Sodi, az ég szerelmére... Ez lehet, hogy NEKED poénos, de itt nem egy házivideóról van szó, amin tinik mókáznak.
Most megint legyen belinkelve hogy hányszor vered itt a faszod naponta? Túl magas labda lenne, nemde, púp?
Mert az nem jelentős kérdés, hogy a titkosszolgálat/rendőrség törte fel a honlapodat politikai célból vagy egy unatkozó snecológus azért hogy megmutassa a világnak az elferdült személyiségedet?
Na de Endre, a deres.tv ennyire jelentéktelen számodra? Tudják ezt Zagyváék? Meg hát ja, végül is kurva mindegy, hogy az IMF zsidóinak szúrja a szemét valami, vagy csak egy ráérős informatikus szórakozik.
Gondold el, hogy a HírTV így kezdené a riportját, hogy a Gaudi azt mondja: "pisilni akartam bemenni"... Egyrészt irtó profi lenne, másrészt kitenné a Kuruc mint antimagyarizmust, és Sneci az elsők közt zsidózná őket, amiért ezt emelik ki.
sneci, ez elég nagy bukta a számodra.:)))
erre majd térjünk vissza sneci kilakoltatásánál, mert az kurva nagy poén lesz, nekem.:))
Szerintem Sodika szakdolgozata miatt is fog még Molnár F. Árpád flashmobot szervezni a pátyi hacienda elé.
Látom, nem sokra becsülöd magad, és rájöttél, hogy a vérprofitól nagyon messze állsz. Helyes!
Nemtom, de mindjárt kirakok egy cikket a deres főoldalára, hogy milyen menő lett Luffy a 2 éves timejump után.
Idióta.
Na csá. :D
bazmeg sodi, hálát adok az égnek, hogy meg kellett gugliznom ezt a Luffyt, és nem vágtam kapásból, hogy ki a faszom az. ez 2 dolgot jelent:
1. van életem, és nem ilyen szarokkal foglalkozom
2. nem vagyok ratyi
egyébként, ha már itt vagy, had kérdezzem meg én is, hogy áll a saját megoldás? van 4 teljes napod elindítani...
egyébként, ha már itt vagy, had kérdezzem meg én is, hogy áll a saját megoldás? van 4 teljes napod elindítani...
A deres.tv a sajat megoldas. Ne kelljen mar evidenciakat...
ahogy említettem, van életem, és egy pár napja nem csekkoltam a fórumot :) ótvar egy oldal egyébként, ha ez a saját megoldás, akkor sodi kurva nagy bajban van. mondjuk már így is...
Én még az Aaron Cutera se mertem rákeresni.
szerintem nyugodtan, ha a recskavideót megnézted, akkor ez ahhoz képest smafu.
Hát, ha nem vigyáznak az informatikai biztonságra, akkor nyilván saját maguknak. Még akkor is, ha egészen konkrétan és kizárólag a rám haragudó trollok miatt kerülnek - esetlegesen nagy - bajba. Mert egy dolog a troll, és másik dolog, hogy hiába van troll, ha valami jól össze van rakva. :)
Akkor eressz rá minket egy olyan weblapra, amit az egyik megrendelődnek készítettél. Úgyse tudnánk vele mit kezdeni, ha jól össze van rakva.
Egy vérprofihoz kellett volna fordulniuk, nem?
A saját megoldásom úgy lesz összerakva.
Na fürdök meg alszom. Csá.
mi a fasz? fürdesz? a nap híre...
Alszol? 21:40-kor?
Azt a mindenit! Valóban, ha valakinek az oldalát feltörik, akkor a készítő a hibás. Kapsz is egy +1-et! Viszont mindig tartsd észben ezt az igazságot, mert különben ez is szállóige lesz, mint a dühös ember, akiről megmondták az igazságot.
Az általam felvetett probléma azonban egy picit komplikáltabb. Az emberekben ugyanis van egy ún. bünbakképző mechanizmus. Szerinted a Deres.tv készítői kiben látják majd a bűnbakot??
Április 1.
kislány. egyébként meg a "cigány szuka húzd meg a ravaszt" ami a deresen megy, az kábé eyg brigád malmára hajtja a vizet, az pedig a liberális fajvédőké. lehet megint herpegni, hogy cigánygyilkosságok, fasizmus blbla. kinek áll ez érdekében vajon?
Azt tudom hogy az van kijelölve, de valójában?
Egész nap ezt harsogja majd a média, hát kapjál már a fejedhez, öcsém!
Aztán lehet Sneci csak annyit mond, hogy "háhá, bolondok napja, bevettétek!"
nahát, akkor mégsem rendőrség meg a titkosszolgálat hekkeli a derest?
a púpja látszik? mert ha igen, akkor megnézem a korcsot, hogy röhögjek.
púpos etyetemista srác párokat keres....:)))
Nem ismerkedni ment, szóval ne kötekedj, zsidó!
így van, legközelebb akkor akar jól kinézni, amikor a saját megoldása kamerába beszélős videóit fogja leforgatni egy videóstúdióban. jaj, de várom már.:))
hehe, mindig elfog a röhögés amikor meglátom sneci ormótlan, rusnya pofáját. istenem, hogy gondolhatja magáról ez a lény, hogy ő jól néz ki? meg akkor miért csak faszverős videókkal tudott nőt szerezni?:))))
meg az a 2 számmal nagyobb farmer...arra már nincsenek is szavak.
könyörgöm, ezt valaki vágja ki külön képfájlba, ez gecinagy fogás. az a torz, rusnya pofa....kiválóan tükröződik rajta sneci egész lénye.
ezt lehet majd az orra alá tolni, amikor azzal jön, hogy ő jól néz ki.
bazmeg, ez a szexnagyi kurvára igénytelen ribanc lehet, hogy leáll egy ilyen gnómmal.
Idióta.
Élőben közvetítettem az eseményt mobilnet segítségével.
www.ustream.tv/recorded/21399338
egy púpos, rusnya fejű, torz fogazatú genetikai korcs.
hogy mondhatja erre az ábrázatra, hogy ő jól néz ki? kihez képest? ahhoz képest, akinek leharapta az arcát egy kutya, és még nem esett át plasztikai műtéten?
Úgy, hogy most szar a hajam.
Szar hajjal mindenki ronda.
És ehhez minek kell lerakni a földre egy laptopot?
SF-hez képest.
