Van valami kapcsolat a korábban linkelt E.On-os levéllel?
nincs, azt béla intézi. precízen le vannak osztva a hatáskörök a trollok között.
ki a faszt érdekel hofman rózsa, meg a lóbaszó pálesz gyuri véleménye, most komolyan????mi a fasz aaz kdnp????
Á, ők túl liberálisok nekem. Nincs megszabva a család definíciójában, hogy mindkét félnek a jelenlegi legyen a legelső házassága, és hogy az összes nevelt gyerek közös legyen. :)
túl liberálisok? mér, szerintük lehet egy faszverős videós hirdetés alapján neten felszedett szexnagyit hármasban döngetni?
te nem vadházasságban élsz egy férfival?? és ez még annál is liberálisabb?
Szóval a hozzád hasonló álkeresztényeknek hagynád, hogy meglopják a hazát. Milyen meglepő.
nem érdekel a szlovákok nagyon, de slota, dominic strauss kahn, meg ariel saron rajongó vagyok!!
ki a faszt érdekel hofman rózsa, meg a lóbaszó pálesz gyuri véleménye, most komolyan????mi a fasz aaz kdnp????
Ezzel a kommenttel végérvényesen bebizonyítottad, hogy homoszexuális vagy. Most már tényleg kár tagadni.
a házasság előtti szex csak szerelem megléte esetén elfogadható. ezzel egyetértesz?
sneci, ez alapján szexnagyi, szexpapi és szexnagyi főiskolás gyereke egy család, vagy sem? csak azért, hogy te egy családhoz jársz baszni háromhetente, vagy nem?
Aki pedig hithű keresztény, az pedig verjen, nemdebár?
Egy igaz keresztény csak családokhoz jár baszni. Ez így erkölcsös. Van házasság, van szex is, nem értem, mi a problémád.
És mi a helyzet egy olyan családdal, ahol a szülők abszolút tisztességesen dolgoznak, nevelik a gyermekeiket, de történetesen nem vallásosak?
:DDDDDDDDDDD
sátánista lehet?
"szívjon faszt." imádnád mi? csak erre tudsz gondolni a faszszívásra, éjjel nappal.
sneci, isten kevésbé szereti az ateistát? nem az van a bibliában, hogy isten mindenkiben és mindenben benne van, még a kősziklában és a fában is?
te mégis milyen hívő vagy, ha ezt a vallási alaptételt áthúznád?
Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. Maholnap csapnak össze a fejed fölött a hullámok, és te még mindig államszervezési problémák fölött rágódsz? Miféle elvrendszerből táplálkozik a te végtelenül torz világlátásod?
Bármelyik értelmesebb jobboldali pofáncsapna, ha irl kezdenél el ilyeneket okoskodni :(
örvendetes, hogy a saját elveidnek megfelelsz. soha semmilyen közöd nem volt istenhez, és derekasan szívod a faszt. ez tényleg dícséretes.
kedves káosz, szerintem neked szövegértelmezési problémáid vannnak.
Aztán meg panaszkodik, hogy nincs értelmes válasz, folyton csak baszogatjuk...
Engem ez arra emlekeztet, amikor 45-ben a nyilasok valami bunkerban kuksoltak Koszegnel, de meg mindig mukodott az az ugyosztaly, amely azt vizsgalta, hogy a majdan visszafoglalt erdelyi megyek es jarasok elere kit helyezzenek.
hajtani kell a recskagenerátort.
Az miért jó neked, ha valaki papíron vallásos? Ne gondold, hogy ettől bárki is megtér. Bár az álkeresztény magatartásodat jól példázza ez az elgondolás, de hiába nevezed magad kereszténynek, attól még te sem vagy az, ugyanis azért tenni kell.
Másfelől: mi a baj az ateizmussal? Ne gyere az ezeréves értékekkel, mert nemcsak a kereszténységet fogadod el, hanem elvileg jó bármilyen vallás (a buddhizmusnak nem sok köze van a magyarsághoz pl., mégis elfogadnád).
Másfelől: mi a baj az ateizmussal? Ne gyere az ezeréves értékekkel, mert nemcsak a kereszténységet fogadod el, hanem elvileg jó bármilyen vallás (a buddhizmusnak nem sok köze van a magyarsághoz pl., mégis elfogadnád).
Nem is beszélve arról, hogy a buddhizmus - mint olyan - nem vallás, hiszen non-teisztikus szellemi folyamat, amelyben nyoma sincs az egyénen kívül álló, magasabb rendű lény koncepciójának.
Hagyjad, már régóta nyaggatjuk egy vallási témájú poszttal, de eddig nem sikerült összehozni. De azóta már átgondoltam, és igazából nem vagyok kíváncsi semmilyen materialista fröcsögésre arról, hogy "ezen a tanfolyamon logikusan levezették Isten létezését", "a vallásosok ilyen anyagi támogatást kapjanak, az ateisták meg olyan büntetést" stb.
Már megint a pénz.Sodi te ateista materialista szar vagy.
Az elsős olvasókönyv (a zsidó tanárnéni kényszerítette).
www.youtube.com/watch?v=OuvaI7AMoJg
ebben minden kérdésedre választ kapsz, sneci nem olvas, hanem speakborddal olvastat fel, hiszen "az olvasás az unalmas bambulás alternatívája"..
Ezt a videót én még nem is láttam! :)))
Még dicsekszik is a proliságával!
Aquinói Szent Tamás Summa Theologiae c. művét latinul.
Sodi úgy gondolja, hogy mivel - állítólag- sokadik generációs értelmiségi evidens, hogy egyben művelt is.Arról már nem szól a fáma, hogy pl. Sodi nagyszülei hányadik generációs értelmiségiek voltak.Ha első akkor gáz van.
Én inkább egy De Sade márkis könyvet néznék ki őskeresztény maszturbátorunkból.
Sodi elso generacios proli.
tévedés, hogy sodi ateista lenne. a buzulás istenének lelkes imádója!
kurvajók a kommentek :DDDDD
"Zsír. A beszélő csávó, mintha kicsit ratyi lenne. Vagy inkább nagyon."
és ez 3 éves......
Endre, hogy van az, hogy ténged mindenki buzinak néz?
attól tartok nincs keresztlevél :(
és nem is volt soha :(
lemaradt a négy, te homár.
mammon imádó..
Akarhanyszor eszembe jut ez az elem, mindig megmosolyogtat.
Sodi a nagy kereszteny bajnok, az Athleta Christi, nincs megkeresztelve sem. Talan meg templomot sem latott belulrol.
