Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Remélem van asspresszós ismerőse facén, hogy beköpje a főnökúrnak, hogy Herr migri bemen a melócsába
Csak nekem néz ki úgy, mintha nem használta volna egyiket se (nem is hiszem, hogy tudná)? Nekem olyan érzésem van, hogy a főnöknek akarja mutogatni, hogy de hát hetyetyetye én megteszek mindent, csak had maradjak itt, ha már otthonrol kibasztak
Sodi! Készíts iroda-tourt! Jönni fog rá a lájk meg a donét! Mutasd be az irodát szobánként! Utána pedig mutasd meg a gépedet, illetve a teljes belső hálózatot! Majd zárd az egészet azzal, hogy kiteszed a jelszavakat a netre! Tuti shiker lesz!
Kaptál bohócorrot te szánalmas bohóc?
Neked ingyen adták, amikoris a járdán bicikliztél. Na az volt a bohócorr, te tudatlan vidéki suttyó!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Cég vette neked a VR ufószemüveget hogy abban bohóckodjál? És az SZTK-keretet is a Seggpresztó finanszírozza?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem érted a finom célzást, ugye?
Erre válaszolj Gollam!
Szerintem már ő is érzi azért egy kicsit, de ilyen az, ha kibasznak a kotorékodból és nincs hova menned
fasszal.
A VR szemcsit meg fogom próbálni leírni az adómból. Fejlesztőként minden midern eszköz kell, hogy naprakész maradjak. 5 évre visszamenőleg lehet beadni, és egyszer sem adtam be.
Laptop, gép, tablet, VR.
Youtube könyvek.
Mind megy leírásba.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jaja, nagy businessman a Sneci. Vágja a könyvelési kuskapukat is.
hehe
Nincs bent senki....
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Idén beadom a teljes időre, amióta németben vagyok. A Playstation, kormány és játékokon kívül minden szakmai költség lesz.
sodika, ketten romantikáztok bent a főnökúrral, és mégis ilyen tárgyakkal üzenget neked?
A német állam biztos szívesen visszaadja a migráns összes kütyü költségét egy összegben :D:D:D:D:D:D:D minden nap egyre butább vagy te sodi.
1. Nem játékfejlesztő vagy, ezért magánhasználatot fognak feltételezni.
2. Alkalmazottként nem írhatsz le költségeket, csak az Espresto.
3. Akkor írhatnál le bármit is, ha bejelentett vállalkozásként csinálnád a flokkolást.
4. Leírni akkor van értelme, ha van bevétel (a flokkolásból, nem a banktól, nem az esprestótol)
5. Nem lehetsz egyszerre nonprofit és üzletszetű.
|__o__|
Jaaa, nekem az volt meg, hogy a főnöknek bent kell lennie végig, amíg van valaki...
hehe
Miután elvágták a köldökzsinórod, rögtön rád tették a piros orrot, meg egy kis dudát a mellkasodra, amit mindig nyomogatsz, amikor leborotválja a fejed egy elefánt. Értem én, hogy számodra teljesen szakmaiatlan, hogy mások nem viselnek 80-as méretű, kitömött orrú cipőt, nincs rajtuk paróka, de hidd el nekik nem kell, mert te vagy az egyedüli fellépő! Hozzászoktál a Bohóc Szakszervezet elnökeként, hogy szigorúan tartsd a protokollt, hogy minden nap, az élet minden területén kiröhögtesd magad, de el kell fogadnod, hogy a többiek nem a kollégáid. Most pedig vedd be a rák ellenszerét, a c vitamint, tedd a fejedre az alu sisakot, húzd ki a mikrót és kezd el kiröhögni a háttérhatalmakat, hogy nem tudtak túljárni az eszeden!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Egyedül vagy az irodában, vagy felügyel a főnökúr?
Milyen munkához használod a VR sisakot?
Mondom, az is leírható, ami a tanuláshoz kell. Ezekre akarok fejleszteni, fejlesztő vagyok, ezért vettem.
Sajnos ezt a tételt nem találtuk az adóbevallásban.
Be kell hogy rendeljük egy rossz hangulatú beszélgetésre.
Ez hazugság, egytől egyig. Semmit nem tudsz az ég egy adta világon a VR-ról és amúgy a szoftverfejlesztésről sem. Azt még elhiszem hogy ha pontosítva van a munkaszerződésedben a pozíciód akkor az ahhoz tartozó szakirodalom/szoftver vásárlásokat leírhatod de ne mond már nekem, hogy a ticket tologatás e-mailezés miatt neked 1070 es videókártyával szerelt laptop kell :D
De nyugodtan kérd vissza a consumer elektronikára költött pénzeket :D:D:D:D:D:D
Mellékeld a twitch vlogokat. Vágatlanul a két és fél órás szenvedést az ajtóval. Tuti shiker!
Idióta fasz.
Én nem tudtam, hogy PHP-ben lehet VR-játékokat fejleszteni, dehát mindig tanul az ember.
Rémálmaim vannak már éjszaka, hogy marhavagonban visznek vissza Újszászra, ahol anyámmal kell verekednem az utolsó nagyüveges kőbányaiért, és közmunkásként a brigád csicskája leszek, akit folyamatosan leköpnek és megaláznak, na.
Hülye autocorrect.
Be fogom vallani, és mellé rakok rakás játékszámlát. Utána döntsék el, hogy ez profitorientált tevékenység-e. Ha igen, a játék költség.
Ha nem, akkor adómentes.
