2013-ban is kipróbáltad úgy, hogy Andi saját lakásából elmenekült a piton- és nadrágszag miatt.
Bolond az vagy így is.
Kaufmann lesz ez, nekik volt vidéki házuk, azt akarja eladni.
Kaufmann lehúzta Kleint. Belpesti zsidó vircsaft, nekünk semmi közünk hozzá.
ezek szerint akkor a hosszú évek nemdolgozása meghozta az eredményt, árverezni akarják a jó kis V. ker kecót. Rogán Tóni majd eladja valakinek :-) Ezért van szarban a banános, fél,hogy le kell takarodnia vidékre és dolgozni is kell, mert különben mehet a dőrpe után jogilag erősködni az utcára.
mit sürgeti őket, én azt nem értem? minden egy folyamat! Dőrpe és a Haver is életveszélyben van! Remélem a Dőrpicsek még vesz egy két nyízik centert, meg festőkészletet,meg tütükét, meg minden szart, mielőtt elgondolkodik a törlesztésen. Mert ilyen balek asodi,
Szerintem inkább a Hermén mikulás lesz az, neki volt eladó háza Szarvadgedén.
Teljesen mindegy, hogy ki. Semelyik retard nem fog fizetni.
Kaufmannak meg Dombóváron. És ő tényleg az anyja nyugdíjából élt, ezt a rá emlékező flokkban el is mondja. Nagyapai örökség a ház.
a dőrppe rákapott a kábszira. állítólag a kórházban morfiumozzák a drogdőrppét.
Ő nem az anyja nyugdíjából élt.
Hajdú nem lehet a devizás hever? Karácsonykor meghívta ebédelni a gnómot, gondolom nem baráti szeretet vezérelte.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
mindenesetre az is sokat elárul sodiról, hogy nem az ukrán migráns rajongójának adott pénzt, pedig abba még érdemes is lehetett volna fektetni. kiadná neki a melót feketén, a fizu harmadáét, ő meg lébecolhatna urassan, dehát ilyen buta a Sodi.
"A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) finds.org.uk webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait)." gondolom, ha nem használod a megadott adatokat, akkor elvileg van lehetőség, legalábbis az opera böngészőben lehet engedélyezni a felugró ablakban, de én nem vagyok guru.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Vagy engedélyezd kivételként a böngésző én, vagy állítsd vissza a gépeden a dátumot.
azt hogy tudom visszaállítani?
Nem jelenik meg egy Advanced (magyar böngészőben Speciális) gomb? Esetleg ha újraindítod a böngészőt, és felkeresed az URL-t, akkor..
én ezt nem értem, a célkereszt még véletlenül sem takar be senki enemyt. random lövöldöz komoly pofával 2-3 mpig amig ki nem végzik.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
amikor az oldalra kapcsolsz, akkor a felugró ablakban alul van a kivétel hozzáadása, abban engedélyezed, nekem magyarul, de angolul természetesen ugyanott van.

Dél van badzmeg mindjárt, reggel tudod mikor volt 7kor amikor kelnek a gyereke. Csak hát neked nincs mert még nővel sem voltál sose. HÍVD FEL YÁZIT!
Most ébredtem, haggyá' :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
hálátlan féreg, sosem köszön meg semmit. az apjának küldött ajándékot a mai napig sem köszönte meg
depressziós SoDi a sodi, aki nem tud aludni éjszaka. Nappal pedig egy mosott szar. Hamarosan kirúgott Sodi lesz asodi.
Mert mi lesz? Ne irjal tobbet ide.
Szavak nincsenek rá, hogy mennyire megvetlek, te féreg.
Ez az úgynevezett "társasházi élősködő" kvintesszenciája. Nálunk is vannak ilyenek, akik rendszeresen ellene szavaznak a vízóra felszerelésének meg az egyéni mérős fűtésnek, mert nekik jobb, ha a közösből többet használva fizetnek ugyanannyit, mintha felelősséget kéne vállalni a saját fogyasztásért. Tipikus fehércigány mentalitás.
Ők biztos azon röhögtek, hogy kibasztak velünk a mérőkkel, én meg azon, hogy szart sem ér a kuzva mérőjük. És mindenki röhögött valamin. Ez az élet.
Csak a vitálkat nem szeretem. És tudom, hogy egyébként vita van a lakótársakkal a vizen meg a fűtésen. Így itt most nincs.
Tegnap hányig égethetted a villanyt a nagytiszteletű háziúr kegyelméből?
Azért nem szereted a vitákat, mert mindig alulmaradsz, becsicskulsz, és fizetsz. Ezért aztán 750 euróba kerül ag albérlet 400 helyett.
Amíg a közvetítés megy, korlátlanul.
Így beszéltük meg, hogy nekem az fontos, és akkor jó, belefér.
A saját hülyeségem miatt pár ilyen kiadás belefér, mert nem rendszeres. Pont azért tudom fizetni a váratlan kiadásokat, mert a rendszeres kiadásaimat viszonylag alacsonyan tartom.
Nem 400, hanem 750. Ne masnizz!
És, ha nincs közvetítés 20:00-kor lámpaoltás van?
Akkor ne égjen egy lámpánál több egyszerre.
A kártérítés a tönkretett cuccaiért (szőnyeg és keverő) nem albérlet. Az összetört WC-ülőke ára nem albérlet. Annak a plusz költsége, hogy 23 helyett 28 fokot nyomtam, nem albérlet. Hogy nem feltétlenül rendeltetésszerűen használom a tévéjét, nem albétlet.
