Ki? Én nem látom valamiért
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
broni egy dák úr, ő nem dolgozik, hahó! dolgozzanak a bozgorok!
Akkor ő is munkahelyeket teremt, mint a panelhégel.
Wedekindstraße 22, 10243 Berlin, Németország
De nem kell GPS, csak menjél a szag alapján.
le
lehet azért van csend mert ráhivták a rendészeket.
Remélem, egy rendvédelemmel foglalkozó embertársunk sem sérült meg még véletlenül sem. Ha olyan a szitu, inkább lőjék fejbe, majd a levegőbe kettőt, a szakértő meg majd csak összekacsint.
A Hasselhoff-poszternek nehéz napjai lesznek.
Ahogy a trolléga írja. Tajgi tulajdonképpen nagyon sokban hasonlít a malaczra. Nőt és gyereket vert, ahogy a tokás. Bocs, a teleszart búvárruha csapatosan neki mert menni egy leépült csövesnek is. Neki sincs diplomája, ahogy a tokásnak. Bár utóbbi még egyetemre se jutott be, hogy kibukhasson, mint Proland LOOOLLLLLLLLLLLL
Ő is az anyjával él. Neki is kancsöcsei vannak. Ő is börtönviselt. Ő is szeret fenyegetőzni, ő is jogilag nagyon erős, bár valahogy őt is mindig elmeszeli a végén a bíróság. Ő is elmúlt negyven. Neki sincs jövőképe. Ő is egy selejt.
a melócsába kéne lekövetni!
vagy csinálhatna pár kompromittáló felvételt a szaunázásról!
Erre igazán kiváncsivagyok hogy ki foglalkoztatt egy ilyen belterjes elfajzott véglényt.
És néniket, hahó!
Hoppácska! Az közel 5000 Euró! A párnacihában!
Kisboros, miért nem "forgatod meg" a pénzed és adod kölcsön Endre barátodnak? Ő kifizeti belőle a tartozásai nagy részét, nem kell tovább nyögnie a magas kamatokat a zsidó bankoknak!
Helyette fizeti neked mondjuk a banki tizen százalékos kamat kb felét, 5%-ot, mindketten jól jártok! SoDI kifarol az adósságspirálból, te pedig tovább növeled a trollvadász alap kasszáját! A zsidó trollok megpukkannának a méregtől!
Na, mit szólsz hozzá? Endrét most Facebookon ne keresd, írj neki e-mailt, ha érdekelne az ajánlat!
Azzal a pénzzel a szüleinek tartozik a parazita! Egész életében nem dolgozott összesen két-három évnél többet, végig az anyjáék tartották el. Rezsibe nem fizet, betömi a zsíros pofájába, amit az anyja főz, úgy, hogy nem is köszön szerencsétlen nőnek, de egy fillérrel nem járul hozzá a saját élelmezéséhez. Ez a végtelenül undorító pióca a végletekig kiszipolyozza a szerencsétlen szüleit, akiknek néha egy-két hónapra sikerül elzavarniuk a gyárba, ahonnan minél előbb igyekszik kirúgatni magát, mert dolgozni ő is után, mint a többi retard. Hogy lehet valaki ennyire patkány a saját szüleivel? A belem kifordul!
Pontosan! Kisboros az anyjáékon élősködve spórolta meg azt a pénzt, se a rezsibe se a kajába nem szállt be.
Számoljuk hozzá, hogy nem dolgozik évi 12 hónapot, hanem maximum 8-at. Az év negyedében igazi hereként égeti a család pénzét, miközben van pofája félretenni. Nyilván ehhez gyárt valami olyan ideológiát, hogy az anyja miatt úgyis fenn kell tartani a házat, tehát az, hogy ő ott él, az nem számít. Mondjuk azt nem tudom, hogy a 24 órában bekapcsolva lévő számítógépet, a vizet és a kajáját hogyan matyarázza a zsíroshajú buzi, de tényleg felháborító, hogy valaki így meglopja a szüleit. Más ennyi idősen már támogatja őket, ez a parazita pedig infós diplomával a zsebében szívja a vérüket. Ja, a diplomát is a szülei fizették, mert Lacika akkora úr volt, hogy egyetem alatt eszébe sem jutott dolgozni. Az apja helyében akkorát lebasznék ennek a debilnek, hogy a takony menetet vág a nyakába, aztán kibasznám a házból, hogy akkor éljél a munkabéredből és a megtakarításaidból, hülyegyerek!
Endre is ilyen ideológiát gyártott az irodában agonizálással kapcsolatban.
Az iroda úgyis ott van, úgyis fűtik, magukra amúgy is főznek. Tehát ő nem kerül semmibe nekik.
Hamisítatlan retard logika.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Sodi is ilyen nagyvonalú volt.
Gondolta, úgyis kiveri, miért ne mutassa meg mindenkinek ingyen? Egy igazi úr!
évi 650
46.
Es Sittes Sanyi ota a vegbel zaroizmaival is akadnak gondok...
Ez a faszi tényleg nem normális. Ötvenszer elmondták neki, hogy kezdjen valamit az életével, de nem, azt nem szabad borikának.
Karcolásokat fedeztem fel az asztal arany és gyémántborításán...
Orbán Viktornak hivják. 23-as számon van a Titkos Belső Trollnyilvántartó Könyvben.
Och-komm, taot!
De hát itt mindenki Kiss Endre Farkas, azaz Sodika, hahó! Ide küldheted a herbált, Laci: Wedekindstraße 22, 10243 Berlin, Németország
Nszksz!
gondolod, h ez megingatja a hitében? egyebek mellett súlyos üldözési mániában szenved, gyógykezelésre szorulna.
fasztudja. lehet hogy csak kurvára magányos és így próbál meg figyelmet kicsikarni magának. ez egyébként nem ritka, a pszichózis mértékétől függően akár kurvára extrém módokon is próbál sok beteg figyelmet. itt most nem feltétlenül zárt intézeti kezelést igénylő betegekről van szó sok enyhébb eset is van. én kurvára nem tudom hogy kisboros csak a fórumnak produkálja magát vagy tényleg el is hiszi, amit leír. azt viszont tudom hogy geci unalmas a gyerek és amióta olvasom ezt a fórumot folymatosan ugyanazokat a faszságokat szajkózza. ezért mondom hogy ban. kérje anyjától a figyelmet vagy a lányoktól. vagy srácoktól pont leszarom :DDDDDD
képtelen normális emberi kapcsolatot kialakítani, az anyjával már nem is beszél, nem is köszön neki. az az érzésem, h tragédia lesz a vége.
Na erről van szó. Kisboros azokat a trollokat akarja lekaszablokkázni, akik megsértik kommentjeikkel a hatalmas ukrán egóját. Nem azokat akarja felkutatni, akik zaklatták a családját, mert azt ő is tudja, hogy az eszmeralda volt.
