valaki kérdezte, miért van egy 80 literes műanyag kuka a szobájában. az üres piás üvegeknek, sörösdobozoknak.
A Gyorskocsiban volt?
Tágasabb ez a kecó mint a malacz által megszokott börtöncella, Árti most nagyban hawajozik. El kéne küldeni nekik a sitten készült interjúit meg a gépfegyverrel mászkálós fényképet, tuti felkérdeznék, lehet még a yardot is ráhívnák a bűnöző illegális migrire.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
már csak pár nap, és az oldalán látszódni fog hol a következő búvóhelye. egészen március 31-ig le van kötve.
attól tartok, hogy január első hetében fel fogja keresni őt a kanadai bevándorlási hivatal. de talán a rendőrség is.
Attól még minden beazonosított háztulajdonosnak mehetnek a magyarázókártyák. Sokkal szórakoztatóbb lesz, amikor konszolidált, kanadai, felső-középosztálybeli párok, családok vonják kérdőre a housesittinggel foglalkozó céget, hogy mégis miért elítélt bűnözőket közvetítenek ki nekik.
...egy nájszköll odú
...egy íróasztal alatti gecis hálózsák
...egy púpszászi macskaputri
Hát azért hetyetye. Legjobb esetben is legalább tizenöt éves, OKJ-s papírokról beszélünk, nulla szakmai gyakorlattal. A családi kutyáknak megtanította, hogy ül meg fekszik, azért ez nem referencia, hahó! A kutyatenyésztés is természetesen regisztrálatlanul, törzskönyv nélkül történt az angyalföldi putriban, ahol a szülei baszatták össze a ki tudja honnan származó kutyákat. A kutyakiképzésnek pedig talán a legfontosabb része, hogy a kiképző jó kapcsolatot építsen ki az állat gazdájával is, a röfi esetében pedig ez elképzelhetetlen, mert egy hiperagresszív, fölényeskedő szociopata. És érdekes módon miután elköltözött Farkasanyóéktól, sosem jutott eszébe a nagy állatbarátnak, hogy saját kutyája legyen. A malacz pont annyira kutyakiképző, mint amennyire programozó vagy mérnök LOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Van egy haverom, igazi semmirekellő volt sokáig, alkalmi munkákból élt, fogalma sem volt, mihez kezdjen az életével. Egy dolog volt állandó, hogy mindig volt kutyája, és mindig az volt az első. Kb. 35 évesen rájött, hogy őt ez érdekli, az utóbbi tíz évben pedig elvégezte a lehető legjobb kiképzői tanfolyamokat, azóta pedig Budán már saját kutyaiskolája van, amiből szépen megél. Megházasodott, idén született az első gyerekük. Ő is elbalfaszkodott jó tizenöt évet az életéből, de most már sínen van, mert mikor rájött, miben jó, abba tényleg nagyon sok melót beletett. A náculós, lehúzós projektjei bukása után a tokás még mindig összeszedhette volna magát, de ő nem tanul semmiből, és inkább még erőszakosabb és még nagyobb pofájú lett. Ennek pedig a bújkálás és a sitt lesz az eredménye. Rend van, na!
www.trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitting-assignments/
itt kell megnézni a kanadai ajánlatokat. szerintem a hosszabb időszakokat, mert márc. végéig le van foglalva. ez persze lehet több helyszín.
www.trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitting-assignments/canada/
csak nem macskajancsi személyesen? nekünk ugatsz, migri?
Miért mocskolod a hazádat, te tagadt migráns? Hogy jössz te ahhoz, hogy az országot, amiben felnevelkedtél, aminek nyelvét beszéled, olyan ocsmány módon pocskondiázd, mint a tolvaj, askenázi, hazátlan Sodika? Hát mit képzelsz magadról, te bűnöző?! Azért köpsz Magyarországra, mert a köztörvényes bűncselekményeidért felelősségre vonnak? Egy gyáva, férfiatlan senki vagy, aki úgy vonyít, mint a cigányok, ha elmeszelik őket. Addig volt nagy a pofád, amíg leépült drogosokat meg csöveseket kellett verni csapatosan, a börtöntől már fosol, te niemand!
malatz, ugye a kimagasló kukoricatöbblet miatt választottad új óladúl kanadát?
közismert csalókról és elítélt bűnözőkről beszélsz, Hahó!
most egy bűnözőt próbálunk a hatóság kezére adni. a bűnöző nem rendes ember. segíts megtalálni te is a röfit, Hahó!
az összekéregetett kölcsönpénzt visszafizette már, ha annyira jól megél?
De hisz engem nem érdekel, hol van. :D
Ti vagytok belebuzulva. :D :D :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
hát azért hetyetye. a malac nem véletlenül lóg még közmunkával, vagy azt ajándékba kapta?
Köszönöm SoDI, de a fasz se kérte, hogy ebbe belepofázz. Jó lenne ha kordában tartanád a trolljaidat és foglalkozzanak veled.
Érdekes a te tolladból ez a belebuzulva kifejezés.
a malacot? használd a googlet kisfiam! ő maga írja, vagyis hazudja, hogy azért nem kaphatott volna vízumot, mert erőszakos bűncselekményekért elítélték. nem figyelsz. ejnye.
A mai napig lóg a bombagyárosoknak több százezer forinttal, tehát tolvaj. Világvégi helyeken végez betanított munkát, felügyelet alatt. Arra bárki képes, szerencsére nem prof. doktor. phd nyolcáltalános Dagonyának kell kitalálnia a dolgokat, csak végrehajtani. Olyan remekül él, hogy nincs pénze meglátogatnia a gyerekeit Magyarországon, nem fizet gyerektartást, de még karácsonyi ajándékot sem küld nekik.
Bár a te is sokmilliós adósságban úszol, egy külvárosi szociális lakás kisszobájában héderelsz és segélyen tengődsz, mint kétszeresen kirúgott kontár, a saját mércéddel mérve mégis remekül élsz. Ehhez képest Dragon is LOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Árti, te vagy itt személyesen, vagy valamelyik trolléga csicskítja épp Recsitót?
mivan tokatmajac, eltört mécses? hol az a nagypofájú gyökér, aki a gyakorikérdéseken és más helyeken fikázta a tényfeltáró és törvénytisztelő magyarokat?
neked is érdeked, hogy lecsukják a bűnözőket. legközelebb talán a te pofádat rúgja szilánkosra a vasalt orrú cipőjével. azt szeretnéd? ugye nem.
Ez az, mégpedig a javából!
Még is te küldözgetsz mindenféle leveleket Kanadába!
