Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jul 02, 2024 21:50:49
Válasz
(27)
A balfasz azt mondta a cigány emberevő bikáknak, amikor kiszálltak megverni, hogy neki előbb még be kell mennie egy sörtöt venni :D :D :D

Elmebeteg vagy Endre! Eddig azt hittem diliházba kerülsz, de nem: téged tényleg agyon fognak verni. Nem lesz itt Blaha évad sem.

Ön- és közveszélyes vagy.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jul 02, 2024 21:50:49

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42602x21) Jul 02, 2024 21:51:00
Válasz
(5)
Ha van vér a faszodban, szépen kirakod a videót a nőről.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Jul 02, 2024 21:51:00

Szerző: Pisás Farmer Jul 02, 2024 21:51:05
Válasz
(6)
Vigyáz magára mert nehezen gyógyul. Én nem tudtam hogy a napi egy tucat sör minden nap, éveken át jót tesz az egészségünknek, még jó hogy dr kiss itt van
Lehugyoztak help!
Jul 02, 2024 21:51:05

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16008x8) Jul 02, 2024 21:51:20
Válasz
(3)
Amikor Tibor otthagyta a ragyást Linzben akkor is azt loopolta hetekig, hogy neki még jár 5 perc beszélgetés a herélttel!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jul 02, 2024 21:51:20

Szerző: elfeldett sörösüveg Jul 02, 2024 21:51:25
Válasz
(7)
Ma síros flokk:
"Próbálok kedves lenni, barátkozni, ha konfliktusba, mert nehezen gyógyulok."

Vonaton tegnap:
"Ki vagy? Ne szójjá hozzám!! Haggyá? Akkor dögölj meg!! Úgy is szállok le. Gecci."
+50 FT
Jul 02, 2024 21:51:25

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jul 02, 2024 21:51:33
Válasz
(4)
kalapács
Mert úgy néz ki, hogy én erősen alul becsültem a suttogó propagandát, itt újszászon teljed ez a hatalmas marhaság, hogy pedofil lennék, meg gyerekeket szaklatok, igazából elő engem senki meg nem kérdez.

Kibaszott beszédhibás szardarab. Hát az AI nem boldogul a selyoegéseddel.

A mai nap megint kifostál majd 1 óra netszemetet te fisszafonult stokika. Kódot meg gondolom 1 sort nem írtál, hisz melócsá sincs *ásít*

Minden rosszat megérdemelsz. Még az átiratot se olvasom végig. Majd holnap a pédian. Csá!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jul 02, 2024 21:51:33

Szerző: - Jul 02, 2024 21:51:44
Válasz
(7)
A videóban a szerző elmondja, hogy bár többször is bejelentette a videózás és live közvetítések befejezését, mindig történik valami, ami miatt folytatnia kell. Most ismételten szembe kellett néznie egy álhírrel, miszerint pedofil lenne és gyerekeket zaklatna, amit senki sem kérdezett meg tőle, csak elhitték.

Elmeséli, hogy súlyos testi sérülést szenvedett egy incidens során, de a rendőri és kórházi bánásmódot igazságtalannak érzi. A rendőrök live közvetítés közben érkeztek, ahol vérzett, és többen értesítették a hatóságokat. A TikTok három napra letiltotta a sérülten live-ozás miatt, amit szintén igazságtalannak tart.

Mostantól nem beszél kiskorúakkal és romákkal élőben, mert ez veszélyes lehet számára. Végül megemlíti, hogy Patrik nevű ismerőse is hasonló igazságtalanságot tapasztalt a roma közösséggel szemben.
Jul 02, 2024 21:51:44

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr (Snecológus-pontszám: 2190x1) Jul 02, 2024 21:52:25
Válasz
(2)
... szép lett astoki ismét!
sokkal szebb lennél stoki, ha most kimennél a vasútállomásra (csak max 400 méter), a fecskénél vigyázz azért és játsszódnál kicsit a sínek között mint kölökkorodban. Előtte vegyél be 3-4 sörtöt, akkor kevésbé fog problémát okozni.

Dögölj meg, te szarzsák.

kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Jul 02, 2024 21:52:25

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16008x8) Jul 02, 2024 21:52:39
Válasz
(2)
Nemzet Krónikása

Úgy sem meri. Utána már nem hazudozhat, hogy mi is történt valójában. Gyáva stoki astoki!
Jul 02, 2024 21:52:39

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 02, 2024 21:53:24
Válasz
(17)
SporoloProli
Az esti flokkot már a Hunyadi sör támogatta.
Fogy a segély krumplifejű?

Szerintem mostanában már nem az ára fog számítani a pedofilnak, hanem az, hogy ott, ahol kiszolgálják, mihez tud hozzájutni.

Hamarosan XXL-es banyatankkal fogja naponta kétszer hozni a piát Szolnokról.
Jul 02, 2024 21:53:24

Szerző: démondémon (Snecológus-pontszám: 4453x2) Jul 02, 2024 21:53:30
Válasz
(7)
Mit mondtál volna amúgy a hölgynek, szétvertfejű?

"Kiss Endre Farkas vagyok, nem pedofil. És igen, kérem tisztelettel, 14 elmúlt, tőgye van, baszható. Mi ezzel a probléma, kezitcsókolom? A legnagyobb tisztelettel, tök kedvesen kérdezem."

Egy kicsit most már sajnálom én is, h nem juthattál szóhoz. Ha kinyitod a szád, még kaptál volna a pofádba egy pár kört.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Jul 02, 2024 21:53:30

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49775x24) Jul 02, 2024 21:53:30
Válasz
(4)
Darth Tibor
Úgy sem meri. Utána már nem hazudozhat, hogy mi is történt valójában. Gyáva stoki astoki!

Ugyanolyan mint a Laura phaszás videó. Nem létezik.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jul 02, 2024 21:53:30

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jul 02, 2024 21:53:32
Válasz
(3)
Darth Tibor
Amikor Tibor otthagyta a ragyást Linzben akkor is azt loopolta hetekig, hogy neki még jár 5 perc beszélgetés a herélttel!

Ez is be van neki nagyon akadva. Hogy neki jár, hogy pofázhasson és elnézést kérhessen, majd minden úgy mehessen tovább, mint előtte.

