Már túl vagyunk rajta.
Úszás közben is szabyestet hallgat gondolom.
ha vizet ér lába, neki az már úszás.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez egy baromság. Padlót akar veled cseréltetni és tudja, hogy egy beszari, anyagilag kiszolgáltatott kis görcs vagy, aki mindent bevállal, csak ne kelljen költöznie.
Herr Schrecknek a gazdatestje a penészes sodi
Mármint meleg balek.
Meg 700 ezres fizetése, amit meg tud dézsmálni a főbérlő.
* Kis recskafolt itt-ott belefer, ugye sodi?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
azt az installációt a falról le kell szedni, mert mögötte penészkolónia hemzseg. ezt nem mondta neked herr schreck?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
+ ha van küszöb, ajtófélfa, kiugró, beugró, radiátorcső a padlóban sat-sat-sat.
ez bukta, tuti nem tudjátok normálisan lefektetni a padlót!
felnőtt korára recskás a beceneve , amire hallgat is, hahó! A hálózsák a legkisebb gond penészgolyónak.
Nekem is azonnal feltűnt! ;)
na jo, valaki tegyen mar be valami videot, vagy akarmit recsitol, gulitol, hogy kell elkepzelni ezt a helyiseget vagy mit.
forum.sodika.org/index.php?bookmarked=jbkdmsngfdp&pageNo=4528
oldal alján többkép is
ez le van kövezve. Nem laminált. Hazudik a kobold. Más gond van. Ez a penészes ez figyelemelterelés.
gyertyát csöpögtetni a szexkoboldom seggére
esélyes. kivéve ha még durvább az igazság :)
penész likes this
en tervezem, hogy rendszeresen kuldok neki koccintost, sarkanyt meg macskakajat, hatha felno nezetsegben bartoshoz meg herbyhez.
Volt centrifuga-tanszek az egyetemen, zsidó?
Nem lenne ekkora tapló simán kaphatna csomagokat a nézőktől, kiváló flokk téma lenne ez is. Én gatyát meg cipőt küldenék neki. Más meg gondolom egy nagy műfaszt meg ilyesmiket. De ehhez már hülye sodi a sodi.
LEGALÁBB A BIRODALMI PÁRTNAPOK HELYSZÍNÉT TUDNÁD HELYESEN LEÍRNI TE NÁCI BUZIZSIDÓ KORCS!
a jelenlegi lakcimet nem meri elarulni, de a pupszaszit mar ismerjuk. a mostanihoz csak egy postafiok kene (ha a cimet nem meri megadni), es kuldhetnenk neki a kicsomagolos videokhoz meglepiket.
Ez simán megvan havi 10-20 eurócsak spórolásból. Ennyit meg bármikor megengedhet magának. Lenne egy ilyen rész is a flokkban.
se szinezés, se boldozás...
Leosztályozhatjuk ha gondolja, de én inkább dolgoznék rajta még kolléga.
A légy az egyik képen különösen jól sikerült kikacsintás. Ezen kivételesen felröhögtem.
Most akkor ez, hogy is van? Vagy ez olyan kivételes eset ami csak és kizárólag erősíti a szabályt?
az lett volna a szép, ha 23 óra 23 perc lett volna a késések átlaga!
www.myplace.de/preisauskunft/index.php?land=3&lang=1&filial_ID=104&bundesland_ID=3&co=ph&origin=map
Szerző:
-
Feb 28, 2018 07:20:34
Válasz
(7)
Recskas a foberlo elott is lenyomtal Andi fele musort? Leszopnad a foberlot ha azon mulna a lakhatasod? Egybkent hogy lehet hogy kereszteny sodika swingerbe meg kuervakhoz jarkal??? Nem ugy volt hogy te sosem fizetsz a szexert?
Feb 28, 2018 07:20:34
Hiénaverő
(
x17)
Feb 28, 2018 07:21:13
x17)
Emeltesd fel a hitelkeretet Gyagya! Vagy igényelj újabb hitelkártyákat. Nem adnak már? Szedd már össze magad baszki Endre, spóroljanak a prolik meg a borgok. Teljesen hülye vagy hogy spórolsz?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Herr Schreck
Feb 28, 2018 07:24:34
Recskas a foberlo elott is lenyomtal Andi fele musort? Leszopnad a foberlot ha azon mulna a lakhatasod? Egybkent hogy lehet hogy kereszteny sodika swingerbe meg kuervakhoz jarkal??? Nem ugy volt hogy te sosem fizetsz a szexert?
Már túl vagyunk rajta.
Feb 28, 2018 07:24:34
Hiénaverő
(
x17)
Feb 28, 2018 07:25:28
x17)
Márciusban még kibírja hogy úszás közben nem tud zenét hallgatni, de áprilisban már nem fogja kibírni!
Nem is tudsz úszni te retardált bazmeg, erre az a problémád hogy nem tudsz közbe zenét hallganti? Fogyatékos.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem is tudsz úszni te retardált bazmeg, erre az a problémád hogy nem tudsz közbe zenét hallganti? Fogyatékos.
vastaps
Feb 28, 2018 07:25:33
Új bank -> új hitelkártya.
Esetleg valami gyors kp kölcsön. Most havi 20-30 euroból vissza pengeted egy 36 hónap alatt oszt jólvan. 30 eurón úgyse múlik sose semmi.
Most meg életveszély van, hahó!
Esetleg valami gyors kp kölcsön. Most havi 20-30 euroból vissza pengeted egy 36 hónap alatt oszt jólvan. 30 eurón úgyse múlik sose semmi.
Most meg életveszély van, hahó!
Feb 28, 2018 07:25:33
Hiénaverő
(
x17)
Feb 28, 2018 07:28:18
x17)
Sneci egyébként rossz a hozzáállásod ehhez az úszózene-témához. Nem fülhallgatót kell venni az okosórához, hanem kibérelni az egész uszodát,kecinagy hangfalakat állítani a medence mellé, és felnyomni a hangerőt, nehogy beszoruljon a decibel. Minden magára valamit is adó úr ezt csinálja, a fülhalgatóval baszkódás a proliknak való.
vastaps
Feb 28, 2018 07:29:42
Ezeket kell most megtenned sodesz:
1. Izzítani kell a devizás havert hogy most fizetés idő van. Ezen a héten.
2. Hívd fel a dörrpét, adja el a tacsimacsikat és pengesse vissza a pénzt.
3. Az otthoni munkákat most,de rögtön be kell fejezni bevonzani minden kint lévőségeket.
4.Újabb otthoniaktól melócsákat vállalni. Több háttér szinezést kiszámllázni.
5. Kommenthaverokkal gyűjtést rendeztetni.
6. Folyamatos DANGER live stream csettel és donate lehetőséggel.
1. Izzítani kell a devizás havert hogy most fizetés idő van. Ezen a héten.
2. Hívd fel a dörrpét, adja el a tacsimacsikat és pengesse vissza a pénzt.
3. Az otthoni munkákat most,de rögtön be kell fejezni bevonzani minden kint lévőségeket.
4.Újabb otthoniaktól melócsákat vállalni. Több háttér szinezést kiszámllázni.
