🕎Endigame🕎
Ez nagyjaból már feltérképezett terület.
Elsőéves tárgyaknál sehol nem jutott tovább
Talán az első féléveseknél sem. A közhiedelemmel ellentétben akkor nem volt olyan könnyű egy etyetemet elvégezni, bejutni volt könnyű, mert járt az emberekért a fejkvóta. Az volt a rendszer lényege, hogy minél több embert minél tovább ott tartsanak, akik - miután kifogynak az államilag finanszírozott félévekből - saját zsebből nyomják tovább a soha véget nem érő tanulmányaikat. Ez volt a kreditrendszer lényege is, hogy tök mindegy hogy mikor csinálod a tantárgyaidat. Ezért járt Sneci ennyi egyetemre, mert az egyszerű felvételit átvitte ugyan, de a kemény vizsgákat már nem.
Es tenyleg baszki!
Ó,ki ez a sármos kaszanova koboldom mellett?
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Ez így biztos nem igaz, bár könnyen lehet, hogy maradtak elvégzetlen elsőéves tárgyai.
Egy időben nagyon mondogatta, hogy egy tanár szakos szigorlatot lerakott (pepszi?) , szóval valami előrehaladása volt. Persze az is igaz, hogy nemcsak a diplomától, hanem az abszolutóriumtól is fényévekre volt még.
Kétlem hogy egy komplex pedagógia pszichológia szigorlatot le tett volna :D
A gyerekek már akkor is érdekelték...
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Megnéztem. Lényegében az én kamerám kihajtható kijelzővel.
Nem kell.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
SoDi, küldenél egy képet a neptunodból? Ahol látszanak a félévek, és a teljesített kreditek száma?
Csak hogy eloszlasd a kétségeket...
2 napig csicskultam.
Még jó, hogy ehhez is ennyire értesz. Én megvenném, sokkal profibb vlogok születhetnek vele, szerintem foschná!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
AKKOR MEGNYITHATNÁD VÉGRE A GÁÁÁÁÁÁZT!
hát azért hetyetye
Nem. Már megint gecibuta vagy, de így legalább már látom, hogy miért vagy ennyire igénytelen kamerák terén. Te vagy az a hentes, aki 800 forintos tescos kést használ és még megélezni sem tudja.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ismerve az autista gnóm valóságérzékelését, ez a párbeszéd nagyjából a következőképpen folyhatott le:
- Ogre bácsi, hetyetye kérem szépen, öööh, gigabites net?
- Még mindig itt vagy? Mikor takarodsz már el a lakásomból? Hányszor kell még kérni?
- *magában* Ezek szerint még gondolkodik...
Mire jó a nem kihajtható kijelzős kamera? Vlogolásra tuti hogy nem.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Mi ez, bazmeg, a Schindler listája???
hát azért hetyetye
Sodika még soha nem vett meg olyan terméket, amit a trollok ajánlottak neki (kivéve a hűtő, azt el kell ismernem, de akkor kétségbe volt esve).
Sőt, mivel jobbnak, okosabbnak képzeli magát mindenkinel, ezért egyáltalán nem szokott hallgatni a tanácsokra, kivéve akkor, ha a probléma létét már önmagától felismerte, és ide csak azért hányja a gondolatait, hogy megoldást kapjon rá, például programozási problémák.
Olyan dacos, hogy egészen komolyan tartja magát az - egyelőre nem megerősített- elmélet, miszerint az pont az ellenkezőjét kell javasolni neki, mint amit el akarunk érni, akkor nagyobb eséllyel csinálja meg.
Szerintem teljesen feleslegesek ezek a körök, nem fog fényképezőt meg hasonlót venni, viszont imád fürdeni a dicsőségben, hogy ő most spórol.
Inkább kérdezzük arról, hogy most épp mi a határideje a kiköltözésre (mert van ilyen, erre mérget veszek, csak nem fogja betartani, ahogy az eddigieket se tartotta be), milyen munkát végez napi 2 órában a cégnél, vagy hogy hogyan döntött Márk a twitch kutyaól kapcsán.
Az ogre nem feltétlenül nem akarja a gigabites netet. Kvázi igen, gyakorlatilag nem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kisboros listája.
Szerintem tájékoztassátok facebookon a fóliasapkás ogrét, hogy Endre be akarja kötni az 5G-t a lakásba.
Hirdető troll már intézkedett. Volt hogy lájv közben telefonáltak az érdeklődők.
egy rózsaszín háromszög listája a sárga csillagokról. Értem:-)
hát azért hetyetye
Minden megvan, ami kell.
Nincs ezzel gond.
Lesz gigabites net? Hol a gigabites net, te kvázi hajléktalan pedofil?
mi van 2 órás, mivel baszod el az időt 6ig? xD
Addig az ogre gondolkodik, kockás füzetbe számol, és utánajár az elérhető lehetőségeknek.
Ja nem, üvölte elküldött a kurva anyádba, te pedig kitaláltad, hogy akkor majd hétvégén hozod szóba újra. Nyelvtanilag végülis így is igaz, amit írtál...
Szamitasaid szerint a mekkora szikrat vet majd a pupod a flaszteren, amikor kihajit az ogre?
Ne játszd itt a laza faszt meghalsz legbelül, hogy nem szórhatod a lóvét kacatokra. Hol a szuperbé meg a medencés iroda? Lemondtál róla vagy mi?
8 órázós szürkeegér lett asodi bizony :((((
Csak nehogy a rendőrség megkeressen egy Wolf Klug nevű, 5G-konteóhívő, közelben lakó elmebeteget azzal a gyanúval, hogy köze lehet a bázisállomás elbaszódásához.
