A hirdetések félrevezetőek, mindig szépítenek, csúsztatnak.
2. emeletnek hirdetik, és -mivel nincsenek konvektorok mint az alsóbb szinteken- ezért tutira a legfelső emeleti a lakás.
Ugyanakkor: ha a legalsó szint picit szuterén, akkor a felette lévő szint hivatalosan magasföldszint/félemelet szokott lenni. Tehát lehetséges, hogy a valóságban a hirdetett lakás 1. emeleti, és ez volt Sodi rezidenciája...
Nekem anyukám azt mondta mikor még kicsi voltam: " kisfiam ha okosat nem tudsz mondani, inkább ne szólj semmit ". Szerintem te is tegyél így alaphangon..
Értem én, hogy nagyon felmentek az ingatlanárak, de ennyire?
19,5 millió egy durván felújításra szoruló 42 m2 lakásért? Erre milliókat kell költeni, hogy lakható legyen.
Az ősSodológusok minden adnak valami mélyen átértelmezőt.
És ezzel még Tex is egyetért..
Újra megkérdezem, mert múltkor ignoráltad:
Te melyik retard vagy? Ez a műsor valami geci unalmas a Fradi Endre szintű szóviccekkel, értelmetlen röfögésekkel, stb. Ennél még broni is jobb kontentet tol éjszakai műszakban, 10 gramm Xanax és 4 sör után.
Szerintem rêgebb óta vagyok itt, mint te, s a csitu csak azért nem hagyja el a számat, mert éppen megbocsátok neked, hiszen nem tudod épp, hogy mit xselekszel.
No offense!
De az tenyleg zavar, ha te(ti) mondjatok meg, hogy ki (nem) vagyok.
Semmi gond, merr leszarom, de gondolj bele kérlek:
ott volt a kezetekben a szentekszentgrálja, ti meg eldobtatok.
törpe növés? 178cm magas vagyok
augusztus végére el voltam hízva ez igaz, általában minden nyár végén ez van, de azóa
foci, futás, súlyzós edzések, saját testsúlyos edzések (huzódzkodás, kis és nagy tolonc),
és 40-es kar 118-as mellbőség 60 as comb
és 87kg
alkoholizmus mint már leírtam a büdös kurva szar féreg anyátokba verjem a faszomat
ABSZTINENS VAGYOK nem úgy mint az ide irogató mogol idióta debil szarevő patkányt snacként szarropogtató zsirfejű blolond bronigeci
impotencia: 2007 09 hó - 2014 január 27 ig párkapcoslatban P.B.
retard? 136 IQ és 127EQ val
a kurva anyád biztos retard baszd meg azt AZZAL szórakoz mert elvágom atorkodat
nyivák emőke
- törpenövés, torz test
- izom nélküli pálcikavégtagok
- zéró állóképesség

Mivan tökfej, nem siettél jelentkezni boxra, helyette torokvágással fenyegetőzöl mint a zsírosfejű tiszafaszi szűz lúzergyerek?
Hangember vagy, szánalom, kétlem én, hogy azt a hájmennyiséget ledolgoztad volna, amit a videón kiszúrtunk, nem győzted megrémülve azonnal megvágatni újra, annyira egy nulla vetítőgép vagy.
Ennyi erővel simán lehetsz impo is, mindegy mikor volt csajod, az a múlt, és akár keményen ihatsz is, meséket mondani bárki tud.
egy ötvenes, érettségivel rendelkező, munkanélküli, anyádnál lakó retard vagy na
Találni nem elég...
Te 136-os IQ-val? Ne röhögtess már, jó ha a 100-s IQ van.
De még ha igaz is lenne (*pr*), akkor is, annyit érnél vele, mint Endre a 23 centissel: van, van, de minek? Egy épkézláb mondatot képtelen vagy leírni, olyan fogyaték vagy, mint a dörppe. Képtelen voltál egy szaros büfészakot elvégezni. 40-es ősz fejjel anyádon élősködsz, se munkád, se családod, se semmid.
Az összes eredmény, amire büszke lehetsz az egy értelmezhetetlen, olvashatatlan blog amit random tudathasadt transzban fosol össze a keleti vallásokról alkotott tévképzeteidből, meg egy max erősen középszerű muszkli a sörhasad mellé.
Ennyi vagy te, ha majd 52 évesen elpukkan a szíved a sok vietnámi pisakólától, smack levestől meg kukoricagrízes alkoholos italtól (ez a sok alja fos mind lerakódik az érfalaidon, remélem tisztában vagy vele), ami utánad marad az a senki által nem olvasott, elhagyatott fosblogod lesz összesen. Minden mást viszel magaddal a föld alá. A sírkövedre az lesz írva, hogy Kiss Roland az újpalotai sittes senki.
nem rá ide írni, mert melót keres. de valamiért nem talál.
ne lehet, hogy a német meló valójában zsidó?
Nem buta a dörpe, tudja hogy kell altatni a Gyagyást.
Az én pénzem meg szaporodik.
muhahahaaa
a pénz nem létezik, Hahó!
na wc-pucolás, csá!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Nos, az lesz akkor, hogy: mostanában egészen gyakran járok újpalota fele.
Ha meglátom Rolandkát, akkor jelzem a legközelebbi rendőrnek, hogy egy alkesz külsejű ősz hajú fickó késsel hadonászik itt és itt.
Amikor majd megtalálják nálad a bökőt, akkor meg magyarázkodhatsz és nézegetheted a cipődet a kapitányságon. Ej, de szép trollkodás lesz.
pont az derült ki, hogy a dőrppének nincs pénze, és nem tud töleszteni sem, nincs pénze költözésre sem. mivel a másodállásról sincs szó, ha lenne biztos említette volna, ezért a decemberi törlesztés is elsodikázódik.
tyehát ez ety jóbefektyetyés volty.
Igen, "kicsit" felszaladtak az árak.
Jelen kéglit figyelmesen átnézve: tele van vezetékcsatornával minden, és egy csomó "összevissza" konnektor van egymás mellett.
Ez (is) villanyfűtésre utal, eléghettek az eredeti (cca 80 éves) vezetékek, és utólag gyorsba' így oldhatták meg.
A 3 erű vezeték kb. 80ft/m, a parketta szegélyléc mögött lehetne vinni a vízszíntes szakaszokat, és csak a függőlegeseket kellene vésni. Porral jár, de max 5eFt.
Ablakok, ajtók, falak 30eFt.
Idáig nem vészes. Ha én lennék az eladó, ezeket tutira megcsinálnám!
Ha gáz-cirkót akarunk, az drágább. A gázt bevinni a lakásba 600eFt, kazán+radiátorok+csövek anyagáron 300, a kéményt nem tudom. Legfelső emelet miatt egyszerűbb, a födém áttörésével megoldható.
Szumma 1,5-lel számolva tip-top lakás lehet.
Ezügyben rólam:
Inf. mérnök vagyok (amúgy), csak az élet úgy hozta, hogy forgattam a pénzem kisebb lakásokban (megvesz-->drágábban elad), így sok tapasztalatot szereztem.
Ami 100% biztos:
A "válság" letaposta az árakat, viszont az olyan ingatlanok voltak ellenállóak (azaz jó befektetés), ami az alábbiak mindegyikének megfelel:
-I., II., XII. vagy V. ker
-egyedi gázfűtés (cirkó/konvektor)
-csak emeleti
-udvarra, forgalmas helyre (pl. Alkotás u.) ne nézzen
-holtterek nélküli, élhető beosztás
-csak tégla építésű
Ma már azokat is megveszik, melyek nem ilyenek. Ha kicsit alábbhagy a mostani pörgés, ezek a nyakukon maradhatnak később, azaz ma is olyat szabad csak venni, ami a fentieknek megfelel.
Várjunk! De hát eszter úr minden cigányt és gyilkost védeni szokott, kiment a migrikért is tüntetni. Akkor most miért sajnálja, ha mégsem engedik be őket? MIFAAAN?
