Csak nehogy a gonosz izlandi boszorkány eltüntesse az otthoniak drága pénzén vett és sodinak küldött meleg télikabátot!
Nagyjából arról szólt a levél, hogy tudja a Titán, hogy hosszú évek óta nem beszélnek, és hogy Flódnis leveleit egyből kukázzák, ezért is ír ő. És azt szeretné kérni, hogy béküljenek ki az anyjukkal. Mintha az lett volna benne, hogy másik városban, talán Sopronban élnek.
Arra tippelnék, hogy amikor a krampuszon kitört a cigányfasz iránti fékezhetetlen vágy, otthagyta a két kislányt az apjukkal, és évekig feléjük sem nézett, amíg Novotni István kormolta a lyukait. Aztán mikor megvonta tőle a kokeró a faszt, hirtelen nagy bűntudata lett a debil doktornőnek, de addigra már se a gyerekek, se az apjuk nem akarta látni.
Az is biztos, hogy a bíróság az apának ítélte a lányokat, Flódnisnak láthatási joga sincs. Az apuka vagy jogilag erősebb még a Dőrppénél is, vagy a hölgyúr a teljes elhanyagolás mellett esetleg bántalmazta is a családját. Ez nem lenne nagy meglepetés.
Disz is máj POLÁJSZI, faszparaszt!
Hot ketchup.
Bazmeg.
kurvanagy, ahogy az egyenes úton nekibaszódik a falnak :D
Elvonón eszi a nővérkék szarát.
Vajon lehet telefonon keresztül cipőt nézegetni?
Rend van, na!
Mint anno bécigánynál?
Minden elsőéves troll regisztráljon 3-4 kamuprofilt és tényfeltárjon, mellékretardológiából ez lesz a félévi gyakorlati feladat!
Meg a faszt! A francnak se hiányzik, hogy a kisfosos estéket őrjöngjön itt, hogy a trollok eleve elkúrták a "színész karrierjét" és ezért nem próbálkozik, csak a mikropéniszt rázza a Hasselhoff poszterre!
Költözzön fel Budapestre és csináljon hülyét magából nyugodtan! Nem kell ehhez egy kavicsot se megmozdítania senkinek. Ha te vagy Eszmi, akkor gurulj le szépen a dombról és rendezd le Lackóval privátban a dolgaidat, ne itt a fórumon!
Az nem lehetséges, hogy vannak még olyanok, akiknek a fasza televan a tiszafaszomi fenyegetőzős homárköcsöggel?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Igazán parádés őrjöngéseket tud produkálni a kisbuzi, emlékezzünk csak a kaszablokkára, hahó! Én személy szerint nagyon sokat röhögök a filmötletein és az örök jövő hétre halasztódó nagyerejű nyomozásokon is. Sokkal szórakoztatóbb mellékretard, mint Proland.
nem is fog. de ha mégis, akkor kérünk hangfelvételt! nszksz! valami leoltós műsor lesz, vagy csak megkérdezed mikor fog hajat mosni?
proland egyedüli humorfaktora, amikor őrjöngve tagadja, hogy sittes sanyi nővé tette. pedig ezt rgl is megerősítette. ezen kívül én átgörgetem minden kommentjét, mert kibaszott unalmas.
Igen, ugyanott olcsón herbál és alig használt állattetemek!
megafonnal lassan gurulva elindulsz az utcákon, és bemondod, hogy hol lakik kisboros a herbáldíler? vagy útbaigazítanak, vagy ő maga jön ki az utcára kínálva a portékáját. eszmi már annyi magyarázókártyát küldött szét tiszafoszomi malcímekre, hogy mindenki tudja mit árul a dílermigri.
Nagy fel hiénaverőnek! A kisbuzi magától talált ide, ő kezdte el a trollvadászatot a "Wanna play Michael?" kommenttel, próbált beépülni Chucky és Mörderpuppe néven. Sokáig nem kapott figyelmet, csak jótanácsot, hogy takarodjon innen a berregő maci faszára. Nem értette. Majd miután kapott egy pár faszt a szájába, a trolltanács szabad elvonulást biztosított számára. Még munkáltatóit sem kellett bemutatnia és hajmosós fényképet sem, a vele foglalkozó kommenteket és a szócikket törölték. Ennek ellenére a zsíroshajú dübbentő azóta is 24/7 itt lurkol, írogatja a trollaktáit, és folyamatosan trollozik minden felületen. Nem azért van itt, mert a trollok nem hagyják békén, hanem mert retard figyelemkurva, minta a haverjai!
Nem. Egyszerűen odamegyek és megkérdezem, mi a faszt képzel magáról, hogy fenyegetőzik. Ennyi.
Telefonszám van ehhez a zsíroshajú faszhoz?
10000000% hogy nem fog felhívni!!!
prolandnak erről szól a netes élete. a legjobb az volt amikor jani bácsizta magát egy másik profillal. ez már évek óta megy nála.
már évek óta folyik a nagyerejű nyomozás, Hahó!
zsír emberszűz.
Már egy ideje olvasgatom ezt a forumot, és tanulmányozom a retard univerzumot. Nyilván én is csak röhögök ezen a fasz kisboroson, meg a proli nőverőn és persze a főretard sodin. De kezdem unni kisboros baromságait és proland elmebetegségeit. Ráérek, nem tétel egy ilyen kiruccanás, legalább megnézzük a nejemmel a Dessewffy - Kastélyt, meg beköszönök az FBŐ-s fiúknak az Alkaloidába. Egy felcsengetés, meg 10 perc cipőnézegetés nem tétel.
Proland meg itt lakik Pesten, úgy is a Testvériség pályára szoktam járni futni, úgyhogy este futás után becsöngetek.
Jó lesz na.
a tesipályára csak buzi trollok járnak. gyere ide ha mersz, kicselezlek simán. 54-es karom van mint hamvasnak, erre harapnak a bölcsészcsajok. állítólag.
Mi is erre harapunk a spanokkal xD
NSZKSZ
??? He? Ez a sztori kimaradt...
Segitek inkább, sak hagyd abba
[img src=https://i.imgur.com/a/WyCNH.jpg]
Gondolom a vekni miatt.
