mi a sodi telefonszáma? el kéne neki sms-ezni
Szép találat, ma nagy söröcskézés lesz a Berlini haciendán.
ezt most megkönnyeztem kicsit
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
már megvan a megfejtés, ott feszít a púpos a facebook fotón
Szép találat, zsidó!
Valaki nagy mókamester, hogy echte zsidó nevet adott az askenázi púpszörnynek :D
Utóbbi lesz.
Nagyon át kellene gondolni a magyarázókártyákat. Nehogy ő legyen a szegény zaklatott akit bántanak.
Óvatosan, nem kell elsietni. Két nappal később is ugyanakkorát üt bármilyen mail, de néhány felelőtlen angol nyelvű "kiss endre is nazi and jerks off on the internet"-típusú emaillel könnyen muníciót adhatunk a hányatott sorsú, zaklatott magyar menekült meséjének.
abbak idején volt valami lista amiről itt szó volt. sokkal jobban élveztem itt elolvasni azokat a faszerdőket, amiket ott a tanszékvezető urak elültetgettek.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Gondolod, kibírja? Nem lesz kinek büszkélkednie a VR-teszt live videóival meg a drónozós videóival. Senki se fogja nézni a flokkvágó flokkot se. A lekoccolás a vlogger karrier egyértelmű végét jelentené.
Abból indulj ki, hogy már fogalmazza a levelet a főnökúrnak, hogy szórakozni fognak a nézők. Amitől lehet, hogy hülyének nézi majd a főnöke, de ez csak addig fog tartani, amíg az első masztipartis levél megérkezik az info@-ra.
egyszerűen csak kiadtam az alkalmazottaimnak feladatként, hogy délutánra legyen meg, aztán elmentem strandolni. mikor kijöttem a medencéből, láttam, hogy elküldték a cég nevét.
ilyen nagyon egyszerű ez!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
nem Wolf Klug?
Lehet, de én kizártnak tartom, hogy minden kollégához odamegy ezzel. Mivel magyarázná? Őszintén szólva ahhoz is gyávának tartom, hogy bárkinek szóljon, nemhogy a főnökének. Szerintem most nyüszítve lapul, és abban bízik, hogy nem fog menni vicces levél, vagy ha igen, akkor nem lesz következménye rá nézve (mert pl. a kolléga nem veszi komolyan, nem úgy, mint a magyar főnök anno).
Wolf Klug a csodás álnév, ott van a száma alatt kicsiben a "4" ő volt a negyedik futó, alias "wolf klug"
Ety matyarazo-kartyat?
A mai biciklis videót össze lehet vetni a cég székhelyével. Ha nagyon nem stimmel, akkor lehet ilyen csavar, de szerintem szándékosan csinálja, hogy ne az alkalmatlansága, hanem a trolljai miatt rúgják ki.
Szerintem több trollkodás is mehet, de teljen el közöttük pár hét, hahó!
Az első lehetne egy ártatlanabb, amiben csak a púpos képességeit firtatja egy magyar főnökúr. Ez lehet angolul is, nem kell a némettel vacakolni, még az sem baj, ha néhol hibás. Valami ilyesmi lehetne:
Tisztelt "kislány"!
Az XY cég vezetője/HR igazgatója vagyok, és személyi ügyben szeretnék Öntől információt kérni. Önöknél dolgozott egy Kis Endre nevű Java fejlesztő, aki jelentkezett hozzánk hasonló munkakörbe, és az Önök cégét adta meg referenciaként.
Arra lennék kíváncsi, pontosan milyen feladatok tartoztak a munkaköréhez, hogyan illeszkedett be a csapatba, mennyire voltak elégedettek a munkájával.
Számunkra nagyon fontos értéket képvisel a proaktivitás, a csapatkohézió és a jó kommunikációs készségek. Ezért nagyon fontos, hogy leendő kollégáink referenciáit ellenőrizzük, és megbizonyosodjunk afelől, hogy az előző munkaadói megfelelőnek találták a hozzáállását és a szakmai felkészültségét.
Előre is hálás köszönettel a segítségéért,
Minta Mordeháj
CEO, Och-Kom Kft.
A Sodit nem rúgják ki. a sodi felmond.
a sodi whaterdélyben dolgozik?
Ez csak *pr* poszt volt, Sneci régi álneves beépülési kísérletén alapult (ZH előtt fusd át még egyszer a diasort szerintem).
Az összehasonlítást feljebb már megtettem, a cég székhelye tökéletesen egybevág a biciklis videó útvonalával. Gyakorlatilag az utolsó kanyar előtt ér véget.
Mondom, hogy ne vigyétek túlzásba. Majd biztos nekiállnak google transle-tel fordítgatni a 168 órás cikket meg a freeblogos kommentjeit. Maszti/náci témában csak akkor látom értelmét magyarázókártyának, ha az egy olyan kép, amit nem kell magyarázni, nyilazni, stb, hanem 1 másodperc alatt látszik a lényeg.
Szerintem ne rúgassuk még ki.
Elég a hosszan tartó ideggörcsöcskéhez, ha hallja a SoDI a bitófa ácsolását, de nem lát semmit.
Adom, egy-két hét pihiből baj nem lehet, egy elhibázott, vagy túl agresszív trollkodás viszont konkrétan megerősíti. Úgyis intéz magának elég faszerdőt a melóba, nem kellünk mi ide, ha mégis, akkor majd a kellő időben előlép valaki.
Innentől már tényleg csak az intervencionista tagozat jóindulatán múlik, hogy egy-egy reggel Sneci milyen meglepetésre kénytelen bemenni a munkahelyre. Emlékszem még azokra az időkre, amikor naponta kapta a gyomrosokat a Kapitel Zweinél meg Andin keresztül. Annak is mi lett a vége: szellemi összeomlás, sírós videó, hazamenekülés. Nincs értelme ezt a dolgot elsietni semmiképp. Hagyni kell, hogy magának ácsolja meg a bitófát, mert abban nagyon jó.