Hogy szellőzzön, és ne égjen szét a zárt táskában, te fasz. :D
Na csá, most megint kb. két-három hétig nem láttok is.
nem a hajadról beszéltem, te korcs. hanem a rusnya pofádról. hogy engedhet magára egy nő egy ilyen okádékot, anélkül, hogy hányingere lenne?
ha nem ismernélek, és meglátnálak az utcán, akkor az lenne az első gondolatom: szegény, de megverte a sors ezzel a rusnya pofával.
inkább arra az idegeskedésre lennék kíváncsi amit akkor vágtál le, amikor megláttad magad a velvet címlapján :D
Hát elég gáz a hajad, de még mindig talán ezzel van a legkisebb baj.
Púp, torz fejforma, elcseszett fogsor, szakadt, ócska ruházat, debil arckifjezés. Ezek mind verik a frizurádat.
Neked a laptopod a munkaeszközöd. Ha ez tönkremegy, akkor még a havi 26 ezer bruttót sem tudod megkeresni. Nincs pénzed, hogy újat vegyél.
Erre te tök feleslegesen cipeled fel-alá a városban, lerakod az utcára, ahol bárki bármikor felrúghatja, ellophatja, ráléphet.
Hamár ilyen perverz hobbid van, hogy jobbikos sajtótájékoztatókat közvetítesz tök feleslegesen élőben, akkor szerezd be a hozzá szükséges hardvert, és ne égesd magad a munkalaptopoddal a földön.
Hamár ilyen perverz hobbid van, hogy jobbikos sajtótájékoztatókat közvetítesz tök feleslegesen élőben, akkor szerezd be a hozzá szükséges hardvert, és ne égesd magad a munkalaptopoddal a földön.
Én sem értem egyébként ezeknek az élő közvetítéseknek a miértjét (úgyis felveszik és felkerül portálokra pár órán belül), de nem kérdezem meg tőle, mert akkor előtör belőle az ószövetségi düh, és elkezd tajtékozva idiótázni, aztán az lesz a vége, hogy április elsején azzal az indokkal nem indul el a SM, hogy az itteni közönsége bosszantotta és elvonta a figyelmét.
Szerintem már csak szép emlék a havi 26 ezer bruttó.
Farkasrét egy elit temető, arra Sodinak nem telik.
most meg tényleg azon hőbörögtök, hogy endre mosatlan gusztustalan hajjal lett lekamerázva?
mikor fürdött utoljára ez a gnóm?
Csak még egy utolsót: mikor voltál utoljára egészségügyi dugáson? Hogy van a szexnagyi?
Az hagyján, hogy nem tud kimászni, de egyre mélyebbre ássa a gödrét.
Amikor utoljára esett. Ti. a vizet már valszeg régen kikötötték, és együtt jr a cigánysoron lakó purdékkal az utca végi kúthoz. Az még hagyján, hogy azok a púpját tapogatják állandóan, de még jól is jön Snecinek, mikor a két vödör vizet egy boton, a púpjával megtámasztva hazaszédeleg vele.
Marhaság! Sodinak csak egyetlen dologra van szüksége. Újraszületni. Sodi, bújj vissza anyádba, majd gyere elő, hátha másodszorra jobban sikerülsz!
Azt az embert, aki hipós slaggal fertőtleníti a fegyenceket, hogy hívják?
Kihagytad a legfontosabbat, a pszichiátert.
Káoszkapitány
Mar 27, 2012 19:22:32
Köszönöm, hogy a legelső válasszal sikerült rávilágítanod, hogy itt kötekedő funkcionális analfabéták tanyáznak. Ezért nem járok én ide. :D
Sodi, az ég szerelmére... Ez lehet, hogy NEKED poénos, de itt nem egy házivideóról van szó, amin tinik mókáznak.
Mar 27, 2012 19:22:32
sodika
Mar 27, 2012 19:22:56
Csak jelentős kérdésekben lehet valaki "félretájékoztatva". Lényegtelen részletkérdéseknél ez a fogalom értelmezhetetlen.
Na csá.
Na csá.
Mar 27, 2012 19:22:56
banshee
Mar 27, 2012 19:23:54
Ezért nem járok én ide. :D
Most megint legyen belinkelve hogy hányszor vered itt a faszod naponta? Túl magas labda lenne, nemde, púp?
Mar 27, 2012 19:23:54
medvezsidaj
Mar 27, 2012 19:24:40
lényeges dolog ha gaudi is megemlíti te makk.
Mar 27, 2012 19:24:40
Faszozó Szarházi
Mar 27, 2012 19:24:44
deres.tv/index.php?page=hir_showone&id=1624&aktiv_fomenu_id=8&aktiv_almenu_id=7
Kinek van ilyen jó humora a védék... akarom mondani deres tévénél? :)
Mar 27, 2012 19:24:44
banshee
Mar 27, 2012 19:25:23
Csak jelentős kérdésekben lehet valaki "félretájékoztatva". Lényegtelen részletkérdéseknél ez a fogalom értelmezhetetlen.
Na csá.
Na csá.
Mert az nem jelentős kérdés, hogy a titkosszolgálat/rendőrség törte fel a honlapodat politikai célból vagy egy unatkozó snecológus azért hogy megmutassa a világnak az elferdült személyiségedet?
Mar 27, 2012 19:25:23
Callahan
Mar 27, 2012 19:26:56
Na de Endre, a deres.tv ennyire jelentéktelen számodra? Tudják ezt Zagyváék? Meg hát ja, végül is kurva mindegy, hogy az IMF zsidóinak szúrja a szemét valami, vagy csak egy ráérős informatikus szórakozik.
Mar 27, 2012 19:26:56
Faszozó Szarházi
Mar 27, 2012 19:28:50
Vajon ki az a védék... vagyis a deres tévénél, aki kizárólag szmájlik mögé bújva mer... izé, paródiarovat?
deres.tv/index.php?page=hir_showone&id=1113&aktiv_fomenu_id=8&aktiv_almenu_id=7
:)))
deres.tv/index.php?page=hir_showone&id=1113&aktiv_fomenu_id=8&aktiv_almenu_id=7
:)))
Mar 27, 2012 19:28:50
Callahan
Mar 27, 2012 19:31:26
Ez lehet, hogy NEKED poénos, de itt nem egy házivideóról van szó, amin tinik mókáznak.
