Kivéve a gyagyást, elmondása szerint háromszoros sebességgel tud dolgozni amikor hallja, hogy szuszog (ordenáré módra üvöltenek) a két csöves mellette.
Na meló, csá.
Így volt vagy nem így volt?!
gyagyánál mondjuk ezek egy átlag hétköznap is megvannak, nem szükséges ehhez a delirium tremens állapota :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Igen NSZKSZ
Visszanézegettem régebbi előadásaikat és azért szerintem Jutkát sem kell félteni.
Annyira féltékeny, hogy a legkisebb kacajra is kiront a szobából és elkezdi a balhét meg a törés-zúzást. A legelső médiaszereplése (afaik) alkalmával mikor a budin beszélgetett a Patuskával is Jutka rontott be és kezdett el hepajkodni.
Meg nem is tudna szerintem mit csinálni. Ha Tibinek nem lenne Youtube bevétele akkor választhatnának, hogy a recskás házicsicskái lesznek vagy mennek a Blahára.
Az is igaz, hogy Tibi meg direkt triggereli a magasabb bevételek érdekében amire aztán jól rá is ment mindkét albérletük meg a munkájuk.
Meg volt valami ukrán Karesz is akivel Messengeren írogatott a Juci, azt akarta lehúzkodni. Azzal természetesen semmi gond nem volt. Szóval sztem nagy geci az is.

Gyere vissza prof! O///
kikmakukk!?
[email protected]
Jutkát alapvetően nem gondolom annyira rossznak, a Merga mellett, pontosabban vele együtt süllyed. Sodival kapcsolatban is telejsen jók a meglátásai. Lehet, ha kiemelé valaki a környezetéből, valamennyire menthető lenne, de telejesen biztos, hogy nem; otthonban tudom elképzelni.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Márciusban elméletileg van időpontja elvonóra *pr
Én is szívesen segítek mellékszereplőt tagelésében
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ahh, nem lesz abból semmi. Ha Mergán múlik, akkor nem megy be.
Mellé kéne valaki, aki fogja a kezét, aztán háziorvos, beutalók, kivizsgálások, leszázalékolás, esetleg gondnokolás, elhelyezés. Ez hosszú folyamat és ügyintézés.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Minden egy folyamat.
szerintem itt a legtöbb embernek több pénze van, mint sodinak :)
pedofilsodiasodi
Na de ne az legyen erre költve. Neki meg lehet törleszteni kamat nélül 200 évig :D
Majd ha meghalt a pedofil, akkor érdemes papírt pazarolni rá. Igazából akkor se.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sőt, amit törlesztünk, még vissza is tudjuk kérni, Hahó! :D
böri
ugyan miért mennének? van egy külön bejáratú udvari bolondjuk, igaz picit szarszagú meg sokat loopol, de legalább melegben vannak, hordja nekik ingyen a piákat. rend van, na.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
albi 500 euró volt azóta kétszer korrigálták az inflációval, szóval 508-510 euró lehet.
A rezsit szerintem nem tudjuk, 150-200 euró lehet.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
óóóóóóóaaaaaaaaaaarrrrrrgggghhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt jól hallottam, hogy mintha azt mondta volna egyszer, hogy neki havi 900e Ft kell a megélhetéshez?
Márpedig a tyodi olyan tyodi, aki négy diplomát tett le majdnem az asztalra.
Tehát négyszeres esélyem van a leszokásra, ez nem is lenne rossz kilátás ha alkoholista lennék, ami nem feltétlenül nem vagyok.
Ráadásul majdnem beiratkoztam az orvosira is, mert a felvételi lapra véletlenül SOTE-t írtam ELTE helyett. Egy újabb 9000 forintos drága pénzen vett felvételi lappal kellett javítani, tehát kvázi a jelenlévők 99%-nál kompetensebb vagyok orvosi témákban is.
Ezt rakd össze.
Használd a keresőt :) Itt vannak a kulcsszavak:
Ekkora címeres balfaszt, édes istenem :DDD
Hát azért hetyetyetyetye
projektas.at/immobiliensuche/immobilien/Flat-rent/Austria/Ober%C3%B6sterreich/Linz/Ruhige-1-Zimmerwohnung-mit-K%C3%BCche-in-der-Innenstadt---N%C3%A4he-1002914763
+- 10-20 Euro lehet. Kb ugyanolyan lakás, ugyanolyan felszerltséggel, ugyanolyan bérleti kondícióval, ugyanttól a bérbeadó cégtől, ugyanott.
Ha ez nem kamu akkor miért nem beszélgetett a policájjal csudigung?
Úgy, hogy ez full kamu
Elnézést kérek a Professzor úrtól, bevallom őszintén, eddig csak az egyetemi könyvtár audióvizuális gyűjteményét, illete Tematikus úr recenzióit használtam; hibámat korrigálni fogom!
Tiszelettel:
bajai halászlé
Nagyobb veszélyben van sodi polcán, mint az égben!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Teljes kamu :) 10 év közel-keleti külszolgálat után egy mercedes-benz-t tarthatna, nem mercedes-kaffkát :D
Hát, akkor már most kevés ez a fizu. Csodálom hogy, egyáltalán tud még vásárolni...
Pluszba a tranyóék nagyon sokat elvisznek.