Nem érti, hogy mindenki jelez neki, hogy hahó, ebből - abból elég volt. Van aki rászól, van aki csak kerüli, van aki pofánbassza... embere válogatja a módszereket.

De a nyomorék, még mindezek után, beszélgetni akar, mert neki az jár...

Lekoptathatlan elmebeteg!
Jul 02, 2024 21:53:32

Szerző: Pisás Farmer Jul 02, 2024 21:53:46
Válasz
(5)
Egyébként most azt tetszett a legjobban hogy jaj szegény patrik is, összetörték meg minek megy oda az ember ahol lájvoznak.

Ne bassza már meg a krumpliorrú kurvaisten hogy kerüljek nagy ívben, ha nem akarok valamelyik közléskényszeres, buta dologtalan faszlyuk kontentje lenni.

Takarodjatok be a négy fal közé és onnan gyártsátok a netszemetet bazdmeg.
Lehugyoztak help!
Jul 02, 2024 21:53:46

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr (Snecológus-pontszám: 2190x1) Jul 02, 2024 21:54:13
Válasz
(3)
ascites
Szerintem mostanában már nem az ára fog számítani a pedofilnak, hanem az, hogy ott, ahol kiszolgálják, mihez tud hozzájutni.

Hamarosan XXL-es banyatankkal fogja naponta kétszer hozni a piát Szolnokról.

... de hát a vonat is drága? vagy nem?
Jul 02, 2024 21:54:13

Szerző: nabejj (Snecológus-pontszám: 7998x3) Jul 02, 2024 21:54:41
Válasz
(4)
Nemzet Krónikása

Ennyike.

Endre, aztmondtad kegyelem csak a pöcshöz jár, vagy hazudtál?
irodalmi szófordulatokkal beszél
Jul 02, 2024 21:54:41

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jul 02, 2024 21:54:44
Válasz
(6)
ascites
Nagyon fáj neki, hogy a térdén is vagy egy baszott nagy seb, nincs buzigőz megint egy ideig :D

Ilyen fiatalon hogy lehet valakinek rossz térde?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jul 02, 2024 21:54:44

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jul 02, 2024 21:55:15
Válasz
(1)
Pisás Farmer
Vigyáz magára mert nehezen gyógyul. Én nem tudtam hogy a napi egy tucat sör minden nap, éveken át jót tesz az egészségünknek, még jó hogy dr kiss itt van

Szerintem Viccen kívül ez tartja életben. Ha letenné a piát beledöglene. Tavaly ugye volt erre irányuló próbálkozása, bírta vagy 4 órán át.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jul 02, 2024 21:55:15

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42602x21) Jul 02, 2024 21:55:15
Válasz
(17)
SyntaxError
Ez is be van neki nagyon akadva. Hogy neki jár, hogy pofázhasson és elnézést kérhessen, majd minden úgy mehessen tovább, mint előtte.

Neki minden jár
Miért?
Mert.. Ő aSodi, a kis nárcisztikus világában Ő mindennek a középpontja, ezért neki jár a baszás, beszélgetés, a bocsánatkérés lehetősége, miután lekurvázott/halállal fenyegetett valakit.

Ha ezt nem adod meg aSodinak, akkor te vagy a csúnya gonosz troll.
Jul 02, 2024 21:55:15

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 156034x78) Jul 02, 2024 21:55:29
Válasz
(16)
Ásó27

De most ez betegség vagy állapot? :))
Jul 02, 2024 21:55:29

Szerző: démondémon (Snecológus-pontszám: 4453x2) Jul 02, 2024 21:56:17
Válasz
(5)
A sodi pedofil, tehát soha többé nem áll szóba romákkal.

Autimatek.
Jul 02, 2024 21:56:17

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jul 02, 2024 21:56:51
Válasz
(17)
a práterban még nagyon ütölni akartál kiss farkas

Jul 02, 2024 21:56:51

Szerző: démondémon (Snecológus-pontszám: 4453x2) Jul 02, 2024 21:57:06
Válasz
(3)
linziasztal01
De most ez betegség vagy állapot? :))

Ez egy folyamat.
Jul 02, 2024 21:57:06

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr (Snecológus-pontszám: 2190x1) Jul 02, 2024 21:57:16
Válasz
(3)
Ásó27

Simán össze tud jönni, hidd el. Én egy tízessel vagyok idősebb mint astoki, de van olyan, hogy genetika... az meg nem viccel, csak nem érted... mondjuk szinten tartható, de azért mostanában vannak már durvább meglepetések is. Hidd el, nem olyan jó vicc. :/
Jul 02, 2024 21:57:16

Szerző: Kaffka Tibor Jul 02, 2024 21:57:48
Válasz
(4)
Ásó27

Testvérem, anyámmal, Horváth Magdolna th-val cipeltem a fát a vállamon a komlói erdőből gyerekként, nekem tönkrement a térdem a sok fizikai munkától, nem érted?!
Jul 02, 2024 21:57:48

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90175x45) Jul 02, 2024 21:57:57
Válasz
(3)
Nemzet Krónikása

Állítólag az admin Niki volt!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jul 02, 2024 21:57:57

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Jul 02, 2024 21:58:08
Válasz
(3)
Ásó27

A púpja és a gerincferdülése miatt felemás terhelést kapnak a lábai. Valószínűleg minden ízülete rég tropára ment.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Jul 02, 2024 21:58:08

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16008x8) Jul 02, 2024 21:58:23
Válasz
(1)
Tlpszchptks Trbmxr

... de hát a vonat is drága? vagy nem?

Van országbérlete.
Jul 02, 2024 21:58:23

Szerző: sírógörcs (Snecológus-pontszám: 8213x4) Jul 02, 2024 21:58:52
Válasz
(16)

Jul 02, 2024 21:58:52

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jul 02, 2024 21:59:35
Válasz
(14)
Jajj de röhögök :DD Azt mondja, neki igaza van :DD
Nézz már magadra, pont úgy nézel ki, mint akinek igaza van! 40 éve pont úgy!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jul 02, 2024 21:59:35

Szerző: gyagyás irigye2 (Snecológus-pontszám: 6525x3) Jul 02, 2024 21:59:44
Válasz
(2)
"az nem volt döntéskérdés, hogy én be akartam menni, meg be kellett volna mennem, mert csak ott és akkor tudtam volna sört szerezni, hanem tény, ténykérdés volt"

Stoki, hol vannak már azok az idők, amikor kényszeredetten bizonygattad, hogy nem vagy alkoholista?

Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Jul 02, 2024 21:59:44

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Jul 02, 2024 21:59:45
Válasz
(24)
jó kis nyarad lett, stoki. és még van hátra 2 hónap, ki tudja mi történik addig.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jul 02, 2024 21:59:45

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 02, 2024 21:59:52
Válasz
(5)
-
A videóban a szerző elmondja, hogy bár többször is bejelentette a videózás és live közvetítések befejezését, mindig történik valami, ami miatt folytatnia kell.

Csak nekem tűnt fel, hogy elfelejtett panaszkodi vagy dicsekedni az új melócsáról? Eddig hatalmas csinnadrattával hirdette, hogy munkába áll, most meg mintha elfelejtette volna a korábbi mesét.
Jul 02, 2024 21:59:52

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42602x21) Jul 02, 2024 22:00:04
Válasz
(8)
Gyagyás, mint a nemzet egyesítője.
Egyszerre utálják a cigányok, a belpesti liberálisok meg a ruszkiszopó szélsőjobbosok.
Jul 02, 2024 22:00:04

Szerző: - Jul 02, 2024 22:00:26
Válasz
(-14)
ChatGPT 4o

TurboScribe Logo
TurboScribe
Unlimited
TikTok video #7387116266894413089 [7387116266894413089]

2024. júl. 2. 21:37
TikTok video #7387116266894413089 [7387116266894413089]
Play

00:00
15:01
Mute
Settings
Na gyerekek, az a helyzet, hogy én mindig bejelentem és elhatározom, hogy vége van a videózásnak, és utána történik valami, ami az egészet felrúgja. Ugyanez volt, mielőtt kirúgtak volna a szolálisztól, én mondtam, hogy most se sör, se videó, se live többé, aztán beütött a kora. És most is.
Azt mondtam, hogy júliustól se videó, se live, se semmi, erre meg ez történik, ami történik. Mert úgy néz ki, hogy én erősen alul becsültem a suttogó propagandát, itt újszászon teljed ez a hatalmas marhaság, hogy pedofil lennék, meg gyerekeket szaklatok, igazából elő engem senki meg nem kérdez. Csak úgy elhiszik, anélkül, hogy mondjuk szenvesítve lennék azzal, hogy na, mi a véleményem erről, ezt mondják róla, miért mondják.
Azt nem kérdezi meg senki, egyetlen ember nem kérdezi meg. Kétfajta ember van, az egyik, aki szóba se hozza, a másik, meg aki készpénznek veszi, és tényként szenvesít vele. Olyan, aki mondjuk megkérdezni a véleményemet, hogy miért mondják ezt róla, nem létezik.
Az a középső út egyszerűen ki van hagyva, ami egészen döbbenetes. És én úgy érzem, hogy mindenki marhára igazságtalan velem, igazságtalannak voltak a rendőrök, és súlyos testi sértés történik. És meg sem vagyok róla kérdezve, hogy mi történt.
Hogyan történt? Ki volt? Mire emlékszem? Hogyan volt? Egyrészt. De azért oda vagyok kényszerítve, a Szolnoki kórházba, ahonnan kurva bonyolult volt hazamerekedni magam éjfélre, anélkül, hogy úgy egyébként én erről dönthettem volna. Na jól, ott melegtem őtetve.
A rendőraktor hátsó ülésébe várjuk a mentőt, és akkor a mentő azok vitt. Én erről nem dönthettem, hogy akarok-e a mentővel menni, vagy valami, vagy nem akarok. Mennem kellett.
Mindegy, legalább van ambulánslamp arról, hogy súlyos testi sérülést történt, mert el van törve az orrob. Ennyi előnye az egésznek van. Egyébként valószínűleg azért jöttek oda a rendőrök, mert amikor belájboztam, folyt belőlem a vér, akkor többen, többek között még a gomerbond is telefonált a rendőröknek, hogy ez a helyzet, és akkor ezért jöttek, a lájvon miatt jöttek.
Valószínűleg úgy néz ki. Jó. És mindenki mondja, hogy a rendőröket kellett volna hívni, ne belájbozni, én ilyenkor mindig inkább belájbozok, hogyha valami baj van.
Ezt lehet, hogy nem így kellene csinálni. De nem csak ez az igazságtalan. Tehát amikor ott voltam Ráczban, Kávé, a Laurának küldve a fényképű, átküldte valakinek, azt kirakta a fórumra, és akkor én ugye fölkaptam a vizet.
Akkor én aláírom, valószínűleg így történt, hogy én ezt ott és akkor túlreagáltam. Nagyjából annyi volt a reakcióm, hogy messenger üzenetben, hangüzenetben riveltöttem vele, hogy íj, kurva, meg kicsinálok, meg lóval. De ennek ellenére nem nagyon kaptam én lehetőséget, hogy mondjuk ezért bocsánatot kérjek tőle.
Mert oké, túlreagáltam rendben, feszült voltam rendben. Mercivel pedig konkrétan összeveszni sem volt alkalmam. Laurával együtt úgy döntött, hogy ő is letilt.
És azért ezt a pánás módot, hogy anélkül, hogy rendben összevesztünk volna. Tiltva vagyok, nem tartom igazságosnak. Most az egész helyzetről én beszéltem a Patrikkal, és a legértelmesebben hangzó álláspontot azt ő alakította ki ezzel kapcsolatban.
Mondja nekem, hogy él a világon 7 milliárd ember, és akkor én nekem el kellene azt fogadnom, hogy ha az a kettő ott Szegeden éri a maga életét, és nélkülem szeretné. Amiben még lenne is logika, de akkor is valamiféle normális összeveszés, vagy elmúltsúzás, vagy szakítás, az kijárna az embernek. Tehát a legundolítóbb dolog az egyik pillanatra a másikra az ember letiltása.