Gondold el, hogy a HírTV így kezdené a riportját, hogy a Gaudi azt mondja: "pisilni akartam bemenni"... Egyrészt irtó profi lenne, másrészt kitenné a Kuruc mint antimagyarizmust, és Sneci az elsők közt zsidózná őket, amiért ezt emelik ki.
Mar 27, 2012 19:31:26
Antiliberális Seggfej
Mar 27, 2012 19:33:28
Sodi, mi közöd van a deres.tv-hez?
Mar 27, 2012 19:33:28
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 19:35:34
http://deres.tv/index.php?page=hir_showone&id=1624&aktiv_fomenu_id=8&aktiv_almenu_id=7
sneci, ez elég nagy bukta a számodra.:)))
Mar 27, 2012 19:35:34
Delphoi-i Jós
Mar 27, 2012 19:35:42
Tegyetek el befőttet!
Mar 27, 2012 19:35:42
Sheriffné
Mar 27, 2012 19:38:14
Aki nem tud nevetni, az egy savanyú fasz.
Mar 27, 2012 19:38:14
Vonatozó Öreg
Mar 27, 2012 19:39:54
*Reméli, hogy a titkosszolgálatok nem őt fogják bevetni.*
Mar 27, 2012 19:39:54
napiszaros híroldal
Mar 27, 2012 19:40:40
Az sem igazán snecis ám, hogy a napiszarról szedi a híreket... Móriczkából is lesz valami anyag, te értelmiségi?
Mar 27, 2012 19:40:40
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 19:40:49
Aki nem tud nevetni, az egy savanyú fasz.
erre majd térjünk vissza sneci kilakoltatásánál, mert az kurva nagy poén lesz, nekem.:))
Mar 27, 2012 19:40:49
sodika
Mar 27, 2012 19:41:25
1) Nem komolyan mondja, hanem ironikusan, direkt a kamerák kedvéért.
2) Annál én tényleg gyávább vagyok, mintsem hogy egy ilyen dologban, mint a deres.tv, amelyik konkrétan a saját nevében féllegális hazafias akciókat hirdet meg, részt merjek venni. :)
És tényleg csá.
2) Annál én tényleg gyávább vagyok, mintsem hogy egy ilyen dologban, mint a deres.tv, amelyik konkrétan a saját nevében féllegális hazafias akciókat hirdet meg, részt merjek venni. :)
És tényleg csá.
Mar 27, 2012 19:41:25
Callahan
Mar 27, 2012 19:43:07
Ezek a "poénok"... Nem vagyok se zsidó-, se cigányvédő, de ezek akkor is rettentő primitívek. Mi van, Sneci, kurucabbak akartok lenni a Kurucnál? Gondolom, nem az usa-ban van a szerver, szóval rábasztok, meglátod. Az idióta szmájlizgatást meg kerüljétek már...
Az is érdekes, hogy mostanában mennyire szopkodod a Toroczkait meg a Zagyvát.
Az is érdekes, hogy mostanában mennyire szopkodod a Toroczkait meg a Zagyvát.
Mar 27, 2012 19:43:07
Paródia Péter
Mar 27, 2012 19:43:59
"Annál én tényleg gyávább vagyok, mintsem hogy egy ilyen dologban, mint a deres.tv, amelyik konkrétan a saját nevében féllegális hazafias akciókat hirdet meg, részt merjek venni. :)"
Milyen úgy élni, hogy a felső hatalomtól félve mindig kénytelen vagy kitenni egy szmájlit, amikor maszatolsz? :)
Üdvözlettel: Paródia Péter, a Bezerédpusztai Azonnali Internálást MGTSZ nyugalmazott ministránssegédje
Milyen úgy élni, hogy a felső hatalomtól félve mindig kénytelen vagy kitenni egy szmájlit, amikor maszatolsz? :)
Üdvözlettel: Paródia Péter, a Bezerédpusztai Azonnali Internálást MGTSZ nyugalmazott ministránssegédje
Mar 27, 2012 19:43:59
Tóta V. Álmos
Mar 27, 2012 19:50:18
"Az is érdekes, hogy mostanában mennyire szopkodod a Toroczkait meg a Zagyvát."
Az ilyesmit sosem értettem a blogjain sem. Van egy felvetés, és ő képtelen egyszerűen tagadni. Odarak egy szmájlit, keneget, maszatol. Szerintem nincs még egy ember Magyarországon sheriff és sheriffnés, csillag születikes humorral. Aki mégis, annak be van ragadva a CAPS LOCK a billentyűzetén.
Hónapok kérdése, és talán megjelenik a mondat itt a fórumon: "Ha esetleg mégis a trolloknak lenne igaza, és közöm lenne a deres.tv-hez, akkor sem vallanám be, pusztán azért mert blablablabla"
:)
Az ilyesmit sosem értettem a blogjain sem. Van egy felvetés, és ő képtelen egyszerűen tagadni. Odarak egy szmájlit, keneget, maszatol. Szerintem nincs még egy ember Magyarországon sheriff és sheriffnés, csillag születikes humorral. Aki mégis, annak be van ragadva a CAPS LOCK a billentyűzetén.
Hónapok kérdése, és talán megjelenik a mondat itt a fórumon: "Ha esetleg mégis a trolloknak lenne igaza, és közöm lenne a deres.tv-hez, akkor sem vallanám be, pusztán azért mert blablablabla"
:)
Mar 27, 2012 19:50:18
Májkrémes Fogkrém
Mar 27, 2012 19:51:27
Cegléd, Cegléd jelentkezz!
Mar 27, 2012 19:51:27
IsmeretlenJoAkaro
Mar 27, 2012 19:53:31
SoDI, keszul mar az uj Klein dosszie, amiben benne lesz hogy verted at Gaudit. Par nap mulva kirakjuk a deresre. Gyorsan irj nekik figyelmeztetest!
Mar 27, 2012 19:53:31
Zseniális Teknővájó
Mar 27, 2012 19:59:07
Nekem semmi közöm a szopatásokhoz és a deres elleni támadáshoz sem. Szabad emberként ezt szmájlik nélkül is le merem írni.
Mar 27, 2012 19:59:07
grafikus007
Mar 27, 2012 19:59:44
sneci, te azért találod viccesnek ezt a pisiliős részt, mert megakadtál egy 10 éves gyerek szellemi szintjén, azok nevetgélnek ilyenekről. Erre már többen felhívták itt a figyelmedet: lehet, hogy te viccesnek találsz néhány dolgot, de az emberek 99% a nem. De honnan tudnád ezt, hiszen nem jársz emberek közé.
