« 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 »
1682738 komment.

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 22:21:04
Válasz
(6)
Mordecháj Rosenzweig
Én a pozitív oldalát nézem: a babzsák legalább nem olyan pontos...

Viszont ha talál, letekeri a fejedet. Nem bab van benne ugyanis.
Mar 08, 2012 22:21:04

Szerző: Rotwein Mar 08, 2012 22:21:58
Válasz
(13)
sodika
Józan Becsület:

Jó, pontosan az ilyen fajta cinizmus miatt nem érdemlitek ám meg, hogy hozzátok szóljak.

Sodi, nem veszed észre, hogy az a röhejes, amit te csinálsz? Pont te találod ki az ilyen baromságokat, mint ez a 2 éves pályakezdő szöveg, amivel gyakorlatilag azt akarod magyarázni, hogy 2 éven át lófaszt nem értél el a munkáddal, és filléres problémákkal küzdesz. De ilyen például az is, hogy szerinted egy egyetemista kérjen segélyt, ragadjon meg minden lehetőséget arra, hogy pénzt szerezzen, de amint kikerül az egyetemről, ilyet ne vegyen igénybe. Csak itt meg azt felejted el, hogy te kurvára nem voltál rászorulva a segélyre, miközben nem dolgoztál semmit, saját lakásod, autód volt, anyád minden héten tömte tele a hűtődet és minden baromságra szó nélkül kaptál pénzt.

Ezek a kis hülyeségeid csak a te fejedben léteznek, remélem nem várod meg az utcára kerülést a felismeréssel. Hahó Sodi, épp a házatokat árverezik, a szobádban elmélkedve, meg 100szor leírva azt, hogy nem-vagyok-balek nem fog megváltozni semmi. Ha nem csinálsz valamit, akkor a következő telet csak úgy tudjátok megúszni, ha kihasználjátok a maradék kapcsolataitokat, és anyáddal együtt fogsz ingázni rokonok és ismerősök lakásai között, amíg végleg meg nem unják a dolgot, és egyik sem fog visszafogadni.
Mar 08, 2012 22:21:58

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 22:26:29
Válasz
(11)
Púp, Pesten hol fogsz lejmolni? Hol köphetlek le és rúgdoshatlak majd meg? Utána elvitetlek a rendőrökkel, te koszos csavargó.
Mar 08, 2012 22:26:29

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 22:34:24
Válasz
(8)
Egyébként a mai nagykommented egyértelműen toplistás, best of Sodi. Nehéz is kikeresni belőle a tételmondatot, olyan sűrű, de talán ez az:

"Kibaszottul azt kéne mindig csinálni, amit én mondok, és mindig mindent az én elgondolásaimnak alárendelni, és addig kutakodni, amíg nem kerül elő annak a gyakorlati megoldása, hogy az miként lehetséges. Mert ebből rendre megdicsőülés, míg az ellenkezőjéből rendre tragédia származik."

Endre, emlékszel még januárra, amikor az egész ország előtt dicsőültél meg?
Mar 08, 2012 22:34:24

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 22:38:10
Válasz
(12)
Ami még aranyos: "addig kutakodni, amíg nem kerül elő annak a gyakorlati megoldása, hogy az miként lehetséges".

Mivel te magad a gyakorlati megoldáshoz picsahülye vagy, neked egyszerűen igényeid vannak: dolgozni nem, kütyüt, hitelből szupermobilt venni igen, faszt verni igen, mosakodni nem, hitelt visszafizetni, TB-t fedezni semmiképp. Hogy ez "miként lehetséges", azt oldja meg az Elnök Úr stábja.

Ébresztő, Endre, most már neked kell kikutatni, miként lehetséges a túlélésed!

Egyébként árulj el valamit mint régi kommenthavernak: szoktál mostanában sírni?
Mar 08, 2012 22:38:10

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 22:39:57
Válasz
(13)
Sneci, esetedben nem lett volna hülyeség belépni a MIÉP-be, később a Jobbikba. A havi pár száz forint tagdíjon tényleg nem múlt volna semmi, nem is fúrt volna téged senki, mert túl hülye vagy bármiféle párton belüli pozíciószerzéshez, hiszen hazafiak ellen nem ármánykodsz, ellenben összehaverkodhattál volna a MIÉP IT-ben Novákkal, Kocsis Mátéval, Toroczkaival és egy sor olyan arccal, akik ma, révbe ért emberekként – régi kvázi-haverság emlékére – dobnának neked is egy csontot. Elvégrge nálad jobban csicskítható ember nincs, bármit megtennél nekik. Igazi, külön bejáratú kis szijjártópetikéjük vagy selmeczigabikájuk lehetnél. Komoly pozícióba soha nem kerülhetnél, de mindig lenne annyi pénzed, hogy egy normális lakásban élhess, adósságok nélkül. De te még ehhez is hülye voltál. Ezt is elkúrtad, mert egy társadalom- és életképtelen, antiszociális szar vagy.
Mar 08, 2012 22:39:57

Szerző: medvezsidaj Mar 08, 2012 22:44:21
Válasz
(5)
:DDDD szerintem elalvás elott minden nap elsirja magát:) a velvet botrány után szerintem fél napig bőgött... Endre amúgy az életed egy igazi sikersztori le kéne írni a legjobb pillanataid a masztipartytól az al index híváson át az arverezesig szerintem 50-60 olyan tétel lenne benne ami mással nem történhet meg:DD
Mar 08, 2012 22:44:21

Szerző: sodika Mar 08, 2012 22:48:01
Válasz
(0)
Csicskítani soha. Kérni igen.
Tőlem max. kérni lehet. Utasításokat nem fogadok el.

Éppen ezért nem lépek be sehova.
Mert egy szervezetben igazodni kellene, azt meg én utálok.