Úgyhogy egyébként nem is a kommunikáció mélypontján zajlik, hanem viszontlag normális hangnál folyik a tálsalgás, majd egyszer csak úgy tört, hogy bum, bum, bum, és akkor többé nem tudsz fel a kapcsolatba lépni. Tehát a Merci nem adta meg nekem a lehetőséget arra, hogy összeveszek vele a labora, meg arra, hogy mondjuk megpróbáljak tőle bocsánatot kérni, amiért ezt a geláci kávésügyet túlreagáltam. Valószínűleg túlreagáltam.
Aláírom, de mondjuk egy lehetőség arra, hogy bocsánatot kérhessek, az az járt volna nekem egyrészt. Másrészt ugye mostanszor, mondom, minden kiskorú néző az fogadja el, hogy nem beszélgetünk. Élőben egyáltalán senkivel semmit.
Szia, szia, selfie, heló! És akkor legfejebb ennyi, de engem semmiféle beszélgetésbe nem tudtok bevonni. Ugyanígy, ne haragudjatok, de tisztelt romapolgártársainktól is óvakodok most már. De megtanultam, hogy jobb őket a saját köréjükben hagyni és nem belefolyni.
Az ismertségi körükben, főszabály szerint. Ezt most így tudom a legfilombabban kifejezni. Én szerintem a TikTok is igazságtalan volt, hogy belájvazok sérülten, hogy belőlem a vér.
És akkor ezért egy három napra letilt. Szerintem az sem igazságos. Én úgy érzem, hogy itt velem mindenki igazságtalan.
Senki nem rendes, senki nem korrekt, senki nem igazságos. Tehát igazán hölgyi is elnézést, aki rámuszította azokat, akik megvertek. Gondol valamit.
De miért nem hallgat végig? Hát már nyújtottam a kezemet. Nem mutatkoznék, beszéljünk, üljünk teljen nyugodtan. És akkor semmit nem lehetett vele szót érteni.
Én a kommunikációban hiszek, abban hiszek, hogy mindent mindenkivel meg lehet normálisan beszélni. És egyedül azon akarok, hogyha nem lehet. És tegnap ezzel a hölgye nem lehetett.
Most nagyon szívesen megmutatnám nektek, de mondom, akkor adnének egy helyszínt jelen, hogy személyiségűgök, meg a lófasz, úgyhogy nem. De én olyan budvarias voltam, annyira kedves, hogy azért megérdemeltem volna. Egyébként valószínűleg a váltimba is belerúgtak, mert a jobb lábam is fáj.
A jobb térdem megint föl van sértve, az is kurvosokáig fog tartani. Megint meggyógyul. Kezemre is estem.
Annyira igazságtalan, amikor valakit fizikailag bántalmaz, olyan nehezen gyógyulok, sokkal nehezebben gyógyulok, mint egy átlag ember. Nem tudom, hogy mi a fasznak, nem lehet engem békén hagyni. Úgy vigyázok magamra.
Nagyon vigyázok. Pont ezért. Mert tudom, hogy milyen nehezen gyógyulok.
Hogy ne essen semmi bajom. És pont ezért, amikor bárki belémköd, akkor próbálok inkább kedves lenni, meg aranyos lenni, meg kommunikatív lenni, meg barátságos lenni, hogy nehogy valami balhé legyen, és megsérüljek. És ez a hölgy azért igazságtalan volt ebből a szempontból, hogy én próbáltam kommunikálni vele, barátkozni vele.
Hát mondtam, beszéljünk, barátkozzunk. Konkrétan kavicsokat szeled föl, és elkezdett engem dobálni. Miközben én nyújtottam a kezemet, hogy bemutatkozni.
Azt mondták, hogy miért, akkor kis Ándre vagyok téged, hogy hívtad valami. Abszolút szerintem nekem van igazam. Pont ezért vagyok konfliktus kerülő, mert nehezen gyógyulok.
Nagyon nehezen gyógyul minden sérülésem. Mondtam, ne legyen senkivel semmi gáz. Akár mindenkivel, még ha nekem is támad, vagy búgó, akkor is inkább mosolyogva beszéljük meg.
És akkor ilyen körülmények között engem megverni. Tegnap, amikor kiszálltak a fiatal embernek, akkor neki csak mondtam, hogy ne arguljatok, zár a dobányból, be kell mennem, kiozom a sörömet, és utána beszélgetünk. És akkor erre megvertek.
Tehát tényleg zárt. Nem volt döntéskérdés, hogy én be akartam menni, meg be kellett volna mennem, mert csak ott és akkor tudtam volna sört szerezni. Nem, tény.
Tény kérdés volt. Én ezt nem értem, hogy én mindenkivel alapvetően békülni és kommunikálni szeretnék. És ezt nem hagyja senki.
Egyébként a Patrik is jól Póró járt a roma honfitársainkkal, az ott van a Trash City-n. Az a hölgy, aki belement az ő lájvjába, utána összetörte az ő telefonjának a kijelzőjét. Hihetetlen, bejön a lájba, majd már tiltakozik a lájv ellen.
Utoljára ilyet belémben tapasztaltam, még nem tudom, nyolc éve, hogy lájvozok, lájvozok, teljesen egyedül vagyok, bejönnek mögém öt perc múlva, majd közdik, hogy nem akarnak lájva lenni. Basszus, miért nem jössz bele? Teljesen logikátlan. Semmi értelme nincs ennek.
Odajössz valakihez, aki lájvozik, majd utána tiltakozol a lájv ellen, ennek semmi értelme nincs. De mindesetre ez is egy olyan csapda, amiben az embert kiskoróakkal főleg belekergetitek. Éppen ezért egyszerűen akkor hagyjuk.
Kiskoróakkal szóba se állok. A roma honfitársaink is kimaradnak a lájvból, mondom. Ahogy elmondtam, aki középosztálybeli, jól szituált, fehérbőrű embernek tűnik, azzal esetleg beszélek mindenki más, esetleg hello, hello vagy közös szelfi.
De ott végeztük. Na ennyi, sziasztok, hello!
ChatGPT
It appears that you need a logo for "TurboScribe." Could you please provide more details about the style, colors, and elements you would like to include in the logo? This will help in creating a design that meets your expectations.