Gaudit meg belügyminiszternek jelölte a jobbik, vicces lesz, ha tényleg az lesz, és az index majd összevágja az ilyen részeket egy videóba. Nem kell semmit csinálniuk, csak megnézni néhány videódat. Gaudi akasztásához te magad szállítod a kötelet, zsidó!
Gaudit meg belügyminiszternek jelölte a jobbik, vicces lesz, ha tényleg az lesz, és az index majd összevágja az ilyen részeket egy videóba. Nem kell semmit csinálniuk, csak megnézni néhány videódat. Gaudi akasztásához te magad szállítod a kötelet, zsidó!
Mar 27, 2012 19:59:44
Callahan
Mar 27, 2012 20:00:32
Lehet, hogy Endi próbált szólni Gaudinak, csak így történt a dolog:
- Elnétyést, ütyvéd úr! Haaőaa deres tyévé...
- Most nem érek rá, sietek valahova.
- Mifann?! Tye hát aőőő zsidók... Őőőő...
- Én most tényleg nem érek rá erre, szevasz!
- Majd nézze meg aaaa ha-ha-hatvanmásod... perc jutyub...
De ezt Gaudi már nem hallotta, mert fiatalos lépteivel lerázta az utána lihegő púpos gnómot. Arra gondolt: "a picsába, hogy engem mindig megtalálnak ezek a csövesek!"
- Elnétyést, ütyvéd úr! Haaőaa deres tyévé...
- Most nem érek rá, sietek valahova.
- Mifann?! Tye hát aőőő zsidók... Őőőő...
- Én most tényleg nem érek rá erre, szevasz!
- Majd nézze meg aaaa ha-ha-hatvanmásod... perc jutyub...
De ezt Gaudi már nem hallotta, mert fiatalos lépteivel lerázta az utána lihegő púpos gnómot. Arra gondolt: "a picsába, hogy engem mindig megtalálnak ezek a csövesek!"
Mar 27, 2012 20:00:32
grafikus007
Mar 27, 2012 20:02:36
ez is jó:
www.youtube.com/watch?v=ubTBOb_eFRg
A videó készítője milyen nemzetiségű? Nézd: - erős rendőri jelenlét...klikk - egy, a szóval nehezen bánó, lelkes, idős hazafi... klikk - ÁS zászló klikk - molettől is teltebb gárdista hölgy..... klikk - videózó rendőr ...klikk - üres tér...klikk - sokféle zászló közben a szónok: " egy a tábor egy a zászló".. klikk - meglóduló karvalytőke katonák..klikk - rendőrök és kontrasztként a szónok: " a Magyar Gárda feloszthatatlan.." ...klikk - ősi himnuszunk... ántiszémitizmus! ...klikk
látod, sneci, másnak is feltűnik, hogy idióta vagy, és tudatosan rombolod a nemzeti oldalt. Persze ez nem meglepő, ismerve a családi hátteredet (homo-szocionista vonal)
www.youtube.com/watch?v=ubTBOb_eFRg
A videó készítője milyen nemzetiségű? Nézd: - erős rendőri jelenlét...klikk - egy, a szóval nehezen bánó, lelkes, idős hazafi... klikk - ÁS zászló klikk - molettől is teltebb gárdista hölgy..... klikk - videózó rendőr ...klikk - üres tér...klikk - sokféle zászló közben a szónok: " egy a tábor egy a zászló".. klikk - meglóduló karvalytőke katonák..klikk - rendőrök és kontrasztként a szónok: " a Magyar Gárda feloszthatatlan.." ...klikk - ősi himnuszunk... ántiszémitizmus! ...klikk
látod, sneci, másnak is feltűnik, hogy idióta vagy, és tudatosan rombolod a nemzeti oldalt. Persze ez nem meglepő, ismerve a családi hátteredet (homo-szocionista vonal)
Mar 27, 2012 20:02:36
Rotwein
Mar 27, 2012 20:06:10
Sodi, mi a véleményed erről a papírfetisizmusról, ahogy meghurcolják a köztársasági elnökünket? Elvégre 2012 van hahó, minek doktorit írni, mikor a Wikipédia már a metróban is elérhető? Az elméleti tudás számít, minek arról írásos igazolás, hogy értesz ahhoz, amit csinálsz? Különben is Schmitt Pál még 3 hónapig pályakezdő köztársasági elnök, az ilyen dolgok simán beleférnek, majd júliustól lesz csak számon kérhető rajta akármi is. Ezek az evidenciák...
Mar 27, 2012 20:06:10
Káoszkapitány
Mar 27, 2012 20:08:52
Ahelyett, hogy megint elkezdesz idiótázni, inkább értékelnéd, hogy építő jellegű észrevételeket tesz valaki, amiket ha meghallgatnál és megfogadnál, javítani tudnál a munkáid minőségén.
Mar 27, 2012 20:08:52
grafikus007
Mar 27, 2012 20:08:59
sodi, mi a kedvenc sorozatod, a marslakó vagy a hacktion?
Mar 27, 2012 20:08:59
forever a loan
Mar 27, 2012 20:11:04
Sodi, mi a véleményed erről a papírfetisizmusról, ahogy meghurcolják a köztársasági elnökünket? Elvégre 2012 van hahó, minek doktorit írni, mikor a Wikipédia már a metróban is elérhető? Az elméleti tudás számít, minek arról írásos igazolás, hogy értesz ahhoz, amit csinálsz? Különben is Schmitt Pál még 3 hónapig pályakezdő köztársasági elnök, az ilyen dolgok simán beleférnek, majd júliustól lesz csak számon kérhető rajta akármi is. Ezek az evidenciák...
Szerintem Sodika szakdolgozata miatt is fog még Molnár F. Árpád flashmobot szervezni a pátyi hacienda elé.
Mar 27, 2012 20:11:04
sodika
Mar 27, 2012 20:11:53
Azért poénkodok "maszatolva" a deres.tv kapcsán, mert annyira abszurd a feltételezés. :)
Ott van a Hatvannégy Vármegye több országban, kiterjedt tagsági szervezettel. Ott van a Jobbik több tízmilliós költségvetési támogatásokkal. Ott vannak a lelkes aktivisták tömegei, akik bárhova ugranak, akár aláírásokat gyűjteni, akár vidékre utazva jelenléttel demonstrálni. Ott van a Szentkorona rádió informatikai csapata, és ott van az erdélyi Szaszka a saját szervereivel.