5. Kommenthaverokkal gyűjtést rendeztetni.
6. Folyamatos DANGER live stream csettel és donate lehetőséggel.
Feb 28, 2018 07:29:42
Örebro
(
x17)
Feb 28, 2018 07:29:58
x17)
”uszas közben”
Mikor tanultal meg uszni gyagyas?? a terdig erö gyerekmedencere gondolsz?
vastaps
Feb 28, 2018 07:30:50
Sneci egyébként rossz a hozzáállásod ehhez az úszózene-témához. Nem fülhallgatót kell venni az okosórához, hanem kibérelni az egész uszodát,kecinagy hangfalakat állítani a medence mellé, és felnyomni a hangerőt, nehogy beszoruljon a decibel. Minden magára valamit is adó úr ezt csinálja, a fülhalgatóval baszkódás a proliknak való.
Úszás közben is szabyestet hallgat gondolom.
Feb 28, 2018 07:30:50
vastaps
Feb 28, 2018 07:33:23
Láthatólag sodesz rájött arra amire Titánék nem. A betechnikázott szoba ellen a megoldás a penész. Tehát lehet mindenkinek utánozni aki ennyire fél a betechnikázott autóktól. Btw abban az RLG nagymama felhívós videóban mért van pizsamában a FlórisEszter? :))
Feb 28, 2018 07:33:23
xray
(
x21)
Feb 28, 2018 07:33:33
x21)
”uszas közben”
ha vizet ér lába, neki az már úszás.
vastaps
Feb 28, 2018 08:28:13
Gyönyörű komment a matyarátykodos csidejó alá
Csak kisboros ki ne segítsen a bankban rejtegetett pénzével! Örjöngenének a trollok!
:DDD
Csak kisboros ki ne segítsen a bankban rejtegetett pénzével! Örjöngenének a trollok!
:DDD
Feb 28, 2018 08:28:13
-
Feb 28, 2018 08:47:36
Ez a veszély nem fenyeget. Kisbolyhos egy önző, zsugori kis geci, akárcsak a gyagyás. Ezért is nincsenek barátaik.
Feb 28, 2018 08:47:36
Kezdő troll
Feb 28, 2018 08:52:36
A nem a padló rohad, hanem a padló alatt, de ennek az embernek mánája, hogy a penész mélyen beeszi magát, és a felületről nem elég eltávolítani, a látható részt mert már mindenhol ott van az.
Ez egy baromság. Padlót akar veled cseréltetni és tudja, hogy egy beszari, anyagilag kiszolgáltatott kis görcs vagy, aki mindent bevállal, csak ne kelljen költöznie.
Feb 28, 2018 08:52:36
-
Feb 28, 2018 09:06:01
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) May 06, 2015 00:06:08 Válasz vote up vote down (0)
A balekokkal feltörlik, mert hagyják, hogy ne kapják meg, ami törvény szerint jár.
Mondom, ha ezt velem megcsinálnék, utána belőlük élnék meg. :D
A balekokkal feltörlik, mert hagyják, hogy ne kapják meg, ami törvény szerint jár.
Mondom, ha ezt velem megcsinálnék, utána belőlük élnék meg. :D
Feb 28, 2018 09:06:01
-
Feb 28, 2018 09:07:15
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Aug 24, 2015 07:49:14 Válasz vote up vote down (12)
xray
a penészgomba spórák meg mindenhol ott szálldosnak a levegőben és azonnal növekedésnek indulnak, ha megfelelőek a körülmények.
Olyan helyet, ahol könnyen megfelelőek tudnak lenni számukra a körülmények, nem kéne, bazmeg, a balek külföldinek kiadni. Ha őszintén beleírja a hirdetésbe, hogy ez egy penészes hely, nem jelentkezem. Ehhez képest annyira tikolták, hogy csak a kiköltözésem után kapott email-ből értesültem róla, hogy két és fél hónapon át penészes helyen laktam.
Nekem kéne őket beperelni az egészségem kockáztatása miatt.
xray
a penészgomba spórák meg mindenhol ott szálldosnak a levegőben és azonnal növekedésnek indulnak, ha megfelelőek a körülmények.
Olyan helyet, ahol könnyen megfelelőek tudnak lenni számukra a körülmények, nem kéne, bazmeg, a balek külföldinek kiadni. Ha őszintén beleírja a hirdetésbe, hogy ez egy penészes hely, nem jelentkezem. Ehhez képest annyira tikolták, hogy csak a kiköltözésem után kapott email-ből értesültem róla, hogy két és fél hónapon át penészes helyen laktam.
Nekem kéne őket beperelni az egészségem kockáztatása miatt.
Feb 28, 2018 09:07:15
Kvarcolt piton
Feb 28, 2018 09:10:30
Vakolatig le kell verni mindent miattad te faszkalap? :D Trollok: ha ezután sem lesz kibaszva a púpja, az azt jelenti, hogy az ogre vagy kúrja, vagy pedig gazdatest.
Herr Schrecknek a gazdatestje a penészes sodi
Feb 28, 2018 09:10:30
powerfap
Feb 28, 2018 09:10:40
Recsi!
Amúgy azon nem gondolkodtál még el, hogy veled szemben miért érzi magát nácinak az ogre?
Ha nem, javaslom, csak nézz a tükörbe!
Biztos vagyok benne hogy Shrek röhög a haverokkal:
- Na Günter, ma megint jól lehúztad a zsidógyereket?
- Ja ja.. tényleg igaza volt Ómanak. Egyszer megjelenik nála a penész, aztán indulhat a lakásfelújítás.. :)
Amúgy azon nem gondolkodtál még el, hogy veled szemben miért érzi magát nácinak az ogre?
Ha nem, javaslom, csak nézz a tükörbe!
Biztos vagyok benne hogy Shrek röhög a haverokkal:
- Na Günter, ma megint jól lehúztad a zsidógyereket?
- Ja ja.. tényleg igaza volt Ómanak. Egyszer megjelenik nála a penész, aztán indulhat a lakásfelújítás.. :)
Feb 28, 2018 09:10:40
-
Feb 28, 2018 09:11:18
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Jan 13, 2018 21:26:15 Válasz vote up vote down (0)
-
Vagyis te vagy a hülye, és egy normálisabb rendszerben is életképtelen vagy.
Tanulópénz. Belefér.
Két év után ébredtem rá, hogy
1) nem vagyok felelős senkiért, én dolgozom, ők is dolgozzanak
2) ha anyagi vitákban jófej vagy, akkor nem ez esik le az embereknek, hanem az, hogy balek vagy, ezért valamennyi konfliktust fel kell vállalni
Ennyi.
-
Vagyis te vagy a hülye, és egy normálisabb rendszerben is életképtelen vagy.
Tanulópénz. Belefér.
