talán a trolloknak is kellene írnia egy pár review-t.
emlékszem a az indexfórumos időkre, amikor a "tót ügyvédet" baszogatta á.rtány, hogy nincs hazája. mi történt tamás? hol van a te hazád?
meg sem próbálja cáfolni. megsemmisült.
szerintem nincs, de kellene.
Hogy a plafon nem szakad rád bazmeg tompi. Te zsidóztál másokat mint a nemzeti oldal szószólója most meg megtagadod a hazád mert az ország a hibás h előzetbe raktak. Azt nem értem csak, h mint vaisnava aki olvasta a Gítát pontosan tudod mi az a karma akkor MI A FASZT CSODÁLKOZOL?
Kanada más világ. Egyébként meg miután tényleg ért a kutyákhoz, akár jól is csinálhatja,amit csinál. Igény lehet rá. Mondjuk ha önbíráskodás helyett ezzel foglalkozott volna,most lenne egy nyugis élet,meg azzal foglalkozna,amit szeret,amihez ért.
Fasz tudja mit mérnek rá. És hogy mikor sikerül elkapni. Kíváncsi vagyok,hogy a jelenlegi helyén most mi van. Előadja,hogy hirtelen el kell mennie? De hova? Kihez? Vagy úgy van vele,hogy mindegy, lesz ami lesz? Elkezdhetne blogolni vagy vlogolni a szökéséről. Az tényleg kurva érdekes lenne. Lenyomná sodi legendás gamer csatornáját is.
Montreal!
Most 16 évvel van megkínálva halmazatban. Februárban lesz tárgyalás.
Bocs, csak 14.
Lolbazmeg, sittről a nyugdíjba. Ezt nevezem életútnak.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
www.trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitters/canada/ontario/toronto/l/336759/
Még nem, mert ezzel van szállása.
A feléből kell kiindulni, súlyosító körülményekkel ez lehet akár 8 év is. Inkább a kedvezőbbre tippelek, hogy nem fogja elítélni életveszélyt okozó testi sértésben, és akkor olyan 5-6 év lesz amiből a felét kell leülnie, és már volt bent valamennyit meg házi őrizetben. 2 évet biztos bent lesz.
amiről jelenleg tudunk. lehet, hogy ezzel a kis vakációval is növekszik a bűnlajstrom, lehet itt még közokirat-hamisítás, nem tudni milyen papírokkal utazott, hatóság félrevezetése, ha nem vallotta be, hogy hol van stb. talán egy szobafestő jobban ért ezekhez.
azt hiszem a tanszék egy perces néma masztipartival tiszteleghetne az ismeretlen troll előtt, természetesen mindenki flanelingben. rég volt már ilyen dicsőséges eredmény és ezzel még macstappancsok éke is egyetért.
"Still, the memory haunts me even ten years after it happened, and I sometimes have nightmares. I still get the shivers when I see a grey prison guard uniform."
Szegény Tomika... Nem kellett volna náculni te szardarab és nem szorulna össze a záróizmod amikor meglátsz egy szürke egyenruhát....
de a büntetőügyek alatt nem hagyhatja el az országot...
Nincs ilyen szabály. Ha nem vonják be az útlevelét, elhagyhatja. A tárgyalásokon viszont ott kell lenni, ezért adták ki ellene a körözést. Meg a közmunkát le kell ülnie.
nem úgy volt, hogy zaciba kell mennie a még teljesen le nem töltött közmunkás bünti miatt? mondjuk lehet én emlékszem rosszul.
az nem fogyolyszökés, hogy nem kezdi el letölteni a közmunka helyébe lépő büntit.
a recskás tegnap csúnyán beégett a dupla csavarjával, szerintem most a szégyen miatt bujdokolni fog.
Épp most piheni ki a tegnapi recskaszaunázást. SoDI ilyenkor nem kel fel 1 óra előtt Hahó!
és annak nincs szankciója, ha nem vonul be?
2. axióma: gyagyásnak nincs szégyenérzete, soha nem is volt
nincs. csak annyi, hogy elkezdik keresni, és ha megtalálják, akkor beviszik.
de ha most hazahozzák kanadából, azon kívül, hogy le kell ülnie a közmunkát, a bíró egyből előzetesbe fogja tenni, és a jogerős ítéletig ott is marad.
azt tudjuk, hogy mi szerepelt a bejelentésben? a quorára nem biztos, hogy rámozdulnak, de a trustedhousesittersre elég valószínű, mert az egyértelműnek tűnik. viszont emiatt azt a malacz le is törölheti, így a screenshotok beküldése is célszerű.
Ki kérdezett?
mármint erdélyben?
whaterdélyben.
már időjárás csatornát is nyitsz?
okos vagy recskás, mint mindig.
már hogy lenne igazunk? egy évvel le vagyunk maradva, és most whaterdélyben van.
ti retardok vagytok az okosok, mi meg tökhülyék. csak azt nem tudom, hogy akkor miért nem a mi életünk egy csőd, és miért a tiétek. mindegy. andi.
Kellemes. Vannak helyek, melyek kedvenceim lettek, vannak, melyekre soha többé. Ez a kettő között.
Na, megyek vlogot vágni, és forgatni hozzá még pár jelenetet, meg esetleg beszerzek délután egy Ikea hangulatlámpát, hogy hangulatos legyen a szobám, mert mindenki hangulatosan él, akkor miért élnék pont én disznóólban.
Holnap meg szombaton szintén szauna.
Vasárnap keresek valami bulit.
Hétfőn pihenés.
Kedden meg újmeló, juhúú.
Ez most a terv.
nacsá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Itt valami egyszerűen nem stimmel.
Ő ennél okosabb meg ravaszabb.
Ti meg pont erre nem gondoltok.
Ennyi.
Na fürdés, vlogvágás, IKEA, csá.
De SoDI!
Minek lámpa, amikor ott a PS4, ami bármikor elvarázsol?
Nyilván újítani kell.
De nem csak témában, de formában is.
Önmagában az, hogy a jelenlegi csomagolással keresek új témákat, kevés egy sikeres YouTube csatornához, azt már látom.
De erről is beszélek majd a pénteki vlogban (az ehhez kapcsolódó beszélős jeleneteket forgatom le valahol a városban délután majd).
Na csá.
hogy mondhatsz okosnak meg ravasznak egy olyan retardot, aki rendszeresen kamerára veszi a bűncselekményeit, sőt, bemutatja a nyilvánosság előtt, és emiatt ítélik el? na mindegy, ez is triplacsavar.
de most miben reménykedsz? hogy mégis whaterdélyben van, és a kanadai sitterprofil a reviewkkal átverés? és mire volt jó ez az átverés?
recskás, mikor is háltál együtt nővel? mama nem ér! németcsibe nyalás végleg offos? rakjál már fel képet a rendezett disznóólról, csak hogy irigykedjenek a trollok a meghitt ünnepi díszítésre, a szép karácsonyfára.
de mi a shiker számodra? szerinted még nem dőlt el véglegesen, hogy téged csak a trollok néznek, meg néhány retard ismerősöd?
milyen formai újításra gondolsz? más szögben mutatod a veknit? unalmas faszságokat beszélsz, érdekes témákat pl. egy várost nem tudsz bemutatni, mert igénytelenül csak egymás mellé rakod a vágóképeket.
nem érzed te ezt a dolgot.
igazad van, inkább a malacznak higgyünk, mint a szemünknek. balfasz.