A Gaudi-Navracsics vitára is azért mentem el, mert személyesen kérte egy olyan neves ember, akiről álmomban sem gondoltam volna, hogy egy Velvet-cikk után egyáltalán szóba áll még velem. Nem nevezem meg, de annyit elárulok, hogy ő maga nem volt jelen ott, és nem is Jobbik vezetőségi tag.
Mar 08, 2012 22:48:01

Szerző: sodika Mar 08, 2012 22:49:31
Válasz
(0)
medvezsidaj
:DDDD szerintem elalvás elott minden nap elsirja magát:)

Ezt most cáfolni tudom. A mindent leszaró bitch please-cinizmus már sokkal erősebb nálam ennél. :D
Mar 08, 2012 22:49:31

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 08, 2012 22:52:51
Válasz
(3)
sodika

vs.

sodika
Ha anyám határozott tiltakozásom ellenére nem írta volna ki a nevemet a pátyi postaládára...
Mar 08, 2012 22:52:51

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 22:53:54
Válasz
(9)
sodika
Sneci, akkor miért is törölted, amit Sherlock Porks kifogásolt? Miért ajánlottál neki védelmi pénzt? Miért nem a jogra jelentkeztél, ha arra akartál? Hogy tehette ki – huszonéves vadászbika létedre – anyád a postaládára a névtábládat, ha te ellene voltál? Miért nem rúgtad föl a téged fölrúgó huligánt? Miért igazoltad magad egy részeg skinheadnek? Miért nem ütöttél vissza a téged megütő rendőrnek? Miért csicskultál be folyamatosan Patakynak a gárdaperben? Miért magyarázkodtál és kértél bocsánatot a Szetey-montázs miatt?
Mar 08, 2012 22:53:54

Szerző: trollherceg Mar 08, 2012 22:54:33
Válasz
(7)
sodika
Ezt most cáfolni tudom. A mindent leszaró bitch please-cinizmus már sokkal erősebb nálam ennél. :D

Remélem a bitchplease-életérzés akkor is erős lesz benned, amikor a kilakoltatásnál egy szatyorban hurcolod a cuccaid az ajtó felé.
Mar 08, 2012 22:54:33

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 22:55:01
Válasz
(6)
sodika

Régebben tehát még belesírtál a párnába? Nem baj egyáltalán, tényleg. Tyerintyem työkéletesen értyhetyő.
Mar 08, 2012 22:55:01

Szerző: sodika Mar 08, 2012 22:56:28
Válasz
(0)
* ásít *

Nem, de fasz fog pont nektek magyarázkodni.
Na csá.
Mar 08, 2012 22:56:28

Szerző: Hitvány Patkány Mar 08, 2012 22:56:58
Válasz
(7)
sodika

A Gaudi-Navracsics vitára is azért mentem el, mert személyesen kérte egy olyan neves ember, akiről álmomban sem gondoltam volna, hogy egy Velvet-cikk után egyáltalán szóba áll még velem. Nem nevezem meg, de annyit elárulok, hogy ő maga nem volt jelen ott, és nem is Jobbik vezetőségi tag.

Neked nem azért nem való a szervezeti munka, mert különvéleményed van, hanem lusta vagy és szétszórt, ezért folyamatosan hátráltatnál másokat. Arról nem is beszélve, hogy a modorod elviselhetetlen.
Olvasd vissza itt is, hogy beszélsz a barátaiddal...
Mar 08, 2012 22:56:58

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 23:00:43
Válasz
(7)
sodika
* ásít *

Na csá.
Már megint csicskulsz. Csak felhoztam ezt a csicskíthatóság dolgot, és te azonnal leírtad, amit le akartam íratni veled, hogy nem vagy csicskítható. Ezután legnagyobb rajongód és én is belevertük a taknyos orrodat a saját szarodba, zsidó. Látod, ilyen nagyon egyszerű ez.
Mar 08, 2012 23:00:43

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:02:25
Válasz
(0)
Lustaság fél egészség, az igazán nagy elméknek pedig szárnyalnak a gondolatai.

Barátod pedig a radai rosseb.

na csá
Mar 08, 2012 23:02:25

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 23:05:00
Válasz
(11)
sodika

na csá

Lustaság fél kilakoltatás!!!
Mar 08, 2012 23:05:00

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 23:05:50
Válasz
(7)
sodika
* ásít *

Na csá.

Pont nekünk? Bazmeg, ki a faszom másnak magyarázkodhatnál? Ki hallgat meg, ki kíváncsi rád? Becsüld meg jobban a kvázikommenthaverjaidat, te tapló!
Mar 08, 2012 23:05:50

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Mar 08, 2012 23:06:09
Válasz
(5)
Józan Becsület
Viszont ha talál, letekeri a fejedet. Nem bab van benne ugyanis.

Hanem ólomgolyócskák, mint a sima sörétes puskában. Fejet nem teker le, maximum kisebb törést csinál a koponyán. De szerintem inkább Sodrony legyen a téma.
Mar 08, 2012 23:06:09

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 23:10:01
Válasz
(9)
Amúgy egyet azért árulj el légyszíves. Azt a fenti tirádát a kibaszottul helyes döntéseidről teljesen komolyan gondoltad? Ugye csak húzol minket? Ugye valójában már szembenéztél a múlt hibáival és megbántad őket? Ugye igazából minden este az imádság előtt önvizsgálatot tartasz, és megbánsz egy-két ballépést?

Az elfecsérelt egyetemi éveket, az elpocsékolt diákhitelt, a megromlott kapcsolatot anyáddal, azt, hogy gyerekgyilkos náci féregként ismert a magyar közönség, mielőtt fasznyűvő manóként ismert volna? A veszendőbe ment éveket és vagyont, amivel a jövődet építhetted volna? A Taxusra és hasonlókra elszórt pénzt?

Azt, hogy eddig senkinek sem mondtad: bocsáss meg?
Mar 08, 2012 23:10:01

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 23:11:53
Válasz
(5)
Mordecháj Rosenzweig
Hanem ólomgolyócskák, mint a sima sörétes puskában. Fejet nem teker le, maximum kisebb törést csinál a koponyán. De szerintem inkább Sodrony legyen a téma.

