Zombie Army 4 megvan?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha állnak előtted a kasszánál, akkor mit csinálsz? Visszamész még egy usb kábelért?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Dehogynem, kérdezd sodit a csirkemellről :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A nyunyóka Ducatóból streamel, oooaaarrghhhhh
🕎Endigame🕎
Párszor? Mikor voltál utoljára egyensúlyban? Amikor az újságpapírral kibélelt kuckódban aludtál az asztal alatt a telerejszolt hálózsákodban Veráéknál? Vagy mikor 15 kilót fogytál az első berlini kalandod alatt és épp csak ki nem toloncoltak? Vagy most, mikor 50.000 Euróval vagy elúszva és egyszerre fenyeget a hajléktalanság és a munkanélküliség?
Óóóóó baszomalásan, milyen régóta várjuk már ezt a fícsört. Tengermély NSZKSZ.
Így sokkal könnyebbé válik a tanszéki kutatómunka. Remélem még a Sodipedia is felizzik, ha sikerül régi jó archívumokra lelni.
Egy felháborító problémát tálaltam csak egyedül. Authornál a saját nevemmel kipróbáltam, és a nicket narancssárgával hozta, mint sodiét. Ennyire talán még soha nem sértődtem meg életemben :)
Vegyétek le a sárga csillagot. Nyem fatyok szidó!
Bazmeg, csak most vettem észre a telefont oldalra fordítva, hogy avatar is van a kommentekhez.
A kurva életbe Zsery!!!!
Soha többet nem írok ide!
Egy ellentroll akit a trash csoportos együttműködéssel kaptunk.
Egy senkiházi fasz, ráadásul most ahogy látom még (nagyobb) hülyét is csinál magából a 90-es évek szintű keménykedéssel.
Azt hiszi, hogy majd oda fog állni valaki nyíltan elkövetni egy bűncselekményt? :) Ez a fasz nem tudja, hogy ennél sokkal szemetebbek vagyunk.
2 napig csicskultam
Hátfigyelj öcsém, ha nem lenne Google Maps, az életben nem vettem volna a fáradtságot, hogy kikeressem, hogy hol a picsába van ez a mecsekfaszom. De te tényleg azt hiszed, hogy innen az ötkerből majd beülök a kocsiba és vezetek kitudja hány órát oda Mordorba? Hát hülye vagy? Először költözz el anyádtól egy megközelíthető helyre, utána majd beszélhetünk.

hoppácska
hoppácska
Szép munka, csak május 27-e van, nem április. :(
basszameg és tényleg :(
Rendben, Kiss úr, majd külön Önnek csinálunk egy VIP kondért az ételosztásnál, hogy ne kelljen sorban állnia.
Az igen.
Te aztán kemény kis köcsög vagy.
Tényleg hasznos, nszksz! Ki is egészítettük a Sodipedián, hogy aki használni akarja, könnyen előszedhető legyen.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Sodif%C3%B3rum_statisztik%C3%A1k
Zsery bazdmeg, ne beszélgess már magaddal pls. NSZKSZ.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Olyan kibaszott sötét és BÜSZKE RÁ!!
a kurva anyádat, te púpos szar.
Ki az a Zsery? Nem ismerek semmiféle Zseryt! Itt mindenki sodi!!!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kivéve Zseri, ő a fórum háziretard bálnavadásza.
pipa
Nem fifi, nem te döntöd el. Nagyon helyesen kezdi felismerni az emberiség homo sapiens sapiens része, hogy van kb másik hatmilliárd szubhumán félállat, akiknek sajnos szintén
megfizethetöek lettek azok a dolgok, amiket eredetileg az agyát használó egyedeknek terveztek. A csimpánz kezében ak-47es viral video megvan, igaz? Pont olyanok vagytok, ti, retardok az interneten.
🕎Endigame🕎
Ismerem a csatornát. Ki lenne, aki ennyi energiát ölne a púpos masztignóm kalandjainak a feldolgozásába, és utána ki nézné azt meg?
+1
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Mikor felvetettem neki tegnap 2 óra körül,hogy jó lenne ha működne,este 9 fele már el is készült vele.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Jogosak a kérdéseid, csak ötletként akartam feldobni.
NSZKSZ, majd még fejlesztgetem Jövő Héten.
Azt már sikerült megcsinálni, hogy többé-kevésbé a HTML-t is rendesen kezelje (csak néhány kommentnél van valami kavar, de ezek a fórumon eredetileg is furán jelennek meg, nem tudom az okát) és jöhetnek további fejlesztési javaslatok.
Amúgy Töppedt: Snecológiai Docens nem én vagyok se a Sodipédián, se itt, Irén nyugodtan ellenőrizheti.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
A tycoon az a busák józsi
Szep probalkozas, mar irnad is bele a trollok.xls-be? Kis trukkos :D
Elvégtére is ő egy négy szakot megjárt reálértelmiségi. Na, csak tudja már. Zsidók vagytok.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Igen, egy Down The Rabbit Hole szintű videó nagyon jó lenne sneciről, mert az a videó ami futott itt egy kört, az azért elég szar volt.
Gumicsont a trolloknak :) más úgysem olvassa a facebook-on sem.
Miért pont ebben ne lenne teljesen hülye?
Pedig rohadtul nem költesz eleget tesz eleget a technikára kéne még venni pár jó kamerát meg néhány jó mikrofont. meg néhány új szoftvert is. Kéne új gamer PC új konzol új vr hardver...
Púpos búbánat
A hang szigetelésről ne is beszéljünk..kurva gáz hogy mikor megy a PS olyan mintha egy kopter lenne a szobában...
lehetne egy legtobb upvote/komment is, hogy kideruljon ki irja a fasza kommenteket, nem csak azt hogy ki er ra legjobban

Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Reggel indulunk.
Remélem a tegnap rendelt vibrátorszettet utánnamküldi ogreapu.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Ne is mond,szokott is vietnámi flesbekem lenni miatta.
Igaz,ott nem jártam.
De ezért is megemelem a bérleti díjat jelképes 500 juróval.