Erre Toroczkai kaliberű emberek pont hozzám fordulnak, és belém helyezik a titkos konspiráció minden bizalmát és felelősségét, miközben én soha nem léptem be semmilyen szervezetbe, a kamerázáson kívül soha nem kerestem személyes kapcsolatot senkivel, és nagy lustaságomban soha nem mentem sehova még aktivista tevékenységet kifejteni sem, csupán YouTube-os videóimról ismerni engem?
Hogy a picsába lehet ezt egy pillanatig is komolyan gondolni? Tényleg semmi közöm a deres.tv-hez, de nem fogom ezt minden nap megismételni, mert enélkül is világos minden épelméjű ember számára, hogy ökörség egy pillanatig is az ellenkezőjét feltételezni. Ennyi.
Hülyeségekre pedig nem reagálok. 2006 óta mindenki tudja, hogy én viccesen vágom az anyagaimat. Mindenki.
Rotwein: A magyar tudományos életnek annyi. Ha itt egy utólagos plágium-lebukás annyival ér véget, hogy "az egyetemnek észre kellett volna vennie", akkor Magyarországon szerzett valamennyi tudományos fokozat nemzetközi körökben mostantól nevetség tárgya lesz.
Marslakók pedig egyre jobb. Majd írok kritikát.
Na csá.
Ott van a Hatvannégy Vármegye több országban, kiterjedt tagsági szervezettel. Ott van a Jobbik több tízmilliós költségvetési támogatásokkal. Ott vannak a lelkes aktivisták tömegei, akik bárhova ugranak, akár aláírásokat gyűjteni, akár vidékre utazva jelenléttel demonstrálni. Ott van a Szentkorona rádió informatikai csapata, és ott van az erdélyi Szaszka a saját szervereivel.
Erre Toroczkai kaliberű emberek pont hozzám fordulnak, és belém helyezik a titkos konspiráció minden bizalmát és felelősségét, miközben én soha nem léptem be semmilyen szervezetbe, a kamerázáson kívül soha nem kerestem személyes kapcsolatot senkivel, és nagy lustaságomban soha nem mentem sehova még aktivista tevékenységet kifejteni sem, csupán YouTube-os videóimról ismerni engem?
Hogy a picsába lehet ezt egy pillanatig is komolyan gondolni? Tényleg semmi közöm a deres.tv-hez, de nem fogom ezt minden nap megismételni, mert enélkül is világos minden épelméjű ember számára, hogy ökörség egy pillanatig is az ellenkezőjét feltételezni. Ennyi.
Hülyeségekre pedig nem reagálok. 2006 óta mindenki tudja, hogy én viccesen vágom az anyagaimat. Mindenki.
Rotwein: A magyar tudományos életnek annyi. Ha itt egy utólagos plágium-lebukás annyival ér véget, hogy "az egyetemnek észre kellett volna vennie", akkor Magyarországon szerzett valamennyi tudományos fokozat nemzetközi körökben mostantól nevetség tárgya lesz.
Marslakók pedig egyre jobb. Majd írok kritikát.
Na csá.
Mar 27, 2012 20:11:53
banshee
Mar 27, 2012 20:15:24
Sneci baszki, nem vetted észre hogy ezekkel a hsszas magyarázkodásokkal csak azt erősíted, amit cáfolni szeretnél?
Már a saját hibáidból se tanulsz, púp?
Amúgy meg a deres technikai megoldásai kifejezetten sodisak. Simán elképzelhető hogy a reklámbevételek bizonyos százalékáért dolgoztál nekik.
Meg amúgy is akartál régebben egy hírportált, nem?
Már a saját hibáidból se tanulsz, púp?
Amúgy meg a deres technikai megoldásai kifejezetten sodisak. Simán elképzelhető hogy a reklámbevételek bizonyos százalékáért dolgoztál nekik.
Meg amúgy is akartál régebben egy hírportált, nem?
Mar 27, 2012 20:15:24
grafikus007
Mar 27, 2012 20:19:42
sneci, egy féle képen tudod végérvényesen cáfolni a találgatásokat. Bemutatod a trolltársadalomnak a Saját Megoldásodat, amin az előző hónapokban dolgoztál. Ismerve a munkamorálodat és lustaságodat, senki nem tételezi fel, hogy 2 oldalt meg tudnál szerkeszteni január óta, tehát ha van saját megoldás, kevésbé valószínű, hogy volt időd a derest megcsinálni.
Mar 27, 2012 20:19:42
grafikus007
Mar 27, 2012 20:22:03
a saját megoldás félkész állapotát is bemutathatod, van itt néhány lelkes informatikus, aki szívesen segít a tesztelésben. Tudod, más emberek ideje...
Mar 27, 2012 20:22:03
Callahan
Mar 27, 2012 20:37:15
Erre Toroczkai kaliberű emberek pont hozzám fordulnak?
Látom, nem sokra becsülöd magad, és rájöttél, hogy a vérprofitól nagyon messze állsz. Helyes!
Mar 27, 2012 20:37:15
Lelki Verető
Mar 27, 2012 20:49:44
"annyira abszurd a feltételezés."
én azt se vártam volna, hogy látom kicsöppenni az ejakulátumodat valaha. :(((
én azt se vártam volna, hogy látom kicsöppenni az ejakulátumodat valaha. :(((
Mar 27, 2012 20:49:44
banshee
Mar 27, 2012 20:50:56
Sneci! Az csinálta a deres.tv -t, aki a masztipartis kommentet is írta?
Mar 27, 2012 20:50:56
sodika
Mar 27, 2012 20:58:18
Sneci! Az csinálta a deres.tv -t, aki a masztipartis kommentet is írta?
Nemtom, de mindjárt kirakok egy cikket a deres főoldalára, hogy milyen menő lett Luffy a 2 éves timejump után.
Idióta.
Mar 27, 2012 20:58:18
sneckó
Mar 27, 2012 21:06:17
Idióta.