Hát elég combos sörét az, állítólag állkapocstörésre alkalmas a csomag, meg a nyak is roppan, ha megpöccinti a kobakot. Nekem kissé furcsa, hogy egy veszélyesebb cuccra állnak át. De amúgy tényleg Sodi a téma, ma különösen formában van.
Mar 08, 2012 23:11:53

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 23:13:21
Válasz
(5)
Józan Becsület
Hát elég combos sörét az, állítólag állkapocstörésre alkalmas a csomag
Akkor snecinek itt az ideje kiskálázni egy ilyenre a pénzt.
Mar 08, 2012 23:13:21

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:15:09
Válasz
(0)
Józan Becsület
Azt a fenti tirádát a kibaszottul helyes döntéseidről teljesen komolyan gondoltad?

Természetesen.

Minden baj abból adódik, hogy a megfelelő pillanatokban nem voltam elég akaratos ahhoz, hogy az alternatívák közül a személyes elgondolásom érvényesüljön.

Utólag mindig bebizonyosodik, hogy nekem volt igazam.
Mar 08, 2012 23:15:09

Szerző: banshee Mar 08, 2012 23:17:24
Válasz
(6)
sodika

És nem volt ötezer forintja hogy fedezze a költségeidet...
Mar 08, 2012 23:17:24

Szerző: banshee Mar 08, 2012 23:19:00
Válasz
(6)
Púp, szerinted azért találtak meg a rendőrök, mert kint volt a neved a postaládán?
Mar 08, 2012 23:19:00

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:21:45
Válasz
(3)
banshee
Púp, szerinted azért találtak meg a rendőrök, mert kint volt a neved a postaládán?

Konkrétan azért jöttek, hogy megkérdezzék édesanyámat, hol lakom. De ha nincs kiírva a nevem, nem üvöltöznek 15 percen át a kapuban, hogy HAHÓÓÓ, míg végül megunom, és kimegyek, hanem 2 perc után elmennek. :D
Mar 08, 2012 23:21:45

Szerző: Temporaly Mar 08, 2012 23:22:39
Válasz
(6)
sodika
Jó, erről a témáról először és utoljára...

Én eleve elmebetegségnek tartottam, hogy bármelyik szülőm ingatlant, vagy bármilyen egyéb, közhiteles nyilvántartásban szereplő vagyont tartson a nevén. Az első tehermentes pillanatban át kellett volna írni mindent egy megbízható ismerős nevére.

Az egész családban egyedül én gondolkodom normálisan, és nem elmebeteg módon, épp ezért sincs a szememben önmagában akár jelzésértéke annak, hogy valakinek van-e diplomája vagy nincs.

Önmagában az is, hogy cégem, főként Bt-m, és ott bejelentett munkaviszonyom van, szintén anyám felfoghatatlanul ostoba ökörsége. Mint kiderült, erre is lett volna normálisabb megoldás, de én hiába kérdeztem, hogy nem lehetne-e ezt kikerülni, jött a válasz, hogy a minimálbér járuléka a minimum. Pedig - mint utóbb fifikásabb, ugyanakkor tökéletesen megbízható vállalkozókkal egyeztetve ez egyértelműen kiderült - lófaszt, csak kicsit rugalmasan és konspiratívan kellett volna gondolkodni.

Ez már nem a Kádár-rendszer, ahol egyéni szinten reálisak voltak a szabályok. Kapitalizmusban egyetlen épelméjű megközelítés, hogy van a létezés, és van az írás, de az utóbbi nem garantálja, hogy neked feltétlenül túl is kell élned bármit, könnyedén elfogadja a pusztulásodat, és hogy a sárba fulladsz, tehát túlélés szempontjából tökéletesen irreleváns.

Ha anyám határozott tiltakozásom ellenére nem írta volna ki a nevemet a pátyi postaládára, könnyen lehet, hogy a Hermán-ügyben máig keresgélne engem a rendőrség, hogy hol is lehetek. Ez a céget-lakásra-jelentünk-be, és úgy általában a mindennek a korrekt bejelentési kényszere nyomorult, kibaszott önsorsrontó őrültség, és minden kényelmetlenség ebből fakad.

Én viszont a legcsekélyebb mértékben sem vagyok hajlandó idegesíteni magam más elmebetegségei miatt. Ha mindig minden az én elgondolásaim és tanácsaim alapján történne, soha semmi gond nem lenne. Ezt én már nagyon régen megfigyeltem. Kivétel nélkül mindig minden baj abból fakadt, ha valami nem úgy valósult meg, ahogyan én logikusnak és kívánatosnak tartottam volna.

Bármi is ennek az elvi következménye, az szintén ennek a törvényszerűségnek a megerősítése. Kibaszottul azt kéne mindig csinálni, amit én mondok, és mindig mindent az én elgondolásaimnak alárendelni, és addig kutakodni, amíg nem kerül elő annak a gyakorlati megoldása, hogy az miként lehetséges. Mert ebből rendre megdicsőülés, míg az ellenkezőjéből rendre tragédia származik. A tragédia mértéke pedig kísérteties korrelációval attól függ, hogy mennyire távolodik el az elgondolás attól, amit én helyesnek és követendőnek érzek, és mennyire fogalmazódik meg azzal kapcsolatban bármiféle vita.

Ennyi.

Erre egyszerűen nem találok szavakat Púp! Minden mondatába bele bírnék kötni, de kár túráztatnom magam rajta. Nemrég megszóltál (ráadásul pont konstruktívan próbáltam hozzádállni), mert összeszedetten, kicsit hosszabban fogalmaztam. Akkor most álljon itt egy rövid, velős vélemény:

Te egy BALFASZ VAGY!
Mar 08, 2012 23:22:39

Szerző: banshee Mar 08, 2012 23:23:04
Válasz
(5)
Akkor megkeresték volna anyádat a munkahelyén vagy otthon munkaidő után és megvagy.