Nincs valakinek jó könyve a vonzás törvényéről? Kezdek hinni benne.
Lol, simán elég lenne a coubot linkelni nekik :D
Én is kis szünetet javaslok, a korcs addig is minden nap gyomorgörccsel ébred, este meg hülyére piálja majd magát. Már ez is szép eredmény.
Aztán jöhet a finom a érdeklődés egy főnökúr nevében, hogy Endre jelentkezett hozzájuk. Valószínűleg nagyon udvarias, de egészen szórakoztató levelekre számíthatunk, amikből kiderül, hogy a korcs egy kókler. Plusz egy-két esetleges felkérdezésre is, hogy mégis miért nézeget másik állásokat. Vagy pont ez fogja meggyőzni a főnökurakat, hogy Endrét kell először kirúgni, ha leépítés van, mert úgyis el akar menni. Nem úgy, Laci!
Addig is el lehet felépíteni a Wolf Klug profilokat a német nyelvű náci/meleg oldalakon, csak a biztonság kedvéért LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
zsery, most visszakaphatod az 50 euródat, Hahó!
ha ma este nem utal, akkor holnap felhívhatod a főnök urat, mint veja nyényit!
Ez viszont zsarolás, ami BTK-s tényállás. Az ilyesmivel szerintem csínján. Elég finoman rávezetni a helyes útra az alanyt. ;)
Mi lenne, ha inkább a NAV/diákhitel központ kapna levelet egy adósuk munkahelyéről? Hogy akár el is kezdhetik tiltani a fizuból a tartozást, ha gondolkolják.
A főnökúrnak írjon a NAV, az ő dolguk levelezni.
Ki tudja? Lehet Toroczkai fog írni, hogy alakul az új, magyar szélsőjobboldali antiszemita párt, egy Keresztény Krónikásra pedig mindenképp szükség lenne! Ezért kérik Endre főnökeit, hogy engedjék el munkavállalójuk kezét, térhessen haza az elkurvult, elzsidódodott volt III. Birodalom fővárosából.
Persze indokként mindenképp megemlítendők Endre felejthetetlen múltbeli hozzájárulásai a Magyar Szélsőjobb céljaihoz.
Szebb jövőt!
stressznélküli nyugi. Na az nem lesz.
Hát azért hetyetye.
Szerinted a recskás le tudta futni az 5 kilit 33 perc alatt?
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 16:02:42
Jun 11, 2018 16:02:42
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 16:06:28
Jun 11, 2018 16:06:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 16:06:35
x48)
nah sziasztok!
a helyes megfejtés: EsPresto AG
(legközelebb ne pimaszkodj velem, sneci!)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 16:08:19
x48)
-
Jun 11, 2018 16:08:24
nem látom a listán, de a
www.project-a.com/en
logója mögötti paca minden refreshnél más-és más formát vesz fel, mint a futó kislány mezének oldalán a piros sávban, keresnek Zend, Symfony, Laravel fejlesztőt, dockereznek, 20 perc tekerés a wendekindről
www.project-a.com/en
logója mögötti paca minden refreshnél más-és más formát vesz fel, mint a futó kislány mezének oldalán a piros sávban, keresnek Zend, Symfony, Laravel fejlesztőt, dockereznek, 20 perc tekerés a wendekindről
Jun 11, 2018 16:08:24
-
Jun 11, 2018 16:09:04
nah sziasztok!
mi a sodi telefonszáma? el kéne neki sms-ezni
Jun 11, 2018 16:09:04
-
Jun 11, 2018 16:12:10
ugh, hát ez tényleg spresto:
Jun 11, 2018 16:12:10
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 16:12:36
Ott van a FB oldalukon képen a faszverő, szép találat, zsidó! Gyémánt makkokkal kivert arany jávorszarvas díj!
A melócsába való piciglizés utolsó képkockájának pozíciója (jobb oldali marker), illetve a melócsá markere (bal oldali).

Ez a fasz tényleg a melócsába tekert és berakta a flokkba, csak nekünk, trolloknak!
A melócsába való piciglizés utolsó képkockájának pozíciója (jobb oldali marker), illetve a melócsá markere (bal oldali).

Ez a fasz tényleg a melócsába tekert és berakta a flokkba, csak nekünk, trolloknak!
Jun 11, 2018 16:12:36
-
Jun 11, 2018 16:12:38
nah sziasztok!
Szép találat, ma nagy söröcskézés lesz a Berlini haciendán.
Jun 11, 2018 16:12:38
moshe dayan
(
x2)
Jun 11, 2018 16:13:47
x2)
nah sziasztok!
ezt most megkönnyeztem kicsit
-
Jun 11, 2018 16:13:55
nem látom a listán, de a
project-a.com/en
project-a.com/en
már megvan a megfejtés, ott feszít a púpos a facebook fotón
Jun 11, 2018 16:13:55
fonatkoszás
Jun 11, 2018 16:14:06
m.facebook.com/EsPresto/
Szép találat, zsidó!
Jun 11, 2018 16:14:06
-
Jun 11, 2018 16:14:08
F1060 Ki. E. Ka. e.V. Team Espresso Silberstein, Gilda Silva-Cousino, Dana Elefante, Lara Karagiannaki, Eirini Orda, Hanna 03:14:11
Jun 11, 2018 16:14:08
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 16:14:36
Nagyon-nagyon szép találat, zsidó!!!!
Endre, akkor most összeszorult a végbélnyílásod, ugye? Szerinted hány magyarázókártya indult meg a munkatársaknak ebben a pillanatban? :D
Muszáj volt figyelemkurváskodnod? Vera néni úgy baszott volna púpon ezért, hogy összeszarod magad.
Endre, akkor most összeszorult a végbélnyílásod, ugye? Szerinted hány magyarázókártya indult meg a munkatársaknak ebben a pillanatban? :D
Muszáj volt figyelemkurváskodnod? Vera néni úgy baszott volna púpon ezért, hogy összeszarod magad.
