Zsír ezt úgy képzeli, hogy a KMZ-s trollból a rendőrök kiszednek mindent, a ballib újságírókat, a szlovákügyvédet, a rendőrtrollt, a levlista kutathatóvá válik és felgöngyölítik a trollbűnszervezetet.
Ezzel eljövend a retardok menyországa...
Bori talált magának egy átlag fórum olvasót, aki eredetileg tajgival került konfliktusba, de Borbála kikövetelte magának a figyelmet...
Várjuk mi is a fejleményeket
Látlelet is jó lenne xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Andrisnak meg mindig megvan az izraeli M1911-ese?
Tajgi, a palotai Batman még a kamerák számára is érzékelhetetlen! Teljesen hangtalanul szökell három méter magasra a levegőben, hogy falevelekkel takarhassa el a kamerákat, mielőtt megvalósítja ördögi tervét: lehugyozza a kerítást LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Tényleg nem tudok szánalmasabb embert mondani a panelhégelnél.
De meg ám! ;)
Pátyi grammar as its finest
Nem kell ugrálnia, a kőkemény faszával egyszerűen leveri a kamerát.
Ezen most felröhögtem. A villamoson phasztmek!
Megoszthatna valami utoset a facebookon peldaul!
Ohhh, wait
Sodikisboros, leszlájv? Ugyeleszlive?
Eddigra letiltatjuk azt is
Ilyenkor kérhetünk egy linket, hogy szó-szó-szórakozzanak a nézők?
Itt mindenki azt mond amit akar. A mellékretardok különösen hajlamosak komolyan venni a legelbaszottabb dolgokat is. Ezért szórakoztatóak, ők a plebs a Fórum életében. Vannak olyanok, akik kitörnek a retardságból (pl a halfejú blogin), de vannak olyanok mint kisboros meg rolinda, akik belebolondultak a saját nyomorúságukba és ez az egyetlen dolog amit okolhatnak.
kisboros a gyengébb. Tajginak már van tapasztalata a nőverésben, az emós szmauráj nem akadály.
Nszksz!
Roland Kiss
4 perce
Mondjuk a mikro pöcsű impotens Bakonyi András kiképző szarfosadvány is azért ment ilyen pályára mert kompenzál, az meg hogy trollként is kompenzálnak ezek, pont azt jelenti, hogy mindkettő faszcibáló buzi és a kiképzés előtt a Zách utcánál leszopják egymás csökött punnyadt bögyöröjét de azért kemény katonák ők, két hülye buzi, odamegyek a Zách utcába agyonmbaszom mind a kettőt.
o.0
Hű bazmeg... Komoly a baj. A látens homoszexualitás erősen kiütközik.
Roland Kiss
4 perce
Mondjuk a mikro pöcsű impotens Bakonyi András kiképző szarfosadvány is azért ment ilyen pályára mert kompenzál, az meg hogy trollként is kompenzálnak ezek, pont azt jelenti, hogy mindkettő faszcibáló buzi és a kiképzés előtt a Zách utcánál leszopják egymás csökött punnyadt bögyöröjét de azért kemény katonák ők, két hülye buzi, odamegyek a Zách utcába agyonmbaszom mind a kettőt.
Hűűűűűűűű bazmeeeg.
Nem látens buzi az impotosz. ÁÁÁÁÁááááhhhh neeeeem....
Szerintem ráérsz a feljelentéssel holnap(!), amikor a Zách utcára megy és szétveri a fejeTEKet.
Ha lehetne over 9000 upvote menne erre a kommántra. LoL
Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá’ nehogymá’, ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb, áááá. Még hogy én… ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel.
Előbb lesz kisborosból értelmiségi, minthogy újra wolfstrem legyen
A kommentek alatt 23 válasz van! Ez nem lehet véletlen!
kisboros
@ Duncan Shelley:
Minek az?
A barátnőzés időpocsékolás. Se haszna, se értelme.
2012. március 24. szombat
khmm
Manifeszt.
†beeeeeeep*
Baszott nagy, ahogy leáll a táncolással, amikor nem nézik. Csak kényszerből csinálja, nem élvezi egyáltalán.
Feljelentő Feri, hahó!
A csajomat az érdekli, hogyan bizonyítja a rendőröknek, hogy buzeráns xD
A rím ismerete nem tényező.
veszett lelkek
veszett lelkek
vándorolnak
vándorolnak
A keze alatt csak a fasza füstöl. Hahó
zengefonon előadva xd
tajgi annyiban dadaista, hogy szembe megy a jó ízlés által meghatározott kultúrával, de csak egy börtöntöltelék, akit mindenki megvet. :)
Amíg nem tudja azt megosztani facebookon, szerintem nem. Figyelemkurva a sodi, bizony.
köszi, küldjük László Petrát tényfeltárni! Csak fel ne rúgja a gyárban.
Nem mindegy? A szart összefújja a szél.
Mivel stabil köszfetyítyést érdekelné.
Egy a lényeg: senki nem hívta őket ide
Elmondtad a lényeget. Senki nem foglalkozna velük. Barátaik nincsenek, családi kapcsolataik szarok, az egyik egy alkesz agresszív bűnöző lump elem, a másik meg nettó elmebeteg. Ide járnak figyelemért és szegény soditól veszik el a színpadot. Ráadásul kicsit sem viccesek mostanság. Én azzal szívatnám a cefrés panelhamvast,hogy kibannolnám a faszba, ugyanezt tenném a bolond kaszablokkással is. Sodi helyében nem hagynám,hogy bolondok őrjöngjenek a vlogjai alatt. Régen még volt pár nézője ennek a szerencsétlennek, de ezek a nyomingerek teljes retard cirkuszt csináltak a vlog alatt.