Rolika! Először is tedd vissza a kést, mert este nem tudom mivel felvágni a kiflidet!!! Nem mondom még egyszer,hogy ne kiabálj a gép előtt, mert nem csak én hallom, hanem a szomszédok is! Margitka meg szives és nem hallja miattad a Szulejmánt sem! És ne beszélj csúnyán, mert akkor nem hozok neked sört!
Tényleg, munkát már találtál? A doktor urak is azt mondták,hogy jót tenne neked kisfiam.
* kiverte 2x a bővülő trollaktákra *
Az intim mméretedre lenne még égető szükség. Hossz és átmérő vagy kerület kéne. Ja és a golyóidról is írhatnál pár szóban. Nem nekem kell, hiszen a nemtroll aktákban ilyen adatokat nem jegyzek fel! A barátnőmnek. THX!
Érezze a sodi, hogyha nincs műsor, akkor pótolható másik elmebeteggel.
hagyáá má' szarok éppen!
ooaauuaarrghhh
először is, inkább a mesterséges intelligencia, mint a természetes hülyeség.
másrészt kipróbáltam, a "neukölln"-t hibátlanul ejti ki... :)
Okosabb vagyok, mint egy sodika!
És még szebb is.
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
menyi izgalom, martini, barbiszar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves vagy, köszönöm!
Sajnos évekkel ezelőtt épp emiatt (is) távoztam; páran valami "szobabiciklis csámpás" nemtudomkit véltek bennem meglátni, akinek itt valamilyen "célja van". Jól felhergelték magukat, én írhattam, amit akartam, gyakorlatilag értelmezni sem voltak képesek az idegtől.
Mivel itt csak vendégművész vagyok, hiányosak a snecológiai ismereteim, nem tudtam rájönni, hogy kire gondoltak.
Vissza a jelenbe: a tegnap megtalált ingatlanhirdetés hozott ide vissza. Amennyire upgrade-elni tudtam a dolgokat, Főhősünk most valami hölgy miatt Németországba utazott, ahol albérletben él, és próbál(gat) lábra állni.
Tehát kb. éli a megszokott életét. :(
Egyéb érdekes történt az elmúlt fél évtizedben?
nem.
0. Nem, az andis kirándulás már a múlt, annak is két fejezete, berlin1 és belin2, most nem is ott van a gnóm
1. Olvassd végig a sodipédiát, ott 2-3 éves állapotok vannak, sok helyen van pontos évszám tehát nem nehéz rájönni, de legalább fél évtized pontossággal képbe kerülsz
2. Olvass vissza a fórumon, vagy 200-300 oldalt.Kezdetnek.
Ha ez nem megy, és nem röhögsz egyfolytában, nem vagy vérbeli SnecológusNövendék, ami nem baj, de akkor jobb lenne tényleg távolmaradnod a továbbiakban is..
3. A stílusoddal csinálj valamit, egyszer már kiutáltak a trollok ezért
Ez a hiparudvarisa-modoros-alázatos-okoskodó sztájl nem megfelelő egy trollfórumon, ha troll szeretnél lenni, ennél ideillőbben kell kommunikálnod
Ha nem megy, nem baj, de akkor ld. előzó pont utolsó bekezdése, nem kell mindekinek feltétlen snecológusnak lenni
4. ha ugyérzed menni fog, vellkám in the club, ha nem, az sem tragédia, sem nekünk, sem neked, sőt
5. Az irl-ezéssel óvatosabban, ez nem a nyugdíjas béjeggyűjtők egylete, ahol be kell mutatkozni szépen
aki itt túl sokat ír magáról, azt szokás figyelmeztetni..
... nemtudom tudod-e, hogyan lett vége az zsindexen a zsírsertés topikjának, pedig az volt a világ legnagyobb mókahelye evör
6. konkrétan a retardok időről-időre megpróbálják saját elbaszott életüket a trollokon megbosszulni, ha tudják szószerint, fizikálisan, ez nem vicc és nem kitaláció,.. plusz mindannyian minimum elitélt bűnözők és totális pszichopaták
Vagyis: Rendes, dolgos, szerény, udvarias, jóravaló egyszerű hétköznapi ember jobb, ha távolmarad ettől, max. csendesen röhög azon ami itt megy
Helytelen. A textilmentes szaunák miatt utazott Németországba a Sodi, hogy újra kiélhesse beteges exhibicionista hajlamait, miközben mások péniszét kukkolhatja. Fun fact: az övé már nem működik, de lógva még figyelemfelkeltő, főleg a hol auschwitzi, hol elhájasodott, de permanensen gusztustalan meztelen teste látványával együtt.
Albérlet = egy festetthajú afró-francia lakásfelújítását finanszírozza havi átlagban a bérleti díj másfélszeresével. Mármint a bérleti díjon felül. És még a WC-jét is vele takaríttatja a főbérlő úr.
próbál(gat) lábra állni = luxusvonatozgatás, nettoba nem menés, mert az prolis, helyette a sarki töröknél venni a Sárkányt 3x annyiért és hasonló pénzszórások, segélyre hajtás, jövőbeni gazdatestek felépítésére tett kísérletek. Ja és szaunázás, ha még nem mondtam volna. Mert az kell a feszültséglevezetés miatt. Lifedanger van, HAHÓ!
és még amerikai is
Ők "vakok közt félszemű a király"-módjára állandóan Sodi orra alá dörgölték az állítólagos "jólétüket".
Ne szépítsünk: egy földön fekvő ember előtti kérkedés a gyenge, alsóbbrendű ember sajátja.
A Suzuki Swift ablakából ugyan ki lehet röhögni a Trabantot, csak nem érdemes. Egy ember le lesz alázva, csak eközben a Suzukist meg százan röhögik ki... :)
ezt benézted. a snecológia egyik klasszikus műsorszáma volt a prolihergelés rovat. ezt a listás trollok indították, mégpedig azért, hogy tükröt tartsanak a tévesen elitszerepben arcoskodó sodinak, és kinevessék, hogy ő milyen csóró proli. ezeknek egy része eleve kamu volt, és csak a tréfa kedvéért született. és az egész odáig fajult, hogy a sodi megpróbált visszahergelni, 130 ezer forinttal pózolt egy képen, amit aztán nagyon jól sikerült ellene fordítanunk.
Erre ügyelni fogok, bár egyáltalán nem vagyok ijedős típus IRL.
[quote]de egyébként van egy tanszéki fiat ducató, aminek a rakterében kínzókamrát rendeztünk be, és ha kitör a forradalom, megszűnik a jogrend, akkor begyűjtjük ezeket a retardokat, élükön sodival, és mocskosul megcsiklandozzuk őket, aztán leúsztatjuk őket a dunán.[/quote]
Jó a kezdeményezés, prototípusnak tökéletes. Idővel egy ZIL platójára kéne építeni egy nagyobb kapacitású likvidátor-egységet.
Micsoda pénz! :)
Jó a kezdeményezés, prototípusnak tökéletes. Idővel egy ZIL platójára kéne építeni egy nagyobb kapacitású likvidátor-egységet.[/quote]
eztis kikéne már baszni!
135 ezer forinttal, Hahó! Kár hogy nem rakott mellé még 1-2 gyűrött ötszázast is. Bár azt a lóvét is csak a szelfi idejére vette ki az irodai fiókból.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Legalább nem válik poshadt vízzé a fórum... kérlekalássan.