Jun 11, 2018 16:14:36
Biztatási kár
Jun 11, 2018 16:14:39
A cégnév: EsPresto AG

Jun 11, 2018 16:14:39
Biztatási kár
Jun 11, 2018 16:16:05
Sorry! Megelőztetek, törölhetitek az enyémet!
Jun 11, 2018 16:16:05
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 16:17:37
F1060 Ki. E. Ka. e.V. Team Espresso Silberstein, Gilda Silva-Cousino, Dana Elefante, Lara Karagiannaki, Eirini Orda, Hanna 03:14:11
Valaki nagy mókamester, hogy echte zsidó nevet adott az askenázi púpszörnynek :D
Jun 11, 2018 16:17:37
-
Jun 11, 2018 16:17:45
Főszabályként a trollok ártalmatlanok
Jun 11, 2018 16:17:45
-
Jun 11, 2018 16:18:59
van egy másik sodi is a képeken!
Jun 11, 2018 16:18:59
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 16:20:25
Hogy mekkora autista őrjöngés lesz itt este :D Kíváncsi vagyok, megpróbál-e valami mesét keríteni az egészhez Endike, mármint hogy nem is ott dolgozik, csak elindult velük futni, vagy véletlenül ugyanolyan a póló, vagy valami hasonlót, vagy egész egyszerűen leissza magát a sárga földig és pár napig nem ír ide.
Jun 11, 2018 16:20:25
Biztatási kár
Jun 11, 2018 16:21:01
Fogadni mernék, direkt ő kérte, hogy csak ma délután kerüljenek fel a képek. De nem jött be!
Jun 11, 2018 16:21:01
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 16:21:14
Hogy mekkora autista őrjöngés lesz itt este :D Kíváncsi vagyok, megpróbál-e valami mesét keríteni az egészhez Endike, mármint hogy nem is ott dolgozik, csak elindult velük futni, vagy véletlenül ugyanolyan a póló, vagy valami hasonlót, vagy egész egyszerűen leissza magát a sárga földig és pár napig nem ír ide.
Utóbbi lesz.
Jun 11, 2018 16:21:14
ál-sodika
Jun 11, 2018 16:21:15
1053 F1459 Runtime Exception 2 Wertlen, Dr. Anna Gotthans, Denis Gotthans, Nicole Klug, Wolf Kresse, Martin 02:23:15
kreatív álnévXdd
kreatív álnévXdd
Jun 11, 2018 16:21:15
púp-orr-sérv-fogász
Jun 11, 2018 16:22:17
Gratulálok annak, aki megtalálta a céget. Kiváncsi vagyok, milyen módszerrel sikerült megtalálni.
Jun 11, 2018 16:22:17
Biztatási kár
Jun 11, 2018 16:24:46
Kb félórája simán beírtam a facére: 5X5Km Firmen-Staffellauf Im Tiergarten
Jun 11, 2018 16:24:46
-
Jun 11, 2018 16:25:08
Nagyon át kellene gondolni a magyarázókártyákat. Nehogy ő legyen a szegény zaklatott akit bántanak.
Jun 11, 2018 16:25:08
Wolf Klug
Jun 11, 2018 16:25:46
a legnagyobb kikúrás egyértelműen az lenne, ha egy hivatalos cégesnek tűnő e-mailről menne az érdeklődés, hogy egy Kiss Endre nevű úriember állásra jelentkezett és hogy az EsPrestot-t adta meg referenciaként :D :D :D
A nácis-faszverős kártya szerintem inkább második vonalas, ha elmarad a felkérdezés.
A nácis-faszverős kártya szerintem inkább második vonalas, ha elmarad a felkérdezés.
Jun 11, 2018 16:25:46
-
Jun 11, 2018 16:26:37
Óvatosan, nem kell elsietni. Két nappal később is ugyanakkorát üt bármilyen mail, de néhány felelőtlen angol nyelvű "kiss endre is nazi and jerks off on the internet"-típusú emaillel könnyen muníciót adhatunk a hányatott sorsú, zaklatott magyar menekült meséjének.
Jun 11, 2018 16:26:37
moshe dayan
(
x2)
Jun 11, 2018 16:31:06
x2)
abbak idején volt valami lista amiről itt szó volt. sokkal jobban élveztem itt elolvasni azokat a faszerdőket, amiket ott a tanszékvezető urak elültetgettek.
Wolf Klug
Jun 11, 2018 16:33:48
Szerintem Fifi vérnyomása 200 körülre ugrott. Még vagy másfél órát nem szabadul, a faszdzsungel pedig percről-percre sűrűsödik. Pókmajomként fog ugrándozni egyik fasz-ágról a másikra, miközben buzgón nyeli a levelekről lecsepegő trollgecit.
Jun 11, 2018 16:33:48
-
Jun 11, 2018 16:34:09
sodi ne bánkódj, a pólót megtarthatod a futásról
Jun 11, 2018 16:34:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 16:34:18
x48)
úgy saccolom, hogy most egy hosszabb vagy rövidebb, folyamatos leskelődéssel fűszerezett Soha többet nem írok ide időszak következik.
dehát nem kellett volna pimaszkodni és lebecsülni a trollokat.
Wolf Klug
Jun 11, 2018 16:39:07
úgy saccolom, hogy most egy hosszabb vagy rövidebb, folyamatos leskelődéssel fűszerezett Soha többet nem írok ide időszak következik.
Gondolod, kibírja? Nem lesz kinek büszkélkednie a VR-teszt live videóival meg a drónozós videóival. Senki se fogja nézni a flokkvágó flokkot se. A lekoccolás a vlogger karrier egyértelmű végét jelentené.
Jun 11, 2018 16:39:07
-
Jun 11, 2018 16:43:07
Mi a faszért osztotta meg a képeit?
Ennyire nem lehet figyelemkurva, szerintem direkt csinálta. Érezte, hogy ki fogják rúgni, és így nem az ő hibája lesz, hanem a trolloké.
Ennyire nem lehet figyelemkurva, szerintem direkt csinálta. Érezte, hogy ki fogják rúgni, és így nem az ő hibája lesz, hanem a trolloké.