Téves.
Tévedsz. Pont olyan sötét mint te.
Megszólalt a világlátott külügyi szakértő.
Fogd már fel te debil, hogy tehetségtelen vagy! Ebben is leégtél. Nem értesz semmihez!
mennyire kell ahhoz ostobának lenni, hogy valaki azt higgye, hogy lejárt kanadai turistavízummal csak úgy simán átautózhat az USA-ba, úgy hogy az amerikait biztos nem kapja meg?
nem is buta, hanem valószínűleg értelmi fogyatékos.
elmebeteg a asodi
nem érted mi a lényeg. nekünk csak annyi a célunk, hogy a malaczot elkezdjék külföldön is keresni, hogy kiadják ellene a nemzetközi elfogatót. a többi az már nem a mi dolgunk, legyen kanadában, vagy bárhol máshol, a hatóságok majd teszik a dolgukat, ő pedig lehet bármelyik országban, előbb vagy utóbb elkapják, mint minden bűnözőt általában.
tehát a malacz éppen annyira volt hülye, amennyire nekünk szükséges volt, hogy komolyan vehető adatokat tudjunk adni a hatóságnak, ami alapján elindítható a gépezet.
és ezért vagytok ti retardok, mert ilyen alapvető dolgokat sem fogtok fel.
te tényleg nem érted. nem mi keressük a röfit, hanem a hatóságok. mi csak élvezzük a műsort.
"A repüléseket naplózzák, a közúti átkelést pedig annyira nem" :DDD
mi az, hogy "tuti hogy onnan jött"? Lejárt a vízuma te elmebeteg. szerinted a kanadai-usa határon csak úgy át lehet autókázni?
Volt az a bűnelkövetés mellényben sétálgatás kalasnyikov replikával, hogy cikizze a rendőrőket. Aztán meg hány pere volt a rendőrség ellen? Ezek közűl egykettőt meg is nyert. Lesz még ebből seggbe feldugott pénz csak nem a putri előtt hanem a gyorskocsiban.
Akkor elmondom, hogy a képzelet eshet képest a valóság hogy néz ki. Három hónappal korábban igenyeltem turista vízumot az USAba, csak a faszom méretét nem kérdeztek meg előtte. A kanadai amerikai határon egy amerikai rendszámú autóval egy amerikai állampolgár vitt at. Az ellenőrzés több mint egy órán keresztül tartott az érvényes vízumom ellenére, plusz minden USAba új belépőt retinaszkennelnek, és ujjlenyomatot vesznek tőlük.
Max atszokni tudna a határon, de nem atautozni.
Könyörgöm ne légy már ennyire okos ha egyszer ennyire hülye vagy.
Hát azért hetyetye.
most mit akartál ezzel mondani szaunabáró?
What?
Mi lesz az ebéd? Rotyog már a ravioli-konzerv?
A frissen kiüritett nyári konyhában. Ahonnan a SoDI nem birta elvinni a sörösüvegeket, csak két kanyarban.
Brutális, hogy mennyit iszik ez a retek. 4 nagy szatyor volt tele üvegekkel, az aludobozokat gondolom otthon rejtegeti. Kisebb helyen is elférnek...
heavy metal
Dec 28, 2017 01:03:12
Egy hétre elmegyek itthonról, és addig rábízom a lakásomat és az állataimat egy erőszakos és gazdasági bűncselekmények miatt többrszörösen elítélt pszichopata bűnözőre. What could go wrong.
talán a trolloknak is kellene írnia egy pár review-t.
Dec 28, 2017 01:03:12
heavy metal
Dec 28, 2017 01:04:27
"Since this happened to me, I don’t stand up for the national anthem and don’t care about anything Hungarian. This country took away everything from me. It’s not my home. I am just forced to live here. It’s like a terrible, abusive parent."
emlékszem a az indexfórumos időkre, amikor a "tót ügyvédet" baszogatta á.rtány, hogy nincs hazája. mi történt tamás? hol van a te hazád?
Dec 28, 2017 01:04:27
heavy metal
Dec 28, 2017 01:06:21
"Úgy gondolod? Sok sikert hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy sikerül, amit szeretnél. Álmodozni egy dolog, nyomozósat játszani egy másik, de nem mindenki olyan hülye ám, ahogy elképzeled.
"
Sherlock Porks-t azért felbaszták a trollok rendesen.
www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__9043599-Sherlock Porks-tolvajkergetok-kanadaban-bujkal-a-torveny-elol__oldal-1
"
www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__9043599-Sherlock Porks-tolvajkergetok-kanadaban-bujkal-a-torveny-elol__oldal-1
Dec 28, 2017 01:06:21
Elsőéves
(
x3)
Dec 28, 2017 01:09:41
x3)
Te Tomi.. én ismertelek akkor amikor kezdő demoscener voltál és még nem voltak a monitor/ram/hdd lopási ügyeid. Akkor sem voltál normális.
Az elmúlt napokat azzal töltöttem, hogy 3 különböző kontinensen költöttem azt a pénzt, amiért novemberben dolgoztam. Szabadon átmehettem bármelyik reptéri ellenőrzésen. Többször voltam itthon is, sosem kellett félnem, hogy kiszednek a sorból, bilincsbe vernek és bebasznak a rabó hátuljába.
Ez rád, mint világutazó "freelance IT expert"-re is igaz? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Az elmúlt napokat azzal töltöttem, hogy 3 különböző kontinensen költöttem azt a pénzt, amiért novemberben dolgoztam. Szabadon átmehettem bármelyik reptéri ellenőrzésen. Többször voltam itthon is, sosem kellett félnem, hogy kiszednek a sorból, bilincsbe vernek és bebasznak a rabó hátuljába.
Ez rád, mint világutazó "freelance IT expert"-re is igaz? :D
-
Dec 28, 2017 01:10:20
"Úgy gondolod? Sok sikert hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy sikerül, amit szeretnél. Álmodozni egy dolog, nyomozósat játszani egy másik, de nem mindenki olyan hülye ám, ahogy elképzeled.
"
gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__9043599-Sherlock Porks-tolvajkergetok-kanadaban-bujkal-a-torveny-elol__oldal-1
"
gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__9043599-Sherlock Porks-tolvajkergetok-kanadaban-bujkal-a-torveny-elol__oldal-1
meg sem próbálja cáfolni. megsemmisült.