Az adóbevallás az elmúlt év eseményeire és bevételeire vonatkozik, minket sajnos nem érdekelnek az Ön jövőbeli tervei.
Meglepve halljuk, hogy Önnek egy be nem jelentett vállalkozása van.
Kénytelenek leszünk megvizsgálni, fizeti-e rendben a járulékokat, és eleget tesz-e a vállalkozáshoz szükséges törvényi kötelezettségeknek.
A szellemi fogyatékosoknak nem kell adót fizetniHahó!
Ez ki a faszt érdekel? Ne terelgesd a témát. Szóval a főnök tudja, hogy bent vagy az irodában??
hehe
Ezen most kurvára röhögök. Hol vagy te fejlesztő te átkozott? :D :D
A Wordpresben való gányolás nem számít annak te ökör. Jaj ezen jobban röhögök mint mikor a borosüveggel akartad kinyitni az ajtót a Half Life-ban :D
Ezt nyjem értyem
MIT FEJLESZTESZ? Válaszolj kérlek, szerintem ez mindenkit érdekel és egyenes válasszal egyszer s mindenkorra tisztázhatnád magad..
MIT FEJLESZTESZ? VR játékot?
Aktuális esemény, hogy ezt tanulom. A bevallás pillanatában, hogy otthon elkezdtem tanulni.
Hát akkor legyen adómentes a donét.. Nekem is jó
A tényekkel ne zavard össze tyodikát.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Főnökúr tudja hogy bentvagy?
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Ha ezt a hazugságot beszopnák, minden fejlesztő leírná a játékait.
Az adóhivatal nem olyan hülye mint te, meg fognak kérni, hogy bizonyítsd, hogy csak munkára használod a leírni kívánt eszközöket. De minek is vitatkozok veled meg a három agysejteddel.
Nem érted.
A játékokat a donét miatt.
Az itt németben adóköteles.
Vagyis a költsége költség ;)
Te csak segédmunkás vagy.
Se végzettséged, képzettséged nincs.
Se csajod, se pénzed, se lakásod, se barátaid stb XD
Egyedül vagy az irodában, majom?
De te nem vagy infós, fogd már fel! Betanított majom vagy, aki felad mindent amibe belekezd..
A java könyv is ott hever a polcon mióta a flokkepizódban betetted a helyére. Nem tanulsz semmit, mert képtelen vagy rá..
30 év alatt a beismerésig el lehetett volna jutni, de te még mindig a tagadás fázisában vagy..
Az adódból egy nevesebb pszichiátert írhatnál le, mert arra tényleg szükséged lenne! Keressek neked egyet itt a Rejh-ben, aki beszél veled magyarul?
:D
Remélem 5 évet kapsz érte adócsalásért
Nem fizetnek a cigók, ezért kapálózol adóvisszatérítésért?
A lényeg, ne írj be hazugságot.
Te most ezzel terelsz, hogy ne kelljen válaszolni a kérdésekre? Szótagoljam? Egyedül vagy az irodában?
Azt ugye tudod, hogy azokban az adótörvényekben, amiket te nem értettél meg teljesen (csak cimszavakat belőlük), más dolgok is le vannak, irva, ami miatt a felvázolt terved egy konkrét faszság?
Először is szállj magadba! Majd ha te abbahagyod a folyamatos hazudozást meg hetytetyézést, akkor lehet róla szó, hogy emberszámba vegyünk.
De nem hazudtam, téged lassan elvisz valami hatóság.
1) Bürgeramt
2) Adóhivatal
3) Banki behajtók
4) Mentő
Szerinted melyik lesz hamarabb? MErt egyszer mindegyik meg fog találni te féreg
Jól van sodika, most is legyél mindenkinél okosabb. Ez a stratégia eddig is bejött, hajrá!
Kenyér és víz.
Persze, hogy tudja, hiszen az egyetemeken megtanult olvasni, és szöveget értelmezni. Meg már pereket is nyert szóval szinte biztos, hogy igaza van. Csak azt kell kideríteni, hogy melyik alternatív valóságban
Mivel elkerülte a figyelmed ezért leírom. Jelen pillanatban európa és amerika az ember ismeret óta nem tapasztalt gazdasági válság elején van. Te komolyan azt hiszed, hogy ezekben a vészterhes időkben a német adóhivatal a te konszúmer elektronikádra elköltött eurókat fogja számolgatni és visszautalni?
te miket zagyvålsz itt össze gyagyås, ez ugy megy, hogy minden evben van adobevallås amit megcsinål az adohivatal es te elektronikusan alåirod, ha egyetertesz vele, ha nem, kiegeszited es utåna irod alå. A bevallåsnål mikor regisztrålsz az adohivatalba, akkor az egyebek mellett a bankszåmlaszåmodat is fel kell tuntetni, ahovå ha tulfizetesed van automatikusan visszautaljåk. Ha neked kell fizetni ott az összeg es a szåmlaszåm ahova utalnod kell. Ennyire egyszeru ez te nagyon fasz.
De asztalod nincs ember.
