Azt érezném az egészségemen.
Mint 2014-ben is éreztem. (Csak akkor nem tudtam, mitől van.)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ilyen sodi a sodi. Nem ijedős.
téged mindenhova követ a penész, akárhol élsz? Bp,Hamburg, Berlin
Nem, a lényeg, hogy spórolnom kell, mert most rájöttem, hogy ez veszélyes. Annyi tartalékomnak kéne lennie, hogy egy új lakásba költözést vészhelyzet esetén bármikor képes legyen állni.
Pontosan. Meg nem 30-40 eurón múlik semmi.
igen, igen. így tud majd igazi valódi kárt okozni. akár 10 000 euró értékben is!
Vagyis nem nézted meg. Nem baj, majd fizetsz a festésért plusz kétezret.
ha így haladnak a dolgok, akkor ez kb. 2 hónapon belül esedékes.
Oszt miből. Azt ma este megdumáltuk, hogy nem fussa szakira.
Mi magunk megvesszük, ami kell, és közösen megcsináljuk ketten. Oszt valami jelképes módon kárpótlom az idejéért.
Ha ez így lesz, akkor a főbérlőd gyépésebb, mint te...
Leszopod? Csak jelképesen.
leszopod?
Mondjuk eladod a bontatlan fosaidat, amikre elbasztad a pénzed, stb.?
Oszt ketten?
Amikor miatad van?
Gondolod ö is olyan hülye mint te?
te vesszed meg, te csinálod majd meg, fasznyak :)
oszt majd mikor bekukkantasz a kanapé mögé lesz nagy húú meg haaa amikor elő jönnek a penész-dinok és belakják a szobát.
Nézd, még ma este úgy volt, hogy egy hónapon belül, úgyhogy most nem bánkódok, ha elmegy az összeköltség ezer euró közelébe, mert nem Újszász.
És jó, persze, nyilván, hajléktalanszálló lenne, ami itt nem olyan, hogy koszosak a csövesek, mert annak jár, akinek van valami munkaviszonya, de akkor is gáz.
Szóval egy spórolós márciussal még ki tudok egyezni.
Na jó, előkésztem a stream-et, és nyomunk az egérkével.
11 körül
reményeim szerint
csá
O: majd a debillel kifizettetek mindent, es felügyelem, hogy ne okozzon nagyobb kart.
Te: majd debilnek tettettem magam, hogy neki kelljen csinalni, es kiszurom a szemet egy uj szolariummal.
A legyes story utan ez volt az utolso dobasod, nagyon rezeg a lec, pupos!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Márpedig így lesz.
Jó fej, csak tegnap kiakadt.
De lehet, hogy a helyében én is kiakadtam volna, így ez belefér.
Na csá
Majd lefolgalja a kacatjaidat, és ha nem fizetsz, eladja. Abból kijön, nyugi.
Ezért is spórolok picit, hogy baj esetén később legyen pénzem költözni. Most nem lenne.
Ebből is látszik, hogy nem vagy normális...
Mennyit fog szünetelni a flokk a felújítás alatt? :)
Forint, na.
150-200 euró.
Miután rájöttem az utóbbi hónapban, hogy 10-20 ezer forint is nagy pénz, mert nagyon nehezen adják oda még itt Németországban is, megtanultam még azt is nagyon értékelni. :)
Diablo3 stream nem lesz valamikor?
Ha spórolsz nem csak a március lesz szar. Hitelkeret emelés hahó!
Semmit. Épp hogy legalább fasza vlogtéma lesz.
Költséges vlogtéma, de majd látványosra és izgire vágom.
na csá
Mivel kárpótolod? Veszel neki egy doboz bonbont?
Nyugi má' :D
Mesélj neki inkább a 700 ezres fütyiről, meg kérjél tőle vörös szőnyeget!
Te fasz :D
Miután rájöttem az utóbbi hónapban, hogy 10-20 ezer forint is nagy pénz, mert nagyon nehezen adják oda még itt Németországban is, megtanultam még azt is nagyon értékelni. :)
Kivéve új VR játékok. Azok kellenek.
na csá
Mármint egy bonbonkészítő gépet.
Van az is az ágy mögött???
Igen ez az a 700+ fütyit dob be neki az tuti be jönne.
Láttam már ilyet, amikor apám mesélte a haveroknak, hogy ő a magna cum laude minősítésű mérnökdiplomájával egy időben fejlesztőmérnökként dolgozott.
Sodi, milyen az a _magna cum laude minősítésű diploma?
Végül is, a VR játék fontosabb, mint az, hogy ne kelljen a híd alá menned.
Az sodi esetében Magna Cum Load minősítés.
Mert az a sidekick-je.
először hagyja, hogy vmi kárt okozzon, amit meg tud szorozni 10-zel.
Cselesebb ez a főbérlő ennél szerintem.
Ha leesik neki, hogy Endréről már nem tud több pénzt lehúzni (ez esetben jogosan), akkor úgyis kirakja az utcára.
Ez most ugye csak valami szar vicc? Három évvel ezelőtt már egyszer lehúztak ezért 700 Euróval, és azóta sem tanultad meg? Ha van biztos jele annak, hogy fogyatékos vagy, az ez. Bedunsztolod 28 fokra a szobát és bent teregetsz. Gratulálok, feltaláltad az üvegházat te balfasz. MINDEN HÓNAPBAN LEHÚZ A FŐBÉRLŐD :D
Vakolatig le kell verni mindent miattad te faszkalap? :D Trollok: ha ezután sem lesz kibaszva a púpja, az azt jelenti, hogy az ogre vagy kúrja, vagy pedig gazdatest.