Dec 28, 2017 01:10:20
-
Dec 28, 2017 01:30:46
van már topik az index fórumon malac buktájáról?
Dec 28, 2017 01:30:46
púp-orr-sérvész
Dec 28, 2017 01:32:33
Quora kérdező: What movie would you recommend to an alien?
Efrajim Canuck: That’s a rude word here in Canada. We call people “visitors”, not aliens. Anyway I’d show him or her some lesser known, yet awesome European movies.
Beszarok.
Itthon még bidámbidámokról, illegális bevándorlókról, buzi arabokról röfögött, most ő majdnem egyszerre mind.
Ennyire hülyének sosem gondoltam, talán lehet, hogy eddig Pogi Athina ötletei miatt tűnt okosnak?
Efrajim Canuck: That’s a rude word here in Canada. We call people “visitors”, not aliens. Anyway I’d show him or her some lesser known, yet awesome European movies.
Beszarok.
Itthon még bidámbidámokról, illegális bevándorlókról, buzi arabokról röfögött, most ő majdnem egyszerre mind.
Ennyire hülyének sosem gondoltam, talán lehet, hogy eddig Pogi Athina ötletei miatt tűnt okosnak?
Dec 28, 2017 01:32:33
-
Dec 28, 2017 01:34:04
van már topik az index fórumon malac buktájáról?
szerintem nincs, de kellene.
Dec 28, 2017 01:34:04
röfiszakértő
Dec 28, 2017 01:41:16
Hahaha egy pszichopata önsajnáló nyavajgásai..
Ad1:amit leír az a bombaügye, utána lett gúnyosan a bambagyár, és kezdett igazán turbómagyarkodni
Ad2:azóta ujra bent volt nem keveset, a hajléktalanveréskor talán, és a jelenlegi vélt biciklitolvaj verés miatt
Mivel egy erőszakos pszichopata bűnöző, nem némi előzetest, hanem 15év fegyházat érdemelne minimum.
Hányaknak okozott mekkora kárt, akiket meglopott, akiket behülyített akiket becsapott megalázott megfenyegetett vagy megvert
Emlékszünk még a régi topikjára ahol egy idősebb fórumozó hölgy volt akit nem is beazonosított, hanem az illető publikálta irl dolgait, hát akkor őt verte, a saját lakásán rátörve..
Országos ügyei voltak, fekete pakotol elkezdve számtalan illegális dolga, 10éven át mint széljobboldali besúgó úszta meg a kisebb ügyeit sorban...méghogy nemlétező kriminal record...omg
Ad1:amit leír az a bombaügye, utána lett gúnyosan a bambagyár, és kezdett igazán turbómagyarkodni
Ad2:azóta ujra bent volt nem keveset, a hajléktalanveréskor talán, és a jelenlegi vélt biciklitolvaj verés miatt
Mivel egy erőszakos pszichopata bűnöző, nem némi előzetest, hanem 15év fegyházat érdemelne minimum.
Hányaknak okozott mekkora kárt, akiket meglopott, akiket behülyített akiket becsapott megalázott megfenyegetett vagy megvert
Emlékszünk még a régi topikjára ahol egy idősebb fórumozó hölgy volt akit nem is beazonosított, hanem az illető publikálta irl dolgait, hát akkor őt verte, a saját lakásán rátörve..
Országos ügyei voltak, fekete pakotol elkezdve számtalan illegális dolga, 10éven át mint széljobboldali besúgó úszta meg a kisebb ügyeit sorban...méghogy nemlétező kriminal record...omg
Dec 28, 2017 01:41:16
Sodi, a balek budai úrfiú
Dec 28, 2017 02:22:20
emlékeztetnék mindekit a tolvajkéregetők műsor mottójára:
"elfuthatsz, de előlünk el nem bújhatsz"
:DD
"elfuthatsz, de előlünk el nem bújhatsz"
:DD
Dec 28, 2017 02:22:20
-
Dec 28, 2017 04:19:05
Álmodozni egy dolog, nyomozósat játszani egy másik
Őőő *nagyerejű* nyomozósat?
Őőő *nagyerejű* nyomozósat?
Dec 28, 2017 04:19:05
-
Dec 28, 2017 06:00:16
Hogy a plafon nem szakad rád bazmeg tompi. Te zsidóztál másokat mint a nemzeti oldal szószólója most meg megtagadod a hazád mert az ország a hibás h előzetbe raktak. Azt nem értem csak, h mint vaisnava aki olvasta a Gítát pontosan tudod mi az a karma akkor MI A FASZT CSODÁLKOZOL?
Dec 28, 2017 06:00:16
Fontos kérdés
Dec 28, 2017 07:44:47
Csak,hogy el ne sodikázódjon : volt aki tényleg írt a police.hu-n levő mailcímre,hogy teljesítse állampolgári kötelességét?
Dec 28, 2017 07:44:47
Brian
Dec 28, 2017 07:55:05
sodi, kisruszki, tajgi valamint blogin is megtette a bejelentést tudtommal
Dec 28, 2017 07:55:05
még éltet a remény
Dec 28, 2017 08:20:35
Csak kapkodtam a fejemet tegnap,hogy micsoda tudományos előrelépés volt a kettes csatornán. Persze szórakoztató,hogy a malacz mérhetetlen egoja szállította a kötelet a saját akasztásához. Mert ő nem tud eltakarodni, lapítani,neki mindig fröcsögni kell, okoskodni. Tessék,egy facebook profil lebuktatta. Innentől pedig a lelkes hallgatók tették a dolgukat. Nem kell ide tóth ügyvéd, ez már önműködő folyamat.
Ugyanakkor ahogy olvasom a hozzászólásait, nekem az jön le,hogy egy teljesen reményvesztett és megtört embert látok. Szomorú és kétségbeesett és magányos. Csak a kibaszott nagy arcát és a gyűlöletét nem tudja legyőzni. Mert neki kell egy antiszemita profilkép, neki kötelező önmagát védenie. Miközben a jövője, az élete a tét. Ha legalább egy kicsit mutatna az emberi arcából és nem mindig a fölényeskedő, agresszív bakancsos énje jönne ki..talán nem kopóként ugrott volna rá mindenki.
Tamás, ezt elbasztad.
Volt egy hely,ahol ellehettél volna. Ahol, ha ügyes vagy és meghúzod magad,még esélyed is lett volna. De nem bazdmeg, mert te olyan okos vagy. Neked osztani kell az észt. Még sodi, az általad lenézett gyagyás is óvatosabb lett volna, pedig ő aztán ostoba. De ha börtön fenyegetné, talán jobban meghúzná magát. ( meghúzná magát, lol :-)
Van már csengőfrász? Most mi lesz? Hirtelen tovább állsz? Hol alszol? Miből élsz? Szerintem ha tényleg értesítették a trolljaid a hatóságokat,akkor is hetek,mire beindul a gépezet. Addig tovább állhatsz. USA? Ha át is jutsz, nehezebb terep. Tele rendőrrel, autó nélkül csak nagyon nagy városok lakhatóak.New York..ott l lehet lenni. Én megértelek, fos szitu és igen, gecik veled és leszarják a jogaidat. Kézi vezerléssel megy minden, és te most is szopóágon vagy. Hát ennyit 2006_ról. Inkább tálalj ki. Mindenről. Most már mindegy, nem? Nem véd senki, látod. Nem menekülhetsz életed végéig. Te nem bírod ki. Egyszerűen nem olyan ember vagy. Ez van, ezt dobta a gép. Egyesek most biztos örülnek,mert a börtönnel fizetsz meg a geciségeidért. De szerintem ez a mostani állapot is bőven elég. Szabad vagy. Még. De szabad vagy igazából?