Jun 11, 2018 16:43:07
Érdeklődő
Jun 11, 2018 16:47:02
Bravó, bravó! A trollkodásokat valóban jó lenne egy kicsit egyeztetni, hogy nagyobbat szóljanak.
Anno amikor ál-sodi gmailről masztipartizni hívtuk a magyar főnökurat, az jó volt. :) Egy jó németes megírhatna egy ilyesmi levelet a jellegzetes Gyagyás-stílusban, aztán a férfi kollégáknak mehet. Ennek Endre is örülne, ő maga nemigen mer kezdeményezni.
Anno amikor ál-sodi gmailről masztipartizni hívtuk a magyar főnökurat, az jó volt. :) Egy jó németes megírhatna egy ilyesmi levelet a jellegzetes Gyagyás-stílusban, aztán a férfi kollégáknak mehet. Ennek Endre is örülne, ő maga nemigen mer kezdeményezni.
Jun 11, 2018 16:47:02
púp-orr-sérv-fogász
Jun 11, 2018 16:48:57
A főnőkei már tudnak róla, hogy vannak trolljai, mert kérte a Martin Kresse álnév használtatát.
Kislány munkatárs facebookjára sodis névről mehet egy nudista strandos vagy fürdős vlogból származó shot. Legyen alá írva sodis némemetességgel, hogy ha az úrhölgy kéri, leveszi a kikockázást.
Így minimum el kell mondania, hogy flokkerkedik.
Kislány munkatárs facebookjára sodis névről mehet egy nudista strandos vagy fürdős vlogból származó shot. Legyen alá írva sodis némemetességgel, hogy ha az úrhölgy kéri, leveszi a kikockázást.
Jun 11, 2018 16:48:57
-
Jun 11, 2018 16:49:25
Bravó, bravó! A trollkodásokat valóban jó lenne egy kicsit egyeztetni, hogy nagyobbat szóljanak.
Abból indulj ki, hogy már fogalmazza a levelet a főnökúrnak, hogy szórakozni fognak a nézők. Amitől lehet, hogy hülyének nézi majd a főnöke, de ez csak addig fog tartani, amíg az első masztipartis levél megérkezik az info@-ra.
Jun 11, 2018 16:49:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 16:50:18
x48)
Gratulálok annak, aki megtalálta a céget. Kiváncsi vagyok, milyen módszerrel sikerült megtalálni.
egyszerűen csak kiadtam az alkalmazottaimnak feladatként, hogy délutánra legyen meg, aztán elmentem strandolni. mikor kijöttem a medencéből, láttam, hogy elküldték a cég nevét.
ilyen nagyon egyszerű ez!
-
Jun 11, 2018 16:52:57
Trollégák, egy rejtély megoldódott, de egy még nagyobbat hagyott maga után:
A korcs csapata 2:23:15 alatt ért be. Hol van itt hely az ő 55 perces produktumának? 33 alatt biztosan nem futotta le a távot...
A korcs csapata 2:23:15 alatt ért be. Hol van itt hely az ő 55 perces produktumának? 33 alatt biztosan nem futotta le a távot...
Jun 11, 2018 16:52:57
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 16:53:41
Annyira elképesztő, snecis ez az egész történet megint.
Ha tartja a pofáját, lehet SOHA nem tudjuk meg a munkahelyét. Az intervencionalista részleg már jó ideje nem a régi, a Gyagyás elég szórakoztató kontentot nyom a flokkal meg az ide írogatással, különösebb energiát senki nem tett volna bele a kibaszatásába.
Ha tartja a pofáját, fent lehetett volna a csapatkép évekig úgy, hogy senki nem találja meg innen.
De nem, bazdmeg, neki menőznie kell, hogy igen, végre szocializálódik a SoDI, A SODI!!!! Meg kamerázni a bicikli útvonalat a melójába. 400 euróba került, Hahó!4!!!!44!4
Ennyire idióta nem lehet valaki. Még a Gyagyás 70-es IQ-jával is nyilvánvalónak kellett lennie, hogy a futóverseny alapján kurvára meg fogjuk találni.
Ha tartja a pofáját, lehet SOHA nem tudjuk meg a munkahelyét. Az intervencionalista részleg már jó ideje nem a régi, a Gyagyás elég szórakoztató kontentot nyom a flokkal meg az ide írogatással, különösebb energiát senki nem tett volna bele a kibaszatásába.
Ha tartja a pofáját, fent lehetett volna a csapatkép évekig úgy, hogy senki nem találja meg innen.
De nem, bazdmeg, neki menőznie kell, hogy igen, végre szocializálódik a SoDI, A SODI!!!! Meg kamerázni a bicikli útvonalat a melójába. 400 euróba került, Hahó!4!!!!44!4
Ennyire idióta nem lehet valaki. Még a Gyagyás 70-es IQ-jával is nyilvánvalónak kellett lennie, hogy a futóverseny alapján kurvára meg fogjuk találni.
Jun 11, 2018 16:53:41
Grüßen
Jun 11, 2018 16:53:54
A főnőkei már tudnak róla, hogy vannak trolljai, mert kérte a Martin Kresse álnév használtatát.
nem Wolf Klug?
Jun 11, 2018 16:53:54
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 16:54:11
x48)
szerintem amúgy egy nagyon profi sorozatot kellene elkészíteni, hogy minden napra legyen tartalom. angol vagy német nyelvű pdf-ek, feliratozott videók. informatív és szórakoztató legyen, mint a flokk. nem lejáratás, hanem egy faszverő rühes nácimigri életútjának bemutatása.
Érdeklődő
Jun 11, 2018 16:54:16
Lehet, de én kizártnak tartom, hogy minden kollégához odamegy ezzel. Mivel magyarázná? Őszintén szólva ahhoz is gyávának tartom, hogy bárkinek szóljon, nemhogy a főnökének. Szerintem most nyüszítve lapul, és abban bízik, hogy nem fog menni vicces levél, vagy ha igen, akkor nem lesz következménye rá nézve (mert pl. a kolléga nem veszi komolyan, nem úgy, mint a magyar főnök anno).