Hétköznap éjfélkor? Teljesen hülye vagy?
Holnap melócsá, takarodj aludni.
Ez nem lehúzás. Ez teljesen jogos kártérítési igény.
Tehát önhibádból sikerült közel megoldhatatlan szituációba kerülnöd? Miben fogadunk, hogy szó szerint sírva könyörögtél a főbérlőnek, hogy ne basszon ki, mert nincs pénzed költözni? Volt sírás? Mert ha a 30 napos felmondást akarta, és másnapra enyhült meg, akkor te bizony sírtál neki. Egy szaros WC-deszka meg egy döglött légy miatt fél napig bombáztad péküjjünkki e-mailekkel, de majd a kidobásodat csak sztoikusan tudomásul vetted, ugye? Sírtál?
Ha én lennék a főbérlő, és az albérlőm azt mondaná, hogy az általa elrohasztott padlót meg falat csináljuk meg okosban, saját kezűleg, akkor konkrétan beperelném a gecibe.
Te ezt nem érted. Annyiba fog kerülni a javítás, amennyibe kerül, te meg szépen kifizeted. Ha pedig nem, akkor az ogre elsétál egy ügyvédhez, és kibaszat a putridból, a felújítás és az eljárás költségeit pedig szépen rádveri jogi úton. Te meg vagy elmenekülsz, és utána reménykedsz, hogy nem talál meg, vagy pedig hónapokig-évekig pereskedsz Berlinben. Ezt a helyzetet már így is meg úgy is buktad. Imádkozzál, hogy össze tudj spórolni annyi pénzt az elkövetkező két hónapban, ami fedezi a költségeket.
Hihetetlen, hogy tízből egyszer sem tudtad leírni, hogy Nürnberg.
Legalább végre berlini ügyfédkedhet!
És ezt hogy dumáltad meg? Megígérted neki, hogy leszopod? Mert ha én lennék a főbérlőd, és te magyarázkodnál, hogy nem tudod kifizetni az okozott kárt, csak ennyit meg annyit tudsz adni, úgy baszatnám ki a púpodat az összes cuccoddal együtt, hogy megrokkannál bele. Utolsó fehércigány vagy.
qrva nagyot fogok röhögni, amikor kiderül, hogy egy mukkot nem értettél abból, amit mondott neked... DDDDDDDD
tudod mikor áll le egy főbérlő sk padlót felszedni meg ilyeneket? te vagy a hibás, ő kihívja a szakit, és utána benyújtja neked a számlát
Körbenőtte a döglött legyet. Evidenciákat.
Fölösleges elmagyaráznod neki, egyetemen nem volt tantárgy a "Takarítási alapismeretek 1", Hahó!
Csak a szokásos lehúzós főbérlők. Oma, a néger, az ogre mind ugyanaz az archetípus, nagyon könnyű kiszúrni őket, de sodi nyilván hülye ehhez. Sodi féle gyökerekre utaznak, mert tudják, hogy aki önként vállalja a főbérlővel való együttlakással járó alá-fölé rendeltségi viszonyt az egy szerencsétlen balfasz, akit le lehet húzni. Általában szerződés nélkül kínálnak piaci ár alatt szobákat a saját lakásukban. Aztán, amikor beköltözött és berendezkedett a balek, akkor jönnek a lehúzások és folyamatos baszogatások. Sodinál is látszik, hogy egyre nő az ogre étvágya. Az elején csak tesztelte a reakcióit olyasmikkel, hogy "ne pazarold a vizet, ne told fel a fűtést". Felmérte, rájött, hogy nem mer visszadumálni és be is indult a lehúzáscunami. Vége úgyis az lesz, hogy kibassza, ha már nem tud több lóvét levenni róla.
sodika
Feb 27, 2018 22:47:20
Sodi, a szobában szoktál szellőztetni? A hálózsákos szamárfészked mögött tartottál már penész-checket?
Feb 27, 2018 22:47:20
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 27, 2018 22:47:32
x4)
Azt ugye tudod, hogy a majd mi megcsináljuk nem azt jelenti, hogy o terdel majd a kovon padlozas kozben? Ahogy meglatja mit muvelsz, hivja a szakikat, 3000 felett lesz a vege.
-
Feb 27, 2018 22:48:13
És még hátra van a projektvezető nénis műsor.
Feb 27, 2018 22:48:13
-
Feb 27, 2018 22:48:20
Őrület. Napokon belül kirakhatják a púpját a Wedekindstrasséra, de ő 30 euróért "kisegészes" játékot vesz.
Feb 27, 2018 22:48:20
heavy metal
Feb 27, 2018 22:48:45
-Sodi, a szobában szoktál szellőztetni? A hálózsákos szamárfészked mögött tartottál már penész-checket?
téged mindenhova követ a penész, akárhol élsz? Bp,Hamburg, Berlin
Feb 27, 2018 22:48:45
sodika
Feb 27, 2018 22:48:56
Legalább a szinte havi rendszerességgel érkező újabb károkat megakadályozza.
Most, hogy bevallottad neki, hogy teljesen lenulláztad magad anyagilag, már túl nagy kockázatot jelentesz.
Most, hogy bevallottad neki, hogy teljesen lenulláztad magad anyagilag, már túl nagy kockázatot jelentesz.
Nem, a lényeg, hogy spórolnom kell, mert most rájöttem, hogy ez veszélyes. Annyi tartalékomnak kéne lennie, hogy egy új lakásba költözést vészhelyzet esetén bármikor képes legyen állni.
