Na de a logikai baki: minek seed szerver ha van nCore prémium? Egyáltalán ki használ még manapság seed szervert? :DDD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Afaik ausztria es nemetorszag kemenyen bunteti illegalis tartalmak letolteset.
TLS/private tracker ved valamennyire, de 100%-ban csak vpn vagy seedbox.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
21.-én nem lehet elkezdeni semmit. Majd elsején ha hétfőre esik.
lépek ki mert hülyék vagytok
A Sodmány barlangjai/Visszatérés Sodmány barlangjaiba online változatát nincs kedve valakinek megcsinálni rendes inventory-val, healthbar-ral, ilyenekkel?
Aztán mehet a szalonspricc a fenekemre!
Arra vár a baromarcú, hogy valami "pozitív" dolog történjen odahaza, és már jutalmazza is magát. Szerintem elég egy kedves szó a tranyótól, vagy három stackoverflow-ról kimásolt kódsor amit bead az xnetnek, és már vedel is tovább. Főszabályként.
Na tejhabosítás, csá.
Már mehetek kiváltani?

Trollégák, ismét reménytelen módon el vagyok maradva. De jól látom, hogy a recskás rászokott a cigire? Vagy csak drogoznak megint a hímnőssel?
Trollégák, ismét reménytelen módon el vagyok maradva. De jól látom, hogy a recskás rászokott a cigire? Vagy csak drogoznak megint a hímnőssel?
nagy valószinűséggel mindkettő
puskapoj
Csak tibi nyálát akarta leszopogatni arról az elszívott dekkről.
Amúgy Sodi úgy cigizel mint valami öregasszony! Ezt is anyádtól tanultad?
A hangulat jóindulatú és tréfás
A varangy elkezdte kivenni a tranyó kezéből és szipákolni, így Sneci sem maradhatott ki. De nem cigizett sokszor, pláne miután egyszer véletlenül letüdőzte és majdnem megfulladt. Egész hétvégén totál részeg volt.
Nem értitek, ez egy szocializációs rítus!
Hogy lehet egy ember a síráshoz és a cigizéshez is egyaránt balfasz? Jó, mindig elfelejtem, hogy egyedül a faszát sem tudja felállítani.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sodinak nincsenek emberi érzelmei. Súlyos autistaként csak másolni próbálja ezeket.csak idegesítő nyüszítést meg hisztit tud.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Nem dohányzik, egy cigit sem bír elszivni, akkora balfasz ,meg tüdő beteg. 2 slikkig jutott, amit nem tudott le, de abba is majdnem megfulladt .
Ha csak egyedül nem tudná nem lenne ebben a helyzetben
puskapoj
Reméljük befogad még melléjük újabb 2-3 hajléktalan csövest, hogy játszhassa a Kegyelmes Főméltóságos Urat!
Odafogadhatná pl. Törpapát, azt meg is tudná verni - ezzel is bizonyítva Mercinek, hogy mekkora férfi.
Te vagy az sodika?
Ha igen, leszel szives a sárga nickeden bejelenkezni.
Ha nem, akkor tyodika néven kell parodizálni.
Nszksz.
be kene scannelni aztan mehetne a 3D nyomtatas. nincs valaki 3D modeller a trollok kozul?
Nincs az az AI és az a 3D-s program ami kezelni képes egy ilyen eltorzult koponyát mint ami a veknifejűnek van.
Ha a gépek fellázadnak az emberek ellen az egész biztos, hogy Endre hibája lesz.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Odafogadhatná pl. Törpapát, azt meg is tudná verni
hát azért hetyetye
egyszerűbb elmenni a kenyérgyárba
nem fog inni, reggel kirakott egy videót amiben elmondta, hogy 1 hétig nem iszik alkoholt.
Miért, délelőtt nem ivott? Hallod Sodi, szerezz be egy laposüveget!
Ingatkanügyek
Meg a munkával is felpörög, minden nap tanul nyelveket, minden nap el fog járni edzeni és csak sikeres emberekkel veszi körül magát. Hiszen megígérte.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Szerinted nem fog inni? te mindent elhiszel neki?
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
De hát ezek után?

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szerintem ha sodi megígér valamit akkor azt be is fogja tartani. Nekem most hirtelen nem jut eszembe be nem tartott ígéret sodi részéről. Szóval igen, elhiszem neki.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Viszont nem mondta meg, hogy melyik lesz az az egy hét! Ráadásul azt be is kell pótolni is ám!
Ingatkanügyek
Ez a hét biztosan nem lehet, hiszen ma már ivott reggel. Majd jövő héten erre is figyelünk.
böri
Igazad van, hiszen sodi alias veknihead amit megígér az úgy van!!!
Tartotta a 3 illetve 5 sört naponta, szóval ez is fog menni neki! Mint ahogy a heti 1 tavos videókat is csinálja, csak nem volt rá ideje! Elfoglalt ember na!
Na májleállás, csá
Soha többé nem fog hazudni, csak mindig!
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Itt mint Judka a gyenge jellemű Sodi ugyanerre a sorsra fog jutni.
