Lüszike, ezzel nem segíted a kuzin helyzetét... Szerintem az elég nagyot durrant, hogy nemsokára hajléktalan lesz a drága endi, persze te pont ennek szurkolsz. Abban bízol, hogy a zuhanycső helyett egy 23 centis kígyó kényeztet majd, ha bekönyörgi magát hozzád a púp, ugye?
Minket a Moszad penzel, es konspiracios okokbol ugy csinalunk, mintha bedoltunk volna Kissek dezinformacios kiserleteinek.
azért soditól a varázsfuvolás videok kiszávárogtatása zseniális húzás volt!!!
A blankolt faszért kell kikotyogni mindent S ügynök!! azonnal jelentkezzen Tel-Avivban a főparancsnokságon!!!
Sodi ne hallgass az ármánykodó zsidókra! Egy vérprofi programozó vagy akinek milliókig skálázható a jövedelme! Te is tudod, szaros milliókon nem múlik semmi! És ha minden elveszne, akkor is mifan? Ez siker!!
Szerintem nem lesz több epizód, mert Sodi hajléktalan lesz, és az utcán nincs internet. Pár hónapra talán - saját szavaival élve - "lakótelepi borg" lesz, aztán a hátralékok miatt kipaterolják őket a bérlakásból, és irány az utca.
Érdekes mellékszála a dolognak, hogy most elválik a szar a májtól, és kiderül, mennyire összetartóak a "hazafiak". Kaufmann vajon felveszi neki a telefont?
A Westendben pl. van ingyen wifi, meg gondolom már Pesten is egyre több helyen. A gond inkább az lesz, hogy hogyan tölti fel a lemerült laptopját.
Na jó, melyik troll vette meg a domaint, és irányította át a magyarugyvedikamara.hu-ra?
domain: sodi.hu
domain-használó: Private person
domain-használó: Bodor Gergő Péter
Szerintem Sherlock Porks befogadja.
Sodi feljelentette Gaudit? Ez tényleg váratlan fejlemény.
amikor még nagy volt a szerelem ártánnyal:
www.youtube.com/watch?v=58XQSC9SHaM
5:47-nél
ez nem rossz ötlet!
már megint nem dolgozik, és aztán rinyál, hogy elzárták a vizet, meg elárverezték a pecót a feje fölül.
:D
Egy feljelentés, amit a Gaudi tett meg.
Gaudi, feljelentés. Nem szoktam túlcifrázni a fájlneveket.
Feljelentett téged Gaudi? Ez még jobb.
még nem ismered a jövőt. ne feledjük, hogy Sherlock Porkst is feljelentetted.
dógozáá, proli, mert elzárják a vizet. és keressetek anyáddal egy panelt, ahova elköltözhettek az árverés után.
vs.
"Ilyen helyszín-trollkodást ÉN IS AKAROK!"
a saját szagod zavar, troll?
Az lakáskölcsön nélkül nem fog menni, azt meg mire kapnának? Sneci bruttó 20 rugójára?
Ne feledd, hogy Sodinak van egy 13 milliót érő papírja!
recska_kolcsonkanapen.mpg?
Ja, tényleg.
Azért már palotát kap a Rózsadmbon! :-DDD
Két hét a várólista.
Vagyis ráér ez akár jövő héten.
Magyarul soha nem lesz megvéve
Lássuk be, felesleges pénzkidobás is lenne.
Látom ismét a régi vagy, semmi nem változott.
Vízdíj be van fizetve? Vagy az is ráér jövő héten, mert még van elég a kannában?
Kvázi-kész. És a megrendelő kvázi-elégedett a kvázi-eredménnyel.
És sodi ebben kvázi-fürdik.
Jaj, tényleg, igazad van. Elnézést.
Troll-illat a világ legkellemesebb illatainak egyike.
És örökre itt maradok.
...amíg van hol laknod, meg van neted.
Azt mondtad, ha elkezdődik a tavaszi ülésszak, máris rohansz a karzatra trollkodni az új fényképeződdel. Eddig mi tartott vissza?
Kántor nélkül nehéz lesz...
Mivel fogod megvédeni magadat Sherlock Porks-tól, ha rádtámad?
Kissé mintha le lenne épülve:
tinypic.com/view.php?pic=2i7xrgh&s=5
Egy 21.5 colos, 2009 októbere utáni iMac-et használ, vezetékes billentyűzettel.
A végrehajtható értéktárgyak értéke a videón minimum 180e HUF.
Az idő -és ihlethiány.
Ez most hogy jön ide? Miért nem írod meg Tótadémonnak?
Mérnöki precizitással tudsz elüldözni.
Jaj ne haragudj, nem akartam. Érdeklődtem, mi az ábra. A trollhíradó szerint nyakig ér a szar. Hátha mondasz vmi biztatót.
Kifejtenéd? Egyszerűen bemész, előveszed a fényképezőt, és a karzatról lefotózod, amint Wittner Marika néni UFO magazint olvas. Milyen ihletre van ehhez szükséged?
és honnan lesz rá pénzed?
a mobilnet számlát sem sikerült kiegyenlítened, és a vízdíjszámla kifizetése is kétséges.
mennyi most a rezsihátralékod? úgy saccolom, hogy legalább 100 ezer.
nincs neked pénzed domainre. a jobbstartot sem tudtad fenntartani. indíts inkább egy blogot, az ingyen van, és abban van gyakorlatod is. kiteszel pár lmp-s reklámot, az illik az életstílusodhoz, és összejön belőle havi egy tic-tac cukorka, ezeket eladod féláron, és 2-3 év alatt összejön egy bmw x6-os játékautó. saját megoldásnak tökéletes.
ennyi volt a kártérítés a fitymafék szakadásért? gaudiék harcolták ki ezt is?
és miért nem láttuk ezt az excel táblában feltüntetve?
ja, bocs, valami argentin modell csajról van szó, amikor elolvastam a hír cimét, assszitem, sodiról szól...((
Nézzük csak.
