« 6252 6253 6254 6255 6256 6257 6258 6259 6260 6261 »
1734089 komment.

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 16, 2020 00:28:35
Válasz
(0)
Hahó
Ne csinálj már polidilit ebből is.

azért polidili sokkal durvább törléseket élt meg, 10 éves fórumot töröltek a picsába. akkor léptem le örökre.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jun 16, 2020 00:28:35

Szerző: broni Jun 16, 2020 00:29:42
Válasz
(4)
nem szeretem a cenzúrát de nyugodtan töröld baszót, marha idegesítő!
Jun 16, 2020 00:29:42

Szerző: Radírpók Jun 16, 2020 00:32:01
Válasz
(15)
- - -
Ez a komment maga. Pontosabban a szellemisége. Ha te csinálod a mirrort szomorú, ha ezzel "meg akarsz védeni" egy full nem létező "közösséget", mert magad is a tagjának(!?!) érzed saját magad...akkor gondolkodj egy kicsit.

Amit a mirror hozzátesz, az tudományosan szinte felbecsülhetetlen, hogy valaki névtelenül evvel akar magának vagy bárkiknek valamiféle menlevelet, hátszelet, az visszatetsző.

Radírpók nickkel sem az a baj, hogy töröl, vagy mit. Illetve nem az a súlyosabb.
Hanem ez a felveszem a hatalom jogarát, kardját, pallosát, és "igét hirdetek" téma,..
.. néhány intelligens troll már kapisgálja.

Csinálja csendben és tűrve a kritikát, mert a hatalom végtelen ereje ebben rejlik, a bölcsességben, amint a hatalom vitatkozni kezd és fenjéházik, azonnal kisszerűvé, terroristává, korlátlan erejére érdemtelenné válik.

Radírpók kezdetben egy játék volt, egy humort nem nélkülöző mesefigura, aki bizonyos pontokon roppant ritkán kényszerűen "megtestesült" pár vicces fanyar megjegyzéssel figyelmeztetve a kontrollt teljesen elveszítetteket, noha ez teljesen szabad felület az óvó korlátok mindannyiunk érdekében léteznek.

Ez a pók egy másik pók, kapar, magyaráz, vitatkozik, sértődik, erőlködik, védekezik, definiál. Ítél, de ezáltal ítéltet is.

Debazdmeg, tényleg nem értem. Ami megváltozott, az annyi, hogy többet magyarázok, mint régen, de van is rá igény, mert sok az újonc és sok az értetlen. Ja, és a retardnak is elmagyarázom, hogy hol a helye. Vitának van helye, így lesz az én munkám jobb minőségű, és így értik meg a trollok/retardok azt, amit addig nem értettek. Én nem sértődöm meg, nem erőlködöm és nem védekezem. Amit definiálok, az tanszéki evidencia, ha nem értesz vele egyet, ne nálam reklamálj! Ítélek, mert ez a dolgom. Engem is meg lehet ítélni, csak érvekkel, és tényekkel légyszi. A fennhéjázást elismerem, de azt csak retardokkal szemben alkalmazom, mert az még jobban fáj neki, hogy nem elég, hogy ki lett baszva, még le is lett oltva. És nem fogok leállni olyan faszságokon vitatkozni, hogy baszó kell-e vagy nem. Ha össznépi felháborodás lenne a törlés miatt, akkor átgondolnám az értékrendet, de így csak a bolha köhög...
De, ha már felhoztátok bronit, ő lesz a legjobb példa arra, hogy beavassalak titeket a színfalak mögötti történésekre. Gecire idegesít engem broni. De a tanszékhez tartozik. Szóval átgörgetem. Nem törlöm. Nem vergődök, hogy miért ír ide. Nem klikkelek a linkjeire. Egyszerűen elfogadom, hogy a tanszék része, egy bogaras prof. Ennyi. De azt nem fogom hagyni, hogy egy broni-kaliberű idióta ideszokjon, abból van már egy. Szóval ezért (is) repül a baszó, és ezért nem hagyunk teret az újonnan érkezett retardoknak (hacsak nem sneci hozza őket). De én itt tényleg befejeztem, nem dolgom és nem célom, hogy mindenki velem értsen egyet. Akinek nem tetszik, amit csinálok, az szóljon. Ha eléritek a kritikus tömeget, akkor változni fognak a dolgok, abba az irányba, amerre a kritikus tömeg akarja. Addig meg lehet szépen olvasni, kommentelni, és rólam leszállni. NSZKSZ!
Jun 16, 2020 00:32:01

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 00:32:32
Válasz
(-1)
sittessanyi
nekem is volt már vitám radírral, törölt is. de a munkáját ne vonjuk már kétségbe. aki a baszókommenteket hiányolja az guruljon el a trahsvidékre. nszksz. én kifejezetten örülök h nincs baszó, a mecseknádasdi gyökér, bori és tajgi és végre broni se (bár az nem az ő érdeme)

amúgy meg a púpos napokon belül lőtávolon belül lesz, hahó! jön a snecológia újabb aranykorszaka. inkább ennek örüljünk.!

Hogy sodizmussal válaszoljak: nem érted. Nem a baszó komment tartalmáról van szó, hanem az elvről. Ez a fórum azért lett létrehozva, mert a pedofil soderált a blogján. A fórum megcsúfolása az, ha valaki a floodon kívül elkezd törölgetni egy tanszéki akarat, ízlés stb. nevében. Lassan 1 millió komment lesz itt. Nem mindegy, hogy mi a tartalom? Elfér.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jun 16, 2020 00:32:32

Szerző: Radírpók Jun 16, 2020 00:37:21
Válasz
(7)
Hahó
Hogy sodizmussal válaszoljak: nem érted. Nem a baszó komment tartalmáról van szó, hanem az elvről. Ez a fórum azért lett létrehozva, mert a pedofil soderált a blogján. A fórum megcsúfolása az, ha valaki a floodon kívül elkezd törölgetni egy tanszéki akarat, ízlés stb. nevében. Lassan 1 millió komment lesz itt. Nem mindegy, hogy mi a tartalom? Elfér.

Te nem érted. Ez sodi fóruma. Nem a baszóé. Nem a zsákfaluból vergődő retardoké. Nem a trash-csoporté. Sodié. A tartalom róla szól. Nem véletlen, hogy "kettes csatornának" hívják a malackontentet. Szóval NEM, nem mindegy, hogy mi a tartalom. Ez nem a 4chan. Ez nem az index fórum több ezer threaddel. Ez itt _EGY_ fórum, _EGY_ threaddel. És EZ az elv erősebb annál, amiről te beszélsz (félre). A tudományos kutatómunkát megzavaró komment az nem tartalom. Nem fér el.
((Nem én mínuszozlak, hanem a "demokrácia". Tanulj belőle, és ne intézd el annyival, hogy "jóvan a buzipók nem bírja a kritikát".))
Jun 16, 2020 00:37:21

Szerző: powerfap Jun 16, 2020 00:38:23
Válasz
(1)
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/zkwftMX_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium.jpg]

Lebuktál büdös Blogina..
Szépen kitömted nem csak a bendődet, hanem a cégedet is a kamupártok pénzével..

Jó rész a videóban 1ó 13p től.
youtu.be/ymXH4mODDfk
Jun 16, 2020 00:38:23

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 00:40:42
Válasz
(-5)
Jesszusom, ennyire nem vágod? Mi az, hogy baszó egy broni szerű idióta? Az egy régi troll alkotása. Honnan tudná egy újonc, hogy rgl egyik videójában használta ezt a kifejezést? Nem is értené. A baszó egy ugyanolyan troll mint te. Ennyi erővel törölheted a saját kommentjeidet is, mert valakit az is idegesít, sőt már erre is van egy szakkifejezés: radírpók szerű idióta.
Jun 16, 2020 00:40:42

Szerző: Radírpók Jun 16, 2020 00:46:23
Válasz
(5)
Hahó
Jesszusom, ennyire nem vágod? Mi az, hogy baszó egy broni szerű idióta? Az egy régi troll alkotása. Honnan tudná egy újonc, hogy rgl egyik videójában használta ezt a kifejezést? Nem is értené. A baszó egy ugyanolyan troll mint te. Ennyi erővel törölheted a saját kommentjeidet is, mert valakit az is idegesít, sőt már erre is van egy szakkifejezés: radírpók szerű idióta.

