Nem érted.
Jó a reklám, de már mémek vannak arról, hogy túltolják.
Még a Parlamentben is ezzel viccelődtek, amikor Orbánt kérdezték.
"Abban merül ki a kormányzati felvilágosítás, hogy Győrfi Pál kezet mos?" :)))))
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Úgy is haza kell jönnöd kis kobold, ide Magyarba, aztán pár nap alatt feldobod a pacskert, aztán beteszünk a kaspóba és kinő belőled egy büdöske
Az öklöm e harap a olvasom és rémüldözök a legújabb álhírektől a vírusról. Az egyre fiatalabb áldozatok és az állítólagos mutációk.
Éjszaka sírva maszturbálom álomba magam, arra gondolva hogy ez itt az emberiség kihalása, talán. A RGL el is dumálok, ő is ezt mondja, na
Hülye autocorrect.
Én is unom, de gyorsan átugrom.
Ugyanakkor tele van az ország/világ debilekkel akik még mindig nem fogják a helyzetet.
Te is ilyen vagy Sodi.
Meg a sok gyökér olasz meg spanyol.
Meg persze egy csomó magyar, német is.
Olaszok olyan lazák hogy holnapra több lesz ott a fertőzött mint kínában.
A gond nem ez hanem az hogy náluk a halálozási arány több mint 10%.
És még nincs végső adat.
Kínában a vége csapóval 4%.
Egyébként ne játszd itt az orvost meg infektológust mert szerintem nem értesz hozzá és nem is áll jól.
csak engem zavar sneci snecigeként szólítani? snecigeci a fórumot egyik alapító prof neve. talán a sodipédián is van egy összeállítás sneci gúnyneveit összegyűjtött szócikk.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mint ahogy a pedofilbotrányod sem.
Ugyanúgy, nincs lezárva, ahogy az sem, hogy egy pedofil állat vagy, aki kisfiúk pucér képeit nézegeti.
Mi van az ogre főz neked vacsorát?
Seggedet még saját magadnak törlöd ki?
sodi féle ultraagresszív mód: "nyeeee nyee, jóvany leszajom, akkoj metyjózok, jóvany akkor ejmetyekek! nyeee jóvany, vége a streamnek nyeeee. Itt egy ötszázas nyeeee"
normális ember leül és megbeszéli a problémákat. érveket és tényeket hoz fel az igaza mellett. ja és nem hagyja, hogy egy faszszopó göthös kommunista parancsolgasson neki.
idióta vagy sodi, egy csicskavári csicska.
Nagy ívben leszarjuk. Alapból az egész életednek nincs értelme, inkább vonulj karanténba.
Sodi annyira csicska, hogy manipulatív taktikákat kellene bevetnie, hogy érvényesítse az igényeit. Csak sajnos ehhez túl alacsony az érzelmi intelligenciája, ezért kínosan felsül.
Vágd magad térdre pedó és imádkozz az Ogredémonhoz, számodra az az egyetlen lehetséges taktika.
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
Mi gátol a rendrakásban?
Nem tanították az etyetemen
Csak érdeklődés jelleggel kérdezem: egyébként tudod, hogy már 20 éve felnőtt vagy? Mondjuk ezek után tényleg nincs miről beszélni. Olyan helyzetet alakítottál ki magadnak, ahol a komolyanvehetőséged valahol a 0 és mínusz végtelen között tendál. A véjpjofi pjogjamoszó, akinek még 38 évesen is az "apukája" készíti a reggelit-vacsorát. Koronavírus ide vagy oda, ez a gyernőtt lét előbb-utóbb keresztbe fog tenni az állásodnak. Kettős életet élsz Sodrák, és csak idő kérdése, hogy mikor omlik rád!
Ahogy te akarod? :))))
Felső zár, ne feledd.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Csicskageci :D
Gyagyásh csak szólok hogy te nem vagy itt diktáló pozícióban. Bazmeg beszarok hogy ez a hajléktalanságtól egy centire lévő csicska még valami primadonnának képzeli magát XDD Lesz itt sírós videó Schrekknek hamarosan.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Te egy kurva vagy, nem bérlő.
Vacsora bazmeg...
Mikor rakott meg utána, még este vagy már csak reggel?
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Péküjjünk ki :(((((((
Fordítok: szarban van a sodi
A téma azzal lesz lezárva, hogy vagy az ogrénak lesz tele a töke, vagy a főnökúrnak, és kivág. Ma van kb. az utolsó esélyed, hogy 2 hét szabit kérj, napközben meg mászkálj el albit keresni. Tudom, hogy megint kurva okosnak érzed magad, de ha nem hallgatsz a trollok tanácsaira, most keményen rá fogsz baszni.
Csáth Géza esetleg Franz Kafka simán ölt volna egy ilyen sztoriért.
Angyineninel is hogy bejott ez a stratégia te pedogeci. Rakd ki a srekkes excelt, hogy hany orat kellett bekitened es mit kellett volna mashogy csinalnod.
"mekmarom a makkod nyeee"
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény
Soha,reggel feldugtam a seggébe mielőtt kibasztam a lakásból.
Már az is felbaszott este ,hogy finnyásan ette a vacsorára készített patkánypörköltet,de az itteni hajnali kommentjei kihúzták a gyufát.
Azért énis ember vagyok,még ha szeretek is púpos buzi koboldokot kúrogatni....
Ráadásul extra a sztoriban a járvány.
Frankó kis színpadi darab lenne két magányos férfiszívről összezárva miközben kint arat a halál.
Mondjuk az Átváltozás kb a valóságban is lejátszódik.
Éli az életét az Ogre, közben meg egy ember méretű csótány lakik a kisszobában.
Elindul, de az ajtóban visszafordul, csókot dob és a mosolya elhiteti velem, hogy minden jó a világban és hogy ezzel a nővel örökké fogok élni.
Ezt amiatt írom le neked Endre, mert remélem hogy eljut a szivedig és legbelül hangosan sikoltasz, mert tudod, hogy sosem fogod megismerni ezt az érzést.
Egy nővel?
Fuuuujjjj
Kurva anyádat magyarázol itt.
Mikor basznak ki?
Tudja a főnök hogy bentvagy?
Tibi atya? A te szempontodból csak az az érdekes, hogy mit gondol ah ogre, mert te attól függsz. Pl. ha az ogre azt gondolja, hogy nem maradhatsz otthon, akkor neked tiplizned kell a kotorékból.