A sör azt hiszem 96 euró havonta :D :D :D
Szerencsére most már erre nem kell költenie, hiszen ma reggel leszokott az alkoholról.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Nem tud vásárolni ASODI, csak a hitelkártyáit meg a dispót pörgeti, de az meg nem az ő pénze. Neki egy fillérje nincsen.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
En irtam multkor, allitolag abbol vette a matraban a hazat amiben az oregannya lakik jelenleg, ez ugyan az a 90+ eves asszony aki elhajtotta oket nemreg, hogy ott nem lakhatnak mert virus meg mifaszom. Nem hiszem hogy olyan komoly nyelvtudas kellene ehhez (foleg a 90-es evek kaoszaban), ha van mellete valaki aki tudja tolmacsolni a lenyeget az mar eleg, a kotszert feltekerni meg agytalat cserelni csendben is tud.
De aztan nyilvan lehet kamu az egesz, fene tudja, en kb ezt az egy dolgot hiszem el a Jutkanak.
A munka nem megoldás.
épp akartam kérdezni, h minek ez a sok sz@ar előfizetés, mikor nem csinál semmit, csak vedel meg szaunázik?
ha ki akar próbálni egy játékot, azt gondolom kisebb összegből is meg lehet oldani, minthogy előfizessen mindenre..
Több mint 1 milliót költött PS4 játékokra... Van rengeteg gameplay videó, szerintem azokat kéne vetíteni a COVID-ellenes tüntetőknek. Gamer trollokat nem is értem, hogy tudják nézni, még kisboros is felvágná az ereit, ha sodi sakkozni kezdene
Beszélgetett! Ismételgette, hogy szorri, szorri.
Amúgy, úgy volt Libanonban, mint én Sohaországban. Egy csomó idióta fészbúk csoportban fent van és pakolgatja ki mások fényképeit, hogy azokat ő készítette. Rommá röhögtem magam, mikor az utcán csöveztek majd megfagyva, ez meg berakott egy kandallós, kötött zoknis, gözölgő teás képet, mintha Ő lenne.
Unka-bunga
Programozni nem tudok, foglalkoztatói oldalról van egy kis rálátásom; de nem értem, ha valaki egy játékban nem érti az összefüggéseket, akkor hogy tud programozni?
google+stackoverflow :D
Rosszul fogalmaztam. Én is úgy értettem hogy, csoda ha nem merül ki a hitelkeret, hogy nem dobják vissza a kártyáit. Tudjuk mennyi a hitelkeret összesen a három kártyán? Plusz gondolom a bankkártyán is van folyószámla hitel...
bocsáss meg, naív vagyok XXDD
Olvasd el ezt ha nem tetted meg, így tud programozni:
sodipedia.sodika.org/wiki/Code_review
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"

Roviden: sehogy. Ahogy a jatekban nem jon ra, hogy megnyomod a gombot es kinyilik az ajto, ugy a munkaban sem fog alapveto osszefuggesekre rajonni.
A hosszabb valasz erre az, hogy Endre betanitott programozo, abbol is a haszontalan fajta. Van nehany kodsor amit ugyan nem ert de legalabb memorizalt az evek alatt es csak be kell gepelnie az adott helyre, a tobbit pedig stackoverflow megoldasokat egy az egyben atemelve, osszelegozva, a hezagokat meg ondoval telekopkodve oldja meg. Ezt csinalta az interjun is amit az egyik troll rakott be ide nemreg, siman bekurta a perfekt megoldast a kodba, valamit kore ganyolt hogy menjen a build, es ennyi.
Arrol meg mar ne is beszeljunk mi lenne ha neki kellene otletelnie, esetleg architect feladatokat kostolgatnia (amit egy jobb medior megold, seniortol meg kvazi elvart).
Ahogy a valo eletben is, Endre a szakmaban is csak eszetlenul majmol masokat, itt-ott hozzakeverve a sajat mocskat.
A munka nem megoldás.
na de hetyetye, azért ehhez bátorság kell, ilyen tudással a munkáltató elé járulni....eszem megáll..
Döbbenet, hogy erre ő nem kevés pénzt kap. Seniorként való öndefiniálás pedig még megdöbbentőbb.
A szakma hígulása, és a világ egyre inkább IT-sodása miatt egyre többi a kulimunka. Adj egy új fület a weboldalhoz, legyen kék az a táblázat, dőlt betűvel legyen az a banner. Ilyenekkel egy normális programozó már nem akar foglalkozni, ezért csinálják a junior/OKJ-s emberkék, és Sneci is. Plusz ugye manapság a problémák 90%-a már meg van oldva, valaki lekódolta és felrakta a netre. Egy Sodi kaliberű programozónál ez az arány 100%, tehát ő nem fog olyan problémával találkozni, amit valaki más már nem oldott meg, ezért tud hova nyúlni. Szerintem egyszerű kereső algoritmusok is problémát okoznának neki (lsd code review oldal a sodipédián), holott középiskolai / első éves egyetemi szint.
Már ciccent, az 100%. Ott van a két csöves, azok isznak, mint a kefekötő, mellettük nem lehet leszokni. Endre délután be fog jelentkezni, és már a szalonspicc addigra meglesz.
Elég kevés pénzt kap, a képzett szakmunkások többet keresnek nála.
Longboardot nem spórolt? Korábban azt is loopolta.
egy sör nem sör, két sör fél sör, 3 sör egy sör
igazad van, de ahhoz képest sok a pénz, hogy "programozónak" nevezi magát...azért az ember többet várna.
Ha egyedül lenne, akkor talán, TALÁN bírná 1-2 napot. De egy alkoholista úgy nem bírja, hogy mellette vedellnek ezerrel. Ahhoz már a beismerésen rég túl kellene esnie, holott az a legelső lépés.
