És ott is van ismerős arc a snecológiából, most láttam a tömegben Szekeres Máriát :)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Nincs rá pénze, szegény Sodi asodi.
Elsörözte az árát az alkoholista.
igen, és működik a koncepció! a nézők sajnálák, jajj szegények, el kell tűrni ezt az agyast, adjunk pénzt a menekülésre...gondolom a Géza is ezt erősítette bennük (+ a kocsi), így elgondolkodtak a maradáson. megjegyzem, ez a húzás szerintem a Merga nézőinek nem biztos, hogy annyira tetszeni fog..
a lehúzás meg annyira nem megy; ok, kaja-pia van. de pl. egy új teló, vagy új cuccok...a kocsi is egy olyan, hogy van is, meg nincs is...ja bocsánat, esetleg körmös, meg fodrász.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem hamarosan jönnek a kappany pajzsok is!
Nagyon durva. Lyudka is milyen dagadt még. Nagyon brutál mód lecsúszott mind a kettő...
Ezt nyjem értyem
5500-6000 mínuszban vannak.
de ez a minimum, mert a gézának és márknak fizetett búcsúküldésekről nem tudunk pontos adatokat. azt tudjuk, hogy gézának 1400 euró ment, de nem tudjuk mikor, és milyen forrásból.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Géza ma is ledurrantotta, csak a számok ismeretlenek még.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
vártam én is a NAGY üzleti tervet, amivel majd rendbe teszik a Sodrák életét, hátha tanulunk valamit.....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Tippszmixes trollsztárs, kérnénk a kifizetéseket :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
index.hu/belfold/2022/02/21/ivanyi-gabor-oltalom-nav-hazkutatas/
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jött az 1.8as szelóm nekem is akkor :D
Ez kamu, nem ilyennek ismerem sodit. Tartja a szavát, mert van gerince.

Vannak ott még ismerős arcok, az illusztráción szereplő Antal Nikolett 'Nikancs' Henrietta például ápolóból kűzdötte le magát megélhetési "baloldali" aktivistává.
A 2014-es Kálvin-téri fütyülős dulakodásból lehet ismerős, de volt már jobbikos szavazatszámláló is, nameg a ligetben is rontotta a levegőt a csöves sleppjével. Ha egyszer lezárul a snecológiatudomány, ő is érdekes kutatások alapanyaga lehetne.
Szuper bulik lennének esténként, ha mindnyájan betolnának egy polipos ekit délután 6 körül, meg egy másodikat olyan este 9-10 között.
Szerintem azonnal kialakulna a szerelem tiborban is, mehetne a gruppen hármasban, természetesen élő egyenes adásban. Foschná!
(A másnapokat most hagyjuk, nehogy depi dezső felfigyeljen..)
Na tejhabosítás, csá.
Nincs másnap ha ráesznek :D
böri
Futár karrierbe belevágott már a Fogas?
Igen segíti a hajlétalanokat. Arra hivatkozva mossák tisztára a pénzt amiket egyéb forrásokból szerez. Milliárdokat tüntetnek el arra hivatkozva hogy néhány csövesnek adnak 2 kiflit meg elszállásolják őket egy leselejtezett kórházi ágyon éjszakára egy dohos, lepusztult épületben.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Milyen egyéb forrásból lehet Magyarországon pénzt szerezni ami még nincs Lörincnél?
Még Sodi se talál munkát a NER-ben pedig ő 2006os nemzetyi hős.
Az a baj, hogy simán el tudom képzelni, hogy ez megtörténik :DDD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Vannak ott még ismerős arcok, az illusztráción szereplő Antal Nikolett 'Nikancs' Henrietta például ápolóból kűzdötte le magát megélhetési "baloldali" aktivistává.
A 2014-es Kálvin-téri fütyülős dulakodásból lehet ismerős, de volt már jobbikos szavazatszámláló is, nameg a ligetben is rontotta a levegőt a csöves sleppjével. Ha egyszer lezárul a snecológiatudomány, ő is érdekes kutatások alapanyaga lehetne.
Már Indián is ott lebzsel.
Végig mellette ült, nem? :D
Igen. Abban reménykedtem hogy leül valami pitiáner bírságot. :(
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Hát én is abban voltam. Lehet ott bújtatják :D
Épp kérdezni akartam, hogy kiverték a fogát elől vagy bebaszcsizott? Nagyon furán beszél.
Unka-bunga
Lehet bebaszták a fejét azt cikis lenne lájvozni úgy?:D
Szipusjani azt hiszi hogy jutka tibi anyja. Teljesen tonkrekurta mar az agyat a szintetikus+kobanyai kombokkal
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Vagy néha a dobok helyett a saját fejét csapkodta a dobverőkkel.
Karantén miatt?