Hint: jobb oldalt van a minta hogy kell beszúrni. Te elbasztad mert nem BB kódot, hanem HTML tageket raktál.
Ok. Köszi.
Jó zsidó holtig tanul.
LoooooL
Napasztmek.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Nem kell túlspilázni a dolgot, néha szerintem is szórakoztató.
Egyszerűen nem méltó a tanszékhez ilyen gyógyegér "trollkodás", ami kizárólag annyit érne el, hogy egy skizofrén mellékretardnak mankót adjunk a kezébe, hogy miért nem sikerül elérnie az álmait.
Jövő héten kigyúrja magát, és akkor beindul. első csaja angyi néni lesz.
Én nem értem, ha nincs telefonja, miért nem rak egyet össze magának a Jabilban?
:-))))))))
nincs rajta pénz.
Tudod vidéken még a feltöltőkártyázás megy, azt is évente 1x fogat szíva.
Vidéki szántóvető kisboros nem tudja, hogy 06-1- előhívóval lehet a Pesti Liberális Zsidó Mételyt hívni.
Mingyár kapcsolom!
Valahogy Tajginál sem szól soha a kaputelefon, valahogy Sherlock Porks sem tudott kiállni Zagyvával, csak gyerekekkel és öregasszonyokkal, és valahogy Kisruszkinak sem jön össze a vonatjegyre való, hogy kaszablokkát rendezzen. Kommentekben mindegyik nagyon kemény, de amikor fel kéne vállalni a konfliktusokat, akkor rendre taknyos lesz a nózi.
Jó, de melyik? A magyar? A szlovák? Az izraeli?
Ukrán.
Bizony. A hazaáruló patkány nem csakdisszertált disszidált Uhorscsinába, de még az ukránok ezreit lemészároló, a Krímet és Donyec-medencét is megszálló Putyin faszát is bő nyállal szopja! Ezért nálunk golyót kapnál, Borovoj, így csak az ukrán titkosszolgálat hallgat le a zuhanyrózsán keresztül, bizony!
kisboros1
A tigris nevű erőszakos balliberáis bűnözőnek.... blablabla
én azt hittem, hogy a tigris jobbos troll. nem mintha akkora jelentősége lenne, ezeket a retardokat oldaltól függően megveti mindenki.
inkább arról értekezzél, hogy miért nem hívod már fel a megadott telefonszámot!
Röstellem, de nem vágom, hogy drégelyvár hány szám ennek a fasszopó rolindának a címe? Kcs micsoda?
Drégelyvár utca 31., III. emelet, Kiss kapucsengő.
Hajrá!
Vedd videóra, mert rolinda is egy hazudós retard, és le fogja tagadni az incidenst.
Tajgi semmit nem értett meg az egész védikus irodalomból. Leragadt a mese részénél, a tanítás lényege nem ment át neki.
banshee
(
x24)
Nov 20, 2017 11:56:43
x24)
A gejzírekben akar buziszaunázni!
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 12:00:10
A gejzírekben akar buziszaunázni!
Csak nehogy a gonosz izlandi boszorkány eltüntesse az otthoniak drága pénzén vett és sodinak küldött meleg télikabátot!
Nov 20, 2017 12:00:10
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 12:20:05
És Tamás is külföldre szökött!
hvg.hu/kkv/20171120_Nincs_eleg_diszno_Magyarorszagon_a_kulfoldiekre_van_szuksegunk
hvg.hu/kkv/20171120_Nincs_eleg_diszno_Magyarorszagon_a_kulfoldiekre_van_szuksegunk
Nov 20, 2017 12:20:05
-
Nov 20, 2017 12:30:07
mark trolléga megint leszedte a tolvajkéregetők új oldalát?
Nov 20, 2017 12:30:07
trendbeli garázdaság
Nov 20, 2017 12:32:20
Titán feltette az idővonalára, de ez még a Bándy Katás időkben volt.
Boglárka és Bíborka a két lány neve, erre emlékszem.
Boglárka és Bíborka a két lány neve, erre emlékszem.
Nagyjából arról szólt a levél, hogy tudja a Titán, hogy hosszú évek óta nem beszélnek, és hogy Flódnis leveleit egyből kukázzák, ezért is ír ő. És azt szeretné kérni, hogy béküljenek ki az anyjukkal. Mintha az lett volna benne, hogy másik városban, talán Sopronban élnek.
Arra tippelnék, hogy amikor a krampuszon kitört a cigányfasz iránti fékezhetetlen vágy, otthagyta a két kislányt az apjukkal, és évekig feléjük sem nézett, amíg Novotni István kormolta a lyukait. Aztán mikor megvonta tőle a kokeró a faszt, hirtelen nagy bűntudata lett a debil doktornőnek, de addigra már se a gyerekek, se az apjuk nem akarta látni.
Az is biztos, hogy a bíróság az apának ítélte a lányokat, Flódnisnak láthatási joga sincs. Az apuka vagy jogilag erősebb még a Dőrppénél is, vagy a hölgyúr a teljes elhanyagolás mellett esetleg bántalmazta is a családját. Ez nem lenne nagy meglepetés.
Nov 20, 2017 12:32:20
Cukorhegyi Márk
Nov 20, 2017 12:33:21
mark trolléga megint leszedte a tolvajkéregetők új oldalát?
Disz is máj POLÁJSZI, faszparaszt!
Nov 20, 2017 12:33:21
Hot Ketchup
Nov 20, 2017 12:35:08
Nov 20, 2017 12:35:08
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 12:36:58
youtu.be/p5QTiolJEbY?t=3412
Sneci, te annyira hülye vagy, hogy az már fáj
Sneci, te annyira hülye vagy, hogy az már fáj
Hot ketchup.
Bazmeg.
Nov 20, 2017 12:36:58
tigris
Nov 20, 2017 12:39:52
Hot ketchup.
Bazmeg.
Bazmeg.
kurvanagy, ahogy az egyenes úton nekibaszódik a falnak :D
Nov 20, 2017 12:39:52
Xenu
Nov 20, 2017 12:40:45
Hol van Broni prof, sehol egy "RIP Charles Manson" poszt?
Nov 20, 2017 12:40:45
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 12:42:11
Hol van Broni prof, sehol egy "RIP Charles Manson" poszt?