Két év után ébredtem rá, hogy
1) nem vagyok felelős senkiért, én dolgozom, ők is dolgozzanak
2) ha anyagi vitákban jófej vagy, akkor nem ez esik le az embereknek, hanem az, hogy balek vagy, ezért valamennyi konfliktust fel kell vállalni
Ennyi.
Feb 28, 2018 09:11:18
-
Feb 28, 2018 09:12:55
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Sep 29, 2016 09:51:16 Válasz vote up vote down (34)
Nem vagyok balek.
Nem vagyok balek.
Feb 28, 2018 09:12:55
Mortal Danger
Feb 28, 2018 09:13:06
Endre, hány lamináltpadló fektető tutorial videót néztél már meg?
Csak szólok, hogy nem olyan egyszerű az. Számos ismerősöm járt úgy, hogy nekiálltak a "sógorral" majd közben rájöttek, hogy nincs normális szerszámuk és szaktudásuk hozzá és a vége mindig az lett, hogy hívtak szkait aki befejezte (+ megvették az anyagot amit elgányoltak közben) Szegélylécet hogy vágod gérbe? Pl.
Ezt nagyon beszoptad Gyagya. Úgy kalkulálj, hogy mesteremberrel kell lerakatnotok a padlót. Csak szólok.
Szívesen.
Csak szólok, hogy nem olyan egyszerű az. Számos ismerősöm járt úgy, hogy nekiálltak a "sógorral" majd közben rájöttek, hogy nincs normális szerszámuk és szaktudásuk hozzá és a vége mindig az lett, hogy hívtak szkait aki befejezte (+ megvették az anyagot amit elgányoltak közben) Szegélylécet hogy vágod gérbe? Pl.
Ezt nagyon beszoptad Gyagya. Úgy kalkulálj, hogy mesteremberrel kell lerakatnotok a padlót. Csak szólok.
Szívesen.
Feb 28, 2018 09:13:06
-
Feb 28, 2018 09:20:17
Sneci eddig mennyibe került ténylegesen az albérlet havonta? 800?
Feb 28, 2018 09:20:17
tigris
Feb 28, 2018 09:24:14
Egy idióta vagy Sodi,hogy ebbe belementél. Idióta. Kibaszott sok lakás penészedik sajnos magától is ilyen időben a rossz szigetelés és a hővezető hidak miatt. A padló alatt nem tud berohadni a cucc ennyi idő alatt, ahhoz kb. végig vízben kellett volna állnia. Retardált vagy, és átvertek. Megfenyegettek, hogy kileszel baszva a sok szaroddal, te meg becsicskultál. Megvetted ennek a baromnak a szoláriumot, a vécédeszkát, minden szart, aztán meg kirak. IRGALMATLAN BALEK VAGY. EGY IDIÓTA
Feb 28, 2018 09:24:14
-
Feb 28, 2018 09:28:38
Sneci kérjél igazságügyi szakértői véleményt a kárra. Itt bizony perelni kell.
Feb 28, 2018 09:28:38
tigris
Feb 28, 2018 09:29:47
sodi még jó hogy jéghideg jogász vagy
Feb 28, 2018 09:29:47
-
Feb 28, 2018 09:31:32
sodi még jó hogy jéghideg jogász vagy
Mármint meleg balek.
Feb 28, 2018 09:31:32
-
Feb 28, 2018 09:32:44
Sneci szeret lakásfelújításokat finanszírozni. Neki ez a hobbija.
Feb 28, 2018 09:32:44
penészecske
Feb 28, 2018 09:43:19
De legalább nagy faszod van.
Feb 28, 2018 09:43:19
-
Feb 28, 2018 09:49:28
De legalább nagy faszod van.
Meg 700 ezres fizetése, amit meg tud dézsmálni a főbérlő.
Feb 28, 2018 09:49:28
-
Feb 28, 2018 09:51:25
de kár hogy korán lefeküdtem aludni tegnap és most itt fulladozom a röhögéstől az asztalomnál, a kollegáknak meg ezt egyszerűen nem lehet elmagyarázni :)
Bement a penész a TÉLIKERTBEN a PARKETTA alá ezer euróért :DDDDD
zseniális vagy sodi!
Bement a penész a TÉLIKERTBEN a PARKETTA alá ezer euróért :DDDDD
zseniális vagy sodi!
Feb 28, 2018 09:51:25
tigris
Feb 28, 2018 09:55:21
elképesztően gecibuta életképtelen ez a szerencsétlen. az albérlésnek pont az az egyik előnye, hogy a felújítást , a meghibásodások javítását nem a bérlőnek kell állnia. nincs olyan, hogy 23 foknál nem lehet melegebb, meg nem fürödhet sokat. (kivéve ha benne van a szerződésben, de ilyen szart ki ír alá? normális ember nem).
ostoba balek vagy recskaboy.
tudjuk,csak nyugi legyen. te védelmi pénzt fizetsz, megzsaroltak. ez már csak rosszabb lesz.
tudjuk,csak nyugi legyen. te védelmi pénzt fizetsz, megzsaroltak. ez már csak rosszabb lesz.
Feb 28, 2018 09:55:21
-
Feb 28, 2018 09:57:28
sodi!
töltsd fel a képeket a padlóról. a mostani allapotról, meg arról amikor beköltöztél (nyilván nem vagy balek, és mindent lefotóztál)
töltsd fel a képeket a padlóról. a mostani allapotról, meg arról amikor beköltöztél (nyilván nem vagy balek, és mindent lefotóztál)
Feb 28, 2018 09:57:28
Schwezoff David
Feb 28, 2018 09:57:33
Csodás hírek Berlinből morgen.
Feb 28, 2018 09:57:33
sodi
Feb 28, 2018 10:01:19
ma még február van, milyen kütyüket meg játékokat veszel ma?
Feb 28, 2018 10:01:19
penészkobold
Feb 28, 2018 10:11:08
Én azért kíváncsi lennék Sneckó, hogy a bánatba derült az ki, hogy a parketta _alatt_ penészes a lakás?
Ráadásul hol? CSAK kint a "télikertben"..?
Mégis hány nm az, kb 10 ?
Három csomag padlóval le lehet rakni, az olyan 50-70 euro lehet maximum, még kint, a barkács ruházakban is...!
Ha veszel kézifűrészt meg gérládát, meg minden isten haragját, egy százas nincs az egész, jelentéktelen összeg, ettől hisztériázott ekkorát a Jéghideg Jogász Vadászbika?
Nekem teljesen egyértelmű mi van, mr ogre vérszemet kapott, vagy ki akar tenni, vagy irgalmatlanul lehúz mostmár minden hónapban, mert látja ,hogy egy ideggyenge szétszórt pénzzel bánni nem tudó retardált gyerek vagy
Aki hajlongva és megalázkodva fog gürcölni a padló lerakással, sírva zokogva és a nyomorék pókujjaidat 3 percenként elvágva, a parketták felét elrontva és eltörve..
Kibebaszott vicces lesz, az biztos, mindenképp élőben közvetítsd!!!
Ráadásul hol? CSAK kint a "télikertben"..?