Baszó naponta egyszer ír ide.
Baszó soha sem ír értelmes dolgot.
Baszó csak logolja a fórumot.
Baszó csak azért ír ide, hogy tudja, hol tartott.
Baszó direkt zavarja a trollokat.
Baszó nem régi troll, hanem a tanszék ellensége, egy sötétben lurkoló patkány.

Te viszont egy idióta vagy, ha ezt nem látod.
És töröltem már a saját kommentemet is, képzeld!
És most lassan ott tartok, hogy a tiédet is törölni fogom, mert csak vitázol a vita kedvéért, és össze-vissza beszélsz, mert nincs SEMMI tényszerűség vagy mondanivaló mögötte. Inkább írd le, hogy mi a fasz bajod van, és akkor azt meg lehet beszélni. De ennek semmi értyelme...
Jun 16, 2020 00:46:23

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 00:49:15
Válasz
(-5)
Radírpók
Te nem érted. Ez sodi fóruma. Nem a baszóé. Nem a zsákfaluból vergődő retardoké. Nem a trash-csoporté. Sodié. A tartalom róla szól. Nem véletlen, hogy "kettes csatornának" hívják a malackontentet. Szóval NEM, nem mindegy, hogy mi a tartalom. Ez nem a 4chan. Ez nem az index fórum több ezer threaddel. Ez itt _EGY_ fórum, _EGY_ threaddel. És EZ az elv erősebb annál, amiről te beszélsz (félre). A tudományos kutatómunkát megzavaró komment az nem tartalom. Nem fér el.
((Nem én mínuszozlak, hanem a "demokrácia". Tanulj belőle, és ne intézd el annyival, hogy "jóvan a buzipók nem bírja a kritikát".))

Megint óriási tévedésben vagy. A kettes csatorna csak nevében kettes, valójában pont ugyanolyan súlyú. Nem írtál volna ilyen baromságot ha tudnád, hogy sokkal nagyobb tanszéki energiák fordítódtak a kettes csatornára, mint az egyesre, és a régi profok is sokkal többet kockáztattak a malacz trollkodásával. Csak annyit mondok, hogy szolnoki hekker.

Mivel az alapfelvetésed is hibás, ezért elmagyarázom neked. Ez snecológiai fórum. Olvasd el a ki kicsoda a snecológiában szócikket. Aki és ami abban szerepel az mind ide tartozik. Baszó rgl egyik fiktív alakja ezért az is ide tartozik.

Nagyon gáz vagy bazmeg. Nem érdekel ki minuszozik, medvezsidaj és a többiek, akikkel még a ningen vittük tovább, és akikkel az atw-n folytattuk, nem fognak minuszozni.
Jun 16, 2020 00:49:15

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 16, 2020 00:50:19
Válasz
(0)
Hahó
Oké és legközelebb mi lesz, megszavaztatod, hogy törölje a retardfaszút? Talán texnek is modjogot kéne adni.

Remélem nem lesz legközelebb, de miért ne? Meg lehet mutatni, hogy igenis van igény a baszóra, szerintem pók akceptálja a regisztrált snecológusok véleményét és nem törli tovább. Mi ezzel a baj?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 16, 2020 00:50:19

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 16, 2020 00:53:30
Válasz
(3)
Hahó
Megint óriási tévedésben vagy. A kettes csatorna csak nevében kettes, valójában pont ugyanolyan súlyú.

A forum.sodika.org-on ugyanolyan súlyú a csöngőhasú perui malac? Mi van?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 16, 2020 00:53:30

Szerző: - Jun 16, 2020 00:54:50
Válasz
(1)
Énn ís bazó akarók leni pórnó sztárr mikór lez már a fórkatás berlimbe a Sódi móta hógy mehettek a szóbályába lagni már kí fizete elörre. Nökett fógók bazni pészért.
Jun 16, 2020 00:54:50

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 00:56:16
Válasz
(-6)
Radírpók
Baszó naponta egyszer ír ide.
Baszó soha sem ír értelmes dolgot.
Baszó csak logolja a fórumot.
Baszó csak azért ír ide, hogy tudja, hol tartott.
Baszó direkt zavarja a trollokat.
Baszó nem régi troll, hanem a tanszék ellensége, egy sötétben lurkoló patkány.

Te viszont egy idióta vagy, ha ezt nem látod.
És töröltem már a saját kommentemet is, képzeld!
És most lassan ott tartok, hogy a tiédet is törölni fogom, mert csak vitázol a vita kedvéért, és össze-vissza beszélsz, mert nincs SEMMI tényszerűség vagy mondanivaló mögötte. Inkább írd le, hogy mi a fasz bajod van, és akkor azt meg lehet beszélni. De ennek semmi értyelme...

Az a tényszerűség, hogy te akarod eldönteni, hogy mi a vicces és mi nem, mi tartozik a snecológiába és mi nem, ki az idióta és ki nem. Neked csak a flood törlése a dolgod. Nem a tartalom elbírálása.

Nem érdekel ha törölsz, bannolsz. Röhögni fogok rajtad, hogy nem bírod a kritikát, egy béna soderátor vagy, pont mint sneciba saját blogján. Csak ez nem a te blogod. Az volna a legjobb ha elkussolnál, és soha többet nem írnál radírpók néven. Mert amit most előadtál, azzal retard pozícióba helyezted magad. Soderátor retard.
Jun 16, 2020 00:56:16

Szerző: Radírpók Jun 16, 2020 00:56:20
Válasz
(7)
Debazdmeg.... Az, hogy mi a Baszó eredete, az evidencia. De a Baszó néven idespamelő retard az NEM snecológus. Mit nem értesz ezen? Ha egy kéknickes írná poénból, akkor nem lenne vele gond. Én is intervencionista tagozatos vagyok, és régebb óta követem a kettes csatornát, mint a snecológiát, vittem be ütéseket főretardnak, mellékretardnak, és wannabe-trollnak is, szóval ezzel most lukra futottál. Annyit szeretnék csak, hogy ne harapózzanak el a retardok a fórumot, és maradjunk a témánál (amennyire lehet és a körülmények adják). De tényleg NEM ÉRTEM, hogy mivel van gondod. Miért nem azt írod le? Mert az kurva élet, hogy nem Baszó miatt vergődsz itt (legalábbis nagyon remélem), hanem valami szúrja a szemedet. Hát bazdmeg, ÍRD LE!!!
Jun 16, 2020 00:56:20

Szerző: Radírpók Jun 16, 2020 01:00:21
Válasz
(9)
Hahó
Az a tényszerűség, hogy te akarod eldönteni, hogy mi a vicces és mi nem, mi tartozik a snecológiába és mi nem, ki az idióta és ki nem. Neked csak a flood törlése a dolgod. Nem a tartalom elbírálása.

Nem érdekel ha törölsz, bannolsz. Röhögni fogok rajtad, hogy nem bírod a kritikát, egy béna soderátor vagy, pont mint sneciba saját blogján. Csak ez nem a te blogod. Az volna a legjobb ha elkussolnál, és soha többet nem írnál radírpók néven. Mert amit most előadtál, azzal retard pozícióba helyezted magad. Soderátor retard.

Körbe futunk, Dugó!
Már elmagyaráztam, hogy csak akkortól kezdtem retardokat törölni, amikor a trollok elkezdtek zúgolódni, és 90%-nak elege lett. Baszót tanszékvédelmi okokból törlöm. A kritikát bírom, ha van mögötte alap, és képes vagyok önvizsgálatot is tartani. Próbáld ki, és kritizálj értelmesen. De legfőképpen: írd le, hogy mi az IGAZI gondod...
Jun 16, 2020 01:00:21

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 01:01:34
Válasz
(-4)
bolgár jeti
A forum.sodika.org-on ugyanolyan súlyú a csöngőhasú perui malac? Mi van?