Elvonón eszi a nővérkék szarát.
Nov 20, 2017 12:42:11
Úszó
Nov 20, 2017 12:50:47
délután nagyerejű telefonálás várható!
kisboros1 november
KMZ-Pegazus! Itt nem találom, de a fórumon olvastam a kommentet, amelyben engem, mint "tiszafaszomi buzeráns fogyatékost" emlegetsz és amelyben szerepelnek az adataid. Ha nem gond, a délután folyamán felhívlak a megadott számon, hogy leellenőrízzem, valóban te vagy-e a vonal tulsó végén, vagy más adatait adtad meg...
1 órája•
azt mondja, "ha nem gond" :))) milyen kis udvarias. kisboros1 november
KMZ-Pegazus! Itt nem találom, de a fórumon olvastam a kommentet, amelyben engem, mint "tiszafaszomi buzeráns fogyatékost" emlegetsz és amelyben szerepelnek az adataid. Ha nem gond, a délután folyamán felhívlak a megadott számon, hogy leellenőrízzem, valóban te vagy-e a vonal tulsó végén, vagy más adatait adtad meg...
1 órája•
Nov 20, 2017 12:50:47
kínzó kérdés
Nov 20, 2017 12:52:00
délután nagyerejű telefonálás várható!
kisboros1
1 órája•
kisboros1
1 órája•
Vajon lehet telefonon keresztül cipőt nézegetni?
Nov 20, 2017 12:52:00
-
Nov 20, 2017 13:02:46
Igazságot a Tolvajkéregetőknek
9 perce ·
Kedves követők, támogatók!
Újból letiltották 24 órára az oldalt. De még mindig élünk, próbálunk megoldást találni.
Egyúttal kérünk mindenkit, hogy ezt az oldalt jelentse:
www.facebook.com/Igazs%C3%A1got-a-Tolvajkerget%C5%…/
Ez egy nem hivatalos oldal, kizárólag ez és csakis ez az oldal működik a vád alatt álló Tolvajkéregetők támogatásával.
9 perce ·
Újból letiltották 24 órára az oldalt. De még mindig élünk, próbálunk megoldást találni.
www.facebook.com/Igazs%C3%A1got-a-Tolvajkerget%C5%…/
Ez egy nem hivatalos oldal, kizárólag ez és csakis ez az oldal működik a vád alatt álló Tolvajkéregetők támogatásával.
Nov 20, 2017 13:02:46
-
Nov 20, 2017 13:20:52
Igazságot a Tolvajkéregetőknek
9 perce ·
facebook.com/Igazs%C3%A1got-a-Tolvajkerget%C5%…/
9 perce ·
facebook.com/Igazs%C3%A1got-a-Tolvajkerget%C5%…/
Rend van, na!
Nov 20, 2017 13:20:52
-
Nov 20, 2017 13:24:17
mehet a tényfeltárás kisborosról a statiszta csoportokban!
Mint anno bécigánynál?
Minden elsőéves troll regisztráljon 3-4 kamuprofilt és tényfeltárjon, mellékretardológiából ez lesz a félévi gyakorlati feladat!
Nov 20, 2017 13:24:17
-
Nov 20, 2017 13:35:15
lackó!
közben várjuk a nagyerejű telefonálás eredményét, már délután van. nehogy elsodikázd, ahogy a trollos flokkot.
közben várjuk a nagyerejű telefonálás eredményét, már délután van. nehogy elsodikázd, ahogy a trollos flokkot.
Nov 20, 2017 13:35:15
Púpos Recskapók
Nov 20, 2017 13:40:31
Mint anno bécigánynál?
Meg a faszt! A francnak se hiányzik, hogy a kisfosos estéket őrjöngjön itt, hogy a trollok eleve elkúrták a "színész karrierjét" és ezért nem próbálkozik, csak a mikropéniszt rázza a Hasselhoff poszterre!
Költözzön fel Budapestre és csináljon hülyét magából nyugodtan! Nem kell ehhez egy kavicsot se megmozdítania senkinek. Ha te vagy Eszmi, akkor gurulj le szépen a dombról és rendezd le Lackóval privátban a dolgaidat, ne itt a fórumon!
Nov 20, 2017 13:40:31
-
Nov 20, 2017 13:41:30
ja bocs, a trollos flokk elindítása előtt még kiköltözöl oroszországba, gondolom Jövő héten.
Nov 20, 2017 13:41:30
Hot Ketchup
Nov 20, 2017 13:42:59
Evidencia, hogy a Lackót hergelő kommentek szinte mindegyike eszmitől származik, próbálja folyton napirenden tartani a témát
Nov 20, 2017 13:42:59
Hiénaverő
(
x17)
Nov 20, 2017 13:44:58
x17)
Evidencia, hogy a Lackót hergelő kommentek szinte mindegyike eszmitől származik
Az nem lehetséges, hogy vannak még olyanok, akiknek a fasza televan a tiszafaszomi fenyegetőzős homárköcsöggel?
Hiénaverő
(
x17)
Nov 20, 2017 13:47:59
x17)
Na mi van Borbála, felhívtad Pegazust? Vagy el lett ez is sodikázva?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Nov 20, 2017 13:48:46
kisboros mellékretard, Hahó! teljesen indokolt a szerepeltetése amikor a két fő csatorna nem üzemel.
Nov 20, 2017 13:48:46
tiszafaszomi knájtrájder
Nov 20, 2017 13:50:57
el lesztek kapva, rohadt trollok. kiképeztem magam minden ellen
Nov 20, 2017 13:50:57
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 13:51:27
Még nem hívott...
Nov 20, 2017 13:51:27
trendbeli garázdaság
Nov 20, 2017 13:53:59
Igazán parádés őrjöngéseket tud produkálni a kisbuzi, emlékezzünk csak a kaszablokkára, hahó! Én személy szerint nagyon sokat röhögök a filmötletein és az örök jövő hétre halasztódó nagyerejű nyomozásokon is. Sokkal szórakoztatóbb mellékretard, mint Proland.
Nov 20, 2017 13:53:59
-
Nov 20, 2017 13:55:34
Még nem hívott...
nem is fog. de ha mégis, akkor kérünk hangfelvételt! nszksz! valami leoltós műsor lesz, vagy csak megkérdezed mikor fog hajat mosni?