Mégis hány nm az, kb 10 ?
Három csomag padlóval le lehet rakni, az olyan 50-70 euro lehet maximum, még kint, a barkács ruházakban is...!
Ha veszel kézifűrészt meg gérládát, meg minden isten haragját, egy százas nincs az egész, jelentéktelen összeg, ettől hisztériázott ekkorát a Jéghideg Jogász Vadászbika?
Nekem teljesen egyértelmű mi van, mr ogre vérszemet kapott, vagy ki akar tenni, vagy irgalmatlanul lehúz mostmár minden hónapban, mert látja ,hogy egy ideggyenge szétszórt pénzzel bánni nem tudó retardált gyerek vagy
Aki hajlongva és megalázkodva fog gürcölni a padló lerakással, sírva zokogva és a nyomorék pókujjaidat 3 percenként elvágva, a parketták felét elrontva és eltörve..
Kibebaszott vicces lesz, az biztos, mindenképp élőben közvetítsd!!!
Feb 28, 2018 10:11:08
Andi
Feb 28, 2018 10:20:20
Kedvesem, ha elvarrtad otthon a szálakat, végeztél a konyhabútor felújítással, és a kádfestéssel, ránézhetnél nálam is a tetőre.
Feb 28, 2018 10:20:20
-
Feb 28, 2018 10:21:41
Ami igazán fontos, abból csak egy van!
Élet
Fütyi
Nadrág
Here
Élet
Fütyi
Nadrág
Here
Feb 28, 2018 10:21:41
picsafüst
Feb 28, 2018 10:44:32
Herr Schreck óriási troll!
Rájött, hogy bármennyi pénzt lehúzhat DerSoDIról, konkrétan belengette, h kibassza a púpját, úgy várta haza, hogy 30 napja van eltakarodni. Reggelre megenyhült (az igazság ezzel szemben az, h asodi becsicskult és bevallotta, h 1000 eurót tud fizetni a felújításért (csak nyugi legyen))
Szóval védelmi pénzt fizet, hogy ott lakhasson.
Endre. Mit gondolsz, itt megáll a történet? Szerinted nem kap vérszemet (már kapott, lol) a főbérlő??
Mi lesz a következő? Nyílászáró csere?
Csodás az univerzum, nem gondolod Gyagyás?
Rájött, hogy bármennyi pénzt lehúzhat DerSoDIról, konkrétan belengette, h kibassza a púpját, úgy várta haza, hogy 30 napja van eltakarodni. Reggelre megenyhült (az igazság ezzel szemben az, h asodi becsicskult és bevallotta, h 1000 eurót tud fizetni a felújításért (csak nyugi legyen))
Szóval védelmi pénzt fizet, hogy ott lakhasson.
Endre. Mit gondolsz, itt megáll a történet? Szerinted nem kap vérszemet (már kapott, lol) a főbérlő??
Mi lesz a következő? Nyílászáró csere?
Csodás az univerzum, nem gondolod Gyagyás?
Feb 28, 2018 10:44:32
vastaps
Feb 28, 2018 10:48:33
Megnéztem ezt a matyarázkodos videót. Magadat sem tudod meggyőzni sodesz. Németcsibe főnökasszonyság felkéredzett már? Megjött már a céghez Gertrud? Vagy mi a fasz van azzal, jövőhetén fog érkezni? Gondolod ott nyugiság lesz mert a lakban most gáz van? Sprolni kell sporolni kell de azért egy havi 200-300 euró csak el fog menni játékra meg flokkra ugye?
De gyönyörű ahogy most az eddigi nagy pofádból vissza vettél. Herr Shcreck ki-fog-baszni a következő hónapban.
Szerindet nem fog most már rendszeresen bejárni a szobádba ellenőrizgetni?
Ha lesz gusztusa és benéz a kanapé mögé ami már a tiéd akkor megvetteti majd veled a falat is bazdmeg.

Mit gondolsz mi lesz amikor benéz a kislámpa alá és ott trombitálnak majd a penész-dinók?
De gyönyörű ahogy most az eddigi nagy pofádból vissza vettél. Herr Shcreck ki-fog-baszni a következő hónapban.
Ha lesz gusztusa és benéz a kanapé mögé ami már a tiéd akkor megvetteti majd veled a falat is bazdmeg.

Mit gondolsz mi lesz amikor benéz a kislámpa alá és ott trombitálnak majd a penész-dinók?
Feb 28, 2018 10:48:33
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 28, 2018 10:57:19
x4)
elképesztően gecibuta életképtelen ez a szerencsétlen. az albérlésnek pont az az egyik előnye, hogy a felújítást , a meghibásodások javítását nem a bérlőnek kell állnia. nincs olyan, hogy 23 foknál nem lehet melegebb, meg nem fürödhet sokat. (kivéve ha benne van a szerződésben, de ilyen szart ki ír alá? normális ember nem).
azert ehhez hozzatartozik, hogy a szuksegesnel* nem lakjuk le jobban a lakast. Nem tepjuk ki a vezetekeket a falbol, nem peneszesitjuk el a tarsashaz belso szerkezetet stbostoba balek vagy recskaboy.
* Kis recskafolt itt-ott belefer, ugye sodi?
xray
(
x21)
Feb 28, 2018 10:58:13
x21)
Megnéztem ezt a matyarázkodos videót. Magadat sem tudod meggyőzni sodesz. Németcsibe főnökasszonyság felkéredzett már? Megjött már a céghez Gertrud? Vagy mi a fasz van azzal, jövőhetén fog érkezni? Gondolod ott nyugiság lesz mert a lakban most gáz van? Sprolni kell sporolni kell de azért egy havi 200-300 euró csak el fog menni játékra meg flokkra ugye?
azt az installációt a falról le kell szedni, mert mögötte penészkolónia hemzseg. ezt nem mondta neked herr schreck?
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 28, 2018 11:00:32
x4)
Feb 28, 2018 11:00:32
raadasul ezek gyemantberakasos hungarocell installaciok a muvesz baratjatol, 5000 euro alatt nem uszod meg. Feb 28, 2018 11:00:32
vastaps
Feb 28, 2018 11:02:42
Meg kell venni a falat és kész. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Feb 28, 2018 11:02:42
tigris
Feb 28, 2018 11:04:21
kemény hogy valaki ennyi idősen egy hálózsákban él
Feb 28, 2018 11:04:21
vastaps
Feb 28, 2018 11:05:29
Ezek várhatók az ágyad mögött sodesz:
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1869/18691/186913/18691307_bbeee5b520c8fd304da6931fffa2c781_wm.jpg
www.paracentrum.hu/images/para/para_gondok_04.jpg
Állítólag a National Geographic fogg küldeni egy stábbot mert sose látott penész-fertőzést jelentettek berlin, germany környékéről.
Mondjuk ez is egy nagyon érdekes flokk téma lesz majd. Bizony.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1869/18691/186913/18691307_bbeee5b520c8fd304da6931fffa2c781_wm.jpg
www.paracentrum.hu/images/para/para_gondok_04.jpg
Állítólag a National Geographic fogg küldeni egy stábbot mert sose látott penész-fertőzést jelentettek berlin, germany környékéről.