Kártérítések nélkül számolva
1 524 350 Ft bérköltség az
1 186 000 Ft bruttó bért jelent, az pedig
737 455 Ft nettó bért, ami
494 094 Ft 33%-os letiltás utáni készhez kapott bér,
ez pedig 24 hónappal leosztva havi 20 587 Ft.
Ami még a jelenlegi, csökkentett szociális segélynél is 2000 Ft-tal kevesebb. Elvileg ebből a 20500 Ft-ból kellene megélnem, háztartást és édesanyámat is eltartanom, aki most éppen munkát keres.
Amikor az ember így kiszámolja, hogy elvileg akkor jár el szabályosan, ha mindezt megoldja, és 20 ezer forintból mindent kiszorít, akkor van az igazi bitch please érzés. :)
4.bp.blogspot.com/-28O-aBG_RDE/TzfJRGFyg3I/AAAAAAAACZ4/ACI3wgmM5D0/s1600/bitch-please.jpg
Ami fizikailag lehetetlen, az lehetetlen, ezért szűnt meg már nagyon régen ezzel kapcsolatban a problématudatom, probléma ugyanis definíció szerint megoldásra váró, ergo megoldható dolog.
Ebbe a körbe számolva, hogy a tartozásaim tárgyidőszakban ne növekedjenek, a kiadásaim havi kb. 150 ezer forinttal magasabbak, mint a bevételeim. Van havi átlag 100 ezer forint fix bevételem, a gazdálkodás pedig azt jelenti, hogy a havi 150 ezres különbség éppen hova kerüljön, mert valahova kerülnie kell.
Az, hogy hiába van 100 ezer forint feletti kiszámítható bevételem, mégis ilyen helyzetben vagyok, egyértelműen arról szól, hogy ez egy gyilkos rendszer, aminek hazafias dolog az elpusztításán munkálkodni.
Hat számjegyű bevétel mellett normális környezetben jól el kellene lenni.
Ha nettóban első lépésként nem is feltétlenül, bruttóban ez természetesen nem teljesen lehetetlen, ugyanakkor az ezzel járó szoros és szigorú számonkérések pszichikai terhét az én finom és szabad lelkem szerintem viszonylag nehezen viselné. Nem akarok én összeroppanni. :)
Én az emberi munkát nem tartom különösebben értékes dolognak. Senkiét, így a sajátomét sem.
Ami érték, az mindig egy RENDSZER, nem pedig egy fogaskerék. :)
most majd abban fogsz összeroppanni, hogy elárverezik a fejed fölül a házat, amiben laksz, és beköltözhetsz anyáddal egy másfél szobás panelbe, ahol a rezsi ugyanúgy elviszi majd a bevételed 80 %-át.
sneci, egy nagyon szép lejtőn vagy. feltűnt már?:))
A legkevésbé sem.
Ez csak egy külső szemlélődő illúziója.
A valóságban éppen lendületet veszek. ;P
Na csá.
jaj, de szép gondolatok. de vajon a vízművek díjbeszedője, vagy a végrehajtó is ennyire fogja értékelni, amikor fizetni kéne?:))
Majd összeroppan a te finom és szabad lelked akkor amikor anyáddal beköltöztök egy 40 négyzetméteres panelba, ahol nincs meg ahhoz az élettér, hogy amikor gondolsz egyet, akkor 8 kamerára tudod felvenni faszverésedet.
majd meglátod amikor kilakoltatnak a pátyi házból.:))
Nagyon egy monomániás kis vakarcs vagy. :)
Mint egy papagáj.
na csá
a vízdíj vs. domain ára meccsben a vízdíj győzelmére fogadok.:))
Szerző:
mak
Mar 07, 2012 12:15:54
Válasz
(0)
mi történt?
Mar 07, 2012 12:15:54
Kiss Balázs egy ócska buz
Mar 07, 2012 12:24:20
Van erre konkrétan utaló jel, és ha igen, mi?
Beígért patron volt itt néhány a múlt héten, durranni egyet sem láttunk ...
Beígért patron volt itt néhány a múlt héten, durranni egyet sem láttunk ...
Lüszike, ezzel nem segíted a kuzin helyzetét... Szerintem az elég nagyot durrant, hogy nemsokára hajléktalan lesz a drága endi, persze te pont ennek szurkolsz. Abban bízol, hogy a zuhanycső helyett egy 23 centis kígyó kényeztet majd, ha bekönyörgi magát hozzád a púp, ugye?
Mar 07, 2012 12:24:20
broni
Mar 07, 2012 12:49:56
ti ezt jól bevettétek, pedig sodit meg sf-et is a nemzetközi pénügyi elit és karvalytőke támogatja, konspirációs célból!!!!!
Mar 07, 2012 12:49:56
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2012 13:24:57
ti ezt jól bevettétek, pedig sodit meg sf-et is a nemzetközi pénügyi elit és karvalytőke támogatja, konspirációs célból!!!!!
Minket a Moszad penzel, es konspiracios okokbol ugy csinalunk, mintha bedoltunk volna Kissek dezinformacios kiserleteinek.
Mar 07, 2012 13:24:57
broni
Mar 07, 2012 13:28:24
azért soditól a varázsfuvolás videok kiszávárogtatása zseniális húzás volt!!!
Mar 07, 2012 13:28:24
Moszados csávó
Mar 07, 2012 13:30:37
A blankolt faszért kell kikotyogni mindent S ügynök!! azonnal jelentkezzen Tel-Avivban a főparancsnokságon!!!
Mar 07, 2012 13:30:37
broni
Mar 07, 2012 13:34:00
nekem most résztvevőket kelltoborozni a 15-ei békemenetre, de sajnos a parasztoknak már nem elég a szalonna meg kövidinka, pénzt is akarnak, meg wifit a buszon, amíg felérnek pestre, eszem megáll!!!
Mar 07, 2012 13:34:00
Segítség Sodinak
Mar 07, 2012 13:40:58
"Mit tehetünk katasztrófahelyzetben?