Endre nem beszél a kollégáival, mert nem is tud rendesen németül, illetve kerül a munkahelyén minden társas interakciót, nehogy szóba kerüljön a meló, mert akkor kiderül, hogy kurvára nincs képben semmivel, valamint ne feledkezzünk el arról sem, hogy valszeg őt is kerüli mindenki, mivel geci büdös lehet és ránézésre is egy kurva undorító ember benyomását kelti.
hehe
Egyetértek, remegő kézzel ébred, meg reggen 7 előtt már sörözik! Egy napot nem bír ki az ilyen. Sodi meg különösen akaratgyenge szar. Ha esetleg mégis kihúz egy napot akkor iszonyú feszült lesz, ami remélhetőleg verekedéshez fog vezetni.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Ha valódi tudással rendelkező programozó lenne, akkor igen. A szócikkből ítélve pedig még 500 euró is túlfizetés. Ezt megcsinálja különbül bármelyik infós középsuliból kirángatott kilencedikes tanuló.
Hejj Schwarz nagyi!!!!!!! o////
Hát azért hetyetyetyetye
Annyit sem. Geza sem azt ertette meg vele, hogy egy lerobbant alkoholista, hanem hogy ha nem iszik, akkor talan ottmaradnak a csovesek nala. Ennyit. Semmi onreflekcio, kizarolag egy rovid tavu cel eleresehez kell hogy ne igyon, kulonben minek csak egy hetre fogadja meg hogy nem iszik, mit erne el azzal egy alkoholista (a deliriumon kivul)?
Nem hiszem hogy sokaklak relevans a benketibi multkori siros osszeomlasa, de akiknek igen, na ilyen az amikor egy elete kozepen jaro felnott ferfi megerti, hogy mekkora a baj. Endren ennek nyoma sincs, kizarolag a csovesek meg a gyenge idegrendszere miatt hisztizik.
Ha egyedul van akkor viszont kizarolag a sajat onkontrolljaban es jobb belatasaban bizhat, pont azokban a dolgokban amik eleve ide juttatak. Az egyetlen lehetseges megoldas egy eros apai kez lenne mellette, mint egy 14 eves lazado kamasznal, de szerintem a gondolkodasan az sem valtoztatna. En fenntartom, hogy az alkoholizmusbol mar soha, semmilyen korulmeny kozt nem fog kiszabadulni.
A munka nem megoldás.
Meg fogja érteni mekkora baj, amikor fullad bele majdnem a saját hányásába. Aztán meghal, mert kontroll az nulla.
Rossz_Ratyeee
Feb 21, 2022 10:38:16
Szinte biztos, hogy nem tudta befejezni. Egész hétvégén ment a balhé meg a piálás, még egy normális képességű ember sem tudna dolgozni ilyen körülmények között, nem hogy a Gyagyás.
Kivéve a gyagyást, elmondása szerint háromszoros sebességgel tud dolgozni amikor hallja, hogy szuszog (ordenáré módra üvöltenek) a két csöves mellette.
Na meló, csá.
Feb 21, 2022 10:38:16
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 10:39:36
x30)
Növekvő zavartság, teljes tájékozatlanság, majd a gondolkodás teljes széttöredezettsége, alvászavar, jelentős nyugtalanság is megfigyelhető
gyagyánál mondjuk ezek egy átlag hétköznap is megvannak, nem szükséges ehhez a delirium tremens állapota :DD
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 10:40:43
x2)
Erre gondolsz?
trashvod.com/w/4jxSAYziRh15eJNgFeoAxr?start=16m29s
trashvod.com/w/4jxSAYziRh15eJNgFeoAxr?start=16m29s
Igen NSZKSZ
Ferde szemüveg
Feb 21, 2022 10:47:42
8888 oldal! Lendítés!
Feb 21, 2022 10:47:42
KaffShow
Feb 21, 2022 10:48:12
nemtom, h nézed-e a Merga munkásságát, de ez már a sokadik "elsodikázott" alkalom, bel- és külföldön egyaránt. ez a műűűűűsor, ez a tartalom. csak a Jucit már rossz nézni, ahogy a Merga húzkodja maga után...
annó, mikor indultak, egész más volt a felállás. volt meló, volt albi, malacok, főzésk, trollok stb. akkor is ittak, de nem voltak ennyire lealjasodva.
annó, mikor indultak, egész más volt a felállás. volt meló, volt albi, malacok, főzésk, trollok stb. akkor is ittak, de nem voltak ennyire lealjasodva.
Visszanézegettem régebbi előadásaikat és azért szerintem Jutkát sem kell félteni.
Annyira féltékeny, hogy a legkisebb kacajra is kiront a szobából és elkezdi a balhét meg a törés-zúzást. A legelső médiaszereplése (afaik) alkalmával mikor a budin beszélgetett a Patuskával is Jutka rontott be és kezdett el hepajkodni.
Meg nem is tudna szerintem mit csinálni. Ha Tibinek nem lenne Youtube bevétele akkor választhatnának, hogy a recskás házicsicskái lesznek vagy mennek a Blahára.
Az is igaz, hogy Tibi meg direkt triggereli a magasabb bevételek érdekében amire aztán jól rá is ment mindkét albérletük meg a munkájuk.
Meg volt valami ukrán Karesz is akivel Messengeren írogatott a Juci, azt akarta lehúzkodni. Azzal természetesen semmi gond nem volt. Szóval sztem nagy geci az is.