Ugyanakkor ahogy olvasom a hozzászólásait, nekem az jön le,hogy egy teljesen reményvesztett és megtört embert látok. Szomorú és kétségbeesett és magányos. Csak a kibaszott nagy arcát és a gyűlöletét nem tudja legyőzni. Mert neki kell egy antiszemita profilkép, neki kötelező önmagát védenie. Miközben a jövője, az élete a tét. Ha legalább egy kicsit mutatna az emberi arcából és nem mindig a fölényeskedő, agresszív bakancsos énje jönne ki..talán nem kopóként ugrott volna rá mindenki.
Tamás, ezt elbasztad.
Volt egy hely,ahol ellehettél volna. Ahol, ha ügyes vagy és meghúzod magad,még esélyed is lett volna. De nem bazdmeg, mert te olyan okos vagy. Neked osztani kell az észt. Még sodi, az általad lenézett gyagyás is óvatosabb lett volna, pedig ő aztán ostoba. De ha börtön fenyegetné, talán jobban meghúzná magát. ( meghúzná magát, lol :-)
Van már csengőfrász? Most mi lesz? Hirtelen tovább állsz? Hol alszol? Miből élsz? Szerintem ha tényleg értesítették a trolljaid a hatóságokat,akkor is hetek,mire beindul a gépezet. Addig tovább állhatsz. USA? Ha át is jutsz, nehezebb terep. Tele rendőrrel, autó nélkül csak nagyon nagy városok lakhatóak.New York..ott l lehet lenni. Én megértelek, fos szitu és igen, gecik veled és leszarják a jogaidat. Kézi vezerléssel megy minden, és te most is szopóágon vagy. Hát ennyit 2006_ról. Inkább tálalj ki. Mindenről. Most már mindegy, nem? Nem véd senki, látod. Nem menekülhetsz életed végéig. Te nem bírod ki. Egyszerűen nem olyan ember vagy. Ez van, ezt dobta a gép. Egyesek most biztos örülnek,mert a börtönnel fizetsz meg a geciségeidért. De szerintem ez a mostani állapot is bőven elég. Szabad vagy. Még. De szabad vagy igazából?
Dec 28, 2017 08:20:35
Hiénaverő
(
x17)
Dec 28, 2017 08:32:35
x17)
Hány év is a maximum ami Zsírtány feje felett lebeg? Mert ezt fogod kapni malacz, a szökést és hülyének nézést nem értékelik a bíróságon.
Mikor is lesz Árti következő tárgyalása?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 28, 2017 08:34:23
x17)
Mire kijut a röfi, lesz vagy 50 éves. Nulla család, nulla karrier, nulla vagyon, nulla tudás, priusz, közmegvetés. Ez shiker!
még éltet a remény
Dec 28, 2017 08:37:21
Most nekem is lenne egy kérdésem, de nem Quora-n, vagy bármelyik másik ilyen oldalon, hanem itt teszem fel.
Ha kanadai lennék:
Egy hirdetésben látok egy kelet-európai szoftverfejlesztőt aki, most inkább utazgat, kutyákra vizsgázna és tanítana, de, amúgy bármit elvállal, bárhol elalszik.
Szóval, szerintetek egy normális ember, egy ilyen hirdetésre azt mondja, hogy oké, rendben, gyere?
Csak azért kérdezem, mert én a lépcsőházba nem engedném be, nemhogy a szeretett kutyámmal foglalkozzon.
Ha kanadai lennék:
Egy hirdetésben látok egy kelet-európai szoftverfejlesztőt aki, most inkább utazgat, kutyákra vizsgázna és tanítana, de, amúgy bármit elvállal, bárhol elalszik.
Szóval, szerintetek egy normális ember, egy ilyen hirdetésre azt mondja, hogy oké, rendben, gyere?
Csak azért kérdezem, mert én a lépcsőházba nem engedném be, nemhogy a szeretett kutyámmal foglalkozzon.
Kanada más világ. Egyébként meg miután tényleg ért a kutyákhoz, akár jól is csinálhatja,amit csinál. Igény lehet rá. Mondjuk ha önbíráskodás helyett ezzel foglalkozott volna,most lenne egy nyugis élet,meg azzal foglalkozna,amit szeret,amihez ért.
Dec 28, 2017 08:37:21
még éltet a remény
Dec 28, 2017 08:41:25
Mire kijut a röfi, lesz vagy 50 éves. Nulla család, nulla karrier, nulla vagyon, nulla tudás, priusz, közmegvetés. Ez shiker!
Fasz tudja mit mérnek rá. És hogy mikor sikerül elkapni. Kíváncsi vagyok,hogy a jelenlegi helyén most mi van. Előadja,hogy hirtelen el kell mennie? De hova? Kihez? Vagy úgy van vele,hogy mindegy, lesz ami lesz? Elkezdhetne blogolni vagy vlogolni a szökéséről. Az tényleg kurva érdekes lenne. Lenyomná sodi legendás gamer csatornáját is.
Dec 28, 2017 08:41:25
-
Dec 28, 2017 09:14:44
Valahol Torontoban fájdalmasan felvisít egy malac...
Tényleg, ha sikerül végre börtönbe juttatni, ott nagyon fogják imádni a cigánygyűlölőt. Sittes Sanyi és spanjai majd szeretettel várják. Ha elég szerencséje lesz, még az is összejöhet neki, hogy Tajgival lyuksogórnőkké válnak egy idő után.
Tényleg, ha sikerül végre börtönbe juttatni, ott nagyon fogják imádni a cigánygyűlölőt. Sittes Sanyi és spanjai majd szeretettel várják. Ha elég szerencséje lesz, még az is összejöhet neki, hogy Tajgival lyuksogórnőkké válnak egy idő után.
Dec 28, 2017 09:14:44
még éltet a remény
Dec 28, 2017 09:23:17
Trustedhousesittersről is töröltette magát?
Dec 28, 2017 09:23:17
még éltet a remény
Dec 28, 2017 09:26:17
Valahol Torontoban fájdalmasan felvisít egy malac...
Montreal!