Idióta.
bazmeg sodi, hálát adok az égnek, hogy meg kellett gugliznom ezt a Luffyt, és nem vágtam kapásból, hogy ki a faszom az. ez 2 dolgot jelent:
1. van életem, és nem ilyen szarokkal foglalkozom
2. nem vagyok ratyi
Mar 27, 2012 21:06:17
IsmeretlenJoAkaro
Mar 27, 2012 21:09:19
Mar 27, 2012 21:09:19
Hitvány Patkány
Mar 27, 2012 21:13:51
Endre ,én személy szerint nem vagyok érintett az Operation DeresTv-ben, de engedj meg pár baráti tanácsot.
Ha te azt mondod, akkor biztos semmi közöd a DeresTv-hez. De a tudomány jelenlegi állása szerint biztos ismersz olyat, aki ismer olyat, aki ismer olyat, aki ismer olyat, aki szerkeszti. A helyedben javasolnám neki, hogy óvatosan fogalmazzon, ugyanis ennyi hackertámadás mellet fennáll a veszélye, hogy kitudódik a kiléte és a Hermán-ügy semmiség lesz ahhoz képest.
Én sietnék, mert ha kivételesen igazat mondasz és tényleg nem te szerkeszted, akkor az illető és a barátai biztos morcosak lesznek, ha esetleg bíróság elé kerülnek. Arról ugyanis biztosan értesülni fognak, hogy mindezt kinek köszönhetik.
Maradok barátsággal
Hitvány Patkány
Ha te azt mondod, akkor biztos semmi közöd a DeresTv-hez. De a tudomány jelenlegi állása szerint biztos ismersz olyat, aki ismer olyat, aki ismer olyat, aki ismer olyat, aki szerkeszti. A helyedben javasolnám neki, hogy óvatosan fogalmazzon, ugyanis ennyi hackertámadás mellet fennáll a veszélye, hogy kitudódik a kiléte és a Hermán-ügy semmiség lesz ahhoz képest.
Én sietnék, mert ha kivételesen igazat mondasz és tényleg nem te szerkeszted, akkor az illető és a barátai biztos morcosak lesznek, ha esetleg bíróság elé kerülnek. Arról ugyanis biztosan értesülni fognak, hogy mindezt kinek köszönhetik.
Maradok barátsággal
Hitvány Patkány
Mar 27, 2012 21:13:51
sneckó
Mar 27, 2012 21:14:11
<fieldset><legend>sneckó</legend>
egyébként, ha már itt vagy, had kérdezzem meg én is, hogy áll a saját megoldás? van 4 teljes napod elindítani...</fieldset>
egyébként, ha már itt vagy, had kérdezzem meg én is, hogy áll a saját megoldás? van 4 teljes napod elindítani...</fieldset>
ahogy említettem, van életem, és egy pár napja nem csekkoltam a fórumot :) ótvar egy oldal egyébként, ha ez a saját megoldás, akkor sodi kurva nagy bajban van. mondjuk már így is...
Mar 27, 2012 21:14:11
sodileaks
Mar 27, 2012 21:15:35
Mi az a luffy? Nem merek rákeresni...
Mar 27, 2012 21:15:35
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 21:20:45
Én még az Aaron Cutera se mertem rákeresni.
Mar 27, 2012 21:20:45
sneckó
Mar 27, 2012 21:21:00
szerintem nyugodtan, ha a recskavideót megnézted, akkor ez ahhoz képest smafu.
Mar 27, 2012 21:21:00
sodika
Mar 27, 2012 21:25:12
Arról ugyanis biztosan értesülni fognak, hogy mindezt kinek köszönhetik.
Hát, ha nem vigyáznak az informatikai biztonságra, akkor nyilván saját maguknak. Még akkor is, ha egészen konkrétan és kizárólag a rám haragudó trollok miatt kerülnek - esetlegesen nagy - bajba. Mert egy dolog a troll, és másik dolog, hogy hiába van troll, ha valami jól össze van rakva. :)
Mar 27, 2012 21:25:12
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 21:33:51
Akkor eressz rá minket egy olyan weblapra, amit az egyik megrendelődnek készítettél. Úgyse tudnánk vele mit kezdeni, ha jól össze van rakva.
Mar 27, 2012 21:33:51
banshee
Mar 27, 2012 21:35:41
Egy vérprofihoz kellett volna fordulniuk, nem?
Mar 27, 2012 21:35:41
sodika
Mar 27, 2012 21:37:23
Mar 27, 2012 21:37:23
sneckó
Mar 27, 2012 21:39:25
mi a fasz? fürdesz? a nap híre...
Mar 27, 2012 21:39:25
banshee
Mar 27, 2012 21:40:02
Mikorra lesz kész?
Mar 27, 2012 21:40:02
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 21:52:03
Mar 27, 2012 21:52:03
Hitvány Patkány
Mar 27, 2012 21:55:02
Azt a mindenit! Valóban, ha valakinek az oldalát feltörik, akkor a készítő a hibás. Kapsz is egy +1-et! Viszont mindig tartsd észben ezt az igazságot, mert különben ez is szállóige lesz, mint a dühös ember, akiről megmondták az igazságot.
Az általam felvetett probléma azonban egy picit komplikáltabb. Az emberekben ugyanis van egy ún. bünbakképző mechanizmus. Szerinted a Deres.tv készítői kiben látják majd a bűnbakot??
Mar 27, 2012 21:55:02
Káoszkapitány
Mar 27, 2012 21:55:34
Mikorra lesz kész?
Április 1.
Mar 27, 2012 21:55:34
pimpa
Mar 27, 2012 21:55:53
<fieldset><legend>sodika</legend>A saját megoldásom úgy lesz összerakva.
Na fürdök meg alszom. Csá.</fieldset>
Na fürdök meg alszom. Csá.</fieldset>
kislány. egyébként meg a "cigány szuka húzd meg a ravaszt" ami a deresen megy, az kábé eyg brigád malmára hajtja a vizet, az pedig a liberális fajvédőké. lehet megint herpegni, hogy cigánygyilkosságok, fasizmus blbla. kinek áll ez érdekében vajon?
Mar 27, 2012 21:55:53
banshee
Mar 27, 2012 22:01:44
Április 1.
Azt tudom hogy az van kijelölve, de valójában?
Mar 27, 2012 22:01:44
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 22:03:52
Sodi! Április 1-jén hány órakor élesíted a saját megoldást?
Nem szeretnék erről a kortörténelmi pillanatról lemaradni.
Mar 27, 2012 22:03:52
Callahan
Mar 27, 2012 22:06:40
Egész nap ezt harsogja majd a média, hát kapjál már a fejedhez, öcsém!