Jun 11, 2018 16:54:16
cég e-mail
Jun 11, 2018 16:56:31
Wolf Klug a csodás álnév, ott van a száma alatt kicsiben a "4" ő volt a negyedik futó, alias "wolf klug"
Jun 11, 2018 16:56:31
Grüßen
Jun 11, 2018 16:58:26
ha most menne a levél, akkor az a Gyagyast igazolna a főnök úr előtt. ne írjon még senki.
Jun 11, 2018 16:58:26
snecimanó
Jun 11, 2018 16:59:17
Áhh, szerintem ennyire még a SoDI se iylen hülye. xDDDDDD
Valami duplacsavar lesz itt megérzésem szerint. Pl. valami isnerőse cége, vagy ilyesmi. Lehet csapda!
Óvatos lennék a levél írogatással a helyetekben...
Valami duplacsavar lesz itt megérzésem szerint. Pl. valami isnerőse cége, vagy ilyesmi. Lehet csapda!
Jun 11, 2018 16:59:17
Grüßen
Jun 11, 2018 17:00:45
szerintem amúgy egy nagyon profi sorozatot kellene elkészíteni, hogy minden napra legyen tartalom. angol vagy német nyelvű pdf-ek, feliratozott videók. informatív és szórakoztató legyen, mint a flokk. nem lejáratás, hanem egy faszverő rühes nácimigri életútjának bemutatása.
Ety matyarazo-kartyat?
Jun 11, 2018 17:00:45
Biztatási kár
Jun 11, 2018 17:01:01
Az egyik kollega: www.facebook.com/diplix/photos
Jun 11, 2018 17:01:01
-
Jun 11, 2018 17:02:27
A mai biciklis videót össze lehet vetni a cég székhelyével. Ha nagyon nem stimmel, akkor lehet ilyen csavar, de szerintem szándékosan csinálja, hogy ne az alkalmatlansága, hanem a trolljai miatt rúgják ki.
Jun 11, 2018 17:02:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:03:23
x48)
a 66 mp blogról pl. a kentucky fried jewst nem is nagyon kell fordítani, ez a bejegyzés lehetne az egyik pdf-n. úgy látom zsidók is vannak a cégnél, dávid csillaggal van díszítve az adventi virág.
de ott van a 168 órás cikk is, igaz, azt fordítani kell.
de ott van a 168 órás cikk is, igaz, azt fordítani kell.
trendbeli garázdaság
Jun 11, 2018 17:03:27
Szerintem több trollkodás is mehet, de teljen el közöttük pár hét, hahó!
Az első lehetne egy ártatlanabb, amiben csak a púpos képességeit firtatja egy magyar főnökúr. Ez lehet angolul is, nem kell a némettel vacakolni, még az sem baj, ha néhol hibás. Valami ilyesmi lehetne:
Tisztelt "kislány"!
Az XY cég vezetője/HR igazgatója vagyok, és személyi ügyben szeretnék Öntől információt kérni. Önöknél dolgozott egy Kis Endre nevű Java fejlesztő, aki jelentkezett hozzánk hasonló munkakörbe, és az Önök cégét adta meg referenciaként.
Arra lennék kíváncsi, pontosan milyen feladatok tartoztak a munkaköréhez, hogyan illeszkedett be a csapatba, mennyire voltak elégedettek a munkájával.
Számunkra nagyon fontos értéket képvisel a proaktivitás, a csapatkohézió és a jó kommunikációs készségek. Ezért nagyon fontos, hogy leendő kollégáink referenciáit ellenőrizzük, és megbizonyosodjunk afelől, hogy az előző munkaadói megfelelőnek találták a hozzáállását és a szakmai felkészültségét.
Előre is hálás köszönettel a segítségéért,
Minta Mordeháj
CEO, Och-Kom Kft.
Jun 11, 2018 17:03:27
furfangos Petákos
Jun 11, 2018 17:03:47
A Sodit nem rúgják ki. a sodi felmond.
Jun 11, 2018 17:03:47
púp-orr-sérv-fogász
Jun 11, 2018 17:04:05
A nevet elnéztem. Okos Farkas.
Jun 11, 2018 17:04:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:04:48
x48)
a sodi whaterdélyben dolgozik?
-
Jun 11, 2018 17:05:03
Pár videója alá amiben zsidózik német felirat,screenshoot a holokauszt tagadós "vicces" facebook megosztásairól,a sárgacsillagos képpel szetey montázs.A németek kulön értékelik sneci holokauszthoz való hozzáállását.
Egyébként két hétig tuti betegszabira megy a korcs.
Egyébként két hétig tuti betegszabira megy a korcs.
Jun 11, 2018 17:05:03
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:08:21
x48)
mondjuk a legnagyobb trollkodás az lenne, ha egy it-s troll felvetetné magát a céghez, és aztán...
Biztatási kár
Jun 11, 2018 17:09:59
Az összes kollega: www.xing.com/companies/esprestoag/employees
Jun 11, 2018 17:09:59
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 17:10:20
Ez csak *pr* poszt volt, Sneci régi álneves beépülési kísérletén alapult (ZH előtt fusd át még egyszer a diasort szerintem).
Az összehasonlítást feljebb már megtettem, a cég székhelye tökéletesen egybevág a biciklis videó útvonalával. Gyakorlatilag az utolsó kanyar előtt ér véget.
Jun 11, 2018 17:10:20
púp-orr-sérv-fogász
Jun 11, 2018 17:10:35
mondjuk a legnagyobb trollkodás az lenne, ha egy it-s troll felvetetné magát a céghez, és aztán...
Ilyen alkalmazott nem lesz ingyen. Jun 11, 2018 17:10:35
-
Jun 11, 2018 17:11:39
Szerintem egy felháborodott ügyfél,aki sneci nyílvános holokauszt kommentjeit kifogásolja a főnökúrnál,elég a kirúgattatásához.De ebben rengeteg trollkodási lehetőség van még.