Feb 27, 2018 22:48:56
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 27, 2018 22:49:09
Simán beutaltathatnád magad valami befekvős elmeintézetbe, és ott lenne szállás és kaja is. Gondolom, a német TB-d még él.
Nincs az a pszichiáter, aki 5 perc után nem állapítaná meg, hogy komoly bajok vannak veled.
Nincs az a pszichiáter, aki 5 perc után nem állapítaná meg, hogy komoly bajok vannak veled.
Feb 27, 2018 22:49:09
sodika
Feb 27, 2018 22:49:23
Feb 27, 2018 22:49:23
vastaps
Feb 27, 2018 22:49:32
nézz csak be penészkirály az ágy mögé!
Feb 27, 2018 22:49:32
heavy metal
Feb 27, 2018 22:49:59
Azt ugye tudod, hogy a majd mi megcsináljuk nem azt jelenti, hogy o terdel majd a kovon padlozas kozben? Ahogy meglatja mit muvelsz, hivja a szakikat, 3000 felett lesz a vege.
igen, igen. így tud majd igazi valódi kárt okozni. akár 10 000 euró értékben is!
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
x4)
Mar most erdemes megtervezni a peroni korutat pizzak utan, a hajlektalan szallon nem foznek majd rad mint herr schrekk. Veletlenul nem a felborogatott, odahanyt sorosuveg hegyecskék peneszesitettek el?
-
Feb 27, 2018 22:50:02
Vagyis nem nézted meg. Nem baj, majd fizetsz a festésért plusz kétezret.
Feb 27, 2018 22:50:02
New Saxony, Hungary
Feb 27, 2018 22:50:51
Ne sírj Sodika! Nem foglak bántani! Biztos vagyok benne, hogy jól összebarátkozunk!
;)
;)
Feb 27, 2018 22:50:51
heavy metal
Feb 27, 2018 22:51:01
sodilegnagyobbrajongojaLegalább a szinte havi rendszerességgel érkező újabb károkat megakadályozza.
Feb 27, 2018 22:51:01
sodika
Feb 27, 2018 22:51:09
Azt ugye tudod, hogy a majd mi megcsináljuk nem azt jelenti, hogy o terdel majd a kovon padlozas kozben? Ahogy meglatja mit muvelsz, hivja a szakikat
Mi magunk megvesszük, ami kell, és közösen megcsináljuk ketten. Oszt valami jelképes módon kárpótlom az idejéért.
Feb 27, 2018 22:51:09
Schlingloff Sándor
Feb 27, 2018 22:52:45
Megjelent legújabb letölthető PDF-em, a címe "Padlófektetés hülyéknek".
Most akciós, 50% kedvezménnyel csak 100 euró!
Most akciós, 50% kedvezménnyel csak 100 euró!
Feb 27, 2018 22:52:45
Fekete bikapata
Feb 27, 2018 22:52:46
Feb 27, 2018 22:52:46
-
Feb 27, 2018 22:52:54
Leszopod? Csak jelképesen.
Feb 27, 2018 22:52:54
heavy metal
Feb 27, 2018 22:53:07
Véjpjofi pjogamozóAzt ugye tudod, hogy a majd mi megcsináljuk nem azt jelenti, hogy o terdel majd a kovon padlozas kozben? Ahogy meglatja mit muvelsz, hivja a szakikat
leszopod?
Feb 27, 2018 22:53:07
New Saxony, Hungary
Feb 27, 2018 22:53:14
Mondjuk eladod a bontatlan fosaidat, amikre elbasztad a pénzed, stb.?
Feb 27, 2018 22:53:14
vastaps
Feb 27, 2018 22:53:32
Oszt ketten?
Amikor miatad van?
Gondolod ö is olyan hülye mint te?
te vesszed meg, te csinálod majd meg, fasznyak :)
oszt majd mikor bekukkantasz a kanapé mögé lesz nagy húú meg haaa amikor elő jönnek a penész-dinok és belakják a szobát.
Feb 27, 2018 22:53:32
sodika
Feb 27, 2018 22:53:45
Nézd, még ma este úgy volt, hogy egy hónapon belül, úgyhogy most nem bánkódok, ha elmegy az összeköltség ezer euró közelébe, mert nem Újszász.
És jó, persze, nyilván, hajléktalanszálló lenne, ami itt nem olyan, hogy koszosak a csövesek, mert annak jár, akinek van valami munkaviszonya, de akkor is gáz.
11 körül
reményeim szerint
csá
Feb 27, 2018 22:53:45
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 27, 2018 22:53:52
x4)
nem vagyok benne biztos, hogy ugyanazt ertitek mi megcsináljuk alatt.Mi magunk megvesszük, ami kell, és közösen megcsináljuk ketten. Oszt valami jelképes módon kárpótlom az idejéért.
O: majd a debillel kifizettetek mindent, es felügyelem, hogy ne okozzon nagyobb kart.
Te: majd debilnek tettettem magam, hogy neki kelljen csinalni, es kiszurom a szemet egy uj szolariummal.
sodika
Feb 27, 2018 22:54:23
Márpedig így lesz.
Na csá
Feb 27, 2018 22:54:23
-
Feb 27, 2018 22:54:39
Majd lefolgalja a kacatjaidat, és ha nem fizetsz, eladja. Abból kijön, nyugi.
Feb 27, 2018 22:54:39
sodika
Feb 27, 2018 22:55:12
Ezért is spórolok picit, hogy baj esetén később legyen pénzem költözni. Most nem lenne.