Sodi, tiltsd ki őket Te is!
Mostanában úgyis a terrorista migráncs kérdéskör van érdeklődésünk homlokterében.
trollok nélül is intézi Lackó magának a mókát irl.
ellenzékbe vágta!
Mondom én hogy közveszélyes elmebeteg. Nem kell ehhez a baromhoz hozzászólni se, magától megy kötekedni, zaklatni másokat mind IRL, mind online. Kényszerzubbonyt rá, most!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Bori nem nagyon ért az oldtimer autókhoz, szóval ne azzal vágj fel.
Másrészt el ne hidd :)
*integet *
Én a helyedben egy eres23-ast vennék ;)
Na meló, csá.
A padtársa volt, Hahó!
banshee
(
x24)
Nov 21, 2017 18:51:41
x24)
ezt hogy kell elképzelni? Bobó bemegy a rendőrségre, és elkezdi bizonygatni, hogy bizony ő a migráns, és mutogatja a haját, hogy milyen zsíros, itt bizony rá gondoltak? Elkezdi sajnáltatni magát falun, hogy ő bántják mert migráns??? mivan ott is van szadesz? aztán megmutatja, hogy miért is rá gondoltak a kutyabaszó alatt, és akkor még a herbáldílert nem is említettem.....
Elképesztően buta emberek vannak!! Tényleg takarodj haza ukrajnába!
Zsír ezt úgy képzeli, hogy a KMZ-s trollból a rendőrök kiszednek mindent, a ballib újságírókat, a szlovákügyvédet, a rendőrtrollt, a levlista kutathatóvá válik és felgöngyölítik a trollbűnszervezetet.
Ezzel eljövend a retardok menyországa...
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 21, 2017 18:53:04
Az a sok okoskodás a komment alatt. Még, hogy letakarta falevéllel a kamerát... Nem tudtam, hogy ilyen atletikus a proland. Kisbőrös meg egy jogosan fegyvert tartó emberre hívná rá a TEK-et.
Figyu, bori! Holnap úgy is a Zách utcában van dolgom, Bakonyi Andrissal tartunk egy képzést. Ha gondolod, feljelentem magam. (Bár, ugye mint tudjuk, a TEK-nek nyomozati jogköre csak korlátozottan van, de ez ne zavarjon...) Ja, azt mondtam már, hogy önvédelemre is hordok Glock G30 .45-öt...
Figyu, bori! Holnap úgy is a Zách utcában van dolgom, Bakonyi Andrissal tartunk egy képzést. Ha gondolod, feljelentem magam. (Bár, ugye mint tudjuk, a TEK-nek nyomozati jogköre csak korlátozottan van, de ez ne zavarjon...) Ja, azt mondtam már, hogy önvédelemre is hordok Glock G30 .45-öt...
Nov 21, 2017 18:53:04
-
Nov 21, 2017 18:55:04
Elmúlt napok történéseivel lemaradtam. Valami érdemleges történt?
Nov 21, 2017 18:55:04
pocokarcú fiú
Nov 21, 2017 19:05:42
Elmúlt napok történéseivel lemaradtam. Valami érdemleges történt?
Bori talált magának egy átlag fórum olvasót, aki eredetileg tajgival került konfliktusba, de Borbála kikövetelte magának a figyelmet...
Várjuk mi is a fejleményeket
Nov 21, 2017 19:05:42
Cimbi
Nov 21, 2017 19:14:37
Azt hiszem mindenki nevében írom azt, hogy ha proland vagy kisboros felkérdezése egyszer tényleg megvalósul, akkor készüljön róla videjó, hogy dokumentált legyen a cipőnézegetésük, ne hazudozhassanak maguknak a kaszablokkázást és papagájfogózást.
Nov 21, 2017 19:14:37
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 21, 2017 19:16:43
x38)
Azt hiszem mindenki nevében írom azt, hogy ha proland vagy kisboros felkérdezése egyszer tényleg megvalósul, akkor készüljön róla videjó, hogy dokumentált legyen a cipőnézegetésük, ne hazudozhassanak maguknak a kaszablokkázást és papagájfogózást.
Látlelet is jó lenne xD
Schwezoff David
Nov 21, 2017 19:20:40
Az a sok okoskodás a komment alatt. Még, hogy letakarta falevéllel a kamerát... Nem tudtam, hogy ilyen atletikus a proland. Kisbőrös meg egy jogosan fegyvert tartó emberre hívná rá a TEK-et.
Nov 21, 2017 19:20:40
trendbeli garázdaság
Nov 21, 2017 19:22:46
Tajgi, a palotai Batman még a kamerák számára is érzékelhetetlen! Teljesen hangtalanul szökell három méter magasra a levegőben, hogy falevelekkel takarhassa el a kamerákat, mielőtt megvalósítja ördögi tervét: lehugyozza a kerítást LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nov 21, 2017 19:22:46
textilmentes piton
Nov 21, 2017 19:23:55
Kisboros azt sem tudja, minden nap van, annyira kikészült az agya. Nem lenne nagy sportértéke a felrugdosásának. Egyszerűen nem éri meg a balhét egy normális embernek. Tajgi legalább hivatalosan nem flepnis, szóval mikor ütöd, nincs az a szar érzésed, mintha egy nyomorékot vernél.
Nov 21, 2017 19:23:55
-
Nov 21, 2017 19:30:03
De meg ám! ;)
Nov 21, 2017 19:30:03
TEKergő
Nov 21, 2017 19:34:08
Kisboros azt sem tudja, minden nap van, annyira kikészült az agya.
Pátyi grammar as its finest
Nov 21, 2017 19:34:08
broni?
