Takarodj már innen, te ingyenkonyhás alkoholista pedofil geci. Senki nem kérdezett, úgyhogy kuss a neved. :DDDDDD
Na tejhabosítás, csá.
Takarodj már a hód kurva anyádba te szarszagú púpos geciláda pedofil.
Itt emberek vannak, nem ilyen szubhumán geciknek való a fórum, ne rontsd itt a levegőt.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Az excel hogy áll? Azt lökd ide inkább :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endre jóból mondom. Ha lefordítja nekem valaki azt amit írtam. Esküszöm, neked nyugodt estéd nem lesz. Sőt megy tovább Osama úrhoz is. Tudod ,nekem nem baj ,ha a rendőrök éjjel többször is kimennek hozzátok. Neked annál inkább.
Nevess csak... Mi meg álló fasszal fogjuk várni a holnapi ,vagy mai hematomád.
Te folyamatosan magadat szivatod.
Jól kibasztál a trollokkal, hogy az alkoholista hajléktalan levágott faszú kőműves cica szintén alkoholista csöves múzsáját altatod magatoknál.
Szerintem én is beszerzek két hajléktalant, mert annyira megirigyeltem ezt az egészet.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
De azt vágod hogy mindenki arra számított hogy ott a lyudka? Akkor most ki is a fogyatékos?
Hetyetye ne ezt ne.
szólj mikor kell meglepődni
no problem, a telefont igy is fel fogom emelni.. ki tudja.. ;)
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ENDRE! Te mikor lettél ennyire kancsal? Hmmm?
Dupla csavar a te fejedbe kéne te gyilkosfelszopó pedofil labanc féreg
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Figyelem, figyelem, van egy kis turpisság. Nem mondom meg, hogy mi, de el ne higyjétek, hogy nincs semmi, hisz akkor nem írnék ide.
Viszont mercinek mondjátok azt, hogy én itt tagadom, hogy jön jutka, különben leszedi a fejemet.
Esetleg a rendőrséget ráhívhatjátok, hátha megijed a cica és kidobja jutkát, én pedig ráverhetem a farkamat miután kiütötte magát gyógyszerekkel.
Na csá, mentem egy alkoholista nyanyát kísérgetni, a kurva életbe.
Most hétfőn nem fog kezdeni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Miért nem jelentetted fel a laurát? kérdi a koca
Pedig milyen szép elválás volt, ugye sneci?
SoDI-t kibassza Mayer Laura és megkéri, hogy ne zaklassa többé + a születésnapjára se állítson oda
www.youtube.com/watch?v=aCoMMPuRJ7A
húha, nagyon megszoptuk, te nyertél, Endre, holnap mindannyian kirúgatjuk magunkat a melóból, felveszünk egy valag hitelt, kifizetjük az összes tartozásod, majd pedig megyünk a Blahára hajléktalanokat kefélni
hehe
Mindig csak felfelé bukás trolléga!
Hetyetye ne ezt ne.
Majd akkor lesz duplacsavar miután téged a Blahán jól felrúgdostak aztán valaki odamegy és halálra késel. Na az lesz az igazi duplacsavar te féreg!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Sosem szokott hazudni a faszpinás. *pr
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Á, december 12-én nem lehet kezdeni. Meg kell várni az elsejét. De csak akkor, ha hétfő! 2023 május elseje tehát... Oh de kár, hogy az munkeszüneti nap, a következő meg 2024 január elseje... de hát az is, a fenébe.
Marad tehát a 2024 április elseje. És ez nem vicc :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mi volt az ingyenkonyhán te ruppótlan senki?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Endre, őszinte leszek veled, leszarom ezt az egészet.
Mostanában már a lájvokat se nézem, borzasztó unalmas az, hogy Merci folyamatosan loopol, vagy te elakadsz a CoDban úgy, hogy 6 évesek is megcsinálnák.
Nem tudnánk haladni ezzel az egész bécsi évaddal?
Lépjen lefelé Merci, téged dobjanak ki a lakásból, oszt menekülj haza Púpszászra. Úgyis tudja mindenki, hogy ez jön.
Én várom a 30-40 perces lájvokat ahol üvöltve szidod majd a Mercit.
Miért írogatsz folyton ide pedofil? Baj van?
Gyere mondd el a kommenthaveroknak mi nyomja a szíved.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Én csak azt hiszem el, hogy impotens vagy. Piszony.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mit szoltak ma bent a ganyolasodhoz?
Duplacsavar volt a tortenetben mielott pofan rohogtek?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mindig az ilyen szemtelenkedések után szaladsz bele a legsűrűbb faszerdőbe kancsi!
Tudod, bevonzás, univerzum, örülhettek! :)
Jozsii Busák
Mért, most van stream, te fogyaték. A Férjurad 3/4 órája ígérte meg, hogy indít egy másikat. Hol a másik live, gyagyás?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nincs.
Illetve részben: mikor bannolva vagy akkor pluszolni se tudsz :D
F5
aztmondtad alszik shetlock buzi
Kezelem.
Mifaaaaaaaaaaaan
tudod te fasszopo, ilyen beszolåsok utån szokott jönni a sirås!
Pèküljünk ki .