Ha nyerészkedni akarsz, menj el orvoshoz. Megállapítják, hogy retardált vagy, vagy valami mentális betegségben szenvedsz. Legrosszabb esetben is féláron utazhatsz a kis sárga lapoddal. :) Te csak így lehetsz jogosult támogatásra, adóvisszatérítésre. Még a büszkeséged sem kéne lenyelni, nem kötelező beírni ide, hogy retardált vagy, hahó! Csak te tudnál róla és csendben élveznéd minden előnyét. Hajrá Endre!
azt fogjåk eldönteni, hogy egy idiota vagy, tedd mår be a linket amire hivatkozol a kutyuk leiråsåval kapcsolatban.
volt a púposnak a nagysikerű kávézókrktika sorozata, amelyben pálmarcsival, az akkori szeretőjével együtt kávézgatott különböző helyeken, a számlát meg profi módon leírták költségként. ja nem, ez is csak álmodozás volt, mint minden más.
|__o__|
-
Mar 26, 2020 11:10:35
Sódi! Azt mondjad már meg nekem, hogy hogyan fogod kimatyarázni a kollégák meg a főnök előtt, hogy amíg mindenki otthoni karanténban, home officeban van a családjával körülvéve, addig te miért az irodában vered a faszod? Az addig ok, hogy nincs családod, azt szerintem már kinézték belőled, de akkor is meg kell matyarázni, hogy mi a fészkes fenét csinálsz te az irodában? Nem kapsz fizetést normális albérletre? Hát milyen emberi lény vagy te? Nem azért kapod a fizetésedet, hogy az utcán meg hajléktalanszállókon élj! Meg lesz baszva a púpod ezért is! Akinek munkája és főnöke van az alkalmazkodjon a társadalmi normákhoz, ha már egyszer fizetést kap!
Mar 26, 2020 11:10:35
Zsénó
(
x22)
Mar 26, 2020 11:12:25
x22)
Német Jeti
Mar 26, 2020 11:13:24
Mi az igazi bátorságpróba? Lefeküdni Sodi anyjával!
Mar 26, 2020 11:13:24
-
Mar 26, 2020 11:14:05
Remélem van asspresszós ismerőse facén, hogy beköpje a főnökúrnak, hogy Herr migri bemen a melócsába
Mar 26, 2020 11:14:05
Kramalon
Mar 26, 2020 11:14:39
Minek rakja ki facebookra az inkontinencia betétjét és a recskakesztyűjét??!!
Mar 26, 2020 11:14:39
Baromarc
(
x1)
Mar 26, 2020 11:16:44
x1)
Csak nekem néz ki úgy, mintha nem használta volna egyiket se (nem is hiszem, hogy tudná)? Nekem olyan érzésem van, hogy a főnöknek akarja mutogatni, hogy de hát hetyetyetye én megteszek mindent, csak had maradjak itt, ha már otthonrol kibasztak
-
Mar 26, 2020 11:18:15
Sodi! Készíts iroda-tourt! Jönni fog rá a lájk meg a donét! Mutasd be az irodát szobánként! Utána pedig mutasd meg a gépedet, illetve a teljes belső hálózatot! Majd zárd az egészet azzal, hogy kiteszed a jelszavakat a netre! Tuti shiker lesz!
Mar 26, 2020 11:18:15
Sörhajtó_küsz
Mar 26, 2020 11:19:39
tegnap éreztem egy kis sajnálatot veled szemben, de ma felcsaptam a púpfalat, és elolvastam a posztjaidat.
DÖGÖLJ MEG
DÖGÖLJ MEG
Mar 26, 2020 11:19:39
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 11:21:39
x17)
Aranyos ez a nindzsázás, persze amikor 40 évesen fogyatékos földönkívülinek öltözöl élőonline a VR-ufószemüveggel az dehogy bohóc :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 11:22:58
x17)
A Gyagyás könyörög, teper a koronavírusért és a kétoldali tüdőgyulladásért, szinte imádkozik az Univerzumnak hogy verje tele a pofáját fasszal.
Sneci ugye tudod mi a Vonzás törvénye? Láttad a Titok c. filmet?
Sneci ugye tudod mi a Vonzás törvénye? Láttad a Titok c. filmet?
rBali
(
x24)
Mar 26, 2020 11:29:49
x24)
Endre! A disznó ólamot' nem bíznám rád, nemhogy a felső zárhoz hozzáférést adni neked!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 11:31:41
x17)
Bohócozik az egykatyás, női blúzban flokkoló, dudaorrú, SZTK-szemüveges hetyetyematyi. Sneci neked jót tenne a maszk, minél kevesebbet látni a pofázmányodból, annál jobb.
sodika
Mar 26, 2020 11:34:22
Nem én vettem bohócorrot. A cég szerezte be.
Mar 26, 2020 11:34:22
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 11:35:32
Kaptál bohócorrot te szánalmas bohóc?
Mar 26, 2020 11:35:32
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 26, 2020 11:36:36
x1)
Neked ingyen adták, amikoris a járdán bicikliztél. Na az volt a bohócorr, te tudatlan vidéki suttyó!
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 11:36:51
x17)
Cég vette neked a VR ufószemüveget hogy abban bohóckodjál? És az SZTK-keretet is a Seggpresztó finanszírozza?
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 11:37:27
x17)
Mit bofócozol, Dudaorr?
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 11:37:38
x2)
Kézmosó Kobold
Mar 26, 2020 11:38:53
Sodi, szarás után megmosott a kezedet, vagy az is csak placebo????
Mar 26, 2020 11:38:53
Hiénaverő
(
x17)
Mar 26, 2020 11:39:04
x17)
Ogrebácsi mivel szopatott ma reggel?
-
Mar 26, 2020 11:40:42
Ma lesz a második nap, hogy a vezetőség tudta nélkül totyog be az irodába. Endre, mire számítasz, ha rájönnek?