Nov 21, 2017 19:36:53
index.hu/belfold/2017/11/21/tiszaroff_csaladon_beluli_eroszak_gyujtogatas/
"Jogerősen tizenhat év fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a tiszaroffi férfit, aki 2014-ben megpróbálta felgyújtani négy saját gyermekét, korábbi élettársát és az asszony új párját. "
"Jogerősen tizenhat év fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a tiszaroffi férfit, aki 2014-ben megpróbálta felgyújtani négy saját gyermekét, korábbi élettársát és az asszony új párját. "
Nov 21, 2017 19:36:53
alpaka nagyi
Nov 21, 2017 19:48:34
Nem kell ugrálnia, a kőkemény faszával egyszerűen leveri a kamerát.
Nov 21, 2017 19:48:34
Nico Robin
Nov 21, 2017 19:50:35
Sodika, hopp! Aktivizáld magad! Farkarossz mélyproli őrjöngései és Kisboros skizofrén hablatya mellett te egyre kevesebb vagy! Gyorsan dobj be valami újat, hogy megint mindenki rád figyeljen!
Nov 21, 2017 19:50:35
stabil köszfetyítyés
Nov 21, 2017 19:51:59
Tajgi, a palotai Batman
Ezen most felröhögtem. A villamoson phasztmek!
Nov 21, 2017 19:51:59
Schwezoff David
Nov 21, 2017 19:52:49
Sodika, hopp! Aktivizáld magad! Farkarossz mélyproli őrjöngései és Kisboros skizofrén hablatya mellett te egyre kevesebb vagy! Gyorsan dobj be valami újat, hogy megint mindenki rád figyeljen!
Megoszthatna valami utoset a facebookon peldaul!
Ohhh, wait
Nov 21, 2017 19:52:49
TEKergő
Nov 21, 2017 19:55:55
Nov 21, 2017 19:55:55
banshee
(
x24)
Nov 21, 2017 19:56:33
x24)
benn lesz a flokkban, hogy miért tiltották?
TEKergő
Nov 21, 2017 20:04:08
benn lesz a flokkban, hogy miért tiltották?
Eddigra letiltatjuk azt is
Nov 21, 2017 20:04:08
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 21, 2017 20:04:28
A szolgálati járadékos státusz már nem ment a két retardnak. Meg az a tény sem zavarja egyiket sem, hogy KMZ már nincs... Az már csak plusz pont, hogy Bakonyi Bandit is ki akarják baszatni az MNB Securitytól. Istenem.
Azt már nem is kommentálom, hogy micsoda szakértelem, műveltség és világlátás sugárzik a kommentekből. Az önvédelmi marok-lőfegyver fogalma pedig ismeretlen az impotens & zsíroshaj álomduónak.
Azt már nem is kommentálom, hogy micsoda szakértelem, műveltség és világlátás sugárzik a kommentekből. Az önvédelmi marok-lőfegyver fogalma pedig ismeretlen az impotens & zsíroshaj álomduónak.
Nov 21, 2017 20:04:28
Karandas
Nov 21, 2017 20:07:40
A szolgálati járadékos státusz már nem ment a két retardnak. Meg az a tény sem zavarja egyiket sem, hogy KMZ már nincs... Az már csak plusz pont, hogy Bakonyi Bandit is ki akarják baszatni az MNB Securitytól. Istenem.
Ilyenkor kérhetünk egy linket, hogy szó-szó-szórakozzanak a nézők?
Nov 21, 2017 20:07:40
TEKergő
Nov 21, 2017 20:09:13
Itt mindenki azt mond amit akar. A mellékretardok különösen hajlamosak komolyan venni a legelbaszottabb dolgokat is. Ezért szórakoztatóak, ők a plebs a Fórum életében. Vannak olyanok, akik kitörnek a retardságból (pl a halfejú blogin), de vannak olyanok mint kisboros meg rolinda, akik belebolondultak a saját nyomorúságukba és ez az egyetlen dolog amit okolhatnak.
Nov 21, 2017 20:09:13
Trükkös Vizsgakérdés
Nov 21, 2017 20:12:55
Ha tajgi és kisboros lefeküdnének, melyikük lenne felül?
Nov 21, 2017 20:12:55
TEKergő
Nov 21, 2017 20:14:31
Ha tajgi és kisboros lefeküdnének, melyikük lenne felül?
kisboros a gyengébb. Tajginak már van tapasztalata a nőverésben, az emós szmauráj nem akadály.
Nov 21, 2017 20:14:31
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 21, 2017 20:15:09
Nov 21, 2017 20:15:09
Karandas
Nov 21, 2017 20:17:09
www.youtube.com/watch?v=kIoUZvFi4i8&t=37s
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Nszksz!
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Roland Kiss
4 perce
o.0
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 21, 2017 20:18:10
Roland Kiss
4 perce
Hűűűűűűűű bazmeeeg.
Nov 21, 2017 20:18:10
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 21, 2017 20:20:19
double post... srry :(
Nov 21, 2017 20:20:19
Karandas
Nov 21, 2017 20:20:57
A nap kérdése:
Ha a Roland Kiss csatornán egyszerre kommentel Migrén Mineral, Chanson de Roland, valamint a feltöltő, hogy a picsába lehet mindössze egy feliratkozó?
Ha a Roland Kiss csatornán egyszerre kommentel Migrén Mineral, Chanson de Roland, valamint a feltöltő, hogy a picsába lehet mindössze egy feliratkozó?
Nov 21, 2017 20:20:57
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 21, 2017 20:30:15
komoly a műsor a proland csidejó alatt. Már Bakonyit fenyegeti. Kíváncsi leszek, hogy miképpen kivitelezi a dolgot. De ez azért, főleg egy visszaesőnél megér egy feljelentést, nem? Végül is a kilakoltatós kommentje is határeset...
