ez is szembetűnő, de az, ahogy "beszél" még durvább. két szót nem tud egymás után elmondani makogás, dadogás, heherészés nélkül.
35 évesen ez nagyon, nagyon durva.
Egy agydaganat mindent megmagyarázna.
Csivaego szakvelemenyere lennek kivancsi.
A sodi játszik-ot, meg tényleg nem kellene erőltetnie. Vagy ha folytatni akarja, akkor mondjuk pasziánszozzon, vagy Honfoglalózzon.
Sodi képességeihez és érdeklődési köréhez a "suicide bomber" nevű minimalista játékot tudnám javasolni, talán még emlékszik rá valaki
Heti három edzés. Átlagban, főszabályként.
nem fog belehalni a felpörgésbe? Amilyen állapotban van..
Én is azt néztem, hogy lefogyott a püffedt hombárfeje, most inkább végstádiumú rákosra hasonlít.
Gyagyás, nem akarsz SoDIkajál csatornát indítani? Lehetne röhögni ahogy balfaszkodsz a konzervnyitóval, és legalább megtudnánk, milyen tápláló étrendől vagy így leépülve.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Én is azt néztem, hogy lefogyott a püffedt hombárfeje, most inkább végstádiumú rákosra hasonlít.
Gyagyás, nem akarsz SoDIkajál csatornát indítani? Lehetne röhögni ahogy balfaszkodsz a konzervnyitóval, és legalább megtudnánk, milyen tápláló étrendől vagy így leépülve.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
még éltet a remény
Judith Herceg – András Molnár
épp most ·
Andriska a sodi keres nagyon, azt hireszteli, hogy tartozól neki pénzzel és ha megtalál akkor lever!
www.facebook.com/andras.molnar.5015?ref=ts&fref=ts
Tobb a feherjeveszteseg, mint a bevitel.
Ilyen nagyon egyszeru ez.
szerintem nincs gondja a fehérjebevitellel
Eléggé igénytelen vagy, Hans! Azért a 20 eurósért deli arab vagy nigériai herceget is vehetnél magadnak!
3 eurós döner, hahó!
20 euro angyalsztárny!!!
Törpapa természetesen nem utalt még egy büdös vasat sem, sőt, a gnóm hívásaira már nem is válaszol, fel sem veszi őket egy ideje. Mivel különösebben nem veszett össze vele, ezért ő is arra gyanakodik, hogy sitten van a dörpséff.
Az anno általa emlegetett (egyik) 500 eurós lehúzás valóban a négerhez volt köthető, jól tippeltünk. A pontos mivoltát "taktikai okokból" nem akarja megosztani a gyagyás, ami viszont arra enged következtetni, hogy itt nem egyszerűen a kaucióról volt szó, hanem annál valami sokkal meredekebb dologról, konkrétan "csalásról" beszél.
Elképesztő nagypofájú monológot nyom le ennek kapcsán, hogy prekoncepciójával ellentétben sokan élnek odakint is 2000 Euró alatt akik frusztrált alja szar csalók és képesek lehúzni A Jobban Kereső SoDIt, pl. ellopkodni a szaunában a 10 eurós fürdősóit.
Utána a többszáz eurónyi VR játékát, blúréj filmjét mutogatja végig, amiket ki se bontott, pocsék angolsággal a címeket felolvasva.
Az ugrálórobotot nagyon örül, hogy megvette, mert ennek köszönhetően rájött, hogy tök felesleges lenne neki a drága drón is, mert ugyanúgy csak a polcán porosodna. Persze a városbemutató videóihoz lehet jó lenne, úgyhogy lehet mégis vesz egyet.
A 66 másodperc csatornájának vége, mert rájött hogy a kutya nem nézte. Ezért inkább a "kiemelt szórakoztatófaktorral" rendelkező új csatornáira koncentrál a jövőben.
Angolozás, edzés, úszkálás, most már thényleg, szházszházalékh, itt a nagy fordulópont, felpörgés már jövő héten. A sportos SoDI már borítékolható, minden bizonnyal városnézés során össze is fog ismerkedni valakivel. Gyakorlatilag a szájában érzi már a pina ízét, már saját lakásról, összeköltözésről fantáziál.
Megint mániás fázis van, remélem kirúgják vagy beviszik áttétes rákkal.
Rossz linket másoltál, a full elérési út kell (gyk.: .jpg a végén)
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/iY1Gpgc.jpg"]
Jobb katt a képen, copy image location
img.sodika.dk/imgur.com/iY1Gpgc.jpg
elbasztam

nszksz
a kemoterápia.
Kár belé a drága vegyszer! Már most is úgy néz ki, mint egy háromnapos hulla.
Fingó hulla.
A rengeteg maszturbálástól hullik csomókban a haja és szőrösödik a tenyere. A gerincproblémáiról nem is beszélve, az is a fiatalkori rendszeres önfertőzés következménye. Persze, ha időben hozzám fordul tudtam volna rajta segíteni, ma már túlkoros az én ízlésemnek. Na kiscserkészekkel zuhanyzás, csá!
mocskos csuhás, felgyuttalak!!!!!!!!!!!!!