Feb 27, 2018 22:55:12
Fekete bikapata
Feb 27, 2018 22:55:43
11 körül
reményeim szerint
csá
11 körül
reményeim szerint
csá
Ebből is látszik, hogy nem vagy normális...
Feb 27, 2018 22:55:43
heavy metal
Feb 27, 2018 22:55:44
Sodi lehet, hogy le kellene szopnod, vagy hagynod, hogy megdugjon Herr Shreck. Sok benne a tesztoszteren, segíts neki levezetni a feszültséget.
Feb 27, 2018 22:55:44
sodika
Feb 27, 2018 22:55:49
Na, megyek egérkéset játszani
Lehet nézni mindjárt (reményeim szernt)
csá
csá
Feb 27, 2018 22:55:49
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 27, 2018 22:56:05
x4)
Gyorsan bontogasd fel a jatekaidat sodi, nehogy teljes aron tudja eladni oket! Holnap mar uj zar lesz az ajton, es keso lesz.
-
Feb 27, 2018 22:56:08
vs Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Dec 20, 2017 01:15:26 Válasz vote up vote down (0)Forint, na.
150-200 euró.
Feb 27, 2018 22:56:08
vastaps
Feb 27, 2018 22:56:10
11 körül
reményeim szerint
csá
11 körül
reményeim szerint
csá
Diablo3 stream nem lesz valamikor?
Feb 27, 2018 22:56:10
-
Feb 27, 2018 22:56:16
Ha spórolsz nem csak a március lesz szar. Hitelkeret emelés hahó!
Feb 27, 2018 22:56:16
sodika
Feb 27, 2018 22:56:48
Semmit. Épp hogy legalább fasza vlogtéma lesz.
Költséges vlogtéma, de majd látványosra és izgire vágom.
na csá
Feb 27, 2018 22:56:48
-
Feb 27, 2018 22:56:52
Márpedig így lesz.
Na csá
Na csá
Feb 27, 2018 22:56:52
New Saxony, Hungary
Feb 27, 2018 22:57:13
Márpedig így lesz.
Na csá
Na csá
Feb 27, 2018 22:57:13
sodika
Feb 27, 2018 22:57:25
na csá
Feb 27, 2018 22:57:25
-
Feb 27, 2018 22:57:43
Mármint egy bonbonkészítő gépet.
Feb 27, 2018 22:57:43
Schrekk
Feb 27, 2018 22:58:19
A konyhára is ráférne egy tavaszi festés.
Feb 27, 2018 22:58:19
Fekete bikapata
Feb 27, 2018 22:58:21
Na, megyek egérkéset játszani
csá
csá
Van az is az ágy mögött???
Feb 27, 2018 22:58:21
Ned Stark
Feb 27, 2018 22:58:26
NEUSACHSEN IS COMING!
Feb 27, 2018 22:58:26
vastaps
Feb 27, 2018 22:58:36
Jó kis flokk téma lesz tényleg.
Magyarósinak is mint ha lenne erről valamilyen meg Casey Neistat-nak is volt ilyen napiflokkja amikor berohasztott valamit és penészes lett fél newyork tényleg.
te barom
Magyarósinak is mint ha lenne erről valamilyen meg Casey Neistat-nak is volt ilyen napiflokkja amikor berohasztott valamit és penészes lett fél newyork tényleg.
te barom
Feb 27, 2018 22:58:36
vastaps
Feb 27, 2018 22:59:39
Igen ez az a 700+ fütyit dob be neki az tuti be jönne.
Feb 27, 2018 22:59:39
heavy metal
Feb 27, 2018 23:00:17
Sodi miért követ téged a penész?
Feb 27, 2018 23:00:17
-
Feb 27, 2018 23:00:28
Sodi mit saccolsz, a jövő hónapban mivel fog lehúzni a főbérlő? A lakás statikája rendben van vagy egy oszlop hiányzik azért? 3000 euróból kijön az is.
Feb 27, 2018 23:00:28
-
Feb 27, 2018 23:00:39
Láttam már ilyet, amikor apám mesélte a haveroknak, hogy ő a magna cum laude minősítésű mérnökdiplomájával egy időben fejlesztőmérnökként dolgozott.
Feb 27, 2018 23:00:39
-
Feb 27, 2018 23:01:15
na csá
na csá
Végül is, a VR játék fontosabb, mint az, hogy ne kelljen a híd alá menned.
Feb 27, 2018 23:01:15
Fekete bikapata
Feb 27, 2018 23:01:46
Ez kibaszottul gáz 36 évesen, ráadásul nem először...
Lejáratod a magyarokat, Recskás!
Feb 27, 2018 23:01:46
New Saxony, Hungary
Feb 27, 2018 23:01:59
Az sodi esetében Magna Cum Load minősítés.
Feb 27, 2018 23:01:59
-
Feb 27, 2018 23:02:09
Van a főbérlőnek kocsija? Egy garázs azért kellene a verdának. Áprilisban kifizetteti veled.
Feb 27, 2018 23:02:09
-
Feb 27, 2018 23:02:49
Sodi miért követ téged a penész?
Mert az a sidekick-je.
Feb 27, 2018 23:02:49
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 27, 2018 23:03:02
x4)
Ez kibaszottul gáz 36 évesen, ráadásul nem először...
dehogy, jo hirunket kelti a vilagban. Andi, hamburg, oma, shrekk, defshop. Lejáratod a magyarokat, Recskás!