Endre, megint kérdezek egyet, nagyon igyekszem nyelvtanilag tűpontosan fogalmazni.
TUD A FŐNÖK ARRÓL, HOGY MA AZ IRODÁBAN DOLGOZOL?
IGEN / NEM
Válaszolj, és este dobom a donétet! :)))
Endre, megint kérdezek egyet, nagyon igyekszem nyelvtanilag tűpontosan fogalmazni.
TUD A FŐNÖK ARRÓL, HOGY MA AZ IRODÁBAN DOLGOZOL?
IGEN / NEM
Válaszolj, és este dobom a donétet! :)))
Erre válaszolj Gollam!
Mar 26, 2020 11:40:42
Baromarc
Mar 26, 2020 11:41:17
Szerintem már ő is érzi azért egy kicsit, de ilyen az, ha kibasznak a kotorékodból és nincs hova menned
Mar 26, 2020 11:41:17
broni
Mar 26, 2020 11:52:30
Ogrebácsi mivel szopatott ma reggel?
fasszal.
Mar 26, 2020 11:52:30
sodika
Mar 26, 2020 11:53:26
A VR szemcsit meg fogom próbálni leírni az adómból. Fejlesztőként minden midern eszköz kell, hogy naprakész maradjak. 5 évre visszamenőleg lehet beadni, és egyszer sem adtam be.
Laptop, gép, tablet, VR.
Youtube könyvek.
Mind megy leírásba.
Mar 26, 2020 11:53:26
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 26, 2020 11:54:22
x7)
Biztos tudja a főnök, ha bent van, nem? Gondolom nem olyan nagy hely az, hogy el tudják egymást kerülni, meg a titkárnők is ott vannak.
Előfordulhatna, hogy ki tudja kerülni az összeset vagy nem néznek rá naponta?
hehe
sodika
Mar 26, 2020 11:55:03
Közben bevallom a donéteket, de nonprofit tevékenységként, amire többet költök sokkal.
Mar 26, 2020 11:55:03
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 26, 2020 11:55:45
x7)
Laptop, gép, tablet, VR.
Youtube könyvek.
Mind megy leírásba.
Laptop, gép, tablet, VR.
Youtube könyvek.
Mind megy leírásba.
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 11:56:17
x1)
Biztos tudja a főnök, ha bent van, nem? Gondolom nem olyan nagy hely az, hogy el tudják egymást kerülni, meg a titkárnők is ott vannak.
Nincs bent senki....
sodika
Mar 26, 2020 11:58:12
Idén beadom a teljes időre, amióta németben vagyok. A Playstation, kormány és játékokon kívül minden szakmai költség lesz.
Mar 26, 2020 11:58:12
-
Mar 26, 2020 11:58:41
sodika, ketten romantikáztok bent a főnökúrral, és mégis ilyen tárgyakkal üzenget neked?
Mar 26, 2020 11:58:41
Felső Zár
Mar 26, 2020 12:03:18
A napokban állt előttem egy fura testalkatú, meglehetősen nagy es amorf fejjel rendelkező pedofil és nyekergő hangon, duzzogva annyit motyogott, hogy: “tyóvan, akkó ne nyíjjá ki, nem kell, tyem éjtyekelsz, tyekem íty is tyjó!” Ez dünnyögte az ajtó előtt, majd vegül remegő hangon kijelentette, hogy akkor is úgy lesz minden, ahogy ő akarja, hisz ez már 6 évesen is működött neki. Toporzékolt egy kicsit, idegesen túlvilági hangokat adott ki magából, majd sírva elkezdte nyomni a csengőt, amíg meg nem érkezett az egyetlen ember aki ki tud nyitni. Nem tudtam mire vélni, ti láttatok már ilyet?
Mar 26, 2020 12:03:18
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 26, 2020 12:06:48
x2)
A német állam biztos szívesen visszaadja a migráns összes kütyü költségét egy összegben :D:D:D:D:D:D:D minden nap egyre butább vagy te sodi.
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 12:07:13
Sodi nem félsz hogy kibasz Biersack ha megtudja hogy az irodában hűtöd a lét?
Mar 26, 2020 12:07:13
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 26, 2020 12:07:19
x7)
Laptop, gép, tablet, VR.
Youtube könyvek.
Mind megy leírásba.
....
Közben bevallom a donéteket, de nonprofit tevékenységként, amire többet költök sokkal.
Nagy LOL lesz az adóhivatalnál is, aztán kapsz egy bírságot a próbálkozásért.Laptop, gép, tablet, VR.
Youtube könyvek.
Mind megy leírásba.
....
3. Akkor írhatnál le bármit is, ha bejelentett vállalkozásként csinálnád a flokkolást.
4. Leírni akkor van értelme, ha van bevétel (a flokkolásból, nem a banktól, nem az esprestótol)
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 26, 2020 12:09:50
x7)
Nincs bent senki....
Jaaa, nekem az volt meg, hogy a főnöknek bent kell lennie végig, amíg van valaki...