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Vagy feladod végleg és "influencer" leszel? Akkor viszont a "lelkiismeretednek" (az autiködnek) el kell számolni a kidobott milliókkal a Karakszobától egészen a hasznavehetetlen kütyükig.
Megerőszakoltak!
Ők nem barátok!
Kájne frojnde!
Kájne!
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Ez jó ötlet, és elvileg meg is tudom csinálni Jövő Héten, addig is a top30:
Nekem te ne hazudozz!
Eszter bácsi is írt hogy miket dorbézoltatok!
(Ebben amúgy csak a 100 komment feletti fórumozók vannak, mert az összesen néhány kommentet író, de ezekkel darabonként 15+ upvote-ot kapó emberek nagyon torzítják az arányt, ezekkel együtt La Haine valójában a 2267. helyen áll)
De tényleg mi lenne velünk a mirror nélkül? Márk moderálna? :)
Mikor indult a mirror? január?
Január vége, ekkorra tehető a pedofil botrány kirobbanása is, aminek hála az égnek azóta is nyoma van és remélhetőleg lesz is :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
meg szamolja az albronikat stb, jo munkat rajta, van meg xD
Király, behúztam a 3 és 4.-ik helyet is. Mindig elsodikázom a telefonon beállítani a reget ... :)
Az nem jelent semmit, Zsery listájában mindenki narancssárgával van, például broni is:

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Jövő héten megoldja!
Hahó!
Hahó!
Hahó!
Egyelőre érdemes alul a forráslinkre kattintva meggyőződni róla, hogy tényleg narancs-e. Az adatbázisban el van tárolva, szóval lehet majd rá külön szűrni (trolloknál kék nickre is), csak még nincs megcsinálva.
megnéztem az itteni kommentkeresővel és nem sárga nickes
Phantom, Dark lord a legismertebb nickjei amik eszembe jutnak hirtelen, de rengeteg kamu csatornája van. Előszeretettel veszi fel mások nevét és úgy próbál youtuberek bizalmába férkőzni. Az ismertebb trollok nevében is előszeretettel gerjeszti a feszkót. Trash vonulaton meg nem tudok olyanról akinél ne próbálkozott volna meg nyalni. Amikor a youtubeos trollokkal szemben akart keménykedni az első pizza után behúzta fülét-farkát. :D Azóta észrevehetően nagyon odafigyel nehogy felismerhető legyen a stílusa, de ez nem mindig jön össze neki. Sajnos ő valóban a Trash csoportal kötött kooperáció lévén szabadult ide, és valamelyest sikerrel is járt, mert feszültséget tudott szítani a tanszék és a trash csoport között.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
A 2015-ös decemberi műsor fenomenális! 4000. oldal környékén fellelhető, ha esetleg a hozzám hasonló zöldfülüek visszaolvasnák. Snecit behívták próbamunkára, de egy nap alatt világossá vált, hogy képtelen érdemben bármit letenni az asztalra, ezért rögtön le is lécelt. Istenem, bárcsak láthattam volna egyenes adásban a kínos szerencsétlenkedését.
hehe
Még jobban járt volna ha bohóckodás és állandó pitonnyúzás helyett normális elvégez egy egyetemi szakot.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ásó27
(
x68)
May 27, 2020 16:02:32
x68)
Értelek, de így is eleget költöttem technikára.
Most egy ideig inkább óvatoskodok.
Zombie Army 4 megvan?
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2020 16:12:32
x47)
Félig nem lehet megfőzni az ebédet. Ha belekezdtél, végig kell vinni. Vagy megbuksz.
Sony marketing
May 27, 2020 16:17:32
Sokáig gondolkoztunk, mit legyen az új vloggerkameránk neve, és a célcsoport beható tanulmányozása után a ZsidókVagytok-1 név mellett döntöttünk.
May 27, 2020 16:17:32
sodika
May 27, 2020 16:18:01
Ez az egész azért int óvatosságra, mert párszor már elbasztam az egyensúlyt.
Most egy ideig megpróbálok a meglévő eszközökkel főzni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 27, 2020 16:18:01
bolgár jeti
(
x30)
May 27, 2020 16:35:12
x30)
Szerintem az még mindig sorbanállós.
Azt én soha.
Azt én soha.
Ha állnak előtted a kasszánál, akkor mit csinálsz? Visszamész még egy usb kábelért?
Trash csoportos haver
(
x19)
May 27, 2020 16:39:21
x19)
Reptéren se álltál sorba mi? Külön sort nyitottak a zsidó buziknak?
bolgár jeti
(
x30)
May 27, 2020 16:41:06
x30)
Félig nem lehet megfőzni az ebédet.
Dehogynem, kérdezd sodit a csirkemellről :)
Penzmento
(
x6)
May 27, 2020 16:41:41
x6)
Ezt a videót nem azért linkelem, mert valaha is lesz lehetőséged ennek a setupnak a sarkából kienni a porcicát, szimplán van benne néhány nagyon okos eszköz és megoldás, ami valójában profi. Itt kéne kezdeni. Ehhez képest a telefingott, telerecskázott, összesörözött gagyi szarjaiddal akarsz "profi" streamet összehozni. Egy közepesen alávaló szintre nem vagy képes.
youtube.com/watch?v=6R42q2DFzxQ&t=
(fogadjunk fingod nincs mi az a külső hangkártya, mire jó és miért fontosabb még a képnel is!)
youtube.com/watch?v=6R42q2DFzxQ&t=
(fogadjunk fingod nincs mi az a külső hangkártya, mire jó és miért fontosabb még a képnel is!)
A nyunyóka Ducatóból streamel, oooaaarrghhhhh
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2020 16:43:27
x37)
Ez az egész azért int óvatosságra, mert párszor már elbasztam az egyensúlyt.
Párszor? Mikor voltál utoljára egyensúlyban? Amikor az újságpapírral kibélelt kuckódban aludtál az asztal alatt a telerejszolt hálózsákodban Veráéknál? Vagy mikor 15 kilót fogytál az első berlini kalandod alatt és épp csak ki nem toloncoltak? Vagy most, mikor 50.000 Euróval vagy elúszva és egyszerre fenyeget a hajléktalanság és a munkanélküliség?