És ezzel még a felső zár is egyetért.
És ez most hogy jön ide? Megint hetyetyézel és nem a feltett kérdésekre válaszolsz te agyoniskolázott.
Hahó, minimum hármas élet , van a pjogjamozo szürke egér, a fadaszbika flokker és az otthon vagy bokorban, nem feltétlenül nem pedofil tartalmakra rejszoló korcs!
Tibi atya nagy szakértő, mind gazdasági, mind virológiai szempontból.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Kikmakukk
A többi kolléga otthon örömködik home office-ban.
Biersack meg szerintem el sem tudja képzelni hogy van olyan véglény aki ilyen helyzetben bemegy az irodába ahelyett hogy otthon lenne.
Persze ha tudná akkor egyértelmű utasításba adta volna hogy nem lehet bemenni.
De szerintem még sem fordul a fejében hogy van egy ilyen nyomorék debil alkalmazottja is.
te pedig sem emberileg, sem pedig gazdaságilag nem vagy hasznos
szerintem nincs nyitva az iroda, a zsidó kobold a küszöbre kuporodott le, es jobb esetben a céges wifin KVÁZI-homeofficeol, rosszabb esetben mobil neten vpnezik
Tovabba az, hogy egy pedofil fereg.
igaza van nem?
Elösször felhoztad Bayer Zsoltot mint hiteles hírforrást, ami már kérdéseket vet fel, de egy ilyen hozzád hasonló pedofil prolo gnómnál érthető. Most Tibi atyára hivatkozol, mint nagy megfejtő, hát erre már szavaim sincsenek. Ki lesz a következő, a faszpajtások? Mindegybe blog? A denvei musztángok bajnokcsapata?
Nem kívánnék senkinek se rosszat, de remélem hétvégére mindenhonnan kibasszák a púpodat
1) FFP3 alatt nem véd
2) de ha még védené is: bejön egy koronás, és a szemükön át fertőzi meg őket mind
3) köztudott, hogy a vírus legnagyobb ellensége a hézagos plexifal
Virológus szakértőnket hallották...
Faszt!
1) Még a 4 rétegű wc papír is megvéd valamennyire, mert nem a vírust kell kiszűrnie, hanem a port és vizet, amin rajta van..
2) Azért tartasz 1-2 méter távolsgot
3) Köztudott, hogy ígyál egy kis klórt, az fertőtleníti a torkodat. Az orrodba meg önts egy kis sósavat, az segít hogy ne tudjon megtapadni a vírus!
Ja C vitamin azt is szedj, csak arra vigyázz, hogy a nagy C betű után legyen ott, hogy "ián". Németeknél Z vitaminként is emlegetik: Zyan
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 07:35:18
Sodi már megint nagy a pofád vírus ügyben de csak addig amíg el nem kapod.
A Győrfi Pál még az egyik legpozitívabb közszereplő.
Olyan boldog családi élete van amilyen neked sosem lesz. Bár neked szerintem semmilyen sem lesz.
Úgyhogy jobb lenne ha nem a normális emberek kritizálásával foglalkoznál hanem szembenéznél szánalmas nyomorult elcseszett életeddel ami 38 évesen egy perverz német öregember jóindulatától függ.
Olyan boldog családi élete van amilyen neked sosem lesz. Bár neked szerintem semmilyen sem lesz.
Úgyhogy jobb lenne ha nem a normális emberek kritizálásával foglalkoznál hanem szembenéznél szánalmas nyomorult elcseszett életeddel ami 38 évesen egy perverz német öregember jóindulatától függ.
Mar 26, 2020 07:35:18
sodika
Mar 26, 2020 07:35:48
Tegnap reggel itt Berlinben majdnem a plexifal mögött nindzsának öltözött gyógyszerészeket is pofán röhögtem, mert bohócok.
1) FFP3 alatt nem véd
2) de ha még védené is: bejön egy koronás, és a szemükön át fertőzi meg őket mind
Egyáltalán nincs biztonságban egyik sem.
Egyébként a C vitamint nem kellett keresnie. Rögtön ott álltak mellette hegyekben az üvegek. Úgy néz ki, mindenki az kéri.
1) FFP3 alatt nem véd
Egyébként a C vitamint nem kellett keresnie. Rögtön ott álltak mellette hegyekben az üvegek. Úgy néz ki, mindenki az kéri.
Mar 26, 2020 07:35:48
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 26, 2020 07:37:34
x2)
Sodi, inkább arról beszélj, milyen érzés, hogy bármikor kidobhat az ógre a szobából, mert nincs szerződésed? Valamint mi a tökömért nem bérelsz egy normális albérletet ugyanabból a pénzből?
sodika
Mar 26, 2020 07:38:43
Sodi már megint nagy a pofád vírus ügyben de csak addig amíg el nem kapod.
Nem érted.
"Abban merül ki a kormányzati felvilágosítás, hogy Győrfi Pál kezet mos?" :)))))
Mar 26, 2020 07:38:43
-
Mar 26, 2020 07:41:05
Mesélj Sodi, ma is egyedül leszel a melócsában? Szerinted Herr Biersack meddig fogja tolerálni, hogy egy büdösgnóm, egy potenciális vírusforrás egész nap ott bűzölög és összefertőz mindent amíg a német kollégák jó szabálykövető módon home officeban vannak? Szerinted Herr Biersacknak kik lesznek fontosabbak? Az echte árja munkatársai (legyen az akár indiai), akik egyébként jól végzik a munkájukat vagy egy kitudja honnan idetántorgott zsidó kinézetű gázkamraszökevény, akit semmilyen utasítással nem lehet jobb belátásra bírni?
Mar 26, 2020 07:41:05
sodika
Mar 26, 2020 07:43:59
Ez a téma nincs lezárva.
Mar 26, 2020 07:43:59
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 26, 2020 07:44:04
x2)
Bírom, amikor feltesz vki Sodinak itt egy kérdést és mivel nagyon is jól tudja, hogy igaza van a kérdezőnek, ezért úgy csinál, mintha nem látná, és inkább nem is válaszol rá. Micsoda taktika.
Penzmento
(
x6)
Mar 26, 2020 07:44:53
x6)
Szúrd ki a szemed, sodi!
