Ha tényleg te vagy Go lyo engedd el a fórumot. Elég beteg amit az interneten csinálsz, mostmár a nagy szerelmedről laumantinról csinálsz tiktok profilt és írsz be a nevébe mindenhova, pityuka szerelmednek küldessz Laura nevében e-maileket , pont jenesről akinek ennyire érdekel a fasza. El lehet ballagni innen
Este 8 kor lerakjuk drégelyvár utca betonjára, majd ugorj le megnézni.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Arra lehet elindulni a macinak a brummogó faszába
Húzzatok már a kurva anyátokba és vigyétek a shitpostokat is. NSZKSZ
heló
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ez mindig nagyon jól ment neki, hiszen ő sosem hibás semmiért. Csak azt nem fogja fel, hogy az autipajzs csak rá hat, mindenki más pontosan tudja, hogy mindenért ő a hibás... Ha most nem takarodik el teljesen a netről, csak jobban elhíresül majd a faluban. Még úgy is van rá esély, hogy egyre jobban odafigyelnek majd rá és tényleg Goldát kell majd sörtért küldenie. Legalább ő mehet kocsival is :D
heló

Megvan már kire hasonlítasz! :D
Álmodjatok Rémeket!
Jól fan máj, majd holnap elmegyünk fodrászhoz is aztán megszépül asodi.
De szigorúan alsógatya nélkül a féknyomos nadrágodban a negyven fokos hőségben két hete rajtad rohadó pólóban!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
majd sztojkabának megjön a nyugdíja és befizetünk valami olcsóbb keretre. ja, nem.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
hát vagy lehetne vagy 2-3 háza ha nem kótyevetyéli el az örökségeit meg a labanc hiteleket. De hát előrelátó sodi a sodi.
Lehugyoztak help!
Esetleg használhatják az öreg "Sztojkáét" közösen
Én is, ugyanakkor nem olyan rég hagyta el az összes hóbelebancát, lehet az is benne volt. Vagy balfasz vagy hazudik, mindig erre kanyarodunk vissza :D
Lehugyoztak help!
Egy halandónak mondjuk elég 40-50-60 ezres szemüveg. Inkább gyűjt a lézeres szemműtétre. Asodinak persze 150 ezres kellett miközben Tibikux anno naponta kelesztette a veknit *ásít*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Napi jelképes 20ezerért a tied, fiacskám. Na indulás a Keletibe az automatákhoz!
Jó lenne egy szemtanú szemszögéből is megismerni a sztorit. Stokit ismerve 90%-ban hazudik. Annyi biztos, hogy megverték és örülhetünk
heló
Csak annyira túl lett tolva, hogy be kellett áldozni a szemüveget..de hát, mindennek ára van!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
tedd hozzá, hogy be voltak rúgva, az felment minden alól!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Magyarországon nem jár pénz a tiktik videók után. Mondjuk, ha lenne egy német címe...
Mifaaaaaaaaaaaan
Kizavarták a boltból hogy ne vérezzen össze mindent, szóval az ütölés után történt a dolog.
Hát azért hetyetye.
Mostantól nem ad autogramot viccesszínűnek, ezt tanulta belőle.
A zsidó anyád itt éppen azt mondja, hogy mit csinálsz, ne engem vegyél?
Buzi soDI a soDI
Szia Go lyó, viszlát Go lyó
* ásít *
Ez a mondat neked mostantól tilos !!!! különben figyelmeztetés nélkül eltöretem az orrom :D
KURVArangy
Meg ugye a szelfizés kiskorúakkal az maradhat.
Lehugyoztak help!
elképzelhető, hiszen a mannás ügynél is visszabeszélt a rendőröknek
Hogy is volt az a videója mikor azt mondta " aki mostantól azt mondja rám , hogy pedofil, az is pedofil "
KURVArangy
Ez az autiagy elméletben nagyon jól működik. Mégis csak egy embernek néz ki a feje úgy mint egy csernobili burgonya éppen...
Én is azt gondolom, hogy a totyogáshoz szokott buzi a gatyáját rángatva nekiiramodott, aztán taknyolt egyet, mint legutóbb a lépcsőn.
Semmit. Ugyanis amit leírtál az sosem létezett. A jobboldali Sodi csak egy politikai villanás volt, amit Orbán idézett elő azzal, hogy életre hívta a retardjobbot. Most pedig nem tudja gyagya felfogni, hogy azok az idők IS elmúltak, ahogy a szocializmus IS elmúlt, csak Orbán játssza a hülye kis játékait egy halott néppel, hogy néha kihívja az utcára a legnagyobb retardáltakat balhézni. Gyagya, azt fogd már fel, hogy te NEM balhézhatsz, ha nincs megengedve. Most pedig nincs megengedve! Kussoljál!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
szemuvegtokot tom.cattöl kaphat, ållitolag nagy gyujtemenye van.

Jól öregedő komment. Az árufeltöltés szolnokon lehetmár angyalszárny endre. De nézd a jó oldalát, a blaha még nem.
Lehugyoztak help!
bírom, hogy a retard továbbra sem érti, hogy rendőrség minden általan készített felvételt le fog szarni, mert a másik fél nem járult hozzá a rögzítéshez meg annak felhasználásához sem.
mondjuk ebben az esetben nem feltétlen baj, hogy nyugatiasan píszík fagyunk.
Ööö...nem. Itt vizsgálat tárgyát fogja képezni, hogy a személyiségi jog az erősebb vagy a bűnügyi érdek.
Megvan a lájv. Van tőgyöd, miért vsn kétrészesben, tőgye van, baszható és tsai.
Még a betelefonálók is ordították a veknibe, ki szépen, ki csúnyán, hogy Endre, hagyd békén.
Endre nem ért a szép szóból, ért az ütölésből.
A képre nézve egyértelmű lett hogy Kristóf szabadidejében nőnek öltözik meg parókát vesz fel.
De Endrével szemben ez az ő dolga mert nem szervez buzigyógyító tüntetéseket és nem csinál Szetey montázst.
Megvan? Valamiért úgy emlékeztem hogy azt nem sikerült rögzíteni. De nyilván az faszaság.
De mindegy is, te is tudod hogy ha endre elhiteti magával hogy nincs akkor az nincs.
Lehugyoztak help!
Amúgy brutálisan lecsúszott még csak nem is az elmúlt 1 évben (amúgy de, a rivó rendesen megindította a lejtőn), de az elmúlt 6 hónapban legalábbis. Ha van is melócsá én nem tudom hogy gondolta elvégezni. A tavalyi évben se dolgozott semmit, nem is értem Solaris hogy tűrte meg. De már a látszatra sem ad: leül a Manna előtt, szétdobálja a cuccait, ugyanezt eljátssza a Máriahilfén, mint egy valódi csöves. Aztán elmegy random cigányokkal házhoz. Teljesen elvesztette minden kapcsolatát a külvilággal.
Ez, hogy szakított vele a tranyó a legjobb dolog ami történt a tjojjok szempontjából.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jól öregedő komment. Az árufeltöltés szolnokon lehetmár angyalszárny endre. De nézd a jó oldalát, a blaha még nem.
2024 December 3. - Szolnoki Tesco
- Endre légyszíves fáradj be a raktárba, beszélnünk kell!
- Thye mosty hatyjá má, mhh, de ény, jófan metyek
- Rövid leszek Endre, ne raboljuk egymás idejét. Holnap már ne gyere.
- Gyhe háty csak ma kezdtem, ény natyon lelkiismeretesen dolkoztam ... most mé?
- Ok, ha tényleg nem érzed akkor elmondom. Figyelj Endre, itt a Karácsony, rengeteg munkánk van épkézláb ember meg kevés van itt Kelet Magyarországon ezért nagyjából bárkit felveszünk, még téged is. De azért van egy határ Endre ...
- Tyhe nyem tudtam koncentrálni mert a Mejci letiltott és nem engedhi, hoty phocsánatot kérjek ...