Azok nem kiadások hanem lehúzasok, mert nincs jogi alapjuk. Bemondásra fizetsz balek.
Ezek lehúzasok, ennyivel került többe az albérleted.
Az gondolom heverő akar lenni = kanapé = a kotoréka.
Berlin egy olyan város, annak ellenére, hogy egész Németországban itt a legnehezebb állást találni (Bajorországban sokkal jobb pörög a gazdaság, ami itt szinte nem létezik, és éppen ezért az egy főre jutó GDP alacsonyabb még a pestinél is), még mindig sokkal könnyebb, mint szállást. Meló mindig akad, szállás annál kevesebb van.
Arról már nem is beszélve, hogy tegnap elborzadtam. BÁRMELYIK IRÁNYBA: délre, nyugatra vagy északra hagyja el az ember a belvárost, Újpest, Kőbánya és nyomokban nyolcker az egész. A gyűrűn belül, illetve nyomokban annak a közvetlen környékén még éppen elviselhető, azon túl Berlin kétharmada kibaszott Mordor. :)
Heverőt akartam írni egyébként, nem heverőt.
Nem, azoknak majd hétfőn írok végre, hogy fasz a seggükbe, nem 200 euróval tartozom, hanem nullával, és kinyalhatják. Soha nem voltam főbérlő sehol.
Rákattintassz jobb alul a tálcán az idő-dátumra, és ott feljön egy ablak, abban a "dátum és időbeállítások módosítása".
Egyébként explorerrel simán működik a finds.org.uk a dátum piszkálása nélkül is.
Először bejön a piros ablak, hogy lejárt a tanusítvány, "továbblépés erre a webhelyre" és onnantól a címsor ugyan piros, de minden megy, keresni is tudtam.
Bla bla bla. Beismerted, hogy jogi alap nélkül bemondásra fizetsz azaz lehúznak. Balek vagy.
olyan vagy mint egy kibaszott Monty Python szkeccs, csak nem vagy sem intelligens, sem vicces, sem tanult,sem kameraképes.
Egyedül a szekunder szégyen-faktor az ami te vagy ebből.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Helyes kobold, csak legyél kemény.
A német adóhivatal majd úgy megbassza a púpodat, hogy a szemed is szikrázni fog. Még kamatot és bírságot is fogsz fizetni, bizony.
Ugyanis a TV adót "háztartásonként" kell fizetni.
Gondolom a festett négus nem teljesen feketén tart albérlőket, vagy máshol értek össze a szálak, így viszont a törvény szerint te egy önálló egyszemélyes háztartás vagy, voltál, leszel mindigis.
(kivéve ha ogre-szexpapival nyilatkoztok, hogy meleg élettársak vagytok, és közös háztartást visztek)
Ezt minden emigrált szerencsétlen félreérti különben, hogy "böböböbö lakásonként kell befizetni" csakhogy az a német szó nem lakás-ingatlant jelent ebben a kontextusban, erről több bírói ítélet is van.
28 fokot csináltál a szobádban? Az infraszaunában van 40 fok, te pöcs, gyakorlatilag bedunsztolod a lakást! Minden élősködő, baktérium, spóra vidáman énekelve szaporodik a szobádban, mert nem is szellőztetsz! Úgy dobnálak ki, hogy a púpod szikrát vet a kövön!
Mihez képest. 2010-ben elfogadtam, hogy mostantól arról fog szólni az életem, hogy ülök a pátyi kisszobában, nap közben programozgatok, este megnézek valami filmet nCore-ról, és talán minden második-harmadik hétvégén be tudok menni Pestre kamerázni valamiről.
Mindent ehhez képest kell mérni.
SQL Server Extress
Feb 17, 2018 23:14:59
Na most valami német gyerek bekapcsolódott a játékba és németül beszélnek. Vagyis főleg a német srác beszél.
Feb 17, 2018 23:14:59
-
Feb 17, 2018 23:16:26
4 nézővel negy a stream, abból az egyik rolinda 2 profillal, a másik kisboros, a harmadik meg a sodi aki várná a trolloktól a játékkal kapcsolatos kommenteket.
Hát ezek után várhatja.
Hát ezek után várhatja.
Feb 17, 2018 23:16:26
xray
(
x21)
Feb 17, 2018 23:20:44
x21)
kösz mindenkinek a felvilágosítást!
-
Feb 17, 2018 23:40:54
Migrén Mineral Jó sokáig tart ennek a generációnak a felnövés. Teljes isős munkára kéne őket fogni, a diplomát meg tegyék le ösztöndíjjal levelezőn.
Ezen hangosan felnevettem. Te szétkúrtseggű balfasz győkér te milyen munka mellett tettél le milyen diplomát?
Ezen hangosan felnevettem. Te szétkúrtseggű balfasz győkér te milyen munka mellett tettél le milyen diplomát?
Feb 17, 2018 23:40:54
-
Feb 17, 2018 23:54:27
Rolinda halálra akarja baszni Archer Dark nőjét.
Ezen hangosan felnevettem! Az impotens Rolinda, akit megbasztak a börtönben.
Hahaha!
Ezen hangosan felnevettem! Az impotens Rolinda, akit megbasztak a börtönben.
Hahaha!
Feb 17, 2018 23:54:27
púp-orr-sérvész
Feb 18, 2018 00:01:11
Szándékosan. Kipróbáltam 2014-ben 2 hónapig a saját lakást.
A végére megutáltam. Belebolondulnék a magányba.
Talán szó szerint.