Az talan meg annal is jobb, mint hogy megrogzott Aaron Cute rajongokent melegfelvonulasra jart hoborogni a buzik ellen.
Sajnos egyikhez sem, ezért ha életbe lép az általa elképzelt törvény, miszerint 8 napos türelmi időt adna mindenkinek, hogy belépjen egy felekezethez, ő sajnos börtönbe kerülne, hiszen 30 év alatt képtelen volt erre. Habár mondjuk ekkora időtartamnál szerintem (elvégre 30 éven át egy mocskos kis ateista féreg volt) a keresztényi erkölcs nevében a Hősök terén dárdát kell a tüdejébe döfni, hagyni kivérezni, majd a holttestét egy csimpánzokkal teli ketrecbe rakni, hogy mindenki szeme láttára fogyasszák el a maradványait, ezzel példát statuálva. Elvégre megtehette volna önszántából, hogy választ egy vallást (hiszen vallásszabadság van), de ha 30 éven keresztül képtelen volt erre, akkor egy rohadt ateista, aki szopja nyugodtan be a faszt. Igen, átgondolva ez lenne a legerkölcsösebb cselekedet, amit keresztényként Sodi is elismerhet.
Nem Jedi vallású? Darth Sodious megvan?
Dehogy is, Schlingloff keresztény, ezért Sodi is az. Az meg gondolom mindenki számára világos, hogy ő mennyire meghatározó ember a vallás világában.
ismerek valakit, aki karancsi tibor ismerőse volt. legyen elég ennyi.
szerintem sneci minden megnyilvánulása aktív kereszténységgyalázás. ha kussolna vallási témában, akkor szimpla ateista lenne. így viszont egy antiklerikális agent provocateur.
Ha csak a pénzen múlott volna, akkor nem lett volna akadály. Amikor még otthonról tömték a zsebét, akkor olyan vidáman szórta a családi vagyont, hogy öröm volt nézni. 80 ezres taxusra rá se nézett azóta se, már a második megvásárlását tervezte, pedig még azt se nézte, hogy a kettő valójában ugyanaz. Persze amikor a saját kasszájából kellett fizetni a rezsit, akkor az anyján már a kaját is számon kéri...
Szegeny excel tabla kritikus allapotban van, ezert rendkivuli intezkedeseket kellett bevezetni.
Sorsunk
Van az életben egy-egy pillanat,
Erősnek hisszük szerfelett magunkat.
Lelkünk repül, száll, magával ragad,
Bús aggodalmak mindhiába húznak.
Csalóka álmok léghajóján
A vihar szépen fellegekbe tüntet,
Míg lenn a földön kárörvendő,
Gúnyos kacajjal röhögnek bennünket.
Hogy nem várunk már semmit a világtól,
Leroskadunk bánat terhe alatt,
Szívünk mindenkit megátkozva vádol.
Míg porba hullva megsiratjuk,
Mi porba döntött - sok keserü álmunk,
Nincs egy szem, amely könnyet ejtsen,
Míg testet öltött fájdalmakká válunk.
Ez a mi sorsunk, mindörökre ez,
Szivünk a vágyak tengerén evez,
Hajónkat szélvész, vihar összetépi,
De egy zord erő küzdelemre készti.
Bolyongunk, égünk, lelkesedve, vágyva,
Nincs egy reményünk, mely valóra válna,
Míg sírba visz az önvád néma átka.
Ady Endre
(Ez a vers a szerző megjelölésével szabadon utánközölhető.)
sneciről sokszor eszembe jut ez a vers...
ahhoz először talán kéne egy okostelefon is...
zsidó vagy!
sneci 23 félévig tanult programozást, a kisujjában van a szakma.
te is zsidó vagy! majd pogi ad neki egyet, és ledolgozza az árát, havi 5 ezer forintjával törleszti.
te is zsidó vagy! sneci nem budapesti. a férfit se feszegessük...
régen budai úrifiú volt, és diákhitelből járt ótvaros kurvákhoz. csak aztán jött a válság, és a kurvák helyett keresnie kellett egy szexnagyit, még az sem baj, ha néha le kell szopnia a szexpapit is, csak legyen egy pinaszerű valami.
Sodi tényleg kurvázott? Mennyi mindenről lemarad az ember..
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 10:26:17
sneci, kb. ezekben a percekben durran a patron a szádban, de az eredményét csak később fogod érezni. ez ilyen speciális cucc.
Feb 28, 2012 10:26:17
szodáj
Feb 28, 2012 10:39:23
sneci, kb. ezekben a percekben durran a patron a szádban, de az eredményét csak később fogod érezni. ez ilyen speciális cucc.
Feb 28, 2012 10:39:23
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 10:42:28
nincs, azt béla intézi. precízen le vannak osztva a hatáskörök a trollok között.
Feb 28, 2012 10:42:28
SoDomIa
Feb 28, 2012 11:24:41
www.origo.hu/itthon/20120227-parlamenti-kepviselok-a-hazassag-elotti-szexrol-es-az-elettarsi-kapcsolatrol.html
sodi, mi a helyzet a recskavideós ismerkedéssel?
vagy esetleg fedett nyomozó vagy?
www.origo.hu/itthon/20120220-a-lenyeg-a-kalandvagy-es-a-jo-legenda-igy.html
Feb 28, 2012 11:24:41
broni
Feb 28, 2012 12:16:03
http://www.origo.hu/itthon/20120227-parlamenti-kepviselok-a-hazassag-elotti-szexrol-es-az-elettarsi-kapcsolatrol.html
Feb 28, 2012 12:16:03
broni
Feb 28, 2012 12:17:15
sodi, bazdmeg, te is tagja vagy már ennek a magyar családtudományi társaságnak, vagy csak ezután lépsz be????
broni
sodi, bazdmeg, te is tagja vagy már ennek a magyar családtudományi társaságnak, vagy csak ezután lépsz be????
broni
Feb 28, 2012 12:20:24
Semjén Zsolt: Ján Slota orvosi eset
Ján Slotának, a Szlovák Nemzeti Párt elnökének Magyarországgal és magyarországi politikusokkal kapcsolatban - utóbbi időben - tett megnyilatkozásai nem a politikai valóságról, hanem az ő kényszerképzeteiről szólnak, melyek kötetben összefoglalva tanulságos példatárául szolgálhatnak az addiktológia és a pszichiátria tudományának - írta keddi közleményében Semjén Zsolt.
a jó kurva anyád az orvosi eset, te féreg
Ján Slotának, a Szlovák Nemzeti Párt elnökének Magyarországgal és magyarországi politikusokkal kapcsolatban - utóbbi időben - tett megnyilatkozásai nem a politikai valóságról, hanem az ő kényszerképzeteiről szólnak, melyek kötetben összefoglalva tanulságos példatárául szolgálhatnak az addiktológia és a pszichiátria tudományának - írta keddi közleményében Semjén Zsolt.
a jó kurva anyád az orvosi eset, te féreg
Feb 28, 2012 12:20:24
sodika
Feb 28, 2012 12:21:15
Á, ők túl liberálisok nekem. Nincs megszabva a család definíciójában, hogy mindkét félnek a jelenlegi legyen a legelső házassága, és hogy az összes nevelt gyerek közös legyen. :)
Feb 28, 2012 12:21:15
szerbszopás
Feb 28, 2012 12:21:24
Mi az te rácok köcsöge, már a tótok faszát is torokra veszed?