Nov 20, 2017 13:55:34
Hiénaverő
(
x17)
Nov 20, 2017 13:57:00
x17)
Egyébként nem tudom mit várnak az ilyen Kisboros-mentesítő kommentek szerzői? Hogy majd eltakarodik a picsába? Kisboros ÖRÖKKÉ a Sodifórumon fog lurkolni, nyomozni, okoskodni, trollvadászkodni, picsogni, fenyegetőzni, akárcsak Impotosz. Addig jönnek, míg le nem sittelik/gyogyóba nem zárják őket/ki nem nyúvadnak. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Feleleges az ilyen "jajj csak nehogy idecsaljátok őket" (LOLbazmeg idecsalni !!!! )-féle kommentektől bármit várni. Nyilván nem kell nekiállni direktbe fenyegetni a paranoid elmeháborodottat, de teljesen mindegy ki mit kommentel ide, ez a fasz 0-24ben itt lurkol, ergo nem ezen múlik.
Feleleges az ilyen "jajj csak nehogy idecsaljátok őket" (LOLbazmeg idecsalni !!!! )-féle kommentektől bármit várni. Nyilván nem kell nekiállni direktbe fenyegetni a paranoid elmeháborodottat, de teljesen mindegy ki mit kommentel ide, ez a fasz 0-24ben itt lurkol, ergo nem ezen múlik.
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 13:57:33
Igazából arra gondoltam, hogy megmondom neki, hogy lenézek tiszafaszomba. Hol lakik vasváriban? Vöröshadsereg útja 23?
Nov 20, 2017 13:57:33
-
Nov 20, 2017 13:58:18
proland egyedüli humorfaktora, amikor őrjöngve tagadja, hogy sittes sanyi nővé tette. pedig ezt rgl is megerősítette. ezen kívül én átgörgetem minden kommentjét, mert kibaszott unalmas.
Nov 20, 2017 13:58:18
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 13:58:49
A telefonbeszélgetést természetesen rögzítem és közkinccsé teszem. Bár, azt fontos tudni, hogy letiltott számot nem veszek fel.
Nov 20, 2017 13:58:49
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 14:02:47
Igazából arra gondoltam, hogy megmondom neki, hogy lenézek tiszafaszomba. Hol lakik vasváriban? Vöröshadsereg útja 23?
Igen, ugyanott olcsón herbál és alig használt állattetemek!
Nov 20, 2017 14:02:47
-
Nov 20, 2017 14:03:02
megafonnal lassan gurulva elindulsz az utcákon, és bemondod, hogy hol lakik kisboros a herbáldíler? vagy útbaigazítanak, vagy ő maga jön ki az utcára kínálva a portékáját. eszmi már annyi magyarázókártyát küldött szét tiszafoszomi malcímekre, hogy mindenki tudja mit árul a dílermigri.
Nov 20, 2017 14:03:02
stabil köszfetyítyés
Nov 20, 2017 14:06:15
Könyörgöm, Valaki magyarázza már meg, hogy ez miért jó, hogy magának válaszolgat más néven? Vagy ez valami betegség, őrület jele?
Migrén Mineral16 órája
Csiza Csaba különösen nagy trollszopó aki végérvényesen megköcsöglött délpesten. A burzsufosadék állatja nem csak a tényfeltárókat árulta el de folyamatosan burzsujfoshalmaz módjára szidja az RGL életmódját holott egy szakrális világrendben pont hogy az lenne a legmegfelelőbb. Nem vesz el senkitől semmit hanem harmóniában él együtt a természettel vagy Bartos Cs aki csak azzal táplálkozik amit a földanya Gaia felkínál neki. Véleményem szerint a civileket és a proletariátust zaklató trollok csak egy kis szektát képeznek és könnyűszerrel megszabadítható az egész fölbolygó tőlük egy határozott felrúgással személyre szabja tótawének cipaknak külgusznak tomanovicsnak és a Kiss Endre Farkas (Recskaboy) brigád összes tagjának. Halálkultusz az övék
Kevesebb
Válasz
Roland Kiss10 órája
Ez nagy meglátás, hogy Magyarországon Bartos Cs és RGL a legnagyobbak a legkisebbek közül, ennél keresztényibb gondolattal még nem találkoztam, kezdem azt gondolni, hogy valahonnan ismerlek, az ország vezetését is rájuk kéne bízni és Gaia is kedveli őket, ami legfontosabb.
Válasz
Migrén Mineral16 órája
Csiza Csaba különösen nagy trollszopó aki végérvényesen megköcsöglött délpesten. A burzsufosadék állatja nem csak a tényfeltárókat árulta el de folyamatosan burzsujfoshalmaz módjára szidja az RGL életmódját holott egy szakrális világrendben pont hogy az lenne a legmegfelelőbb. Nem vesz el senkitől semmit hanem harmóniában él együtt a természettel vagy Bartos Cs aki csak azzal táplálkozik amit a földanya Gaia felkínál neki. Véleményem szerint a civileket és a proletariátust zaklató trollok csak egy kis szektát képeznek és könnyűszerrel megszabadítható az egész fölbolygó tőlük egy határozott felrúgással személyre szabja tótawének cipaknak külgusznak tomanovicsnak és a Kiss Endre Farkas (Recskaboy) brigád összes tagjának. Halálkultusz az övék
Kevesebb
Válasz
Roland Kiss10 órája
Ez nagy meglátás, hogy Magyarországon Bartos Cs és RGL a legnagyobbak a legkisebbek közül, ennél keresztényibb gondolattal még nem találkoztam, kezdem azt gondolni, hogy valahonnan ismerlek, az ország vezetését is rájuk kéne bízni és Gaia is kedveli őket, ami legfontosabb.
