Én meg tudom, hogy Datanet ADSL-ről szerkeszted az oldalt. Meg még néhány dolgot. Ez erősebb ütés rajtad, mint a kép rajtam. :D
sneci, úgy látom elvesztetted még azt a képzelt erkölcsi fölényedet is, hiszen ténylegesen kiderült, hogy egy hazudós féreg vagy, mivel laci álnéven írtál (vö: "Soha nem írogattam álnéven semmit")
na ennyit rólad, te féreg.
Most szolgáltattál bizonyítékot arról, hogy te én onnan szerkeszted az egészet. Különben nem lenne PHPMyAdmin nézeted. Vagyis aki a Datanet ADSL-es IP mögött van, jogilag egy személyben felelős az egész oldal minden szemétségéért.
Köszönöm szépen, hogy szállítottad a kötelet. :D
A "képnek" köszönhetően te jelenleg lapos kúszásban közlekedsz.Szóval ütésekről te nagyon beszélj, erkölcsökről meg pláne.
jaj, el is felejtettem odaírni snecinek: miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Most elég nagy faszságot írtál több szempontból is.
már csak azt kell bebizonyítanod, hogy ki tette fel a képet amit belinkelt, ki mentette, kinek a gépén volt, ki ült a gép mögött, és nyomta meg a billentyűket. nehéz dolgok ezek, sneci, és nem olyan buta embereknek valóak, mint te.
de miért nem rohansz a bíróságra, rendőrségre? közbejött egy sürgős faszverés?:))
jaj, borzasztó kellemetlen lehet neki. de szerintem Sherlock Porksnak sokkal kellemetlenebb dolgok jöttek az életébe, hogy ujjat mert húzni a trolljaival. folyamatosan szopik most is, és ez még pár évig így lesz.
úgyhogy hajrá, sneci, támadj a trollokra, mérkőzzünk meg. csak aztán nehogy sírjál a végén, és könyörögjél, hogy szálljunk le rólad.:)
jóóóvan sherlock menjél inkább ránts rá egyet az jobban megy neked, kora reggel kurva jót röhögtem ezen :DDD
és mégis milyen kellemetlenség származna abból, hogyha valakiről kiderül, hogy egy debil recskakoboldon röhög?
Ez a beszéd, Kiss Úr! Perelje ki belőlük a sz#rt is, és ajánlja fel hazafias célokra, hogy megmutassa ki is Ön valójában!
én azt tudom, hogy a tiéd hol van. a telirecskázott, fingszagú ágyneműtartódban.
a te életveszélyes fenyegetőzéseidre gondoltál?
Milyen bűncselekmények történnek az oldalon?
he takarodj a kurva anyádba te púpos recskagép, kérdeztem már mi a faszt képzelsz magadról? ne mérgesítsél fel, most még reggel van tudod, köntösben iszogatom a kávémat, szóval elnézem neked ezt a kis botlást, de figyelmeztetlek, hogy az ilyen beszédet nem igazán szeretik errefelé, ha ércc...
Te is számolgass szerintem okostojás.
éppen az a baj, hogy te nem tudod, hol a helyed. de mint említettem korábban, most egy kicsit meg foglak leckéztetni, hogy megtanuld.
a képzeletbeli perekről beszélsz, ugye?
Csak óvatosan Sodi.Tusom, hogy rossz hír számodra, de másoknak is vannak jogai.
itt egyedül te állsz büntetőeljárás alatt, vádlott.
itt semmilyen bűncselekmény nem történik, mivel ezt nem állapította meg jogerősen bíróság. majd ha lesz róla papírod, akkor gyere vissza, hogy itt bűncselekmények történtek. de addig nem kéne bennünket terhelned ilyen fokú ostobaságokkal.
a kormány által elismert terroristák:DDD nem is tudtam, hogy a jogtalan előállítás terrorizmusnak minősül :DDD kicsit meglódult a fantáziája Kiss úr, ebből látszik milyen beteg álomvilágban élsz..
Erre nem mer válaszolni. Nagyon fosik a kis sneci :)
és majd jogilag fogod a zacskót zörgetni?
ja becsicskította kettő az egyben, meg volt náluk valami gázpisztoly is. tipikus Sherlock Porks.
illetékre sincs pénze, minek állna vele szóba egy ügyvéd?
ki tudja mivel elégíti ki az ügyvéd úr igényeit..... a tanárát is leszopta, tudjuk jól.
Az ügyvédet csak a díja érdekli és mivel Sodi nagyon frusztrált és hiszékeny bármivel meg lehet etetni.
sneci, te szexuális szolgáltatással egyenlíted ki az ügyvédednek a megbízási díjat? ez azért ütős.:))
akkor ezt el is lehet kezdeni terjeszteni.:)))
igen? annyira már nem emlékeszem.
arra viszont igen hogy a gyerek alaposan kiérdemelte a sorsát. jártam én is a coders.hu-ra annak idején.
tc ettől függetlenül 1 fasz.
a kirendelt ügyvéd is felveszi a napidíját ha nyernek ha veszítenek :)
szeretnél te ilyen barom lenni, te anyaszomorító fordulj fel szégyenedben...
már nem győzzük kivárni a sorunkat, sneci. még a tanár uras végrehajtást sem indítottad el 3 év alatt. ilyen tempó mellett ránk kb. 5 év múlva fog sor kerülni.
Egyetértek, de sneci ezt nem fogja meglépni.
A trollok az egyetlen kapcsolata a külvilággal. Rajtunk kívül ki szól hozzá? Szerintem már az anyja sem.
Hogy nézne ki egy napja snecinek? Felkel, recskázik, melózik, recskázik, lefekszik. Szerintem ha megdöglene, akkor is csak 1 hónap múlva fedeznék fel a hulláját a bűz miatt.
mi a véleményed arról, hogy sneci itt barmozik meg zsidózik össze vissza, szerinted ha valaki odaállna elé és megkérdezné hogy mi a kurva anyád van?? akkor hogyan reagálna? hebegne habogna vagy kiállna magáért olyan faszagyerek módon mint itt? és ha mellé kapna még egy két istenes pofont is, persze ne így legyen, de érted mire gondolok? akkor mi lenne? állkapcsok törnének az ő fizikumával? miért van ekkora nagy pofája a semmire? mindenki tudja hogy egy kislány is elveri.. miért kell kihúzni a gyufát?