Feb 21, 2022 10:48:12
bronicsalogató
Feb 21, 2022 10:50:09

Feb 21, 2022 10:50:09
rBali
(
x24)
Feb 21, 2022 10:50:23
x24)
༼ ◕_◕ ༽/ heil Broni! Csak felfelé!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 10:50:53
x13)
Bajusznál a 16. percnél van egy rövid hanganyag, amiben Jutka mutogatja a sérülését. Merci lelőtte a lájvot, és indított újat, mert valami villantás lehetett, amin a bajusz is szörnyülködik. Ez nincs meg valakinek?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
vladrl
(
x8)
Feb 21, 2022 10:50:54
x8)
BRONI PROFNAK SOK TISZTELETTEL: LENDÍTÉS!!!! 8888!!!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 21, 2022 10:51:18
x2)
8888 oldal! Lendítés!
Gyere vissza prof! O///
BigDataTroll
Feb 21, 2022 10:52:07
Nincs már messze a SodiSSO :)
Én is szívesen kategorizálnék meg raknék #heineken tag-eket a képekre, megkönnyíteni a mémgyárosok munkáját. Lehetne esetleg egy daily export is, ne járjon úgy mint a fapoleon vagy zsery oldala.
Én is szívesen kategorizálnék meg raknék #heineken tag-eket a képekre, megkönnyíteni a mémgyárosok munkáját. Lehetne esetleg egy daily export is, ne járjon úgy mint a fapoleon vagy zsery oldala.
[email protected]
Feb 21, 2022 10:52:07
MONGOLOK HAZA!
Feb 21, 2022 10:53:08
SOPRONIG ROMÁNIA! HEIL CODREANU!
Feb 21, 2022 10:53:08
sörösterv
(
x4)
Feb 21, 2022 10:53:13
x4)
8888. oldal! Broni prof! o/
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 10:54:15
x24)
Jutkát alapvetően nem gondolom annyira rossznak, a Merga mellett, pontosabban vele együtt süllyed. Sodival kapcsolatban is telejsen jók a meglátásai. Lehet, ha kiemelé valaki a környezetéből, valamennyire menthető lenne, de telejesen biztos, hogy nem; otthonban tudom elképzelni.
Nemfatyle
(
x7)
Feb 21, 2022 10:54:17
x7)
Endre, ha egy hét piaszünetet olyan nagy eseménynek érzel, hogy egy videóban kell bejelentened, akkor bizony rohadtul alkoholista vagy
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
broni könyörgő
Feb 21, 2022 10:54:48
gyere vissza prof! ne ne ne ne hagyj itt! aszt akajom, hogy öjökje itt legyél!
Feb 21, 2022 10:54:48
Sodipatkány
(
x1)
Feb 21, 2022 10:55:25
x1)
Biztos sodi temetését intézi.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Jucókamucóka
Feb 21, 2022 10:56:53
Feb 21, 2022 10:56:53
Puha Slag
(
x7)
Feb 21, 2022 11:02:24
x7)
Nincs már messze a SodiSSO :)
Én is szívesen segítek mellékszereplőt tagelésében
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 21, 2022 11:02:38
x7)
Meghalt a sodi???
A jó portás csak baszik!
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 11:06:10
x24)
Ahh, nem lesz abból semmi. Ha Mergán múlik, akkor nem megy be.
Mellé kéne valaki, aki fogja a kezét, aztán háziorvos, beutalók, kivizsgálások, leszázalékolás, esetleg gondnokolás, elhelyezés. Ez hosszú folyamat és ügyintézés.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 21, 2022 11:07:02
x37)
Hejj Codreanu, tiszáig! Zikkâjl.
Heineken
Feb 21, 2022 11:08:42
Hiányzol manókám! Engedj a beleidbe, ott érzem csak igazán jól magam! ❤
Feb 21, 2022 11:08:42
Alkohol
Feb 21, 2022 11:09:05
Meghalt a sodi???
Minden egy folyamat.
Feb 21, 2022 11:09:05
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 21, 2022 11:11:35
x5)
Estig sem fogja kibírni a gyagyás. Nagyobb összeget is hajlandó lennék feltenni rá.
Na tejhabosítás, csá.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Feb 21, 2022 11:14:34
x2)
A hétvége alatt (szombat reggeltől) 37 oldalt termeltünk ide, nem semmi volt a műsor.
Kérni kéne Soditól hitelt, és kiadatni képes könyvben.
Kérni kéne Soditól hitelt, és kiadatni képes könyvben.
Autisodi
Feb 21, 2022 11:15:53
Azt lehet tudni mennyit fizet általában albira meg rezsire?
Feb 21, 2022 11:15:53
Jonciii
(
x8)
Feb 21, 2022 11:16:37
x8)
Na de ne az legyen erre költve. Neki meg lehet törleszteni kamat nélül 200 évig :D
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:18:19
x30)
Majd ha meghalt a pedofil, akkor érdemes papírt pazarolni rá. Igazából akkor se.
Örülhettek
(
x1)
Feb 21, 2022 11:18:37
x1)
Sőt, amit törlesztünk, még vissza is tudjuk kérni, Hahó! :D
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 21, 2022 11:20:24
x6)
Na, elment a két ágyipoloska vagy már megint hazudtak?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 11:22:58
x30)
Na, elment a két ágyipoloska vagy már megint hazudtak?
ugyan miért mennének? van egy külön bejáratú udvari bolondjuk, igaz picit szarszagú meg sokat loopol, de legalább melegben vannak, hordja nekik ingyen a piákat. rend van, na.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 21, 2022 11:23:57
x10)
Így néz ki egy igazi pedofil!
