Majd akkor flegmázzál ha a nyakadba varrnak egy bírságot hogy beszarsz, miert nem maradhatsz otthon menő gyerek arról meséljél inkább. Aztán vigyázzba vágd magad ha hozzád beszél a főbérlő bácsi xDD
Vágod te, miért szarom le a szart is. :))))
Tegnapelőtt dilemmáztam, tegnaptól leszarom :D Nekem nem kell megoldanom semmit. :))))
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Részeg vagy?
2 napig csicskultam
Jogérzék.
Majd magyarázzák el a tanúként beidézett német rendőrök, mit nem értettek a német nyelvű munkaszerződésemen.
Majd Herr Biersack elmondja, hogy hetekkel korabban elrendelte a home office-t, es engedelye es es hozzajarulasa nelkul akartal bemenni az irodaba.
Ezt 20 kollegad fogja megerositeni.
Nem mindenkit áldott meg a (dák) Úr olyan genetikával mint a professzor. Egyeseknek nem használ a sör meg a fröccs, na!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Te miről hadoválsz már megint te nyomorék faszverő. Tegnap nem arról volt szó h még asztalt is kapsz a home officehoz? Otthon kell maradni hahó!
Különleges esetben és jogrendben , mint most, ezekkel kitörölheted a valagadat.
A főnököd pedig meg is mondja nekik szépen, hogy ő elrendelte az otthoni munkavégzést, csak te basztál rá. Ennyi. Te fogyatékos faszfej!
Már ketten kopogtatnak az ajtódon baszod, az ogre és a valóság, jöhet még a rendőrség, az adóhivatal, a járványügy. Barátokat gyűjtesz baszod?
Tegnapelőtt dilemmáztam, tegnaptól leszarom :D Nekem nem kell megoldanom semmit. :))))
Határozottan visszautasítom, hogy értenélek és akár egy
fikarcnyi kisérletet tettem volna arra, hogy megértselek.
Te laszarod, ülsz a foteledben, füleden a kezed dülöngész előre-hátra, azt ismételgeted, hogy "leszarom leszarom leaszrom". Az általam felsoroltak bármelyike meg kopogás után rádrúgja az ajtót. Utána lesz majd az igazi tisztázós live , hogy hova tüntél el hetekre. Nyami.
:D
Nem vágod.
Leszarom az ütköző szempontokat. Válaszok egyet, ami tetszik. Tetszőlegesen. Dilemmázzon a faszom.
Ne is próbáld megbeszélni az Ogréval...
Bújócskázz inkább az utcán hétfőtől...
A büntetést sem kell majd kifizetni...
A büntit sem kell majd letölteni...
Nyugalom!!! Minden a legnagyobb rendben! Endre továbbra is élvezi a stresszmentes nyugit. :))
De.
Nincs meg a bringakulcs.
Ő meg láthatóan öngyilkos akar lenni.
Hát még ha magyarból nyomnám :D
De nem fogod se innnen se onnan :D :D :D
Az utcán fogod nyomni :D :D :)))))))
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Vegyél új bringát
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
De ez nem dillemma te fasz. Vannak jelenleg szabályok amiket be kell tartani! Ha nem tetszik mert egy antiszociális kretén vagy takarodj ki a pusztába az erdőbe, ott nem zavarsz senkit!
Magyarországról, te proli. Tudod, mi ezt így mondjuk a hazánkban. Persze te hontalan szarként miért is tudnád ezt?
2 napig csicskultam
Ámen. Legyenek egyszerűek a szabályok, és akkor az öreg sem szólhat be.
Mit öregezel vazze? Neked van berlini lakásod vagy neki? Az egy dolog, hogy egyikőtöknek sincs, akkor is ő áll feletted a ranglétrán. Csókolnod kéne a lába nyomát is, bár valszeg mást fogsz. Inkább azt mondd meg, hogy mi volt ma az irodában, egyedül voltál-e, bent volt-e a főnök?
Polizei: Allj! Hova megy?
Sneci: ... csuldigung ... hetyetye ... megyek meloba
Polizei: Mit dolgozik?
Sneci: Programozo vagyok.
Polizei: Programozo? Miert nincs home officeban?
Sneci: ... hehehe ... ooo ... A foberlom nem engedi meg, hogy napkozben a szobamban tartozkodjak.
Polizei: WTF?????
Sneci: Na melo, csa!
Ennél már hova legyen egyszerűbb, maradj otthon!! ez már csak a te balfasz töketlenséged, hogy nem tudod az ogrét leszerelni vagy hogy a cigányok pénzelése helyett inkább saját kecóba költöztél volna..
Wir wollen nicht, dass die Situation zu Hause eskaliert? Wir wollen Stück und Glück.
A Kaszás.
2 napig csicskultam
Én,aztán fognék egy párnát vagy beadnék valamit nemtom,csak vesszen
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
* nem akar öngyilkos lenni, ezért zárat cserél *
Ezt mindenképp közvetítsd, a rendőrök imádják az okoskodókat :)
Hogy mondod németül, hogy én adom a kaját a szádba faszparaszt?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ahogy a trolléga mondja. A kaszás.
