Hasonló dolgokról a rendőrlista-ügyem vádlotti védőbeszédében is beszéltem. Könnyű egy megnyilatkozást kiemelni, elválasztva azoktól a körülményektől, hogy volt-e amúgy az illetőleg oka adott élethelyzetben és történelmi környezetben a haragra és a frusztráltságra.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
látod, ezért vagy autista, semmit nem értesz a világból. n nem azért vagy náci, mert a facebookon megvaltoztak az iranyelvek, hanem mert a náci betyársereget meg a náci vezérüket tünteted fel pozitív színben. az csak megerősítés, hogy a facebook szerint náci vagy és letiltanak
Tipikus autista: hatalmas faszerdő közepette az egyetlen dolog, amire reagál, az a Holokauszt.
de te nem tudsz németül.
megvetted már a jegyet púpszászra?
Kerlek forditsd le ezt a mondatot nemetre. Ugy nezem szukseged lesz ra, hamarosan. Persze ehhez elotte el kell majd magyaraznod, miert is alltal birosag elott.
Hát azért hetyetye.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tehát mostantól nyíltan elismered, hogy tartozol a Diákhitel Központnak? Nyíltan elismered, hogy zsidógyűlölő és holokauszttagadó kijelentéseket tettél a múltban? Nyíltan elismered, hogy férfiakkal akartál átélni szexuális örömöket?
gyagyås ennek mi köze ahhoz, hogy sajåt emailedröl kollegaidnak a rejszolos kepeidet kuldöd??
semmi okod nem volt zsidó áldozatokon gúnyolódni, kivéve azt, hogy egy embertelen náci patkány vagy. de ezt majd a főnök úrék is eldönthetik.
ha nem is basznak ki, azt legalább tudni fogják, hogy náci patkány vagy.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
azt, hogy te mit gondolsz annak semmi jelentősége nincs. az a kérdés, hogy mit gondol a német cég egy olyan munkavállalóról, aki a szélsőjobboldali párt fizetett bloggereként járt brüsszelbe nyaralni, aki a holokauszton gúnyolódott.
ez a lényeg endre. nem az, hogy te mit gondolsz. az mostanra már totálisan érdektelenné vált.
jójó, majd a főnököd eldönti.
És ennek az egésznek mi köze ahhoz, hogy a saját hülyeséged miatt kiderült, hogy hol dolgozol, és hogy kik a kollégáid? Ezzel nyugtatod magad, hogy racionalizálod a holokauszttagadásodat? Miközben ki tudja, hány intervencionista troll írja éppen a magyarázókártyákat a főnökeidnek meg a munkatársaidnak? Te hülye fasz, két éven át simán ott volt a lehetőséged, hogy jobb emberré váljál, hogy törleszd a tartozásaidat, hogy visszaadd, amit elvettél, és ehelyett oda jutottál, hogy 12.000 Euró minuszban vagy, és a múltadat próbálod magyarázni a kirúgás küszöbén???
Ez így igaz. De különbség van aközött, hogy a határon túliaknak állampolgárságot adó Orbán holokausztozik fejet hajtva, vagy a szemkilövő Gyurcsány provokálva.
a bándy kata sztorit sem fogjuk elfelejteni!
Látod? Fején találtad a szöget.
Előre kell tekinteni.
Már csak azért is, mert 2010 után még kellett egy kicsit harcolni a Koppány csoportban, de most, hogy a devizahitelek már forintosítva lettek, és végre a Kuruc is az áruló Jobbik ellen fordult, már nincs miért harcolni, minden rendben van.
Keso banat sneci.
Hát azért hetyetye.
senki nem állítja, hogy miről szólt a blogod. mi csak azt állítjuk, hogy náci patkány vagy, és erre jól bemutatható bizonyítékok vannak.
gondolom azt is ki akarod majd magyarázni, hogy a zsidó szót szitokszóként használtad. le lesznek fordítva a bejegyzéseid, kommentjeid. du bist jude! majd magyarázd a főnök úrnak, hogy te a cionistákra gondoltál.:))))
Pontosabban román szavazatokkal a magyar belpolitikába beavatkozó (magyarul hazaáruló) Orbán, ha már.
De hagyjuk a politikai témákat, trollégák, ne adjuk alá a lovat, hogy tereljen, beszélgessünk csak a melócsáról. Milyen napod volt ma SoDI?
ezt majd magyarázd el a főnök úrnak, meg az összes kollégádnak!
Pont erről beszéltem a belinkelt vlogepizódban.
Provokációs célzattal nem volt ilyen.
Lehettek bizonyos meggyőződéseim, de ezekkel kapcsolatban már ugyanazt mondom, mint Blogin. Olyan körülmények között felesleges feszegetni a kérdést, és bárkit is sértegetni, hogy nem a szemkilövető provokál vele, csak egy hazafi (Orbán) próbál meg vele magyarországi polgárok között csendes békét teremteni. Ami abszolút támogatandó.
Engem is felbaszol pedig én ártatlan troll voltam eddig. Hagyd abba a faszságokat...
Pontosan.
Aha.
Nyíltan kell élni.
Hol van abban hazugság, amit írok?