Ne felejtsük el a bűneidet azért :))

"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Ich nehme an, dass während dieses Tages war und ist noch eine ältere Frau in Gefahr in der Wohnung (címet szúrd be ide). Der Hausmann (Endre Farkas Kiss) und seine Partnerin (Mercédesz Kaffka) haben sie schon mehrere Mal geprügelt. Der Name dieser Frau ist Judit Szedunka (aus Ungarn, die Gastgebenden kommen auch aus Ungarn, aber leben schon für eine längere Zeit in Österreich). Das hat auch vorgekommen, dass sie es in einem Youtube Livestream getan haben. Deswegen hat die Linzer Polizei ein Verfahren gegen Herr Kiss geführt, erst wurde er für 2 Wochen von seiner Wohnung gebannt, später wurde ihm der Waffenbesitz verboten und er musste an einer Aggressiontherapie teilnehmen, die er erfolgreich geschafft hat. Auch so habe ich einige Zweifel daran, dass er von dieser Situation nicht gelernt hat und mache mir Sorgen darum, dass Missbräuche auch jetzt passieren können. Die Gastgebenden haben die Frau in Hoffnung eines besseren Lebens nach Österreich gerufen, weil sie obdachlos in Ungarn wurde, aber sie können sich nicht leisten, eine dritte Person finanziell zu besorgen, weil sie schon Schuld für verschiedene Firmen an ihren Kontos haben. In ihrem letzten Livestream haben sie gezeigt, dass sie viel Alkohol gekauft haben, vielleicht auch noch Drogen, und es wird dazü führen, dass sie mit einander anständig streiten und kämpfen werden. Bitte vergewissern Sie sich, ob alles in Ordnung geht.
A tegnepi angolnázással mizu? sikerült megcsináéni a spagettikódot?
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Vagy ki ne derüljön, hogy azzal is, hogy hetero keresztény konzervatív
Köszönöm ... Endre, kezdődjèk a játék !!!
remélem, hogy ráver egy-kettőt a veknire
hehe
"höhöhö"
Ő készítette a fórumot, és admin rangot adott magának, ezt jelzi a narancssárga szín.
Mifaaaaaaaaaaaan
Amig te ezen dolgoztal, Recskas, en ellenoriztem a befektetesi szamlamat, amin korulbelul annyi vagyon pihen, mint amennyi adossagod neked van. Megdugtam a szuletett pinas felesegemet, mert nom is van, meg a pocsom is all meg. Delutan megmutattam neki a meghivot, mert megyek a diszvacsorara, mivel ot eve dolgozok a cegnel. Elotte lefurdettem a kisfiamat. Meg elotte lecket irni segitettem a nagyobbiknak. Mindekozben wgy gondolatot sem vesztegettem egy bizonyos autoszexualis alkoholistara. Most pedig elalvas elott a sajat agyamban fekve a sajat tulajdonu lakasomban raneztem a forumra. Igen Endre, atvertel mindenkit! Orulj neki, te szerencsetlen balek! En meg maradok az eletemnel, amirol te mar almodni se mersz.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Hatalmas "trollkodás" volt...
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Mint amikor annak örülsz, hogy történ valami veled, (leköpött egy csöves)
és nem mondod el.
Ezekután úgy örülsz magadnak, mint kezdő buzi a gőzfürdőben.
Teljesen világtalan vagy pedofil. POCCCAAKKK :DDD
Undorító dagadt kis féreg :)
Fogalmad nincs mikről beszélsz...
Amiről te gondolsz valamit, mindeneki más a világon, tökéletesen az ellentéteként éli meg.
Gondolkozz gyagyás, konklúzió?
Teh barom :DDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nehogy kiderüljön, hogy a Tibi valójában férfi! Azt lehet nem élném mar túl
Endi,mondom mi lesz hamarosan ebben a sorrendben: melócsá, albérletcsá, Tibicsá, púpszászcsá, örökségcsá, Blaha helló. És akkor minden nap meglátogatunk és annyit mondunk, tripla-dupla csavar te Gechi.
Na csá fogykos bácsi.
Szép munka zsidó!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Figyelj nem akarok kibaszni veled. De tudnod kell.
Tibi egy férfi.
Sajnálom.
Most megyek és Endrenek is elmondom
Hetyetye ne ezt ne.
Attól még egy férfit próbálsz megbaszni. Duplacsvar hogy nincs mivel:D
Hetyetye ne ezt ne.
Sok a szabadidőd balfasz. Nincs melócsá, dokumentum olvasgatás, vagy pénz sörikére / drogra / ketyerűre?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 07, 2022 22:26:51
x5)
hetyetye
Takarodj már innen, te ingyenkonyhás alkoholista pedofil geci. Senki nem kérdezett, úgyhogy kuss a neved. :DDDDDD
horgász
(
x10)
Dec 07, 2022 22:27:07
x10)
petyofil náczigeci phatászphika fatyok
Takarodj már a hód kurva anyádba te szarszagú púpos geciláda pedofil.