Feb 28, 2012 12:21:24
sodika
Feb 28, 2012 12:24:29
Aki ezeknek megfelel, azoknak teljes adómentességet adnék.
1) házasság
2) volt egyházi esküvő (vallás mindegy)
3) mindkét félnek ez az első házassága
4) az összes nevelt gyerek közös
Az én szememben ez a család.
1) házasság
Feb 28, 2012 12:24:29
SoDomIa
Feb 28, 2012 12:24:35
broni, te szívesen visszacsatolnád uhorskót slovenskóhoz, mi? szvatopluk bejön? jól beszoptátok a fehér lóval, idióták!!! :)))))))
Feb 28, 2012 12:24:35
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 12:24:44
túl liberálisok? mér, szerintük lehet egy faszverős videós hirdetés alapján neten felszedett szexnagyit hármasban döngetni?
Feb 28, 2012 12:24:44
pimpa
Feb 28, 2012 12:25:31
te nem vadházasságban élsz egy férfival?? és ez még annál is liberálisabb?
Feb 28, 2012 12:25:31
Erdő Péter
Feb 28, 2012 12:26:40
Szóval a hozzád hasonló álkeresztényeknek hagynád, hogy meglopják a hazát. Milyen meglepő.
Feb 28, 2012 12:26:40
broni
Feb 28, 2012 12:28:29
Mi az te rácok köcsöge, már a tótok faszát is torokra veszed?
nem érdekel a szlovákok nagyon, de slota, dominic strauss kahn, meg ariel saron rajongó vagyok!!
Feb 28, 2012 12:28:29
sodika
Feb 28, 2012 12:29:02
Mondom: vallás mindegy. Nem kell feltétlenül keresztény.
Feb 28, 2012 12:29:02
sodika
Feb 28, 2012 12:29:20
Ateista ne legyen. Aki ateista, szívjon faszt.
Feb 28, 2012 12:29:20
Káoszkapitány
Feb 28, 2012 12:29:32
Ezzel a kommenttel végérvényesen bebizonyítottad, hogy homoszexuális vagy. Most már tényleg kár tagadni.
Feb 28, 2012 12:29:32
Gróf Dessewfy Arisztid
Feb 28, 2012 12:30:18
Na, meg lett fegyelmezve a cigányhúgyivó, rácszopó kutya. Megyek is, rendelek pár bánsági luvnyát, megmutatom nekik, hogy mulat egy magyar úr!
Feb 28, 2012 12:30:18
SoDomIa
Feb 28, 2012 12:30:28
a házasság előtti szex csak szerelem megléte esetén elfogadható. ezzel egyetértesz?
Feb 28, 2012 12:30:28
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 12:30:52
1) házasság
1) házasság
sneci, ez alapján szexnagyi, szexpapi és szexnagyi főiskolás gyereke egy család, vagy sem? csak azért, hogy te egy családhoz jársz baszni háromhetente, vagy nem?
Feb 28, 2012 12:30:52
Erdő Péter
Feb 28, 2012 12:31:25
Aki pedig hithű keresztény, az pedig verjen, nemdebár?
Feb 28, 2012 12:31:25
Erdő Péter
Feb 28, 2012 12:32:45
<fieldset><legend>sodika</legend>Aki ezeknek megfelel, azoknak teljes adómentességet adnék.
1) házasság
Az én szememben ez a család.</fieldset>
1) házasság
Az én szememben ez a család.</fieldset>
Egy igaz keresztény csak családokhoz jár baszni. Ez így erkölcsös. Van házasság, van szex is, nem értem, mi a problémád.
Feb 28, 2012 12:32:45
Káoszkapitány
Feb 28, 2012 12:33:01
Mondom: vallás mindegy. Nem kell feltétlenül keresztény.
És mi a helyzet egy olyan családdal, ahol a szülők abszolút tisztességesen dolgoznak, nevelik a gyermekeiket, de történetesen nem vallásosak?
Feb 28, 2012 12:33:01
pimpa
Feb 28, 2012 12:33:23
:DDDDDDDDDDD
sátánista lehet?
"szívjon faszt." imádnád mi? csak erre tudsz gondolni a faszszívásra, éjjel nappal.
Feb 28, 2012 12:33:23
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 12:33:42
sneci, isten kevésbé szereti az ateistát? nem az van a bibliában, hogy isten mindenkiben és mindenben benne van, még a kősziklában és a fában is?
te mégis milyen hívő vagy, ha ezt a vallási alaptételt áthúznád?
Feb 28, 2012 12:33:42
szodáj
Feb 28, 2012 12:34:54
1) házasság
1) házasság
Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. Maholnap csapnak össze a fejed fölött a hullámok, és te még mindig államszervezési problémák fölött rágódsz? Miféle elvrendszerből táplálkozik a te végtelenül torz világlátásod?
Bármelyik értelmesebb jobboldali pofáncsapna, ha irl kezdenél el ilyeneket okoskodni :(
Feb 28, 2012 12:34:54
Erdő Péter
Feb 28, 2012 12:36:15
Sodi, hogy egyezteted össze a keresztényi életviteleddel, hogy rendszeresen elköveted Onán bűnét? AZ ilyeneket meggyónod legalább a lelki vezetődnek? Neki mi a véleménye arról, hogy 'a csajok szeretik az elölről szopatják, hátulról basszák őket felállást'?
Feb 28, 2012 12:36:15
SoDomIa
Feb 28, 2012 12:36:22
örvendetes, hogy a saját elveidnek megfelelsz. soha semmilyen közöd nem volt istenhez, és derekasan szívod a faszt. ez tényleg dícséretes.
Feb 28, 2012 12:36:22
Géntolvaj református
Feb 28, 2012 12:36:23
Sodi azt mondta, hogy a buzik is éljenek házasságban egy nővel, és ha megkívánnak egy férfit, vegyék be harmadiknak. A kissé buzoid szexpapi ezen elvek szerint jár el.