Semmiképpen ne várjunk passzívan, mert az idő folyamatosan ellenünk dolgozik! Sajnos sokakat láttunk már, akik az utolsó pillanatban sem akarták elhinni, hogy valóban elveszik tőlük otthonukat, hogy életmunkájuk egy pillanat alatt elvész úgy, hogy még sokmilliós adósság is szakad a nyakukba és egy életre eladósodnak. Bizony szembe kell nézni ezzel a helyzettel és mindenkinek felelősséggel, meg kell tenni a megfelelő megelőző lépéseket! A kilakoltatás egy viszonylag új jelenség Magyarországon, nem vagyunk hozzá szokva, de ettől még kő keményen zajlanak az adósok ellen.
Ezért feltétlenül keressünk megbízható jogi segítséget! Ha már annyit el tudnak érni, hogy jogi eszközökkel megakadályozzák a végrehajtást, árverezést, akár éveket is tudunk nyerni, ami alatt kidolgozhatunk egy megfelelő megoldási tervet. Az átlag ember nincs tisztában azzal, hogy mik azok a körülmények az életében, amelyekre jogosan hivatkozva akár egy végrehajtást is megakadályozhat, vagy ami miatt krízishelyzetében jogi védelemeben részesülhet.
Itt most egyszerre kell gyorsnak és okosnak lenni. Igen aktuális lett a régi mondás:
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!"
Semmiképpen ne várjunk passzívan, mert az idő folyamatosan ellenünk dolgozik! Sajnos sokakat láttunk már, akik az utolsó pillanatban sem akarták elhinni, hogy valóban elveszik tőlük otthonukat, hogy életmunkájuk egy pillanat alatt elvész úgy, hogy még sokmilliós adósság is szakad a nyakukba és egy életre eladósodnak. Bizony szembe kell nézni ezzel a helyzettel és mindenkinek felelősséggel, meg kell tenni a megfelelő megelőző lépéseket! A kilakoltatás egy viszonylag új jelenség Magyarországon, nem vagyunk hozzá szokva, de ettől még kő keményen zajlanak az adósok ellen.
Ezért feltétlenül keressünk megbízható jogi segítséget! Ha már annyit el tudnak érni, hogy jogi eszközökkel megakadályozzák a végrehajtást, árverezést, akár éveket is tudunk nyerni, ami alatt kidolgozhatunk egy megfelelő megoldási tervet. Az átlag ember nincs tisztában azzal, hogy mik azok a körülmények az életében, amelyekre jogosan hivatkozva akár egy végrehajtást is megakadályozhat, vagy ami miatt krízishelyzetében jogi védelemeben részesülhet.
Itt most egyszerre kell gyorsnak és okosnak lenni. Igen aktuális lett a régi mondás:
Mar 07, 2012 13:40:58
Csendes többség tagja
Mar 07, 2012 13:56:55
Sodi ne hallgass az ármánykodó zsidókra! Egy vérprofi programozó vagy akinek milliókig skálázható a jövedelme! Te is tudod, szaros milliókon nem múlik semmi! És ha minden elveszne, akkor is mifan? Ez siker!!
Mar 07, 2012 13:56:55
Segítség Sodinak
Mar 07, 2012 14:56:42
Sodi, ennek a védett fogyasztó dolognak esetleg utána nézhetnél. Hátha tudtok vele nyerni pár hetet, amíg beindul a saját megoldás.
"A védendő státusba !!!! fogyatékosság !!!!, avagy szociális helyzet alapján lehet kerülni, ebbe a körbe a magánfogyasztók kis hányada tartozik. Számukra áprilisig él a kikapcsolási moratórium. 90 nap türelem is jár nekik, de ez sok esetben visszafizethetetelen mértákű adósság felhalmozódását eredményezheti." (Kiemelés tőlem.)
"A védendő státusba !!!! fogyatékosság !!!!, avagy szociális helyzet alapján lehet kerülni, ebbe a körbe a magánfogyasztók kis hányada tartozik. Számukra áprilisig él a kikapcsolási moratórium. 90 nap türelem is jár nekik, de ez sok esetben visszafizethetetelen mértákű adósság felhalmozódását eredményezheti." (Kiemelés tőlem.)
Mar 07, 2012 14:56:42
broni
Mar 07, 2012 16:45:06
itt van március 15, sodi meztelenül elszavalja a nemzeti dalt videót akar a nemzet!!!!
Mar 07, 2012 16:45:06
Molnár F. Árpád
Mar 07, 2012 17:11:11
A Hírháttér Multimédia elutasítja a trollok elleni lejáratókampányt és HAJTÓVADÁSZATOT!!!!!!! Cáfolhatatlan bizonyítékaink vannak, melyek szerint a leszámolást Orbán Viktor és Arsene Wenger utasítására kezdték el a budapesti és londoni Echelon-ügynökök illetve terroristák. EZ VOLT AZ ÁRA AZ ARSENAL KIESÉSÉNEK!!!!! ROBIN VAN PERSIE TUDTA, MIT KELL CSINÁLNIA!!!!!!!!!!
A Hírháttér Multimédia természetesen ingyenes erkölcsi, isteni és jogi távsegítséget nyújt minden bajbajutott trollnak innen Tiraspolból, ahol jelenleg a transznisztriai-moldáv közös Echelon-osztaggal harcolunk.
Kiss Endre Farkas, többszörösen elítélendő kényszerbloggerrel megszakítunk minden diplomáciai kapcsolatot, egyben indítványozzuk azonnali likvidálását az összes amerikai, orosz, kínai, osztrák, zimbabwei és salamon-szigeteki titkosszolgálatnál. EZ A TÖRVÉNY!!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA???!!!!!! HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!!!
LÁZÁR JÁNOS, A BOSSZÚ KÖZELEG!!!!!!!!!!!!!!
A Hírháttér Multimédia természetesen ingyenes erkölcsi, isteni és jogi távsegítséget nyújt minden bajbajutott trollnak innen Tiraspolból, ahol jelenleg a transznisztriai-moldáv közös Echelon-osztaggal harcolunk.