90 nap alatt nem talált munkát egy grizzled old IT expert? :D
Mert hát mit akar a frontenddel, azt nem értem, amikor az utóbbi években csomó új cucc terjedt ott el? Én eleve úgy kerestem lehetőséget, hogy világossá tettem, hogy némi HTML, CSS responsive sitebuild szintjén, plusz használhatóság szintjén Javascript, jQuery, jQueryUI, valamint kevés Bootstap ismeretem van, viszont nodeJs, Angular, meg hasonló modern szutyokat pedig egyáltalán nem ismerek, szóval frontendben viszonylag szar vagyok. (Mert hát ugye az is vagyok, a Groteszknél is el volt a gond anno.)
Amikor anno ismeretlen fantomok macsikál tettek látogatást, hirtelen az én mocskolásomat is befejezte. Erről ennyit. :)
te szarhoz se értesz! németországban 3 helyről is kibasztak :DDD az egyik munkaadód konkrétan megtiltotta, hogy kiejtsd a nevét :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
kicsit elfelejteni magyar?
"macsikál"? mi a tolvaj kurva anyádról magyarázol már megint?
ezt a nálad is kipróbálhatjuk. néhány fantom látogatást tesz nálad és talán utána páran leállnak a mocskolásoddal. deal?
KI A KURVA ANYÁDAT ÉRDEKEL EZ SZERINTED? ÍRJÁL NAPLÓT TE FIGYELEMKURVA BUZIGYEREK!
hallod, az ikeába vigyél vécépapír térkéépet, el fogsz tévedni :DDDDD
Kettőről, és nem hozzáértés kérdése ez, csak hozzáállás kérdése. Az első helyen lévő hibát, hogy nem kérdeztem vissza, ha valami nem volt világos, a második helyen már kiküszöböltem, és a harmadik helyen is csak a code review kierőszakolására kell törekednem, mert akkor többé nem lesz olyan, hogy beleesek abba az illúzióba, hogy minden ízlésük szerint való, miközben rejtve marad, hogy ennél kissé finnyásabbak. Legyenek, persze, de derüljön el ki, hogy tudjak hozzá alkalmazkodni, vágod.
na csá
Macsinál, nyugi má'
na csá
KI A KURVA ANYÁDAT ÉRDEKEL EZ SZERINTED? ÍRJÁL NAPLÓT TE FIGYELEMKURVA BUZIGYEREK!
azzal tisztában vagy angolna, hogy most elismerted, hogy van összefüggés egy középkorú nő "ismeretlen" általi megverése és a malacztól feléd irányuló mocskolódás megszűnése között?
Púpnál megfigyelhető, hogy akkor írja le ezerszer a baromságait, ha még mindig nem csinálta meg őket. Tehát nem arról van szó, hogy mostanában megszállott rend- és tisztaságmániás lett vagy hogy napi ötször fürdik. Valószínűleg rászólt a főbérlő, hogy undorító az nájkszöll odú, és ha nem takarítja ki kurva gyorsan, a szikrázni fog a púpja a flaszteron, úgy bassza ki.
A legviccesebb viszont a hangulatvilágítás. A környezetével szemben irtózatosan igénytelen korcs hirtelen kitalálta, hogy kell a lámpa. Na persze. Szerintem a lubeyourtube-os buzivideókban látta, és neki is kell. Mert az BIZTOS, hogy most is van maszticsatornája.
andi
hamburg
berlin
ez három. még számolni se tudsz, te kóderek gyöngye te. Nem csoda, hogy az első éves tárgyaid is bentragadtak az egyetemen,te fogyatékos!
itt azt írja, hogy amikor fospocsolya malatz megverte macstappancsokat, utána leállt sneci gyalázásával. gondolom recskás segített fellelni az áldozatot.
Persze. Nyilván napszemüvegben, baseball sapkában és bőrdzseiben követtem az utcán, mint Marty a Vissza jövőbe 2-ben. Dehülyevagy. :D
na csá
tex is dead
hiába szmájlizol génkorcs, megint magad szállítottad a kötelet az akasztásodhoz. nincs ezzel gond, jó is hogy emlékeztetsz minket, hogy legyen karban tartva a ducato.
ojvé
úgy tudom van olyan alak az intervencionalista trollok között, aki a szemet-szemért elvet vallja és megfogadta, hogy péppé veri a púpost ha meglátja. az anyagi veszteségen kívül csak ez készteti gondolkodásra és esetleg megbánásra. had érezze a törődést, ez csak segít a jellemfejlődésében. lehet kap még macstappancsok is pékküjjünkki videót.
Én nem hiszek abban, hogy a fizikai erőszak bármit is megoldana. A tokás is szétfejelte a kampós orrát, és ugyanolyan gonosz geci maradt tőle a korcs. Szerintem a púpszászi putriban való nélkülözés sokkal jobb büntetés lesz majd neki.
A "modern szutykok"? Nem a modern dolgok a szutykok hanem te nem értesz semmihez. A legszarabb munkaerő vagy a világon. Csak plusz költséget és kárt tudsz generálni. Még Andi féle munkát sem tudtál elvégezni.
Pont annyira akarom követni a dolgokat, amennyire szükséges.
Nem vagyok divatmajom, hogy jaj, új cucc, ehhez is értek.
Minek a bohóckodás?
na csá
én is azt vallom, hogy a tudatlanok végső érve az erőszak, de mivel recskást már nem nagyon lehet tovább nincstelenné tenni ezért elfogadhatónak tartom vele szemben. meg látni, hogy ajnározza az őt lefejelő malatzot, talán a trollégát is isteníteni fogja, pláne, hogy esetében többről lenne szó mint egy bólintás.
azt nem tudtad elintézni, hogy andi megkapja a leveleit :DDDD retardált :DDD
de te semmihez sem értesz, csak a faszveréshez. abban meg már nem tudsz fejlődni, mert merevedési problémáid vannak, ahogy az andinak el is mondtad.
Ezért is kezdesz egy olyan munkakörben, amivel kapcsolatban az ismereteid kb. 15 évesek. Azt is egyetemen "tanultad", tehát nem csak elavult a "tudásod", de hiányos is, valószínűleg már az alapok szintjén szar. De majd magyarázd meg a főnökúrnak felkérdezéskor, hogy nem vagy divatmajom LOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Óriási volt,mikor ezt Andi elmesélte. Úgy röhögött, hogy potyogtak a könnyei
Te teljesen gyökér vagy, Recskaboy. Elhatározod, hogy gamer streamed lesz, ezért megveszed a legnépszerűbb konzolt ahelyett hogy saját PC-t építenél magadnak. Nem mintha tudnál építeni egyet LOL! Halomszámra veszed a videójátékokat, a legújabbakat és a legnépszerűbbeket persze, mert még ezekhez se értesz a legkevésbé se. Fogalmad nincs, mi a jó és mi a szemét. Elkezded játszni őket a legkönnyebb fokozaton, mert nem értesz hozzá, és még úgy is folyamatosan pofára esel. Csak döntöd bele a pénzt és semmit nem érsz el, nem leszel jobb játékos vagy tudatosabb fogyasztó, semmi.