Itt emberek vannak, nem ilyen szubhumán geciknek való a fórum, ne rontsd itt a levegőt.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 07, 2022 22:27:29
x30)
:D
A Sherlock Porks házkutatós IP csapdája óta senki nem szívatta meg úgy a troll-közönséget, mint ezzel a kamu Jutkás sztorival a Merci. :D
Ezek a tények, geci :D
A Sherlock Porks házkutatós IP csapdája óta senki nem szívatta meg úgy a troll-közönséget, mint ezzel a kamu Jutkás sztorival a Merci. :D
Az excel hogy áll? Azt lökd ide inkább :)
Közöd
(
x2)
Dec 07, 2022 22:27:31
x2)
Mindenkit jól átbasztunk, mert valójában Jutka a belső szobában alszik az ágyon :D
DUPLACSAVAR, GECIK :)))))))))))))))))))
Endre jóból mondom. Ha lefordítja nekem valaki azt amit írtam. Esküszöm, neked nyugodt estéd nem lesz. Sőt megy tovább Osama úrhoz is. Tudod ,nekem nem baj ,ha a rendőrök éjjel többször is kimennek hozzátok. Neked annál inkább.
Nevess csak... Mi meg álló fasszal fogjuk várni a holnapi ,vagy mai hematomád.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 07, 2022 22:27:44
x10)
Te folyamatosan magadat szivatod.
Éjféli ebéd
Dec 07, 2022 22:27:45
Mindenkit jól átbasztunk, mert valójában Jutka a belső szobában alszik az ágyon :D
Jól kibasztál a trollokkal, hogy az alkoholista hajléktalan levágott faszú kőműves cica szintén alkoholista csöves múzsáját altatod magatoknál.
Szerintem én is beszerzek két hajléktalant, mert annyira megirigyeltem ezt az egészet.
Dec 07, 2022 22:27:45
rezsidémon
(
x8)
Dec 07, 2022 22:27:47
x8)
Jó, akkor hadd mutassak egy tényt neked, ezzel büszkélkedjA Sherlock Porks házkutatós IP csapdája óta senki nem szívatta meg úgy a troll-közönséget, mint ezzel a kamu Jutkás sztorival a Merci. :D
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 07, 2022 22:28:02
x6)
De azt vágod hogy mindenki arra számított hogy ott a lyudka? Akkor most ki is a fogyatékos?
sodipisti
Dec 07, 2022 22:28:23
tegnapi pistike vótmá!?
www.youtube.com/watch?v=8KHO87bGV_A
www.youtube.com/watch?v=8KHO87bGV_A
Dec 07, 2022 22:28:23
féregnyulvány
(
x7)
Dec 07, 2022 22:28:40
x7)
szólj mikor kell meglepődni
koszos
(
x11)
Dec 07, 2022 22:28:51
x11)
no problem, a telefont igy is fel fogom emelni.. ki tudja.. ;)
EgyDiplomásTrashVideos
Dec 07, 2022 22:29:01
Buzisodi neked lenni nagyon vicces fogyatek
Dec 07, 2022 22:29:01
MaxPayne
(
x24)
Dec 07, 2022 22:29:18
x24)
Hol a szivatas pedo geci?
Nem mi uszunk adossagban!
Nem mi vagyunk vallalhatatlanok!
Nem mi vagyunk ocsmany ronda torzszulottek!
Nem minket fenyeget a Blahan csovezes reme!
Ki szivat kit, te dogkutba valo?! :D
Nem mi uszunk adossagban!
Nem mi vagyunk vallalhatatlanok!
Nem mi vagyunk ocsmany ronda torzszulottek!
Nem minket fenyeget a Blahan csovezes reme!
Ki szivat kit, te dogkutba valo?! :D
Hahó
(
x135)
Dec 07, 2022 22:30:57
x135)
De most árulja már el valaki, hogy most mi a kamu?
Hát állandóan hazudoznak, ki hiszi egy szavukat is?
A tranyó már háromszor kezdett el dolgozni holnap.
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2022 22:30:58
x29)
ENDRE! Te mikor lettél ennyire kancsal? Hmmm?
MacY2
(
x1)
Dec 07, 2022 22:31:21
x1)
Lényeg hogy most nagyon átlettünk baszva,huhúú. Attól függetlenül ugyanúgy adósságban maradsz,meg ugyanúgy ingyen konyha lesz te kretén :D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 07, 2022 22:31:26
x4)
Dupla csavar a te fejedbe kéne te gyilkosfelszopó pedofil labanc féreg
Sodi-magyar szótár
Dec 07, 2022 22:31:33
Figyelem, figyelem, van egy kis turpisság. Nem mondom meg, hogy mi, de el ne higyjétek, hogy nincs semmi, hisz akkor nem írnék ide.
Viszont mercinek mondjátok azt, hogy én itt tagadom, hogy jön jutka, különben leszedi a fejemet.
Esetleg a rendőrséget ráhívhatjátok, hátha megijed a cica és kidobja jutkát, én pedig ráverhetem a farkamat miután kiütötte magát gyógyszerekkel.
Na csá, mentem egy alkoholista nyanyát kísérgetni, a kurva életbe.
Dec 07, 2022 22:31:33
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 07, 2022 22:31:34
x13)
De most árulja már el valaki, hogy most mi a kamu?
laura
Dec 07, 2022 22:31:44
tegnapi pistike vótmá!?
youtube.com/watch?v=8KHO87bGV_A
youtube.com/watch?v=8KHO87bGV_A
Miért nem jelentetted fel a laurát? kérdi a koca
Pedig milyen szép elválás volt, ugye sneci?
