csak a trollokat akarja szórakoztatni az önszopatásával. de amúgy azt hitte, hogy senki nem sejti, hogy ez az ő profilja, és nem fognak emiatt rátalálni.
A trollok veszélytelenek XDDDd
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Van mar ra valasz? Mert ha nincs, Visszakerdezhetne egy quoras troll, hogy melyik varosban ?
Farkas Rolanddal (https://kuruc.info/r/7/5141/) volt interjú a bambagyáron is, aki akkoriban menekült a gyíkemberek elől Kanadába.
amire nyilván őszintén fog felelni és beismeri,hogy kettő is van éppen :-)
szerintem egyébként nincs semmilyen hivatalos munkavállalási vagy tartózkodási engedélye, gondolom turistaként kiment és elfelejtett hazajönni. De ennek egyszerű utánanézni a hatóságoknak, azt hiszem már kint is vesznek ujjlenyomatot érkezéskor.
Ha ez tényleg ő, akkor nagyon nagyon hülye,hogy még most sem bír magával és telefossa a netet az okoskodásaival.
Ebből lehetne egy cikk a 444-en, indexen.
majd mező megírja a prostisrácokon
Slazsanszky az atv-n/heteknel?
novemberben kapott választ a kérdésére, tehát akkoriban járt le a 6 hónap. A turista vízum nem tudom mennyi időre szól, de akkor valamikor tavasszal mehetett ki és azóta kint dekkol valahol. Jogsija van? Mert odakint autó nélkül nagyon nagyon nehéz az élet, ha csak nem valami nagyváros közepén dekkol. Szerintem is valami ex bombagyáros havernál húzza meg magát, esetleg valami kinti széljobbos bújtatja.
Mehet neki a mail.
ÉN IS LE FOGOM HOZNI AZ ÖSSZES HÍRHÁTTÉR ÉS ECHELON CSATORNÁMON! TOVÁBBRA IS ÉN VAGYOK A VILÁG LEGÜLDÖZÖTTEBB EMBERE , NYOMOMBAN AZ ÖSSZES TITKOSSZOLGÁLATTAL ÉS KORMÁNNYAL!LEGYÉL A HARCOSTÁRSAM TAMÁS, EGYÜTT ELTÖRJÜK AZ ÖSSZES CSONTJÁT ORBÁN RÁCHEL TÖBBSZÖRÖS REPÜLŐGÉPROBBANTÓ ÉS ELMEBETEG AGYMANIPULÁLÓ TERRORISTA KLÁNJÁNAK! A PINTÉRKOMMANDÓK SOHA NEM TALÁLNAK MEG, HA BETARTOD AZ UTASÍTÁSAIMAT! VEGYÉL TÜRKIZKÉK KORD NADRÁGOT ÉS NÖVESZD MEG A HAJADAT ÉS MINDIG LEGYEN RAJTAD SÁL ÉS NAPSZEMÜVEG!!!44444!!!
Neked még irataid sincsenek amivel igazold magad te senkiházi! Hol a személyi? Lesz személyi?
Úristen, ez mekkora autizmus-sodizmus. Nincs olyan ország a Földön, ahol ne kelljen magadnál tartani valami igazolványt.
Mivel? Tudod te, milyen magasról szarna le ő ott odakint egy körözést, hogy sehol nincs igazoltatás?
Németországban pl. nincs rá jogszabály, de még Angliában sincs.
És jelentkezz be!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Az más.
Fehér a bőröd, mégis egy koszos cigány vagy. Bizony
Gondolom ez volt az Aranyélet előző epizódjában..
Mérnök leszek!
www.quora.com/How-much-does-it-cost-to-acquire-a-masters-in-software-engineering-in-Canada
Nagy ország és ha szerencséje van,akkor tényleg hosszú ideig kihúzhatja, feltéve, ha rendben az egészsége és van pénze bőséggel, illetve nem keveredik bajba. Na most minden felsorolt dologra van esélye, szóval számára annyira nem biztonságos. Vezetni nem tud, valakihez kötve van ezáltal. Ha nem nagyváros központjában lakik,akkor a tömegközlekedést baszhatja, mert az gyakorlatilag nincs. TC is valami gazdatestnél lehet, vagy van valami haverja, támogatója kint. Kizárt,hogy egyedül legyen kint. Már csak meg kell találni,hogy kinél csövezhet. Az albérletek nagyon drágák a nagyvárosokban, szerintem valamit gányolgat és azért fizetnek neki, ő meg belead a rezsibe. Bár a múltkori videójában a lambériás szoba elég káeurópai volt...fene tudja,de több mint gyanús Kanada.
akkor is megtalálták volna ha megkapja a spéci alosztály a parancsot, csak kicsit később. így meg elég beazonosítani az ip-t amivel a quorara írt, és ez a kanadai rendőröknek rutinfeladat lesz.
vicces lesz, amikor ártiék tárgyalásán azzal kezdi a bíró, hogy felolvassa sneci bejelentését. sodizmusok is vannak benne?
annyira nem nagy hal. De így,hogy a tanszék tálcán kínálja és valószínűleg szép hírértéke is lehet, simán elképzelhető,hogy rámozdulnak. És nagyon remélem,hogy a bűnügyi költségeket is kiszámlázzák neki. Biztos olcsó lesz a hazafelé út Xd Bilincsben is adnak kaját a repülőn, vagy akkor megetet a rendőr aki megy veled?
én úgy tudom, hogy egy újpalotai impotens alkesz tette a bejelentést, bízva abban, hogy ezt enyhítő körülményként veszik figyelembe a zaklatási ügyében.
fent ott van a csaj, akit 3 évre ítéltek, ártit meg összesen tizenvalahány évvel kínálták meg, amiből reálisan 5-6 befigyelhet, ráadásul erőszakos bűncselekmény. ő már nem kishal.
a malatz fehércigány. a jogaiért rinyál, strasbourgba akar menni pereskedni, kanadában bujkál. olyat még nem láttam tőle, hogy az adófizetésével dicsekedett volna.
azért üldözik, mert zsidó csaja volt
a böriben majd tovább csiszolhatja. a végén még le is fog diplomázni
valami gurulkánál lakhat és élősködhet. nem hiszem, hogy lett volna annyi pénze, hogy hónapokig fizessen albérletet, meg repjegy, stb.
Zsodika csak azt felejti el, hogy a világon bármerre is csövezzen, magyar állampolgárként a magyar törvények IS érvényesek rá, tehát iratokat közterületen magánál tartania KÖTELEZŐ.
új törvények vannak, a cigányokat is igen rövid határidővel hazazavarják. régen évekig húzódott az eljárás, ma már nem.
jaja, pont a magyar cigányok miatt hozák pár éve, amikro tömegesen felejtettek el hazajönni.