Feb 28, 2012 12:36:23
broni
Feb 28, 2012 12:38:49
<fieldset><legend>broni</legend>
ki a faszt érdekel hofman rózsa, meg a lóbaszó pálesz gyuri véleménye, most komolyan????mi a fasz aaz kdnp????</fieldset>
ki a faszt érdekel hofman rózsa, meg a lóbaszó pálesz gyuri véleménye, most komolyan????mi a fasz aaz kdnp????</fieldset>
kedves káosz, szerintem neked szövegértelmezési problémáid vannnak.
Feb 28, 2012 12:38:49
Erdő Péter
Feb 28, 2012 12:38:54
Isten jobban szereti az ateistáknál az ördögimádókat, sodi? A sátánizmust is lehet vallásnak tekinteni. Mi a helyzet a Jedi-egyházzal? Obi-Wan nagymester kapna támogatást nálad?
Feb 28, 2012 12:38:54
Erdő Péter
Feb 28, 2012 12:41:01
Uncsi vagy, sodi. Tudom, kötbér kapitány megint fenyeget, de be kell látnod, harmincéves korodra egy sótlan, savanyó fasz lettél (hiszen nem érted a humort sem, mint az utóbbi szopatásoknál kiderült), akit az első keresztkérdéssel megsemmisít bármelyik unatkozó troll, akinek van fél perce.
Feb 28, 2012 12:41:01
Káoszkapitány
Feb 28, 2012 12:45:37
sodi, ez milyen dolog, hogy érdemben reagálnak többen is a beírásodra, te meg eltűnsz, és cseszel válaszolni?
Feb 28, 2012 12:45:37
Callahan
Feb 28, 2012 12:51:35
sodi, ez milyen dolog, hogy érdemben reagálnak többen is a beírásodra, te meg eltűnsz, és cseszel válaszolni?
Aztán meg panaszkodik, hogy nincs értelmes válasz, folyton csak baszogatjuk...
Feb 28, 2012 12:51:35
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 28, 2012 12:53:13
Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. Maholnap csapnak össze a fejed fölött a hullámok, és te még mindig államszervezési problémák fölött rágódsz?
Engem ez arra emlekeztet, amikor 45-ben a nyilasok valami bunkerban kuksoltak Koszegnel, de meg mindig mukodott az az ugyosztaly, amely azt vizsgalta, hogy a majdan visszafoglalt erdelyi megyek es jarasok elere kit helyezzenek.
Feb 28, 2012 12:53:13
SoDomIa
Feb 28, 2012 12:54:56
hajtani kell a recskagenerátort.
Feb 28, 2012 12:54:56
Callahan
Feb 28, 2012 12:57:16
Az miért jó neked, ha valaki papíron vallásos? Ne gondold, hogy ettől bárki is megtér. Bár az álkeresztény magatartásodat jól példázza ez az elgondolás, de hiába nevezed magad kereszténynek, attól még te sem vagy az, ugyanis azért tenni kell.
Feb 28, 2012 12:57:16
Rotwein
Feb 28, 2012 12:58:59
Sodi, ezzel te azt támogatnád, hogy minden ateista, akinek van egy halvány kis esze, belépne ilyen-olyan egyháznak számító közösségbe, és ott a minimum elvárásokat teljesítené, hogy megkapja az anyagi támogatást.
Az a baj veled, hogy műkeresztény vagy, sőt még az se, mivel csak ilyen kérdéseknél hangoztatod az ún. kereszténységedet, viszont szinte az összes témában, amiben megszólalsz, a keresztény erkölccsel ellentétes véleményt fejtesz ki, a tetteidben és a magánéletedben semmi keresztényi nincsen. És akkor még ne is beszéljünk arról, hogy felfogd a hit lényegét, hogy átérezd milyen lehet hinni a természetfelettiben. Te a vallásra csak úgy tekintesz, mint politikai eszközre, amivel (ahogy már korábban említettem) ki tudnád élni a frusztrált hataloméhségedet. Ez abból látszik, hogy teljesen leszarod, hogy valaki miben hisz, legyen az bármilyen romboló tevékenységet folytató, pénzhajhász dolog, mint például a szcientológia, neked csak az számít, hogy oda (ne) tartozzon az ember, ahova te parancsolod neki. Én, mint hívő ember, ha beszélgetek egy ateistával, akkor kíváncsi vagyok arra, hogy mi a véleménye a vallásról, ő miért nem vallásos, és ha látom, hogy benne alapjaiban véve nincs hajlandóság arra, hogy hitet tudjon táplálni Isten iránt, akkor tiszteletben tartom a véleményét, és rábízom a sorsra, hogy ő így találja-e meg a boldogságát, vagy az élet később rávezeti-e a hitre. Azonban meg sem fordulna a fejemben, hogy elkapjam a torkát, és addig szorítsam, amíg alá nem ír egy papírt, hogy ő bizony vallásos. Remélem Sodi egyszer te is megérted ezt, és megtalálod a hitet, vagy elfogadod az ateista mivoltodat. Viszont remélem nem úgy fogsz meghalni, hogy kereszténynek mondod magad, miközben ateistaként élsz.
Az a baj veled, hogy műkeresztény vagy, sőt még az se, mivel csak ilyen kérdéseknél hangoztatod az ún. kereszténységedet, viszont szinte az összes témában, amiben megszólalsz, a keresztény erkölccsel ellentétes véleményt fejtesz ki, a tetteidben és a magánéletedben semmi keresztényi nincsen. És akkor még ne is beszéljünk arról, hogy felfogd a hit lényegét, hogy átérezd milyen lehet hinni a természetfelettiben. Te a vallásra csak úgy tekintesz, mint politikai eszközre, amivel (ahogy már korábban említettem) ki tudnád élni a frusztrált hataloméhségedet. Ez abból látszik, hogy teljesen leszarod, hogy valaki miben hisz, legyen az bármilyen romboló tevékenységet folytató, pénzhajhász dolog, mint például a szcientológia, neked csak az számít, hogy oda (ne) tartozzon az ember, ahova te parancsolod neki. Én, mint hívő ember, ha beszélgetek egy ateistával, akkor kíváncsi vagyok arra, hogy mi a véleménye a vallásról, ő miért nem vallásos, és ha látom, hogy benne alapjaiban véve nincs hajlandóság arra, hogy hitet tudjon táplálni Isten iránt, akkor tiszteletben tartom a véleményét, és rábízom a sorsra, hogy ő így találja-e meg a boldogságát, vagy az élet később rávezeti-e a hitre. Azonban meg sem fordulna a fejemben, hogy elkapjam a torkát, és addig szorítsam, amíg alá nem ír egy papírt, hogy ő bizony vallásos. Remélem Sodi egyszer te is megérted ezt, és megtalálod a hitet, vagy elfogadod az ateista mivoltodat. Viszont remélem nem úgy fogsz meghalni, hogy kereszténynek mondod magad, miközben ateistaként élsz.