Dec 28, 2017 09:26:17
-
Dec 28, 2017 09:34:02
Hány év is a maximum ami Zsírtány feje felett lebeg? Mert ezt fogod kapni malacz, a szökést és hülyének nézést nem értékelik a bíróságon.
Dec 28, 2017 09:34:02
-
Dec 28, 2017 09:37:48
Bocs, csak 14.
Dec 28, 2017 09:37:48
Hiénaverő
(
x17)
Dec 28, 2017 09:45:33
x17)
Bocs, csak 14.
-
Dec 28, 2017 09:47:15
Trustedhousesittersről is töröltette magát?
www.trustedhousesitters.com/house-and-pet-sitters/canada/ontario/toronto/l/336759/
Még nem, mert ezzel van szállása.
Dec 28, 2017 09:47:15
xray
Dec 28, 2017 09:49:30
ezeknek a nagypofájú megmondó kapitányoknak az internet a végzetük. nem bírják ki szereplés nélkül.
Dec 28, 2017 09:49:30
-
Dec 28, 2017 09:51:35
A feléből kell kiindulni, súlyosító körülményekkel ez lehet akár 8 év is. Inkább a kedvezőbbre tippelek, hogy nem fogja elítélni életveszélyt okozó testi sértésben, és akkor olyan 5-6 év lesz amiből a felét kell leülnie, és már volt bent valamennyit meg házi őrizetben. 2 évet biztos bent lesz.
Dec 28, 2017 09:51:35
andrej visinszkij
Dec 28, 2017 09:54:03
Bocs, csak 14.
amiről jelenleg tudunk. lehet, hogy ezzel a kis vakációval is növekszik a bűnlajstrom, lehet itt még közokirat-hamisítás, nem tudni milyen papírokkal utazott, hatóság félrevezetése, ha nem vallotta be, hogy hol van stb. talán egy szobafestő jobban ért ezekhez.
Dec 28, 2017 09:54:03
még éltet a remény
Dec 28, 2017 09:55:15
Olyan volt már,hogy egy körözött bűnözőt a saját internetes trolljai juttatnak nemzetközi elfogatóparancs álta börtönbe egy kontinenssel odébbról, vagy itt most szép csendben a Snecológia és Sherlock Porksológiai tanszék egyértelműen beelőzi a világot? Ha elsőzött a tanszék, az egyértelműen világshiker! A kedves hallgatónak,aki felfedezte a nicket pedig jár a malacokkal és juharlevelekkel ékesített arany diploma azonnal.
Mérjük fel a pillanat fontosságát kérem!
Dec 28, 2017 09:55:15
palotai poloskaidomár
Dec 28, 2017 09:56:51
farkarossznak megint igaza volt, tényleg túljárt mindenki eszén a csámpás:DD
Dec 28, 2017 09:56:51
hátazér hetyetye
Dec 28, 2017 10:01:51
Olyan volt már,hogy egy körözött bűnözőt a saját internetes trolljai juttatnak nemzetközi elfogatóparancs álta börtönbe egy kontinenssel odébbról, vagy itt most szép csendben a Snecológia és Sherlock Porksológiai tanszék egyértelműen beelőzi a világot? Ha elsőzött a tanszék, az egyértelműen világshiker! A kedves hallgatónak,aki felfedezte a nicket pedig jár a malacokkal és juharlevelekkel ékesített arany diploma azonnal.
azt hiszem a tanszék egy perces néma masztipartival tiszteleghetne az ismeretlen troll előtt, természetesen mindenki flanelingben. rég volt már ilyen dicsőséges eredmény és ezzel még macstappancsok éke is egyetért.
Dec 28, 2017 10:01:51
-
Dec 28, 2017 10:02:35
www.quora.com/If-you-have-been-to-prison-what-was-the-first-thing-that-struck-you-in-prison/answer/Efrajim-Canuck
aki tud angolul érdemes végigolvasni. erről valahogy nem dicsekedett a.rtany.
"Still, the memory haunts me even ten years after it happened, and I sometimes have nightmares. I still get the shivers when I see a grey prison guard uniform."
Szegény Tomika... Nem kellett volna náculni te szardarab és nem szorulna össze a záróizmod amikor meglátsz egy szürke egyenruhát....
Dec 28, 2017 10:02:35
-
Dec 28, 2017 10:04:26
Most nincs szökésben a malacz, ezért nem jár külön bünti. Talán súlyosító körülmény lehet.
Dec 28, 2017 10:04:26
-
Dec 28, 2017 10:05:12
Most nincs szökésben a malacz, ezért nem jár külön bünti. Talán súlyosító körülmény lehet.
Dec 28, 2017 10:05:12
-
Dec 28, 2017 10:10:16
Nincs ilyen szabály. Ha nem vonják be az útlevelét, elhagyhatja. A tárgyalásokon viszont ott kell lenni, ezért adták ki ellene a körözést. Meg a közmunkát le kell ülnie.
Dec 28, 2017 10:10:16
Dec 28, 2017 10:11:26
nem úgy volt, hogy zaciba kell mennie a még teljesen le nem töltött közmunkás bünti miatt? mondjuk lehet én emlékszem rosszul.
Dec 28, 2017 10:11:26
Dec 28, 2017 10:15:13
recskás, kéne ide egy szaunameleg jogász, aki tisztázza a dolgot!
Dec 28, 2017 10:15:13
-
Dec 28, 2017 10:18:25
az nem fogyolyszökés, hogy nem kezdi el letölteni a közmunka helyébe lépő büntit.
Dec 28, 2017 10:18:25
-
Dec 28, 2017 10:20:27
recskás, kéne ide egy szaunameleg jogász, aki tisztázza a dolgot!
a recskás tegnap csúnyán beégett a dupla csavarjával, szerintem most a szégyen miatt bujdokolni fog.
Dec 28, 2017 10:20:27
Dec 28, 2017 10:20:32
hol az összekacsintás a kanadai kiadatási bíróval malatz, lesz összekacsintás? előtte is gyalázni fogod az országunkat, migráns gecitartály?
Dec 28, 2017 10:20:32
-
Dec 28, 2017 10:22:18
Épp most piheni ki a tegnapi recskaszaunázást. SoDI ilyenkor nem kel fel 1 óra előtt Hahó!
Dec 28, 2017 10:22:18
Dec 28, 2017 10:22:52
Dec 28, 2017 10:22:52
xray
Dec 28, 2017 10:28:11
2. axióma: gyagyásnak nincs szégyenérzete, soha nem is volt
Dec 28, 2017 10:28:11
-
Dec 28, 2017 10:30:20
nincs. csak annyi, hogy elkezdik keresni, és ha megtalálják, akkor beviszik.
de ha most hazahozzák kanadából, azon kívül, hogy le kell ülnie a közmunkát, a bíró egyből előzetesbe fogja tenni, és a jogerős ítéletig ott is marad.
Dec 28, 2017 10:30:20
-
Dec 28, 2017 10:36:13
ha a röfit kiadatási őrizetbe veszik kanadában, akkor az majd beszámít neki a büntetésbe. nem tudom mennyi ideig szokott ez tartani, de egy kanadai börtönnel jobban jár mint a venyigével.