Válasz
Nov 20, 2017 14:06:15
trendbeli garázdaság
Nov 20, 2017 14:08:08
Egyébként nem tudom mit várnak az ilyen Kisboros-mentesítő kommentek szerzői? Hogy majd eltakarodik a picsába? Kisboros ÖRÖKKÉ a Sodifórumon fog lurkolni, nyomozni, okoskodni, trollvadászkodni, picsogni, fenyegetőzni, akárcsak Impotosz. Addig jönnek, míg le nem sittelik/gyogyóba nem zárják őket/ki nem nyúvadnak. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nagy fel hiénaverőnek! A kisbuzi magától talált ide, ő kezdte el a trollvadászatot a "Wanna play Michael?" kommenttel, próbált beépülni Chucky és Mörderpuppe néven. Sokáig nem kapott figyelmet, csak jótanácsot, hogy takarodjon innen a berregő maci faszára. Nem értette. Majd miután kapott egy pár faszt a szájába, a trolltanács szabad elvonulást biztosított számára. Még munkáltatóit sem kellett bemutatnia és hajmosós fényképet sem, a vele foglalkozó kommenteket és a szócikket törölték. Ennek ellenére a zsíroshajú dübbentő azóta is 24/7 itt lurkol, írogatja a trollaktáit, és folyamatosan trollozik minden felületen. Nem azért van itt, mert a trollok nem hagyják békén, hanem mert retard figyelemkurva, minta a haverjai!
Nov 20, 2017 14:08:08
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 14:09:27
Nem. Egyszerűen odamegyek és megkérdezem, mi a faszt képzel magáról, hogy fenyegetőzik. Ennyi.
Nov 20, 2017 14:09:27
Hot Ketchup
Nov 20, 2017 14:12:57
Nov 20, 2017 14:12:57
halottkém
Nov 20, 2017 14:15:34
ne húzzátok ki a gyufát zsírnál, még feljelenti valamelyik ident trollt.
Nov 20, 2017 14:15:34
-
Nov 20, 2017 14:16:25
Könyörgöm, Valaki magyarázza már meg, hogy ez miért jó, hogy magának válaszolgat más néven? Vagy ez valami betegség, őrület jele?
Migrén Mineral16 órája
Kevesebb
Válasz
Roland Kiss10 órája
Válasz
Migrén Mineral16 órája
Kevesebb
Válasz
Roland Kiss10 órája
Válasz
prolandnak erről szól a netes élete. a legjobb az volt amikor jani bácsizta magát egy másik profillal. ez már évek óta megy nála.
Nov 20, 2017 14:16:25
-
Nov 20, 2017 14:17:24
ne húzzátok ki a gyufát zsírnál, még feljelenti valamelyik ident trollt.
már évek óta folyik a nagyerejű nyomozás, Hahó!
Nov 20, 2017 14:17:24
halottkém
Nov 20, 2017 14:17:47
tényleg zsír mikor basztál utoljára? vagy a testi örömök egy másik éned kiváltsága? (halott kutya nem ér!)
Nov 20, 2017 14:17:47
-
Nov 20, 2017 14:19:27
tényleg zsír mikor basztál utoljára? vagy a testi örömök egy másik éned kiváltsága? (halott kutya nem ér!)
zsír emberszűz.
Nov 20, 2017 14:19:27
halottkém
Nov 20, 2017 14:20:06
amikor olvasom a hiteltelen fenyegetőzéseid, meg az alaptalan felkészültséged kimennék hozzád proland, csak messze laksz a gazdagoktól.
Nov 20, 2017 14:20:06
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 14:20:47
Már egy ideje olvasgatom ezt a forumot, és tanulmányozom a retard univerzumot. Nyilván én is csak röhögök ezen a fasz kisboroson, meg a proli nőverőn és persze a főretard sodin. De kezdem unni kisboros baromságait és proland elmebetegségeit. Ráérek, nem tétel egy ilyen kiruccanás, legalább megnézzük a nejemmel a Dessewffy - Kastélyt, meg beköszönök az FBŐ-s fiúknak az Alkaloidába. Egy felcsengetés, meg 10 perc cipőnézegetés nem tétel.
Proland meg itt lakik Pesten, úgy is a Testvériség pályára szoktam járni futni, úgyhogy este futás után becsöngetek.
Jó lesz na.
Nov 20, 2017 14:20:47
újpalotai messi
Nov 20, 2017 14:24:15
Jó lesz na.
Jó lesz na.
a tesipályára csak buzi trollok járnak. gyere ide ha mersz, kicselezlek simán. 54-es karom van mint hamvasnak, erre harapnak a bölcsészcsajok. állítólag.
Nov 20, 2017 14:24:15
Sittes Sanyi
Nov 20, 2017 14:26:06
Mi is erre harapunk a spanokkal xD
Nov 20, 2017 14:26:06
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 14:26:58
Kisboros! (Mivel tudom, hogy itt lurkolsz)
Tudod, ez olyan, hogy a nőverő fasz haveroddal együtt rossz embert és rossz napot fogtatok ki a keménykedésre. Egy KMZ-s nem tűri, hogy fenyegessék ilyen fogyatékosok. Egy rohamlövész mégkevésbe.
Próbáltam idáig diplomatikus lenni, de látom nem talált értő fülekre a szavam. Továbbá címet és telszámot is kaptatok, de valahogy nem látlak sem téged, sem a palotai herkulest. A rendszám meg nem stimmel. Buktátok.
Szóval, ha ti nem jöttök, akkor én megyek.
Jó lesz beszélgetni, meglátod!
Tudod, ez olyan, hogy a nőverő fasz haveroddal együtt rossz embert és rossz napot fogtatok ki a keménykedésre. Egy KMZ-s nem tűri, hogy fenyegessék ilyen fogyatékosok. Egy rohamlövész mégkevésbe.
Próbáltam idáig diplomatikus lenni, de látom nem talált értő fülekre a szavam. Továbbá címet és telszámot is kaptatok, de valahogy nem látlak sem téged, sem a palotai herkulest. A rendszám meg nem stimmel. Buktátok.
Szóval, ha ti nem jöttök, akkor én megyek.
Jó lesz beszélgetni, meglátod!
Nov 20, 2017 14:26:58
stabil köszfetyítyés
Nov 20, 2017 14:27:47
NSZKSZ
Nov 20, 2017 14:27:47
powerfap
Nov 20, 2017 14:29:10
Azért néha a trollokat is retardáltnak nézik.
Pl amikor az aldiban röhögve fotózzák a kenyeres pultot.
Nov 20, 2017 14:29:10
powerfap
Nov 20, 2017 14:31:22
Na most..?