🕎Endigame🕎
Celícia néni
Mar 26, 2020 07:52:53
Unom már leírni, de arra, hogy Berlin nem egy ország, mindig azt válaszolom, hogy területi bontásért szíveskedj az operatív törzshöz fordulni.
Nem én tehetek arról, észak-balkánon Celícia néni titkolja az adatokat.
Nem én tehetek arról, észak-balkánon Celícia néni titkolja az adatokat.
Úgy is haza kell jönnöd kis kobold, ide Magyarba, aztán pár nap alatt feldobod a pacskert, aztán beteszünk a kaspóba és kinő belőled egy büdöske
Mar 26, 2020 07:52:53
Tyodika
Mar 26, 2020 07:53:40
Tegnap reggel itt Berlinben majdnem a plexifal mögött nindzsának öltözött gyógyszerészeket is pofán röhögtem, mert bohócok.
1) FFP3 alatt nem véd
1) FFP3 alatt nem véd
Az öklöm e harap a olvasom és rémüldözök a legújabb álhírektől a vírusról. Az egyre fiatalabb áldozatok és az állítólagos mutációk.
Éjszaka sírva maszturbálom álomba magam, arra gondolva hogy ez itt az emberiség kihalása, talán. A RGL el is dumálok, ő is ezt mondja, na
Hülye autocorrect.
Mar 26, 2020 07:53:40
tigris
Mar 26, 2020 07:56:08
sodi :D
1: fizetsz egy rakat pénzt a szobáért, mert nem akarsz egyedül lenni, hiszen akkor megőrülnél.
2: ogre bácsi bejár a szobádba teregetni, a nedves ruhák oda párolognak
3: ogre bácsi hisztizni kezd mert penészt vesz észre a falon
4: elkezd veled őrjöngeni, te felajánlod, hogy kifizeted a felújítást
5: elveszi a pénzed
6: a felújításból nem lesz semmi
7: elissza a pénzed
8: elzavar a saját szobádból, az az ember, akinek azért fizetsz, hogy ne legyél "egyedül"
1: fizetsz egy rakat pénzt a szobáért, mert nem akarsz egyedül lenni, hiszen akkor megőrülnél.
2: ogre bácsi bejár a szobádba teregetni, a nedves ruhák oda párolognak
3: ogre bácsi hisztizni kezd mert penészt vesz észre a falon
4: elkezd veled őrjöngeni, te felajánlod, hogy kifizeted a felújítást
5: elveszi a pénzed
6: a felújításból nem lesz semmi
7: elissza a pénzed
8: elzavar a saját szobádból, az az ember, akinek azért fizetsz, hogy ne legyél "egyedül"
Mar 26, 2020 07:56:08
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 07:56:14
Nem érted.
Én is unom, de gyorsan átugrom.
Ugyanakkor tele van az ország/világ debilekkel akik még mindig nem fogják a helyzetet.
Te is ilyen vagy Sodi.
Meg a sok gyökér olasz meg spanyol.
Meg persze egy csomó magyar, német is.
Olaszok olyan lazák hogy holnapra több lesz ott a fertőzött mint kínában.
A gond nem ez hanem az hogy náluk a halálozási arány több mint 10%.
És még nincs végső adat.
Kínában a vége csapóval 4%.
Egyébként ne játszd itt az orvost meg infektológust mert szerintem nem értesz hozzá és nem is áll jól.
Mar 26, 2020 07:56:14
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 07:57:20
x21)
Snecigeci menj az öreghez feleségül, akkor nem fog kirakni!
csak engem zavar sneci snecigeként szólítani? snecigeci a fórumot egyik alapító prof neve. talán a sodipédián is van egy összeállítás sneci gúnyneveit összegyűjtött szócikk.
-
Mar 26, 2020 07:57:31
Istenem! A tegnapi csípős veszettül marja a segglyuklebenyem. :O
Mar 26, 2020 07:57:31
szellem embere
Mar 26, 2020 08:01:48
Ez a téma nincs lezárva.
Mint ahogy a pedofilbotrányod sem.
Mar 26, 2020 08:01:48
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 08:04:28
x17)
Gyagyás röhögsz a járványon meg a nindzsákon? Ez azért kurvajó mert röhögtél a sérveden is, a púpodon is, meg az is nagyon vicces volt amikor egy óvodás rád tüsszentett hahaha :D
Úgyhogy most a nagyképű dumák mellé mi is nagyon röhögünk, mert tudjuk hogy mit jelent, ha te röhögsz valami betegségen :D
Púp tudod hogy min röhögünk még, mint te a gyógyszertári nindzsákon? Ahogy az ogre szopat minden nap. :D Ma is kiraktak az utcára, miután kifizetted a jó magas bérleti díjat? Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Úgyhogy most a nagyképű dumák mellé mi is nagyon röhögünk, mert tudjuk hogy mit jelent, ha te röhögsz valami betegségen :D
Púp tudod hogy min röhögünk még, mint te a gyógyszertári nindzsákon? Ahogy az ogre szopat minden nap. :D Ma is kiraktak az utcára, miután kifizetted a jó magas bérleti díjat? Hahaha :D
kripli figyelő
(
x12)
Mar 26, 2020 08:09:31
x12)
Pofonegyszerű a megoldás pedofil.Beviszed az irodába a zöldhátteret,hálózsákot,viveot aztán felfested az iroda ajtajára a skarlátbetűt.Bevonulsz karanténba pár hétre.A főnöknek egy szava sem lehet neked pedig pont olyan lesz mint Vera mama lábtörlőjén.Az igénytelen lényednek ez pont olyan lenne mint normális embernek pár hetes karibi nyaralás.
sodika
Mar 26, 2020 08:10:50
A home office nincs lezárva. A szemétkedése után főzött tegnap vacsorát, demonstrálandó, hogy nem szemét.
Ez most nem jött be, pedig ezt is a szokásos passzív-ultraagresszív módon intéztem, hogy nem kérek, és nem követelek, csak fű alatt úgy alakítom lassan a dolgokat, hogy ne lehessen máshogy, mint ahogy én akarom.
Ez általában bejön, de ő már sajnos kezd átlátni rajta. :D
Ez most nem jött be, pedig ezt is a szokásos passzív-ultraagresszív módon intéztem, hogy nem kérek, és nem követelek, csak fű alatt úgy alakítom lassan a dolgokat, hogy ne lehessen máshogy, mint ahogy én akarom.