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 26, 2020 12:10:36
x7)
Valaki írt már nekik, hogy a gnóm bent van? Én éppen unatkozom, szólok azért nekik.
hehe
max5enutálnak
(
x47)
Mar 26, 2020 12:12:19
x47)
Miután elvágták a köldökzsinórod, rögtön rád tették a piros orrot, meg egy kis dudát a mellkasodra, amit mindig nyomogatsz, amikor leborotválja a fejed egy elefánt. Értem én, hogy számodra teljesen szakmaiatlan, hogy mások nem viselnek 80-as méretű, kitömött orrú cipőt, nincs rajtuk paróka, de hidd el nekik nem kell, mert te vagy az egyedüli fellépő! Hozzászoktál a Bohóc Szakszervezet elnökeként, hogy szigorúan tartsd a protokollt, hogy minden nap, az élet minden területén kiröhögtesd magad, de el kell fogadnod, hogy a többiek nem a kollégáid. Most pedig vedd be a rák ellenszerét, a c vitamint, tedd a fejedre az alu sisakot, húzd ki a mikrót és kezd el kiröhögni a háttérhatalmakat, hogy nem tudtak túljárni az eszeden!
sodika
Mar 26, 2020 12:13:20
Tévedés. Ha munkához kell eszköz, az leírható. Office szoftver, laptop, gép, szkenner tehát simán. De a tablet is gép. Út közben azzal intézek dolgokat a cégnek.
És az is leírható, ami szakmai tanuláshoz kell. Engem ez a szakmai VR irány érdekel, fejlesztőként ezt tanulom otthon.
És az is leírható, ami szakmai tanuláshoz kell. Engem ez a szakmai VR irány érdekel, fejlesztőként ezt tanulom otthon.
Mar 26, 2020 12:13:20
-
Mar 26, 2020 12:14:20
Tévedés. Ha munkához kell eszköz, az leírható. Office szoftver, laptop, gép, szkenner tehát simán. De a tablet is gép. Út közben azzal intézek dolgokat a cégnek.
Egyedül vagy az irodában, vagy felügyel a főnökúr?
Mar 26, 2020 12:14:20
sodika
Mar 26, 2020 12:14:45
Ha munkához kell az eszköz, alkalmazottként is leírható. Pont ez a leírás lényege, hogy meg kell venned, de nem téged terhel a költsége.
Mar 26, 2020 12:14:45
Antiochiai Szent Felsőzár
Mar 26, 2020 12:15:25
Járulj a színem elé, nyomorult gnóm, mondj el esdekelve egy imát, s én megnyílok előtted!
Mar 26, 2020 12:15:25
sodika
Mar 26, 2020 12:16:29
Van bevétel a blogozásból. A donétek.
Kémlégy
(
x2)
x2)
Ha munkához kell az eszköz, alkalmazottként is leírható. Pont ez a leírás lényege, hogy meg kell venned, de nem téged terhel a költsége.
sodika
Mar 26, 2020 12:17:20
Mondom, az is leírható, ami a tanuláshoz kell. Ezekre akarok fejleszteni, fejlesztő vagyok, ezért vettem.
Mar 26, 2020 12:17:20
Finanzamt
Mar 26, 2020 12:18:21
Van bevétel a blogozásból. A donétek.
Mar 26, 2020 12:18:21
sodika
Mar 26, 2020 12:18:28
Ezekre akarok megtanulni fejleszteni. A router, meg minden szar megy a költségek közé.
Mar 26, 2020 12:18:28
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 26, 2020 12:19:02
x2)
Ez hazugság, egytől egyig. Semmit nem tudsz az ég egy adta világon a VR-ról és amúgy a szoftverfejlesztésről sem. Azt még elhiszem hogy ha pontosítva van a munkaszerződésedben a pozíciód akkor az ahhoz tartozó szakirodalom/szoftver vásárlásokat leírhatod de ne mond már nekem, hogy a ticket tologatás e-mailezés miatt neked 1070 es videókártyával szerelt laptop kell :D
De nyugodtan kérd vissza a consumer elektronikára költött pénzeket :D:D:D:D:D:D
Purenudism pro adóból
Mar 26, 2020 12:19:03
Pedo, erre nem is gondoltál? Az iparági standardok vizsgálata programozóknak kötelező!
Mar 26, 2020 12:19:03
-
Mar 26, 2020 12:19:06
Mellékeld a twitch vlogokat. Vágatlanul a két és fél órás szenvedést az ajtóval. Tuti shiker!
Idióta fasz.
Mar 26, 2020 12:19:06
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 12:19:30
x2)
Én nem tudtam, hogy PHP-ben lehet VR-játékokat fejleszteni, dehát mindig tanul az ember.
Tyodika
Mar 26, 2020 12:19:36
Rémálmaim vannak már éjszaka, hogy marhavagonban visznek vissza Újszászra, ahol anyámmal kell verekednem az utolsó nagyüveges kőbányaiért, és közmunkásként a brigád csicskája leszek, akit folyamatosan leköpnek és megaláznak, na.
Hülye autocorrect.
még éltet a remény
(
x1)
x1)
Az nem bohóc orr, amit kaptál bent,csak makk sapka!
Herr Biersack nem szeretne olyan misztikus képeket az irodából,mint amik a Kolosyról kikerültek..tudod,ami után furán néztek rád az ott dolgozók,amikor kiderült,hogy a csoffadt pucér seggeddel ülsz a forgószékükben és a faszodat vered, meg esti képeket csinálsz a makkodról...emlékszel milyen ideges volt Recskai Geri amikor a nevére a google képtalálat a te makkodat hozta ki?
Balfasz berlini cseléd!
Taot!
Herr Biersack nem szeretne olyan misztikus képeket az irodából,mint amik a Kolosyról kikerültek..tudod,ami után furán néztek rád az ott dolgozók,amikor kiderült,hogy a csoffadt pucér seggeddel ülsz a forgószékükben és a faszodat vered, meg esti képeket csinálsz a makkodról...emlékszel milyen ideges volt Recskai Geri amikor a nevére a google képtalálat a te makkodat hozta ki?