Mondjuk ez is egy nagyon érdekes flokk téma lesz majd. Bizony.
Feb 28, 2018 11:05:29
Schimmelentferner
Feb 28, 2018 11:08:54
www.schimmel-entfernen-hilfe.de/
10 eur egy flakon penészeltávolító, de megint jó üzletet kötöttél a főbérlőddel a (kezdeti) 1000EUR-t alapul véve.
Miért érzem úgy, hogy lassan meg van Schrecknek a venezuelai ingyen repülőjegy és abban a pillanatban fogja kirakni a szűrödet?
10 eur egy flakon penészeltávolító, de megint jó üzletet kötöttél a főbérlőddel a (kezdeti) 1000EUR-t alapul véve.
Miért érzem úgy, hogy lassan meg van Schrecknek a venezuelai ingyen repülőjegy és abban a pillanatban fogja kirakni a szűrödet?
Feb 28, 2018 11:08:54
xray
(
x21)
Feb 28, 2018 11:19:26
x21)
recskás egyértelműen a penész okozója, ergo fizetnie kell! azok a lakások, amik a régi nyílászárókkal kifogástalanul megvoltak penész nélkül, az újakkal, amik légtömören zárnak, rögtön megjelentek a penészvirágok. a szellőzés hiánya rögtön elindította a folyamatot. ilyen szakkifejezésekkel nem riogatom recskást, mint hőhíd, elég megjegyeznie, h naponta minimum 2x szellőztetés nélkül megjelennek a kis drágaszágok. :)
-
Feb 28, 2018 11:23:41
sneci még mindig azt hiszi, hogy csak viccből kérdezzük, mit saccol, mi lesz a főbérlő következő lehúzása. nem tudom melyik műsort nézi.
Feb 28, 2018 11:23:41
po
Feb 28, 2018 11:23:46
Endre, hány lamináltpadló fektető tutorial videót néztél már meg?
Szívesen.
Szívesen.
+ ha van küszöb, ajtófélfa, kiugró, beugró, radiátorcső a padlóban sat-sat-sat.
ez bukta, tuti nem tudjátok normálisan lefektetni a padlót!
Feb 28, 2018 11:23:46
Kvarcolt piton
Feb 28, 2018 11:26:36
kemény hogy valaki ennyi idősen egy hálózsákban él
felnőtt korára recskás a beceneve , amire hallgat is, hahó! A hálózsák a legkisebb gond penészgolyónak.
Feb 28, 2018 11:26:36
powerfap
Feb 28, 2018 11:54:16
Hé Trollz!
Csak nekem tűnt fel a legutóbbi csidejóban 21.15 nél
az ismerős " Éltet a remény" szófordulat?
www.youtube.com/watch?v=OkSkReOW2EA&t=1275s
Két eset lehetséges szerintem:
a, Pimaszul egyszerű, ám zseniális kiszólás a Trolloknak és aki érti, annak. Egyfajta Ester egg-et rejtett el a készítő.
b, Egy valahonnan ismerős SoDIizmus.
Na, ki mire tippel? xD
www.youtube.com/watch?v=OkSkReOW2EA&t=1275s
a, Pimaszul egyszerű, ám zseniális kiszólás a Trolloknak és aki érti, annak. Egyfajta Ester egg-et rejtett el a készítő.
Na, ki mire tippel? xD
Feb 28, 2018 11:54:16
AutismusMaximus
Feb 28, 2018 11:56:11
Hé Trollz!
youtube.com/watch?v=OkSkReOW2EA&t=1275s
Na, ki mire tippel? xD
youtube.com/watch?v=OkSkReOW2EA&t=1275s
Na, ki mire tippel? xD
Nekem is azonnal feltűnt! ;)
Feb 28, 2018 11:56:11
púp-orr-sérvész
Feb 28, 2018 11:58:27
Beszarok! Hanyadik főbérlő huzza már le, LOL!
1.
Télikertbe eleve nem laminát padlót kellett volna tenni, hanem hidegburkolatot, mert a fűtetlen helyiség párásabb, ezért a laminát fa alja szétrohad még akkor is, ha nem teregetnek fölé egy darab nadrágot.
Az Ogre is hülye, de legalább kifizetteti mással.
2.
Lehuzni max annyira lehet, amennyi a kaució, kb 800 eurora. Ő már hozza az 1500 eurot.
3.
Klikkes laminát padló 10euro/négyzetméter, és bárki le szorja a betonra pár óra alatt. (ha újra el akarja baszni az ogre)
Ilyen bérlője nem lesz mégegy.
1.
Télikertbe eleve nem laminát padlót kellett volna tenni, hanem hidegburkolatot, mert a fűtetlen helyiség párásabb, ezért a laminát fa alja szétrohad még akkor is, ha nem teregetnek fölé egy darab nadrágot.
Az Ogre is hülye, de legalább kifizetteti mással.
2.
Lehuzni max annyira lehet, amennyi a kaució, kb 800 eurora. Ő már hozza az 1500 eurot.
3.
Klikkes laminát padló 10euro/négyzetméter, és bárki le szorja a betonra pár óra alatt. (ha újra el akarja baszni az ogre)
Ilyen bérlője nem lesz mégegy.
Feb 28, 2018 11:58:27
-
Feb 28, 2018 12:08:20
nem figyeltem a kepeket a "telikertrol", de egy panelban nincs ilyen, ez egy kvazi szigetelt erkely lesz. nem nyarikonyha, nem telikert, hanem erkely.
Feb 28, 2018 12:08:20
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 28, 2018 12:12:30
Igen, ne vegyük már át a sodizmusokat. Semmi köze nincs annak egy télikerthez, az egy beépített erkély.
Feb 28, 2018 12:12:30
-
Feb 28, 2018 12:13:56
nem figyeltem a kepeket a "telikertrol", de egy panelban nincs ilyen, ez egy kvazi szigetelt erkely lesz. nem nyarikonyha, nem telikert, hanem erkely.
na jo, valaki tegyen mar be valami videot, vagy akarmit recsitol, gulitol, hogy kell elkepzelni ezt a helyiseget vagy mit.
Feb 28, 2018 12:13:56
AutismusMaximus
Feb 28, 2018 12:23:26
Azért óriási műsor lehetett az a 30 napos felmondás belengetése és a jajveszékelés utáni megenyhülés.
Valahogy így tudom elképzelni a dolgot:
-Oh hallo Endre, jó hogy hazaérkeztél, gyere be kérlek egy kicsit!
-MIFAAAN..... most neeeeemmm... éppen neeem.... mifaaan??
-Hagyjd már azt a veszett kapalózást az ufó sisakodban, azonnal gyere ide, még egyszer nem szólok!
-Értem méltyóságos úr, azonnal jövöty mert szófogadó Sodi a Sodi.