Fekete bikapata
Feb 27, 2018 23:04:55
Egyébként igazad van, Sodó; tényleg jó fej ez a főbérlő! :)
Feb 27, 2018 23:04:55
vastaps
Feb 27, 2018 23:19:10
Herr Schreck nem engedelyezte a live-ot.
Feb 27, 2018 23:19:10
Egy néző
Feb 27, 2018 23:22:59
Utolsó évad címadó verseny lesz?
Menekülő vlog különkiadás.
Pupsachs coming: TAOT or die.
Menekülő vlog különkiadás.
Pupsachs coming: TAOT or die.
Feb 27, 2018 23:22:59
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 27, 2018 23:29:31
Ugye emlékeznek a trollok, hogy a Kolosy téri kiűzetést követően is komoly felújítási munkák zajlottak az irodában?
Vajon miért?
Vajon miért?
Feb 27, 2018 23:29:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 27, 2018 23:32:30
x38)
Penészmanó, mennyire vagy vérprofi lakásfelújításban? Szerinted hány perc után fog szakikat hívni és kinyúzni belőled a pénzt rá? 5? 10?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
heavy metal
Feb 27, 2018 23:33:04
Penészmanó, mennyire vagy vérprofi lakásfelújításban? Szerinted hány perc után fog szakikat hívni és kinyúzni belőled a pénzt rá? 5? 10?
Feb 27, 2018 23:33:04
Alázó atka
Feb 27, 2018 23:33:39
Rothad a lakás,
rothad a ház
belülről rohasztja sneci elvtárs!
Nem más figura ez,
ő a penészkobold
aki 700ezer fügyivel
mindent megold
Egy nadrágos kobold,
ez a retard sneci
körülötte terjeng
iszonyatos büdi
Fügyizés a kádban
és a télikertben
a gusztustalan kobold
ideoda cseppen
Iszonyú aroma
oszló testek bűze
a még eleven snecit
csak ez lengi körbe
Belül kívül szennyes
gennyes és keléses
gusztustalan teste
talán rákos, éces?
Koraősz a haja
a korpától mákos,
csomókban hullik is,
talán tényleg rákos?
Kit érdekel mindez,
legyen játék, móka
az ernyedt fügyikét
két marokra fogja
rothad a ház
belülről rohasztja sneci elvtárs!
Nem más figura ez,
ő a penészkobold
aki 700ezer fügyivel
mindent megold
Egy nadrágos kobold,
ez a retard sneci
körülötte terjeng
iszonyatos büdi
Fügyizés a kádban
és a télikertben
a gusztustalan kobold
ideoda cseppen
Iszonyú aroma
oszló testek bűze
a még eleven snecit
csak ez lengi körbe
Belül kívül szennyes
gennyes és keléses
gusztustalan teste
talán rákos, éces?
Koraősz a haja
a korpától mákos,
csomókban hullik is,
talán tényleg rákos?
Kit érdekel mindez,
legyen játék, móka
az ernyedt fügyikét
két marokra fogja
Feb 27, 2018 23:33:39
xray
(
x21)
Feb 27, 2018 23:42:11
x21)
"Magna cum laude (Nagy dicsérettel) fokozatot Magyarországon a szokásjog alapján a hittudomány területén a Hittudományi Karok továbbra is odaítélhetik (pl. Debreceni Református Hittudományi Egyetem; Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kara)."
recskás,apád csak nem rabbiképzőt végzett?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
recskás,apád csak nem rabbiképzőt végzett?
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 27, 2018 23:48:15
Cselesebb ez a főbérlő ennél szerintem.
Ha leesik neki, hogy Endréről már nem tud több pénzt lehúzni (ez esetben jogosan), akkor úgyis kirakja az utcára.
Feb 27, 2018 23:48:15
sodika
Feb 27, 2018 23:50:48
Itt a mai stream:
www.youtube.com/watch?v=T0zDnOLZuis
www.youtube.com/watch?v=T0zDnOLZuis
Feb 27, 2018 23:50:48
töppedt buzigolyók
Feb 27, 2018 23:53:57
Nem. Penész. Hülye voltam és szellőztetés nélkül teregettem.
Majd reggel jön a videó, amiben mesélek.
Majd reggel jön a videó, amiben mesélek.
Ez most ugye csak valami szar vicc? Három évvel ezelőtt már egyszer lehúztak ezért 700 Euróval, és azóta sem tanultad meg? Ha van biztos jele annak, hogy fogyatékos vagy, az ez. Bedunsztolod 28 fokra a szobát és bent teregetsz. Gratulálok, feltaláltad az üvegházat te balfasz. MINDEN HÓNAPBAN LEHÚZ A FŐBÉRLŐD :D
Feb 27, 2018 23:53:57
xray
(
x21)
Feb 27, 2018 23:55:00
x21)
sneci, őrületes téma lesz a flokknak a felújítás.
kezdve a parketta megvásárlással, hazaszállíttatás, mivel nincs kocsitok, szintén pénzbe kerül. ja és szigetelés a parketta alá, szerszámok: például fűrész, stb. felszeded a régit és hova fogod rakni, mert nem baszhatod a ház elé. tehát el kell szállíttatni.
kezdheted a pdf-ek letöltését és ismerve a kézügyességedet, ebből hónapokig tartó röhögés lesz.
kezdve a parketta megvásárlással, hazaszállíttatás, mivel nincs kocsitok, szintén pénzbe kerül. ja és szigetelés a parketta alá, szerszámok: például fűrész, stb. felszeded a régit és hova fogod rakni, mert nem baszhatod a ház elé. tehát el kell szállíttatni.
kezdheted a pdf-ek letöltését és ismerve a kézügyességedet, ebből hónapokig tartó röhögés lesz.
xray
(
x21)
Feb 27, 2018 23:55:49
x21)
egyáltalán hogy vette észre schreck, hogy penész van nálad?
töppedt buzigolyók
Feb 27, 2018 23:56:05
Nem konkrét összeggel, mondtam neki, hogy hozzom ki olcsón. A laminált padlót például ne szakemberrel cseréltessük ki a télikertemben, mert azt egyszerűen nem tudom megfizetni, hanem nyomjuk ketten kézzel.