Jogász trollok közül valaki, vélemény?
Nov 21, 2017 20:30:15
Karandas
Nov 21, 2017 20:31:58
komoly a műsor a proland csidejó alatt. Már Bakonyit fenyegeti. Kíváncsi leszek, hogy miképpen kivitelezi a dolgot. De ez azért, főleg egy visszaesőnél megér egy feljelentést, nem? Végül is a kilakoltatós kommentje is határeset...
Szerintem ráérsz a feljelentéssel holnap(!), amikor a Zách utcára megy és szétveri a fejeTEKet.
Nov 21, 2017 20:31:58
Pegazus 88 (nem azé!!!)
Nov 21, 2017 20:34:11
Ha lehetne over 9000 upvote menne erre a kommántra. LoL
Nov 21, 2017 20:34:11
Sodi generátor
Nov 21, 2017 20:36:18
Ezen 30 napos eltiltás hatálya kiterjed a lubeyourtube accountra is?
Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá’ nehogymá’, ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb, áááá. Még hogy én… ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel.
Nov 21, 2017 20:36:18
vasvári tipp
Nov 21, 2017 20:53:00
Kiszsíros nem mer bemenni a kapitányságra...ismerik jól, nem annyira kedvelik.
Nov 21, 2017 20:53:00
Józan Becsület
(
x2)
Nov 21, 2017 20:58:38
x2)
Sodi, ma kb éjfélig ráérek, ugye lesz műsor? Wolfensteines cipőnézegetést szeretnék leginkább. Vagy ennyi volt az attention span?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
-
Nov 21, 2017 21:05:40
Tajgi, nem csak hatalmas tudásbeli különbség van közted és Hamvas Béla között, de az igazán perdöntő az, hogy neked, vele ellentétben, nem áll fel a farkad.
Nov 21, 2017 21:05:40
TEKergő
Nov 21, 2017 21:06:00
Sodi, ma kb éjfélig ráérek, ugye lesz műsor? Wolfensteines cipőnézegetést szeretnék leginkább. Vagy ennyi volt az attention span?
Előbb lesz kisborosból értelmiségi, minthogy újra wolfstrem legyen
Nov 21, 2017 21:06:00
még éltet a remény
Nov 21, 2017 21:21:04
Na proland bevonzotta a tek-et is? Ez aztán a shiker! Menj és verd meg Bakonyit
Nov 21, 2017 21:21:04
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 21, 2017 21:22:27
x4)
tyodi, a vatyászpika
youtu.be/oIC25t37CWM?t=12m8s
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
banshee
(
x24)
Nov 21, 2017 21:24:04
x24)
www.youtube.com/watch?v=kIoUZvFi4i8&t=37s
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
A kommentek alatt 23 válasz van! Ez nem lehet véletlen!
duncanshelley.com
Nov 21, 2017 21:25:01
kisboros
@ Duncan Shelley:
Minek az?
Nov 21, 2017 21:25:01
Xenu
Nov 21, 2017 21:27:33
Tajgi
"hahaha, utolsó senki, majd ha olyan szintű Hamvas esszét írsz mint én akkor pofázhatsz addig marad neked a sodi bélsárfóruma, neked az a magaslat te senki"
"hahaha, utolsó senki, majd ha olyan szintű Hamvas esszét írsz mint én akkor pofázhatsz addig marad neked a sodi bélsárfóruma, neked az a magaslat te senki"
duncanshelley.com
kisboros
@ Duncan Shelley:
Minek az?
@ Duncan Shelley:
Minek az?
khmm
Sittes Sanyi
Nov 21, 2017 21:31:43
Roland Kiss
4 perce
Hűűűűűűűű bazmeeeg.
4 perce
Hűűűűűűűű bazmeeeg.
Manifeszt.
Nov 21, 2017 21:31:43
Eszmidetektor
Nov 21, 2017 22:17:22
khmm
khmm
†beeeeeeep*
Nov 21, 2017 22:17:22
Zulu
(
x15)
Nov 21, 2017 22:26:29
x15)
tyodi, a vatyászpika
Baszott nagy, ahogy leáll a táncolással, amikor nem nézik. Csak kényszerből csinálja, nem élvezi egyáltalán.
-
Nov 21, 2017 22:26:42
Roland Kiss
4 perce
o.0
4 perce
o.0
Feljelentő Feri, hahó!
Nov 21, 2017 22:26:42
-
Nov 21, 2017 22:44:06
Akkor a sodi most megsértődőtt a facebook tiltás miatt és azért nincs live? Atyaisten miről marad le a világ!
Nov 21, 2017 22:44:06
Biztatási kár
Nov 21, 2017 22:57:50
Sodi vajon emiatt nincs ma? hvg.hu/kultura/20171121_YouTube_sztarok_Play_it_dancso_pamkutya_ovs
Nov 21, 2017 22:57:50
Laci
Nov 21, 2017 23:00:31
ezt hogy kell elképzelni? Bobó bemegy a rendőrségre, és elkezdi bizonygatni, hogy bizony ő a migráns, és mutogatja a haját, hogy milyen zsíros, itt bizony rá gondoltak? Elkezdi sajnáltatni magát falun, hogy ő bántják mert migráns??? mivan ott is van szadesz? aztán megmutatja, hogy miért is rá gondoltak a kutyabaszó alatt, és akkor még a herbáldílert nem is említettem.....