-Nézd csak meg ezt itt! Mi ez a rothadás, mi ez a penész?? Hogy élsz te itt? Nem szellőztettél? Megmondtam hogy nem csinálhatsz 23 foknál melegebbet, bepenészesedett a padló alatt minden!
-Őhhh... hehehe.... háty kéjem szépen nagytiszteletű méltóságos uram, hát ezt a Sodinak nem tanították az etyetemen, hetyetye... itt a télikertyemben...
-A kurva anyádat te púpos senkiházi, az az ÉN télikertem! Na ennyi volt, 30 napod van eltakarodni, itt a felmondás! A felújítás költségeit természetesen fizetned kell!
-NYEEEEEE, KÉJEM KETYELMES URAM NEEEEEE!!! NE ÜLDÖZZÖN HAZA ÚJSZÁSZRA, BRÜHÜHÜÜÜ... BÁJMIT MEGTESZEK, AZT TESZEM AMIT MONDASZ! KÖNYÖJGÖM PÉKÜJJÜNK KI... BRÜHÜHÜÜÜ...
-Hmmm, hát végül is ideje lenne már egy teljes lakásfelújításnak... Ha tisztességesen kifizeted azt a párezer eurót, ami a károkozásod miatt keletkezett, akkor esetleg elgondolkodok a dolgon... Na gyere, kigomboltam a nadrágomat, hátha megenyhülök!
Valahogy így tudom elképzelni a dolgot:
-Oh hallo Endre, jó hogy hazaérkeztél, gyere be kérlek egy kicsit!
-MIFAAAN..... most neeeeemmm... éppen neeem.... mifaaan??
-Hagyjd már azt a veszett kapalózást az ufó sisakodban, azonnal gyere ide, még egyszer nem szólok!
-Értem méltyóságos úr, azonnal jövöty mert szófogadó Sodi a Sodi.
-Nézd csak meg ezt itt! Mi ez a rothadás, mi ez a penész?? Hogy élsz te itt? Nem szellőztettél? Megmondtam hogy nem csinálhatsz 23 foknál melegebbet, bepenészesedett a padló alatt minden!
-Őhhh... hehehe.... háty kéjem szépen nagytiszteletű méltóságos uram, hát ezt a Sodinak nem tanították az etyetemen, hetyetye... itt a télikertyemben...
-A kurva anyádat te púpos senkiházi, az az ÉN télikertem! Na ennyi volt, 30 napod van eltakarodni, itt a felmondás! A felújítás költségeit természetesen fizetned kell!
-NYEEEEEE, KÉJEM KETYELMES URAM NEEEEEE!!! NE ÜLDÖZZÖN HAZA ÚJSZÁSZRA, BRÜHÜHÜÜÜ... BÁJMIT MEGTESZEK, AZT TESZEM AMIT MONDASZ! KÖNYÖJGÖM PÉKÜJJÜNK KI... BRÜHÜHÜÜÜ...
-Hmmm, hát végül is ideje lenne már egy teljes lakásfelújításnak... Ha tisztességesen kifizeted azt a párezer eurót, ami a károkozásod miatt keletkezett, akkor esetleg elgondolkodok a dolgon... Na gyere, kigomboltam a nadrágomat, hátha megenyhülök!
Feb 28, 2018 12:23:26
-
Feb 28, 2018 12:31:57
sodika kis naív, azt hiszi, azzal, hogy lekorlátozta 1000 euróban a költségeket, elért valamit. de hiszen ott van a kaució, Hahó! a főbérlő azt fogja mondani, hogy az 1000 eurón felüli költséget levonja a kaucióból, és a következő hónapban egészítse ki a kauciót az eredeti összegre. és biztos vagyok benne, hogy ha 800 a kaució, akkor 1800 lesz a költség, legalább. ravasz zsidó troll a főbérlő.
Feb 28, 2018 12:31:57
-
Feb 28, 2018 12:34:17
a következő hónapban egy fürdőszobai felújításra tippelek. el fog romlani a kád, mert a sodi sokat fürdik, és sajnos ki kell cserélni, a csapteleppel együtt.
Feb 28, 2018 12:34:17
Megáll a penÉSZ
Feb 28, 2018 12:34:37
forum.sodika.org/index.php?bookmarked=jbkdmsngfdp&pageNo=4528
oldal alján többkép is
Feb 28, 2018 12:34:37
Megáll a penÉSZ
Feb 28, 2018 12:36:25
Feb 28, 2018 12:36:25
Schwezoff David
Feb 28, 2018 12:45:34
ez le van kövezve. Nem laminált. Hazudik a kobold. Más gond van. Ez a penészes ez figyelemelterelés.
Feb 28, 2018 12:45:34
-
Feb 28, 2018 12:49:27
hmm... csak tippelni lehetne a mereteit, es nem derul ki, hogy ez a haz homlokzatan tulnyulik vagy sem.
Feb 28, 2018 12:49:27
-
Feb 28, 2018 12:53:34
miert van egy gyujto a kepen? az ogre itt bagozik a reggeli kave mellett?
Feb 28, 2018 12:53:34
Herr Schreck
Feb 28, 2018 12:58:39
miert van egy gyujto a kepen? az ogre itt bagozik a reggeli kave mellett?
gyertyát csöpögtetni a szexkoboldom seggére
Feb 28, 2018 12:58:39
-
Feb 28, 2018 13:02:29
Az egy 4x2-es fedett erkély. 8 m2 1000 euró. Szép.
Feb 28, 2018 13:02:29
vastaps
Feb 28, 2018 13:03:22
Mesteri az a deszkákból összetákolt párkány is a télikertben :D
Feb 28, 2018 13:03:22
Megáll a penÉSZ
Feb 28, 2018 13:06:35
Bukón van az ablak, van itt szellőzés.
Feb 28, 2018 13:06:35
AutismusMaximus
Feb 28, 2018 13:08:03
Nekem még valami eszembe jutott. Egy átlagos teregetés, még ritka szellőztetés mellett is, normális centrifugázás esetén nem okozhat ilyen penészedést. Pláne nem pár hónap után. A Trottelnek már ez a második alkalom (pontosabban ki tudja, a négernél meg a többinél nincs infó, mit hagyott maga után), hogy rövid idő alatt szétpenészedik körülötte minden.
Recskás, te ki szoktad centrifugázni a ruháidat? Vagy víztől tocsogóan pakolod fel a szárítóra? Nyilatkozz, többen kérdezték!
A mosógépes kaland után, miután vizesen vonszolta végig a városon az összes cuccát, szöget ütött a fejemben a dolog. Hiszen ezt se tanították az egyetemen.
Recskás, te ki szoktad centrifugázni a ruháidat? Vagy víztől tocsogóan pakolod fel a szárítóra? Nyilatkozz, többen kérdezték!
A mosógépes kaland után, miután vizesen vonszolta végig a városon az összes cuccát, szöget ütött a fejemben a dolog. Hiszen ezt se tanították az egyetemen.