Mindegy.
Mindegy.
Vakolatig le kell verni mindent miattad te faszkalap? :D Trollok: ha ezután sem lesz kibaszva a púpja, az azt jelenti, hogy az ogre vagy kúrja, vagy pedig gazdatest.
Feb 27, 2018 23:56:05
-
Feb 27, 2018 23:57:54
Itt a mai stream:
youtube.com/watch?v=T0zDnOLZuis
youtube.com/watch?v=T0zDnOLZuis
Hétköznap éjfélkor? Teljesen hülye vagy?
Holnap melócsá, takarodj aludni.
Feb 27, 2018 23:57:54
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 28, 2018 00:00:16
MINDEN HÓNAPBAN LEHÚZ A FŐBÉRLŐD :D
Ez nem lehúzás. Ez teljesen jogos kártérítési igény.
Feb 28, 2018 00:00:16
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 00:00:23
Konkrétan annak elkerülése érdekében azért mindent megteszek, hogy az újszászi kocsmában meséljem valamelyik alkoholistának, hogy képzelje, én régebben Berlinben volta programozó. :-)))
Merthogy 1-1500 eurónál többet nem tudnék kiszorítani költözésre, annyiból meg nem lehet megoldani egy költözést egy új lakásba, kaucióval együtt. 300-450 ezer forintból nagyjából egy Újszászra menekülést tudnék csak kihozni
Merthogy 1-1500 eurónál többet nem tudnék kiszorítani költözésre, annyiból meg nem lehet megoldani egy költözést egy új lakásba, kaucióval együtt. 300-450 ezer forintból nagyjából egy Újszászra menekülést tudnék csak kihozni
Tehát önhibádból sikerült közel megoldhatatlan szituációba kerülnöd? Miben fogadunk, hogy szó szerint sírva könyörögtél a főbérlőnek, hogy ne basszon ki, mert nincs pénzed költözni? Volt sírás? Mert ha a 30 napos felmondást akarta, és másnapra enyhült meg, akkor te bizony sírtál neki. Egy szaros WC-deszka meg egy döglött légy miatt fél napig bombáztad péküjjünkki e-mailekkel, de majd a kidobásodat csak sztoikusan tudomásul vetted, ugye? Sírtál?
Feb 28, 2018 00:00:23
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 00:05:16
Nem tud. Közölve van vele, hogy gondolkodjunk saját kezű és olcsó megoldásban, mert ezer euró fölé nem tudok menni, ha megszakadok, akkor sem. (1500-ig max. ugye, az a kb. 1000 eurónak megfelel.)
Ha én lennék a főbérlő, és az albérlőm azt mondaná, hogy az általa elrohasztott padlót meg falat csináljuk meg okosban, saját kezűleg, akkor konkrétan beperelném a gecibe.
Feb 28, 2018 00:05:16
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 00:12:43
Valamennyi jelképes jár neki az idejéért, persze, de közölve van, hogy alapanyagárral együtt ezer euró alatt kell maradnunk, mert ennyire vagyok most képes extra kiadásként.
Te ezt nem érted. Annyiba fog kerülni a javítás, amennyibe kerül, te meg szépen kifizeted. Ha pedig nem, akkor az ogre elsétál egy ügyvédhez, és kibaszat a putridból, a felújítás és az eljárás költségeit pedig szépen rádveri jogi úton. Te meg vagy elmenekülsz, és utána reménykedsz, hogy nem talál meg, vagy pedig hónapokig-évekig pereskedsz Berlinben. Ezt a helyzetet már így is meg úgy is buktad. Imádkozzál, hogy össze tudj spórolni annyi pénzt az elkövetkező két hónapban, ami fedezi a költségeket.
Feb 28, 2018 00:12:43
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 00:16:45
Mint egy náci Nürnbernben...
Szerintem bárki a világon Németországon kívül a bíróságra gondol. Úgy néz ki, pont a németek kivételek.
Tehát Kaufmann is.
Kaufmann - És ugye ilyen nincs, hogy visszamenőleges hatályú törvénykezés.
SoDI - Nürgberg.
Kaufmann - Jó, de az is egyszeri kivétel volt.
Tök evidens, hogy ezt mindenki vágja. És ugyanarra gondol.
Érdekes, hogy ezek szerint kivéve ha német az illető. :DDDD
Szerintem bárki a világon Németországon kívül a bíróságra gondol. Úgy néz ki, pont a németek kivételek.
Tehát Kaufmann is.
Kaufmann - És ugye ilyen nincs, hogy visszamenőleges hatályú törvénykezés.
SoDI - Nürgberg.
Kaufmann - Jó, de az is egyszeri kivétel volt.
Tök evidens, hogy ezt mindenki vágja. És ugyanarra gondol.
Érdekes, hogy ezek szerint kivéve ha német az illető. :DDDD
Hihetetlen, hogy tízből egyszer sem tudtad leírni, hogy Nürnberg.
Feb 28, 2018 00:16:45
Biztatási kár
Feb 28, 2018 00:18:22
Legalább végre berlini ügyfédkedhet!