Ogréval is készíthetnél egy interjút, hogy szokott lehúzni téged.
Minden rendben van?
-12.000 Euróval tartozol német bankoknak
-Édesanyád havi 80.000 Ft-ból tengődik vidéken
-több millió Forintnyi (el nem ismert) tartozásod van Magyarországon
Te pedig az összeomlás küszöbén politikáról beszélsz? Az. Nem. A. Te. Életed. Gyagyás, neked most sokkal égetőbb problémáid vannak, mint az, hogy mi a faszom van a Tyityityánnyal meg a Vonával, meg hogy mit írt a Zsuruc, éppen kit kell utálni.
Kettőt együtt.
Először a rosszindulatú férget, utána megmutatni a fapletszétverős coubot, hogy így reagált rá. :-DDD
te írtad a masztipartis kommentet?
Klasszikusokat csak pontosan....
szerinted én gyógypedagógus vagyok, aki elmagyarázza egy debilnek, hogy mi miért hazugság? majd a főnök úrnak nyomjad a gyorcsányt meg az orbánt amikor megkérdezi, miért gúnyolódtál zsidó áldozatokon, és miért használtad a zsidót szitokszóként a kommentelőidre, miért volt zsidó hashtag a blogodon, stb.
bocsånat! nszksz
jó, hát ha nem érdekel, akkor majd mondjad a főnök úrnak. a nyelviskolában is hogy bejött ez a taktika, mi?
97 milliós bevétellel te barom? azért tud csak fizetett pr cikkekkel bekerülni a médiába?
mindegy, ne itt magyarázkodj recskaboy, majd a főnök úr meg a kislány előtt.
le van mentve minden, a videók is megvannak, az összes őrjöngés.
a munkatársaid is megtudják, hogy milyen ember vagy valójában, mert abban igazad van, hogy nyíltan kell élni.
el lesz nekik mondva, hogy utcára tetted egy jogi trükkel a beteg apádat, és hogy kisfiúkkal játszottál doktorost.
minden.
az igazság jegyében.
ámen.
De neked nem is a 10 éves mondatokkal lesz a legnagyobb problémád, hanem a nagyon is valóságos, kurrens tartozásaiddal.
Blogin marketing cége a futottak még kategóriában mozog, aprópénzes ügyfelek között. Van esélye, hogy kitörjön onnét, de még nincs a "nagyok" között.
az a per nem arról szólt, hogy zsidó áldozatokon gúnyolódtál. felesleges hazudozni.
sodibodi a múltkor nem az volt a mantra, hogy az ember nem tagadhatja meg önmagát és a múltját?
a nagy őszinteség pillanataiban akkor talán rátérhetnénk arra, hogy 100%-ig heteroszexuálisnak tartod-e magad? Volt-e valaha BÁRMILYEN jellegű szexuális kapcsolatod férfival? Akár csak úgy, hogy néztétek egymást maszturbálás közben.
Az alapelv, amire hivatkoztam, ugyanaz volt.
Felfokozott volt az általános hangulat az országban, és akkor máshol vannak a határok. Erre hivakoztam. Elsőfokon még eredménytelenül, a másodfokú tanács viszont szinte egy az egyban átvette az érvelésemet.
Blogin nem magyarázkodik egy trollfórumon, hanem dolgozik. Nem repcsiiire, buziszaunára meg faszmutogatásra bassza el a pénzét, hanem szépen építkezik. Ne akard magad hozzá hasonlótani, fogyaték.
Annyit mondtam, hogy személyiségváltozáshoz megváltozott körülmények kellenek, mert változatlan körülmények között az egyszerű elvtelen szaremberség.
a főnök úr tágra nyílt szemekkel fogja hallgatni, hogy milyen hangulat indokolhatta a zsidó áldozatokon való viccelődést. biztos értékelni fogja a hazudozásodat. én drukkolok neked!!!!
Blabla.
Mi lesz a melócsában?
ebben az a legszebb, hogy pontosan nem tudhatja, hogy mi vár rá, ha nem árulod el neki.
sodika
Jun 11, 2018 19:34:03
sneci, a főnök úrnak azt fogod nyomni amikor meglátja a náci patkányságaidat, hogy te csak a bűntudatipar ellen harcoltál?
Hasonló dolgokról a rendőrlista-ügyem vádlotti védőbeszédében is beszéltem. Könnyű egy megnyilatkozást kiemelni, elválasztva azoktól a körülményektől, hogy volt-e amúgy az illetőleg oka adott élethelyzetben és történelmi környezetben a haragra és a frusztráltságra.
Jun 11, 2018 19:34:03
sodika
Jun 11, 2018 19:34:27
illetőnek
Jun 11, 2018 19:34:27
-
Jun 11, 2018 19:34:35
Szeretnélek emlékeztetni, hogy a holokauszt témájában már évekkel azelőtt büntetendő lett Magyarországon is az ellenvélemény, mint hogy nekem egyáltalán megfordult volna a fejemben, hogy valaha is külföldre költözzek.