Mar 26, 2020 08:10:50
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 26, 2020 08:12:13
x2)
A home office nincs lezárva. A szemétkedése után főzött tegnap vacsorát, demonstrálandó, hogy nem szemét.
Ugyanúgy, nincs lezárva, ahogy az sem, hogy egy pedofil állat vagy, aki kisfiúk pucér képeit nézegeti.
sodika
Mar 26, 2020 08:12:54
Most nagyjából az a szitu, hogy álláspontja szerint nincs értelme a home office-nak, ha nélküle is katasztrófa súlytotta terület a szobám. Ahhoz előbb kéne egy alap rend.
Mar 26, 2020 08:12:54
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 08:13:19
Mi van az ogre főz neked vacsorát?
Seggedet még saját magadnak törlöd ki?
Mar 26, 2020 08:13:19
tigris
Mar 26, 2020 08:14:01
sodi féle ultraagresszív mód: "nyeeee nyee, jóvany leszajom, akkoj metyjózok, jóvany akkor ejmetyekek! nyeee jóvany, vége a streamnek nyeeee. Itt egy ötszázas nyeeee"
normális ember leül és megbeszéli a problémákat. érveket és tényeket hoz fel az igaza mellett. ja és nem hagyja, hogy egy faszszopó göthös kommunista parancsolgasson neki.
Mar 26, 2020 08:14:01
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 26, 2020 08:14:17
x2)
Most nagyjából az a szitu, hogy álláspontja szerint nincs értelme a home office-nak, ha nélküle is katasztrófa súlytotta terület a szobám. Ahhoz előbb kéne egy alap rend.
Nagy ívben leszarjuk. Alapból az egész életednek nincs értelme, inkább vonulj karanténba.
gyuriAsoros
Mar 26, 2020 08:15:56
Sodi annyira csicska, hogy manipulatív taktikákat kellene bevetnie, hogy érvényesítse az igényeit. Csak sajnos ehhez túl alacsony az érzelmi intelligenciája, ezért kínosan felsül.
Vágd magad térdre pedó és imádkozz az Ogredémonhoz, számodra az az egyetlen lehetséges taktika.
Mar 26, 2020 08:15:56
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 26, 2020 08:20:08
x1)
Te most komolyan nekünk próbálsz flexelni te balfasz?
Már maga a tény, hogy bármit angolnáznod kell, hogy otthon maradhass egy szobában amiért fizetsz a szánalmasnál is aljább kategória. Hiába próbálsz villogni smiley-val (amiből tudjuk, hogy hazudsz) a trolloknak, hogy te mekkora mastermind vagy meg manipulátor Hahó!
Már maga a tény, hogy bármit angolnáznod kell, hogy otthon maradhass egy szobában amiért fizetsz a szánalmasnál is aljább kategória. Hiába próbálsz villogni smiley-val (amiből tudjuk, hogy hazudsz) a trolloknak, hogy te mekkora mastermind vagy meg manipulátor Hahó!
kripli figyelő
(
x12)
Mar 26, 2020 08:21:39
x12)
Már miért lenne szemétkedés az ogrétől hogy nem akar titkárnőset játszani az autista albérlője miatt?Nem tudsz viselekedni,ráadásul nem akarod megfizetni az extrát a home office miatt ami az ogre stressznélküli nyugijába belerondít.
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 26, 2020 08:22:44
x2)
Idézek a tegnapi live-ból: "tudom, hogy nehéz elképzelni, de vannak olyanok, akik azt mondják, hogy rajtam röhögnek." Ez két dolgot jelenthet:
1. Ez a debil tényleg azt hiszi, hogy Ő minőségi tartalmat gyárt és azért nézik. Jó nagyot fog koppanni, amikor rájön, hogy ez nem így van.
2. Csak a szőnyeg alá söpri a problémát, nem néz szembe vele, mert úgy könnyebb az élete, legalábbis azt hiszi.
Egy biztos: Sodi, rajtad mindenki csak röhög és azért néznek, hogy röhöghessenek. A VR-hoz meg ne hasonlítsd magadat, ugyanis más univerzum vagytok, olyan távol vagy tőlük, mint attól, hogy heteró legyél. Minden kijelentéseddel egyre szánalmasabb vagy. Tudom, hogy nehéz, de próbáld elfogadni, hogy neked nincsenek igazi rajongóid.
1. Ez a debil tényleg azt hiszi, hogy Ő minőségi tartalmat gyárt és azért nézik. Jó nagyot fog koppanni, amikor rájön, hogy ez nem így van.
2. Csak a szőnyeg alá söpri a problémát, nem néz szembe vele, mert úgy könnyebb az élete, legalábbis azt hiszi.
Egy biztos: Sodi, rajtad mindenki csak röhög és azért néznek, hogy röhöghessenek. A VR-hoz meg ne hasonlítsd magadat, ugyanis más univerzum vagytok, olyan távol vagy tőlük, mint attól, hogy heteró legyél. Minden kijelentéseddel egyre szánalmasabb vagy. Tudom, hogy nehéz, de próbáld elfogadni, hogy neked nincsenek igazi rajongóid.
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 08:28:07
Ez az ogre-sodi kapcsolat valahogy kezd szürrealista se veled se nélküled együttélésbe fordulni.
Olyasmi mint a merci-jutka kapcsolat csak hogy egy egyértelmű példával érzékeltessem.
Két magányos ember egymásra találás a mindennapi veszekedésekkel és kibékülésekkel.
Szerintem ezek a lelkük mélyén vonzódnak egymáshoz, valami perverz apa-fia tévképzettel.
Olyasmi mint a merci-jutka kapcsolat csak hogy egy egyértelmű példával érzékeltessem.
Két magányos ember egymásra találás a mindennapi veszekedésekkel és kibékülésekkel.
Szerintem ezek a lelkük mélyén vonzódnak egymáshoz, valami perverz apa-fia tévképzettel.
Mar 26, 2020 08:28:07
kínzó kérdés
Mar 26, 2020 08:31:16
Mi gátol a rendrakásban?
Mar 26, 2020 08:31:16
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 08:35:33
x21)
Mar 26, 2020 08:35:33
te magad vagy a katasztrófa, a szobád csak a belsőd tükörképe. Mar 26, 2020 08:35:33
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 26, 2020 08:36:38
x1)
Mi gátol a rendrakásban?