*fap-fap-fap-fap-fap-fap----pssszzzhhhh*
lassan be kell látnia, hogy a saját megoldásból nem lesz semmi, nemhogy milliók és x6-s, medencés iroda, így kell neki valami pótcselekvés amivel elfedheti a kudarcát.
közben pedig még mindig 30 ezer nettóból él.
Kívülállóként csak annyit tudok mondani, hogy valahol azért elég szomorú ez a történet. Félreértés ne essék, Endre ebben a színdarabban tragikus figura, de egyáltalán nem az a szimpatikus fajta.
Ha volt is ennek a vergődésnek valami diszkrét bája, az a recskabotránnyal végérvényesen elillant. Persze én nem követtem éveken keresztül, mint itt egyesek, csak mostanában olvastam vissza a történéseket, de a freeblogos idők óta nemhogy javult volna, csak rosszabbodott az állapota.
Nincs pénze rá a csóró prolinak. Mert az is pénzbe kerül.
Sneci, ha az egyik végrehajtó ismerősömmel elindíttatom ingyen (prepayed) a végrehajtást, önként befizeted a befolyó összegekből a tartozásaidat, és édesanyádnak azt a tömérdek pénzt, amivel tartozol neki?
Újabb jó szándékot jelző ajánlat a részemről! Gondold át!
be leszel fenyítve te is! állkapcsok fognak törni, nézz a hátad mögé azt ajánlom. mgé az is lehet, hogy megjelenik a szeretet kommandó!
én kíváncsi leszek arra, ahogy az érintett büszkén kijelenti, hogy a "gyagyás meleg társkereső oldalakon magát hirdető, faszveregető perverz" bizony róla szól
Birtokodba csak egy újabb faszerdő kerül, a szádon keresztül, rövid időn belül, áramtolvaj.
Egyébként hogyan emészti meg a nemzeti-keresztény lelkületed, hogy lopod az adófizetők pénzét, msot már nem csak indirekten, nem adózás, illetve adóelkerülés formájában, hanem konkrét köztulajdon ellopásával?
Az elmúlt hónapokban most vagy először ennyire boldog, szinte látom, hogy csillogó szemekkel nevetsz. Tényleg ennyire eseménytelen és sanyarú az életed? Most komolyan kérdezem, nem irónia!
és mivel fogod bizonyítani, hogy erről az ip-ről szerkesztik az oldalt? és miről fogod bizonyítani, hogy konkrétan ki az a személy, aki a gép mögött ül?
sneci, nagyon ostoba vagy. de az a probléma, hogy mi csak nevetünk az ilyen blöffjeiden, mert nekünk egy picivel több eszünk van, mint neked.
Téged nem kell és nem is lehet komolyan venni mivel annyira olcsó trükkökkel operálsz, hogy az már fáj.Egy buta kiskamasz izzadtságú erőlködései ezek.
Kifizetted?
Pátyon.
nem az van, hogy tartoztok az áramszolgáltatónak? és mi van a bkv-jegyekkel? az tán nem lopás?
Fizikai lopás...a többi nem számít hahó 2012. van.
Azt majd ip címekből kikövetkeztetett adatokkal fogja telepakolni.Tehát ártatlan embereket akar meghurcolni valamiféle feltevés alapján.Remek alakul ez :)
Majd valamelyik ártatlanul megvádolt ember szájba találja baszni, esetleg.
A jog azért nem egészen úgy működik ahogy Sodi elképzeli.Valakit a gép elé engedni még feltétlenül büntetendő.A közeli hozzátartozókról most ne is beszéljünk.
Szerző:
Káoszkapitány
Feb 27, 2012 10:00:38
Válasz
(5)
Lehet, hogy a masztipartikon "Laci" álnéven ismerték, bár amilyen egyenes ember, róla azt is el tudom képzelni, hogy miközben letolt gatyával belépett a szobába, ahol már egy tucat homoszexuális vénember onanizált, így köszönt: "Szervusztok, Endre vagyok, az évezredes keresztény hagyományok és a haza iránti olthatatlan szeretet nevében köszöntelek benneteket! Ki mellé ülhetek?"
Feb 27, 2012 10:00:38
sodika
Feb 27, 2012 10:35:36
Ennek örömére hadd csatoljak egy képet mindenféle kommentár nélkül.
Én meg tudom, hogy Datanet ADSL-ről szerkeszted az oldalt. Meg még néhány dolgot. Ez erősebb ütés rajtad, mint a kép rajtam. :D
Feb 27, 2012 10:35:36
snecigeci
Feb 27, 2012 10:40:45
Hát ez rajtam gecierős ütés. Datanetes ip-ről kommentelt valaki a nevemben a hulladék blogjaidra, annyit tudsz.
Azt hogy az oldalt ki szerkeszti és milyen címről, arról neked fogalmad se lehet. És nem is ajánlom hogy vádaskodj ezzel, mert megütheted a púpodat.
Azt hogy az oldalt ki szerkeszti és milyen címről, arról neked fogalmad se lehet. És nem is ajánlom hogy vádaskodj ezzel, mert megütheted a púpodat.
Feb 27, 2012 10:40:45
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 10:42:39
Én a legelső pillanattól kezdve minden vélemény mellé odaraktam az arcomat, és a nevemet. Soha nem írogattam álnéven semmit. Azon szempontok sorában, melyek alapján az erkölcsi fölényem kétségbevonhatatlan, ez persze csak egy újabb pont.
Na további sötétben bujkálást, szarevő, gyáva férgek. :)
Na további sötétben bujkálást, szarevő, gyáva férgek. :)
sneci, úgy látom elvesztetted még azt a képzelt erkölcsi fölényedet is, hiszen ténylegesen kiderült, hogy egy hazudós féreg vagy, mivel laci álnéven írtál (vö: "Soha nem írogattam álnéven semmit")
na ennyit rólad, te féreg.
Feb 27, 2012 10:42:39
snecigeci
Feb 27, 2012 10:44:10
törzs: 1412352523. alkalommal derül ki sneciről, hogy hazudozik
*ásít*
*ásít*
Feb 27, 2012 10:44:10
sodika
Feb 27, 2012 10:45:53
És nem is ajánlom hogy vádaskodj ezzel, mert megütheted a púpodat.
Most szolgáltattál bizonyítékot arról, hogy te én onnan szerkeszted az egészet. Különben nem lenne PHPMyAdmin nézeted. Vagyis aki a Datanet ADSL-es IP mögött van, jogilag egy személyben felelős az egész oldal minden szemétségéért.
Feb 27, 2012 10:45:53
?