Ámen.
Isten azért teremtette Tibit, hogy rongyosra szopassa a retardokat.
ezt a horpadtmellű buzit te jó isten
Judka pókujjak:
Kár lenne megfosztani a gyengébbik nemet egy senior programozó vadászbika látványától :-)
huuh már szedunka lyudka itt is érdekesen nézett ki!
Hogyvolt?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Elviekben ott maradtak Tibiék.
Aztán, Sodi rákérdezett h élőbe van-e, aztán le is tették.
Szerencsére eléggé depis hangja volt a vekninek.
Álmodjatok Rémeket!
Valaki kiváltotta Baracskáról vahúrt, biztos nem tudott a megbízóknak számlázni a végrehajtás alatt lévő cégnek.
Nagy hiba volt, mert kb folyamat akadt, amikor a gyagyás volt a vonalban!
Álmodjatok Rémeket!
szerinem Géza valahogy sakkban tartja a Mergát az autóval, különben tuti leléptek volna. lehet még 1 hét feltétele annak, hogy nevére kerüljön.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kajak bocs!
Melócsá közben láttam, hogy liveol, azért egyből izzítottam a vonalakat, bele sem néztem a liveba.
d
Se az Elkúrtukban, se ebben nem fog szerepelni a gyagyás? Hámiez? Há' nehogymá! *süsüzés*
🕎Endigame🕎
és ez igy van jól!
puskapoj
én úgy tudtam, illetve tibi egyszer úgy mesélte, hogy Jutkával valami munkásszállón találkozott és már akkor is ment a vodkázás, bár a tranyónak mit lehet elhinni, fasz se tudja, mindenesetre azt nehezen tudom elképzelni, hogy jucus milliomos volt
hehe
Bizony, bizony! Ő állta a jogsiját, a kocsiját és a 8 napos gondozó képzést is, amit sajnos nem sikerült befejeznie Mercicának.
Unka-bunga
amúgy elég megnézni azt a videót, ahonnan ez a kép van:
www.youtube.com/watch?v=mNt_aeZHb70
itt még mind a kettő sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, az egész lecsúszás ezzel a lájvozással kezdődött szerintem, bár nem követtem őket végig, de szembetűnő a kontraszt. Jutka féltékenykedése, kiborulásai a közvetítések miatt biztosan hozzájárultak ahhoz, hogy elmérgesedjen a helyzet, nem mintha a tranyó nem járt volna félredurrogtatni.
Ettől függetlenül Tibor egy utolsó aljas féreg, de ezek itt felnőtt emberek, mindenki eldöntheti, hogy kivel él, illetve Jutkát sem kell félteni
hehe
Nem semmi ez a dodgemcica ,hogy más 2. autót sikerül neki behúznia...
Porsche Panamera 1.4 CDTI
Ezek szerint a cica ráérzett a vérszívásra. A trollszok mindenhogy jól járnak. Ha maradnak azért, ha lelépnek azért.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nem hinném, hogy albira játszanának. Túl igénytenek ahhoz, hogy ilyen céljaik legyenek, meg amúgy is kényelmesebb valakinek a nyakán lógni. Abból meg van bőven, púpos, gammer kisgurgulkák.
puskapoj
Örökölte a milliókat, abból lett fizetve az átváltozás meg a többi. Cserébe Tibi örök hűséget fogadott Lyudkának.
A gumicsecseket (amik mellett a valódi nőknek el kéne ásni magukat) kihagytad az excelből.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Rá-rá. Nézettségi rekordok dőlnek meg, donáció minden mennyiségben, seggük kinyalva, etetve-itatva vannak, meleg van.
Gyagyás idomítása is jól halad, napról napra jobban be van csicskítva. Hazamenni is alig mer. Teljesen sakkba van tarva a hazautazásos fenyegetéssel.
Tranyóék jól megszedik most magukat, minden yt pénzt félre tudnak tenni + a lehúzások.
Nagyon lefoglalja a kampányolás. Majd választások után visszatér
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Valóban :) A befordított gyíkról ne is beszéljünk :D
Unka-bunga
hejneken
(
x3)
Feb 21, 2022 13:08:49
x3)
Használd a keresőt :) Itt vannak a kulcsszavak:
Na de a logikai baki: minek seed szerver ha van nCore prémium? Egyáltalán ki használ még manapság seed szervert? :DDD
Nemfatyle
(
x7)
Feb 21, 2022 13:12:20
x7)
Endre, jusson eszedbe, hogy ha most iszol pár sört, azok csak szabályt erősítő kivételek lesznek. Tehát minél többet iszol, annál erősebb a szabály, vagyis annál kevésbé vagy alkoholista
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 21, 2022 13:13:20
x15)
Endre!
Nem tudom volt-e már ma, de sose elég rákérdezni!
1) Mennyi hitelt vettél fel eddig?
2) Hol a keresztlevél, diploma, nyelvvizsga, jogosítvány, visszafizetett diákhitelről és adósságokról szóló igazolás?