Jó látni mennyire fosol most ebben a témában. Jun 11, 2018 19:34:35
-
Jun 11, 2018 19:34:46
Nem terelek, én mindig őszinte vagyok.
annak idejen azt mondtad buszke naci vagy. Sztem hamarosan elokerul ez a kommented is Jun 11, 2018 19:34:46
Brian
Jun 11, 2018 19:35:12
Figyelj, arra nem lehetett előre felkészülni, hogy egyik napról a másikra önmagában a Betyársereg vagy Tyirityán Zsolt pozitív színben való feltüntetése kitiltást von maga után, miközben ez korábban nem volt így.
látod, ezért vagy autista, semmit nem értesz a világból. n nem azért vagy náci, mert a facebookon megvaltoztak az iranyelvek, hanem mert a náci betyársereget meg a náci vezérüket tünteted fel pozitív színben. az csak megerősítés, hogy a facebook szerint náci vagy és letiltanak
Jun 11, 2018 19:35:12
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 19:35:16
Ami szerint tagadom a holokausztot, annak a rendőrséghez érdemes fordulnia. Erről nagyjából ez a véleményem.
A témával kapcsolatban pedig kifejtettem már a véleményemet egy kivételesen vágatlan vlogos monológ formájában.
youtube.com/watch?v=B167yiKcqDM
12. perctől.
A témával kapcsolatban pedig kifejtettem már a véleményemet egy kivételesen vágatlan vlogos monológ formájában.
youtube.com/watch?v=B167yiKcqDM
12. perctől.
Tipikus autista: hatalmas faszerdő közepette az egyetlen dolog, amire reagál, az a Holokauszt.
Jun 11, 2018 19:35:16
Schwezoff Dávid
Jun 11, 2018 19:35:28
de te nem tudsz németül.
megvetted már a jegyet púpszászra?
Jun 11, 2018 19:35:28
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 19:35:33
x17)
gyagyås felfogod, mi fog törtenni veled?
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 19:35:47
x24)
Jó, majd magyarázd meg a főnökúrnak, amikor a 444-től ráír egy újságíró, hogy miért dolgoztatja a hírhedt magyar netnácit. :-DDD
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 19:35:49
x5)
Kerlek forditsd le ezt a mondatot nemetre. Ugy nezem szukseged lesz ra, hamarosan. Persze ehhez elotte el kell majd magyaraznod, miert is alltal birosag elott.
sodika
Jun 11, 2018 19:35:56
Csupa olyan dologról beszélünk, amit én olyan világosan adtam elő a rendőrlistaperem végén, hogy ha rögtön nem is, később másodfokon mégis az én érvelésem emelkedett lényegében jogerőre. Az az érvelésem, amit itt mindenki kiröhögött.
Jun 11, 2018 19:35:56
sodika
Jun 11, 2018 19:36:37
Szerintem különbség van eközött, hogy valaki azért dícséri Tyirityán Zsoltot, hogy náci, vagy annak ellenére (mint pl. a Vona).
Jun 11, 2018 19:36:37
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 19:37:04
x21)
Jun 11, 2018 19:37:04
Komolyan kérdezem miért említetted meg hogy futni fogsz. Soha senki sem jött volna rá. Ki akarod magad rúgatni?
mert öntelt és végtelenül buta, azt hiszi, h okosabb és rafináltabb a trolloknál. röhögni akart, h mindenki találgat. Jun 11, 2018 19:37:04
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 19:37:21
x24)
Nos púp, azt ugye tudod, hogyha megemlítjük a náculásodat a cégben, akkor nem leszel véglegesítve, és ha máshol keresel melócsát, akkor leinformálnak, és ki fog derülni a múltad?
Akkor mehetsz vissza Púpszászra a macskaólba.
Szóval húzd meg magad.
Akkor mehetsz vissza Púpszászra a macskaólba.
Szóval húzd meg magad.
tigris
Jun 11, 2018 19:37:28
kozeleti-sodi.blogspot.com/ ennyit kell küldeni
a rendőrlista pert is le lehet nekik írni. Azaz hogy recskaboy kirakta tisztességes magyar rendőrök adatait a netre, uszító szöveg kíséretében.
a rendőrlista pert is le lehet nekik írni. Azaz hogy recskaboy kirakta tisztességes magyar rendőrök adatait a netre, uszító szöveg kíséretében.
Jun 11, 2018 19:37:28
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 19:37:36
Élj nyíltan.
Ezt.
És igaza van.
Ezt.
És igaza van.
Tehát mostantól nyíltan elismered, hogy tartozol a Diákhitel Központnak? Nyíltan elismered, hogy zsidógyűlölő és holokauszttagadó kijelentéseket tettél a múltban? Nyíltan elismered, hogy férfiakkal akartál átélni szexuális örömöket?
Jun 11, 2018 19:37:36
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 19:37:40
x17)
Csupa olyan dologról beszélünk, amit én olyan világosan adtam elő a rendőrlistaperem végén, hogy ha rögtön nem is, később másodfokon mégis az én érvelésem emelkedett lényegében jogerőre. Az az érvelésem, amit itt mindenki kiröhögött.
gyagyås ennek mi köze ahhoz, hogy sajåt emailedröl kollegaidnak a rejszolos kepeidet kuldöd??
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 19:38:08
x5)
Pupi, erzed azt a nyirkos fojtogato kezet a nyakad korul?