Álmodjatok Rémeket!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:26:02
x30)
albi 500 euró volt azóta kétszer korrigálták az inflációval, szóval 508-510 euró lehet.
bronipótló szolgálat
Feb 21, 2022 11:27:09
óóóóóóóaaaaaaaaaaarrrrrrgggghhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 21, 2022 11:27:09
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 11:31:33
x24)
Azt jól hallottam, hogy mintha azt mondta volna egyszer, hogy neki havi 900e Ft kell a megélhetéshez?
tyodika
Feb 21, 2022 11:31:34
endre, üdvözöllek az alkoholizmus következő, meghatározó szintjén! Gyere, körbevezetlek. Erre találod az ígérgetéseket. Egyre több lesz belőle, de mind annyit fog érni, mint a halott faszod. Aztán itt van a kedvencem, a zugivás. Természetesen nem fogod kibírni az 1 hetet alkohol nélkül, de ez csak akkor derül ki, ha mások előtt iszol. Szóval rafinált módon, kamerán kívül megiszod azt az egy sört, de az meg ugye nem sör, szóval nincs baj. Jó, még ezt az egyet, de két sört egy gyerek is meg tud inni, ez nem gáz. Jó, ezt az utolsót, mert ugye napi 3 sörben állapodtál meg magaddal. Na, max5sör! De ennyi! Ezt az 5 söröcskét meg senki nem látta, szóval olyan mintha nem is ittál volna. Simán kibírod egy hétig!
Tehát orvosi diplomával le lehet szokni. Ezt állítod.Márpedig a tyodi olyan tyodi, aki négy diplomát tett le majdnem az asztalra.
Tehát négyszeres esélyem van a leszokásra, ez nem is lenne rossz kilátás ha alkoholista lennék, ami nem feltétlenül nem vagyok.
Ráadásul majdnem beiratkoztam az orvosira is, mert a felvételi lapra véletlenül SOTE-t írtam ELTE helyett. Egy újabb 9000 forintos drága pénzen vett felvételi lappal kellett javítani, tehát kvázi a jelenlévők 99%-nál kompetensebb vagyok orvosi témákban is.
Ezt rakd össze.
Feb 21, 2022 11:31:34
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:34:06
x30)
Vadászbika
Feb 21, 2022 11:36:39
Ekkora címeres balfaszt, édes istenem :DDD
Feb 21, 2022 11:36:39
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:37:44
x30)
Pedofil, a szemüvegedről tegyél már be egy képet! Kellene az archívumba, hogy az antropológus phd-k láthassák majd 2054-ben is, hogy micsoda értéktelen szar amit hordasz, meg hogy mennyire mocskos.
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Callahan
Feb 21, 2022 11:37:47
projektas.at/immobiliensuche/immobilien/Flat-rent/Austria/Ober%C3%B6sterreich/Linz/Ruhige-1-Zimmerwohnung-mit-K%C3%BCche-in-der-Innenstadt---N%C3%A4he-1002914763
+- 10-20 Euro lehet. Kb ugyanolyan lakás, ugyanolyan felszerltséggel, ugyanolyan bérleti kondícióval, ugyanttól a bérbeadó cégtől, ugyanott.
Feb 21, 2022 11:37:47
Hafré
(
x9)
Feb 21, 2022 11:38:20
x9)
A soha nem repülő drón biztosítása a legjobb.
lépek ki mert hülyék vagytok
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 21, 2022 11:38:42
x8)
Volt itt ugye egy kérdés hogy Jutka hogy lehet muszlim és valaki írta rá hogy 10 évet volt Libanonban vagy hol nővér.
Kérdem akkor én hogy a 10 év alatt milyen nyelven szolgált? Gondolom magyarul nem értettek, tehát esélyes hogy minimum angolnak kellett volna lenni.
Kérdem akkor én hogy a 10 év alatt milyen nyelven szolgált? Gondolom magyarul nem értettek, tehát esélyes hogy minimum angolnak kellett volna lenni.
Factchecker Ferenc
Feb 21, 2022 11:40:37
Úgy, hogy ez full kamu
Feb 21, 2022 11:40:37
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 11:41:07
x24)
Elnézést kérek a Professzor úrtól, bevallom őszintén, eddig csak az egyetemi könyvtár audióvizuális gyűjteményét, illete Tematikus úr recenzióit használtam; hibámat korrigálni fogom!
Tiszelettel:
bajai halászlé
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 11:41:53
x68)
A soha nem repülő drón biztosítása a legjobb.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:41:59
x30)
Teljes kamu :) 10 év közel-keleti külszolgálat után egy mercedes-benz-t tarthatna, nem mercedes-kaffkát :D
Szmöre
Feb 21, 2022 11:43:37
Szia Endre! Mikor ér be a merciek vonata? :)
Feb 21, 2022 11:43:37
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 11:43:41
x68)
Merci meg felcser volt a katonaságban!
Mifaaaaaaaaaaaan
Autisodi
Feb 21, 2022 11:44:08
Hát, akkor már most kevés ez a fizu. Csodálom hogy, egyáltalán tud még vásárolni...
Feb 21, 2022 11:44:08
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:44:38
x30)
Tiszelettel:
bajai halászlé
Tiszelettel:
bajai halászlé
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 11:46:47
x3)
Szerencsére most már erre nem kell költenie, hiszen ma reggel leszokott az alkoholról.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 21, 2022 11:48:15
x13)
Nem tud vásárolni ASODI, csak a hitelkártyáit meg a dispót pörgeti, de az meg nem az ő pénze. Neki egy fillérje nincsen.
miskolcigány
(
x5)
x5)
Volt itt ugye egy kérdés hogy Jutka hogy lehet muszlim és valaki írta rá hogy 10 évet volt Libanonban vagy hol nővér.