🕎Endigame🕎
Egy lépésből fogsz mattot kapni, ahogy a cégnél is:
- Gigabites internetet ha lehetne, kegyelmes uram...
- Úgyis nemsokára költözöl, arra a kis időre már minek?
Ma reggel direkt ő hozta szóba a kérdést.
Mikor kell kiköltöznöd kobold? Mikor mondott fel utoljára szóban neked?
úgy hozta szóba, hogy megérne-e neked 1000 eurót ha beköttetné?
Valóság: - Ne is álmodj gigabites netről!
Sodika: - Nahát, szóba hozta a témát, jók az esélyeim!
faszmutogatós videókra tökéletes lenne neki. a tiktok tele van nyunyókákkal.
erről jut eszembe!
emlékeztek még, hogy amikor kakás rosza szentkoronáért akart budai dunára néző lakást venni, és sneci itt örvendezett, hogy az egyik lakástulaj "nem zárta ki egyértelműen, hogy elfogad vételárként szentkoronát"? ekkora kretént bazmeg, ez tényleg azt gondolta, hogy valaki elfogad játékpénzt 20 millió forint helyett.
Vagy úgy, hogy Endre, fel ne hozd mégegyszer a gigabites netet, mert szó sem lehet róla, dögölj meg!
🕎Endigame🕎
"Endre, felakasztottad már a gigavalamilyen kábeledre magadat? Nem még? De kár."
A teljes bevételét + a fel nem használt hiteleit
Majd elutalja az árukat újszászra, mint becsületesZoli és a dőrppe!
hát azért hetyetye
Nem kell.
Mostmár biztos hogy valami óriási bajban van.
Mi a faszom az hogy nem kell?
Proli vagy?
Ja, persze. Megmondtuk anno, hogy vegyél egy normális DSLR gépet, te vettél helyette drágán egy újabb szar fütyikamerát. Megmondtuk, hogy vegyél egy olcsóbb stúdiókamerát, te helyette megvetted a brióst, ami szarabb, mint a tíz évvel ezelőtti webkamerák.
Most megmondjuk, hogy vegyél állványt, mert szar, billegő asztalodon nem lehet használni a mikrofont. Azt is mondjuk, hogy vegyél folyadékhűtést a gépedhez, mert hangosabb, mint egy felszállni készülő repülőgép.
Nyilván te szarni fogsz rá, aztán csodálkozol, hogy fos a streamed. Púp, ismered azt a mondást, hogy szarból nem lehet várat építeni? Ha olcsójános leszel, és mégis ezzel próbálkozol, borítékolható a kudarcocska. Vagy hagyd a picsába az egész streamet, vagy fektess be minőségi eszközökbe. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Azt azért megnézném. Mondjuk lehet, hogy jó pénzért beszerelik neki, de ha egyszer is hozzányúl, annak annyi. Viszont lehet hogy végre valóra válik az Ogre álma és okoz egy jó kis elektromos tüzet.
Felejtsétek már el a streamet meg a flokkot, most már guccsi influencer a Sodi. Tiktokod van? Instagram?
A röhej, hogy az ő fejében nem olcsójános, hisz mennyi milliót elköltött a streamre. Persze van olyan streamer, aki többet költött nála - okoskodik az autista kobold - de a kezdéshez pont megfelelő "középkategóriás" eszközöket vett.
Semmi nem érdekli azon kívül, hogy mennyi pénz ment el rá. Se az, hogy pontosan mit kell venni, se az, hogy hogyan kellene használni. Az ő fejében, ha elköltött X pénzt, akkor már mindent megtett, a sikernek jönnie kell magától.
Amikor néha sikerül bejuttatni a gondolatot az agyába, hogy szart vett, akkor elhessegeti azzal, hogy "ha szar lenne, nem kerülne ennyibe".
Sodika, ha még mindig olvasod: Ha egy hardcore buzibárba drágább a belépés, mint a Vapali Spa-ba, akkor másnap is azt magyaráznád fájó seggel, hogy "ha nem lenne jó a buli, akkor nem lenne ilyen drága a belépő"?
SoDi, küldenél egy képet a neptunodból? Ahol látszanak a félévek, és a teljesített kreditek száma?
2 napig csicskultam.
Nem sajnálom semmire, csak mostantól igyekszem mindent nagyon átgondolni. A sok megvásárolt PS4 játékot leszámítva, amik nagy részét soha nem indítottam el, túl nagy hülyeséget így se csináltam.
Karakk kérdéses, az még mindig lehet akár siker is.
Az utazós vlog pedig tavaly év végén hülyeségnek tűnt, idén, a korona tükrében már nem annyira. Pont az utolsó évben lett egy picit kihasználva a vírus előtti, utazós világ, ami ki tudja, mikor tér vissza.
Senkit nem érdekel, hogy mennyit költesz rá, költhetsz rá 2 forintot, vagy 2 millió dollárt. Az egyetlen ami lényeges, hogy visszahozza-e a ráköltött összeget? Eddig hogy állsz? Mennyi mínuszban vagy? Jövő héten már fogja foshni?
Még visszahozhatja.
Volt tt egy kédrés a neptunnal kapcsolatban... Gyáva vagy Púpos?
Si vis pacem, para bellum
A jó kurva anyádat, édes fiam, megint hazudsz, mert szarba se nézel, nem embernek hanem tárgynak tartasz, de rám akkor is sajnálod a pénzt, te istenátka!
Megpróbálom más szavakkal. Nem elég elkölteni a pénzt. Azt rosszul is el lehet költeni, olyan eszközökre, amik vagy nem megfelelőek számodra, vagy eleve rosszak.