A végére megutáltam. Belebolondulnék a magányba.
Talán szó szerint.
2013-ban is kipróbáltad úgy, hogy Andi saját lakásából elmenekült a piton- és nadrágszag miatt.
Bolond az vagy így is.
Feb 18, 2018 00:01:11
sodika
Feb 18, 2018 00:05:14
itt folytatom
www.youtube.com/watch?v=u0JwD7S9lGQ
www.youtube.com/watch?v=u0JwD7S9lGQ
Feb 18, 2018 00:05:14
Youtube nézők
Feb 18, 2018 00:20:08
itt folytatom
youtube.com/watch?v=u0JwD7S9lGQ
légyszi ne folytasd. Soha többé. youtube.com/watch?v=u0JwD7S9lGQ
Feb 18, 2018 00:20:08
-
Feb 18, 2018 00:23:31
Rolinda csinálj seggszelfit a szétbaszott ánuszodról. Lacit érdekelné.
Feb 18, 2018 00:23:31
-
Feb 18, 2018 00:26:55
Nem mersz te senkit faszra húzni, főleg azért, mert impotens vagy. Téged húztak faszra a börtönben. Sajnálom rolinda, ez van, kislány.
Feb 18, 2018 00:26:55
-
Feb 18, 2018 00:29:08
Annyira gyáva vagy rolinda, hogy a stream alatt a cseten győzködted asodit, hogy perelje be a trollokat. Mert te semmit nem mersz tenni. Kislány vagy. Gyáva kislány, rolinda.
Feb 18, 2018 00:29:08
-
Feb 18, 2018 00:32:41
Bizony, a sodi válaszolgatott a gyáva kislány rolindának, meghallgatható a streamben. Azt magyarázta, hogy nem fog fellépni a trollok ellen, mert tudja, hogy nem tehet semmit. Ma gyáva kislány rolinda meg győzködte a sodit, hogy csináljon valamit főleg Gery ellen. Az impotens rolinda, bizony.
Feb 18, 2018 00:32:41
-
Feb 18, 2018 00:34:47
Te nem húztál faszra senkit, puhapöcsű szétkúrt seggű rolinda. Téged basztak a börtönben. Ez van nyugodj bele. Küldjél seggszelfit Lacinak.
Feb 18, 2018 00:34:47
-
Feb 18, 2018 00:36:31
Cipőnézegető impotens rolinda, miért nem verted meg Geryt amikor ott álltál előtte? Azért mert gyáva vagy és impotens. Ez az igazság.
Feb 18, 2018 00:36:31
-
Feb 18, 2018 00:39:22
Itt hiába keresed Sittes Sanyit, szétkúrt seggű rolinda.
Feb 18, 2018 00:39:22
-
Feb 18, 2018 00:40:56
Sittes Sanyi üzeni, hogy akkor lett volna akkora pofád, mint most, de akkor ép karóba voltál húzva és csak nyögni bírtál, a végén kézcsókkal megköszönted az akciót.
Feb 18, 2018 00:40:56
-
Feb 18, 2018 00:43:17
Hiába magyarázkodsz itt te impotens szar, senki nem veszo be a mesédet. A kiscigó elárulta, hogy meg lettél baszva a börtönben. Nővé tettek, így mondta.
Feb 18, 2018 00:43:17
-
Feb 18, 2018 00:51:21
Kondrad Lorenz: Ember és kutya című könyv része a házikönyvtáradnak?
Nekem igen, mi hyperboreusok magasról szemlélünk lefelé, az übermensch csak observatiot végez, ahogy ti figyelitek Sodit, én a trollokat helyeztem observatio alá.
Csak szemlélődj, miközben a segged gyógyulgat, az urad már hiányol és búgó hangon szólítgat: Rolinda, merre vagy, hiányzol! Nekem igen, mi hyperboreusok magasról szemlélünk lefelé, az übermensch csak observatiot végez, ahogy ti figyelitek Sodit, én a trollokat helyeztem observatio alá.
Feb 18, 2018 00:51:21
Papúcsóss Péhádéss
Feb 18, 2018 01:05:47
Nem kell nekem egyedüllét, elvégre nincs csaj, akivel el akarnék vonulni, és buzi se vagyok, hogy helyette fiúkkal akarjak.
Feb 18, 2018 01:05:47
-
Feb 18, 2018 01:15:21
Gyakorlod a cigitöltés,kávéfőzés,takarítás kombót kiskanna?Nem akarlak elkeseríteni de ilyen csöcsökkel nehéz lessz cellapincérré feltörnöd prolinda.
Feb 18, 2018 01:15:21
herr schrek
Feb 18, 2018 04:29:39
Lieber Sodi,
Megírtam előző emailjeimben, hogyan kell használni a közös szoláriumunkat.
A gecifoltok speciális eltakarítása 350 euroba kerül. Bitte fizesd ki, és többet ne is használd.
Liebe grüsse,
Herr Schrek
Megírtam előző emailjeimben, hogyan kell használni a közös szoláriumunkat.
A gecifoltok speciális eltakarítása 350 euroba kerül. Bitte fizesd ki, és többet ne is használd.
Liebe grüsse,
Herr Schrek
Feb 18, 2018 04:29:39
moshe dayan
(
x2)
Feb 18, 2018 07:01:06
x2)
Gyerekek?!
Te itt nem a retardhaverjaid kozott vagy, ne bizalmaskodj mert meg lesz baszva a pudvas pofad.