Ha elkapja a koronát, akkor abba tuti belepusztul. Vagy ha nem is, akkor egész életében még nagyobb nyomorék marad.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
„Azok, akik úgy árulják a C-vitamint meg a Béres cseppet, tőzegáfonyát, hogy ezek immunerősítő szerek, amik védenek a vírussal szemben, azok hazudnak. Ezek nemzeti hülyeségek, Indiában a tehénhúgyról gondolják azt az emberek, hogy használ a koronavírus ellen, ez az indiai hülyeség. A magyar hülyeség meg a C-vitamin, mert azt Szentgyörgyi Albert találta fel” - mondja Duda.
444.hu/2020/03/26/a-vitaminok-hatastalanok-a-koronavirussal-szemben
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Street Officeban van.
2 napig csicskultam
*integet*
Az a legdurvább, hogy Endre elhiszi azt, hogy egy autista félkegyelmű trottel bolond fogja falhoz állítani a rendőröket, önkormányzatot és a főnökét is. Mindegyik eszement agyalágyult retard megrögzött vesszőparipája ez a bíróságos duma. Te mit hiszel, Fifi? Hogy majd ott is a te kottádból fog énekelni mindenki?
Őszintén kívánom, hogy dögölj már meg. Ha meghalsz, én pezsgőt bontok, az kurva hétszentség.
Faszfej!
Miért van az, hogy a hozzád hasonló retardok utalják a rendőröket? Érdekes, amikor én látom őket, akkor nyugodtabb leszek a látványuktól, mert sosem volt bajom velük.
Mit nyomnál magyarból te hazátlan szar?
Mi közöd van neked Magyarországhoz te szar?
Majd ha az adósságaidat felénk magyar állampolgárok felé kiegyenlíted akkor talán megengedjük, de jelenleg nagyobb az esélye hogy megdöglesz hazaárulás közben.
Kamu az egész, egy beadványt nem tudna megírni :)
Sodi, óránként 200 eurótól indul egy ügyvéd órabére, van még a hitelkeretből?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kettőt rakott fel.
Jó, így nem lesz tartva a tempó. :D
+1
fél tőle.
nszksz
Állítólag a "vendég" Natasát megpókujjazta.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
*Iromány*
Big up!
Simán fogyinak nézi a jagelló.
Max hazakíséri tante ogréhez.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Na jó, de az ogre meg nem engedi be.
Mindenkit megbaszok.
Az endréket kétszer is.
Igen!?

Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Ma én is home office-ozgatok mint úgy általában az elmúlt két hétben, aztán ma bejött az asszony. Mondta, hogy engedjem be az asztal alá mert le fog szopni miközben dolgozok. Mondtam, hogy oké, why not? Endre veled történt már ilyen? Oh wait.
-
Mar 26, 2020 16:29:34
Említettem már, hogy leszarom a szart is. :))))
A tegnapelőtt esti idegeskedés elég volt. Egy ilyen után másnap reggeltől örökre leszarom a témát. :D
A tegnapelőtt esti idegeskedés elég volt. Egy ilyen után másnap reggeltől örökre leszarom a témát. :D
Majd akkor flegmázzál ha a nyakadba varrnak egy bírságot hogy beszarsz, miert nem maradhatsz otthon menő gyerek arról meséljél inkább. Aztán vigyázzba vágd magad ha hozzád beszél a főbérlő bácsi xDD
Mar 26, 2020 16:29:34
sodika
Mar 26, 2020 16:30:19
Már ketten kopogtatnak az ajtódon baszod, az ogre és a valóság, jöhet még a rendőrség, az adóhivatal, a járványügy. Barátokat gyűjtesz baszod?
Mar 26, 2020 16:30:19
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 16:31:07
x4)
Részeg vagy?
Herr Biersack
Mar 26, 2020 16:31:37
Légyszíves menj haza az irodából, nem engedtem meg hogy bemenj.
Mar 26, 2020 16:31:37
sodika
Mar 26, 2020 16:31:41
Jogérzék.
Majd magyarázzák el a tanúként beidézett német rendőrök, mit nem értettek a német nyelvű munkaszerződésemen.
Mar 26, 2020 16:31:41
broni
Mar 26, 2020 16:32:02
hogy a kurva anyjába lehet ilyen ocsány valaki, mint a dörppe???????????oké, sodi se egy brad pitt, de azért.....
Mar 26, 2020 16:32:02
anyamadár
Mar 26, 2020 16:35:46
Endre te elmebeteg vagy.
Mar 26, 2020 16:35:46
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 26, 2020 16:36:05
Jogérzék.
Majd Herr Biersack elmondja, hogy hetekkel korabban elrendelte a home office-t, es engedelye es es hozzajarulasa nelkul akartal bemenni az irodaba.
Ezt 20 kollegad fogja megerositeni.
Mar 26, 2020 16:36:05
Mikrocsip
Mar 26, 2020 16:43:13
Csak ámulok és bámulok milyen egy szilaj paripa asodi. Igaz egy nyugger öregembert nem tud a picsába elküldeni, hogy hagy használja már a kifizetett szobáját rendesen, de a német rendőrt kioktatná merre az arra. Hát mik vannak!