Kiss Endre Farkas, többszörösen elítélendő kényszerbloggerrel megszakítunk minden diplomáciai kapcsolatot, egyben indítványozzuk azonnali likvidálását az összes amerikai, orosz, kínai, osztrák, zimbabwei és salamon-szigeteki titkosszolgálatnál. EZ A TÖRVÉNY!!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA???!!!!!! HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!!!
LÁZÁR JÁNOS, A BOSSZÚ KÖZELEG!!!!!!!!!!!!!!
Mar 07, 2012 17:11:11
trollherceg
Mar 07, 2012 19:52:46
...mondom leülök megnézem a mai sodi epizódot, erre elmaradt. :(
Szerintem nem lesz több epizód, mert Sodi hajléktalan lesz, és az utcán nincs internet. Pár hónapra talán - saját szavaival élve - "lakótelepi borg" lesz, aztán a hátralékok miatt kipaterolják őket a bérlakásból, és irány az utca.
Érdekes mellékszála a dolognak, hogy most elválik a szar a májtól, és kiderül, mennyire összetartóak a "hazafiak". Kaufmann vajon felveszi neki a telefont?
Mar 07, 2012 19:52:46
Józan Becsület
Mar 07, 2012 20:14:05
Előbb a Sodmány Barlangjainak zárójelenete csúszott át a valóságba, most pedig elkezdődik az Országút Arcosa. A húrelmélet igaz.
Mar 07, 2012 20:14:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2012 20:15:44
A Westendben pl. van ingyen wifi, meg gondolom már Pesten is egyre több helyen. A gond inkább az lesz, hogy hogyan tölti fel a lemerült laptopját.
Mar 07, 2012 20:15:44
Napi érdekesség
Mar 07, 2012 20:35:28
A sodi.hu címet a Magyar Ügyvédi Kamara használja a maga ellen pereket provokáló egyetemista srác helyett.
Mar 07, 2012 20:35:28
trollherceg
Mar 07, 2012 20:40:29
A sodi.hu címet a Magyar Ügyvédi Kamara használja a maga ellen pereket provokáló egyetemista srác helyett.
Na jó, melyik troll vette meg a domaint, és irányította át a magyarugyvedikamara.hu-ra?
Mar 07, 2012 20:40:29
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 20:44:42
domain: sodi.hu
domain-használó: Private person
domain-használó: Bodor Gergő Péter
Mar 07, 2012 20:44:42
Haim
Mar 07, 2012 20:48:30
Mar 07, 2012 20:48:30
banshee
Mar 07, 2012 20:50:34
Bréking! Sneci skydrive 2012. 03. 07. Gaudi feljelentés
Mar 07, 2012 20:50:34
banshee
Mar 07, 2012 20:53:54
valami jobbik sajttájon volt
Mar 07, 2012 20:53:54
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2012 20:55:21
Bréking! Sneci skydrive 2012. 03. 07. Gaudi feljelentés
Mar 07, 2012 20:55:21
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 20:57:03
<fieldset><legend>trollherceg</legend>Szerintem nem lesz több epizód, mert Sodi hajléktalan lesz, és az utcán nincs internet. Pár hónapra talán - saját szavaival élve - "lakótelepi borg" lesz, aztán a hátralékok miatt kipaterolják őket a bérlakásból, és irány az utca.
Érdekes mellékszála a dolognak, hogy most elválik a szar a májtól, és kiderül, mennyire összetartóak a "hazafiak". Kaufmann vajon felveszi neki a telefont?</fieldset>
Érdekes mellékszála a dolognak, hogy most elválik a szar a májtól, és kiderül, mennyire összetartóak a "hazafiak". Kaufmann vajon felveszi neki a telefont?</fieldset>
amikor még nagy volt a szerelem ártánnyal:
www.youtube.com/watch?v=58XQSC9SHaM
5:47-nél
Mar 07, 2012 20:57:03
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 20:57:31
ez nem rossz ötlet!
Mar 07, 2012 20:57:31
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 20:58:28
valami jobbik sajttájon volt
már megint nem dolgozik, és aztán rinyál, hogy elzárták a vizet, meg elárverezték a pecót a feje fölül.
Mar 07, 2012 20:58:28
sodika
Mar 07, 2012 20:58:47
Mar 07, 2012 20:58:47
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2012 21:00:40
Feljelentett téged Gaudi? Ez még jobb.
Mar 07, 2012 21:00:40
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 21:00:50
még nem ismered a jövőt. ne feledjük, hogy Sherlock Porkst is feljelentetted.
Mar 07, 2012 21:00:50
sodika
Mar 07, 2012 21:03:42
Na jó, húzok. Trollszag rossz szag.
Mar 07, 2012 21:03:42
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 21:06:08
dógozáá, proli, mert elzárják a vizet. és keressetek anyáddal egy panelt, ahova elköltözhettek az árverés után.
Mar 07, 2012 21:06:08
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 21:09:33
vs.
"Ilyen helyszín-trollkodást ÉN IS AKAROK!"
a saját szagod zavar, troll?
Mar 07, 2012 21:09:33
banshee
Mar 07, 2012 21:40:47
Az lakáskölcsön nélkül nem fog menni, azt meg mire kapnának? Sneci bruttó 20 rugójára?
Mar 07, 2012 21:40:47
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 21:45:39
életkép az ablaktalan szuterénből:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7p0C2Fwo6ac
szúrjátok ki az érdekes részleteket.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7p0C2Fwo6ac
Mar 07, 2012 21:45:39
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2012 21:46:13
Mar 07, 2012 21:46:13
Józan Becsület
Mar 07, 2012 21:47:13
Nem szoktam túlcifrázni a fájlneveket.
Nem szoktam túlcifrázni a fájlneveket.
recska_kolcsonkanapen.mpg?
Mar 07, 2012 21:47:13
Józan Becsület
Mar 07, 2012 21:51:37
Sodi, amúgy mesélj, mi van veled? Sikerült átadni a webshopot? Megvan a della? Középtávú terv? Anyáddal megbeszéltétek a stratégiát?