Veled ez történt. Sok pénzt elköltöttél olyan kamerákra, mikrofonokra amiket vagy nem tudsz használni, vagy feleslegesek(hány SD kártyát vettél eddig összesen?), vagy eleve rosszak voltak, mint a briód az asztali géped vagy a csiptetős mikrofonod.
Most félkövérrel, hátha megérted: Hiába költöd el a pénzt, ha nem a megfelelő terméket veszed meg, akkor elköltesz sok pénzt, és a végén mégse lesz semmid ami hasznos
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 28, 2020 06:52:37
x2)
Óheló!
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki
Szűrés minimum kommentszám alapján: sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki&min_comments=1000 (default: 100)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki
Szűrés minimum kommentszám alapján: sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=bárki&min_comments=1000 (default: 100)
xray
(
x21)
May 28, 2020 07:15:40
x21)
ügyes vagy, zsery, grat! mindezt autodidaktaként és nem 4 etyetem után.
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 28, 2020 07:48:37
x3)
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 28, 2020 08:12:50
x3)
Le Haine kommentje:
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
-
May 28, 2020 08:23:00
van egy nyugger arc a szomszédságomban, kb 65 éves és pont úgy néz ki mint sneci ebben a sapkában. az is bolond mint púpos, de van köztük egy különbség: a nyugger szomszéd sokkal jobb fizikai állapotban van endre
May 28, 2020 08:23:00
Penzmento
(
x6)
May 28, 2020 08:55:31
x6)
Le Haine kommentje:
Sodipatkány
(
x1)
May 28, 2020 09:54:07
x1)
Az jutott eszembe, hogy írni kéne sneckó képviseletében az egyetemeknek, követelni a nyelvvizsga nélküli diplomákat.
Így talán esélyünk lenne pontos információkat szerezni azzal kapcsolatban, hogyan haladt a tanulmányaival ez a több szakra járó zseni.
Így talán esélyünk lenne pontos információkat szerezni azzal kapcsolatban, hogyan haladt a tanulmányaival ez a több szakra járó zseni.
szponzor
May 28, 2020 10:18:56
Az jutott eszembe, hogy írni kéne sneckó képviseletében az egyetemeknek, követelni a nyelvvizsga nélküli diplomákat.
May 28, 2020 10:18:56
-
May 28, 2020 10:29:34
Talán az első féléveseknél sem. A közhiedelemmel ellentétben akkor nem volt olyan könnyű egy etyetemet elvégezni, bejutni volt könnyű, mert járt az emberekért a fejkvóta. Az volt a rendszer lényege, hogy minél több embert minél tovább ott tartsanak, akik - miután kifogynak az államilag finanszírozott félévekből - saját zsebből nyomják tovább a soha véget nem érő tanulmányaikat. Ez volt a kreditrendszer lényege is, hogy tök mindegy hogy mikor csinálod a tantárgyaidat. Ezért járt Sneci ennyi egyetemre, mert az egyszerű felvételit átvitte ugyan, de a kemény vizsgákat már nem.
May 28, 2020 10:29:34
Nulladikos Snecológus
May 28, 2020 10:39:50
Es tenyleg baszki!
May 28, 2020 10:39:50
Ogréban Lakó Buzidémon
May 28, 2020 10:49:01
Le Haine kommentje:
Ó,ki ez a sármos kaszanova koboldom mellett?
May 28, 2020 10:49:01
Sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2020 10:54:40
Ez így biztos nem igaz, bár könnyen lehet, hogy maradtak elvégzetlen elsőéves tárgyai.
Egy időben nagyon mondogatta, hogy egy tanár szakos szigorlatot lerakott (pepszi?) , szóval valami előrehaladása volt. Persze az is igaz, hogy nemcsak a diplomától, hanem az abszolutóriumtól is fényévekre volt még.
May 28, 2020 10:54:40
Kiss Roland
May 28, 2020 10:55:20
Sittes Sanyi csak úgy hívott, hogy csokibajúsz.
May 28, 2020 10:55:20
Csengőfrász
(
x1)
May 28, 2020 10:56:06
x1)
Endre kezdhetne már magával valamit,mert amit sztrím címen leművel a héten az letargia.
Ogreapuval bírkózhatna vagy valami hasonló.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Ogreapuval bírkózhatna vagy valami hasonló.
Koszos pénz
May 28, 2020 11:02:47
May 28, 2020 11:02:47
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 28, 2020 11:10:06
x2)
Sodi, nem is mondtad eddig, a fórumodon lehet konkrét kommentre linkelni így: forum.sodika.org/index.php?pageNo=1352&highlight=139679#comment-139679
(Már implementáltam is új fícsörként a topkomment oldalon, a forráslink így már pontosan az adott kommentre visz)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
(Már implementáltam is új fícsörként a topkomment oldalon, a forráslink így már pontosan az adott kommentre visz)
gémpély
May 28, 2020 11:15:36
May 28, 2020 11:15:36
Sodipatkány
(
x1)
May 28, 2020 11:18:09
x1)
A gyerekek már akkor is érdekelték...
sodika
May 28, 2020 11:26:15
Poop ezt nézd:
Nem kell.
May 28, 2020 11:26:15
xray
(
x21)
May 28, 2020 11:27:22
x21)
Nem kell.
nem elég drága? Nem kell.
Gólya
(
x2)
May 28, 2020 11:27:57
x2)
Nem kell.
Nem kell.
Targo Bank
May 28, 2020 11:33:46
Hitelkihelyezési Részleg
* szomorú *
Nem kell.
Nem kell.
* szomorú *
May 28, 2020 11:33:46
Sodipatkány
(
x1)
May 28, 2020 11:34:26
x1)
Legyél férfi sodi és tisztázd az egyetemi tanulmányaiddal kapcsolatos dolgokat, bizonyítékokkal.
rBali
(
x24)
May 28, 2020 11:35:34
x24)
Nem kell.