Nem tanították az etyetemen
-
Mar 26, 2020 08:37:08
Csak érdeklődés jelleggel kérdezem: egyébként tudod, hogy már 20 éve felnőtt vagy? Mondjuk ezek után tényleg nincs miről beszélni. Olyan helyzetet alakítottál ki magadnak, ahol a komolyanvehetőséged valahol a 0 és mínusz végtelen között tendál. A véjpjofi pjogjamoszó, akinek még 38 évesen is az "apukája" készíti a reggelit-vacsorát. Koronavírus ide vagy oda, ez a gyernőtt lét előbb-utóbb keresztbe fog tenni az állásodnak. Kettős életet élsz Sodrák, és csak idő kérdése, hogy mikor omlik rád!
Mar 26, 2020 08:37:08
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 26, 2020 08:39:51
x19)
Jujj mennyire ért a koronához is a pedofil buzi, bezzeg egy hurok megkötése kifog rajta.
Ne okoskodj te pedofil szarkupac.
Ne okoskodj te pedofil szarkupac.
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 08:39:52
x136)
Ahogy te akarod? :))))
Felső zár, ne feledd.
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 08:40:14
x2)
Sodi, neked nem is albérleted van, csak egy privát hajléktalanszállód, ahonnan minden reggel kidobnak.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 08:41:18
x17)
ezt is a szokásos passzív-ultraagresszív módon intéztem, hogy nem kérek, és nem követelek, csak fű alatt úgy alakítom lassan a dolgokat, hogy ne lehessen máshogy, mint ahogy én akarom.
Gyagyásh csak szólok hogy te nem vagy itt diktáló pozícióban. Bazmeg beszarok hogy ez a hajléktalanságtól egy centire lévő csicska még valami primadonnának képzeli magát XDD Lesz itt sírós videó Schrekknek hamarosan.
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 08:41:52
x1)
Te egy kurva vagy, nem bérlő.
Vacsora bazmeg...
Mikor rakott meg utána, még este vagy már csak reggel?
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 08:42:25
x1)
Péküjjünk ki :(((((((
Pupfilozófia
Mar 26, 2020 08:42:40
Fordítok: szarban van a sodi
Mar 26, 2020 08:42:40
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 08:43:08
x2)
Ez a téma nincs lezárva.
A téma azzal lesz lezárva, hogy vagy az ogrénak lesz tele a töke, vagy a főnökúrnak, és kivág. Ma van kb. az utolsó esélyed, hogy 2 hét szabit kérj, napközben meg mászkálj el albit keresni. Tudom, hogy megint kurva okosnak érzed magad, de ha nem hallgatsz a trollok tanácsaira, most keményen rá fogsz baszni.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 08:43:54
x17)
Passzív-ultraagrasszív (XDDD) Gyagyás, ma is úgy intézted hogy fű alatt shikerült úgy alakítanod a dolgokat ahogy akartad, azaz megint kidobtak a fizetett lakásodból?
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 08:46:01
x1)
Ez az ogre-sodi kapcsolat valahogy kezd szürrealista se veled se nélküled együttélésbe fordulni.
Young twink boy
Mar 26, 2020 08:46:20
Angyineninel is hogy bejott ez a stratégia te pedogeci. Rakd ki a srekkes excelt, hogy hany orat kellett bekitened es mit kellett volna mashogy csinalnod.
Mar 26, 2020 08:46:20
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 08:47:31
x136)
Pedofil ma megint nem maradhatsz otthon? El kell hagynod a kotorékodat, mert az ogre úgy akarja? :)))
Minden úgy van ahogy te akarod, mi? :)))
Minden úgy van ahogy te akarod, mi? :)))
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 26, 2020 08:47:43
x19)
Mindig minden úgy alakul ahigy te akarod?
Akkor végig az volt az akaratod, hogy 40 évesen ne legyen se végzettséged, se párod, se jogsid, se barátaid, se lakásod, se albérleted, se félretett pénzed csak adósságaid?
Zseniális terveid vannak szararc XD
Akkor végig az volt az akaratod, hogy 40 évesen ne legyen se végzettséged, se párod, se jogsid, se barátaid, se lakásod, se albérleted, se félretett pénzed csak adósságaid?
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 26, 2020 08:49:24
"mekmarom a makkod nyeee"
Mar 26, 2020 08:49:24
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 08:50:01
x136)
Olyan cuki ahogy a pedofil küzd az ogréval, hogy otthon maradhasson. :)
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 08:51:39
x1)
Mindig minden úgy alakul ahigy te akarod?
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 08:51:41
x17)
Az ultraagrsszív Sotyika az milyen az olyan mint amiket a sztrímeken is láthatunk? "nyee nyenyennyenyeeeee mostmiért encsuldikunk hehehe" *süsüzés félpercig, csapkodás a polipcsápokkal
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 08:53:05
x21)
mifaan, nem működik a vera nénit manipuláló módszer. ogre nem tart szegény jobb sorsra érdemes fiatalembernek. mocskos kisstílű gazember vagy. Ez most nem jött be, pedig ezt is a szokásos passzív-ultraagresszív módon intéztem, hogy nem kérek, és nem követelek, csak fű alatt úgy alakítom lassan a dolgokat, hogy ne lehessen máshogy, mint ahogy én akarom.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 08:54:58
x17)
Ultraagresszív Gyagyást majd kidobja a nyugger lágerőr a fizetett lakásából. A Stasinál másféle ultraagresszivitáshoz voltak szokva, nem a nyenyenyézéshez :D hahaha
Pupfilozófia
Mar 26, 2020 09:02:13
Mikor lesz kész a legobusz?
Mar 26, 2020 09:02:13
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 09:03:33
x136)
Szerintem használd fel a végső érvet az ogrénál, hogy hadd maradhass otthon azért, mert nagy a faszod. :)
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 09:05:24
x136)
Lehet, hogy azért nem maradhatsz otthon, pedofil, mert még nincs kész a krém.
Mar 26, 2020 09:07:17
Mikor lesz kész a legobusz?
Soha,reggel feldugtam a seggébe mielőtt kibasztam a lakásból.
Már az is felbaszott este ,hogy finnyásan ette a vacsorára készített patkánypörköltet,de az itteni hajnali kommentjei kihúzták a gyufát.
Azért énis ember vagyok,még ha szeretek is púpos buzi koboldokot kúrogatni....