Foglald össze a feltöltött szöveget miről szól, röviden emeld ki a fontos részeket
ChatGPT
A feltöltött szöveg egy videó átirata, amelyben az előadó arról beszél, hogy ismét elhatározta, hogy abbahagyja a videózást, de újra történt valami, ami ezt meghiúsította. A fő témák a következők:

Pletykák és vádak: A beszélő panaszkodik, hogy hamis vádak terjednek róla, miszerint pedofil lenne, és senki nem kérdezi meg az ő véleményét.
Rendőri és kórházi élmények: Leírja, hogy fizikai bántalmazás érte, mely után rendőri és kórházi beavatkozás történt, de őt nem kérdezték meg, hogy mit szeretne.
Kapcsolati problémák: Mesél arról, hogy több barátja letiltotta őt, anélkül, hogy lehetőséget kapott volna a bocsánatkérésre vagy a probléma megbeszélésére.
Kommunikációs nehézségek: Kiemeli, hogy ő mindig a békés kommunikáció híve, de ezt sokan nem viszonozzák.
Diszkrimináció és előítéletek: Kifejezi, hogy mostantól kerüli a kiskorúakkal és romákkal való érintkezést, mivel ezek az interakciók gyakran konfliktusokhoz vezetnek.
A szövegben az előadó folyamatosan hangsúlyozza, hogy igazságtalanul bánnak vele, és igyekszik minden konfliktust elkerülni.
Jul 02, 2024 22:00:26

Szerző: - Jul 02, 2024 22:01:05
Válasz
(4)
Elbasztam, sorry
Jul 02, 2024 22:01:05

Szerző: Rufus Jul 02, 2024 22:01:17
Válasz
(5)
Ásó27

Bőven fiatalabb vagyok és a térdem 10 éve szarakszik. Nyilván én is jobban odafigyelhetnék, de nagyrészt genetika. Ettől függetlenül simán megy bármilyen túra, nehezebb kerti munka, stb. Stoki térde más, az csak szimplán nem bírja el izmok nélkül
heló
Jul 02, 2024 22:01:17

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 02, 2024 22:01:20
Válasz
(8)
max5enutálnak
Jajj de röhögök :DD Azt mondja, neki igaza van :DD
Nézz már magadra, pont úgy nézel ki, mint akinek igaza van! 40 éve pont úgy!

Felsorolja, hogy egy teremtett lélek nincs, aki ne őt látná hibásnak, mire bejelenti, hogy tehát neki van igaza.

Mint a retardált, amelyik éppen szembe megy az autópályán.
Jul 02, 2024 22:01:20

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jul 02, 2024 22:01:48
Válasz
(6)
-
Elbasztam, sorry

El
🕎Endigame🕎
Jul 02, 2024 22:01:48

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jul 02, 2024 22:01:53
Válasz
(4)
Ásó27

csernobil!
Jul 02, 2024 22:01:53

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) Jul 02, 2024 22:02:15
Válasz
(4)
Hazug pedofil! Tehát úgy eltűntél, hogy még azért egy bírósági papírt csak kiraktál.. Utána perceken belül pofán basztak..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jul 02, 2024 22:02:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jul 02, 2024 22:02:44
Válasz
(19)
Ő okoskodott régen, hogy nem lehet fiatalon valakinek rossz térde, nem kell a sok énblog Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jul 02, 2024 22:02:44

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8697x4) Jul 02, 2024 22:03:38
Válasz
(7)
Hirtelen milyen kis visszafogott és udvarias lett endike. Csak egy jólirányzott lángos kellett arra a tokmány orrára. Idomítható fifi a fifi.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Jul 02, 2024 22:03:38

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jul 02, 2024 22:05:20
Válasz
(7)
Kurva jó, hogy épp szétverték a fejét, ezért percekig Lauráról meg Grazról loopol :DDD
Jul 02, 2024 22:05:20

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42602x21) Jul 02, 2024 22:05:23
Válasz
(8)
Nézzük a történéseket:

- Gyerekeket videózol az utcán, 14 évesek baszásáról beszélsz minimum 500 néző előtt, jelenetet csinálsz a vonaton --> eltörik az orrod, mokesz a szemed alá.

Mi a tanulság?

a.) A testi épségem van veszélyben, így nem fogok kirakni semmit az internetre, törlöm az összes tartalomgyártó profilom.

b.) Kibaszok még 4 flokkot, amiben elmondom, hogy nem én vagyok a hibás, meg a szegedi kurvák stb. stb.

Teljesen elmebeteg vagy Endre.
Papíros elmebeteg.
IMEI-pozitív.
Jul 02, 2024 22:05:23

Szerző: Tranyó mellszőre Jul 02, 2024 22:06:26
Válasz
(8)
Laura a flokk alá kommentelt, hogy neki nagyobb a baja hogy a tranyó megverte a játékban :D
Jul 02, 2024 22:06:26

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 156034x78) Jul 02, 2024 22:07:10
Válasz
(8)

Jul 02, 2024 22:07:10

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jul 02, 2024 22:07:35
Válasz
(3)
Szerintetek a buta pedofil bácsi egész nap a verandán üldögél és sört szopogat?
Jul 02, 2024 22:07:35

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jul 02, 2024 22:08:12
Válasz
(8)
Na, de most nem történt tragédia. Két hét alatt okoztál magadnak egy 300 ezres kárt, stresszt, több napnyi felesleges vonatozást, most meg szilánkosra baszattad az orrodat és többet nem feltétlen érdemes egyedül az utcán mászkálnod, mert még az ablakon is kikiabálnak, ha meglátnak. Belehaltál? Nem. Szerintem nincs semmi baj, folytass mindent ugyanúgy, ahogy eddig. Minden fasza, a mintázatok, a trendek, MINDEN!
Jul 02, 2024 22:08:12

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16008x8) Jul 02, 2024 22:08:35
Válasz
(4)
ascites
Felsorolja, hogy egy teremtett lélek nincs, aki ne őt látná hibásnak, mire bejelenti, hogy tehát neki van igaza.

Mint a retardált, amelyik éppen szembe megy az autópályán.