Balfasz berlini cseléd!
sodika
Mar 26, 2020 12:19:47
Be fogom vallani, és mellé rakok rakás játékszámlát. Utána döntsék el, hogy ez profitorientált tevékenység-e. Ha igen, a játék költség.
Ha nem, akkor adómentes.
Mar 26, 2020 12:19:47
Finanzamt
Mar 26, 2020 12:21:23
Ezekre akarok megtanulni fejleszteni. A router, meg minden szar megy a költségek közé.
Az adóbevallás az elmúlt év eseményeire és bevételeire vonatkozik, minket sajnos nem érdekelnek az Ön jövőbeli tervei.
Mar 26, 2020 12:21:23
max5enutálnak
(
x47)
Mar 26, 2020 12:22:36
x47)
Nagyon szép tervek endike! Nagyra törő célok! De mi lenne ha kicsiben kezdenél? Mondjuk maradj otthon péntek délelőtt! :D :D
BALFAAAAASZ :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
BALFAAAAASZ :D
Finanzamt
Mar 26, 2020 12:25:55
Ha nem, akkor adómentes.
Ha nem, akkor adómentes.
Meglepve halljuk, hogy Önnek egy be nem jelentett vállalkozása van.
Kénytelenek leszünk megvizsgálni, fizeti-e rendben a járulékokat, és eleget tesz-e a vállalkozáshoz szükséges törvényi kötelezettségeknek.
Mar 26, 2020 12:25:55
Teljes adómentesség
Mar 26, 2020 12:27:40
Idióta fasz.
Idióta fasz.
A szellemi fogyatékosoknak nem kell adót fizetniHahó!
Mar 26, 2020 12:27:40
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 26, 2020 12:28:56
x7)
Ha nem, akkor adómentes.
Ha nem, akkor adómentes.
Ez ki a faszt érdekel? Ne terelgesd a témát. Szóval a főnök tudja, hogy bent vagy az irodában??
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 12:30:22
Sodit az adóhivatal is meg fogja szopatni az tuti.
Már megint álmodozik a púos majom.
Játék számlát elszámolni..aha.
Majd nehogy ők számoltassanak el illegális lakáshasználattal, te lakcím nélküli hajléktalan.
Majd nehogy ők számoltassanak el illegális lakáshasználattal, te lakcím nélküli hajléktalan.
Mar 26, 2020 12:30:22
habos babafos
(
x3)
Mar 26, 2020 12:32:00
x3)
Ezen most kurvára röhögök. Hol vagy te fejlesztő te átkozott? :D :D
A Wordpresben való gányolás nem számít annak te ökör. Jaj ezen jobban röhögök mint mikor a borosüveggel akartad kinyitni az ajtót a Half Life-ban :D
mifaaan
(
x1)
Mar 26, 2020 12:32:43
x1)
MIT FEJLESZTESZ? Válaszolj kérlek, szerintem ez mindenkit érdekel és egyenes válasszal egyszer s mindenkorra tisztázhatnád magad..
MIT FEJLESZTESZ? VR játékot?
sodika
Mar 26, 2020 12:38:21
Aktuális esemény, hogy ezt tanulom. A bevallás pillanatában, hogy otthon elkezdtem tanulni.
Mar 26, 2020 12:38:21
sodika
Mar 26, 2020 12:39:23
Hát akkor legyen adómentes a donét.. Nekem is jó
Mar 26, 2020 12:39:23
Karib
(
x10)
Mar 26, 2020 12:39:49
x10)
Nagy LOL lesz az adóhivatalnál is, aztán kapsz egy bírságot a próbálkozásért.
A tényekkel ne zavard össze tyodikát.
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 12:41:01
x1)
Főnökúr tudja hogy bentvagy?
Karib
(
x10)
Mar 26, 2020 12:42:45
x10)
Nagyon be lehet szarva a pedofil púpos, ha ennyire elkezdte érdekelni, hogy minél előbb pénzhez jusson. Ő is érzi, hogy nem sok van már hátra a jelenlegi életviteléből.
Egyébként az adóleírás természetesen nem fog sikerülni, egyrészt ez nem így működik, másrészt tyodika nem is tud németül.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Egyébként az adóleírás természetesen nem fog sikerülni, egyrészt ez nem így működik, másrészt tyodika nem is tud németül.
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 12:43:51
x2)
Az adóhivatal nem olyan hülye mint te, meg fognak kérni, hogy bizonyítsd, hogy csak munkára használod a leírni kívánt eszközöket. De minek is vitatkozok veled meg a három agysejteddel.
sodika
Mar 26, 2020 12:44:05
Infósként dehlogynem.
Infósként kellenek a kütyük.
Mar 26, 2020 12:44:05
sodika
Mar 26, 2020 12:45:04
Nem érted.
Mar 26, 2020 12:45:04
Soditrükk
Mar 26, 2020 12:46:14
A melóban bejött, hogy "tanul", lehet a Finanzamt is benyeli.
Mar 26, 2020 12:46:14
töppedt buzigolyók
Mar 26, 2020 12:46:33
Trollok! Mi a faszért engeditek a mutánsnak, hogy mindenféle légbôl kapott faszsággal terelje a témát? Nem kell olyan hülyeségekre reagálni mint hogy ô majd ezt meg azt leír az adójâból! Felsô zár, home office, tartozások, ogre, pedofil botrány, stb. Rengeteg releváns téma, amikbe bele lehet verni a kampós dudaorrát az ilyen baromságok helyett.