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2020 16:45:06
x37)
kurva anyádat mínuszoljad, rojtosseggű cselfenomén. Fáj az igazság, hogy Endréből soha nem lesz menő vlogger?
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 27, 2020 16:58:53
x2)
Púp lesz ma live?
Autismus Maximus
(
x16)
May 27, 2020 16:59:03
x16)
Óheló, újabb technikai próba!
Tök régóta nem működik a jobb felső sarokban a "legjobb kommentek" és "Sodi legjobb kommentjei" menüpontok, ezért úgy döntöttem, megjavítom. Kicsit béta még, mert NYEM ÉJTEM a kurva CSS-t, és nem is realtime frissül, mert vagy 5 óra behúzni a teljes fórumot, szóval csak egy egyszeri mai pillanatkép, majd időnként ráeresztek egy frissítést.
Sodika top kommentjei: sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=sodika
Mindenki top kommentjei: sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment
Bárki top kommentjei: sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki (írd át a nevet)
Fordított sorrend kapcsoló (legnegatívabbra értékelt kommentek): &order=reverse a link végére, pl
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=sodika&order=reverse
Top X kapcsoló: &limit=x a link végére (default: 100), pl
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=sodika&limit=500
Tök régóta nem működik a jobb felső sarokban a "legjobb kommentek" és "Sodi legjobb kommentjei" menüpontok, ezért úgy döntöttem, megjavítom. Kicsit béta még, mert NYEM ÉJTEM a kurva CSS-t, és nem is realtime frissül, mert vagy 5 óra behúzni a teljes fórumot, szóval csak egy egyszeri mai pillanatkép, majd időnként ráeresztek egy frissítést.
Bárki top kommentjei: sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki (írd át a nevet)
Fordított sorrend kapcsoló (legnegatívabbra értékelt kommentek): &order=reverse a link végére, pl
Így sokkal könnyebbé válik a tanszéki kutatómunka. Remélem még a Sodipedia is felizzik, ha sikerül régi jó archívumokra lelni.
Egy felháborító problémát tálaltam csak egyedül. Authornál a saját nevemmel kipróbáltam, és a nicket narancssárgával hozta, mint sodiét. Ennyire talán még soha nem sértődtem meg életemben :)
Autismus Maximus
(
x16)
May 27, 2020 17:12:38
x16)
Bazmeg, csak most vettem észre a telefont oldalra fordítva, hogy avatar is van a kommentekhez.
A kurva életbe Zsery!!!!
Soha többet nem írok ide!
Riporter
(
x4)
May 27, 2020 17:19:37
x4)
Amúgy te ki a faszom vagy!?
A tanszék adhatna némi felvilágosítást.
A tanszék adhatna némi felvilágosítást.
Egy ellentroll akit a trash csoportos együttműködéssel kaptunk.
Egy senkiházi fasz, ráadásul most ahogy látom még (nagyobb) hülyét is csinál magából a 90-es évek szintű keménykedéssel.
Azt hiszi, hogy majd oda fog állni valaki nyíltan elkövetni egy bűncselekményt? :) Ez a fasz nem tudja, hogy ennél sokkal szemetebbek vagyunk.
-
May 27, 2020 17:19:57
Na gyertek le Mecseknádasdra buzeráns nagypofájú csicskások.
Hátfigyelj öcsém, ha nem lenne Google Maps, az életben nem vettem volna a fáradtságot, hogy kikeressem, hogy hol a picsába van ez a mecsekfaszom. De te tényleg azt hiszed, hogy innen az ötkerből majd beülök a kocsiba és vezetek kitudja hány órát oda Mordorba? Hát hülye vagy? Először költözz el anyádtól egy megközelíthető helyre, utána majd beszélhetünk.
May 27, 2020 17:19:57
Riporter
(
x4)
May 27, 2020 17:22:38
x4)
Faszikám, te már most tiszta ideg vagy. Mi lesz veled, amikor tényleg elkezdünk trollkodni? Kérdezd meg RGL-t milyen amikor tokkal együtt bassza ki az ajtót az NNI vagy a löttyedt faszút is faggathatod az előzetesben töltött hónapokról.
:)
2 napig csicskultam
:)
Koszos pénz
May 27, 2020 17:24:16
Ne etessétek farkarosszt thx
Az anyja lakásán lehet hívogatni ha valaki beszélni akar vele.
Az anyja lakásán lehet hívogatni ha valaki beszélni akar vele.
May 27, 2020 17:24:16
Riporter
(
x4)
May 27, 2020 17:26:49
x4)
Mecsekfaszom, kádarkocka. Bori meg tiszafaszom akármi, tajgi newpalace.
Ti retardok nem tudtok valami kevésbé nomád/proli helyen lakni?
2 napig csicskultam
Ti retardok nem tudtok valami kevésbé nomád/proli helyen lakni?
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2020 17:27:56
x37)
Jól van Feri, keménykedjél csak. Aztán mikor a kurva anyád seggéből próbálnak előrobbantani a mentők, akkor gondoljál arra, hogy megérte-e olyan helyen izmozni, ahol nálad sokkal keményebb (paródiarovat) embereknek a száját is elkenték már. Pisis Tajgi majd mesél arról, hogy milyen érzés volt a felkérdezés, vagy arról, hogy mennyire esett jól az anális abúzus a börtönben. Te is egy igazi sikerember lehetsz mindenesetre.
sodrák
May 27, 2020 17:34:35

hoppácska
May 27, 2020 17:34:35
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2020 17:36:01
x37)
hoppácska
sodrák
May 27, 2020 17:37:32
basszameg és tényleg :(
May 27, 2020 17:37:32
Iványi Gábor
May 27, 2020 18:00:12
Szerintem az még mindig sorbanállós.
Azt én soha.
Azt én soha.
Rendben, Kiss úr, majd külön Önnek csinálunk egy VIP kondért az ételosztásnál, hogy ne kelljen sorban állnia.