Nem ezen múlt.
Mar 08, 2012 23:23:04

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:23:21
Válasz
(0)
A múltkor még a Nándorfejérvár közben is meglepődtem, amikor apám csöves haverját keresték a nyomozók, hogy mennyire kitartóan tudnak HAHÓÓÓÓ-zni az ilyenek, amikor az első 10 perc alatt türelmesen várok arra, hátha elmennek, mert senki sincs itthon. :DDDDD
Mar 08, 2012 23:23:21

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:24:36
Válasz
(0)
Akkor is a kábé a 13. perc környékén mondtam azt, hogy hát ezek nem fognak elmenni, úgyhogy végül kinyitottam, hogy bocsánat, jaj de mélyen aludtam én. :D
Mar 08, 2012 23:24:36

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:26:50
Válasz
(0)
Az akkor egy érdekes párbeszéd volt.

Rendőr - Jó napot, rendőrség.
SoDI - Jó napot, rendőrség, kit keresnek?
(így, szó szerint :-))
Rendőr - Maga kicsoda?
SoDI - Kit keresnek?
Rendőr - Előbb mondja el, Ön kicsoda, és utána elmondjuk, hogy kit keresünk.

:-))
Mar 08, 2012 23:26:50

Szerző: grafikus007 Mar 08, 2012 23:27:12
Válasz
(7)
sneci, szerinted azok, azok basztak el valamit az életükben, akiknek nem hahóznak a rendőrök az ablakuk alatt?
Mar 08, 2012 23:27:12

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:28:13
Válasz
(0)
grafikus007
sneci, szerinted azok, azok basztak el valamit az életükben, akiknek nem hahóznak a rendőrök az ablakuk alatt?

Biztos uncsi az életük xD
Mar 08, 2012 23:28:13

Szerző: Temporaly Mar 08, 2012 23:29:25
Válasz
(8)
sodika
Akkor is a kábé a 13. perc környékén mondtam azt, hogy hát ezek nem fognak elmenni, úgyhogy végül kinyitottam, hogy bocsánat, jaj de mélyen aludtam én. :D

Ez meg mi a fasz? Azt már nem árulod el, hogy hogyan folytatódott a beszélgetés? Ja mert akkor tök nyilvánvaló lenne, hogy valójában az ágynaműtartóból másztál akkor is elő és remegő, de tisztelettudó hangon beszéltél a rendőrökkel?
Mar 08, 2012 23:29:25

Szerző: grafikus007 Mar 08, 2012 23:29:53
Válasz
(5)
nézd a dolgok jó oldalát, a velvet cikk után már nem fogják megkérdezni, hogy ki vagy :D
Mar 08, 2012 23:29:53

Szerző: banshee Mar 08, 2012 23:30:03
Válasz
(6)
szeszesember
<fieldset><legend>sodika</legend>* ásít *

Na csá.</fieldset>Már megint csicskulsz. Csak felhoztam ezt a csicskíthatóság dolgot, és te azonnal leírtad, amit le akartam íratni veled, hogy nem vagy csicskítható. Ezután legnagyobb rajongód és én is belevertük a taknyos orrodat a saját szarodba, zsidó. Látod, ilyen nagyon egyszerű ez.

Sneciben saját magáról egy idealizált kép él, hogy ő bátor, okos, zseniális, kiemelkedő realitásérzékkel bír, aki akkor szerez pénzt, amikor akar, egy keresztény vadászbika, aki azért nem pörgeti a 23 centis faszán a nőket mert nem akarja. És nincs tudatában hogy egy jávorszarvasfejű púpos gnóm, akin mindenki röhög.
Mar 08, 2012 23:30:03

Szerző: grafikus007 Mar 08, 2012 23:30:30
Válasz
(4)
grafikus007
nézd a dolgok jó oldalát, a velvet cikk után már nem fogják megkérdezni, hogy ki vagy :D

ja és kezet se fognak majd veled
Mar 08, 2012 23:30:30

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 23:30:46
Válasz
(6)
sodika
Természetesen.

Minden baj abból adódik, hogy a megfelelő pillanatokban nem voltam elég akaratos ahhoz, hogy az alternatívák közül a személyes elgondolásom érvényesüljön.

Utólag mindig bebizonyosodik, hogy nekem volt igazam.

De Sodi, már felsoroltunk néhány példát, amikor érvényesült az akaratod, és kurva nagy szopás lett belőle!!! Nem zavar? Például hogy még mindig nem fizetted ki a - valóban megfizethetetlen - mobiltelefonodat?
Mar 08, 2012 23:30:46

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Mar 08, 2012 23:30:53
Válasz
(6)
szeszesember
Akkor snecinek itt az ideje kiskálázni egy ilyenre a pénzt.

Szpítsopban!
Mar 08, 2012 23:30:53

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:31:11
Válasz
(0)
Semmi. Benéztek a belső szobába is, hogy nem ott rejtegetem-e az illetőt, majd elmentek. :)
Mar 08, 2012 23:31:11

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 08, 2012 23:32:46
Válasz
(2)
Sodi, mi a legnagyobb siker, amit az életben elértél?
Mar 08, 2012 23:32:46

Szerző: Temporaly Mar 08, 2012 23:32:52
Válasz
(5)
sodika

No persze. Ki volt az, hadd találgassak:

a) Kaufmann
b) Tibibá
c) Pál Marcsi
d) Szexnagyi... azzal, hogy már megint elvesztette a felvételt, ami alapján megismerkedtetek.

Náluk fajsúlyosabb szereplőt nem tudok elképzelni, hogy ilyet kérjen tőled, hogy egy újabb, kibaszott nézhetetlen videót összerakj.

Mar 08, 2012 23:32:52

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:33:16
Válasz
(0)
Józan Becsület
De Sodi, már felsoroltunk néhány példát, amikor érvényesült az akaratod, és kurva nagy szopás lett belőle!!! Nem zavar?