Feb 28, 2018 13:08:03
vastaps
Feb 28, 2018 13:10:23
Biztos, hogy nem centrifugáz. 37 éves gyernőt, honnan is tudhatná mindezt. Szóval jogos a több ezer eurós kártérirtás. Bizony.
Feb 28, 2018 13:10:23
gyanú
Feb 28, 2018 13:27:28
Valami nem stimmel.
- a SoDI mindug hazudik.
- nem kezdett el terelni, kifogásokat gyártani, hanem azonnal elismerte a felelősségét(!)
- rögtön előállt a csideóval, amiben tálalta a sztorit.
Persze lehet, h annyira beszart az ultimátumtól, hogy azonnal becsicskult.
Szerintem a valóság sokkal durvább (evidencia), és valami nagyon nagy dolgot kell javítani-cserélni, mint a penészes parkettát. (az eleve nem 1000 euro)
Komplett festés lesz ez!!!
- a SoDI mindug hazudik.
- nem kezdett el terelni, kifogásokat gyártani, hanem azonnal elismerte a felelősségét(!)
- rögtön előállt a csideóval, amiben tálalta a sztorit.
Persze lehet, h annyira beszart az ultimátumtól, hogy azonnal becsicskult.
Szerintem a valóság sokkal durvább (evidencia), és valami nagyon nagy dolgot kell javítani-cserélni, mint a penészes parkettát. (az eleve nem 1000 euro)
Komplett festés lesz ez!!!
Feb 28, 2018 13:27:28
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 13:28:11
kb tocsogó vízben képes megmaradni a penész. Én eddig zuhanyfüggönyön meg fugán találkoztam vele, ablak nélküli fürdőszobában, esetleg napokig kint felejtett tea felszínén vagy kenyéren. De hogy a padlón??? Hogyan? Ahhoz ott naplóz napokig állnia kéne a víznek.
Feb 28, 2018 13:28:11
vastaps
Feb 28, 2018 13:30:30
Az ágy mögött lesz ez. Nem padló hanem fal csere. Nyelvtani értelemben nagyon pontosan fogalmaz :))
Feb 28, 2018 13:30:30
töppedt buzigolyók
Feb 28, 2018 13:31:19
kurva telefon. szóval napokig kéne állnia a vízben a parkettának, fény nélkül. Nem lehet, hogy a sörikés üvegek alatt rohadt be a padló?
Feb 28, 2018 13:31:19
-
Feb 28, 2018 13:32:01
Az ágy mögött lesz ez. Nem padló hanem fal csere. Nyelvtani értelemben nagyon pontosan fogalmaz :))
esélyes. kivéve ha még durvább az igazság :)
Feb 28, 2018 13:32:01
vastaps
Feb 28, 2018 13:37:51
Egyébként meg mindegy. Fitzesed szépen ki sodeszka és jól van az úgy. Közben meg majd alakítja a benti dolgokat Gertrud és minden a legnagyobb rendben lesz. Lehet majd tolni az "oszt" igy meg "oszt" úgy dolgokat az újszászi kocsmából, amikor majd a 150 ft-s sörmellet üldögélsz egész nap. Ünnepnaponként betér egy trolléga és meghív valami likőrkére is. És mindez kurvajó flokk téma lesz. Bizony.
Feb 28, 2018 13:37:51
hova tűnt tomcat?
Feb 28, 2018 13:40:05
Meg kell hagyni egész nyugodtan mesélt a hajléktalanszállóról. Szerintem igazából érzi, hogy ki fogja próbálni nemsokára.
sodika: mázlid van, jön a nyár
sodika: mázlid van, jön a nyár
Feb 28, 2018 13:40:05
hova tűnt tomcat?
Feb 28, 2018 13:45:18
Megmutatom a vlogban. A szobámon átmenő kurva vastag fűtőcsövek tűzforróak most is, miközben a fűtőtest maga, amit mérnek, nullán van.
Szóval így, hogy elkezdték mérni a fűtőtestből jövő hőmennyiséget, nagyjából még olcsóbb is lesz a rezsi, miközben mégis kellemes meleg van a szobámban (még mínusz 1 fok mellett is 23 fok).
Ez is kurva nagy mázni, a mérő nélküli melegvíz is kurva nagy mázli. A 400 euróért ilyen kurva jó helyen lakás, miközben Berlin nagyjából kétharmada szaros Újpest és Kőbánya keveréke, szintén mázli.
Szóval lehet gúnyolódni, de jó ez így.
Szóval így, hogy elkezdték mérni a fűtőtestből jövő hőmennyiséget, nagyjából még olcsóbb is lesz a rezsi, miközben mégis kellemes meleg van a szobámban (még mínusz 1 fok mellett is 23 fok).
Ez is kurva nagy mázni, a mérő nélküli melegvíz is kurva nagy mázli. A 400 euróért ilyen kurva jó helyen lakás, miközben Berlin nagyjából kétharmada szaros Újpest és Kőbánya keveréke, szintén mázli.
Szóval lehet gúnyolódni, de jó ez így.
penész likes this
Feb 28, 2018 13:45:18
-
Feb 28, 2018 13:55:03
Lehet majd tolni az "oszt" igy meg "oszt" úgy dolgokat az újszászi kocsmából, amikor majd a 150 ft-s sörmellet üldögélsz egész nap. Ünnepnaponként betér egy trolléga és meghív valami likőrkére is. És mindez kurvajó flokk téma lesz. Bizony.
en tervezem, hogy rendszeresen kuldok neki koccintost, sarkanyt meg macskakajat, hatha felno nezetsegben bartoshoz meg herbyhez.
Feb 28, 2018 13:55:03
Schwezoff David
Feb 28, 2018 14:02:54
Biztos, hogy nem centrifugáz. 37 éves gyernőt, honnan is tudhatná mindezt. Szóval jogos a több ezer eurós kártérirtás. Bizony.
Volt centrifuga-tanszek az egyetemen, zsidó?
Feb 28, 2018 14:02:54
vastaps
Feb 28, 2018 14:03:05
Nem lenne ekkora tapló simán kaphatna csomagokat a nézőktől, kiváló flokk téma lenne ez is. Én gatyát meg cipőt küldenék neki. Más meg gondolom egy nagy műfaszt meg ilyesmiket. De ehhez már hülye sodi a sodi.
Feb 28, 2018 14:03:05
Schwezoff David
Feb 28, 2018 14:05:48
Mint egy náci Nürnbernben...
Szerintem bárki a világon Németországon kívül a bíróságra gondol. Úgy néz ki, pont a németek kivételek.
Tehát Kaufmann is.
Kaufmann - És ugye ilyen nincs, hogy visszamenőleges hatályú törvénykezés.
SoDI - Nürgberg.
D
Szerintem bárki a világon Németországon kívül a bíróságra gondol. Úgy néz ki, pont a németek kivételek.
Tehát Kaufmann is.
Kaufmann - És ugye ilyen nincs, hogy visszamenőleges hatályú törvénykezés.
SoDI - Nürgberg.