Hát azért hetyetye.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 19:38:16
x48)
semmi okod nem volt zsidó áldozatokon gúnyolódni, kivéve azt, hogy egy embertelen náci patkány vagy. de ezt majd a főnök úrék is eldönthetik.
ha nem is basznak ki, azt legalább tudni fogják, hogy náci patkány vagy.
tigris
Jun 11, 2018 19:38:45
Szerintem különbség van eközött, hogy valaki azért dícséri Tyirityán Zsoltot, hogy náci, vagy annak ellenére (mint pl. a Vona).
azt, hogy te mit gondolsz annak semmi jelentősége nincs. az a kérdés, hogy mit gondol a német cég egy olyan munkavállalóról, aki a szélsőjobboldali párt fizetett bloggereként járt brüsszelbe nyaralni, aki a holokauszton gúnyolódott.
ez a lényeg endre. nem az, hogy te mit gondolsz. az mostanra már totálisan érdektelenné vált.
Jun 11, 2018 19:38:45
sodika
Jun 11, 2018 19:40:17
Sosem kaptam pénzt a vlogért.
És aki szerint a SoDI-blog a holokausztról szól, az hazudik.
Több mint 3000 bejegyzésből emlegettek fel 2-3 mémet.
Jun 11, 2018 19:40:17
700 ezer fütyi
Jun 11, 2018 19:40:30
Sodi csinálj péküjjünkki lájvot most, és megy 100 euró donate.
Parádés műsort toltál a héten, megérdemled hogy legalább a púpszászi vonatjegyre valót összedobják neked a trollok.
Parádés műsort toltál a héten, megérdemled hogy legalább a púpszászi vonatjegyre valót összedobják neked a trollok.
Jun 11, 2018 19:40:30
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 19:40:43
x17)
gyagyås, hogy fogsz reagålni, mikor a kollegåk a håtadmögött, de nem burkoltan rajtad fognak röhögni?
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 19:40:49
x21)
Jun 11, 2018 19:40:49
ne nekünk vetíts, majd a munkahelyeden hetyetyézz! Jun 11, 2018 19:40:49
tigris
Jun 11, 2018 19:40:52
jójó, majd a főnököd eldönti.
Jun 11, 2018 19:40:52
-
Jun 11, 2018 19:41:21
Szerintem már hónapokkal ezelőtt feladta recskás ezt a külföldi létet.Adósságspirál,szürkeegérkedés,magány.
Jun 11, 2018 19:41:21
2 kérdés sneci
Jun 11, 2018 19:41:24
Mennyit ittál ma? Egyenleged hogy áll?
Jun 11, 2018 19:41:24
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 19:41:35
x5)
Egyebkent engedd meg hogy gratulaljak a flokkidoziteshez. Ha atomora szerint rakod ki a flokkot, akkor nem biztos hogy ilyen gyorsan beszaladtal volna a faszerdobe, a trollok hetvegen baratokkal, csaladdal pihennek.
De hetfo estere ennel jobb programot elkepzelni nem lehet.
Hát azért hetyetye.
De hetfo estere ennel jobb programot elkepzelni nem lehet.
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 19:41:38
Csendben elmondja a Köves Slomó, hogy nem tetszik neki, de nem veri magát a földhöz, és nem provokál. Ez a viselkedés elfogadható kompromisszum, mert mindenkinek más tetszik, és mindenki mással ért egyet. Az Orbán-kormány egységének hatalmas előnye, hogy akiket a Gyurcsány tudatosan egymás ellen hangolt, azok most képesek békéen egymás mellett élni.
És ennek az egésznek mi köze ahhoz, hogy a saját hülyeséged miatt kiderült, hogy hol dolgozol, és hogy kik a kollégáid? Ezzel nyugtatod magad, hogy racionalizálod a holokauszttagadásodat? Miközben ki tudja, hány intervencionista troll írja éppen a magyarázókártyákat a főnökeidnek meg a munkatársaidnak? Te hülye fasz, két éven át simán ott volt a lehetőséged, hogy jobb emberré váljál, hogy törleszd a tartozásaidat, hogy visszaadd, amit elvettél, és ehelyett oda jutottál, hogy 12.000 Euró minuszban vagy, és a múltadat próbálod magyarázni a kirúgás küszöbén???
Jun 11, 2018 19:41:38
sodika
Jun 11, 2018 19:41:43
semmi okod nem volt zsidó áldozatokon gúnyolódni
Ez így igaz. De különbség van aközött, hogy a határon túliaknak állampolgárságot adó Orbán holokausztozik fejet hajtva, vagy a szemkilövő Gyurcsány provokálva.
Jun 11, 2018 19:41:43
tigris
Jun 11, 2018 19:42:35
Jun 11, 2018 19:42:35
púp-orr-sérv-fogász
Jun 11, 2018 19:42:37
Sok a helyesírási hiba. Mert most ideges sodi a sodi :P
Jun 11, 2018 19:42:37
sodika
Jun 11, 2018 19:43:30
Te hülye fasz, két éven át simán ott volt a lehetőséged, hogy jobb emberré váljál, hogy törleszd a tartozásaidat, hogy visszaadd, amit elvettél, és ehelyett oda jutottál, hogy 12.000 Euró minuszban vagy, és a múltadat próbálod magyarázni a kirúgás küszöbén???