Alkaa is kiment vele, persze ő fizette mindkettejük repjegyét. Kiszállíttatták a lassan már 10 éve repedt szélvédőjű Genyót is, és azzal fuvarozgatja csodálata tárgyát, aki cserébe kedélyesen sztorizgat. Kanadában sok a hegy, szóval benzinre sincs gond, a lejtőkön felgyorsulnak, ha meg elfogyott a lendület, akkor a furcsa buzi tolja a micrát, miközben Árti a kocsiban hortyog.
Ez komoly? XDDDDD Van erről valami idézet? Beszarás :DDD
Csak találgattam, de a valóság ennél biztos sokkal durvább :)
Az az állampolgárokra vonatkozik, te vérprofi jogász.
A magadfajta gyüttmenteket lazán beviszik a kapitányságra a személyazonosság megállapítása céljából, ahol majd elgondolkodhatsz, mennyire jó ötlet papírok nélkül flangálni.
de honnan tudnák,hogy sodi nem állampolgársodi?
Kiválóan beszéli a nyelvet, ismeri a kultúrát, kinézete mint egy echte német..
Hát azért hetyetye!
Az újnémetek közt el tud vegyülni, de a sörpuccsról egyből elvinnék Mr. &Mrs. Sherrif-ékhez. De amilyen, egyből Kanadásnak kérné magát a három plusz hétért...
Sőt, ha Papp tábornok az újságban olvassa, hogy hol a malacz, akkor sebességbe teszi a spéci alosztályt.
mi az hogy "megvezetett"?
Sok tizen-kora huszonéves gimis-egyetemista bedőlt Ártinak anno, csak ahogy az ember okosodik, tanul és gyűjti az élettapasztalatokat, úgy hagyja maga mögött a malacz faszságait. Látható kik maradtak mellette hosszú távon: retardlumpen csövesek, autisták és hasonlók, mint Robin, a rezes Zeller, a furcsa buzi, Kapuccsínó és még néhány pária a régen hatalmas tomketista táborból.
Szegényt jól megtrollkodták, mert a válaszadó feltételezte, hogy már van egy BSc-je.
Kösz hogy megfogalmaztad helyettem. Igen, én is ebbe a korosztályba tartoztam akkoriban.
Csak aztán ugye ők is megszűntek, én nem mentem jobban bele a közösségbe amikor voltak még. Az évek alatt teljesen el is felejtettem az egészet.
Később megjelentek a tolvajkéregetők, ahol megint volt egy cél de így évekkel később már a gázpisztolyos sztorinál leesett ez hogyan működik, és hogy miért "provokáltak ki" nála mindig agressziót annak idején.
Csak ürügy kellett neki mindig arra hogy erőszakoskodjon. Erre volt jó a nemzeti oldalasdi is.
a kollektív lábtörlőrehugyozást sem feledjük! Szegény sodinak be kellett menekülni az ágyneműtartóba, mert a gurulkák kint ordították,hogy "gyere kis sodi, itt a meleg fasz". Akkor még nem is sejthették,hogy ez amúgy hívószó neki.
Így visszanézve? De, fura volt.
Nem véletlenül írtam ezt ide.
Mondjuk én egyikkel sem találkoztam, nem fenyegettem senkit, egy ártalmatlan hülyegyerek voltam, semmi több.
Szerző:
Hiénaverő
(
x17)
Dec 26, 2017 22:50:30
Válasz
(13)
x17)
Válasz
(13)
Hihetetlen, hogy milyen jól tudják időzíteni az évadzáróra az önszopatást a retardok :D
-
Dec 26, 2017 22:51:03
Bazmeg ez egy aranybánya, a nagyapjáról még képet is tett be!
My grandfather was a bit old for conscription in WW2. He was born in 1904 and he just turned 40 when the Soviets reached Hungary and a total mobilization was called. He was exempt of military service not only because he was too old, but he was also the head engineer of a mine in Szanda, and his skills were deemed crucial to the war effort.
My father was born in 1937, his brother 1935. He told me how he saw the war as a kid...
My grandfather was a bit old for conscription in WW2. He was born in 1904 and he just turned 40 when the Soviets reached Hungary and a total mobilization was called. He was exempt of military service not only because he was too old, but he was also the head engineer of a mine in Szanda, and his skills were deemed crucial to the war effort.
My father was born in 1937, his brother 1935. He told me how he saw the war as a kid...
Dec 26, 2017 22:51:03
Értetlen trolléga
Dec 26, 2017 23:01:46
Nekem az a rettenetesen bosszantó, hogy az összes retard, értsd: Sodi, képes volt arra, hogy meghúzza magát helyváltoztatás esetén. Ez meg egy random KÉRDEZŐS OLDALON kiönti az élettörténetét, én eszty az évzárót már nem éjtyem
Dec 26, 2017 23:01:46
-
Dec 26, 2017 23:06:43
Nekem az a rettenetesen bosszantó, hogy az összes retard, értsd: Sodi, képes volt arra, hogy meghúzza magát helyváltoztatás esetén. Ez meg egy random KÉRDEZŐS OLDALON kiönti az élettörténetét, én eszty az évzárót már nem éjtyem
csak a trollokat akarja szórakoztatni az önszopatásával. de amúgy azt hitte, hogy senki nem sejti, hogy ez az ő profilja, és nem fognak emiatt rátalálni.
Dec 26, 2017 23:06:43
-
Dec 26, 2017 23:10:24
még azt is elárulta, hogy black friday-n az udemy.com-on vásárolt. az meg egy usa cég, vagyis onnan lekérhető minden adata ha elkezdik keresni.
Dec 26, 2017 23:10:24
Hiénaverő
(
x17)
Dec 26, 2017 23:11:11
x17)
A trollok veszélytelenek XDDDd
-
Dec 26, 2017 23:13:26
Zyklon-B: Authorized Dealer.
As a matter of fact, I was the manufacturer of these t-shirts, and exactly to piss off certain people. That’s the whole point of the t-shirt business. Some of my products which read “I am Holocaustrophobic” were even discussed in the Parliament.
As a matter of fact, I was the manufacturer of these t-shirts, and exactly to piss off certain people. That’s the whole point of the t-shirt business. Some of my products which read “I am Holocaustrophobic” were even discussed in the Parliament.
Dec 26, 2017 23:13:26
-
Dec 26, 2017 23:13:48
egyik kérdése:
How much does it cost per page to verify and certify the English translation of foreign legal documents in Canada (not to translate, just certify already existing translations)?
How much does it cost per page to verify and certify the English translation of foreign legal documents in Canada (not to translate, just certify already existing translations)?
Dec 26, 2017 23:13:48
-
Dec 26, 2017 23:17:26
egyik kérdése:
Van mar ra valasz? Mert ha nincs, Visszakerdezhetne egy quoras troll, hogy melyik varosban ?