Mar 26, 2020 16:43:13
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 26, 2020 16:49:23
x9)
hogy a kurva anyjába lehet ilyen ocsány valaki, mint a dörppe???????????oké, sodi se egy brad pitt, de azért.....
Nem mindenkit áldott meg a (dák) Úr olyan genetikával mint a professzor. Egyeseknek nem használ a sör meg a fröccs, na!
-
Mar 26, 2020 16:51:50
Jogérzék.
Te miről hadoválsz már megint te nyomorék faszverő. Tegnap nem arról volt szó h még asztalt is kapsz a home officehoz? Otthon kell maradni hahó!
Mar 26, 2020 16:51:50
kripli figyelő
(
x12)
Mar 26, 2020 16:52:23
x12)
Jogérzék.
Majd mutasd meg a katonaságnak a munkanaplódat,milyen nélkülözhetetlen munkát végeztél az elmúlt hetekben.Párezer face megosztás,párszáz komment meg vr gyalázat streamek.Biztosan kiemelt személyként kísérnek majd az irodábe ahol vörös szőnyeggel fogadnak. Majd magyarázzák el a tanúként beidézett német rendőrök, mit nem értettek a német nyelvű munkaszerződésemen.
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 26, 2020 16:52:41
x1)
Jogérzék.
Különleges esetben és jogrendben , mint most, ezekkel kitörölheted a valagadat.
Stasi Ogre
Mar 26, 2020 16:53:22
Látjátok mekkora hatalmam van?! Ez a gyagyás még bíróságra is eljárna csak velem ne konfrontálódjon. Hahahahaha xD
Mar 26, 2020 16:53:22
-
Mar 26, 2020 16:53:31
EGYEDÜL VAGY BENT?????? ERRE VÁLASZOLJÁL FASZVEŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 26, 2020 16:53:31
törpspa
Mar 26, 2020 16:57:47
Jogérzék.
A főnököd pedig meg is mondja nekik szépen, hogy ő elrendelte az otthoni munkavégzést, csak te basztál rá. Ennyi. Te fogyatékos faszfej!
Mar 26, 2020 16:57:47
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 26, 2020 16:58:19
x1)
Határozottan visszautasítom, hogy értenélek és akár egy
fikarcnyi kisérletet tettem volna arra, hogy megértselek.
Te laszarod, ülsz a foteledben, füleden a kezed dülöngész előre-hátra, azt ismételgeted, hogy "leszarom leszarom leaszrom". Az általam felsoroltak bármelyike meg kopogás után rádrúgja az ajtót. Utána lesz majd az igazi tisztázós live , hogy hova tüntél el hetekre. Nyami.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 26, 2020 16:58:23
x47)
„Azok, akik úgy árulják a C-vitamint meg a Béres cseppet, tőzegáfonyát, hogy ezek immunerősítő szerek, amik védenek a vírussal szemben, azok hazudnak. Ezek nemzeti hülyeségek, Indiában a tehénhúgyról gondolják azt az emberek, hogy használ a koronavírus ellen, ez az indiai hülyeség. A magyar hülyeség meg a C-vitamin, mert azt Szentgyörgyi Albert találta fel” - mondja Duda.
Minden vitamin teljesen hatástalan a koronavírussal szemben.
Mielőtt félreértenél, nem segítségként másoltam ezt be, csak újabb bizonyítéka annak, hogy sötét vagy, mint egy telefosott kertibudi.
Minden vitamin teljesen hatástalan a koronavírussal szemben.
Mielőtt félreértenél, nem segítségként másoltam ezt be, csak újabb bizonyítéka annak, hogy sötét vagy, mint egy telefosott kertibudi.
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 17:00:08
x21)
egyedül vagy az irodába, erre válaszolj!
broni
Mar 26, 2020 17:02:52
ugyis hazudik...........de tuti nincs egyedül, buziklubott csinálna belőle.
Mar 26, 2020 17:02:52
kripli figyelő
(
x12)
Mar 26, 2020 17:05:24
x12)
Ugye nem a metrón utazgatsz oda vissza Berlinben amíg az ogre be nem enged?
sodika
Mar 26, 2020 17:06:33
Nem vágod.
Leszarom az ütköző szempontokat. Válaszok egyet, ami tetszik. Tetszőlegesen. Dilemmázzon a faszom.
Mar 26, 2020 17:06:33
-
Mar 26, 2020 17:06:43
Ne is próbáld megbeszélni az Ogréval...
Bújócskázz inkább az utcán hétfőtől...
A büntetést sem kell majd kifizetni...
A büntit sem kell majd letölteni...
Nyugalom!!! Minden a legnagyobb rendben! Endre továbbra is élvezi a stresszmentes nyugit. :))
Mar 26, 2020 17:06:43
sodika
Mar 26, 2020 17:07:25
Ugye nem a metrón utazgatsz oda vissza Berlinben amíg az ogre be nem enged?
De.
Nincs meg a bringakulcs.
Mar 26, 2020 17:07:25
-
Mar 26, 2020 17:08:21
Azt képzeljétek el, ha a gyagyás tényleg home officet nyomhatna. Na akkor menne az igazi nagypofájúskodás. Így még csak a leszajom-hetyetye.
