Hát azért hetyetye
Mifaaaaaaaaaaaan
Emlekszel, hogy nehany napja meg azon rohogott, hogy a trollok artalmatlanok mert minden rendorsegen kint van a kepe, hogy ne vegyenek be "vele kapcsolatban" semmit.
Szerintem ezt endre erosen felreertette.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Szerintem magasról szarunk rá.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Huh basszameg, mondjuk ennek is lóg a szájából a kapanyél. Én egyébként tartom, nincs szükség több sodiposztingra az újszászi csoportban. Most épp tudják ki az a sodi. Majd amikor a kollektív emlékezetből elkezd kikopni, ha történik ilyen valaha, akkor frissítjük. Addig ez kurvafölösleges, ez a túsztárgyalás meg nettó röhejes.
Hitelcsaló, segélycsaló, alkoholista, munkaképtelen, tiszteletlen, pszichopata, nagyképű
Így elsőre ezek a tulajdonságok ugranak be Sodiról. Még ha valaki nincs is meggyőződve arról, hogy pedofil (a fehér négyzetes képek azért elég árulkodóak), van elég ok arra, hogy nem kell védeni.
A fehér négyzetes képek nekem azért árulkodóak, mert ha én meztelen fiatalkorút látok meg egy képen akkor én azt nem nézegetem, főleg nem szerkesztegetem és a gépemen tárolom, mint ahogy Sodi tette a fehér négyzetekkel, mert engem rossz érzéssel tölt el már a fiatalkorúak látványa.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
24 óra sem kellett hozzá 🤣
Putyputyputy HALLO

Ilyen az, amikor utolér az ószövetségi düh.
Nem lehet hogy hamu, sár vagy ürülék volt az? A végén még kinéz egy jó kis cigányátok is. Bár tudok olyat aki leveszi, de nem lesz olcsó.
Nem tudom mi bajod van - teljesen együttműködő a csaj, mehet értelmes poszt az újszászi csoportba. Mit várnánk még tőle?
Ma kicsit megütötte a szél szegény kollégát, holnapra kialussza szerintem :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Képi bizonyítékot...
Nekem annyi fura, hogy ez az üzenetváltás és a délután általa írt poszt szöveg és írás stílusa nem egyezik. Ez tele hibákkal, abban nem volt... Csak nem akarom, hogy masszív doxxolás legyen belőle.
Ha te beszélsz Nikivel, akkor próbáld már meg kiharcolni, hogy ki lehessen ide hozni a kommenteket anonomizálva. Tehát tökéletesen (nem tessék-lássék) kitakarva a profilképet és a neveket, hogy mi is láthassuk, milyen lincshangulat van púpszaszon.
Az totál érthető, hogy névvel miért nem akar itt kommenteket viszontlátni.
Mi lesz a posztban?
Én a Sodi a pedofil szócikket javaslom, ott vannak linkek mindenhez. A miért nincsenes sodinak rajongói is jól megvilágítja a dolgokat.
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_a_pedofil
sodipedia.sodika.org/wiki/Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i
Nem láttál még szétvert fejet. Ez nem az.
Próbáld megérteni, nem innen "küldtek rá" "verőembereket", évek óta gennyeskedik az anyja melléképületében, mindenki tudja innen, hogy ott van.
Pár tréfán és trollkodáson túl sosem lett baja, tőlünk most sem lett volna, ha nem tesz érte, és valakik ott helyben nem döntenek úgy, kicsit megagyalják.
Ha valaki egyszer agyonveri, azt is magának köszönheti majd.
Mi itt tudjuk, hogy "felesleges" ütni, nincs annyi életösztöne és belátása sem, mint az állatoknak, pár napig ilyenkor visszavesz, aztán újra úgy tesz, mintha mi sem történt volna.
Kapott már az átműtött csávójától rendesen, dőlt a vére akkor is...és szolidabb verést az anyjától is. Felnőtt meglett férfi létére..(!)
Semmi nem hat rá tartósan.
Ha valaki egyszer agyonveri, ezért lesz, a másvilágról már nem provokál majd.
óóóóóóóóóóaaaarrrrrghhhhhhh
EB szünetben kivetítik a fórumot. :D
Szerintem az túl sok.
A nénik meg a bácsik nem fogják elolvasni.
Egyszerű nyelvezettel, snecológiai fordulatok nélkül kellene egy rövid szünet néhány max fél perces videóval vagy giffel ha azt akarjuk hogy meg is nézzék.
Én az egész Tibis dolgot ki is hagynám, elég arra fókuszálni hogy egy nemzetközi csaló és pedofil, aki ellen több büntetőügy van Magyarországon és Ausztriában is. Alkoholista, aki napközben beszámíthatatlan, és emellett drogozik is. Volt már nála a rendőrés házkutatáson pedofília gyanu miatt, és egyébként is több alkalommal beszélt a kiskorúakról szexuális töltettel.
Kb így, csak rendesen megfogalmazva.
make ujszasz great again!
A macskaólból a lemezkunyhóba.

Kaffka endre
Csak ki ne deruljon, hogy endre bosszubol megprobalta a tiktokkovetoivel meggatolni, hogy Pupszaszi fa legyen az ev faja es a kommentekben mindenkit arra biztstott, hogy Tiszagyenda Platanjara szavazzon.
Ott szabadulnanak el az indulatok csak igazan.
valaki elárulja ki ő? és mi ez a postagalambkodás a fórum és közte?
A púpszászi fb adminja. Most arról megy a tárgyalás, hogy milyen poszt mehet ki a csoportba a pedóról.
IAM GONNA' MAKE NEWSAXON GREAT AGAIN!
Le akarja varrni a tag a kisgádzsit
én hagynám, had bontakozzon ki - akkor tudna csak igazán rontani a helyzetén ha nem a kommenthaveroknak, a felkérdeőknek, a trashlégy betelefonálóknak meg a pedofilsimogatóknak magyaráz XDDD
Tettyó, most te is a fórummal akarsz becsajozni, mint anno Viktorsz?
Mi az, hogy "egyezkedni akarnak...."?
Az újszászi emberek fejében már elvan vetve a mag a pedofilról, szépen növekszik majd, ahogy terjed szájhagyomány útján.
Lolkeci, majd egy fb posztért kilincselünk a kiscsajnál:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
Lassan elég lesz ebből a hídangolnázásból
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ne legyél postás, azokat lenézi asodi:))

Úgyhogy legközelebb hihetőbb hazugsággal gyertek, az se érdekel ha sztornó lesz a poszt emiatt
Na-na.
és akkor hova fog menni?
- trutymó tuti nem fogadja be.