A csajomat az érdekli, hogyan bizonyítja a rendőröknek, hogy buzeráns xD
Nov 21, 2017 23:00:31
-
Nov 21, 2017 23:00:38
szerintem depi dezso meglatogatta a tiltas utan es kokemenyen pialnak. lehetne bebaszos live.
Nov 21, 2017 23:00:38
-
Nov 21, 2017 23:05:24
Lehet a felpörgős flokkot forgatja/vágja. *pr
Nov 21, 2017 23:05:24
Vers Mindenkinek
Nov 21, 2017 23:08:25
Kiss Roland
Seb
Seb az esőn
a jövőn tengerhullám
sistergő ablakfény
nem zuhan rám
nem zuhan rám
Esőn suhan
most sötét a rét
ülnek ott sokan
várják a csendet
a lélegzet hideg zúzmaráit
az ablakod még most is
jégvirágzik
jégvirágzik
Seb
Seb az esőn
a jövőn tengerhullám
sistergő ablakfény
nem zuhan rám
nem zuhan rám
Esőn suhan
most sötét a rét
ülnek ott sokan
várják a csendet
az ablakod még most is
jégvirágzik
jégvirágzik
Nov 21, 2017 23:08:25
2
Nov 21, 2017 23:09:32
Kiss Roland
Seb
Seb az esőn
a jövőn tengerhullám
sistergő ablakfény
nem zuhan rám
nem zuhan rám
Esőn suhan
most sötét a rét
ülnek ott sokan
várják a csendet
az ablakod még most is
jégvirágzik
jégvirágzik
Seb
Seb az esőn
a jövőn tengerhullám
sistergő ablakfény
nem zuhan rám
nem zuhan rám
Esőn suhan
most sötét a rét
ülnek ott sokan
várják a csendet
az ablakod még most is
jégvirágzik
jégvirágzik
A rím ismerete nem tényező.
Nov 21, 2017 23:09:32
-
Nov 21, 2017 23:15:25
Proland te olyan jó költő vagy, hogy írhatnál megrendelésre húsvéti locsolóverseket. Vidéken óriási igény lenne a tehetségedre. Shaját megoldás hahó!
Nov 21, 2017 23:15:25
-
Nov 21, 2017 23:17:43
Kisboros te meg szerezhetnél megrendeléseket prolandnak a tiszafaszomi cigányoktól. Szeretik a művészetet.
Nov 21, 2017 23:17:43
Aubrey Wilmslow
Nov 21, 2017 23:25:04
Kiss Roland
Seb
Seb az esőn
a jövőn tengerhullám
sistergő ablakfény
nem zuhan rám
nem zuhan rám
Esőn suhan
most sötét a rét
ülnek ott sokan
várják a csendet
az ablakod még most is
jégvirágzik
jégvirágzik
Seb
Seb az esőn
a jövőn tengerhullám
sistergő ablakfény
nem zuhan rám
nem zuhan rám
Esőn suhan
most sötét a rét
ülnek ott sokan
várják a csendet
az ablakod még most is
jégvirágzik
jégvirágzik
veszett lelkek
veszett lelkek
vándorolnak
vándorolnak
Nov 21, 2017 23:25:04
-
Nov 21, 2017 23:31:28
Proland mire broni visszaér az elvonóról, írhatnál neki egy fasza verset Barbi és a szar témában. Tiszteleted jeléül. Bontakoztasd ki a tehetséged itt a fórumon. A legjobb szaros versedet leközli a 444, elintézzük neked.
Nov 21, 2017 23:31:28
-
Nov 21, 2017 23:34:15
Hejj kisboros, elindultál már a műszakba zsidókat gazdagítani? Húzzál bele öcsém, füstöljön a munka a kezed alatt!
Nov 21, 2017 23:34:15
2
Nov 21, 2017 23:43:29
Hejj kisboros, elindultál már a műszakba zsidókat gazdagítani? Húzzál bele öcsém, füstöljön a munka a kezed alatt!
A keze alatt csak a fasza füstöl. Hahó
Nov 21, 2017 23:43:29
stabil köszfetyítyés
Nov 22, 2017 00:10:05
SoDI! Hol a sztrím? Lesz sztrím?
Nov 22, 2017 00:10:05
xray
Nov 22, 2017 00:24:10
veszett lelkek
veszett lelkek
vándorolnak
vándorolnak
veszett lelkek
vándorolnak
vándorolnak
zengefonon előadva xd
Nov 22, 2017 00:24:10
Aubrey Wilmslow
Nov 22, 2017 00:25:15
Nov 22, 2017 00:25:15
xray
Nov 22, 2017 00:47:49
Azaz :)
videa.hu/videok/zene/veszett-lelkek-gvQjrfULJgzZcPbh
videa.hu/videok/zene/veszett-lelkek-gvQjrfULJgzZcPbh
tajgi annyiban dadaista, hogy szembe megy a jó ízlés által meghatározott kultúrával, de csak egy börtöntöltelék, akit mindenki megvet. :)
Nov 22, 2017 00:47:49
Elsőéves
(
x3)
Nov 22, 2017 01:38:17
x3)
Az a durva, hogy a táncolós videón a púpos 100x inkább volt vadászbika mint most. Pedig láthatóan már akkor is szarból volt.
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Nov 22, 2017 08:12:36
SoDI! Hol a sztrím? Lesz sztrím?
Amíg nem tudja azt megosztani facebookon, szerintem nem. Figyelemkurva a sodi, bizony.