Feb 28, 2012 12:58:59
Káoszkapitány
Feb 28, 2012 12:59:33
Nem is beszélve arról, hogy a buddhizmus - mint olyan - nem vallás, hiszen non-teisztikus szellemi folyamat, amelyben nyoma sincs az egyénen kívül álló, magasabb rendű lény koncepciójának.
Feb 28, 2012 12:59:33
SoDomIa
Feb 28, 2012 13:03:16
sodi, szerinted mi az a vallás?
Feb 28, 2012 13:03:16
SoDomIa
Feb 28, 2012 13:06:49
a snecológia például vallás?
Feb 28, 2012 13:06:49
Rotwein
Feb 28, 2012 13:06:53
sodi, szerinted mi az a vallás?
Hagyjad, már régóta nyaggatjuk egy vallási témájú poszttal, de eddig nem sikerült összehozni. De azóta már átgondoltam, és igazából nem vagyok kíváncsi semmilyen materialista fröcsögésre arról, hogy "ezen a tanfolyamon logikusan levezették Isten létezését", "a vallásosok ilyen anyagi támogatást kapjanak, az ateisták meg olyan büntetést" stb.
Feb 28, 2012 13:06:53
?
Feb 28, 2012 13:07:41
1) házasság
1) házasság
Már megint a pénz.Sodi te ateista materialista szar vagy.
Feb 28, 2012 13:07:41
?
Feb 28, 2012 13:09:15
Sodi azon elgondolkodtál már, hogy a mostani siralmas helyzeted valami isteni büntetés lehet a korábbi nagypofájú tróger életviteled miatt.
Feb 28, 2012 13:09:15
?
Feb 28, 2012 13:10:39
Persze lehet anyád politikai irányultsága miatt csapott le rátok isten haragja vagyis te erről sem tehetsz:)))
Feb 28, 2012 13:10:39
Puppancs
Feb 28, 2012 13:11:47
Sodi, mi volt az utolsó könyv, amit végig elolvastál és mikor?
Feb 28, 2012 13:11:47
Callahan
Feb 28, 2012 13:17:49
Az elsős olvasókönyv (a zsidó tanárnéni kényszerítette).
Feb 28, 2012 13:17:49
Fotelrocker_Presszócigány
Feb 28, 2012 13:20:59
www.youtube.com/watch?v=OuvaI7AMoJg
ebben minden kérdésedre választ kapsz, sneci nem olvas, hanem speakborddal olvastat fel, hiszen "az olvasás az unalmas bambulás alternatívája"..
Feb 28, 2012 13:20:59
Géntolvaj református
Feb 28, 2012 13:22:29
Sodi az egyik videójában kifejti, hogy az első generációs reálértelmiségiek azért vannak szarból, mert hiányzik belőlük a humán műveltség. Ő minden bizonnyal magas szintű humán műveltséggel rendelkezik, egyszerűen falja a könyveket.
Feb 28, 2012 13:22:29
Puppancs
Feb 28, 2012 13:30:28
http://www.youtube.com/watch?v=OuvaI7AMoJg
Ezt a videót én még nem is láttam! :)))
Még dicsekszik is a proliságával!
Feb 28, 2012 13:30:28
Káoszkapitány
Feb 28, 2012 13:31:30
Feb 28, 2012 13:31:30
Rotwein
Feb 28, 2012 13:32:19
Sodi, ha vallásos lennél, már rég rendbe hoztad volna az életed, mivel észrevetted volna a jeleket, amelyek megmutatják, amit csinálsz, az rossz:
- "vállalkozónak teremtettek?" -> rengeteg marketingtanfolyam után két cég is felszámolás alatt -> a válasz: NEM, keress mást.
- "interneten kell hirdetnem a keresztényi erkölcsöt?" -> faszverős videóidon röhög a fél ország -> a válasz: NEM!
- "jó úton haladok egy sikeres jövő felé?" -> minden halogatása, majd csúfos kudarca, a trollok jóslatainak folyamatos beigazolódása, lakás, autó elvesztése, bérrabszolga státuszú munka végzése -> a válasz: NEM!!!
- "jó anyagokat készítek, és érdekes tartalmat szolgáltatok?" -> százból 99 anyagodra mindenki azt mondja, hogy elviselhetetlenül rossz, a maradék egy talán megüti a közepes szintet -> a válasz: nagyon NEM!
- "én majd egy híres blogger leszek, akinek a véleményére emberek százezrei lesznek kíváncsiak?" -> a blogjaidat néhány tucat troll követi, akik csak azért járnak föl, hogy röhögjenek rajtad -> A válasz: Nem.
A következő 10-20 ilyet rád bízom, találd ki mi az, és a választ is egyből megkapod rá.
- "vállalkozónak teremtettek?" -> rengeteg marketingtanfolyam után két cég is felszámolás alatt -> a válasz: NEM, keress mást.
- "interneten kell hirdetnem a keresztényi erkölcsöt?" -> faszverős videóidon röhög a fél ország -> a válasz: NEM!
- "jó úton haladok egy sikeres jövő felé?" -> minden halogatása, majd csúfos kudarca, a trollok jóslatainak folyamatos beigazolódása, lakás, autó elvesztése, bérrabszolga státuszú munka végzése -> a válasz: NEM!!!
- "jó anyagokat készítek, és érdekes tartalmat szolgáltatok?" -> százból 99 anyagodra mindenki azt mondja, hogy elviselhetetlenül rossz, a maradék egy talán megüti a közepes szintet -> a válasz: nagyon NEM!
- "én majd egy híres blogger leszek, akinek a véleményére emberek százezrei lesznek kíváncsiak?" -> a blogjaidat néhány tucat troll követi, akik csak azért járnak föl, hogy röhögjenek rajtad -> A válasz: Nem.
A következő 10-20 ilyet rád bízom, találd ki mi az, és a választ is egyből megkapod rá.
Feb 28, 2012 13:32:19
SoDomIa
Feb 28, 2012 13:32:49
Feb 28, 2012 13:32:49
?
Feb 28, 2012 13:33:58
Sodi az egyik videójában kifejti, hogy az első generációs reálértelmiségiek azért vannak szarból, mert hiányzik belőlük a humán műveltség. Ő minden bizonnyal magas szintű humán műveltséggel rendelkezik, egyszerűen falja a könyveket.