Nézd, én a benevolens intervencionisták közé tartozom, az az érdekem, hogy fennmaradjon a Sodi-show. Aggaszt a helyzeted, akármilyen szép levezetése is lenne a vonzás törvényének a hajléktalankodás.
Amúgy a mostani ismereteink szerint tényleg nem fog kijönni Békásmegyer, de ne feledd, paneltelepek vannak vidéken is. Százhalombattán és Kazincbarcikán például egészen jutányos áron lehet lakást kapni, és egy vérprofi távmunkásnak végül is tök mindegy. Úgyse mész utcára, szexnagyi meg majd meglátogat, ha búgni akar.
Nézd, én a benevolens intervencionisták közé tartozom, az az érdekem, hogy fennmaradjon a Sodi-show. Aggaszt a helyzeted, akármilyen szép levezetése is lenne a vonzás törvényének a hajléktalankodás.
Amúgy a mostani ismereteink szerint tényleg nem fog kijönni Békásmegyer, de ne feledd, paneltelepek vannak vidéken is. Százhalombattán és Kazincbarcikán például egészen jutányos áron lehet lakást kapni, és egy vérprofi távmunkásnak végül is tök mindegy. Úgyse mész utcára, szexnagyi meg majd meglátogat, ha búgni akar.
Mar 07, 2012 21:51:37
banshee
Mar 07, 2012 21:51:40
Ja, tényleg.
Azért már palotát kap a Rózsadmbon! :-DDD
Mar 07, 2012 21:51:40
törzsgyökeres
Mar 07, 2012 22:21:28
sneci, megvetted a domaint a saját megoldás április elsejei indulásához? vagy arra sem volt pénzed?
Mar 07, 2012 22:21:28
sodika
Mar 07, 2012 22:35:44
sneci, megvetted a domaint a saját megoldás április elsejei indulásához? vagy arra sem volt pénzed?
Két hét a várólista.
Mar 07, 2012 22:35:44
IsmeretlenJoAkaro
Mar 07, 2012 22:37:56
Két hét a várólista.
Mar 07, 2012 22:37:56
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2012 22:43:18
Lássuk be, felesleges pénzkidobás is lenne.
Mar 07, 2012 22:43:18
trollherceg
Mar 07, 2012 22:58:45
Két hét a várólista.
Látom ismét a régi vagy, semmi nem változott.
Vízdíj be van fizetve? Vagy az is ráér jövő héten, mert még van elég a kannában?
Mar 07, 2012 22:58:45
trollherceg
Mar 07, 2012 23:10:34
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy a webshop elkészült-e.
Mar 07, 2012 23:10:34
Géntolvaj református
Mar 07, 2012 23:12:42
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy a webshop elkészült-e.
Kvázi-kész. És a megrendelő kvázi-elégedett a kvázi-eredménnyel.
Mar 07, 2012 23:12:42
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2012 23:15:46
A csapból kvázi-víz folyik.
Mar 07, 2012 23:15:46
IsmeretlenJoAkaro
Mar 07, 2012 23:22:44
A csapból kvázi-víz folyik.
És sodi ebben kvázi-fürdik.
Mar 07, 2012 23:22:44
Molnár F. Árpád
Mar 07, 2012 23:26:55
SoDI, kvázi-életet élsz, TÉRJ MÁR ÉSZHEZ AZ ISTEN ÁLDJON MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEGALÁBB SZERENCSÉTLEN ANYÁDRA LEGYÉL TEKINTETTEL!!!!!!!!
LEGALÁBB SZERENCSÉTLEN ANYÁDRA LEGYÉL TEKINTETTEL!!!!!!!!
Mar 07, 2012 23:26:55
Molnár F. Árpád
Mar 07, 2012 23:31:07
Lüszi, hiába pontozol le, ahogy egy snecológus kitűnően megfogalmazta, mi értékes tanácsok százaival láttuk el a kuzinodat, te meg csak annyit tudtál mondani, hogy "meow." Ha Endre valaha is talpra áll, hamarabb fogja nekünk megköszönni, mint neked.
Mar 07, 2012 23:31:07
kvázi-sodika
Mar 07, 2012 23:31:08
A Saját Megoldás el fog készülni kvázi-április elsejére. Pont.
Mar 07, 2012 23:31:08
Géntolvaj református
Mar 07, 2012 23:33:20
Sodi, véget ért a békamaci-üzemmód. Ennek van valami releváns következménye?
Mar 07, 2012 23:33:20
Molnár F. Árpád
Mar 07, 2012 23:37:12
Lüszi, legyen előtted Endre a szomorú példa. Kezdj el tenni magadért, különben ha te is a testi-szellemi lerobbanás szélére taszítod a szüleidet, hasonlóan jársz.
Mar 07, 2012 23:37:12
sodika
Mar 07, 2012 23:56:01
Sodi, véget ért a békamaci-üzemmód. Ennek van valami releváns következménye?
És örökre itt maradok.
Mar 07, 2012 23:56:01
Soós József
Mar 08, 2012 00:00:44
És örökre itt maradok.
És örökre itt maradok.
...amíg van hol laknod, meg van neted.
Mar 08, 2012 00:00:44
Géntolvaj református
Mar 08, 2012 00:03:46
És örökre itt maradok.
És örökre itt maradok.
Azt mondtad, ha elkezdődik a tavaszi ülésszak, máris rohansz a karzatra trollkodni az új fényképeződdel. Eddig mi tartott vissza?
Mar 08, 2012 00:03:46
Андрюша Ющинский
Mar 08, 2012 00:04:51
[url=http://www.youtube.com/watch?v=-hNTfrx-xVU]люси[/url]
Mar 08, 2012 00:04:51
Temporaly
Mar 08, 2012 00:05:09
<fieldset><legend>sodika</legend>Jaj, tényleg, igazad van. Elnézést.
És örökre itt maradok.</fieldset>
És örökre itt maradok.</fieldset>
Kántor nélkül nehéz lesz...