May 27, 2020 18:00:12
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 27, 2020 18:06:14
x2)
Vajon ma este nyílt a felső zár?
sodika
May 27, 2020 18:09:24
Jól van Feri, keménykedjél csak. Aztán mikor a kurva anyád seggéből próbálnak előrobbantani a mentők, akkor gondoljál arra, hogy megérte-e olyan helyen izmozni, ahol nálad sokkal keményebb (paródiarovat) embereknek a száját is elkenték már. Pisis Tajgi majd mesél arról, hogy milyen érzés volt a felkérdezés, vagy arról, hogy mennyire esett jól az anális abúzus a börtönben. Te is egy igazi sikerember lehetsz mindenesetre.
Az igen.
May 27, 2020 18:09:24
Snecológia Tanszék
May 27, 2020 18:25:52
Óheló, újabb technikai próba!
Tényleg hasznos, nszksz! Ki is egészítettük a Sodipedián, hogy aki használni akarja, könnyen előszedhető legyen.
May 27, 2020 18:25:52
Zsénó
(
x22)
May 27, 2020 18:35:43
x22)
Hülye vagy Fifi:
Facebook csop tag
(
x1)
May 27, 2020 18:36:03
x1)
gémpély
May 27, 2020 18:37:08
Hülye vagy Fifi:
Olyan kibaszott sötét és BÜSZKE RÁ!!
May 27, 2020 18:37:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2020 18:41:00
x37)
Az igen.
a kurva anyádat, te púpos szar.
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2020 18:43:33
x47)
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2020 18:45:10
x47)
Bejlin! A Forever Alonehoz még milyen nickkek párosultak yt-n? Illetve kiknél szopott fel? NSZKSZ!
-
May 27, 2020 18:48:27
Kivéve Zseri, ő a fórum háziretard bálnavadásza.
May 27, 2020 18:48:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2020 18:52:41
x37)
Csak az retardozza le Zseryt, aki maga is legalább annyit tett a tudományért, mint ő. NSZKSZ.
A Bukott
May 27, 2020 18:55:14
Ismeri itt valaki a "Down The Rabbit Hole" című csatornát? Mennyire lenne rossz ötlet egy SoDi-exposé videó készítése? Természetesen a kezdő snecológusoknak ott van a sodipédia, de vannak olyan dolgok, amelyek ott nincsenek dokumentálva, vagy csak nagyon vázlatosan. Sokkal könnyebben átlátható és szórakoztatóbb lenne, ha készülne egy komprehenzív videó az index-fórumos napoktól a Schrekk-sagáig.
May 27, 2020 18:55:14
-
May 27, 2020 18:55:49
Csak az retardozza le Zseryt, aki maga is legalább annyit tett a tudományért, mint ő. NSZKSZ.
pipa
May 27, 2020 18:55:49
Penzmento
(
x6)
May 27, 2020 19:02:13
x6)
Hülye vagy Fifi:
Nem fifi, nem te döntöd el. Nagyon helyesen kezdi felismerni az emberiség homo sapiens sapiens része, hogy van kb másik hatmilliárd szubhumán félállat, akiknek sajnos szintén
megfizethetöek lettek azok a dolgok, amiket eredetileg az agyát használó egyedeknek terveztek. A csimpánz kezében ak-47es viral video megvan, igaz? Pont olyanok vagytok, ti, retardok az interneten.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2020 19:04:52
x37)
Ismeri itt valaki a "Down The Rabbit Hole" című csatornát? Mennyire lenne rossz ötlet egy SoDi-exposé videó készítése? Természetesen a kezdő snecológusoknak ott van a sodipédia, de vannak olyan dolgok, amelyek ott nincsenek dokumentálva, vagy csak nagyon vázlatosan. Sokkal könnyebben átlátható és szórakoztatóbb lenne, ha készülne egy komprehenzív videó az index-fórumos napoktól a Schrekk-sagáig.
Ismerem a csatornát. Ki lenne, aki ennyi energiát ölne a púpos masztignóm kalandjainak a feldolgozásába, és utána ki nézné azt meg?
Tycoon
(
x2)
May 27, 2020 19:05:27
x2)
+1
Tycoon
(
x2)
May 27, 2020 19:06:50
x2)
Mikor felvetettem neki tegnap 2 óra körül,hogy jó lenne ha működne,este 9 fele már el is készült vele.
-
May 27, 2020 19:08:16
Zsery skizó lett? Ez a Tycoon is Ő, nem?
May 27, 2020 19:08:16
A Bukott
May 27, 2020 19:10:29
Jogosak a kérdéseid, csak ötletként akartam feldobni.
May 27, 2020 19:10:29
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 27, 2020 19:12:47
x2)
NSZKSZ, majd még fejlesztgetem Jövő Héten.
Azt már sikerült megcsinálni, hogy többé-kevésbé a HTML-t is rendesen kezelje (csak néhány kommentnél van valami kavar, de ezek a fórumon eredetileg is furán jelennek meg, nem tudom az okát) és jöhetnek további fejlesztési javaslatok.
Amúgy Töppedt: Snecológiai Docens nem én vagyok se a Sodipédián, se itt, Irén nyugodtan ellenőrizheti.
Trash csoportos haver
(
x19)
May 27, 2020 19:17:16
x19)
A tycoon az a busák józsi
Nulladikos Snecológus
May 27, 2020 19:22:11
Szep probalkozas, mar irnad is bele a trollok.xls-be? Kis trukkos :D
May 27, 2020 19:22:11
Hiénaverő
(
x17)
May 27, 2020 19:41:27
x17)
Amikor azt hinnéd hogy a Gyagyás már nem lehet hülyébb, akkor kiderül hogy természetesen oltásellenes is. És majd ő eldönti mi a hiteles, a Német egészségügyi Minisztérium meg kussoljon, ő jobban tudja ezt. Is. :D Beszarás
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Budai-úrifiú
(
x9)
May 27, 2020 19:42:59
x9)
Amikor azt hinnéd hogy a Gyagyás már nem lehet hülyébb, akkor kiderül hogy természetesen oltásellenes is. És majd ő eldönti mi a hiteles, a Német egészségügyi Minisztérium meg kussoljon, ő jobban tudja ezt. Is. :D Beszarás
Elvégtére is ő egy négy szakot megjárt reálértelmiségi. Na, csak tudja már. Zsidók vagytok.