Kisboros a kritikát, a szavak erejét nem tudja elviselni. A szavakat akarja megbosszulni.
a kérdés hogy akkor mi a geciért nem változtat az életén, hogy ha így betalálnak neki a kritikák?,?? mielőtt megismertem a feleségemet én is kurvára egy helyben toporogtam. oké volt egy diplomám de semmi másról nem szólt az életem mint a munkáról meg a bulikról és csajokról. amit kerestem azt elköltöttem, nem utaztam nem olvastam nem pihentem. vagy egy tizessel dagadtabb voltam mert a bulik mellé nem fért be a kondi meg hazafelé buli után ettem a szemét kaját. aztán kurvára azt láttam hogy mindjárt harminc vagyok, azt úgy élek még mindig mint a kolis években és így ugyanolyan kiégett elhízott fasz leszek, mint a főorvos aki alá dolgoztam. és akkor elhatároztam magam, elkezdtem heti kétszer edzeni megtanultam főzni és minden hónapban kétszer elmentem kirándulni, múzeumba vagy megnéztem valami értelmes filmet és újra elkezdtem olvasni. az első három hónap geci szar volt folyton fáradt votlam, hiányoztak bulik meg az ottani haverok meg hogy minden héten más csajt vigyek haza. aztán elkezdett kifizetődni a dolog láttam a tükörben hogy jobban nézek ki, elkezdtem feltöltődni jobb lett a közérzetem. és akkor egy konferencián ahova talán pont a változás miatt küldtek ki megismertem a feleségemet és azóta vettünk egy lakást, lett egy kislányunk és kurva jó terveink vannak a következő ötven évre :))))) úgyhogy kisboros is nyugodtan elkezdhetne értelmes életet élni ahelyett hogy fenyegetőzik meg kurvaanyázik ha megszólják. azért szólják meg mert egy rakás fos. én is az voltam. és kurva könnyű volt azzal takarózni hogy dolgozom nem érek rá. de attól még egy sörhasú táskás szemű céltalan hüyle voltam. én is magyarázkodtam amíg nem határoztam el magam. sose késő!! ezt mondom a betegeknek is akik azon picsognak hogy ők már ötven évesek. bazmeg vagy lesz még szar öt éved vagy húsz jó. kurvára rajtad múlik!!! ez a fasz meg kidobná a következő negyven ötvenet a kukába.
sodi nem költözik a galambok közé. :)
Pedig láthattuk egyik flokkban milyen jól elcseverészett eggyel :)
az nem egy varjú volt? :)
ok, nekem valami erkély jelenet rémlik a galambbal
illetve varjúval
Egész éjjel a mai flokkot vágta.
nem köszön neki, de gondolom a reggeli kakaóját azért megissza, meg a kaját elfogadja nagy duzzogva,amit az anyja főz. Esetleg néha hajlandó ordibálni is,hogy hozzák fel a szobájába a kakasos nyalókáját.
A WC papírt te veszed, vagy a szaros seggedet is a szüleid pénzén törlöd ki?
Viselkedj már normálisan a szüleiddel Lackó, mert anyád megdübben baszod!
A spíííítsoppban! Klapka!
de hát ez shiker! melyik troll költ el milliókat eyg olyan hobbira, amivel semeddig sem jut?! na ugye, a Sodi ebben is jobb a filléreskedő trolloknál!
Az ukrán migránst úgy tartják a munkahelyen mint egy bazári majmot. XD
Ha esetleg megkaphatom a fórummotort (rencer), akkor én megcsinálom.
Nem viccelek. Kisboros egyre jobban kezdi nyeregben érezni magát, ideje tenni valamit.
Tudjátok, Goebbels is azt mondta, hogyha valamit elég sokszor ismételgetsz, az emberek el fogják hinni. Kisboros annyit emlegette azt, hogy a trollok rá vannak szálva, hogy tényleg igy lesz.
Ügyes beépülési kísérlet, Alexander ügynök!
Fogadjunk közben elégedetten morzsolgattad biciklis kesztyűben a mikropéniszed!
Hát ez mellé ment.
IP látó Irén megmondja hogy nem tiszafaszomi vagyok, továbbá nem is tegnap kezdtem a snecológiát.... Azért mert "-" alatt irok még nem vagyok retard.
www.youtube.com/watch?v=QVkjYCgO7W0&t=35s
Fogsz te még engem rajongással szopni
sodika.org Adminisztrátor
széKBaszaTlokka
Nov 23, 2017 03:49:45
A helyes megfejtés beküldői közt kisorsolásra kerül egy "Engedélyem nélkül soha"-kategóriás, egy év időtartamra szóló, látogatási engedély a DregeJburgShoeSeer klubba, valamint a felterjesztés az Aranyjávorszarvas érdemérem ezüst fokozatára.
Elvonóból visszatértek a második helyett választhatják a Rostonsütött Barbiszar érem Barbi-turát fokozatát öt felessel fokozatár is.
Pályázatukat a "ketteske, álljon fel és ugráljon kicsit, mert elfelejtettem felrázni a gyógyszert" jeligére várjuk.
Nemzeti Tanulmányvédelmi Alosztály, Dukátó Tanszék.
Elvonóból visszatértek a második helyett választhatják a Rostonsütött Barbiszar érem Barbi-turát fokozatát öt felessel fokozatár is.
Pályázatukat a "ketteske, álljon fel és ugráljon kicsit, mert elfelejtettem felrázni a gyógyszert" jeligére várjuk.
Nemzeti Tanulmányvédelmi Alosztály, Dukátó Tanszék.
Nov 23, 2017 03:49:45
-
Nov 23, 2017 07:10:03
Mindjárt érkezik kisboros az éjszakai műszakból és kezdődik az őrjöngés. Vajon milyen balhé volt a melóban a trollok miatt?
Nov 23, 2017 07:10:03
szellemmozi
Nov 23, 2017 07:11:59
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10214968564755444
láttátok már, hogy erre ki reagált? én felnevettem :D
láttátok már, hogy erre ki reagált? én felnevettem :D
Nov 23, 2017 07:11:59
-
Nov 23, 2017 07:21:22
eltűnt sajnos, gondolom a demonvadasz jelentette. Sodi Buzeráns CukiÁron volt, a buzikönyvjelzős borítóképpel Nov 23, 2017 07:21:22
banshee
(
x24)
Nov 23, 2017 07:23:39
x24)
Az a masztipartis Sodi.
Púp-orr-sérvész
Nov 23, 2017 07:41:40
Ha ennyi ideje van, miért nem utazik inkább egy jót?
Adjak meg kinti troll címet vagy ugrórobotképet, és akkor recsi megveszi a repülőjegyet?
Adjak meg kinti troll címet vagy ugrórobotképet, és akkor recsi megveszi a repülőjegyet?
Óbasszameg!!! Rájöttem, hogy az impotens mellekretard miért nyomta az utóbbi héten ezt a jógi és buddhizmus dolgot... Most látom, hogy a TV2 celebes, délkelet Ázsiában stoppolós műsorában ilyen helyeken nyomulnak. Róland! Hogy vagy ennyire proli???