Te itt nem a retardhaverjaid kozott vagy, ne bizalmaskodj mert meg lesz baszva a pudvas pofad.
vidéki troll
Feb 18, 2018 07:52:32
Aki eddig anyukája nyugdíjából élt, amíg az meg nem halt.
Például. Abból még tudták törleszteni.
Például. Abból még tudták törleszteni.
Feb 18, 2018 07:52:32
banshee
(
x24)
Feb 18, 2018 08:02:58
x24)
Kaufmann nem a pereiből élt? Hogy mik vannak!
kvarcolt piton
Feb 18, 2018 08:37:34
Kaufmann nem a pereiből élt? Hogy mik vannak!
Kaufmann lehúzta Kleint. Belpesti zsidó vircsaft, nekünk semmi közünk hozzá.
Feb 18, 2018 08:37:34
kvarcolt piton
Feb 18, 2018 08:40:39
ezek szerint akkor a hosszú évek nemdolgozása meghozta az eredményt, árverezni akarják a jó kis V. ker kecót. Rogán Tóni majd eladja valakinek :-) Ezért van szarban a banános, fél,hogy le kell takarodnia vidékre és dolgozni is kell, mert különben mehet a dőrpe után jogilag erősködni az utcára.
Feb 18, 2018 08:40:39
tigris
Feb 18, 2018 09:30:47
Sodi igazad van, téged nem átvertek, csak jól sikerült masni volt a Dőrpe meg a Devizahiteles Csaló meséjén az, hogy vissza fogják adni a tartozást :DDD. Az Univerzum a legnagyobb intervencionalista.
az meg külön bónusz, hogy vettél egy szoláriumot a buzitulajnak. remélem a következő az lesz, hogy le kell masszíroznod a testét, te barom.
az meg külön bónusz, hogy vettél egy szoláriumot a buzitulajnak. remélem a következő az lesz, hogy le kell masszíroznod a testét, te barom.
Feb 18, 2018 09:30:47
700 ezer fütyi
Feb 18, 2018 09:37:35
Gyagyás, te Kruchiónak a 2000 forintot, Gerynek meg az 50 eurót nem voltál képes megadni.
Mégis miből gondolod, hogy valamelyik retard haverod nem lép le az 1500 euróddal?
Mégis miből gondolod, hogy valamelyik retard haverod nem lép le az 1500 euróddal?
Feb 18, 2018 09:37:35
tigris
Feb 18, 2018 09:41:16
Gyagyás, te Kruchiónak a 2000 forintot, Gerynek meg az 50 eurót nem voltál képes megadni.
mit sürgeti őket, én azt nem értem? minden egy folyamat! Dőrpe és a Haver is életveszélyben van! Remélem a Dőrpicsek még vesz egy két nyízik centert, meg festőkészletet,meg tütükét, meg minden szart, mielőtt elgondolkodik a törlesztésen. Mert ilyen balek asodi,
Feb 18, 2018 09:41:16
Zénó
Feb 18, 2018 09:42:48
Feb 18, 2018 09:42:48
700 ezer fütyi
Feb 18, 2018 09:43:57
Teljesen mindegy, hogy ki. Semelyik retard nem fog fizetni.
Feb 18, 2018 09:43:57
vidéki troll
Feb 18, 2018 09:48:52
Kaufmannak meg Dombóváron. És ő tényleg az anyja nyugdíjából élt, ezt a rá emlékező flokkban el is mondja. Nagyapai örökség a ház.
Feb 18, 2018 09:48:52
-
Feb 18, 2018 09:48:59
a dőrppe rákapott a kábszira. állítólag a kórházban morfiumozzák a drogdőrppét.
Feb 18, 2018 09:48:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2018 09:51:52
x38)
Ha ASODI milliókat éget el egy zsákutca-hobbira (PS4, vlog) mielőtt a tartozásait adná meg, akkor szerintem az univerzum is ugyanezt tanácsolja azoknak, akik neki tartoznak. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hiénaverő
(
x17)
Feb 18, 2018 09:58:20
x17)
Újabb 200 EUR spórolás az ogre szoligépére, ez shiker! Feb. 18. van, már 8000 felett a mínusz, ebben a hónapban kimaxolod már a hitelkeretet Gyagyás? :D
Mondjuk még tudsz szerintem extra magas kamatra hitelkártyát igényelni, ma úgyis ráérsz, nézz körül melyik útszéli zsidóbanknál kell jelentkezned sz utolsó szalmaszálért. XDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mondjuk még tudsz szerintem extra magas kamatra hitelkártyát igényelni, ma úgyis ráérsz, nézz körül melyik útszéli zsidóbanknál kell jelentkezned sz utolsó szalmaszálért. XDD
vastaps
Feb 18, 2018 10:05:35
sodesz bármikor küldök neked 50 eurót a gatya mellé ha megszorulsz, majd eltrollkodom és akkor kvittek leszünk mint ahogy a devizáshaverkád is eltrollkodta a pénzedet. Még színes boldos levél sem kell érte.
Feb 18, 2018 10:05:35
-
Feb 18, 2018 10:07:45
Ha ASODI milliókat éget el egy zsákutca-hobbira (PS4, vlog) mielőtt a tartozásait adná meg, akkor szerintem az univerzum is ugyanezt tanácsolja azoknak, akik neki tartoznak. Bizony.
Asodinak nem lehet tartozni.Ha asodi ad akkor az ajandek. Vagy csak ugy kell tekinteni hogy a tartozas nrm letezik. Ezzel meg asodi is egyet ert. Feb 18, 2018 10:07:45
ágyneműtartóba zárt troll
Feb 18, 2018 10:15:53
A melócsában mi a helyzet? Még mindig alulfoglalkoztatott sodi asodi? Még mindig sunnyogva bújkált a feladatok elől?