Na, EZ a hozzá nem értés és a bohóckodás, Recskás. Mert inkompetens sodi a sodi.
azt tegyük még hozzá, hogy EGYIK JÁTÉKOT SEM JÁTSZOTTA VÉGIG!. A legtovább a 6 éveseknek szóló játékokat tolta, de azoknak is csak az első harmadát.
de kit érdekel, hogy mi a véleménye az informatikáról egy halakra vigyázó szökevénynek?
Igen, láttuk az ő kódját is LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Mind a ketten elavult, igénytelen, biztonsági szempontból elégtelen foshalmokat gányoltok. Ha a cégnél, ahol dolgozom, azt mondaná egy fejlesztő, hogy ő nem divatmajom, ezért évekkel le van maradva, akkor kiröhögném, és kibasznám a gecibe. Nagyjából ennyit erről. A dagadék szerelmed is ezért vigyáz házakra, mert nem ért a szakmájához, ezért csak ez marad. Téged meg ezért basznak ki mindenhonnan. Ilyen nagyon egyszerű ez.
SoDI!
Megmondtam már, hogy tegyél szájkosarat a csicskáidra és foglalkozzanak a saját dolgukkal. Hiába terjesztenek bármit, üres fröcsögés csupán.
Te pedig jó lenne ha nem kommentálnád a dolgokat hanem a saját nyomoroddal foglalkoznál! Még mielőtt valaki talán be nem veri a pofádat.
Ezt az ócska dumát.Te gyakornoki szint alatt sem vagy kb. A fejlődéshez túl buta és lusta vagy.
Nem számít a véleményetek, főleg szakmai kérdésekben. A "pont lszarod" a te színvonalad. Te mindig csak addig fogsz valahol dolgozgatni/gányolni ameddig ki nem derül, hogy semmihez sem értesz. Ez egy darabig még talán menni fog, aztán a fejlődés miatt a meglévő minimális tudásoddal max. wc-t fog pucolni vagy faszodat fogod egy webcamba verni, idióta.
legyél erős és verd be a pofáját! aztán majd lesz ellened egy újabb eljárás. nekünk win-win.
Malacka, honnan ez a leküzdhetetlen agresszió? Megkúrt apád gyerekkorodban vagy mi?
-
Dec 28, 2017 12:38:11
A frissen kiüritett nyári konyhában. Ahonnan a SoDI nem birta elvinni a sörösüvegeket, csak két kanyarban.
Brutális, hogy mennyit iszik ez a retek. 4 nagy szatyor volt tele üvegekkel, az aludobozokat gondolom otthon rejtegeti. Kisebb helyen is elférnek...
Brutális, hogy mennyit iszik ez a retek. 4 nagy szatyor volt tele üvegekkel, az aludobozokat gondolom otthon rejtegeti. Kisebb helyen is elférnek...
valaki kérdezte, miért van egy 80 literes műanyag kuka a szobájában. az üres piás üvegeknek, sörösdobozoknak.
Dec 28, 2017 12:38:11
pinpa
Dec 28, 2017 12:40:31
Sodi, milyen érzés ennyire butának lenni?
Dec 28, 2017 12:40:31
-
Dec 28, 2017 13:00:13
az oldal szerint ebben a montreáli házban van most a malacz, halakra vigyáz.

és ők a ház tulajdonosai. kik lehetnek ők, és hol a ház pontosan?

és ők a ház tulajdonosai. kik lehetnek ők, és hol a ház pontosan?

Dec 28, 2017 13:00:13
-
Dec 28, 2017 13:05:35
ja bocs, itt vannak.
www.trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitting-assignments/canada/quebec/montreal/l/17145/
LOIS * GILBERT
HOME & PET OWNER
www.trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitting-assignments/canada/quebec/montreal/l/17145/
LOIS * GILBERT
HOME & PET OWNER
Dec 28, 2017 13:05:35
broni
Dec 28, 2017 13:05:58
a nő travi.
Dec 28, 2017 13:05:58
-
Dec 28, 2017 13:10:24
www.quora.com/If-you-have-been-to-prison-what-was-the-first-thing-that-struck-you-in-prison/answer/Efrajim-Canuck
aki tud angolul érdemes végigolvasni. erről valahogy nem dicsekedett a.rtany.
aki tud angolul érdemes végigolvasni. erről valahogy nem dicsekedett a.rtany.
A Gyorskocsiban volt?
Dec 28, 2017 13:10:24
-
Dec 28, 2017 13:18:25
dec.20-ig tartott a sitting. már máshol lehet.
Dec 28, 2017 13:18:25
Hiénaverő
(
x17)
Dec 28, 2017 13:29:24
x17)
ja bocs, itt vannak.
trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitting-assignments/canada/quebec/montreal/l/17145/
LOIS * GILBERT
HOME & PET OWNER
trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitting-assignments/canada/quebec/montreal/l/17145/
LOIS * GILBERT
HOME & PET OWNER
Tágasabb ez a kecó mint a malacz által megszokott börtöncella, Árti most nagyban hawajozik. El kéne küldeni nekik a sitten készült interjúit meg a gépfegyverrel mászkálós fényképet, tuti felkérdeznék, lehet még a yardot is ráhívnák a bűnöző illegális migrire.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 28, 2017 13:30:22
x17)
Ja most olvasom hogy már lelépett. Kár, lett volna hetyetye :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Dec 28, 2017 13:32:51
már csak pár nap, és az oldalán látszódni fog hol a következő búvóhelye. egészen március 31-ig le van kötve.
attól tartok, hogy január első hetében fel fogja keresni őt a kanadai bevándorlási hivatal. de talán a rendőrség is.
Dec 28, 2017 13:32:51
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 13:34:55
Attól még minden beazonosított háztulajdonosnak mehetnek a magyarázókártyák. Sokkal szórakoztatóbb lesz, amikor konszolidált, kanadai, felső-középosztálybeli párok, családok vonják kérdőre a housesittinggel foglalkozó céget, hogy mégis miért elítélt bűnözőket közvetítenek ki nekik.
Dec 28, 2017 13:34:55
-
Dec 28, 2017 13:35:39
Most eheti a kefét, mert vagy csövezik és bebukja a house sittinget (lemondja és negatívat irnak róla) vagy ismert lesz a pontos tartózkodási helye.