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
igen ez ott volt a ligetnél is tán az apjával meg a csöves drogos bandájával...
volt valami rossz hosszúhajú czigány meg ilyesmi...
ezt a csöves nikolettát vágtág nyakonXDXD
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
A nagybátyjára gondolsz, bizonyos Szabó Gábor (nem, nem a tuareg, de azzal is lógtak, az is megérne egy misét), ő is ott volt a 2014es dulakodásban is.
Fun fact: amúgy pont az Iványiékkal szemben laknak a Dankóban.
A cigó az Indián, az apja meg Szabó Gábor, de nem az apja, régen mszp bérmunkások voltak, ma DK fanok. Ahol ők ott vannak, ott káosz és rombolás van.
rossz naplopók életükben egy napot nem dolgoztak...
mivan azzal a csöves rasztafejüvel is? ha nincs balhé ezek eltünnek?
Iványi keresztelte az Orbán kölykeit, aztán nyilvánosan fasisztának nevezte, ezért a kicsinyes bosszú. Be volt tervezve gondolom, persze ezzel is lyukra futottak a balfaszok mert végül nem ő lett a köztársasági elnökjelölt. Egyetlen bűne hogy nem fojtotta szenteltvízbe az Orbán-fattyakat, amíg még megtehette volna, így most fizethetjük az egész pereputty sajátlábra állását. Na de ezennel be is fejezném a nem snecológiai fonatkoszású politikai offolást.
nyem
Erőrl már volt szó korábban (még az Ogrénál), akkor mintha mondta volna, hogy ő borotválkozik mindenhol, mert a szőr az fúúúj.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
www.youtube.com/watch?v=6_Ck1qScruM
Borotválkozik a pedó, twinky akar lenni.
Nszksz
És mitől ilyen asszimetrikus a teste? Gyerekkorában elütötte egy autó?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Álmodjatok Rémeket!
Gerincferdülés, bordapúp, lúdtalp. Ha járt volna gyógytornára, akkor sokkal jobb lenne. De gondolom szartak bele, így már rögzült az állapot és csak rosszabb lenne.
Ha elmenne az orvosi bizottsághoz véleményezésre, simán leszázalékolnák.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Örsről meg azt nyomatta eddig hogy gyerekkori barátja nem ? Mostmeg aztmondta hogy Orfűn ismerte meg mikor biztiboyvolt
Van ott valami vén retardált is velük, nem rá gondolsz? Kozmát nem is hallom megszólalni. Lehet már ott sincs?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
És így nyelvtanilag nem is iszik, simán kibírja ezt az egy hetet :D
böri
Valami Kozma-fan chaten azt írta, hogy maradnak, adnak még egy hetet a púpnak, ezt fentebb írta is valaki, de azt nem, hogy TV-t is néztek délelőtt.
Mégjobb ha a seggébe tesz egy sörösüveget amit aztán a záróizmaival szilánkokra tör, így a vérveszteségtől is extrán bódúlt lesz. Foshná!
ény nyem fatyok petyofil
Ez eléggé nagy tiszteletlenség a saját édesanyja felé...
Lol
Ó, hát akkor folytatódik Sodi lehúzása meg a műsor szerencsére :D. Megy végül hétvégén Golda a púposhoz?
dobsz egy linket?
annyira jelentéktelen ez a fasz, hogy hiába írom a nevét youtubera, nem dobja ki a csatornáját
hehe
29 néző :D
böri
Majd mikor hétfő január elsejère esik, addig semmi gond.
Megnyitom a linket, erre arrol ertekezik eppen, hogy "Az incel kurva anyadat amikor beleelveztel anyadba. Neked pelyhedzik mar a pocsod? Sajnalom, hogy anyadba elveztel, es incel gyereknek szulettel"
kozben 10cm-re tole szaladgal a gyereke. Utnem bazdmeg, ameddig lelegzik.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
indián+antal niki+a rasztafejű
Azt ne hagyjátok ki hogy Judka oda kiabál hogy "Vodkát hoztatok???"
Rasztás akkor nem volt, Jamaikán nyaralt. Pihente a fáradalmait, a szponzor pénzböl!.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ennek is ilyen testnevelésből felmentett pálcika testalkata van, óriási fejjel? Ez valami retard követelmény?
Pont azt a videót nem találom ahol a ligetnél nyakonvágják a nikikét
Én is azt néztem hogy kb általános iskolában volt ilyen felsőtestem. Ehhez képest ez is milyen "szétbaszomaszád" kemény volt.
Gondolom mellé lehet ez is vagy 160 centi magas.
G-Ras egy irritáló vegánfasiszta fasztorlasz, de a zenekari gázsiból elég jól megél, nem megélhetési tüntikéző mint ezek a gecik.
Sokszor együtt jár a testi fogyatékosság a szellemivel. Lufifejű cigánygyerek, már az anyja hasában is több hígítót szívhatott be mint egy komplett fényezőműhely.
Általában az ilyen 60 kilós seggdugaszok a nagy agresszív megindulók A-ból B-be.
www.youtube.com/watch?v=t4XcAJCUJOc&t=201s
168.óra oldalán volt fent, ök voltak még ott.