Inkább térjél meg az egyház kebelébe, gyermekem. Gyere, térdelj ide elém és feloldozom bűneidet.
...de előtte kildozom a gatyamadzagot.
De hülye vagyok, nincs is rajtam gatya a reverenda alatt. Na donáldkacsázás csá!
A melyen kereszteny gondolkodas es erkolcsfilozofia ilyen megnyilvanulass meg egy echte zsido trollnak is konnyet csal a szemebe!
Szóljatok a macskának, hogy amíg mozog nincs gond, de meghalni menjen máshová a biztonság kedvéért, alexander a leopárdember a döglött állatokat szereti,fene a gusztusát. Én jobban élvezem, ha mocorog meg sikongat ami alattam van :)
hep-hep!!!!!!!, kedves zsidó testvérem.
"pr"
A bal halántékától már a feje tetejéig kopasz. (Ahogy oldalt fordítja a fejét látszik.)
youtu.be/1OtPLmk5nV0?t=1237
Sodi Punk korszakának szárnypróbálgatási szakaszának lehetünk tanúi!!!
László Boros Izé, ha már itt vagy... van a szomszédban egy kakas... :))
Ilyenek ez a látens homoszexualitás. Ha már arról álmodsz, hogy egy azonos neművel smárolsz (még a másik fél beleegyezésével...) az már rég rossz...
Helytelen. Pécsi.
A sodi hálózsákjában más szokott bugyogni xD
*hevesen integet*
Megint más a hibás!
jó, de azt hittem, szarik is)))))))))))))))))
Aztabüdöskurva, milyen szarul van levágva a haja :D És ez már a korrigált verzió, mert mikor Újszászról ment vissza, akkor úgy nézett ki, mint akinek otthon nyírták le egy papírvágó ollóval. (Gondolom így is történt.) És geci tényleg nincs haja oldalt már semmi. A homloka kétoldalt konkrétan a feje tetejéig ér. Bazmeg, recskás, a 60 éves Apámnak konkrétan több haja van, mint neked. És ez nem vicc. Mondjuk jobb kondiban is van, mint te.
*szház szházalék, inkább ma nem alszom
Februárban jövök érted bronigger, készítsd a picsádat!!!
rohadt muszka!!!!!!!!!!!!!!!!állatok vagytok!!!!!!!!!!
na én nem vagyok dermatológus vagy belgyógyász szóval kurvára nem fogok tudni valami komoly diagnózist felállítani pláne nem interneten át. a hajhullás alapvetően genetikai dolog, simán lehet hogy csak most indult be a szardarabnál. a másik az durvább mert lehet hogy kórosan alacsony a vörösvérsejtek száma, és attól lehet nagyon gyorsan kopaszodni. meg annak kísérő tünete a levertség sépadtság meg a végtagokban elégtelen keringés. nyilván mindenki kurvára örülne ha faszverő kretén leukémiás lenne, de sszerint ez kurvára nem reális. viszont hiánybetegségei leht hogy vannak, amilyen undorító fosokat lapátol be a pofájába. pláne ha rá is piál4!! szerintem a beszédkészség romlása és a többi tünet főleg pszichés eredetű. gondoljatok bele hogy ez a fasz gyakorlatilag napi pár mondatot makog el, nem beszél senkivel!! kurvára be lehet csavarodni az egyedülléttől ennél sokkal komolyabban is megzakkantak már emberek. szerintem a náci féreg halálos betegségére tenni túl optimista :DDDDDDDDD viszont az elég valószínű hogy hamarosan teljesen elmey az esze ott egyedül!!!
hehehe, ganyolt a malac rendesen.
Egy 2009-es blogbejegyzése miatt első fokon 1 év 6 hónapot kapott felfüggesztve, a másodfok ezt 300 óra közmunkára változtatta.
Sherlock Porks fejlesztette le azt a mobil applikációt az érpataki polgármester számára, amivel különböző üzeneteket tudtak eljuttatni a választóknak az időközi kampány finisében. Sherlock Porks azt állítja, hogy az egy apróhirdetés feladatára alkalmas fejlesztés, de inkább propaganda, kampánycélokat szolgál. Portálunk munkatársa által kipróbált applikáción, ugyanis hirdetést nem lehet feladni. Miután kapcsolatba léptünk a fejlesztővel ilyen “szép” üzenetet kaptunk Érpatak hivatalos weboldaláról az erpatak.hu-ról
De nem jobb a helyzet Érpatak önkormányzatának adatkezelési nyilatkozatával sem
NORTH ATLANTIC PROTECTOR MAGYARORSZÁG KFT – amely cég törlés alatt van és egy időben az UD Zrt. alvállalkozója volt – tulajdonát képező int2sec.hu domain névről üzenet érkezett, miután az adatvédelmi szabályzatra lettünk volna kíváncsiak. Merthogy, ha egy alkalmazás személyes adatokat kér be – márpedig ha igaz, hogy apróhirdetéseket lehet feladni a Sherlock Porks azt állítja magáról, hogy ő az Orosz Mihály Zoltán propaganda anyagait terjesztő applikáció fejlesztője és megküldte az adatvédelmi nyilatkozatot ami így így néz ki: “Aranyapám… ezt beszoptad.”