SoDI-t kibassza Mayer Laura és megkéri, hogy ne zaklassa többé + a születésnapjára se állítson oda
www.youtube.com/watch?v=aCoMMPuRJ7A
Dec 07, 2022 22:31:44
Pietr
(
x2)
Dec 07, 2022 22:31:52
x2)
Jaj de nagy duplacsavar hogy most akkor egy vagy két beszart büdös fasszopo senkiházi hajléktalan van a lakásodon vag kettő. XD
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 07, 2022 22:32:06
x23)
Állo fasszal várom, hogy hamarosan mekkora pofára esés lesz ennek a mostani arcoskodásnak a vége. Mert ugye mindig ez történik! xd
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 07, 2022 22:32:38
x7)
húha, nagyon megszoptuk, te nyertél, Endre, holnap mindannyian kirúgatjuk magunkat a melóból, felveszünk egy valag hitelt, kifizetjük az összes tartozásod, majd pedig megyünk a Blahára hajléktalanokat kefélni
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 07, 2022 22:33:00
x5)
Merci tuti agyon üti ha kétszer kimennek a rendőrök a fórum miatt! Vagy egy rendőr meg egy Osama! Csakhogy a duplacsavar meglegyen!
Jozsii Busák
Ásó27
(
x68)
Dec 07, 2022 22:33:17
x68)
Tehát 1000-1500 nézős Jutkás live helyett nincs semmi. Ez aztán nagy szopatás nekünk!
Mifaaaaaaaaaaaan
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 07, 2022 22:33:19
x6)
Állo fasszal várom, hogy hamarosan mekkora pofára esés lesz ennek a mostani arcoskodásnak a vége. Mert ugye mindig ez történik! xd
Mindig csak felfelé bukás trolléga!
Hahó
(
x135)
x135)
Fikás anyádat is jól átverted, hiszen azt mondtad neki, hogy te mindig felfelé buksz ha a trollok kirúgatnak.
Most meg ingyenkonyhára jársz.
Duplacsavar geci!
Most meg ingyenkonyhára jársz.
Duplacsavar geci!
Lankadt_Pitonsz
Dec 07, 2022 22:33:37
gyagyás, miért nem külditek el dolgozni a varangyost? Ti meg maradhattok otthon lájfszozni.
Belájvoztál, te mocskostetügeci?
Dec 07, 2022 22:33:37
Snow
Dec 07, 2022 22:34:04
Endi szólj már a sziszának nyomjon lájvot
Dec 07, 2022 22:34:04
Bejlin
(
x8)
Dec 07, 2022 22:34:30
x8)
Majd akkor lesz duplacsavar miután téged a Blahán jól felrúgdostak aztán valaki odamegy és halálra késel. Na az lesz az igazi duplacsavar te féreg!
Vodafoneos szivarogtato
Dec 07, 2022 22:34:42
Endre, nem voltak kommandok, nem voltak trollok a palyaudvarokon, mindenki leszarja magasrol, hogy mi a fasz tortenik veled.
Ha ott a Jutka akkor nekunk az csak jo.
Endre a feltaras helyett csak annyit kuldok majd a fonokodnek, hogy egy meth fuggo csovessel mas csoveseket versz donate penzert a YouTube on mert egy elmebeteg vagy. Hogy rendorsegi vegzes van arrol, hogy nem lehetnetek egy lakasban. Hogy papirod van arrol, hogy szocialis munkashoz kellett jarnot eroszakkezelesi treningre.
Pont azert mert ott volt a Jutka.
Szoval akkor ki szopik itt Endi?
Ha ott a Jutka akkor nekunk az csak jo.
Endre a feltaras helyett csak annyit kuldok majd a fonokodnek, hogy egy meth fuggo csovessel mas csoveseket versz donate penzert a YouTube on mert egy elmebeteg vagy. Hogy rendorsegi vegzes van arrol, hogy nem lehetnetek egy lakasban. Hogy papirod van arrol, hogy szocialis munkashoz kellett jarnot eroszakkezelesi treningre.
Pont azert mert ott volt a Jutka.
Szoval akkor ki szopik itt Endi?
Dec 07, 2022 22:34:42
Részletre vett szalvéta
Dec 07, 2022 22:35:02
Azt mondta a Tranyo, hogy majd indít egy másik liveot
Sosem szokott hazudni a faszpinás. *pr
D_Dezső
(
x29)
x29)
Faszom Mercibe, kurvára megtrollkodott.
Állandóan ezt csinálja ... pedig annyira elhittem azt is, hogy dolgozni fog, és mindig sikerül átráznia.
* ásít *
Csacsi öreg Gyagyás :)
Állandóan ezt csinálja ... pedig annyira elhittem azt is, hogy dolgozni fog, és mindig sikerül átráznia.
* ásít *
Csacsi öreg Gyagyás :)
Soderák
(
x1)
Dec 07, 2022 22:35:20
x1)
Az, hogy jutka nálatok van-e vagy sem, nem változtat semmit.
Nem tudom mire veritek magatokat sneci... Max ha lesz live, meg lesz örökítve ahogy eddig...
A melóitokkal kapcsolatban, előbb-utóbb úgyis elpofázzátok, és kiderül... Szóval magatokat lőttétek pöcsön ezzel
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Nem tudom mire veritek magatokat sneci... Max ha lesz live, meg lesz örökítve ahogy eddig...
A melóitokkal kapcsolatban, előbb-utóbb úgyis elpofázzátok, és kiderül... Szóval magatokat lőttétek pöcsön ezzel
sodika
Dec 07, 2022 22:35:55
Egyébként aki tényleg elhiszi, hogy a Jutka egy ilyen stream alatt képes csendben maradni, az még egy videót sem nézett végig vele :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 07, 2022 22:35:55
horgász
(
x10)
Dec 07, 2022 22:35:57
x10)
De most te amúgy minek örülsz te buzi gyagyás geci? xD
Mi neked ebből a jó, amit megint felépítettél a hülyefasz telefosott vekni fejedben?