Jó reggelt kívánok.
Jun 16, 2020 01:01:34

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 01:05:19
Válasz
(-8)
Bocs de nem fogom elolvasni. Elfáradtam. Nem érted mit írok. Számomra te innentől retard vagy. Elbaszod a fórumot, nem érted az elvet. Baszó nem mandy, zsír a snecológia része.
Jun 16, 2020 01:05:19

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Jun 16, 2020 01:16:11
Válasz
(7)
Minek veszekedtek amikor van közös ellenség is?
Jun 16, 2020 01:16:11

Szerző: - Jun 16, 2020 01:17:19
Válasz
(3)
A papúcsós ís a sneccólókia réze és bazó lesz berlimbe mek hivtákk pórnó szdárnakk!!! Dőrpappa a lek nagyób bazó!!!
Jun 16, 2020 01:17:19

Szerző: - Jun 16, 2020 01:18:57
Válasz
(1)
aniko_titkos_szerelme
Minek veszekedtek amikor van közös ellenség is?

A JUDEAI NEPFRONT!
Jun 16, 2020 01:18:57

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 16, 2020 01:27:16
Válasz
(1)
-
A JUDEAI NEPFRONT!

Nem, nem. A rómiak sodi
Jun 16, 2020 01:27:16

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 16, 2020 01:49:13
Válasz
(16)
Hahó
Bocs de nem fogom elolvasni. Elfáradtam. Nem érted mit írok. Számomra te innentől retard vagy. Elbaszod a fórumot, nem érted az elvet. Baszó nem mandy, zsír a snecológia része.

Iszonyatosan szánalmas, ahogy két felnőtt ember órákon keresztül vitatkozik pamf faszságokon. Nektek soha nem mondta anyátok, hogy okos enged, szamár szenved? A vitatkozással csak Sodi malmára hajtjátok a vizet, aki ma arra verte ki, hogy a trollok marják egymást.
Jun 16, 2020 01:49:13

Szerző: Baszó Jun 16, 2020 02:06:38
Válasz
(5)
Én vagyok a gonosz baszó
Sötétben bujkáló
Retardkodó
Nem vagyok troll
Nem is leszek
Baszásommal kíégetlek
De itt a hős radírpók
Gumibotja radíroz
Retardokat kitörli
A közizlést bevédi
Porks már itt nem tényező
Sodika a fő fasznyelő
Kit törölnek lényegtelen
Megőrzi a történelem
Amit töröl az meg nincs
Nem lehet már az közkincs
Radírozás már unalmas
Semmit hagyni nem izgalmas
Kell neki a hatalom
Beszólok és nemhagyom
Troll fórum ez nem más
Retardok viszontlátás
Ha megszüntök retardkodni
Nem lesz már min szórakozni
De ez nem baj, érthető
Ellenségkép a menő
Hogyha nincs majd teremtünk
Nem probléma ez nekünk
Röhögni már ritkán lehet
Sablonos lett a történet
Baszásaim sora hosszú
Járjon nekem szörnyű bosszú
Nem baszhatok mától keddig
Vagy a jövő héten semeddig
Közben azért itt lurkolok
Mert a baszás perverz dolog
Jun 16, 2020 02:06:38

Szerző: raszberszky Jun 16, 2020 02:30:29
Válasz
(2)
Recskás a kurva anyád. Ne kussba verd a pitont a trollwarrra hanem beszélj mennyit kellett fizetned márkéknak!
Jun 16, 2020 02:30:29

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jun 16, 2020 03:23:44
Válasz
(7)
a volt nåcista sipos testver jol el van deformålodva, mint egy vågås elötti diszno.
Jun 16, 2020 03:23:44

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jun 16, 2020 04:23:24
Válasz
(6)
Örebro
a volt nåcista sipos testver jol el van deformålodva, mint egy vågås elötti diszno.

youtu.be/ulGsi0iBf9Q

Itt úgy néz ki mint egy elbaszott Kovi.Szerintem régen elette előle malac a takarmánykukoricát,azért volt gizda.
Jun 16, 2020 04:23:24

Szerző: Frei Tamás (Snecológus-pontszám: 2660x1) Jun 16, 2020 05:03:09
Válasz
(4)
Hahó

Jézusom... Ennyire értetlen fasznak lenni, hogy lehet? Figyu, ha nem tetszik amit radírpók csinál, akkor el is lehet húzni innen a gecibe, vagy read only módba kapcsolni. Ez a fórum a púpos pedofil pernahajderről szól, nem a tojásból, vagy a zsírbuziról, vagy a rojtosseggűről. Ennyi. Néha műsoroznak amikor a pederaszta púpos pondró kussol, de ennyi. Komolyan ostobább vagy mint a sokéves átlag.
Si vis pacem, para bellum
Jun 16, 2020 05:03:09

Szerző: Frei Tamás (Snecológus-pontszám: 2660x1) Jun 16, 2020 05:07:10
Válasz
(4)
kripli figyelő
youtu.be/ulGsi0iBf9Q

Itt úgy néz ki mint egy elbaszott Kovi.Szerintem régen elette előle malac a takarmánykukoricát,azért volt gizda.

Hű baszki. Elsőre nem ismertem meg. Nem kövi ez, inkább valami nagyon beteg belga pedofil... Remélem észrevettük a sebtiben odabaszott salgópolcot és rajta az újonnan kicsomagolt könyveket, amellyel értelmesebbnek akar tűnni ez a náci fasz. Szánalmas bazdmeg. Amúgy soha életében nem dolgozott a wizznek, de mindegy.
Si vis pacem, para bellum
Jun 16, 2020 05:07:10

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jun 16, 2020 06:01:31
Válasz
(4)
Frei Tamás
Hű baszki. Elsőre nem ismertem meg. Nem kövi ez, inkább valami nagyon beteg belga pedofil... Remélem észrevettük a sebtiben odabaszott salgópolcot és rajta az újonnan kicsomagolt könyveket, amellyel értelmesebbnek akar tűnni ez a náci fasz. Szánalmas bazdmeg. Amúgy soha életében nem dolgozott a wizznek, de mindegy.

a napokban valahol belefutottam egy cikkbe, ahol az anyjåt hozzåk peldånak a legutobbi vålasztåsoknål elrettentö peldakent, mint " kamupårt". nem is tudtam, hogy az anyja is benne volt ezekben.
Jun 16, 2020 06:01:31

Szerző: Uzsorás Banánok Jun 16, 2020 07:14:55
Válasz
(1)
sodi halott.
Jun 16, 2020 07:14:55

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 16, 2020 07:36:17
Válasz
(5)
Mindezt végigolvasva azt hiszem az a legkevesebb, ha ezek után megbaszom Balázs menyasszonyát. Meg Balázst is.

endre, a pedofil narkós kurva anyádat
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jun 16, 2020 07:36:17

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jun 16, 2020 08:09:19
Válasz
(2)
xray
nekem lacika nem hiányzik. akár van flepnije, akár nincs (van :).

Én kurva jókat röhögök a Ritka Vezetéknevek gyűjteményén.
🕎Endigame🕎
Jun 16, 2020 08:09:19

Szerző: A Bukott Jun 16, 2020 08:20:14
Válasz
(-1)
HOL VAGY, GYAGYÁS?
Jun 16, 2020 08:20:14

Szerző: Márky osztrák haverjai Jun 16, 2020 08:32:37
Válasz
(2)
Uzsorás Banánok
sodi halott.