Nov 23, 2017 07:41:40
Kábító Pitonszag
Nov 23, 2017 09:20:30
Úgy hozta a sors, hogy jövő év elején lesz egy rövid kiruccanásom a Reich fővárosába, attól függően hogyan lesz időm, megtekinteném személyesen is a nájszköll odút kívülről. Mi is volt a pontos cím?
Nagy felkérdezések mondjuk nem várhatóak, nincs kedvem végigcsengetni fél háztömbnyi germán lumpent, főleg hogy jó eséllyel otthon se lesz Herr Schreck amikor megyek. De azért próbálnék valami értékelhető kutatási anyagot szállítani a tanszéknek.
Nagy felkérdezések mondjuk nem várhatóak, nincs kedvem végigcsengetni fél háztömbnyi germán lumpent, főleg hogy jó eséllyel otthon se lesz Herr Schreck amikor megyek. De azért próbálnék valami értékelhető kutatási anyagot szállítani a tanszéknek.
Nov 23, 2017 09:20:30
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 23, 2017 09:38:31
x4)
Úgy hozta a sors, hogy jövő év elején lesz egy rövid kiruccanásom a Reich fővárosába, attól függően hogyan lesz időm, megtekinteném személyesen is a nájszköll odút kívülről. Mi is volt a pontos cím?
sajnos az keso, addigra nem lesz ott a vadaszbika, elfogyott korulotte a levego (a belgaz problemak miatt) Nagy felkérdezések mondjuk nem várhatóak, nincs kedvem végigcsengetni fél háztömbnyi germán lumpent, főleg hogy jó eséllyel otthon se lesz Herr Schreck amikor megyek. De azért próbálnék valami értékelhető kutatási anyagot szállítani a tanszéknek.
broni?
Nov 23, 2017 10:34:13
Nov 23, 2017 10:34:13
még éltet a remény
Nov 23, 2017 10:40:42
index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/21/a_bedrogozott_arufeltolto_kasszas_erzsi_enekevel_es_tancaval_sokkolta_a_vasarlokat/
Nov 23, 2017 10:40:42
-
Nov 23, 2017 11:02:14
Akkor ő is munkahelyeket teremt, mint a panelhégel.
Nov 23, 2017 11:02:14
Schwezoff Dávid
Nov 23, 2017 11:18:28
Nov 23, 2017 11:18:28
Xenu
Nov 23, 2017 11:31:42
szegény Borit mindenki félreértette, ő nem bántani akarta a munkatársait a Jabilban, csak meg akarta mutatni a vidáman nevetgélő barátainak, hogy milyen szép asztalosmunkát dicsér az ikeás szék illesztése
csak az izgatottságtól átváltott az anyanyelvére, a munkatársak pedig nem értették, hogy mit magyaráz. Ahogy azt sem, hogy mirrt nevezi magát hirtelen alexander ügynöknek, és mi a jelentése a kezén lévő piros bicikliskesztyűnek, amikor tudvalevően nincs is biciklije
a brainbooster hibája az egész
csak az izgatottságtól átváltott az anyanyelvére, a munkatársak pedig nem értették, hogy mit magyaráz. Ahogy azt sem, hogy mirrt nevezi magát hirtelen alexander ügynöknek, és mi a jelentése a kezén lévő piros bicikliskesztyűnek, amikor tudvalevően nincs is biciklije
a brainbooster hibája az egész
Nov 23, 2017 11:31:42
Xenu
Nov 23, 2017 11:33:07
pátyi grammatika, faszom
Nov 23, 2017 11:33:07
-
Nov 23, 2017 12:39:56
Na mi van, lenyugodtak a mellékretardok?
Nov 23, 2017 12:39:56
-
Nov 23, 2017 12:43:59
Na mi van, lenyugodtak a mellékretardok?
le
Nov 23, 2017 12:43:59
motivációs mappa
Nov 23, 2017 12:48:47
vajon volt az éjjel székblokka??3?
Nov 23, 2017 12:48:47
-
Nov 23, 2017 12:49:58
vajon volt az éjjel székblokka??3?
Nov 23, 2017 12:49:58
-
Nov 23, 2017 12:59:30
Remélem, egy rendvédelemmel foglalkozó embertársunk sem sérült meg még véletlenül sem. Ha olyan a szitu, inkább lőjék fejbe, majd a levegőbe kettőt, a szakértő meg majd csak összekacsint.
Nov 23, 2017 12:59:30
-
Nov 23, 2017 13:14:43
Lehet borit már ki is rúgták. Mehet közmunkára a cigókkal.
Nov 23, 2017 13:14:43
Schwezoff Dávid
Nov 23, 2017 13:17:38
Lehet borit már ki is rúgták. Mehet közmunkára a cigókkal.
A Hasselhoff-poszternek nehéz napjai lesznek.
Nov 23, 2017 13:17:38
-
Nov 23, 2017 13:22:01
Általában szokott az olyan munkavállalói magatartásnak következménye lenni amikor valaki egy székkel a kezében fenyegetőleg megindul a kollégái felé, és le kell fogni, hogy ne támadjon. Az ilyen embernek diliházban van a helye, nem munkahelyen. Mert ugye ki akarna dolgozni egy közveszélyes őrülttel.
Nov 23, 2017 13:22:01
...
Nov 23, 2017 13:35:58
Megmondom őszintén én mindig azt hiszem, hogy ezeket az őrjöngéseket valami tajgi generátor tolja...
nem akarom elhinni, hogy egy visszafogottnak tűnő, cipőnézegető ennyire elmebeteg legyen.
nem akarom elhinni, hogy egy visszafogottnak tűnő, cipőnézegető ennyire elmebeteg legyen.
Nov 23, 2017 13:35:58
Hiénaverő
(
x17)
Nov 23, 2017 13:39:47
x17)
Streamen is ezt csinálja, egyébként meg priuszos erőszakos bűnöző, emiatt ítélték el.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
kínzó kérdések
Nov 23, 2017 13:42:11
hol a flokk??
hol a gémpléj???
hol a gémpléj???
Nov 23, 2017 13:42:11
trendbeli garázdaság
Nov 23, 2017 13:50:28
Streamen is ezt csinálja, egyébként meg priuszos erőszakos bűnöző, emiatt ítélték el.
Ahogy a trolléga írja. Tajgi tulajdonképpen nagyon sokban hasonlít a malaczra. Nőt és gyereket vert, ahogy a tokás. Bocs, a teleszart búvárruha csapatosan neki mert menni egy leépült csövesnek is. Neki sincs diplomája, ahogy a tokásnak. Bár utóbbi még egyetemre se jutott be, hogy kibukhasson, mint Proland LOOOLLLLLLLLLLLL
Ő is az anyjával él. Neki is kancsöcsei vannak. Ő is börtönviselt. Ő is szeret fenyegetőzni, ő is jogilag nagyon erős, bár valahogy őt is mindig elmeszeli a végén a bíróság. Ő is elmúlt negyven. Neki sincs jövőképe. Ő is egy selejt.