Dec 26, 2017 23:17:26
-
Dec 26, 2017 23:24:34
Amugy halvany emlekeim vannak a bombagyarrol, hogy volt vmi kanadai (tuzolto?) spanja, nem lehet, hogy nala csovel?
Dec 26, 2017 23:24:34
-
Dec 26, 2017 23:37:20
le is írta szépen, hogy hol vannak az adatai. szerintetek ki tudjuk nyerni innen, az express entryből? szolnoki hekker, hahó!
If I were you, I’d try Canada. They have great immigration programs for educated people (look up Express Entry)
If I were you, I’d try Canada. They have great immigration programs for educated people (look up Express Entry)
Dec 26, 2017 23:37:20
-
Dec 26, 2017 23:58:47
Amig a full csóró tyodika az utolsó 100ft ját is mini colára költötte semmi sincs veszve!
Dec 26, 2017 23:58:47
alpaka nagyi
Dec 27, 2017 00:17:39
Amugy halvany emlekeim vannak a bombagyarrol, hogy volt vmi kanadai (tuzolto?) spanja, nem lehet, hogy nala csovel?
Farkas Rolanddal (https://kuruc.info/r/7/5141/) volt interjú a bambagyáron is, aki akkoriban menekült a gyíkemberek elől Kanadába.
Dec 27, 2017 00:17:39
-
Dec 27, 2017 00:52:14
ez is lehet egy csali!
If you are willing to invest 1 Bitcoin, I have an idea for a new community app. As always with these projects, it may or may not be the next WhatsApp or something like that. 1 Bitcoin is about what it would cost to develop it. Send me a message and we can discuss.
If you are willing to invest 1 Bitcoin, I have an idea for a new community app. As always with these projects, it may or may not be the next WhatsApp or something like that. 1 Bitcoin is about what it would cost to develop it. Send me a message and we can discuss.
Dec 27, 2017 00:52:14
banshee
(
x24)
Dec 27, 2017 06:24:44
x24)
Ne töröltessétek, mentsetek mindent.
Ha kint van, max turistaként, ha zöldkártyát akar, ott azért megkérdezik, hogy van-e eljárás ellene.
Ha kint van, max turistaként, ha zöldkártyát akar, ott azért megkérdezik, hogy van-e eljárás ellene.
még éltet a remény
Dec 27, 2017 07:25:42
Ne töröltessétek, mentsetek mindent.
amire nyilván őszintén fog felelni és beismeri,hogy kettő is van éppen :-)
szerintem egyébként nincs semmilyen hivatalos munkavállalási vagy tartózkodási engedélye, gondolom turistaként kiment és elfelejtett hazajönni. De ennek egyszerű utánanézni a hatóságoknak, azt hiszem már kint is vesznek ujjlenyomatot érkezéskor.
Ha ez tényleg ő, akkor nagyon nagyon hülye,hogy még most sem bír magával és telefossa a netet az okoskodásaival.
Dec 27, 2017 07:25:42
még éltet a remény
Dec 27, 2017 07:32:50
Na, meg is van. Lejárt a turista vízuma és bujkál kint.
Én aggódnék a helyében,hogy Sodi nem bocsájtott még meg a lefejelésért és most jelent mindent a hatóságoknak :-(
Mert bosszúálló sodi a sodi.
Does CATSA check immigration status during checking in to domestic flights within Canada? I overstayed my visitor visa by 6 months, but I don't want to get arrested.
Én aggódnék a helyében,hogy Sodi nem bocsájtott még meg a lefejelésért és most jelent mindent a hatóságoknak :-(
Does CATSA check immigration status during checking in to domestic flights within Canada? I overstayed my visitor visa by 6 months, but I don't want to get arrested.
Dec 27, 2017 07:32:50
Molnár F Árpád
Dec 27, 2017 07:49:02
micsoda hitvány dolog Kanadáig menekülni? HÁT MI VAN ITT? Én a világ legüldözöttebb echelon tanúja, legnagyobb roma jogvédője és többszörösen üldözött keresztény tényfeltárója sem menekültem el! egyszerűen szembeszállok a gonosszal, mert tehetetlenek ellenem. A HAARP ÉS A CHEMTRAIL IS GYEREKJÁTÉK NEKEM! CHEMTRAILLEL MOSOK FOGAT ÉS HAARPAL SZÁRÍTOM BE A HAJAMAT MERT NEM ÉRHET HOZZÁM A PINTÉRI ELMEBETEG MAFFIAKÖR! GYERE HAZA AZONNAL TAMÁS ÉS ELINTÉZEM,HOGY 1000 ÉVRE ÍTÉLJÉK AZ ELMEBETEG BÍRÓTERRORISTÁT AKI TÉGED ZAKLAT!!!!
Dec 27, 2017 07:49:02
banshee
(
x24)
Dec 27, 2017 07:56:30
x24)
Tajgi egyik bejegyzését a trollvadász oldalon shikerült töröltetni...
-
Dec 27, 2017 07:57:22
Dec 27, 2017 07:57:22
Brian
Dec 27, 2017 08:05:15
Dec 27, 2017 08:05:15
Schwezoff David
Dec 27, 2017 08:10:38
Police.hu arckepes körözési oldalt elküldte már valaki a kanadai immigration officenak?
Dec 27, 2017 08:10:38
Schwezoff David
Dec 27, 2017 08:12:59
Dec 27, 2017 08:12:59
Molnár F Árpád
Dec 27, 2017 08:15:19
novemberben kapott választ a kérdésére, tehát akkoriban járt le a 6 hónap. A turista vízum nem tudom mennyi időre szól, de akkor valamikor tavasszal mehetett ki és azóta kint dekkol valahol. Jogsija van? Mert odakint autó nélkül nagyon nagyon nehéz az élet, ha csak nem valami nagyváros közepén dekkol. Szerintem is valami ex bombagyáros havernál húzza meg magát, esetleg valami kinti széljobbos bújtatja.
Dec 27, 2017 08:15:19
-
Dec 27, 2017 08:20:03
Mehet neki a mail.
Dec 27, 2017 08:20:03
Hiénaverő
(
x17)
Dec 27, 2017 08:22:02
x17)
3 hónap a turistavízum. Jogsija tuti nincs, kocsija se volt soha.
A mandineresek is lehozhatják, Árti velük is összebalhézott még régebben. Jó sajtója van a tanszéknek XDD
A mandineresek is lehozhatják, Árti velük is összebalhézott még régebben. Jó sajtója van a tanszéknek XDD
Molnár F Árpád
Dec 27, 2017 08:27:36
3 hónap a turistavízum. Jogsija tuti nincs, kocsija se volt soha.