- Jó jó ezt már ebédszünetben is elmondtad, mindenkinek jól fel is fordult a gyomra a szerelmi életedtől. Na figyelj, szóval ott tartottam, hogy azért van egy határ. Én kurva türelmes voltam veled Endre, elnéztem, hogy reggelről 1 órán keresztül "dokumentációt olvastál" a békára ragasztott matricákról. De, hogy 8 óra után sem vagy képes kitolni épségben semmit a raktárból az már valahol beteges. Nem tiltottak téged el a vezetéstől?
- Nyem tiltottak el, csak 1 évig felfüggesztettek
- Mindegy is ... Nézd meg a Robikát, a gyerek életében most járt először 200 főnél nagyobb településen, még a nevét is én írtam le a munkaszerződésre, de megmutattuk neki ez a békát és délutánra már kihordta a fél raktárat.
- Gyhe nyekem senki nyem tanította ezt a zetyetemen!
- Jajj ez meg a másik Endre ... hát ki nevelt téged bazdmeg farkasok? Vagy milyen barlangban nőttél te fel?! Hát a sörön meg a wc papíron kívül nem tudsz megkülönböztetni két árút egymástól. Egésznap a sörös soron lődörögsz, magadban motyogva. Cserébe hármasával rakodod a raklapra a sört.
- Én ilyenkor inni szoktam egy sört ...
- Semmi akadálya, már mehetsz is kifelé sört vedelni, szevasz!
Ahh köszönöm, mióta zavart már hogy ugyan kire emlékeztet a kelesztett vekni.
nem tudom
De a kurva anyjáért nem szokott rá se a rivóra, se a drogokra? Mondjuk sejtésem van:
- rivóra azért nem, mert olyan talán még G.kútországban sincs, hogy bemegy az orvoshoz kirohadt fogakkal, ascitessel, lerobbanva, hogy "tessék nyekem rifót felíjni, orfosbácsi", az meg minden egyéb nélkül felírja neki
- cigánykristályra azért nem, mert ahhoz hülye, hogy dealert találjon
Ez a szerencséja a baromnak, hogy megmaradt a piánál. Illetve csak a sörnél, mert csak azt bírja a buziköcsög.
Igyunk egy sörtöt, he
Géjzám leakelt, vagy elsodikázta????
Mifaaaaaaaaaaaan
Volt leak de megette.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
MEghalt a leak elején....
Álmodjatok Rémeket!
Természetesen nem volt, elutazott a csaladdal, és meg a videó hangján dolgoznia kell, fel kell hangositania
Újaknak mondom, hogy ez Cví volt, egy ténylegesen papíros skizofrén lúzer. Senki nem tudja, hogy került ide, de évek óta itt bassza az anyját.
ismerősömnek lopási ügyben volt hangfelvétele, ahol elismerték, hogy elvitték a cuccot - az ügyvéd azt javasolta, hogy ne használja fel, mert nem járult hozzá a másik fél a felvételhez...sakk-matt...
Igen, azért mondom, hogy itt egyénileg kell vizsgálni. Kis értékű lopásnál a személyiségi jog az erősebb, csoportos garázdaság+sts kombónál sanszosan a bűnügyi érdek.
Regebben, a 2000-es evek derekan hasonlo cipoben jartam mas ugyben, mi felhasznaltuk es a biro figyelmeztetett ugyanerre, majd azzal a lendulettel az ugyvedem zart targyalast kert es mar nem volt nyilvanossagra hozva.
Szerző:
ratyika
Jul 03, 2024 04:18:54
Válasz
(-50)
Ne haragudjatok az előző kirohanásaimért, nem voltam magamnál az elmúlt percekben. Amit a max5enutálnak kommentelőnek irtam, azt tartom, de a többit a radirpóksrác törölhetné, ha gondolja. Nagyon meg voltam zavarodva az elmúlt percekben, bocsánatot kérek miatta. Nem akartam felháborodást okozni nektek! Ne haragudjatok rám! Go lyó. Utóiratként azt szeretném irni, hogy nem vagyok egy rossz troll. Kopaszgettót annó tönkretettem, eltúnt az internetről. A másik videós, a Devil Boy, akit tönkretettem, ő is eltűnt az internetről miattam, ő pedofil is volt ráadásképp. Rohadt nagy pedofil volt és se a trashcsoport, se a sodikafórum nem volt hajlandó foglalkozni vele. Mert mind köcsögök vagytok, basszuskulcs, ez az igazság. Nem látjátok a fától az erdőt, emberek! Vegyétek észre a fától az erdőt, a fát is és az erdőt is. Lássátok a teljes képet. Nem a sodika itt a legnagyobb disznó a videósok közt. Ezt a trashcsoportnak is leirtam most. Remélelm, megfogadják az okos ember tanácsát.
a legnagyobb troll, go lyó vagyok
Jul 03, 2024 04:18:54
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jul 03, 2024 04:25:56
x2)
Fasz kivan, hogy amikor az élet vagy bárki más ver egyet a korcsra akkor elkönyvelhető, hogy megjelennek a rage baiter retardok.

-
Jul 03, 2024 04:27:55
Ne haragudjatok az előző kirohanásaimért, nem voltam magamnál az elmúlt percekben. Amit a max5enutálnak kommentelőnek irtam, azt tartom, de a többit a radirpóksrác törölhetné, ha gondolja. Nagyon meg voltam zavarodva az elmúlt percekben, bocsánatot kérek miatta. Nem akartam felháborodást okozni nektek! Ne haragudjatok rám! Go lyó. Utóiratként azt szeretném irni, hogy nem vagyok egy rossz troll. Kopaszgettót annó tönkretettem, eltúnt az internetről. A másik videós, a Devil Boy, akit tönkretettem, ő is eltűnt az internetről miattam, ő pedofil is volt ráadásképp. Rohadt nagy pedofil volt és se a trashcsoport, se a sodikafórum nem volt hajlandó foglalkozni vele. Mert mind köcsögök vagytok, basszuskulcs, ez az igazság. Nem látjátok a fától az erdőt, emberek! Vegyétek észre a fától az erdőt, a fát is és az erdőt is. Lássátok a teljes képet. Nem a sodika itt a legnagyobb disznó a videósok közt. Ezt a trashcsoportnak is leirtam most. Remélelm, megfogadják az okos ember tanácsát.
Ha tényleg te vagy Go lyo engedd el a fórumot. Elég beteg amit az interneten csinálsz, mostmár a nagy szerelmedről laumantinról csinálsz tiktok profilt és írsz be a nevébe mindenhova, pityuka szerelmednek küldessz Laura nevében e-maileket , pont jenesről akinek ennyire érdekel a fasza. El lehet ballagni innen
Jul 03, 2024 04:27:55
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 03, 2024 04:42:17
x45)
Tisztelet a kivételnek, akik majd elküldik nekem a Jenes faszáról készült képeket. Jenes faszára vágyom, geci. Kell az a fasz a seggembe is. Megbaszatnám magam vele, a gecibe is már. Jenes fasza kell nekem, fasz!
Este 8 kor lerakjuk drégelyvár utca betonjára, majd ugorj le megnézni.
Tourist
Jul 03, 2024 04:46:25
Arra lehet elindulni a macinak a brummogó faszába
Jul 03, 2024 04:46:25
ügyeleteshüje
Jul 03, 2024 05:29:57
Ratyika hozzászólásait olvasva jókat nevetek, hiszen remekül rámutat arra, hogy Go lyó nevű profil milyen mértékben nárcisztikus személyiségzavarban szenved. Go lyó mindent magáénak mond, mindent ő csinált, minden az ő érdeme, miközben a valóságban egy lecsúszott nyíregyházi alkoholista, aki azt állítja, hogy Franciaországban él. Ez a kettősség annyira groteszk és abszurd, hogy már-már szórakoztató.
normálishüje
Jul 03, 2024 05:29:57
DonDraper
Jul 03, 2024 06:00:02
Nem meg lett mondva Stokika hogy ne szemtelenkedj mert megint megdagasztják a fejedet?
