Tessék, van atomórás Excel:

Nem gondolod azt, hogy ezt most kéne abbahagynod?
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) May 13, 2015 22:13:56 Válasz vote up vote down (36)
Nem, minden rendben van.
De ami Berlint illeti. Üzenem a csajnak, hogy kisanyám, te most életed végig bujkálhatsz, és álnevezhetsz, mert ha bármikor is meg fogom tudni, hogy valahol kiállítasz, vagy kiállítást szervezel, amennyiben ez legalább egy héttel korábban jut a tudomásomra juszt is oda fogok menni, mégpedig pontosan és deklaráltan azért, hogy juszt se neked legyen igazad abban, hogy soha többé nem fogsz találkozni velem.
Ehhez neked, kislány, az életed végig bujálnod kell, mint egy büdös csatornapatkány, mert amint elődogod az orrod a napfényre, és rögtön ott leszek, hogy csak azért is bebizonyítsam neked, hogy juszt sem lehet egy olyan embernek igaza, mint amilyen aljas te vagy és voltál.
Kellemes bujkálást, kislány. Kellemes bujkálást életed végéig.
Én is ideges lennék,ha egy piás torzonborz csöves,aki bűzlik mint a pöcegödör, a munkahelyemen forgatna farokverő videókat, ott, ahol mi dolgozunk napi 8 órát és ezek után még ki sem basszák,hanem etetik és pátyolgatják a perverz szatírt. Szerinted az a dolgozó nem sírta el magát,akinek a székén a csoffadt meztelen seggeddel ültél és verted a faszod? Endre, megfenyegettek a dolgozók,hogy ne használd meztelenül a bútorokat, vagy onnantól mindenki huzatot húzott a székére,ha bejött?
, csapatok között.
Jó keresgélést!
órája szerint 20:41 kor végzett, képen világosban fut és ér célba és a stafétát is nyújtja, vagy vágóképnek vagy futottak még utána.
berlin naplemente 21:29
F1733 nincs a listában és nem biztos hogy ez a befutó, mert 3óra szintidőről matyaráz és később van vége.
ha ő 20:07-kor vette át a stafétát akkor 4 embernek kellett volna előtte futni. 18-ig meló meg kiérni helyszínre stb. nem jön össze időben, hacsak nem hamarabb végeztek
gyagyås tuti leskelödik es stresszel mit deritetek ki. Ez igy helyes, dögölj meg patkåny.
Dehogy nincs, a szám csapatszám, a Tww1 csapat, az utolsó futó Manuela Strähle. Az idejük 2:34:27 volt.
ez stimmel, utolsonak futott, a kepen csak "pozol" a stafetaatadassal
lehet csak én voltam béna, de nem nagyon vannak a versenyről fotók :S
megelőztél zsidó ☺
De van egy csomó. Hashtag és helyszín alapján instagramon.
milyen céges póló? az nem egy voda logo?
Jézusom, mi ez a kép??? Down kóros gyereket kiengedték, hadd játsszon egy kicsit?
Az a szponzor, banánom. Ne legyél retad akiben akár csak kicsit is felmerül, hogy a sodi egy multinál dolgozik. Azért mindennek van határa....
De hogy egy lehettséges választ adjak a kérdésedre:
A futóverseny nevezői kaptak egyenpólót, rajta a cégnevükkel (gondolom ez az "írd rá filctollal a csapatnevet a mezőben" módon).
az a c-k-b valami kínai cég a honlapjuk alapján. Szerintem csak nemtudták kiírni a kínai karaktereket.
A púp említette, hogy fácsén rákeresve a csapattársaira hamar kiderülne hol dolgozik.
Tehát: a csapattársai saját névvel indultak, továbbá a csapatnév alapján nem biztos hogy lehet következtetni a cégre. De persze az is lehet, hogy a SoDi hazudik.
sajnos az autiköd-generátor működéséhez kellenek ezek.
mindenért a trollok lesznek a hibásak, nem a sodi
Nope, kb 30 másodperc van a versenyről.
nem mondja, de talan 6 orakor volt a rajt. ehhez stimmel az okosora 20:41-es celbaerese es a masik csapat 2 ora 34 perc koruli ideje is. a nehany perc elteres magyarazhato azzal h tobb szaz indulo eseten sokan csak percekkel kesobb indulnak.
Dehogy, mivel a "KMZ-s" troll eltűnt azután, hogy kértek tőle ügyszámot, vagy fényképes bizonyítékot.
Azt nem értem hogy a trolléga miért most érezte úgy hogy eme történetet feltétlen meg kell osztani velünk a huszadrangú mellékretardról, miközben 2 hete megállás nélkül megy a fő műsorszám megszakítás nélkül.
Nézd meg a célbaérős stafétaátadós fotót. Fenn van a facebookján is. Nincs rajta okosóra, a jobb kezén van az időmérő chip, a balon semmi. Szóval az okosóra nem rajta volt, a fotó meg az égővörös fejéből ítélve nem beállított.
Szóval vagy más futott az okosórával, vagy máskor csinálta vele azt a logot.
Lehet, megszokásból a pitonra rakta fel.
Máskor csinálta a logot, 5 km-t nem bír lefutni, ez evidencia. Szépen lassan lebiciklizett 5 km-t egy kinézett átlagidő alatt.
Ez púp. A facéjéből látszik egyébként, hogy 18:56 és 21:49 között futott.
Ezt benéztem, a nő? Max akkor csapattárs, ha a cég két csapatot indított, a váltóban egyszerre egy csapattag futhat.
Igen, púp van a háttérben, de a lány a kérdéses, hogy vajon a polójuk egyezik-e = kollegina-e. Szerintem igen. Szerintem is céges poló.
+1 nyom amin lehet nézegetni a kirakott fotókat a hivatalos oldalon, de már átnéztem és semmi.
A gyerek mezőnyben sincs :D
Ez így van, de mi van ha bemelegít, mi van ha épp most végzett és púpmost kezdett, vagy épp fordítva.
A kettes számú csapat a reálisabb, cégen belül.