Mar 26, 2020 09:07:17
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 09:07:51
Frankó kis színpadi darab lenne két magányos férfiszívről összezárva miközben kint arat a halál.
Mar 26, 2020 09:07:51
GamerPC
Mar 26, 2020 09:08:07
Este már hiába mész az ogréhez. A felső zár már nem fog kinyílni.
Púpos búbánat
Mar 26, 2020 09:08:07
ügyesfaszú troll
Mar 26, 2020 09:09:41
Szia Endre szia!
Gondoltam benézek mit alakítottál tegnap, látom megint ment a szánalom stream, dehát ezt te magadnak intézed.
Olvasom hogy problémáid vannak a munkahelyeden, problémáid vannak a vendéglátóddal és hogy hamarosan ki fognak rúgni a csövesfészkedből.
Mindemellett önmagadat fertőzöd koronával és nagy valószînűséggel vagy egy szükségkórházban vagy az utcán végzed!!
Micsoda élet császára vagy te Endre komolyan szinte irigyellek. Mennyi lehetőség, mennyi számítógépes munka, mennyi kaland ott Berlinországban!!
Itt a mi országunkban az észak balkánon a nagy gémeskutak árnyékában mi sajnos kicsit egyszerűbben élünk.
Saját tulajdonban kelünk kéjes pinaszagra, szomorúan konstatállva hogy az éjszaka elfogyott egy csomag óvszer.
Körbenézük kába fejjel de kinyúl a takaró alól a leggyönyörűbb nő a világon és csak húz vissza a paplan alá.
Kábák vagyunk a tegnap estétől. Kislatttyogok egy szál faszban a konyhámba és bepattintom a kávéfőzőt.
Miközben szorgoskodom simogatást érzek a vállamon, de engem nem az Ogre simogat.
Amíg a nőm összekapja magát én angol reggelit készítek magunknak. Tudod az az igazi tele kalóriával, sült paradicsom, bacon, minden.
Jól bezabálunk, ő lassa hazaindul, de mielőtt elmegy azt mondja hogy szeret engem és megkérdezi mi lenne ha ma is átjönne. Hevesen bólogatok..
Elindul, de az ajtóban visszafordul, csókot dob és a mosolya elhiteti velem, hogy minden jó a világban és hogy ezzel a nővel örökké fogok élni.
Ezt amiatt írom le neked Endre, mert remélem hogy eljut a szivedig és legbelül hangosan sikoltasz, mert tudod, hogy sosem fogod megismerni ezt az érzést.
Gondoltam benézek mit alakítottál tegnap, látom megint ment a szánalom stream, dehát ezt te magadnak intézed.
Olvasom hogy problémáid vannak a munkahelyeden, problémáid vannak a vendéglátóddal és hogy hamarosan ki fognak rúgni a csövesfészkedből.
Mindemellett önmagadat fertőzöd koronával és nagy valószînűséggel vagy egy szükségkórházban vagy az utcán végzed!!
Micsoda élet császára vagy te Endre komolyan szinte irigyellek. Mennyi lehetőség, mennyi számítógépes munka, mennyi kaland ott Berlinországban!!
Itt a mi országunkban az észak balkánon a nagy gémeskutak árnyékában mi sajnos kicsit egyszerűbben élünk.
Saját tulajdonban kelünk kéjes pinaszagra, szomorúan konstatállva hogy az éjszaka elfogyott egy csomag óvszer.
Körbenézük kába fejjel de kinyúl a takaró alól a leggyönyörűbb nő a világon és csak húz vissza a paplan alá.
Kábák vagyunk a tegnap estétől. Kislatttyogok egy szál faszban a konyhámba és bepattintom a kávéfőzőt.
Miközben szorgoskodom simogatást érzek a vállamon, de engem nem az Ogre simogat.
Amíg a nőm összekapja magát én angol reggelit készítek magunknak. Tudod az az igazi tele kalóriával, sült paradicsom, bacon, minden.
Jól bezabálunk, ő lassa hazaindul, de mielőtt elmegy azt mondja hogy szeret engem és megkérdezi mi lenne ha ma is átjönne. Hevesen bólogatok..
Mar 26, 2020 09:09:41
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 09:11:28
x1)
Mondjuk az Átváltozás kb a valóságban is lejátszódik.
Éli az életét az Ogre, közben meg egy ember méretű csótány lakik a kisszobában.
sodika
Mar 26, 2020 09:20:44
Az egyébként nézőpont kérdése, hogy a gyors vagy lassú terjedés a jó. Erről még Tíbi atya is írt. A gyors gazdaságilag hasznos, a lassú emberileg.
Mar 26, 2020 09:20:44
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 09:22:20
Sodi nem érzed magad csótánynak?
Sok hasonlóság van pedig.
Sok hasonlóság van pedig.
Mar 26, 2020 09:22:20
Mar 26, 2020 09:23:00
Egy nővel?
Fuuuujjjj
Mar 26, 2020 09:23:00
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 09:25:51
x1)
Az egyébként nézőpont kérdése, hogy a gyors vagy lassú terjedés a jó. Erről még Tíbi atya is írt. A gyors gazdaságilag hasznos, a lassú emberileg.
Kurva anyádat magyarázol itt.
Mikor basznak ki?
Tudja a főnök hogy bentvagy?
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 09:27:27
x136)
Tibi atya? A te szempontodból csak az az érdekes, hogy mit gondol ah ogre, mert te attól függsz. Pl. ha az ogre azt gondolja, hogy nem maradhatsz otthon, akkor neked tiplizned kell a kotorékból.
És ezzel még a felső zár is egyetért.
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 26, 2020 09:27:46
x2)
És ez most hogy jön ide? Megint hetyetyézel és nem a feltett kérdésekre válaszolsz te agyoniskolázott.
Pedofil sodi
Mar 26, 2020 09:27:48
Kettős életet élsz Sodrák, és csak idő kérdése, hogy mikor omlik rád!
Hahó, minimum hármas élet , van a pjogjamozo szürke egér, a fadaszbika flokker és az otthon vagy bokorban, nem feltétlenül nem pedofil tartalmakra rejszoló korcs!
Mar 26, 2020 09:27:48
broni
Mar 26, 2020 09:28:05
meghalt valaki??????????????