Nem kell.
Még jó, hogy ehhez is ennyire értesz. Én megvenném, sokkal profibb vlogok születhetnek vele, szerintem foschná!
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 28, 2020 11:36:11
x6)
Ez az egész azért int óvatosságra, mert párszor már elbasztam az egyensúlyt.
Most egy ideig megpróbálok a meglévő eszközökkel főzni.
Most egy ideig megpróbálok a meglévő eszközökkel főzni.
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2020 11:37:17
x47)
Nem kell.
Nem kell.
Nem. Már megint gecibuta vagy, de így legalább már látom, hogy miért vagy ennyire igénytelen kamerák terén. Te vagy az a hentes, aki 800 forintos tescos kést használ és még megélezni sem tudja.
-
May 28, 2020 11:38:17
Még nem. Hétfőn megkérdezem tőle, hogy 450-et adjak, vagy 500-at, hogy döntött. Egyelőre még gondolkodik.
Ismerve az autista gnóm valóságérzékelését, ez a párbeszéd nagyjából a következőképpen folyhatott le:
- Még mindig itt vagy? Mikor takarodsz már el a lakásomból? Hányszor kell még kérni?
May 28, 2020 11:38:17
700 ezer fütyi
(
x1)
May 28, 2020 11:42:14
x1)
Nem kell.
Nem kell.
xray
(
x21)
May 28, 2020 11:46:50
x21)
May 28, 2020 11:46:50
a flokk halott, ahhoz nem kell kamera. May 28, 2020 11:46:50
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 28, 2020 11:47:16
x6)
Ez jó ötlet, és elvileg meg is tudom csinálni Jövő Héten, addig is a top30:
Troll felkészítő
May 28, 2020 11:47:52
Sodika még soha nem vett meg olyan terméket, amit a trollok ajánlottak neki (kivéve a hűtő, azt el kell ismernem, de akkor kétségbe volt esve).
Sőt, mivel jobbnak, okosabbnak képzeli magát mindenkinel, ezért egyáltalán nem szokott hallgatni a tanácsokra, kivéve akkor, ha a probléma létét már önmagától felismerte, és ide csak azért hányja a gondolatait, hogy megoldást kapjon rá, például programozási problémák.
Olyan dacos, hogy egészen komolyan tartja magát az - egyelőre nem megerősített- elmélet, miszerint az pont az ellenkezőjét kell javasolni neki, mint amit el akarunk érni, akkor nagyobb eséllyel csinálja meg.
Szerintem teljesen feleslegesek ezek a körök, nem fog fényképezőt meg hasonlót venni, viszont imád fürdeni a dicsőségben, hogy ő most spórol.
Inkább kérdezzük arról, hogy most épp mi a határideje a kiköltözésre (mert van ilyen, erre mérget veszek, csak nem fogja betartani, ahogy az eddigieket se tartotta be), milyen munkát végez napi 2 órában a cégnél, vagy hogy hogyan döntött Márk a twitch kutyaól kapcsán.
May 28, 2020 11:47:52
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 28, 2020 11:52:28
x6)
Álommeló pedósodinak!!!
Rendszeres járőrözés és ruházatátvizsgálás az alsósok öltözőjében!!!
index.hu/belfold/2020/05/28/kormany_iskolaorseget_hoz_letre/
hát azért hetyetye
Rendszeres járőrözés és ruházatátvizsgálás az alsósok öltözőjében!!!
index.hu/belfold/2020/05/28/kormany_iskolaorseget_hoz_letre/
Hahó
(
x136)
May 28, 2020 11:55:18
x136)
Az ogre nem feltétlenül nem akarja a gigabites netet. Kvázi igen, gyakorlatilag nem.
Nulladikos Snecológus
May 28, 2020 12:03:55
Sneci, mikor kell kikoltoznid az ogretol? Mit csinalsz napi ketto (2!) oraban a cegnel? Hol fogsz Magyarországon sunnyogni, amikor kiveszed a szabid? Melyik fonattal jossz haza? Kimennek fogadasodra es kedelyesen elbeszelgetnenk arrol, hogy miert vagy pedofil szardarab.
May 28, 2020 12:03:55
Ásó27
(
x68)
May 28, 2020 12:12:10
x68)
Vajon amikor sodi "teszteket" néz egy kütyühöz, akkor az igazából azt jelenti, hogy megnézi, hogy mindenhol ez a legdrágább-e?
Mifaaaaaaaaaaaan
Fuvolázó Kobold
May 28, 2020 12:14:44
Endre, a Valve Indexet is viszed majd magaddal Újszászra?
May 28, 2020 12:14:44
Nulladikos Snecológus
May 28, 2020 12:18:16
Figyelni kell majd a német jófogást, mikor hirdeti az ogre a pupos pedofil szarjait berlin germani kornyeken. 2000 euroert atveszem egybe!
May 28, 2020 12:18:16
Ogre. exe
May 28, 2020 12:32:22
Figyelni kell majd a német jófogást, mikor hirdeti az ogre a pupos pedofil szarjait berlin germani kornyeken. 2000 euroert atveszem egybe!
100 euro mein herr, csak vigye innen minél hanarabb! May 28, 2020 12:32:22
Ogre.exe
May 28, 2020 12:33:48
100 euro mein herr, csak vigye innen minél hanarabb!
de alkudhatunk, ha viszi a koboldot is... May 28, 2020 12:33:48
Mikrocsip
May 28, 2020 12:49:15
Endre mesélnél ma mivel foglaltad el magad az irodában? Tesztek? Fejlesztés? Szakmázzunk már egy kicsit.