3) Ha már tegnap nem volt Mario akkor ma lesz? :D
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nem tudom volt-e már ma, de sose elég rákérdezni!
1) Mennyi hitelt vettél fel eddig?
2) Hol a keresztlevél, diploma, nyelvvizsga, jogosítvány, visszafizetett diákhitelről és adósságokról szóló igazolás?
3) Ha már tegnap nem volt Mario akkor ma lesz? :D
pupszi
(
x1)
Feb 21, 2022 13:13:34
x1)
Afaik ausztria es nemetorszag kemenyen bunteti illegalis tartalmak letolteset.
TLS/private tracker ved valamennyire, de 100%-ban csak vpn vagy seedbox.
Hafré
(
x9)
Feb 21, 2022 13:15:15
x9)
Már ciccent, az 100%. Ott van a két csöves, azok isznak, mint a kefekötő, mellettük nem lehet leszokni. Endre délután be fog jelentkezni, és már a szalonspicc addigra meglesz.
21.-én nem lehet elkezdeni semmit. Majd elsején ha hétfőre esik.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 21, 2022 13:17:47
x16)
a hetvegen sokat merengtem hogy milyen sodi projectet kene osszehozni, van most nemi szabad kapacitasom es sodival ellentetben en tenyleg fejleszto vagyok, ugyhogy azzal se lenne gond.
lattam korabban itt hogy szo esett galeriarol, letezik mar vagy szabad a palya?
lattam korabban itt hogy szo esett galeriarol, letezik mar vagy szabad a palya?
A Sodmány barlangjai/Visszatérés Sodmány barlangjaiba online változatát nincs kedve valakinek megcsinálni rendes inventory-val, healthbar-ral, ilyenekkel?
Tibibébi
Feb 21, 2022 13:17:50
Már ciccent, az 100%. Ott van a két csöves, azok isznak, mint a kefekötő, mellettük nem lehet leszokni. Endre délután be fog jelentkezni, és már a szalonspicc addigra meglesz.
Aztán mehet a szalonspricc a fenekemre!
Feb 21, 2022 13:17:50
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 21, 2022 13:18:24
x5)
Arra vár a baromarcú, hogy valami "pozitív" dolog történjen odahaza, és már jutalmazza is magát. Szerintem elég egy kedves szó a tranyótól, vagy három stackoverflow-ról kimásolt kódsor amit bead az xnetnek, és már vedel is tovább. Főszabályként.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 13:19:09
x2)
Már most iszik 1.8
Már mehetek kiváltani?
autilogic
Feb 21, 2022 13:19:58
++
Fixen új szabályok lesznek kitalálva amiket aztán ugyanúgy leszar mint az eddigieket.
Fixen új szabályok lesznek kitalálva amiket aztán ugyanúgy leszar mint az eddigieket.
Feb 21, 2022 13:19:58
xray
(
x21)
Feb 21, 2022 13:25:02
x21)
komoly baj lehet bronival, ha 8888-nál sem lendített.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 21, 2022 13:25:33
x16)

cucksodi
(
x3)
Feb 21, 2022 13:28:47
x3)
nagy valószinűséggel mindkettő
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 21, 2022 13:30:05
x4)
Csak tibi nyálát akarta leszopogatni arról az elszívott dekkről.
Amúgy Sodi úgy cigizel mint valami öregasszony! Ezt is anyádtól tanultad?
-
Feb 21, 2022 13:30:55
A varangy elkezdte kivenni a tranyó kezéből és szipákolni, így Sneci sem maradhatott ki. De nem cigizett sokszor, pláne miután egyszer véletlenül letüdőzte és majdnem megfulladt. Egész hétvégén totál részeg volt.
Feb 21, 2022 13:30:55
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 21, 2022 13:33:06
x8)
Nem értitek, ez egy szocializációs rítus!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 21, 2022 13:33:36
x47)
Hogy lehet egy ember a síráshoz és a cigizéshez is egyaránt balfasz? Jó, mindig elfelejtem, hogy egyedül a faszát sem tudja felállítani.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 21, 2022 13:39:03
x4)
Sodinak nincsenek emberi érzelmei. Súlyos autistaként csak másolni próbálja ezeket.csak idegesítő nyüszítést meg hisztit tud.
Egy kocsog
Feb 21, 2022 13:41:15
Nem dohányzik, egy cigit sem bír elszivni, akkora balfasz ,meg tüdő beteg. 2 slikkig jutott, amit nem tudott le, de abba is majdnem megfulladt .
Feb 21, 2022 13:41:15
cucksodi
(
x3)
Feb 21, 2022 13:43:05
x3)
Ha csak egyedül nem tudná nem lenne ebben a helyzetben
Békási troll
Feb 21, 2022 13:46:05
Körülbelül három év után írok ide ismét, volt mit behoznom.