Szerző:
depresszió mocsara
Feb 01, 2017 00:56:43
Válasz
(3)
*éppen sodi hálózsákjában bugyog
Feb 01, 2017 00:56:43
stabil köszfetyítyés
Feb 01, 2017 01:11:06
A sodinak valami nagyon ütős kontentet kellene összehoznia, hogy legyen nézettsége. Mondjuk egy bebaszós live-ot.
A sodi játszik-ot, meg tényleg nem kellene erőltetnie. Vagy ha folytatni akarja, akkor mondjuk pasziánszozzon, vagy Honfoglalózzon. Legalább annyi nézője lenne, mint most.
A sodi játszik-ot, meg tényleg nem kellene erőltetnie. Vagy ha folytatni akarja, akkor mondjuk pasziánszozzon, vagy Honfoglalózzon. Legalább annyi nézője lenne, mint most.
Feb 01, 2017 01:11:06
töppedt buzigolyók
Feb 01, 2017 01:11:58
A recskásnak a legutóbbi videóban határozottan fehérebbek az orbitrágó-fogai, mint eddig.
Ez viszont csak egy dolgot jelenthet: gazdatest. Magától ugyanis soha nem menne el fogászhoz egy fogfehérítésre. Ez 100%.
Ez viszont csak egy dolgot jelenthet: gazdatest. Magától ugyanis soha nem menne el fogászhoz egy fogfehérítésre. Ez 100%.
Feb 01, 2017 01:11:58
töppedt buzigolyók
Feb 01, 2017 01:53:45
100%, hogy valami súlyos betegsége van. Videóról videóra egyre kevesebb haja van. De nem úgy, mint akinek rendesen levágják, hanem úgy, mint akinek csomókban hullik. Nagyon durva.
Feb 01, 2017 01:53:45
.
Feb 01, 2017 01:57:12
100%, hogy valami súlyos betegsége van. Videóról videóra egyre kevesebb haja van. De nem úgy, mint akinek rendesen levágják, hanem úgy, mint akinek csomókban hullik. Nagyon durva.
ez is szembetűnő, de az, ahogy "beszél" még durvább. két szót nem tud egymás után elmondani makogás, dadogás, heherészés nélkül.
Feb 01, 2017 01:57:12
.
Feb 01, 2017 01:58:14
35 évesen ez nagyon, nagyon durva.
Feb 01, 2017 01:58:14
kripli figyelő
Feb 01, 2017 02:14:36
Lehet gyógyszerre piál.Valamit szedhet hogy elviselje a meló csá stresszt és alkoholista már évek óta. Feb 01, 2017 02:14:36
banshee
(
x24)
Feb 01, 2017 06:35:24
x24)
vagy tényleg rákos
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 01, 2017 06:52:40
vagy tényleg rákos
Feb 01, 2017 06:52:40
Schwezoff David
Feb 01, 2017 07:43:48
Feb 01, 2017 07:43:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 01, 2017 07:59:15
Nekem a legfrissebb videókon az tűnt fel, hogy megint elég rendesen lefogyott. Nincs úgy felpuffadva, mint tavaly.
Feb 01, 2017 07:59:15
-
Feb 01, 2017 08:08:13
vicces ahogy minden videoja vegen huzza a mondatokat hogy pont kereken egy ora/fel ora legyen, majd hirtelen befejezi ugy hogy az utso masodperceket nem is erteni. sodi, tudtad, hogy ez egy tipikus autista magatartasforma?
Feb 01, 2017 08:08:13
Textilfrei Thetan
Feb 01, 2017 08:19:48
Az is vicces, hogy a fórum és a facse után most a tecsőn beszélget velünk.
Egyébként szerintem is szed valami gyógyszert, legkésőbb a fordos pszichológus néni óta igencsak valószínű. Lehet, hogy valami kombót tol, pl. antidepi plusz valami szedatív, amire még iszik is néha
Egyébként szerintem is szed valami gyógyszert, legkésőbb a fordos pszichológus néni óta igencsak valószínű. Lehet, hogy valami kombót tol, pl. antidepi plusz valami szedatív, amire még iszik is néha
Feb 01, 2017 08:19:48
Textilfrei Thetan
Feb 01, 2017 08:22:15
Határozottan látszik, hogy nem ura sem a gesztusainak, sem a bélműködésének.
Feb 01, 2017 08:22:15
Textilfrei Thetan
Feb 01, 2017 08:26:49
A sodi játszik-ot, meg tényleg nem kellene erőltetnie. Vagy ha folytatni akarja, akkor mondjuk pasziánszozzon, vagy Honfoglalózzon.