Elhiszem, hogy rosszul vagy bedrótozva, de hogy ennyire...
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mi neked ebből a jó, amit megint felépítettél a hülyefasz telefosott vekni fejedben?
Elhiszem, hogy rosszul vagy bedrótozva, de hogy ennyire...
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 07, 2022 22:36:04
x13)
A trollok közül ki fog holnap ingyenkonyhán enni? DUPLACSAVAR, GECIK!
A trollok közül ki megy be gyomorgörccsel munkába, tudván hogy bármelyik pillanatba kibaszhatják?
Ezek tények!
A trollok közül ki megy be gyomorgörccsel munkába, tudván hogy bármelyik pillanatba kibaszhatják?
Ezek tények!
tyodika
Dec 07, 2022 22:36:09
Dec 07, 2022 22:36:09
bolgár jeti
(
x30)
Dec 07, 2022 22:36:30
x30)
Á, december 12-én nem lehet kezdeni. Meg kell várni az elsejét. De csak akkor, ha hétfő! 2023 május elseje tehát... Oh de kár, hogy az munkeszüneti nap, a következő meg 2024 január elseje... de hát az is, a fenébe.
Marad tehát a 2024 április elseje. És ez nem vicc :)
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 07, 2022 22:36:38
x13)
Egyébként aki tényleg elhiszi, hogy a Jutka egy ilyen stream alatt képes csendben maradni, az még egy videót sem nézett végig vele :D
Mi volt az ingyenkonyhán te ruppótlan senki?
Hahó
(
x135)
Dec 07, 2022 22:37:06
x135)
Fikás nem kell halkítani a lájvot ha duplacsavar van. Csak kezdjen el zabálni a tranyó, instant halkítja mindenki.
Egyetek vájúból, az illik hozzátok.
Egyetek vájúból, az illik hozzátok.
KicsiNéző
(
x13)
Dec 07, 2022 22:37:14
x13)
Endre, őszinte leszek veled, leszarom ezt az egészet.
Mostanában már a lájvokat se nézem, borzasztó unalmas az, hogy Merci folyamatosan loopol, vagy te elakadsz a CoDban úgy, hogy 6 évesek is megcsinálnák.
Nem tudnánk haladni ezzel az egész bécsi évaddal?
Lépjen lefelé Merci, téged dobjanak ki a lakásból, oszt menekülj haza Púpszászra. Úgyis tudja mindenki, hogy ez jön.
Én várom a 30-40 perces lájvokat ahol üvöltve szidod majd a Mercit.
RECSKABUNKER
(
x3)
Dec 07, 2022 22:37:21
x3)
Miért írogatsz folyton ide pedofil? Baj van?
Gyere mondd el a kommenthaveroknak mi nyomja a szíved.
MacY2
(
x1)
Dec 07, 2022 22:37:23
x1)
Dec 07, 2022 22:37:23
Tudjuk,már rég kiment volna sipákolni. De kinézem belőled azt is hogy begyógyszerezteted hogy kussoljon. Dec 07, 2022 22:37:23
Hahó
(
x135)
Dec 07, 2022 22:37:55
x135)
Én csak azt hiszem el, hogy impotens vagy. Piszony.
MaxPayne
(
x24)
Dec 07, 2022 22:37:59
x24)
Mit szoltak ma bent a ganyolasodhoz?
Duplacsavar volt a tortenetben mielott pofan rohogtek?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 07, 2022 22:38:09
x47)
Engem egyszer tényleg átvertél, pedofil! Amikor azt mondtad, hogy nem basznád meg Mercit, mert nem vagy ratyi!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2022 22:38:41
x29)
Mindig az ilyen szemtelenkedések után szaladsz bele a legsűrűbb faszerdőbe kancsi!
Tudod, bevonzás, univerzum, örülhettek! :)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 07, 2022 22:39:02
x8)
Gyagyás buzeráns,majd akkor is ekkora pofád legyen,mikor a blaha kövéröl szedegeted fel a fogad szilánkjait:-D
Sodibob kockanadrág
Dec 07, 2022 22:39:31
A duplacsavar az lesz ha a rendőrök téged basznak ki a lakásból, a férjed meg a breki marad.
Tiltalak a gecibe….
Dec 07, 2022 22:39:31
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 07, 2022 22:39:48
x5)
Dec 07, 2022 22:39:48
Látom gyorsan beszartál :D Megint gyenge terelès! A duplacsavart megkapod te HOMOKOS patkány! A csavar miatt még mèg merci is elver! A nagy sodi egyszerű mint egy bot! Dec 07, 2022 22:39:48
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 07, 2022 22:40:11
x7)
egy tyeknikai kérdés, miközben endre által keményen torokra vesszük a faszt:
másnál is van olyan, hogy nem reagál az oldal, illetve a gombok, amikor plusszolni akar vagy idézni egy kommentet?
hehe
másnál is van olyan, hogy nem reagál az oldal, illetve a gombok, amikor plusszolni akar vagy idézni egy kommentet?
ascites
(
x57)
Dec 07, 2022 22:40:16
x57)
Fifi, te úgy emlékszel a múltra, hogy összekevered Titián barátodat Turbóval.