Mivel fogod megvédeni magadat Sherlock Porks-tól, ha rádtámad?
Mar 08, 2012 00:05:09
trollherceg
Mar 08, 2012 00:51:12
életkép az ablaktalan szuterénből:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=7p0C2Fwo6ac
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=7p0C2Fwo6ac
Kissé mintha le lenne épülve:
tinypic.com/view.php?pic=2i7xrgh&s=5
Egy 21.5 colos, 2009 októbere utáni iMac-et használ, vezetékes billentyűzettel.
A végrehajtható értéktárgyak értéke a videón minimum 180e HUF.
Mar 08, 2012 00:51:12
sodika
Mar 08, 2012 01:22:15
Eddig mi tartott vissza?
Az idő -és ihlethiány.
Mar 08, 2012 01:22:15
sodika
Mar 08, 2012 01:29:22
Egyébként a Jáksó azt ígérte, hogy epizódonként 2-3 perc lesz, ami napi aktuális helyszíneken fog játszódni. Ehhez képest eddig a valóság epizódonként 20-30 másodperc, azaz kevesebb, mint a beígért intervallum negyede.
Az elgondolás jó, a megvalósítás viszont picit elnagyolt. :)
Mar 08, 2012 01:29:22
nemtóta
Mar 08, 2012 01:30:47
Egyébként a Jáksó azt ígérte, hogy epizódonként 2-3 perc lesz, ami napi aktuális helyszíneken fog játszódni. Ehhez képest eddig a valóság epizódonként 20-30 másodperc, azaz kevesebb, mint a beígért intervallum negyede.
Ez most hogy jön ide? Miért nem írod meg Tótadémonnak?
Mar 08, 2012 01:30:47
Józan Becsület
Mar 08, 2012 01:32:30
Meg se lep, hogy neked ez a szar tetszik, elvégre neked Matolcsy is.
Azt mondd meg, a te műsorod meddig biztosított, mert a jáksóé a következő két évre megvan.
Azt mondd meg, a te műsorod meddig biztosított, mert a jáksóé a következő két évre megvan.
Mar 08, 2012 01:32:30
Józan Becsület
Mar 08, 2012 01:33:56
És hogy mi jön Békemaci után? Vércica?
Mar 08, 2012 01:33:56
sodika
Mar 08, 2012 01:37:56
Mar 08, 2012 01:37:56
Józan Becsület
Mar 08, 2012 01:40:56
És figyelj, Sodi, mi lenne, ha vennél egy nagy levegőt, és kibérelnétek Balázzsal egy romantikus kis lakást valahol? Ő biztosan örülne, hogy feljöhet Pestre és veled lehet, te nem lennél forever alone, és egymásnak vetve a hátatokat meg a popsitokat mégiscsak könnyebben menne minden. Amikor te hagyod el magad, ő nógatna kedvesen, amikor ő fárad el, te keltegetnéd reggel friss teával és előmelegített zuhanycsővel. Nagy kaland lenne, sok buktatóval, de hidd el, élveznéd a szabadságot és a társaságot. Téged két ember szeret a világon, és az egyiket annyira tönkretetted már, hogy ideje pihenni hagyni.
Mar 08, 2012 01:40:56
Józan Becsület
Mar 08, 2012 01:42:42
Jaj ne haragudj, nem akartam. Érdeklődtem, mi az ábra. A trollhíradó szerint nyakig ér a szar. Hátha mondasz vmi biztatót.
Mar 08, 2012 01:42:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 08, 2012 08:56:00
Kész a webshop?
Mar 08, 2012 08:56:00
SnecShop
Mar 08, 2012 09:14:48
* mikor elindul a vonat, a szívem majdnem megszakad *
Mar 08, 2012 09:14:48
don't worry, be sneci
Mar 08, 2012 09:47:42
* ajjaj, fekete vonat *
* elvitted a webshopomat *
* elvitted a webshopomat *
Mar 08, 2012 09:47:42
Hitvány Patkány
Mar 08, 2012 11:38:04
Balázska, ahelyett, hogy a napi 16 órában pontozgatod itt a kommenteket, inkább próbáld magad elhelyezni a társadalmi ranglétrán. Segítségként: hasonlítsd magad össze az alábbi személyekkel! Az egyszerűség kedvéért tegyük fel, hogy veled egyidősek.
a, napi 12 órát dolgozó többgyerekes, heteroszexuális férfi
b, napi 12 órát dolgozó homoszexuális férfi
c, hozzád hasonlóan piacképes tudással nem rendelkező férfi, aki legalább közmunkából igyekszik eltartani magát
d, piacképes tudással nem rendelkező homoszexuális férfi, aki a testéből él
e, hajléktalan férfi, aki semennyit nem keres, de legalább nem is tartatja el magát senkivel
f, Kiss Endre Farkas, sikeres, kvázi-diplomás, heteroszexuális vállalkozó.
Kérlek, oszd meg az eredményt velünk is.
a, napi 12 órát dolgozó többgyerekes, heteroszexuális férfi
b, napi 12 órát dolgozó homoszexuális férfi
c, hozzád hasonlóan piacképes tudással nem rendelkező férfi, aki legalább közmunkából igyekszik eltartani magát
d, piacképes tudással nem rendelkező homoszexuális férfi, aki a testéből él
e, hajléktalan férfi, aki semennyit nem keres, de legalább nem is tartatja el magát senkivel
f, Kiss Endre Farkas, sikeres, kvázi-diplomás, heteroszexuális vállalkozó.
Kérlek, oszd meg az eredményt velünk is.
Mar 08, 2012 11:38:04
Géntolvaj református
Mar 08, 2012 12:14:38
Az idő -és ihlethiány.
Kifejtenéd? Egyszerűen bemész, előveszed a fényképezőt, és a karzatról lefotózod, amint Wittner Marika néni UFO magazint olvas. Milyen ihletre van ehhez szükséged?
Mar 08, 2012 12:14:38
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 12:31:06
Két hét a várólista.