Mar 26, 2020 17:08:21
sodika
Mar 26, 2020 17:08:53
Vagy tudok nagyon ügyelni a biztonságra, bezárkózva, és a kenyeret is házhoz rendelve, vagy szarom le az egészet.
Mindkét véglet egyszerű, de az optimális átmeneten dilemmázzon a faszom.
Mindkét véglet egyszerű, de az optimális átmeneten dilemmázzon a faszom.
Mar 26, 2020 17:08:53
sodika
Mar 26, 2020 17:09:25
Azt képzeljétek el, ha a gyagyás tényleg home officet nyomhatna. Na akkor menne az igazi nagypofájúskodás. Így még csak a leszajom-hetyetye.
Mar 26, 2020 17:09:25
Tycoon
(
x2)
Mar 26, 2020 17:11:16
x2)
De nem fogod se innnen se onnan :D :D :D
Az utcán fogod nyomni :D :D :)))))))
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 26, 2020 17:11:26
x9)
Épeszű ember az Ogrét küldte volna el a picsába és keresett volna új albérletet, főleg most, hogy zuhannak az árak.
De te megint helikopter voltál és inkább a munkádat teszed kockára egy gazdasági válság kezdetén.
200IQ
De te megint helikopter voltál és inkább a munkádat teszed kockára egy gazdasági válság kezdetén.
200IQ
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 17:11:54
x21)
gyagyás, anyád azt sem fogja tudni, h hová temettek. ez lesz a fatáblán a sírodon: meghalt az elviért.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 26, 2020 17:12:13
x47)
Hát még ha a blaháról nyomnám :D
Koronavírus
Mar 26, 2020 17:12:15
De.
Nincs meg a bringakulcs.
Nincs meg a bringakulcs.
Vegyél új bringát
Mar 26, 2020 17:12:15
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 17:12:53
x21)
Mar 26, 2020 17:12:53
gyagyás, anyád azt sem fogja tudni, h hová temettek. ez lesz a fatáblán a sírodon: meghalt az elviért.
elveiért Mar 26, 2020 17:12:53
Mikrocsip
Mar 26, 2020 17:13:01
Nem vágod.
Nem vágod.
De ez nem dillemma te fasz. Vannak jelenleg szabályok amiket be kell tartani! Ha nem tetszik mert egy antiszociális kretén vagy takarodj ki a pusztába az erdőbe, ott nem zavarsz senkit!
Mar 26, 2020 17:13:01
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 17:15:10
x4)
Amikor majd a nyakadon térdelnek a kraut katonák/rendőrök akkor nyomjad a jogászkodást. Nagy sikeres lesz.
A legpikánsabb a dologban, hogy annak az országnak utódszervezetei fognak kicsinálni, amelyeknek éveken át tapsikoltál.
Ha egy német katona bakancsa lesz majd abban a gusztustalan pofádban akkor jusson eszedbe Sheriff és Sheriffné.
Sőt, már most kezdj el jó keresztényként (LOL) bűnbocsánatért rimánkodni, te szar.
Amennyit te wannabenáciként szennyezted a magyar netet, azért minimum az jár, hogy egy árja legény basszon kettőt a púpodra.
2 napig csicskultam
A legpikánsabb a dologban, hogy annak az országnak utódszervezetei fognak kicsinálni, amelyeknek éveken át tapsikoltál.
Ha egy német katona bakancsa lesz majd abban a gusztustalan pofádban akkor jusson eszedbe Sheriff és Sheriffné.
Sőt, már most kezdj el jó keresztényként (LOL) bűnbocsánatért rimánkodni, te szar.
Amennyit te wannabenáciként szennyezted a magyar netet, azért minimum az jár, hogy egy árja legény basszon kettőt a púpodra.
-
Mar 26, 2020 17:15:52
De.
Nincs meg a bringakulcs.
nekem van itthon totókulcsom, ha elküldöd a google magyarország kft igazgatójának az email címét akkor átküldöm, azzal meg tudod húzni a csavarokat! Nincs meg a bringakulcs.
Mar 26, 2020 17:15:52
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 17:16:39
x21)
De.
Nincs meg a bringakulcs.
szóval nincs kulcscsomód, amire ráraktad volna? ja, tényleg, kulcsod sincs, te majom. xd Nincs meg a bringakulcs.
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 17:18:10
x4)
Magyarországról, te proli. Tudod, mi ezt így mondjuk a hazánkban. Persze te hontalan szarként miért is tudnád ezt?
sodika
Mar 26, 2020 17:20:04
Mar 26, 2020 17:20:04
max5enutálnak
(
x47)
Mar 26, 2020 17:22:24
x47)
A szabályok egyszerűek. Ha kifizetsz egy szobát, jogod van ott tartózkodni, korlátozás nélkül. Oh, wait!
-
Mar 26, 2020 17:22:45
Mit öregezel vazze? Neked van berlini lakásod vagy neki? Az egy dolog, hogy egyikőtöknek sincs, akkor is ő áll feletted a ranglétrán. Csókolnod kéne a lába nyomát is, bár valszeg mást fogsz. Inkább azt mondd meg, hogy mi volt ma az irodában, egyedül voltál-e, bent volt-e a főnök?