Előre kell tekinteni.
Már csak azért is, mert 2010 után még kellett egy kicsit harcolni a Koppány csoportban, de most, hogy a devizahitelek már forintosítva lettek, és végre a Kuruc is az áruló Jobbik ellen fordult, már nincs miért harcolni, minden rendben van.
Jun 11, 2018 19:43:30
Brian
Jun 11, 2018 19:43:33
Sodi:
„Ha holokauszt alatt tervezett kivégzéssorozatot értünk, akkor nem, természetesen nem volt ilyen.”
mesélj recskás, volt ilyen vagy nem?
„Ha holokauszt alatt tervezett kivégzéssorozatot értünk, akkor nem, természetesen nem volt ilyen.”
Jun 11, 2018 19:43:33
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 19:43:37
x5)
Keso banat sneci.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 19:43:41
x48)
senki nem állítja, hogy miről szólt a blogod. mi csak azt állítjuk, hogy náci patkány vagy, és erre jól bemutatható bizonyítékok vannak.
gondolom azt is ki akarod majd magyarázni, hogy a zsidó szót szitokszóként használtad. le lesznek fordítva a bejegyzéseid, kommentjeid. du bist jude! majd magyarázd a főnök úrnak, hogy te a cionistákra gondoltál.:))))
700 ezer fütyi
Jun 11, 2018 19:44:32
Pontosabban román szavazatokkal a magyar belpolitikába beavatkozó (magyarul hazaáruló) Orbán, ha már.
De hagyjuk a politikai témákat, trollégák, ne adjuk alá a lovat, hogy tereljen, beszélgessünk csak a melócsáról. Milyen napod volt ma SoDI?
Jun 11, 2018 19:44:32
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 19:44:42
x24)
Pupinnyó, emlékszel a Kapitel Zweire?
Szerinted itt nem az fog történni?
Szerinted itt nem az fog történni?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 19:44:44
x48)
ezt majd magyarázd el a főnök úrnak, meg az összes kollégádnak!
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 19:45:54
x21)
Jun 11, 2018 19:45:54
az mindenki begyében van, politikai nézettől függetlenül. Jun 11, 2018 19:45:54
IsmeretlenJoAkaro
Jun 11, 2018 19:46:11
Nem csak a melocsanak mehet a tenyfeltaras, par informaciomorzsat elejtett a megrendelorol is. Ok biztos nem orulnenek neki ha megtudnak, hogy egy naci faszverot bujtogato ceg dolgozik nekik.
Jun 11, 2018 19:46:11
sodika
Jun 11, 2018 19:47:16
Sodi:
Pont erről beszéltem a belinkelt vlogepizódban.
Provokációs célzattal nem volt ilyen.
Lehettek bizonyos meggyőződéseim, de ezekkel kapcsolatban már ugyanazt mondom, mint Blogin. Olyan körülmények között felesleges feszegetni a kérdést, és bárkit is sértegetni, hogy nem a szemkilövető provokál vele, csak egy hazafi (Orbán) próbál meg vele magyarországi polgárok között csendes békét teremteni. Ami abszolút támogatandó.
Jun 11, 2018 19:47:16
Néző
Jun 11, 2018 19:47:31
Engem is felbaszol pedig én ártatlan troll voltam eddig. Hagyd abba a faszságokat...
Jun 11, 2018 19:47:31
-
Jun 11, 2018 19:47:32
szerintem hívd fel a fordos nénit, megint lehet a masnikat kötözgetni :((
Jun 11, 2018 19:47:32
púp-orr-sérv-fogász
Jun 11, 2018 19:47:33
Nézd mindennek a jó oldalát. Most, hogy kideült a munkahelyed, már lehet flokk téma is.
Jun 11, 2018 19:47:33
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 19:47:59
x21)
sneci, látod a hsz-om alatt az idézetet? most is elmondhatod? xd
sodika
Jun 11, 2018 19:48:15
Nézd mindennek a jó oldalát. Most, hogy kideült a munkahelyed, már lehet flokk téma is.
Pontosan.
Jun 11, 2018 19:48:15
sodika
Jun 11, 2018 19:48:43
sneci, látod a hsz-om alatt az idézetet? most is elmondhatod? xd
Aha.
Nyíltan kell élni.
Jun 11, 2018 19:48:43
Orbán Viktor (az igazi)
Jun 11, 2018 19:49:35
Endykém másszál ki a seggemből, nagyon szépen köszönöm szépen!
Jun 11, 2018 19:49:35
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 19:49:38
x48)
sneci, blogin tudod mit csinált amikor szily a bíróság előtt bizonyította róla, hogy egy náci patkány volt? beismerte, hogy náci patkány volt. na ezért van neki 100 milliós cége, te meg ezért vagy csóró. te egy debil vagy, aki azt hiszi, hogy le lehet hazudni a csillagokat az égről.
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 19:49:45
x21)
Aha.
Nyíltan kell élni.
most buktál le, te világ ökre. xd Nyíltan kell élni.