Sodi képességeihez és érdeklődési köréhez a "suicide bomber" nevű minimalista játékot tudnám javasolni, talán még emlékszik rá valaki
Feb 01, 2017 08:26:49
Textilfrei Thetan
Feb 01, 2017 08:32:41
Egyébként sodika életében két igazán komoly gyomrost kapott csak, ami valóban kárt tett az idegrendszerében, az első a zsidó tanárúr volt, a másik angyinéni. Mindkét eset után hónapokig tartó nagygenerál kellett és nem is sikerült tökéletesen újrahúzni a rendszert.
Feb 01, 2017 08:32:41
broni?
Feb 01, 2017 09:00:46
Feb 01, 2017 09:00:46
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 01, 2017 09:08:51
Az is nagyon csúnyán betett neki, amikor bebukta a Nándorfejérvár utcai lakást, és Pátyra kellett költöznie.
Feb 01, 2017 09:08:51
Hiénaverő
(
x17)
Feb 01, 2017 09:10:15
x17)
Mától felpörög a Gyagyás, érdemes nézni a YT-csatornákat.
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 01, 2017 09:12:30
Heti három edzés. Átlagban, főszabályként.
Feb 01, 2017 09:12:30
még éltet a remény
Feb 01, 2017 09:46:29
Feb 01, 2017 09:46:29
Hiénaverő
(
x17)
Feb 01, 2017 09:50:35
x17)
Hiénaverő
(
x17)
x17)
-
Feb 01, 2017 09:50:56
még éltet a remény
Feb 01, 2017 09:50:56
Textilfrei Thetan
Feb 01, 2017 09:53:18
Felesleges könyveket ajánlani a gyagyásnak, zsír, úgysem tud egyet sem elolvasni. Ezt ráadásul egy zsidó írta, a tetejébe még doktor is. A sodi csak diploma nélküli szélhámosok shikerkönyveit olvassa. Az ADHD pedig csak egy kis része a gyagyás problémáinak
kisboros1 40 perce
Itt van mégegy tipp, amiből megtudhatod, miért veszel annyi dvd-t, amiket aztán nem nézel meg... A Conjuringot meg dobd ki libri.hu/konyv/dr_mate_gabor.szetszort-elmek.html
kisboros1 40 perce
Itt van mégegy tipp, amiből megtudhatod, miért veszel annyi dvd-t, amiket aztán nem nézel meg... A Conjuringot meg dobd ki libri.hu/konyv/dr_mate_gabor.szetszort-elmek.html
Feb 01, 2017 09:53:18
Hiénaverő
(
x17)
Feb 01, 2017 09:53:29
x17)
Mondjuk ha csak taknyot eszik és azt kannás boroviccsal öblögeti le, akkor megvan a rejtély kulcsa.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 01, 2017 09:54:27
x17)
Kisboros, úgy érzed hogy rajtad segítettek a shikerkönyvek? hahaha
Törpapa fala
Feb 01, 2017 10:03:37
épp most ·
Andriska a sodi keres nagyon, azt hireszteli, hogy tartozól neki pénzzel és ha megtalál akkor lever!
Feb 01, 2017 10:03:37
Fal
Feb 01, 2017 10:06:25
épp most ·
épp most ·
www.facebook.com/andras.molnar.5015?ref=ts&fref=ts
Feb 01, 2017 10:06:25
Schwezoff David
Feb 01, 2017 10:57:17
Mondjuk ha csak taknyot eszik és azt kannás boroviccsal öblögeti le, akkor megvan a rejtély kulcsa.
Feb 01, 2017 10:57:17
Hans a buziszaunából
Feb 01, 2017 11:17:00
Feb 01, 2017 11:17:00
Terry Black
Feb 01, 2017 11:41:45
Eléggé igénytelen vagy, Hans! Azért a 20 eurósért deli arab vagy nigériai herceget is vehetnél magadnak!
Feb 01, 2017 11:41:45
Hans a buziszaunából
Feb 01, 2017 11:55:11
3 eurós döner, hahó!
20 euro angyalsztárny!!!
Feb 01, 2017 11:55:11
Púpos Recskapók
Feb 01, 2017 11:59:00
valaki kijegyzeteli a lényeget? nszksz!
Törpapa természetesen nem utalt még egy büdös vasat sem, sőt, a gnóm hívásaira már nem is válaszol, fel sem veszi őket egy ideje. Mivel különösebben nem veszett össze vele, ezért ő is arra gyanakodik, hogy sitten van a dörpséff.
Az anno általa emlegetett (egyik) 500 eurós lehúzás valóban a négerhez volt köthető, jól tippeltünk. A pontos mivoltát "taktikai okokból" nem akarja megosztani a gyagyás, ami viszont arra enged következtetni, hogy itt nem egyszerűen a kaucióról volt szó, hanem annál valami sokkal meredekebb dologról, konkrétan "csalásról" beszél.
Elképesztő nagypofájú monológot nyom le ennek kapcsán, hogy prekoncepciójával ellentétben sokan élnek odakint is 2000 Euró alatt akik frusztrált alja szar csalók és képesek lehúzni A Jobban Kereső SoDIt, pl. ellopkodni a szaunában a 10 eurós fürdősóit.