Mar 26, 2020 12:46:33
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 26, 2020 12:47:27
x19)
Infósként dehlogynem.
Te csak segédmunkás vagy.
Se végzettséged, képzettséged nincs.
Se csajod, se pénzed, se lakásod, se barátaid stb XD
-
Mar 26, 2020 12:48:41
Nem érted.
Egyedül vagy az irodában, majom?
Mar 26, 2020 12:48:41
Herr Biersack
Mar 26, 2020 12:48:56
Fiam, nem hagy nyugodni ez a dolog a félkegyelművel, szerintem megint az irodában ólálkodik. Légyszíves menj be és ellenőrizd, mert ha lebassza a szerverterem biztosítékát egy rövidzárral, és odavesznek az ügyféladatok, én agyérgörcsöt kapok...
Mar 26, 2020 12:48:56
Járványbűnöző
Mar 26, 2020 12:49:53
Amennyi donétot te kaptál púp kevesebb az adó mint amennyibe egy csésze kv kerül az aluljáróban.Nem tudom ez miért izgat téged.
Mar 26, 2020 12:49:53
mifaaan
(
x1)
Mar 26, 2020 12:55:55
x1)
Infósként dehlogynem.
De te nem vagy infós, fogd már fel! Betanított majom vagy, aki felad mindent amibe belekezd..
A java könyv is ott hever a polcon mióta a flokkepizódban betetted a helyére. Nem tanulsz semmit, mert képtelen vagy rá..
30 év alatt a beismerésig el lehetett volna jutni, de te még mindig a tagadás fázisában vagy..
Az adódból egy nevesebb pszichiátert írhatnál le, mert arra tényleg szükséged lenne! Keressek neked egyet itt a Rejh-ben, aki beszél veled magyarul?
sodika
Mar 26, 2020 12:58:22
Aha. Hát infósként adózom itt 5 éve. Eddig nem kértem vissza semmit, most egyszerre kérek vissza 5 évet.
Aztán meglátjuk.
Aztán meglátjuk.
Mar 26, 2020 12:58:22
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 26, 2020 12:59:03
x1)
Aha. Hát infósként adózom itt 5 éve. Eddig nem kértem vissza semmit, most egyszerre kérek vissza 5 évet.
Aztán meglátjuk.
Aztán meglátjuk.
-
Mar 26, 2020 13:00:03
Aztán meglátjuk.
Aztán meglátjuk.
Mar 26, 2020 13:00:03
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 13:00:57
x2)
Aztán meglátjuk.
Aztán meglátjuk.
Nem fizetnek a cigók, ezért kapálózol adóvisszatérítésért?
sodika
Mar 26, 2020 13:03:41
Havi 1400 euró a bruttóm és a nettóm különbsége. Számolj.
Azért kapkodok, mert most van az ötödik év, amíg az eleje is elszámolható.
Mar 26, 2020 13:03:41
sodika
Mar 26, 2020 13:04:18
Mar 26, 2020 13:04:18
-
Mar 26, 2020 13:04:43
Havi 1400 euró a bruttóm és a nettóm különbsége. Számolj.
Te most ezzel terelsz, hogy ne kelljen válaszolni a kérdésekre? Szótagoljam? Egyedül vagy az irodában?
Mar 26, 2020 13:04:43
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 26, 2020 13:07:43
x1)
Azt ugye tudod, hogy azokban az adótörvényekben, amiket te nem értettél meg teljesen (csak cimszavakat belőlük), más dolgok is le vannak, irva, ami miatt a felvázolt terved egy konkrét faszság?
Hahó
(
x136)
Mar 26, 2020 13:09:23
x136)
tök ari ahogy a pedofil megpróbálja terelni a témát. dehát ki a faszt érdekelnek ezek?
itt a következőkről kell beszélni:
1. pedofília
2. felső zár
3. az ogre házirendje
4. teregetés a szobájában
5. nem maradhat otthon napközben
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
itt a következőkről kell beszélni:
1. pedofília
2. felső zár
3. az ogre házirendje
4. teregetés a szobájában
5. nem maradhat otthon napközben
-
Mar 26, 2020 13:09:32
Először is szállj magadba! Majd ha te abbahagyod a folyamatos hazudozást meg hetytetyézést, akkor lehet róla szó, hogy emberszámba vegyünk.
De nem hazudtam, téged lassan elvisz valami hatóság.
1) Bürgeramt
2) Adóhivatal
3) Banki behajtók
4) Mentő
Szerinted melyik lesz hamarabb? MErt egyszer mindegyik meg fog találni te féreg
Mar 26, 2020 13:09:32
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 26, 2020 13:10:02
x1)
Sodi! Ne halgass a trollokra csináld meg az adóvisszatérítést. ;)
Csak miattad megkérdeztem egy profi (tényleg az, nem kicsit) könyvelőt. Bármit beletehetsz a visszigénylésedbe amiről azt gondolod, hogy a tanulásodat szolgálta. Ezután nem kell izgulnod, lesz koszt-kvártély 5 évig.
Remélem ki tudod tölteni az adópapírokat, mert vélhetően ezt egy könyvelő sem fogja elvállalni, de te ne izgulj, gondolj arra, hogy ott is spóroltál. Azaz profit, és SHIIIIKEEEER.