Mar 26, 2020 09:28:05
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 09:31:03
x136)
Mikor lesz kész az ogre sütije, pedofil? Akkor mehetsz majd haza.
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 26, 2020 09:31:17
x1)
Tibi atya nagy szakértő, mind gazdasági, mind virológiai szempontból.
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 09:35:14
x136)
Még karaknak is van kulcsa a felső zárhoz.
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 09:41:52
Ostoba nyomorék Sodi ugat itt orvosi meg gazdasági dolgokról közben egy legót nem tud kirakni és egy hurkot se tud megcsinálni egy madzagra.
Annyira szánalmas vagy púp hogy az már fájdalmas.
Annyira szánalmas vagy púp hogy az már fájdalmas.
Mar 26, 2020 09:41:52
..
Mar 26, 2020 09:45:00
Sneckó, kérdezz már rá kerekperec az ogrénál, hogy mit kéne tenned ahhoz, hogy mehessen a home office? A beszélgetés képernyőképét meg tedd be ide, mint tegnap.
Egyébként most hol csövezel? Utcán?
Egyébként most hol csövezel? Utcán?
Mar 26, 2020 09:45:00
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 10:00:51
x136)
Pedofil, azt a lakhatási formát hogy hívják németül, amiben te laksz, hogy napközben nem lehetsz otthon, és csak aludni járhatsz haza?
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 10:02:52
x136)
Mi a házirend egyébként? Mikor kell elhagynod a kotorékot és mikor érhetsz haza?
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 10:03:01
x1)
Pedofil, azt a lakhatási formát hogy hívják németül, amiben te laksz, hogy napközben nem lehetsz otthon, és csak aludni járhatsz haza?
Kikmakukk
Púpfilozófia
Mar 26, 2020 10:04:23
Biztos, hogy a főnök tudta nélkül van bent az irodában. Ezt onnan lehet tudni, hogy púp lapít mint szar a fűben.
Mar 26, 2020 10:04:23
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 10:06:27
x136)
Nagypofájúskodik a 800 ezer fütyivel, de még egy normális albérletre sem telik neki, ahol annyit lehet otthon, amennyit akar.
Mekkora lúzer vagy te, pedofil. :)
Mekkora lúzer vagy te, pedofil. :)
-
Mar 26, 2020 10:07:49
Ma is le kellett tántorognod a zsúfolt metróba?
Mar 26, 2020 10:07:49
-
Mar 26, 2020 10:09:09
Ogreapu csinált ma szendvicset a melócsába?
A gyömbérteáját készítette a termoszodba?
Beenged majd este, vagy ez volt az utolsó közös éjszakátok?
Kütyüket elviheted, vagy igényt tart rá apu?
Megannyi kérdés. :)
A gyömbérteáját készítette a termoszodba?
Beenged majd este, vagy ez volt az utolsó közös éjszakátok?
Kütyüket elviheted, vagy igényt tart rá apu?
Megannyi kérdés. :)
Mar 26, 2020 10:09:09
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 10:10:34
x17)
Gyagyás, az ogre mit írt, a lassú vagy a gyors terjedés a hasznosabb?
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 10:11:21
x136)
Pedofil nem szoktál álmodni arról, hogy van kulcsod a felső zárhoz?
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 10:21:11
x17)
Kellene rendelni Endrének pár dolgot, hogy ha hazaér, ultra-agresszíven el tudja nyenyenyézni, miért zaklatták az ogrét a futárok napi 10X napközben. Szerintem a végén úgyis úgy lenne ahogy Sneci akarja.
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 26, 2020 10:24:13
x1)
Én mondtam már, hogy rendelek neki egy karton vodkát Amazonról, de mivel nem fix a pontos cim, igy ez elmarad.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 26, 2020 10:27:43
x19)
Azaz ragyáspofa. A tibiatyát hozd fel forrásnak.
Meg is lepődtem volna ha alkeszként nem onnan tájékozódnál XD
Meg is lepődtem volna ha alkeszként nem onnan tájékozódnál XD
PedoSodák
Mar 26, 2020 10:28:04
Sotyika szellemi színvonalát tökéletesen összefoglalja, hogy tibi atya szintű selejtet hoz fel érvként :D
Sodi, egy utolsó csöves is életképesebb nálad, és ő nagy valószínűséggel legalább nem pedofil és buzi. Egy korcs vagy!
Lakhatás és munka nélkül vajon milyen lesz tündéjmeszeojszág?
Ez már nem faszerdő, hanem faszdzsungel amibe tátott szájjal beleszaladt a pedosotyija
Sodi, egy utolsó csöves is életképesebb nálad, és ő nagy valószínűséggel legalább nem pedofil és buzi. Egy korcs vagy!
Lakhatás és munka nélkül vajon milyen lesz tündéjmeszeojszág?
Ez már nem faszerdő, hanem faszdzsungel amibe tátott szájjal beleszaladt a pedosotyija
Mar 26, 2020 10:28:04
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 10:28:46
Biztos, hogy a főnök tudta nélkül van bent az irodában. Ezt onnan lehet tudni, hogy púp lapít mint szar a fűben.
A többi kolléga otthon örömködik home office-ban.
Biersack meg szerintem el sem tudja képzelni hogy van olyan véglény aki ilyen helyzetben bemegy az irodába ahelyett hogy otthon lenne.
Persze ha tudná akkor egyértelmű utasításba adta volna hogy nem lehet bemenni.
De szerintem még sem fordul a fejében hogy van egy ilyen nyomorék debil alkalmazottja is.
Mar 26, 2020 10:28:46
tyodika
Mar 26, 2020 10:30:40
Előbb-utóbb meg fogja unni, hogy ne engedje a home officet. Dörzsölt tyodi a tyodi.
Ma például direkt eldugtam a bal oldali cipőm cipőfűzőjét, csak sajnos a főbérlm megtalálta, és így be tudta szokás szerint kötni a cipőmet, és elzavart otthonról.
Valamit magyarázott tépőzárról meg lángszórós fertőtlenítésről, nem értettem teljesen, de ezek szerint működik a passzív ultraagresszív megoldás. Napok kérdése és itthon maradhatok, csak elég erősen kell gondolni rá. Ti nem láttátok a titok című filmet?
Ma például direkt eldugtam a bal oldali cipőm cipőfűzőjét, csak sajnos a főbérlm megtalálta, és így be tudta szokás szerint kötni a cipőmet, és elzavart otthonról.