Feb 18, 2018 10:15:53
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2018 10:20:15
x11)
kéne nekem egy kis segítség, van egy állandóan látogatott honlap, ahova most nem enged be a firefox, ezt írja ki:
finds.org.uk uses an invalid security certificate. The certificate expired on Sunday, February 18, 2018 12:59 AM. The current time is Sunday, February 18, 2018 10:18 AM. (Error code: sec_error_expired_certificate)
meg ezt:
This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate.
meg lehet valamilyen módon kerülni?
munkához kéne, állandóan használom
minden segítséget előre is nszksz!
finds.org.uk uses an invalid security certificate. The certificate expired on Sunday, February 18, 2018 12:59 AM. The current time is Sunday, February 18, 2018 10:18 AM. (Error code: sec_error_expired_certificate)
meg ezt:
This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 18, 2018 10:24:16
x17)
Gyagyás most bizonyíthatod hozzértésedet!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
banshee
(
x24)
Feb 18, 2018 10:26:24
x24)
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 18, 2018 10:30:31
x2)
Hajdú nem lehet a devizás hever? Karácsonykor meghívta ebédelni a gnómot, gondolom nem baráti szeretet vezérelte.
tigris
Feb 18, 2018 10:33:02
ő az állítólag.mindenesetre az is sokat elárul sodiról, hogy nem az ukrán migráns rajongójának adott pénzt, pedig abba még érdemes is lehetett volna fektetni. kiadná neki a melót feketén, a fizu harmadáét, ő meg lébecolhatna urassan, dehát ilyen buta a Sodi.
Feb 18, 2018 10:33:02
.
Feb 18, 2018 10:41:33
erről jut eszembe!
kisukrán, utaltál már a röfinek, hogy ezzel idegesítsd a trollokat? ha nem, egymilliót még ma! nagyon ideges akarok lenni.
kisukrán, utaltál már a röfinek, hogy ezzel idegesítsd a trollokat? ha nem, egymilliót még ma! nagyon ideges akarok lenni.
Feb 18, 2018 10:41:33
xray
(
x21)
Feb 18, 2018 10:45:12
x21)
kéne nekem egy kis segítség, van egy állandóan látogatott honlap, ahova most nem enged be a firefox, ezt írja ki:
meg ezt:
lejárt tanúsítványfinds.org.uk uses an invalid security certificate. The certificate expired on Sunday, February 18, 2018 12:59 AM. The current time is Sunday, February 18, 2018 10:18 AM. (Error code: sec_error_expired_certificate)
meg ezt:
"A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) finds.org.uk webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait)." gondolom, ha nem használod a megadott adatokat, akkor elvileg van lehetőség, legalábbis az opera böngészőben lehet engedélyezni a felugró ablakban, de én nem vagyok guru.
Berlini flokker
Feb 18, 2018 10:51:48
meg ezt:
meg ezt:
Vagy engedélyezd kivételként a böngésző én, vagy állítsd vissza a gépeden a dátumot.
Feb 18, 2018 10:51:48
Berlini flokker
Feb 18, 2018 10:52:57
*böngésződben
Feb 18, 2018 10:52:57
Főnökúr
Feb 18, 2018 10:56:41
A terminátor magától öl.
Az ingatlanturha magától ad el.
A webmentő magától nem csinál semmit. Még mindig...
HALLOD??!!!?!
Az ingatlanturha magától ad el.
A webmentő magától nem csinál semmit. Még mindig...
HALLOD??!!!?!
Feb 18, 2018 10:56:41
jiddise máme
(
x11)
Feb 18, 2018 11:09:27
x11)
Karandas
Feb 18, 2018 11:18:44
Nem jelenik meg egy Advanced (magyar böngészőben Speciális) gomb? Esetleg ha újraindítod a böngészőt, és felkeresed az URL-t, akkor..
Feb 18, 2018 11:18:44
vastaps
Feb 18, 2018 11:23:27
www.youtube.com/watch?v=oBr5FQke5xg
bokalövés live
de tényleg csak a bokákat tudja lőni ez akkor lábfétis?
bokalövés live
Feb 18, 2018 11:23:27
moshe dayan
(
x2)
Feb 18, 2018 11:25:47
x2)
www.youtube.com/watch?v=oBr5FQke5xg
bokalövés live
bokalövés live
én ezt nem értem, a célkereszt még véletlenül sem takar be senki enemyt. random lövöldöz komoly pofával 2-3 mpig amig ki nem végzik.
xray
(
x21)
Feb 18, 2018 11:28:57
x21)
amikor az oldalra kapcsolsz, akkor a felugró ablakban alul van a kivétel hozzáadása, abban engedélyezed, nekem magyarul, de angolul természetesen ugyanott van.

vastaps
Feb 18, 2018 11:29:14
Gyönyörű 2/9-es arányokat mutat fel a sodesz, szerintem megkéne venni a gameoftheyear verziót ebből.
ps-ben van rásegtés a célzásban,de valszeg ezt csak összezavarja az újszászibokasnájpert...Remélem azt a német 8évest aki beszél-hozzá nem fogja faszos képekkel megrontani.
ps-ben van rásegtés a célzásban,de valszeg ezt csak összezavarja az újszászibokasnájpert...Remélem azt a német 8évest aki beszél-hozzá nem fogja faszos képekkel megrontani.