Ezek rendre vagy lezáratlan, vagy a látszólagosnál kisebb jelentőségű ügyek.
Mar 08, 2012 23:33:16

Szerző: Andy Dufresne Mar 08, 2012 23:34:53
Válasz
(3)
sodika
Konkrétan azért jöttek, hogy megkérdezzék édesanyámat, hol lakom. De ha nincs kiírva a nevem, nem üvöltöznek 15 percen át a kapuban, hogy HAHÓÓÓ, míg végül megunom, és kimegyek, hanem 2 perc után elmennek. :D

És mit akartak a rendőrök?
Mar 08, 2012 23:34:53

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:35:05
Válasz
(0)
Temporaly

a) Kaufmann
b) Tibibá
c) Pál Marcsi

Rajtuk nem lepődtem volna meg ennyire. :)

Nekik simán annyit mondtam volna, hogy bocs, nincs mobilnetem, és nem rohantam volna venni egyet drága pénzen.
Mar 08, 2012 23:35:05

Szerző: Józan Becsület Mar 08, 2012 23:35:54
Válasz
(3)
sodika

Ne idegelj? Van még recskavideó talonban?

Szerinted tehát amiben te döntöttél, azt mind jól csináltad?
Mar 08, 2012 23:35:54

Szerző: Temporaly Mar 08, 2012 23:36:01
Válasz
(4)
sodika

Majdnem egy teljes napnyi Velvet címlap, mint kisebb jelentőségű ügy... Hülye vagy te bazmeg?! Az a csoda, hogy ezek után nem rúg fel valamelyik turbómagyar, aki meglát az utcán.
Mar 08, 2012 23:36:01

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:36:26
Válasz
(0)
Andy Dufresne
És mit akartak a rendőrök?

Apám haverja valami kocsma előtt verekedett, és csontot tört, és erről akartak volna bele "beszélgetni". :)
Mar 08, 2012 23:36:26

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 23:36:27
Válasz
(7)
sodika
<fieldset><legend>Temporaly</legend>
a) Kaufmann
b) Tibibá
c) Pál Marcsi</fieldset>

Nekik simán annyit mondtam volna, hogy bocs, nincs mobilnetem, és nem rohantam volna venni egyet drága pénzen.
Vagyis nekik nem csicskultál volna olyan gyorsan, mint egy jobbikos prominensnek?
Mar 08, 2012 23:36:27

Szerző: Temporaly Mar 08, 2012 23:37:22
Válasz
(5)
sodika
<fieldset><legend>Temporaly</legend>
a) Kaufmann
b) Tibibá
c) Pál Marcsi</fieldset>

Jajj, de titokzatos valaki? Na akkor még egy tipp:

a zsidó tanár úr?
Mar 08, 2012 23:37:22

Szerző: Andy Dufresne Mar 08, 2012 23:38:13
Válasz
(8)
sodika
Apám haverja valami kocsma előtt verekedett, és csontot tört, és erről akartak volna bele "beszélgetni". :)

Te is akartál csontot törni. Emlékszel még? :D Geci azon mennyit szakadtam...
Mar 08, 2012 23:38:13

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:39:17
Válasz
(0)
szeszesember:

Most sem csicskultam.
Tőlem legfeljebb kérni lehet.

Egy "azt akarom, hogy menj már el oda" stílusú mondatra azt mondanám még a nagy embereknek is, hogy nem, nem, juszt sem, van munkám, azzal kell foglalkoznom.

A "nem tudsz véletlenül" típusú kérdésekre viszont már ugrok. Mert az KÉRÉS, nem pedig utasítás.

HATALMAS különbség van a kettő között.
ÉG ÉS FÖLD!
Mar 08, 2012 23:39:17

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 08, 2012 23:39:24
Válasz
(6)
sodika

Szerintem a fél Jobbik már Sodin röhög és ugráltatják ilyen mondvacsinált feladatokkal.
Mar 08, 2012 23:39:24

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:41:07
Válasz
(0)
Pont ezért nem léptem be egy egyesületbe sem. Mert engem mindenféle házilag hozott szabályzatok ne kössenek már meg semmiben. És ne utasítgasson SENKI. Soha. Én azt csinálom, amit akarok.
Mar 08, 2012 23:41:07

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:42:07
Válasz
(0)
sodilegnagyobbrajongoja
feladatokkal.

Most mondom ez sokadszorra.
Feladatot nekem nem lehet adni. Nem fogadom el.
Tőlem legfeljebb szépen kérni lehet valamit.
Mar 08, 2012 23:42:07

Szerző: Andy Dufresne Mar 08, 2012 23:42:50
Válasz
(10)
sodika
Én azt csinálom, amit akarok.

Meg is van az eredménye!
Mar 08, 2012 23:42:50

Szerző: Temporaly Mar 08, 2012 23:44:30
Válasz
(10)
sodika

A Főnökúrnak mikor adtad ezt elő?
Mar 08, 2012 23:44:30

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 23:44:33
Válasz
(9)
sodika
szeszesember:

Most sem csicskultam.
Tőlem legfeljebb kérni lehet.

Egy "azt akarom, hogy menj már el oda" stílusú mondatra azt mondanám még a nagy embereknek is, hogy nem, nem, juszt sem, van munkám, azzal kell foglalkoznom.

A "nem tudsz véletlenül" típusú kérdésekre viszont már ugrok. Mert az KÉRÉS, nem pedig utasítás.

HATALMAS különbség van a kettő között.
ÉG ÉS FÖLD!
Semmi különbség nincs. Te írtad, hogy első szóra pattansz.
Mar 08, 2012 23:44:33

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 08, 2012 23:46:28
Válasz
(11)
Kiss Endre Farkas vádlott, kérem szépen álljon fel!
Mar 08, 2012 23:46:28

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:46:50
Válasz
(0)
Temporaly
A Főnökúrnak mikor adtad ezt elő?