Nyilván nem én vagyok az első, aki ezt az evidenciát kijelenti, de:
Sodi, ezzel a társasággal most mélyebben vagy, mint eddig bármikor. Ne érts félre, egy szikrányi sajnálatot sem érzek irántad, csak látszik a nyilvánvaló, hogy ezek konkrétan a halálodat fogják okozni, szerintem legfeljebb két éven belül. Mert most még csak orrba basznak, partvissal ütnek, de szerinted részegen ha mondjuk egy kés kerül a kezükbe, fognak azon moralizálni, hogy mi van ha kiontják a beledet? Arra fognak jutni, hogy vagy semmi, vagy nem is érdekli őket. Ezek bazmeg olyan mélyen élő alakok, amiket te még a Koppány Csoportosoknál sem láthattál, ezeknek nincs mit veszíteniük.
Nyilván nem én vagyok az első, aki ezt az evidenciát kijelenti, de:
Sodi, ezzel a társasággal most mélyebben vagy, mint eddig bármikor. Ne érts félre, egy szikrányi sajnálatot sem érzek irántad, csak látszik a nyilvánvaló, hogy ezek konkrétan a halálodat fogják okozni, szerintem legfeljebb két éven belül. Mert most még csak orrba basznak, partvissal ütnek, de szerinted részegen ha mondjuk egy kés kerül a kezükbe, fognak azon moralizálni, hogy mi van ha kiontják a beledet? Arra fognak jutni, hogy vagy semmi, vagy nem is érdekli őket. Ezek bazmeg olyan mélyen élő alakok, amiket te még a Koppány Csoportosoknál sem láthattál, ezeknek nincs mit veszíteniük.
Feb 21, 2022 13:46:05
nonsense
(
x1)
Feb 21, 2022 13:54:18
x1)
Ezek bazmeg olyan mélyen élő alakok, amiket te még a Koppány Csoportosoknál sem láthattál, ezeknek nincs mit veszíteniük.
Reméljük befogad még melléjük újabb 2-3 hajléktalan csövest, hogy játszhassa a Kegyelmes Főméltóságos Urat!
Odafogadhatná pl. Törpapát, azt meg is tudná verni - ezzel is bizonyítva Mercinek, hogy mekkora férfi.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 21, 2022 13:58:13
x19)
Bár úgyis tudom, hogy sodi elbukja a próbát, de aki iszik sört annak jöhetnènek ide a képek arról, hogy sörrel a kézben nézi a merci streamet vagy sör bekèszítve a monitor mellett meg ilyesmik, hogy kicsit èreztessük sodival azt hogy vele vagyunk a leszokási kísérletben :)
Innál egy jó hideg sört sodi? Innál mi? Hát neked azt nem lehet, mert merci becsicskított. :)
Innál egy jó hideg sört sodi? Innál mi? Hát neked azt nem lehet, mert merci becsicskított. :)
-
Feb 21, 2022 14:04:58
:)
Te vagy az sodika?
Ha igen, leszel szives a sárga nickeden bejelenkezni.
Ha nem, akkor tyodika néven kell parodizálni.
Nszksz.
Feb 21, 2022 14:04:58
echelon mérnök
Feb 21, 2022 14:06:39
Endre megvenném a fejed. Viccen kívül.
Annyit néztem a nagy hombár fejed, hogy most már látni akarom, hogy az istenben vannak ott a csontok.
Elképzelni nem tudom, hogy lehet ekkora, amorf fejed.
Menj már el ilyen rötgenes basszra ahol csinálnak egy fényképet a szerkezetéről.
Állom az összes költséget.
Trollégáknak jelzem, hogy Sodi feje az enyém, ha nem lesz elhamvasztva kurvaisten, hogy ellopom a sírjából.
Annyit néztem a nagy hombár fejed, hogy most már látni akarom, hogy az istenben vannak ott a csontok.
Elképzelni nem tudom, hogy lehet ekkora, amorf fejed.
Menj már el ilyen rötgenes basszra ahol csinálnak egy fényképet a szerkezetéről.
Állom az összes költséget.
Trollégáknak jelzem, hogy Sodi feje az enyém, ha nem lesz elhamvasztva kurvaisten, hogy ellopom a sírjából.
Feb 21, 2022 14:06:39
auti_pancél
Feb 21, 2022 14:08:55
Endre megvenném a fejed. Viccen kívül.
be kene scannelni aztan mehetne a 3D nyomtatas. nincs valaki 3D modeller a trollok kozul?
Feb 21, 2022 14:08:55
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 14:10:24
x2)
50 ezres
Feb 21, 2022 14:17:48
Gyagya, Broni vár az elvonón, hogy meg tudja kérdezni tőled hogy meghalt e már asodi!
Feb 21, 2022 14:17:48
Ogre papa
(
x1)
Feb 21, 2022 14:24:03
x1)
Hamarosan elérjuk a 888888-ik kommentet.
Bárhol is légy broni, karomat és poharamat Lendítem rád.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Bárhol is légy broni, karomat és poharamat Lendítem rád.
Ogre papa
(
x1)
Feb 21, 2022 14:25:49
x1)
Nincs az az AI és az a 3D-s program ami kezelni képes egy ilyen eltorzult koponyát mint ami a veknifejűnek van.