9 perce recskás púpfalon (az innen lopott memé kép alatt): nem lesz lájfsz. Tehát lesz.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
MaxPayne
(
x24)
Feb 21, 2022 16:18:05
x24)
Hé Sneci! Megvan mar az S22 Ultra? Mar egy hete lehet kapni, mi van veled?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 21, 2022 16:20:31
x3)
Iványiéknál kappanyos hangulat van! Mondjuk itt a navosoknak kellene pizzát küldeni.
És ott is van ismerős arc a snecológiából, most láttam a tömegben Szekeres Máriát :)
echelon mérnök
Feb 21, 2022 16:22:20
Hé Sneci! Megvan mar az S22 Ultra? Mar egy hete lehet kapni, mi van veled?
Nincs rá pénze, szegény Sodi asodi.
Elsörözte az árát az alkoholista.
Feb 21, 2022 16:22:20
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 16:26:29
x24)
Rá-rá. Nézettségi rekordok dőlnek meg, donáció minden mennyiségben, seggük kinyalva, etetve-itatva vannak, meleg van.
Gyagyás idomítása is jól halad, napról napra jobban be van csicskítva. Hazamenni is alig mer. Teljesen sakkba van tarva a hazautazásos fenyegetéssel.
Tranyóék jól megszedik most magukat, minden yt pénzt félre tudnak tenni + a lehúzások.
Gyagyás idomítása is jól halad, napról napra jobban be van csicskítva. Hazamenni is alig mer. Teljesen sakkba van tarva a hazautazásos fenyegetéssel.
Tranyóék jól megszedik most magukat, minden yt pénzt félre tudnak tenni + a lehúzások.
igen, és működik a koncepció! a nézők sajnálák, jajj szegények, el kell tűrni ezt az agyast, adjunk pénzt a menekülésre...gondolom a Géza is ezt erősítette bennük (+ a kocsi), így elgondolkodtak a maradáson. megjegyzem, ez a húzás szerintem a Merga nézőinek nem biztos, hogy annyira tetszeni fog..
a lehúzás meg annyira nem megy; ok, kaja-pia van. de pl. egy új teló, vagy új cuccok...a kocsi is egy olyan, hogy van is, meg nincs is...ja bocsánat, esetleg körmös, meg fodrász.
MrsLipton
Feb 21, 2022 16:27:44
A honnan volt a lóvé témához még csak annyit, hogy Juci 2013 után vadul kezdett melót keresni és baromira neki volt keseredve, mert a szakmunkásbizi után nem képezte magát, OKJ ápolónői bizi nélkül meg már nem kellett sehová. Akkor jött a nagy ötlet, hogy időseket lehetne ápolni az otthonukban. Az pedig nem egy olcsó történet, onnan dőlt a lé. Juci befizette Tibcit egy gyorstalpalós gondozói tanfolyásra, de nem tudta elvégezni. Bekerült valahogy ágytálazni a Margit kórházba. Így lett tapasztalata, amivel átvágták az öregeket, hogy ápolónő.
Unka-bunga
Feb 21, 2022 16:27:44
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 16:28:27
x10)
Szerintem hamarosan jönnek a kappany pajzsok is!
habos babafos
(
x3)
Feb 21, 2022 16:32:04
x3)
amúgy elég megnézni azt a videót, ahonnan ez a kép van:
youtube.com/watch?v=mNt_aeZHb70
itt még mind a kettő sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik...
youtube.com/watch?v=mNt_aeZHb70
itt még mind a kettő sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik...
Nagyon durva. Lyudka is milyen dagadt még. Nagyon brutál mód lecsúszott mind a kettő...
max5enutálnak
(
x47)
Feb 21, 2022 16:32:06
x47)
Van valakinek bármilyen elképzelése, hogy milyen állapotban lehetnek a kikormolt hitelkártyák? Szerintem óriási károkat okoztak a csövik és ha még maradnak, akkor PIN kódnak is hosszú lesz az egyenleg.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 16:35:46
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Hahó
(
x136)
Feb 21, 2022 16:36:25
x136)
Van valakinek bármilyen elképzelése, hogy milyen állapotban lehetnek a kikormolt hitelkártyák? Szerintem óriási károkat okoztak a csövik és ha még maradnak, akkor PIN kódnak is hosszú lesz az egyenleg.
de ez a minimum, mert a gézának és márknak fizetett búcsúküldésekről nem tudunk pontos adatokat. azt tudjuk, hogy gézának 1400 euró ment, de nem tudjuk mikor, és milyen forrásból.
Vagy
Feb 21, 2022 16:36:32
A bolhás Live-ban, a Franciska már írt, hogy a Sodrony megint iszik, eddig bírta!
Feb 21, 2022 16:36:32
Andi
(
x13)
Feb 21, 2022 16:39:14
x13)
Géza ma is ledurrantotta, csak a számok ismeretlenek még.