En irtam multkor, allitolag abbol vette a matraban a hazat amiben az oregannya lakik jelenleg, ez ugyan az a 90+ eves asszony aki elhajtotta oket nemreg, hogy ott nem lakhatnak mert virus meg mifaszom. Nem hiszem hogy olyan komoly nyelvtudas kellene ehhez (foleg a 90-es evek kaoszaban), ha van mellete valaki aki tudja tolmacsolni a lenyeget az mar eleg, a kotszert feltekerni meg agytalat cserelni csendben is tud.
De aztan nyilvan lehet kamu az egesz, fene tudja, en kb ezt az egy dolgot hiszem el a Jutkanak.
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 11:49:25
x24)
épp akartam kérdezni, h minek ez a sok sz@ar előfizetés, mikor nem csinál semmit, csak vedel meg szaunázik?
ha ki akar próbálni egy játékot, azt gondolom kisebb összegből is meg lehet oldani, minthogy előfizessen mindenre..
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 21, 2022 11:49:32
x2)
Endre! Van egy jó tippem: ha már úgysem iszol, átszokhatnál a dohányzásra. Állítólag az segít!
kikmakukk!?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 11:49:54
x3)
Szombaton háromszor fordult sörért a bolond, abból csak az egyik alkalommal 38 eurot fizetett.
30 nap alatt ezekkel a bélpoklos gecikkel az alkohol 900-1000 eurófütyi lesz.
30 nap alatt ezekkel a bélpoklos gecikkel az alkohol 900-1000 eurófütyi lesz.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:52:16
x30)
Több mint 1 milliót költött PS4 játékokra... Van rengeteg gameplay videó, szerintem azokat kéne vetíteni a COVID-ellenes tüntetőknek. Gamer trollokat nem is értem, hogy tudják nézni, még kisboros is felvágná az ereit, ha sodi sakkozni kezdene
MrsLipton
Feb 21, 2022 11:52:26
Beszélgetett! Ismételgette, hogy szorri, szorri.
Amúgy, úgy volt Libanonban, mint én Sohaországban. Egy csomó idióta fészbúk csoportban fent van és pakolgatja ki mások fényképeit, hogy azokat ő készítette. Rommá röhögtem magam, mikor az utcán csöveztek majd megfagyva, ez meg berakott egy kandallós, kötött zoknis, gözölgő teás képet, mintha Ő lenne.
Feb 21, 2022 11:52:26
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 11:56:49
x24)
Programozni nem tudok, foglalkoztatói oldalról van egy kis rálátásom; de nem értem, ha valaki egy játékban nem érti az összefüggéseket, akkor hogy tud programozni?
GoForIt
Feb 21, 2022 11:57:33
Elképzeltem, ahogy Endre ma egész nap a kollégáinak loopol arról, hogy most egy hétig nem fog inni (persze a kutya se kérdezte).
Feb 21, 2022 11:57:33
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 11:58:18
x30)
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 21, 2022 11:59:24
x2)
Egy hetig nem iszik alkoholt, lol.
Legkesobb holnap este deliriumban fetrengene a vadaszbika.
Legkesobb holnap este deliriumban fetrengene a vadaszbika.
Autisodi
Feb 21, 2022 12:01:27
Rosszul fogalmaztam. Én is úgy értettem hogy, csoda ha nem merül ki a hitelkeret, hogy nem dobják vissza a kártyáit. Tudjuk mennyi a hitelkeret összesen a három kártyán? Plusz gondolom a bankkártyán is van folyószámla hitel...
Feb 21, 2022 12:01:27
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 12:02:44
x24)
bocsáss meg, naív vagyok XXDD
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 12:03:02
x30)
én előre félek milyen auticunami lesz itt, amikor tranyóék kiköltöznek :DD
gyagya hogy sikerült így a józanság 0. napján a standup? x-netnél örültek, hogy a péntekre ígért fél órás melócsát még hétfőre sem csináltad meg? te hazug faszkalap!
az éles kést keresd elő, ne az életlent, szükséged lesz rá, mihelyst útra kerekedik a kis poloskasereged :DD
gyagya hogy sikerült így a józanság 0. napján a standup? x-netnél örültek, hogy a péntekre ígért fél órás melócsát még hétfőre sem csináltad meg? te hazug faszkalap!
az éles kést keresd elő, ne az életlent, szükséged lesz rá, mihelyst útra kerekedik a kis poloskasereged :DD
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 12:03:18
x13)
Merciék távozásáról úgy fogunk értesülni, hogy az eddig kajakra letiltott korcs beteríti a fórumot a faszságaival.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
sörösterv
(
x4)
Feb 21, 2022 12:03:33
x4)
mocorogj
Feb 21, 2022 12:04:23

Feb 21, 2022 12:04:23
Érdeklődő
(
x6)
Feb 21, 2022 12:06:57
x6)
Endre, hagyd már ezt a buzi "absztinens leszek" dolgot. Minden tisztességes férfi iszik. Ezt még Mercica is szereti benned. Egyszerűen arra kell figyelned, hogy ne igyál nagyon sokat egyszerre.
- Reggelire, ébredés után mehet 1 sör
- Munkába menet még 1
- Az irodában ne sörözz, mert az azért gáz. Vigyél magaddal három kis vodkát, abból egyet-egyet igyál meg kb. két és fél óránként. Gyorsan lehúzod, enyhül a stressz, de meg sem látszik rajtad.