Csacsi vén pedofil geci, te tényleg szeretsz rohangálni teli szájjal a f@szerdőbe
Csacsi vén pedofil geci, te tényleg szeretsz rohangálni teli szájjal a f@szerdőbe
Jul 03, 2024 06:00:02
Karib
(
x10)
Jul 03, 2024 06:17:18
x10)
Számításaim szerint stoki mindjárt végez a mai második sörével.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ténfép
(
x5)
Jul 03, 2024 06:23:56
x5)
Köcsögendre nagyon ráment erre az "ájtatlan áldoszat fatyok" vonalra, a rohadéknál most biztos ez lesz a looptéma egy ideig. Ne aggódj pedofil, nem lesz sikered.
Amúgy a kurva anyád nem tanította meg, hogy kell vattacukrot enni?
Igyunk egy sörtöt, he
SnecológusHallgató
(
x4)
Jul 03, 2024 06:28:27
x4)
Gyagyás fasz.
Az egyik vicceskedős reggeli műsorban megemlítették, hogy a Wiener Práter óriáskereke ma 130 éves.
Egyből beugrott, hogy oda lehet menni ütölni.
Áll még az ajánlatod Endi? Vagy a legutóbbi események óta változtattál az álláspontodon?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Az egyik vicceskedős reggeli műsorban megemlítették, hogy a Wiener Práter óriáskereke ma 130 éves.
Egyből beugrott, hogy oda lehet menni ütölni.
Áll még az ajánlatod Endi? Vagy a legutóbbi események óta változtattál az álláspontodon?
Rufus
Jul 03, 2024 06:48:29
azért azt bírom, hogy a sok retard fasz meg el is hiszi, hogy mindezt komolyan gondolod.
shitpostot detektáljátok már, fasszopók.
shitpostot detektáljátok már, fasszopók.
Húzzatok már a kurva anyátokba és vigyétek a shitpostokat is. NSZKSZ
Jul 03, 2024 06:48:29
MaxPayne
(
x24)
Jul 03, 2024 06:51:57
x24)
Köcsögendre nagyon ráment erre az "ájtatlan áldoszat fatyok" vonalra, a rohadéknál most biztos ez lesz a looptéma egy ideig. Ne aggódj pedofil, nem lesz sikered.
Jaj hát, na. Szegedi reflexek. Meglát valami fehéret és rögtön fel kell szivnia az orrába. Amúgy a kurva anyád nem tanította meg, hogy kell vattacukrot enni?
Rufus
Jul 03, 2024 06:57:48
Ez mindig nagyon jól ment neki, hiszen ő sosem hibás semmiért. Csak azt nem fogja fel, hogy az autipajzs csak rá hat, mindenki más pontosan tudja, hogy mindenért ő a hibás... Ha most nem takarodik el teljesen a netről, csak jobban elhíresül majd a faluban. Még úgy is van rá esély, hogy egyre jobban odafigyelnek majd rá és tényleg Goldát kell majd sörtért küldenie. Legalább ő mehet kocsival is :D
Jul 03, 2024 06:57:48
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 03, 2024 06:58:33
x10)
Se vityeó, se sör, se semmi! Stoki, fogadd már el, hogy egy alkholista meleg függő pedofil vagy!
Álmodjatok Rémeket!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 03, 2024 07:01:51
x10)

Megvan már kire hasonlítasz! :D
Endre priusza
(
x11)
Jul 03, 2024 07:06:31
x11)
Endre, amúgy mit vársz? Rongyos vagy, bűzlesz, mert heteken át egy pólóban rohadsz. Folyamatosan részeg vagy, azon túl hogy magadban óbégatsz az utcán jártadban-keltedben. Munkád nincs, hajléktalanként egy átalakított fáskamrában csövezel. Folyamatosan bűncselekményeket követsz el.
Endre, kiestél a társadalomból. Senki sem fog komolyan venni, mert egy részeg csövest mindenki levegőnek néz. Nem akarnak vele közösködni, inkább elkerülik. Pont úgy bánnak veled, ahogy Judkával, Dáriusszal bánnának. A társadalmon kívüliek élete ilyen: a rendőr csak kinevet, a kórházban csak sürgősségi ellátást kapsz, a helyiek büntetlenül megdobálnak kővel. És ez még csak a bemelegítés a Blahához, ott nem tudsz majd anyád macskaóljába menekülni.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Endre, kiestél a társadalomból. Senki sem fog komolyan venni, mert egy részeg csövest mindenki levegőnek néz. Nem akarnak vele közösködni, inkább elkerülik. Pont úgy bánnak veled, ahogy Judkával, Dáriusszal bánnának. A társadalmon kívüliek élete ilyen: a rendőr csak kinevet, a kórházban csak sürgősségi ellátást kapsz, a helyiek büntetlenül megdobálnak kővel. És ez még csak a bemelegítés a Blahához, ott nem tudsz majd anyád macskaóljába menekülni.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 03, 2024 07:15:59
x8)
Érdekes. A mindig udvarias, magát folyton vigyázó Endre(mert nehezen gyógyul). Miért is csinált anno gyere ütölni videókat.
Heki a traki
Stokika
Jul 03, 2024 07:24:23
Endre, amúgy mit vársz? Rongyos vagy, bűzlesz, mert heteken át egy pólóban rohadsz. Folyamatosan részeg vagy, azon túl hogy magadban óbégatsz az utcán jártadban-keltedben. Munkád nincs, hajléktalanként egy átalakított fáskamrában csövezel. Folyamatosan bűncselekményeket követsz el.
Jul 03, 2024 07:24:23
Endre priusza
(
x11)
Jul 03, 2024 07:29:04
x11)
De szigorúan alsógatya nélkül a féknyomos nadrágodban a negyven fokos hőségben két hete rajtad rohadó pólóban!
Bagolyka
(
x7)
Jul 03, 2024 07:32:31
x7)
Szemüvegünk se lesz már. Elengedtük azt is.
halászlé
(
x24)
Jul 03, 2024 07:34:04
x24)
Szemüvegünk se lesz már. Elengedtük azt is.
majd sztojkabának megjön a nyugdíja és befizetünk valami olcsóbb keretre. ja, nem.
Rufus
Jul 03, 2024 07:34:37
Stoki! Értem én, hogy FOMO, adrenalin, kaland és miegymás, de belegondoltál abba, hogy simán vehetnél új szemüveget abból a pénzből, amit elbasztál Sztojkáékra? Balek stoki astoki
heló
Jul 03, 2024 07:34:37
Pisás Farmer
Jul 03, 2024 07:37:49
Stoki! Értem én, hogy FOMO, adrenalin, kaland és miegymás, de belegondoltál abba, hogy simán vehetnél új szemüveget abból a pénzből, amit elbasztál Sztojkáékra? Balek stoki astoki
hát vagy lehetne vagy 2-3 háza ha nem kótyevetyéli el az örökségeit meg a labanc hiteleket. De hát előrelátó sodi a sodi.
Jul 03, 2024 07:37:49
Kakaspina
(
x24)
Jul 03, 2024 07:40:09
x24)
Fikás, az előbb bementem egy tabak shopba és engem valamiért nem kezdett el dobálni senki kővel.
Vajon miért lehet ez?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Vajon miért lehet ez?
MaxPayne
(
x24)
Jul 03, 2024 07:40:12
x24)
Egyébként ez mennyire biztos, hogy nincs tartalék szemüvege?
Mármint, hogy a régit elhagyta, nem találja, stb.
Én simán kinézem a pedofilból, a flokkok idejére leveszi az önsajnáltatás miatt.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Én simán kinézem a pedofilból, a flokkok idejére leveszi az önsajnáltatás miatt.
Jonciii
(
x8)
Jul 03, 2024 07:41:00
x8)
Pisás Farmer
Jul 03, 2024 07:42:27
Egyébként ez mennyire biztos, hogy nincs tartalék szemüvege?