May 28, 2020 12:49:15
Autismus Maximus
(
x16)
May 28, 2020 13:02:03
x16)
Kisboros listája.
Autismus Maximus
(
x16)
May 28, 2020 13:04:09
x16)
Szerintem tájékoztassátok facebookon a fóliasapkás ogrét, hogy Endre be akarja kötni az 5G-t a lakásba.
Autismus Maximus
(
x16)
May 28, 2020 13:07:50
x16)
Hirdető troll már intézkedett. Volt hogy lájv közben telefonáltak az érdeklődők.
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 28, 2020 13:08:06
x6)
Kisboros listája.
egy rózsaszín háromszög listája a sárga csillagokról. Értem:-)
sodika
May 28, 2020 13:23:21
Az történt tegnap, és ez az O2 weboldalán szerepel is, ha rákerestek a címre, hogy a háznál lévő átjátszóállomás elromlott, ezért az elérhető sávszélesség a távolabbi tornyon keresztül a tizedése esett.
Netflix-et nézni elég volt, stream-elni nem.
A gigebites netet pedig hétvégén fogjuk megbeszélni.
May 28, 2020 13:23:21
sodika
May 28, 2020 13:24:40
Minden megvan, ami kell.
Nincs ezzel gond.
May 28, 2020 13:24:40
-
May 28, 2020 13:25:00
Az történt tegnap, és ez az O2 weboldalán szerepel is, ha rákerestek a címre, hogy a háznál lévő átjátszóállomás elromlott, ezért az elérhető sávszélesség a távolabbi tornyon keresztül a tizedése esett.
Lesz gigabites net? Hol a gigabites net, te kvázi hajléktalan pedofil?
May 28, 2020 13:25:00
-
May 28, 2020 13:25:24
mi van 2 órás, mivel baszod el az időt 6ig? xD
May 28, 2020 13:25:24
-
May 28, 2020 13:26:47
Addig az ogre gondolkodik, kockás füzetbe számol, és utánajár az elérhető lehetőségeknek.
Ja nem, üvölte elküldött a kurva anyádba, te pedig kitaláltad, hogy akkor majd hétvégén hozod szóba újra. Nyelvtanilag végülis így is igaz, amit írtál...
May 28, 2020 13:26:47
Nulladikos Snecológus
May 28, 2020 13:26:57
Minden megvan, ami kell.
Nincs ezzel gond.
Nincs ezzel gond.
Szamitasaid szerint a mekkora szikrat vet majd a pupod a flaszteren, amikor kihajit az ogre?
May 28, 2020 13:26:57
Mikrocsip
May 28, 2020 13:27:10
Minden megvan, ami kell.
Nincs ezzel gond.
Nincs ezzel gond.
Ne játszd itt a laza faszt meghalsz legbelül, hogy nem szórhatod a lóvét kacatokra. Hol a szuperbé meg a medencés iroda? Lemondtál róla vagy mi?
8 órázós szürkeegér lett asodi bizony :((((
May 28, 2020 13:27:10
Penzmento
(
x6)
May 28, 2020 13:27:47
x6)
Csak nehogy a rendőrség megkeressen egy Wolf Klug nevű, 5G-konteóhívő, közelben lakó elmebeteget azzal a gyanúval, hogy köze lehet a bázisállomás elbaszódásához.
-
May 28, 2020 13:28:17
Sodi, béleld ki valamivel a Valve Indexet, hogy ne fázzon a fejed a Blahán. Télen elég huzatos az aluljáró.
May 28, 2020 13:28:17
Hahó
(
x136)
May 28, 2020 13:33:55
x136)
sneci, töltsd le az epic store-ból ingyen a civ 6-t, aztán legyen gémpléj. muhaha, semmit sem értenél belőle.
-
May 28, 2020 13:40:45
Egy lépésből fogsz mattot kapni, ahogy a cégnél is:
- Gigabites internetet ha lehetne, kegyelmes uram...
- Úgyis nemsokára költözöl, arra a kis időre már minek?
May 28, 2020 13:40:45
sodika
May 28, 2020 13:40:46
May 28, 2020 13:40:46
xray
(
x21)
May 28, 2020 13:42:47
x21)
mit kell azon megbeszélni? igen vagy nem és kész. miben mesterkedsz? szerintem már megkérdezted és elhajtott a faszba.Netflix-et nézni elég volt, stream-elni nem.
-
May 28, 2020 13:44:22
Mikor kell kiköltöznöd kobold? Mikor mondott fel utoljára szóban neked?
May 28, 2020 13:44:22
Nulladikos Snecológus
May 28, 2020 13:46:57
SoDI, tizes skalan hanyasra ertekelned a valosagerzekelesedet?
May 28, 2020 13:46:57
Sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2020 13:47:16
A flokk halott, a twitch kimúlt, instagramm soha nem is volt, de sebaj!
Most úgyis a tiktok a menő, ott gyűlnek az influenszerek. Neked való, 10-20 másodperces videókkal kevés a munka.
Most úgyis a tiktok a menő, ott gyűlnek az influenszerek. Neked való, 10-20 másodperces videókkal kevés a munka.
May 28, 2020 13:47:16
Hahó
(
x136)
May 28, 2020 13:53:01
x136)
-
May 28, 2020 14:00:51
SoDI, tizes skalan hanyasra ertekelned a valosagerzekelesedet?
May 28, 2020 14:00:51
Hahó
(
x136)
May 28, 2020 14:01:07
x136)
A flokk halott, a twitch kimúlt, instagramm soha nem is volt, de sebaj!
faszmutogatós videókra tökéletes lenne neki. a tiktok tele van nyunyókákkal.