Dec 28, 2017 13:35:39
seth macfarlane
Dec 28, 2017 13:40:19
egy nemzetközileg körözött matyar malacz vigyáz a kanadai halakra? nem is rossz ötlet!
Dec 28, 2017 13:40:19
-
Dec 28, 2017 13:40:21
trollz, meg kéne keresni, hogy hol lesz a búvóhelye. az egyes házaknál látszik az upcomming sitters, és ott már szerepela neve. van térkép is, látszik, hogy hol vannak a házak. munkára!
Dec 28, 2017 13:40:21
-
Dec 28, 2017 13:42:11
Nem kéne regisztrálni és bekommentelni a police.hu körözési fotóját a profilja alá? Vagy az elrontaná a mókát?
Dec 28, 2017 13:42:11
-
Dec 28, 2017 13:42:24
Tágasabb ez a kecó mint
...egy nájszköll odú
...egy íróasztal alatti gecis hálózsák
...egy púpszászi macskaputri
Dec 28, 2017 13:42:24
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 13:43:43
Kanada más világ. Egyébként meg miután tényleg ért a kutyákhoz, akár jól is csinálhatja,amit csinál. Igény lehet rá. Mondjuk ha önbíráskodás helyett ezzel foglalkozott volna,most lenne egy nyugis élet,meg azzal foglalkozna,amit szeret,amihez ért.
Hát azért hetyetye. Legjobb esetben is legalább tizenöt éves, OKJ-s papírokról beszélünk, nulla szakmai gyakorlattal. A családi kutyáknak megtanította, hogy ül meg fekszik, azért ez nem referencia, hahó! A kutyatenyésztés is természetesen regisztrálatlanul, törzskönyv nélkül történt az angyalföldi putriban, ahol a szülei baszatták össze a ki tudja honnan származó kutyákat. A kutyakiképzésnek pedig talán a legfontosabb része, hogy a kiképző jó kapcsolatot építsen ki az állat gazdájával is, a röfi esetében pedig ez elképzelhetetlen, mert egy hiperagresszív, fölényeskedő szociopata. És érdekes módon miután elköltözött Farkasanyóéktól, sosem jutott eszébe a nagy állatbarátnak, hogy saját kutyája legyen. A malacz pont annyira kutyakiképző, mint amennyire programozó vagy mérnök LOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Van egy haverom, igazi semmirekellő volt sokáig, alkalmi munkákból élt, fogalma sem volt, mihez kezdjen az életével. Egy dolog volt állandó, hogy mindig volt kutyája, és mindig az volt az első. Kb. 35 évesen rájött, hogy őt ez érdekli, az utóbbi tíz évben pedig elvégezte a lehető legjobb kiképzői tanfolyamokat, azóta pedig Budán már saját kutyaiskolája van, amiből szépen megél. Megházasodott, idén született az első gyerekük. Ő is elbalfaszkodott jó tizenöt évet az életéből, de most már sínen van, mert mikor rájött, miben jó, abba tényleg nagyon sok melót beletett. A náculós, lehúzós projektjei bukása után a tokás még mindig összeszedhette volna magát, de ő nem tanul semmiből, és inkább még erőszakosabb és még nagyobb pofájú lett. Ennek pedig a bújkálás és a sitt lesz az eredménye. Rend van, na!
Dec 28, 2017 13:43:43
-
Dec 28, 2017 13:45:02
trollz, meg kéne keresni, hogy hol lesz a búvóhelye. az egyes házaknál látszik az upcomming sitters, és ott már szerepela neve. van térkép is, látszik, hogy hol vannak a házak. munkára!
itt kell megnézni a kanadai ajánlatokat. szerintem a hosszabb időszakokat, mert márc. végéig le van foglalva. ez persze lehet több helyszín.
Dec 28, 2017 13:45:02
-
Dec 28, 2017 13:47:47
www.trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitting-assignments/canada/
Dec 28, 2017 13:47:47
soros gyuri bácsi
Dec 28, 2017 13:54:28
nem lennék most a trusted house pr-osának helyében. megbízhatóan erőszakos nácit közvetítenek ki az oldalukon becsületes polgároknak. ha tőzsdén vannak, lehet shortolni kéne a papírt
Dec 28, 2017 13:54:28
bejlinyi ütyféd
Dec 28, 2017 13:59:12
ha ez sajtónyilvánosságot kap kanadában, talán még perek is indulnak a cég ellen. sneci, szted mint pereket provokáló fiatalember, lenne esély a kárpira?
Dec 28, 2017 13:59:12
-
Dec 28, 2017 14:00:59
Jó olvasni ezt a sok faszságot amit összehordotok :D
Dec 28, 2017 14:00:59
Brian
Dec 28, 2017 14:04:43
csak nem macskajancsi személyesen? nekünk ugatsz, migri?
Dec 28, 2017 14:04:43
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 14:08:59
Miért mocskolod a hazádat, te tagadt migráns? Hogy jössz te ahhoz, hogy az országot, amiben felnevelkedtél, aminek nyelvét beszéled, olyan ocsmány módon pocskondiázd, mint a tolvaj, askenázi, hazátlan Sodika? Hát mit képzelsz magadról, te bűnöző?! Azért köpsz Magyarországra, mert a köztörvényes bűncselekményeidért felelősségre vonnak? Egy gyáva, férfiatlan senki vagy, aki úgy vonyít, mint a cigányok, ha elmeszelik őket. Addig volt nagy a pofád, amíg leépült drogosokat meg csöveseket kellett verni csapatosan, a börtöntől már fosol, te niemand!
Dec 28, 2017 14:08:59
-
Dec 28, 2017 14:09:32
látom, hogy faceen és twitteren is lehet kérdéseket feltenni a cégnek. ha egy lelkes Sherlock Porksológus elkészít egy kis matyarázókártyát a náci malatzról én szívesen felteszem publikusan a hozzá tartozó kérdéseket. NSzKSz!
Dec 28, 2017 14:09:32
-
Dec 28, 2017 14:11:57
malatz, ugye a kimagasló kukoricatöbblet miatt választottad új óladúl kanadát?
Dec 28, 2017 14:11:57
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 14:12:29
House- és petsittingnek szerintem kiváló referencia lehetne a hunculfarm! Ami a koca és Dragon kiváló munkájának hála bezárt, miután teljesen lelakták és az állatokat elhanyagolták. Emellett már csak hab a tortán, hogy elítélt, erőszakos náci, nő- és gyerekverő, valamint gazdasági bűnöző is.
Dec 28, 2017 14:12:29
sodika
Dec 28, 2017 14:14:05
Ha állatelhanyagoló lenne, miért él meg mégis belőle remekül Ausztráliában? Látod, pont ennyire vagytok ti következetesek, amikor rendes embereket mocskoltok.