Semmilyen házkutatásig nem jutott Sherlock Porks az ip-csapdájával.
Elittad az agyadat, Tibi meg kiverte az utolsó agysejtjeidet is.
Semmilyen házkutatásig nem jutott Sherlock Porks az ip-csapdájával.
Elittad az agyadat, Tibi meg kiverte az utolsó agysejtjeidet is.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 07, 2022 22:41:10
x23)
Mért, most van stream, te fogyaték. A Férjurad 3/4 órája ígérte meg, hogy indít egy másikat. Hol a másik live, gyagyás?
bolgár jeti
(
x30)
x30)
Nincs.
Illetve részben: mikor bannolva vagy akkor pluszolni se tudsz :D
Hahó
(
x135)
Dec 07, 2022 22:41:14
x135)
Fikás inkább keresgéljed a kanapé mögött az 1 eurókat, mert oszama mérges lesz ha nem fogsz tudni fizetni.
Jönni fog az arab picsás!
Jönni fog az arab picsás!
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 07, 2022 22:41:16
x13)
F5
MaxPayne
(
x24)
Dec 07, 2022 22:41:38
x24)
Jaj tenyleg Endre!
Igaz a hir, hogy a zsido zugugyved anyad kitagad teged es lofaszt sem fogsz tole orokolni?
Se orokseg, se tranyo, se kadarkocka, se macskaol, se melo, se setup. Csak a Blaha huvos hugyszagu lehellete var rad :)))
Igaz a hir, hogy a zsido zugugyved anyad kitagad teged es lofaszt sem fogsz tole orokolni?
Se orokseg, se tranyo, se kadarkocka, se macskaol, se melo, se setup. Csak a Blaha huvos hugyszagu lehellete var rad :)))
féregnyulvány
(
x7)
Dec 07, 2022 22:41:57
x7)
aztmondtad alszik shetlock buzi
Ásó27
(
x68)
Dec 07, 2022 22:42:06
x68)
Kezelem.
Örebro
(
x17)
Dec 07, 2022 22:42:18
x17)
Encsakfeljarokide
Micsoda csavarok repkednek itt. Ezért tényleg megérte felidegesíteni az urad, Loopolj még magadnak egy kicsit (soksmile)
nemletezovalasz
Örebro
(
x17)
Dec 07, 2022 22:42:24
x17)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 07, 2022 22:43:00
x7)
Nehogy kiderüljön a végén, hogy az 55ezer eurós hitellel is csak szopatva voltunk végig. :))))
le vagy tiltva, kurva anyád
Közöd
(
x2)
Dec 07, 2022 22:44:05
x2)
Pèküljünk ki .
Golda csiklója
(
x8)
Dec 07, 2022 22:44:10
x8)
Kis köcsög dagadt úszó! Eszed még a fikát?
O és K együtt OK és minden OK!!
Hahó
(
x135)
Dec 07, 2022 22:44:23
x135)
Intézzétek az újabb inkasszót tibinek.
Triplacsavar.:)
Triplacsavar.:)
qqq
Dec 07, 2022 22:44:25
Felmerült egy hülye kérdésem... annó amikor a fórumot "megalapítottátok", honnan lehetett tudni hogy "sodika" az eredeti sodi!?
Mármint most mennek a lepontozások nála (nagyon helyesen) és kezdi elveszíteni a csillagjait az adminka, de ennek valami rövid háttértörténete - hotyvot?
(gondolom freeblogos időszakából menőzött, hogy milyen rajongói vannak akik még wiki / fórumot is csináltak neki)
Meg persze tudjuk itt mindenki sodi, de azon felül érdekelne. NSZKSZ!
Mármint most mennek a lepontozások nála (nagyon helyesen) és kezdi elveszíteni a csillagjait az adminka, de ennek valami rövid háttértörténete - hotyvot?
(gondolom freeblogos időszakából menőzött, hogy milyen rajongói vannak akik még wiki / fórumot is csináltak neki)
Meg persze tudjuk itt mindenki sodi, de azon felül érdekelne. NSZKSZ!
Dec 07, 2022 22:44:25
rezsidémon
(
x8)
Dec 07, 2022 22:44:29
x8)
De azért megpróbáltad csitítani, ugye?Ne felejtsük el a bűneidet azért :))

-
Dec 07, 2022 22:44:36
Ezt tudná nekem valaki fordítani Németre?!
Erős a gyanúm,hogy a mai nap folyamán,egy idős hajléktalan nő veszélybe van itt... . A vendégülátó férfi,és nő. Már többször is súlyosan bántalmazta a sértettet aki Szedunka Jutka névre hallgat.Mindezt tették elő adásban a youtube csatornájukon, több száz ember előtt. Ebből eljárási is indult Kiss Endre Farkas szül... ellen,akit akkor a Linzi rendőrség kilakoltatott 2 hétre a lakásból amíg a hölgy ott tartózkodik. Illetve düh kezelési tréningre küldtèk. Kerem önöket, ne történjen újabb tragédia azért, amiért vissza csalogattàk magukhoz a hölgyet.
Bizonyítékokat mellékelt,az említett esetről!