Nov 23, 2017 13:50:28
Blogina-figyelő
Nov 23, 2017 14:02:52
Nov 23, 2017 14:02:52
banshee
(
x24)
Nov 23, 2017 14:47:16
x24)
Laci
Nov 23, 2017 14:50:37
vagy csinálhatna pár kompromittáló felvételt a szaunázásról!
Nov 23, 2017 14:50:37
2
Nov 23, 2017 15:04:23
Erre igazán kiváncsivagyok hogy ki foglalkoztatt egy ilyen belterjes elfajzott véglényt.
Nov 23, 2017 15:04:23
Örebro
(
x17)
Nov 23, 2017 15:40:56
x17)
eddig nem ertettem, miutan ramentem a honlapra:
www.jabil.hu/hu/
ez fogadott :
Fogyatekossag-barat munkahely.
nincs több kerdesem zsiroshaju buzi!
www.jabil.hu/hu/
ez fogadott :
Fogyatekossag-barat munkahely.
nincs több kerdesem zsiroshaju buzi!
-
Nov 23, 2017 15:41:39
Színpadra retardok! Tessék szórakoztatni a troll bácsikat!
Nov 23, 2017 15:41:39
-
Nov 23, 2017 15:43:53
Asodi jó nagyot spórolt volna ha megveszi kisborosnak svédbe a repjegyet, miközben kisborosnak másfél milliója van félretéve trollozásra. Na de majd tajgi segít neki elkölteni.
Nov 23, 2017 15:43:53
Júdea Népe Front
Nov 23, 2017 15:48:28
Színpadra retardok! Tessék szórakoztatni a troll bácsikat!
És néniket, hahó!
Nov 23, 2017 15:48:28
snecimanó
Nov 23, 2017 15:59:37
Asodi jó nagyot spórolt volna ha megveszi kisborosnak svédbe a repjegyet, miközben kisborosnak másfél milliója van félretéve trollozásra. Na de majd tajgi segít neki elkölteni.
Hoppácska! Az közel 5000 Euró! A párnacihában!
Kisboros, miért nem "forgatod meg" a pénzed és adod kölcsön Endre barátodnak? Ő kifizeti belőle a tartozásai nagy részét, nem kell tovább nyögnie a magas kamatokat a zsidó bankoknak!
Helyette fizeti neked mondjuk a banki tizen százalékos kamat kb felét, 5%-ot, mindketten jól jártok! SoDI kifarol az adósságspirálból, te pedig tovább növeled a trollvadász alap kasszáját! A zsidó trollok megpukkannának a méregtől!
Na, mit szólsz hozzá? Endrét most Facebookon ne keresd, írj neki e-mailt, ha érdekelne az ajánlat!
Nov 23, 2017 15:59:37
tigris
Nov 23, 2017 16:01:16
kurvanagy, hogy boros azzal kábította a buta recskaboyt, hogy megy trollravadászni, HA ad neki pénzt, erre tele van pénzzel :DDD buta sodi
Nov 23, 2017 16:01:16
trendbeli garázdaság
Nov 23, 2017 16:26:31
Azzal a pénzzel a szüleinek tartozik a parazita! Egész életében nem dolgozott összesen két-három évnél többet, végig az anyjáék tartották el. Rezsibe nem fizet, betömi a zsíros pofájába, amit az anyja főz, úgy, hogy nem is köszön szerencsétlen nőnek, de egy fillérrel nem járul hozzá a saját élelmezéséhez. Ez a végtelenül undorító pióca a végletekig kiszipolyozza a szerencsétlen szüleit, akiknek néha egy-két hónapra sikerül elzavarniuk a gyárba, ahonnan minél előbb igyekszik kirúgatni magát, mert dolgozni ő is után, mint a többi retard. Hogy lehet valaki ennyire patkány a saját szüleivel? A belem kifordul!
Nov 23, 2017 16:26:31
-
Nov 23, 2017 16:52:59
Pontosan! Kisboros az anyjáékon élősködve spórolta meg azt a pénzt, se a rezsibe se a kajába nem szállt be.
Nov 23, 2017 16:52:59
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 23, 2017 17:38:16
x4)
Nov 23, 2017 17:38:16
számoljunk csak: kb 2 eve robotol mininálbérért, tehat nem hogy havi 50ezret se ad a mamahotelert cserebe, hanem konkretan 0ft-ot. Es emellett lett volna pofaja meg a szerencsetlen adossagspiraltol szenvedo berlini masztiboytol trollvadaszatra egy nagyobb osszeget sporolni. Hat menj mar a parazita kurva anyadba kisboros, te nekrofil pszichopata!!! Nov 23, 2017 17:38:16
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 23, 2017 17:57:04
x4)
Ennel meg az evtizedek ota eloskodo, iroasztal alatt lako tartozasokkal teli recskaboy is nagyvonalubb volt (de ne csinaljanak belole rendszert).
trendbeli garázdaság
Nov 23, 2017 18:43:25
számoljunk csak: kb 2 eve robotol mininálbérért, tehat nem hogy havi 50ezret se ad a mamahotelert cserebe, hanem konkretan 0ft-ot. Es emellett lett volna pofaja meg a szerencsetlen adossagspiraltol szenvedo berlini masztiboytol trollvadaszatra egy nagyobb osszeget sporolni. Hat menj mar a parazita kurva anyadba kisboros, te nekrofil pszichopata!!!
Számoljuk hozzá, hogy nem dolgozik évi 12 hónapot, hanem maximum 8-at. Az év negyedében igazi hereként égeti a család pénzét, miközben van pofája félretenni. Nyilván ehhez gyárt valami olyan ideológiát, hogy az anyja miatt úgyis fenn kell tartani a házat, tehát az, hogy ő ott él, az nem számít. Mondjuk azt nem tudom, hogy a 24 órában bekapcsolva lévő számítógépet, a vizet és a kajáját hogyan matyarázza a zsíroshajú buzi, de tényleg felháborító, hogy valaki így meglopja a szüleit. Más ennyi idősen már támogatja őket, ez a parazita pedig infós diplomával a zsebében szívja a vérüket. Ja, a diplomát is a szülei fizették, mert Lacika akkora úr volt, hogy egyetem alatt eszébe sem jutott dolgozni. Az apja helyében akkorát lebasznék ennek a debilnek, hogy a takony menetet vág a nyakába, aztán kibasznám a házból, hogy akkor éljél a munkabéredből és a megtakarításaidból, hülyegyerek!
Nov 23, 2017 18:43:25
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Nov 23, 2017 18:51:57
x2)
Nyilván ehhez gyárt valami olyan ideológiát, hogy az anyja miatt úgyis fenn kell tartani a házat, tehát az, hogy ő ott él, az nem számít.