Youtube-on sajnos nincs video, vimeo-n meg csak a tag 1, ami a szerdai nap volt.
ez az, itt kell keresgélni. megnézni a cégneveket, fb profilokat az 1450-1470. helyezett körül.
És már futás előtt is az volt!
Nem valószínű, miután a vlogban elindul bringával melóba, és egy jó 10p után a henrich heine strassen hagyja abba a kamerázást, ilyen színes erkélyes paneltömb mellett.
Tehát azon a környéken melózik, ez amit linkeltél onnan még plusz 20 perc, ráadásul nem ment volna át a Spree másik oldalára.
Így van, ne cseszegessük már egymást, troll trollnak nem farkasa.
Nem tök mindegy, van-e igazságtartalom a sztoriban, vagy full kamu az egész, ha mi rohadt nagyokat röhögünk, a retardok meg tombolnak? Itt a szórakoztatás a lényeg.
Én is írtam már be ide full kamu sztorikat, azokon is röhögött mindenki. De még olyan mellékhatása is volt, hogy zsír lebukott, hogy nem is tett soha feljelentést. Azóta el is tűnt a fórumról hála Istennek.
Bizony:
images.gr-assets.com/books/1464754476l/11445397.jpg
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ja, igazad van.
Igazi bizonyíték is kell, recskás bemondásra nem hiszek el már semmit!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nincs. Egy seozott blogposzt kéne róla arcképpel, maszturbálós botránnyal és a 168 órás sztori zanzásított utánközlésével.
De, az utolsó volt, ugyanis az első és az utolsó kapott chipet, és az meg ott van a csápján.
Az óra viszont nincs, ami pedig 20:07 és 20:41 között volt valakin, aki futott, igaz? Tehát akár az is lehet, hogy sneci 20:41-kor kapta meg a botot. Akkor 21:30 körül be is érhetett, ha fel nem adta. A képek csak a rajtcél körül készülhettek, mert minek sétálna le valaki másfél km-et, hogy lefényképezze sodi izzadt, lihegő fejét.
Az egy igazi mestertrükk lenne, ha rárakta volna az okosórát egy előző indulóra, aki képes volt le futni 33 perc alatt.
Meg is emelném kipámat.
De hogyan beszélt volna rá erre valakit?
Számoljunk. A rajt 18:30-kor volt. Ha a recskás volt az utolsó és 20:07-kor rajtolt el, akkor a többi 4 futónak átlagban 24 perc 15 másodperc alatt kellett futni, és írta, hogy a projektvezető kislány meg egy másik futottak 25 percet, a többi ennél lassabb volt, ez sehogy sem jön ki.
Púpkotoréktól nincs is messze. Ráadásul belváros, mint ahogy sneci ki is hangsúlyozta.
Ha jól látom, futottak ők pár éve fekete-pirosban, szóval ha más nem, annyi tanulság van, hogy semmilyen céget nem szabad kizárni csak azért, mert a céges weboldal színvilága nem passzol a felsőhöz.
A lokációhoz: a cégek kétharmada megfelelő távolságon belül van, szóval ha a jelölt is, az nem egy erős indikáció. Kizárásra ugyanakkor jó, ha csak podsdamban, vagy berlin déli külvárosában van irodájuk, akkor nyilván nem ők azok.
Ha ezután befutók szerint listázzuk, talán érdemes az 1472.-ik előtti pár helyet átnézni..
Hajrá!
Az nem a versenyző, hanem a csapat száma. És sajnos nem teljesen pontos, sneci (ha ez befutó volt) végezhetett percekkel előtte és utána is.
ez sem tűnik php gányoldának
Van Java fejlesztői rész Sneckó cégében, ott van az indiai is elvileg.
Sőt, lehet az a nagyobb részleg.
sodika
Jun 11, 2018 07:56:20
Tessék, van vlog.
www.youtube.com/watch?v=7QdRkrlgtA4
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
www.youtube.com/watch?v=7QdRkrlgtA4
Jun 11, 2018 07:56:20
-
Jun 11, 2018 07:57:10
Várjuk a tükrözést.....
Jun 11, 2018 07:57:10
Schwezoff Dávid
Jun 11, 2018 07:59:35
Jun 11, 2018 07:59:35
Brian
Jun 11, 2018 08:13:03
de tényleg ne növelje senki a púpos nézettségét amíg az ukrámmigri kutyabaszó soderál pla
Jun 11, 2018 08:13:03
-
Jun 11, 2018 08:16:11
Elnézést, de én tükrözés előtt már megnéztem.
De pusztán tudományos forrásanyag gyűjtése végett:
imgur.com/a/kXPB7XB
Mint látható, a bal oldali nőn 80 az utolsó két számjegy, a jobboldalin 1733 (?) talán. Miután ez a célvonalnál készült fotó, ezért így már célirányosan lehet keresgélni, ezen két szám környékén beérkező emberek, csapatok között.
Jó keresgélést!
imgur.com/a/kXPB7XB
Mint látható, a bal oldali nőn 80 az utolsó két számjegy, a jobboldalin 1733 (?) talán. Miután ez a célvonalnál készült fotó, ezért így már célirányosan lehet keresgélni, ezen két szám környékén beérkező emberek, csapatok között.
Jó keresgélést!
Jun 11, 2018 08:16:11
Statisztikus Sanyi
Jun 11, 2018 08:17:08
Tessék, van vlog.
youtube.com/watch?v=7QdRkrlgtA4
youtube.com/watch?v=7QdRkrlgtA4
Tessék, van atomórás Excel:

Nem gondolod azt, hogy ezt most kéne abbahagynod?
Jun 11, 2018 08:17:08
Statisztikus Sanyi
Jun 11, 2018 08:18:28
Jun 11, 2018 08:18:28
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 08:20:50
Én megvárom a hogyvoltot. Amúgy sem nézem Endre műsorát, csak ha minőségi kontent van (live Q&A, bicikliszerelés, stb). Max 4-5 nap múlva megnézem, mit őrjöngött Roli és Bori a kommentekben (ha nem törli ki).