Ha van egy kis szabadidőd vegyél egy bilincset és tedd fel, csak hogy szokja a kezed, mert egy streaből úgy tünt még a gumiszalagtól is majdnem kórházi ápolásra szorultál. Te majom!
Csak miattad megkérdeztem egy profi (tényleg az, nem kicsit) könyvelőt. Bármit beletehetsz a visszigénylésedbe amiről azt gondolod, hogy a tanulásodat szolgálta. Ezután nem kell izgulnod, lesz koszt-kvártély 5 évig.
Remélem ki tudod tölteni az adópapírokat, mert vélhetően ezt egy könyvelő sem fogja elvállalni, de te ne izgulj, gondolj arra, hogy ott is spóroltál. Azaz profit, és SHIIIIKEEEER.
Ha van egy kis szabadidőd vegyél egy bilincset és tedd fel, csak hogy szokja a kezed, mert egy streaből úgy tünt még a gumiszalagtól is majdnem kórházi ápolásra szorultál. Te majom!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 26, 2020 13:10:21
x2)
Jól van sodika, most is legyél mindenkinél okosabb. Ez a stratégia eddig is bejött, hajrá!
mifaaan
(
x1)
Mar 26, 2020 13:11:00
x1)
Persze, hogy tudja, hiszen az egyetemeken megtanult olvasni, és szöveget értelmezni. Meg már pereket is nyert szóval szinte biztos, hogy igaza van. Csak azt kell kideríteni, hogy melyik alternatív valóságban
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 26, 2020 13:11:05
x2)
Aztán meglátjuk.
Aztán meglátjuk.
Mivel elkerülte a figyelmed ezért leírom. Jelen pillanatban európa és amerika az ember ismeret óta nem tapasztalt gazdasági válság elején van. Te komolyan azt hiszed, hogy ezekben a vészterhes időkben a német adóhivatal a te konszúmer elektronikádra elköltött eurókat fogja számolgatni és visszautalni?
Örebro
(
x17)
Mar 26, 2020 13:15:09
x17)
Aztán meglátjuk.
Aztán meglátjuk.
te miket zagyvålsz itt össze gyagyås, ez ugy megy, hogy minden evben van adobevallås amit megcsinål az adohivatal es te elektronikusan alåirod, ha egyetertesz vele, ha nem, kiegeszited es utåna irod alå. A bevallåsnål mikor regisztrålsz az adohivatalba, akkor az egyebek mellett a bankszåmlaszåmodat is fel kell tuntetni, ahovå ha tulfizetesed van automatikusan visszautaljåk. Ha neked kell fizetni ott az összeg es a szåmlaszåm ahova utalnod kell. Ennyire egyszeru ez te nagyon fasz.
-
Mar 26, 2020 13:16:42
Infósként dehlogynem.
De asztalod nincs ember.
Ha nyerészkedni akarsz, menj el orvoshoz. Megállapítják, hogy retardált vagy, vagy valami mentális betegségben szenvedsz. Legrosszabb esetben is féláron utazhatsz a kis sárga lapoddal. :) Te csak így lehetsz jogosult támogatásra, adóvisszatérítésre. Még a büszkeséged sem kéne lenyelni, nem kötelező beírni ide, hogy retardált vagy, hahó! Csak te tudnál róla és csendben élveznéd minden előnyét. Hajrá Endre!
Mar 26, 2020 13:16:42
Örebro
(
x17)
Mar 26, 2020 13:19:14
x17)
Ha nem, akkor adómentes.
Ha nem, akkor adómentes.
azt fogjåk eldönteni, hogy egy idiota vagy, tedd mår be a linket amire hivatkozol a kutyuk leiråsåval kapcsolatban.
Brian
(
x2)
Mar 26, 2020 13:20:25
x2)
volt a púposnak a nagysikerű kávézókrktika sorozata, amelyben pálmarcsival, az akkori szeretőjével együtt kávézgatott különböző helyeken, a számlát meg profi módon leírták költségként. ja nem, ez is csak álmodozás volt, mint minden más.
Szteppen
(
x3)
Mar 26, 2020 13:21:36
x3)
Púpos tipikusan az az ember,aki örül az eltolt hitel fizetésének. Így már számolhatja,hogy mire veri el azt,amit amúgy a hitelre kellene.
Ez ety fosh!
Kisegítős Snecológus
Mar 26, 2020 13:25:01
Faszt érdekel az adovisszateritesed!!!! Egyedül vagy bent pedó? Főnök viszont látja majd neten a saját irodáját, amit kitakar egy makk? V kint már nem vered a faszod más irodájában mint itthon? Erre válaszolj gyagyás!!
Mar 26, 2020 13:25:01
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 26, 2020 13:25:23
x7)
Mar 26, 2020 13:25:23
Azt sem tudod, hova kell dugni a monitort. Mar 26, 2020 13:25:23
Kémlégy
(
x2)
Mar 26, 2020 13:25:39
x2)
E
G
Y
E
D
Ü
L
V
A
G
Y
A
Z
I
R
O
D
Á
B
A
N
?
G
Y
E
D
Ü
L
V
A
G
Y
A
Z
I
R
O
D
Á
B
A
N
?
Hová tűnt Dj sodi ?
Mar 26, 2020 13:28:59
Ne válaszolj, ha egyedül vagy az irodában!
Mar 26, 2020 13:28:59
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ja C vitamin azt is szedj, csak arra vigyázz, hogy a nagy C betű után legyen ott, hogy "ián". Németeknél Z vitaminként is emlegetik: Zyan
Szakadok :D :D :D :D