- szegednek örülne, de oda biztos nem mehet.
marad:
- jenes
- csavardi samu
- sztojka klán
- tenerife
*PR*
Ez a hajó már akkor elment, amikor valami 18 éves Incel azt gondolta, hogy majd ő fog könyörögve egyeztetni a sodi Forum nevében, egy 2000 fős csoport posztért
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Na jólvan Andersen, el lehet gurulni szépen csicsikálni, elég lesz a mesedélutánból. Ez a nagyfiúk játéka. (Ha nem 22 lenne, nem is találkoznék vele ma du. a szökőkútnál.)
Utoljára megkérdezem, mi a fasznak mégegy poszt? Az átlagembert nem érdeklik sodizmusok, látták hogy van náluk egy sodi, utálják is, ennél többet mit vártok? Snecológia tanszéket púpszászon? Mert azt nagyon nem így fogjuk elérni. A púpszászi csoportban az utolsó hasznos poszt az volt, amit elsőnek posztoltatok, és ott el is kellett volna engedni. Ennek ennyi volt a hasznosulása, ha tudatipari eszközöket akartok, akkor vegyetek facebook reklámokat.
Ebből bevétel: 0ft
shiker!!
Megtörtént már ez is, az váltotta ki az eredeti adminlány első reakcióposztját: www.facebook.com/groups/918247276776929/
Egyelőre úgy áll a dolog, hogy Újszász dolgozik egy civil távolságtartásin sodi ellen.
Ezekre azert nem kap penzt mert van rajta sensitive content warning vagy miert?
El sem hiszem, hogy nem volt csatornacsa eddig.
csuldikunk, ez melyik élőlájfszban volt?
Ha szerencséje van az újszászi kastélyba kerül, ha onnan is elszökik akkor ennyi volt.
Fényes nappal már nem mutatkozhat ha egy darabban akar hazaérni, le fog zárulni egy Újszász.
Stoky, milyen érzés hogy lopakodni kell mint valami szökevény akit vadásznak? Élvezed?
létező legnagyobb NSZKSZ
esetleg masztiparty De tényleg csak annyi
Nem, nem fogsz szerintem.
Megkérnélek rá, hogy maradj csendben! Senki nem kérdezett téged. Add meg a tiszteletet, ne szólj hozzám! Ha nem tudsz értelmeset irni, ne irj. És ne idézd be a kommentemet, mert a soderátorok téged fognak tiltani és nem engem. Nagyon vigyázz magadra, öcsipók. Nem ettünk egy tálból cseresznyét. Én egyetemre járok, te meg nem. Maradj csendben most és mindörökké, ámen! Ja, és rohadj meg, amiért pimaszkodsz velem. Rohadjon el a faszod is, te buzi szar. Na cső.
a legnagyobb troll, go lyó vagyok
Szégyelld magad ezért az irásért, te elmebeteg buta geci. És szégyellje magát az is, aki erre a kommentre lájkot nyomott.
Szerző:
40_éves_junior
(
x6)
Jul 02, 2024 23:05:05
Válasz
(21)
x6)
Válasz
(21)
ezekkel a kisvárosi helyi rendőrökkel az a kurvanagy probléma, hogy általában elég jól ismerik a helyi folklórt. mit gondolsz endre, mennyire tanulmányozták a rólad pestisszerűen terjedő (ráadásul általad készített) videókat, ahol kiskorúakkal beszélsz legfinomabban fogalmazva is szexuális töltettel? nem néz ez ki annyira jól endre, egyáltalán nem néz ki jól...
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 02, 2024 23:09:00
x8)
Endre!!!! Tudod, hogy miért nem vettek komolyan. Mondtad, hogy kint van a képed a rendőrségen, hogy a bejelentésekkel nem kell komolyan törődni, mert a trollok. Na ezért nem vesznek komolyan. Mert tudják, hogy a falu bolondja vagy.
Heki a traki
Vaják
(
x6)
Jul 02, 2024 23:10:09
x6)
Fent a 15 perces flokk:
old.bitchute.com/video/W6Ss5fQ1U8Pa/
old.bitchute.com/video/W6Ss5fQ1U8Pa/
-
Jul 02, 2024 23:10:12
Pedo, Pedo, Pedo, Pedo, Pè
Az Újszászi dohánybolt mögé
Szétbasszuk a fejed.
Az Újszászi dohánybolt mögé
Szétbasszuk a fejed.
Jul 02, 2024 23:10:12
Ásó27
(
x68)
Jul 02, 2024 23:13:29
x68)
Szanaszét lett verve a feje, mi a cél? Megöletni azért csak nem akarjátok gondolom.
Hát azért hetyetye
Balázs Padre
(
x13)
Jul 02, 2024 23:15:05
x13)
Annyit még sodráknak!!
Tudom ,hogy olvasod endrittó.
Ne akarj ebből ügyet csinálni.Nem biztos,hogy neked pörög a szerencsekerék.
Megbotlottál a görbe lábadban, és a ferde orrodat masszíroztad az utca kövén.
Tudom ,hogy olvasod endrittó.
Ne akarj ebből ügyet csinálni.Nem biztos,hogy neked pörög a szerencsekerék.
Megbotlottál a görbe lábadban, és a ferde orrodat masszíroztad az utca kövén.
cucksodi
(
x3)
Jul 02, 2024 23:15:17
x3)
Kurva vicces lenne, ha végül ezzel a vergödéssel intézne magának egy pdf ügyet is.
puskapoj
Jutka műbarack
(
x5)
Jul 02, 2024 23:18:05
x5)
Kurvára nem lett szanaszét verve a feje. Akkor ezek szerint te még nem láttál embert normálisan szétverve.
Kiss Farkas Farkas
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2024 23:18:14
x24)
pistike védi a pedofil sodikát a lájvjában! szerinte nem pedofil és ez hazugság!
szegényt csak tönkre akarják tenni a hungaristák!
kérem, vegyük úgy, hogy összesodikázta magát! köcönöm!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
noikabatgomb
(
x10)
Jul 02, 2024 23:18:17
x10)
Kurva vicces lenne, ha végül ezzel a vergödéssel intézne magának egy pdf ügyet is.
Emlekszel, hogy nehany napja meg azon rohogott, hogy a trollok artalmatlanok mert minden rendorsegen kint van a kepe, hogy ne vegyenek be "vele kapcsolatban" semmit.
Szerintem ezt endre erosen felreertette.
Lellytoll dandárszázados
Jul 02, 2024 23:18:24
Sziasztok, niki jóváhagyott egy holnapi posztot
Kaffka endre
Jul 02, 2024 23:18:24
mikedp
(
x9)
Jul 02, 2024 23:18:54
x9)
Szegény nehezen gyógyul, ma is beszarok :D
Ez a flokk zseniális, ő aztán semmiről nem tehet.
KURVArangy
Ez a flokk zseniális, ő aztán semmiről nem tehet.