Mar 26, 2020 17:22:45
Marc. 31. 9:10, Berlin, A
Mar 26, 2020 17:22:50
Polizei: Allj! Hova megy?
Sneci: ... csuldigung ... hetyetye ... megyek meloba
Polizei: Mit dolgozik?
Sneci: Programozo vagyok.
Polizei: Programozo? Miert nincs home officeban?
Sneci: ... hehehe ... ooo ... A foberlom nem engedi meg, hogy napkozben a szobamban tartozkodjak.
Polizei: WTF?????
Sneci: Na melo, csa!
Mar 26, 2020 17:22:50
Mikrocsip
Mar 26, 2020 17:23:58
Ennél már hova legyen egyszerűbb, maradj otthon!! ez már csak a te balfasz töketlenséged, hogy nem tudod az ogrét leszerelni vagy hogy a cigányok pénzelése helyett inkább saját kecóba költöztél volna..
Mar 26, 2020 17:23:58
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 17:24:30
x4)
Milyen ideges asodi. Szmájlizik, provokál, keménykedik. Ez általában akkor szokott előfordulni, amikor nagyon kétségbe van esve.
Egyébként milyen érzés egyedül lenni egy olyan városban ahol senkit sem ismersz (vagy akit igen az utál mint a szart), ahol nem számíthatsz senkire még ilyen vészterhes időkben sem? Kurva szar lehet kvázi büdősbogárként létezni.
Úgy sajnállak Endi!
Ja, nem :)
2 napig csicskultam
Egyébként milyen érzés egyedül lenni egy olyan városban ahol senkit sem ismersz (vagy akit igen az utál mint a szart), ahol nem számíthatsz senkire még ilyen vészterhes időkben sem? Kurva szar lehet kvázi büdősbogárként létezni.
Úgy sajnállak Endi!
Ja, nem :)
-
Mar 26, 2020 17:26:57
Az kemény azért tényleg, ha bekerülne a kórházba ki látogatná meg.
Mar 26, 2020 17:26:57
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 26, 2020 17:27:06
x2)
Wir wollen nicht, dass die Situation zu Hause eskaliert? Wir wollen Stück und Glück.
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 17:27:26
x4)
A Kaszás.
Tycoon
(
x2)
Mar 26, 2020 17:28:27
x2)
Én,aztán fognék egy párnát vagy beadnék valamit nemtom,csak vesszen
Herr Ogre
Mar 26, 2020 17:28:44
De.
Nincs meg a bringakulcs.
Nincs meg a bringakulcs.
* nem akar öngyilkos lenni, ezért zárat cserél *
Mar 26, 2020 17:28:44
broni
Mar 26, 2020 17:32:16
sodi meg az ogre lesz az utólsó 2 berlini túlélő!!!!!!!!!!!!!!!!még akó is egymást szidják, mikor mindenki felfordul a városban!!!!!!!!!!!!
Mar 26, 2020 17:32:16
bolgár jeti
(
x30)
Mar 26, 2020 17:36:43
x30)
Az vagy elfogadja mobilon a rendőr, vagy menjünk bíróságra, miért nem hagy dolgozni, mikor az adómból él, és én rakom a szájába a kaját, mint az anyázását, lol :D
Ezt mindenképp közvetítsd, a rendőrök imádják az okoskodókat :)
Hogy mondod németül, hogy én adom a kaját a szádba faszparaszt?
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 26, 2020 17:37:43
Gyere csak haza,megbaszom a szád.
Tényleg felkúrtad már most az agyam.
Lehet még a főnökúrat is felhívom,ő is neveljen meg.
Tényleg felkúrtad már most az agyam.
Lehet még a főnökúrat is felhívom,ő is neveljen meg.
Mar 26, 2020 17:37:43
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 26, 2020 17:47:49
x9)
Ahogy a trolléga mondja. A kaszás.
Ha elkapja a koronát, akkor abba tuti belepusztul. Vagy ha nem is, akkor egész életében még nagyobb nyomorék marad.
Zsénó
(
x22)
Mar 26, 2020 17:48:56
x22)
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 17:52:50
x21)
Mar 26, 2020 17:52:50
andi küld neki egy koszorút, egy mosolygó szmájlival. Mar 26, 2020 17:52:50
rBali
(
x24)
Mar 26, 2020 18:02:47
x24)
Mindegy, most nyomok mindent mint eddig. Meg szedek hozzá C vitamint.
444.hu/2020/03/26/a-vitaminok-hatastalanok-a-koronavirussal-szemben
Nulladikos Snecológus
Mar 26, 2020 18:05:45
Kurva a nagy a pupos pedofil fereg pofaja, tehat az univerzum gigantikus faszerdovel keszul.