Jun 11, 2018 17:11:39
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:14:10
Szerintem valami hasonlóan kimunkált cucc kéne, mint ami Gergőnek és Jani bának ment pár hete. És első körben ne a központi céges mailre, hanem 1-1 kollégának privátim. Faszverős videó csak ha belepasszol.
Jun 11, 2018 17:14:10
-
Jun 11, 2018 17:16:25
Szerintem egy felháborodott ügyfél,aki sneci nyílvános holokauszt kommentjeit kifogásolja a főnökúrnál,elég a kirúgattatásához.De ebben rengeteg trollkodási lehetőség van még.
Mondom, hogy ne vigyétek túlzásba. Majd biztos nekiállnak google transle-tel fordítgatni a 168 órás cikket meg a freeblogos kommentjeit. Maszti/náci témában csak akkor látom értelmét magyarázókártyának, ha az egy olyan kép, amit nem kell magyarázni, nyilazni, stb, hanem 1 másodperc alatt látszik a lényeg.
Jun 11, 2018 17:16:25
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:17:26
központi mailre simán mehet egy érdeklődés, hogy jelentkezett hozzánk egy Kiss Endre Farkas nevű figura, önöket adta meg referenciának. Ezzel igencsak kellemetlen helyzetbe kerülne a próbaidőn épp csak keresztülvergődő púpszörny.
Jun 11, 2018 17:17:26
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 17:18:47
Lehet jegelni kéne 1-2 hetet a dolgot. Hagy menjen be minden reggel gyomorgörcssel, mikor hívják be felkérdezni, legalább egy ideig. Hitelkeretnek is jót tenne, úgy fog a kibaszásáig söröcskére konvertálódni, mintha nem lenne holnap.
Jun 11, 2018 17:18:47
-
Jun 11, 2018 17:19:26
központi mailre simán mehet egy érdeklődés, hogy jelentkezett hozzánk egy Kiss Endre Farkas nevű figura, önöket adta meg referenciának. Ezzel igencsak kellemetlen helyzetbe kerülne a próbaidőn épp csak keresztülvergődő púpszörny.
Szerintem ne rúgassuk még ki.
Elég a hosszan tartó ideggörcsöcskéhez, ha hallja a SoDI a bitófa ácsolását, de nem lát semmit.
Jun 11, 2018 17:19:26
stressznélküli nyugi
Jun 11, 2018 17:19:32
Ma este rengeteg sörike fog szisszenni, igaz gyagyás? XDDDDDDD
Jun 11, 2018 17:19:32
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:20:36
Első körben mindenképp hanyagolandó a maszti/náci vonal. Először inkább információkat kéne megtudni Endre viselt dolgairól a cégnél. Ha simán kibasszák, mert faszverés meg náculás, akkor semmire nem mentünk vele, kezdhetjük a következő munkahelyén elölről az egészet. Ráadásul neki is kellemetlenebb az, hogy csak sejti, hogy valami megy a háttérben, de nem konfrontálják azzal, hogy vert-e faszt Fapoleon néven vagy hogy adott-e fel masztipartis hirdetést. A németeknél ezek nem olyan elítélendő dolgok, mint nálunk, ott sokkal szabadosabb a szexuális kultúra. Elsőként a munkája felől kéne támadni, nem a magánélet felől, mivel azt elintézhetik annyival, hogy "a munkahelyen kívül azt csinál, amit akar".
Jun 11, 2018 17:20:36
Érdeklődő
Jun 11, 2018 17:21:05
Sophie Awreja Vender-Elmaghraby - ő az office manager. Biztos nem örülne, ha Endre egy felháborodott levélben kérdezné meg tőle, hogy hogyan mer összefeküdni arabokkal... :)
De tényleg nem kell elkapkodni, horogra akadt a Sneci.
Jun 11, 2018 17:21:05
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:23:02
A náculásos vonallal pedig az a probléma, hogy ugyan a németek nagyon érzékenyek rá, viszont az összes ezzel kapcsolatos anyag magyar nyelvű, amit hiába fordítunk le, a fordítás valódisága ellenőrizhetetlen. Innentől kezdve a hazug púpos azt mond amit akar, hogy miért akarjuk lejáratni. Nagyon-nagyon óvatosan kell ezt csinálni, apró lépésenként, minél több infót megszerezve, különben nincs értelme.
Jun 11, 2018 17:23:02
-
Jun 11, 2018 17:23:07
Lehet jegelni kéne 1-2 hetet a dolgot. Hagy menjen be minden reggel gyomorgörcssel, mikor hívják be felkérdezni, legalább egy ideig. Hitelkeretnek is jót tenne, úgy fog a kibaszásáig söröcskére konvertálódni, mintha nem lenne holnap.
Adom, egy-két hét pihiből baj nem lehet, egy elhibázott, vagy túl agresszív trollkodás viszont konkrétan megerősíti. Úgyis intéz magának elég faszerdőt a melóba, nem kellünk mi ide, ha mégis, akkor majd a kellő időben előlép valaki.
Jun 11, 2018 17:23:07
-
Jun 11, 2018 17:24:51
Hihetelen ez nyári felpörgés.A picigliszerelős livetól,az ogre bekukkantásáig,a rekord adósságig és most a meló csá.Ezzel a tükör töréssel sneci tényleg bevonzotta a konteót.
Jun 11, 2018 17:24:51
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:26:09
Sophie Awreja Vender-Elmaghraby - ő az office manager. Biztos nem örülne, ha Endre egy felháborodott levélben kérdezné meg tőle, hogy hogyan mer összefeküdni arabokkal... :)
Innentől már tényleg csak az intervencionista tagozat jóindulatán múlik, hogy egy-egy reggel Sneci milyen meglepetésre kénytelen bemenni a munkahelyre. Emlékszem még azokra az időkre, amikor naponta kapta a gyomrosokat a Kapitel Zweinél meg Andin keresztül. Annak is mi lett a vége: szellemi összeomlás, sírós videó, hazamenekülés. Nincs értelme ezt a dolgot elsietni semmiképp. Hagyni kell, hogy magának ácsolja meg a bitófát, mert abban nagyon jó.