Nov 22, 2017 08:12:36
-
Nov 22, 2017 08:22:52
székblokka volt a műszakban!
kisboros1
Ismét itt... éjszakás voltam megint, meg volt bent egy kis műsor. Vagy 6-8 majom rajtam röhögött, én meg megindultam feléjük egy székkel a kezemben, úgy fogtak vissza.... Azok meg mentek árulkodni a műszakvezetőhöz... Rögtön a trollok jutottak róluk az eszembe...Kurva jót röhögtem... Képzeld el, ahogy 6-8 nálam méretesebb testalkatú ember felbőszülve mennek a művezhez, hogy most aztán megmutatják nekem... Szerintem közeleg már a kirúgásom napja... alig várom... Nem tudom, mi ez a KMZ, de ha valami kommandó, mit keres egy KMZ-s a sodifórumon, amellett hogy mindent elmond róla, hogy kommandósbácsi verebek és galambok után "retarodokat" vett célba. Tipikus cigány mentalitás. Azok is előbb felmérik, ki az aki gyengébbnek tűnik náluk, aztán őrá támadnak. Ez a KMZ is ilyesmi... verebek, galambok, "retardok"...
42 perce (szerkesztve)•
kisboros1
Benn a gyárban azon gondolkodtam, hogy nem kell nekem a színészkedés, a siker ésatöbbi... Mi az élet? Néhány évtized az idők végtelenjében. Semmi jelentősége. Celebnek lenni egy mocsok szar világban, amelyben mocsok szar emberek döntik el, kiből lehet valami, és kiből nem. Kinek kell ez? A halálom után a túlvilágon égne a pofámon a bőr, ha azt látnám, hogy ennyi voltam...hogy lefeküdtem ezeknek. (Bár én nem celeb akartam lenni, hanem csak szerepelni akartam pár filmben, csinálni akartam pár filmet, aztán az összeszedett pénzből kilépni ebből a tróger társadalomból, amivé a libsik tették, és utazgatni a világban. Kalandozni. Megnézni helyeket. stb) A trollokban több értéket látok, elvégre a hozzájuk hasonlók miatt olyan a világ, amilyen. Több értelme van harcolni az olyanok ellen, mint ők. Legyőzni őket, aztán a végén odafönt mesélni: látjátok mennyi kárt okoztak a bolygónak, az emberi társadalomnak? Én csináltam ki őket... volt értelme élnem..
6 perce (szerkesztve)•
kisboros1
Ismét itt... éjszakás voltam megint, meg volt bent egy kis műsor. Vagy 6-8 majom rajtam röhögött, én meg megindultam feléjük egy székkel a kezemben, úgy fogtak vissza.... Azok meg mentek árulkodni a műszakvezetőhöz... Rögtön a trollok jutottak róluk az eszembe...Kurva jót röhögtem... Képzeld el, ahogy 6-8 nálam méretesebb testalkatú ember felbőszülve mennek a művezhez, hogy most aztán megmutatják nekem... Szerintem közeleg már a kirúgásom napja... alig várom... Nem tudom, mi ez a KMZ, de ha valami kommandó, mit keres egy KMZ-s a sodifórumon, amellett hogy mindent elmond róla, hogy kommandósbácsi verebek és galambok után "retarodokat" vett célba. Tipikus cigány mentalitás. Azok is előbb felmérik, ki az aki gyengébbnek tűnik náluk, aztán őrá támadnak. Ez a KMZ is ilyesmi... verebek, galambok, "retardok"...
42 perce (szerkesztve)•
kisboros1
Benn a gyárban azon gondolkodtam, hogy nem kell nekem a színészkedés, a siker ésatöbbi... Mi az élet? Néhány évtized az idők végtelenjében. Semmi jelentősége. Celebnek lenni egy mocsok szar világban, amelyben mocsok szar emberek döntik el, kiből lehet valami, és kiből nem. Kinek kell ez? A halálom után a túlvilágon égne a pofámon a bőr, ha azt látnám, hogy ennyi voltam...hogy lefeküdtem ezeknek. (Bár én nem celeb akartam lenni, hanem csak szerepelni akartam pár filmben, csinálni akartam pár filmet, aztán az összeszedett pénzből kilépni ebből a tróger társadalomból, amivé a libsik tették, és utazgatni a világban. Kalandozni. Megnézni helyeket. stb) A trollokban több értéket látok, elvégre a hozzájuk hasonlók miatt olyan a világ, amilyen. Több értelme van harcolni az olyanok ellen, mint ők. Legyőzni őket, aztán a végén odafönt mesélni: látjátok mennyi kárt okoztak a bolygónak, az emberi társadalomnak? Én csináltam ki őket... volt értelme élnem..
6 perce (szerkesztve)•
Nov 22, 2017 08:22:52
-
Nov 22, 2017 08:24:17
kisboros nem tudja elviselni, ha mások nevetnek. ennyire gyenge pszichésen.
Nov 22, 2017 08:24:17
-
Nov 22, 2017 08:28:04
lackó! miért várod, hogy kirúgjanak? te is felmondhatsz. vagy anyád nem engedi? mekkora férfi vagy te is!:)
Nov 22, 2017 08:28:04
tigris
Nov 22, 2017 08:39:46
"FElfegyvezett migráns támadt magyar munkásokra"
Nov 22, 2017 08:39:46
pestisracok.hu
Nov 22, 2017 08:45:37
"FElfegyvezett migráns támadt magyar munkásokra"
köszi, küldjük László Petrát tényfeltárni! Csak fel ne rúgja a gyárban.
Nov 22, 2017 08:45:37
szellemmozi
Nov 22, 2017 09:08:18
Banshee
Melyik zsír videója?
Senki nem tudja miről beszél, talán az egyik lehasadt személyisége íratja vele ezeket a dolgokat
Melyik zsír videója?