Utána a többszáz eurónyi VR játékát, blúréj filmjét mutogatja végig, amiket ki se bontott, pocsék angolsággal a címeket felolvasva.
Az ugrálórobotot nagyon örül, hogy megvette, mert ennek köszönhetően rájött, hogy tök felesleges lenne neki a drága drón is, mert ugyanúgy csak a polcán porosodna. Persze a városbemutató videóihoz lehet jó lenne, úgyhogy lehet mégis vesz egyet.
A 66 másodperc csatornájának vége, mert rájött hogy a kutya nem nézte. Ezért inkább a "kiemelt szórakoztatófaktorral" rendelkező új csatornáira koncentrál a jövőben.
Angolozás, edzés, úszkálás, most már thényleg, szházszházalékh, itt a nagy fordulópont, felpörgés már jövő héten. A sportos SoDI már borítékolható, minden bizonnyal városnézés során össze is fog ismerkedni valakivel. Gyakorlatilag a szájában érzi már a pina ízét, már saját lakásról, összeköltözésről fantáziál.
Megint mániás fázis van, remélem kirúgják vagy beviszik áttétes rákkal.
Feb 01, 2017 11:59:00
Hans aus Textilfrei
Feb 01, 2017 12:01:47
" A sportos SoDI már borítékolható, minden bizonnyal városnézés során össze is fog ismerkedni valakivel."
* integet *
" Gyakorlatilag a szájában érzi már apina geci ízét, "
* kijavít *
* integet *
" Gyakorlatilag a szájában érzi már a
* kijavít *
Feb 01, 2017 12:01:47
-
Feb 01, 2017 12:12:37
Baszki, nem csak egész mondatokat nem tud képezni, de még a ragozás is nehezen megy neki.
youtu.be/1OtPLmk5nV0?t=334
5:34
youtu.be/1OtPLmk5nV0?t=334
5:34
Feb 01, 2017 12:12:37
Schwezoff Dávid
Feb 01, 2017 12:22:16
faszért nem jeleníti meg?
Valaki be im src-zné rendesen?
Jobb egérgomb, kép megjelenítésével látszik.
Sodi, te buzi, javítsad már meg a fórumodat!
-
Sodi rábukik a....mikrofonra:-)
Rossz linket másoltál, a full elérési út kell (gyk.: .jpg a végén)
-
Feb 01, 2017 12:23:29
faszért nem jeleníti meg?
img.sodika.dk/imgur.com/iY1Gpgc.jpg
Feb 01, 2017 12:23:29
-
Feb 01, 2017 12:24:29
i.imgur.com/iY1Gpgc.jpg
i.imgur.com/iY1Gpgc.jpg
elbasztam

Feb 01, 2017 12:24:29
Schwezoff Dávid
Feb 01, 2017 12:25:02
Sodi rábukik a....mikrofonra:-)

nszksz
Feb 01, 2017 12:25:02
töppedt buzigolyók
Feb 01, 2017 12:56:32
gyakorlatilag már csak pár tincs haj van a fején fölül. Kilátszik a fejbőre. Valamitől brutálisan kopaszodik a Sodi.
Feb 01, 2017 12:56:32
broni
Feb 01, 2017 13:00:31
gyakorlatilag már csak pár tincs haj van a fején fölül. Kilátszik a fejbőre. Valamitől brutálisan kopaszodik a Sodi.
a kemoterápia.
Feb 01, 2017 13:00:31
Schwezoff Dávid
Feb 01, 2017 13:07:40
a kemoterápia.
Kár belé a drága vegyszer! Már most is úgy néz ki, mint egy háromnapos hulla.
Fingó hulla.
Feb 01, 2017 13:07:40
Pajor atya
Feb 01, 2017 13:11:17
A rengeteg maszturbálástól hullik csomókban a haja és szőrösödik a tenyere. A gerincproblémáiról nem is beszélve, az is a fiatalkori rendszeres önfertőzés következménye. Persze, ha időben hozzám fordul tudtam volna rajta segíteni, ma már túlkoros az én ízlésemnek. Na kiscserkészekkel zuhanyzás, csá!
Feb 01, 2017 13:11:17
broni
Feb 01, 2017 13:17:08
Feb 01, 2017 13:17:08
Pajor atya
Feb 01, 2017 13:18:16
Inkább térjél meg az egyház kebelébe, gyermekem. Gyere, térdelj ide elém és feloldozom bűneidet.
Feb 01, 2017 13:18:16
--pajor II
Feb 01, 2017 13:19:10
Feb 01, 2017 13:19:10
Örebro
(
x17)
Feb 01, 2017 13:19:52
x17)
Angyi?bejin?
Pajor atya
Feb 01, 2017 13:23:10
De hülye vagyok, nincs is rajtam gatya a reverenda alatt. Na donáldkacsázás csá!