Örebro
(
x17)
Feb 21, 2022 16:39:44
x17)
csodålom, hogy forizs urasåg meg nem jelent meg a tuntin.
Ogre papa
(
x1)
Feb 21, 2022 16:39:51
x1)
Most hogy megint egy komment mérföldkőhöz értünk, vajon a pedofil féreg megéli-e az egy milliómodikat?
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
halászlé
(
x24)
Feb 21, 2022 16:42:46
x24)
vártam én is a NAGY üzleti tervet, amivel majd rendbe teszik a Sodrák életét, hátha tanulunk valamit.....
Örebro
(
x17)
Feb 21, 2022 16:47:17
x17)
nem vagyok naprakesz, ki ez az ivånyi gåbor, miert basztatjåk, ahogy nezem hajlektalanoknak segit.
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 16:47:48
x30)
A bolhás Live-ban, a Franciska már írt, hogy a Sodrony megint iszik, eddig bírta!
hejneken
(
x3)
Feb 21, 2022 16:48:20
x3)
Gyagyás! Ha sörözni nem lehet akkor muszáj lesz kipróbálnod az MDMA-t. Olyan mintha fél óra alatt meginnál 8-10 sört, csak ez belefér az absztinenciába! FOSCHNÁ
sörösterv
(
x4)
Feb 21, 2022 16:51:27
x4)
nem vagyok naprakesz, ki ez az ivånyi gåbor, miert basztatjåk, ahogy nezem hajlektalanoknak segit.
index.hu/belfold/2022/02/21/ivanyi-gabor-oltalom-nav-hazkutatas/
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 16:51:33
x2)
Jött az 1.8as szelóm nekem is akkor :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 21, 2022 16:51:47
x19)
Ez kamu, nem ilyennek ismerem sodit. Tartja a szavát, mert van gerince.
AndrewWK
(
x1)
Feb 21, 2022 16:52:01
x1)

Callahan
Feb 21, 2022 16:52:38
Kozmacigány már nézte a vonatot Linzbe, amikor rájött, hogy úgyis hazajönnek még a Tranyóék. Ezért nem indult meg! :D :D :D Senki ne nézze a liveot, nagyon fárasztó ahogy ketten próbálják felszopni a Kozmacigányt, hogy milyen jólelkű és akkor is ad pénzt, ha nincs is neki :D
Feb 21, 2022 16:52:38
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 21, 2022 16:54:50
x5)
Gyagyás! Ha sörözni nem lehet akkor muszáj lesz kipróbálnod az MDMA-t. Olyan mintha fél óra alatt meginnál 8-10 sört, csak ez belefér az absztinenciába! FOSCHNÁ
Szuper bulik lennének esténként, ha mindnyájan betolnának egy polipos ekit délután 6 körül, meg egy másodikat olyan este 9-10 között.
Szerintem azonnal kialakulna a szerelem tiborban is, mehetne a gruppen hármasban, természetesen élő egyenes adásban. Foschná!
Örülhettek
(
x1)
Feb 21, 2022 16:57:17
x1)
Nincs másnap ha ráesznek :D
Jonciii
(
x8)
Feb 21, 2022 16:59:42
x8)
Kozmacigány már nézte a vonatot Linzbe, amikor rájött, hogy úgyis hazajönnek még a Tranyóék. Ezért nem indult meg! :D :D :D Senki ne nézze a liveot, nagyon fárasztó ahogy ketten próbálják felszopni a Kozmacigányt, hogy milyen jólelkű és akkor is ad pénzt, ha nincs is neki :D
Futár karrierbe belevágott már a Fogas?
Bejlin
(
x8)
Feb 21, 2022 17:00:52
x8)
Igen segíti a hajlétalanokat. Arra hivatkozva mossák tisztára a pénzt amiket egyéb forrásokból szerez. Milliárdokat tüntetnek el arra hivatkozva hogy néhány csövesnek adnak 2 kiflit meg elszállásolják őket egy leselejtezett kórházi ágyon éjszakára egy dohos, lepusztult épületben.
echelon mérnök
Feb 21, 2022 17:03:53
Milyen egyéb forrásból lehet Magyarországon pénzt szerezni ami még nincs Lörincnél?
Még Sodi se talál munkát a NER-ben pedig ő 2006os nemzetyi hős.
Feb 21, 2022 17:03:53
hejneken
(
x3)
Feb 21, 2022 17:08:43
x3)
Az a baj, hogy simán el tudom képzelni, hogy ez megtörténik :DDD
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 17:11:48
x2)
Ez a bartuczgeci olyan faszságokat beszél hogy falnak megyek.
Arra hogy tibi rájött arra hogy nő szeretne lenni gyerekkorában, arra jutkának kellett volna figyelni.
Arra hogy tibi rájött arra hogy nő szeretne lenni gyerekkorában, arra jutkának kellett volna figyelni.