Nem feltétlenül nem.
Jun 16, 2020 08:32:37

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 16, 2020 08:33:42
Válasz
(8)
Endre jó volt a tegnapra beígért just dance stream. Elástak már a barátaid? Hogy a jó kurva anyádat!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Jun 16, 2020 08:33:42

Szerző: Nulladikos Snecológus Jun 16, 2020 09:04:58
Válasz
(0)
Sneci milyen a roadtrip?
Jun 16, 2020 09:04:58

Szerző: sittessanyi Jun 16, 2020 09:07:17
Válasz
(3)
a szilaj fadászpika jelenleg nem írhat a fórumra, sőt ahogy látom nem is streamelhet a jelenlegi tartózkodási helyéről, mert különben kacseszka befenyíti.
Jun 16, 2020 09:07:17

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) Jun 16, 2020 09:08:39
Válasz
(2)
16 órája néma púpfal
2 napig csicskultam.
Jun 16, 2020 09:08:39

Szerző: Rémálom a Szigony utcából Jun 16, 2020 09:11:25
Válasz
(7)
Sneci valóban be lehet fenyítve, hogy semmilyen "kontentot" nem szolgáltathat a miskolci galeri jelenlétében, mivel egyikük sem akar egy pedofillal mutatkozni, nehogy otthon megvetés tárgyát képezzék.
Jun 16, 2020 09:11:25

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 16, 2020 09:16:08
Válasz
(1)
sneci, márkék kocsiját nem törték fel a sok motyódért?
azért ellenőrizd, hátha ..! xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jun 16, 2020 09:16:08

Szerző: Kémműhold Jun 16, 2020 09:21:11
Válasz
(7)
- Milyen tartozás??? Azt haverságból adtad! Ne hozd belém az ideget köcsög!!!
- gyeháty... M m m megájapodtunk...
- MIVAAAN???!!! Eláslak!!?
- b b b bebefektyetyés
- ÚGY VAN! Befektetés! Kockáztattál, nem jött be, ennyi!
- E e esz íty kojjekty!
Jun 16, 2020 09:21:11

Szerző: Polizei Jun 16, 2020 09:28:57
Válasz
(10)
Endre még a közlekedési balesetéből kifolyólag a vendégszeretetünket élvezi. A kihallgatása kissé nehézkes volt, németül alig makog, a tolmács szerint magyarul is kvázi keveset. A kamionost és Márk cigányt hibáztatta mindenért. Követeli vissza a GamerPC-jét, csakhogy az már hologram lett a kamion elején. Tegnap ugyan ki akartuk baszni innét, de lespannolt a fogdatársával, egy Aron nevű 18 éves román fiatalemberrel, aki tiltott prostitucióért van előzetesben. Mostantól Endre látja el a kis köcsög jogi képviseletét.
Jó lenne, ha valaki már jönne érte, mert a fókahangjától az egész örs kikészül.
Ja és egy kérdés: Magyarországon népviselet az elől-hátul gecifoltos mackónadrág?
Jun 16, 2020 09:28:57

Szerző: Nulladikos Snecológus Jun 16, 2020 10:01:08
Válasz
(2)
Kémműhold
- Milyen tartozás??? Azt haverságból adtad! Ne hozd belém az ideget köcsög!!!
- gyeháty... M m m megájapodtunk...
- MIVAAAN???!!! Eláslak!!?
- b b b bebefektyetyés
- ÚGY VAN! Befektetés! Kockáztattál, nem jött be, ennyi!
- E e esz íty kojjekty!

E eszen ity natyon rohogtem
Jun 16, 2020 10:01:08

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jun 16, 2020 10:04:06
Válasz
(0)
Jun 16, 2020 10:04:06

Szerző: - Jun 16, 2020 10:07:11
Válasz
(1)
Schwezoff Dávid
Sodi eltűnt. De szerencsére megtaláltam Bronit!

444.hu/2020/06/15/pelenkak-betetek-tamponok-es-urulek-igy-folyt-a-szennyviz-a-tizezrek-altal-lakott-rackevei-dunaba-a-vasarnapi-zapor-utan

ne csalogasd ide, jól megvagyunk nélküle. nszksz.
Jun 16, 2020 10:07:11

Szerző: Két nap csicskulás Jun 16, 2020 10:08:25
Válasz
(1)
Kéne ide egy hídangolna, mielőtt ez a köcsög beírja, hogy ő már csak egy kávét kér. Tessék szépen kibékülni.
Jun 16, 2020 10:08:25

Szerző: kávé Jun 16, 2020 10:12:51
Válasz
(2)
Két nap csicskulás
Kéne ide egy hídangolna, mielőtt ez a köcsög beírja, hogy ő már csak egy kávét kér. Tessék szépen kibékülni.

Én már csak egy sodit kérek
Jun 16, 2020 10:12:51

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jun 16, 2020 10:13:02
Válasz
(5)
-
ne csalogasd ide, jól megvagyunk nélküle. nszksz.

gurulni lehet dombról lefele!
hát azért hetyetye
Jun 16, 2020 10:13:02

Szerző: - Jun 16, 2020 10:15:51
Válasz
(1)
Schwezoff Dávid
gurulni lehet dombról lefele!

sad, but true
Jun 16, 2020 10:15:51

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jun 16, 2020 10:16:12
Válasz
(1)
kávé
Én már csak egy sodit kérek

kérem a homoszekszuális-pedofil tartalom törlését.
hát azért hetyetye
Jun 16, 2020 10:16:12

Szerző: Winkowitch Jun 16, 2020 10:16:55
Válasz
(-1)
Én bírtam Bronit, főleg mióta egyszer Danzigot linkelt. Azt nem álltam, amikor bebaszott, és telefosta a falat egész éjszaka, reggelig. De tökre hiányzik innen amúgy

Sokkal jobban idegesít az az izmozás, ami Púpszásszal kapcsolatban megy itt. Nagyrészt felnőtt, komoly állásban dolgozó férfiak vannak itt, persze, majd lementek és pedofilra figyelmeztető posztereket fogtok ragasztgatni Újszászon. Azért álljon már meg a menet, ennél ötletesebben is lehet szivatni a púpost.
Jun 16, 2020 10:16:55

Szerző: echelon mérnök Jun 16, 2020 10:18:23
Válasz
(4)
Sherlock Porks Kanadában bevándorlóként, almizsnáért könyörögve.
Sodi alkoholista pedofil lett.
Sipos meg halálra zabálja magát mert a csőd szélén táncol a cége.

Mi ez ha nem a Vonzás Törvénye.

Sodi idén tényleg nyisd magadra a gázt. Persze csak az után, hogy teljesíted az igéreted és az összes ismert trollt megölted!
Jun 16, 2020 10:18:23

Szerző: Uzsorás Banánok Jun 16, 2020 10:20:56
Válasz
(3)
echelon mérnök
Sherlock Porks Kanadában bevándorlóként, almizsnáért könyörögve.
Sodi alkoholista pedofil lett.

Mi ez ha nem a Vonzás Törvénye.

Sodi idén tényleg nyisd magadra a gázt. Persze csak az után, hogy teljesíted az igéreted és az összes ismert trollt megölted!

Micsoda?
Sodi sikeres influencer/vlogger/streamer lett. Most epp egy ausztriai erdo szeli arokban ifluenszalja a foldet maga korul.
Jun 16, 2020 10:20:56

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 10:34:44
Válasz
(3)
echelon mérnök

a 2018-as mérleg szerint 117,5 millió volt a nettó árbevétele, 1,7 millió adózott eredménnyel. attól még lehet most a csőd szélén, de szerintem ő a retardok között a kivétel. és tegyük hozzá, hogy abból csinált pénzt, ami ott hevert árti előtt, csak nem vette észre. a bombahír körül összegyűlt szövegírókat fogta munkára.
Jun 16, 2020 10:34:44

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Jun 16, 2020 10:35:32
Válasz
(2)
Winkowitch
Sokkal jobban idegesít az az izmozás, ami Púpszásszal kapcsolatban megy itt. Nagyrészt felnőtt, komoly állásban dolgozó férfiak vannak itt, persze, majd lementek és pedofilra figyelmeztető posztereket fogtok ragasztgatni Újszászon. Azért álljon már meg a menet, ennél ötletesebben is lehet szivatni a púpost.