Aztán lehet Sneci csak annyit mond, hogy "háhá, bolondok napja, bevettétek!"
Mar 27, 2012 22:06:40
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 22:15:31
Hegészen konkrétan és kizárólag a rám haragudó trollok miatt kerülnek - esetlegesen nagy - bajba.
nahát, akkor mégsem rendőrség meg a titkosszolgálat hekkeli a derest?
Mar 27, 2012 22:15:31
grafikus007
Mar 27, 2012 22:28:03
basszátok meg, most láttam a hírtv hiradójában sodit a gaudi-zagyva sajtótájékoztatóról szóló videóban!! egy fekete fehér kockás kabát/flaneling volt rajta, zsíros haj, csöves kinézet.
Mar 27, 2012 22:28:03
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 22:31:31
basszátok meg, most láttam a hírtv hiradójában sodit a gaudi-zagyva sajtótájékoztatóról szóló videóban!! egy fekete fehér kockás kabát/flaneling volt rajta, zsíros haj, csöves kinézet.
a púpja látszik? mert ha igen, akkor megnézem a korcsot, hogy röhögjek.
púpos etyetemista srác párokat keres....:)))
Mar 27, 2012 22:31:31
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 22:31:42
Mar 27, 2012 22:31:42
grafikus007
Mar 27, 2012 22:34:39
mno.hu/hirtv/hirado-5081
8:38nál
sodi, szóltak, hogy állj kicsit odébb tőlük, vagy miért vagy ennyire elkülönülve?
sodi, szóltak, hogy állj kicsit odébb tőlük, vagy miért vagy ennyire elkülönülve?
Mar 27, 2012 22:34:39
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 22:35:15
így van, legközelebb akkor akar jól kinézni, amikor a saját megoldása kamerába beszélős videóit fogja leforgatni egy videóstúdióban. jaj, de várom már.:))
Mar 27, 2012 22:35:15
grafikus007
Mar 27, 2012 22:36:35
az poén lenne, ha a hírtv sodi hátára rávágna vmi ugráló videót róla, ahogy ő tette a gárdás peren és így adnák le a tvben :D
Mar 27, 2012 22:36:35
grafikus007
Mar 27, 2012 22:38:20
az a laptop a földön a tiéd, sneci? néha írtál egy sor kódot, vagy mi? remélem az excelbe alaposan berögzítetted
Mar 27, 2012 22:38:20
grafikus007
Mar 27, 2012 22:40:08
9:06nál is sodi van! kegyetlen ez az arckifejezés!
Mar 27, 2012 22:40:08
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 22:41:29
http://mno.hu/hirtv/hirado-5081
hehe, mindig elfog a röhögés amikor meglátom sneci ormótlan, rusnya pofáját. istenem, hogy gondolhatja magáról ez a lény, hogy ő jól néz ki? meg akkor miért csak faszverős videókkal tudott nőt szerezni?:))))
meg az a 2 számmal nagyobb farmer...arra már nincsenek is szavak.
Mar 27, 2012 22:41:29
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 22:41:36
Nagyon csúnya vagy Sodi.
Mar 27, 2012 22:41:36
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 22:46:18
9:06nál is sodi van! kegyetlen ez az arckifejezés!
könyörgöm, ezt valaki vágja ki külön képfájlba, ez gecinagy fogás. az a torz, rusnya pofa....kiválóan tükröződik rajta sneci egész lénye.
ezt lehet majd az orra alá tolni, amikor azzal jön, hogy ő jól néz ki.
bazmeg, ez a szexnagyi kurvára igénytelen ribanc lehet, hogy leáll egy ilyen gnómmal.
Mar 27, 2012 22:46:18
sodika
Mar 27, 2012 22:46:53
az a laptop a földön a tiéd, sneci? néha írtál egy sor kódot, vagy mi? remélem az excelbe alaposan berögzítetted
Idióta.
Élőben közvetítettem az eseményt mobilnet segítségével.
www.ustream.tv/recorded/21399338
Mar 27, 2012 22:46:53
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 22:51:17
Nagyon csúnya vagy Sodi.
hogy mondhatja erre az ábrázatra, hogy ő jól néz ki? kihez képest? ahhoz képest, akinek leharapta az arcát egy kutya, és még nem esett át plasztikai műtéten?
Mar 27, 2012 22:51:17
sodika
Mar 27, 2012 22:51:55
Na, egye fene, trollok. Egyetek egy kicsit. xD
Itt éppen azért idegeskedek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon, mert az a kibaszott Chrome nem tudja normálisan megnyitni 768-as ablakmagasság mellett az Ustream kezelőfelületét, ezért - hiába siettem nagyon-nagyon-nagyon, hogy a sajtótájékoztató elejére már minden rendben menjen - kénytelen voltam bezárni a francba, és Firefox-szal újra kezdeni az egész folyamatot.
www.ustream.tv/recorded/21399322
Nagyon.
Itt éppen azért idegeskedek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon, mert az a kibaszott Chrome nem tudja normálisan megnyitni 768-as ablakmagasság mellett az Ustream kezelőfelületét, ezért - hiába siettem nagyon-nagyon-nagyon, hogy a sajtótájékoztató elejére már minden rendben menjen - kénytelen voltam bezárni a francba, és Firefox-szal újra kezdeni az egész folyamatot.
www.ustream.tv/recorded/21399322
Nagyon.
Mar 27, 2012 22:51:55
sodika
Mar 27, 2012 22:52:36
hogy mondhatja erre az ábrázatra, hogy ő jól néz ki?
Mar 27, 2012 22:52:36
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 22:52:50
Mar 27, 2012 22:52:50
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 22:53:14
SF-hez képest.
Mar 27, 2012 22:53:14
sodika
Mar 27, 2012 22:55:10
Mar 27, 2012 22:55:10
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 22:55:16
nem a hajadról beszéltem, te korcs. hanem a rusnya pofádról. hogy engedhet magára egy nő egy ilyen okádékot, anélkül, hogy hányingere lenne?
ha nem ismernélek, és meglátnálak az utcán, akkor az lenne az első gondolatom: szegény, de megverte a sors ezzel a rusnya pofával.
Mar 27, 2012 22:55:16
sodika
Mar 27, 2012 22:55:38
...itt.