Valamit magyarázott tépőzárról meg lángszórós fertőtlenítésről, nem értettem teljesen, de ezek szerint működik a passzív ultraagresszív megoldás. Napok kérdése és itthon maradhatok, csak elég erősen kell gondolni rá. Ti nem láttátok a titok című filmet?
Mar 26, 2020 10:30:40
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 10:42:47
x2)
Kérem a tisztelt trollégákat, hogy ne reagáljanak az alany tibiatyás autista füstgránátjaira, ezzel csak terelni akar meg a trollokat hergelni.
Témáink a főnökúr, az ogre, a home office és a felső zár.
Nulladikos Snecológus
Mar 26, 2020 10:43:06
Az alap rend nalad angyalszarny kategoria pedofereg, pont, mint a kirakott legobusz :D
Mar 26, 2020 10:43:06
-
Mar 26, 2020 10:43:11
Csak nem sikerül nem tudomást venni a vírusról, ahogy kevesebb, mint 24 órja írtad. Ismét szartól lángop a púpfal. Te tényleg azt hiszed, hogy az ismerőseid hálásak az ömlesztett fosért és örülsz, hogy van médiacontent. Mi lesz így a vonzás törvényével?
Bukod a melót, mert az Ogre nem engedi a home officet, aztán meló nélkül bukod az Ogreodut. Lecsövesedsz, nem tudsz majd törleszteni és mivel továbbra sem záros ki a vírust, koronásan fognak hazatoloncolni anyádhoz.
Szép kilátások Endre. :) Ne hagyd abba a nevetést, röhögj, amíg teheted, mert hamarosan rád szakad a valóság. :)
Bukod a melót, mert az Ogre nem engedi a home officet, aztán meló nélkül bukod az Ogreodut. Lecsövesedsz, nem tudsz majd törleszteni és mivel továbbra sem záros ki a vírust, koronásan fognak hazatoloncolni anyádhoz.
Szép kilátások Endre. :) Ne hagyd abba a nevetést, röhögj, amíg teheted, mert hamarosan rád szakad a valóság. :)
Mar 26, 2020 10:43:11
símanó
(
x3)
Mar 26, 2020 10:43:51
x3)
te pedig sem emberileg, sem pedig gazdaságilag nem vagy hasznos
símanó
(
x3)
Mar 26, 2020 10:47:10
x3)
szerintem nincs nyitva az iroda, a zsidó kobold a küszöbre kuporodott le, es jobb esetben a céges wifin KVÁZI-homeofficeol, rosszabb esetben mobil neten vpnezik
Nulladikos Snecológus
Mar 26, 2020 10:55:27
Kérem a tisztelt trollégákat, hogy ne reagáljanak az alany tibiatyás autista füstgránátjaira, ezzel csak terelni akar meg a trollokat hergelni.
Tovabba az, hogy egy pedofil fereg.
Mar 26, 2020 10:55:27
..
Mar 26, 2020 10:56:48
Az nem megoldás, hogy a céges asztalt a lépcsőházba, az ajtó elé tegyétek? Így csak wcre kell bejárni. Vagy lehet, hogy más szomszéd beenged, ha hozzájuk is jó vagy. Pince esetleg? Hogy áll wifi jellel?
Mar 26, 2020 10:56:48
Fuvolázó Kobold
Mar 26, 2020 10:57:23
Ma lesz a második nap, hogy a vezetőség tudta nélkül totyog be az irodába. Endre, mire számítasz, ha rájönnek?
Endre, megint kérdezek egyet, nagyon igyekszem nyelvtanilag tűpontosan fogalmazni.
TUD A FŐNÖK ARRÓL, HOGY MA AZ IRODÁBAN DOLGOZOL?
IGEN / NEM
Válaszolj, és este dobom a donétet! :)))
Endre, megint kérdezek egyet, nagyon igyekszem nyelvtanilag tűpontosan fogalmazni.
TUD A FŐNÖK ARRÓL, HOGY MA AZ IRODÁBAN DOLGOZOL?
IGEN / NEM
Válaszolj, és este dobom a donétet! :)))
Mar 26, 2020 10:57:23
Német Jeti
Mar 26, 2020 10:58:28
Miért nem vertek, még el eddig úgy mint, a lovat? Mar 26, 2020 10:58:28
FKK ficken kleiner kinder
Mar 26, 2020 10:59:07
igaza van nem?
Mar 26, 2020 10:59:07
Baromarc
(
x1)
Mar 26, 2020 11:02:12
x1)
Elösször felhoztad Bayer Zsoltot mint hiteles hírforrást, ami már kérdéseket vet fel, de egy ilyen hozzád hasonló pedofil prolo gnómnál érthető. Most Tibi atyára hivatkozol, mint nagy megfejtő, hát erre már szavaim sincsenek. Ki lesz a következő, a faszpajtások? Mindegybe blog? A denvei musztángok bajnokcsapata?
Nem kívánnék senkinek se rosszat, de remélem hétvégére mindenhonnan kibasszák a púpodat
mifaaan
(
x1)
Mar 26, 2020 11:04:42
x1)
1) FFP3 alatt nem véd
Virológus szakértőnket hallották...
Faszt!
1) Még a 4 rétegű wc papír is megvéd valamennyire, mert nem a vírust kell kiszűrnie, hanem a port és vizet, amin rajta van..
2) Azért tartasz 1-2 méter távolsgot
3) Köztudott, hogy ígyál egy kis klórt, az fertőtleníti a torkodat. Az orrodba meg önts egy kis sósavat, az segít hogy ne tudjon megtapadni a vírus!
Ja C vitamin azt is szedj, csak arra vigyázz, hogy a nagy C betű után legyen ott, hogy "ián". Németeknél Z vitaminként is emlegetik: Zyan
173 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egyébként azon nevettem, hogy azt hittem, csak vicc. Erre bekapcsolok egy magyar IP-t, és TÉNYLEG az történik. :)))))
Nekünk sem kell, tudod megvan az a jogunk, hogy elkapcsoljunk a csatornáról vagy, hogy ne nézzük meg a videót. Egyébként áruld már el, hogy miért bérelsz egy putris szobát, amiből a nap nagy részében ki vagy zárva, ahelyett, hogy kivennél egy normális albérletet? Pénzben kb. ugyanaz. Ennyire nem lehetsz ostoba te gyökér...