Dec 28, 2017 10:36:13
-
Dec 28, 2017 10:45:23
sittes sanyi fasza kontra jailhouse johnny fasza.
tajgi, te melyiket választanád?
tajgi, te melyiket választanád?
Dec 28, 2017 10:45:23
.
Dec 28, 2017 10:52:06
sodi, kisruszki, tajgi valamint blogin is megtette a bejelentést tudtommal
azt tudjuk, hogy mi szerepelt a bejelentésben? a quorára nem biztos, hogy rámozdulnak, de a trustedhousesittersre elég valószínű, mert az egyértelműnek tűnik. viszont emiatt azt a malacz le is törölheti, így a screenshotok beküldése is célszerű.
Dec 28, 2017 10:52:06
sodika
Dec 28, 2017 10:52:39
De gáz. Hát ott most mínusz 25 fok van.
Míg Pesten 7, itt Berlinben meg 8.
Dec 28, 2017 10:52:39
sodika
Dec 28, 2017 10:52:54
Mármint pluszban 4 meg 7.
Dec 28, 2017 10:52:54
-
Dec 28, 2017 10:54:52
Ki kérdezett?
Dec 28, 2017 10:54:52
-
Dec 28, 2017 10:55:24
mármint erdélyben?
whaterdélyben.
Dec 28, 2017 10:55:24
Nico Robin
Dec 28, 2017 10:55:29
Fogyatékos Endre, hol van most a duplatriplacsavar?
Dec 28, 2017 10:55:29
sodika
Dec 28, 2017 10:56:43
Egyébként Montréal és Toronto között akkora a távolság autóval, mint bármelyik és New York között.
Ha még ad absurdum igazatok is lenne, a helyében azt választanám.
Dec 28, 2017 10:56:43
Boros László (tiszavasvár
Dec 28, 2017 10:57:11
Én éppen most jelentettem a trusted house sitters oldalon pontos leírással hogyan találják meg a police.hu-n, mno cikkel, valamint néhány sor aggodalmaskodással, mennyire aggódom a tagok biztonságáért.
Javasoltam azt is, hogy minél előbb lépjenek kapcsolatba a helyi és a magyar rendőrséggel, különben kénytelen leszek a sajtóhoz fordulni.
Javasoltam azt is, hogy minél előbb lépjenek kapcsolatba a helyi és a magyar rendőrséggel, különben kénytelen leszek a sajtóhoz fordulni.
Dec 28, 2017 10:57:11
-
Dec 28, 2017 10:57:30
Mármint pluszban 4 meg 7.
már időjárás csatornát is nyitsz?
Dec 28, 2017 10:57:30
Sodigyülölő
Dec 28, 2017 10:57:56
a triplacsavar a malac kunkori farkán van, hahó! nem csoda hogy endre ennyire ráizgult, igaz recskaboy?
Dec 28, 2017 10:57:56
segílyes sodi a sodi
Dec 28, 2017 10:59:45
Egyébként Montréal és Toronto között akkora a távolság autóval, mint bármelyik és New York között.
okos vagy recskás, mint mindig.
Dec 28, 2017 10:59:45
-
Dec 28, 2017 11:00:16
már hogy lenne igazunk? egy évvel le vagyunk maradva, és most whaterdélyben van.
ti retardok vagytok az okosok, mi meg tökhülyék. csak azt nem tudom, hogy akkor miért nem a mi életünk egy csőd, és miért a tiétek. mindegy. andi.
Dec 28, 2017 11:00:16
-
Dec 28, 2017 11:01:12
Milyen volt a tegnapi szauna SoDI?
Dec 28, 2017 11:01:12
-
Dec 28, 2017 11:04:06
sneci, neked is fáj, hogy a trollok ekkora ütést vittek be a buziszerelmednek?
Dec 28, 2017 11:04:06
sodika
Dec 28, 2017 11:04:54
Kellemes. Vannak helyek, melyek kedvenceim lettek, vannak, melyekre soha többé. Ez a kettő között.
Na, megyek vlogot vágni, és forgatni hozzá még pár jelenetet, meg esetleg beszerzek délután egy Ikea hangulatlámpát, hogy hangulatos legyen a szobám, mert mindenki hangulatosan él, akkor miért élnék pont én disznóólban.
Hétfőn pihenés.
Ez most a terv.
nacsá
Dec 28, 2017 11:04:54
sodika
Dec 28, 2017 11:06:44
sneci, neked is fáj, hogy a trollok ekkora ütést vittek be?
Ennyi.
Dec 28, 2017 11:06:44
-
Dec 28, 2017 11:07:00
milyen érzés, hogy trolloknak csinálsz vlogot? nagyon bemart neked, hogy átvertünk a kínai álnézőkkel? ennek tükrében érdemes volt euróezreket a vlogba invesztálnod?
Dec 28, 2017 11:07:00
-
Dec 28, 2017 11:07:22
Hétfőn pihenés.
Ez most a terv.
nacsá
Hétfőn pihenés.
Ez most a terv.
nacsá
De SoDI!
Minek lámpa, amikor ott a PS4, ami bármikor elvarázsol?
Dec 28, 2017 11:07:22
sodika
Dec 28, 2017 11:08:17
milyen érzés, hogy trolloknak csinálsz vlogot?
Nyilván újítani kell.
Önmagában az, hogy a jelenlegi csomagolással keresek új témákat, kevés egy sikeres YouTube csatornához, azt már látom.
De erről is beszélek majd a pénteki vlogban (az ehhez kapcsolódó beszélős jeleneteket forgatom le valahol a városban délután majd).
Na csá.
Dec 28, 2017 11:08:17
-
Dec 28, 2017 11:10:38
Ennyi.
Ennyi.
hogy mondhatsz okosnak meg ravasznak egy olyan retardot, aki rendszeresen kamerára veszi a bűncselekményeit, sőt, bemutatja a nyilvánosság előtt, és emiatt ítélik el? na mindegy, ez is triplacsavar.
de most miben reménykedsz? hogy mégis whaterdélyben van, és a kanadai sitterprofil a reviewkkal átverés? és mire volt jó ez az átverés?
Dec 28, 2017 11:10:38
és onlájn fatyunk és nem
Dec 28, 2017 11:16:37
Nyilván újítani kell.
recskás, mikor is háltál együtt nővel? mama nem ér! németcsibe nyalás végleg offos? rakjál már fel képet a rendezett disznóólról, csak hogy irigykedjenek a trollok a meghitt ünnepi díszítésre, a szép karácsonyfára.
Dec 28, 2017 11:16:37
-
Dec 28, 2017 11:16:58
Nyilván újítani kell.
Na csá.