Sodi úgy gondolja, hogy mivel - állítólag- sokadik generációs értelmiségi evidens, hogy egyben művelt is.Arról már nem szól a fáma, hogy pl. Sodi nagyszülei hányadik generációs értelmiségiek voltak.Ha első akkor gáz van.
Feb 28, 2012 13:33:58
Puppancs
Feb 28, 2012 13:33:59
Én inkább egy De Sade márkis könyvet néznék ki őskeresztény maszturbátorunkból.
Feb 28, 2012 13:33:59
?
Feb 28, 2012 13:37:40
Miután Sodi leemelte a Gyurcsány könyvet azt hittem felolvas belőle pár sort, de ehelyett a képeket nézegette.EPIC
Feb 28, 2012 13:37:40
?
Feb 28, 2012 13:40:25
Azt csodálom ,hogy az Ablakzsiráf nem volt a polcon.
Feb 28, 2012 13:40:25
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 28, 2012 14:00:03
Sodi úgy gondolja, hogy mivel - állítólag- sokadik generációs értelmiségi evidens, hogy egyben művelt is.
Sodi elso generacios proli.
Feb 28, 2012 14:00:03
pimpa
Feb 28, 2012 14:02:21
Sodi, ezzel te azt támogatnád, hogy minden ateista, akinek van egy halvány kis esze, belépne ilyen-olyan egyháznak számító közösségbe, és ott a minimum elvárásokat teljesítené, hogy megkapja az anyagi támogatást.
tévedés, hogy sodi ateista lenne. a buzulás istenének lelkes imádója!
Feb 28, 2012 14:02:21
Hitvány Patkány
Feb 28, 2012 14:11:09
Kiss Úr, megtenné, hogy valamilyen módon publikálja a keresztlevelét? Nem is említette, hogy meg lenne keresztelve.
Feb 28, 2012 14:11:09
pimpa
Feb 28, 2012 14:17:01
http://www.youtube.com/watch?v=DEjOFNVDVrA&amp;feature=related
én meg ezt találtam.
én meg ezt találtam.
kurvajók a kommentek :DDDDD
"Zsír. A beszélő csávó, mintha kicsit ratyi lenne. Vagy inkább nagyon."
és ez 3 éves......
Endre, hogy van az, hogy ténged mindenki buzinak néz?
Feb 28, 2012 14:17:01
pimpa
Feb 28, 2012 14:17:39
Kiss Úr, megtenné, hogy valamilyen módon publikálja a keresztlevelét? Nem is említette, hogy meg lenne keresztelve.
attól tartok nincs keresztlevél :(
és nem is volt soha :(
Feb 28, 2012 14:17:39
Molnár F. Árpád
Feb 28, 2012 14:34:09
NEM ENGEDJÜK EGY LIBANONINAK SE!!!!!!!
LÁZÁR JÁNOS, MIT CIGÁNYOZOL, EGY CIGÁNNYAL AZ ORSZÁG ÉLÉN, HE???!!!!!!!!
SODI, NEM TETSZIK A KÉK CIPŐM????!!!!!!
HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!!!!
HA TÉGED BÉCSBŐL EGY TITKOS REPÜLŐGÉPEN ÁTCSEMPÉSZTEK VOLNA KUVAITBA, LEGALÁBBIS ÖSSZESZARTAD VOLNA MAGAD!!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA?????!!!!!!!!!
ELÉG VOLT AZ ARABSEGGNYALÁSBÓL!!!!!!!!!!!!
FELHÍVJUK A MOSZAD FIGYELMÉT!!!!! IZRAEL ÉS ÖRMÉNYORSZÁG CSELEKEDJEN!!!!!!!
BEJRÚT LÁNGOKBAN FOG ELÉGNI!!!!!!
hirhatter.org/hezbollah.htm
HA TÉGED BÉCSBŐL EGY TITKOS REPÜLŐGÉPEN ÁTCSEMPÉSZTEK VOLNA KUVAITBA, LEGALÁBBIS ÖSSZESZARTAD VOLNA MAGAD!!!!!!!
Feb 28, 2012 14:34:09
Béla
Feb 28, 2012 14:52:10
NEM ENGEDJÜK EGY LIBANONINAK SE!!!!!!!
Feb 28, 2012 14:52:10
jana
Feb 28, 2012 15:07:25
sodi, melyik egyházhoz tartozol?
Feb 28, 2012 15:07:25
Fotelrocker_Presszócigány
Feb 28, 2012 15:09:59
mammon imádó..
Feb 28, 2012 15:09:59
szeszesember
Feb 28, 2012 15:12:44
Szcientológus volt, amíg az anyjának volt rá pénze, és amíg kapta a szoctámot, de amióta nem fizet, kibaszták. Lehet, hogy valójában a szcientológusok miatt fenyegeti a hajléktalanság. Feb 28, 2012 15:12:44
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 28, 2012 15:20:03
Akarhanyszor eszembe jut ez az elem, mindig megmosolyogtat.
Sodi a nagy kereszteny bajnok, az Athleta Christi, nincs megkeresztelve sem. Talan meg templomot sem latott belulrol.
Az talan meg annal is jobb, mint hogy megrogzott Aaron Cute rajongokent melegfelvonulasra jart hoborogni a buzik ellen.
Feb 28, 2012 15:20:03
Rotwein
Feb 28, 2012 15:22:48
Sajnos egyikhez sem, ezért ha életbe lép az általa elképzelt törvény, miszerint 8 napos türelmi időt adna mindenkinek, hogy belépjen egy felekezethez, ő sajnos börtönbe kerülne, hiszen 30 év alatt képtelen volt erre. Habár mondjuk ekkora időtartamnál szerintem (elvégre 30 éven át egy mocskos kis ateista féreg volt) a keresztényi erkölcs nevében a Hősök terén dárdát kell a tüdejébe döfni, hagyni kivérezni, majd a holttestét egy csimpánzokkal teli ketrecbe rakni, hogy mindenki szeme láttára fogyasszák el a maradványait, ezzel példát statuálva. Elvégre megtehette volna önszántából, hogy választ egy vallást (hiszen vallásszabadság van), de ha 30 éven keresztül képtelen volt erre, akkor egy rohadt ateista, aki szopja nyugodtan be a faszt. Igen, átgondolva ez lenne a legerkölcsösebb cselekedet, amit keresztényként Sodi is elismerhet.
Feb 28, 2012 15:22:48
szodáj
Feb 28, 2012 15:25:42
Nem Jedi vallású? Darth Sodious megvan?