Én is, ugyanakkor nem olyan rég hagyta el az összes hóbelebancát, lehet az is benne volt. Vagy balfasz vagy hazudik, mindig erre kanyarodunk vissza :D
Jul 03, 2024 07:42:27
banshee
(
x24)
Jul 03, 2024 07:44:12
x24)
Endre, milyen érzés, hogy Púpszászon vákum van körülötted? Kövekkel dobálnak, lepedofiloznak, eléd köpnek, kitiltanak boltokból, büfékből, az emberek vagy undorodnak tőled, vagy átnéznek rajtad, mintha leprás lennél.
És ez nem a trollok miatt van, hanem mert nem tudsz viselkedni. Minden a te hibád!
És ez nem a trollok miatt van, hanem mert nem tudsz viselkedni. Minden a te hibád!
nemet mondtak
(
x4)
Jul 03, 2024 07:44:48
x4)
Gondolom stoki neked minden képzeletedet felülmúlja, és nem olvastál még soha sehol ilyesmiről, hogy egy falu népe saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és megkövezi, elpáholja a köztük garázdálkodó pedofilt.
És úgy, hogy nem is figyelmeztetik előtte. Ez hallatlan!
És úgy, hogy nem is figyelmeztetik előtte. Ez hallatlan!
trolléga
(
x30)
Jul 03, 2024 07:45:10
x30)
Egy halandónak mondjuk elég 40-50-60 ezres szemüveg. Inkább gyűjt a lézeres szemműtétre. Asodinak persze 150 ezres kellett miközben Tibikux anno naponta kelesztette a veknit *ásít*
Sztojka
Jul 03, 2024 07:49:57
Napi jelképes 20ezerért a tied, fiacskám. Na indulás a Keletibe az automatákhoz!
Jul 03, 2024 07:49:57
banshee
(
x24)
Jul 03, 2024 07:50:32
x24)
Még a patkányoknak is van annyi eszük, hogy nem ott okozzák a kárt, ahol van az odújuk.
Endre még ezt a lécet is leveri.
Tényfeltáró trollok, elég a helyi kislány zaklatásáról megosztani a videót Púpszászhoz kötődő csoportokban. Mivel helyi, ismerik, kötődnek hozzá, a linzi dolgot hanyagoljuk.
Endre még ezt a lécet is leveri.
Tényfeltáró trollok, elég a helyi kislány zaklatásáról megosztani a videót Púpszászhoz kötődő csoportokban. Mivel helyi, ismerik, kötődnek hozzá, a linzi dolgot hanyagoljuk.
Ténfép
(
x5)
Jul 03, 2024 08:04:29
x5)
Mindig hazudik a pedofil, ebben is hazudott: azt mondta, amikor a galeri (korábban még csak a cigánynő, de mindegy) elkezdte felkérdezni, azt mondta vissza nekik, hogy kijön ő beszélgetni velük nyomni nekik az autista loopot, csak hadd menjen be sört venni előbb mert 20:00-kor bezár a bolt.
Hát pedofil geci, ha már 19:40-re megvolt a lájf, hogy levertek, akkor milyen mindjárt bezár? A sodi nem ilyen. A sodi elkezd visszapofázni nekik, majd később, 19:59-kor bemegy alkoholért, hogy neki jogai vannak, meg panaszkönyv meg a szoci kurva anyja.
Azt se tudod mit hazudozol.
Igyunk egy sörtöt, he
Hát pedofil geci, ha már 19:40-re megvolt a lájf, hogy levertek, akkor milyen mindjárt bezár? A sodi nem ilyen. A sodi elkezd visszapofázni nekik, majd később, 19:59-kor bemegy alkoholért, hogy neki jogai vannak, meg panaszkönyv meg a szoci kurva anyja.
Rufus
Jul 03, 2024 08:07:17
Mindig hazudik a pedofil, ebben is hazudott: azt mondta, amikor a galeri (korábban még csak a cigánynő, de mindegy) elkezdte felkérdezni, azt mondta vissza nekik, hogy kijön ő beszélgetni velük nyomni nekik az autista loopot, csak hadd menjen be sört venni előbb mert 20:00-kor bezár a bolt.
Jó lenne egy szemtanú szemszögéből is megismerni a sztorit. Stokit ismerve 90%-ban hazudik. Annyi biztos, hogy megverték és örülhetünk
Jul 03, 2024 08:07:17
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 03, 2024 08:11:18
x2)
Nem tudom hogy jól értem-e, de elképzelhető, hogy Recskás azért játsza a hülyét, hogy nem tudja azonosítani a kocsit meg a támadói kilétét, mert cigányok verték össze? Erre erősen utalnak az olyan kiszólásai, hogy csak fehér 18+os rendezett külsejű emberekkel hajlandó beszélni, kéri videóban a cigányokat hogy hanyagolják ha lehetséges, mondja hogy nincs előítélete és már van utóítélete stb. Az is erős indikátor lehet, hogy Sztojka révén képbe kerülhetett a környékbeli cigányoknál úgy általában. Talán fél Recskás őket megnevezni, nehogy befejezzék a vekni dagasztást immáron keményebb eszközökkel? Recskás, azért te is jó helyen húztad ki a gyufát a helyi erőknél és agyilag nem tudtad lekövetni, hogy már régen nem Budán vagy éppen külföldön élsz, ahol relatíve a jogi normákat betartják, hanem Budapesttől kicsit keletebbre, ahol már nem vevők a hülye zsebjogászkodásaidra és svindlijeidre és hetyetyéidre.
Nevetséges ahogy manipulál és konspirál összevissza. Csak magának árt ezzel az egésszel, sőt az a durva hogy a saját hazugságait is annyira magába képes dumálni, hogy kvázi el is hiszi. Ha már a tények világában megbukott, akkor marad a hamis önképépítés és álomvilág kerekítés. Mindenesetre jó látni, hogy némi verés képes volt arra, hogy némiképpen méretre vágja a túlméretes pofáját és leborotválja az idétlen felsőbbrendű vigyort a képéről.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Nevetséges ahogy manipulál és konspirál összevissza. Csak magának árt ezzel az egésszel, sőt az a durva hogy a saját hazugságait is annyira magába képes dumálni, hogy kvázi el is hiszi. Ha már a tények világában megbukott, akkor marad a hamis önképépítés és álomvilág kerekítés. Mindenesetre jó látni, hogy némi verés képes volt arra, hogy némiképpen méretre vágja a túlméretes pofáját és leborotválja az idétlen felsőbbrendű vigyort a képéről.
Örebro
(
x17)
Jul 03, 2024 08:18:32
x17)
nagy franc vagy re gyagyås, tele az internet azzal, hogy felberelted az uj csalådodat a sztojkåeket, hogy verjenek el es igy jön a nezettseg.tudsz te azert ha akarsz.
D_Dezső
(
x29)
Jul 03, 2024 08:19:56
x29)
Endre info info!
Sikerült beszélnünk a sráccal akik a kocsiból kiszállva megpattintották az orrod.
Ezt üzente neked az úriember:
"aláírom, hogy ott és akkor ezt én túlreagáltam, ezutón szeretnék lehetőséget kapni, hogy bocsánatot kérjek, mert ok, túlreagáltam rendben, feszült voltam rendben"
Szerintem Endre ezzel el is van intézve, tessék szépen kipékülni! Nem törtönt semmi!
Sikerült beszélnünk a sráccal akik a kocsiból kiszállva megpattintották az orrod.
"aláírom, hogy ott és akkor ezt én túlreagáltam, ezutón szeretnék lehetőséget kapni, hogy bocsánatot kérjek, mert ok, túlreagáltam rendben, feszült voltam rendben"
Szerintem Endre ezzel el is van intézve, tessék szépen kipékülni! Nem törtönt semmi!
Eazy
(
x11)
Jul 03, 2024 08:20:04
x11)
nagy franc vagy re gyagyås, tele az internet azzal, hogy felberelted az uj csalådodat a sztojkåeket, hogy verjenek el es igy jön a nezettseg.tudsz te azert ha akarsz.
Csak annyira túl lett tolva, hogy be kellett áldozni a szemüveget..de hát, mindennek ára van!
noikabatgomb
(
x10)
Jul 03, 2024 08:24:16
x10)
A gyagyas a vonaton flokkban mondta el a stressztol verve, hogy hazudni fog.