- Hazafelé séta közben megérdemelsz még egy sört, tudod, jutalom a nap végén.
- Este belövöd a streamet, közben lassan, nem kapkodva elszopogatsz 3 sört, vagy maximum négyet. Minden dolgos ember megérdemli a nap végén a stressznélküli nyugit, és egy pár kellemesen hideg, finom sört.
Ezt a diétát tartsd be, és nem lesz baj. Minden férfi így csinálja, aki nem, az buzi. És Mercicának egy kemény férfi kell, nem egy nyafogós buzeráns.
- Reggelire, ébredés után mehet 1 sör
- Munkába menet még 1
- Az irodában ne sörözz, mert az azért gáz. Vigyél magaddal három kis vodkát, abból egyet-egyet igyál meg kb. két és fél óránként. Gyorsan lehúzod, enyhül a stressz, de meg sem látszik rajtad.
- Hazafelé séta közben megérdemelsz még egy sört, tudod, jutalom a nap végén.
- Este belövöd a streamet, közben lassan, nem kapkodva elszopogatsz 3 sört, vagy maximum négyet. Minden dolgos ember megérdemli a nap végén a stressznélküli nyugit, és egy pár kellemesen hideg, finom sört.
Ezt a diétát tartsd be, és nem lesz baj. Minden férfi így csinálja, aki nem, az buzi. És Mercicának egy kemény férfi kell, nem egy nyafogós buzeráns.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 21, 2022 12:07:07
x4)
Négyszeres lendítés a profnak
miskolcigány
(
x5)
Feb 21, 2022 12:09:39
x5)
Roviden: sehogy. Ahogy a jatekban nem jon ra, hogy megnyomod a gombot es kinyilik az ajto, ugy a munkaban sem fog alapveto osszefuggesekre rajonni.
A hosszabb valasz erre az, hogy Endre betanitott programozo, abbol is a haszontalan fajta. Van nehany kodsor amit ugyan nem ert de legalabb memorizalt az evek alatt es csak be kell gepelnie az adott helyre, a tobbit pedig stackoverflow megoldasokat egy az egyben atemelve, osszelegozva, a hezagokat meg ondoval telekopkodve oldja meg. Ezt csinalta az interjun is amit az egyik troll rakott be ide nemreg, siman bekurta a perfekt megoldast a kodba, valamit kore ganyolt hogy menjen a build, es ennyi.
Arrol meg mar ne is beszeljunk mi lenne ha neki kellene otletelnie, esetleg architect feladatokat kostolgatnia (amit egy jobb medior megold, seniortol meg kvazi elvart).
Ahogy a valo eletben is, Endre a szakmaban is csak eszetlenul majmol masokat, itt-ott hozzakeverve a sajat mocskat.
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 12:11:57
x24)
na de hetyetye, azért ehhez bátorság kell, ilyen tudással a munkáltató elé járulni....eszem megáll..
Callahan
Feb 21, 2022 12:16:26
Döbbenet, hogy erre ő nem kevés pénzt kap. Seniorként való öndefiniálás pedig még megdöbbentőbb.
Feb 21, 2022 12:16:26
csicskovics
Feb 21, 2022 12:21:11
A szakma hígulása, és a világ egyre inkább IT-sodása miatt egyre többi a kulimunka. Adj egy új fület a weboldalhoz, legyen kék az a táblázat, dőlt betűvel legyen az a banner. Ilyenekkel egy normális programozó már nem akar foglalkozni, ezért csinálják a junior/OKJ-s emberkék, és Sneci is. Plusz ugye manapság a problémák 90%-a már meg van oldva, valaki lekódolta és felrakta a netre. Egy Sodi kaliberű programozónál ez az arány 100%, tehát ő nem fog olyan problémával találkozni, amit valaki más már nem oldott meg, ezért tud hova nyúlni. Szerintem egyszerű kereső algoritmusok is problémát okoznának neki (lsd code review oldal a sodipédián), holott középiskolai / első éves egyetemi szint.
Feb 21, 2022 12:21:11
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 21, 2022 12:24:38
x2)
Snecinek ez a reggel 6-tól nem iszom dolog olyan, mint a Torrente 1-ben, amikor Torrente éfjél után mondja, hogy már nem kér több piát, mert már szolgálatban van. :D Küldöm a tranyónak speciálba a Roxette-től a Sleeping my car című számot. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 21, 2022 12:29:44
x4)
Mehet a fogadás, hogy mikor szisszen/t az első sör.
Vasaltheréspatkány
Feb 21, 2022 12:30:31
Szerda estig bírja max. Pénzt is tennék rá. Feb 21, 2022 12:30:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 21, 2022 12:33:25
x37)
Már ciccent, az 100%. Ott van a két csöves, azok isznak, mint a kefekötő, mellettük nem lehet leszokni. Endre délután be fog jelentkezni, és már a szalonspicc addigra meglesz.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 12:36:25
x3)
banshee
(
x24)
Feb 21, 2022 12:37:25
x24)
Longboardot nem spórolt? Korábban azt is loopolta.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 12:38:12
x2)
egy sör nem sör, két sör fél sör, 3 sör egy sör
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 21, 2022 12:38:29
x21)
Szerintem már holnap sörikézni fog
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 12:38:33
x24)
igazad van, de ahhoz képest sok a pénz, hogy "programozónak" nevezi magát...azért az ember többet várna.