Jun 11, 2018 08:20:50
büdös csatornapatkány
Jun 11, 2018 08:29:04
A rajtszámot is kipockázom, igen :)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) May 13, 2015 22:13:56 Válasz vote up vote down (36)
Nem, minden rendben van.
De ami Berlint illeti. Üzenem a csajnak, hogy kisanyám, te most életed végig bujkálhatsz, és álnevezhetsz, mert ha bármikor is meg fogom tudni, hogy valahol kiállítasz, vagy kiállítást szervezel, amennyiben ez legalább egy héttel korábban jut a tudomásomra juszt is oda fogok menni, mégpedig pontosan és deklaráltan azért, hogy juszt se neked legyen igazad abban, hogy soha többé nem fogsz találkozni velem.
Ehhez neked, kislány, az életed végig bujálnod kell, mint egy büdös csatornapatkány, mert amint elődogod az orrod a napfényre, és rögtön ott leszek, hogy csak azért is bebizonyítsam neked, hogy juszt sem lehet egy olyan embernek igaza, mint amilyen aljas te vagy és voltál.
Kellemes bujkálást, kislány. Kellemes bujkálást életed végéig.
Jun 11, 2018 08:29:04
még éltet a remény
Jun 11, 2018 08:42:18
abban az időben állandóan idejárt idegeskedni
nem talált jobb szórakozást, úgy néz ki :(
nem talált jobb szórakozást, úgy néz ki :(
Én is ideges lennék,ha egy piás torzonborz csöves,aki bűzlik mint a pöcegödör, a munkahelyemen forgatna farokverő videókat, ott, ahol mi dolgozunk napi 8 órát és ezek után még ki sem basszák,hanem etetik és pátyolgatják a perverz szatírt. Szerinted az a dolgozó nem sírta el magát,akinek a székén a csoffadt meztelen seggeddel ültél és verted a faszod? Endre, megfenyegettek a dolgozók,hogy ne használd meztelenül a bútorokat, vagy onnantól mindenki huzatot húzott a székére,ha bejött?
Jun 11, 2018 08:42:18
sunset
Jun 11, 2018 08:54:54
, csapatok között.
Jó keresgélést!
órája szerint 20:41 kor végzett, képen világosban fut és ér célba és a stafétát is nyújtja, vagy vágóképnek vagy futottak még utána.
F1733 nincs a listában és nem biztos hogy ez a befutó, mert 3óra szintidőről matyaráz és később van vége.
ha ő 20:07-kor vette át a stafétát akkor 4 embernek kellett volna előtte futni. 18-ig meló meg kiérni helyszínre stb. nem jön össze időben, hacsak nem hamarabb végeztek
Jun 11, 2018 08:54:54
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 09:02:01
x17)
gyagyås tuti leskelödik es stresszel mit deritetek ki. Ez igy helyes, dögölj meg patkåny.
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 09:11:53
x24)
Dehogy nincs, a szám csapatszám, a Tww1 csapat, az utolsó futó Manuela Strähle. Az idejük 2:34:27 volt.
-
Jun 11, 2018 09:13:16
ha ő 20:07-kor vette át a stafétát akkor 4 embernek kellett volna előtte futni.
ez stimmel, utolsonak futott, a kepen csak "pozol" a stafetaatadassal
Jun 11, 2018 09:13:16
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 09:19:46
x24)
Képek között keresgélni? Fekete-fehér pirosszegélyes póló.
sunset
Jun 11, 2018 09:20:42
ha 15 perc a melohelye bringával, akkor valahol a henrich heine strasse környékén van a melócsa.
kellene keresni youtube videókat és a fehér fekete piros céges pólókat spotolni rajta.
kellene keresni youtube videókat és a fehér fekete piros céges pólókat spotolni rajta.
Jun 11, 2018 09:20:42
-
Jun 11, 2018 09:21:06
Jun 11, 2018 09:21:06
sunset
Jun 11, 2018 09:22:08
megelőztél zsidó ☺
Jun 11, 2018 09:22:08
-
Jun 11, 2018 09:25:28
De van egy csomó. Hashtag és helyszín alapján instagramon.
Jun 11, 2018 09:25:28
-
Jun 11, 2018 09:26:30
ez a foto valszeg kicsivel a cel utan keszult, amikor mar vege volt a versenynek es ment oda a kollegakhoz (latszik h a tobbiek se futnak mar annyira). tehat a kepen lathato F1733-as elott ert be, aki az 1472-ik lett. az eredmenyek kozott kicsivel elotte van egy F380-as, szinten noi utolso nevvel, valszeg o lesz a bal szelen levo (1455-os befuto). nekem most melocsa, de a tobbieknek jo keresgelest :)
Jun 11, 2018 09:26:30
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 09:33:24
Endre, órák kérdése, és meglesz a munkahelyed. Nem értem, miért nem vagy képes nem figyelemkurvulni, ha már bujkálni akarsz. Már rég megfeledkezett volna rólad mindenki, ha eltűntél volna a netről és élnéd a nudista homárok boldog életét Berlinben valami nagyfaszú arab csődörrel vagy az ogre szexpapival. Ehelyett náculsz tovább és szállítod az akasztáshoz a kötelet.
Jun 11, 2018 09:33:24
-
Jun 11, 2018 09:33:27
fehér fekete piros céges pólókat
Jun 11, 2018 09:33:27
AutismusMaximus
Jun 11, 2018 09:37:53
Elnézést, de én tükrözés előtt már megnéztem.
imgur.com/a/kXPB7XB
Jó keresgélést!
imgur.com/a/kXPB7XB
Jó keresgélést!
Jézusom, mi ez a kép??? Down kóros gyereket kiengedték, hadd játsszon egy kicsit?
Jun 11, 2018 09:37:53
-
Jun 11, 2018 09:39:48
Az a szponzor, banánom. Ne legyél retad akiben akár csak kicsit is felmerül, hogy a sodi egy multinál dolgozik. Azért mindennek van határa....