Feb 18, 2018 11:29:14
vastaps
Feb 18, 2018 11:32:13
nem nézem a szarodat sodesz, szar vagy. fogadd el.
Feb 18, 2018 11:32:13
moshe dayan
(
x2)
Feb 18, 2018 11:33:26
x2)
MUSZTEN
...
ÖÖÖ...
...
HERAUSZGÉEN
ez a világ fitymája hogyan beszélhet a melócsában? :DDD
...
ÖÖÖ...
...
HERAUSZGÉEN
ez a világ fitymája hogyan beszélhet a melócsában? :DDD
sodika
Feb 18, 2018 11:35:07
reggel van, haggyá' má'
Feb 18, 2018 11:35:07
moshe dayan
(
x2)
Feb 18, 2018 11:40:09
x2)
küldött neked valamit a kisgyerek. illik megköszönni te féreg.
(nem úgy ahogy gondolod te beteg állat)
vastaps
Feb 18, 2018 11:40:50
reggel van, haggyá' má'
Dél van badzmeg mindjárt, reggel tudod mikor volt 7kor amikor kelnek a gyereke. Csak hát neked nincs mert még nővel sem voltál sose. HÍVD FEL YÁZIT!
Feb 18, 2018 11:40:50
Főnökúr
Feb 18, 2018 11:43:17
reggel van, haggyá' má'
Munkára, kókler!!! Feb 18, 2018 11:43:17
sodika
Feb 18, 2018 11:54:58
Dél van badzmeg mindjárt, reggel tudod mikor volt 7kor amikor kelnek a gyereke.
Feb 18, 2018 11:54:58
xray
(
x21)
Feb 18, 2018 11:55:14
x21)
küldött neked valamit a kisgyerek. illik megköszönni te féreg.
hálátlan féreg, sosem köszön meg semmit. az apjának küldött ajándékot a mai napig sem köszönte meg
töppedt buzigolyók
Feb 18, 2018 12:03:07
Figyelsz te rám egyáltalán? Nem "ingyen", átalány.
Nincs vízóra. És tudom át, hogy ez kurva ritka.
Ezért is becsülöm meg ezt a helyet.
Mert máshol valszeg lenne, attól meg agyfaszt kapnék.
Hamburgban is agyfaszt kaptam a "drága a melegvíz" baszogatáson. Amíg nincs olyan dolog, ami felbassza az agyam: vita a melegvízen, és vita az éjszakai mászkálásomon, addig minden rendben van nekem.
Mindenhol minden konfliktus ebből a kettőből adódott korábban, és itt egyikkel sincs vita, egyikbe sincs belepofázás.
Nincs vízóra. És tudom át, hogy ez kurva ritka.
Ezért is becsülöm meg ezt a helyet.
Mert máshol valszeg lenne, attól meg agyfaszt kapnék.
Hamburgban is agyfaszt kaptam a "drága a melegvíz" baszogatáson. Amíg nincs olyan dolog, ami felbassza az agyam: vita a melegvízen, és vita az éjszakai mászkálásomon, addig minden rendben van nekem.
Mindenhol minden konfliktus ebből a kettőből adódott korábban, és itt egyikkel sincs vita, egyikbe sincs belepofázás.
depressziós SoDi a sodi, aki nem tud aludni éjszaka. Nappal pedig egy mosott szar. Hamarosan kirúgott Sodi lesz asodi.
Feb 18, 2018 12:03:07
vastaps
Feb 18, 2018 12:03:59
Mert mi lesz? Ne irjal tobbet ide.
Feb 18, 2018 12:03:59
töppedt buzigolyók
Feb 18, 2018 12:07:00
A budai lakásom jelentette különbözet árán vagy Újszászon, úgyhogy nem hogy kifosztottam, de nekem köszönheti a lakhatását, ha úgy vesszük.
És ilyen rendes vagyok, hogy azt mondom: üsse kő, ez már így esett.
na stream, csá
És ilyen rendes vagyok, hogy azt mondom: üsse kő, ez már így esett.
na stream, csá
Szavak nincsenek rá, hogy mennyire megvetlek, te féreg.
Feb 18, 2018 12:07:00
egy néző
Feb 18, 2018 12:08:49
Mi a program mára Egynadrágos?
Feb 18, 2018 12:08:49
töppedt buzigolyók
Feb 18, 2018 12:10:22
Tehát Hamburg után kurvára felfogom, mekkora kincs az olyan összekomfort, ahol nincs semmiféle mérőóra. Amikor beköltöztem, még a fűtésen se volt, de azóta sajnos raktak rá.
Viszont kitapasztaltuk, hogy a szobám esetében szarni lehet erre, mert nálam a fűtőfelület több mint fele a fűtőtesten kívül van, így a fűtőtest simán lehet letererve tartva, akkor is van stabil 23 fok a szobámban, miközben kint fagypont.
Szóval így még olcsóbb is lesz, mert a mérő nem mér semmit, de mégis kapok elég fűtést a nagy házi közösből ahhoz, hogy 23 fok legyen.
Ez is kurva nagy kincs. :)
Viszont kitapasztaltuk, hogy a szobám esetében szarni lehet erre, mert nálam a fűtőfelület több mint fele a fűtőtesten kívül van, így a fűtőtest simán lehet letererve tartva, akkor is van stabil 23 fok a szobámban, miközben kint fagypont.
Szóval így még olcsóbb is lesz, mert a mérő nem mér semmit, de mégis kapok elég fűtést a nagy házi közösből ahhoz, hogy 23 fok legyen.