Topket
Nov 07, 2016 21:48:58
* befosott *
Nov 07, 2016 21:48:58
kínzó kérdés
Nov 07, 2016 22:02:36
Miért van az, hogy szinte minden hazaffy nem csak szellemi, de teste fogyatékos is?
malacz
- súlyos elhízás, bojlertest
- cukorbaj, magas vérnyomás
vérmengele kiskecí dőrppe
- törpenövés, torz test
- súlyos alultápláltság, rohadó fogak
- erős rövidlátás, szódásszemüveg
- alkoholizmus, kábítószerfüggőség, nikotinfüggőség
- mikropénisz
nyivák emőke
- törpenövés, torz test
- zéró állóképesség
recskaboy
- akromegália, torz test
- sérv, marfan-szindrómás pókujjak, bordapúp, rohadó fogak
- zéró állóképesség
- alkoholizmus
- kezdődő impotencia
farkarossz
- törpenövés
- elhízás, kancsöcsök
- súlyos alkoholizmus
- anális károsodás
- impotencia
blogina
- elhízás
- sörösüvegváll
- alkoholizmus
metélt hüllő
- elhízás
- súlyos alkoholizmus
- impotencia
bécigány
- törpenövés
- üszkösödő végtagok
- súlyos alkoholizmus
tiszafaszomi herbáldíler
- kezdődő elhízás, irreális méretű toka
- súlyos faggyútúltermelés a fejbőrön
- (valószínűsíthető) impotencia
malacz
- törpenövés, torz test
- mikropénisz
nyivák emőke
- törpenövés, torz test
- zéró állóképesség
recskaboy
- akromegália, torz test
- zéró állóképesség
- alkoholizmus
- kezdődő impotencia
farkarossz
- törpenövés
- elhízás, kancsöcsök
- súlyos alkoholizmus
- anális károsodás
- impotencia
blogina
- elhízás
- sörösüvegváll
- alkoholizmus
metélt hüllő
- elhízás
- súlyos alkoholizmus
- impotencia
bécigány
- törpenövés
- üszkösödő végtagok
- súlyos alkoholizmus
tiszafaszomi herbáldíler
Nov 07, 2016 22:02:36
-Géza
Nov 07, 2016 22:09:23
A Sugár Trade Kft. az I. emelet 2-be volt bejelentve, elvileg itt lakott régen a recskás is. A ház egyébként stimmel, de ha tényleg az első recskabarlangot húzta be a Rocskaiékhoz közel álló cég, akkor az emelet más. A falakat valószínűleg a felszivárgó púpszag színezte meg XDDDDDDDD
A hirdetések félrevezetőek, mindig szépítenek, csúsztatnak.
2. emeletnek hirdetik, és -mivel nincsenek konvektorok mint az alsóbb szinteken- ezért tutira a legfelső emeleti a lakás.
Ugyanakkor: ha a legalsó szint picit szuterén, akkor a felette lévő szint hivatalosan magasföldszint/félemelet szokott lenni. Tehát lehetséges, hogy a valóságban a hirdetett lakás 1. emeleti, és ez volt Sodi rezidenciája...
Nov 07, 2016 22:09:23
prolesz
Nov 07, 2016 22:12:25
Tessek mondani, kerem szepen, az megoldható, hogy burzsuj mammonita szar Befektető Polgár jótáll értem és én havi 50 pengővel rendezem? Sokáig élek, bizony. Bis hundertundzváncig. Alaphangon.
Nov 07, 2016 22:12:25
Mikrocsip
Nov 07, 2016 22:25:14
Tessek mondani, kerem szepen, az megoldható, hogy burzsuj mammonita szar Befektető Polgár jótáll értem és én havi 50 pengővel rendezem? Sokáig élek, bizony. Bis hundertundzváncig. Alaphangon.
Nekem anyukám azt mondta mikor még kicsi voltam: " kisfiam ha okosat nem tudsz mondani, inkább ne szólj semmit ". Szerintem te is tegyél így alaphangon..
Nov 07, 2016 22:25:14
broni
Nov 07, 2016 22:37:14
új bm együttest alapítok, a neve:zigótapörkölt!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2016 22:37:14
prolesz
Nov 07, 2016 23:08:09
Mikrocsip, okos, bölcs és előlrevivő tanácsot kaptál az életre. Nekem ez nem adatott meg, ezért is lehetek tán ilyen bizonytalan. Vagy talán mégsem?!
Nov 07, 2016 23:08:09
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 07, 2016 23:32:17
Viszont az adottságok fontosabbak, ez egy jófajta, olcsó lakás, gyorsan el fogják adni.
19,5 millió egy durván felújításra szoruló 42 m2 lakásért? Erre milliókat kell költeni, hogy lakható legyen.
Nov 07, 2016 23:32:17
Hiénaverő
(
x17)
Nov 07, 2016 23:47:32
x17)
Orbiék olcsó hitele buborékot fúj a fővárosi ingatlanpiacon. Hülye aki most lakást vesz.
Gyöngyinak ezzel volt szerencséje, a pátyi putrit kb. 15-6 millerért tudta eladni. 10M a hitel, a maradékból vásárolt be a kutya által nem keresett Newszászon.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Gyöngyinak ezzel volt szerencséje, a pátyi putrit kb. 15-6 millerért tudta eladni. 10M a hitel, a maradékból vásárolt be a kutya által nem keresett Newszászon.
prolesz
Nov 08, 2016 00:14:47
Be(lém)fektető Polgártárs welcome!
Pls, szArd le a mocskos anarchoszindikalista férgeket! Egy kib. joeba se hivtak be, teged sem fognak!
Alert, összetartás! A pénz a lelke mindennek!
Pls, szArd le a mocskos anarchoszindikalista férgeket! Egy kib. joeba se hivtak be, teged sem fognak!
Nov 08, 2016 00:14:47
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 08, 2016 00:37:59
x4)
Ma is sikertelen a sodi? Ma hány cégtől küldtek el, mert büdös vagy? Szoktak rajtad nevetni a német tinik, amikor a tabletet szorongatod a buszon? Szoktak ujjal is mutogatni rád? Mit szólsz hogy már a legelső részlettel késik a barátod, és még híre-hamva sincs másodállásnak?
szolgálati közlemény
Nov 08, 2016 00:59:10
Kérek mindenkit, hogy Gézát ne ekézzétek és ne ijesszétek el. Ha minden jól megy, egy troll születését figyelhetjük meg egészen közelről, természetes környezetében.
Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy ebből az anyagból még kiváló dolgozatok születhetnek.
Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy ebből az anyagból még kiváló dolgozatok születhetnek.
Nov 08, 2016 00:59:10
prolesz
Nov 08, 2016 01:13:05
Kérek mindenkit, hogy Gézát ne ekézzétek és ne ijesszétek el. Ha minden jól megy, egy troll születését figyelhetjük meg egészen közelről, természetes környezetében.
Az ősSodológusok minden adnak valami mélyen átértelmezőt.
És ezzel még Tex is egyetért..
Nov 08, 2016 01:13:05
prolesz
Nov 08, 2016 01:14:47
Minden=mindig
F. A. P.Grammatika :(
F. A. P.Grammatika :(
Nov 08, 2016 01:14:47
-porksívó
Nov 08, 2016 01:24:42
Végre valami hír befosatott malackáról!
Szegény nem túl kreatív már, sorosozásra telik csupán/asziszi ezzel bevágódik másodfokon a hatalomnál:
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98429
Szegény nem túl kreatív már, sorosozásra telik csupán/asziszi ezzel bevágódik másodfokon a hatalomnál:
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98429
Nov 08, 2016 01:24:42
töppedt buzigolyók
Nov 08, 2016 02:39:13
Be(lém)fektető Polgártárs welcome!
Te melyik retard vagy? Ez a műsor valami geci unalmas a Fradi Endre szintű szóviccekkel, értelmetlen röfögésekkel, stb. Ennél még broni is jobb kontentet tol éjszakai műszakban, 10 gramm Xanax és 4 sör után.
Nov 08, 2016 02:39:13
prolesz
Nov 08, 2016 02:57:39
Szerintem rêgebb óta vagyok itt, mint te, s a csitu csak azért nem hagyja el a számat, mert éppen megbocsátok neked, hiszen nem tudod épp, hogy mit xselekszel.
No offense!
De az tenyleg zavar, ha te(ti) mondjatok meg, hogy ki (nem) vagyok.
Semmi gond, merr leszarom, de gondolj bele kérlek:
ott volt a kezetekben a szentekszentgrálja, ti meg eldobtatok.
Nov 08, 2016 02:57:39
abc.
Nov 08, 2016 03:00:32
SF jelentkezz!