Mar 27, 2012 22:55:38
grafikus007
Mar 27, 2012 22:55:47
Na, egye fene, trollok. Egyetek egy kicsit. xD
inkább arra az idegeskedésre lennék kíváncsi amit akkor vágtál le, amikor megláttad magad a velvet címlapján :D
Mar 27, 2012 22:55:47
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 22:57:47
Hát elég gáz a hajad, de még mindig talán ezzel van a legkisebb baj.
Púp, torz fejforma, elcseszett fogsor, szakadt, ócska ruházat, debil arckifjezés. Ezek mind verik a frizurádat.
Mar 27, 2012 22:57:47
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 23:07:53
Neked a laptopod a munkaeszközöd. Ha ez tönkremegy, akkor még a havi 26 ezer bruttót sem tudod megkeresni. Nincs pénzed, hogy újat vegyél.
Erre te tök feleslegesen cipeled fel-alá a városban, lerakod az utcára, ahol bárki bármikor felrúghatja, ellophatja, ráléphet.
Mar 27, 2012 23:07:53
Káoszkapitány
Mar 27, 2012 23:12:29
Én sem értem egyébként ezeknek az élő közvetítéseknek a miértjét (úgyis felveszik és felkerül portálokra pár órán belül), de nem kérdezem meg tőle, mert akkor előtör belőle az ószövetségi düh, és elkezd tajtékozva idiótázni, aztán az lesz a vége, hogy április elsején azzal az indokkal nem indul el a SM, hogy az itteni közönsége bosszantotta és elvonta a figyelmét.
Mar 27, 2012 23:12:29
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 23:16:18
Ha már élőben akar közvetíteni, legalább bejelenthetné előre. Így nincs semmi értelme, mert mindenki utólag nézi meg. Mennyi az esélye, hogy valaki pont abban a negyed órában megy fel a profiljára, amikor épp közvetít?
Mar 27, 2012 23:16:18
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 23:30:34
az excel táblát nem irigylem mostanában, mert geciszarul érezheti magát.
sneci, nem akarsz mesélni arról, hogy mi a helyzet a havi bruttó 26 ezer világában?:))
mekkora rezsitartozást görgetsz magad előtt?
sneci, nem akarsz mesélni arról, hogy mi a helyzet a havi bruttó 26 ezer világában?:))
mekkora rezsitartozást görgetsz magad előtt?
Mar 27, 2012 23:30:34
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 23:33:10
az excel táblát nem irigylem mostanában, mert geciszarul érezheti magát.
Szerintem már csak szép emlék a havi 26 ezer bruttó.
Mar 27, 2012 23:33:10
Ecxel tábla
Mar 27, 2012 23:33:33
* épp most helyezik örök nyugalomra a farkasrétiben *
Mar 27, 2012 23:33:33
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 23:35:15
* épp most helyezik örök nyugalomra a farkasrétiben *
Mar 27, 2012 23:35:15
pimpa
Mar 27, 2012 23:49:58
csak szólok, hogy a köztemetőben van a zsidó temető. evidenciákat hadd ne kelljen már magyarázni. most meg tényleg azon hőbörögtök, hogy endre mosatlan gusztustalan hajjal lett lekamerázva?
Mar 27, 2012 23:49:58
forever a loan
Mar 27, 2012 23:51:11
...itt.
Csak még egy utolsót: mikor voltál utoljára egészségügyi dugáson? Hogy van a szexnagyi?
Mar 27, 2012 23:51:11
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 23:51:56
sneci, ha a saját megoldásod nem kezdi el okádni a pénzt ápr. 1-től, mert ismét kudarcot vallottál az újabb, saját magad által szabott határidő betartásával, akkor mégis mire számítasz, hogy mi fog kihúzni a csődközeli helyzetedből és a pénzügyi nyomorból?
sneci, ne haragudj, de nekem annyira jó érzés, hogy te nem tudsz kimászni a csóróságból, mindig vidáman kacagok, amikor erre gondolok. te nem kacagsz velem?:)
sneci, ne haragudj, de nekem annyira jó érzés, hogy te nem tudsz kimászni a csóróságból, mindig vidáman kacagok, amikor erre gondolok. te nem kacagsz velem?:)
Mar 27, 2012 23:51:56
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 27, 2012 23:54:10
Az hagyján, hogy nem tud kimászni, de egyre mélyebbre ássa a gödrét.
Mar 27, 2012 23:54:10
Béla
Mar 28, 2012 00:05:59
csak szólok, hogy a köztemetőben van a zsidó temető. evidenciákat hadd ne kelljen már magyarázni.
most meg tényleg azon hőbörögtök, hogy endre mosatlan gusztustalan hajjal lett lekamerázva?
Amikor utoljára esett. Ti. a vizet már valszeg régen kikötötték, és együtt jr a cigánysoron lakó purdékkal az utca végi kúthoz. Az még hagyján, hogy azok a púpját tapogatják állandóan, de még jól is jön Snecinek, mikor a két vödör vizet egy boton, a púpjával megtámasztva hazaszédeleg vele.
Mar 28, 2012 00:05:59
Mordecháj Rosenzweig
Mar 28, 2012 00:18:36
Sodi, az alábbiakra van szükséged:
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
Mar 28, 2012 00:18:36
Géntolvaj református
Mar 28, 2012 00:23:30
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
Marhaság! Sodinak csak egyetlen dologra van szüksége. Újraszületni. Sodi, bújj vissza anyádba, majd gyere elő, hátha másodszorra jobban sikerülsz!
Mar 28, 2012 00:23:30
forever a loan
Mar 28, 2012 00:23:47
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
Azt az embert, aki hipós slaggal fertőtleníti a fegyenceket, hogy hívják?
Mar 28, 2012 00:23:47
Zulu
Mar 28, 2012 00:24:05
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
-Fodrász
-Csontkovács
-Gyógytornász
-Fogorvos
-Stylist
-Dietetikus
Kihagytad a legfontosabbat, a pszichiátert.
Mar 28, 2012 00:24:05
szeszesember
Mar 28, 2012 07:04:12
A legfontosabb egy bakó lenne…
Mar 28, 2012 07:04:12
broni
Mar 28, 2012 13:12:52
vágó gábor for president!!!smith takarodj!!!!!
Mar 28, 2012 13:12:52
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hisztizzél, kicsi Endre, hisztizzél!
Te még úgyis csak kvázi-felnőtt vagy.
Csak azt nem értem, ha nem jársz ide, akkor ezeket az előzőeket ki írta be...