De hogy egy lehettséges választ adjak a kérdésedre:
A futóverseny nevezői kaptak egyenpólót, rajta a cégnevükkel (gondolom ez az "írd rá filctollal a csapatnevet a mezőben" módon).
Jun 11, 2018 09:39:48
-
Jun 11, 2018 09:41:05
1442-ik helyen van egy csapat ahol nincsenek nevek, lehet az alnevezes azt jelentette h anonim modon indultak?
Jun 11, 2018 09:41:05
-
Jun 11, 2018 09:51:28
1442-ik helyen van egy csapat ahol nincsenek nevek, lehet az alnevezes azt jelentette h anonim modon indultak?
az a c-k-b valami kínai cég a honlapjuk alapján. Szerintem csak nemtudták kiírni a kínai karaktereket.
A púp említette, hogy fácsén rákeresve a csapattársaira hamar kiderülne hol dolgozik.
Tehát: a csapattársai saját névvel indultak, továbbá a csapatnév alapján nem biztos hogy lehet következtetni a cégre. De persze az is lehet, hogy a SoDi hazudik.
Jun 11, 2018 09:51:28
sunset
Jun 11, 2018 09:53:10
valahol 1mp-re látni egy molettebb lányt akinek hasonló polója van de nem lehet róla semmit kivenni, a kép bal felén volt, de most nem találom.
a poló oldala fehér piros keresztben csíkos volt kb 4-5csík.
minecraft pixel bandi kikockázta magát és semmit nem meet bevágni a clogba. még jó hogy mondta h 3 kamerával is készültek képek.
hogy rettef hogy meglesz a melóhely, és igaza van, mert meg lesz.
gyakorlatilag a pár utcasarkos terület már megvan.
duffner andrea mint induló?
a poló oldala fehér piros keresztben csíkos volt kb 4-5csík.
minecraft pixel bandi kikockázta magát és semmit nem meet bevágni a clogba. még jó hogy mondta h 3 kamerával is készültek képek.
hogy rettef hogy meglesz a melóhely, és igaza van, mert meg lesz.
gyakorlatilag a pár utcasarkos terület már megvan.
duffner andrea mint induló?
Jun 11, 2018 09:53:10
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 09:58:16
x24)
Na nézzük csak. A púpos hivatkozik az okosórájára, de ha megnézzük a képet, amit megosztott a facsén, ott nincs rajta okosóra. Ami van a jobb kezén, amivel nyújtja a stafétát, az időmérő chip van. Akkor kin volt az okosóra, amelyiknek a logjára hivatkozik? Ez itt a kérdés...
sunset
Jun 11, 2018 09:58:17
meg kéne írni a szervezőknek, hogy most már ki lehet tenni a kiss endre nevet mert csak a verseny napján kellett anonimizálni. :D:D:D
Jun 11, 2018 09:58:17
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 10:01:07
Endre, szerintem kezdj el melózni, mint a kibaszott kisangyal, mert elképzelhető, hogy még a nap folyamán felkérdezések sorozatán fogsz átesni a munkahelyen. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért szabotálod el a saját (nem megérdemelt) jó sorsodat azzal, hogy folyamatosan figyelemkurvulsz. Jól esik, hogy most izgulhatsz, hogy ki tudnak-e baszatni az intervencionista trollok? Miközben minden, de szó szerint MINDEN ott volt a kezedben ahhoz, hogy egy normális életet élhess, visszafizethesd a tartozásaidat? Az emberek 99%-a nem kap második esélyt az élettől. Te kaptál, és most elbasztad, mert nem bírtál magaddal. Gratulálok! Én csak azt sajnálom, hogy így nem fogod tudni visszaadni a pénzt, amivel megloptad Magyarországot és a magyar embereket.
Jun 11, 2018 10:01:07
sunset
Jun 11, 2018 10:05:23
12:26 -nál van a csaj bal oldalt, natyon hasonló polóban.
Jun 11, 2018 10:05:23
stressznélküli nyugi
Jun 11, 2018 10:10:12
Endre szerintem menj elébe az eseményeknek, szépen valld be a faszverős-náculós múltadat a főnökúrnak meg a projektvezető kislánynak. Még mindig jobb, mint ha tőlünk kapja meg minden kollégád a matyarázókártyákat.
Jun 11, 2018 10:10:12
-
Jun 11, 2018 10:21:39
Endre szerintem menj elébe az eseményeknek, szépen valld be a faszverős-náculós múltadat a főnökúrnak meg a projektvezető kislánynak. Még mindig jobb, mint ha tőlünk kapja meg minden kollégád a matyarázókártyákat.
sajnos az autiköd-generátor működéséhez kellenek ezek.
mindenért a trollok lesznek a hibásak, nem a sodi
Jun 11, 2018 10:21:39
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 10:25:59
x24)
A flokkban nem mondja, hogy mikor startolt az első futó?
-
Jun 11, 2018 10:27:32
Nope, kb 30 másodperc van a versenyről.
Jun 11, 2018 10:27:32
-
Jun 11, 2018 10:28:36
Az informátroll csekkolta már a rolinda elleni új faszerdőt?
Jun 11, 2018 10:28:36
-
Jun 11, 2018 10:34:30
nem mondja, de talan 6 orakor volt a rajt. ehhez stimmel az okosora 20:41-es celbaerese es a masik csapat 2 ora 34 perc koruli ideje is. a nehany perc elteres magyarazhato azzal h tobb szaz indulo eseten sokan csak percekkel kesobb indulnak.
Jun 11, 2018 10:34:30
-
Jun 11, 2018 10:39:02
Az informátroll csekkolta már a rolinda elleni új faszerdőt?
Dehogy, mivel a "KMZ-s" troll eltűnt azután, hogy kértek tőle ügyszámot, vagy fényképes bizonyítékot.
Jun 11, 2018 10:39:02
-
Jun 11, 2018 10:43:06
Azt nem értem hogy a trolléga miért most érezte úgy hogy eme történetet feltétlen meg kell osztani velünk a huszadrangú mellékretardról, miközben 2 hete megállás nélkül megy a fő műsorszám megszakítás nélkül.