Ha a gépek fellázadnak az emberek ellen az egész biztos, hogy Endre hibája lesz.
Békási troll
Feb 21, 2022 14:31:42
Odafogadhatná pl. Törpapát, azt meg is tudná verni
hát azért hetyetye
Feb 21, 2022 14:31:42
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 14:32:26
Sziasztok merciék ott vannak még vele?
Veknifej ma este már inni fog
Feb 21, 2022 14:32:26
GoForIt
Feb 21, 2022 14:33:40
egyszerűbb elmenni a kenyérgyárba
Feb 21, 2022 14:33:40
egérszar a konyhapulton
Feb 21, 2022 14:35:23
nem fog inni, reggel kirakott egy videót amiben elmondta, hogy 1 hétig nem iszik alkoholt.
Feb 21, 2022 14:35:23
seymour schwartz
(
x6)
Feb 21, 2022 14:35:47
x6)
Miért, délelőtt nem ivott? Hallod Sodi, szerezz be egy laposüveget!
vladrl
(
x8)
Feb 21, 2022 14:35:48
x8)
A dorperol tavasz ota tudunk valamit? Kb 20 flokk tartozassal lelepett, meghalt?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
MrsLipton
Feb 21, 2022 14:37:42
Szerintem Mercica és Juci így is, úgy is leléptek volna, ha 26-án látogatását teszi Sodi rendezett hajlékában Gyöngyi néni. Bár, lehet, hogy pont ezért reklamálta Sodi a műkörmöst, fodrászt és Jucus vörösre koronázását.
Unka-bunga
Feb 21, 2022 14:37:42
Örebro
(
x17)
Feb 21, 2022 14:39:59
x17)
ha nyelvtanilag nezzuk akkor a vedelni nem ivåst jelent, tehåt…..
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 14:40:21
x3)
Meg a munkával is felpörög, minden nap tanul nyelveket, minden nap el fog járni edzeni és csak sikeres emberekkel veszi körül magát. Hiszen megígérte.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Feb 21, 2022 14:43:28
x1)
kurvahiteles ivás közben absztinenciát tervezgetni :D
Nyemééééétyeeem
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 14:47:06
x30)
Púpfal hajnal óta hallgat. Csak nem felkérdezésecske volt a 2 kattintásos gány meló el nem végzéséről? Vagy ma te voltál a téma kollégák közt, hogy mit is kerestél szombaton az őrsön, vasárnap pedig a lakás előtt a hideg flaszteren? Nagyon megaláztak? Porondra gyagya! A tegnapi műsírásról jöhetne egy zsanér mutogatós, tisztázós flokk.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 14:49:33
x13)
Tudományos Géza szerint Merciék maradásának az a feltétele, hogy ne igyon. Merciék ihatnak, mert ők úriasszony módjára tudnak csatakrészegen is viselkedni. Így viszont nehezített pálya lesz a leszokás, de Sodinak kiemelkedően magas az akaratereje, szerintem nem lesz itt gond. Köszönjük, Géza.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 14:51:58
Feb 21, 2022 14:51:58
Trollul Madár
(
x15)
Feb 21, 2022 14:58:50
x15)
De hát ezek után?

egérszar a konyhapulton
Feb 21, 2022 14:59:53
Szerintem ha sodi megígér valamit akkor azt be is fogja tartani. Nekem most hirtelen nem jut eszembe be nem tartott ígéret sodi részéről. Szóval igen, elhiszem neki.
Feb 21, 2022 14:59:53
xray
(
x21)
Feb 21, 2022 15:01:29
x21)
Feb 21, 2022 15:01:29
lemaradt a végéről: *pr Feb 21, 2022 15:01:29
seymour schwartz
(
x6)
Feb 21, 2022 15:02:42
x6)
1 hétig nem iszik alkoholt.
Viszont nem mondta meg, hogy melyik lesz az az egy hét! Ráadásul azt be is kell pótolni is ám!
Örülhettek
(
x1)
Feb 21, 2022 15:04:37
x1)
Ez a hét biztosan nem lehet, hiszen ma már ivott reggel. Majd jövő héten erre is figyelünk.
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 15:08:24
Igazad van, hiszen sodi alias veknihead amit megígér az úgy van!!!
Feb 21, 2022 15:08:24
sörösterv
(
x4)
Feb 21, 2022 15:08:25
x4)
Tartotta a 3 illetve 5 sört naponta, szóval ez is fog menni neki! Mint ahogy a heti 1 tavos videókat is csinálja, csak nem volt rá ideje! Elfoglalt ember na!