-
May 27, 2020 19:43:16
Igen, egy Down The Rabbit Hole szintű videó nagyon jó lenne sneciről, mert az a videó ami futott itt egy kört, az azért elég szar volt.
May 27, 2020 19:43:16
-
May 27, 2020 19:45:44
Gumicsont a trolloknak :) más úgysem olvassa a facebook-on sem.
Miért pont ebben ne lenne teljesen hülye?
May 27, 2020 19:45:44
GamerPC
May 27, 2020 19:51:56
Értelek, de így is eleget költöttem technikára.
Pedig rohadtul nem költesz eleget tesz eleget a technikára kéne még venni pár jó kamerát meg néhány jó mikrofont. meg néhány új szoftvert is. Kéne új gamer PC új konzol új vr hardver...
May 27, 2020 19:51:56
Tycoon
(
x2)
May 27, 2020 20:03:42
x2)
A hang szigetelésről ne is beszéljünk..kurva gáz hogy mikor megy a PS olyan mintha egy kopter lenne a szobában...
Vabúcsos starséf
May 27, 2020 20:21:46
Sódi mekért hógy amik nem jõnhaza, vigyázak kis koru barátyára. Nem gósontam volna hogy, baj lessz bele.
index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/27/csaladjaval_egyutt_sutott-fozott_a_michelin-csillagos_sef_gyerekmunka_miatt_kapott_figyelmeztetest/
index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/27/csaladjaval_egyutt_sutott-fozott_a_michelin-csillagos_sef_gyerekmunka_miatt_kapott_figyelmeztetest/
May 27, 2020 20:21:46
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 27, 2020 20:24:31
x2)
Hogy ha már a Sodipédián is linkelve lett ahttp://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki URL, ne legyen teljesen haszontalan, összedobtam rá egy toplistát a legtöbb kommentet író snecológusokról, a nevekre kattintva lehet az adott user legjobb kommentjeit olvasgatni.
A sárganick/avatar problémát majd jövő héten, addig bírjátok ki :)
-
May 27, 2020 20:27:43
Hogy ha már a Sodipédián is linkelve lett ahttp://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki URL, ne legyen teljesen haszontalan, összedobtam rá egy toplistát a legtöbb kommentet író snecológusokról, a nevekre kattintva lehet az adott user legjobb kommentjeit olvasgatni.
lehetne egy legtobb upvote/komment is, hogy kideruljon ki irja a fasza kommenteket, nem csak azt hogy ki er ra legjobban
May 27, 2020 20:27:43
Vlognélküli Vlogger
May 27, 2020 20:41:59
Sodigeci én tényleg nem értelek.
Arról hadoválsz, hogy neked már minden megvan, mikor olyan alapvető dolgokat nem vagy képes megvenni, mint egy állvány a mikrofonhoz, ami tényleg érzékelhető javulást hozna a minőségbe (ha már a tartalom az zéró...)
Nem basznál bele állandóan az asztalon billegő mikrofonba, lenne több hely a virágtartón, te is költenél egy kis pénzt, ergo mindenki boldog lenne!
Arról hadoválsz, hogy neked már minden megvan, mikor olyan alapvető dolgokat nem vagy képes megvenni, mint egy állvány a mikrofonhoz, ami tényleg érzékelhető javulást hozna a minőségbe (ha már a tartalom az zéró...)
Nem basznál bele állandóan az asztalon billegő mikrofonba, lenne több hely a virágtartón, te is költenél egy kis pénzt, ergo mindenki boldog lenne!
May 27, 2020 20:41:59
-
May 27, 2020 20:52:53
korcs, mikor takarodsz haza púpszászra!?
többen kérdezik.
többen kérdezik.
May 27, 2020 20:52:53
Csengőfrász
(
x1)
May 27, 2020 20:54:14
x1)

SoDie Rotten
May 27, 2020 20:57:41
korcs, mikor takarodsz haza púpszászra!?
többen kérdezik.
többen kérdezik.
Reggel indulunk.
Remélem a tegnap rendelt vibrátorszettet utánnamküldi ogreapu.
May 27, 2020 20:57:41
Ogréban Lakó Buzidémon
May 27, 2020 21:01:30
[quote=SoDie Rotten]Reggel indulunk.
Remélem a tegnap rendelt vibrátorszettet utánnamküldi ogreapu.[/quote
Meg a kurva anyád.
Még ma este agyonbaszlak ha nem fizetsz!]
Remélem a tegnap rendelt vibrátorszettet utánnamküldi ogreapu.[/quote
Meg a kurva anyád.
Még ma este agyonbaszlak ha nem fizetsz!]
May 27, 2020 21:01:30
Ogréban Lakó Buzidémon
May 27, 2020 21:04:03
Ne is mond,szokott is vietnámi flesbekem lenni miatta.
Igaz,ott nem jártam.
De ezért is megemelem a bérleti díjat jelképes 500 juróval.
May 27, 2020 21:04:03
Mesterterv
May 27, 2020 21:05:52
Lesz ma stream pedofil?
May 27, 2020 21:05:52
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 27, 2020 21:17:11
x3)
amikor megkapja a hitelt akkor mindig azt mondja hogy nem kolt tobbet de meg vesz egy ... meg egy.... meg egy... mert ezt mar beleszamolta.
viszont nem hallok semmit a viszafizetesrol.
ez a nagy gond.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
viszont nem hallok semmit a viszafizetesrol.
ez a nagy gond.
-
May 27, 2020 21:20:46
Lesz ma stream pedofil?
Vagy feladod végleg és "influencer" leszel? Akkor viszont a "lelkiismeretednek" (az autiködnek) el kell számolni a kidobott milliókkal a Karakszobától egészen a hasznavehetetlen kütyükig.
May 27, 2020 21:20:46
Ogréban Lakó Buzidémon
May 27, 2020 21:24:17
Most képzeljétek el,hogy mi történt délután.
Lementem a lépcsőházba a postáért,erre azt látom hogy Endre a kukák mellett 3 izmos szír sráccal kúr.
Szerintetek most mit kezdjek vele?
Már a facebookon is sok volt nekem amit a barátai leműveltek,de ez..