Feb 27, 2012 10:46:23
A "képnek" köszönhetően te jelenleg lapos kúszásban közlekedsz.Szóval ütésekről te nagyon beszélj, erkölcsökről meg pláne.
Feb 27, 2012 10:46:23
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 10:47:01
törzs: 1412352523. alkalommal derül ki sneciről, hogy hazudozik
*ásít*
*ásít*
jaj, el is felejtettem odaírni snecinek: miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Feb 27, 2012 10:47:01
?
Feb 27, 2012 10:47:47
Most elég nagy faszságot írtál több szempontból is.
Feb 27, 2012 10:47:47
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 10:49:52
már csak azt kell bebizonyítanod, hogy ki tette fel a képet amit belinkelt, ki mentette, kinek a gépén volt, ki ült a gép mögött, és nyomta meg a billentyűket. nehéz dolgok ezek, sneci, és nem olyan buta embereknek valóak, mint te.
de miért nem rohansz a bíróságra, rendőrségre? közbejött egy sürgős faszverés?:))
Feb 27, 2012 10:49:52
snecigeci
Feb 27, 2012 10:50:14
Szivesen, várom az idézést recskaboy, sok sikert. :D
Feb 27, 2012 10:50:14
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 10:52:21
sneci, órákon belül élesítem a szádban eldurranó újabb faszt. biztos ezért vagy ennyire ideges. vagy ha nem, akkor majd az leszel amikor eldurran.:))
Feb 27, 2012 10:52:21
sodika
Feb 27, 2012 10:52:44
Ez csak egy 5 perces demonstráció volt, mert általában magasról leszarom, kik a trollok. De lám, 5 perc alatt is mi mindent tudok kideríteni, ha ha akarok. :)
törzsgyökeres: Nyilván a Partizáninfós picsát sem fogják elítélni, akit Sherlock Porks megtalált. Ennek ellenére mindenki tudja róla, hogy ő a partizáninfós picsa, ebből kellemetlenségei támadtak, és ennyi elég is.
törzsgyökeres: Nyilván a Partizáninfós picsát sem fogják elítélni, akit Sherlock Porks megtalált. Ennek ellenére mindenki tudja róla, hogy ő a partizáninfós picsa, ebből kellemetlenségei támadtak, és ennyi elég is.
Feb 27, 2012 10:52:44
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 10:55:20
sneci, mi páran már annyira várjuk az idézést, hogy azt el sem hiszed. esküszöm, még jobban várom, mint Sherlock Porks ügyében. és tudod miért? mert annyira jóleső érzés lesz kacagni a hiábavaló erőlködéseden, és a kudarcodon, majd pedig a visszavágón. hajrá! ne sodikázd el, recskaboy!
Feb 27, 2012 10:55:20
snecigeci
Feb 27, 2012 10:56:47
Mit derítettél ki 5 perc alatt?
Snecike, én szívesen bemutatkozok neked teljes névvel és arccal, de az ilyesmit szeretem élőben, szemtől szembe intézni. Ja, hogy kis beszari buzi vagy? Akkor mit keménykedsz?
Snecike, én szívesen bemutatkozok neked teljes névvel és arccal, de az ilyesmit szeretem élőben, szemtől szembe intézni. Ja, hogy kis beszari buzi vagy? Akkor mit keménykedsz?
Feb 27, 2012 10:56:47
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 10:58:37
Ez csak egy 5 perces demonstráció volt, mert általában magasról leszarom, kik a trollok. De lám, 5 perc alatt is mi mindent tudok kideríteni, ha ha akarok. :)
jaj, borzasztó kellemetlen lehet neki. de szerintem Sherlock Porksnak sokkal kellemetlenebb dolgok jöttek az életébe, hogy ujjat mert húzni a trolljaival. folyamatosan szopik most is, és ez még pár évig így lesz.
úgyhogy hajrá, sneci, támadj a trollokra, mérkőzzünk meg. csak aztán nehogy sírjál a végén, és könyörögjél, hogy szálljunk le rólad.:)
Feb 27, 2012 10:58:37
Fotelrocker_Presszócigány
Feb 27, 2012 10:59:29
jóóóvan sherlock menjél inkább ránts rá egyet az jobban megy neked, kora reggel kurva jót röhögtem ezen :DDD
Feb 27, 2012 10:59:29
SoDomIa
Feb 27, 2012 11:00:12
és mégis milyen kellemetlenség származna abból, hogyha valakiről kiderül, hogy egy debil recskakoboldon röhög?
Feb 27, 2012 11:00:12
sodika
Feb 27, 2012 11:00:35
Ó, nem támadok én senkire. Időben sokkal előrébb van és fontosabb az ATW és az Index elleni polgári per elindítása. Ez csak egy apró illusztráció volt arról, hogy jobb, ha tudjátok, hol a helyetek. :)
Feb 27, 2012 11:00:35
snecigeci
Feb 27, 2012 11:01:39
Most komolyan elgondolkodtam rajta, hogy felfedem a kilétemet. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mivel tud lejáratni a púpos.
Buzioldalakon nem vagyok regisztrálva, faszverő videóim, szexhirdetéseim nincsenek a neten.
Buzioldalakon nem vagyok regisztrálva, faszverő videóim, szexhirdetéseim nincsenek a neten.
Feb 27, 2012 11:01:39
Hitvány Patkány
Feb 27, 2012 11:03:26
Ó, nem támadok én senkire. Időben sokkal előrébb van és fontosabb az ATW és az Index elleni polgári per elindítása. Ez csak egy apró illusztráció volt arról, hogy jobb, ha tudjátok, hol a helyetek. :)
Ez a beszéd, Kiss Úr! Perelje ki belőlük a sz#rt is, és ajánlja fel hazafias célokra, hogy megmutassa ki is Ön valójában!
Feb 27, 2012 11:03:26
sodika
Feb 27, 2012 11:03:33
Majd egyszer számold össze, hogy hány bűncselekmény történik ezen az oldalon.
Feb 27, 2012 11:03:33
SoDomIa
Feb 27, 2012 11:03:51
én azt tudom, hogy a tiéd hol van. a telirecskázott, fingszagú ágyneműtartódban.
Feb 27, 2012 11:03:51
SoDomIa
Feb 27, 2012 11:04:53
a te életveszélyes fenyegetőzéseidre gondoltál?
Feb 27, 2012 11:04:53
Hitvány Patkány
Feb 27, 2012 11:05:03
Milyen bűncselekmények történnek az oldalon?