Feb 28, 2018 00:18:22
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 00:18:30
Nincs. Pont az, hogy nincs.
Varázsolni nem tudok.
Úgyhogy meg van dumálva, hogy szakembert erre nem tudunk hívni, mert annyi pénz nincs. Ezt majd ki ketten oldjuk meg, saját kézzel, mert az jön ki olcsón.
Varázsolni nem tudok.
Úgyhogy meg van dumálva, hogy szakembert erre nem tudunk hívni, mert annyi pénz nincs. Ezt majd ki ketten oldjuk meg, saját kézzel, mert az jön ki olcsón.
És ezt hogy dumáltad meg? Megígérted neki, hogy leszopod? Mert ha én lennék a főbérlőd, és te magyarázkodnál, hogy nem tudod kifizetni az okozott kárt, csak ennyit meg annyit tudsz adni, úgy baszatnám ki a púpodat az összes cuccoddal együtt, hogy megrokkannál bele. Utolsó fehércigány vagy.
Feb 28, 2018 00:18:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 28, 2018 00:20:47
x38)
Kezdj el PDF-eket olvasgatni a vakolókanál és a smirgli használatáról, ha nem akarsz a metróalagútban aludni. Kurvanagy, ahogy egyszerre fog minden összedőlni körülötted. Lesz idegösszeroppanásocska? Ugye lesz, nagyon várom!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
jiddise máme
(
x11)
Feb 28, 2018 00:25:37
x11)
qrva nagyot fogok röhögni, amikor kiderül, hogy egy mukkot nem értettél abból, amit mondott neked... DDDDDDDD
tudod mikor áll le egy főbérlő sk padlót felszedni meg ilyeneket? te vagy a hibás, ő kihívja a szakit, és utána benyújtja neked a számlát
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 00:26:07
egyáltalán hogy vette észre schreck, hogy penész van nálad?
Körbenőtte a döglött legyet. Evidenciákat.
Feb 28, 2018 00:26:07
Biztatási kár
Feb 28, 2018 00:26:26
Ez a göthös életében nem végzett fizikai munkát, még a monitorját is Veja néni cipelte neki. Nagy show lesz erről a flog.
Feb 28, 2018 00:26:26
kismocsok
Feb 28, 2018 00:28:31
Teljes szívből köszönöm az Univerzumnak, hogy a nagypofájú asodit megint móresre tanította.
Nemibeteg kurva, meg móresre tanítás?
Nesze, köcsög!
Btw, barátnőm holnap megy Berlinbe, de már figyelmeztettem, hogy ha véletlenül összefut snecivel messzire kerülje el, mert ha megérinti egyből bepenészedik.
Nemibeteg kurva, meg móresre tanítás?
Nesze, köcsög!
Btw, barátnőm holnap megy Berlinbe, de már figyelmeztettem, hogy ha véletlenül összefut snecivel messzire kerülje el, mert ha megérinti egyből bepenészedik.
Feb 28, 2018 00:28:31
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 00:36:24
Endre, miért olyan nagy etvasz naponta 2x 5 percet szellőztetni? Miért nem bírja el a púpod azt, hogy hetente alaposan kitakarítsd azt a 10 négyzetmétert? Inkább kifizetsz 1000 Eurót? Fogadok, hogy egy 50-esből ki tudtad volna takaríttatni egy bejárónővel akár.
Feb 28, 2018 00:36:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 28, 2018 00:48:47
x38)
Ezt tanulta otthon a többdiplomás szüleitől. A cica bevitte a koszt. Meg a penészt. Ilyen SoDI a SoDI!
New Saxony, Hungary
Feb 28, 2018 00:49:44
Endre, miért olyan nagy etvasz naponta 2x 5 percet szellőztetni? Miért nem bírja el a púpod azt, hogy hetente alaposan kitakarítsd azt a 10 négyzetmétert? Inkább kifizetsz 1000 Eurót? Fogadok, hogy egy 50-esből ki tudtad volna takaríttatni egy bejárónővel akár.
Fölösleges elmagyaráznod neki, egyetemen nem volt tantárgy a "Takarítási alapismeretek 1", Hahó!
Feb 28, 2018 00:49:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 28, 2018 00:53:46
x38)
A melóban a többiek szívták meg a legjobban ezt a penész-sztorit... Nem lesz ebből új nadrág, marad az áporodott, penészes, száraz geciszag a bolond gyerek boxa körül.
-
Feb 28, 2018 01:11:11
juhuu vegre kiderul, hogy birja sneci hata a fizikai munkat.
aztan kibassza a foberlo, mert mert kontar munkat vegez a sodi, es draga panzen kell majd szakembert hivni. viszont ez sem baj, mert erdekes tema lesz a flokkba a berlini hajlektalanszalo kritikak. juhuu
aztan kibassza a foberlo, mert mert kontar munkat vegez a sodi, es draga panzen kell majd szakembert hivni. viszont ez sem baj, mert erdekes tema lesz a flokkba a berlini hajlektalanszalo kritikak. juhuu
Feb 28, 2018 01:11:11
Elsőéves
(
x3)
Feb 28, 2018 02:00:54
x3)
Ez annyira vicces, hogy mindig akkor bassza pofán az élet, amikor a legnagyobb az arca. :D
700.000, amivel Herr Schreck lehúzza
Fütyi, amit még a swingerklubban sem tud használni
Élet, amit eltékozol bontatlan PS4 játékokra
Adósság, amit több államban is halmoz
Autiködös-kártyavár, ami előbb utóbb rá fog dőlni, több irányból is.