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 17:11:50
x10)
Már Indián is ott lebzsel.
trashvod
(
x6)
Feb 21, 2022 17:16:49
x6)
Kozma feltűnt Janiretard livejában
Callahan
Feb 21, 2022 17:17:19
Feb 21, 2022 17:17:19
trashvod
(
x6)
Feb 21, 2022 17:17:51
x6)
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 17:19:12
x2)
Hát én is abban voltam. Lehet ott bújtatják :D
MrsLipton
Feb 21, 2022 17:20:30
Épp kérdezni akartam, hogy kiverték a fogát elől vagy bebaszcsizott? Nagyon furán beszél.
Feb 21, 2022 17:20:30
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 17:21:22
x2)
Lehet bebaszták a fejét azt cikis lenne lájvozni úgy?:D
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 17:22:07
x3)
Ez a bartuczgeci olyan faszságokat beszél hogy falnak megyek.
Szipusjani azt hiszi hogy jutka tibi anyja. Teljesen tonkrekurta mar az agyat a szintetikus+kobanyai kombokkal
50 ezres
Feb 21, 2022 17:23:24
70 ezres bírsága volt caffka miatt, de közben ki lett fizetve. Feb 21, 2022 17:23:24
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 21, 2022 17:23:32
x19)
Vagy néha a dobok helyett a saját fejét csapkodta a dobverőkkel.
trashvod
(
x6)
Feb 21, 2022 17:25:58
x6)
70 ezres bírsága volt caffka miatt, de közben ki lett fizetve.
Karantén miatt?
Igazmondo
Feb 21, 2022 17:26:28
Tovabbiakban az osztràk gestapò kiszàllàsai esetèn màr nem lesznek ilyen elnèzőek. Sodinak fizetnie kell a Gestapo költsegeit amièrt ellenőrzik az egyre sűrűbben előfordulo bejelentès tartalmainak hitelessègèt. Előbb-utòbb a làjfokat is àrgus szemekkel figyelni fogjàk. 3 lecsùszott poloska eletvitele lepcsòhàzban is figyelmet kellt,zajoskodas, verekedes, őrjőngès......kilakoltatàs. Sodi elfogja veszteni 3 honapi kauktiont ( 3 havi biztositekot ami a lakàsfedezet amortizaciòra) .
Mindenesetre a 2 csöves argus szemmel összejatszva lekopasztja, lezűlleszti a fèleszűt, majd tovàbb àllnak mint ragadoxok 1 ujabb lecsaphato aldoztra vàrva. Viszont tragediàba is fulladhat az erdek orialtsagon alapulo egyűtt lèt.
Kaffka Merci es Jucus èlettarsa 1 fedèl alatt hogyan egyeztethető össze a szerelme Sodival ?
Mindenesetre a 2 csöves argus szemmel összejatszva lekopasztja, lezűlleszti a fèleszűt, majd tovàbb àllnak mint ragadoxok 1 ujabb lecsaphato aldoztra vàrva. Viszont tragediàba is fulladhat az erdek orialtsagon alapulo egyűtt lèt.
Feb 21, 2022 17:26:28
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 17:27:31
x2)
Tudok angolul de anthologyt nem tudom :D
Na én eddig bírtam
Na én eddig bírtam
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 17:28:01
Feb 21, 2022 17:28:01
AndrewWK
(
x1)
Feb 21, 2022 17:33:03
x1)
A nagybátyjára gondolsz, bizonyos Szabó Gábor (nem, nem a tuareg, de azzal is lógtak, az is megérne egy misét), ő is ott volt a 2014es dulakodásban is.
Fun fact: amúgy pont az Iványiékkal szemben laknak a Dankóban.
Biztatási kár
(
x10)
Feb 21, 2022 17:33:41
x10)
A cigó az Indián, az apja meg Szabó Gábor, de nem az apja, régen mszp bérmunkások voltak, ma DK fanok. Ahol ők ott vannak, ott káosz és rombolás van.
hejneken
(
x3)
Feb 21, 2022 17:36:21
x3)
Buzijaninál:
"olyan rendes ez a Csabi"
Aha, oké
"olyan rendes ez a Csabi"
Aha, oké
Callahan
Feb 21, 2022 17:37:44
Púpfal aktiválódott!
Feb 21, 2022 17:37:44
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 17:38:06
rossz naplopók életükben egy napot nem dolgoztak...
mivan azzal a csöves rasztafejüvel is? ha nincs balhé ezek eltünnek?
Feb 21, 2022 17:38:06
Ungeheuren Ungeziefer
Feb 21, 2022 17:44:52
Iványi keresztelte az Orbán kölykeit, aztán nyilvánosan fasisztának nevezte, ezért a kicsinyes bosszú. Be volt tervezve gondolom, persze ezzel is lyukra futottak a balfaszok mert végül nem ő lett a köztársasági elnökjelölt. Egyetlen bűne hogy nem fojtotta szenteltvízbe az Orbán-fattyakat, amíg még megtehette volna, így most fizethetjük az egész pereputty sajátlábra állását. Na de ezennel be is fejezném a nem snecológiai fonatkoszású politikai offolást.