Dec 28, 2017 14:14:05
Brian
Dec 28, 2017 14:15:22
100% hogy ellop ezt-azt a rábízott házakból a fehércigány, legalább a monitorokra oda kellene figyelni a tulajdonosoknak
Dec 28, 2017 14:15:22
szemüvegtokot, de SOS!
Dec 28, 2017 14:15:42
Ha állatelhanyagoló lenne, miért él meg mégis belőle remekül Ausztráliában? Látod, pont ennyire vagytok ti következetesek, amikor rendes embereket mocskoltok.
közismert csalókról és elítélt bűnözőkről beszélsz, Hahó!
Dec 28, 2017 14:15:42
Soros Gyuri bácsi
Dec 28, 2017 14:16:51
Erről szól a multikulti és a nyílt társadalom, vágjátok? Több Abdult Európába, Sherlock Porksot meg Kanadába!
Dec 28, 2017 14:16:51
-
Dec 28, 2017 14:16:52
most egy bűnözőt próbálunk a hatóság kezére adni. a bűnöző nem rendes ember. segíts megtalálni te is a röfit, Hahó!
Dec 28, 2017 14:16:52
Brian
Dec 28, 2017 14:17:09
az összekéregetett kölcsönpénzt visszafizette már, ha annyira jól megél?
Dec 28, 2017 14:17:09
sodika
Dec 28, 2017 14:17:23
Én nem tudok róla, hogy bármikor bármelyiküket is elítélte volna jogerővel bárki is.
Dec 28, 2017 14:17:23
sodika
Dec 28, 2017 14:18:15
segíts megtalálni te is a röfit
Dec 28, 2017 14:18:15
Brian
Dec 28, 2017 14:19:30
Én nem tudok róla, hogy bármikor bármelyiküket is elítélte volna jogerővel bárki is.
hát azért hetyetye. a malac nem véletlenül lóg még közmunkával, vagy azt ajándékba kapta?
Dec 28, 2017 14:19:30
-
Dec 28, 2017 14:19:44
Köszönöm SoDI, de a fasz se kérte, hogy ebbe belepofázz. Jó lenne ha kordában tartanád a trolljaidat és foglalkozzanak veled.
Dec 28, 2017 14:19:44
-
Dec 28, 2017 14:20:02
Érdekes a te tolladból ez a belebuzulva kifejezés.
Dec 28, 2017 14:20:02
-
Dec 28, 2017 14:21:04
a malacot? használd a googlet kisfiam! ő maga írja, vagyis hazudja, hogy azért nem kaphatott volna vízumot, mert erőszakos bűncselekményekért elítélték. nem figyelsz. ejnye.
Dec 28, 2017 14:21:04
púp-orr-sérvész
Dec 28, 2017 14:21:25
Hihetetlen mennyi öngolt lőtt a Quorán!
Qkérdező: ... Where do you suggest for me to move and restarting my life in?
Efrajim: ...
If I were you, I’d try Canada. They have great immigration programs for educated people (look up Express Entry). ...
Mégsem mérnök a malac?
Efrajim kérdez: How much does it cost per page to verify and certify the English translation of foreign legal documents in Canada
Vagy csak nem tudja hitelesíttetni az OKJ sajtpapírját, amit lefordított magának?
Efrajim kérdez: Does CATSA check immigration status during checking in to domestic flights within Canada? I overstayed my visitor visa by 6 months, but I don't want to get arrested.
A körözést nézik csak a vizumot nem :P
Qkérdező: ... Where do you suggest for me to move and restarting my life in?
Efrajim: ...
If I were you, I’d try Canada. They have great immigration programs for educated people (look up Express Entry). ...
Mégsem mérnök a malac?
Efrajim kérdez: How much does it cost per page to verify and certify the English translation of foreign legal documents in Canada
Vagy csak nem tudja hitelesíttetni az OKJ sajtpapírját, amit lefordított magának?
Efrajim kérdez: Does CATSA check immigration status during checking in to domestic flights within Canada? I overstayed my visitor visa by 6 months, but I don't want to get arrested.
A körözést nézik csak a vizumot nem :P
Dec 28, 2017 14:21:25
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 14:21:37
A mai napig lóg a bombagyárosoknak több százezer forinttal, tehát tolvaj. Világvégi helyeken végez betanított munkát, felügyelet alatt. Arra bárki képes, szerencsére nem prof. doktor. phd nyolcáltalános Dagonyának kell kitalálnia a dolgokat, csak végrehajtani. Olyan remekül él, hogy nincs pénze meglátogatnia a gyerekeit Magyarországon, nem fizet gyerektartást, de még karácsonyi ajándékot sem küld nekik.
Bár a te is sokmilliós adósságban úszol, egy külvárosi szociális lakás kisszobájában héderelsz és segélyen tengődsz, mint kétszeresen kirúgott kontár, a saját mércéddel mérve mégis remekül élsz. Ehhez képest Dragon is LOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 28, 2017 14:21:37
Brian
Dec 28, 2017 14:21:49
na recskás, itt szopat a szívszerelmed, ez shiker!
Dec 28, 2017 14:21:49
-
Dec 28, 2017 14:22:14
Árti, te vagy itt személyesen, vagy valamelyik trolléga csicskítja épp Recsitót?
Dec 28, 2017 14:22:14
Dec 28, 2017 14:22:30
mivan tokatmajac, eltört mécses? hol az a nagypofájú gyökér, aki a gyakorikérdéseken és más helyeken fikázta a tényfeltáró és törvénytisztelő magyarokat?
Dec 28, 2017 14:22:30
-
Dec 28, 2017 14:22:43
neked is érdeked, hogy lecsukják a bűnözőket. legközelebb talán a te pofádat rúgja szilánkosra a vasalt orrú cipőjével. azt szeretnéd? ugye nem.
Dec 28, 2017 14:22:43
-
Dec 28, 2017 14:24:40
a malacz nagyon fosik tőlünk ha már megjelent itt.
Dec 28, 2017 14:24:40
Shiker Sándor
Dec 28, 2017 14:24:57
na recskás, itt szopat a szívszerelmed, ez shiker!
Ez az, mégpedig a javából!
Dec 28, 2017 14:24:57
Kanadai triplacsavar
Dec 28, 2017 14:25:39
Még is te küldözgetsz mindenféle leveleket Kanadába!
Dec 28, 2017 14:25:39
broni
Dec 28, 2017 14:26:04
tajgi , hol vagy, börtönmentes magyarországot, ugye, panelfilozófus??????????