Fogsz te még engem rajongással szopni
700.000, amivel Herr Schreck lehúzza
Fütyi, amit még a swingerklubban sem tud használni
Élet, amit eltékozol bontatlan PS4 játékokra
Adósság, amit több államban is halmoz
Autiködös-kártyavár, ami előbb utóbb rá fog dőlni, több irányból is.
A nagy szopás
Feb 28, 2018 05:18:21
Akkor sem esett le, hogy Herr Schreck szopat amikor mondta, hogy csak és kizárólag az OBI-ból hajlandó parkettát vásároltatni veled?
Feb 28, 2018 05:18:21
-
Feb 28, 2018 05:28:48
Készül a flokk ragyás,péntek négy indulhatunk ez szház szházalék?
Feb 28, 2018 05:28:48
Densie
Feb 28, 2018 05:33:08
Az ogre nem áll valamilyen kapcsolatban véletlenül Omáékkal? Kísértetiesen hasonló módszerekkel operálnak, ha Sneci lehúzásáról van szó.
Csak a szokásos lehúzós főbérlők. Oma, a néger, az ogre mind ugyanaz az archetípus, nagyon könnyű kiszúrni őket, de sodi nyilván hülye ehhez. Sodi féle gyökerekre utaznak, mert tudják, hogy aki önként vállalja a főbérlővel való együttlakással járó alá-fölé rendeltségi viszonyt az egy szerencsétlen balfasz, akit le lehet húzni. Általában szerződés nélkül kínálnak piaci ár alatt szobákat a saját lakásukban. Aztán, amikor beköltözött és berendezkedett a balek, akkor jönnek a lehúzások és folyamatos baszogatások. Sodinál is látszik, hogy egyre nő az ogre étvágya. Az elején csak tesztelte a reakcióit olyasmikkel, hogy "ne pazarold a vizet, ne told fel a fűtést". Felmérte, rájött, hogy nem mer visszadumálni és be is indult a lehúzáscunami. Vége úgyis az lesz, hogy kibassza, ha már nem tud több lóvét levenni róla.
Feb 28, 2018 05:33:08
-
Feb 28, 2018 05:35:17
Már ma el kell kezdened jengyelelni a flokkot ha időben ki akarod tenni.
Feb 28, 2018 05:35:17
moshe dayan
(
x2)
Feb 28, 2018 05:37:20
x2)
en vegigneztem, es orom latni a hehereszos sajat maga gyozkodeset es kozben szenved szenved szenved, majdnem sir
minden pillanata kincs, kiveve amikor kozel hajol es belatni a pofajaba
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
minden pillanata kincs, kiveve amikor kozel hajol es belatni a pofajaba
Józan Becsület
(
x2)
Feb 28, 2018 05:40:14
x2)
elég csak hallgatni! oooh, ahogy kifuttatja oda, hogy majd a hidegburkolós vlog feliratkozói kárpótolják!! hódmezővásárhely is jó adag kárörömöt szállított, de recskaboy felfújta a tejszínhabot a tortára!
pfuj bazmeg, ez de undorító kép lett!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
pfuj bazmeg, ez de undorító kép lett!
-
Feb 28, 2018 05:42:38
Vagy Vera néni küldött egy levelet Herr Schrekk úrnak amiben aggódott sodi tüdőcskéjének egészsége miatt és felhívta a figyelmet a múltbéli penészproblémákra. Feb 28, 2018 05:42:38
Andi
Feb 28, 2018 05:46:18
Egyik legjobb barátnőm, aki hobbiszinten boszorkánykodik is, nagyon félt engem, de remélem, hogy nem ezzel a beszélgetéssel vonzottuk be a bajt:
- Elmész vele randizni?
- Igen.
- Hát jó. Egye penész.
- Elmész vele randizni?
- Igen.
- Hát jó. Egye penész.
Feb 28, 2018 05:46:18
moshe dayan
(
x2)
Feb 28, 2018 05:46:50
x2)
és mindegn egyes közelhajolásnál beleböfög a kamerába. a számba okádok ettöl a féregtöl
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Danke Herr SoDI
Feb 28, 2018 05:47:21
Feb 28, 2018 05:47:21
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 28, 2018 06:59:34
SoDI beszól: spótolós [sic!] március jön, de vlog az lesz. :-) (2018.02.28)
www.youtube.com/watch?v=tInLz4XchEo
www.youtube.com/watch?v=tInLz4XchEo
Feb 28, 2018 06:59:34
-
Feb 28, 2018 07:13:55
Recskas hogy lehet korulotted elobb v. utobb megjelenik a penesz? Teged fertotleniteni kellene es karatenba zarni min. 1 evre. Koszos vagy.
Feb 28, 2018 07:13:55
Hiénaverő
(
x17)
Feb 28, 2018 07:14:26
x17)
Ideggörcs lájvban, de azért stressznélküli nyugiban kezeli a helyzetet a debil gnóm:
youtu.be/tInLz4XchEo?t=221
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
youtu.be/tInLz4XchEo?t=221
vastaps
Feb 28, 2018 07:16:54
Nincs arrol valami pdf hogy hogyan lehet elkerulni a peneszt?
Feb 28, 2018 07:16:54
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Meg jövő héten VR-os lövökdözős kommandósat.
De ma a kisegérkéssel nyomunk.
Egyébként tegnap a nap idegességemben véletlenül eltörtem az USB elosztómat is, 10 ezer forint értékben ma azt is pótolnom kellett sajnos.