Feb 21, 2022 17:44:52
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 17:46:37
x3)
Csak most sokadik látásra vettem észre hogy a recskásnak 1 darab testszőre nincsen.
Szerintem neki a feje és a teste külön fejlődött, a feje valószínűleg élete végéig nőni fog, a teste meg egy 10 éves kisfiúé maradt.
Szerintem neki a feje és a teste külön fejlődött, a feje valószínűleg élete végéig nőni fog, a teste meg egy 10 éves kisfiúé maradt.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 17:49:02
x3)
Hol megy a janiretard live? Ezeknek a buziknak a 87 db 12 feliratkozós csatornája között a fasz se igazodik el.
Puha Slag
(
x7)
Feb 21, 2022 17:49:10
x7)
Csak most sokadik látásra vettem észre hogy a recskásnak 1 darab testszőre nincsen.
Erőrl már volt szó korábban (még az Ogrénál), akkor mintha mondta volna, hogy ő borotválkozik mindenhol, mert a szőr az fúúúj.
Callahan
Feb 21, 2022 17:51:30
Hol megy a janiretard live? Ezeknek a buziknak a 87 db 12 feliratkozós csatornája között a fasz se igazodik el.
Feb 21, 2022 17:51:30
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 17:51:52
x3)
Borotválkozik a pedó, twinky akar lenni.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 17:52:16
x3)
Nszksz
Delírium Dani
Feb 21, 2022 17:53:18
Hahó Endi! Brék!
Feb 21, 2022 17:53:18
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 21, 2022 17:57:15
x2)
Valaki szórjon már be egy kis zyklon-b t bartuczékhoz
Darth Tibor
(
x8)
Feb 21, 2022 17:57:47
x8)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 21, 2022 17:57:53
x10)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 18:02:18
x3)
Arról hogy Janiretard mennyit hazudozik:
Egy teljesclajvon at loopolta hogy o meg Zsozeatya mekkora spanok, 10 éve ismerik egymást
Következő zsoze podcastben, kaffkáék a téma: “volt ott valami pali aki azt állította hogy ismer engem, fogalmam sincs ki az”
Egy teljesclajvon at loopolta hogy o meg Zsozeatya mekkora spanok, 10 éve ismerik egymást
Következő zsoze podcastben, kaffkáék a téma: “volt ott valami pali aki azt állította hogy ismer engem, fogalmam sincs ki az”
Puha Slag
(
x7)
Feb 21, 2022 18:02:30
x7)
Gerincferdülés, bordapúp, lúdtalp. Ha járt volna gyógytornára, akkor sokkal jobb lenne. De gondolom szartak bele, így már rögzült az állapot és csak rosszabb lenne.
Ha elmenne az orvosi bizottsághoz véleményezésre, simán leszázalékolnák.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 18:04:13
x3)
Snecinek közgyógyra jár a gémerszék.
verebvagy
Feb 21, 2022 18:07:14
Arról hogy Janiretard mennyit hazudozik:
Örsről meg azt nyomatta eddig hogy gyerekkori barátja nem ? Mostmeg aztmondta hogy Orfűn ismerte meg mikor biztiboyvolt
Feb 21, 2022 18:07:14
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 21, 2022 18:10:54
x3)
Kozma vajon szájba lett durrantva hogy ilyen furcsán beszél?
Azt hogy fogorvosnál volt gondolom kizárhatjuk.
Callahan
Feb 21, 2022 18:15:42
Kozma vajon szájba lett durrantva hogy ilyen furcsán beszél?
Van ott valami vén retardált is velük, nem rá gondolsz? Kozmát nem is hallom megszólalni. Lehet már ott sincs?
Feb 21, 2022 18:15:42
Sodi lankadt pitonsza
Feb 21, 2022 18:19:42
Most mik eddig a legfrissebb infók Endréről? Azt tudom, hogy bő fél nap alatt visszaszokott az alkoholra, de a Merciekkel most mivan? Végül visszajöttek Pestre? Gondolom nem.
Feb 21, 2022 18:19:42
xray
(
x21)
Feb 21, 2022 18:22:22
x21)
Feb 21, 2022 18:22:22
kurvahiteles ivás közben absztinenciát tervezgetni :D
gyayás ezen a fürdőzős képen olyan gusztusos, mint egy meztelen csiga. Feb 21, 2022 18:22:22
még éltet a remény
(
x1)
Feb 21, 2022 18:23:43
x1)
Sodi!
Azt tudod,hogy a végbélből gyorsan és hatékonyabban felszívódik az alkohol?
Egyszerű és nagyszerű megoldás, ha a sört nem a veknibe töltöd, hanem rögtön feldugod a seggedbe a Heinekenes dobozt. Csak az amatőrök szórakoznak vodkás tamponnal, Merci kicsit megnyálazza a flakont és cupp, sodi ánusza már be is fogadta a sört és a melóhelyen sem tűnik fel,hogy “iszol”. Csak néha nagy levegőt veszel és már a vákuum egy kortyot ki is szívott a dobozból. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Taot!