Feb 27, 2012 11:05:03
Feb 27, 2012 11:06:32
Ez csak egy apró illusztráció volt arról, hogy jobb, ha tudjátok, hol a helyetek. :)
he takarodj a kurva anyádba te púpos recskagép, kérdeztem már mi a faszt képzelsz magadról? ne mérgesítsél fel, most még reggel van tudod, köntösben iszogatom a kávémat, szóval elnézem neked ezt a kis botlást, de figyelmeztetlek, hogy az ilyen beszédet nem igazán szeretik errefelé, ha ércc...
Feb 27, 2012 11:06:32
?
Feb 27, 2012 11:06:55
Te is számolgass szerintem okostojás.
Feb 27, 2012 11:06:55
?
Feb 27, 2012 11:08:33
Sodi mesélj már milyen kellemetlenségek érhetnek bárkit is miattad.Érted senki sem adna egy lyukas garast sem.
Feb 27, 2012 11:08:33
snecigeci
Feb 27, 2012 11:08:40
Milyen bűncselekményekről van szó? Néhány ember békésen beszélget a közös érdeklődési köréről, ami történetesen egy hülyegyerek.
Feb 27, 2012 11:08:40
?
Feb 27, 2012 11:14:53
Szerintetek Sodi egyedül találta ki az új stratégiát vagy besegített Ms. Tatabánya is?
Feb 27, 2012 11:14:53
snecigeci
Feb 27, 2012 11:16:06
Sneci, ha férfi lennél, akkor nem csak a neten lenne nagy a pofád.
Mondom, én felajánlom hogy bemutatkozok neked élőben, ha megjelölsz egy helyet és egy időpontot. Így majd nem kell nyomozgatnod utánam.
Ne félj, nem esik bántódásod, te kis recskamatyi.
Mondom, én felajánlom hogy bemutatkozok neked élőben, ha megjelölsz egy helyet és egy időpontot. Így majd nem kell nyomozgatnod utánam.
Ne félj, nem esik bántódásod, te kis recskamatyi.
Feb 27, 2012 11:16:06
SoDomIa
Feb 27, 2012 11:17:10
snecike, ha lenne egy X6-osod, és elakadnál a hóban, te tuti tövig nyomnád a gázt, és még jobban beásnád magadat, miközben szidnád a zsidó havat.
Feb 27, 2012 11:17:10
sodika
Feb 27, 2012 11:17:23
Hiába ismerem a pofád, ha nem tudom a neved és címed. :)
Feb 27, 2012 11:17:23
snecigeci
Feb 27, 2012 11:18:33
Kapsz személyigazolványt és lakcímkártyát.
Mikor és hol találkozzunk?
Feb 27, 2012 11:18:33
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 11:19:47
éppen az a baj, hogy te nem tudod, hol a helyed. de mint említettem korábban, most egy kicsit meg foglak leckéztetni, hogy megtanuld.
a képzeletbeli perekről beszélsz, ugye?
Feb 27, 2012 11:19:47
snecigeci
Feb 27, 2012 11:19:59
Kurvára kiváncsi vagyok, élőben is ilyen hangosan ugatsz majd, vagy csak nyüszítesz meg dadogsz, mint amikor a tüntetésen igazoltatott a hazafi.
Feb 27, 2012 11:19:59
?
Feb 27, 2012 11:22:18
Hiába ismerem a pofád, ha nem tudom a neved és címed. :)
Csak óvatosan Sodi.Tusom, hogy rossz hír számodra, de másoknak is vannak jogai.
Feb 27, 2012 11:22:18
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 11:22:32
itt egyedül te állsz büntetőeljárás alatt, vádlott.
itt semmilyen bűncselekmény nem történik, mivel ezt nem állapította meg jogerősen bíróság. majd ha lesz róla papírod, akkor gyere vissza, hogy itt bűncselekmények történtek. de addig nem kéne bennünket terhelned ilyen fokú ostobaságokkal.
Feb 27, 2012 11:22:32
sodika
Feb 27, 2012 11:26:26
Álltam már 2006 miatt is.
Aztán kiderült, hogy csak terroristák támadtak rám.
A kormány is elismerte.
Vádlott pedig nemigen leszek. :)
A kormány is elismerte.
Feb 27, 2012 11:26:26
?
Feb 27, 2012 11:26:39
Vádaskodik a Kiss Úr?
Feb 27, 2012 11:26:39
Rotwein
Feb 27, 2012 11:30:15
Sodi, látom kínosan kerülöd az IRL találkozások lehetőségét, pedig még arra is kaptál ígéretet, hogy nem lesz balhézás. Pedig most megmutathatnád mennyire vagy bátor. De úgy tűnik a nevedet és az arcodat csak a négy fal között mered vállalni, a monitor előtt.
Feb 27, 2012 11:30:15
Feb 27, 2012 11:30:37
Álltam már 2006 miatt is.
A kormány is elismerte.
A kormány is elismerte.
a kormány által elismert terroristák:DDD nem is tudtam, hogy a jogtalan előállítás terrorizmusnak minősül :DDD kicsit meglódult a fantáziája Kiss úr, ebből látszik milyen beteg álomvilágban élsz..
Feb 27, 2012 11:30:37
snecigeci
Feb 27, 2012 11:30:51
Púp, neked itt már ismerik a pofád, nem félsz, hogy valamelyik tüntetésen odamegy egy morcosabb, bomberdzsekis fórumozó hazafi (vannak ilyenek páran, tudod a csendes többség), és a szádba adja a 23cm-es anakondát?
Mivel már attól is összehugyozod magad, ha hangosabban rádszólnak, mi lenne veled ha úgy rendesen púpon basznának, majd a földön fekve jól meg is cipőznének?
Szívből remélem hogy nem történik ilyesmi, de sose lehet tudni. :(
Mivel már attól is összehugyozod magad, ha hangosabban rádszólnak, mi lenne veled ha úgy rendesen púpon basznának, majd a földön fekve jól meg is cipőznének?
Szívből remélem hogy nem történik ilyesmi, de sose lehet tudni. :(
Feb 27, 2012 11:30:51
IsmeretlenJoAkaro
Feb 27, 2012 11:31:12
Kapsz személyigazolványt és lakcímkártyát.
Erre nem mer válaszolni. Nagyon fosik a kis sneci :)
Feb 27, 2012 11:31:12
sodika
Feb 27, 2012 11:31:15
Olvasd el a Balsai-jelentést, barom.