Jun 11, 2018 10:43:06
Elsőéves
(
x3)
Jun 11, 2018 10:45:46
x3)
Azért egy tajgicsicskításon mindig jót lehet röhögni, akármikor is jön... :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Jun 11, 2018 10:47:04
Ugyanakkor az, hogy Rolinda kussol, nem moderált, sőt, még Ő is oltogatta SoDi-t, azt támasztja alá, hogy valóban lehetett csicskítás.
A történet masztipartis része viszont nekem kicsit sántít.
A történet masztipartis része viszont nekem kicsit sántít.
Jun 11, 2018 10:47:04
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 11:06:49
x24)
Nézd meg a célbaérős stafétaátadós fotót. Fenn van a facebookján is. Nincs rajta okosóra, a jobb kezén van az időmérő chip, a balon semmi. Szóval az okosóra nem rajta volt, a fotó meg az égővörös fejéből ítélve nem beállított.
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2018 11:12:28
Lehet, megszokásból a pitonra rakta fel.
Jun 11, 2018 11:12:28
csapattárs?
Jun 11, 2018 11:18:03
Jun 11, 2018 11:18:03
-
Jun 11, 2018 11:18:52
Amúgy cégespóló lesz az. Máson nincs ilyen póló a képeken.
Jun 11, 2018 11:18:52
stressznélküli nyugi
Jun 11, 2018 11:21:03
Máskor csinálta a logot, 5 km-t nem bír lefutni, ez evidencia. Szépen lassan lebiciklizett 5 km-t egy kinézett átlagidő alatt.
Jun 11, 2018 11:21:03
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 11:22:55
x24)
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 11:25:08
x24)
Ezt benéztem, a nő? Max akkor csapattárs, ha a cég két csapatot indított, a váltóban egyszerre egy csapattag futhat.
csapattárs?
Jun 11, 2018 11:26:13
Igen, púp van a háttérben, de a lány a kérdéses, hogy vajon a polójuk egyezik-e = kollegina-e. Szerintem igen. Szerintem is céges poló.
+1 nyom amin lehet nézegetni a kirakott fotókat a hivatalos oldalon, de már átnéztem és semmi.
A gyerek mezőnyben sincs :D
Jun 11, 2018 11:26:13
csapattárs?
Jun 11, 2018 11:28:34
Ez így van, de mi van ha bemelegít, mi van ha épp most végzett és púpmost kezdett, vagy épp fordítva.
A kettes számú csapat a reálisabb, cégen belül.
Youtube-on sajnos nincs video, vimeo-n meg csak a tag 1, ami a szerdai nap volt.
Jun 11, 2018 11:28:34
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 11:30:27
x24)
Márpedig az a póló az, itt látszik, hogy elbaszta a kikockázást, a póló hónalja vörös.
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216649195730168&id=1468622787
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216649195730168&id=1468622787
-
Jun 11, 2018 11:31:36
Jun 11, 2018 11:31:36
-
Jun 11, 2018 11:37:39
ez a foto valszeg kicsivel a cel utan keszult, amikor mar vege volt a versenynek es ment oda a kollegakhoz (latszik h a tobbiek se futnak mar annyira). tehat a kepen lathato F1733-as elott ert be, aki az 1472-ik lett. az eredmenyek kozott kicsivel elotte van egy F380-as, szinten noi utolso nevvel, valszeg o lesz a bal szelen levo (1455-os befuto). nekem most melocsa, de a tobbieknek jo keresgelest :)
ez az, itt kell keresgélni. megnézni a cégneveket, fb profilokat az 1450-1470. helyezett körül.
Jun 11, 2018 11:37:39
-
Jun 11, 2018 11:39:08
és valszeg az oldalán van a cég felirat is
Piros-szürke-fehér cégszínekkel
Piros-szürke-fehér cégszínekkel
Jun 11, 2018 11:39:08
Schwezoff Dávid
Jun 11, 2018 11:43:05
Márpedig az a póló az, itt látszik, hogy elbaszta a kikockázást, a póló hónalja vörös. BÜDÖS!
És már futás előtt is az volt!
Jun 11, 2018 11:43:05
stressznélküli nyugi
Jun 11, 2018 11:44:15
Jun 11, 2018 11:44:15
Tutorial kutatóknak
Jun 11, 2018 12:02:47
A futásról a következőket kell tudnia annak, aki nyomozni akar.
Ez az esemény weboldala: www.berliner-teamstaffel.de/
Az esemény háromnapos volt, szerda, csütörtök és péntek. A három nap hasonló volt egymáshoz. A rajtszámok bal felső sarkában van egy betű: M, D vagy F, ez azt jelöli, hogy melyik nap futott. Az F a péntek, ekkor futott sodi. Ha egy képen egy rajtszámon D vagy M van, akkor az a kép nem pénteken készült.
Az esemény oldala alapján a start 18:30-kor volt, ez alapján amúgy elég fura a 20:07-20:41. Vagy kurva jól ment a 4 társa (25 perces átlag, nem lehetetlen amúgy), vagy nem annyira, és 20:07-kor csak a negyedik futó indult. Itt vannak a további részletek a menetrendről: www.berliner-teamstaffel.de/plant-euer-rennen/infos-rund-um-die-anmeldung.html
Képeket lehet keresni instagramon, twitteren, facebookon, a megfelelő hashtagekre (#teamstaffel, #staffellauf, #wasserbetriebe, #tiergarten, stb.). Kiindulásképpen itt van a szervező SCC instája, egy néhány olyan videóval, amin futók százai láthatóak:
www.instagram.com/scc_events/
Sodit nem találtam köztük a hétvégén, de most lehet hasonló mezt is keresni.
Ez az esemény weboldala: www.berliner-teamstaffel.de/
Az esemény háromnapos volt, szerda, csütörtök és péntek. A három nap hasonló volt egymáshoz. A rajtszámok bal felső sarkában van egy betű: M, D vagy F, ez azt jelöli, hogy melyik nap futott. Az F a péntek, ekkor futott sodi. Ha egy képen egy rajtszámon D vagy M van, akkor az a kép nem pénteken készült.