Na májleállás, csá
Soha többé nem fog hazudni, csak mindig!
sörösterv
(
x4)
Feb 21, 2022 15:09:11
x4)
*tagos videókat, hülye pókujjak
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Igazmondo
Feb 21, 2022 15:17:06
Tibor amùgy Judkàt màr kifosztotta mòdszeressen, megismerkedesűk utàn. Judkanak volt több millio forint megtakaritott pènze mikor befogadta az utcan èlő Tibikejèt. Tibcsike megkezdte Judka betörèsèt testileg, lelkileg ahogy most fogja elkezdeni Sodival mert kettejűk közös vonàsa hogy ragaszkodnak vagy vonzodnak ehez a szadista transzveztita durva, brutal agressziv fereghez aki ki is hasznalja a helyzetet. Ez a tranzvesztita fereg lelketlen, haszonleső, sivàr èrzelmi sikon ès senkitől nem ertekelte a segitseget.
Judka règen ( 15 evvel ezelőtt) biztos kiegyensùlyozottabban èlt ,mint a tranzi csöves mellett.
Kaffka Merci es Jucus èlettarsa 1 fedèl alatt hogyan egyeztethető össze a szerelme Sodival ?
Judka règen ( 15 evvel ezelőtt) biztos kiegyensùlyozottabban èlt ,mint a tranzi csöves mellett.
Feb 21, 2022 15:17:06
kramalon
(
x8)
Feb 21, 2022 15:20:22
x8)
Látom volt egy kis szerelmi torzsalkodás basszameg. Csak masfel nappal vagyok lemaradva, de meg 2600 komment!!!
Faszom
echelon mérnök
Feb 21, 2022 15:20:24
Ámen.
Isten azért teremtette Tibit, hogy rongyosra szopassa a retardokat.
Feb 21, 2022 15:20:24
hogynézőki
Feb 21, 2022 15:23:27
kurvahiteles ivás közben absztinenciát tervezgetni :D
Feb 21, 2022 15:23:27
xray
(
x21)
Feb 21, 2022 15:29:57
x21)
Feb 21, 2022 15:29:57
de minek és kinek mutogatja? Feb 21, 2022 15:29:57
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 15:30:29
Fullfing mint terapeuta?
Feb 21, 2022 15:30:29
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 15:32:32
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 21, 2022 15:35:26
x8)
*tagos videókat, hülye pókujjak
Judka pókujjak:
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 21, 2022 15:36:59
x8)
itt még milyen hajasbabák voltak.
Endi tetszik a szisza haja ezen a képen? Mi történt vele?
Elfogyott a TIBIGÉL?
Elfogyott a TIBIGÉL?
Tyodika
Feb 21, 2022 15:37:43
de minek és kinek mutogatja?
Kár lenne megfosztani a gyengébbik nemet egy senior programozó vadászbika látványától :-)
Feb 21, 2022 15:37:43
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 21, 2022 15:38:57
x10)
www.youtube.com/watch?v=U5kVir7jy5Y
Héé a vonalban a gyagyás!
Álmodjatok Rémeket!
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 15:39:16
Elfogyott a TIBIGÉL?
Elfogyott a TIBIGÉL?
huuh már szedunka lyudka itt is érdekesen nézett ki!
Feb 21, 2022 15:39:16
xray
(
x21)
Feb 21, 2022 15:40:25
x21)
Feb 21, 2022 15:40:25
a tinderen mutogassa, ha meri. :) Feb 21, 2022 15:40:25
Callahan
Feb 21, 2022 15:41:01
Franciska
Sziaaaaaaaa
Franciska
Sodinal ott maradtak Jutka irta
Franciska
De már reggel veszekedés volt de kibèkültek merci adott meg egy hetet sodinak hogy normális legyen
Sziaaaaaaaa
Franciska
Franciska
De már reggel veszekedés volt de kibèkültek merci adott meg egy hetet sodinak hogy normális legyen
Feb 21, 2022 15:41:01
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 15:41:32
x10)
A kappany csoport által bevédett Koczkáné Zsuzsa kilakoltatását megfilmesítették!
24.hu/kultura/2022/02/21/kilakoltatas-elozetes-magyar-film/
Nemfatyle
(
x7)
Feb 21, 2022 15:43:53
x7)
Hogyvolt?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 21, 2022 15:45:35
x10)
Hogyvolt?
Elviekben ott maradtak Tibiék.
Aztán, Sodi rákérdezett h élőbe van-e, aztán le is tették.
Szerencsére eléggé depis hangja volt a vekninek.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Feb 21, 2022 15:45:59
x1)
Annyira szürreális, hogy ezeknek a gyökereknek kajak ez az élete amit látunk, néha emlékeztetnem kell magamat, hogy nem a netflixen nézek valami elbaszott alkoholista csöves műsort.
Átlagos alienpörkölt élvező
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 15:46:28
x10)
Valaki kiváltotta Baracskáról vahúrt, biztos nem tudott a megbízóknak számlázni a végrehajtás alatt lévő cégnek.
mnxegycigany
Feb 21, 2022 15:46:52
Miattam akadt a live bocs, nonstopp hivom Kozmat, de szerintem fellepett most a wifire
d
Feb 21, 2022 15:46:52
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 21, 2022 15:47:53
x10)
Miattam akadt a live bocs, nonstopp hivom Kozmat, de szerintem fellepett most a wifire
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 15:49:43
x24)
Franciska
Sziaaaaaaaa
Franciska
Franciska
Sziaaaaaaaa
Franciska
Franciska
szerinem Géza valahogy sakkban tartja a Mergát az autóval, különben tuti leléptek volna. lehet még 1 hét feltétele annak, hogy nevére kerüljön.
mnxegycigany
Feb 21, 2022 15:51:01
Kajak bocs!