Feb 27, 2012 11:31:15
sodika
Feb 27, 2012 11:32:03
snecigeci: Ne keménykedj, ha támadok, jogilag támadok.
Ha. Egyelőre vannak fontosabb dolgaim is.
Feb 27, 2012 11:32:03
sodika
Feb 27, 2012 11:34:25
Egyébként az IRL dolgokról beszélek főként.
Ami a fórumon történik, az csak a kiegészítés.
Hogy kerekebb legyen a tényállás.
Ami a fórumon történik, az csak a kiegészítés.
Hogy kerekebb legyen a tényállás.
Feb 27, 2012 11:34:25
Haim
Feb 27, 2012 11:34:51
2014.
Az egyesített román-szerb-szlovák-izraeli-eu-echelon hadak már szinte teljesen megszállták a hazát. Markonyi ellenálló még tartotta magát a budai hegyekben. Szervezett akcióikat egy "egyetemista srác" nevű ügynök segítette, aki valahonnan a főváros közeléből egy monitoron nézte a radar és műhold képeket,hogy segítse az ellenállás munkáját. Közvetlenül a harctéri parancsnoknak jelentett. Nem értették a kimerült harcosok,hogy miként juthatott nethez, mert ez már csak a zsidók kiváltsága maradt, de valahogy megoldotta és igazolták,hogy jár neki. Egy végső kitörési kisérlet előtt hívta a betyárkapitány az irányítást.
-Itt betyár 1, központ jelentkezz!
-fap fap
Már órák óta ezt hallották csak,rossz volt az adás nyilván. Hálásak voltak emberünknek sok infót adott, cserébe meg csak némi papírtörlőt és testápolót kért a hadtáptól. Valószínűleg nagyon száraz lehet a bőre, gondolták, mert a heti 1 litert mindig kiváltotta.
Egy elhaladó harcos a rádiósnak megjegyezte,hogy nyilván "egyetemista srác" visszavonult a maszti barlangba és magukra hagyta a harcosokat. A kapitány összehívta az embereket, de senki nem hallott a maszti barlangról, sőt Maszt nevű falu sem rémlett senkinek. Nyilván viccelt az elhaladó katona. Megint megpróbálták elérni rádión.
-fap fap
Semmi. Megint csak semmi jegyezte meg a parancsnok. Pedig ez az utolsó esélyünk, különben körbe vagyunk kerítve. Ekkor a rádiósnak eszébe jutott,hogy egy titkos kamerát elrejtettek "egyetemista srácnál",hogy végszükség esetén ellenőrizni tudják. Neki is látott a kapcsolat kiépítésének. pár perc múlva zokogva jött jelenteni.
-Kapitány úr, minden odaveszett! Egyetemistának valószínűleg vége! A főhadiszállást megbecstelenítették!
-Mutassa a képet fiam!
-Nem kéne uram..tudom látott már sokat a harcok alatt, de ezt nem kéne.
-Engedjen, hadd lássam!
Egy artikulátlan üvöltés tört fel a kapitányból.
Kiadta a parancsot a kollektív öngyilkosságra. Eldördültek a fegyverek, elestek az utolsó hazafiak. A kapitány agyában még a kép járt, amit a monitoron látott. Egy púpos zsidó recskázott a monitor előtt,ahol buzipornó oldalak mentek. Egyetemistát nyilván kivégezték és most megbecstelenítik a központot. Ez után eresztett golyót a kapitány a saját fejébe. Majd követték őt a többiek is.
Pár perc múlva látszott,hogy a púpos hörögve elernyed és átkapcsol a buzipornóról a műhold képre és bejelentkezik.
-Itt etyetemista sjác hívja betyáj 1-et.! Akartatok valamit?
Az egyesített román-szerb-szlovák-izraeli-eu-echelon hadak már szinte teljesen megszállták a hazát. Markonyi ellenálló még tartotta magát a budai hegyekben. Szervezett akcióikat egy "egyetemista srác" nevű ügynök segítette, aki valahonnan a főváros közeléből egy monitoron nézte a radar és műhold képeket,hogy segítse az ellenállás munkáját. Közvetlenül a harctéri parancsnoknak jelentett. Nem értették a kimerült harcosok,hogy miként juthatott nethez, mert ez már csak a zsidók kiváltsága maradt, de valahogy megoldotta és igazolták,hogy jár neki. Egy végső kitörési kisérlet előtt hívta a betyárkapitány az irányítást.
-fap fap
Már órák óta ezt hallották csak,rossz volt az adás nyilván. Hálásak voltak emberünknek sok infót adott, cserébe meg csak némi papírtörlőt és testápolót kért a hadtáptól. Valószínűleg nagyon száraz lehet a bőre, gondolták, mert a heti 1 litert mindig kiváltotta.
Egy elhaladó harcos a rádiósnak megjegyezte,hogy nyilván "egyetemista srác" visszavonult a maszti barlangba és magukra hagyta a harcosokat. A kapitány összehívta az embereket, de senki nem hallott a maszti barlangról, sőt Maszt nevű falu sem rémlett senkinek. Nyilván viccelt az elhaladó katona. Megint megpróbálták elérni rádión.
-fap fap
Semmi. Megint csak semmi jegyezte meg a parancsnok. Pedig ez az utolsó esélyünk, különben körbe vagyunk kerítve. Ekkor a rádiósnak eszébe jutott,hogy egy titkos kamerát elrejtettek "egyetemista srácnál",hogy végszükség esetén ellenőrizni tudják. Neki is látott a kapcsolat kiépítésének. pár perc múlva zokogva jött jelenteni.
-Kapitány úr, minden odaveszett! Egyetemistának valószínűleg vége! A főhadiszállást megbecstelenítették!
-Mutassa a képet fiam!
-Nem kéne uram..tudom látott már sokat a harcok alatt, de ezt nem kéne.
-Engedjen, hadd lássam!
Egy artikulátlan üvöltés tört fel a kapitányból.
Kiadta a parancsot a kollektív öngyilkosságra. Eldördültek a fegyverek, elestek az utolsó hazafiak. A kapitány agyában még a kép járt, amit a monitoron látott. Egy púpos zsidó recskázott a monitor előtt,ahol buzipornó oldalak mentek. Egyetemistát nyilván kivégezték és most megbecstelenítik a központot. Ez után eresztett golyót a kapitány a saját fejébe. Majd követték őt a többiek is.