Feb 01, 2017 13:23:10
ZsírBt
Feb 01, 2017 13:25:05
Nocsak Borinak van humora?
www.facebook.com/photo.php?fbid=372301913162677&set=a.113059592420245.1073741828.100011486131935&type=3
www.facebook.com/photo.php?fbid=372301913162677&set=a.113059592420245.1073741828.100011486131935&type=3
Feb 01, 2017 13:25:05
Schwezoff David
Feb 01, 2017 13:27:16
A melyen kereszteny gondolkodas es erkolcsfilozofia ilyen megnyilvanulass meg egy echte zsido trollnak is konnyet csal a szemebe!
Feb 01, 2017 13:27:16
Pajor atya
Feb 01, 2017 13:30:03
facebook.com/photo.php?fbid=372301913162677&set=a.113059592420245.1073741828.100011486131935&type=3
facebook.com/photo.php?fbid=372301913162677&set=a.113059592420245.1073741828.100011486131935&type=3
Szóljatok a macskának, hogy amíg mozog nincs gond, de meghalni menjen máshová a biztonság kedvéért, alexander a leopárdember a döglött állatokat szereti,fene a gusztusát. Én jobban élvezem, ha mocorog meg sikongat ami alattam van :)
Feb 01, 2017 13:30:03
broni
Feb 01, 2017 13:53:54
hep-hep!!!!!!!, kedves zsidó testvérem.
"pr"
Feb 01, 2017 13:53:54
vidéki troll
Feb 01, 2017 13:57:30
A bal halántékától már a feje tetejéig kopasz. (Ahogy oldalt fordítja a fejét látszik.)
Feb 01, 2017 13:57:30
Schwezoff Dávid
Feb 01, 2017 13:58:53
Sodi Punk korszakának szárnypróbálgatási szakaszának lehetünk tanúi!!!
Feb 01, 2017 13:58:53
Huhurikú
Feb 01, 2017 13:59:12
László Boros Izé, ha már itt vagy... van a szomszédban egy kakas... :))
Feb 01, 2017 13:59:12
Penzmento
Feb 01, 2017 14:20:27
Bassza meg lojetek agyon! Azt almodtam hogy Bori kerget egy mecset udvaran es le akar smarolni!
Feb 01, 2017 14:20:27
broni
Feb 01, 2017 14:21:09
oda senki, endre már ugyis hónapok óta fennt van a gyertyalángon........nyugodtan meghalhat.
Feb 01, 2017 14:21:09
--pajor II
Feb 01, 2017 14:22:52
Bassza meg lojetek agyon! Azt almodtam hogy Bori kerget egy mecset udvaran es le akar smarolni!
Ilyenek ez a látens homoszexualitás. Ha már arról álmodsz, hogy egy azonos neművel smárolsz (még a másik fél beleegyezésével...) az már rég rossz...
Feb 01, 2017 14:22:52
.
Feb 01, 2017 14:24:43
Endre a mai vlogban beszélj a betegségedről, most ez foglalkoztatja a nézőidet.
Feb 01, 2017 14:24:43
Hiénaverő
(
x17)
Feb 01, 2017 14:26:22
x17)
A trőppekeci a Vámbír Krisztát állította be háttérnek Fácsén. Így reklámozza a művészi alkotásait, ha már nincs pénze galériát bérelni (pedig a Gyagyás biztos küldene még neki egy kis lóvét). Tuti ez is Sneci egyik hatástöbbszöröző marketinghúzásából jött neki.
malacz
Feb 01, 2017 14:40:20
444.hu/2017/02/01/ovodasoktol-lopott-szorpot-egy-32-eves-acsi-ferfi
Helytelen. Pécsi.
Feb 01, 2017 14:40:20
Laci
Feb 01, 2017 14:41:21
*éppen sodi hálózsákjában bugyog
A sodi hálózsákjában más szokott bugyogni xD
Feb 01, 2017 14:41:21
gyógyszerre likőrke
Feb 01, 2017 14:52:24
*hevesen integet*
Feb 01, 2017 14:52:24
broni
Feb 01, 2017 16:27:33
felkelni , hétalvók!faszotokra süt a nap!!!!!!!!!!!!
Feb 01, 2017 16:27:33
broni
Feb 01, 2017 16:53:38
sodi, holnap leszopod putyint??????????????
Feb 01, 2017 16:53:38
banshee
(
x24)
Feb 01, 2017 17:25:03
x24)
kripli figyelő
Feb 01, 2017 17:44:29
Tudtátok hogy az etyetyemet elvégzett informatikusok (tehát nem a kibukott sodi),az etyetyem után nem találnak munkát a szakmájukban?
Van egy olyan gyanúm hogy kisborossal beszélget a gyagyás mostanság.
Feb 01, 2017 17:44:29
Örebro
(
x17)
Feb 01, 2017 17:45:37
x17)
gyagyås, te nem hogy hus ver informatikust nem lattal, haenm pinåt sem! Menj el orvoshoz, beszeded lelassulasa egyertelmusiti, hogy komoly beteg vagy, aminek en persze rohadtul örulök!
te gyagyås fasz, ha azt hiszed, hogy az andi nem vesz eszre amikor leskelödsz akkor tevedsz, nehogy kurvåra el legyen verve a pofåd:-). ennyire nem lehetsz beteg, hogy angyi miatt berlin közelebe költözöl, mindegy!
te gyagyås fasz, ha azt hiszed, hogy az andi nem vesz eszre amikor leskelödsz akkor tevedsz, nehogy kurvåra el legyen verve a pofåd:-). ennyire nem lehetsz beteg, hogy angyi miatt berlin közelebe költözöl, mindegy!
stressznélküli nyugi
Feb 01, 2017 18:09:52
Tudtátok hogy az etyetyemet elvégzett informatikusok (tehát nem a kibukott sodi),az etyetyem után nem találnak munkát a szakmájukban?