Feb 28, 2012 15:25:42
jana
Feb 28, 2012 15:26:13
Szcientológus volt, amíg az anyjának volt rá pénze, és amíg kapta a szoctámot, de amióta nem fizet, kibaszták. Lehet, hogy valójában a szcientológusok miatt fenyegeti a hajléktalanság.
Ez komoly? Feb 28, 2012 15:26:13
Rotwein
Feb 28, 2012 15:28:39
Ez komoly?
Dehogy is, Schlingloff keresztény, ezért Sodi is az. Az meg gondolom mindenki számára világos, hogy ő mennyire meghatározó ember a vallás világában.
Feb 28, 2012 15:28:39
szeszesember
Feb 28, 2012 15:33:02
Ez komoly?
Nem, de nem sok híja volt. Egy időben nagyon sokat foglalkozott velük. Feb 28, 2012 15:33:02
broni
Feb 28, 2012 15:36:25
ja, ara én is emlékszem,igazi scientologus post-cunami volt egy ideig, csak senkit nem érdekelt
Feb 28, 2012 15:36:25
broni
Feb 28, 2012 15:38:04
<fieldset><legend>Molnár F. Árpád</legend>NEM ENGEDJÜK EGY LIBANONINAK SE!!!!!!!
hirhatter.org/hezbollah.htm</fieldset>
hirhatter.org/hezbollah.htm</fieldset>
ismerek valakit, aki karancsi tibor ismerőse volt. legyen elég ennyi.
Feb 28, 2012 15:38:04
broni
Feb 28, 2012 15:39:07
ez f. molnár árpádnak szólt.megtévesztéskképen írom igy a nevet.
Feb 28, 2012 15:39:07
jana
Feb 28, 2012 15:44:31
és nem tudták az szcientológusok megvezetni! Ez siker! Vagy csak túl csóró volt hozzá.
Feb 28, 2012 15:44:31
szeszesember
Feb 28, 2012 15:49:55
és nem tudták az szcientológusok megvezetni! Ez siker! Vagy csak túl csóró volt hozzá.
Akkoriban szerintem a pénz nem is lett volna akadály, inkább csak a fillérbaszó, spúr zsidó mivoltának köszönhető, hogy kimaradt belőle. Illetve a paleosnecológusoknak. Akkoriban sneci azért még nem volt annyira rossz állapotban, mint manapság. Elképzelhető, hogy a trollok közbenjárása is segített neki, hogy ne legyen szcientológus. Feb 28, 2012 15:49:55
SoDomIa
Feb 28, 2012 16:02:02
szerintem sneci minden megnyilvánulása aktív kereszténységgyalázás. ha kussolna vallási témában, akkor szimpla ateista lenne. így viszont egy antiklerikális agent provocateur.
Feb 28, 2012 16:02:02
SoDomIa
Feb 28, 2012 16:13:47
van még áram púpiéknál? nagyon elhallgatott...
Feb 28, 2012 16:13:47
Rotwein
Feb 28, 2012 16:17:49
Akkoriban szerintem a pénz nem is lett volna akadály, inkább csak a fillérbaszó, spúr zsidó mivoltának köszönhető, hogy kimaradt belőle. Illetve a paleosnecológusoknak. Akkoriban sneci azért még nem volt annyira rossz állapotban, mint manapság. Elképzelhető, hogy a trollok közbenjárása is segített neki, hogy ne legyen szcientológus.
Ha csak a pénzen múlott volna, akkor nem lett volna akadály. Amikor még otthonról tömték a zsebét, akkor olyan vidáman szórta a családi vagyont, hogy öröm volt nézni. 80 ezres taxusra rá se nézett azóta se, már a második megvásárlását tervezte, pedig még azt se nézte, hogy a kettő valójában ugyanaz. Persze amikor a saját kasszájából kellett fizetni a rezsit, akkor az anyján már a kaját is számon kéri...
Feb 28, 2012 16:17:49
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 28, 2012 16:18:50
van még áram púpiéknál? nagyon elhallgatott...
Szegeny excel tabla kritikus allapotban van, ezert rendkivuli intezkedeseket kellett bevezetni.
Feb 28, 2012 16:18:50
SoDomIa
Feb 28, 2012 16:29:48
Sorsunk
Erősnek hisszük szerfelett magunkat.
Lelkünk repül, száll, magával ragad,
Bús aggodalmak mindhiába húznak.
Csalóka álmok léghajóján
A vihar szépen fellegekbe tüntet,
Míg lenn a földön kárörvendő,
Gúnyos kacajjal röhögnek bennünket.
Hogy nem várunk már semmit a világtól,
Leroskadunk bánat terhe alatt,
Szívünk mindenkit megátkozva vádol.
Míg porba hullva megsiratjuk,
Mi porba döntött - sok keserü álmunk,
Nincs egy szem, amely könnyet ejtsen,
Míg testet öltött fájdalmakká válunk.
Ez a mi sorsunk, mindörökre ez,
Szivünk a vágyak tengerén evez,
Hajónkat szélvész, vihar összetépi,
De egy zord erő küzdelemre készti.
Bolyongunk, égünk, lelkesedve, vágyva,
Nincs egy reményünk, mely valóra válna,
Míg sírba visz az önvád néma átka.
Ady Endre
(Ez a vers a szerző megjelölésével szabadon utánközölhető.)
sneciről sokszor eszembe jut ez a vers...
Feb 28, 2012 16:29:48
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 16:29:51
snecinek új állása van, azért van csendben:
Androidra és iPhone-ra fejlesztő megbízható, a határidőket betartó, a szakmáját értő kóder kerestetik. Jelentkezés nálam.
csak most nem főnök úr van, hanem főnök asszony, akit úgy hívnak: zsírdisznóné pogi.
Androidra és iPhone-ra fejlesztő megbízható, a határidőket betartó, a szakmáját értő kóder kerestetik. Jelentkezés nálam.
csak most nem főnök úr van, hanem főnök asszony, akit úgy hívnak: zsírdisznóné pogi.
Feb 28, 2012 16:29:51
szeszesember
Feb 28, 2012 16:35:28
snecinek új állása van, azért van csendben:
Ugyan már! Megbízható, határidőket betartó embert keres a tehén. Sneci már ezen elvérzik. Továbbá fingja nincs az okostelefonok alkalmazásainak működéséről sem, nemhogy a fejlesztésükről. Androidra és iPhone-ra fejlesztő megbízható, a határidőket betartó, a szakmáját értő kóder kerestetik. Jelentkezés nálam.