Hahó
(
x136)
May 28, 2020 14:04:30
x136)
erről jut eszembe!
emlékeztek még, hogy amikor kakás rosza szentkoronáért akart budai dunára néző lakást venni, és sneci itt örvendezett, hogy az egyik lakástulaj "nem zárta ki egyértelműen, hogy elfogad vételárként szentkoronát"? ekkora kretént bazmeg, ez tényleg azt gondolta, hogy valaki elfogad játékpénzt 20 millió forint helyett.
Trash csoportos haver
(
x19)
May 28, 2020 14:11:43
x19)
Endre a bútort amin a tv van már megvetted?
Mert úgy láttam múltkor, hogy eléggé le van lakva általad. Spórolj arra is
Mert úgy láttam múltkor, hogy eléggé le van lakva általad. Spórolj arra is
-
May 28, 2020 14:13:26
Andi: - A kurva anyádat Endre!
Sodika: - Vááá, a nevemen szólított! :3
Sodika: - Vááá, a nevemen szólított! :3
May 28, 2020 14:13:26
Kopasz német
May 28, 2020 14:21:52
Minden nap úgy megdöngetem Andit, lassan felfüggesztést kell cserélni a furgonban xD
May 28, 2020 14:21:52
Penzmento
(
x6)
May 28, 2020 14:23:40
x6)
Vagy úgy, hogy Endre, fel ne hozd mégegyszer a gigabites netet, mert szó sem lehet róla, dögölj meg!
-
May 28, 2020 14:25:28
"Endre, felakasztottad már a gigavalamilyen kábeledre magadat? Nem még? De kár."
May 28, 2020 14:25:28
Bejlin
(
x8)
May 28, 2020 14:26:00
x8)
Ha az Ogre rá is bólint a gigabites netre a púpos hamarosan úgyis hazaszökik Újszászra, akkor Havi 50 eurot fog kibaszni olyan netre amit nem is használ. Tényleg jól átgondolta a spórolást. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 28, 2020 14:32:59
x2)
Kb fél-3/4 éve követem a korcs "munkásságát", és ma villant be, h mégis miért csinálom én ezt? miért jó ez nekem? mit ad az életemhez?
snecinél nyomorultabb lényt még nem láttam (remélem nem is fogok)
Aztán végül bevillant, hogy mégis miért csinálom az egészet, miért röhögök egy lelkileg/testileg nyomorult lényen.
Számomra snecológia alapköve, törvényhozója az Univerzum. a korcsnak akkora pofája van mindig, fölényeskedik, okoskodik pedig biztos vagyok benne h pl itt a fórumon tajgin kívül mindenki értelmesebb nála. Sőt az összes trash videós/influencer is az.
Alap, ha a korcsnak nagy pofája van akkor csak hátra kell dőlni és várni az Univerzumtól a hatalmas eres faszt amit tövig nyom a snecibe. Ebben az a legszebb h mindig megtörténik, minden egyes alkalommal.
Most kíváncsian várom h mit hoz a berlini exodus, valszeg snecológiai tanulmányaim alatt a legnagyobb szopatást fogom látni, a popcorn már bekészítve.
Zsidók vagytok.
Hetyetye
snecinél nyomorultabb lényt még nem láttam (remélem nem is fogok)
Aztán végül bevillant, hogy mégis miért csinálom az egészet, miért röhögök egy lelkileg/testileg nyomorult lényen.
Számomra snecológia alapköve, törvényhozója az Univerzum. a korcsnak akkora pofája van mindig, fölényeskedik, okoskodik pedig biztos vagyok benne h pl itt a fórumon tajgin kívül mindenki értelmesebb nála. Sőt az összes trash videós/influencer is az.
Alap, ha a korcsnak nagy pofája van akkor csak hátra kell dőlni és várni az Univerzumtól a hatalmas eres faszt amit tövig nyom a snecibe. Ebben az a legszebb h mindig megtörténik, minden egyes alkalommal.
Most kíváncsian várom h mit hoz a berlini exodus, valszeg snecológiai tanulmányaim alatt a legnagyobb szopatást fogom látni, a popcorn már bekészítve.
Zsidók vagytok.
Két nap csicskulás
May 28, 2020 14:44:38
Azért mennyit kéne fizetned sodó, hogy 24/7 annyit használhasd az kotorékodat, amennyit akarod?
May 28, 2020 14:44:38
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 28, 2020 14:47:12
x2)
Azért mennyit kéne fizetned sodó, hogy 24/7 annyit használhasd az kotorékodat, amennyit akarod?
A teljes bevételét + a fel nem használt hiteleit
sodrák
May 28, 2020 14:52:40
Púp! Mikor láthatjuk a nagy sikerű spórolós excel táblát?
May 28, 2020 14:52:40
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 28, 2020 14:57:18
x2)
Endre, mik a számításaid? Ha üres berlini lyukat fizetsz ugy hogy ott se vagy. Mikor elmész Gutsche boldogan nyitja ki az otthagyott sörjeidet és party lesz a Wenekinden.
Te meg mehetsz haza Púpszászra.
Ja és a cuccaidat ne keresd, Gutsche kiegészíti a nyugdíját vele
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 28, 2020 15:06:52
x6)
Endre, mik a számításaid? Ha üres berlini lyukat fizetsz ugy hogy ott se vagy. Mikor elmész Gutsche boldogan nyitja ki az otthagyott sörjeidet és party lesz a Wenekinden.
Majd elutalja az árukat újszászra, mint becsületesZoli és a dőrppe!
egyik néző
May 28, 2020 15:09:45
Nem kell.
Mostmár biztos hogy valami óriási bajban van.
Mi a faszom az hogy nem kell?
Proli vagy?