Fullkamu
(
x2)
Jul 02, 2024 23:19:33
x2)
mondtam vigyazz mit mondasz endre, most mar azt allitod a no uszitotta rad a veroembereket. ha nincs bizonyitekod, ebbol lesz megint egy szep ragalmazasi ugy. irigyellek! esetleg majd ervelj azzal hogy a no is cigany volt meg a tamadok is, tehat biztosan ismerik egymast, ezt imadni fogja a birosag!
Kakaspina
(
x24)
Jul 02, 2024 23:21:35
x24)
Sziasztok, niki jóváhagyott egy holnapi posztot
Lellytoll dandárszázados
Jul 02, 2024 23:24:19
i.ibb.co/99CR7Ct/Kepernyokep-2024-07-02-223704.png
Ennyi, a többit beszéljétek meg vele
Kaffka endre
Jul 02, 2024 23:24:19
Solaris Trollino
(
x1)
Jul 02, 2024 23:25:17
x1)
Szia Nikolett! Figyelj, holnap 5 órakor légy szíves legyél már ott a szökőkútnál! Köszönöm. Addig is nézd meg a Sodi főbűnei című filmet, de azért ne felejtsd el légyszi a holnapot sem. NSZKSZ.
youtu.be/ONMDqNlehKE
Ui: Tudom, hogy olvasod.
youtu.be/ONMDqNlehKE
Ui: Tudom, hogy olvasod.
40_éves_junior
(
x6)
Jul 02, 2024 23:27:44
x6)
Huh basszameg, mondjuk ennek is lóg a szájából a kapanyél. Én egyébként tartom, nincs szükség több sodiposztingra az újszászi csoportban. Most épp tudják ki az a sodi. Majd amikor a kollektív emlékezetből elkezd kikopni, ha történik ilyen valaha, akkor frissítjük. Addig ez kurvafölösleges, ez a túsztárgyalás meg nettó röhejes.
Kakaspina
(
x24)
Jul 02, 2024 23:28:46
x24)
"csak real accountról ha valaki bevállalja"
Niki, a [email protected] -re küldj egy képet a pinádról, ha bevállalod.
Tyodika
Jul 02, 2024 23:30:07
Niki nyugodt lehet mert neki nincs is tőgye höhö
Jul 02, 2024 23:30:07
Depressziocska
Jul 02, 2024 23:31:58
pistike védi a pedofil sodikát a lájvjában! szerinte nem pedofil és ez hazugság!
Hitelcsaló, segélycsaló, alkoholista, munkaképtelen, tiszteletlen, pszichopata, nagyképű
Így elsőre ezek a tulajdonságok ugranak be Sodiról. Még ha valaki nincs is meggyőződve arról, hogy pedofil (a fehér négyzetes képek azért elég árulkodóak), van elég ok arra, hogy nem kell védeni.
A fehér négyzetes képek nekem azért árulkodóak, mert ha én meztelen fiatalkorút látok meg egy képen akkor én azt nem nézegetem, főleg nem szerkesztegetem és a gépemen tárolom, mint ahogy Sodi tette a fehér négyzetekkel, mert engem rossz érzéssel tölt el már a fiatalkorúak látványa.
Jul 02, 2024 23:31:58
nabejj
(
x3)
Jul 02, 2024 23:33:35
x3)
Nikolettasz, szerintem az újszászi lakosok nem NPC-k, mint ahogy asodi világában mindenki.
Ha nyitott tenyeres pofont akarnak adni astokinak, akkor azt meg is fogják tenni, nem kell semmiféle uszítás.
Mi csak tényeket közlünk, de ha már ennyire mélyre ástad magad a témában, akkor biztos megtudsz fogalmazni egy posztot, "real accountról" és objektív tényeket közölni az újszászi lakosokkal.
Ha nem megy olvasgass pédiát, vagy írj be és szívesen segítünk!
Ha nyitott tenyeres pofont akarnak adni astokinak, akkor azt meg is fogják tenni, nem kell semmiféle uszítás.
Mi csak tényeket közlünk, de ha már ennyire mélyre ástad magad a témában, akkor biztos megtudsz fogalmazni egy posztot, "real accountról" és objektív tényeket közölni az újszászi lakosokkal.
Ha nem megy olvasgass pédiát, vagy írj be és szívesen segítünk!
miskolcigány
(
x5)
Jul 02, 2024 23:33:52
x5)
Most hallgatom, hogy megdobalta kovekkel a ciganyasszony, hat beszarok a rohogestol :D
Endre, felfogtad ez mit jelent? Kimesz az utcara bazmeg, es az emberek KOVEKKEL DOBALNAK, mint a veszett kutyat! Szerinted mennyi maradasod van meg a faluban?
A munka nem megoldás.
Endre, felfogtad ez mit jelent? Kimesz az utcara bazmeg, es az emberek KOVEKKEL DOBALNAK, mint a veszett kutyat! Szerinted mennyi maradasod van meg a faluban?
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jul 02, 2024 23:34:57
x2)
Ezt a fasszopót hamarosan nagyon meg fogják cipőzni valahol.
24 óra sem kellett hozzá 🤣
Lellytoll dandárszázados
Jul 02, 2024 23:35:46
Real accountról feldobom én a posztot, azt nem mondta hogy “név nélküli résztvevő” nem lehet… 😃
Kaffka endre
Jul 02, 2024 23:35:46
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2024 23:35:52
x24)
hogy ki van akadva a féreg, hogy nem tudott hetyetyézni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
-
Jul 02, 2024 23:36:13
Korábban már beírta valaki, de a leszámolások, párbajhelyzetek és ütölések helyszíne púpszász szinonímája: Newsaxon!
Tiszta Mehikkó!
Kár, hogy a hulládat a rókák hordják szét!
Tiszta Mehikkó!
Kár, hogy a hulládat a rókák hordják szét!
Jul 02, 2024 23:36:13
JohnCramer
(
x1)
Jul 02, 2024 23:36:17
x1)
Fikás,
Van egy erdélyi közmondás, az vagy, aminek látszol. Ez esetedben hatványozottan igaz.
Köreimben, olyan szülőknél, ahol ismerjük a sztorid, már tettünk egymásnak fogadalmat, hatalmas grillpartit csapunk majd ha egyszer végre elfelejtesz lélegezni. Kicsit lehet sokba fog kerülni nekem, mert én állom a miccshúst...
Született pinás feleségem, a barátaink és a fehér négyzeteink- nem feltétlen nem várunk tűkön ülve már. És én csak 1 troll vagyok a max öten utálók közül
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Van egy erdélyi közmondás, az vagy, aminek látszol. Ez esetedben hatványozottan igaz.
Köreimben, olyan szülőknél, ahol ismerjük a sztorid, már tettünk egymásnak fogadalmat, hatalmas grillpartit csapunk majd ha egyszer végre elfelejtesz lélegezni. Kicsit lehet sokba fog kerülni nekem, mert én állom a miccshúst...