Ez már megtörtént korábban is, valami kilakoltatásnál. Ha jól emlékszem tajgiról is plakátoztak a trollok.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Jun 16, 2020 10:35:32

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 16, 2020 10:35:35
Válasz
(0)
Sneci, nincs térerőd a zőccséges merga csomagtartójában??? Kopogj az ülésen, hátha Márk beenged egy kis friss levegőt!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jun 16, 2020 10:35:35

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Jun 16, 2020 10:38:40
Válasz
(5)
Amúgy viccen kívül, jó lenne figyelmeztetni a kisgyermekes szülőket, hogy ki költözik a közelükbe.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Jun 16, 2020 10:38:40

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 10:38:48
Válasz
(4)
nyilvános faszkiverő
Sneci, nincs térerőd a zőccséges merga csomagtartójában??? Kopogj az ülésen, hátha Márk beenged egy kis friss levegőt!

ha nincs a neten, az annyit jelent, hogy költi a pénzt. eteti, itatja a cigókat.
Jun 16, 2020 10:38:48

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) Jun 16, 2020 10:46:14
Válasz
(5)
Akkor nem szokott írni ide,mikor nem működik az autipáncél,és nem érzi jól magát.
Szóval tuti hogy márkék éppen lehúzkodják,ő meg jó csicska módjára fizet,mert lövése sincs hogy tényleg púpszászon köt ki,vagy valahol várja a tanszéki ducato.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Jun 16, 2020 10:46:14

Szerző: ügyesfaszú troll Jun 16, 2020 10:49:55
Válasz
(2)
max5enutálnak
Mindezt végigolvasva azt hiszem az a legkevesebb, ha ezek után megbaszom Balázs menyasszonyát. Meg Balázst is.

Ezen hangosan felröhögtem.

De én azért értek a szép szóból.

Üdv és Taot!
Jun 16, 2020 10:49:55

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jun 16, 2020 10:52:20
Válasz
(4)
Szerintem valamilyen osztrák meló csá ígéretével tartják ott snecit.Szépen leszippantják a hitelkártyákat aztán közlik hogy a meló csá övő héten indul szház szházalék.
Jun 16, 2020 10:52:20

Szerző: Uzsorás Banánok Jun 16, 2020 10:53:07
Válasz
(16)
tett fel kepet!
Jun 16, 2020 10:53:07

Szerző: Kémműhód Jun 16, 2020 10:58:52
Válasz
(14)
- jáj tesó, én úgy ennék még egy ilyen gárnélásat! Te mit kérsz?
- én már nem vagyok éhes, de innék valamit. Megkóstolnám a legdrágább bort. Mit szólsz tesó, jók vagyunk még? Te miért nem eszel? Beteg vagy geci?
- Jómagam eaőő méjlegejtyem a kiagyásaimaty őőő és...
- Mivan??
- tyemély tyerint máj sokkal de sokkal työbbet köjtyöttyem m m m mint amit előzetyes számítyásaim tyerinty...
- Még alig ettünk valamit, a tesó meg nagyon éhes, ha leesik a cukra attól meg ideges lesz! Ne szórakozzál, rendeljél!
- eáőőő (fókahangok) a pénszütyeim fonatkoszáshában... * pofon csattan *
- KELL MÉG??!???!?!
* zacskócsörgés *
- Aaaa aaa akkoj m m m mit is kéjtyek?
Jun 16, 2020 10:58:52

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 16, 2020 11:00:08
Válasz
(10)
Plugin nagyon jól elkavirnyál a zavarosban. Szerintem a kamupártos bizniszből is esett le neki valami, és azon sem lepődnék meg, ha előbb-utóbb beesne neki egy zsírosabb állami megrendelés a szövegíró cégéhez. Tipikusan az elvtelen köcsög "vállalkozó" megtestesítője, aki felfelé nyal, lefelé tapos. Ráadásul egy kenetteljes geci a keresztény manager image-ével.

Marketinges cégnél a 117 misiből 2-őt felmutatni adózott eredménynek ősi magyar szokás. Igen kreatív lehet a könyvelője, maradjunk annyiban.
Jun 16, 2020 11:00:08

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 16, 2020 11:02:05
Válasz
(8)
technikailag csak azért nem vitték a céget veszteségbe, mert közbeszerzésnél sokszor kikötik, hogy az elmúlt X évben nem lehet mínuszos a pályázó cég. Erről ennyit.
Jun 16, 2020 11:02:05

Szerző: D.Dezsö Jun 16, 2020 11:29:41
Válasz
(8)
Nagyszerü flokk’ téma lett volna Sodinak, hogy feldolgozza milyen sokra vitték azóta a magafajta nyemzetyhi’ hösök.

Mondjuk most úgy is itthon lesz a fadászbika egész nyáron simán összerakhatná. Még a régi spancikkal is összelehetne futni.

Lehet még a Fidesztöl is leesne egy jó kis melócsá’ a Pesti Srácok Tv-nél.

2006-os hösök 2020-ban. Kezdésnek indulhatna a sikeres Kanadai migránsal aki menekült státuszban volt kénytelen elhagyni szeretett hazáját. Ezután hü fegyverhordozója következne, aki választási csalással és KKV-k lehúzásával mentette a hazát az elmúlt 10 évben.

A közepére beférne egy-két töltelék, pl. a nemzet Krokkó tanárura aki azóta is az anyja lakásában motyog mániiákusan perekröl ütyfédekröl.

Na és a végére maradna az igazi csattanó. A nemzet krónikása aki egy önleleplezö riportal robban vissza a jobboldali média világâba.

Egy kérlelhetetlen harcos, egy igazi nemzeti hös aki megalkuvást nem türöen mutatott rá a zsidó lobbi cselszövéseire, most dicstelenül, szerényen él Európa meleg-fövárosában és a számüzetés keserü kenyerét nyammogja letört fogcsonkjaival.

Ez az egykor jobb sorsra hivatott, ötletekböl soha ki nem fogyó fiatalember most betanított majomként nyomkodja a kompjúter’ gombjait és sivár szürkeegér életében csak a meleg szaunázás ès az impulzus vásárlás jelent egy kis örömöt.

A vlog végén rámutat, hogy a Magyar társadalom mennyire hálátlan volt vele. Azok után, hogy oroszlánrészt vállalt a népnyúzó Gyurcsány kormány megbuktatásában, gazdasági migrációra kènyszerítették.

A gémeskutak és puszta országa ez ,ami el akarta pusztítani ezt a fiatal tehetséget. Elkeseredettségében sok milliós adóságot halmozott fel és nem volt képes a munkahelyi elvárásoknak megfelelni.

Ez a hálátlan gonosz rendszer üzte öt pedofil weboldalakra és ez a társadalom kényszerítette rá, hogy férfiakra maszturbáljon.

A videó végén pedig kimondja amit már mindenki gondol ... “Szhétyeldt magaty matyarojszág! “
Jun 16, 2020 11:29:41

Szerző: powerfap Jun 16, 2020 11:31:56
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Plugin nagyon jól elkavirnyál a zavarosban. Szerintem a kamupártos bizniszből is esett le neki valami, és azon sem lepődnék meg, ha előbb-utóbb beesne neki egy zsírosabb állami megrendelés a szövegíró cégéhez. Tipikusan az elvtelen köcsög "vállalkozó" megtestesítője, aki felfelé nyal, lefelé tapos. Ráadásul egy kenetteljes geci a keresztény manager image-ével.

Marketinges cégnél a 117 misiből 2-őt felmutatni adózott eredménynek ősi magyar szokás. Igen kreatív lehet a könyvelője, maradjunk annyiban.