Na csá.
de mi a shiker számodra? szerinted még nem dőlt el véglegesen, hogy téged csak a trollok néznek, meg néhány retard ismerősöd?
milyen formai újításra gondolsz? más szögben mutatod a veknit? unalmas faszságokat beszélsz, érdekes témákat pl. egy várost nem tudsz bemutatni, mert igénytelenül csak egymás mellé rakod a vágóképeket.
nem érzed te ezt a dolgot.
Dec 28, 2017 11:16:58
Dec 28, 2017 11:21:47
Ennyi.
Ennyi.
igazad van, inkább a malacznak higgyünk, mint a szemünknek. balfasz.
Dec 28, 2017 11:21:47
Bérnéző
Dec 28, 2017 11:23:20
már a recskás is magával beszélget, mint a skizofrén moderátorai. :) Dec 28, 2017 11:23:20
-
Dec 28, 2017 11:26:38
már a recskás is magával beszélget, mint a skizofrén moderátorai. :)
Téves.
Dec 28, 2017 11:26:38
-
Dec 28, 2017 11:36:14
recsító, te egyszerűen egy valóságtagadó retardfosadék vagy.
azért mondod, hogy itt valami nem stimmel, és a malacz nem ennyire hülye, mert nem vagy hajlandó tudomásul venni és elismerni, hogy mi gyémántfokozatú trollhadsereg vagyunk, akik előtt csak ideiglenesen vannak akadályok, és bármelyik retardot képesek vagyunk megleckéztetni, illetve érvényesíteni veletek szemben a társadalmi érdekeket.
azért mondod, hogy itt valami nem stimmel, és a malacz nem ennyire hülye, mert nem vagy hajlandó tudomásul venni és elismerni, hogy mi gyémántfokozatú trollhadsereg vagyunk, akik előtt csak ideiglenesen vannak akadályok, és bármelyik retardot képesek vagyunk megleckéztetni, illetve érvényesíteni veletek szemben a társadalmi érdekeket.
Dec 28, 2017 11:36:14
-
Dec 28, 2017 11:36:24
Ennyi.
Ennyi.
Tévedsz. Pont olyan sötét mint te.
Dec 28, 2017 11:36:24
-
Dec 28, 2017 11:38:34
Recskás mostanában nagyon rákaptál a takarítás/fürdés combóra így 35 évesen. Szólt a főbérlő bácsi, hogy koszos vagy és büdös? Ez is szerepet játszott abban, hogy kirúgtak?
Dec 28, 2017 11:38:34
pinpa
Dec 28, 2017 11:39:17
csodálatos, ahogy az adócsaló bűnöző migri mentegeti a körözött bűnöző migrit. és ti neveztétek magatokat jobboldali értékrendűnek..
szégyen!
szégyen!
Dec 28, 2017 11:39:17
-
Dec 28, 2017 11:39:52
Dec 28, 2017 11:39:52
pinpa
Dec 28, 2017 11:40:25
Nyilván újítani kell.
Na csá.
Na csá.
Fogd már fel te debil, hogy tehetségtelen vagy! Ebben is leégtél. Nem értesz semmihez!
Dec 28, 2017 11:40:25
pinpa
Dec 28, 2017 11:45:53
mennyire kell ahhoz ostobának lenni, hogy valaki azt higgye, hogy lejárt kanadai turistavízummal csak úgy simán átautózhat az USA-ba, úgy hogy az amerikait biztos nem kapja meg?
nem is buta, hanem valószínűleg értelmi fogyatékos.
elmebeteg a asodi
Dec 28, 2017 11:45:53
-
Dec 28, 2017 11:51:50
Ennyi.
Ennyi.
nem érted mi a lényeg. nekünk csak annyi a célunk, hogy a malaczot elkezdjék külföldön is keresni, hogy kiadják ellene a nemzetközi elfogatót. a többi az már nem a mi dolgunk, legyen kanadában, vagy bárhol máshol, a hatóságok majd teszik a dolgukat, ő pedig lehet bármelyik országban, előbb vagy utóbb elkapják, mint minden bűnözőt általában.
tehát a malacz éppen annyira volt hülye, amennyire nekünk szükséges volt, hogy komolyan vehető adatokat tudjunk adni a hatóságnak, ami alapján elindítható a gépezet.
és ezért vagytok ti retardok, mert ilyen alapvető dolgokat sem fogtok fel.
Dec 28, 2017 11:51:50
Hiénaverő
(
x17)
Dec 28, 2017 11:55:03
x17)
Sneci, ha valaki bújkál, az nem hagy nyomot maga után, pláne nem áll neki a neten okoskodni, kiteregetni az életét főleg nem úgy, ha tudja hogy a hatóságokon kívül egy csomó troll is figyeli minden mozdulatát. Aki mégis ilyesmit csinál, az hülye, vagy elmebeteg, vagy azt hitte, oda már nem tudnak utána nyúlni. Ilyen nagyon egyszerű ez. De megint evidenciákat matyarászunk.
-
Dec 28, 2017 11:57:39
Ha 10+ évvel megmérik akkor tuti az interpol körözés nem?
Dec 28, 2017 11:57:39
-
Dec 28, 2017 11:59:30
a másik amit nem fogtok fel a retard agyatokkal, hogy a malacz nem egy századrangú piti bűnöző, ő a bűnüldözési gépezet teljes ellenszenvét kivívta, rá oda fognak figyelni, hogy biztosan rács mögé kerüljön. a malacznak ennek tudatában kellett volna bujkálnia, ő meg ehelyett videózik, szerepel, hirdeti magát külföldön. ő olyan ostoba, mint te, sodika, és ez elég durva szint. főleg ha ilyen helyzetben van.
Dec 28, 2017 11:59:30
pinpa
Dec 28, 2017 12:03:15
SoDI-ról mindent elárul, hogy aki a nyílt utcán megverte, megalázta, odahugyozott a lábtörlőjére, annak a faszát szopja. Aki pedig segítette (PM), azt pedig több százezer forinttal lehúzta.
ilyen "ember" a sodi.
ilyen "ember" a sodi.
Dec 28, 2017 12:03:15
sodika
Dec 28, 2017 12:11:39
Simán át tud menni az USA-ba, ugyanis tuti onnan jött.
A repüléseket naplózzák, a közúti átkelést pedig annyira nem. Ha én el akarnék rejtőzni, tuti a szomszédos országok valamelyikébe venném a jegyet. Ha mondjuk Kanada a cél, akkor ráadásul nem is New Yorkba, hogy evidens legyen a közelség miatt, hanem mondjuk Washingtonba venném a jegyet. Erre még én is ügyelnék, akkor tök egyértelmű, hogy ő pláne ügyelt erre, és nem közvetlenül repült oda.
Ennyi.
Szóval sokat értek azzal, ha esetleg eddig tényleg Kanadában is volt.