Született pinás feleségem, a barátaink és a fehér négyzeteink- nem feltétlen nem várunk tűkön ülve már. És én csak 1 troll vagyok a max öten utálók közül
Solaris Trollino
(
x1)
Jul 02, 2024 23:38:56
x1)
Most hallgatom, hogy megdobalta kovekkel a ciganyasszony, hat beszarok a rohogestol :D

Ilyen az, amikor utolér az ószövetségi düh.
molos troll
(
x2)
Jul 02, 2024 23:39:12
x2)
Nem lehet hogy hamu, sár vagy ürülék volt az? A végén még kinéz egy jó kis cigányátok is. Bár tudok olyat aki leveszi, de nem lesz olcsó.
KicsiNéző
(
x13)
Jul 02, 2024 23:40:40
x13)
"csak real accountról ha valaki bevállalja"
Nem tudom mi bajod van - teljesen együttműködő a csaj, mehet értelmes poszt az újszászi csoportba. Mit várnánk még tőle?
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 02, 2024 23:40:50
x3)
fikás!
nem azért vertek meg meg, mert valaki(k) random azt mondták, hogy pedofil vagy.
az(ok) a valaki(k) a TE videódat és a TE szavaidat mutatták be, TE magad vagy a felelős azért, ami történt? mit akarsz megmagyarázni azon, hogy így vélekedsz a gyerekekről, nőkről?
nem azért vertek meg meg, mert valaki(k) random azt mondták, hogy pedofil vagy.
az(ok) a valaki(k) a TE videódat és a TE szavaidat mutatták be, TE magad vagy a felelős azért, ami történt? mit akarsz megmagyarázni azon, hogy így vélekedsz a gyerekekről, nőkről?
dilomalo
(
x1)
Jul 02, 2024 23:42:42
x1)
Ma kicsit megütötte a szél szegény kollégát, holnapra kialussza szerintem :D
nud mappa
Jul 02, 2024 23:45:40
Mit várnánk még tőle?
Képi bizonyítékot...
Jul 02, 2024 23:45:40
Kakaspina
(
x24)
Jul 02, 2024 23:45:50
x24)
Nekem annyi fura, hogy ez az üzenetváltás és a délután általa írt poszt szöveg és írás stílusa nem egyezik. Ez tele hibákkal, abban nem volt... Csak nem akarom, hogy masszív doxxolás legyen belőle.
Bannolt fb account
Jul 02, 2024 23:47:19
Ha te beszélsz Nikivel, akkor próbáld már meg kiharcolni, hogy ki lehessen ide hozni a kommenteket anonomizálva. Tehát tökéletesen (nem tessék-lássék) kitakarva a profilképet és a neveket, hogy mi is láthassuk, milyen lincshangulat van púpszaszon.
Az totál érthető, hogy névvel miért nem akar itt kommenteket viszontlátni.
Jul 02, 2024 23:47:19
ascites
(
x57)
Jul 02, 2024 23:47:53
x57)
Mi lesz a posztban?
Én a Sodi a pedofil szócikket javaslom, ott vannak linkek mindenhez. A miért nincsenes sodinak rajongói is jól megvilágítja a dolgokat.
Lellytoll dandárszázados
Jul 02, 2024 23:48:23
Aki kételkedik hogy ő írta volna, írjon rá és kérdezze meg.
Kaffka endre
Jul 02, 2024 23:48:23
ascites
(
x57)
Jul 02, 2024 23:48:39
x57)
Mi lesz a posztban?
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_a_pedofil
sodipedia.sodika.org/wiki/Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i
C64korszak
(
x2)
Jul 02, 2024 23:50:04
x2)
Szanaszét lett verve a feje, ..
Egyenlőre megkapta ami járt neki ...
Egyenlőre megkapta ami járt neki ...
Nem láttál még szétvert fejet. Ez nem az.
Próbáld megérteni, nem innen "küldtek rá" "verőembereket", évek óta gennyeskedik az anyja melléképületében, mindenki tudja innen, hogy ott van.
Pár tréfán és trollkodáson túl sosem lett baja, tőlünk most sem lett volna, ha nem tesz érte, és valakik ott helyben nem döntenek úgy, kicsit megagyalják.
Ha valaki egyszer agyonveri, azt is magának köszönheti majd.
Mi itt tudjuk, hogy "felesleges" ütni, nincs annyi életösztöne és belátása sem, mint az állatoknak, pár napig ilyenkor visszavesz, aztán újra úgy tesz, mintha mi sem történt volna.
Kapott már az átműtött csávójától rendesen, dőlt a vére akkor is...és szolidabb verést az anyjától is. Felnőtt meglett férfi létére..(!)
Semmi nem hat rá tartósan.
Ha valaki egyszer agyonveri, ezért lesz, a másvilágról már nem provokál majd.
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2024 23:51:31
x7)
ki az a nikolett?
gobesug
(
x30)
Jul 02, 2024 23:51:32
x30)
szerintem ebbol lakossagi forum lesz endre!
álbroni
Jul 02, 2024 23:51:57
óóóóóóóóóóaaaarrrrrghhhhhhh
Jul 02, 2024 23:51:57
linziasztal01
(
x78)
Jul 02, 2024 23:52:16
x78)
KicsiNéző
(
x13)
Jul 02, 2024 23:52:53
x13)
Mi lesz a posztban?
Szerintem az túl sok.
A nénik meg a bácsik nem fogják elolvasni.
Egyszerű nyelvezettel, snecológiai fordulatok nélkül kellene egy rövid szünet néhány max fél perces videóval vagy giffel ha azt akarjuk hogy meg is nézzék.
Én az egész Tibis dolgot ki is hagynám, elég arra fókuszálni hogy egy nemzetközi csaló és pedofil, aki ellen több büntetőügy van Magyarországon és Ausztriában is. Alkoholista, aki napközben beszámíthatatlan, és emellett drogozik is. Volt már nála a rendőrés házkutatáson pedofília gyanu miatt, és egyébként is több alkalommal beszélt a kiskorúakról szexuális töltettel.
Kb így, csak rendesen megfogalmazva.
gobesug
(
x30)
Jul 02, 2024 23:53:18
x30)
amugy hova koltozhetne?
semmire nincs penze.
marad a hajlektalansag vagy a kastelyszallo.
semmire nincs penze.
gobesug
(
x30)
Jul 02, 2024 23:54:04
x30)
Kakaspina
(
x24)
Jul 02, 2024 23:54:18
x24)
amugy hova koltozhetne?
semmire nincs penze.
semmire nincs penze.
A macskaólból a lemezkunyhóba.