Nov 20, 2017 14:31:22
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 14:32:29
Azért néha a trollokat is retardáltnak nézik.
Nov 20, 2017 14:32:29
-
Nov 20, 2017 14:33:24
Na most..?
Segitek inkább, sak hagyd abba
Nov 20, 2017 14:33:24
stabil köszfetyítyés
Nov 20, 2017 14:33:37
Gondolom a vekni miatt.
Nov 20, 2017 14:33:37
powerfap
Nov 20, 2017 14:33:45
Nem tudom a képet beszúrni. Tegye már be valaki.
Jobbklikk, kép megnyitása.
Jobbklikk, kép megnyitása.
Nov 20, 2017 14:33:45
-
Nov 20, 2017 14:34:24
Nov 20, 2017 14:34:24
powerfap
Nov 20, 2017 14:34:46
Köszi!
Nov 20, 2017 14:34:46
-
Nov 20, 2017 14:36:39
Köszi!
Hint: jobb oldalt van a minta hogy kell beszúrni. Te elbasztad mert nem BB kódot, hanem HTML tageket raktál.
Nov 20, 2017 14:36:39
powerfap
Nov 20, 2017 14:38:24
Ok. Köszi.
Jó zsidó holtig tanul.
Nov 20, 2017 14:38:24
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 14:38:55
LoooooL
Napasztmek.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Nov 20, 2017 14:38:55
tiszafaszomi zsírvekni
Nov 20, 2017 14:39:52
vekniről jut eszembe, most már nem lesz szépvok rovat, kráterkirály? van púpod, krátereid, sérvheged, meg ugrálórobotod. németcsibenyalás megint elmarad, utye?
Nov 20, 2017 14:39:52
powerfap
Nov 20, 2017 14:43:03
De az is lehet hogy troll van az Aldiban.
"Azon melegében, Zsúrvekni.." Ez nem lehet véletlen.
Amúgy a budaörsiben volt.
Kisbőrős indulhatsz!
"Azon melegében, Zsúrvekni.." Ez nem lehet véletlen.
Amúgy a budaörsiben volt.
Kisbőrős indulhatsz!
Nov 20, 2017 14:43:03
Púpos Recskapók
Nov 20, 2017 14:44:08
Nem kell túlspilázni a dolgot, néha szerintem is szórakoztató.
Egyszerűen nem méltó a tanszékhez ilyen gyógyegér "trollkodás", ami kizárólag annyit érne el, hogy egy skizofrén mellékretardnak mankót adjunk a kezébe, hogy miért nem sikerül elérnie az álmait.
Nov 20, 2017 14:44:08
-
Nov 20, 2017 14:44:36
vekniről jut eszembe, most már nem lesz szépvok rovat, kráterkirály? van púpod, krátereid, sérvheged, meg ugrálórobotod. németcsibenyalás megint elmarad, utye?
Jövő héten kigyúrja magát, és akkor beindul. első csaja angyi néni lesz.
Nov 20, 2017 14:44:36
-
Nov 20, 2017 14:59:22
Na mi van Borbála, felhívtad Pegazust? Vagy el lett ez is sodikázva?
Nem jott ossze eleg apro a sarki tel.fulkehez. Mobil meg angyalszarny.Evidenciak. Nov 20, 2017 14:59:22
-
Nov 20, 2017 15:06:39
mi van bori, elvitte a cica a telefont?
Nov 20, 2017 15:06:39
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 15:11:37
Én nem értem, ha nincs telefonja, miért nem rak egyet össze magának a Jabilban?
:-))))))))
Nov 20, 2017 15:11:37
-
Nov 20, 2017 15:12:53
nincs rajta pénz.
Tudod vidéken még a feltöltőkártyázás megy, azt is évente 1x fogat szíva.
Nov 20, 2017 15:12:53
-
Nov 20, 2017 15:24:53
Hahó, kisboros szerint nincs bekapcsolva a trollteló.
Nov 20, 2017 15:24:53
-
Nov 20, 2017 15:28:12
Kisukrán rögzítsd videóra ahogy tárcsázod a troll számát és nem csörög ki. Mert te retartd vagy, tehát alapból hazudsz.
Nov 20, 2017 15:28:12
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 15:32:51
Hahó, kisboros szerint nincs bekapcsolva a trollteló.
Vidéki szántóvető kisboros nem tudja, hogy 06-1- előhívóval lehet a Pesti Liberális Zsidó Mételyt hívni.
Nov 20, 2017 15:32:51
-
Nov 20, 2017 15:32:52
tóta w. is hatalmas bűnt követett el kisukrán ellen: zsíroldózott! ez a zaklatás minősített esete!
kisboros1
Tótáról amúgy én sem feledkeztem meg. Még emlékszem, amikor Csunderlik haverjával zsíroldózott az egyik rádiós műsorral kapcsolatban... A trollok elég hülyék ahhoz, hogy saját magukat dobják fel,csak egy kicsit provokálni kell őket...Móricz, te meg kapcsold be a telót!
7 perce (szerkesztve)•
kisboros1
Tótáról amúgy én sem feledkeztem meg. Még emlékszem, amikor Csunderlik haverjával zsíroldózott az egyik rádiós műsorral kapcsolatban... A trollok elég hülyék ahhoz, hogy saját magukat dobják fel,csak egy kicsit provokálni kell őket...Móricz, te meg kapcsold be a telót!
7 perce (szerkesztve)•
Nov 20, 2017 15:32:52
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 15:34:07
Valahogy nem sikerül elérned kisboros... Vagy megint hazudozol?
Nov 20, 2017 15:34:07
Zsigmond Körtér
Nov 20, 2017 15:36:06
...Móricz, te meg kapcsold be a telót!
7 perce (szerkesztve)•
7 perce (szerkesztve)•
Mingyár kapcsolom!
Nov 20, 2017 15:36:06
-
Nov 20, 2017 15:38:07
hazudsz kisszovjet!
kisboros1
"A hívott számon előfizető nem kapcsolható." Erről ennyit... Okoskodik az egyik faszparaszt ott a fórumon, hogy miért jelentettem be előre a hívást. Ha nem jelentem be és csak felhívom, hogy "Jó napot kívánok! Kovács Péter vagyok a Hétfői Kvíztől. Tudja-e, ki az a sodika?", arra simán rávághatja, hogy nem, oszt szevasz, így meg hogy kinyomta , amikorra ígértem a hívást úgy, hogy még időt is kapott, hogy olvassa a kommentet, vagyis felkészüljön rá, hát mit is mondjak... nagyon szépen köszönöm szépen!