Az esemény oldala alapján a start 18:30-kor volt, ez alapján amúgy elég fura a 20:07-20:41. Vagy kurva jól ment a 4 társa (25 perces átlag, nem lehetetlen amúgy), vagy nem annyira, és 20:07-kor csak a negyedik futó indult. Itt vannak a további részletek a menetrendről: www.berliner-teamstaffel.de/plant-euer-rennen/infos-rund-um-die-anmeldung.html
Képeket lehet keresni instagramon, twitteren, facebookon, a megfelelő hashtagekre (#teamstaffel, #staffellauf, #wasserbetriebe, #tiergarten, stb.). Kiindulásképpen itt van a szervező SCC instája, egy néhány olyan videóval, amin futók százai láthatóak:
www.instagram.com/scc_events/
Sodit nem találtam köztük a hétvégén, de most lehet hasonló mezt is keresni.
Jun 11, 2018 12:02:47
Y
Jun 11, 2018 12:05:36
ezt mondta hogy 2*25p-et futottak két kolléga, egyikük csaj aki jó kondiban van, talán amelyik idétlenül blelüvölt a vlogger cam-be, indián üvöltéssel, projekt vezető "kislány".
Jun 11, 2018 12:05:36
-
Jun 11, 2018 12:05:39
lehetséges melócsá: kloeckner.i
www.kloeckner-i.com/loesungen/api/
www.kloeckner-i.com/team/
Zinnowitzer Strasse 8, kb 20 perc tekerés a kotoréktól
www.kloeckner-i.com/loesungen/api/
www.kloeckner-i.com/team/
Jun 11, 2018 12:05:39
Y
Jun 11, 2018 12:11:42
lehetséges melócsá: kloeckner.i
kloeckner-i.com/loesungen/api/
kloeckner-i.com/team/
kloeckner-i.com/loesungen/api/
kloeckner-i.com/team/
Nem valószínű, miután a vlogban elindul bringával melóba, és egy jó 10p után a henrich heine strassen hagyja abba a kamerázást, ilyen színes erkélyes paneltömb mellett.
Tehát azon a környéken melózik, ez amit linkeltél onnan még plusz 20 perc, ráadásul nem ment volna át a Spree másik oldalára.
Jun 11, 2018 12:11:42
tigris
Jun 11, 2018 12:11:48
Közben Rocskai úrnak elküldve az infó, hogy hogyan gyalázod nyilvános felületen a kedvesét.
Jun 11, 2018 12:11:48
maniac
Jun 11, 2018 12:13:14
nincs a kezeden okosóra te hazug. milyen logról magyaráztál, amit megnéztél? hogy is van ez?
Jun 11, 2018 12:13:14
-
Jun 11, 2018 12:14:45
tudnátok mondani egy utcanevet, kordinátát, ahol abbahagyja a kamerázást a melócsá felé?
Jun 11, 2018 12:14:45
Grüßen
Jun 11, 2018 12:17:35
Sodika az életéért futott, ugyanis a főnök megmondta, hogy a az 5ök közül valaki repülni fog. kezdődik a cégnél az Ehezok viadala.
Jun 11, 2018 12:17:35
AutismusMaximus
Jun 11, 2018 12:18:19
Azért egy tajgicsicskításon mindig jót lehet röhögni, akármikor is jön... :D
Így van, ne cseszegessük már egymást, troll trollnak nem farkasa.
Nem tök mindegy, van-e igazságtartalom a sztoriban, vagy full kamu az egész, ha mi rohadt nagyokat röhögünk, a retardok meg tombolnak? Itt a szórakoztatás a lényeg.
Én is írtam már be ide full kamu sztorikat, azokon is röhögött mindenki. De még olyan mellékhatása is volt, hogy zsír lebukott, hogy nem is tett soha feljelentést. Azóta el is tűnt a fórumról hála Istennek.
Jun 11, 2018 12:18:19
-
Jun 11, 2018 12:22:06
a letölthető pdf-ben teljesen más a sorrend, mint az ergebnisliste gridben
Jun 11, 2018 12:22:06
-
Jun 11, 2018 12:26:07
Na még valami a versenyről.
A Recskás az nem az utolsó befutó volt. A szervezők instás képe alapján, Púpos épp a váltóban volt, amikor nyújtja a botot. Rajtszámok alapján vannak a váltók szétválasztva kordonokkal. Ha tudnánk hogy miként voltak felosztva a rajtszámok (ált 100-150 tartozik egy karámhoz) akkor megtudnánk a rajtszámát.
A Recskás az nem az utolsó befutó volt. A szervezők instás képe alapján, Púpos épp a váltóban volt, amikor nyújtja a botot. Rajtszámok alapján vannak a váltók szétválasztva kordonokkal. Ha tudnánk hogy miként voltak felosztva a rajtszámok (ált 100-150 tartozik egy karámhoz) akkor megtudnánk a rajtszámát.
Jun 11, 2018 12:26:07
-
Jun 11, 2018 12:31:06
A kloeckner-i nem az lesz. Ez túlságosan startup/multi ahhoz, hogy Sodit megtűrjék itt. Továbbá a flokkban látható iroda részletek sem passzolnak.
retaildesignblog.net/2016/04/29/kloeckner-i-office-by-susanne-kaiser-berlin-germany/
retaildesignblog.net/2016/04/29/kloeckner-i-office-by-susanne-kaiser-berlin-germany/
Jun 11, 2018 12:31:06
-
Jun 11, 2018 12:42:15
Nem a Koeckner lesz.