Lellytoll dandárszázados
Jul 02, 2024 23:56:26

Jul 02, 2024 23:56:26
noikabatgomb
(
x10)
Jul 02, 2024 23:56:31
x10)
Csak ki ne deruljon, hogy endre bosszubol megprobalta a tiktokkovetoivel meggatolni, hogy Pupszaszi fa legyen az ev faja es a kommentekben mindenkit arra biztstott, hogy Tiszagyenda Platanjara szavazzon.
Ott szabadulnanak el az indulatok csak igazan.
miskolcigány
(
x5)
Jul 02, 2024 23:57:28
x5)
Az ebben a legszebb Endre, hogy ha valakit megvadolnak a kozossegben azzal, hogy pedofil, arra mindenki felkapja a fejet, megnezi, megjegyzi ki az. Utana mar teljesen mindegy mi tortenik, ki mit hogyan magyaraz, jogeros iteletet is kaphat a kezebe arrol, hogy "nem pedofil", a kutyat nem fogja erdekelni. Olyan ember nincs, akire ugy emlekeznenek, hogy a pedofil, akirol kiderult hogy megsem pedofil. Ha ebben a kozegben egyszer paria leszel, eleted vegeig az maradsz.
Sok sikert!
A munka nem megoldás.
Sok sikert!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jul 02, 2024 23:59:28
x5)
Az újszászi hímző szakkörön Golda lelkiismereti okokból elkezdte ezt a zsinór képet elkészíteni. Endre még van remény csak nézd meg rendesen a Titok című filmet már egyszer!

féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2024 23:59:34
x7)
ascites
(
x57)
Jul 03, 2024 00:00:35
x57)
A púpszászi fb adminja. Most arról megy a tárgyalás, hogy milyen poszt mehet ki a csoportba a pedóról.
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 03, 2024 00:00:40
x12)
Na bazdmeg Endre, azt kérted, hogy legközelebb először kérdezzenek meg, hogy igazak-e az állítások rólad.
Most aztán meg fogja kérdezni az egész falu. :D
De ne feledd, csak az magyarázkodik, akinek vaj van a füle mögött!
Ki az az Endre bácsi?
Trump
Jul 03, 2024 00:02:18
IAM GONNA' MAKE NEWSAXON GREAT AGAIN!
Jul 03, 2024 00:02:18
-
Jul 03, 2024 00:04:24
Le akarja varrni a tag a kisgádzsit
Jul 03, 2024 00:04:24
Lellytoll dandárszázados
Jul 03, 2024 00:05:07
Srácok, teljessen segítőkész, viszont megkért hogy tegyem szóvá hogy legyetek kedvesek mellőzni az obszcén megjegyzéseket vele szemben, mivel ő is 18 év alatti .
Ha nagyobb elérést akarunk generálni elküldte a szolnokon hallotam csoport linkjét is .
Kaffka endre
Ha nagyobb elérést akarunk generálni elküldte a szolnokon hallotam csoport linkjét is .
Jul 03, 2024 00:05:07
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 03, 2024 00:05:24
x3)
Na bazdmeg Endre, azt kérted, hogy legközelebb először kérdezzenek meg, hogy igazak-e az állítások rólad.
én hagynám, had bontakozzon ki - akkor tudna csak igazán rontani a helyzetén ha nem a kommenthaveroknak, a felkérdeőknek, a trashlégy betelefonálóknak meg a pedofilsimogatóknak magyaráz XDDD
nabejj
(
x3)
Jul 03, 2024 00:06:22
x3)
Tettyó, most te is a fórummal akarsz becsajozni, mint anno Viktorsz?
Mi az, hogy "egyezkedni akarnak...."?
Az újszászi emberek fejében már elvan vetve a mag a pedofilról, szépen növekszik majd, ahogy terjed szájhagyomány útján.
Lolkeci, majd egy fb posztért kilincselünk a kiscsajnál:))
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 03, 2024 00:06:38
x45)
Srácok, teljessen segítőkész, viszont megkért hogy tegyem szóvá hogy legyetek kedvesek mellőzni az obszcén megjegyzéseket vele szemben, mivel ő is 18 év alatti .
Lassan elég lesz ebből a hídangolnázásból
nabejj
(
x3)
Jul 03, 2024 00:07:15
x3)
Ne legyél postás, azokat lenézi asodi:))
-.-
Jul 03, 2024 00:08:19
Elég legyen a hazudozásból
Úgyhogy legközelebb hihetőbb hazugsággal gyertek, az se érdekel ha sztornó lesz a poszt emiatt
Maci berregője
Na-na.
Kakaspina
(
x24)
Jul 03, 2024 00:08:29
x24)
Gyagya ennek úgyis az lesz a vége, hogy egy szép napon kibasznak a Púpszász lakott terület tábla mellé, aztán nem engednek vissza.
-
Jul 03, 2024 00:10:54
Okossan.. Ha nagyobb elérést akarunk generálni elküldte a szolnokon hallotam csoport linkjét is .
Jul 03, 2024 00:10:54
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 03, 2024 00:11:06
x3)
Gyagya ennek úgyis az lesz a vége, hogy egy szép napon kibasznak a Púpszász lakott terület tábla mellé, aztán nem engednek vissza.
és akkor hova fog menni?
marad:
- jenes
- csavardi samu
- sztojka klán
40_éves_junior
(
x6)
Jul 03, 2024 00:12:05
x6)
és akkor hova fog menni?
marad:
- jenes
- csavardi samu
- sztojka klán
marad:
- jenes
- csavardi samu
- sztojka klán
- tenerife
*PR*
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 03, 2024 00:13:00
x45)
Okossan..
Ez a hajó már akkor elment, amikor valami 18 éves Incel azt gondolta, hogy majd ő fog könyörögve egyeztetni a sodi Forum nevében, egy 2000 fős csoport posztért
Solaris Trollino
(
x1)
Jul 03, 2024 00:13:50
x1)
mivel ő is 18 év alatti
Na jólvan Andersen, el lehet gurulni szépen csicsikálni, elég lesz a mesedélutánból. Ez a nagyfiúk játéka. (Ha nem 22 lenne, nem is találkoznék vele ma du. a szökőkútnál.)
miskolcigány
(
x5)
Jul 03, 2024 00:16:49
x5)
El kell kuldeni neki egy rendesen megirt posztot, es normalisan megkerni, hogy rakja ki. Ep eszu embernek nem kell magyarazni, hogy miert kerjuk, benne van a postban. Ha meg nem rakja ki, akkor verje el a fekete fene, ott kell hagyni a faszba. Ennyi.
A munka nem megoldás.
Rútbuzizsidósodika
Jul 03, 2024 00:16:58
Sodrák bazdmeg téged se a zsidó féleszedért lopnának el te szamárfaszú bolond buzi. Vasárnap megjelentek a pedofil dolgaid miatti figyelmeztető posztok a púpszászi csoportba erre te hétfőn fogod magadat és kiülsz egy fényképezésre alkalmas telefonnal a kezedbe egy iskola elé és várod a faszerdőt. Komolyan ennyire debil vagy? Mit hittél, hogy megdicsérnek amiért a gyerekeikre vadászol?