1 ó 10 perctől érdemes csak 10 percet megnezni. Akkor részletezik, hogy az ügyvezetője vastagon benne bolt a kamupártok bizniszben. Persze ő erről nem tud semmit..
Jun 16, 2020 11:31:56

Szerző: trendbeli garázdaság Jun 16, 2020 11:32:05
Válasz
(7)
töppedt buzigolyók

+1

Blogina lehet, hogy egy undorító sertés, az meg biztos, hogy ott volt Tricikli megruházásánál, de ettől még a vállalkozását jól belőtte a magyar piacra. Szar minőség, de gyorsan és olcsón. Nem tudom, hogy melyik trollnak van saját cége, de tapasztalataim szerint a külsős munka itthon leginkább drága, szar minőségű és késik. A shaját megoldásom miatt például a negyedik grafikussal és a harmadik IT-vel dolgoztatok. Ezek most kurva jók, persze nem is olcsók. De boldogan fizetek nekik másfélszer annyit, mint az előzőeknek, mert azt kapom, amit kérek és akkorra.

Tényleg a legviccesebb az egészben, hogy az egyetlen retard, aki képes volt pénzre váltani az erőforrásait. Ha a röfi nem lenne egy hiperagresszív, nárcisztikus proli, akkor mostanra már évek óta csinálhatná a lopott grafikát a Fidesz szatelitszervezeteinek, mint a Mi hazánk vagy a CÖF, árulhatná az Orbán-szopó pólóit Tusványoson, és akár lehetne mellette önkormányzati képviselő is valami Orsósnak kevésbé fontos helyen, mondjuk a proli szívéhez közelálló Angyalföldön. Ehelyett egy roncsban csövezik az út mentén magányosan LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL

A recskásról ne is beszéljünk. Ha minden egyetemről kibukik, de tényleg az összes jobbos hőbörgésen ott van, és csak közepes módon megtanult volna kamerázni, akkor most éppen azt olvashattuk volna a sajtóban, hogy Sodi átigazolt a HírTV-től a Prosti Srácokhoz. Egyszerűen hihetetlen érzéke van a retardoknak ahhoz, hogy mindent elbasszanak.
Jun 16, 2020 11:32:05

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 11:35:21
Válasz
(3)
powerfap
1 ó 10 perctől érdemes csak 10 percet megnezni. Akkor részletezik, hogy az ügyvezetője vastagon benne bolt a kamupártok bizniszben. Persze ő erről nem tud semmit..

szerintem lemaradt a link
Jun 16, 2020 11:35:21

Szerző: echelon mérnök Jun 16, 2020 11:38:19
Válasz
(2)
Hahó
a 2018-as mérleg szerint 117,5 millió volt a nettó árbevétele, 1,7 millió adózott eredménnyel.

2 fős cégről van szó amiből egy fő vezető. A cég meg egy külterületi lakcímre van bejegyezve.

(1131 Budapest, Szent László út 101-103. B. lház. V. em. 120.)

A hírek szerint:

"Az átalakulást vezetőségi változások is megerősítik. Vavrek Balázs a korábban betöltetlen kreatívigazgatói pozíciót alakítja ki, majd tölti be, marketingvezetői helyét Ungvári Péter veszi át."

Van egy darab ügyvezető (plugina), kreatívigazgató, marketingvezető. Ez minimum 3 fő lenne, ha nem léptek le közben a játszópajtik.

Szimplán csak szélhámoskodnak és ahogy véget ért a content marketing hype, át is álltak az "e-learningre".

Nagy eredmény egy 9 éves cégtől.
Jun 16, 2020 11:38:19

Szerző: Uzsorás Banánok Jun 16, 2020 11:47:10
Válasz
(2)
szanalmas amatorok mind. sodinak nem cege van hanem birodalma. gay-mer birodalma.
Jun 16, 2020 11:47:10

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 16, 2020 11:53:09
Válasz
(0)
echelon mérnök
2 fős cégről van szó amiből egy fő vezető. A cég meg egy külterületi lakcímre van bejegyezve.

(1131 Budapest, Szent László út 101-103. B. lház. V. em. 120.)

A hírek szerint:

"Az átalakulást vezetőségi változások is megerősítik. Vavrek Balázs a korábban betöltetlen kreatívigazgatói pozíciót alakítja ki, majd tölti be, marketingvezetői helyét Ungvári Péter veszi át."

Van egy darab ügyvezető (plugina), kreatívigazgató, marketingvezető. Ez minimum 3 fő lenne, ha nem léptek le közben a játszópajtik.

Szimplán csak szélhámoskodnak és ahogy véget ért a content marketing hype, át is álltak az "e-learningre".

Nagy eredmény egy 9 éves cégtől.

Rákeresve Ungvári Péter nevére egyből érthető, miért dolgozik vele. Ugyanaz a kenetteljes keresztény-vállalkozó forma, bibliás videókkal. Blogin mióta ilyen vallásos amúgy? Hogy egyeztethető ez össze a náci múltjával?
Jun 16, 2020 11:53:09

Szerző: powerfap Jun 16, 2020 11:56:01
Válasz
(0)
Hahó
powerfap1 ó 10 perctől érdemes csak 10 percet megnezni. Akkor részletezik, hogy az ügyvezetője vastagon benne bolt a kamupártok bizniszben. Persze ő erről nem tud semmit..

szerintem lemaradt a link

Bocsi, fentebb linkelték, de azért beszurom:

youtu.be/ymXH4mODDfk
Jun 16, 2020 11:56:01

Szerző: Nulladikos Snecológus Jun 16, 2020 12:20:30
Válasz
(0)
O, Sherlock Porks, narcisztikus pöcs, latod szakithattal volna egy kis zsét, já várjál, kizart, hogy te valtozz es alkalmazkodj a vilaghoz. Hulye fasz.
Jun 16, 2020 12:20:30

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jun 16, 2020 12:21:39
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Rákeresve Ungvári Péter nevére egyből érthető, miért dolgozik vele. Ugyanaz a kenetteljes keresztény-vállalkozó forma, bibliás videókkal. Blogin mióta ilyen vallásos amúgy? Hogy egyeztethető ez össze a náci múltjával?

A tarhagyár után volt egy blogja, az Apologetika. Ott keménykedett azzal, hogy valamelyik befolyásos föpedofilnál (ések vagy püspök) világi felszopó. Gondolom valahogy fideszes kegyekbe akart kerülni és az ebihal fejéhez ez passzolt a legjobban.
🕎Endigame🕎
Jun 16, 2020 12:21:39

Szerző: D.Dezsö Jun 16, 2020 12:22:17
Válasz
(5)
trendbeli garázdaság

Ha a röfi nem lenne egy hiperagresszív, nárcisztikus proli, akkor mostanra már évek óta csinálhatná a lopott grafikát a Fidesz szatelitszervezeteinek, mint a Mi hazánk vagy a CÖF, árulhatná az Orbán-szopó pólóit Tusványoson, és akár lehetne mellette önkormányzati képviselő is .

Egyáltalán nem szeretnék malacfelszopó lenni de azért kár lenne elvitatni, hogy Porksnak böven több nézett ki mint ‘Mi hazánkos’ turul pólókat árulni.

Anno 2006-9 körül lelkes hülye gyerekként elég sokat mozogtam Jobbikos belsö emberek között. Azt biztosan tudom, hogy a Jobbikban eleinte volt hajlandóság, hogy adnak valami posztot a malacnak.

Súlyosan káder hiányosak voltak ezért minden ismertebb vagy megszólalni képes arcot azonnal beszerveztek. Az akkor már súlyos alkoholista Usztics Mátyás volt talán a legismertebb arcuk.

Porks két dologhoz kurvára értett. Gyorsan tudott egy szektát magaköré szervezni és hirtelen nagyon ismerté tudott vállni.

2006-7 körül jóval többen ismerték mint az egész Jobbik vezérkart együttvéve.

De Vona és belsö köre elég jól átlátott rajta, hogy az elsö alkalommal hátba fogja öket szúrni. Az utána lévö “lufi a jobbik” höbörgése már a sértettségéböl fakadt.

Ha akkor kompromisszubb képesebb és nem egy megalomán nárcisztikus 2010-es választások után már országgyülési képviselö.