May 28, 2020 15:09:45
xray
(
x21)
May 28, 2020 15:13:38
x21)
May 28, 2020 15:13:38
Ha az Ogre rá is bólint a gigabites netre a púpos hamarosan úgyis hazaszökik Újszászra, akkor Havi 50 eurot fog kibaszni olyan netre amit nem is használ. Tényleg jól átgondolta a spórolást. :D
pont ezért nem engedi a gigabitet. gyagyás már részletesen elmesélte ogre apunak, h púpszászra költözik. ezért ki fogja fizettetni előre 1 évre az előfizetést, vagy nincs gigabit. ez a lehetősége a fatászbikának. May 28, 2020 15:13:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 28, 2020 15:18:05
x37)
Amint Sneci kiteszi a lábát, Herr Gutsche rögtön maga mellé vesz egy másik feketebérlő migrit. Így már KETTEN fogják fizetni a bérleti díjat ugyanazért a koszlott, lelakott csövesodúért. A migri is boldog lesz, mert a 450 Eurójáért egy csomó kütyü is van a szobában, amikkel lehet játszani. Fosni fogja.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 28, 2020 15:19:29
x37)
Endre, ugye tudod, hogy ez pontosan így lesz, ahogy leírtam? Amint kilépsz az ajtón, az ogre rögtön, már másnap keresni fog a helyedre valakit. Te meg fizetsz az "üres" szobáért, te balfasz. Amikor meg visszaköltöznél, akkor hirtelen meg fog emelkedni a bérleti díj, vagy osztoznod kell Abdullal a szobán. Ez a két választási lehetőséged lesz.
trendbeli garázdaság
May 28, 2020 15:33:04
Minden megvan, ami kell.
Nincs ezzel gond.
Nincs ezzel gond.
Ja, persze. Megmondtuk anno, hogy vegyél egy normális DSLR gépet, te vettél helyette drágán egy újabb szar fütyikamerát. Megmondtuk, hogy vegyél egy olcsóbb stúdiókamerát, te helyette megvetted a brióst, ami szarabb, mint a tíz évvel ezelőtti webkamerák.
Most megmondjuk, hogy vegyél állványt, mert szar, billegő asztalodon nem lehet használni a mikrofont. Azt is mondjuk, hogy vegyél folyadékhűtést a gépedhez, mert hangosabb, mint egy felszállni készülő repülőgép.
Nyilván te szarni fogsz rá, aztán csodálkozol, hogy fos a streamed. Púp, ismered azt a mondást, hogy szarból nem lehet várat építeni? Ha olcsójános leszel, és mégis ezzel próbálkozol, borítékolható a kudarcocska. Vagy hagyd a picsába az egész streamet, vagy fektess be minőségi eszközökbe. Ilyen nagyon egyszerű ez!
May 28, 2020 15:33:04
-
May 28, 2020 15:42:26
hogy vegyél folyadékhűtést a gépedhez,
Azt azért megnézném. Mondjuk lehet, hogy jó pénzért beszerelik neki, de ha egyszer is hozzányúl, annak annyi. Viszont lehet hogy végre valóra válik az Ogre álma és okoz egy jó kis elektromos tüzet.
May 28, 2020 15:42:26
gémpély
May 28, 2020 15:42:57
Felejtsétek már el a streamet meg a flokkot, most már guccsi influencer a Sodi. Tiktokod van? Instagram?
May 28, 2020 15:42:57
Ásó27
(
x68)
May 28, 2020 15:44:25
x68)
Sodi gamer birodalom miért nem frissül? Ez nem professzionális!
Mifaaaaaaaaaaaan
PPK snecológia vendégkurz
May 28, 2020 15:46:10
A röhej, hogy az ő fejében nem olcsójános, hisz mennyi milliót elköltött a streamre. Persze van olyan streamer, aki többet költött nála - okoskodik az autista kobold - de a kezdéshez pont megfelelő "középkategóriás" eszközöket vett.
Semmi nem érdekli azon kívül, hogy mennyi pénz ment el rá. Se az, hogy pontosan mit kell venni, se az, hogy hogyan kellene használni. Az ő fejében, ha elköltött X pénzt, akkor már mindent megtett, a sikernek jönnie kell magától.
Amikor néha sikerül bejuttatni a gondolatot az agyába, hogy szart vett, akkor elhessegeti azzal, hogy "ha szar lenne, nem kerülne ennyibe".
Sodika, ha még mindig olvasod: Ha egy hardcore buzibárba drágább a belépés, mint a Vapali Spa-ba, akkor másnap is azt magyaráznád fájó seggel, hogy "ha nem lenne jó a buli, akkor nem lenne ilyen drága a belépő"?
May 28, 2020 15:46:10
balek
(
x10)
May 28, 2020 15:47:47
x10)
Sodi, a csúf malacszemeid alatti szarkalábakon már a botox sem segítene, amiről 5 éve álmodoztál, de hajbeültetésen nem gondolkozol?
Jóformán összeér már a kopasz folt a fejbúbodon és a homlokodnál. 2 év múlva teljesen úgy nézel ki mint hókuszpók, bár már most is félelmetes a hasonlóság.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Jóformán összeér már a kopasz folt a fejbúbodon és a homlokodnál. 2 év múlva teljesen úgy nézel ki mint hókuszpók, bár már most is félelmetes a hasonlóság.
balek
(
x10)
May 28, 2020 15:52:44
x10)
Tele van pénzzel a sodi, de minőségi tartalom gyártó eszközre sajnálja a pénzt.
És az sem zavarja, hogy kopaszodó 50-es szarnak néz ki, akit a barátai csak azért nem köpnek le, mert külföldön bujkál magányosan, és soha nem is voltak.