Nagyon fogok rohogni :D
Mar 26, 2020 18:05:45
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 26, 2020 18:05:49
x7)
A monitort 10 méterenként lerakta, lefényképezte, megosztotta.
|__o__|
xray
(
x21)
Mar 26, 2020 18:07:40
x21)
Mar 26, 2020 18:07:40
még a rendőrségen fog aludni, mert lopta a monitort a rühes migri. xd Mar 26, 2020 18:07:40
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 18:07:45
x4)
Ha igazán nagy troll az Öreg, akkor majd ha púp a kórházban fulladozva döglődik akkor ráír, hogy szüksége van-e mobilnetre?
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 18:08:17
x4)
Street Officeban van.
COVID19
Mar 26, 2020 18:09:08
Kurva a nagy a pupos pedofil fereg pofaja, tehat az univerzum gigantikus faszerdovel keszul.
*integet*
Mar 26, 2020 18:09:08
Fuvolázó Kobold
Mar 26, 2020 18:12:50
Az a legdurvább, hogy Endre elhiszi azt, hogy egy autista félkegyelmű trottel bolond fogja falhoz állítani a rendőröket, önkormányzatot és a főnökét is. Mindegyik eszement agyalágyult retard megrögzött vesszőparipája ez a bíróságos duma. Te mit hiszel, Fifi? Hogy majd ott is a te kottádból fog énekelni mindenki?
Őszintén kívánom, hogy dögölj már meg. Ha meghalsz, én pezsgőt bontok, az kurva hétszentség.
Mar 26, 2020 18:12:50
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 18:18:59
x4)
Most jöttek az új olasz számok, 6153 új eset, 662 új halál.
Tök ártalmatlan ez a kórság Sodi.
2 napig csicskultam
Tök ártalmatlan ez a kórság Sodi.
szellem embere
Mar 26, 2020 18:23:27
Az vagy elfogadja mobilon a rendőr, vagy menjünk bíróságra, miért nem hagy dolgozni, mikor az adómból él, és én rakom a szájába a kaját
Faszfej!
Miért van az, hogy a hozzád hasonló retardok utalják a rendőröket? Érdekes, amikor én látom őket, akkor nyugodtabb leszek a látványuktól, mert sosem volt bajom velük.
Mar 26, 2020 18:23:27
anyamadár
Mar 26, 2020 18:23:53
Mit nyomnál magyarból te hazátlan szar?
Mi közöd van neked Magyarországhoz te szar?
Majd ha az adósságaidat felénk magyar állampolgárok felé kiegyenlíted akkor talán megengedjük, de jelenleg nagyobb az esélye hogy megdöglesz hazaárulás közben.
Mar 26, 2020 18:23:53
bolgár jeti
(
x30)
Mar 26, 2020 18:24:50
x30)
Kamu az egész, egy beadványt nem tudna megírni :)
Sodi, óránként 200 eurótól indul egy ügyvéd órabére, van még a hitelkeretből?
FKK ficken kleiner kinder
Mar 26, 2020 18:30:08
VR Pisti elhúzott szal korai stream kell!
Mar 26, 2020 18:30:08
sodika
Mar 26, 2020 18:37:54
VR Pisti elhúzott szal korai stream kell!
Kettőt rakott fel.
Mar 26, 2020 18:37:54
pocokarcú fiú
Mar 26, 2020 18:39:33
Miért hagyod, hogy az öreg elzavarjon otthonról? Ezt még nem fejtetted ki!!
Mar 26, 2020 18:39:33
Tycoon
(
x2)
Mar 26, 2020 18:44:33
x2)
+1
-
Mar 26, 2020 18:44:34
A kérdés még mindig adott: egyedül voltál-e ma az irodában?
Mar 26, 2020 18:44:34
broni
Mar 26, 2020 18:44:41
fél tőle.
Mar 26, 2020 18:44:41
-
Mar 26, 2020 19:04:21
Beszélgetős live-ot a népnek! Tisztázzuk a jelegi helyzetet és ötletbörzézzünk a megoldáson Sodi! Hagyjuk a faszba a VR-t, aki nézni akarja, úgyis Pistit nézi, vagy bárki mást, aki kevesebb, mint két és fél óra alatt kijut egy szobából. A trash a te műfajod, a nyomorod közvetítése, önmagad megalázása, a balfaszkodás, a bebaszott hetyetyézés, az autista őrjöngés! A lego streamek kevésbé voltak uncsik, mint a Half Life. Ezeket ideje lenne belátnod. Olvasgasd a chatet, vagy legalább a vodon nézd vissza és ha találsz egy pozitív megnyilvánulást, ami arra utal, hogy tetszik az embereknek, amit csinálsz, jelentkezz nálam a jutalom donae-ért! ;)
Mar 26, 2020 19:04:21
Andi
(
x13)
Mar 26, 2020 19:04:27
x13)
A szmájlizás a hazugság jele, de amikor ilyen trágárkodva vagánykodik, azt mindig egy hatalmas becsicskulás előzi meg.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Halj meg endre
Mar 26, 2020 19:11:18
Mindenki a vendégem egy pohár pezsgőre, ha végre megtörténik!
Mar 26, 2020 19:11:18
broni
Mar 26, 2020 19:13:37
Mindenki a vendégem egy pohár pezsgőre, ha végre megtörténik!
nszksz
Mar 26, 2020 19:13:37
Német Jeti
Mar 26, 2020 19:15:28
Kettőt rakott fel.