Az iroda úgyis ott van, úgyis fűtik, magukra amúgy is főznek. Tehát ő nem kerül semmibe nekik.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Nov 23, 2017 18:54:35
x2)
Retard logikával: a Krisnások amúgy is főznek magukra, tehát nem kerül nekik semmibe az az évi 150.000 adag étel, amit kiosztanak a rászorulóknak.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
még éltet a remény
Nov 23, 2017 19:28:52
Sodi is ilyen nagyvonalú volt.
Gondolta, úgyis kiveri, miért ne mutassa meg mindenkinek ingyen? Egy igazi úr!
Nov 23, 2017 19:28:52
Szedlacsek
Nov 23, 2017 20:43:52
Boró, ha Pestre jössz, keresd meg Titánt. Ő el tudja mondani, kik azok, akiknek rajongással szopod a faszát.
Nov 23, 2017 20:43:52
mongolidióta cselkirály
Nov 23, 2017 20:48:46
Hány éves korodig vizeltél be, baxi? Ahogy a buflák fejed elnézem, anyád még 6 évesen is pelenkázott.
Nov 23, 2017 20:48:46
-
Nov 23, 2017 20:54:21
Retard logikával: a Krisnások amúgy is főznek magukra, tehát nem kerül nekik semmibe az az évi 150.000 adag étel, amit kiosztanak a rászorulóknak.
évi 650
Nov 23, 2017 20:54:21
Schwezoff David
Nov 23, 2017 20:59:54
Hány éves korodig vizeltél be, baxi? .
46.
Es Sittes Sanyi ota a vegbel zaroizmaival is akadnak gondok...
Nov 23, 2017 20:59:54
Szedlacsek
Nov 23, 2017 21:01:23
Hány éves korától vizel be?
Sajnos Sodi letiltásával kevesebb a tartalom, de egy kis konzervvér. Ennyire szomorú videót... Kb 5 - 12 év közötti lányok lehetnek as célközönség (nem ismerem a játékot, ránézésre) vidám zene, figurák minden, szegény sodi meg csak motyog sírva.
www.youtube.com/watch?v=2o4YFMX269I
Sajnos Sodi letiltásával kevesebb a tartalom, de egy kis konzervvér. Ennyire szomorú videót... Kb 5 - 12 év közötti lányok lehetnek as célközönség (nem ismerem a játékot, ránézésre) vidám zene, figurák minden, szegény sodi meg csak motyog sírva.
www.youtube.com/watch?v=2o4YFMX269I
Nov 23, 2017 21:01:23
Cimbi
Nov 23, 2017 21:06:50
Kisbori pénzt ajánlana a drogos trolloknak. Még mindig a jutúb videjó alatt.
Nov 23, 2017 21:06:50
Hiénaverő
(
x17)
Nov 23, 2017 21:07:51
x17)
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szedlacsek
Nov 23, 2017 21:10:14
Kisbori pénzt ajánlana a drogos trolloknak. Még mindig a jutúb videjó alatt.
Ez a faszi tényleg nem normális. Ötvenszer elmondták neki, hogy kezdjen valamit az életével, de nem, azt nem szabad borikának.
Nov 23, 2017 21:10:14
Ibrahim bej főbérlő
Nov 23, 2017 21:17:07
Karcolásokat fedeztem fel az asztal arany és gyémántborításán...
Nov 23, 2017 21:17:07
Cimbi
Nov 23, 2017 21:20:59
www.youtube.com/watch?v=kIoUZvFi4i8&feature=youtu.be
"kisboros1
33 perce
Bizonyára vannak trollok, akik az anyjukat is eladnák, hogy megkapják a napi kábítószeradagjukat, úgyhogy teszek nekik most egy ajánlatot. Ha van köztük olyan, amelyik hajlandó pénzért cserébe felfedni a 'trendbeli garázdaság' néven író troll kilétét, keressen meg Facebook-privátban."
"kisboros1
33 perce
Bizonyára vannak trollok, akik az anyjukat is eladnák, hogy megkapják a napi kábítószeradagjukat, úgyhogy teszek nekik most egy ajánlatot. Ha van köztük olyan, amelyik hajlandó pénzért cserébe felfedni a 'trendbeli garázdaság' néven író troll kilétét, keressen meg Facebook-privátban."
Nov 23, 2017 21:20:59
furfangos troll
Nov 23, 2017 21:24:06
*hamarosan pénzhez jut*
Nov 23, 2017 21:24:06
Schwezoff David
Nov 23, 2017 21:24:26
"kisboros1
33 perce
"kisboros1
33 perce
Orbán Viktornak hivják. 23-as számon van a Titkos Belső Trollnyilvántartó Könyvben.
Och-komm, taot!
Nov 23, 2017 21:24:26
Hiénaverő
(
x17)
Nov 23, 2017 21:24:32
x17)
Borbála herbált kínál "trendbeli garázdaság" fejéért! Kajmán mester tanítása meghallgatásra talált.
Bori, ezt hogy fogod kihetyetyézni a rendőrségen, akiknél ha jól tudom tegnap óta fel van jelentve a fórum?
Bori, ezt hogy fogod kihetyetyézni a rendőrségen, akiknél ha jól tudom tegnap óta fel van jelentve a fórum?
evidenciák
Nov 23, 2017 21:26:14
"kisboros1
33 perce
"kisboros1
33 perce
De hát itt mindenki Kiss Endre Farkas, azaz Sodika, hahó! Ide küldheted a herbált, Laci: Wedekindstraße 22, 10243 Berlin, Németország
Nszksz!
Nov 23, 2017 21:26:14
Hiénaverő
(
x17)
Nov 23, 2017 21:28:39
x17)
Ez csapda! Csak egy troll kell neki, akit már visz is a pappúcsos hüllőhöz vallatásra. Vigyázzon mindenki, mert ha elkapják, akkor fenn a kajmánlyukban úgy megfaszolják hogy nem győzi majd dalolni a neveket. Borbála egyértelműen a vérdíjra utazik, nagyon cseles.
trendbeli garázdaság
Nov 23, 2017 21:31:06
Mi van, Lackó? Ideges lettél, hogy valaki le merte írni, hogy milyen ganaj módon bánsz az őseiddel? Nem velem van bajod, pióca, hanem fáj szembenézni azzal, hogy másfél millán üldögélsz, miközben apád ősz fejjel gályázik a Reichben, te pedig egy fillért nem fizetsz be a családi kasszába. Ezen gondolkodj el, te tróger!