-
Jun 11, 2018 19:49:58
Holnap mosolygósan,tágra nyitott szemekkel menj be a meló csába :)
Jun 11, 2018 19:49:58
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 19:50:24
x5)
Ket irany van.
Egyreszt bemutatni sodit, a gyagyast (tengerparti orjonges, coub, stb.) illetve bemutatni sodit a rosszindulatu ferget.
Indithatnank egy doodle-t erre, hogy kideritsuk, melyik a nepszerubb a trollok kozt.
Aztan persze mindkettot hasznalni. Sodi, neked mi a velemenyed? Mivel kezdjenek a troll bacsik?
Hát azért hetyetye.
Egyreszt bemutatni sodit, a gyagyast (tengerparti orjonges, coub, stb.) illetve bemutatni sodit a rosszindulatu ferget.
Indithatnank egy doodle-t erre, hogy kideritsuk, melyik a nepszerubb a trollok kozt.
Aztan persze mindkettot hasznalni. Sodi, neked mi a velemenyed? Mivel kezdjenek a troll bacsik?
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 19:50:28
x17)
ma ejjel lesz siras zokogas, majd bujj a föberlöd melle, megvigasztal:-)
sodika
Jun 11, 2018 19:51:01
te egy debil vagy, aki azt hiszi, hogy le lehet hazudni a csillagokat az égről.
Jun 11, 2018 19:51:01
Biztatási kár
Jun 11, 2018 19:51:36
Aha.
Nyíltan kell élni.
Nyíltan kell élni.
Ogréval is készíthetnél egy interjút, hogy szokott lehúzni téged.
Jun 11, 2018 19:51:36
Méregzsák Máté
Jun 11, 2018 19:51:37
Vajon ezen a melóhelyen is ki tudod erőszakolni a kiváló munkaerő ajánlást?
Vagy esetleg a főnökúr már rutinosan lesz eligazítva?
Vagy esetleg a főnökúr már rutinosan lesz eligazítva?
Jun 11, 2018 19:51:37
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 19:51:41
Előre kell tekinteni.
Előre kell tekinteni.
Minden rendben van?
-12.000 Euróval tartozol német bankoknak
-Édesanyád havi 80.000 Ft-ból tengődik vidéken
-több millió Forintnyi (el nem ismert) tartozásod van Magyarországon
Te pedig az összeomlás küszöbén politikáról beszélsz? Az. Nem. A. Te. Életed. Gyagyás, neked most sokkal égetőbb problémáid vannak, mint az, hogy mi a faszom van a Tyityityánnyal meg a Vonával, meg hogy mit írt a Zsuruc, éppen kit kell utálni.
Jun 11, 2018 19:51:41
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 19:51:53
x17)
nyiltan elni, mikor irtam neke, hogy rakd ki a rajtszamodat, vigyorgo jellel azt irtad valaszkent" kikockazom " te hazug szar!
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 19:52:19
x24)
Ket irany van.
Kettőt együtt.
Először a rosszindulatú férget, utána megmutatni a fapletszétverős coubot, hogy így reagált rá. :-DDD
Brian
Jun 11, 2018 19:52:44
te írtad a masztipartis kommentet?
Jun 11, 2018 19:52:44
Kipockázom
Jun 11, 2018 19:53:14
nyiltan elni, mikor irtam neke, hogy rakd ki a rajtszamodat, vigyorgo jellel azt irtad valaszkent" kikockazom " te hazug szar!
Jun 11, 2018 19:53:14
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 19:53:58
x48)
szerinted én gyógypedagógus vagyok, aki elmagyarázza egy debilnek, hogy mi miért hazugság? majd a főnök úrnak nyomjad a gyorcsányt meg az orbánt amikor megkérdezi, miért gúnyolódtál zsidó áldozatokon, és miért használtad a zsidót szitokszóként a kommentelőidre, miért volt zsidó hashtag a blogodon, stb.
sodika
Jun 11, 2018 19:54:09
Pont Blogin a példa arra, hogy miért nem érdekelnek 10 éves mondatok. Az ő esetében is tökre mellékes ez már, Magyarország egyik legnagyobb marketing cége az övé.
Jun 11, 2018 19:54:09
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 19:55:26
x21)
100 látogató online. xd
-
Jun 11, 2018 19:55:43
100 látogató.Vajon vannak már guten tagköztük német kollégág?Taot guten tag
Jun 11, 2018 19:55:43
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 19:55:57
x17)
bocsånat! nszksz
sodika
Jun 11, 2018 19:56:00
Eshettem erős túlzásokba, ha ezt akarok hallani, mert akkoriban mindenki. Pont ezt foglalta jogerős végzésbe a másodfokú bíróság a rendőrlista-ügyemben.