Diagnostic-Code: smtp; 550 5.4.1 [[email protected]]: Recipient address rejected: Access denied [VE1EUR01FT035.eop-EUR01.prod.protection.outlook.com]
Diagnostic-Code: smtp; 550 5.4.1 [[email protected]]: Recipient address rejected: Access denied [DB5EUR01FT004.eop-EUR01.prod.protection.outlook.com]
Diagnostic-Code: smtp; 550 5.4.1 [[email protected]]: Recipient address rejected: Access denied [VE1EUR01FT035.eop-EUR01.prod.protection.outlook.com]
Diagnostic-Code: smtp; 550 5.4.1 [[email protected]]: Recipient address rejected: Access denied [DB5EUR01FT004.eop-EUR01.prod.protection.outlook.com]
Jun 11, 2018 12:42:15
stressznélküli nyugi
Jun 11, 2018 12:45:28
Endre, szerinted hányan takarják ki a rajtszámukat meg a póló feliratukat, akik részt vettek egy sportversenyen és felrakják az ott készült képeket? Csak nem a bujkáló csatornapatkányok?
Jun 11, 2018 12:45:28
Schwezoff Dávid
Jun 11, 2018 12:49:40
Endre, szerinted hányan takarják ki a rajtszámukat meg a póló feliratukat, akik részt vettek egy sportversenyen és felrakják az ott készült képeket? Csak nem a bujkáló csatornapatkányok?
Bizony:
images.gr-assets.com/books/1464754476l/11445397.jpg
Jun 11, 2018 12:49:40
-
Jun 11, 2018 13:33:08
Én feladom, sodi.
Leszarom hol dolgozol, úgyis kirúgatod magad. Viszont nem tudom megfejteni mi az igazság a futásod körül. Azt te is tudod, mi is tudjuk, hogy nem vagy képes 33 perc alatt megtenni az 5km-es távot.
Akkor miért ragaszkodsz ehhez az időponthoz? Kin volt az óra valójában? Donatelek neked 10 eurót, ha ezt elmondod, és lehetőséget adsz anonim donate-re (mondjuk bitcoin).
Leszarom hol dolgozol, úgyis kirúgatod magad. Viszont nem tudom megfejteni mi az igazság a futásod körül. Azt te is tudod, mi is tudjuk, hogy nem vagy képes 33 perc alatt megtenni az 5km-es távot.
Akkor miért ragaszkodsz ehhez az időponthoz? Kin volt az óra valójában? Donatelek neked 10 eurót, ha ezt elmondod, és lehetőséget adsz anonim donate-re (mondjuk bitcoin).
Jun 11, 2018 13:33:08
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 13:36:50
x21)
Én feladom, sodi.
nehogy már azért fizess, h újabb hazugságokat találjon ki! még akkor is hazudik, ha a falhoz állítod. Leszarom hol dolgozol, úgyis kirúgatod magad. Viszont nem tudom megfejteni mi az igazság a futásod körül. Azt te is tudod, mi is tudjuk, hogy nem vagy képes 33 perc alatt megtenni az 5km-es távot.
-
Jun 11, 2018 13:37:45
nehogy már azért fizess, h újabb hazugságokat találjon ki! még akkor is hazudik, ha a falhoz állítod.
Ja, igazad van.
Jun 11, 2018 13:37:45
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 13:39:31
x21)
Ja, igazad van.
még a bizonyítékot is képes hamisítani. lásd: számlaügy. Igazi bizonyíték is kell, recskás bemondásra nem hiszek el már semmit!
Grüßen
Jun 11, 2018 13:40:57
van német nyelvű sodipedia?
Jun 11, 2018 13:40:57
-
Jun 11, 2018 13:44:57
van német nyelvű sodipedia?
Nincs. Egy seozott blogposzt kéne róla arcképpel, maszturbálós botránnyal és a 168 órás sztori zanzásított utánközlésével.
Jun 11, 2018 13:44:57
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 13:51:19
x24)
Na még valami a versenyről.
De, az utolsó volt, ugyanis az első és az utolsó kapott chipet, és az meg ott van a csápján.
-
Jun 11, 2018 14:01:49
Az óra viszont nincs, ami pedig 20:07 és 20:41 között volt valakin, aki futott, igaz? Tehát akár az is lehet, hogy sneci 20:41-kor kapta meg a botot. Akkor 21:30 körül be is érhetett, ha fel nem adta. A képek csak a rajtcél körül készülhettek, mert minek sétálna le valaki másfél km-et, hogy lefényképezze sodi izzadt, lihegő fejét.
Jun 11, 2018 14:01:49
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 14:03:16
x24)
Ezt én is írtam korábban, hogy az óra nem rajta volt.
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 11, 2018 14:13:06
Ezt én is írtam korábban, hogy az óra nem rajta volt.
Az egy igazi mestertrükk lenne, ha rárakta volna az okosórát egy előző indulóra, aki képes volt le futni 33 perc alatt.
Meg is emelném kipámat.
Jun 11, 2018 14:13:06
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 14:17:42
x24)
Meg is emelném kipámat.
Meg is emelném kipámat.
Számoljunk. A rajt 18:30-kor volt. Ha a recskás volt az utolsó és 20:07-kor rajtolt el, akkor a többi 4 futónak átlagban 24 perc 15 másodperc alatt kellett futni, és írta, hogy a projektvezető kislány meg egy másik futottak 25 percet, a többi ennél lassabb volt, ez sehogy sem jön ki.
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 14:23:29
Endre, nagyon egyszerűen eloszlathatod ezeket a kétségeket bennünk, és egy életre tiszta vizet önthetsz a pohárba a futással kapcsolatban: élő közvetítésben fuss 5 kilométert 35 percen belüli idővel. Akár futópadon, de úgy, hogy lássuk végig a távot és az eltelt időt. Ha sikerül, akkor nyilvánosan bocsánatot kérünk tőled azért, hogy hazug szarnak neveztünk és kételkedtünk abban, hogy képes vagy erre.
Jun 11, 2018 14:23:29
-
Jun 11, 2018 14:24:48
CCVOSSEL is it-cég, 2:32:14 az idő, a cégs szinek nem stimmelnek, de tele van migrivel, egy kislány is van
Jun 11, 2018 14:24:48
fonatkoszás
Jun 11, 2018 14:39:47
CCVOSSEL is it-cég, 2:32:14 az idő, a cégs szinek nem stimmelnek, de tele van migrivel, egy kislány is van
Púpkotoréktól nincs is messze. Ráadásul belváros, mint ahogy sneci ki is hangsúlyozta.