-
Segítek Bori. 'trendbeli garázdaság' = Eszmerelda.
xray
Nov 23, 2017 21:43:07
kisfosos, azt derítsd ki, hogy melyik romkocsmában szoktunk összejönni! onnan már könnyű lesz. xd
Nov 23, 2017 21:43:07
csivaegő
Nov 23, 2017 21:49:52
hejj trollok!! jó rég nem írtam de hát pörög a munka, cseperedik a gyerek úgyhogy tolni kell a saját megoldást is, mert a pelenka nincs ingyen :DDDDDDD viszont az idióta kisborost töröljék már légyszi a modok mert fáj olvasni az elmebetegségeit!!!4 ez a fasz annyit olvasta a sputnyik newst hogy tényleg azt hiszi, hogy minden troll narkós junkie de közben persze kurva nagy közös világösszeesküvést szőnek. hát beszarok!!! felnőtt ember hogy a gecibe lehet ennyire hülye?? kisboros én például senkit nem ismerek innen csak röhögni járok a fórumra a balfasz sodin meg néha az alkoholista tajgin. ez nem valami kibaszott kémfilm ahol a valami titkos csopot elpusztítja a világot :DDDDDDDDDDDDD
Nov 23, 2017 21:49:52
xray
Nov 23, 2017 22:01:43
hejj trollok!! jó rég nem írtam de hát pörög a munka, cseperedik a gyerek úgyhogy tolni kell a saját megoldást is, mert a pelenka nincs ingyen :DDDDDDD viszont az idióta kisborost töröljék már légyszi a modok mert fáj olvasni az elmebetegségeit!!!4 ez a fasz annyit olvasta a sputnyik newst hogy tényleg azt hiszi, hogy minden troll narkós junkie de közben persze kurva nagy közös világösszeesküvést szőnek. hát beszarok!!! felnőtt ember hogy a gecibe lehet ennyire hülye?? kisboros én például senkit nem ismerek innen csak röhögni járok a fórumra a balfasz sodin meg néha az alkoholista tajgin. ez nem valami kibaszott kémfilm ahol a valami titkos csopot elpusztítja a világot :DDDDDDDDDDDDD
gondolod, h ez megingatja a hitében? egyebek mellett súlyos üldözési mániában szenved, gyógykezelésre szorulna.
Nov 23, 2017 22:01:43
csivaegő
Nov 23, 2017 22:07:47
fasztudja. lehet hogy csak kurvára magányos és így próbál meg figyelmet kicsikarni magának. ez egyébként nem ritka, a pszichózis mértékétől függően akár kurvára extrém módokon is próbál sok beteg figyelmet. itt most nem feltétlenül zárt intézeti kezelést igénylő betegekről van szó sok enyhébb eset is van. én kurvára nem tudom hogy kisboros csak a fórumnak produkálja magát vagy tényleg el is hiszi, amit leír. azt viszont tudom hogy geci unalmas a gyerek és amióta olvasom ezt a fórumot folymatosan ugyanazokat a faszságokat szajkózza. ezért mondom hogy ban. kérje anyjától a figyelmet vagy a lányoktól. vagy srácoktól pont leszarom :DDDDDD
Nov 23, 2017 22:07:47
xray
Nov 23, 2017 22:17:01
képtelen normális emberi kapcsolatot kialakítani, az anyjával már nem is beszél, nem is köszön neki. az az érzésem, h tragédia lesz a vége.
Nov 23, 2017 22:17:01
ál-broni
Nov 23, 2017 22:19:52
ez a zene kecik!!!!!!)))))))))))))))))
www.youtube.com/watch?v=ST4RoWl2XIg
Reich of Darkness 05:58 Szavak elrejtése
Amikor a felhők konvergálnak,
És az esõ megszórja a földet az Istenek Vérével,
Vortex kitör a föld mélyéről,
A Piercing Heaven és az évszázadok összefonódása.
Amikor a mágus a dolgok fölé nyúlik,
Amikor elérik a határértéket,
A háborús párt veszi az egyházak falát,
Az égő Aryan Hearts lángja.
Az örvény megnyitja a földalatti kapu szféráját,
A szentség haragja ad neked inni,
A szívét a mellétől fogod,
Te lépni fogsz egy lépést a létezés határán túl.
Látod az Utazt, megy,
Az Ön oka tiszta, vágysz a Tűzre.
Nem tudsz tekerni, nincs más út,
És semmi más nem lesz számodra és én.
A Dawn felé nézve,
Ismét lépsz a szellemvilágba.
A nap tiszta, tiszta tükröződik,
A szellem a szíve megdermedt.
A háború szimbóluma, amely felmegy a Fekete Napra,
Tudja, ez a szemünk.
A bomlás lelkei felszabadulnak
Vagy ég a földre.
Tiszteletben tarts minket együtt a halhatatlanságban
A rugalmatlan rendszer belép,
Annak érdekében, hogy ragyogjon a néhány,
Ki mer majd menni ezen az úton?
Thunder Raskaty Zarju elárulja
A Szent Háború, a Hajnalparti Reich,
A homályos Nap a fekete felhőkön keresztül,
Az utolsó csata az ég alatt.
Kegyetlen katona vagy, nem ismered a félelmet,
Nem érzed a fájdalmat, csak a Csillagokban látsz
Ősi földje és ősei hatalmasak,
A Sötétség Reich, ami dicsőíti ezt a Földi Győzelmet.
Megadtad az életed az ügyünknek,
Nem, még te sem, amit irányítottak.
A távoli csillagoktól látta Dawnot a bolygón,
És rájöttem, hogy elvesztettük ezt a világot.
De amikor az Atyák Földjének fogait rágcsáljuk,
Amikor az örökkévalóságban örökké megdermedtünk,
Hittek - csak az összes ellenség megsemmisítése után,
Az utolsó fehér ember meghalhat.
Az utolsó fehér ember.
Az utolsó ember.
www.youtube.com/watch?v=ST4RoWl2XIg
Reich of Darkness 05:58 Szavak elrejtése
Amikor a felhők konvergálnak,
És az esõ megszórja a földet az Istenek Vérével,
Vortex kitör a föld mélyéről,
A Piercing Heaven és az évszázadok összefonódása.
Amikor a mágus a dolgok fölé nyúlik,
Amikor elérik a határértéket,
A háborús párt veszi az egyházak falát,
Az égő Aryan Hearts lángja.
Az örvény megnyitja a földalatti kapu szféráját,
A szentség haragja ad neked inni,
A szívét a mellétől fogod,
Te lépni fogsz egy lépést a létezés határán túl.
Látod az Utazt, megy,
Az Ön oka tiszta, vágysz a Tűzre.
Nem tudsz tekerni, nincs más út,
És semmi más nem lesz számodra és én.
A Dawn felé nézve,
Ismét lépsz a szellemvilágba.
A nap tiszta, tiszta tükröződik,
A szellem a szíve megdermedt.
A háború szimbóluma, amely felmegy a Fekete Napra,
Tudja, ez a szemünk.
A bomlás lelkei felszabadulnak
Vagy ég a földre.
Tiszteletben tarts minket együtt a halhatatlanságban
A rugalmatlan rendszer belép,
Annak érdekében, hogy ragyogjon a néhány,
Ki mer majd menni ezen az úton?