Köszönettel:
Előre is köszi
Erős a gyanúm,hogy a mai nap folyamán,egy idős hajléktalan nő veszélybe van itt... . A vendégülátó férfi,és nő. Már többször is súlyosan bántalmazta a sértettet aki Szedunka Jutka névre hallgat.Mindezt tették elő adásban a youtube csatornájukon, több száz ember előtt. Ebből eljárási is indult Kiss Endre Farkas szül... ellen,akit akkor a Linzi rendőrség kilakoltatott 2 hétre a lakásból amíg a hölgy ott tartózkodik. Illetve düh kezelési tréningre küldtèk. Kerem önöket, ne történjen újabb tragédia azért, amiért vissza csalogattàk magukhoz a hölgyet.
Bizonyítékokat mellékelt,az említett esetről!
Köszönettel:
Előre is köszi
Ich nehme an, dass während dieses Tages war und ist noch eine ältere Frau in Gefahr in der Wohnung (címet szúrd be ide). Der Hausmann (Endre Farkas Kiss) und seine Partnerin (Mercédesz Kaffka) haben sie schon mehrere Mal geprügelt. Der Name dieser Frau ist Judit Szedunka (aus Ungarn, die Gastgebenden kommen auch aus Ungarn, aber leben schon für eine längere Zeit in Österreich). Das hat auch vorgekommen, dass sie es in einem Youtube Livestream getan haben. Deswegen hat die Linzer Polizei ein Verfahren gegen Herr Kiss geführt, erst wurde er für 2 Wochen von seiner Wohnung gebannt, später wurde ihm der Waffenbesitz verboten und er musste an einer Aggressiontherapie teilnehmen, die er erfolgreich geschafft hat. Auch so habe ich einige Zweifel daran, dass er von dieser Situation nicht gelernt hat und mache mir Sorgen darum, dass Missbräuche auch jetzt passieren können. Die Gastgebenden haben die Frau in Hoffnung eines besseren Lebens nach Österreich gerufen, weil sie obdachlos in Ungarn wurde, aber sie können sich nicht leisten, eine dritte Person finanziell zu besorgen, weil sie schon Schuld für verschiedene Firmen an ihren Kontos haben. In ihrem letzten Livestream haben sie gezeigt, dass sie viel Alkohol gekauft haben, vielleicht auch noch Drogen, und es wird dazü führen, dass sie mit einander anständig streiten und kämpfen werden. Bitte vergewissern Sie sich, ob alles in Ordnung geht.
Dec 07, 2022 22:44:36
Soderák
(
x1)
Dec 07, 2022 22:44:44
x1)
A tegnepi angolnázással mizu? sikerült megcsináéni a spagettikódot?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 07, 2022 22:44:54
x30)
Nehogy kiderüljön a végén, hogy az 55ezer eurós hitellel is csak szopatva voltunk végig. :))))
Vagy ki ne derüljön, hogy azzal is, hogy hetero keresztény konzervatív
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 07, 2022 22:44:55
x13)
a legszebb hogy amiket ide leírt most tibinek loopolja ezerrel és megy mellé az autista röhögés is
EgyDiplomásTrashVideos
Dec 07, 2022 22:45:30
Inkabb azt mondd el buzisodi hogy mire keszultok mert akkor szoktal ilyen hetyetyezest eloadni
Dec 07, 2022 22:45:30
Klohek
(
x12)
Dec 07, 2022 22:46:01
x12)
Két rossz ratyi meg ott retteg, és nem mer indítani egy live-ot, egy alkoholista jutka miatt!!..
Gyagyás a saját bérleményedbe vehetsz még levegőt, te csicska??
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Gyagyás a saját bérleményedbe vehetsz még levegőt, te csicska??
Közöd
(
x2)
Dec 07, 2022 22:46:04
x2)
Köszönöm ... Endre, kezdődjèk a játék !!!
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 07, 2022 22:46:18
x7)
a legszebb hogy amiket ide leírt most tibinek loopolja ezerrel és megy mellé az autista röhögés is
remélem, hogy ráver egy-kettőt a veknire
féregnyulvány
(
x7)
Dec 07, 2022 22:47:16
x7)
"höhöhö"
Ásó27
(
x68)
Dec 07, 2022 22:47:22
x68)
Felmerült egy hülye kérdésem... annó amikor a fórumot "megalapítottátok", honnan lehetett tudni hogy "sodika" az eredeti sodi!?
Ő készítette a fórumot, és admin rangot adott magának, ezt jelzi a narancssárga szín.
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2022 22:48:02
x29)
Akkor most Tibi túlórázni sem fog?
Áhh faszom, folyamatosan átbasztok ... :)
Áhh faszom, folyamatosan átbasztok ... :)
Rózsi
Dec 07, 2022 22:50:33
Fifi, Morzsi.. SINKA!!!
Trollrózsi
Dec 07, 2022 22:50:33
Örebro
(
x17)
Dec 07, 2022 22:50:50
x17)
te idiota, probålsz villogni, hogy van 4 euros löttyre penzed. siralmasan nagy fasz vagy drogos endi!
Sodibob kockanadrág
Dec 07, 2022 22:51:02
A tibi nagyon rafkós…vajon kit baszott át? Vajon kit?
Tiltalak a gecibe….
Dec 07, 2022 22:51:02
Karvaj Tőke
Dec 07, 2022 22:51:51
Így kell lenullázni az előfizetőket! : ) Jó éjt!
Hehehe!