ÉN IS LE FOGOM HOZNI AZ ÖSSZES HÍRHÁTTÉR ÉS ECHELON CSATORNÁMON! TOVÁBBRA IS ÉN VAGYOK A VILÁG LEGÜLDÖZÖTTEBB EMBERE , NYOMOMBAN AZ ÖSSZES TITKOSSZOLGÁLATTAL ÉS KORMÁNNYAL!LEGYÉL A HARCOSTÁRSAM TAMÁS, EGYÜTT ELTÖRJÜK AZ ÖSSZES CSONTJÁT ORBÁN RÁCHEL TÖBBSZÖRÖS REPÜLŐGÉPROBBANTÓ ÉS ELMEBETEG AGYMANIPULÁLÓ TERRORISTA KLÁNJÁNAK! A PINTÉRKOMMANDÓK SOHA NEM TALÁLNAK MEG, HA BETARTOD AZ UTASÍTÁSAIMAT! VEGYÉL TÜRKIZKÉK KORD NADRÁGOT ÉS NÖVESZD MEG A HAJADAT ÉS MINDIG LEGYEN RAJTAD SÁL ÉS NAPSZEMÜVEG!!!44444!!!
Dec 27, 2017 08:27:36
banshee
(
x24)
Dec 27, 2017 08:27:57
x24)
Ja, a médiás hitsorosokra kell ezt bízni, a többit majd Gyuribácsi rendezi.
sodika
Dec 27, 2017 08:51:04
Ha így van, igaza is van.
Ha az ember nem jár tüntetésre, nem balhézik, és nem repül, és fehér a bőre, még EU-n belül is elvan évekig anélkül, hogy bárki igazoltatná. Hát még a tengeren túl.
Ha az ember nem jár tüntetésre, nem balhézik, és nem repül, és fehér a bőre, még EU-n belül is elvan évekig anélkül, hogy bárki igazoltatná. Hát még a tengeren túl.
Dec 27, 2017 08:51:04
-
Dec 27, 2017 08:52:12
Neked még irataid sincsenek amivel igazold magad te senkiházi! Hol a személyi? Lesz személyi?
Dec 27, 2017 08:52:12
Hiénaverő
(
x17)
Dec 27, 2017 08:55:00
x17)
Nem kell az álságos duma Púp, kurvára röhögsz most, amikor a téged Gyagyásnak nevező, becsicskító, lefejelő, megszégyenítő hájhitlert kurvára beszopatja a Tanszék.
sodika
Dec 27, 2017 08:56:01
Útlevél elég. De ha nem akarsz bejelentett melót meg bankszámlát, érkezésed után már arra sincs többé szükséged. Nyugati országokban nincs szúrópróbaszerű igazoltatás. Sehol. Még papírokat sem vagy köteles magadnál hordani.
Dec 27, 2017 08:56:01
-
Dec 27, 2017 08:57:44
Útlevél elég. De ha nem akarsz bejelentett melót meg bankszámlát, érkezésed után már arra sincs többé szükséged. Nyugati országokban nincs szúrópróbaszerű igazoltatás. Sehol. Még papírokat sem vagy köteles magadnál hordani.
Úristen, ez mekkora autizmus-sodizmus. Nincs olyan ország a Földön, ahol ne kelljen magadnál tartani valami igazolványt.
Dec 27, 2017 08:57:44
sodika
Dec 27, 2017 08:57:55
kurvára beszopatja a Tanszék.
Mivel? Tudod te, milyen magasról szarna le ő ott odakint egy körözést, hogy sehol nincs igazoltatás?
Dec 27, 2017 08:57:55
-
Dec 27, 2017 08:58:44
szerencsére a malacz rá van kényszerülve, hogy legyen bankszámlája, mivel dolgoznia kell, interjúkra jár. meg fogják találni.
Dec 27, 2017 08:58:44
sodika
Dec 27, 2017 08:58:57
Nincs olyan ország a Földön, ahol ne kelljen magadnál tartani valami igazolványt.
Dec 27, 2017 08:58:57
Hiénaverő
(
x17)
Dec 27, 2017 08:59:18
x17)
Ezekszerint Kanadában nem szoktak elfogni egy bűnözőt sem. Jól van Sneci.És jelentkezz be!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 27, 2017 09:03:03
x17)
Ha bármilyen hivatalos szervnek az útjába kerül, pl. valamiért orvoshoz kell mennie, rögtön felmerül a kérdés hogy miért nincs biztosítása. És ha biztosítást akarna kötni, érdeklődnének a vízum felől. Amennyiben nincs meg, már hívják is rá az idegenrendészetet, és toloncolják ki a gecibe, a magyar büntetés-végrehajtás szerető karjaiba. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Árti vagy élete végéig bújkál, vagy megy a böribe. A bíróbácsik is értékelni fogják a most folyó ügyeiben ezt a szökési kísérletet.
Árti vagy élete végéig bújkál, vagy megy a böribe. A bíróbácsik is értékelni fogják a most folyó ügyeiben ezt a szökési kísérletet.
Random troll
Dec 27, 2017 09:05:42
sajnos az autista világod amiben élsz, az nem a valosag.
Kanadában az egyik leghatékonyabb a kitoloncolás/kiadatás.
Ismerek egy embert, itthon adócsalás miatt körözték évek óta. Rákos lett, de amint elvegezték az eletmento mutete rajta, az orvosi bizottsag elott csomagokkal kellett megjelennie, ha ugyanis a bizottsag ugy hataroz, hogy repulhet, egyenesen a reptérre vitték volna, és feltedzik az elso jaratra ami Budapestre tart
Kanadában az egyik leghatékonyabb a kitoloncolás/kiadatás.
Ismerek egy embert, itthon adócsalás miatt körözték évek óta. Rákos lett, de amint elvegezték az eletmento mutete rajta, az orvosi bizottsag elott csomagokkal kellett megjelennie, ha ugyanis a bizottsag ugy hataroz, hogy repulhet, egyenesen a reptérre vitték volna, és feltedzik az elso jaratra ami Budapestre tart
Dec 27, 2017 09:05:42
andi
Dec 27, 2017 09:06:45
Dec 27, 2017 09:06:45
Dec 27, 2017 09:10:35
látod recskás, még a példaképed is csak egy szökött, kőrözött bűnöző, de hát kit is ajnároznál te, mint a tartozásai elől külföldre emigráló csatornapatkány? tényleg nem úgy volt, hogy idén kiugrasz új szászrayorkba? valahogy ez se jött össze.
Dec 27, 2017 09:10:35
tyodika
Dec 27, 2017 09:11:51
sodidióta
tablet.hvg.hu/itthon/20060308szamlagyar
hir6.hu/cikk/78277/kanadaban_fogtak_el_a_magyar_olajtolvajt
24.hu/kozelet/2012/11/29/kanadaban-fogtak-el-a-magyar-baltas-tamadot/
tablet.hvg.hu/itthon/20060308szamlagyar
hir6.hu/cikk/78277/kanadaban_fogtak_el_a_magyar_olajtolvajt
24.hu/kozelet/2012/11/29/kanadaban-fogtak-el-a-magyar-baltas-tamadot/
Az más.