Dec 28, 2017 14:26:04
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 14:26:39
Púp, miért szopod ennyi év után, több ezer kilométer távolságból is a röfi kunkori faszát?
Lejáratott a szélsőjobbosok előtt.
Rád ragasztotta a Gyagyás gúnynevet.
Szétfejelte a kajsza orrodat.
Ott alázott, ahol csak tudott.
Lehugyozta a lábtörlődet a csicskagyáros gurulkáival.
Annyi tartás sincs benned, hogy ezek után még falazol neki. Tényleg a világ csicskája vagy!
Lejáratott a szélsőjobbosok előtt.
Rád ragasztotta a Gyagyás gúnynevet.
Szétfejelte a kajsza orrodat.
Ott alázott, ahol csak tudott.
Lehugyozta a lábtörlődet a csicskagyáros gurulkáival.
Annyi tartás sincs benned, hogy ezek után még falazol neki. Tényleg a világ csicskája vagy!
Dec 28, 2017 14:26:39
sodika
Dec 28, 2017 14:28:14
Mert hát mit akar a frontenddel, azt nem értem, amikor az utóbbi években csomó új cucc terjedt ott el? Én eleve úgy kerestem lehetőséget, hogy világossá tettem, hogy némi HTML, CSS responsive sitebuild szintjén, plusz használhatóság szintjén Javascript, jQuery, jQueryUI, valamint kevés Bootstap ismeretem van, viszont nodeJs, Angular, meg hasonló modern szutyokat pedig egyáltalán nem ismerek, szóval frontendben viszonylag szar vagyok. (Mert hát ugye az is vagyok, a Groteszknél is el volt a gond anno.)
Dec 28, 2017 14:28:14
sodika
Dec 28, 2017 14:29:43
legközelebb talán a te pofádat rúgja szilánkosra a vasalt orrú cipőjével
Amikor anno ismeretlen fantomok macsikál tettek látogatást, hirtelen az én mocskolásomat is befejezte. Erről ennyit. :)
Dec 28, 2017 14:29:43
Tanácsadó Tamás
Dec 28, 2017 14:30:50
Sodi, legalább semleges lehetnél. A trolljaid nem a barátaid, de a Röfi sem az, hacsak nem történt valami olyasmi, egyfajta közeledés köztetek, amiről ne tudnánk. Ami a te figyelemkurvulásodat figyelembe véve eléggé valószínűtlen. Mit zavar az téged, ha az ellenségeid veszekednek egymás között, és szopatják egymást? Autista vagy? ( Jó, ez utóbbi költői kérdés volt).
Dec 28, 2017 14:30:50
pinpa
Dec 28, 2017 14:30:53
te szarhoz se értesz! németországban 3 helyről is kibasztak :DDD az egyik munkaadód konkrétan megtiltotta, hogy kiejtsd a nevét :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dec 28, 2017 14:30:53
sodika
Dec 28, 2017 14:31:06
Na jó, rendrakás, IKEA, vlog, csá.
Este meg talán MudRunner, ha lesz még rá időm.
De szerintem arra már nem nagyon.
Dec 28, 2017 14:31:06
zokni
Dec 28, 2017 14:31:55
Dec 28, 2017 14:31:55
Dec 28, 2017 14:32:33
ezt a nálad is kipróbálhatjuk. néhány fantom látogatást tesz nálad és talán utána páran leállnak a mocskolásoddal. deal?
Dec 28, 2017 14:32:33
zokni
Dec 28, 2017 14:32:56
Dec 28, 2017 14:32:56
sodika
Dec 28, 2017 14:33:27
te szarhoz se értesz! németországban 3 helyről is kibasztak :DDD
Kettőről, és nem hozzáértés kérdése ez, csak hozzáállás kérdése. Az első helyen lévő hibát, hogy nem kérdeztem vissza, ha valami nem volt világos, a második helyen már kiküszöböltem, és a harmadik helyen is csak a code review kierőszakolására kell törekednem, mert akkor többé nem lesz olyan, hogy beleesek abba az illúzióba, hogy minden ízlésük szerint való, miközben rejtve marad, hogy ennél kissé finnyásabbak. Legyenek, persze, de derüljön el ki, hogy tudjak hozzá alkalmazkodni, vágod.
na csá
Dec 28, 2017 14:33:27
sodika
Dec 28, 2017 14:34:12
Macsinál, nyugi má'
na csá
Dec 28, 2017 14:34:12
zokni
Dec 28, 2017 14:34:41
Dec 28, 2017 14:34:41
Dec 28, 2017 14:35:04
azzal tisztában vagy angolna, hogy most elismerted, hogy van összefüggés egy középkorú nő "ismeretlen" általi megverése és a malacztól feléd irányuló mocskolódás megszűnése között?
Dec 28, 2017 14:35:04
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 14:35:30
Púpnál megfigyelhető, hogy akkor írja le ezerszer a baromságait, ha még mindig nem csinálta meg őket. Tehát nem arról van szó, hogy mostanában megszállott rend- és tisztaságmániás lett vagy hogy napi ötször fürdik. Valószínűleg rászólt a főbérlő, hogy undorító az nájkszöll odú, és ha nem takarítja ki kurva gyorsan, a szikrázni fog a púpja a flaszteron, úgy bassza ki.
A legviccesebb viszont a hangulatvilágítás. A környezetével szemben irtózatosan igénytelen korcs hirtelen kitalálta, hogy kell a lámpa. Na persze. Szerintem a lubeyourtube-os buzivideókban látta, és neki is kell. Mert az BIZTOS, hogy most is van maszticsatornája.
Dec 28, 2017 14:35:30
zokni
Dec 28, 2017 14:35:43
na csá
na csá
andi
hamburg
berlin
ez három. még számolni se tudsz, te kóderek gyöngye te. Nem csoda, hogy az első éves tárgyaid is bentragadtak az egyetemen,te fogyatékos!
Dec 28, 2017 14:35:43
Következtető Kunigunda
Dec 28, 2017 14:36:32
Szerintem a Recskás Seleanu megverésére utal.
Dec 28, 2017 14:36:32
Dec 28, 2017 14:36:43
itt azt írja, hogy amikor fospocsolya malatz megverte macstappancsokat, utána leállt sneci gyalázásával. gondolom recskás segített fellelni az áldozatot.
Dec 28, 2017 14:36:43
broni
Dec 28, 2017 14:36:57
tex is írhatna már ide.
Dec 28, 2017 14:36:57
...---...
Dec 28, 2017 14:37:50
Egy lájkot, az igazaktól a tartalomra:
Punci
Punci
Dec 28, 2017 14:37:50
sodika
Dec 28, 2017 14:38:45
gondolom recskás segített fellelni az áldozatot.