Senki nem tudja miről beszél, talán az egyik lehasadt személyisége íratja vele ezeket a dolgokat
Nov 22, 2017 09:08:18
banshee
(
x24)
Nov 22, 2017 09:19:21
x24)
tajginak a vietnami ipari hulladékos videója alá kommenteli ezt a csomó shitet
banshee
(
x24)
Nov 22, 2017 09:50:23
x24)
Tényleg Pegazus, Kaufmannal is vigyáznod kell, mert ő is el akar fogni egy trollt, hogy a kalickájába zárva kivallathassa!
picsafüst
Nov 22, 2017 09:52:48
borinak az lenne a legnagyobb csapás az éltben, ha SoDI végleg bezárná ezt a fórumot és nem olvashatná többet. nem lenne célja, értelme a további életének. a trollok többsége csak kényszerből foglalkozik vele, mert folyton a színpadra erőlteti magát, közben meg seki le se szarja
Nov 22, 2017 09:52:48
Elsőéves
(
x3)
Nov 22, 2017 09:56:57
x3)
Bori én azt nem értem, hogy miért vannak nektek ilyen problémáitok? Én is nagyon rég óta dolgozom munkahelyi kollektívában, de egyszer sem történt velem olyan, hogy a munkatársaim csapatostól kiröhögtek - sőt, tudom, hogy furcsa, de egyszer sem támadtam rájuk székkel a kezemben. A libsik által ilyenné tett társadalomban tökéletesen képes vagyok boldogulni és éppen olyan szintű problémák gyötörnek, hogy RS6-ot, vagy RS6Plus-t vegyek. Én sem vagyok gazdag apuka elkényeztetett gyermeke, az én életemnek is volt nélkülözős időszaka, de az huszonéves korom elején volt, most meg kb. annyi vagyok mint te. A társadalom hibáztatása helyett csinálhatnád azt, amit én: dolgozhatnál jobban, léphetnél előre, kitartó munkával és vállalható életcélokkal talán kiszakadhatnál a kilátástalan környezetedből. Ahelyett, hogy ellenségeket keresel találhatnál barátokat, akik talán előbbre visznek az életben.
Nem gondolod, hogy sokkal jobb lenne úgy, mint egy proli alkoholista youtube videója alá kommentelgetni, meg mindenféle kopogó szellemekkel cimbizni? Csak kérdezem...:D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Nem gondolod, hogy sokkal jobb lenne úgy, mint egy proli alkoholista youtube videója alá kommentelgetni, meg mindenféle kopogó szellemekkel cimbizni? Csak kérdezem...:D
stabil köszfetyítyés
Nov 22, 2017 10:21:32
Amúgy ez a két mellékretard miért nem takarodik a fórumról? Senki nem foglalkozna velük, ha nem jelennének meg állandóan. El is lettek volna felejtve, nem?
Már régóta követem a fórumot, voltak kihagyások, de az nincs meg (nem emlékszem), hogy mikor és mi okból jelentek meg itt.
Azt vágom, hogy Farkarossz ismeri asodit, de Zsír, ő hogy került ide pontosan? A Sodipédián nem találtam erről infót, de lehet hogy csak felületes voltam.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm szépen!
Már régóta követem a fórumot, voltak kihagyások, de az nincs meg (nem emlékszem), hogy mikor és mi okból jelentek meg itt.
Azt vágom, hogy Farkarossz ismeri asodit, de Zsír, ő hogy került ide pontosan? A Sodipédián nem találtam erről infót, de lehet hogy csak felületes voltam.
Nov 22, 2017 10:21:32
-
Nov 22, 2017 10:23:08
Amúgy ez a két mellékretard miért nem takarodik a fórumról? Senki nem foglalkozna velük, ha nem jelennének meg állandóan. El is lettek volna felejtve, nem?
Nov 22, 2017 10:23:08
-bige
Nov 22, 2017 10:26:28
Hát nem,...Mivel stabil köszfetyítyést érdekelné.
Nov 22, 2017 10:26:28
-
Nov 22, 2017 10:31:29
Egy a lényeg: senki nem hívta őket ide
Nov 22, 2017 10:31:29
-bige
Nov 22, 2017 10:34:39
azt hiszem Sherlock Porksnek kezdet írogatni,és onnan keveredett ide.de majd valaki biztos válaszol.
Nov 22, 2017 10:34:39
Hajdu János
Nov 22, 2017 10:45:11
Baxi belekötött Bakonyiba? Mi lesz még itt kérem, Simonyi Ottóval is bajszot akaszt? Az öngyilkosság egy egészen hülye formájának lehetünk tanúi?
Nov 22, 2017 10:45:11
még éltet a remény
Nov 22, 2017 11:32:20
Amúgy ez a két mellékretard miért nem takarodik a fórumról? Senki nem foglalkozna velük, ha nem jelennének meg állandóan.
Elmondtad a lényeget. Senki nem foglalkozna velük. Barátaik nincsenek, családi kapcsolataik szarok, az egyik egy alkesz agresszív bűnöző lump elem, a másik meg nettó elmebeteg. Ide járnak figyelemért és szegény soditól veszik el a színpadot. Ráadásul kicsit sem viccesek mostanság. Én azzal szívatnám a cefrés panelhamvast,hogy kibannolnám a faszba, ugyanezt tenném a bolond kaszablokkással is. Sodi helyében nem hagynám,hogy bolondok őrjöngjenek a vlogjai alatt. Régen még volt pár nézője ennek a szerencsétlennek, de ezek a nyomingerek teljes retard cirkuszt csináltak a vlog alatt.
Sodi, tiltsd ki őket Te is!