Dec 27, 2017 09:11:51
ödipusz
Dec 27, 2017 09:14:10
sneci, igaz, hogy újszászon is egy ágyban aludtatok a kedves mamával?
Dec 27, 2017 09:14:10
-
Dec 27, 2017 09:15:21
Még mindig ennyireh fosol a malacztól Gyagyás? Nagyon befejelhetett annó, hogy mostanáig nem tudtál a dagat picsájából kimászni. Eddig sem volt egy szupersztár veled együtt, de neki is sikerült olyan mélységig ledolgoznia magát ahonnan nem nagyon van visszaút. De hát Rend van, na Bizony :))
Dec 27, 2017 09:15:21
andi
Dec 27, 2017 09:15:53
Ezt követően a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési szakemberei beazonosították a blog működési helyét, és a kanadai bűnügyi szervek 2012. december közepén - az érvényben lévő nemzetközi elfogatóparancs alapján - őrizetbe vették Klivinyit.
www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&AN=klivinyikiadatas&MN=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&LN=Hungarian
sodidióta, neked olyan naív és buta elképzeléseid vannak a világ működéséről, hogy ezen csak röhögni lehet.
www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&AN=klivinyikiadatas&MN=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&LN=Hungarian
sodidióta, neked olyan naív és buta elképzeléseid vannak a világ működéséről, hogy ezen csak röhögni lehet.
Dec 27, 2017 09:15:53
Schwezoff David
Dec 27, 2017 09:19:51
Fehér a bőröd, mégis egy koszos cigány vagy. Bizony
Dec 27, 2017 09:19:51
andi
Dec 27, 2017 09:21:40
www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=sveczszabina&LN=Hungarian
HÍRMIX
Klivinyi bűntársát, Svecz Szabinát is elfogták és Magyarországra szállították
privatkopo.hu 2013.12.11. 11:40:00
Amint arról korábban beszámoltunk, a közelmúltban Magyarországra szállították a 2012 decemberében, Kanadában elfogott Klivinyi Zoltánt, akit a bíróság 6 év börtönbüntetésre ítélt a Vertical Invest Ingatlanhasznosító Szövetkezetnél elkövetett ötszáz rendbeli, összesen több mint 800 millió forintos csalássorozat miatt. A privatkopo.hu úgy értesült, hogy Klivinyi vádlott társát, a 3 év börtönre ítélt Svecz Szabinát is elfogták a tengerentúli bűnügyi szervek.
ezt a csajt csak 3 évre ítélték el, de őt is felkutatták, elfogatták a kanadaiakkal, és hazahozatták.
majd pont a malacot hagyják futni.
HÍRMIX
Klivinyi bűntársát, Svecz Szabinát is elfogták és Magyarországra szállították
privatkopo.hu 2013.12.11. 11:40:00
Amint arról korábban beszámoltunk, a közelmúltban Magyarországra szállították a 2012 decemberében, Kanadában elfogott Klivinyi Zoltánt, akit a bíróság 6 év börtönbüntetésre ítélt a Vertical Invest Ingatlanhasznosító Szövetkezetnél elkövetett ötszáz rendbeli, összesen több mint 800 millió forintos csalássorozat miatt. A privatkopo.hu úgy értesült, hogy Klivinyi vádlott társát, a 3 év börtönre ítélt Svecz Szabinát is elfogták a tengerentúli bűnügyi szervek.
ezt a csajt csak 3 évre ítélték el, de őt is felkutatták, elfogatták a kanadaiakkal, és hazahozatták.
majd pont a malacot hagyják futni.
Dec 27, 2017 09:21:40
-
Dec 27, 2017 09:22:01
Ezt követően a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési szakemberei beazonosították a blog működési helyét, és a kanadai bűnügyi szervek 2012. december közepén - az érvényben lévő nemzetközi elfogatóparancs alapján - őrizetbe vették Klivinyit.
privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&AN=klivinyikiadatas&MN=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&LN=Hungarian
privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&AN=klivinyikiadatas&MN=BalesetekTuzesetekKatasztrofak&LN=Hungarian
Gondolom ez volt az Aranyélet előző epizódjában..
Dec 27, 2017 09:22:01
Hiénaverő
(
x17)
Dec 27, 2017 09:28:42
x17)
Téged is hazahozatunk majd Gyagyás, ne félj, aztán kezdhetsz törleszteni. Minden egy folyamat :D
andi
Dec 27, 2017 09:29:29
Dec 27, 2017 09:29:29
-
Dec 27, 2017 09:45:48
Az eu.-n belul esetleg ha szerencseje van. Kanada/Usa mas vilag te szukagyu ujszaszi paraszt Ha az ember nem jár tüntetésre, nem balhézik, és nem repül, és fehér a bőre, még EU-n belül is elvan évekig anélkül, hogy bárki igazoltatná. Hát még a tengeren túl.
Dec 27, 2017 09:45:48
-
Dec 27, 2017 09:48:30
Azert arra kivancsi lennek hogy a malacz mibol fog ott elni, ki fogja szponzoralni, ki lesz a gazdatest. A bujkalas nagyon koltseges dolog. Recskas irj a malacznak hogyan kell gazdatestet szerezni.
Dec 27, 2017 09:48:30
-
Dec 27, 2017 09:48:35
az a roppant vicces ebben a sztoriban, hogy árti a gyakorikérdéseken dacosan azt írta, "ha megtalálnak". komolyan bízhatott abban, hogy majd megússza. erre mi történik? nem ám, hogy rááll a körözési alosztály, és hónapok kitartó munkájával megtalálják, hanem egy troll akad rá, úgy mellesleg.
ja amúgy már fenn van a gyakorikérdéseken, hogy kanadában bujkál, és már válaszolt is rá ahogy látom (első válasz).
www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__9043599-Sherlock Porks-tolvajkergetok-kanadaban-bujkal-a-torveny-elol
ja amúgy már fenn van a gyakorikérdéseken, hogy kanadában bujkál, és már válaszolt is rá ahogy látom (első válasz).
www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__9043599-Sherlock Porks-tolvajkergetok-kanadaban-bujkal-a-torveny-elol
Dec 27, 2017 09:48:35
Karandas
Dec 27, 2017 09:49:53
Azert arra kivancsi lennek hogy a malacz mibol fog ott elni, ki fogja szponzoralni, ki lesz a gazdatest. A bujkalas nagyon koltseges dolog. Recskas irj a malacznak hogyan kell gazdatestet szerezni.