Pár perc múlva látszott,hogy a púpos hörögve elernyed és átkapcsol a buzipornóról a műhold képre és bejelentkezik.
-Itt etyetemista sjác hívja betyáj 1-et.! Akartatok valamit?
Feb 27, 2012 11:34:51
snecigeci
Feb 27, 2012 11:35:59
Snecike nem te támadsz, hanem HA téged támadnak.
Nemjogilag, hanem cipőileg. Aztán mutogathatod a sajtóigazolványod.
Paródiarovat.
Nemjogilag, hanem cipőileg. Aztán mutogathatod a sajtóigazolványod.
Paródiarovat.
Feb 27, 2012 11:35:59
Rettegő Troll
Feb 27, 2012 11:37:40
Mindenki fusson amerre lát mert sodit ismerve olyan pert akaszt a trollok nyakába, hogy még az unokái is a kamatokból fognak élni.
Feb 27, 2012 11:37:40
sodika
Feb 27, 2012 11:39:53
Várd ki a sorodat. :)
Feb 27, 2012 11:39:53
snecigeci
Feb 27, 2012 11:40:29
Sneci te olyanfajta kis buzi vagy, mint a romo akit becsicskított tc a kamera előtt, vagy az #debreceh.hu-s gyerek.
Ha sokáig pattogsz rólad is készül ilyen felvétel, az még égőbb lesz mint a recskavideóid. :)
Ha sokáig pattogsz rólad is készül ilyen felvétel, az még égőbb lesz mint a recskavideóid. :)
Feb 27, 2012 11:40:29
SoDomIa
Feb 27, 2012 11:40:33
és majd jogilag fogod a zacskót zörgetni?
Feb 27, 2012 11:40:33
pimpa
Feb 27, 2012 11:41:27
azt hittem ezen a helyen a magát meleg oldalakon hirdető recskaboyról, a más férfiakat masztipartira invitáló úrról van szó, erre kiderül, hogy ide is írkál, és büszkén bevallja, hogy vele szemben jogsértéseket követtek el?
micsoda jellem! egy ilyen coming out a mai elutasító világban, ahol a szélsőjobb fenyegeti a melegeket nagyon nemes gesztus!
gratulálok Sodika, ez igen!
micsoda jellem! egy ilyen coming out a mai elutasító világban, ahol a szélsőjobb fenyegeti a melegeket nagyon nemes gesztus!
gratulálok Sodika, ez igen!
Feb 27, 2012 11:41:27
?
Feb 27, 2012 11:43:26
Sodi talált magának valami "ügyvédet" aki behülyítette és most hirtelen nagy pofája lett.Nem kell komolyan venni.
Feb 27, 2012 11:43:26
pimpa
Feb 27, 2012 11:44:30
Sneci te olyanfajta kis buzi vagy, mint a romo akit becsicskított tc a kamera előtt, vagy az #debreceh.hu-s gyerek.
ja becsicskította kettő az egyben, meg volt náluk valami gázpisztoly is. tipikus Sherlock Porks.
SoDomIa
Sodi talált magának valami "ügyvédet" aki behülyítette és most hirtelen nagy pofája lett.Nem kell komolyan venni.
pimpa
Feb 27, 2012 11:45:11
ki tudja mivel elégíti ki az ügyvéd úr igényeit..... a tanárát is leszopta, tudjuk jól.
Feb 27, 2012 11:45:11
?
Feb 27, 2012 11:46:43
Az ügyvédet csak a díja érdekli és mivel Sodi nagyon frusztrált és hiszékeny bármivel meg lehet etetni.
Feb 27, 2012 11:46:43
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 11:49:21
sneci, te szexuális szolgáltatással egyenlíted ki az ügyvédednek a megbízási díjat? ez azért ütős.:))
akkor ezt el is lehet kezdeni terjeszteni.:)))
Feb 27, 2012 11:49:21
snecigeci
Feb 27, 2012 11:49:26
igen? annyira már nem emlékeszem.
arra viszont igen hogy a gyerek alaposan kiérdemelte a sorsát. jártam én is a coders.hu-ra annak idején.
tc ettől függetlenül 1 fasz.
Feb 27, 2012 11:49:26
szodáj
Feb 27, 2012 11:50:00
Sodi mi lenne, ha inkább törölnéd magad mindenhonnan?
Letörölnéd a blogjaidat, a youtube videóidat, a facebook profilodat és hagynád az egészet a gecibe, inkább azzal foglalkoznál, hogy jobb életkörülményeket biztosíts szerencsétlen édesanyádnak? Ne adj' Isten, munka mellett befejeznéd a tanulmányaidat? Amennyi energiát a trollokkal való hadakozásba fektetsz, simán képes lehetnél hasznos célra fordítani azt.
Felejtsd el ezt az egészet, mint egy rossz álmot. Talán tíz év múlva senki sem fog visszaemlékezni erre az egészre, és normális emberként élhetsz majd :D
Jelen helyzetben viszont ez az egyetlen értelmes lépés, amit még megtehetsz.
Letörölnéd a blogjaidat, a youtube videóidat, a facebook profilodat és hagynád az egészet a gecibe, inkább azzal foglalkoznál, hogy jobb életkörülményeket biztosíts szerencsétlen édesanyádnak? Ne adj' Isten, munka mellett befejeznéd a tanulmányaidat? Amennyi energiát a trollokkal való hadakozásba fektetsz, simán képes lehetnél hasznos célra fordítani azt.
Felejtsd el ezt az egészet, mint egy rossz álmot. Talán tíz év múlva senki sem fog visszaemlékezni erre az egészre, és normális emberként élhetsz majd :D
Feb 27, 2012 11:50:00
Feb 27, 2012 11:50:45
a kirendelt ügyvéd is felveszi a napidíját ha nyernek ha veszítenek :)
szeretnél te ilyen barom lenni, te anyaszomorító fordulj fel szégyenedben...
Feb 27, 2012 11:50:45
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 11:51:55
Várd ki a sorodat. :)
már nem győzzük kivárni a sorunkat, sneci. még a tanár uras végrehajtást sem indítottad el 3 év alatt. ilyen tempó mellett ránk kb. 5 év múlva fog sor kerülni.
Feb 27, 2012 11:51:55
?
Feb 27, 2012 11:53:01
A lényeg, hogy Sodinak nem jutna eszébe magától ilyeneket ideírogatni.Persze lehet, hogy csak egy olcsó blöff.