Thunder Raskaty Zarju elárulja
A Szent Háború, a Hajnalparti Reich,
A homályos Nap a fekete felhőkön keresztül,
Az utolsó csata az ég alatt.
Kegyetlen katona vagy, nem ismered a félelmet,
Nem érzed a fájdalmat, csak a Csillagokban látsz
Ősi földje és ősei hatalmasak,
A Sötétség Reich, ami dicsőíti ezt a Földi Győzelmet.
Megadtad az életed az ügyünknek,
Nem, még te sem, amit irányítottak.
A távoli csillagoktól látta Dawnot a bolygón,
És rájöttem, hogy elvesztettük ezt a világot.
De amikor az Atyák Földjének fogait rágcsáljuk,
Amikor az örökkévalóságban örökké megdermedtünk,
Hittek - csak az összes ellenség megsemmisítése után,
Az utolsó fehér ember meghalhat.
Az utolsó fehér ember.
Az utolsó ember.
Nov 23, 2017 22:19:52
kínzó kérdés
Nov 23, 2017 22:28:27
Kisboros, mennyi pénzt adsz havonta anyádnak rezsire és kajára?
Nov 23, 2017 22:28:27
Jud Süß
Nov 23, 2017 22:31:15
Gondolom most már belàttad te is, Púp, hogy a YouTube projekt összeomlott, a pénz elégett, soha nem fog megtérülni.
Ezt is elbasztad.
Ezt is elbasztad.
Nov 23, 2017 22:31:15
-
Nov 23, 2017 23:01:12
"kisboros1
33 perce
"kisboros1
33 perce
Na erről van szó. Kisboros azokat a trollokat akarja lekaszablokkázni, akik megsértik kommentjeikkel a hatalmas ukrán egóját. Nem azokat akarja felkutatni, akik zaklatták a családját, mert azt ő is tudja, hogy az eszmeralda volt.
Kisboros a kritikát, a szavak erejét nem tudja elviselni. A szavakat akarja megbosszulni.
Nov 23, 2017 23:01:12
csivaegő
Nov 23, 2017 23:33:30
a kérdés hogy akkor mi a geciért nem változtat az életén, hogy ha így betalálnak neki a kritikák?,?? mielőtt megismertem a feleségemet én is kurvára egy helyben toporogtam. oké volt egy diplomám de semmi másról nem szólt az életem mint a munkáról meg a bulikról és csajokról. amit kerestem azt elköltöttem, nem utaztam nem olvastam nem pihentem. vagy egy tizessel dagadtabb voltam mert a bulik mellé nem fért be a kondi meg hazafelé buli után ettem a szemét kaját. aztán kurvára azt láttam hogy mindjárt harminc vagyok, azt úgy élek még mindig mint a kolis években és így ugyanolyan kiégett elhízott fasz leszek, mint a főorvos aki alá dolgoztam. és akkor elhatároztam magam, elkezdtem heti kétszer edzeni megtanultam főzni és minden hónapban kétszer elmentem kirándulni, múzeumba vagy megnéztem valami értelmes filmet és újra elkezdtem olvasni. az első három hónap geci szar volt folyton fáradt votlam, hiányoztak bulik meg az ottani haverok meg hogy minden héten más csajt vigyek haza. aztán elkezdett kifizetődni a dolog láttam a tükörben hogy jobban nézek ki, elkezdtem feltöltődni jobb lett a közérzetem. és akkor egy konferencián ahova talán pont a változás miatt küldtek ki megismertem a feleségemet és azóta vettünk egy lakást, lett egy kislányunk és kurva jó terveink vannak a következő ötven évre :))))) úgyhogy kisboros is nyugodtan elkezdhetne értelmes életet élni ahelyett hogy fenyegetőzik meg kurvaanyázik ha megszólják. azért szólják meg mert egy rakás fos. én is az voltam. és kurva könnyű volt azzal takarózni hogy dolgozom nem érek rá. de attól még egy sörhasú táskás szemű céltalan hüyle voltam. én is magyarázkodtam amíg nem határoztam el magam. sose késő!! ezt mondom a betegeknek is akik azon picsognak hogy ők már ötven évesek. bazmeg vagy lesz még szar öt éved vagy húsz jó. kurvára rajtad múlik!!! ez a fasz meg kidobná a következő negyven ötvenet a kukába.
Nov 23, 2017 23:33:30
galla miklós
Nov 23, 2017 23:41:24
Van egy ötletem: ha már Sodi így is olyan púpos, elszegődhetne simán Notre Dame-i toronyőrnek, ott még spagettikódokat sem kell írnia.
És vihetné magával a Kisborost is, biztos jól érezné magát a székesegyházban :D
Nov 23, 2017 23:41:24
xray
Nov 24, 2017 00:03:51
Van egy ötletem: ha már Sodi így is olyan púpos, elszegődhetne simán Notre Dame-i toronyőrnek, ott még spagettikódokat sem kell írnia.
Nov 24, 2017 00:03:51
Gólya
Nov 24, 2017 00:15:52
Nov 24, 2017 00:15:52
xray
Nov 24, 2017 00:17:52
az nem egy varjú volt? :)
Nov 24, 2017 00:17:52
xray
Nov 24, 2017 00:23:59
coub.com/view/xoruc
Nov 24, 2017 00:23:59
xray
Nov 24, 2017 00:25:33
illetve varjúval
Nov 24, 2017 00:25:33
taubner
Nov 24, 2017 00:28:47
na ma se volt wolf élő végigszenvedés. hát jól van sodika, akkor kénytelen leszek másik vloggert keresni.
Nov 24, 2017 00:28:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 24, 2017 06:41:36
na ma se volt wolf élő végigszenvedés. hát jól van sodika, akkor kénytelen leszek másik vloggert keresni.
Egész éjjel a mai flokkot vágta.
Nov 24, 2017 06:41:36
még élet a remény
Nov 24, 2017 06:48:14
nem köszön neki, de gondolom a reggeli kakaóját azért megissza, meg a kaját elfogadja nagy duzzogva,amit az anyja főz. Esetleg néha hajlandó ordibálni is,hogy hozzák fel a szobájába a kakasos nyalókáját.
A WC papírt te veszed, vagy a szaros seggedet is a szüleid pénzén törlöd ki?
Viselkedj már normálisan a szüleiddel Lackó, mert anyád megdübben baszod!
Nov 24, 2017 06:48:14
-
Nov 24, 2017 07:26:49
Hol a flokk? Lesz flokk?
Nov 24, 2017 07:26:49
banshee
(
x24)
Nov 24, 2017 07:32:11
x24)
Hol a flokk? Lesz flokk?
A spíííítsoppban! Klapka!
Hiénaverő
(
x17)
Nov 24, 2017 07:37:08
x17)
Ragyásh elbaszott 2-3 milliót a flokkra játékokkal együtt, mindezt hitelből, azért hogy 2 hónap után ezt is megunja. Megérte, ez shiker!