és honnan lesz rá pénzed?
a mobilnet számlát sem sikerült kiegyenlítened, és a vízdíjszámla kifizetése is kétséges.
mennyi most a rezsihátralékod? úgy saccolom, hogy legalább 100 ezer.
nincs neked pénzed domainre. a jobbstartot sem tudtad fenntartani. indíts inkább egy blogot, az ingyen van, és abban van gyakorlatod is. kiteszel pár lmp-s reklámot, az illik az életstílusodhoz, és összejön belőle havi egy tic-tac cukorka, ezeket eladod féláron, és 2-3 év alatt összejön egy bmw x6-os játékautó. saját megoldásnak tökéletes.
Mar 08, 2012 12:31:06
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 12:39:32
sneci, mennyi a bt-d köztartozása? úgy saccolom, hogy az is 200-300 ezer forintos nagyságrend.
Mar 08, 2012 12:39:32
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 12:42:30
hehe, vajon kinek eshet szarul, hogy sneci csóróságáról írok, és emiatt lepontozza a kommentemet?:)
Mar 08, 2012 12:42:30
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 12:43:44
hehe, és vajon kinek eshet szarul, hogy sneci cégének köztartozásáról írok, és emiatt lepontozza a kommentemet?:)
vajon ki lehet ez az adófizetőkön élősködő parazita?:)
vajon ki lehet ez az adófizetőkön élősködő parazita?:)
Mar 08, 2012 12:43:44
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 12:49:00
sneci, jövő héten ismét egy (számodra) rossz hírt kell közölnöm veled. még nem árulom el, hogy mivel kapcsolatos. de mi trollok jót fogunk rajtad röhögni, ennyit elmondhatok.
Mar 08, 2012 12:49:00
broni
Mar 08, 2012 13:03:13
Hatezer eurót kapott, hogy maszturbáljon
méghogy sodinak nincs lóvéja.......
Mar 08, 2012 13:03:13
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 13:05:38
Hatezer eurót kapott, hogy maszturbáljon
Mar 08, 2012 13:05:38
broni
Mar 08, 2012 13:22:13
<fieldset><legend>broni</legend>Hatezer eurót kapott, hogy maszturbáljon
méghogy sodinak nincs lóvéja.......</fieldset>
méghogy sodinak nincs lóvéja.......</fieldset>
ja, bocs, valami argentin modell csajról van szó, amikor elolvastam a hír cimét, assszitem, sodiról szól...((
Mar 08, 2012 13:22:13
broni
Mar 08, 2012 13:32:37
helló helena, jelenkezem, úrnő!!!!!!!!
Mar 08, 2012 13:32:37
sodika
Mar 08, 2012 14:59:53
Tényleg sodi, mennyit kerestél kártérítések nélkül, járulékok levonásával egész életedben? Eléri az egymillió forintot?
Nézzük csak.
Kártérítések nélkül számolva
1 524 350 Ft bérköltség az
1 186 000 Ft bruttó bért jelent, az pedig
737 455 Ft nettó bért, ami
494 094 Ft 33%-os letiltás utáni készhez kapott bér,
ez pedig 24 hónappal leosztva havi 20 587 Ft.
Ami még a jelenlegi, csökkentett szociális segélynél is 2000 Ft-tal kevesebb. Elvileg ebből a 20500 Ft-ból kellene megélnem, háztartást és édesanyámat is eltartanom, aki most éppen munkát keres.
Amikor az ember így kiszámolja, hogy elvileg akkor jár el szabályosan, ha mindezt megoldja, és 20 ezer forintból mindent kiszorít, akkor van az igazi bitch please érzés. :)
4.bp.blogspot.com/-28O-aBG_RDE/TzfJRGFyg3I/AAAAAAAACZ4/ACI3wgmM5D0/s1600/bitch-please.jpg
Ami fizikailag lehetetlen, az lehetetlen, ezért szűnt meg már nagyon régen ezzel kapcsolatban a problématudatom, probléma ugyanis definíció szerint megoldásra váró, ergo megoldható dolog.
Ebbe a körbe számolva, hogy a tartozásaim tárgyidőszakban ne növekedjenek, a kiadásaim havi kb. 150 ezer forinttal magasabbak, mint a bevételeim. Van havi átlag 100 ezer forint fix bevételem, a gazdálkodás pedig azt jelenti, hogy a havi 150 ezres különbség éppen hova kerüljön, mert valahova kerülnie kell.
Az, hogy hiába van 100 ezer forint feletti kiszámítható bevételem, mégis ilyen helyzetben vagyok, egyértelműen arról szól, hogy ez egy gyilkos rendszer, aminek hazafias dolog az elpusztításán munkálkodni.
Hat számjegyű bevétel mellett normális környezetben jól el kellene lenni.
Mar 08, 2012 14:59:53
?
Mar 08, 2012 15:07:21
Sodi te valamit nagyon szarul csinálsz.
Mar 08, 2012 15:07:21
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:13:45
sneci, az a legnagyobb probléma, hogy 30 évesen, 28 félév etyetem után, az egyik legjobban fizető szakmában is csak annyit keresel bruttóban, mint egy bkv-pénztáros nettóban.
havi 100 ezer bruttó? az mi? menjél inkább a dunának, vagy kezdjél intravénás keménydrogot használni, mert még ezeknek is több értelme van mint annak, amit csinálsz.
nem a rendszer a hibás, mert én és még sokan mások kiválóan elboldogulunk a rendszerben. csak többet kell keresni. keress annyit, mint egy átlagos 30 éves informatikus (400-500 ezer nettót), és minden anyagi jellegű problémád megoldódik.
havi 100 ezer bruttó? az mi? menjél inkább a dunának, vagy kezdjél intravénás keménydrogot használni, mert még ezeknek is több értelme van mint annak, amit csinálsz.
nem a rendszer a hibás, mert én és még sokan mások kiválóan elboldogulunk a rendszerben. csak többet kell keresni. keress annyit, mint egy átlagos 30 éves informatikus (400-500 ezer nettót), és minden anyagi jellegű problémád megoldódik.