Feb 28, 2012 16:35:28
SoDomIa
Feb 28, 2012 16:36:52
<fieldset><legend>törzsgyökeres</legend>snecinek új állása van, azért van csendben:
csak most nem főnök úr van, hanem főnök asszony, akit úgy hívnak: zsírdisznóné pogi.</fieldset>Ugyan már! Megbízható, határidőket betartó embert keres a tehén. Sneci már ezen elvérzik. Továbbá fingja nincs az okostelefonok alkalmazásainak működéséről sem, nemhogy a fejlesztésükről.
csak most nem főnök úr van, hanem főnök asszony, akit úgy hívnak: zsírdisznóné pogi.</fieldset>Ugyan már! Megbízható, határidőket betartó embert keres a tehén. Sneci már ezen elvérzik. Továbbá fingja nincs az okostelefonok alkalmazásainak működéséről sem, nemhogy a fejlesztésükről.
Feb 28, 2012 16:36:52
szeszesember
Feb 28, 2012 16:38:15
Erre próbáltam utalni én is. Feb 28, 2012 16:38:15
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 16:39:28
<fieldset><legend>törzsgyökeres</legend>snecinek új állása van, azért van csendben:
zsidó vagy!
Feb 28, 2012 16:39:28
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 16:41:25
<fieldset><legend>szeszesember</legend>&lt;fieldset&gt;&lt;legend&gt;törzsgyökeres&lt;/legend&gt;snecinek új állása van, azért van csendben:
csak most nem főnök úr van, hanem főnök asszony, akit úgy hívnak: zsírdisznóné pogi.&lt;/fieldset&gt;Ugyan már! Megbízható, határidőket betartó embert keres a tehén. Sneci már ezen elvérzik. Továbbá fingja nincs az okostelefonok alkalmazásainak működéséről sem, nemhogy a fejlesztésükről.</fieldset>
csak most nem főnök úr van, hanem főnök asszony, akit úgy hívnak: zsírdisznóné pogi.&lt;/fieldset&gt;Ugyan már! Megbízható, határidőket betartó embert keres a tehén. Sneci már ezen elvérzik. Továbbá fingja nincs az okostelefonok alkalmazásainak működéséről sem, nemhogy a fejlesztésükről.</fieldset>
te is zsidó vagy! majd pogi ad neki egyet, és ledolgozza az árát, havi 5 ezer forintjával törleszti.
Feb 28, 2012 16:41:25
szeszesember
Feb 28, 2012 16:42:14
zsidó vagy!
Így van, ő egy vérprofi. Még sosem vonatoztak vén buzik az oldalain. sneci 23 félévig tanult programozást, a kisujjában van a szakma.
Feb 28, 2012 16:42:14
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 16:44:34
sneci, vv attila szerint is hazudsz, és ótvaros kurvákhoz jártál:
"Mi több, a róla olyan szépen felépített kurvázós történetet is porig rombolta azzal a kijelentésével, hogy ugyan már vett igénybe ilyen jellegű szolgáltatást, de csak egy-két alkalomról volt szó és soha nem űzte ezt a dolgot életvitelszerűen. „És szerintem nincs is olyan férfi Budapesten, aki ezt huszonéves korában ne próbálta volna ki. Hazudik, aki az ellenkezőjét állítja” – tette hozzá."
"Mi több, a róla olyan szépen felépített kurvázós történetet is porig rombolta azzal a kijelentésével, hogy ugyan már vett igénybe ilyen jellegű szolgáltatást, de csak egy-két alkalomról volt szó és soha nem űzte ezt a dolgot életvitelszerűen. „És szerintem nincs is olyan férfi Budapesten, aki ezt huszonéves korában ne próbálta volna ki. Hazudik, aki az ellenkezőjét állítja” – tette hozzá."
Feb 28, 2012 16:44:34
SoDomIa
Feb 28, 2012 16:47:23
sneci, vv attila szerint is hazudsz, és ótvaros kurvákhoz jártál:
Feb 28, 2012 16:47:23
törzsgyökeres
Feb 28, 2012 16:52:09
<fieldset><legend>törzsgyökeres</legend>sneci, vv attila szerint is hazudsz, és ótvaros kurvákhoz jártál:
"Mi több, a róla olyan szépen felépített kurvázós történetet is porig rombolta azzal a kijelentésével, hogy ugyan már vett igénybe ilyen jellegű szolgáltatást, de csak egy-két alkalomról volt szó és soha nem űzte ezt a dolgot életvitelszerűen. „És szerintem nincs is olyan férfi Budapesten, aki ezt huszonéves korában ne próbálta volna ki. Hazudik, aki az ellenkezőjét állítja” – tette hozzá."</fieldset>
"Mi több, a róla olyan szépen felépített kurvázós történetet is porig rombolta azzal a kijelentésével, hogy ugyan már vett igénybe ilyen jellegű szolgáltatást, de csak egy-két alkalomról volt szó és soha nem űzte ezt a dolgot életvitelszerűen. „És szerintem nincs is olyan férfi Budapesten, aki ezt huszonéves korában ne próbálta volna ki. Hazudik, aki az ellenkezőjét állítja” – tette hozzá."</fieldset>
régen budai úrifiú volt, és diákhitelből járt ótvaros kurvákhoz. csak aztán jött a válság, és a kurvák helyett keresnie kellett egy szexnagyit, még az sem baj, ha néha le kell szopnia a szexpapit is, csak legyen egy pinaszerű valami.
Feb 28, 2012 16:52:09
szeszesember
Feb 28, 2012 16:55:10
Minek oda pinaszerű valami? Sneci egyértelműen a szexpapi miatt lett házibarát, nem a csodálatos asszony miatt. Feb 28, 2012 16:55:10
SoDomIa
Feb 28, 2012 16:57:33
egy gyakorlott snecológustól nem ezt vártam volna. mióta érdekli snecit a pina? lehet hogy műveletlen vagyok, de én egyetlen kifejezést sem láttam, ami sneci ezirányú vonzalmára utalna.
Feb 28, 2012 16:57:33
Józan Becsület
Feb 28, 2012 16:58:02
Én ebben a szexnagyiügyben csak azt furcsállom, hogy Sodi korábban empirikusan megállapította, hogy a dugás túl van hájpolva a libsik által. Hozzászámítva, hogy tízéves kora óta nem változott a sziklaszilárd véleménye, nem értek én már semmit.
Feb 28, 2012 16:58:02
szodáj
Feb 28, 2012 16:58:22
Sodi tényleg kurvázott? Mennyi mindenről lemarad az ember..
Feb 28, 2012 16:58:22
77 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.thebigster.com/wp-content/uploads/2011/05/masturbation-demotivators020.jpg