Xenu
Nov 24, 2017 07:45:17
Ragyásh elbaszott 2-3 milliót a flokkra játékokkal együtt, mindezt hitelből, azért hogy 2 hónap után ezt is megunja. Megérte, ez shiker!
de hát ez shiker! melyik troll költ el milliókat eyg olyan hobbira, amivel semeddig sem jut?! na ugye, a Sodi ebben is jobb a filléreskedő trolloknál!
Nov 24, 2017 07:45:17
Bede laszlo
Nov 24, 2017 09:20:41
444.hu/2017/11/20/rugdalozo-laszlo-petra-ujra-lecsapott
PSZICHIÁTRIAI GYORSELEMZÉS
A „gecimédia” gyűjtőnéven ismert médiakonglomerátumban kevesen adják nevüket-arcukat a kormányzati propagandához. Akik igen, azok jelentős része laikus szemmel is jól láthatóan súlyos mentális gondokkal-bajokkal küzd, és éppen ennek a gyengeségüknek köszönhetően tolják őket előtérbe sunyi munkaadóik. Az utóbbiak ezért csak és kizárólag megvetést érdemelnek, az előbbieket azonban civilizált ember legalább egy kicsit sajnálja is.
belecsmpésztem a cikkbe egy bekezdést a kormány médiáról is, ez ugyanígy vonatkozik a közönségére is, pl. Boros Lászlóra, Tiszafaszváriból. A „gecimédia” gyűjtőnéven ismert médiakonglomerátumban kevesen adják nevüket-arcukat a kormányzati propagandához. Akik igen, azok jelentős része laikus szemmel is jól láthatóan súlyos mentális gondokkal-bajokkal küzd, és éppen ennek a gyengeségüknek köszönhetően tolják őket előtérbe sunyi munkaadóik. Az utóbbiak ezért csak és kizárólag megvetést érdemelnek, az előbbieket azonban civilizált ember legalább egy kicsit sajnálja is.
Nov 24, 2017 09:20:41
Bede Márton
Nov 24, 2017 09:24:07
Egyébként itt a szerkesztőségben kiragasztottuk kisboros képét a kuka fölé, szeméttel szoktuk dobálni. Pont mint őt a jabilos munkatársai LOLLLL
Nov 24, 2017 09:24:07
littlewiner
Nov 24, 2017 09:43:32
Vigyázz libsi Bene, másfél millából telik plasztikbombára, még felrobban alattad a szék! Ilyen nagyon egyszerű ez!
Nov 24, 2017 09:43:32
2
Nov 24, 2017 09:45:32
Egyébként itt a szerkesztőségben kiragasztottuk kisboros képét a kuka fölé, szeméttel szoktuk dobálni. Pont mint őt a jabilos munkatársai LOLLLL
Az ukrán migránst úgy tartják a munkahelyen mint egy bazári majmot. XD
Nov 24, 2017 09:45:32
-
Nov 24, 2017 10:09:16
Lassan jöhet a forum.kisboros.org, én külön örülnék neki, ha ez a rész csak sodis maradna. A fogyatekos kisboros meg tajgu pedig TÉNYLEG a kettes csatornára kerülne.
Nov 24, 2017 10:09:16
-
Nov 24, 2017 10:14:34
Lassan jöhet a forum.kisboros.org, én külön örülnék neki, ha ez a rész csak sodis maradna. A fogyatekos kisboros meg tajgu pedig TÉNYLEG a kettes csatornára kerülne.
Nem viccelek. Kisboros egyre jobban kezdi nyeregben érezni magát, ideje tenni valamit.
Tudjátok, Goebbels is azt mondta, hogyha valamit elég sokszor ismételgetsz, az emberek el fogják hinni. Kisboros annyit emlegette azt, hogy a trollok rá vannak szálva, hogy tényleg igy lesz.
Nov 24, 2017 10:14:34
Kábító Pitonszag
Nov 24, 2017 10:56:46
Nov 24, 2017 10:56:46
-
Nov 24, 2017 10:59:21
Hát ez mellé ment.
IP látó Irén megmondja hogy nem tiszafaszomi vagyok, továbbá nem is tegnap kezdtem a snecológiát.... Azért mert "-" alatt irok még nem vagyok retard.
Nov 24, 2017 10:59:21
Elsőéves
(
x3)
Nov 24, 2017 11:05:28
x3)
Hát ez mellé ment.
www.youtube.com/watch?v=QVkjYCgO7W0&t=35s
Hiénaverő
(
x17)
Nov 24, 2017 11:08:41
x17)
Endre, vezesd be hogy ezentúl csak kéknickkel lehessen kommentelni!
Kéknicket bárki igényelhet az admintól ([email protected]), ha a mail-be beleírja lakcímét, anyja nevét, személyi igazolványszámát és csatol egy fotót péniszéről. Semmi buzulás, tényleg nem Laci csajának megy XDDD, csak Dick Inspector Gonda fogja megvizsgálni, hogy valódi héber-e az illető.
Bejelentkezel, vagy nem jelentkezel be?!
Kéknicket bárki igényelhet az admintól ([email protected]), ha a mail-be beleírja lakcímét, anyja nevét, személyi igazolványszámát és csatol egy fotót péniszéről. Semmi buzulás, tényleg nem Laci csajának megy XDDD, csak Dick Inspector Gonda fogja megvizsgálni, hogy valódi héber-e az illető.
hun tudok regelni
Nov 24, 2017 11:11:18
????
Nov 24, 2017 11:11:18
Hiénaverő
(
x17)
Nov 24, 2017 11:13:04
x17)
Mörderpuppies
Nov 24, 2017 11:18:51
Endre, vezesd be hogy ezentúl csak kéknickkel lehessen kommentelni!
Átverés! Nehogy a trolloknak küldd! A helyes emailcím: [email protected], az adataidat pedig csatolt excel fájlban küldd, hogy a trollok.xls végére könnyen be tudjam illeszteni.Kéknicket bárki igényelhet az admintól ([email protected]), ha a mail-be beleírja lakcímét, anyja nevét, személyi igazolványszámát és csatol egy fotót péniszéről. Semmi buzulás, tényleg nem Laci csajának megy XDDD, csak Dick Inspector Gonda fogja megvizsgálni, hogy valódi héber-e az illető.
sodika.org Adminisztrátor
Nov 24, 2017 11:18:51
47 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

kisboros1
Ismét itt... éjszakás voltam megint, meg volt bent egy kis műsor. Vagy 6-8 majom rajtam röhögött, én meg megindultam feléjük egy székkel a kezemben, úgy fogtak vissza....
És akkor jött az óriás zsírdémon és lesújtott a székkel:
Őszintén, kedves Boros úr! Ön nem érzi úgy, hogy talán a pankráció, mint szórakozás nem az ön érzékeny lelkének való?
Múltkoriban ugye Adderall után kesergett