Nov 08, 2016 03:00:32
Fradi Ferenc
Nov 08, 2016 03:04:40
Aki még egyszer azt a csicskát (Fradi Endre) emlegeti, annak a Szentmártonkátai Football Sportclubbal gyűlik meg a Baja.
Nov 08, 2016 03:04:40
-
Nov 08, 2016 03:10:07
Éppen Raffael "zsidósimogató" Ernő nem túl régi előadását hallgatom. Vakaki beleokoskodik az előadásba, gondolom olyan ismerős a hangja. Hát persze, hiszen Zspál Zsmarci az (nem mutatják, csak a hangja azonosítható). Ez a Zsmarci sem változik az évek alatt. Sodikát is nemzetinek hitte, Raffaelt is nemzetinek hiszi (ki tudja mióta és meddig).
Nov 08, 2016 03:10:07
+
Nov 08, 2016 06:34:54
Raffay Ernö Trianon Titkai alapmű, cionista köcsög!
(latod, este meg smuzolok, aztan reggelre leszarom. Ha nincs valasz...)
(latod, este meg smuzolok, aztan reggelre leszarom. Ha nincs valasz...)
Nov 08, 2016 06:34:54
kínzó válasz
Nov 08, 2016 07:40:42
Miért van az, hogy szinte minden hazaffy nem csak szellemi, de teste fogyatékos is?
malacz
- törpenövés, torz test
- mikropénisz
nyivák emőke
- törpenövés, torz test
- zéró állóképesség
recskaboy
- akromegália, torz test
- zéró állóképesség
- alkoholizmus
- kezdődő impotencia
farkarossz
- törpenövés
- elhízás, kancsöcsök
- súlyos alkoholizmus
- anális károsodás
- impotencia
blogina
- elhízás
- sörösüvegváll
- alkoholizmus
metélt hüllő
- elhízás
- súlyos alkoholizmus
- impotencia
bécigány
- törpenövés
- üszkösödő végtagok
- súlyos alkoholizmus
tiszafaszomi herbáldíler
malacz
- törpenövés, torz test
- mikropénisz
nyivák emőke
- törpenövés, torz test
- zéró állóképesség
recskaboy
- akromegália, torz test
- zéró állóképesség
- alkoholizmus
- kezdődő impotencia
farkarossz
- törpenövés
- elhízás, kancsöcsök
- súlyos alkoholizmus
- anális károsodás
- impotencia
blogina
- elhízás
- sörösüvegváll
- alkoholizmus
metélt hüllő
- elhízás
- súlyos alkoholizmus
- impotencia
bécigány
- törpenövés
- üszkösödő végtagok
- súlyos alkoholizmus
tiszafaszomi herbáldíler
augusztus végére el voltam hízva ez igaz, általában minden nyár végén ez van, de azóa
foci, futás, súlyzós edzések, saját testsúlyos edzések (huzódzkodás, kis és nagy tolonc),
és 87kg
alkoholizmus mint már leírtam a büdös kurva szar féreg anyátokba verjem a faszomat
ABSZTINENS VAGYOK nem úgy mint az ide irogató mogol idióta debil szarevő patkányt snacként szarropogtató zsirfejű blolond bronigeci
Nov 08, 2016 07:40:42
kínzó válasz
Nov 08, 2016 07:43:00
bármelyik szar kötekedik velem a továbbikaban fenntartom magamnak a jogot, hogy kiontom a belét, mától késsel járok. Ezt nevezik önvédelemnek
Nov 08, 2016 07:43:00
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2016 07:46:18
x17)
Mit idegeskedsz, hájas Tajgi? Megint nem megy a tippmix, vagy kifogyott a kínai smackleves?
Novák őrmester
Nov 08, 2016 07:56:57
nyivák emőke
- törpenövés, torz test
- zéró állóképesség

Nov 08, 2016 07:56:57
kisírt szemű recskapók
Nov 08, 2016 08:46:03
baszd meg azt AZZAL szórakoz mert elvágom atorkodat
Mivan tökfej, nem siettél jelentkezni boxra, helyette torokvágással fenyegetőzöl mint a zsírosfejű tiszafaszi szűz lúzergyerek?
Hangember vagy, szánalom, kétlem én, hogy azt a hájmennyiséget ledolgoztad volna, amit a videón kiszúrtunk, nem győzted megrémülve azonnal megvágatni újra, annyira egy nulla vetítőgép vagy.
Ennyi erővel simán lehetsz impo is, mindegy mikor volt csajod, az a múlt, és akár keményen ihatsz is, meséket mondani bárki tud.
Nov 08, 2016 08:46:03
Brian
Nov 08, 2016 09:09:41
180 cm alatt törpe vagy, proland
alkoholizmus mint már leírtam a büdös kurva szar féreg
anyátokba verjem a faszomat
ABSZTINENS VAGYOK
*Sárkány sör integet*
2016 van hahó! babika is azért hagyott el mert már évek óta NEM ÁLLT FEL A FASZOD!
180 cm alatt törpe vagy, proland
alkoholizmus mint már leírtam a büdös kurva szar féreg
anyátokba verjem a faszomat
ABSZTINENS VAGYOK
*Sárkány sör integet*
2016 van hahó! babika is azért hagyott el mert már évek óta NEM ÁLLT FEL A FASZOD!
egy ötvenes, érettségivel rendelkező, munkanélküli, anyádnál lakó retard vagy na
Nov 08, 2016 09:09:41
Örebro
(
x17)
Nov 08, 2016 09:18:23
x17)
mar megint hazudsz gyagyås, vagy a törpapa, de kettötök közul valamelyik. Nem ugy volt, hogy mindenet összetörtek, meg elegettek az elözö helyen? akkor mihez kell a teherauto te fasz?
Örebro
(
x17)
Nov 08, 2016 09:21:20
x17)
fizetett a törpegnom vagy nem? nem fizetett, ennyike:-)
még 2 nap
Nov 08, 2016 09:24:49
*közeledik*
Nov 08, 2016 09:24:49
Örebro
(
x17)
Nov 08, 2016 09:31:05
x17)
nem olyan buta a gnommint te, 5800 ft/ ora 1 soför+1 rakodo, hany orat akar a gnom költözni? 50000 ft, adjal csak meg neki:-)
Örebro
(
x17)
Nov 08, 2016 09:32:24
x17)
te nagypofaju ujpalotai alkesz, jobb ha befogod a pofadat, hogy kit szursz le, ott voltam nem mertel lejönni, innentöl hangember vagy!
német melócsá
Nov 08, 2016 10:04:18
*még mindig nincs*
Farkas Endre Kiss
12 órája ·
Ezt a videót elmentem. Jól fog jönni, ha Isten is úgy akarja, karácsony környékén. :) Csak találjak melót.
Farkas Endre Kiss
12 órája ·
Ezt a videót elmentem. Jól fog jönni, ha Isten is úgy akarja, karácsony környékén. :) Csak találjak melót.
Nov 08, 2016 10:04:18
Škoda Superb
Nov 08, 2016 10:05:59
*még mindig nincs*
Farkas Endre Kiss
12 órája ·
Farkas Endre Kiss
12 órája ·
Találni nem elég...
Nov 08, 2016 10:05:59
univerzum
Nov 08, 2016 10:07:01
a sodi 2 és fél hónapja nem talált új munkát. a sodi bevonzotta a tartós munkanélküliséget.
Nov 08, 2016 10:07:01
életveszély
Nov 08, 2016 10:08:00
*állandósulni látszik*
Nov 08, 2016 10:08:00
menetrend Újszászra
Nov 08, 2016 10:33:25
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
A trolloknak üzenem, hogy alábecsülték Törpapát. A költözést ugyan még nem intézte el, mert drága a teherautó, és ideje sincs, hisz állandóan dolgozik, ugyanakkor nemet mondott, amikor felajánlottam, hogy szívesen küldök még 50 ezret a teherautóra, mondván, hogy megoldja, és így is eleget segítettem már, inkább már törlesztene. Kisebb bukkanókkal bár, de minden a tervek szerint halad tehát. Úgyhogy szégyelhetik magukat, amiért így lenéznek egy szorgalmas, becsületesen dolgozó embert.