Mi lesz a következő, felhozná őket a lakásba?
Innen üzenem kobold,hogy nem hozhatod fel a barátaid!
Lementem a lépcsőházba a postáért,erre azt látom hogy Endre a kukák mellett 3 izmos szír sráccal kúr.
May 27, 2020 21:24:17
rBali
(
x24)
May 27, 2020 21:24:32
x24)
A mai stream elmarad. Vagy csak ezzel akarja átvágni a mirrort, de mi éberek leszünk :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
SoDie Rotten
May 27, 2020 21:26:19
Most képzeljétek el,hogy mi történt délután.
Megerőszakoltak!
Ők nem barátok!
Kájne frojnde!
Kájne!
May 27, 2020 21:26:19
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 27, 2020 21:26:24
x2)
Ogréban Lakó Buzidémon
May 27, 2020 21:28:27
Megerőszakoltak!
Ők nem barátok!
Kájne frojnde!
Kájne!
Ők nem barátok!
Kájne frojnde!
Kájne!
Nekem te ne hazudozz!
Eszter bácsi is írt hogy miket dorbézoltatok!
May 27, 2020 21:28:27
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 27, 2020 21:34:46
x2)
(Ebben amúgy csak a 100 komment feletti fórumozók vannak, mert az összesen néhány kommentet író, de ezekkel darabonként 15+ upvote-ot kapó emberek nagyon torzítják az arányt, ezekkel együtt La Haine valójában a 2267. helyen áll)
bolgár jeti
(
x30)
May 27, 2020 21:35:06
x30)
A mai stream elmarad. Vagy csak ezzel akarja átvágni a mirrort, de mi éberek leszünk :)
rBali
(
x24)
May 27, 2020 21:40:13
x24)
Január vége, ekkorra tehető a pedofil botrány kirobbanása is, aminek hála az égnek azóta is nyoma van és remélhetőleg lesz is :)
-
May 27, 2020 21:45:24
meg szamolja az albronikat stb, jo munkat rajta, van meg xD
May 27, 2020 21:45:24
Gucci-senpai
May 27, 2020 21:45:51
Úgy néz ki ma stream nélkül hagy minket ez a fideszrajongó kis púposgeci.
May 27, 2020 21:45:51
egy néző
May 27, 2020 21:55:03
jó látni az újabb fejlesztéseket, köszi zsery!
tudom, hogy köcsög dolog, de ennek apropóján lenne egy javaslatom, ötletem a fórum fenntartói felé! Sodira gondolok természetesen!
a zsodipédia ugyebár a snecológia fontos szereplőinek és eseményeinek részletes, tudományos igényességű dokumentálására szolgál, de a tanszék megnövekedett létszáma és a néha gyorsan pörgő események, 100-assával növekvő hsz számok miatt arra gondoltam, hogy jól jönne valami kis hírfal - mondjuk a fórum mellé oldalsó boxba? - amiben szalagcímszerűen ott lennének az elmúlt napok legfrissebb történései, és így tuti nem kerülné el sokunk figyelmét semmi fontos míg átpörget 2-300 kommentet közte rengeteg retardzajjal. illetve rögtön tudnánk hogy érdemes visszaolvasni mert történések voltak.
pl így nézhetne ki az elmúlt napokra:
>> Ismét működik a topkommentfunkció
>> Újabb 3 millió hitelt vett fel a Púpos - már 14 milla az összadóssága!!
>> Kiderült az új retard személyazonossága
>> Púpszászra készül Endre
Nyilván lenne kis munka a 444 szerkesztőinek az updateléssel, de messze nem annyi effort mint egy hosszú szócikkel.
Előre is köszönöm Endrének, ha ezt lefejleszti!
(nyomjatok egy pluszt ha tetszik az ötlet, minuszt ha felesleges. nszksz.)
tudom, hogy köcsög dolog, de ennek apropóján lenne egy javaslatom, ötletem a fórum fenntartói felé! Sodira gondolok természetesen!
a zsodipédia ugyebár a snecológia fontos szereplőinek és eseményeinek részletes, tudományos igényességű dokumentálására szolgál, de a tanszék megnövekedett létszáma és a néha gyorsan pörgő események, 100-assával növekvő hsz számok miatt arra gondoltam, hogy jól jönne valami kis hírfal - mondjuk a fórum mellé oldalsó boxba? - amiben szalagcímszerűen ott lennének az elmúlt napok legfrissebb történései, és így tuti nem kerülné el sokunk figyelmét semmi fontos míg átpörget 2-300 kommentet közte rengeteg retardzajjal. illetve rögtön tudnánk hogy érdemes visszaolvasni mert történések voltak.
pl így nézhetne ki az elmúlt napokra:
>> Ismét működik a topkommentfunkció
>> Újabb 3 millió hitelt vett fel a Púpos - már 14 milla az összadóssága!!
>> Kiderült az új retard személyazonossága
>> Púpszászra készül Endre
Nyilván lenne kis munka a 444 szerkesztőinek az updateléssel, de messze nem annyi effort mint egy hosszú szócikkel.
Előre is köszönöm Endrének, ha ezt lefejleszti!
(nyomjatok egy pluszt ha tetszik az ötlet, minuszt ha felesleges. nszksz.)
May 27, 2020 21:55:03
D.Dezsö
May 27, 2020 21:55:08
Király, behúztam a 3 és 4.-ik helyet is. Mindig elsodikázom a telefonon beállítani a reget ... :)
May 27, 2020 21:55:08
Gucci-senpai
May 27, 2020 21:57:03
Ja, most látom a púpfalon, hogy a "sztrím tyeknyikai okokból elmarad". Biztos azok pókujjak a 23-as félholt pitonra vándoroltak el a fehér téglalap gyűjtemény+konteós faszság kombónak köszönhetően.
May 27, 2020 21:57:03
ez mi a fasz?