Ez is kurva nagy kincs. :)
Ez az úgynevezett "társasházi élősködő" kvintesszenciája. Nálunk is vannak ilyenek, akik rendszeresen ellene szavaznak a vízóra felszerelésének meg az egyéni mérős fűtésnek, mert nekik jobb, ha a közösből többet használva fizetnek ugyanannyit, mintha felelősséget kéne vállalni a saját fogyasztásért. Tipikus fehércigány mentalitás.
Feb 18, 2018 12:10:22
Fakenguru
(
x5)
Feb 18, 2018 12:20:05
x5)
Mennyire jo, hogy a kozvetites alatt nincs hetytetyezes, mert nem mer megszolalni nemetul. :)
Hát azért hetyetye.
sodika
Feb 18, 2018 12:23:25
Ez az úgynevezett "társasházi élősködő" kvintesszenciája.
Ők biztos azon röhögtek, hogy kibasztak velünk a mérőkkel, én meg azon, hogy szart sem ér a kuzva mérőjük. És mindenki röhögött valamin. Ez az élet.
Feb 18, 2018 12:23:25
sodika
Feb 18, 2018 12:27:41
23 fok stabilan nullára letekert és hideg fűtőtest mellett, miközben kint fagypont van, nem rossz. Mellette mérő nélküli melegvíz. És mindezt 400 euróért, jó helyen. Közben a főbérlő néha főz jókat. Nem hiába nem költözök ám el.
Feb 18, 2018 12:27:41
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 18, 2018 12:31:58
x2)
Igazi retkes fehércigány vagy, Endre.
Főnökúr
Feb 18, 2018 12:33:05
23 fok stabilan
mivan, beragadt a lemez? Ki a faszt érdekel? De azért írd le még néhányszor, te debil. Feb 18, 2018 12:33:05
sodika
Feb 18, 2018 12:34:52
Igazi retkes fehércigány vagy, Endre.
Csak a vitálkat nem szeretem. És tudom, hogy egyébként vita van a lakótársakkal a vizen meg a fűtésen. Így itt most nincs.
Feb 18, 2018 12:34:52
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 18, 2018 12:36:08
x2)
sodika
Feb 18, 2018 12:37:07
Az nem fehércigánykodás, ha szereted úgy megélni a hétköznapi kényelmet, hogy közben nem kell folyton vitákat folytatnod azon mindenféle seggfejjel, hogy jaj, mennyibe kerül az.
Az egyszerűen kényelemszeretet, és a nyugalom szeretete.
Az egyszerűen kényelemszeretet, és a nyugalom szeretete.
Feb 18, 2018 12:37:07
-
Feb 18, 2018 12:37:18
Azért nem szereted a vitákat, mert mindig alulmaradsz, becsicskulsz, és fizetsz. Ezért aztán 750 euróba kerül ag albérlet 400 helyett.
Feb 18, 2018 12:37:18
sodika
Feb 18, 2018 12:37:31
Feb 18, 2018 12:37:31
sodika
Feb 18, 2018 12:38:18
A saját hülyeségem miatt pár ilyen kiadás belefér, mert nem rendszeres. Pont azért tudom fizetni a váratlan kiadásokat, mert a rendszeres kiadásaimat viszonylag alacsonyan tartom.
Feb 18, 2018 12:38:18
-
Feb 18, 2018 12:38:24
23 fok stabilan nullára letekert és hideg fűtőtest mellett, miközben kint fagypont van, nem rossz. Mellette mérő nélküli melegvíz. És mindezt 400 euróért, jó helyen. Közben a főbérlő néha főz jókat. Nem hiába nem költözök ám el.
Feb 18, 2018 12:38:24
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 18, 2018 12:41:02
x2)
sodika
Feb 18, 2018 12:42:48
Akkor ne égjen egy lámpánál több egyszerre.
Feb 18, 2018 12:42:48
sodika
Feb 18, 2018 12:43:53
A kártérítés a tönkretett cuccaiért (szőnyeg és keverő) nem albérlet. Az összetört WC-ülőke ára nem albérlet. Annak a plusz költsége, hogy 23 helyett 28 fokot nyomtam, nem albérlet. Hogy nem feltétlenül rendeltetésszerűen használom a tévéjét, nem albétlet.
Feb 18, 2018 12:43:53
-
Feb 18, 2018 12:44:43
Azok nem kiadások hanem lehúzasok, mert nincs jogi alapjuk. Bemondásra fizetsz balek.
Feb 18, 2018 12:44:43
sodika
Feb 18, 2018 12:45:19
A lényeg, hogy ne legyen faszságokról vita. Tudjak későig akár hangosan stream-elni, vagy bármi mást csinálni, legyen stabilan legalább 23 fok, és senki ne pofázzon bele, meddig fürdök. Ha ez megvan, elégedett vagyok, és ez megvan.
Feb 18, 2018 12:45:19
-
Feb 18, 2018 12:46:12
Milyen keverő?
Feb 18, 2018 12:46:12
-
Feb 18, 2018 12:46:39
Ezek lehúzasok, ennyivel került többe az albérleted.
Feb 18, 2018 12:46:39
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 18, 2018 12:47:16
x2)
Milyen keverő?
Az gondolom heverő akar lenni = kanapé = a kotoréka.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 18, 2018 12:48:05
x2)
A tévéért is fizettél, balek?
sodika
Feb 18, 2018 12:48:39
Berlin egy olyan város, annak ellenére, hogy egész Németországban itt a legnehezebb állást találni (Bajorországban sokkal jobb pörög a gazdaság, ami itt szinte nem létezik, és éppen ezért az egy főre jutó GDP alacsonyabb még a pestinél is), még mindig sokkal könnyebb, mint szállást. Meló mindig akad, szállás annál kevesebb van.