Na pusztulj, pusztulj! Jó, így nem lesz tartva a tempó. :D
Mar 26, 2020 19:15:28
Érdeklődő
(
x6)
Mar 26, 2020 19:23:22
x6)
Endre, örömmel látom, hogy elindultál a felnőttkor felé vezető rögös ösvényen! Régen még a csajoddal cipeltetted a monitort, most meg már egyedül is megy, mi ez, ha nem fejlődés?
De azért gondoltál arra közben, hogy milyen jó lenne, ha Vera mama kapná fel a monitort, és nem kéne neked totyogni lihegve a kihalt berlini utcákon, ugye? :)
De azért gondoltál arra közben, hogy milyen jó lenne, ha Vera mama kapná fel a monitort, és nem kéne neked totyogni lihegve a kihalt berlini utcákon, ugye? :)
broni
Mar 26, 2020 19:32:00
sodi, nyaltál már pinát????????????
Mar 26, 2020 19:32:00
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 26, 2020 19:39:20
x2)
SODI EGYDÜL VOLTÁL MA AZ IRODÁBAN AMÚGY?
Riporter
(
x4)
Mar 26, 2020 19:41:14
x4)
Endre, éppen ilyen megbánós-önmarcangolós hangulatban vagyok, köszönhetően a jelenlegi helyzetnek és annak a nagyjából két és fél palack bornak amit itt a nagy home officekodásban lenyomattam. Hallgatok mindenféle zenéket, jönnek az emlékek, érzések írnak rám haverok, barátok, rokonok.
Bevallom, hogy néha elérzékenyülök és igen kicsordul a könnyem. Mert már a világ soha nem lesz olyan amilyen volt.
Aztán miután már 16x meghallgattam az All Together Now c. dalt és eszembe jut az első szerelmem, meg minden jó ami életem során történt és éppen azon vagyok, hogy békébe kerüljek az Univerzummal, akkor felnézek ide, olvasom a hozzászólásaidat és egy pillanat alatt szertefoszlik a szentimentalizmusom és simán ki tudnám ereszteni a beléd a berlini flaszterre.
Ha van igazság ezen a világon, akkor téged elvisz az ördög.
Ja, és a kurva anyád!
2 napig csicskultam
Bevallom, hogy néha elérzékenyülök és igen kicsordul a könnyem. Mert már a világ soha nem lesz olyan amilyen volt.
Aztán miután már 16x meghallgattam az All Together Now c. dalt és eszembe jut az első szerelmem, meg minden jó ami életem során történt és éppen azon vagyok, hogy békébe kerüljek az Univerzummal, akkor felnézek ide, olvasom a hozzászólásaidat és egy pillanat alatt szertefoszlik a szentimentalizmusom és simán ki tudnám ereszteni a beléd a berlini flaszterre.
Ja, és a kurva anyád!
Sodipatkány
(
x1)
Mar 26, 2020 19:41:44
x1)
Sodikutya válaszolj szépen a feltett kérdésekre.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Andi
(
x13)
Mar 26, 2020 19:42:00
x13)
Állítólag a "vendég" Natasát megpókujjazta.
-
Mar 26, 2020 19:44:51
Endre, tudunk indulni?
Kezdetét veheti a mai kabaré?
Kezdetét veheti a mai kabaré?
Mar 26, 2020 19:44:51
Fekete bikapata
Mar 26, 2020 19:46:46
Gyagyás, van egy kurva nagy gond!
Az élet nem úgy működik, ahogy te elgondolod, kitalálod, piszony! ;)
A valóság kurvára nem fog úgy hajlani, ahogy te szeretnéd!
Lehet, hogy ezért menekülsz a virtuális valóságba???
Mondjuk ott csak te kapsz hányingert (a game-től), nem mások tőled! :)
A valóság bizony néha megmutatja a maga valóját, egy-egy csicskalángos (Fórizs), pitsán rúgás (random neonáci arc) vagy egy orrtörés (random német faszi) formájában...
Előbb-utóbb még durvább dolgok történhetnek, még nagyobb sallereket oszthat az élet!
Melyikből fogsz tanulni???
Csak ez a kérdés...
Az élet nem úgy működik, ahogy te elgondolod, kitalálod, piszony! ;)
A valóság kurvára nem fog úgy hajlani, ahogy te szeretnéd!
Lehet, hogy ezért menekülsz a virtuális valóságba???
Mondjuk ott csak te kapsz hányingert (a game-től), nem mások tőled! :)
A valóság bizony néha megmutatja a maga valóját, egy-egy csicskalángos (Fórizs), pitsán rúgás (random neonáci arc) vagy egy orrtörés (random német faszi) formájában...
Előbb-utóbb még durvább dolgok történhetnek, még nagyobb sallereket oszthat az élet!
Melyikből fogsz tanulni???
Csak ez a kérdés...
Mar 26, 2020 19:46:46
esti stream
Mar 26, 2020 19:47:48
* minden natyon rendben fan, tovább bénázok a válvindexel és azt mutatom a "nézőim" felé, hogy semmi baj nincs, de belülről majd megöl az ideg *
Mar 26, 2020 19:47:48
Ez lett dudámra 731
Mar 26, 2020 19:49:20
*Iromány*
Big up!