Melócsá közben láttam, hogy liveol, azért egyből izzítottam a vonalakat, bele sem néztem a liveba.
Feb 21, 2022 15:51:01
max5enutálnak
(
x47)
Feb 21, 2022 15:51:09
x47)
Az a lényeg, hogy maradnak! A 3 alkoholista egymást segítve fog új életet kezdeni, csak még ezt az utolsó sört...
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Penzmento
(
x6)
Feb 21, 2022 15:51:21
x6)
A kappany csoport által bevédett Koczkáné Zsuzsa kilakoltatását megfilmesítették!
Se az Elkúrtukban, se ebben nem fog szerepelni a gyagyás? Hámiez? Há' nehogymá! *süsüzés*
cucksodi
(
x3)
Feb 21, 2022 15:55:16
x3)
Tibor amùgy Judkàt màr kifosztotta mòdszeressen, megismerkedesűk utàn. Judkanak volt több millio forint megtakaritott pènze mikor befogadta az utcan èlő Tibikejèt. Tibcsike megkezdte Judka betörèsèt testileg, lelkileg ahogy most fogja elkezdeni Sodival mert kettejűk közös vonàsa hogy ragaszkodnak vagy vonzodnak ehez a szadista transzveztita durva, brutal agressziv fereghez aki ki is hasznalja a helyzetet. Ez a tranzvesztita fereg lelketlen, haszonleső, sivàr èrzelmi sikon ès senkitől nem ertekelte a segitseget.
és ez igy van jól!
rBali
(
x24)
Feb 21, 2022 15:55:32
x24)
10 órája néma a púpfal.
Vagy letérdeltették a melócsában vagy Tibiék után rohant és könyörgött nekik hogy ne hagyják ott, gondolom a Mazda elé vetette magát nyüszítve a taknyát szipogva.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Vagy letérdeltették a melócsában vagy Tibiék után rohant és könyörgött nekik hogy ne hagyják ott, gondolom a Mazda elé vetette magát nyüszítve a taknyát szipogva.
rBali
(
x24)
Feb 21, 2022 15:58:21
x24)
O most látom, hogy maradtak.
Ennyit a két csövesről, szerintem megérdemelnek minden faszerdőt ezentúl...
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ennyit a két csövesről, szerintem megérdemelnek minden faszerdőt ezentúl...
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 15:58:22
x7)
én úgy tudtam, illetve tibi egyszer úgy mesélte, hogy Jutkával valami munkásszállón találkozott és már akkor is ment a vodkázás, bár a tranyónak mit lehet elhinni, fasz se tudja, mindenesetre azt nehezen tudom elképzelni, hogy jucus milliomos volt
MrsLipton
Feb 21, 2022 16:00:09
Bizony, bizony! Ő állta a jogsiját, a kocsiját és a 8 napos gondozó képzést is, amit sajnos nem sikerült befejeznie Mercicának.
Feb 21, 2022 16:00:09
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 16:00:38
x13)
Endre, ki tudnád tenni a két frissített excelt, hogy Géza lényege mennyibe került, és hogy a mégis maradó Mercike hány euróért szarta szájba magát?
verebvagy
Feb 21, 2022 16:01:21
Reméljük tényleg beváltod az igéreted gyagya és miután megkapták a youtube fizujukat sem engedet őket költeni a sajátjukbol ! Tuti az a tervük hogy kibekkelnek addig ott amig nem jön össze egy albira a lótyi :D
Feb 21, 2022 16:01:21
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 16:02:06
x10)
Iványiéknál kappanyos hangulat van! Mondjuk itt a navosoknak kellene pizzát küldeni.
www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=312528104244658¬if_id=1645433171440838¬if_t=live_video_explicit
www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=312528104244658¬if_id=1645433171440838¬if_t=live_video_explicit
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 16:02:18
x7)
Elfogyott a TIBIGÉL?
Elfogyott a TIBIGÉL?
amúgy elég megnézni azt a videót, ahonnan ez a kép van:
www.youtube.com/watch?v=mNt_aeZHb70
itt még mind a kettő sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, az egész lecsúszás ezzel a lájvozással kezdődött szerintem, bár nem követtem őket végig, de szembetűnő a kontraszt. Jutka féltékenykedése, kiborulásai a közvetítések miatt biztosan hozzájárultak ahhoz, hogy elmérgesedjen a helyzet, nem mintha a tranyó nem járt volna félredurrogtatni.
Ettől függetlenül Tibor egy utolsó aljas féreg, de ezek itt felnőtt emberek, mindenki eldöntheti, hogy kivel él, illetve Jutkát sem kell félteni
Mohamed_Lee
Feb 21, 2022 16:02:27
Nem semmi ez a dodgemcica ,hogy más 2. autót sikerül neki behúznia...