Dec 07, 2022 22:51:51
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 07, 2022 22:52:33
x21)
Remélem Gyagyás emlékszel még erre amikor totál kikeltél önmagadból, theee
seymour schwartz
(
x6)
Dec 07, 2022 22:53:18
x6)
Egyáltalán hol volt eddig Jucus? Hajlékonyszállón a Józsival? Vagy kint az utcán? Egyébként elképzelhető egy olyan szcenárió is, hogy ha valahogy shikerülne Lyucust felcipelni Bécsbe, akkor sem csinálna mást mint egész nap az ágyban feküdne, szarna-hugyozna, óbégatna meg esetleg piálna. Nem kevés idő eltelt már amióta nem láttuk.
Ingatkanügyek
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 07, 2022 22:54:26
x23)
Amúgy gyagyás, ugye te se gondoltad azt komolyan, hogy majd egy trolléga bemerészkedik 2 aberrált, perverz, buzi patkánylyukába, ha meginvitálod egy borozásra?
Klohek
(
x12)
Dec 07, 2022 22:56:06
x12)
endre, itt az a duplacsavar, hogy tibi belengette, hogy tiplit vesz! Te hülye, barom bevetted, és most egy plusz mosdatlan, büdös csövest etethetsz, meg itathatsz!!
Jahh és kitudja meddig...xd
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jahh és kitudja meddig...xd
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 07, 2022 22:56:21
x21)
Nem tudsz viselkedni emberek között, teljesen antiszociális kretén vagy, egészen addig tűrsz meg valakit, amíg az a valaki kiszolgál téged valamivel (baszás, főzés, takarítás), de amint semmi hasznod nincs az illetőből, szarsz rá nagy ívben (Vera néni pl), sőt, még a pofád is nagy lesz esetenként (Bándy Kata ügye pl.)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mitokondrium
(
x7)
Dec 07, 2022 22:57:28
x7)
Amig te ezen dolgoztal, Recskas, en ellenoriztem a befektetesi szamlamat, amin korulbelul annyi vagyon pihen, mint amennyi adossagod neked van. Megdugtam a szuletett pinas felesegemet, mert nom is van, meg a pocsom is all meg. Delutan megmutattam neki a meghivot, mert megyek a diszvacsorara, mivel ot eve dolgozok a cegnel. Elotte lefurdettem a kisfiamat. Meg elotte lecket irni segitettem a nagyobbiknak. Mindekozben wgy gondolatot sem vesztegettem egy bizonyos autoszexualis alkoholistara. Most pedig elalvas elott a sajat agyamban fekve a sajat tulajdonu lakasomban raneztem a forumra. Igen Endre, atvertel mindenkit! Orulj neki, te szerencsetlen balek! En meg maradok az eletemnel, amirol te mar almodni se mersz.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 07, 2022 23:00:19
x7)
ne haragudj, Endre, de ezek után már azt sem tudom elhinni, hogy super straight vagy, teljesen megingott a bizalmam
hehe
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 07, 2022 23:01:42
x39)
Hatalmas "trollkodás" volt...
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Mint amikor annak örülsz, hogy történ valami veled, (leköpött egy csöves)
és nem mondod el.
Ezekután úgy örülsz magadnak, mint kezdő buzi a gőzfürdőben.
Teljesen világtalan vagy pedofil. POCCCAAKKK :DDD
Undorító dagadt kis féreg :)
Fogalmad nincs mikről beszélsz...
Amiről te gondolsz valamit, mindeneki más a világon, tökéletesen az ellentéteként éli meg.
Gondolkozz gyagyás, konklúzió?
Teh barom :DDD
mifaaan
(
x1)
Dec 07, 2022 23:02:13
x1)
ne haragudj, Endre, de ezek után már azt sem tudom elhinni, hogy super straight vagy, teljesen megingott a bizalmam
Tripla-dupla csavar
Dec 07, 2022 23:02:26
Endi,mondom mi lesz hamarosan ebben a sorrendben: melócsá, albérletcsá, Tibicsá, púpszászcsá, örökségcsá, Blaha helló. És akkor minden nap meglátogatunk és annyit mondunk, tripla-dupla csavar te Gechi.
Na csá fogykos bácsi.
Dec 07, 2022 23:02:26
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 07, 2022 23:03:20
x39)
Ich nehme an..... hetyetye.... Bitte vergewissern Sie sich, ob alles in Ordnung geht.
Szép munka zsidó!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 07, 2022 23:04:48
x6)
Figyelj nem akarok kibaszni veled. De tudnod kell.
Tibi egy férfi.
Sajnálom.
Most megyek és Endrenek is elmondom
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 07, 2022 23:06:04
x6)
Attól még egy férfit próbálsz megbaszni. Duplacsvar hogy nincs mivel:D
SyntaxError
(
x24)
Dec 07, 2022 23:06:28
x24)
Sok a szabadidőd balfasz. Nincs melócsá, dokumentum olvasgatás, vagy pénz sörikére / drogra / ketyerűre?
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2022 23:08:42
x29)
Pont "aktuális" gyagyás archív megy a trashvodon.
Az utcán sírdogál mert nem mer hazamenni, Judka meg Tibi miatt.
trashvod.com/w/rhgTTRAhak9PT3poTQAPU9
Az utcán sírdogál mert nem mer hazamenni, Judka meg Tibi miatt.
trashvod.com/w/rhgTTRAhak9PT3poTQAPU9
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™