Magára haragított egy kisvárost, és még mindig nem gondolja, hogy bármit rosszul csinált volna! Neki van igaza!
Jul 02, 2024 22:08:35

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jul 02, 2024 22:08:38
Válasz
(5)
linziasztal01

stoki élete: win 0x
Jul 02, 2024 22:08:38

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jul 02, 2024 22:09:14
Válasz
(6)
KicsiNéző

Nem, néha elmegy megveretni magát.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jul 02, 2024 22:09:14

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49775x24) Jul 02, 2024 22:10:04
Válasz
(4)
Ásó27
Nem, néha elmegy megveretni magát.

De ha nincs kedve, in house is megoldható ála Golda.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jul 02, 2024 22:10:04

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 156034x78) Jul 02, 2024 22:10:21
Válasz
(4)
max5enutálnak
stoki élete: win 0x

Egyenlő az izomsejtek számával is, hahó!
:D

Miért fáj a térde, na vajon?
Amúgy miért baj egy fájós térd a buzigőzben? Nehezebb térdelni?
Jul 02, 2024 22:10:21

Szerző: pcdoki Jul 02, 2024 22:10:23
Válasz
(7)
Vérzéstől számított 3 nap a tiktik bansz
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Jul 02, 2024 22:10:23

Szerző: Rhossz Rhatyee Jul 02, 2024 22:10:29
Válasz
(3)
Hmmm milyen finom az a Hunyadi sör, hány 30 forintosba kerül?
Jul 02, 2024 22:10:29

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Jul 02, 2024 22:11:05
Válasz
(3)
KicsiNéző

Nagyrészt a macskaólban hever bebaszva.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Jul 02, 2024 22:11:05

Szerző: Tibella énektudása (Snecológus-pontszám: 2341x1) Jul 02, 2024 22:11:22
Válasz
(9)
Ikertornyok:

szíju ögen
Jul 02, 2024 22:11:22

Szerző: - Jul 02, 2024 22:11:41
Válasz
(8)

Jul 02, 2024 22:11:41

Szerző: pcdoki Jul 02, 2024 22:12:07
Válasz
(6)
Rhossz Rhatyee
Hmmm milyen finom az a Hunyadi sör, hány 30 forintosba kerül?

azt tuti golda vette :D
Jul 02, 2024 22:12:07

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 02, 2024 22:13:54
Válasz
(3)
Remélem mára már bekussol végre a gyernőtt, már átöltözöt a pizsijébe is.
Jul 02, 2024 22:13:54

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 4761x2) Jul 02, 2024 22:13:56
Válasz
(4)
Gammer épp a Gyagyásról beszél
Jul 02, 2024 22:13:56

Szerző: - Jul 02, 2024 22:14:00
Válasz
(12)

Jul 02, 2024 22:14:00

Szerző: egynadrág (Snecológus-pontszám: 5958x2) Jul 02, 2024 22:17:10
Válasz
(4)
"Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember"

Ezt tegyük el pls későbbre!

Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Jul 02, 2024 22:17:10

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jul 02, 2024 22:18:05
Válasz
(14)
Vaják
Elhiszem hogy nem tetszik amit az admin írt, de pont hogy a fórum ellen hangoljátok az újszászi lakosokat azzal hogy szidjátok a csajt

Mindkét félnek igaza van, de ők ebbe nem látnak bele, csak azt látják hogy szarrá lett spammelve a békés falusi csoportjuk Endi szarjaival

Ne feledjétek hogy nem ők az ellenség, hanem Endi és nem szidjunk olyat sem, aki nyíltan kiírta hogy a gyagyás megérdemelte a sallereket

Egyetértek. A csaj mindössze annyit próbál tenni, hogy próbálja moderálni (hát pont ez a dolga!) a csoportban hirtelen, mintegy parancsra tömegesen megjelenő, szervezettnek tűnő spamelést.

Mi értjük, hogy egy mocskos pedofilról van szó, akit mindenhol és mindenkor ütni kell, de ő nyilvánvalóan nincs tisztában, ahogy a Sodipedia főoldala is mondja"

A Snecológia az egy valódi utazás a poszthumán mélység feneketlen sötét világába.

"A pokolnak nincsen feneke, szólt. Aki belebukik, abban a zuhanás örök. Az őrületnek nincsen alkonya, mert éjszaka."
Hamvas Béla

Szóval egy kicsivel több megértést és/vagy tényfeltárást és kevesebb kurvázást, kurvaanyázást kérnék, kicsit több belátást.
Jul 02, 2024 22:18:05

Szerző: tokika Jul 02, 2024 22:20:18
Válasz
(4)
Velem senki nem gúnyolódik.

Főleg nem egy barnabőrű cigány.

A StoKIval.
Azért.

[img src=
i.ibb.co/5kHDp3w/szantonak.jpg]

Na bújócska a helyi lakosok elől, csá
Jul 02, 2024 22:20:18

Szerző: tokika Jul 02, 2024 22:21:15
Válasz
(18)

Hülye autikorrekt, na
Jul 02, 2024 22:21:15

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jul 02, 2024 22:23:08
Válasz
(4)
tokika

Hülye autikorrekt, na

Mintha a saját, autópályán elgázolt hullája lenne.
Jul 02, 2024 22:23:08

Szerző: pcdoki Jul 02, 2024 22:23:34
Válasz
(8)
Gammer légzése is kamu... és ő is dokumentált pedofil...
Jul 02, 2024 22:23:34

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47498x23) Jul 02, 2024 22:24:04
Válasz
(6)
Szóval a nő megdobált kövekkel majd a fiatalemberek azután ugrottak neked hogy elindultál sört venni a dohányboltba mondván mindjárt zár a bolt? Nos akkor mondom, hogy szerintem mi történt. A Nő idegeségébe megdobálta kövekkel, nem akarta megcsapni hogy ne legyen nagy baj ezért dobálta kövekkel, a korcs ettől megijedt és elkezdet menekülni a srácok meg kirúgták a bokáját, erre a gyagyás előre zuhanva összetörte magát. Ezért mondta azt most hogy talán a bokáját is megrúgták és ezért sérült meg a térde is valószínűleg a veknivel együtt.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jul 02, 2024 22:24:04

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25797x12) Jul 02, 2024 22:26:04
Válasz
(26)
a sodi, lányos apaként kifejezetten boldoggá tesz, hogy a tőgyözéses kommentcsádért szarráverték a veknit.

van még ott, ahonnan ez jött. nyugodtan jártasd tovább a pudvás pofádat, lelkecske.
vérdíj target nr. 1
Jul 02, 2024 22:26:04

Szerző: elfeldett sörösüveg Jul 02, 2024 22:27:13
Válasz
(6)
KicsiNéző
Kurva jó, hogy épp szétverték a fejét, ezért percekig Lauráról meg Grazról loopol :DDD

Nagy csalódás volt, számomra, hogy most nem volt anyukád hibás.