Persze. Nyilván napszemüvegben, baseball sapkában és bőrdzseiben követtem az utcán, mint Marty a Vissza jövőbe 2-ben. Dehülyevagy. :D
na csá
Dec 28, 2017 14:38:45
butch
Dec 28, 2017 14:39:34
tex is írhatna már ide.
tex is dead
Dec 28, 2017 14:39:34
zokni
Dec 28, 2017 14:39:54
Sodi, miért nem reagálsz arra, hogy Andi is kirúgott? Ki lettél baszva!
Dec 28, 2017 14:39:54
Dec 28, 2017 14:41:59
na csá
na csá
hiába szmájlizol génkorcs, megint magad szállítottad a kötelet az akasztásodhoz. nincs ezzel gond, jó is hogy emlékeztetsz minket, hogy legyen karban tartva a ducato.
Dec 28, 2017 14:41:59
-
Dec 28, 2017 14:43:45
Recsi,miből gondolod, hogy Seleanu nincs jelen, álnéven, továbbra is ?
Dec 28, 2017 14:43:45
-
Dec 28, 2017 14:44:31
Recskás Seleanu
ojvé
Dec 28, 2017 14:44:31
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 14:47:22
Akkor tehát tényként kezelhetjük, hogy az ezerszer megalázott, megfejelt Púp önként nyalt be a malacznak, és segédkezett egy középkorú nő bántalmazásában. Ezt megjegyzi a tanszék, recskás, ne aggódj! Sűrűs, sötét faszerdőkre számíthatsz 2018-ban.
Dec 28, 2017 14:47:22
Sodi folklór
Dec 28, 2017 14:48:34
Faszerdő közepében járok...
Dec 28, 2017 14:48:34
mózes
Dec 28, 2017 14:59:58
Akkor tehát tényként kezelhetjük, hogy az ezerszer megalázott, megfejelt Púp önként nyalt be a malacznak, és segédkezett egy középkorú nő bántalmazásában. Ezt megjegyzi a tanszék, recskás, ne aggódj! Sűrűs, sötét faszerdőkre számíthatsz 2018-ban.
úgy tudom van olyan alak az intervencionalista trollok között, aki a szemet-szemért elvet vallja és megfogadta, hogy péppé veri a púpost ha meglátja. az anyagi veszteségen kívül csak ez készteti gondolkodásra és esetleg megbánásra. had érezze a törődést, ez csak segít a jellemfejlődésében. lehet kap még macstappancsok is pékküjjünkki videót.
Dec 28, 2017 14:59:58
Berlini részeg
Dec 28, 2017 15:01:46
Én vagyok az első!
Dec 28, 2017 15:01:46
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 15:04:14
Én nem hiszek abban, hogy a fizikai erőszak bármit is megoldana. A tokás is szétfejelte a kampós orrát, és ugyanolyan gonosz geci maradt tőle a korcs. Szerintem a púpszászi putriban való nélkülözés sokkal jobb büntetés lesz majd neki.
Dec 28, 2017 15:04:14
-
Dec 28, 2017 15:08:23
A "modern szutykok"? Nem a modern dolgok a szutykok hanem te nem értesz semmihez. A legszarabb munkaerő vagy a világon. Csak plusz költséget és kárt tudsz generálni. Még Andi féle munkát sem tudtál elvégezni.
Dec 28, 2017 15:08:23
sodika
Dec 28, 2017 15:09:58
Nem a modern dolgok a szutykok hanem te nem értesz semmihez.
Minek a bohóckodás?
na csá
Dec 28, 2017 15:09:58
mózes
Dec 28, 2017 15:10:43
én is azt vallom, hogy a tudatlanok végső érve az erőszak, de mivel recskást már nem nagyon lehet tovább nincstelenné tenni ezért elfogadhatónak tartom vele szemben. meg látni, hogy ajnározza az őt lefejelő malatzot, talán a trollégát is isteníteni fogja, pláne, hogy esetében többről lenne szó mint egy bólintás.
Dec 28, 2017 15:10:43
zokni
Dec 28, 2017 15:11:37
Minek a bohóckodás?
na csá
Minek a bohóckodás?
na csá
azt nem tudtad elintézni, hogy andi megkapja a leveleit :DDDD retardált :DDD
Dec 28, 2017 15:11:37
Dec 28, 2017 15:13:27
Minek a bohóckodás?
na csá
Minek a bohóckodás?
na csá
de te semmihez sem értesz, csak a faszveréshez. abban meg már nem tudsz fejlődni, mert merevedési problémáid vannak, ahogy az andinak el is mondtad.
Dec 28, 2017 15:13:27
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 15:15:05
Minek a bohóckodás?
na csá
Minek a bohóckodás?
na csá
Ezért is kezdesz egy olyan munkakörben, amivel kapcsolatban az ismereteid kb. 15 évesek. Azt is egyetemen "tanultad", tehát nem csak elavult a "tudásod", de hiányos is, valószínűleg már az alapok szintjén szar. De majd magyarázd meg a főnökúrnak felkérdezéskor, hogy nem vagy divatmajom LOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 28, 2017 15:15:05
tigris
Dec 28, 2017 15:15:53
Óriási volt,mikor ezt Andi elmesélte. Úgy röhögött, hogy potyogtak a könnyei
Dec 28, 2017 15:15:53
Asszem Elnök Úr
Dec 28, 2017 15:19:29
Jó a műsor zsidók!
Dec 28, 2017 15:19:29
Nico Robin
Dec 28, 2017 15:20:18
Minek a bohóckodás?
na csá
Minek a bohóckodás?
na csá
Te teljesen gyökér vagy, Recskaboy. Elhatározod, hogy gamer streamed lesz, ezért megveszed a legnépszerűbb konzolt ahelyett hogy saját PC-t építenél magadnak. Nem mintha tudnál építeni egyet LOL! Halomszámra veszed a videójátékokat, a legújabbakat és a legnépszerűbbeket persze, mert még ezekhez se értesz a legkevésbé se. Fogalmad nincs, mi a jó és mi a szemét. Elkezded játszni őket a legkönnyebb fokozaton, mert nem értesz hozzá, és még úgy is folyamatosan pofára esel. Csak döntöd bele a pénzt és semmit nem érsz el, nem leszel jobb játékos vagy tudatosabb fogyasztó, semmi.
Na, EZ a hozzá nem értés és a bohóckodás, Recskás. Mert inkompetens sodi a sodi.