Jun 11, 2018 17:26:09
Szkeptikus troll
Jun 11, 2018 17:27:18
Hihetelen ez nyári felpörgés.A picigliszerelős livetól,az ogre bekukkantásáig,a rekord adósságig és most a meló csá.Ezzel a tükör töréssel sneci tényleg bevonzotta a konteót.
Nincs valakinek jó könyve a vonzás törvényéről? Kezdek hinni benne.
Jun 11, 2018 17:27:18
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:29:07
x48)
szerintem egy olyan angol nyelvű weboldal kell, amit a kollégái fognak terjeszteni maguk között, sneci háta mögött.
kicsoda valójában a kollégád, endre kiss? valami ilyesmi címmel a linket a kollégáinak, nem a cégnek. aztán felmennek, és ott lesz a náci múlt képekkel, cikkekkel, linkekkel, ott lesz a velvet cikk, a családi ügyek. kívácsiságból meg fogják nézni, aztán majd beszélnek róla. hallottad, láttad?
kicsoda valójában a kollégád, endre kiss? valami ilyesmi címmel a linket a kollégáinak, nem a cégnek. aztán felmennek, és ott lesz a náci múlt képekkel, cikkekkel, linkekkel, ott lesz a velvet cikk, a családi ügyek. kívácsiságból meg fogják nézni, aztán majd beszélnek róla. hallottad, láttad?
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:31:10
szerintem egy olyan angol nyelvű weboldal kell, amit a kollégái fognak terjeszteni maguk között, sneci háta mögött.
Lol, simán elég lenne a coubot linkelni nekik :D
Jun 11, 2018 17:31:10
trendbeli garázdaság
Jun 11, 2018 17:31:15
Én is kis szünetet javaslok, a korcs addig is minden nap gyomorgörccsel ébred, este meg hülyére piálja majd magát. Már ez is szép eredmény.
Aztán jöhet a finom a érdeklődés egy főnökúr nevében, hogy Endre jelentkezett hozzájuk. Valószínűleg nagyon udvarias, de egészen szórakoztató levelekre számíthatunk, amikből kiderül, hogy a korcs egy kókler. Plusz egy-két esetleges felkérdezésre is, hogy mégis miért nézeget másik állásokat. Vagy pont ez fogja meggyőzni a főnökurakat, hogy Endrét kell először kirúgni, ha leépítés van, mert úgyis el akar menni. Nem úgy, Laci!
Addig is el lehet felépíteni a Wolf Klug profilokat a német nyelvű náci/meleg oldalakon, csak a biztonság kedvéért LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Jun 11, 2018 17:31:15
-
Jun 11, 2018 17:33:53
Az ogre nevét kell még kideríteni.Shrekk pont olyan fazonnak látszik aki pár sztori után egésznap sodizmusokkal szopatná a korcsot.
Jun 11, 2018 17:33:53
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:35:24
x48)
a másik út pedig a kollégáival való haverkodás a közösségi oldalakon, infók kiszedése, illetve infók átadása amikor már megvan a haverság.
csak a régi tanszéki módszereket kell elővenni, Hahó!
csak a régi tanszéki módszereket kell elővenni, Hahó!
-
Jun 11, 2018 17:40:34
Június 30 a próbaidejének vége,addig robbannjanak a gecigránátok,utána úgyis elküldik,valaki úgyis küld olyan infót róla a cégnek ami miatt nemkívánatos lesz a korcs.
Jun 11, 2018 17:40:34
Hiénaverő
(
x17)
Jun 11, 2018 17:40:51
x17)
Gyagyás üzletelj a trollokkal! mi mondjuk mit csinálj, és vagy teljesíted, vagy megy a trollkodás a melócsának.
Pl. ha a mai napon kiteszed a mentőmellényes videót, akkor ezen a héten nem lép akcióba a levelező tagozat.
Vagy időt nyerhetsz ha beismered a masztipartis kommentet.
El kell utalnod Krúcsió kétezresét, az újabb pár nap haladék. Ilyesmik.
Na?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Pl. ha a mai napon kiteszed a mentőmellényes videót, akkor ezen a héten nem lép akcióba a levelező tagozat.
Na?
púp-orr-sérv-fogász
Jun 11, 2018 17:41:28
Az idegennyelvű magyarázó oldal csak akkor kell, ha már kiderült, hogy vannak trollok.
Addig külföldi cégek, írjanak a központira, és álsodik a kolegáknak nudista/zuhanyzós képekkel.
Addig külföldi cégek, írjanak a központira, és álsodik a kolegáknak nudista/zuhanyzós képekkel.
Jun 11, 2018 17:41:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:42:00
x48)
az a jó, hogy ha sneci el is kezd duzzogni, és nem ír ide, azért a műsor szépen fog menni a maga útján.
gondolom lesznek partizán trollok, akik saját akciókat fognak indítani, függetlenül a tanszéktől.
mit saccolsz, sneci, mikor kapod az első pizzarendelést a melócsába?
hogy is van németül, hogy szo-szo-szórakoznak a nézők?
gondolom lesznek partizán trollok, akik saját akciókat fognak indítani, függetlenül a tanszéktől.
mit saccolsz, sneci, mikor kapod az első pizzarendelést a melócsába?
hogy is van németül, hogy szo-szo-szórakoznak a nézők?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:44:04
x48)
Gyagyás üzletelj a trollokkal! mi mondjuk mit csinálj, és vagy teljesíted, vagy megy a trollkodás a melócsának.
Na?
Na?
zsery, most visszakaphatod az 50 euródat, Hahó!
ha ma este nem utal, akkor holnap felhívhatod a főnök urat, mint veja nyényit!
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:46:23
Na?
Na?
Ez viszont zsarolás, ami BTK-s tényállás. Az ilyesmivel szerintem csínján. Elég finoman rávezetni a helyes útra az alanyt. ;)
Jun 11, 2018 17:46:23
-
Jun 11, 2018 17:47:18
Sodi hogy mondjak nemetul hogy recskaboy es masztipary?