" Meg at kell gondolom, hogy kommunikaljam "
Leforditom - meg ki kell talalnom, hogy mit hazudozzak.
A jogaszisten mar tegnap belezavarodott a kamuzasba amikor 3 videoban is ujra es ujra atirta a tortenetet.
Vegig azon lovagol, hogy "ot nem hallgatja meg senki".
- a rendorok nem kivancsiak a narrativajara
- a golda szerintem csak bezarta az ajtot
- a tibi talan irt neki 2 sort, de az sem kivancsi Ra
Vajon mit akart a rendoroknek minden aron elmeselni, ha kijelentette, hogy O nem emlekszik semmire es nem tudna azonositani se az autot se a tamadokat?
Ebben eddig lehetett eljutni.
" Meg at kell gondolom, hogy kommunikaljam "
Leforditom - meg ki kell talalnom, hogy mit hazudozzak.
A jogaszisten mar tegnap belezavarodott a kamuzasba amikor 3 videoban is ujra es ujra atirta a tortenetet.
Vegig azon lovagol, hogy "ot nem hallgatja meg senki".
- a rendorok nem kivancsiak a narrativajara
- a golda szerintem csak bezarta az ajtot
- a tibi talan irt neki 2 sort, de az sem kivancsi Ra
Vajon mit akart a rendoroknek minden aron elmeselni, ha kijelentette, hogy O nem emlekszik semmire es nem tudna azonositani se az autot se a tamadokat?
tokika
Jul 03, 2024 08:33:13
Próbáltam tisztességes lenni, de egyesek keresztbe tesznek.
Ezért én is keresztbe teszek.
Az a hülye nő aki elhiszi a ti hazugságaitokat és még szóba áll veletek, az meg is érdemli hogy az arcát kitegyem ide.
Mert egy szemét picsa, az.
Lám, milyen kincseket találok a tárhelyemen, na de nem lövöm el mindet, ez csak egy ízelítő volt xd

Na monoklis sörvásárlás szolnokon, csá
Soha többet nem állok szóba cigányokkal, csak szó nélkül telefont adok nekik
Ezért én is keresztbe teszek.
Az a hülye nő aki elhiszi a ti hazugságaitokat és még szóba áll veletek, az meg is érdemli hogy az arcát kitegyem ide.
Mert egy szemét picsa, az.
Lám, milyen kincseket találok a tárhelyemen, na de nem lövöm el mindet, ez csak egy ízelítő volt xd

Na monoklis sörvásárlás szolnokon, csá
Soha többet nem állok szóba cigányokkal, csak szó nélkül telefont adok nekik
Jul 03, 2024 08:33:13
halászlé
(
x24)
Jul 03, 2024 08:37:59
x24)
Endre info info!
tedd hozzá, hogy be voltak rúgva, az felment minden alól!
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2024 08:38:17
x68)
Ezekre azert nem kap penzt mert van rajta sensitive content warning vagy miert?
El sem hiszem, hogy nem volt csatornacsa eddig.
El sem hiszem, hogy nem volt csatornacsa eddig.
Magyarországon nem jár pénz a tiktik videók után. Mondjuk, ha lenne egy német címe...
mikedp
(
x9)
Jul 03, 2024 08:38:31
x9)
Igazából ez a verés amolyan aftrer volt, már Sztojkáéknak be kellett volna verniük a veknit.
KURVArangy
D_Dezső
(
x29)
Jul 03, 2024 08:39:57
x29)
Azt hinné az ember, hogy egy ilyen verés után azért kicsit mindenki magábaszáll. Átgondolja mit baszott el, hogy idáig jutott, meghúzza magát pár hétig …
De Endrét nem ilyen fából faragták. Semmit nem tanult az egészből. Annyit sikerült jó autista módon lefordítani magának, hogy nem szabad fiatalkorúakkal beszélni. Mint ha a “beszélgetésből” lett volna a baj és nem abból, hogy a viselkedés zavaros elmebeteg 12 évesekkel üvöltözik a vonaton, hogy “dögöjjetek meg”.
És 24 óra sem telik el élete legnagyobb verése után már ugyanott vagyunk. Lauja letiltott, nyem tudok phocsánatot kérnyi, Mejci is letiltott, mindenki geci csak én vagyok helikopter.
Eltudom képzelni milyen “udvarias” meg “barátkozó” voltál a nővel. Az elmúlt 1 évben pont azt láttuk, hogy te mennyire simulékony kellemes társaság vagy :) haha
Véletlenül sem azt láttuk minden live-ban, hogy szarod le a körülötted élőket, rikiltozol, szemetelsz, őrjöngsz az utcán, ha valaki hozzádszól elkezdesz flegmázni meg “lehet tovább menni” vagy “akkor hívjon rendőrt leszarom”. Beleszarsz a körülötted lévők életterébe, de Sodikához senki ne szóljon mert Sodika éppen mániás szakaszban van és herélt buzikat zaklat.
De Endrét nem ilyen fából faragták. Semmit nem tanult az egészből. Annyit sikerült jó autista módon lefordítani magának, hogy nem szabad fiatalkorúakkal beszélni. Mint ha a “beszélgetésből” lett volna a baj és nem abból, hogy a viselkedés zavaros elmebeteg 12 évesekkel üvöltözik a vonaton, hogy “dögöjjetek meg”.
És 24 óra sem telik el élete legnagyobb verése után már ugyanott vagyunk. Lauja letiltott, nyem tudok phocsánatot kérnyi, Mejci is letiltott, mindenki geci csak én vagyok helikopter.
Eltudom képzelni milyen “udvarias” meg “barátkozó” voltál a nővel. Az elmúlt 1 évben pont azt láttuk, hogy te mennyire simulékony kellemes társaság vagy :) haha
Véletlenül sem azt láttuk minden live-ban, hogy szarod le a körülötted élőket, rikiltozol, szemetelsz, őrjöngsz az utcán, ha valaki hozzádszól elkezdesz flegmázni meg “lehet tovább menni” vagy “akkor hívjon rendőrt leszarom”. Beleszarsz a körülötted lévők életterébe, de Sodikához senki ne szóljon mert Sodika éppen mániás szakaszban van és herélt buzikat zaklat.
banshee
(
x24)
Jul 03, 2024 08:40:29
x24)
Kizavarták a boltból hogy ne vérezzen össze mindent, szóval az ütölés után történt a dolog.
sörtötbontok
(
x8)
Jul 03, 2024 08:43:12
x8)
Semmit nem tanult az egészből.
Hát azért hetyetye.
Propi
Jul 03, 2024 08:43:23
Jul 03, 2024 08:43:23
hitelboy1
(
x2)
Jul 03, 2024 08:44:06
x2)
Ne haragudjatok az előző kirohanásaimért, nem voltam magamnál
...
hetyetye
...
hetyetye
Szia Go lyó, viszlát Go lyó
* ásít *
mikedp
(
x9)
Jul 03, 2024 08:45:09
x9)
Ez a mondat neked mostantól tilos !!!! különben figyelmeztetés nélkül eltöretem az orrom :D
Pisás Farmer
Jul 03, 2024 08:50:32
Hát azért hetyetye.
Meg ugye a szelfizés kiskorúakkal az maradhat.
Jul 03, 2024 08:50:32
keserke
(
x4)
Jul 03, 2024 08:50:52
x4)
Bazmeg gyagya, tényleg addig csinálod amíg rád nem hívják a TV-t. Az országos média dolgozói meg röhögve fognak kimenni, mert biztos van köztük tapasztalt snecológus.
D_Dezső
(
x29)
Jul 03, 2024 08:52:33
x29)
Fogadjunk Endre, hogy azért nem rakod ki a hangfelvételt mert még a te betegagyad szerint is bicskanyitogató volt a stílusod!
Hol érdekelt téged mit magyaráz az a nő a 12 éves lányról, hát neked minjárt bezár a bolt és nem lesz sör.