Korábban már írtam, hogy épp a túl szoros kontroll veszélye miatt nem fogadtam el 8 órás ajánlatot senkitől, pedig több ajánlatot is kaptam.
Mar 08, 2012 23:46:50

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:47:14
Válasz
(0)
sodilegnagyobbrajongoja
Kiss Endre Farkas vádlott, kérem szépen álljon fel!

Hiába reménykedsz, nem leszek vádlott. :)
Mar 08, 2012 23:47:14

Szerző: sodika Mar 08, 2012 23:48:01
Válasz
(0)
Na húzok aludni. csá
Mar 08, 2012 23:48:01

Szerző: Andy Dufresne Mar 08, 2012 23:48:53
Válasz
(6)
sodika

De hajléktalan viszont igen. Melyik jobb?
Mar 08, 2012 23:48:53

Szerző: szeszesember Mar 08, 2012 23:52:18
Válasz
(7)
sodika
Dehogynem leszel. Viszont ha mégsem, az adósságaid vagy a csövezés miatt úgyis börtönbe fogsz kerülni. Tökmindegy, milyen jogcímen, de szélharang lesz a seggedből, Púp. Majd adj cigányidomítási tippeket a fehér rabtársaidnak és a smasszereknek!
Mar 08, 2012 23:52:18

Szerző: Mordecháj Rosenzweig Mar 08, 2012 23:54:15
Válasz
(6)
Andy Dufresne
De hajléktalan viszont igen. Melyik jobb?

Ne feledd, hogy Sodi ilyen téren alakalmas a multitaskingre...
Mar 08, 2012 23:54:15

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Mar 09, 2012 00:26:48
Válasz
(7)
sodika
Pont ezért nem léptem be egy egyesületbe sem. Mert engem mindenféle házilag hozott szabályzatok ne kössenek már meg semmiben. És ne utasítgasson SENKI. Soha. Én azt csinálom, amit akarok.

pontosítanám.. téged az nem csicskít be aki nem akar...
Mar 09, 2012 00:26:48

Szerző: grafikus007 Mar 09, 2012 00:42:59
Válasz
(9)
sneci, arra nem gondoltál, hogy az a jobbikos prominens, aki elhívott az eseményre, egy olyan ember, aki egyébként itt szokott trollkodni, ha nem is aktívan, de jókat nevet a szopatásaidon? Most úgy döntött, hogy aktív snecológus lesz, miatta kellett vegyél mobilnetet 5k-ért, amikor vízproblémákkal küzdesz, és a határidő előtt egy egész napod elment az utazgatással és kamerázgatással.
Mar 09, 2012 00:42:59

Szerző: Csobay Noémi Mar 09, 2012 00:45:40
Válasz
(10)
grafikus007
sneci, arra nem gondoltál, hogy az a jobbikos prominens, aki elhívott az eseményre, egy olyan ember, aki egyébként itt szokott trollkodni, ha nem is aktívan, de jókat nevet a szopatásaidon? Most úgy döntött, hogy aktív snecológus lesz, miatta kellett vegyél mobilnetet 5k-ért, amikor vízproblémákkal küzdesz, és a határidő előtt egy egész napod elment az utazgatással és kamerázgatással.

Pörzse vagy Morvai, információim szerint.
Mar 09, 2012 00:45:40

Szerző: sodika Mar 09, 2012 00:52:21
Válasz
(0)
Épp azt írtam, hogy NEM jobbikos
Sok funkcionális analfabéta :D
lol
Mar 09, 2012 00:52:21

Szerző: grafikus007 Mar 09, 2012 00:55:53
Válasz
(9)
sodika
Épp azt írtam, hogy NEM jobbikos
Sok funkcionális analfabéta :D
lol

látom megint sikerült a lényeget megradani
egyébként Morvai NEM jobbikos
lol
Mar 09, 2012 00:55:53

Szerző: sodika Mar 09, 2012 01:02:17
Válasz
(0)
grafikus007

egyébként Morvai NEM jobbikos

Ja, jogos. :)
De nem talált :D
Mar 09, 2012 01:02:17

Szerző: törzsgyökeres Mar 09, 2012 01:09:40
Válasz
(6)
sodika

ne írjál már ökörséget, sneci.

először is azt csinálod amit a főnök úr vagy anyád mond.

másodszor, ha olyan kedvünk van, és jól sikerül a szopatás, akkor azt csinálod, amit mi mondunk. pl. a pushy-szopatás, szóbeli szerződés.

de ne kelljen már megint evidenciákat magyaráznom.
Mar 09, 2012 01:09:40

Szerző: törzsgyökeres Mar 09, 2012 01:17:53
Válasz
(7)
sodika
A Gaudi-Navracsics vitára is azért mentem el,

ebben az volt a legszebb, hogy az utolsó tízezresedből 5 ezret elbasztál erre a hülyeségre, és megtudhattuk, hogy nem tudtad kifizetni a telenoros mobilnet tartozásodat, így új mobilnetet kellett venned.

sneci, ősszel még az volt a duma, hogy nagyobb mobilnet csomagra váltasz. ez azóta sem sikerült, és ehelyett most az van, hogy nem tudod kifizetni a számlát.

és ez neked nem lejtő?

mióta akarsz tartalékot képezni? több, mint fél éve tervezgeted. 1 kibaszott fillért sem tudtál félretenni azóta. még a perselyt sem tudtad megvenni, mert arra sem volt pénzed. ehelyett adósság adósság hátán.

miért nem vallod be magadnak, hogy folyamatosan csúszol lefelé?
Mar 09, 2012 01:17:53

Szerző: Józan Becsület Mar 09, 2012 01:24:26
Válasz
(6)
törzsgyökeres

mióta akarsz tartalékot képezni?

ARANYLEMEZEKBŐL!