Mellesleg, mondhatnád éppenséggel anyudnak, hogy ha nem viteti el a kékekkel a Tibit akkor, már kész lenne a bojler. Nem kéne sorba állni a fürdő ért.

Mindig kell egy ügyes férfi kéz a háznál.
+50 FT
Jul 02, 2024 22:27:13

Szerző: - Jul 02, 2024 22:27:44
Válasz
(5)
Endre, hol marad a fröcsögés? Hol marad a kiirtással fenyegetőzés? Csak magadban fortyogsz és csikorgatod a fogadat a tehetetlen düh nyomása alatt? Miért nem emlékszem rá a legyőzhetetlen memóriáddal? Nagyon megfenyegettek,kicsi zsidó?
Jul 02, 2024 22:27:44

Szerző: tyodika Jul 02, 2024 22:27:48
Válasz
(3)
SyntaxError
A balfasz azt mondta a cigány emberevő bikáknak, amikor kiszálltak megverni, hogy neki előbb még be kell mennie egy sörtöt venni :D :D :D
Elnézést én ilyenkor (verés előtt) szoktam inni egy sörtöt.
Jul 02, 2024 22:27:48

Szerző: nabejj (Snecológus-pontszám: 7998x3) Jul 02, 2024 22:29:51
Válasz
(28)
Endre, felismered melyik nő dobta a köveket?

irodalmi szófordulatokkal beszél
Jul 02, 2024 22:29:51

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Jul 02, 2024 22:30:21
Válasz
(5)
Augusztus 20-an lesz majd buli, endre? Lehetnel te a kenyerkocsog vagy a pinata a vursliban.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Jul 02, 2024 22:30:21

Szerző: kxytop Jul 02, 2024 22:31:44
Válasz
(4)
Endre!
Ha videozol ha nem , Ujszászon híres van,nem is kicsi!
Ez szerintem csak valaminek a kezdete ami tegnap történt.
Persze nem tanulsz belőle és még mindig neked van igazad.
Itt valami elkezdődött tuti és ahogy mondanád -egèszen Elképesztő lesz.
Újszászon nincs maradásod!
Jul 02, 2024 22:31:44

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jul 02, 2024 22:36:15
Válasz
(5)
Nem akarom elhinni, hogy az a baja, hogy "oda volt kényszerítve" a szolnoki kórházba :DD
Hát nyilván az a baja, hogy így nem tudott sörikézni otthon a véres ingjében, eltört orral :D
Jul 02, 2024 22:36:15

Szerző: Depressziocska Jul 02, 2024 22:36:54
Válasz
(4)
Meghallgatnám a nő álláspontját aki kavicsokkal megdobálta, mert nehezen hiszem az eddigi ismereteim alapján, hogy a nő rikácsolt Sodi meg tök higgadtan kezelte.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Jul 02, 2024 22:36:54

Szerző: 9 ev letoltendo Jul 02, 2024 22:37:11
Válasz
(7)

Zöld asztalnál sárga papírral stokié a győzelem.

Jul 02, 2024 22:37:11

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Jul 02, 2024 22:40:01
Válasz
(5)
KicsiNéző
Nem akarom elhinni, hogy az a baja, hogy "oda volt kényszerítve" a szolnoki kórházba :DD

Ez elegge ugy hangzik, hogy " on most beul ebbe a mentobe ami elhagyja a varost, mielott nagyobb baj lesz. "
Jul 02, 2024 22:40:01

Szerző: démondémon (Snecológus-pontszám: 4453x2) Jul 02, 2024 22:40:29
Válasz
(5)
valld be nyugodtan fikagép, h egyszerűen az az egy dolog basz fel, hogy egy nő (egy koppintható) nem hagyott szóhoz jutni.
Jul 02, 2024 22:40:29

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jul 02, 2024 22:43:14
Válasz
(18)

Jul 02, 2024 22:43:14

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Jul 02, 2024 22:43:31
Válasz
(3)
Kozben oddszos trollt ha kijozanodtal a tegnapi buli utan akkor kerhetunk egy " melyik sebe fog elfertozodni " eselyeket?

Jul 02, 2024 22:43:31

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90175x45) Jul 02, 2024 22:43:51
Válasz
(4)
noikabatgomb
Ez elegge ugy hangzik, hogy " on most beul ebbe a mentobe ami elhagyja a varost, mielott nagyobb baj lesz. "

Esélyes hogy azért kellet berakni a rendőrautóba, hogy megálljon a népharag :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jul 02, 2024 22:43:51

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 02, 2024 22:46:19
Válasz
(6)
Depressziocska
Meghallgatnám a nő álláspontját aki kavicsokkal megdobálta, mert nehezen hiszem az eddigi ismereteim alapján, hogy a nő rikácsolt Sodi meg tök higgadtan kezelte.

Ha jól értettem, arról hadovált, hogy felállt és nyújtotta a kezét a nőnek, erre kezdte kavicsokkal dobálni.

Lehet, hogy az anyuka úgy értelmezte, hogy a korcs megindult felé fenyegetően. Aki ritkábban látja a torz fejét, nem feltétlenül ismeri fel jól az "érzelmeket" rajta.
Jul 02, 2024 22:46:19

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) Jul 02, 2024 22:49:32
Válasz
(7)
Annyit mondott,hogy ő a"maga módján"kedves akart lenni a nővel.
Kezet nyújtott,az meg kővel kezdte dobálni.
Jul 02, 2024 22:49:32

Szerző: elfeldett sörösüveg Jul 02, 2024 22:51:26
Válasz
(4)
Balázs Padre
Annyit mondott,hogy ő a"maga módján"kedves akart lenni a nővel.
Kezet nyújtott,az meg kővel kezdte dobálni.