Jun 11, 2018 14:39:47
-
Jun 11, 2018 14:42:28
Ha jól látom, futottak ők pár éve fekete-pirosban, szóval ha más nem, annyi tanulság van, hogy semmilyen céget nem szabad kizárni csak azért, mert a céges weboldal színvilága nem passzol a felsőhöz.
A lokációhoz: a cégek kétharmada megfelelő távolságon belül van, szóval ha a jelölt is, az nem egy erős indikáció. Kizárásra ugyanakkor jó, ha csak podsdamban, vagy berlin déli külvárosában van irodájuk, akkor nyilván nem ők azok.
Jun 11, 2018 14:42:28
-
Jun 11, 2018 14:46:10
bár a ccvosselnél nincs php gányolás
Jun 11, 2018 14:46:10
powerfap
Jun 11, 2018 14:48:59
Trollz!
Elméletben egy picit lehet szűkíteni a kört. Szori ha volt már ilyen próbálkozás, de talán érdemes kicsit megnézni.
Recsi videóján mögötte látható egy nő, aminek ha jól látom 1733-as a rajtszáma.
Ha erre a számra rákeres azember troll, az eredményeket mutató oldalon. Ott is kiválasztva a 3, pénteki napot.
www.berliner-teamstaffel.de/der-tag/ergebnisliste.html
Akkor az F1733-as számú versenyző az 1472.-ik helyen végzett.
A kép szerint Recsi után pár befutóval, vagy közvetlenül.
Ha ezután befutók szerint listázzuk, talán érdemes az 1472.-ik előtti pár helyet átnézni..
Hajrá!

Elméletben egy picit lehet szűkíteni a kört. Szori ha volt már ilyen próbálkozás, de talán érdemes kicsit megnézni.
Recsi videóján mögötte látható egy nő, aminek ha jól látom 1733-as a rajtszáma.
Ha erre a számra rákeres az
www.berliner-teamstaffel.de/der-tag/ergebnisliste.html
Akkor az F1733-as számú versenyző az 1472.-ik helyen végzett.
A kép szerint Recsi után pár befutóval, vagy közvetlenül.
Hajrá!

Jun 11, 2018 14:48:59
-
Jun 11, 2018 14:51:34
Hajrá!
Az nem a versenyző, hanem a csapat száma. És sajnos nem teljesen pontos, sneci (ha ez befutó volt) végezhetett percekkel előtte és utána is.
Jun 11, 2018 14:51:34
powerfap
Jun 11, 2018 14:54:11
Szerintem ez a befutó.
Ott a kapu, elvileg az utolsó volt a csapatban és éppen a stafétával hadonászik.
Szerintem odafutott a "kislányhoz" és az csinálta a képet.
Ott a kapu, elvileg az utolsó volt a csapatban és éppen a stafétával hadonászik.
Szerintem odafutott a "kislányhoz" és az csinálta a képet.
Jun 11, 2018 14:54:11
chanel dö
Jun 11, 2018 15:20:03
www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok__9334553-miert-tisztelik-sokan-Sherlock Porkset-ha-maga-is-hamisitott-ajanloszelvenyeket
Ez tényleg rákeresget naponta a nickjére..
Ez tényleg rákeresget naponta a nickjére..
Jun 11, 2018 15:20:03
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 15:34:26
Tudományos szempontból aranybánya az új episzógy!
Ha valaki kételkedett volna a Wedekindstrasse 22-ben, ebből a kapualjból indul a piciglivel a Gyagyás:

Ha valaki kételkedett volna a Wedekindstrasse 22-ben, ebből a kapualjból indul a piciglivel a Gyagyás:

Jun 11, 2018 15:34:26
ál-sodika
Jun 11, 2018 15:34:49
IT heroes néven megy ez:
IT&I Internet-Technologien und Informationsverarbeitungs-GmbH
F1003
F1003
Jun 11, 2018 15:34:49
trendbeli garázdaság
Jun 11, 2018 15:35:24
Lehet, hogy érdemes olasz nevű társakat is keresni a váltóban. Azt állította még pár hónapja a recskás, hogy jött két olasz, akik szintén újak. Akkor valószínűleg ők is részt vettek a csapatkohéziót erősítő futáson a "kislánnyal" együtt. Persze ez csak egy tipp.
Jun 11, 2018 15:35:24
-
Jun 11, 2018 15:37:31
IT heroes néven megy ez:
F1003
F1003
Jun 11, 2018 15:37:31
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 15:39:03
Van Java fejlesztői rész Sneckó cégében, ott van az indiai is elvileg.
Sőt, lehet az a nagyobb részleg.
Jun 11, 2018 15:39:03
-
Jun 11, 2018 15:45:51
Nem kell kifejezetten egy specifikációjú céget keresni.Az előző helynek is használtruha volt a fő profilja.
Jun 11, 2018 15:45:51
trendbeli garázdaság
Jun 11, 2018 15:49:49
A cég egyik csapata 2:11 perc alatt végzett, és elvileg a recskás is 20:41-kor ért célba, tehát ez pont stimmelne. Mindegyik csapatuk névtelen tagokkal indult. Van front- és backend fejlesztő csapatuk, aminek van női tagja. Az irodájuk is a belvárosban van. Persze csak tipp.
www.ubitricity.com/en/company/the-team/
www.ubitricity.com/en/company/the-team/
Jun 11, 2018 15:49:49
stabil köszfetyítyés
Jun 11, 2018 15:58:56
Bocs!
Van már tükrözés? Véletlen kattintottam, de nem indítottam el a flokkot. Már tűkön ülök! Most akkor futott asodó vagy nem?
Hogyvolt vótmá? Mert azt azé' elolvasnám!
NSZKSZ
Van már tükrözés? Véletlen kattintottam, de nem indítottam el a flokkot. Már tűkön ülök! Most akkor futott asodó vagy nem?
Hogyvolt vótmá? Mert azt azé' elolvasnám!
NSZKSZ
Jun 11, 2018 15:58:56
115 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nincs is mit tükrözni