Jul 03, 2024 00:16:58
40_éves_junior
(
x6)
Jul 03, 2024 00:17:27
x6)
Utoljára megkérdezem, mi a fasznak mégegy poszt? Az átlagembert nem érdeklik sodizmusok, látták hogy van náluk egy sodi, utálják is, ennél többet mit vártok? Snecológia tanszéket púpszászon? Mert azt nagyon nem így fogjuk elérni. A púpszászi csoportban az utolsó hasznos poszt az volt, amit elsőnek posztoltatok, és ott el is kellett volna engedni. Ennek ennyi volt a hasznosulása, ha tudatipari eszközöket akartok, akkor vegyetek facebook reklámokat.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 03, 2024 00:20:38
x16)
Bazmeg, most komolyan milyen lúzerek vannak itt is, hogy 3 oldalon keresztül körbeugrálják szerencsétlen csajt!? Meg aki még egyszer ilyen cigány dumát használ, hogy gádzsi, az az mehet felszopónak Sztojkáékhoz.
Mit kell ilyen körülményes rugózást fogyatatni ezen a kérdésen? Legyen már egy kicsit profibb a tanszék. Tényszerűen le kell tisztázni, mi az ami rendben van a csoportban, mi az ami nincs, és ebben maradni. Még örülni is kéne, hogy a csaj tök korrekten szóba áll a snecológusokkal, a helyében én valószínűleg nem tenném, ha azt látom, hogy odacsődült egy "trollfórum".
Tiszteletben kellene tartani, hogy az a csoport az újszásziak mindennapjairól szól és nem a snecológusok játszótere. Utóbbi az ez a hely, ahol most vagyunk.
Mit kell ilyen körülményes rugózást fogyatatni ezen a kérdésen? Legyen már egy kicsit profibb a tanszék. Tényszerűen le kell tisztázni, mi az ami rendben van a csoportban, mi az ami nincs, és ebben maradni. Még örülni is kéne, hogy a csaj tök korrekten szóba áll a snecológusokkal, a helyében én valószínűleg nem tenném, ha azt látom, hogy odacsődült egy "trollfórum".
Tiszteletben kellene tartani, hogy az a csoport az újszásziak mindennapjairól szól és nem a snecológusok játszótere. Utóbbi az ez a hely, ahol most vagyunk.
démondémon
(
x2)
Jul 03, 2024 00:23:25
x2)
Egyebkent ennyi erovel barmelyik trollega is letrehozhat egy uj Poopsauce tematikaju csoportot es ott lehet hirdetni az iget a lakosoknak.
Amugy meg nem kell ezen feszulni, gyagya intezi maganak a negativ reklamot, a vasarnapi vonatos cuccal megalapozta a hirnevet a faluban, ha eddig nem ismertek volna, a munka nagyresze kesz van.
Ha egyuttmukodik a csoportjuk, fasza, ha nem, ennyi. Eddig is elvoltunk nelkuluk
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Amugy meg nem kell ezen feszulni, gyagya intezi maganak a negativ reklamot, a vasarnapi vonatos cuccal megalapozta a hirnevet a faluban, ha eddig nem ismertek volna, a munka nagyresze kesz van.
Ha egyuttmukodik a csoportjuk, fasza, ha nem, ennyi. Eddig is elvoltunk nelkuluk
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 03, 2024 00:24:06
x45)
Közben majdnem 210.000 megtekintésnél az egyik krumpli flokk
nabejj
(
x3)
Jul 03, 2024 00:31:07
x3)
Közben majdnem 210.000 megtekintésnél az egyik krumpli flokk
shiker!!
-
Jul 03, 2024 00:32:25
Egyebkent ennyi erovel barmelyik trollega is letrehozhat egy uj Poopsauce tematikaju csoportot...
Megtörtént már ez is, az váltotta ki az eredeti adminlány első reakcióposztját: www.facebook.com/groups/918247276776929/
Jul 03, 2024 00:32:25
Pitonverő
(
x2)
Jul 03, 2024 00:38:06
x2)
Tisztelt púpszászi lakosok! A profilképemen Kiss Endre Farkas fasza, az úgynevezett Piton látható. Sodi nagyon büszke rá, hiszen 23 centiméter nagyságú. Rendszeresen mutogatta és videózta egy időben. Tudjuk, hogy twinkyboyokra, tehát 18 év alatti fiúkra veri rendszeresen a számítógép előtt, többször lebukott már ilyen videókkal. A perverziója tinikorából származik, amikor az úgynevezett bunkibankban fagylaltért cserébe orvososdit játszott a szomszéd kisfiúkkal és mindig ő vizsgálta meg a kisfiúk nemi szervét. Mivel görcsösen állítja, hogy heteró, ezért kislányokat is szokott videózni. Az ex-élettársa egyébként egy levágott tökű csöves férfi, Kaffka Tibor. Mindig beszámolt róla neten, amikor seggbe baszta, kéjesen elmerülve a részletekben, például hogy hová fröccsent a geci. Papíros elmebeteg és kényszeres magamutogató.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Klohek
(
x12)
Jul 03, 2024 00:42:32
x12)
endre, kérjél távolságtartásit Újszász ellen
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
-
Jul 03, 2024 00:43:18
endre, kérjél távolságtartásit Újszász ellen
Egyelőre úgy áll a dolog, hogy Újszász dolgozik egy civil távolságtartásin sodi ellen.
Jul 03, 2024 00:43:18
noikabatgomb
(
x10)
Jul 03, 2024 00:50:19
x10)
shiker!!
shiker!!
Ezekre azert nem kap penzt mert van rajta sensitive content warning vagy miert?
El sem hiszem, hogy nem volt csatornacsa eddig.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 03, 2024 00:53:04
x7)
Nálunk a városban (12e fő) volt egy hajléktalan kinézetű (de lakhellyel rendelkező) ember, aki beszólogatott a nőknek, úgy tudom hogy fogdosni is próbálta őket, koldult meg alapvetően creep vibe-ja volt. Addig húzta a lakosok idegeit a viselkedésével, hogy elkezdték gyepálni. Ez egyre rendszeresebbé vált, már a polgárőrök is beszálltak a dologba, egészen addig amig el nem hagyta a várost. Pár hónappal később volt valami ügye a Deák tér környékén és végül bezárták.
Ezt csak azért írom, hogy tudjad endre hogy valószínüleg nem az első volt. Ezek jóeséllyel egyre gyakrabban rád fognak járni és addig ütnek amig el üldöznek.