Mérnök leszek!
www.quora.com/How-much-does-it-cost-to-acquire-a-masters-in-software-engineering-in-Canada
Dec 27, 2017 09:49:53
még éltet a remény
Dec 27, 2017 09:52:34
Az eu.-n belul esetleg ha szerencseje van. Kanada/Usa mas vilag te szukagyu ujszaszi paraszt
Nagy ország és ha szerencséje van,akkor tényleg hosszú ideig kihúzhatja, feltéve, ha rendben az egészsége és van pénze bőséggel, illetve nem keveredik bajba. Na most minden felsorolt dologra van esélye, szóval számára annyira nem biztonságos. Vezetni nem tud, valakihez kötve van ezáltal. Ha nem nagyváros központjában lakik,akkor a tömegközlekedést baszhatja, mert az gyakorlatilag nincs. TC is valami gazdatestnél lehet, vagy van valami haverja, támogatója kint. Kizárt,hogy egyedül legyen kint. Már csak meg kell találni,hogy kinél csövezhet. Az albérletek nagyon drágák a nagyvárosokban, szerintem valamit gányolgat és azért fizetnek neki, ő meg belead a rezsibe. Bár a múltkori videójában a lambériás szoba elég káeurópai volt...fene tudja,de több mint gyanús Kanada.
Dec 27, 2017 09:52:34
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 27, 2017 09:54:20
Na most attól, hogy Németországban nem kötelező magadnál hordani okmányt, attól a rendőr még bármikor igazoltathat, és ha nincs nálad igazolvány, de ő valamiért szükségesnek érzi, hogy beazonosítson, akkor legfeljebb bevisz az őrsre, vagy hazakísér a papírokért.
Nem úgy van az, ahogy Autiendre elképzeli, hogy majd a rendőr megvonja a vállát, és útjára engedi a keresett bűnözőt, csak mert azt mondja, nincs nála igazolvány.
Nem úgy van az, ahogy Autiendre elképzeli, hogy majd a rendőr megvonja a vállát, és útjára engedi a keresett bűnözőt, csak mert azt mondja, nincs nála igazolvány.
Dec 27, 2017 09:54:20
banshee
(
x24)
Dec 27, 2017 09:55:21
x24)
Ekkora barmot, ha befogja a pofáját és lapít, mint a szar a gazban, akkor a büdös életbe nem találják meg, de nem bír a figyelemkurvulásával ez az idióta.
többen kérdezik
Dec 27, 2017 09:56:45
sneci, a becsületes bejelentőknek köszönhetően azt is megtudta a rendőrség, hogy te finanszíroztad a hájhitler szökését. ugye tudod, hogy az ilyesmi bűncselekmény? hát te teljesen hülye vaty???
Dec 27, 2017 09:56:45
-
Dec 27, 2017 10:00:40
Ekkora barmot, ha befogja a pofáját és lapít, mint a szar a gazban, akkor a büdös életbe nem találják meg, de nem bír a figyelemkurvulásával ez az idióta.
akkor is megtalálták volna ha megkapja a spéci alosztály a parancsot, csak kicsit később. így meg elég beazonosítani az ip-t amivel a quorara írt, és ez a kanadai rendőröknek rutinfeladat lesz.
Dec 27, 2017 10:00:40
-
Dec 27, 2017 10:05:58
sneci, a becsületes bejelentőknek köszönhetően azt is megtudta a rendőrség, hogy te finanszíroztad a hájhitler szökését. ugye tudod, hogy az ilyesmi bűncselekmény? hát te teljesen hülye vaty???
vicces lesz, amikor ártiék tárgyalásán azzal kezdi a bíró, hogy felolvassa sneci bejelentését. sodizmusok is vannak benne?
Dec 27, 2017 10:05:58
még éltet a remény
Dec 27, 2017 10:08:32
annyira nem nagy hal. De így,hogy a tanszék tálcán kínálja és valószínűleg szép hírértéke is lehet, simán elképzelhető,hogy rámozdulnak. És nagyon remélem,hogy a bűnügyi költségeket is kiszámlázzák neki. Biztos olcsó lesz a hazafelé út Xd Bilincsben is adnak kaját a repülőn, vagy akkor megetet a rendőr aki megy veled?
Dec 27, 2017 10:08:32
-
Dec 27, 2017 10:10:41
én úgy tudom, hogy egy újpalotai impotens alkesz tette a bejelentést, bízva abban, hogy ezt enyhítő körülményként veszik figyelembe a zaklatási ügyében.
Dec 27, 2017 10:10:41
-
Dec 27, 2017 10:12:17
fent ott van a csaj, akit 3 évre ítéltek, ártit meg összesen tizenvalahány évvel kínálták meg, amiből reálisan 5-6 befigyelhet, ráadásul erőszakos bűncselekmény. ő már nem kishal.
Dec 27, 2017 10:12:17
-
Dec 27, 2017 10:17:58
közeleg a szilveszter, vajon a malacz kanadában is szervez petárdakommandót, hogy megleckéztesse az ottani faszparasztokat? vajon vannak már kint gurulkái?
Dec 27, 2017 10:17:58
Dec 27, 2017 10:19:08
érdekes, hogy egy olyan gyűlölködő náci, mint a malatz, a világ legliberálisabb országában próbál bujkálni a magyar hatóságok elől. ott még a melegek is házasodhatnak, nem? vagy pont ezért? vagy a cigány származására hivatkozik, hogy ezért üldözi itthon az ávó és menedékjogot kér? én ezt neméjtyem...
Dec 27, 2017 10:19:08
-
Dec 27, 2017 10:23:39
érdekes, hogy egy olyan gyűlölködő náci, mint a malatz, a világ legliberálisabb országában próbál bujkálni a magyar hatóságok elől. ott még a melegek is házasodhatnak, nem? vagy pont ezért? vagy a cigány származására hivatkozik, hogy ezért üldözi itthon az ávó és menedékjogot kér? én ezt neméjtyem...
a malatz fehércigány. a jogaiért rinyál, strasbourgba akar menni pereskedni, kanadában bujkál. olyat még nem láttam tőle, hogy az adófizetésével dicsekedett volna.
Dec 27, 2017 10:23:39
Brian
Dec 27, 2017 10:23:47
azért üldözik, mert zsidó csaja volt
Dec 27, 2017 10:23:47
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 27, 2017 10:25:21
Viszont ahogy elnézem, az angolja komolyan fejlődött.
Dec 27, 2017 10:25:21
Dec 27, 2017 10:25:45
gnóm, még az is lehet, hogy a reptéren fognak kihallgatni az ügyben, de ha nincs előadó épp a szabadságolások miatt, akkor lehet, hogy ez eltart pár napig. mindegy, most úgy sincs munkahelyed, hisz kibasztak.