Mar 08, 2012 15:13:45
sodileaks
Mar 08, 2012 15:14:50
"ez pedig 24 hónappal leosztva havi 20 587 Ft."
az nem számít, amíg az excel jól érzi magát. pont.
jelen pillanatban mennyit keresel havonta?
az nem számít, amíg az excel jól érzi magát. pont.
jelen pillanatban mennyit keresel havonta?
Mar 08, 2012 15:14:50
?
Mar 08, 2012 15:15:59
"Ami fizikailag lehetetlen, az lehetetlen, ezért szűnt meg már nagyon régen ezzel kapcsolatban a problématudatom, probléma ugyanis definíció szerint megoldásra váró, ergo megoldható dolog."
Recskaboy, nincs lehetetlen csak tehetetlen ember.Egyébként a fenti mondtatod egyébknét jól tükrözi a lumpen proli mentalitásodat.
Recskaboy, nincs lehetetlen csak tehetetlen ember.Egyébként a fenti mondtatod egyébknét jól tükrözi a lumpen proli mentalitásodat.
Mar 08, 2012 15:15:59
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:16:05
sneci, ha anyádnak nincs bevétele, te pedig 100 ezer bruttót keresel, akkor az árverés elkerülhetetlen külső pénzbevonás nélkül. ezt ugye te is átlátod?
hehe, nemsokára lesz egy pátyi házam.
hehe, nemsokára lesz egy pátyi házam.
Mar 08, 2012 15:16:05
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:19:22
sneci, 23 hónap alatt kerestél bruttó 1 524 350 Ft-t, kártérítések nélkül, csak a munkavégző tevékenységedet számítva? ezt jól értem?
Mar 08, 2012 15:19:22
broni
Mar 08, 2012 15:22:06
index.hu/belfold/2012/03/08/vonatokkal_erkeznek_az_orbant_tamogato_lengyelek/
hé, polák,lesz még varso orosz tanya!!jön a kozák, fut a polák!!!!
hé, polák,lesz még varso orosz tanya!!jön a kozák, fut a polák!!!!
Mar 08, 2012 15:22:06
sodika
Mar 08, 2012 15:22:57
Ha a rendszer azt mondja egy pályakezdőnek, hogy igaz, hogy sokat dolgozol, és igaz, hogy havi átlagban megbízhatóan hat számjegyű bevételt realizálsz ebből egy olyan gazdasági környezetben, amikor a cégek amúgy is béka segge alatt lévő fizetési hajlandósága éppen zuhanórepülésben van (melynek részedről elvileg a talpraesettség és a gazdasági életképesség jelének kellene lennie), de ennek ellenére legyél kedves 10%-kal rosszabbul élni, mint az utolsó dologtalan segélyes cigány, akkor az a rendszer nem csak hogy szemernyi tiszteletet nem érdemel, de még csak azt sem, hogy ne a deresre húzásán gondolkodjunk minden szabad percünkben. :)
Március 15 - MÚK! :D
Március 15 - MÚK! :D
Mar 08, 2012 15:22:57
sodika
Mar 08, 2012 15:26:36
keress annyit, mint egy átlagos 30 éves informatikus (400-500 ezer nettót), és minden anyagi jellegű problémád megoldódik
Ha nettóban első lépésként nem is feltétlenül, bruttóban ez természetesen nem teljesen lehetetlen, ugyanakkor az ezzel járó szoros és szigorú számonkérések pszichikai terhét az én finom és szabad lelkem szerintem viszonylag nehezen viselné. Nem akarok én összeroppanni. :)
Mar 08, 2012 15:26:36
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:27:40
sneci, nem a rendszer a hibás, hanem te keresel kevés pénzt.
30 éves informatikusként megalázó havi 100 bruttós megbízási/vállalkozói díjat összehozni teljes munkaidővel.
napi 100 ezret kéne számláznod, nem havi.:))
30 éves informatikusként megalázó havi 100 bruttós megbízási/vállalkozói díjat összehozni teljes munkaidővel.
Mar 08, 2012 15:27:40
sodika
Mar 08, 2012 15:29:06
Én az emberi munkát nem tartom különösebben értékes dolognak. Senkiét, így a sajátomét sem.
Mar 08, 2012 15:29:06
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:30:25
most majd abban fogsz összeroppanni, hogy elárverezik a fejed fölül a házat, amiben laksz, és beköltözhetsz anyáddal egy másfél szobás panelbe, ahol a rezsi ugyanúgy elviszi majd a bevételed 80 %-át.
Mar 08, 2012 15:30:25
sodika
Mar 08, 2012 15:30:41
Na jó, ebédelek, oszt melózok.
Jövő héten pedig lesz domain a megoldásomhoz, nyugi. :)
Mar 08, 2012 15:30:41
sodika
Mar 08, 2012 15:32:28
A legkevésbé sem.
Na csá.
Mar 08, 2012 15:32:28
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:32:31
jaj, de szép gondolatok. de vajon a vízművek díjbeszedője, vagy a végrehajtó is ennyire fogja értékelni, amikor fizetni kéne?:))
Mar 08, 2012 15:32:31
banshee
Mar 08, 2012 15:32:55
Majd összeroppan a te finom és szabad lelked akkor amikor anyáddal beköltöztök egy 40 négyzetméteres panelba, ahol nincs meg ahhoz az élettér, hogy amikor gondolsz egyet, akkor 8 kamerára tudod felvenni faszverésedet.
Mar 08, 2012 15:32:55
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:34:03
A legkevésbé sem.
Na csá.
Na csá.
Mar 08, 2012 15:34:03
sodika
Mar 08, 2012 15:35:14
Nagyon egy monomániás kis vakarcs vagy. :)
Mint egy papagáj.
na csá
Mar 08, 2012 15:35:14
törzsgyökeres
Mar 08, 2012 15:36:09
Na jó, ebédelek, oszt melózok.
a vízdíj vs. domain ára meccsben a vízdíj győzelmére fogadok.:))
Mar 08, 2012 15:36:09
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™