A repüléseket naplózzák, a közúti átkelést pedig annyira nem. Ha én el akarnék rejtőzni, tuti a szomszédos országok valamelyikébe venném a jegyet. Ha mondjuk Kanada a cél, akkor ráadásul nem is New Yorkba, hogy evidens legyen a közelség miatt, hanem mondjuk Washingtonba venném a jegyet. Erre még én is ügyelnék, akkor tök egyértelmű, hogy ő pláne ügyelt erre, és nem közvetlenül repült oda.
Ennyi.
Dec 28, 2017 12:11:39
-
Dec 28, 2017 12:13:56
Ennyi.
Ennyi.
te tényleg nem érted. nem mi keressük a röfit, hanem a hatóságok. mi csak élvezzük a műsort.
Dec 28, 2017 12:13:56
kisboros démoncimbije
Dec 28, 2017 12:15:18
Qwouarf! Böfff!
Kiengedett a Mester!
A Mester, ki mondotta volt:
"dübbenteni nem kellett volna".
Az Idő nem létezik,
Csak a Sárkány.
Sört, anyone?
Wehhehehe, én, a kémkakas ledübbentő!
Kiengedett a Mester!
A Mester, ki mondotta volt:
"dübbenteni nem kellett volna".
Az Idő nem létezik,
Csak a Sárkány.
Sört, anyone?
Wehhehehe, én, a kémkakas ledübbentő!
Dec 28, 2017 12:15:18
-
Dec 28, 2017 12:16:44
sodika, szerinted a hatóságoknak nincs annyi esze, hogy külön szóljanak a környező országok hatóságainak is ha feltételezhető, hogy ott is előfordulhat a bűnöző? szerinted ott retardok dolgoznak?
Dec 28, 2017 12:16:44
pinpa
Dec 28, 2017 12:18:44
Ennyi.
Ennyi.
"A repüléseket naplózzák, a közúti átkelést pedig annyira nem" :DDD
mi az, hogy "tuti hogy onnan jött"? Lejárt a vízuma te elmebeteg. szerinted a kanadai-usa határon csak úgy át lehet autókázni?
Dec 28, 2017 12:18:44
-
Dec 28, 2017 12:20:13
a másik amit nem fogtok fel a retard agyatokkal, hogy a malacz nem egy századrangú piti bűnöző, ő a bűnüldözési gépezet teljes ellenszenvét kivívta, rá oda fognak figyelni, hogy biztosan rács mögé kerüljön. a malacznak ennek tudatában kellett volna bujkálnia, ő meg ehelyett videózik, szerepel, hirdeti magát külföldön. ő olyan ostoba, mint te, sodika, és ez elég durva szint. főleg ha ilyen helyzetben van.
Volt az a bűnelkövetés mellényben sétálgatás kalasnyikov replikával, hogy cikizze a rendőrőket. Aztán meg hány pere volt a rendőrség ellen? Ezek közűl egykettőt meg is nyert. Lesz még ebből seggbe feldugott pénz csak nem a putri előtt hanem a gyorskocsiban.
Dec 28, 2017 12:20:13
eMeLIK
Dec 28, 2017 12:22:37
Bezárt a fórum.
Talán elfeledem én.
Trollvadász Troll,
A fények ösvényén.
Hiába is vársz,
Ezt meg nem érted még,
Csak odaát,
A fények vidékén.
Trollvadász vagyok,
Talán fel sem foghatod!
Hát trollj még nekem,
Buktasd le ip-címedet.
....
..
.
Vagyok annyira true, hogy elmondjam:
Holnapután jubilálunk.
Üdvözöl Titeket,
A Kalauz Hal
Ui:
Logoff! Pls! Logoff.
Talán elfeledem én.
Trollvadász Troll,
A fények ösvényén.
Hiába is vársz,
Ezt meg nem érted még,
Csak odaát,
A fények vidékén.
Trollvadász vagyok,
Talán fel sem foghatod!
Hát trollj még nekem,
Buktasd le ip-címedet.
....
..
.
Vagyok annyira true, hogy elmondjam:
Holnapután jubilálunk.
Üdvözöl Titeket,
A Kalauz Hal
Ui:
Logoff! Pls! Logoff.
Dec 28, 2017 12:22:37
Fakenguru
(
x5)
Dec 28, 2017 12:23:41
x5)
Ennyi.
Ennyi.
Akkor elmondom, hogy a képzelet eshet képest a valóság hogy néz ki. Három hónappal korábban igenyeltem turista vízumot az USAba, csak a faszom méretét nem kérdeztek meg előtte. A kanadai amerikai határon egy amerikai rendszámú autóval egy amerikai állampolgár vitt at. Az ellenőrzés több mint egy órán keresztül tartott az érvényes vízumom ellenére, plusz minden USAba új belépőt retinaszkennelnek, és ujjlenyomatot vesznek tőlük.
Max atszokni tudna a határon, de nem atautozni.
Könyörgöm ne légy már ennyire okos ha egyszer ennyire hülye vagy.
-
Dec 28, 2017 12:24:44
a levelező tagozat írt már a kanadai hatóságoknak, hogy egy lejárt vízumú, hazájában többszören körözött bűnöző montreálban tartózkodik, a trustedhousesittersen vállal munkát, és éppen az oldal valamelyik ügyfelének házában van, azaz el lehet fogni?
szerintem ez a legahtásosabb trollkodás most, ami rövid időn belül célba érhet, Hahó!
szerintem ez a legahtásosabb trollkodás most, ami rövid időn belül célba érhet, Hahó!
Dec 28, 2017 12:24:44
lambadasrác
Dec 28, 2017 12:25:49
Yeke-ke yua, yeke-yeke!
Schneider egy pöcs, tényleg!:)
Schneider egy pöcs, tényleg!:)
Dec 28, 2017 12:25:49
sodika
Dec 28, 2017 12:31:26
Ha meg lejárt a vízuma, amúgy keresik a kanadaiak.
Nincs különbség.
Nincs különbség.
Dec 28, 2017 12:31:26
pinpa
Dec 28, 2017 12:32:36
Nincs különbség.
Nincs különbség.
most mit akartál ezzel mondani szaunabáró?
Dec 28, 2017 12:32:36
-
Dec 28, 2017 12:32:54
Nincs különbség.
Nincs különbség.
What?
Dec 28, 2017 12:32:54
a nyomozás művészete
Dec 28, 2017 12:33:15
Nincs különbség.
Nincs különbség.
Dec 28, 2017 12:33:15
-
Dec 28, 2017 12:35:38
A frissen kiüritett nyári konyhában. Ahonnan a SoDI nem birta elvinni a sörösüvegeket, csak két kanyarban.
Brutális, hogy mennyit iszik ez a retek. 4 nagy szatyor volt tele üvegekkel, az aludobozokat gondolom otthon rejtegeti. Kisebb helyen is elférnek...
Dec 28, 2017 12:35:38
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

"Since this happened to me, I don’t stand up for the national anthem and don’t care about anything Hungarian. This country took away everything from me. It’s not my home. I am just forced to live here. It’s like a terrible, abusive parent."