Azt sem tartom sci-finek, hogy a Fidesz sokkal elöbb mint a ‘Mi hazánk’ megcsinálja vele a radikális szatelit pártját. Toró csak a kaffogó fogatlan lumpeneket tudja megszólítani, Porks viszont annyiban jobb képességü, hogy betudja hülyíteni a fiatal tinininjákat akikkel aztán nagyon effektíven trollkodnának szét minden ellenzéki rendezvényt.

Jun 16, 2020 12:22:17

Szerző: Ratzinger Jun 16, 2020 12:22:18
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Ugyanaz a kenetteljes keresztény-vállalkozó forma, bibliás videókkal. Blogin mióta ilyen vallásos amúgy? Hogy egyeztethető ez össze a náci múltjával?

Ez valami beugratós kérdés?
Jun 16, 2020 12:22:18

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 12:25:09
Válasz
(1)
powerfap
Bocsi, fentebb linkelték, de azért beszurom:

youtu.be/ymXH4mODDfk

igen, azóta már megtaláltam.

mekkora hazug dumát nyom le blogin, hogy azért passzolta le a seres mária vezette pártnak a cégét, mert ő alkalmatlan az aktatologatásra, céges ügyek intézésére. miközben továbbra is ügyvezető maradt, tehát neki kellett intéznie a céges ügyeket, hiszen azt nem a tulaj intézi.

és most láss csodát, 2020. februárjában ismét tulajdonos lett a cégben, miközben seres rablópártja kikerült a cégből. blogin időközben biztos megtanulta az aktatologatást, tulajdonosként is.

"nagyon hamar kiderült, hogy ami a papírtologatással, adózási ügyekkel kapcsolatos, az nekem nagyon nagy terhet jelent" - miközben 2011-ben alapította a céget és 2017-ig ügyvezető volt. 6 évig bírta a papírtologatást, és most megint bírja.

valaki írjon gulyás marcinak.
Jun 16, 2020 12:25:09

Szerző: töppedt buzigolyók Jun 16, 2020 12:29:04
Válasz
(0)
Ratzinger
Ez valami beugratós kérdés?

Plugin teljesen kimaradt az életembôl, sorry. Annyit tudok róla, hogy egy kenetteljesen beszélô szekrénybuzi, aki Sherlock Porks fô felszopója volt.
Jun 16, 2020 12:29:04

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 12:31:44
Válasz
(3)
D.Dezsö
Egyáltalán nem szeretnék malacfelszopó lenni de azért kár lenne elvitatni, hogy Porksnak böven több nézett ki mint ‘Mi hazánkos’ turul pólókat árulni.

Anno 2006-9 körül lelkes hülye gyerekként elég sokat mozogtam Jobbikos belsö emberek között. Azt biztosan tudom, hogy a Jobbikban eleinte volt hajlandóság, hogy adnak valami posztot a malacnak.

Súlyosan káder hiányosak voltak ezért minden ismertebb vagy megszólalni képes arcot azonnal beszerveztek. Az akkor már súlyos alkoholista Usztics Mátyás volt talán a legismertebb arcuk.

Porks két dologhoz kurvára értett. Gyorsan tudott egy szektát magaköré szervezni és hirtelen nagyon ismerté tudott vállni.

2006-7 körül jóval többen ismerték mint az egész Jobbik vezérkart együttvéve.

De Vona és belsö köre elég jól átlátott rajta, hogy az elsö alkalommal hátba fogja öket szúrni. Az utána lévö “lufi a jobbik” höbörgése már a sértettségéböl fakadt.

Ha akkor kompromisszubb képesebb és nem egy megalomán nárcisztikus 2010-es választások után már országgyülési képviselö.

Azt sem tartom sci-finek, hogy a Fidesz sokkal elöbb mint a ‘Mi hazánk’ megcsinálja vele a radikális szatelit pártját. Toró csak a kaffogó fogatlan lumpeneket tudja megszólítani, Porks viszont annyiban jobb képességü, hogy betudja hülyíteni a fiatal tinininjákat akikkel aztán nagyon effektíven trollkodnának szét minden ellenzéki rendezvényt.

közvetlenül az egyik jobbik alelnöktől ismerem a sztorit. amikor a ferencvárosi 13 érvényes kopogtató cédulás időközi választás volt, tompika jelentkezett a jobbiknál, hogy indítsák őt. vonáék meg mást akartak indítani. ezen tompi besértődött, és elkezdte köpködni és lufizni jobbikot. neki max akkor nézett volna ki valami politikai karrier, ha ekkor támogatta volna a jobbik jelöltjét.
Jun 16, 2020 12:31:44

Szerző: - Jun 16, 2020 12:35:17
Válasz
(5)
Hahó
közvetlenül az egyik jobbik alelnöktől ismerem a sztorit. amikor a ferencvárosi 13 érvényes kopogtató cédulás időközi választás volt, tompika jelentkezett a jobbiknál, hogy indítsák őt. vonáék meg mást akartak indítani. ezen tompi besértődött, és elkezdte köpködni és lufizni jobbikot. neki max akkor nézett volna ki valami politikai karrier, ha ekkor támogatta volna a jobbik jelöltjét.

Világos, sőt, valószínűleg más, kisebb konfliktusok is voltak a háttérben.

2010-ben viszont egy csomóan bejutottak a Jobbik listáról az akkor még 386 fős parlametbe, ez a malacnak is összejöhetett volna, onnan pedig csak rajta múlt volna, hogy kezd-e valamit a lehetőséggel.

Csakhogy a malac nárcisztikus és ostoba, még annyi esze sincs, hogy legalább megjátssza a jó fejt amíg muszáj. Képtelen elviselni, hogy nem ő a közösségének teljhatalmú ura, így hát a jobbikból is idő előtt mennie kellett.
Jun 16, 2020 12:35:17

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 12:35:24
Válasz
(2)
nekem azt mondta a jobbik alelnöke, hogy akkor nem volt szükségük egy bohócra, mivel a jobbik elnöksége annak tartotta a malaczot. árpád-pöttyös zászlós tüntetés és a többi miatt.
Jun 16, 2020 12:35:24

Szerző: Kelly hőse Jun 16, 2020 12:38:36
Válasz
(1)
Le a kalappal a trollok előtt. Végre itt az ideje pluginnal is foglalkozni! Támogatom az új irányt.
Jun 16, 2020 12:38:36

Szerző: - Jun 16, 2020 12:39:14
Válasz
(1)
töppedt buzigolyók
Plugin teljesen kimaradt az életembôl, sorry. Annyit tudok róla, hogy egy kenetteljesen beszélô szekrénybuzi, aki Sherlock Porks fô felszopója volt.

A hivatalos sztori azt hiszem az, hogy masszív alkoholistaként valami torok-daganata volt, és megkísértette a halál, ezután tért meg. Nem tudom, hogy a piát letette-e (vagy hogy valóban alkoholista volt-e egyáltalán, de sokat dicsekedett a blogján azzal, hogy mennyit ivott aznap otthon egyedül).

A valóság meg olyasmi lehet, amit fentebb is pedzettek: felismerte, hogy ez szolgálja a legjobban a céljait.
Jun 16, 2020 12:39:14

Szerző: echelon mérnök Jun 16, 2020 12:42:31
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók

Pár éve már törleszkedik a papokhoz. Már Bombagyár korszakban is papi segítséggel dolgozta fel önmagát. Azokban az időkben még valami lelkisegély szolgálat bizniszt is vitt, hogy imponáljon valami csuhásnak.

2015-2016 környékén lehetett valami nagyobb törés nála, akkoriban huzták bele a kamupárt bizniszbe is. Ha jól ment a cég miért kellett bevállalni? Zsarolták, kapzsi, nem is volt pénz?

Aztán 2018-ban egyik marketinges konfon halál sápadtan, remegő kezekkel járkált, motyogott, alig bírt beszélni, mindenki ledöbbent.