Mar 26, 2020 19:49:20
Német Jeti
Mar 26, 2020 20:15:08
Anyád már most elkezdhet intézkedni a hullád hazahozatalában és hamvasztásban!
Mar 26, 2020 20:15:08
miskolcigány
(
x5)
Mar 26, 2020 20:15:17
x5)
Eleg eros freakshownak nezunk elebe, respekt az ogrenak
A munka nem megoldás.
Biztatási kár
(
x10)
Mar 26, 2020 20:17:11
x10)
Én szeretném, ha hazakísérné Recskást a rendőr a kijárási alatt, mert akkor ogre is menne a levesbe, tiltott éjszakai szobáztatás miatt.
Sodi rémálma
Mar 26, 2020 20:25:23
Egy rendőr + Ogre + főnökúr kombó.
Mar 26, 2020 20:25:23
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 20:25:46
x1)
Én szeretném, ha hazakísérné Recskást a rendőr a kijárási alatt, mert akkor ogre is menne a levesbe, tiltott éjszakai szobáztatás miatt.
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 26, 2020 20:26:24
Na jó, de az ogre meg nem engedi be.
Mar 26, 2020 20:26:24
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 26, 2020 20:27:26
Egy rendőr + Ogre + főnökúr kombó.
Mindenkit megbaszok.
Az endréket kétszer is.
Mar 26, 2020 20:27:26
Csengőfrász
(
x1)
Mar 26, 2020 20:32:00
x1)
Igen!?

broni
Mar 26, 2020 20:43:24
youtu.be/GsXLZnz4iOM
ez a zene, berlini home oofffoce!!!!!!!!!!
Amikor a telihold süt, sötét éjszaka
Hallom, hogy hangzik az erdő.
Amikor meghalt, a durvakat figyelte
Már tudok énekelni őket!
Senki sem tudja, ki vagyok valójában
Senki sem állítja meg a gonoszt
Senki sem tudja, hogy vérfarkas vagyok
És a horror megteszi a saját útját!
Vér és halott az egész országban
Egyetlen fehér hatalom sem tud meghódítani
A kezemből fekete karom-mancs alakul ki
Nem tudod elmenekülni a vérvágyomtól!
Kielégíti kapzsiságomat az emberi testtel,
B ciklonnal, méreggel és kormával
Ha engem akarsz, gyere az én királyságomba
A belek jó íze lesz!
Senki sem hall az erdőben
Az áldozat kiáltása
A félelmetes cselekedet megismétlődik
A halott szavak szerint Isten segítsen nekem
És a telihold süt a véres éjszakában!
ez a zene, berlini home oofffoce!!!!!!!!!!
Amikor a telihold süt, sötét éjszaka
Hallom, hogy hangzik az erdő.
Amikor meghalt, a durvakat figyelte
Már tudok énekelni őket!
Senki sem tudja, ki vagyok valójában
Senki sem állítja meg a gonoszt
Senki sem tudja, hogy vérfarkas vagyok
És a horror megteszi a saját útját!
Vér és halott az egész országban
Egyetlen fehér hatalom sem tud meghódítani
A kezemből fekete karom-mancs alakul ki
Nem tudod elmenekülni a vérvágyomtól!
Kielégíti kapzsiságomat az emberi testtel,
B ciklonnal, méreggel és kormával
Ha engem akarsz, gyere az én királyságomba
A belek jó íze lesz!
Senki sem hall az erdőben
Az áldozat kiáltása
A félelmetes cselekedet megismétlődik
A halott szavak szerint Isten segítsen nekem
És a telihold süt a véres éjszakában!
Mar 26, 2020 20:43:24
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 26, 2020 20:43:47
x2)
Endre, éppen ilyen megbánós-önmarcangolós hangulatban vagyok, köszönhetően a jelenlegi helyzetnek és annak a nagyjából két és fél palack bornak amit itt a nagy home officekodásban lenyomattam. Hallgatok mindenféle zenéket, jönnek az emlékek, érzések írnak rám haverok, barátok, rokonok.
Ja, és a kurva anyád!
Ja, és a kurva anyád!
Ma én is home office-ozgatok mint úgy általában az elmúlt két hétben, aztán ma bejött az asszony. Mondta, hogy engedjem be az asztal alá mert le fog szopni miközben dolgozok. Mondtam, hogy oké, why not? Endre veled történt már ilyen? Oh wait.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 26, 2020 20:44:56
x3)
trent reznor meg az atticus gyerek kidobtak ket uj lemezt ingyen van.
www.youtube.com/watch?v=dp58R7BEhrw&list=PLVhjwEM59tQSYKweLE6CxMXtYpkJ7mI7d
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
www.youtube.com/watch?v=dp58R7BEhrw&list=PLVhjwEM59tQSYKweLE6CxMXtYpkJ7mI7d
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez itt a szabály.
Elkezdtem tanulni, mi a VR fejlesztés, ebbe az irányba szeretnék szakmailag tovább menni.
És a cseh nénis faszveretés az nem képzés volt? Azért írd be, egy próbát megér.