Még a mosatlant is ott hagytad félig mert eszedbe jutott, hogy nincs sör és minden be fog zárni.
Eltudom képzelni mit toltál a nőnek "nagyon udvariasan és barátságosan". Flegmáztál, hogy "akkor jelentsen fel" utána meg rikoltoztál a kappan hangodon, hogy neked sört KELL venni, ki nem szarja le a kislányokat.
Így volt Gyagyás? Ezért nem rakod te ki azt a felvételt :)
Hol érdekelt téged mit magyaráz az a nő a 12 éves lányról, hát neked minjárt bezár a bolt és nem lesz sör.
Még a mosatlant is ott hagytad félig mert eszedbe jutott, hogy nincs sör és minden be fog zárni.
Eltudom képzelni mit toltál a nőnek "nagyon udvariasan és barátságosan". Flegmáztál, hogy "akkor jelentsen fel" utána meg rikoltoztál a kappan hangodon, hogy neked sört KELL venni, ki nem szarja le a kislányokat.
Így volt Gyagyás? Ezért nem rakod te ki azt a felvételt :)
Bubuka
(
x13)
Jul 03, 2024 08:57:42
x13)
Tuti, hogy visszapedofilozta az édesanyát és az apját is.
Ilyenkor bizony idomítani kell a beteg pedofil korcsot.
hitelboy1
(
x2)
Jul 03, 2024 08:58:55
x2)
elképzelhető, hiszen a mannás ügynél is visszabeszélt a rendőröknek
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 03, 2024 08:59:45
x10)
Mit szólna a 2006-os hős, a cigányidomító, a buzi gyógyító phadászpika, ha most találkozna veled???
Álmodjatok Rémeket!
mikedp
(
x9)
Jul 03, 2024 09:01:02
x9)
Hogy is volt az a videója mikor azt mondta " aki mostantól azt mondja rám , hogy pedofil, az is pedofil "
hitelboy1
(
x2)
Jul 03, 2024 09:02:33
x2)
SporoloProli
(
x3)
Jul 03, 2024 09:03:58
x3)
Ez az autiagy elméletben nagyon jól működik. Mégis csak egy embernek néz ki a feje úgy mint egy csernobili burgonya éppen...
Klohek
(
x12)
Jul 03, 2024 09:05:21
x12)
Élek a gyanúval, hogy semmiféle szürke autó nem volt, csak a 42 kilós cigány asszony. Miután a kövek hatására menekülőre fogtad elgáncsolt, te pedig egy betonba szúrt Rittberger-t mutattál be arccal a flaszteron.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Bubuka
(
x13)
Jul 03, 2024 09:09:43
x13)
Ha úgy lenne ahogy hazudja, miszerint ő mindig olyan illedelmes és kedves (a pofám leszakad, hogy képes ezt komolyan kimondani) már rég fent lenne a hangfelvétel és ordibálná, hogy neki az a minimum hogy a tiktokon a kis világában elégtételt vesz és hallgassátok micsoda fölénnyel legyőzte a felbőszült édesanyát aki a gyerekét védte.
Endre, tedd ki a hangfelvételt vágatlanul és bizonyíts. Ennyire gáz még számodra is? Hát mi a fasz történt, osszeszartad magad szó szerint?
Endre, tedd ki a hangfelvételt vágatlanul és bizonyíts. Ennyire gáz még számodra is? Hát mi a fasz történt, osszeszartad magad szó szerint?
Bagolyka
(
x7)
Jul 03, 2024 09:12:05
x7)
Nincs Goldának egy szemcsije is amit az ebéd mintájára elcsaklizhatnál?
Eazy
(
x11)
Jul 03, 2024 09:12:36
x11)
Azért valld be gyagyás, hogy kivételesen örültél neki, amiért most nem téged vittek el a rendőrök, és hosszú glitchelés után a vádlott helyett eljátszhattad az áldozat szerepét. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Bubuka
(
x13)
Jul 03, 2024 09:14:05
x13)
Gondolom abban reménykedik, hogy a rendőrök nézik a tiktokját és most előadja a full pszichooatát és sajnáltatós flokkokat vesz fel, mintha nála ez.lett volna eddig is a normális.
Endre! Ismernek téged a rendőrségen, mint a rossz pénzt!
Ennyire hülye vagy?
Endre! Ismernek téged a rendőrségen, mint a rossz pénzt!
Ennyire hülye vagy?
símanó
(
x3)
Jul 03, 2024 09:14:16
x3)
Élek a gyanúval, hogy semmiféle szürke autó nem volt, csak a 42 kilós cigány asszony. Miután a kövek hatására menekülőre fogtad elgáncsolt, te pedig egy betonba szúrt Rittberger-t mutattál be arccal a flaszteron.
Én is azt gondolom, hogy a totyogáshoz szokott buzi a gatyáját rángatva nekiiramodott, aztán taknyolt egyet, mint legutóbb a lépcsőn.
keserke
(
x4)
Jul 03, 2024 09:21:39
x4)
Mit szólna a 2006-os hős, a cigányidomító, a buzi gyógyító phadászpika, ha most találkozna veled???
Semmit. Ugyanis amit leírtál az sosem létezett. A jobboldali Sodi csak egy politikai villanás volt, amit Orbán idézett elő azzal, hogy életre hívta a retardjobbot. Most pedig nem tudja gyagya felfogni, hogy azok az idők IS elmúltak, ahogy a szocializmus IS elmúlt, csak Orbán játssza a hülye kis játékait egy halott néppel, hogy néha kihívja az utcára a legnagyobb retardáltakat balhézni. Gyagya, azt fogd már fel, hogy te NEM balhézhatsz, ha nincs megengedve. Most pedig nincs megengedve! Kussoljál!
medvezsidaj
Jul 03, 2024 09:22:12
Stoki a szemüvegtok ugye megvan még? Betehetnéd a roller táskába.
Jul 03, 2024 09:22:12
Ténfép
(
x5)
Jul 03, 2024 09:23:27
x5)
Én azt kérem a nyári mukulástól, hogy Endre veknije hetente legyen legalább ennyire elkalapálva, mégpedig azért, mert ilyenkor garantáltan nincs az a kényszeredett autista vigyor az ocsmány pofáján.
Amikor csak simán szűköl, és rágondol valaki halálára, szenvedésére, akkor még höhözik is, akkor még lehet, de amikor fel van dagadva a teleszart hordó, akkor biztosan nem.
Igyunk egy sörtöt, he
Amikor csak simán szűköl, és rágondol valaki halálára, szenvedésére, akkor még höhözik is, akkor még lehet, de amikor fel van dagadva a teleszart hordó, akkor biztosan nem.
Örebro
(
x17)
Jul 03, 2024 09:23:53
x17)
Stoki a szemüvegtok ugye megvan még? Betehetnéd a roller táskába.
szemuvegtokot tom.cattöl kaphat, ållitolag nagy gyujtemenye van.
keserke
(
x4)
Jul 03, 2024 09:27:19
x4)
Ja, és azon kívül a jó zsidó prostituált anyja sem tudja felfogni, hogy Kádár is megdöglött, hiába keféltek anno olyan jókat. Annyira megnéztem volna, amikor a falu jegyzőjének pályázott. Ez a sok proli nem tudja felfogni, hogy nem, nem jött vissza a cuclizmus, és nem, nem lehet megélni a naplopásból, akármennyire is ment ez az előző rendszerben és akármennyire is mondja ezt Orbán. A való világban, az ő szintjükön megmaradtak a kemény elvárások, sőt még keményebbek lettek, mert Orbán gátlástalanul lop. Nem tudják a helyüket a világban, és amíg Golda csak nézeget össze-vissza addig a hülye kis fiacskája bűncselekményeket is elkövet. Ennyi az életetek, gyagya, ez nem Germanisztán.