Nov 22, 2017 11:32:20
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2017 11:44:32
x17)
A két félkegyelmű trollvadász jár ide lurkolni, YT-n fenyegetőznek az elmebetegek. Nehogy már a trollok érezzék szarul magukat ha bemásolják a fenyegetőzéseiket. Menjenek a kurva anyjukba. Akinek nem tetszik, áttekeri. Ennyike.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2017 11:46:35
x17)
Egyébként is permabanon van mind a kettő. Az impotens alkoholista heti egyszer átcsúszik a VasGnóm alatt, ha eleget kapcsolgatja ki-be a routert a kiszsobában. Amúgy meg nem lehet megszabadulni tőlük, Sodi Live-on is ott őrjöngenek. Ez van, a Sodiverzum része két retardált.
Hajdu János
Nov 22, 2017 11:47:16
A két félkegyelmű trollvadász jár ide lurkolni, YT-n fenyegetőznek az elmebetegek. Nehogy már a trollok érezzék szarul magukat ha bemásolják a fenyegetőzéseiket..
Mostanában úgyis a terrorista migráncs kérdéskör van érdeklődésünk homlokterében.
Nov 22, 2017 11:47:16
tigris
Nov 22, 2017 11:52:12
na beszéltem a Szedlacsekkel, elmondta, hogy hogy volt a hajnali muri. B. őrjöngve megindult,fröcsögött a szájából a nyál, a munktarsaknak meg korábban meg lett mondva, hogy ilyenkor értesítsék a vezetőséget,mert korábban egy fickó telibeverte , de az utána feljelentette és kirúgatta az üzemből.
szóval inkább már rá se néznek, levegőnek nézik a "szar besúgót" (idézve).
Nov 22, 2017 11:52:12
picsafüst
Nov 22, 2017 11:55:53
na beszéltem a Szedlacsekkel, elmondta, hogy hogy volt a hajnali muri. B. őrjöngve megindult,fröcsögött a szájából a nyál, a munktarsaknak meg korábban meg lett mondva, hogy ilyenkor értesítsék a vezetőséget,mert korábban egy fickó telibeverte , de az utána feljelentette és kirúgatta az üzemből.
Nov 22, 2017 11:55:53
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2017 12:28:48
x17)
Lacika eldönthetné melyik csatornán kíván kommunikálni a trollokkal. Legjobb lenne ha fészre írná a közleményeit, mint gyagyás idolja, akkor nem kéne az össze retard minden csatornáját végiglurkolni.
még éltet a remény
Nov 22, 2017 12:29:21
ellenzékbe vágta!
Nov 22, 2017 12:29:21
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2017 12:30:42
x17)
Mondom én hogy közveszélyes elmebeteg. Nem kell ehhez a baromhoz hozzászólni se, magától megy kötekedni, zaklatni másokat mind IRL, mind online. Kényszerzubbonyt rá, most!
-
Nov 22, 2017 12:31:24
Bori én azt nem értem, hogy miért vannak nektek ilyen problémáitok? Én is nagyon rég óta dolgozom munkahelyi kollektívában, de egyszer sem történt velem olyan, hogy a munkatársaim csapatostól kiröhögtek - sőt, tudom, hogy furcsa, de egyszer sem támadtam rájuk székkel a kezemben. A libsik által ilyenné tett társadalomban tökéletesen képes vagyok boldogulni és éppen olyan szintű problémák gyötörnek, hogy RS6-ot, vagy RS6Plus-t vegyek.
Bori nem nagyon ért az oldtimer autókhoz, szóval ne azzal vágj fel.
Másrészt el ne hidd :)
Nov 22, 2017 12:31:24
démoni csatorna
Nov 22, 2017 12:34:25
Lacika eldönthetné melyik csatornán kíván kommunikálni a trollokkal. Legjobb lenne ha fészre írná a közleményeit, mint gyagyás idolja, akkor nem kéne az össze retard minden csatornáját végiglurkolni.
*integet *
Nov 22, 2017 12:34:25
-bige
Nov 22, 2017 12:56:59
Banshee
Melyik zsír videója?
Kisboros youtube oldalán,a beszélgetés alá írt Pegazus,azon van így kiakadva. :) Melyik zsír videója?
Nov 22, 2017 12:56:59
sodika
Nov 22, 2017 13:34:37
éppen olyan szintű problémák gyötörnek, hogy RS6-ot, vagy RS6Plus-t vegyek.
Én a helyedben egy eres23-ast vennék ;)
Na meló, csá.
Nov 22, 2017 13:34:37
Masztiparti komment
Nov 22, 2017 14:36:40
Gyagyás, ha tényleg nem te írtad a masztiparti kommentet, írd ki facere, hogy "nem én voltam!". Különben beismerő vallomásnak veszem!
Nov 22, 2017 14:36:40
Púpos Recskapók
Nov 22, 2017 14:37:36
Gyagyás, ha tényleg nem te írtad a masztiparti kommentet, írd ki facere, hogy "nem én voltam!". Különben beismerő vallomásnak veszem!
A padtársa volt, Hahó!
Nov 22, 2017 14:37:36
textilmentes piton
Nov 22, 2017 14:50:29
sirok a röhögéstől, geci. Kistáska nekiugrott a soron a többi droidnak? Székkel? És egy ilyen alkalommal már pofán lett verdesve? Igen, minden bizonnyal a trollok intézték ezt is a zsíros buzivezérnek. Véletlenül se az van, hogy beleköt mindenkibe, mert skizofrén, és azt hiszi, mindenki ellene van. Előbb-utóbb rossz embernél fog próbálkozni, valaki belelép a szájába és felhúzza térdig. mint a 46-os gumicsizmát.
Nov 22, 2017 14:50:29
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha meg netántán megkapja zsír az IP-t, azt hogyan bizonyítja, hogy ki írt akkor a gépen? Érdekes kérdések ezek...