Feb 27, 2012 11:53:01
snecigeci
Feb 27, 2012 11:55:18
A trollok az egyetlen kapcsolata a külvilággal. Rajtunk kívül ki szól hozzá? Szerintem már az anyja sem.
Hogy nézne ki egy napja snecinek? Felkel, recskázik, melózik, recskázik, lefekszik. Szerintem ha megdöglene, akkor is csak 1 hónap múlva fedeznék fel a hulláját a bűz miatt.
Feb 27, 2012 11:55:18
Feb 27, 2012 11:55:56
@törzsgyökeres
Hű de kellemetlen lehetett az előbbi kérdésem és kiigazításom :)))
Ergo nem lesz itt semmi "leckéztetés" ... a rutinos soderáláson kívül.
LOL, ami várható volt.
Hű de kellemetlen lehetett az előbbi kérdésem és kiigazításom :)))
Ergo nem lesz itt semmi "leckéztetés" ... a rutinos soderáláson kívül.
LOL, ami várható volt.
mi a véleményed arról, hogy sneci itt barmozik meg zsidózik össze vissza, szerinted ha valaki odaállna elé és megkérdezné hogy mi a kurva anyád van?? akkor hogyan reagálna? hebegne habogna vagy kiállna magáért olyan faszagyerek módon mint itt? és ha mellé kapna még egy két istenes pofont is, persze ne így legyen, de érted mire gondolok? akkor mi lenne? állkapcsok törnének az ő fizikumával? miért van ekkora nagy pofája a semmire? mindenki tudja hogy egy kislány is elveri.. miért kell kihúzni a gyufát?
Feb 27, 2012 11:55:56
Béla
Feb 27, 2012 12:01:30
*fap-fap-fap-fap-fap-fap----pssszzzhhhh*
Feb 27, 2012 12:01:30
SoDomIa
Feb 27, 2012 12:02:09
sneci, az hogyan történt, amikor eltörtél egy orrot? mármint Laci...
Feb 27, 2012 12:02:09
dr. Rakaczki Hajnalka
Feb 27, 2012 12:03:13
Tisztelt Kiss Endre!
Amennyiben jogsegélyre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!
www.hatter.hu/egyesuletunk
Amennyiben jogsegélyre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!
www.hatter.hu/egyesuletunk
Feb 27, 2012 12:03:13
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 12:04:21
Sodi mi lenne, ha inkább törölnéd magad mindenhonnan?
lassan be kell látnia, hogy a saját megoldásból nem lesz semmi, nemhogy milliók és x6-s, medencés iroda, így kell neki valami pótcselekvés amivel elfedheti a kudarcát.
közben pedig még mindig 30 ezer nettóból él.
Feb 27, 2012 12:04:21
Béla
Feb 27, 2012 12:05:16
Sneci, ne feledd, hogy mindegyik troll pontosan ismeri a lakcímedet. Gondolom nem szeretnéd, ha a végre-valahára, de illegálisan visszakötött villanyotokat megvizsgálná a helyi szolgáltató, ugye? Csak egy darab e-mailbe kerül, áramtolvaj!
Átvetted a NAV-tól kapott levelet a végrehajtással kapcsolatosan?
Átvetted a NAV-tól kapott levelet a végrehajtással kapcsolatosan?
Feb 27, 2012 12:05:16
szodáj
Feb 27, 2012 12:07:36
Kívülállóként csak annyit tudok mondani, hogy valahol azért elég szomorú ez a történet. Félreértés ne essék, Endre ebben a színdarabban tragikus figura, de egyáltalán nem az a szimpatikus fajta.
Ha volt is ennek a vergődésnek valami diszkrét bája, az a recskabotránnyal végérvényesen elillant. Persze én nem követtem éveken keresztül, mint itt egyesek, csak mostanában olvastam vissza a történéseket, de a freeblogos idők óta nemhogy javult volna, csak rosszabbodott az állapota.
Feb 27, 2012 12:07:36
Béla
Feb 27, 2012 12:07:52
Nincs pénze rá a csóró prolinak. Mert az is pénzbe kerül.
Sneci, ha az egyik végrehajtó ismerősömmel elindíttatom ingyen (prepayed) a végrehajtást, önként befizeted a befolyó összegekből a tartozásaidat, és édesanyádnak azt a tömérdek pénzt, amivel tartozol neki?
Újabb jó szándékot jelző ajánlat a részemről! Gondold át!
Feb 27, 2012 12:07:52
pimpa
Feb 27, 2012 12:09:49
<fieldset><legend>snecigeci</legend>Egyetértek, de sneci ezt nem fogja meglépni.
Hogy nézne ki egy napja snecinek? Felkel, recskázik, melózik, recskázik, lefekszik. Szerintem ha megdöglene, akkor is csak 1 hónap múlva fedeznék fel a hulláját a bűz miatt.</fieldset>
Hogy nézne ki egy napja snecinek? Felkel, recskázik, melózik, recskázik, lefekszik. Szerintem ha megdöglene, akkor is csak 1 hónap múlva fedeznék fel a hulláját a bűz miatt.</fieldset>
be leszel fenyítve te is! állkapcsok fognak törni, nézz a hátad mögé azt ajánlom. mgé az is lehet, hogy megjelenik a szeretet kommandó!
Feb 27, 2012 12:09:49
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 12:14:58
már nagyon várom, amikor beidéznek a bíróságra, és felteszik a kérdést: ön írta azt sneciről, hogy.....?
ezt fogom válaszolni: nem szokásom kishalakról írni az interneten, de most komolyan azért idéztek be, mert egy kishal a felperes? és mit követel a keresetben? haleledelt, vagy tisztább vizet? egy kishalnak vannak személyiségi jogai?
sneci, indítsd meg a pert minél hamarabb!!!!4!!
ezt fogom válaszolni: nem szokásom kishalakról írni az interneten, de most komolyan azért idéztek be, mert egy kishal a felperes? és mit követel a keresetben? haleledelt, vagy tisztább vizet? egy kishalnak vannak személyiségi jogai?
Feb 27, 2012 12:14:58
sodika
Feb 27, 2012 12:18:12
Mindenesetre nem is mertem volna arról álmodni, amikor felkeltem, hogy órákon belül birtokomba kerül az oldal szerkesztőjének saját IP címe.
Köszönöm szépen... Ahogy ti szoktátok mondani: ez most bearanyozta a napomat. :D
Köszönöm szépen... Ahogy ti szoktátok mondani: ez most bearanyozta a napomat. :D
Feb 27, 2012 12:18:12
pimpa
Feb 27, 2012 12:18:18
már nagyon várom, amikor beidéznek a bíróságra, és felteszik a kérdést: ön írta azt sneciről, hogy.....?