Jun 11, 2018 19:56:00
sodika
Jun 11, 2018 19:56:25
ha ezt akarod hallani, na
Jun 11, 2018 19:56:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 19:56:46
x48)
Pont Blogin a példa arra, hogy miért nem érdekelnek 10 éves mondatok. Az ő esetében is tökre mellékes ez már, Magyarország egyik legnagyobb marketing cége az övé.
jó, hát ha nem érdekel, akkor majd mondjad a főnök úrnak. a nyelviskolában is hogy bejött ez a taktika, mi?
tigris
Jun 11, 2018 19:57:02
97 milliós bevétellel te barom? azért tud csak fizetett pr cikkekkel bekerülni a médiába?
mindegy, ne itt magyarázkodj recskaboy, majd a főnök úr meg a kislány előtt.
le van mentve minden, a videók is megvannak, az összes őrjöngés.
a munkatársaid is megtudják, hogy milyen ember vagy valójában, mert abban igazad van, hogy nyíltan kell élni.
el lesz nekik mondva, hogy utcára tetted egy jogi trükkel a beteg apádat, és hogy kisfiúkkal játszottál doktorost.
minden.
az igazság jegyében.
ámen.
Jun 11, 2018 19:57:02
Örebro
(
x17)
Jun 11, 2018 19:57:14
x17)
Schöne guten abend!!
-
Jun 11, 2018 19:57:36
100 látogató.Vajon vannak már guten tagköztük német kollégág?Taot guten tag
Pátyi mobil,biztos a jabilban szerelték össze,elnézést. Jun 11, 2018 19:57:36
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 19:57:42
De neked nem is a 10 éves mondatokkal lesz a legnagyobb problémád, hanem a nagyon is valóságos, kurrens tartozásaiddal.
Blogin marketing cége a futottak még kategóriában mozog, aprópénzes ügyfelek között. Van esélye, hogy kitörjön onnét, de még nincs a "nagyok" között.
Jun 11, 2018 19:57:42
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 19:57:46
x48)
Eshettem erős túlzásokba, ha ezt akarok hallani, mert akkoriban mindenki. Pont ezt foglalta jogerős végzésbe a másodfokú bíróság a rendőrlista-ügyemben.
az a per nem arról szólt, hogy zsidó áldozatokon gúnyolódtál. felesleges hazudozni.
sodika
Jun 11, 2018 19:57:49
A nyelviskola közel volt hozzá időben.
Most már majdnem 2019 van.
Alig 4 és 10 év között hatalmas a különbség.
Most már majdnem 2019 van.
Alig 4 és 10 év között hatalmas a különbség.
Jun 11, 2018 19:57:49
tigris
Jun 11, 2018 19:58:16
sodibodi a múltkor nem az volt a mantra, hogy az ember nem tagadhatja meg önmagát és a múltját?
Jun 11, 2018 19:58:16
töppedt buzigolyók
Jun 11, 2018 19:59:03
a nagy őszinteség pillanataiban akkor talán rátérhetnénk arra, hogy 100%-ig heteroszexuálisnak tartod-e magad? Volt-e valaha BÁRMILYEN jellegű szexuális kapcsolatod férfival? Akár csak úgy, hogy néztétek egymást maszturbálás közben.
Jun 11, 2018 19:59:03
sodika
Jun 11, 2018 19:59:07
Felfokozott volt az általános hangulat az országban, és akkor máshol vannak a határok. Erre hivakoztam. Elsőfokon még eredménytelenül, a másodfokú tanács viszont szinte egy az egyban átvette az érvelésemet.
Jun 11, 2018 19:59:07
700 ezer fütyi
Jun 11, 2018 20:00:51
Blogin nem magyarázkodik egy trollfórumon, hanem dolgozik. Nem repcsiiire, buziszaunára meg faszmutogatásra bassza el a pénzét, hanem szépen építkezik. Ne akard magad hozzá hasonlótani, fogyaték.
Jun 11, 2018 20:00:51
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 20:01:23
x5)
Sodi milyen erzes, hogy lassan tobben vannak itt mint ahanyan lattak a flokkot?
:))))
Hát azért hetyetye.
:))))
sodika
Jun 11, 2018 20:01:30
Annyit mondtam, hogy személyiségváltozáshoz megváltozott körülmények kellenek, mert változatlan körülmények között az egyszerű elvtelen szaremberség.
Jun 11, 2018 20:01:30
-
Jun 11, 2018 20:02:35
Gehst du morgen arbeiten?
Jun 11, 2018 20:02:35
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 20:02:36
x48)
a főnök úr tágra nyílt szemekkel fogja hallgatni, hogy milyen hangulat indokolhatta a zsidó áldozatokon való viccelődést. biztos értékelni fogja a hazudozásodat. én drukkolok neked!!!!
sodika
Jun 11, 2018 20:03:18
Én nem megváltozott SZEMÉLYI körülmények, hanem megváltozott ország. Megváltozott viszonyok. Hogy okafogyott legyen harcolni a már elért győzelemért.
Jun 11, 2018 20:03:18
xray
(
x21)
Jun 11, 2018 20:04:15
x21)
a te agyadban volt felfokozott hangulat Felfokozott volt az általános hangulat az országban, és akkor máshol vannak a határok. Erre hivakoztam. Elsőfokon még eredménytelenül, a másodfokú tanács viszont szinte egy az egyban átvette az érvelésemet.
700 ezer fütyi
Jun 11, 2018 20:04:28
Én nem megváltozott SZEMÉLYI körülmények, hanem megváltozott ország. Megváltozott viszonyok. Hogy okafogyott legyen harcolni a már elért győzelemért.
Blabla.
Mi lesz a melócsában?