Kár, hogy nem macskakövesek a pupszászi utak.
+50 FT
Jul 02, 2024 22:51:26

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8697x4) Jul 02, 2024 22:52:09
Válasz
(4)
Szafarizó trolléga a vértócsàkat lefotózhette volna a dohanybolt elott. Amit nem mosott el az eso
A hangulat jóindulatú és tréfás
Jul 02, 2024 22:52:09

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) Jul 02, 2024 22:52:20
Válasz
(13)
Az új verzióban már a nő kérésére érkezett a halálbrigád,akikkel vitába keveredett.
Ezért nem lesz ebből feljelentés.
Teljesen hazug,megbízhatatlan a bécsi senior mérnök.
Jul 02, 2024 22:52:20

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 02, 2024 22:57:20
Válasz
(7)
Hálátlan geci ez. Púpszászon bezárt az utolsó sörforrás, a mentők bevitték a városba, ahol volt bolt, erre van pofája nyafogni, hogy nem akart menni.
Jul 02, 2024 22:57:20

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jul 02, 2024 22:57:25
Válasz
(8)
Annyira gusztustalan ember vagy, hogy a kórházig ütött egy település gyűlölete.
Ezt már soha senki nem tudja elvenni tőled!
Jul 02, 2024 22:57:25

Szerző: pcdoki Jul 02, 2024 22:57:41
Válasz
(6)
Ebből újabb menet lesz... ez a jó irány Stoki !!
Jul 02, 2024 22:57:41

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Jul 02, 2024 22:58:14
Válasz
(3)
Balázs Padre
Az új verzióban már a nő kérésére érkezett a halálbrigád,akikkel vitába keveredett.
Ezért nem lesz ebből feljelentés.
Teljesen hazug,megbízhatatlan a bécsi senior mérnök.

Komoly hatosagi eljaras lesz - e-mailben fogjak kezdemenyezni mert azt el lehet vesziteni. En ugy 2025 januarjara saccolok egy ugylezarast anelkul, hogy barmi is lenne. Ez persze nem fogja megingatni endre vilagat amiben o majd ugy meseli, hogy o gyozott es kurva jo jogsz lenne mert 7 e-mailt is irt.
Jul 02, 2024 22:58:14

Szerző: vicces fun fact Jul 02, 2024 22:59:49
Válasz
(5)
dolgok amik vegul nem kerultek ki a nyilvanossag ele:
ninja tamadas reszletei
laura videoja
es most a titkos felvetel ami becsszo megvan, akar 5 inditvanyt lehetne irni belole, de valamiert 1-2 het utan errol se fogunk tobbet hallani.
mi tortent valojaban endre? ugy be voltal baszva hogy elestel es lefejelted a padot? radhivtak a mentoket mert csak ide oda jarkaltal csurom veresen es magadba beszeltel?
Jul 02, 2024 22:59:49

Szerző: - Jul 02, 2024 23:00:48
Válasz
(-17)
Autismus Maximus
Egyetértek. A csaj mindössze annyit próbál tenni, hogy próbálja moderálni (hát pont ez a dolga!) a csoportban hirtelen, mintegy parancsra tömegesen megjelenő, szervezettnek tűnő spamelést.

Szóval egy kicsivel több megértést és/vagy tényfeltárást és kevesebb kurvázást, kurvaanyázást kérnék, kicsit több belátást.

Szanaszét lett verve a feje, mi a cél? Megöletni azért csak nem akarjátok gondolom.
Egyenlőre megkapta ami járt neki ezen felül nem gondolom,hogy bárhova is sietni kellene meg offenziven nyomulni mint ha nem lenne holnap.
Jul 02, 2024 23:00:48

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 02, 2024 23:01:25
Válasz
(7)
Az is elég pofátlan, hogy a kislányt még mindig úgy emlegeti, hogy a rajongója.

Eszébe sem jut, hogy mikor az anya meglátta a gyerekét a facebookon, akkor megkérdezte a kislányt, hogy mi történt. Ha az csak annyit mondott volna rá, hogy "á, csak a sodi volt", akkor nem ekkora érzelmekkel ment volna a pedofilnak a nő sem.
Jul 02, 2024 23:01:25

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) Jul 02, 2024 23:01:35
Válasz
(5)
Lesz eljárás.
abban is igazad van kollega,hogy eredmény nélkül.
Részletekbe nem akarok menni,mert sodrák nak nem szeretnék segíteni.A lényeg az, hogy szarvashibákat követett el a jávor agancsos fathászbikka.
Jul 02, 2024 23:01:35

Szerző: Sztrapacska (Snecológus-pontszám: 12662x6) Jul 02, 2024 23:03:42
Válasz
(5)
-
Szanaszét lett verve a feje, mi a cél? Megöletni azért csak nem akarjátok gondolom.
Egyenlőre megkapta ami járt neki ezen felül nem gondolom,hogy bárhova is sietni kellene meg offenziven nyomulni mint ha nem lenne holnap.

A magam részéről pezsgőt bontok ha megdöglik a pedofil,de nem érdemel gyors halált. Mi a cél? Minél tovább szenvedjen.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Jul 02, 2024 23:03:42

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jul 02, 2024 23:04:12
Válasz
(4)
A régi Stoki már szervezné a Betyársereget Újszászra, ahol Novák Emőke tartana gyújtóhangulatú beszédet a mindennapossá váló cigánybűnözés ellen.

Lenne KKK jellegű fáklyás felvonulás, óbégatás a cigányputrik előtt, és az elmarahatatlan elmebeteg, ketyós celebek, mint Flórizs és Molnár F..

Ehelyett a LMTQHDMI+ propagandista Stoki a favella magányában őrjöng, süsüzik, és magányosan arról loop-ol, hogy milyen gonoszak a cigányok.

20 év telt el a kettő között.

Ezért ne igyatok gyerekek.
Jul 02, 2024 23:04:12

194 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™