2 órája ·
A trolloknak üzenem, hogy alábecsülték Törpapát. A költözést ugyan még nem intézte el, mert drága a teherautó, és ideje sincs, hisz állandóan dolgozik, ugyanakkor nemet mondott, amikor felajánlottam, hogy szívesen küldök még 50 ezret a teherautóra, mondván, hogy megoldja, és így is eleget segítettem már, inkább már törlesztene. Kisebb bukkanókkal bár, de minden a tervek szerint halad tehát. Úgyhogy szégyelhetik magukat, amiért így lenéznek egy szorgalmas, becsületesen dolgozó embert.
Nov 08, 2016 10:33:25
Púpos Recskapók
Nov 08, 2016 10:35:09
Te 136-os IQ-val? Ne röhögtess már, jó ha a 100-s IQ van.
De még ha igaz is lenne (*pr*), akkor is, annyit érnél vele, mint Endre a 23 centissel: van, van, de minek? Egy épkézláb mondatot képtelen vagy leírni, olyan fogyaték vagy, mint a dörppe. Képtelen voltál egy szaros büfészakot elvégezni. 40-es ősz fejjel anyádon élősködsz, se munkád, se családod, se semmid.
Az összes eredmény, amire büszke lehetsz az egy értelmezhetetlen, olvashatatlan blog amit random tudathasadt transzban fosol össze a keleti vallásokról alkotott tévképzeteidből, meg egy max erősen középszerű muszkli a sörhasad mellé.
Ennyi vagy te, ha majd 52 évesen elpukkan a szíved a sok vietnámi pisakólától, smack levestől meg kukoricagrízes alkoholos italtól (ez a sok alja fos mind lerakódik az érfalaidon, remélem tisztában vagy vele), ami utánad marad az a senki által nem olvasott, elhagyatott fosblogod lesz összesen. Minden mást viszel magaddal a föld alá. A sírkövedre az lesz írva, hogy Kiss Roland az újpalotai sittes senki.
Nov 08, 2016 10:35:09
-
Nov 08, 2016 10:35:52
mit uzengetsz, te idiota? ha mar ugy is olvasod a forumot, akkorj ird ide, ne az fb re, barom.
Nov 08, 2016 10:35:52
Dőrrppe
Nov 08, 2016 10:38:30
natyón sézbben kőszzönőm endrre! de a pézznből mékk maraat cigire valló bőffen! jövvő hétten kügy!
Nov 08, 2016 10:38:30
német melócsá
Nov 08, 2016 10:39:51
mit uzengetsz, te idiota? ha mar ugy is olvasod a forumot, akkorj ird ide, ne az fb re, barom.
nem rá ide írni, mert melót keres. de valamiért nem talál.
ne lehet, hogy a német meló valójában zsidó?
Nov 08, 2016 10:39:51
-
Nov 08, 2016 10:42:35
Asodi: törpapa, add vissza a pénzem!
Dőrppe: kisebb bukkanók adódtak, majd Jövő héten!
Dőrppe: kisebb bukkanók adódtak, majd Jövő héten!
Nov 08, 2016 10:42:35
Biztatási kár
Nov 08, 2016 11:39:07
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
2 órája ·
Nov 08, 2016 11:39:07
Asodi tartaléka
Nov 08, 2016 11:41:58
*napról napra fogy*
Nov 08, 2016 11:41:58
Nigger főbérlő
Nov 08, 2016 11:53:42
*napról napra fogy*
muhahahaaa
Nov 08, 2016 11:53:42
Asodi tartaléka
Nov 08, 2016 11:55:35
muhahahaaa
muhahahaaa
a pénz nem létezik, Hahó!
na wc-pucolás, csá!
Nov 08, 2016 11:55:35
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 08, 2016 11:55:57
x4)
Nov 08, 2016 11:55:57
akkor mivel a törpe nem hívta le az újabb púp segélyt, vehetjük úgy, hogy a november elején esedékes 50 000ftos részletet rendezte is? Vagy miért pont ötvenezer az is? Nov 08, 2016 11:55:57
késes impotens elhárítás
Nov 08, 2016 11:56:09
bármelyik szar kötekedik velem a továbbikaban fenntartom magamnak a jogot, hogy kiontom a belét, mától késsel járok. Ezt nevezik önvédelemnek
Nos, az lesz akkor, hogy: mostanában egészen gyakran járok újpalota fele.
Ha meglátom Rolandkát, akkor jelzem a legközelebbi rendőrnek, hogy egy alkesz külsejű ősz hajú fickó késsel hadonászik itt és itt.
Amikor majd megtalálják nálad a bökőt, akkor meg magyarázkodhatsz és nézegetheted a cipődet a kapitányságon. Ej, de szép trollkodás lesz.
Nov 08, 2016 11:56:09
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 08, 2016 11:58:09
x4)
Ha költözni sincs pénze, hogy banyatankkal maga után húzza elhamusított csecse-becséit, miből fog tartozást fizetni? Hiszen ez már konkrét életveszély, nincs mese dönerezni kell meg buziszaunázni, mint az Urak!
pénzecske
Nov 08, 2016 12:01:24
akkor mivel a törpe nem hívta le az újabb púp segélyt, vehetjük úgy, hogy a november elején esedékes 50 000ftos részletet rendezte is? Vagy miért pont ötvenezer az is?
pont az derült ki, hogy a dőrppének nincs pénze, és nem tud töleszteni sem, nincs pénze költözésre sem. mivel a másodállásról sincs szó, ha lenne biztos említette volna, ezért a decemberi törlesztés is elsodikázódik.
Nov 08, 2016 12:01:24
Púpos Recskapók
Nov 08, 2016 12:03:11
Nekem nagyon úgy tűnik, a hamburgi faszverőgnóm újabb melócsát talált, ezért nem ír ide és ezért ilyen bőkezű Törpapával.
Még a segílyke lehetne esélyes, de azzal már rég itt dicsekedne nekünk a kobold, mert arra különösebben nem lenne ráhatásunk.
Még a segílyke lehetne esélyes, de azzal már rég itt dicsekedne nekünk a kobold, mert arra különösebben nem lenne ráhatásunk.
Nov 08, 2016 12:03:11
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 08, 2016 12:03:40
x4)
Kéne egy szavazást indítani hogy hány nap után lesz a törpe jómunkásember bálvány késős, megbízhatatlan hülye troll büdös zsidó géntolvaj csaló. Én december 10-re tippelek.
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 08, 2016 12:04:47
x4)
*AUTIKÖD ON*tyehát ez ety jóbefektyetyés volty.
pénzecske
Nov 08, 2016 12:06:01
ha lenne pénze a dőrppének törlesztésre, de köitözésre nem, tehát vagy-vagy helyzetben lenne, akkor a púpos nem újabb 50 ezret ajánlott volna, hanem későbbi törlesztést a költözési költség miatt. mivel plusz pénzt akart kölcsön adni, ezért biztosra vehető, hogy a dőrppének nincs pénze, és most jön csak a hideg, fűteni kell, az is pénzbe kerül.
Nov 08, 2016 12:06:01
-Géza
Nov 08, 2016 12:07:05
Igen, "kicsit" felszaladtak az árak.
Jelen kéglit figyelmesen átnézve: tele van vezetékcsatornával minden, és egy csomó "összevissza" konnektor van egymás mellett.
Ez (is) villanyfűtésre utal, eléghettek az eredeti (cca 80 éves) vezetékek, és utólag gyorsba' így oldhatták meg.
A 3 erű vezeték kb. 80ft/m, a parketta szegélyléc mögött lehetne vinni a vízszíntes szakaszokat, és csak a függőlegeseket kellene vésni. Porral jár, de max 5eFt.
Ablakok, ajtók, falak 30eFt.
Idáig nem vészes. Ha én lennék az eladó, ezeket tutira megcsinálnám!