nemet mondtak
(
x4)
Jul 03, 2024 09:29:24
x4)
Nekem mindig az jut eszembe, amikor látoma a bucira vert fejét, hogy Németh Kristóffá dagasztották a veknit:

Pisás Farmer
Jul 03, 2024 09:29:33

Jul 03, 2024 09:29:33
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2024 09:32:53
x136)
stoki, ha szerinted a verés közvetlen kiváltó oka az volt, hogy te közölted az ütölő manókkal, neked sört kell venned, akkor ebből az a tanulság, hogy ha soha többé nem veszel sört, akkor verést sem kapsz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
40_éves_junior
(
x6)
Jul 03, 2024 09:38:31
x6)
Nézem a tegnap esti flokkokat. Endre, átfutott már valaha a püffedt vekni fejeden, hogy amúgy azért nem akar veled senki "megbeszélni" semmit, mert már épp eleget hallott a takonyképű hetyetyézésedből? Például az anyuka, aki megdobált és rádhivta a rokonságot, valószinüleg eleget látott belőled azzal ahogy a lányát kezelted, itt beszélnivaló nincs, egy pedofil féreg vagy akit meg kell leckéztetni. A tegnapi flokkjaid azt bizonyitják hogy a lecke nincs megtanulva.
halászlé
(
x24)
Jul 03, 2024 09:38:45
x24)
Fogadjunk Endre, hogy azért nem rakod ki a hangfelvételt mert még a te betegagyad szerint is bicskanyitogató volt a stílusod!
bírom, hogy a retard továbbra sem érti, hogy rendőrség minden általan készített felvételt le fog szarni, mert a másik fél nem járult hozzá a rögzítéshez meg annak felhasználásához sem.
Pisás Farmer
Jul 03, 2024 09:40:20
Szerintem egyszerűen azért nem rakja ki a felvételt mert azon 10 percen át az van ordítva a pofájába hogy szexuálisan zaklatott egy gyereklányt. Annyira tagadásban van ezzel kapcsolatban az autipajzs fehéren izzik. Ha kirakná akkor valódivá válna.
Lehugyoztak help!
Jul 03, 2024 09:40:20
banshee
(
x24)
Jul 03, 2024 09:46:25
x24)
Ööö...nem. Itt vizsgálat tárgyát fogja képezni, hogy a személyiségi jog az erősebb vagy a bűnügyi érdek.
Arthur Dent
(
x1)
Jul 03, 2024 09:46:37
x1)
Az állam leesett reggel mikor megnéztem a tegnapi 15 perces flokkot ettől az autilogikától ismét...
banshee
(
x24)
Jul 03, 2024 09:48:27
x24)
Szerintem egyszerűen azért nem rakja ki a felvételt mert azon 10 percen át az van ordítva a pofájába hogy szexuálisan zaklatott egy gyereklányt. Annyira tagadásban van ezzel kapcsolatban az autipajzs fehéren izzik. Ha kirakná akkor valódivá válna.
Még a betelefonálók is ordították a veknibe, ki szépen, ki csúnyán, hogy Endre, hagyd békén.
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 03, 2024 09:48:50
x12)
Arról is mesélhetnél Endre, hogy te pontosan mit keresel még mindig Púpszászon és mitől változott meg minden július 1-től? Mármint a verésen kívül.
Ha jól látom 06.07-én voltál utoljára menetrendszerűen Bécsben, és 06.13. óta vagy hivatalosan is radar alatt visszavonulva, több ízben.
Tehát akkor jól értjük, hogy múlt hét kedden kötött az AMS útilaput a lábacskádra, igaz?
Ki az az Endre bácsi?
Ha jól látom 06.07-én voltál utoljára menetrendszerűen Bécsben, és 06.13. óta vagy hivatalosan is radar alatt visszavonulva, több ízben.
Tehát akkor jól értjük, hogy múlt hét kedden kötött az AMS útilaput a lábacskádra, igaz?
aha!
Jul 03, 2024 09:50:25
Nekem mindig az jut eszembe, amikor látoma a bucira vert fejét, hogy Németh Kristóffá dagasztották a veknit:
A képre nézve egyértelmű lett hogy Kristóf szabadidejében nőnek öltözik meg parókát vesz fel.
De Endrével szemben ez az ő dolga mert nem szervez buzigyógyító tüntetéseket és nem csinál Szetey montázst.
Jul 03, 2024 09:50:25
Pisás Farmer
Jul 03, 2024 09:51:22
Megvan? Valamiért úgy emlékeztem hogy azt nem sikerült rögzíteni. De nyilván az faszaság.
De mindegy is, te is tudod hogy ha endre elhiteti magával hogy nincs akkor az nincs.
Jul 03, 2024 09:51:22
trolléga
(
x30)
Jul 03, 2024 09:53:50
x30)
https://i.ibb.co/QJ4dQqh/1000003125.jpg
Amúgy brutálisan lecsúszott még csak nem is az elmúlt 1 évben (amúgy de, a rivó rendesen megindította a lejtőn), de az elmúlt 6 hónapban legalábbis. Ha van is melócsá én nem tudom hogy gondolta elvégezni. A tavalyi évben se dolgozott semmit, nem is értem Solaris hogy tűrte meg. De már a látszatra sem ad: leül a Manna előtt, szétdobálja a cuccait, ugyanezt eljátssza a Máriahilfén, mint egy valódi csöves. Aztán elmegy random cigányokkal házhoz. Teljesen elvesztette minden kapcsolatát a külvilággal.
Ez, hogy szakított vele a tranyó a legjobb dolog ami történt a tjojjok szempontjából.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Jul 03, 2024 09:54:17
x2)
Szerintem fullzsír provokálni akar a szemüveggel! Neki van, neked nincs.

D_Dezső
(
x29)
Jul 03, 2024 09:58:58
x29)
2024 December 3. - Szolnoki Tesco
- Endre légyszíves fáradj be a raktárba, beszélnünk kell!
- Thye mosty hatyjá má, mhh, de ény, jófan metyek
- Rövid leszek Endre, ne raboljuk egymás idejét. Holnap már ne gyere.
- Gyhe háty csak ma kezdtem, ény natyon lelkiismeretesen dolkoztam ... most mé?
- Ok, ha tényleg nem érzed akkor elmondom. Figyelj Endre, itt a Karácsony, rengeteg munkánk van épkézláb ember meg kevés van itt Kelet Magyarországon ezért nagyjából bárkit felveszünk, még téged is. De azért van egy határ Endre ...
- Tyhe nyem tudtam koncentrálni mert a Mejci letiltott és nem engedhi, hoty phocsánatot kérjek ...
- Jó jó ezt már ebédszünetben is elmondtad, mindenkinek jól fel is fordult a gyomra a szerelmi életedtől. Na figyelj, szóval ott tartottam, hogy azért van egy határ. Én kurva türelmes voltam veled Endre, elnéztem, hogy reggelről 1 órán keresztül "dokumentációt olvastál" a békára ragasztott matricákról. De, hogy 8 óra után sem vagy képes kitolni épségben semmit a raktárból az már valahol beteges. Nem tiltottak téged el a vezetéstől?
- Nyem tiltottak el, csak 1 évig felfüggesztettek
- Mindegy is ... Nézd meg a Robikát, a gyerek életében most járt először 200 főnél nagyobb településen, még a nevét is én írtam le a munkaszerződésre, de megmutattuk neki ez a békát és délutánra már kihordta a fél raktárat.
- Gyhe nyekem senki nyem tanította ezt a zetyetemen!
- Jajj ez meg a másik Endre ... hát ki nevelt téged bazdmeg farkasok? Vagy milyen barlangban nőttél te fel?! Hát a sörön meg a wc papíron kívül nem tudsz megkülönböztetni két árút egymástól. Egésznap a sörös soron lődörögsz, magadban motyogva. Cserébe hármasával rakodod a raklapra a sört.
- Én ilyenkor inni szoktam egy sört ...
- Semmi akadálya, már mehetsz is kifelé sört vedelni, szevasz!
veszettai
(
x1)
Jul 03, 2024 10:03:45
x1)
Ahh köszönöm, mióta zavart már hogy ugyan kire emlékeztet a kelesztett vekni.