D
LEGALÁBB A BIRODALMI PÁRTNAPOK HELYSZÍNÉT TUDNÁD HELYESEN LEÍRNI TE NÁCI BUZIZSIDÓ KORCS!
Feb 28, 2018 14:05:48
-
Feb 28, 2018 14:10:03
a jelenlegi lakcimet nem meri elarulni, de a pupszaszit mar ismerjuk. a mostanihoz csak egy postafiok kene (ha a cimet nem meri megadni), es kuldhetnenk neki a kicsomagolos videokhoz meglepiket.
Feb 28, 2018 14:10:03
vastaps
Feb 28, 2018 14:13:09
Ez simán megvan havi 10-20 eurócsak spórolásból. Ennyit meg bármikor megengedhet magának. Lenne egy ilyen rész is a flokkban.
Feb 28, 2018 14:13:09
Német Nébih
Feb 28, 2018 14:16:38
Herr Kiss!
Bejelentést kaptunk a magyar kollégáktól, hogy nézzünk szét a bérelt konyhájában.
Az utcát lezártuk, az evakuálás folyamatban van.
Bejelentést kaptunk a magyar kollégáktól, hogy nézzünk szét a bérelt konyhájában.
Feb 28, 2018 14:16:38
Adatelemző Adorján
Feb 28, 2018 15:59:40
Csináltam egy Excelt, hogy a "mostantól szigorúan péntek délután 16:00-kor érkező flokk" eddig mennyire teljesült, eddig átlagban 28 és fél óra késéssel jöttek az epizódok.

24 órán túli csúszás a 8-ból 4-szer fordult elő, de a 48 órát is sikerült kétszer meghaladni. Shiker!

24 órán túli csúszás a 8-ból 4-szer fordult elő, de a 48 órát is sikerült kétszer meghaladni. Shiker!
Feb 28, 2018 15:59:40
ad
Feb 28, 2018 16:01:17
Csináltam egy Excelt, hogy a "mostantól szigorúan péntek délután 16:00-kor érkező flokk" eddig mennyire teljesült, eddig átlagban 28 és fél óra késéssel jöttek az epizódok.
se szinezés, se boldozás...
Leosztályozhatjuk ha gondolja, de én inkább dolgoznék rajta még kolléga.
Feb 28, 2018 16:01:17
generátor
Feb 28, 2018 16:04:35
Csak a március 1 utáni késések számítanak!
Es egyébként is, mivel a főbérlő az eddigi merényletek után most végképp túllőtt a célon amikor takarításra próbált rávenni, közvetlen életveszély van, ilyenkor főszabályként késhet a vlog!
Zsidók vagytok.
Es egyébként is, mivel a főbérlő az eddigi merényletek után most végképp túllőtt a célon amikor takarításra próbált rávenni, közvetlen életveszély van, ilyenkor főszabályként késhet a vlog!
Zsidók vagytok.
Feb 28, 2018 16:04:35
AutismusMaximus
Feb 28, 2018 16:26:08
Herr Kiss!
A légy az egyik képen különösen jól sikerült kikacsintás. Ezen kivételesen felröhögtem.
Feb 28, 2018 16:26:08
bankos néni
Feb 28, 2018 16:28:44
sürgősen pénzzé kéne tenned a játékokat, robotokat, okosórát minden faszságot. baj lesz sneci, jobb felkészülni. azokat úgysem viheted neuszászra, nem bírja a hátad, bizony.
Feb 28, 2018 16:28:44
bankos néni
Feb 28, 2018 16:31:31
ez kurvajó, hajléktalan szállásokat nézeget berlin, germany környékén a véjpjofi pjogjamozó. még ma kérj keretemelést gnóm. Jövő héten már lehet elutasítják.
Feb 28, 2018 16:31:31
vastaps
Feb 28, 2018 17:05:57
"Márpedig az egzisztenciális ellehetetlenítésre tett kísérlet is gyilkossági kísérlet, szóval jobban teszi, ha senki meg nem próbál ilyesmit a SoDI-val."
Most akkor ez, hogy is van? Vagy ez olyan kivételes eset ami csak és kizárólag erősíti a szabályt?
Feb 28, 2018 17:05:57
moshe dayan
(
x2)
Feb 28, 2018 17:54:01
x2)
Ééés sodi (700k@fütyi) mostantól minden este összeszorult segglyukkal tart hazafelé, sőt egész nap feszeng, mert nem tudja, hogy a herr ogre mivel várja otthon.
Nyugi legyen, az kell a sodinak, a programozónak. A nyugi. Az legyen meg.
Meg a szép zöld gyep.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Nyugi legyen, az kell a sodinak, a programozónak. A nyugi. Az legyen meg.
Meg a szép zöld gyep.
xray
(
x21)
Feb 28, 2018 17:55:28
x21)
Feb 28, 2018 17:55:28
ez kurvajó, hajléktalan szállásokat nézeget berlin, germany környékén a véjpjofi pjogjamozó. még ma kérj keretemelést gnóm. Jövő héten már lehet elutasítják.
és addig hova tenné a szarjait, vagy neki külön biztosítanának raktárhelyiséget? úgy fog vándorolni, mint a törpe nyizikcenterrel, mögötte vonul a robothadsereg, az ugráló robot és többi szar?? Feb 28, 2018 17:55:28
Schwezoff David
Feb 28, 2018 18:34:58
az lett volna a szép, ha 23 óra 23 perc lett volna a késések átlaga!
Feb 28, 2018 18:34:58
vastaps
Feb 28, 2018 19:37:27
Mi volt a melocsaban sodesz? Gertrud felketdezett mar?
Herr Schrekkel szeditek a padlot eppen? Kozlemenyt, most!
Herr Schrekkel szeditek a padlot eppen? Kozlemenyt, most!
Feb 28, 2018 19:37:27
-
Feb 28, 2018 19:43:35
100%, hogy ezt a szerencsétlent részegen csinálta az apja, ezért ilyen hülye.
Feb 28, 2018 19:43:35
-
Feb 28, 2018 19:46:31
és addig hova tenné a szarjait, vagy neki külön biztosítanának raktárhelyiséget? úgy fog vándorolni, mint a törpe nyizikcenterrel, mögötte vonul a robothadsereg, az ugráló robot és többi szar??
www.myplace.de/preisauskunft/index.php?land=3&lang=1&filial_ID=104&bundesland_ID=3&co=ph&origin=map
Feb 28, 2018 19:46:31
vastaps
Feb 28, 2018 19:47:49
Telefonalgatsz mar a hazaiaknak melocsaert sodesz?
Megy a matyaraszkodas hogy nem ugy gondoltad mutkor hogy mindenki levan szarva? Csak most utoljara adjanak valamit es te idore szallitod?
Devizas haver kozolte mar hogy eltrollkodtad a penzt?
Megy a matyaraszkodas hogy nem ugy gondoltad mutkor hogy mindenki levan szarva? Csak most utoljara adjanak valamit es te idore szallitod?
Devizas haver kozolte mar hogy eltrollkodtad a penzt?
Feb 28, 2018 19:47:49
139 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™