Ha gáz-cirkót akarunk, az drágább. A gázt bevinni a lakásba 600eFt, kazán+radiátorok+csövek anyagáron 300, a kéményt nem tudom. Legfelső emelet miatt egyszerűbb, a födém áttörésével megoldható.
Szumma 1,5-lel számolva tip-top lakás lehet.
Nov 08, 2016 12:07:05
Dr. Csonttörő Eszter
Nov 08, 2016 12:10:53
*a nemzetre támadt*
Eszter Fórizs A Jobbik hazaárulást követett ezzel el!
Tetszik · 21 perce
Tetszik · 21 perce
Nov 08, 2016 12:10:53
-Géza
Nov 08, 2016 12:20:43
Ezügyben rólam:
Inf. mérnök vagyok (amúgy), csak az élet úgy hozta, hogy forgattam a pénzem kisebb lakásokban (megvesz-->drágábban elad), így sok tapasztalatot szereztem.
Ami 100% biztos:
A "válság" letaposta az árakat, viszont az olyan ingatlanok voltak ellenállóak (azaz jó befektetés), ami az alábbiak mindegyikének megfelel:
-I., II., XII. vagy V. ker
-egyedi gázfűtés (cirkó/konvektor)
-csak emeleti
-udvarra, forgalmas helyre (pl. Alkotás u.) ne nézzen
-holtterek nélküli, élhető beosztás
-csak tégla építésű
Ma már azokat is megveszik, melyek nem ilyenek. Ha kicsit alábbhagy a mostani pörgés, ezek a nyakukon maradhatnak később, azaz ma is olyat szabad csak venni, ami a fentieknek megfelel.
Nov 08, 2016 12:20:43
buzipornós könyvjelzők
Nov 08, 2016 12:21:54
*a nemzetre támadt*
Tetszik · 21 perce
Tetszik · 21 perce
Várjunk! De hát eszter úr minden cigányt és gyilkost védeni szokott, kiment a migrikért is tüntetni. Akkor most miért sajnálja, ha mégsem engedik be őket? MIFAAAN?
Nov 08, 2016 12:21:54
Roli mama
Nov 08, 2016 12:25:48
és 87kg
és 87kg
Rolika! Először is tedd vissza a kést, mert este nem tudom mivel felvágni a kiflidet!!! Nem mondom még egyszer,hogy ne kiabálj a gép előtt, mert nem csak én hallom, hanem a szomszédok is! Margitka meg szives és nem hallja miattad a Szulejmánt sem! És ne beszélj csúnyán, mert akkor nem hozok neked sört!
Tényleg, munkát már találtál? A doktor urak is azt mondták,hogy jót tenne neked kisfiam.
Nov 08, 2016 12:25:48
Boros herbálos
Nov 08, 2016 12:28:22
Ezügyben rólam:
* kiverte 2x a bővülő trollaktákra *
Nov 08, 2016 12:28:22
Boros Bestiárium
Nov 08, 2016 13:05:16
*folyamatosan bővül a troll- és a törpefejezet*
Nov 08, 2016 13:05:16
Mörderpuppe
Nov 08, 2016 13:13:36
178cm, 87kg, 40-es kar, 118-as mellbőség, 60-as comb, 136 IQ és 127 EQ, impotencia: 2007 09 hó - 2014 január 27-ig
Az intim mméretedre lenne még égető szükség. Hossz és átmérő vagy kerület kéne. Ja és a golyóidról is írhatnál pár szóban. Nem nekem kell, hiszen a nemtroll aktákban ilyen adatokat nem jegyzek fel! A barátnőmnek. THX!
Nov 08, 2016 13:13:36
töppedt buzigolyók
Nov 08, 2016 13:16:48
Ne idézzétek meg a kutyabaszót, pls. nagyon szépen köszönöm szépen.
Nov 08, 2016 13:16:48
Boros herbálos
Nov 08, 2016 13:20:10
Ne idézzétek meg a kutyabaszót, pls. nagyon szépen köszönöm szépen.
Érezze a sodi, hogyha nincs műsor, akkor pótolható másik elmebeteggel.
Nov 08, 2016 13:20:10
broni
Nov 08, 2016 13:20:34
barbi???????????
Nov 08, 2016 13:20:34
Laci
Nov 08, 2016 13:23:12
broni?
Nov 08, 2016 13:23:12
Barbi
Nov 08, 2016 13:27:06
barbi???????????
hagyáá má' szarok éppen!
Nov 08, 2016 13:27:06
ha késne Broni
Nov 08, 2016 13:28:04
hagyáá má' szarok éppen!
ooaauuaarrghhh
Nov 08, 2016 13:28:04
szivárgók
Nov 08, 2016 13:29:19
Sodi facebook
Buday Zsuzsanna
Sajnos a szivárgók .. rombolnak természetben és lélekben.
Tetszik · 3 órája
Buday Zsuzsanna
Sajnos a szivárgók .. rombolnak természetben és lélekben.
Tetszik · 3 órája
Nov 08, 2016 13:29:19
sodika, nyelvzseni
Nov 08, 2016 13:30:58
Farkas Endre Kiss
5 órája ·
Nem fogják. A mesterséges intelligencia még vagy 50 évig mese marad.
Aki kételkedik ebben, írjon be valamit a Google fordítóba.
5 órája ·
Nov 08, 2016 13:30:58
hova tűnt tomcat?
Nov 08, 2016 13:35:45
Farkas Endre Kiss
5 órája ·
5 órája ·
először is, inkább a mesterséges intelligencia, mint a természetes hülyeség.
másrészt kipróbáltam, a "neukölln"-t hibátlanul ejti ki... :)
Nov 08, 2016 13:35:45
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 08, 2016 13:39:14
x4)
Megint nagy a pofája a recskás púpos patkánynak, Nosztalgia Nándor bemásolhatná, ahol levezeti hogy a történelmi környezet és mindenki hibás, egyedül ő nem tehet semmiről, életveszély volt meg Kuti Áron.
Schwezoff Dávid
Nov 08, 2016 13:40:04
Nem a google térkép téved el sodika nélkül, hanem fordítva!
Nov 08, 2016 13:40:04
Google
Nov 08, 2016 13:46:04
Nem a google térkép téved el sodika nélkül, hanem fordítva!
Okosabb vagyok, mint egy sodika!
És még szebb is.
Nov 08, 2016 13:46:04
tudom hol van broni
Nov 08, 2016 13:48:35
www.origo.hu/itthon/20161108-martini-ontotte-el-a-7-es-foutat-kamion-baleset-serultek-utlezaras-rigyac-becsehely.html
Martini öntötte el a 7-es főutat
Nov 08, 2016 13:48:35
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 08, 2016 13:55:50
x30)
Newsucks-ra készülve ezt a dalt énekelgeti a Sodi.
Magányosan bujkálok egy sötét udvaron
Egy régi, ócska laptop hangosan dohog
Korhadt ablakkeretek közt lépkedek
Kevés már a hely, ahova leléphetek.
A sarkon áll egy törpe, rám vigyorog,
Szólni nem merek, hát tovább indulok,
Újszászon talán vár még valaki,
Vele jó lesz egy kiflivéget megosztani.
Egyszer, egy szép napon, tudom, hogy elhagyom
A várost, ahol élek.
Mindent itt hagyok, mit Hamburg adhatott,
Igen, holnap, holnap indulok.
Talán csak megszokásból indultam tovább,
Mereven bámultam a szaunák ajtaját,
A pályaudvar, már egy megszokott állomás
Az egész egy furcsa látomás.
Aztán csend, és újra csend,
A sárga Hold álmosan figyel.
Tudom, hogy nem felejted, mennyit égtem itt,
Tudom, hogy nem felejted, mennyit szívtam itt.
A várost, ahol élek.
Magányosan bujkálok egy sötét udvaron
Egy régi, ócska laptop hangosan dohog
Korhadt ablakkeretek közt lépkedek
Kevés már a hely, ahova leléphetek.
A sarkon áll egy törpe, rám vigyorog,
Szólni nem merek, hát tovább indulok,
Újszászon talán vár még valaki,
Vele jó lesz egy kiflivéget megosztani.