Kibaszottul azt kellett volna tenned, amit kigondoltál, látod, mégis igazad van!
Mar 09, 2012 01:24:26

Szerző: szeszesember Mar 09, 2012 01:27:23
Válasz
(12)
Púp, az utca elkerüléséhez édeskevés lesz a kommentjeinket lepontoznod.
Mar 09, 2012 01:27:23

Szerző: Józan Becsület Mar 09, 2012 01:33:21
Válasz
(15)
Amúgy így másfél órával azután, hogy elmentél aludni, hogy kerülsz ide?

Forgolódsz álmatlanul egy órácskát, próbálod elhessegetni a bűntudatot és a fenyegető jövőt. Megadod a lomposnak, amit kér. Aztán próbálsz elaludni, de behunyt szemmel is egy sárga csíkot látsz: 7 új komment érkezett! És visszamászol a gép elé, mert ha nem teszed, akkor egyedül maradsz a gondolataiddal, például azzal, hogy tényleg csak mi vagyunk neked, és azzal, hogy tényleg elbasztad az életedet, és minden nappal mélyebben vagy. Gondolom, régen ilyenkor álmodoztál a "megdicsőülésről" és a saját megoldásról, illetve annak is inkább az anyagi gyümölcseiről - de már nem megy az álmodozás sem.
Mar 09, 2012 01:33:21

Szerző: Csobay Noémi Mar 09, 2012 01:35:54
Válasz
(9)
Józan Becsület
Amúgy így másfél órával azután, hogy elmentél aludni, hogy kerülsz ide?

Forgolódsz álmatlanul egy órácskát, próbálod elhessegetni a bűntudatot és a fenyegető jövőt. Megadod a lomposnak, amit kér. Aztán próbálsz elaludni, de behunyt szemmel is egy sárga csíkot látsz: 7 új komment érkezett! És visszamászol a gép elé, mert ha nem teszed, akkor egyedül maradsz a gondolataiddal, például azzal, hogy tényleg csak mi vagyunk neked, és azzal, hogy tényleg elbasztad az életedet, és minden nappal mélyebben vagy. Gondolom, régen ilyenkor álmodoztál a "megdicsőülésről" és a saját megoldásról, illetve annak is inkább az anyagi gyümölcseiről - de már nem megy az álmodozás sem.

Te is emlékezhetsz rá, hogy régebben a hatalomra kerülésről ábrándozott. Meg a forradalomról és az új rendszerről.
Mar 09, 2012 01:35:54

Szerző: Józan Becsület Mar 09, 2012 01:40:06
Válasz
(8)
Meg X6-osról és medencéről, persze. De most már nem megy. Mert még ha el is képzeli magát egy böhöm terepjáróból kimosolyogva, akkor is ráébred, hogy a járókelőknek nem az jut majd eszébe, hogy "de jól megy ennek az arcnak", hanem hogy ni, ott a recskás!

Nincs már miről álmodni. Illetve volna: arról, hogy folyik a víz a csapból, duruzsol a gázkazán, áll egy rozzant Genyó az utcán, ami az övé, és a raktárban elégedettek a munkájával. De ennek az álomnak majd a Nyugati aluljáróban jön el az ideje, két molesztálás között.
Mar 09, 2012 01:40:06

Szerző: sodika Mar 09, 2012 01:51:35
Válasz
(0)
Még megnéztem az eheti Naruto epizódot.
Mar 09, 2012 01:51:35

Szerző: sodika Mar 09, 2012 01:52:06
Válasz
(0)
Az X6-os pedig még mindig közeledik. :D
Mar 09, 2012 01:52:06

Szerző: Józan Becsület Mar 09, 2012 02:02:04
Válasz
(11)
sodika

Hát, ha a pirosnál elkapod, egy kétszázas leeshet.
Mar 09, 2012 02:02:04

Szerző: banshee Mar 09, 2012 06:32:56
Válasz
(8)
sodika

Pl. az "Ezt törlöd. Most." egy kérés volt?
Mar 09, 2012 06:32:56

Szerző: banshee Mar 09, 2012 06:35:57
Válasz
(4)
sodika

Matchbox formájában?
Mar 09, 2012 06:35:57

Szerző: Hitvány Patkány Mar 09, 2012 07:28:13
Válasz
(11)
sodika

na csá

Na jó, ezt már rengetegen leírták, de még egyszer. A trollok a te barátaid. Gondold csak végig! A te radikális harcostársaidnak csak arra kellesz, hogy kamerázd az érdektelen könyvbemutatóikat, hogy leírd azt,amit ők gondolnak, gyakorlatilag nem a barátjuk vagy hanem a csicskásuk. Ki állt ki eddig melletted a recskagate után? Ki olvassa rendszeresen a blogodat? Na látod.
Tex talán tényleg a barátod lett volna, de őt meg te lökted el magadtól. Azt, hogy Balázs mit akar tőled, azt mindenki tudja, még ő sem tagadta le soha.
Ezzel szemben a trollok csak neked csinálták ezt az oldalt. Nézd meg a már említett Balázst! Vajon hány hozzá hasonló magányos szarkupacra jut egy Bartos Cs. vagy egy Kiss Endre Farkas?
Neked viszont itt vannak a trollok, akik nemcsak törődnek veled, beszélnek hozzád, de a Sodipediával még reklámoznak is.
Elfogadják a származásodat és a hajlamaidat, amiket te elismerni sem vagy hajlandó, valamint jó tanácsokkal látnak el és kisebb büntetésekkel igyekeznek megmutatni a helyes utat (emlékezz vissza, minden szopatásnak volt egy tanulsága).
És mi jár ennyi tenni akarásért, jóindulatért?
Ószövetségi düh és határtalan gonoszság.
De trollok mégis napról napra visszajárnak, hátha elérnek némi javulást.
Tudom, hogy most dühös vagy, hiszen kimondták rólad az igazságot, de az ég szerelmére, TEDD VISSZA A RETKES FARKADAT A GATYÁDBA!
Kulturált ember nem így vezeti le a dühét!

Ölel
Barátod, Hitvány Patkány
Mar 09, 2012 07:28:13

Szerző: trollherceg Mar 09, 2012 07:29:27
Válasz
(3)
sodika
Még megnéztem az eheti Naruto epizódot.