én kíváncsi leszek arra, ahogy az érintett büszkén kijelenti, hogy a "gyagyás meleg társkereső oldalakon magát hirdető, faszveregető perverz" bizony róla szól
Feb 27, 2012 12:18:18
snecigeci
Feb 27, 2012 12:19:29
Verd ki gyorsan a nagy örömre, de fel ne töltsd valami buzioldalra, mert az anyajegyeid lebuktatnak :D
Feb 27, 2012 12:19:29
Béla
Feb 27, 2012 12:20:07
Mindenesetre nem is mertem volna arról álmodni, amikor felkeltem, hogy órákon belül birtokomba kerül az oldal szerkesztőjének saját IP címe.
Birtokodba csak egy újabb faszerdő kerül, a szádon keresztül, rövid időn belül, áramtolvaj.
Egyébként hogyan emészti meg a nemzeti-keresztény lelkületed, hogy lopod az adófizetők pénzét, msot már nem csak indirekten, nem adózás, illetve adóelkerülés formájában, hanem konkrét köztulajdon ellopásával?
Feb 27, 2012 12:20:07
Káoszkapitány
Feb 27, 2012 12:21:05
Az elmúlt hónapokban most vagy először ennyire boldog, szinte látom, hogy csillogó szemekkel nevetsz. Tényleg ennyire eseménytelen és sanyarú az életed? Most komolyan kérdezem, nem irónia!
Feb 27, 2012 12:21:05
Béla
Feb 27, 2012 12:21:33
Megy is az elektronikus levél a szolgáltatónak, tolvaj. Én így koccintok arra, hogy bearanyozódott a napod.
Feb 27, 2012 12:21:33
sodika
Feb 27, 2012 12:21:58
:)
Hol lopok én áramot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Feb 27, 2012 12:21:58
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 12:22:37
és mivel fogod bizonyítani, hogy erről az ip-ről szerkesztik az oldalt? és miről fogod bizonyítani, hogy konkrétan ki az a személy, aki a gép mögött ül?
sneci, nagyon ostoba vagy. de az a probléma, hogy mi csak nevetünk az ilyen blöffjeiden, mert nekünk egy picivel több eszünk van, mint neked.
Feb 27, 2012 12:22:37
?
Feb 27, 2012 12:23:17
Téged nem kell és nem is lehet komolyan venni mivel annyira olcsó trükkökkel operálsz, hogy az már fáj.Egy buta kiskamasz izzadtságú erőlködései ezek.
Feb 27, 2012 12:23:17
?
Feb 27, 2012 12:23:54
Kifizetted?
Feb 27, 2012 12:23:54
Béla
Feb 27, 2012 12:24:16
Pátyon.
Feb 27, 2012 12:24:16
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 12:24:35
sneci, a nálad jóval több ésszel rendelkező Sherlock Porks sem tudta elkapni a trolljait jogi eszközökkel. majd pont neked, az ostoba recskaboy-nak fog sikerülni, mi?:)))
Feb 27, 2012 12:24:35
pimpa
Feb 27, 2012 12:25:24
nem az van, hogy tartoztok az áramszolgáltatónak? és mi van a bkv-jegyekkel? az tán nem lopás?
Feb 27, 2012 12:25:24
törzsgyökeres
Feb 27, 2012 12:26:08
béla, kapcsoltasd le a villanyt pátyon, már nem kell a fűtés nekik, jó idő van.
Feb 27, 2012 12:26:08
snecigeci
Feb 27, 2012 12:28:27
Snecike, addig hergeled a trollokat, még valamelyik szemétláda egyik éjjel megszórja a pátyi postaládákat (incl. szomszédaitok) egy recskaboyos tájékoztató anyaggal. furán fognak rád nézni, amikor hetente 1x lemész a boltba xD
Feb 27, 2012 12:28:27
?
Feb 27, 2012 12:28:58
<fieldset><legend>sodika</legend>:)
Hol lopok én áramot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD</fieldset>
Hol lopok én áramot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD</fieldset>
Fizikai lopás...a többi nem számít hahó 2012. van.
Feb 27, 2012 12:28:58
snecigeci
Feb 27, 2012 12:29:58
Természetesen a fenti hozzászólásom paródiarovat, nem örülnék ha így történne és non-intervencionistaként ellenezném az akciót.
Feb 27, 2012 12:29:58
sodika
Feb 27, 2012 12:30:11
törzsgyökeres: Áltasd csak magad. Úgy, igen. :)
Feb 27, 2012 12:30:11
pimpa
Feb 27, 2012 12:30:55
nagyon várom már a leleplező weboldalt. robbani fog, mi sodi? a sok nyomorék a rendes heteroszexuális párkapcsolattal, meg a munkával, egzisztenciával, baráti körrel! barbárok....
Feb 27, 2012 12:30:55
?
Feb 27, 2012 12:33:52
nagyon várom már a leleplező weboldalt. robbani fog, mi sodi? a sok nyomorék a rendes heteroszexuális párkapcsolattal, meg a munkával, egzisztenciával, baráti körrel! barbárok....
Azt majd ip címekből kikövetkeztetett adatokkal fogja telepakolni.Tehát ártatlan embereket akar meghurcolni valamiféle feltevés alapján.Remek alakul ez :)
Feb 27, 2012 12:33:52
?
Feb 27, 2012 12:35:44
Mondjuk SOdi logikája arra épül, hogy tök mindegy kié az ip cím,minek kell trollokat a gép elé engedni.Annak idején is azt mondta aki az ő ismerőse magára vessen.
Feb 27, 2012 12:35:44
snecigeci
Feb 27, 2012 12:37:14
Feb 27, 2012 12:37:14
?
Feb 27, 2012 12:39:35
A jog azért nem egészen úgy működik ahogy Sodi elképzeli.Valakit a gép elé engedni még feltétlenül büntetendő.A közeli hozzátartozókról most ne is beszéljünk.
Feb 27, 2012 12:39:35
?
Feb 27, 2012 12:41:22
Snecigeci a lényeg, hogy nem kell magad felhúzni egy Sodin.Csak biztos beszélt valakivel aki olyan számára mint silingósanya és briantarcey ehhez még hozzáadjuk az óhéber dühét.
Feb 27, 2012 12:41:22
73 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™