Talán drog problémái vannak vagy mentálisan kezd átlendülni valami gyerekkori (apuka?) trauma okozta sötétségbe.

2019-ben aztán teljesen lecsúszott, kiégett, fingja sincs mi van, az influencerek nem kevés pénzt hoztak el helyette az ügyfelektől.

Közös ügyfelektől már az jött vissza, hogy inkább nem, jó volt régen, de most már inkább más kell, valami "új hang".

Gondolom papi lelkigondozók pontosan tudják, hogy kell kiszipolyozni. És a feje alapján gyötrik is rendesen.
Jun 16, 2020 12:42:31

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 12:46:19
Válasz
(7)
blogint kvázi legyőzte a tanszék, amikor a szily laci bácsi elleni perben be kellett ismerni a bíróságon, hogy ő tényleg náci (aka rasszista) volt.

"Aztán a szélsőségesség bizonyítása végett átadtam a bírónőnek pár kinyomtatott Blogin-blogposztot és netes videókról kiírt idézetet a 2006 és 2009 közötti időszakból, amik egy részét magam gyűjtöttem össze, a nagyobbik felét csodás polgári összefogás keretében egy online szélsőségesek és habókosok munkásságát figyelő netes csoporttól kaptam.

Ezután jött a szívmelengető, dickensi fordulat. Blogin ugyanis arról kezdett beszélni, hogy pillanatig sem tagadja, hogy tényleg szélsőséges volt, az idézeteim mind korrektek, csakhogy ő tudatosan szakított a múltjával, évek óta nem hangoztat ilyesmiket.

Majd ott helyben bejelentette és jegyzőkönyveztette, hogy a büntetőeljárást megszünteti, és eláll az említett büntetőpertől.

Kicst még rugóztunk azon, hogy a posztban szereplő, a "rasszista Batman Robinja" szerkezettel én most lerasszistáztam-e őt – nem, hanem Batmant rasszistáztam, és ezt a bíróság is osztotta –, de ennek nem volt igazi tétje, mert ő maga ismerte el, hogy a munkássága netes híresség korszakában rasszista volt. A tárgyalás innentől gyakorlatilag arról szólt, hogy mennyire és meddig felelős az ember a korábbi, fiatal korában elkövetett nyilvános cselekedeteiért, és megírhatók-e valakiről közismert tények, ha közben egyébként megváltozott az illető véleménye."
Jun 16, 2020 12:46:19

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 12:48:59
Válasz
(0)
echelon mérnök
Pár éve már törleszkedik a papokhoz. Már Bombagyár korszakban is papi segítséggel dolgozta fel önmagát. Azokban az időkben még valami lelkisegély szolgálat bizniszt is vitt, hogy imponáljon valami csuhásnak.

2015-2016 környékén lehetett valami nagyobb törés nála, akkoriban huzták bele a kamupárt bizniszbe is. Ha jól ment a cég miért kellett bevállalni? Zsarolták, kapzsi, nem is volt pénz?

Aztán 2018-ban egyik marketinges konfon halál sápadtan, remegő kezekkel járkált, motyogott, alig bírt beszélni, mindenki ledöbbent.

Talán drog problémái vannak vagy mentálisan kezd átlendülni valami gyerekkori (apuka?) trauma okozta sötétségbe.

2019-ben aztán teljesen lecsúszott, kiégett, fingja sincs mi van, az influencerek nem kevés pénzt hoztak el helyette az ügyfelektől.

Közös ügyfelektől már az jött vissza, hogy inkább nem, jó volt régen, de most már inkább más kell, valami "új hang".

Gondolom papi lelkigondozók pontosan tudják, hogy kell kiszipolyozni. És a feje alapján gyötrik is rendesen.

ja akkor bocs, neked nem a céges adatbázisból vannak infóid, hanem a közvetlen környezetéből.

nem csodálom, hogy új hang kell a nazátor helyett.
Jun 16, 2020 12:48:59

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272146x136) Jun 16, 2020 12:53:10
Válasz
(2)
sneci, segíts bloginnak talpra állni! fátylat arra, hogy nyilvánosan gúnyolódtál az öngyilkossági kísérletén.
Jun 16, 2020 12:53:10

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) Jun 16, 2020 12:55:52
Válasz
(1)
lassan 1 teljes napja néma a púpfal

ugye baj van, Fifi?
2 napig csicskultam.
Jun 16, 2020 12:55:52

Szerző: új facebook státusz Jun 16, 2020 12:58:24
Válasz
(0)
Gólya

ugye baj van, Fifi?

púpos hulla Linz, Austria környékén
Jun 16, 2020 12:58:24

Szerző: - Jun 16, 2020 12:59:51
Válasz
(1)
Gólya

ugye baj van, Fifi?

Amikor Márk szerelmével van, akkor nincs szüksége a kommenthaverokra.

Ha viszont kidobja, újra elkezd facebookozni, majd streamelni.
Jun 16, 2020 12:59:51

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 16, 2020 13:07:03
Válasz
(7)
Márkék borzasztóan megszopatták hazafelé, a kütyük pakolás közben megsérültek, Ogre búcsúzóul ledobta az atomot, hogy kurvaélet, hogy nem engedi vissza, végül az anyja sodrófával várta a macskaólban.

Itt fog kaffogni hamarosan. Nyemértyem. Ogre. Márk. Mindegy. Karak. Kvázi pénz. Anyám. Mindenki más a hibás.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jun 16, 2020 13:07:03

Szerző: D.Dezsö Jun 16, 2020 13:11:57
Válasz
(7)
Azért az vicces, hogy a Malacból azért nem lett politikus mert nem képes még annyi ideig sem be fogni a pofáját ameddig be nem veszik a buliba.

A Gyagyás meg csicskult folyamatosan, ment a mindig kamejázni mint a jó kutya aztán még egy minimálbérre sem volt jó a Barrikádnál :)
Jun 16, 2020 13:11:57

Szerző: Statisztikus Sanyi (Snecológus-pontszám: 4441x2) Jun 16, 2020 13:14:30
Válasz
(10)
Sodi most már tényleg Soha Többet Nem Ír Ide :(

(pr)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Jun 16, 2020 13:14:30

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Jun 16, 2020 13:19:01
Válasz
(4)
töppedt buzigolyók

Érdekes módon az utóbbi időben egyre több retardnál, politikai közszereplőnél illetve jól ismert bűnözőknél látom azt hogy magukat mélyen vallásos kereszténynek próbálják mutatni. Mostanság ez a trendi. Amikor valaki már abszolút nem tud mit kitalálni hogy magát jobb fényben tüntesse fel akkor jön a keresztény vonal.

Sneci ebben megelőzte őket. Ő már akkor ezt a mélyen vallásos keresztény faszságot motyogta amikor lebukott a maszti videókkal.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Jun 16, 2020 13:19:01

Szerző: Statisztikus Sanyi (Snecológus-pontszám: 4441x2) Jun 16, 2020 13:32:30
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Blogin mióta ilyen vallásos amúgy?

Amióta rájött, hogy ez kiaknázatlan piaci rés -> profit (ahogy az általában a turbókeresztényeknél lenni szokott)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Jun 16, 2020 13:32:30

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Jun 16, 2020 13:45:09
Válasz
(2)
Statisztikus Sanyi
Sodi most már tényleg Soha Többet Nem Ír Ide :(

De tuti, hogy itt lurkol folyamatosan, hogy felkészülhessen az ellene irányuló trollkodásokra :D
Jun 16, 2020 13:45:09

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jun 16, 2020 13:48:30
Válasz
(5)
444.hu/2020/06/16/9-ev-bortont-kapott-az-elettarsat-reszegen-megfojto-pecsi-ferfi

Akkor bronit se látjuk egy ideig. Amúgy nem (csak) az élettársa volt, hanem az anyja is egyben, hahó!
🕎Endigame🕎
Jun 16, 2020 13:48:30
« 6252 6253 6254 6255 6256 6257 6258 6259 6260 6261 »
1734089 komment.

112 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™