Arról már nem is beszélve, hogy tegnap elborzadtam. BÁRMELYIK IRÁNYBA: délre, nyugatra vagy északra hagyja el az ember a belvárost, Újpest, Kőbánya és nyomokban nyolcker az egész. A gyűrűn belül, illetve nyomokban annak a közvetlen környékén még éppen elviselhető, azon túl Berlin kétharmada kibaszott Mordor. :)
Feb 18, 2018 12:48:39
sodika
Feb 18, 2018 12:49:16
A tévéért is fizettél, balek?
Nem, azoknak majd hétfőn írok végre, hogy fasz a seggükbe, nem 200 euróval tartozom, hanem nullával, és kinyalhatják. Soha nem voltam főbérlő sehol.
Feb 18, 2018 12:49:16
C64korszak
Feb 18, 2018 12:49:56
Rákattintassz jobb alul a tálcán az idő-dátumra, és ott feljön egy ablak, abban a "dátum és időbeállítások módosítása".
Egyébként explorerrel simán működik a finds.org.uk a dátum piszkálása nélkül is.
Először bejön a piros ablak, hogy lejárt a tanusítvány, "továbblépés erre a webhelyre" és onnantól a címsor ugyan piros, de minden megy, keresni is tudtam.
Feb 18, 2018 12:49:56
-
Feb 18, 2018 12:51:12
Eléggé leadtad az igényeket. Így lett a medencés irodából meleg kanapé, a superbéből hidegben villamosra várás, és így fogod lentebb adni a newszászi putrira is hogy csak net legyen a macskaólban. Aztán ha az is elmegy akkor még jó lesz a blahán a húgyos karton papír ahol ugyan úgy azt a lemezt fogod pörgetni milyen jó asodinak mert nem zsebeli ki a többi hajléktalan.
Feb 18, 2018 12:51:12
-
Feb 18, 2018 12:51:53
Bla bla bla. Beismerted, hogy jogi alap nélkül bemondásra fizetsz azaz lehúznak. Balek vagy.
Feb 18, 2018 12:51:53
moshe dayan
(
x2)
Feb 18, 2018 12:52:39
x2)
olyan vagy mint egy kibaszott Monty Python szkeccs, csak nem vagy sem intelligens, sem vicces, sem tanult,sem kameraképes.
Egyedül a szekunder szégyen-faktor az ami te vagy ebből.
moshe dayan
(
x2)
Feb 18, 2018 12:54:05
x2)
Újpest > 23 (!) fok > Fürcsi > Uncsi > Izgi > Melócsá > Vlogvágáscsá > mostutoljárakésikavlog > nnah szhijasztokh >
csak kibaszott mantrázott panelek. ebből állsz.
csak kibaszott mantrázott panelek. ebből állsz.
Alázó atka
Feb 18, 2018 12:56:57
Helyes kobold, csak legyél kemény.
A német adóhivatal majd úgy megbassza a púpodat, hogy a szemed is szikrázni fog. Még kamatot és bírságot is fogsz fizetni, bizony.
Ugyanis a TV adót "háztartásonként" kell fizetni.
Gondolom a festett négus nem teljesen feketén tart albérlőket, vagy máshol értek össze a szálak, így viszont a törvény szerint te egy önálló egyszemélyes háztartás vagy, voltál, leszel mindigis.
(kivéve ha ogre-szexpapival nyilatkoztok, hogy meleg élettársak vagytok, és közös háztartást visztek)
Ezt minden emigrált szerencsétlen félreérti különben, hogy "böböböbö lakásonként kell befizetni" csakhogy az a német szó nem lakás-ingatlant jelent ebben a kontextusban, erről több bírói ítélet is van.
Feb 18, 2018 12:56:57
Főnökúr
Feb 18, 2018 12:59:08
28 fokban aszalódtál???? Te csótány...
Feb 18, 2018 12:59:08
töppedt buzigolyók
Feb 18, 2018 12:59:48
28 fokot csináltál a szobádban? Az infraszaunában van 40 fok, te pöcs, gyakorlatilag bedunsztolod a lakást! Minden élősködő, baktérium, spóra vidáman énekelve szaporodik a szobádban, mert nem is szellőztetsz! Úgy dobnálak ki, hogy a púpod szikrát vet a kövön!
Feb 18, 2018 12:59:48
sodika
Feb 18, 2018 13:00:30
Eléggé leadtad az igényeket.
Mihez képest. 2010-ben elfogadtam, hogy mostantól arról fog szólni az életem, hogy ülök a pátyi kisszobában, nap közben programozgatok, este megnézek valami filmet nCore-ról, és talán minden második-harmadik hétvégén be tudok menni Pestre kamerázni valamiről.
Mindent ehhez képest kell mérni.
Feb 18, 2018 13:00:30
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

még 1 perce van, míg kiúzom a routert!
A WC ülőke megint tiszta húgy volt és felhajtva maradt, már mondtam, hogy ülve pisáljon.
Mfg,
Herr. Shrek
Most vettem észre, hogy egy szelet szalámi a hűtőpolcáról leesett az enyémre.
Ennek következtében fertőtlentő takarításra lesz szükség a polcomon, körülbelül 250 Euro értékben.
Mellékelje a lekbér mellé, bitte.
Mfg,
Herr Shrek