Készen van már a webshop, hogy ennyire ráérsz?
Mar 09, 2012 07:29:27

Szerző: ? Mar 09, 2012 08:30:54
Válasz
(3)
sodika

Majd 15-20 év múlva vehetsz magadnak egy torka véres egymillió km-t futott példányt.
Mar 09, 2012 08:30:54

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 09, 2012 08:32:42
Válasz
(5)
trollherceg
Készen van már a webshop, hogy ennyire ráérsz?

Szerintem a webshop is átment a "megoldhatatlan probléma" kategóriájába, és tudjuk, hogy a megoldhatatlan ügyekkel nem kell foglalkozni, mert minek.
Mar 09, 2012 08:32:42

Szerző: Lesbőltámadó Ruhaszárítók Mar 09, 2012 08:47:49
Válasz
(5)
sodika

Ballay-Kiss Ede?
Mar 09, 2012 08:47:49

Szerző: SoDomIa Mar 09, 2012 09:03:08
Válasz
(5)
sodika

ha a végrehajtónak is az van, akkor tényleg...
Mar 09, 2012 09:03:08

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 09, 2012 09:43:19
Válasz
(3)
Mar 09, 2012 09:43:19

Szerző: ? Mar 09, 2012 10:09:10
Válasz
(3)
Sodi anyádnak vettél virágot nőnapra illetve márc. 15-én készülsz-e valami ütős anyaggal?Ne válaszolj költői kérdések voltak.
Mar 09, 2012 10:09:10

Szerző: trollherceg Mar 09, 2012 10:20:17
Válasz
(5)
sodika

Maholnap kilakoltatnak, te meg X6-osról fantáziálsz? Teljesen hülye vagy.
Vizet elzárták már?
Mar 09, 2012 10:20:17

Szerző: ? Mar 09, 2012 10:24:21
Válasz
(3)
Sodi melyik megbízható ismerős nevén lesz az X6?Egyébként remek ötlet ismerősökre alapozni mindent, így legalább életed végégig mások seggéből fogsz kilógni, átbasznak, lehúznak stb te zseniális szabad ember.
Mar 09, 2012 10:24:21

Szerző: ? Mar 09, 2012 10:28:02
Válasz
(3)
trollherceg
Maholnap kilakoltatnak, te meg X6-osról fantáziálsz? Teljesen hülye vagy.
Vizet elzárták már?

Szerinted egy materialista szar lumpen prolit hol érdekel holmi kilakoltatás?Csak nagy kocsi legyen 20 literes fogyasztással paraszvakítás célból.
Mar 09, 2012 10:28:02

Szerző: ? Mar 09, 2012 10:30:02
Válasz
(3)
Sodi ha beindul a saját megoldásod és dőlni fog a pénz akkor támogatni fogod anyádat, apádat meg a ratyit?
Mar 09, 2012 10:30:02

Szerző: Rotwein Mar 09, 2012 10:48:53
Válasz
(10)
?
Sodi melyik megbízható ismerős nevén lesz az X6?Egyébként remek ötlet ismerősökre alapozni mindent, így legalább életed végégig mások seggéből fogsz kilógni, átbasznak, lehúznak stb te zseniális szabad ember.

Igen, ezt már én is felvetettem neki, hogy mi abban a szabadság, hogy más emberektől függ? Például ha az ismerős hirtelen csődbe megy, és lefoglalják a Sodi pénzén vett autót, mivel az ő nevén van. Nem tudna elintézni sürgős dolgokat, mivel mindig rohangálnia kell az ismerősök után, hogy adják oda a papírt, vagy jöjjenek be aláírni valamit. Aztán ha az ismerős éppen síel, vagy kiköltözött Németországba 3 hónapra, akkor Sodika ott állna tehetetlenül. Természetesen ez mind paródiarovat, hiszen Sodinak egyrészt nincsenek ismerősei, megbízható meg pláne, hiszen a "haver cége" dologból is a trolloknak kellett felvilágosítaniuk Sodit, hogy ott bizony átbaszás zajlik. Másrészt a jelenlegi állapotok alapján úgy néz ki, hogy a legszerencsésebb esetben is vagy 40 nm-es panelban fog lakni az anyjával, még mindig cipelve az adósságait.

Az is milyen ironikus elszólás volt Sodi részéről, hogy a panellakókra azt mondta, hogy borgok. Úgy néz ki Sodinak fel kéne készülnie az asszimilálásra.
Mar 09, 2012 10:48:53

Szerző: ? Mar 09, 2012 11:06:27
Válasz
(2)
"Sodinak egyrészt nincsenek ismerősei, megbízható meg pláne, hiszen a "haver cége" dologból is a trolloknak kellett felvilágosítaniuk Sodit, hogy ott bizony átbaszás zajlik."

Ehhez képest tegnap még roppant nagy arccal azt pofázta, hogy ha évekre visszamenőleg mindent úgy csináltak volna a szülők ahogy ő mondja abból baj nem lehetett volna.
Mar 09, 2012 11:06:27

Szerző: ? Mar 09, 2012 11:08:50
Válasz
(3)
Sodi azért fikázta anno a panellakókat mert akkor még gondolta, hogy ő örökké a XI.-ben fog lakni és örökké egyetemista lesz.
Sodival az a baj ,hogy nemcsak buta ember, de roppant gonosz és rosszindulatú is.
Mar 09, 2012 11:08:50

Szerző: ? Mar 09, 2012 11:15:45
Válasz
(2)
Emlékszem mikor Sodi azt mondta, hogy ő mint jól menő vállalkozó megelégedne egy külvárosi, szigorúan bérelt garzonnal is.Igaz, hogy közben gyerekről meg házasságról ábrándozott.Csak azt nem tudom hová tenné a puját meg az asszonyt egy garzonban.
Mar 09, 2012 11:15:45
« 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 »
1682738 komment.

69 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™