Megint más a hibás!
Feb 01, 2017 18:09:52
Örebro
(
x17)
Feb 01, 2017 18:15:39
x17)
www.iltalehti.fi/iltvhullumaailma/201702010100020_a6.shtml?utm_source=kerro_kaverille&utm_medium=email
broni ez a video neked :-)
broni
Feb 01, 2017 18:37:09
www.iltalehti.fi/iltvhullumaailma/201702010100020_a6.shtml?utm_source=kerro_kaverille&utm_medium=email
jó, de azt hittem, szarik is)))))))))))))))))
Feb 01, 2017 18:37:09
broni
Feb 01, 2017 18:39:44
Feb 01, 2017 18:39:44
kripli figyelő
Feb 01, 2017 18:42:32
gyagyås, te nem hogy hus ver informatikust nem lattal, haenm pinåt sem! Menj el orvoshoz, beszeded lelassulasa egyertelmusiti, hogy komoly beteg vagy, aminek en persze rohadtul örulök!
Csak azért akar nőt hogy végre "véletlenül" összetalálkozzon Andival,anélkül hogy a rendőrök elvigyék a stalker sodit. te gyagyås fasz, ha azt hiszed, hogy az andi nem vesz eszre amikor leskelödsz akkor tevedsz, nehogy kurvåra el legyen verve a pofåd:-). ennyire nem lehetsz beteg, hogy angyi miatt berlin közelebe költözöl, mindegy!
Feb 01, 2017 18:42:32
broni
Feb 01, 2017 18:47:54
ttps://lh3.googleusercontent.com/-ozG23XbFvjg/UewMO-s92AI/AAAAAAAAAb4/GDGsvFSn-RI/w426-h423/85b538d4-c220-4ebd-b58b-dd6be56a0af5
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 01, 2017 18:47:54
broni
Feb 01, 2017 18:49:49
Feb 01, 2017 18:49:49
töppedt buzigolyók
Feb 01, 2017 19:29:38
Aztabüdöskurva, milyen szarul van levágva a haja :D És ez már a korrigált verzió, mert mikor Újszászról ment vissza, akkor úgy nézett ki, mint akinek otthon nyírták le egy papírvágó ollóval. (Gondolom így is történt.) És geci tényleg nincs haja oldalt már semmi. A homloka kétoldalt konkrétan a feje tetejéig ér. Bazmeg, recskás, a 60 éves Apámnak konkrétan több haja van, mint neked. És ez nem vicc. Mondjuk jobb kondiban is van, mint te.
Feb 01, 2017 19:29:38
-
Feb 01, 2017 19:52:07
nagyon le van robbanva asodi. avadászbika sodi.
Feb 01, 2017 19:52:07
broni
Feb 01, 2017 20:24:29
Feb 01, 2017 20:24:29
broni
Feb 01, 2017 21:08:10
hejj büdös komcsi muzsik, meg leszel baszva!!!!!!!!!!!!!
előre, kamarádok!!!!!!!!halál a kgb-szarzsákra!
Feb 01, 2017 21:08:10
-
Feb 01, 2017 21:13:50
recsi, hol van mar az uj yt csatorna? ugye tudunk ma induli? vagy csak Jövő héten?
Feb 01, 2017 21:13:50
holnapi indulás
Feb 01, 2017 21:23:12
recsi, hol van mar az uj yt csatorna? ugye tudunk ma induli? vagy csak Jövő héten?
*szház szházalék, inkább ma nem alszom
Feb 01, 2017 21:23:12
Putyin Elnök Úr
Feb 01, 2017 21:56:16
hejj büdös komcsi muzsik, meg leszel baszva!!!!!!!!!!!!!
Feb 01, 2017 21:56:16
broni
Feb 01, 2017 22:10:50
rohadt muszka!!!!!!!!!!!!!!!!állatok vagytok!!!!!!!!!!