A várost, ahol élek.
Talán csak megszokásból indultam tovább,
Mereven bámultam a szaunák ajtaját,
A pályaudvar, már egy megszokott állomás
Az egész egy furcsa látomás.
Aztán csend, és újra csend,
A sárga Hold álmosan figyel.
Tudom, hogy nem felejted, mennyit égtem itt,
Tudom, hogy nem felejted, mennyit szívtam itt.
A várost, ahol élek.
broni
Nov 08, 2016 13:55:56
www.origo.hu/itthon/20161108-martini-ontotte-el-a-7-es-foutat-kamion-baleset-serultek-utlezaras-rigyac-becsehely.html
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 08, 2016 13:55:56
broni
Nov 08, 2016 13:57:58
hagyáá má' szarok éppen!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
menyi izgalom, martini, barbiszar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 08, 2016 13:57:58
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2016 14:02:07
x17)
Kellene külön archívum a Zsodipédián a snecológiai-retardológiai lírának, hogy a sok értékes költemény ne vesszen el az utókor számára.
-Géza
Nov 08, 2016 14:03:23
Kedves vagy, köszönöm!
Sajnos évekkel ezelőtt épp emiatt (is) távoztam; páran valami "szobabiciklis csámpás" nemtudomkit véltek bennem meglátni, akinek itt valamilyen "célja van". Jól felhergelték magukat, én írhattam, amit akartam, gyakorlatilag értelmezni sem voltak képesek az idegtől.
Mivel itt csak vendégművész vagyok, hiányosak a snecológiai ismereteim, nem tudtam rájönni, hogy kire gondoltak.
Vissza a jelenbe: a tegnap megtalált ingatlanhirdetés hozott ide vissza. Amennyire upgrade-elni tudtam a dolgokat, Főhősünk most valami hölgy miatt Németországba utazott, ahol albérletben él, és próbál(gat) lábra állni.
Nov 08, 2016 14:03:23
broni
Nov 08, 2016 14:27:04
Kedves vagy, köszönöm!
nem.
Nov 08, 2016 14:27:04
Jótanács Jónás
Nov 08, 2016 14:28:19
Kedves vagy, köszönöm!
0. Nem, az andis kirándulás már a múlt, annak is két fejezete, berlin1 és belin2, most nem is ott van a gnóm
1. Olvassd végig a sodipédiát, ott 2-3 éves állapotok vannak, sok helyen van pontos évszám tehát nem nehéz rájönni, de legalább fél évtized pontossággal képbe kerülsz
2. Olvass vissza a fórumon, vagy 200-300 oldalt.Kezdetnek.
Ha ez nem megy, és nem röhögsz egyfolytában, nem vagy vérbeli SnecológusNövendék, ami nem baj, de akkor jobb lenne tényleg távolmaradnod a továbbiakban is..
3. A stílusoddal csinálj valamit, egyszer már kiutáltak a trollok ezért
Ez a hiparudvarisa-modoros-alázatos-okoskodó sztájl nem megfelelő egy trollfórumon, ha troll szeretnél lenni, ennél ideillőbben kell kommunikálnod
Ha nem megy, nem baj, de akkor ld. előzó pont utolsó bekezdése, nem kell mindekinek feltétlen snecológusnak lenni
4. ha ugyérzed menni fog, vellkám in the club, ha nem, az sem tragédia, sem nekünk, sem neked, sőt
5. Az irl-ezéssel óvatosabban, ez nem a nyugdíjas béjeggyűjtők egylete, ahol be kell mutatkozni szépen
aki itt túl sokat ír magáról, azt szokás figyelmeztetni..
... nemtudom tudod-e, hogyan lett vége az zsindexen a zsírsertés topikjának, pedig az volt a világ legnagyobb mókahelye evör
6. konkrétan a retardok időről-időre megpróbálják saját elbaszott életüket a trollokon megbosszulni, ha tudják szószerint, fizikálisan, ez nem vicc és nem kitaláció,.. plusz mindannyian minimum elitélt bűnözők és totális pszichopaták
Vagyis: Rendes, dolgos, szerény, udvarias, jóravaló egyszerű hétköznapi ember jobb, ha távolmarad ettől, max. csendesen röhög azon ami itt megy
Nov 08, 2016 14:28:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 08, 2016 14:31:22
x30)
Amennyire upgrade-elni tudtam a dolgokat, Főhősünk most valami hölgy miatt Németországba utazott, ahol albérletben él, és próbál(gat) lábra állni.
Helytelen. A textilmentes szaunák miatt utazott Németországba a Sodi, hogy újra kiélhesse beteges exhibicionista hajlamait, miközben mások péniszét kukkolhatja. Fun fact: az övé már nem működik, de lógva még figyelemfelkeltő, főleg a hol auschwitzi, hol elhájasodott, de permanensen gusztustalan meztelen teste látványával együtt.
Albérlet = egy festetthajú afró-francia lakásfelújítását finanszírozza havi átlagban a bérleti díj másfélszeresével. Mármint a bérleti díjon felül. És még a WC-jét is vele takaríttatja a főbérlő úr.
próbál(gat) lábra állni = luxusvonatozgatás, nettoba nem menés, mert az prolis, helyette a sarki töröknél venni a Sárkányt 3x annyiért és hasonló pénzszórások, segélyre hajtás, jövőbeni gazdatestek felépítésére tett kísérletek. Ja és szaunázás, ha még nem mondtam volna. Mert az kell a feszültséglevezetés miatt. Lifedanger van, HAHÓ!
broni
Nov 08, 2016 14:42:11
aki klintonnére szavaz, az köcsög!!!!!!!!!!!!
Nov 08, 2016 14:42:11
gézának
Nov 08, 2016 14:47:28
tanszéki csatornák:
www.youtube.com/user/SajatMegoldas/videos
www.youtube.com/user/sodileaks
sodi megint index címlapon volt:
youtu.be/GkEItdSK2dk
volt egy ún. kappanos időszak (koppány csoport) amikor sodi kilakoltatásokról közvetített élőben, és szó-szórakoztak a nézők. az volt a snecológia aranykora.
www.youtube.com/user/SajatMegoldas/videos
www.youtube.com/user/sodileaks
sodi megint index címlapon volt:
youtu.be/GkEItdSK2dk
volt egy ún. kappanos időszak (koppány csoport) amikor sodi kilakoltatásokról közvetített élőben, és szó-szórakoztak a nézők. az volt a snecológia aranykora.
Nov 08, 2016 14:47:28
hova tűnt tomcat?
Nov 08, 2016 14:51:35
aki klintonnére szavaz, az köcsög!!!!!!!!!!!!
és még amerikai is
Nov 08, 2016 14:51:35
gézának
Nov 08, 2016 14:56:45
a legnézettebb videók:
1.sodi szóbeli szerződést köt az indexszel (élő adásban szopatták a troll)
youtu.be/sII7_xKqQaA
2. faszerdő élő adásban:
youtu.be/Pw0wAAVUJgk
ja, meg el ne felejtsük, hogy a sodit szeptemberben első fokon elítélték. bűnöző a sodi, bizony.
1.sodi szóbeli szerződést köt az indexszel (élő adásban szopatták a troll)
youtu.be/sII7_xKqQaA
2. faszerdő élő adásban:
youtu.be/Pw0wAAVUJgk
ja, meg el ne felejtsük, hogy a sodit szeptemberben első fokon elítélték. bűnöző a sodi, bizony.
Nov 08, 2016 14:56:45
broni
Nov 08, 2016 14:56:49
a niggák szavazhatnak amugy???????????
Nov 08, 2016 14:56:49
amerikai savazó
Nov 08, 2016 15:04:27
természetesen. annyi megkötéssel, hogy csak mr. trumpra!
Nov 08, 2016 15:04:27
-Géza
Nov 08, 2016 15:06:05
Köszönöm a válaszokat!
A fentiek megerősítettek abban, hogy a trollok java az értelmesebbek közé tartozik.