May 27, 2020 22:16:45
narancssargaval van:
sodika 2013-11-12 20:39:34(40)
Mivel most érett meg bennem valami, ezért először itt szeretnék bűnbánatot gyakorolni, hogy ne érhessen több vád, gyanú. Szeretnék nyilvánosan elnézést kérni Pál Marci barátomtól amiért - szándékaim ellenére - félrevezettem és megkárosítottam, illetve azért, mert az elmúlt évben nem kerestem alkalmat, hogy elmondjam neki ezt a bocsánatkérést. Az anyagi kárt belátható időn belül nem tudom megtéríteni neki, és természetesen elfogadom, ha többet nem akar szóba állni velem, de nem bírom tovább magamban tartani és nem bírok tükörbe nézni. Második, hogy szeretnék elnézést kérni a Koppány-csoporttól amiért lejárattam őket - akaratom ellenére is - és miattam trollok támadásának voltak kitéve. Trollok: igen, én írtam a masztipartis hozzászólást, igen akkor jó ötletnek tűnt, de elég nehéz gyerekkorom volt és még ma sem tudom igazán, hogy mi a helyes és helytelen. Másnak talán stabilabb értékrendje van. Belátom, hogy édesanyám és édesapám csak nekem akart jót és még akar most is. Sokszor voltam igazságtalan velük. Hogy ezeket a hibákat ki tudom-e valaha javítani azt nem tudom. Tehát a lényeg. Kiss Endre Farkas vagyok, magyar állampolgár, hazafi. Barát, néha ellenfél. Társ, partner, szeretnék erkölcsös kereszénnyé válni. Férfi vagyok, krónikás. És meleg. Köszönöm szépen a figyelmet. Most összeszedem magam és keresek valami munkát. A trolloknak is köszönettel tartozom, hogy annyi éven át próbáltak jó útra téríteni és köszönöm az olykor gyakori ám mára igencsak megkopott segítő szavakat, tanácsokat. Egyszer majd üljünk le sörözni. De sodika és a többi kvázi nicknév most eltűnik az internetről. Soha többet nem írok ide Zsidók vagytok. Na meló, csá. (csak a hitelesség kedvéért)
Mivel most érett meg bennem valami, ezért először itt szeretnék bűnbánatot gyakorolni, hogy ne érhessen több vád, gyanú. Szeretnék nyilvánosan elnézést kérni Pál Marci barátomtól amiért - szándékaim ellenére - félrevezettem és megkárosítottam, illetve azért, mert az elmúlt évben nem kerestem alkalmat, hogy elmondjam neki ezt a bocsánatkérést. Az anyagi kárt belátható időn belül nem tudom megtéríteni neki, és természetesen elfogadom, ha többet nem akar szóba állni velem, de nem bírom tovább magamban tartani és nem bírok tükörbe nézni. Második, hogy szeretnék elnézést kérni a Koppány-csoporttól amiért lejárattam őket - akaratom ellenére is - és miattam trollok támadásának voltak kitéve. Trollok: igen, én írtam a masztipartis hozzászólást, igen akkor jó ötletnek tűnt, de elég nehéz gyerekkorom volt és még ma sem tudom igazán, hogy mi a helyes és helytelen. Másnak talán stabilabb értékrendje van. Belátom, hogy édesanyám és édesapám csak nekem akart jót és még akar most is. Sokszor voltam igazságtalan velük. Hogy ezeket a hibákat ki tudom-e valaha javítani azt nem tudom. Tehát a lényeg. Kiss Endre Farkas vagyok, magyar állampolgár, hazafi. Barát, néha ellenfél. Társ, partner, szeretnék erkölcsös kereszénnyé válni. Férfi vagyok, krónikás. És meleg. Köszönöm szépen a figyelmet. Most összeszedem magam és keresek valami munkát. A trolloknak is köszönettel tartozom, hogy annyi éven át próbáltak jó útra téríteni és köszönöm az olykor gyakori ám mára igencsak megkopott segítő szavakat, tanácsokat. Egyszer majd üljünk le sörözni. De sodika és a többi kvázi nicknév most eltűnik az internetről. Soha többet nem írok ide Zsidók vagytok. Na meló, csá. (csak a hitelesség kedvéért)
May 27, 2020 22:16:45
Tycoon
(
x2)
May 27, 2020 22:29:05
x2)
Tegnapi streamre visszagondolva,talán jobb is ha nem streamel ez a púpos geci,legalább nem baszom földhöz magam 10x
Bankár Hansi
May 27, 2020 22:29:54
May 27, 2020 22:29:54
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2020 22:40:44
x47)
Százezredik tyeknyikai ok, 3km kábelezés és hónapok rejszolása után, megint van valami gond, ami miatt nincs stream. Ebből mi nézők annyit látunk, hogy ugyanott tart, mint 1 éve, de még mindig gereblyézi a fingot. Tuti Ogre nem engedi neki :D
Zsénó
(
x22)
May 27, 2020 22:41:30
x22)
narancssargaval van:
Az nem jelent semmit, Zsery listájában mindenki narancssárgával van, például broni is:

Zsénó
(
x22)
May 27, 2020 22:43:33
x22)
Persze végülis mint tudjuk, a fórumon mindenki sodika, úgyhogy jogos a narancssárga név mindenkinek.
Tycoon
(
x2)
May 27, 2020 22:47:30
x2)
Jövő héten megoldja!
Hahó!
Hahó!
Hahó!
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 27, 2020 23:06:14
x2)
narancssargaval van:
Egyelőre érdemes alul a forráslinkre kattintva meggyőződni róla, hogy tényleg narancs-e. Az adatbázisban el van tárolva, szóval lehet majd rá külön szűrni (trolloknál kék nickre is), csak még nincs megcsinálva.
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 27, 2020 23:07:03
x3)
Borbely Kati nem a "kormanyzo ur" rokona?
Sodi meg a "kormanyzo ur" egymas faszat szopjak mindig a facebookon.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Sodi meg a "kormanyzo ur" egymas faszat szopjak mindig a facebookon.
-
May 27, 2020 23:17:13
narancssargaval van:
Mivel most érett meg bennem valami, ezért először itt szeretnék bűnbánatot gyakorolni, hogy ne érhessen több vád, gyanú.