Ténfép
(
x5)
Jul 03, 2024 10:05:32
x5)
Amúgy brutálisan lecsúszott még csak nem is az elmúlt 1 évben (amúgy de, a rivó rendesen megindította a lejtőn),
De a kurva anyjáért nem szokott rá se a rivóra, se a drogokra? Mondjuk sejtésem van:
- rivóra azért nem, mert olyan talán még G.kútországban sincs, hogy bemegy az orvoshoz kirohadt fogakkal, ascitessel, lerobbanva, hogy "tessék nyekem rifót felíjni, orfosbácsi", az meg minden egyéb nélkül felírja neki
- cigánykristályra azért nem, mert ahhoz hülye, hogy dealert találjon
Ez a szerencséja a baromnak, hogy megmaradt a piánál. Illetve csak a sörnél, mert csak azt bírja a buziköcsög.
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2024 10:08:51
x68)
Szerintem fullzsír provokálni akar a szemüveggel! Neki van, neked nincs.
Kakaspina
(
x24)
Jul 03, 2024 10:11:08
x24)
Volt leak de megette.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 03, 2024 10:15:39
x10)
MEghalt a leak elején....
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 03, 2024 10:15:53
x2)
Endre, igazad bevallhatnad, hogynem volt semmiféle szüreke auto, egy ciganyasszony dagasztotta meg a veknit 🤣
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Jul 03, 2024 10:15:54
x2)
Természetesen nem volt, elutazott a csaladdal, és meg a videó hangján dolgoznia kell, fel kell hangositania
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2024 10:17:33
x37)
Megkérnélek rá, hogy maradj csendben! Senki nem kérdezett téged. Add meg a tiszteletet, ne szólj hozzám! Ha nem tudsz értelmeset irni, ne irj. És ne idézd be a kommentemet, mert a soderátorok téged fognak tiltani és nem engem. Nagyon vigyázz magadra, öcsipók. Nem ettünk egy tálból cseresznyét. Én egyetemre járok, te meg nem. Maradj csendben most és mindörökké, ámen! Ja, és rohadj meg, amiért pimaszkodsz velem. Rohadjon el a faszod is, te buzi szar. Na cső.
Újaknak mondom, hogy ez Cví volt, egy ténylegesen papíros skizofrén lúzer. Senki nem tudja, hogy került ide, de évek óta itt bassza az anyját.
halászlé
(
x24)
Jul 03, 2024 10:18:18
x24)
ismerősömnek lopási ügyben volt hangfelvétele, ahol elismerték, hogy elvitték a cuccot - az ügyvéd azt javasolta, hogy ne használja fel, mert nem járult hozzá a másik fél a felvételhez...sakk-matt...
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 03, 2024 10:21:43
x23)
Szerintem engedjétek el azt a mai újszászi csoport bejegyzést ezen a ponton. Nem tudom mi az ottani admin célja, de nekem az gyanús, hogy aki tegnap ide irt, hogy megbeszélte vele hogy 1 bejegyzés kimehet ma, az azt irta ide hogy 18 éves csak. Na most vagy a csaj hazudik vagy a troll, ugyanis a csaj fb oldala alapján 22 éves már. Szóval valami trükközés lehet itt máris. Ezért is érdemes lenne elengedni most ezt.
Helyette ha már megcsináltátok a másik csoportot, próbáljátok azt felfútatni rendesen, hogy a jövőbe lehessen azt használni, ha úgy alakul és ebbe gondolkodtok. Szerintem menni fog. Például kevesebb mint 24 óra alatt, máris van 43 tagja ami nem rossz teljesítmény. És nem csak trollok, mert minimum 3 Újszászi profil is ott van köztük. Van egy negyedik is ahol Újszászt mutat mint aki ott él, de az szerintem kamu,fake profil, mivel tegnap lett létrehozva a jelek szerint, szerintem ilyenekre sincs nagyon szükség, a másik 3 viszont valósnak tűnik. Nem írom ide a 3 nevet kik lehetnek azok, de ha a képek fölé viszitek a kurzort akkor könnyen láthatjátok majd. Legyen elég annyi hogy pl az egyiknél az van, hogy Tanulmányok: Károli Gáspár Református Egyetem. És csak mondom, attól hogy valaki nem Újszászon lakik lehet még valós személy. Másik csoportba se csak olyanok vannak, akiknél a lakhely Újszász. Tehát máshonan is jöhetnek érdeklődők akik nem trollok. A Kezdés is jó az eddigi 2 bejegyzéssel. Szóval hajrá, csináljátok azt és a jövőbe jó lehet ez majd még.
Jövőbeli Púpszászi szafarizó trolloknak meg csak egy tipp. Csináljatok majd random helyeken, random képeket és ha tehetitek osszátok meg akár egy kis történettel őket a csoportba majd. Ezzel pörgetni lehet a csoportot majd és csökkenteni lehet majd azt a látszatot, hogy az egy troll játszótér.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Helyette ha már megcsináltátok a másik csoportot, próbáljátok azt felfútatni rendesen, hogy a jövőbe lehessen azt használni, ha úgy alakul és ebbe gondolkodtok. Szerintem menni fog. Például kevesebb mint 24 óra alatt, máris van 43 tagja ami nem rossz teljesítmény. És nem csak trollok, mert minimum 3 Újszászi profil is ott van köztük. Van egy negyedik is ahol Újszászt mutat mint aki ott él, de az szerintem kamu,fake profil, mivel tegnap lett létrehozva a jelek szerint, szerintem ilyenekre sincs nagyon szükség, a másik 3 viszont valósnak tűnik. Nem írom ide a 3 nevet kik lehetnek azok, de ha a képek fölé viszitek a kurzort akkor könnyen láthatjátok majd. Legyen elég annyi hogy pl az egyiknél az van, hogy Tanulmányok: Károli Gáspár Református Egyetem. És csak mondom, attól hogy valaki nem Újszászon lakik lehet még valós személy. Másik csoportba se csak olyanok vannak, akiknél a lakhely Újszász. Tehát máshonan is jöhetnek érdeklődők akik nem trollok. A Kezdés is jó az eddigi 2 bejegyzéssel. Szóval hajrá, csináljátok azt és a jövőbe jó lehet ez majd még.
Jövőbeli Púpszászi szafarizó trolloknak meg csak egy tipp. Csináljatok majd random helyeken, random képeket és ha tehetitek osszátok meg akár egy kis történettel őket a csoportba majd. Ezzel pörgetni lehet a csoportot majd és csökkenteni lehet majd azt a látszatot, hogy az egy troll játszótér.
banshee
(
x24)
Jul 03, 2024 10:28:21
x24)
Igen, azért mondom, hogy itt egyénileg kell vizsgálni. Kis értékű lopásnál a személyiségi jog az erősebb, csoportos garázdaság+sts kombónál sanszosan a bűnügyi érdek.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 03, 2024 10:28:38
x2)
Regebben, a 2000-es evek derekan hasonlo cipoben jartam mas ugyben, mi felhasznaltuk es a biro figyelmeztetett ugyanerre, majd azzal a lendulettel az ugyvedem zart targyalast kert es mar nem volt nyilvanossagra hozva.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 03, 2024 10:37:19
x7)
Endre, a valóság jóval rosszabb lett mint amitől rettegtél. Ugye az volt a sztori, hogy azt kéne elkerülni, hogy a Fecskében büszkélkedjél a helyi erőknek az egykori "programozói" múltaddal a Nyugaton.
Az utóbbi napok eseményei után, hogyan látod a dolgokat? XD
A jó portás csak baszik!
Az utóbbi napok eseményei után, hogyan látod a dolgokat? XD
Eazy
(
x11)
Jul 03, 2024 10:42:11
x11)
Gyagya pár év múlva az új családjánál:

(Stoki a stokin hehe)

(Stoki a stokin hehe)
linziasztal01
(
x77)
Jul 03, 2024 10:45:48
x77)
Jul 03, 2024 10:45:48
Mai napon is voltak megvető pillantások, odaszólogatások gondolom:
"Na, te pedofil..."
:)) járjál jászapátiba sörért
"Na, te pedofil..."