Jun 11, 2018 20:04:28
seymour schwartz
Jun 11, 2018 20:04:36
Ó, Sordák, hogy dögölnél meg, hát kellett ez neked? És nemhogy magadba nézve kussolnál, hanem még visszajössz magyarázni, hogy még nagyobb faszt kapj a szádba. Miért?
Azt ugye tudod, hogy mostantól az életed minden perce a trollok jóindulatától függ? Hogy bármelyik percben jöhet a kirúgásocska, meg a felkérdezés a főnökuraktól? És nem menekülhetsz, mert a hozzád hasonló menekülő náciknak nincs helye a német vállalati kultúrában.
Szerinted hány melócsát enged még neked a német rendszer? Szerinted ott nem lesznek csapatfotózások? Szerinted ott nem fognak megtalálni a trollok? Mi a terved a jövőre nézve Sodrák?? Válaszolj!!!
Azt ugye tudod, hogy mostantól az életed minden perce a trollok jóindulatától függ? Hogy bármelyik percben jöhet a kirúgásocska, meg a felkérdezés a főnökuraktól? És nem menekülhetsz, mert a hozzád hasonló menekülő náciknak nincs helye a német vállalati kultúrában.
Szerinted hány melócsát enged még neked a német rendszer? Szerinted ott nem lesznek csapatfotózások? Szerinted ott nem fognak megtalálni a trollok? Mi a terved a jövőre nézve Sodrák?? Válaszolj!!!
Jun 11, 2018 20:04:36
-
Jun 11, 2018 20:04:53
nyilvánvalóan fajtabéliként elnéznek majd asodinak minden zsidózást
Jun 11, 2018 20:04:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 11, 2018 20:05:50
x38)
Na, sneci! Holnap szerintem vigyél magaddal valami nagy IKEA-s zacskót a melóba, mert intéztem neked egy jó reggelt! xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 20:06:23
x5)
Egyebkent az erdektelen hetyetye helyett tenyleg elmondhatnad a troll bacsiknak, hogy mi a terved holnap a meloban. Hany napig is tart Meg a probaidod?
Hát azért hetyetye.
kábító pitonszag
Jun 11, 2018 20:06:38
Gyagyás, gyagyás.
Bocsánatot kérhetnél az évek során megbántott trolloktól, végre benyöghetnéd, hogy te írtad a masztipartis kommentet, meg hogy tényleg náci patkány voltál, elsősorban a szar gyerekkorod, zsidó anyád elleni lázadás, aztán meg a náci haverok felé való megfelelési vágyad miatt, de már kinőttél. És megígérhetnéd, hogy eltűnsz az internetekről, örökre, ha nem baszatunk ki a melócsából...
Ehelyett itt bizonygatod megkeseredve tök értelmetlenül ezredszer is a bizonyítványodat. Mire jó ez? Miféle reakció? Ugyanezt csináltad a recskagate, meg Andi néni után is.
Bocsánatot kérhetnél az évek során megbántott trolloktól, végre benyöghetnéd, hogy te írtad a masztipartis kommentet, meg hogy tényleg náci patkány voltál, elsősorban a szar gyerekkorod, zsidó anyád elleni lázadás, aztán meg a náci haverok felé való megfelelési vágyad miatt, de már kinőttél. És megígérhetnéd, hogy eltűnsz az internetekről, örökre, ha nem baszatunk ki a melócsából...
Ehelyett itt bizonygatod megkeseredve tök értelmetlenül ezredszer is a bizonyítványodat. Mire jó ez? Miféle reakció? Ugyanezt csináltad a recskagate, meg Andi néni után is.
Jun 11, 2018 20:06:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 20:07:20
x48)
Na, sneci! Holnap szerintem vigyél magaddal valami nagy IKEA-s zacskót a melóba, mert intéztem neked egy jó reggelt! xD
ebben az a legszebb, hogy pontosan nem tudhatja, hogy mi vár rá, ha nem árulod el neki.
banshee
(
x24)
Jun 11, 2018 20:07:30
x24)
Majd ráakasztja a nagy fütyijére.
-
Jun 11, 2018 20:07:40
Betegszabadság lesz ebből.
Jun 11, 2018 20:07:40
Fakenguru
(
x5)
Jun 11, 2018 20:07:43
x5)
Junius vegen van a szulinapom, igazan rendes toled hogy meg toled is kapok ajandekot a kirugasod formajaban.
Hát azért hetyetye.
-
Jun 11, 2018 20:09:46
gyakorlatilag percenként születik egy új komment :)
sodi: új rekord
sodi: új rekord
Jun 11, 2018 20:09:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 11, 2018 20:10:09
x48)
most már minden reggel úgy fog bemenni a melócsába, hogy na vajon ma milyen faszerdőt intéztek nekem a trollok? és még mindig önti a benzint a tűzre. hihetetlen, hogy milyen ostoba.
Biztatási kár
Jun 11, 2018 20:10:10
Inkasszót nyugodtan lehetne neki intézni, mert most azért nyugodt, mert a segílyke a terve a megélhetésre.
Jun 11, 2018 20:10:10
97 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

na most megfogtad, egy teljesithetetlen kihivås neki leforditani nemetre a buntudatipar kifejezest!