Egyébként a munka-hazudozással mi van? 2 napja egy szóval sem említetted, hogy így nem tudsz interjúzni vagy bemenni a munkahelyedre. A jelenlegi legnagyobb problémád az, hogy honnan "hozzál ki" sört. Irigyellek.
le vagy tiltva, kurva anyád
Ezt csak azért írom, hogy tudjad endre hogy valószínüleg nem az első volt. Ezek jóeséllyel egyre gyakrabban rád fognak járni és addig ütnek amig el üldöznek.
Egyébként a munka-hazudozással mi van? 2 napja egy szóval sem említetted, hogy így nem tudsz interjúzni vagy bemenni a munkahelyedre. A jelenlegi legnagyobb problémád az, hogy honnan "hozzál ki" sört. Irigyellek.
noikabatgomb
(
x10)
Jul 03, 2024 01:03:04
x10)
[quote=hugykoszagu pin
Egyébként a munka-hazudozással mi van? 2 napja egy szóval sem említetted, hogy így nem tudsz interjúzni vagy bemenni a munkahelyedre. A jelenlegi legnagyobb problémád az, hogy honnan "hozzál ki" sört. Irigyellek.[/quote]
Szemuveg nelkul nem latja a pull request -eket, haho.
Multkor meddig kellett angolnaznia a meloban, hogy o "szolnokra jar kotest csereltetni"? 4-6 hetig?
Legalabb most ezzel nincs gond.
Egyébként a munka-hazudozással mi van? 2 napja egy szóval sem említetted, hogy így nem tudsz interjúzni vagy bemenni a munkahelyedre. A jelenlegi legnagyobb problémád az, hogy honnan "hozzál ki" sört. Irigyellek.[/quote]
Szemuveg nelkul nem latja a pull request -eket, haho.
Multkor meddig kellett angolnaznia a meloban, hogy o "szolnokra jar kotest csereltetni"? 4-6 hetig?
Legalabb most ezzel nincs gond.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2024 01:18:27
x37)
A mai nap flokktermése alapján nagyon komoly esélye van annak, hogy ezen a nyáron Endre tényleg zárt osztályra kerül. Tegnap úgy elverték a pedofil szart, mint a kétfenekű dobot, ma meg már arról delirál, hogy ő akkor mostantól senkivel nem beszél, hogy a rendőrök faszok, hogy mindenki fasz, mert nem hallgatják végig.
Endre, fel tudod fogni, hogy mit látnak az emberek belőled Újszászon? Az utóbbi hónapokban rendszeresen a kibaszott játszótér előtt üldögélve lájvozol be, te szar. Már rég összesúgnak a hátad mögött a gyerekes szülők, hogy figyeljetek erre a részeges figurára, folyamatosan a gyerekeket lesi, magában kiabál, káromkodik, sír, biztos őrült. Volt ugye egy plakátkampány is. Pár nappal ezelőtt erre az egészre élő adásban tetted fel a koronát azzal, hogy lenyomtál egy olyan szöveget egy kiskorúnak, ami önmagában is bűncselekmény! Tőgyeket, baszást emlegettél, kétségbe vontad a korát, el akartad kérni a személyijét. Ez visszajutott a szüleihez, akik megkerestek, és azt látták, hogy sakál részegen az általános iskola előtt ülsz a padon! HÁT PERSZE, HOGY ELVERTEK, TE BALFASZ! Én is elvertelek volna.
Endre, fel tudod fogni, hogy mit látnak az emberek belőled Újszászon? Az utóbbi hónapokban rendszeresen a kibaszott játszótér előtt üldögélve lájvozol be, te szar. Már rég összesúgnak a hátad mögött a gyerekes szülők, hogy figyeljetek erre a részeges figurára, folyamatosan a gyerekeket lesi, magában kiabál, káromkodik, sír, biztos őrült. Volt ugye egy plakátkampány is. Pár nappal ezelőtt erre az egészre élő adásban tetted fel a koronát azzal, hogy lenyomtál egy olyan szöveget egy kiskorúnak, ami önmagában is bűncselekmény! Tőgyeket, baszást emlegettél, kétségbe vontad a korát, el akartad kérni a személyijét. Ez visszajutott a szüleihez, akik megkerestek, és azt látták, hogy sakál részegen az általános iskola előtt ülsz a padon! HÁT PERSZE, HOGY ELVERTEK, TE BALFASZ! Én is elvertelek volna.
technikai_proba
(
x1)
Jul 03, 2024 01:34:11
x1)
Pár nappal ezelőtt erre az egészre élő adásban tetted fel a koronát azzal, hogy lenyomtál egy olyan szöveget egy kiskorúnak, ami önmagában is bűncselekmény! Tőgyeket, baszást emlegettél, kétségbe vontad a korát, el akartad kérni a személyijét. Ez visszajutott a szüleihez...
csuldikunk, ez melyik élőlájfszban volt?
again mine the refund
(
x6)
Jul 03, 2024 01:35:52
x6)
A mai nap flokktermése alapján nagyon komoly esélye van annak, hogy ezen a nyáron Endre tényleg zárt osztályra kerül. Tegnap úgy elverték a pedofil szart, mint a kétfenekű dobot, ma meg már arról delirál, hogy ő akkor mostantól senkivel nem beszél, hogy a rendőrök faszok, hogy mindenki fasz, mert nem hallgatják végig.
Ha szerencséje van az újszászi kastélyba kerül, ha onnan is elszökik akkor ennyi volt.
Fényes nappal már nem mutatkozhat ha egy darabban akar hazaérni, le fog zárulni egy Újszász.
Stoky, milyen érzés hogy lopakodni kell mint valami szökevény akit vadásznak? Élvezed?
technikai_proba
(
x1)
Jul 03, 2024 01:37:16
x1)
endre, amikor a vonaton nyomtad a hülyeséget a tinilánynak, hogy nem akar-e faszt, már akkor is csak mákod volt, hogy nem rendezett le senki. úgy látszik, az autipajzs fullkontakt ellen nem véd, pedig most lenne igazán szükség a feketeöves valósághajlításra
Golda csiklója
(
x8)
Jul 03, 2024 01:37:42
x8)
Kővel dobálnak kicsi zsidó? :D
de a lényeg, hogy tajgi megfigyelése zavartalanul folytatódik!!!
O és K együtt OK és minden OK!!
de a lényeg, hogy tajgi megfigyelése zavartalanul folytatódik!!!
Golda csiklója
(
x8)
Jul 03, 2024 01:39:19
x8)
O és K együtt OK és minden OK!!
technikai_proba
(
x1)
Jul 03, 2024 01:40:06
x1)
old.bitchute.com/video/dEJlv9rRjWhY/
létező legnagyobb NSZKSZ
Eazy
(
x11)
Jul 03, 2024 01:44:46
x11)
Megnéztem a mai flokkokat, és csak arra tudok gondolni, hogy bárcsak megdögölne már ez az ember
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
ascites
(
x57)
Jul 03, 2024 02:03:13
x57)
Trollégák, a holnapi posztot lehet, hogy inkább hagyni kellene...