Dec 27, 2017 10:25:45
Hitvalló Hídangolna
Dec 27, 2017 10:33:30
Kanada natyon szép ország. Sok a domb, sőt hegyei, hegyvonulatai is vannak...
Hegyről guruló osztag, vi-gyázz!
Gellértnek tisz-te-legj!
Hegyről guruló osztag, vi-gyázz!
Gellértnek tisz-te-legj!
Dec 27, 2017 10:33:30
még éltet a remény
Dec 27, 2017 10:33:40
Viszont ahogy elnézem, az angolja komolyan fejlődött.
a böriben majd tovább csiszolhatja. a végén még le is fog diplomázni
Dec 27, 2017 10:33:40
Hitvalló Hídangolna
Dec 27, 2017 10:39:04
De szerintem IP-csapda. Ne feledjük, egy mérnökről beszélgetünk..!..
Dec 27, 2017 10:39:04
Dec 27, 2017 10:39:46
biztos vagyok benne, hogy kanadában sem dolgozik hanem szélhámoskodik, papírok nélkül nem is tehet mást. esetleg szedegeti ki a csekkeket a postaládákból, vagy alagsori kápó lesz valami cigány rabszolgatartónál. szép pályafutás
Dec 27, 2017 10:39:46
Nagyerejű Nyomozó
Dec 27, 2017 10:44:12
Vádalkut kötött, új nevet kapott valamint egy köteg kétszázast, amit szenteste a putri előtt ... khmm, hogyan is írta volt 2008-ban?? Ja, megvan! Szóval, szenteste. A putri előtt.
Dec 27, 2017 10:44:12
-
Dec 27, 2017 10:44:38
biztos vagyok benne, hogy kanadában sem dolgozik hanem szélhámoskodik, papírok nélkül nem is tehet mást. esetleg szedegeti ki a csekkeket a postaládákból, vagy alagsori kápó lesz valami cigány rabszolgatartónál. szép pályafutás
valami gurulkánál lakhat és élősködhet. nem hiszem, hogy lett volna annyi pénze, hogy hónapokig fizessen albérletet, meg repjegy, stb.
Dec 27, 2017 10:44:38
-
Dec 27, 2017 10:48:27
Na most attól, hogy Németországban nem kötelező magadnál hordani okmányt, attól a rendőr még bármikor igazoltathat, és ha nincs nálad igazolvány, de ő valamiért szükségesnek érzi, hogy beazonosítson, akkor legfeljebb bevisz az őrsre, vagy hazakísér a papírokért.
Zsodika csak azt felejti el, hogy a világon bármerre is csövezzen, magyar állampolgárként a magyar törvények IS érvényesek rá, tehát iratokat közterületen magánál tartania KÖTELEZŐ.
Dec 27, 2017 10:48:27
xray
Dec 27, 2017 10:54:46
új törvények vannak, a cigányokat is igen rövid határidővel hazazavarják. régen évekig húzódott az eljárás, ma már nem.
Dec 27, 2017 10:54:46
-
Dec 27, 2017 10:56:00
jaja, pont a magyar cigányok miatt hozák pár éve, amikro tömegesen felejtettek el hazajönni.
Dec 27, 2017 10:56:00
xray
Dec 27, 2017 10:56:28
az év végi szórakozást megint prezentálja a retard csapat. :)
Dec 27, 2017 10:56:28
alpaka nagyi
Dec 27, 2017 11:07:41
Jogsija van? Mert odakint autó nélkül nagyon nagyon nehéz az élet, ha csak nem valami nagyváros közepén dekkol. Szerintem is valami ex bombagyáros havernál húzza meg magát, esetleg valami kinti széljobbos bújtatja.
Alkaa is kiment vele, persze ő fizette mindkettejük repjegyét. Kiszállíttatták a lassan már 10 éve repedt szélvédőjű Genyót is, és azzal fuvarozgatja csodálata tárgyát, aki cserébe kedélyesen sztorizgat. Kanadában sok a hegy, szóval benzinre sincs gond, a lejtőkön felgyorsulnak, ha meg elfogyott a lendület, akkor a furcsa buzi tolja a micrát, miközben Árti a kocsiban hortyog.
Dec 27, 2017 11:07:41
-
Dec 27, 2017 11:09:18
Már csak tyodikától várok egy macskaólas bejelentkezést a newszászi putriból aztán le is zárhatjuk az évet.
Dec 27, 2017 11:09:18
Hiénaverő
(
x17)
Dec 27, 2017 11:10:29
x17)
...---...
Dec 27, 2017 11:11:38
Bármilyen lesz is a Sodershow, majd visszanézem felvételről, hiszen sokkalta lélekemelőbb átgondolni az elmúlt évet, az eljövendőre gondolni, mint nolifeloosereken röhögni. A SasSodi-kabaré nem az a műfaj.
Dec 27, 2017 11:11:38
-
Dec 27, 2017 11:11:47
Azért sneci lassan 35 évesen milliós tartozásokkal a háta mögött a malacz meg 40hez közel a yard elől bújkálva, hát èn annnyira de annyira irígy vagyok erre a sok shikeres emberre :)))
Dec 27, 2017 11:11:47
alpaka nagyi
Dec 27, 2017 11:13:36
Csak találgattam, de a valóság ennél biztos sokkal durvább :)
Dec 27, 2017 11:13:36
cyberbullying center
Dec 27, 2017 11:15:57
A magadfajta gyüttmenteket lazán beviszik a kapitányságra a személyazonosság megállapítása céljából, ahol majd elgondolkodhatsz, mennyire jó ötlet papírok nélkül flangálni.
Dec 27, 2017 11:15:57
még éltet a remény
Dec 27, 2017 11:19:41
Dec 27, 2017 11:19:41
...---...
Dec 27, 2017 11:24:21
Hát azért hetyetye!
Az újnémetek közt el tud vegyülni, de a sörpuccsról egyből elvinnék Mr. &Mrs. Sherrif-ékhez. De amilyen, egyből Kanadásnak kérné magát a három plusz hétért...
Dec 27, 2017 11:24:21
tigris
Dec 27, 2017 11:25:31
SoDI szerinted egy normális, polgári értékrenddel bíró ember számára mennyire számít életnek a papírok nélküli bujkálás egy életen át? Az, hogy nem mutatkozhat nyilvánosan, nem lehet biztosítása, bankszámlája, nem utazhat, nem nyaralhat, nem lehet családja, karrierje, olyan egy NORMÁLIS ember esetében, mintha élve elásták volna. Gyakorlatilag a szabadság elvesztése úgy, hogy nemszámít bele a büntetés letöltésébe.
Lehet, hogy a hozzád hasonló szociopaták számára ez egy elfogadható létforma, de más nem nagyon bírja ki. Szerinted TC miért kezdett ilyen vadul kommunikálni a neten? Nyilván már az agyára megy a magány.