Mivel most érett meg bennem valami, ezért először itt szeretnék bűnbánatot gyakorolni, hogy ne érhessen több vád, gyanú.
megnéztem az itteni kommentkeresővel és nem sárga nickes
May 27, 2020 23:17:13
Bejlin
(
x8)
May 27, 2020 23:19:13
x8)
Bejlin! A Forever Alonehoz még milyen nickkek párosultak yt-n? Illetve kiknél szopott fel? NSZKSZ!
Phantom, Dark lord a legismertebb nickjei amik eszembe jutnak hirtelen, de rengeteg kamu csatornája van. Előszeretettel veszi fel mások nevét és úgy próbál youtuberek bizalmába férkőzni. Az ismertebb trollok nevében is előszeretettel gerjeszti a feszkót. Trash vonulaton meg nem tudok olyanról akinél ne próbálkozott volna meg nyalni. Amikor a youtubeos trollokkal szemben akart keménykedni az első pizza után behúzta fülét-farkát. :D Azóta észrevehetően nagyon odafigyel nehogy felismerhető legyen a stílusa, de ez nem mindig jön össze neki. Sajnos ő valóban a Trash csoportal kötött kooperáció lévén szabadult ide, és valamelyest sikerrel is járt, mert feszültséget tudott szítani a tanszék és a trash csoport között.
Sodipatkány
(
x1)
May 28, 2020 00:03:07
x1)
Újszász – German occupation
Gyöngyi: Herr Beersack please tell me what you did to my shithead son today
Herr Beersack: haha Frau Wolf you are such a wicked old bitch, ok but keep sucking on my cock while I tell you:
I met him in the restroom he was in one of the cabins me and my employees filled a bucket full with piss and then we threw it on him hahaha it was so funny he screamed like a bitch , he stormed out of the cabin and I grabbed him and threw him on he ground, then I stomped on his shocked face and I swear he instantly cried and begged me to stop hurting him, I pulled out my cock and said maybe if you kiss my dick
Gyöngyi: and did he do it?
Herr Beersack: of course, the little wimp is so afraid of me he even sucked it a little, but then I had to twist his arm behind his back because he stopped and I was near an orgasm , I broke his arm but he learned the lesson and so he gave me a good head and I came all over his face , some dropped on the floor and I made him lick it all up.
Gyöngyi: You are such a strong man, Herr Beersack. I love how you treat him.
… oh I hear him
Fifi I am up here, come to your mother!
sodi: oh no Why is he here? mom! He is my evil German boss!
Gyöngyi: Shut the fuck up idiot *grabs him by his broken arm*
get down here and show Beersack gruppenführer some respect or he will break your other arm too
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Gyöngyi: Herr Beersack please tell me what you did to my shithead son today
Herr Beersack: haha Frau Wolf you are such a wicked old bitch, ok but keep sucking on my cock while I tell you:
I met him in the restroom he was in one of the cabins me and my employees filled a bucket full with piss and then we threw it on him hahaha it was so funny he screamed like a bitch , he stormed out of the cabin and I grabbed him and threw him on he ground, then I stomped on his shocked face and I swear he instantly cried and begged me to stop hurting him, I pulled out my cock and said maybe if you kiss my dick
Gyöngyi: and did he do it?
Herr Beersack: of course, the little wimp is so afraid of me he even sucked it a little, but then I had to twist his arm behind his back because he stopped and I was near an orgasm , I broke his arm but he learned the lesson and so he gave me a good head and I came all over his face , some dropped on the floor and I made him lick it all up.
Gyöngyi: You are such a strong man, Herr Beersack. I love how you treat him.
… oh I hear him
Fifi I am up here, come to your mother!
sodi: oh no Why is he here? mom! He is my evil German boss!
Gyöngyi: Shut the fuck up idiot *grabs him by his broken arm*
get down here and show Beersack gruppenführer some respect or he will break your other arm too
Magyarország rémálma
(
x7)
May 28, 2020 00:11:23
x7)
Szerintem már akkor vége volt a bulinak, amikor három órán át nem volt képes fellépni a wifire, aztán a macet amit kapott, egy óráig símogatta, hogy működjön. Szerintem csak azért adtak neki valami feladatot, hogy HÁTHA valami elbaszott autista programozóisten, és nehogy véletlenül ez ne derüljön ki. De amikor látták, hogy nem így van, szerintem megmondták neki, hogy holnap ne gyere.
A 2015-ös decemberi műsor fenomenális! 4000. oldal környékén fellelhető, ha esetleg a hozzám hasonló zöldfülüek visszaolvasnák. Snecit behívták próbamunkára, de egy nap alatt világossá vált, hogy képtelen érdemben bármit letenni az asztalra, ezért rögtön le is lécelt. Istenem, bárcsak láthattam volna egyenes adásban a kínos szerencsétlenkedését.
-
May 28, 2020 00:33:34
Ha 2013-ban Sodi a trollokra hallgatott volna, akkor nem élne s társadalom peremén lecsövesedve, fitying nèlkül, ismerősök nélkül, alkoholizmussal és mentális betegségekkel küszködve egy mosókonyhában bujkálva, mint egy csatornapatkány.
Ilyen tanácsokért mások klinikai pszichológusoknak, meg personal coachoknak fizetnek milliókat, te életképtelen fasz, te meg leúzod a budin, vagy autista módon megerőszakolod még a legjobb tanácsot is.
Ilyen tanácsokért mások klinikai pszichológusoknak, meg personal coachoknak fizetnek milliókat, te életképtelen fasz, te meg leúzod a budin, vagy autista módon megerőszakolod még a legjobb tanácsot is.
May 28, 2020 00:33:34
Sodipatkány
(
x1)
May 28, 2020 00:47:29
x1)
Ha 2013-ban Sodi a trollokra hallgatott volna, akkor nem élne s társadalom peremén lecsövesedve, fitying nèlkül, ismerősök nélkül, alkoholizmussal és mentális betegségekkel küszködve egy mosókonyhában bujkálva, mint egy csatornapatkány.
Még jobban járt volna ha bohóckodás és állandó pitonnyúzás helyett normális elvégez egy egyetemi szakot.
Galla Miklós (részegen)
May 28, 2020 01:38:34
Szóba baszó szóbaszó a baszó!
May 28, 2020 01:38:34
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™