Feb 21, 2022 16:02:27
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Feb 21, 2022 16:04:22
x1)
Nagyon hiányzik broni professzor úr...
Átlagos alienpörkölt élvező
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 16:05:00
x30)
Franciska
Sziaaaaaaaa
Franciska
Franciska
Sziaaaaaaaa
Franciska
Franciska
Ezek szerint a cica ráérzett a vérszívásra. A trollszok mindenhogy jól járnak. Ha maradnak azért, ha lelépnek azért.
echelon mérnök
Feb 21, 2022 16:05:34
Endre deja vu-m van.
Megint ott tartunk, hogy egyszerubb lenne minden ha kinyírnád magad.
Annyi változás, hogy most már testileg kibasszott szar állapotban vagy nem csak lelkileg vergődsz a porban.
Az elmúlt pár évadból kiderült, hogy
- végrehajtás elől menekültél külföldre
- gondok vannak a pitonsszal
- alkoholista lettél mert csak így tudod elviselni a valóságot
- csak olyan "nőkkel" mersz kapcsolatot kezdeményezni akikről azt hiszed, hogy kontrollálni tudod őket
- valójában utálod munkád de ezt még magadnak se mered bevallani
- legalább tízszer annyi trollod lett mint volt.
Szóval megint az van, hogy teljes kudarc az életed és nincs is semmi célod aminak az elérése sikertélményt adhatna.
Jön majd anyád, összekapar pár hétre de aztán megint jön Depi Dezső...
Megint ott tartunk, hogy egyszerubb lenne minden ha kinyírnád magad.
Annyi változás, hogy most már testileg kibasszott szar állapotban vagy nem csak lelkileg vergődsz a porban.
Az elmúlt pár évadból kiderült, hogy
- végrehajtás elől menekültél külföldre
- gondok vannak a pitonsszal
- alkoholista lettél mert csak így tudod elviselni a valóságot
- csak olyan "nőkkel" mersz kapcsolatot kezdeményezni akikről azt hiszed, hogy kontrollálni tudod őket
- valójában utálod munkád de ezt még magadnak se mered bevallani
- legalább tízszer annyi trollod lett mint volt.
Szóval megint az van, hogy teljes kudarc az életed és nincs is semmi célod aminak az elérése sikertélményt adhatna.
Jön majd anyád, összekapar pár hétre de aztán megint jön Depi Dezső...
Feb 21, 2022 16:05:34
cucksodi
(
x3)
Feb 21, 2022 16:06:32
x3)
Reméljük tényleg beváltod az igéreted gyagya és miután megkapták a youtube fizujukat sem engedet őket költeni a sajátjukbol ! Tuti az a tervük hogy kibekkelnek addig ott amig nem jön össze egy albira a lótyi :D
nem hinném, hogy albira játszanának. Túl igénytenek ahhoz, hogy ilyen céljaik legyenek, meg amúgy is kényelmesebb valakinek a nyakán lógni. Abból meg van bőven, púpos, gammer kisgurgulkák.
GoForIt
Feb 21, 2022 16:08:48
Örökölte a milliókat, abból lett fizetve az átváltozás meg a többi. Cserébe Tibi örök hűséget fogadott Lyudkának.
Feb 21, 2022 16:08:48
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 16:08:58
x24)
A gumicsecseket (amik mellett a valódi nőknek el kéne ásni magukat) kihagytad az excelből.
Callahan
Feb 21, 2022 16:09:05
Rá-rá. Nézettségi rekordok dőlnek meg, donáció minden mennyiségben, seggük kinyalva, etetve-itatva vannak, meleg van.
Gyagyás idomítása is jól halad, napról napra jobban be van csicskítva. Hazamenni is alig mer. Teljesen sakkba van tarva a hazautazásos fenyegetéssel.
Tranyóék jól megszedik most magukat, minden yt pénzt félre tudnak tenni + a lehúzások.
Feb 21, 2022 16:09:05
Ásó27
(
x68)
Feb 21, 2022 16:09:25
x68)
Jó hogy komolyan nem iszol a héten Endre, így már csak kétszer kell sörért menni naponta.
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 16:11:23
x30)
Gyagya tényleg igaz hogy Eteted itatott őket feltételeket szabnak És még így is könyörögnöd kell hogy maradjanak nálad? Többen kérdezik
verebvagy
Feb 21, 2022 16:11:57
Vajon meglep minket Endre? Következő bejelentkezés vajon mi lesz S06ep2?? vagy egy bebaszós ordibálós live?
Feb 21, 2022 16:11:57
Bejlin
(
x8)
Feb 21, 2022 16:12:34
x8)
Nagyon hiányzik broni professzor úr...
Nagyon lefoglalja a kampányolás. Majd választások után visszatér
MrsLipton
Feb 21, 2022 16:14:57
Valóban :) A befordított gyíkról ne is beszéljünk :D
Feb 21, 2022 16:14:57
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nyugi van, mindent kezelek