A 6-os ponttal gyűlhetett meg a bajom régebben, az ott leírtak egyeznek azzal, amit én csak éreztem akkor; elvakult, földbuta gyűlölet zúdult rám, de csak két embertől.
Ők "vakok közt félszemű a király"-módjára állandóan Sodi orra alá dörgölték az állítólagos "jólétüket".
Ne szépítsünk: egy földön fekvő ember előtti kérkedés a gyenge, alsóbbrendű ember sajátja.
A Suzuki Swift ablakából ugyan ki lehet röhögni a Trabantot, csak nem érdemes. Egy ember le lesz alázva, csak eközben a Suzukist meg százan röhögik ki... :)
Egy visszatérés-technikai próbát tarthatok, bár a stílusom olyan, amilyen. Kicsit modoros, kicsit szokatlan. Nézzétek a jó oldalát: legalább nem egy makogó, félanalfabéta kis vakarccsal bővül(het) a közösség. :)
A snecológia kétségtelenül egy bizarr világ, bizarrságát az adja, hogy egy valódi emberi életet vizsgál.
A fentiek megerősítettek abban, hogy a trollok java az értelmesebbek közé tartozik.
A 6-os ponttal gyűlhetett meg a bajom régebben, az ott leírtak egyeznek azzal, amit én csak éreztem akkor; elvakult, földbuta gyűlölet zúdult rám, de csak két embertől.
Egy visszatérés-technikai próbát tarthatok, bár a stílusom olyan, amilyen. Kicsit modoros, kicsit szokatlan. Nézzétek a jó oldalát: legalább nem egy makogó, félanalfabéta kis vakarccsal bővül(het) a közösség. :)
A snecológia kétségtelenül egy bizarr világ, bizarrságát az adja, hogy egy valódi emberi életet vizsgál.
Nov 08, 2016 15:06:05
gézának
Nov 08, 2016 15:07:47
ha poginak vagy újabban eszmeraldának néznek, akkor nem kell megsértődni, hanem nicket és stílust kell váltani.
ha felbukkannak sodizmusok amiket nem ismersz (pl. nszksz - nagyon szépen köszönöm szépen, taot, stb.) akkor először nézz utána a sodipédiában, ha ott nem szerepel, akkor kérdezz rá a fórumon.
és tényleg ne árulj el magadról irl infókat, mert vannak pszichopata bűnöző mellékretardok, akik képesek irl zaklatni a becsületes, szórakozni vágyó trollokat, aztán be kell vonni a rendőrséget, hogy távol tartsa őket az ember. szóval nem éri meg a macera. de egyébként van egy tanszéki fiat ducató, aminek a rakterében kínzókamrát rendeztünk be, és ha kitör a forradalom, megszűnik a jogrend, akkor begyűjtjük ezeket a retardokat, élükön sodival, és mocskosul megcsiklandozzuk őket, aztán leúsztatjuk őket a dunán.
ha felbukkannak sodizmusok amiket nem ismersz (pl. nszksz - nagyon szépen köszönöm szépen, taot, stb.) akkor először nézz utána a sodipédiában, ha ott nem szerepel, akkor kérdezz rá a fórumon.
és tényleg ne árulj el magadról irl infókat, mert vannak pszichopata bűnöző mellékretardok, akik képesek irl zaklatni a becsületes, szórakozni vágyó trollokat, aztán be kell vonni a rendőrséget, hogy távol tartsa őket az ember. szóval nem éri meg a macera. de egyébként van egy tanszéki fiat ducató, aminek a rakterében kínzókamrát rendeztünk be, és ha kitör a forradalom, megszűnik a jogrend, akkor begyűjtjük ezeket a retardokat, élükön sodival, és mocskosul megcsiklandozzuk őket, aztán leúsztatjuk őket a dunán.
Nov 08, 2016 15:07:47
Pénzmentő
Nov 08, 2016 15:08:36
Nem kicsit mondoros és kicsit szokatlan a stílusod, hanem kibaszott irritáló. De ez már legyen az én gondom.
Nov 08, 2016 15:08:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 08, 2016 15:12:40
x30)
Azt a valódi emberi életet nevezzük inkább ember alatti lénylétnek. Csak a pontosság kedvéért.
gézának
Nov 08, 2016 15:14:39
ezt benézted. a snecológia egyik klasszikus műsorszáma volt a prolihergelés rovat. ezt a listás trollok indították, mégpedig azért, hogy tükröt tartsanak a tévesen elitszerepben arcoskodó sodinak, és kinevessék, hogy ő milyen csóró proli. ezeknek egy része eleve kamu volt, és csak a tréfa kedvéért született. és az egész odáig fajult, hogy a sodi megpróbált visszahergelni, 130 ezer forinttal pózolt egy képen, amit aztán nagyon jól sikerült ellene fordítanunk.
Nov 08, 2016 15:14:39
-Géza
Nov 08, 2016 15:17:07
ha poginak vagy újabban eszmeraldának néznek, akkor nem kell megsértődni, hanem nicket és stílust kell váltani.
Vagy épp leszarni. :)
[quote]vannak pszichopata bűnöző mellékretardok, akik képesek irl zaklatni a becsületes, szórakozni vágyó trollokat, aztán be kell vonni a rendőrséget, hogy távol tartsa
Vagy épp leszarni. :)
[quote]vannak pszichopata bűnöző mellékretardok, akik képesek irl zaklatni a becsületes, szórakozni vágyó trollokat, aztán be kell vonni a rendőrséget, hogy távol tartsa
[quote]de egyébként van egy tanszéki fiat ducató, aminek a rakterében kínzókamrát rendeztünk be, és ha kitör a forradalom, megszűnik a jogrend, akkor begyűjtjük ezeket a retardokat, élükön sodival, és mocskosul megcsiklandozzuk őket, aztán leúsztatjuk őket a dunán.[/quote]
Jó a kezdeményezés, prototípusnak tökéletes. Idővel egy ZIL platójára kéne építeni egy nagyobb kapacitású likvidátor-egységet.
Nov 08, 2016 15:17:07
-Géza
Nov 08, 2016 15:18:19
Micsoda pénz! :)
Nov 08, 2016 15:18:19
tigris
Nov 08, 2016 15:18:53
[quote]de egyébként van egy tanszéki fiat ducató, aminek a rakterében kínzókamrát rendeztünk be, és ha kitör a forradalom, megszűnik a jogrend, akkor begyűjtjük ezeket a retardokat, élükön sodival, és mocskosul megcsiklandozzuk őket, aztán leúsztatjuk őket a dunán.
[quote]de egyébként van egy tanszéki fiat ducató, aminek a rakterében kínzókamrát rendeztünk be, és ha kitör a forradalom, megszűnik a jogrend, akkor begyűjtjük ezeket a retardokat, élükön sodival, és mocskosul megcsiklandozzuk őket, aztán leúsztatjuk őket a dunán.
Jó a kezdeményezés, prototípusnak tökéletes. Idővel egy ZIL platójára kéne építeni egy nagyobb kapacitású likvidátor-egységet.[/quote]
eztis kikéne már baszni!
Nov 08, 2016 15:18:53
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2016 15:19:27
x17)
130 ezer forinttal pózolt egy képen
135 ezer forinttal, Hahó! Kár hogy nem rakott mellé még 1-2 gyűrött ötszázast is. Bár azt a lóvét is csak a szelfi idejére vette ki az irodai fiókból.
-Géza
Nov 08, 2016 15:20:03
Nem kicsit mondoros és kicsit szokatlan a stílusod, hanem kibaszott irritáló. De ez már legyen az én gondom.
Legalább nem válik poshadt vízzé a fórum... kérlekalássan.
Nov 08, 2016 15:20:03
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az egy dolog, de utána a göthös, fejletlen gyerekteste a felnőtt adag lidokaintól bemondta az unalmast, és újra kellett éleszteni a kriplit LOOOLLLLLLLLLLLL
Ha ez korcs meghúzná a ravaszt az AK-n, a visszarúgástól eltörne a válla!