Egyszerű és nagyszerű megoldás, ha a sört nem a veknibe töltöd, hanem rögtön feldugod a seggedbe a Heinekenes dobozt. Csak az amatőrök szórakoznak vodkás tamponnal, Merci kicsit megnyálazza a flakont és cupp, sodi ánusza már be is fogadta a sört és a melóhelyen sem tűnik fel,hogy “iszol”. Csak néha nagy levegőt veszel és már a vákuum egy kortyot ki is szívott a dobozból. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Örülhettek
(
x1)
Feb 21, 2022 18:25:24
x1)
Sodi!
Egyszerű és nagyszerű megoldás, ha a sört nem a veknibe töltöd, hanem rögtön feldugod a seggedbe a Heinekenes dobozt.
Egyszerű és nagyszerű megoldás, ha a sört nem a veknibe töltöd, hanem rögtön feldugod a seggedbe a Heinekenes dobozt.
És így nyelvtanilag nem is iszik, simán kibírja ezt az egy hetet :D
bolyhoskaja
(
x1)
Feb 21, 2022 18:25:44
x1)
Most mik eddig a legfrissebb infók Endréről? Azt tudom, hogy bő fél nap alatt visszaszokott az alkoholra, de a Merciekkel most mivan? Végül visszajöttek Pestre? Gondolom nem.
Valami Kozma-fan chaten azt írta, hogy maradnak, adnak még egy hetet a púpnak, ezt fentebb írta is valaki, de azt nem, hogy TV-t is néztek délelőtt.
Aranyos Áron
Feb 21, 2022 18:26:03
Sodi!
Mégjobb ha a seggébe tesz egy sörösüveget amit aztán a záróizmaival szilánkokra tör, így a vérveszteségtől is extrán bódúlt lesz. Foshná!
Feb 21, 2022 18:26:03
Callahan
Feb 21, 2022 18:27:18
Janicigány: Atlanti-óceán 66 km mély. Túrha Tamási magasságokban a filozofálás az élet és a halál nagy dolgairól. Szörnyű :D
Feb 21, 2022 18:27:18
Volvika
Feb 21, 2022 18:28:37
Ez eléggé nagy tiszteletlenség a saját édesanyja felé...
Feb 21, 2022 18:28:37
Sodi lankadt pitonsza
Feb 21, 2022 18:28:42
Ó, hát akkor folytatódik Sodi lehúzása meg a műsor szerencsére :D. Megy végül hétvégén Golda a púposhoz?
Feb 21, 2022 18:28:42
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 21, 2022 18:28:44
x7)
Janicigány: Atlanti-óceán 66 km mély. Túrha Tamási magasságokban a filozofálás az élet és a halál nagy dolgairól. Szörnyű :D
dobsz egy linket?
annyira jelentéktelen ez a fasz, hogy hiába írom a nevét youtubera, nem dobja ki a csatornáját
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 21, 2022 18:28:50
x2)
örülhettek, nem sikerült egy hétig nem inni....
Fehér négyzetek
Feb 21, 2022 18:29:11
Trollégák, az melyik csidejóban van, ahol a rocker srác szopatja a Recskást?
Juhhúúú!!!
Feb 21, 2022 18:29:11
Callahan
Feb 21, 2022 18:32:39
dobsz egy linket?
29 néző :D
Feb 21, 2022 18:32:39
Örülhettek
(
x1)
Feb 21, 2022 18:33:24
x1)
dobsz egy linket?
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 21, 2022 18:33:42
x19)
örülhettek, nem sikerült egy hétig nem inni....
Majd mikor hétfő január elsejère esik, addig semmi gond.
tabdi gléda
Feb 21, 2022 18:43:06
Tanszéki filmes kreatív szakkörhöz javasolt snitt:
SoDI, az űrdiplomata pókujjaival heves leszállásra sarkallja az első kapcsolatfelvételt megkísérlő, ereszkedő csészealjat.
Mindezt och kom, taot köszöntéssel nyomatékosítja. Mellette lyudga és kaffka tibor foglalnak helyet a pavilonban.
Az űrlények meglátják a fogadóbizottságot és hipersebességbe kapcsolva a távozás mellett döntenek.
Lentről a rossz ratyi kiáltás és a nya de miéjt, kurvaanyátok! fókaüvöltözés visszhangzik.
SoDI, az űrdiplomata pókujjaival heves leszállásra sarkallja az első kapcsolatfelvételt megkísérlő, ereszkedő csészealjat.
Mindezt och kom, taot köszöntéssel nyomatékosítja. Mellette lyudga és kaffka tibor foglalnak helyet a pavilonban.
Az űrlények meglátják a fogadóbizottságot és hipersebességbe kapcsolva a távozás mellett döntenek.
Lentről a rossz ratyi kiáltás és a nya de miéjt, kurvaanyátok! fókaüvöltözés visszhangzik.