Feb 01, 2017 22:10:50
csivaegő
Feb 02, 2017 00:02:25
na én nem vagyok dermatológus vagy belgyógyász szóval kurvára nem fogok tudni valami komoly diagnózist felállítani pláne nem interneten át. a hajhullás alapvetően genetikai dolog, simán lehet hogy csak most indult be a szardarabnál. a másik az durvább mert lehet hogy kórosan alacsony a vörösvérsejtek száma, és attól lehet nagyon gyorsan kopaszodni. meg annak kísérő tünete a levertség sépadtság meg a végtagokban elégtelen keringés. nyilván mindenki kurvára örülne ha faszverő kretén leukémiás lenne, de sszerint ez kurvára nem reális. viszont hiánybetegségei leht hogy vannak, amilyen undorító fosokat lapátol be a pofájába. pláne ha rá is piál4!! szerintem a beszédkészség romlása és a többi tünet főleg pszichés eredetű. gondoljatok bele hogy ez a fasz gyakorlatilag napi pár mondatot makog el, nem beszél senkivel!! kurvára be lehet csavarodni az egyedülléttől ennél sokkal komolyabban is megzakkantak már emberek. szerintem a náci féreg halálos betegségére tenni túl optimista :DDDDDDDDD viszont az elég valószínű hogy hamarosan teljesen elmey az esze ott egyedül!!!
Feb 02, 2017 00:02:25
töppedt buzigolyók
Feb 02, 2017 00:45:13
Bármi is a baja, folyamatosan súlyosbodik. Szerintem hamarosan gyámság alá kerül, ha ugyan nincs már alatta.
Feb 02, 2017 00:45:13
töppedt buzigolyók
Feb 02, 2017 02:03:34
Csivaegő! Te, mint orvos meg tudod mondani, hogy mi okozza a púpos kényszeres kéztartását? Folyamatosan ökölbe van szorítva a keze, és csak a mutató-, és hüvelykujját használja, de jellemzően azokat is csak behajlítva, vagy egymáshoz dörzsölgeti őket. Talán nem is tudnék hirtelen ez alól kivételt mondani. Az összes videóján ezt látni. Gépelni is csak egy ujjal szokott, és a Fapoleonon láthattuk, hogy a faszveréshez is csak ezt a két ujját használja. Defektes lenne?
Feb 02, 2017 02:03:34
Textilfrei Thetan
Feb 02, 2017 06:06:06
Sodi szülei kopaszodnak vajon? Mondjuk az anyját ilyen parókás zsidónőnek képzelem
Feb 02, 2017 06:06:06
Президент Путин
Feb 02, 2017 06:26:59
Sodi! Ha nem jössz ma lelkesen tapsolni a Kossuth térre nekem, akkor megy az FSzB!
Feb 02, 2017 06:26:59
reggeli sajtószemle
Feb 02, 2017 07:04:45
ezahir.hu/2017/01/31/Sherlock Porks-az-erpataki-polgarmesternek-dolgozik/
Feb 02, 2017 07:04:45
-
Feb 02, 2017 07:07:31
Defektes lenne?
Feb 02, 2017 07:07:31
Örebro
(
x17)
Feb 02, 2017 07:40:14
x17)
hehehe, ganyolt a malac rendesen.
-
Feb 02, 2017 08:10:23
Egy 2009-es blogbejegyzése miatt első fokon 1 év 6 hónapot kapott felfüggesztve, a másodfok ezt 300 óra közmunkára változtatta.
Sherlock Porks fejlesztette le azt a mobil applikációt az érpataki polgármester számára, amivel különböző üzeneteket tudtak eljuttatni a választóknak az időközi kampány finisében. Sherlock Porks azt állítja, hogy az egy apróhirdetés feladatára alkalmas fejlesztés, de inkább propaganda, kampánycélokat szolgál. Portálunk munkatársa által kipróbált applikáción, ugyanis hirdetést nem lehet feladni. Miután kapcsolatba léptünk a fejlesztővel ilyen “szép” üzenetet kaptunk Érpatak hivatalos weboldaláról az erpatak.hu-ról
De nem jobb a helyzet Érpatak önkormányzatának adatkezelési nyilatkozatával sem
NORTH ATLANTIC PROTECTOR MAGYARORSZÁG KFT – amely cég törlés alatt van és egy időben az UD Zrt. alvállalkozója volt – tulajdonát képező int2sec.hu domain névről üzenet érkezett, miután az adatvédelmi szabályzatra lettünk volna kíváncsiak. Merthogy, ha egy alkalmazás személyes adatokat kér be – márpedig ha igaz, hogy apróhirdetéseket lehet feladni a Sherlock Porks azt állítja magáról, hogy ő az Orosz Mihály Zoltán propaganda anyagait terjesztő applikáció fejlesztője és megküldte az adatvédelmi nyilatkozatot ami így így néz ki: “Aranyapám… ezt beszoptad.”
Feb 02, 2017 08:10:23
Örebro
(
x17)
Feb 02, 2017 08:26:55
x17)
Sherlock Porksmentes övezet
-
Feb 02, 2017 10:23:05
Feb 02, 2017 10:23:05
púp-orr-sérvész
Feb 02, 2017 10:25:50

Feb 02, 2017 10:25:50
Škoda Superb
Feb 02, 2017 10:28:46
A legjobb képet kaptam el az új matyarászó csidejóból! xD

Feb 02, 2017 10:28:46
Textilfrei Thetan
Feb 02, 2017 10:33:49
Sodi told le nullással a sérót és irány érpatak!
Az már nincs is olyan messze púpszásztól.
Az már nincs is olyan messze púpszásztól.
Feb 02, 2017 10:33:49
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™