Jun 11, 2018 17:47:18
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 17:48:01
Nem is kell beavatkozni, már az hatásos lesz, ahogy a Gyagyás elkezdi felkészíteni a munkatársakat, főnökséget rá!
"Nyem jelentkeztyem tyehová máshová, ha ilyen email jönne, az tyak tjojjkodás!"
"Ha a fütyimjől kapnátok képekety, azty nyem én külgyöm, hanem a tyjojjok!"
Önjáró trollkodás, trollpetuum mobile, Hahó!
"Nyem jelentkeztyem tyehová máshová, ha ilyen email jönne, az tyak tjojjkodás!"
"Ha a fütyimjől kapnátok képekety, azty nyem én külgyöm, hanem a tyjojjok!"
Önjáró trollkodás, trollpetuum mobile, Hahó!
Jun 11, 2018 17:48:01
Wolf Klug
Jun 11, 2018 17:53:43
Eddigre már mindenki tudja, hogy valami nem százas a gánymesternél. Legkésőbb akkor rájöttek, amikor ragaszkodott ahhoz, hogy álnéven szerepeljen a jelentkezési íven. Talán azt gondolják róla, hogy a törvény elől szökik?
Jun 11, 2018 17:53:43
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 17:54:37
x48)
lehet, hogy fog írni a főnök úrnak a diákhitel központ, hogy a sodi bujkál, és nem törleszti a hitelt.
vagy szegény sodibá, hogy a gonosz fia kijátszotta alóla a lakása haszonélvezeti jogát, és azóta felé sem néz, szinte hajléktalanként hagyja tengődni beteg apját.
olyan széles a lehetséges trollkodások tárháza, hogy szegény trollok nem is tudják, hol kezdjék.
ugye te is sajnálod emiatt a trollokat, sneci?
vagy szegény sodibá, hogy a gonosz fia kijátszotta alóla a lakása haszonélvezeti jogát, és azóta felé sem néz, szinte hajléktalanként hagyja tengődni beteg apját.
olyan széles a lehetséges trollkodások tárháza, hogy szegény trollok nem is tudják, hol kezdjék.
-
Jun 11, 2018 17:56:12
Ha kicsit komolyabb trollkodást szeretnénk,akkor hívjuk fel a főnök figyelmét hogy sneci faptopján és külső adattárlóin valószínüleg ott a cég teljes ügyfél bázisa.Ahogy eddig ellopta az ügyfeleket és adataikat a régebbi munkahelyeiről.Ami bizony már ipari kémkedés kategória.
Jun 11, 2018 17:56:12
Egyik néző
Jun 11, 2018 17:56:15
Sneci neked mit ér meg hogy ne írjunk főnökúréknak?
Kolossy téri szafari
Egynapos nyaralás karúszó
Ki írta a masztiparty kommentet?
Ez így mindet egy csomagban mondjuk!
A Tibi mindent visz ne is próbálj alkudozni.
Tik-tak
Kolossy téri szafari
Egynapos nyaralás karúszó
Ki írta a masztiparty kommentet?
Ez így mindet egy csomagban mondjuk!
A Tibi mindent visz ne is próbálj alkudozni.
Tik-tak
Jun 11, 2018 17:56:15
-
Jun 11, 2018 17:58:48
lehet, hogy fog írni a főnök úrnak a diákhitel központ, hogy a sodi bujkál, és nem törleszti a hitelt.
Mi lenne, ha inkább a NAV/diákhitel központ kapna levelet egy adósuk munkahelyéről? Hogy akár el is kezdhetik tiltani a fizuból a tartozást, ha gondolkolják.
A főnökúrnak írjon a NAV, az ő dolguk levelezni.
Jun 11, 2018 17:58:48
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 18:07:02
Ki tudja? Lehet Toroczkai fog írni, hogy alakul az új, magyar szélsőjobboldali antiszemita párt, egy Keresztény Krónikásra pedig mindenképp szükség lenne! Ezért kérik Endre főnökeit, hogy engedjék el munkavállalójuk kezét, térhessen haza az elkurvult, elzsidódodott volt III. Birodalom fővárosából.
Persze indokként mindenképp megemlítendők Endre felejthetetlen múltbeli hozzájárulásai a Magyar Szélsőjobb céljaihoz.
Szebb jövőt!
Jun 11, 2018 18:07:02
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 18:08:52
x21)
fellépek és látom, h majd 100 hsz, rögtön tudtam, h megvan a púpszörny. csillagos ötös a nyomozás. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 18:10:46
x48)
az mondjuk kibaszott vicces, hogy a bölcs/okos farkas álnevet választotta, miközben éppen ezzel a figyelemkurvulással buktatta le a melócsát.
sneci, jegyezd meg egy életre: t e n e m v a g y o k o s
sneci, jegyezd meg egy életre: t e n e m v a g y o k o s
Schwezoff Dávid
Jun 11, 2018 18:11:57
nah sziasztok!
stressznélküli nyugi. Na az nem lesz.
Jun 11, 2018 18:11:57
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 18:13:03
x48)
facebookos snecis álprofilok vajon fognak csúnya dolgokat írni a kollégák képei alá? nem állítom, kérdezem!
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 18:13:36
x24)
A cég egyik csapata 2:11 perc alatt végzett, és elvileg a recskás is 20:41-kor ért célba, tehát ez pont stimmelne. Mindegyik csapatuk névtelen tagokkal indult. Van front- és backend fejlesztő csapatuk, aminek van női tagja. Az irodájuk is a belvárosban van. Persze csak tipp.
ubitricity.com/en/company/the-team/
ubitricity.com/en/company/the-team/
Hát azért hetyetye.
Szerinted a recskás le tudta futni az 5 kilit 33 perc alatt?
95 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.google.com/maps/place/Jannowitzbr%C3%BCcke,+10179+Berlin,+N%C3%A9metorsz%C3%A1g