Géza gyerekei
Feb 21, 2022 12:38:53
Géza, a legfainabb családapa minden héten 300 kilométert kerül hazafelé, hogy egy gyagyás kobolddal társalogjon.
jó de utána mindig szép új dolgokat kapunk!!! Apu jól keres Feb 21, 2022 12:38:53
csicskovics
Feb 21, 2022 12:40:52
Ha egyedül lenne, akkor talán, TALÁN bírná 1-2 napot. De egy alkoholista úgy nem bírja, hogy mellette vedellnek ezerrel. Ahhoz már a beismerésen rég túl kellene esnie, holott az a legelső lépés.
Feb 21, 2022 12:40:52
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 12:41:41
x7)
Elképzeltem, ahogy Endre ma egész nap a kollégáinak loopol arról, hogy most egy hétig nem fog inni (persze a kutya se kérdezte).
Endre nem beszél a kollégáival, mert nem is tud rendesen németül, illetve kerül a munkahelyén minden társas interakciót, nehogy szóba kerüljön a meló, mert akkor kiderül, hogy kurvára nincs képben semmivel, valamint ne feledkezzünk el arról sem, hogy valszeg őt is kerüli mindenki, mivel geci büdös lehet és ránézésre is egy kurva undorító ember benyomását kelti.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 21, 2022 12:42:46
x4)
Egyetértek, remegő kézzel ébred, meg reggen 7 előtt már sörözik! Egy napot nem bír ki az ilyen. Sodi meg különösen akaratgyenge szar. Ha esetleg mégis kihúz egy napot akkor iszonyú feszült lesz, ami remélhetőleg verekedéshez fog vezetni.
tyodika
Feb 21, 2022 12:43:28
Kérlek legalább a saját fórumomon Schwarz nagyi emlékére mellőzétek az ízléstelen lendítős posztokat.
Feb 21, 2022 12:43:28
max5enutálnak
(
x47)
Feb 21, 2022 12:44:20
x47)
Már meg van az az 5 mondat a fejében, amivel megmagyarázza, hogy miért indul holnap a nemivás.
A nem alkoholisták jellegzetessége, hogy hétfőn hajnal 5kor sörözve fogadkoznak, hogy kibírnak egy hetet piálás nélkül.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A nem alkoholisták jellegzetessége, hogy hétfőn hajnal 5kor sörözve fogadkoznak, hogy kibírnak egy hetet piálás nélkül.
buniBanki
(
x2)
Feb 21, 2022 12:45:24
x2)
meghalt sodi?
Endre egy pedofil!
Callahan
Feb 21, 2022 12:45:51
Ha valódi tudással rendelkező programozó lenne, akkor igen. A szócikkből ítélve pedig még 500 euró is túlfizetés. Ezt megcsinálja különbül bármelyik infós középsuliból kirángatott kilencedikes tanuló.
Feb 21, 2022 12:45:51
Vadászbika
Feb 21, 2022 12:49:36
Kérlek legalább a saját fórumomon Schwarz nagyi emlékére mellőzétek az ízléstelen lendítős posztokat.
Hejj Schwarz nagyi!!!!!!! o////
Feb 21, 2022 12:49:36
miskolcigány
(
x5)
Feb 21, 2022 12:52:03
x5)
Annyit sem. Geza sem azt ertette meg vele, hogy egy lerobbant alkoholista, hanem hogy ha nem iszik, akkor talan ottmaradnak a csovesek nala. Ennyit. Semmi onreflekcio, kizarolag egy rovid tavu cel eleresehez kell hogy ne igyon, kulonben minek csak egy hetre fogadja meg hogy nem iszik, mit erne el azzal egy alkoholista (a deliriumon kivul)?
Nem hiszem hogy sokaklak relevans a benketibi multkori siros osszeomlasa, de akiknek igen, na ilyen az amikor egy elete kozepen jaro felnott ferfi megerti, hogy mekkora a baj. Endren ennek nyoma sincs, kizarolag a csovesek meg a gyenge idegrendszere miatt hisztizik.
Ha egyedul van akkor viszont kizarolag a sajat onkontrolljaban es jobb belatasaban bizhat, pont azokban a dolgokban amik eleve ide juttatak. Az egyetlen lehetseges megoldas egy eros apai kez lenne mellette, mint egy 14 eves lazado kamasznal, de szerintem a gondolkodasan az sem valtoztatna. En fenntartom, hogy az alkoholizmusbol mar soha, semmilyen korulmeny kozt nem fog kiszabadulni.
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 21, 2022 12:52:43
x13)
Hejj broni o///
ingyen barbi szart mindenkinek!!!! o/ o/ o/ o/
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
ingyen barbi szart mindenkinek!!!! o/ o/ o/ o/
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 21, 2022 12:53:25
x10)
Szerintem, este már durran a sörike!
Max visszatér a bögréből való iváshoz. _
Álmodjatok Rémeket!
Max visszatér a bögréből való iváshoz. _
bolgár jeti
(
x30)
Feb 21, 2022 12:55:36
x30)
Meg fogja érteni mekkora baj, amikor fullad bele majdnem a saját hányásába. Aztán meghal, mert kontroll az nulla.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 21, 2022 12:56:49
x37)
Az igazi kérdés az, hogy melyik az idegesítőbb: a részeg Endre, vagy az elvonástól kattogó Endre? Ha minden igaz, ma estére kiderül :D
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 12:57:42
x68)
Ezen a héten már tényleg faszaság lesz
Mifaaaaaaaaaaaan
73 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.