a bealvó lúzer
-Girls gone wild + 1 szerencsétlen nyomorult, akinek nem jutott pina.
Jul 07, 2017 13:58:46
Töppen Montyák
Jul 07, 2017 15:15:03
Farkas Endre Kiss
2 hrs · Berlin, Germany ·
Asszem holnap visszamegyek Hamburgba G20-azni.
Jul 07, 2017 15:15:03
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2017 15:18:30
Farkas Endre Kiss
Már ma este, Endre!!!
Live-ot kérünk, ahogy kiverik a fogaidat gumibottal és a könnygázban fuldokolsz!!!
Jul 07, 2017 15:18:30
moshe dayan
(
x2)
Jul 07, 2017 15:35:42
x2)
Farkas Endre Kiss
értsd: 2 nap eltűnés után elmagyarázza majd, hogy miért nem ment vissza
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™