Lehet, hogy a hozzád hasonló szociopaták számára ez egy elfogadható létforma, de más nem nagyon bírja ki. Szerinted TC miért kezdett ilyen vadul kommunikálni a neten? Nyilván már az agyára megy a magány.
Dec 27, 2017 11:25:31
-
Dec 27, 2017 11:26:43
Sherlock Porks kanadába menekült? Csodálatos, főleg a bombagyáras szál miatt, ahol a Farkas Roland nevű kanadai emigráns haverjával anyázták kanadát hogy mekkora egy szar hely, meg haza kell jönni, túl sok a bevándorló nem magyarnak való, és hogy tervezik a hazakészülést Farkasék.
Ez az utolsó bombagyár rádióadásban hangzott el, valaki felrakta netre az összes adást, szóval még nyoma is van az önszájonszarásnak :D:D
Érdekes fejlemények, én is azok közé tartoztam akiket úgymond "megvezetett" Sherlock Porks annak idején, csak aztán jöttek ilyen dolgok hogy házibulik meg alkohol, csajok satöbbi, és abbamaradt a dolog, csak hallgató voltam, bár hívtak többször is rendezvényekre.
Nagyon röhögök az egészen, megcsináltátok az ünnepet nekem :D
Ez az utolsó bombagyár rádióadásban hangzott el, valaki felrakta netre az összes adást, szóval még nyoma is van az önszájonszarásnak :D:D
Érdekes fejlemények, én is azok közé tartoztam akiket úgymond "megvezetett" Sherlock Porks annak idején, csak aztán jöttek ilyen dolgok hogy házibulik meg alkohol, csajok satöbbi, és abbamaradt a dolog, csak hallgató voltam, bár hívtak többször is rendezvényekre.
Dec 27, 2017 11:26:43
-
Dec 27, 2017 11:28:39
[quote=tigris]SoDI szerinted egy normális, polgári értékrenddel bíró ember számára mennyire számít életnek a papírok nélküli bujkálás egy életen át? Az, hogy nem mutatkozhat nyilvánosan, nem lehet biztosítása, bankszámlája, nem utazhat, nem nyaralhat, nem lehet családja, karrierje, olyan egy NORMÁLIS ember esetében, mintha élve elásták volna. Gyakorlatilag a szabadság elvesztése úgy, hogy nemszámít bele a büntetés letöltésébe.
Mennyiben változtatta ez meg malacz eddigi életét? Kevesebbet feltünősködhet talán, de normális élete, párkapcsolata, munkája, bejelentett jövedelme, bankszámlája, (inkasszómanó integet) ingatlan vagyona eddig sem lehetett.
Mennyiben változtatta ez meg malacz eddigi életét? Kevesebbet feltünősködhet talán, de normális élete, párkapcsolata, munkája, bejelentett jövedelme, bankszámlája, (inkasszómanó integet) ingatlan vagyona eddig sem lehetett.
Dec 27, 2017 11:28:39
banshee
(
x24)
Dec 27, 2017 11:29:14
x24)
Sőt, ha Papp tábornok az újságban olvassa, hogy hol a malacz, akkor sebességbe teszi a spéci alosztályt.
tigris
Dec 27, 2017 11:31:08
Sherlock Porks kanadába menekült? Csodálatos, főleg a bombagyáras szál miatt, ahol a Farkas Roland nevű kanadai emigráns haverjával anyázták kanadát hogy mekkora egy szar hely, meg haza kell jönni, túl sok a bevándorló nem magyarnak való, és hogy tervezik a hazakészülést Farkasék.
Dec 27, 2017 11:31:08
Hiénaverő
(
x17)
Dec 27, 2017 11:35:14
x17)
Sok tizen-kora huszonéves gimis-egyetemista bedőlt Ártinak anno, csak ahogy az ember okosodik, tanul és gyűjti az élettapasztalatokat, úgy hagyja maga mögött a malacz faszságait. Látható kik maradtak mellette hosszú távon: retardlumpen csövesek, autisták és hasonlók, mint Robin, a rezes Zeller, a furcsa buzi, Kapuccsínó és még néhány pária a régen hatalmas tomketista táborból.
cyberbullying center
Dec 27, 2017 11:38:06
Mérnök leszek!
quora.com/How-much-does-it-cost-to-acquire-a-masters-in-software-engineering-in-Canada
quora.com/How-much-does-it-cost-to-acquire-a-masters-in-software-engineering-in-Canada
Szegényt jól megtrollkodták, mert a válaszadó feltételezte, hogy már van egy BSc-je.
Dec 27, 2017 11:38:06
-
Dec 27, 2017 11:39:43
Kösz hogy megfogalmaztad helyettem. Igen, én is ebbe a korosztályba tartoztam akkoriban.
Csak aztán ugye ők is megszűntek, én nem mentem jobban bele a közösségbe amikor voltak még. Az évek alatt teljesen el is felejtettem az egészet.
Később megjelentek a tolvajkéregetők, ahol megint volt egy cél de így évekkel később már a gázpisztolyos sztorinál leesett ez hogyan működik, és hogy miért "provokáltak ki" nála mindig agressziót annak idején.
Csak ürügy kellett neki mindig arra hogy erőszakoskodjon. Erre volt jó a nemzeti oldalasdi is.
Dec 27, 2017 11:39:43
-
Dec 27, 2017 11:43:28
És nem volt fura, hogy a mocskos indexzsidók pont ezt mondták? Nem éreztél szégyent, hogy idős nőket, meg családos embereket fenyegettetek?Csak aztán ugye ők is megszűntek, én nem mentem jobban bele a közösségbe amikor voltak még. Az évek alatt teljesen el is felejtettem az egészet.
Dec 27, 2017 11:43:28
még éltet a remény
Dec 27, 2017 11:46:42
És nem volt fura, hogy a mocskos indexzsidók pont ezt mondták? Nem éreztél szégyent, hogy idős nőket, meg családos embereket fenyegettetek?
a kollektív lábtörlőrehugyozást sem feledjük! Szegény sodinak be kellett menekülni az ágyneműtartóba, mert a gurulkák kint ordították,hogy "gyere kis sodi, itt a meleg fasz". Akkor még nem is sejthették,hogy ez amúgy hívószó neki.
Dec 27, 2017 11:46:42
-
Dec 27, 2017 11:49:28
És nem volt fura, hogy a mocskos indexzsidók pont ezt mondták? Nem éreztél szégyent, hogy idős nőket, meg családos embereket fenyegettetek?
Így visszanézve? De, fura volt.
Nem véletlenül írtam ezt ide.
Mondjuk én egyikkel sem találkoztam, nem fenyegettem senkit, egy ártalmatlan hülyegyerek voltam, semmi több.
Dec 27, 2017 11:49:28
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™