6 perce (szerkesztve)•
kisboros1
Úgy látom, Varga sem bír magával. Nyugodtan "tényfeltárjatok" a statisztálós csoportokban, én is úgy gondoltam, hogy a jövőm nem arrafele vezet, hanem felétek...
28 másodperce•
kisboros1
"A hívott számon előfizető nem kapcsolható." Erről ennyit... Okoskodik az egyik faszparaszt ott a fórumon, hogy miért jelentettem be előre a hívást. Ha nem jelentem be és csak felhívom, hogy "Jó napot kívánok! Kovács Péter vagyok a Hétfői Kvíztől. Tudja-e, ki az a sodika?", arra simán rávághatja, hogy nem, oszt szevasz, így meg hogy kinyomta , amikorra ígértem a hívást úgy, hogy még időt is kapott, hogy olvassa a kommentet, vagyis felkészüljön rá, hát mit is mondjak... nagyon szépen köszönöm szépen!
6 perce (szerkesztve)•
kisboros1
Úgy látom, Varga sem bír magával. Nyugodtan "tényfeltárjatok" a statisztálós csoportokban, én is úgy gondoltam, hogy a jövőm nem arrafele vezet, hanem felétek...
28 másodperce•
Nov 20, 2017 15:38:07
trendbeli garázdaság
Nov 20, 2017 15:46:06
Valahogy nem sikerül elérned kisboros... Vagy megint hazudozol?
Valahogy Tajginál sem szól soha a kaputelefon, valahogy Sherlock Porks sem tudott kiállni Zagyvával, csak gyerekekkel és öregasszonyokkal, és valahogy Kisruszkinak sem jön össze a vonatjegyre való, hogy kaszablokkát rendezzen. Kommentekben mindegyik nagyon kemény, de amikor fel kéne vállalni a konfliktusokat, akkor rendre taknyos lesz a nózi.
Nov 20, 2017 15:46:06
kaszablokka alert
Nov 20, 2017 15:46:12
Irány az ágyneműtartó!
Nov 20, 2017 15:46:12
stabil köszfetyítyés
Nov 20, 2017 15:51:55
kisboros1 1 perce
A "tényfeltárásodat" azért lementem, Varga nevű ember, nehogy megfeledkezzem róla és kellő motivációt biztosítson majd, aztán kilépek belőlük, mert már nincs rájuk szükségem. Na trollvadászat, csá!
Válasz
A "tényfeltárásodat" azért lementem, Varga nevű ember, nehogy megfeledkezzem róla és kellő motivációt biztosítson majd, aztán kilépek belőlük, mert már nincs rájuk szükségem. Na trollvadászat, csá!
Válasz
Nov 20, 2017 15:51:55
-
Nov 20, 2017 15:52:06
Először az hazudja, hogy nincs bekapcsolva a teló, utána pedig azt, hogy nincs is előfizető a számon.
Lackó, ezek közül csak az egyik lehet igaz, tehát egyik esetben mindenképpen hazudsz. De valószìnűleg mindkét esetben.
Lackó, ezek közül csak az egyik lehet igaz, tehát egyik esetben mindenképpen hazudsz. De valószìnűleg mindkét esetben.
Nov 20, 2017 15:52:06
-
Nov 20, 2017 15:53:34
Csak borinak nem megy. Előbb beszéltem a trollégával. Pacsi!
Szerintem a titkosszolgálat letiltotta a kimenőjét.
Nov 20, 2017 15:53:34
Schwezoff Dávid
Nov 20, 2017 15:55:34
Csak borinak nem megy. Előbb beszéltem a trollégával. Pacsi!
Nov 20, 2017 15:55:34
-
Nov 20, 2017 15:56:30
Kisboros te vagy a legbeszaribb trollvadász a fórum történetében. Bazmeg, még telefonálni is fosol.:)))))
Nov 20, 2017 15:56:30
-
Nov 20, 2017 15:58:40
Ukrán.
Nov 20, 2017 15:58:40
Petró Porosenkó
Nov 20, 2017 16:03:49
Ukrán.
Bizony. A hazaáruló patkány nem csak
Nov 20, 2017 16:03:49
Elsőéves
(
x3)
Nov 20, 2017 16:09:50
x3)
Kémlégy, hahó!
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Nov 20, 2017 16:31:40
kisboros1
Az "elsőéves gólyáknak" pedig, mielőtt belelendülnének a trollosdiba, javasolnám a fórumot több évre visszamenőleg elolvasni, csakhogy tisztába kerüljenek vele, hogy milyen bűncselekményeket követtek el a trollok ellenem és a családom ellen. Ezek olyan bűnök, amik nem évülnek el. Soha! A csoportokból pedig kiléptem... szóval mehet nyugodtan a tényfeltárás, Varga ügynök.
25 perce (szerkesztve)•
kisboros1
A tigris nevű erőszakos balliberáis bűnözőnek csak annyit, hogy apám magyar, anyám ukrán. Odakint ismerkedtek meg, ezért születtem ott, de a születésem után rögtön költöztünk ki németbe, mert apám akkor már ott dolgozott. Ezért laktunk ott vagy hat évig. Utána költöztünk haza apámékhoz falura. Ennyit arról, hogy migráns volnék, te mocskos névtelen parazita bűnöző. Meg foglak találni téged is, erre megesküszöm neked az életemre!
20 perce (szerkesztve)•
Az "elsőéves gólyáknak" pedig, mielőtt belelendülnének a trollosdiba, javasolnám a fórumot több évre visszamenőleg elolvasni, csakhogy tisztába kerüljenek vele, hogy milyen bűncselekményeket követtek el a trollok ellenem és a családom ellen. Ezek olyan bűnök, amik nem évülnek el. Soha! A csoportokból pedig kiléptem... szóval mehet nyugodtan a tényfeltárás, Varga ügynök.