A korcs előadhatta a rendőröknek már tegnap is, hogy szerinte az fb kommentek miatt verték meg, most pedig az admin kirakna egy új posztot, de csak akkor, ha valódi profilról megy ki. Ez lehet csapda is, de a fikás rámozdulhat saját szakállra is.
Ha mégis kimegy, a troll vigyázzon az ip-jére, mert Cukorhegy bácsi időnként kérésre kiadja a rendőrségnek.
Ráér az a poszt 2-3 hónappal később is.
A korcs előadhatta a rendőröknek már tegnap is, hogy szerinte az fb kommentek miatt verték meg, most pedig az admin kirakna egy új posztot, de csak akkor, ha valódi profilról megy ki. Ez lehet csapda is, de a fikás rámozdulhat saját szakállra is.
Ha mégis kimegy, a troll vigyázzon az ip-jére, mert Cukorhegy bácsi időnként kérésre kiadja a rendőrségnek.
Ráér az a poszt 2-3 hónappal később is.
kripli figyelő
(
x12)
Jul 03, 2024 02:17:09
x12)
Jul 03, 2024 02:17:09
ma meg már arról delirál, hogy ő akkor mostantól senkivel nem beszél
Már módosította a főszabályt.18év alattival semmit.Maximum heló,meg egy közös szelfi,Jul 03, 2024 02:17:09
Éjfél
Jul 03, 2024 02:25:17
Toronyőr, szerintem engedd el hogy veled senki nem akar megbeszélni semmit... De igen. több alkalommal megkaptad, hogy takarodj el a netről. De te ennek nem tudsz eleget tenni. Meg most őszintén, pofázol valamit a neten, ezt mindenki úgy fogja értelmezni, ahogy akarja. Ha pl. a gyereket levideózol és azt mondod hogy "Cica, kell neked fasz?, akinek tőgye van az baszható... stb" akkor az embereket utána nem a hetyetye fogja érdekelni, lásd a szép kis buksidat; hanem paff a fejbe. Ezért te vagy a hibás... Vagy Golda amiért a világra szart
Jul 03, 2024 02:25:17
kripli figyelő
(
x12)
Jul 03, 2024 03:42:46
x12)
Azt tényleg nem értem miért vergődtök egy lepkefingnyi facebook csoporttal akit jó ha a feliratkozók 5% néz.A holnapi postot mindannyian tudjuk ki szolgáltatja egy flokk keretében.
Mellesleg ez nem olyan mint a forró vas,nem kell ütni csak mert meleg.Nem vet jó fényt a porfészekre amikor fényes nappal elvernek valakit a nyílt utcán,még ha az a pedofil is.Emésszék az ott lakók és szépen sikkadjon el az ügy.De azt lássák világosan hogy nincs semmi negatív következménye a pedofil idomításnak.
Mellesleg ez nem olyan mint a forró vas,nem kell ütni csak mert meleg.Nem vet jó fényt a porfészekre amikor fényes nappal elvernek valakit a nyílt utcán,még ha az a pedofil is.Emésszék az ott lakók és szépen sikkadjon el az ügy.De azt lássák világosan hogy nincs semmi negatív következménye a pedofil idomításnak.
ratyika
Jul 03, 2024 03:56:16
Elverték a fafej bácsit! Ez egy remek hir. Van viszont egy probléma, amit el kell még intéznünk, troll srácok! Szereznünk kell Jenes farkáról jó minőségű képeket és el kell küldeni nekem a golyo(kukac)pm.me email cimre. Nagyon fontos volna már, tényleg!!! Kell nekem, kell. Adjátok nekem azt a faszos képet. Nekem kell, nem nektek! Nem neked kell, hanem nekem! Én vagyok go lyó, az egyetlen értelmes troll köztetek. Nekem kell az a faszkép. Add hát ide nekem azt a faszos képet! Bátor trollok!!!!!!! Go lyó bácsi!!!!! Mindenki készen álljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na!!! Holnap még irok.
Jul 03, 2024 03:56:16
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jul 03, 2024 03:57:04
x2)
Elverték a fafej bácsit! Ez egy remek hir. Van viszont egy probléma, amit el kell még intéznünk, troll srácok! Szereznünk kell Jenes farkáról jó minőségű képeket és el kell küldeni nekem a golyo(kukac)pm.me email cimre. Nagyon fontos volna már, tényleg!!! Kell nekem, kell. Adjátok nekem azt a faszos képet. Nekem kell, nem nektek! Nem neked kell, hanem nekem! Én vagyok go lyó, az egyetlen értelmes troll köztetek. Nekem kell az a faszkép. Add hát ide nekem azt a faszos képet! Bátor trollok!!!!!!! Go lyó bácsi!!!!! Mindenki készen álljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na!!! Holnap még irok.
ratyika
Jul 03, 2024 04:01:48
Megkérnélek rá, hogy maradj csendben! Senki nem kérdezett téged. Add meg a tiszteletet, ne szólj hozzám! Ha nem tudsz értelmeset irni, ne irj. És ne idézd be a kommentemet, mert a soderátorok téged fognak tiltani és nem engem. Nagyon vigyázz magadra, öcsipók. Nem ettünk egy tálból cseresznyét. Én egyetemre járok, te meg nem. Maradj csendben most és mindörökké, ámen! Ja, és rohadj meg, amiért pimaszkodsz velem. Rohadjon el a faszod is, te buzi szar. Na cső.
Jul 03, 2024 04:01:48
ratyika
Jul 03, 2024 04:07:28
Mert neked nem is gecikurvamindegy, hogy egy kamuprofil írja le a közösségben randalírozó pedofil alkoholistáról az igazat, ugye? A lényeg, hogy a műkörmözés mellett királynak érezd magad a kis facebook szemétdombodon, ahol te mondod meg a tutit.
Nyomorult faszfej.
Nyomorult faszfej.
Szégyelld magad ezért az irásért, te elmebeteg buta geci. És szégyellje magát az is, aki erre a kommentre lájkot nyomott.
Jul 03, 2024 04:07:28
ratyika
Jul 03, 2024 04:12:48
Az európai focitornát néztem egész nap. Nem volt kedvem ide irogatni egész nap. Egész nap itt vagytok és a kurva anyátokat basszátok, ti buzi köcsögök. Értelmi fogyatékos rohadt köcsög banda. Tisztelet a kivételnek, akik majd elküldik nekem a Jenes faszáról készült képeket. Jenes faszára vágyom, geci. Kell az a fasz a seggembe is. Megbaszatnám magam vele, a gecibe is már. Jenes fasza kell nekem, fasz!
Jul 03, 2024 04:12:48
185 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™