Fizess be egy hajbeültetésre most megengedheted magadnak. Addig kell, amíg felvet a pénz.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
És az sem zavarja, hogy kopaszodó 50-es szarnak néz ki, akit a barátai csak azért nem köpnek le, mert külföldön bujkál magányosan, és soha nem is voltak.
Fizess be egy hajbeültetésre most megengedheted magadnak. Addig kell, amíg felvet a pénz.
sodika
May 28, 2020 15:53:14
Pedig pont ez a lényeg.
Semmiből nem vettem csúcskategóriát (kivéve Android tablet, Mobil, és PC-s VR headset), mindenből szándékosan a középkategóriát céloztam meg. Pont azért, hogy senki ne mondhassa rólam, hogy szórom a pénzt.
Semmiből nem vettem csúcskategóriát (kivéve Android tablet, Mobil, és PC-s VR headset), mindenből szándékosan a középkategóriát céloztam meg. Pont azért, hogy senki ne mondhassa rólam, hogy szórom a pénzt.
May 28, 2020 15:53:14
Gólya
(
x2)
May 28, 2020 15:54:06
x2)
Pedig pont ez a lényeg.
sodika
May 28, 2020 15:55:51
Tele van pénzzel a sodi, de minőségi tartalom gyártó eszközre sajnálja a pénzt.
Nem sajnálom semmire, csak mostantól igyekszem mindent nagyon átgondolni. A sok megvásárolt PS4 játékot leszámítva, amik nagy részét soha nem indítottam el, túl nagy hülyeséget így se csináltam.
Karakk kérdéses, az még mindig lehet akár siker is.
Az utazós vlog pedig tavaly év végén hülyeségnek tűnt, idén, a korona tükrében már nem annyira. Pont az utolsó évben lett egy picit kihasználva a vírus előtti, utazós világ, ami ki tudja, mikor tér vissza.
May 28, 2020 15:55:51
-
May 28, 2020 15:56:20
Pedig pont ez a lényeg.
Semmiből nem vettem csúcskategóriát (kivéve Android tablet, Mobil, és PC-s VR headset), mindenből szándékosan a középkategóriát céloztam meg.
Semmiből nem vettem csúcskategóriát (kivéve Android tablet, Mobil, és PC-s VR headset), mindenből szándékosan a középkategóriát céloztam meg.
Senkit nem érdekel, hogy mennyit költesz rá, költhetsz rá 2 forintot, vagy 2 millió dollárt. Az egyetlen ami lényeges, hogy visszahozza-e a ráköltött összeget? Eddig hogy állsz? Mennyi mínuszban vagy? Jövő héten már fogja foshni?
May 28, 2020 15:56:20
sodika
May 28, 2020 15:56:46
Ha 2019-ben tudtam volna, hogy 2020-ban jön a korona, még ennél is több utazós vlog-forgatás lett volna. Csak ennyit mondok :)
May 28, 2020 15:56:46
sodika
May 28, 2020 15:57:12
Az egyetlen ami lényeges, hogy visszahozza-e a ráköltött összeget?
Még visszahozhatja.
May 28, 2020 15:57:12
Ételfutár
May 28, 2020 15:57:27
Végülis csak százmillió forintnak vertél a seggére életedben, ebből ötmillió a szetápra(ami három év alatt sem jutott el a megfelelő működésig) meg még pár millió miskolci cigányok üdültetésére.
De te persze nem költekezel.Peeeersze. Ezeket a hazugságokat azt hiszed hogy be is vesszük vagy saját fogyasztásra szánod?
De te persze nem költekezel.Peeeersze. Ezeket a hazugságokat azt hiszed hogy be is vesszük vagy saját fogyasztásra szánod?
May 28, 2020 15:57:27
gémpély
May 28, 2020 15:57:29
A pc-d maga a középkategória, senki nem vesz játékra amd-t
May 28, 2020 15:57:29
Frei Tamás
(
x1)
May 28, 2020 15:58:11
x1)
Ha 2019-ben tudtam volna, hogy 2020-ban jön a korona, még ennél is több utazós vlog-forgatás lett volna. Csak ennyit mondok :)
Volt tt egy kédrés a neptunnal kapcsolatban... Gyáva vagy Púpos?
Sodianyu
May 28, 2020 15:58:27
Nem sajnálom semmire,
A jó kurva anyádat, édes fiam, megint hazudsz, mert szarba se nézel, nem embernek hanem tárgynak tartasz, de rám akkor is sajnálod a pénzt, te istenátka!
May 28, 2020 15:58:27
PPK, snecológia vendégkur
May 28, 2020 15:59:13
Pedig pont ez a lényeg.
Megpróbálom más szavakkal. Nem elég elkölteni a pénzt. Azt rosszul is el lehet költeni, olyan eszközökre, amik vagy nem megfelelőek számodra, vagy eleve rosszak.
Veled ez történt. Sok pénzt elköltöttél olyan kamerákra, mikrofonokra amiket vagy nem tudsz használni, vagy feleslegesek(hány SD kártyát vettél eddig összesen?), vagy eleve rosszak voltak, mint a briód az asztali géped vagy a csiptetős mikrofonod.
Most félkövérrel, hátha megérted: Hiába költöd el a pénzt, ha nem a megfelelő terméket veszed meg, akkor elköltesz sok pénzt, és a végén mégse lesz semmid ami hasznos
May 28, 2020 15:59:13
70 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az autista görcsös erőlködése hogy imponáljon a trolloknak meg hogy megmutassa mekkora nagy jani is ő meggátolja benne hogy hagyja az egészet a gecibe, hiába ordít róla hogy nem élvezi egyáltalán, nem szeret videójátékokkal játszani. Mondjuk nem is tud, három év géjming után még mindig legalapvetőbb feladatokra képtelen, egy nyolcéves gyerek szintjén áll.