25 perce (szerkesztve)•
kisboros1
A tigris nevű erőszakos balliberáis bűnözőnek csak annyit, hogy apám magyar, anyám ukrán. Odakint ismerkedtek meg, ezért születtem ott, de a születésem után rögtön költöztünk ki németbe, mert apám akkor már ott dolgozott. Ezért laktunk ott vagy hat évig. Utána költöztünk haza apámékhoz falura. Ennyit arról, hogy migráns volnék, te mocskos névtelen parazita bűnöző. Meg foglak találni téged is, erre megesküszöm neked az életemre!
20 perce (szerkesztve)•
Nov 20, 2017 16:31:40
-
Nov 20, 2017 16:39:43
megint az unalomig ismételt hazugság, kisboros.
nem a trollok követtek el ellened bűncselekményeket (ezt amúgy megállapította valami hatóság?), hanem szerelmed, eszmeralda, aki a trollokra akarta kenni az egészet, mrrt pontosan tudta, hogy olyan debil vagy, hogy ezt be is veszed. ide kb. 150 ember ír, ezek közül mennyi ellen van konkrét, kétségbevonhatatlan bizonyítékod ami alátámasztja a bűncselekmény elkövetését? nulla.
csak alaptalanul, bizonítékok nélkül vádaskodsz.
nem a trollok követtek el ellened bűncselekményeket (ezt amúgy megállapította valami hatóság?), hanem szerelmed, eszmeralda, aki a trollokra akarta kenni az egészet, mrrt pontosan tudta, hogy olyan debil vagy, hogy ezt be is veszed. ide kb. 150 ember ír, ezek közül mennyi ellen van konkrét, kétségbevonhatatlan bizonyítékod ami alátámasztja a bűncselekmény elkövetését? nulla.
csak alaptalanul, bizonítékok nélkül vádaskodsz.
Nov 20, 2017 16:39:43
Xenu
Nov 20, 2017 16:41:49
kisboros1
A tigris nevű erőszakos balliberáis bűnözőnek.... blablabla
én azt hittem, hogy a tigris jobbos troll. nem mintha akkora jelentősége lenne, ezeket a retardokat oldaltól függően megveti mindenki.
inkább arról értekezzél, hogy miért nem hívod már fel a megadott telefonszámot!
Nov 20, 2017 16:41:49
-
Nov 20, 2017 16:42:16
anyja ukrán, ukrajnában született, de azt hazudja, hogy ő nem ukrán. elképesztő ez a pofátlanság.
apád gecijétől nem leszel magyar, kisukrán!
apád gecijétől nem leszel magyar, kisukrán!
Nov 20, 2017 16:42:16
banshee
(
x24)
Nov 20, 2017 16:44:56
x24)
Na, nemsokára csekkoljuk Borovoj kilépéseit a csoportokból.
Xenu
Nov 20, 2017 16:45:11
Csodálatos ez a mai műsor, zseniális, hogy a kaszablokkás gyökér meg az újpalotai herkules most épp egy KMZ-s katonába akadt bele.
Köszönöm a műsort, nagyon röhögök, egészen magas színvonalú retardszopatás körvonalazódik most. Újpalotán és Tiszafaszomban 9-es fokozatú cipőnézegetés várható.
Köszönöm a műsort, nagyon röhögök, egészen magas színvonalú retardszopatás körvonalazódik most. Újpalotán és Tiszafaszomban 9-es fokozatú cipőnézegetés várható.
Nov 20, 2017 16:45:11
-
Nov 20, 2017 16:48:16
zsír egy hete még kikosarazta cvigány közeledését, mert ő nem ismerkedik neten, ehhez képest tajgi faszát szopja szünet nélkül.
Nov 20, 2017 16:48:16
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 20, 2017 16:54:10
Csodálatos ez a mai műsor, zseniális, hogy a kaszablokkás gyökér meg az újpalotai herkules most épp egy KMZ-s katonába akadt bele.
Röstellem, de nem vágom, hogy drégelyvár hány szám ennek a fasszopó rolindának a címe? Kcs micsoda?
Nov 20, 2017 16:54:10
Tudakozó Tihamér
Nov 20, 2017 17:04:12
Drégelyvár utca 31., III. emelet, Kiss kapucsengő.
Hajrá!
Nov 20, 2017 17:04:12
-
Nov 20, 2017 17:06:00
Vedd videóra, mert rolinda is egy hazudós retard, és le fogja tagadni az incidenst.
Nov 20, 2017 17:06:00
-
Nov 20, 2017 17:12:55
Tajgi éppen szájba rugdosással fenyegetőzik a videója alatt, ez pont megfelelő pillanat a becsicskítására.
Nov 20, 2017 17:12:55
stabil köszfetyítyés
Nov 20, 2017 17:17:31
Remek a műsor!
Hogy miket tudnak bevonzani maguknak ezek az erőszakos, fenyegetőző retardok?! Én mindig mondom, hogy a karma majd mindent elintéz! Ezt főleg Tajgi tudhatná, ha már bújta a Bhagavad-Gítát.
Hogy miket tudnak bevonzani maguknak ezek az erőszakos, fenyegetőző retardok?! Én mindig mondom, hogy a karma majd mindent elintéz! Ezt főleg Tajgi tudhatná, ha már bújta a Bhagavad-Gítát.
Nov 20, 2017 17:17:31
-
Nov 20, 2017 17:21:13
Remek a műsor!
Tajgi semmit nem értett meg az egész védikus irodalomból. Leragadt a mese részénél, a tanítás lényege nem ment át neki.
Nov 20, 2017 17:21:13
szellemmozi
Nov 20, 2017 17:31:17
Bori hol írja ezeket?
Nov 20, 2017 17:31:17
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 20, 2017 17:34:00
x4)
Ma még nem osztott meg semmit a sodi, ez azt jelenti hogy RGL jelentese nyoman kerek egy honapra tiltotta a facebook. Kar volt jelentgetned a baratodat, ugye sodi?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Púp
facebook.com/search/1468622787/groups
Impotosz
facebook.com/search/100009999541519/groups
Izlandra Fel Magyarok!!!!!!!
Sodi szigetlakó lesz? Izlandon nem éri utol a Végrehajtó Vendel?