Dec 28, 2017 15:20:18
-
Dec 28, 2017 15:22:35
Te teljesen gyökér vagy, Recskaboy. Elhatározod, hogy gamer streamed lesz, ezért megveszed a legnépszerűbb konzolt ahelyett hogy saját PC-t építenél magadnak. Nem mintha tudnál építeni egyet LOL! Halomszámra veszed a videójátékokat, a legújabbakat és a legnépszerűbbeket persze, mert még ezekhez se értesz a legkevésbé se. Fogalmad nincs, mi a jó és mi a szemét. Elkezded játszni őket a legkönnyebb fokozaton, mert nem értesz hozzá, és még úgy is folyamatosan pofára esel.
azt tegyük még hozzá, hogy EGYIK JÁTÉKOT SEM JÁTSZOTTA VÉGIG!. A legtovább a 6 éveseknek szóló játékokat tolta, de azoknak is csak az első harmadát.
Dec 28, 2017 15:22:35
bejlinyi ütyféd
Dec 28, 2017 15:30:28
tarhaman, csak nem eltanultad a masnizást a púpostól?
Your trust & safety is our top priority. We provide a 3 step verification process. Look for the Trust Badge on a member's profile to see the level completed. Verifications include criminal background checks, I.D. verifications & I.D document checks.
www.trustedhousesitters.com/trust-and-safety/
örülni fognak, ha meglátják a körözési lapodat.
Your trust & safety is our top priority. We provide a 3 step verification process. Look for the Trust Badge on a member's profile to see the level completed. Verifications include criminal background checks, I.D. verifications & I.D document checks.
www.trustedhousesitters.com/trust-and-safety/
örülni fognak, ha meglátják a körözési lapodat.
Dec 28, 2017 15:30:28
sodika
Dec 28, 2017 15:30:42
Még Sherlock Porks is egyetért azzal, látjátok, hogy nem a divatszutykok az informatika. A különbség csak annyi, hogy amíg ő picit mérgelődik ezek miatt, én pont leszarom őket.
Ennyi. :)
Dec 28, 2017 15:30:42
bejlinyi ütyféd
Dec 28, 2017 15:33:15
Még Sherlock Porks is egyetért azzal, látjátok, hogy nem a divatszutykok az informatika. A különbség csak annyi, hogy amíg ő picit mérgelődik ezek miatt, én pont leszarom őket.
de kit érdekel, hogy mi a véleménye az informatikáról egy halakra vigyázó szökevénynek?
Dec 28, 2017 15:33:15
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 15:33:41
Igen, láttuk az ő kódját is LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Mind a ketten elavult, igénytelen, biztonsági szempontból elégtelen foshalmokat gányoltok. Ha a cégnél, ahol dolgozom, azt mondaná egy fejlesztő, hogy ő nem divatmajom, ezért évekkel le van maradva, akkor kiröhögném, és kibasznám a gecibe. Nagyjából ennyit erről. A dagadék szerelmed is ezért vigyáz házakra, mert nem ért a szakmájához, ezért csak ez marad. Téged meg ezért basznak ki mindenhonnan. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 28, 2017 15:33:41
tomcat
Dec 28, 2017 15:36:22
SoDI!
Megmondtam már, hogy tegyél szájkosarat a csicskáidra és foglalkozzanak a saját dolgukkal. Hiába terjesztenek bármit, üres fröcsögés csupán.
Te pedig jó lenne ha nem kommentálnád a dolgokat hanem a saját nyomoroddal foglalkoznál! Még mielőtt valaki talán be nem veri a pofádat.
Dec 28, 2017 15:36:22
-
Dec 28, 2017 15:41:29
Minek a bohóckodás?
na csá
Minek a bohóckodás?
na csá
Ezt az ócska dumát.Te gyakornoki szint alatt sem vagy kb. A fejlődéshez túl buta és lusta vagy.
Dec 28, 2017 15:41:29
-
Dec 28, 2017 15:44:57
Nem számít a véleményetek, főleg szakmai kérdésekben. A "pont lszarod" a te színvonalad. Te mindig csak addig fogsz valahol dolgozgatni/gányolni ameddig ki nem derül, hogy semmihez sem értesz. Ez egy darabig még talán menni fog, aztán a fejlődés miatt a meglévő minimális tudásoddal max. wc-t fog pucolni vagy faszodat fogod egy webcamba verni, idióta.
Dec 28, 2017 15:44:57
-
Dec 28, 2017 15:45:17
SoDI!
legyél erős és verd be a pofáját! aztán majd lesz ellened egy újabb eljárás. nekünk win-win.
Dec 28, 2017 15:45:17
trendbeli garázdaság
Dec 28, 2017 15:48:17
Sodika nem divatmajom, nem érdeklik az újdonságok.
Sodikát ezért kirúgták a Groteszktől, kirúgta Andi, kirúgta a Superretard, és kirúgták még az ablaktalan irodából is. Sodika most munkanélküli segélyes.
A malacz nem divatmajom, nem érdeklik az újdonságok.
A malacz ezért cigányéletet él és házakra vigyáz. A malacz munka helyett bűnözött, ezért most körözik, és börtönbe fog kerülni.
Dzsabilos Lacika nem divatmajom, nem érdeklik az újdonságok.
Dzsabilos Lacika ezért a szalag mellett dolgozik a biorobotokkal együtt, amíg onnan is ki nem rúgják.
A szír Ahmed divatmajom, érdeklik az újdonságok. A szír Ahmed rengeteg új dolgot tanult meg az utóbbi egy évben. A szír Ahmedet véglegesítették és fizetésemelést is kapott.
Trollz, inkább Ahmeddel vagy a három retarddal cserélnétek?
Sodikát ezért kirúgták a Groteszktől, kirúgta Andi, kirúgta a Superretard, és kirúgták még az ablaktalan irodából is. Sodika most munkanélküli segélyes.
A malacz nem divatmajom, nem érdeklik az újdonságok.
A malacz ezért cigányéletet él és házakra vigyáz. A malacz munka helyett bűnözött, ezért most körözik, és börtönbe fog kerülni.
Dzsabilos Lacika nem divatmajom, nem érdeklik az újdonságok.
Dzsabilos Lacika ezért a szalag mellett dolgozik a biorobotokkal együtt, amíg onnan is ki nem rúgják.
A szír Ahmed divatmajom, érdeklik az újdonságok. A szír Ahmed rengeteg új dolgot tanult meg az utóbbi egy évben. A szír Ahmedet véglegesítették és fizetésemelést is kapott.
Trollz, inkább Ahmeddel vagy a három retarddal cserélnétek?
Dec 28, 2017 15:48:17
-
Dec 28, 2017 15:51:04
SoDI!
Malacka, honnan ez a leküzdhetetlen agresszió? Megkúrt apád gyerekkorodban vagy mi?
Dec 28, 2017 15:51:04
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

retardált asodi. Fogyalma sincs a világról.