Feb 21, 2022 18:43:06
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 18:46:43
x12)
Valaha, esetleg szócikk íródik a fent említett két véglényről, "Indián"+"Antal Niki". Tudok hozzá egy látleletet prezentálni, amit a méteres biciklit lezáró lánccal okozott, a békés cigány. Test közelben voltam, amikor repült az a fekete pofon is....XD A telefonja is megtaposódott, a nagy sürgés-forgásban :D De mindegy is, ha aktuális akkor tudok róluk egy s mást! XD
Vagy
Feb 21, 2022 18:48:08
A bolhás live allat,írta valaki, hogy ma nem lesz előadás!
Mert Meci Úr fáradt, és pihenni akar!
Mert Meci Úr fáradt, és pihenni akar!
Feb 21, 2022 18:48:08
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 18:51:17
x12)
Tanszéki filmes kreatív szakkört kérném, illetve kérdezem hogy tudna e esetleg ebből a videóból valamit alkotni??!XD Szerintem kiváló alap a 3 szereplö, térdeplés, verekedés..XD
www.youtube.com/watch?v=6RBgvTYa4Lk
www.youtube.com/watch?v=6RBgvTYa4Lk
pupszi
(
x1)
Feb 21, 2022 18:52:25
x1)
Megnyitom a linket, erre arrol ertekezik eppen, hogy "Az incel kurva anyadat amikor beleelveztel anyadba. Neked pelyhedzik mar a pocsod? Sajnalom, hogy anyadba elveztel, es incel gyereknek szulettel"
kozben 10cm-re tole szaladgal a gyereke. Utnem bazdmeg, ameddig lelegzik.
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 18:53:27
Valaha, esetleg szócikk íródik a fent említett két véglényről, "Indián"+"Antal Niki". Tudok hozzá egy látleletet prezentálni, amit a méteres biciklit lezáró lánccal okozott, a békés cigány. Test közelben voltam, amikor repült az a fekete pofon is....XD A telefonja is megtaposódott, a nagy sürgés-forgásban :D De mindegy is, ha aktuális akkor tudok róluk egy s mást! XD
Feb 21, 2022 18:53:27
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 21, 2022 18:53:30
x8)
Tanszéki filmes kreatív szakkörhöz javasolt snitt:
Azt ne hagyjátok ki hogy Judka oda kiabál hogy "Vodkát hoztatok???"
SyntaxError
(
x24)
Feb 21, 2022 18:55:42
x24)
Örökzöld:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 18:58:19
x12)
Rasztás akkor nem volt, Jamaikán nyaralt. Pihente a fáradalmait, a szponzor pénzböl!.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 21, 2022 19:03:17
x37)
Ennek is ilyen testnevelésből felmentett pálcika testalkata van, óriási fejjel? Ez valami retard követelmény?
Sodi retkes szemüvege
Feb 21, 2022 19:06:25
Feb 21, 2022 19:06:25
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 21, 2022 19:06:44
x8)
Én is azt néztem hogy kb általános iskolában volt ilyen felsőtestem. Ehhez képest ez is milyen "szétbaszomaszád" kemény volt.
Gondolom mellé lehet ez is vagy 160 centi magas.
AndrewWK
(
x1)
Feb 21, 2022 19:07:11
x1)
G-Ras egy irritáló vegánfasiszta fasztorlasz, de a zenekari gázsiból elég jól megél, nem megélhetési tüntikéző mint ezek a gecik.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 21, 2022 19:07:54
x8)
Szerintem sodi azért hallgat mert sorba áll az S22 Ultrát megvenni, hogy ELKÁPRÁZTASSA és egyben LEGYŐZZE szerelmét ebben a versenyben is hogy neki drágább és jobb telefonja van.
Callahan
Feb 21, 2022 19:09:00
Sokszor együtt jár a testi fogyatékosság a szellemivel. Lufifejű cigánygyerek, már az anyja hasában is több hígítót szívhatott be mint egy komplett fényezőműhely.
Általában az ilyen 60 kilós seggdugaszok a nagy agresszív megindulók A-ból B-be.
Feb 21, 2022 19:09:00
SodiSzemuvege
Feb 21, 2022 19:10:13
Kommentben azt írta, hogy nem lesz ma live. Akkor indulhatunk gyagyás?
Csak egy 200 eurós törött gyerekszemüveg
Feb 21, 2022 19:10:13
Klohek
(
x12)
Feb 21, 2022 19:12:45
x12)
www.youtube.com/watch?v=t4XcAJCUJOc&t=201s
168.óra oldalán volt fent, ök voltak még ott.
trolléga
(
x30)
Feb 21, 2022 19:12:48
x30)
Kommentben azt írta, hogy nem lesz ma live. Akkor indulhatunk gyagyás?
9 perce recskás púpfalon (az innen lopott memé kép alatt): nem lesz lájfsz. Tehát lesz.
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

jó befeketetés volt