egyébként tudom, meg fogsz lepődni, de nekem nincs diplomán!!!!!
bazmeg, nem is tűnt el a válasz gomb, visszaadom a diplomámat, átveheted ha kell, csak át kell satírozni az adataimat.
MICSODAAAAAaa???????????!?!?!!!!!!!444
TITÁN!!!!!!! HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!!
tudom, nem fogsz meglepődni, de snecinek sincs diplomája. pedig ő 28 félévig járt etyetemre.
á, kösz, addig, amig a bebaszáshoz, meg kurvázáshoz nem kell, megleszek nélküle!!amyám meg ma kapot nyugdíjat, lennyi elég elég!!)))))holnap indul a party!!))))
Nem megyek.
1) ez egy baloldali rendetlenkedés, ilyennel nem közösködöm
2) ha mégis közösködnék: engem már nem engednének be utánuk az épületbe, kint az utca pedig biztos uncsi
3) egy órát kellene utaznom Pestre
Egyébként ez az igazi szemét kettős mérce. Toroczkai a Bankcenternél ÖNKÉNT távozott, ezeknek pedig ott a rektori hivatalban van pofájuk olyat írni, hogy "nem távoznak, amíg" bla bla bla.
Az előbbi mégis kényszerítés, az utóbbi mégsem.
Márpedig jogszabályi definíció szerint a passzív blokád is erőszak, mert fizikailag valamire kényszerít.
De én most épp néhány hétig nem írok ide, úgyhogy csá xD
Április van? Nincs április.
Na csá :D
kettős mércét te is elkerülheted, ha itt is és bárhol tényfeltárás ésa tájékoztatás mezejére lépsz, nem elfogultan. az igazi újságírók nem "közösködködnek", hanem tudósítanak
Én felettébb meglepődtem.
Kevesebb, mint egy napig birtad.
Kezeltesd magad.
kurvára nem érdekel. inkább pörögjél a púpodon, ezt vedd fel a fütyikameráddal, és azt talán megnézem.
hehe, ez az igazi elégtétel a trolloknak. írjál minél több ilyet, amiből kiderül, hogy micsoda csóró balfasz vagy.
Köszi sodi! Jó éjt!
ki a fasz kapna ehhez kedvet? te teljesen hülye vagy?
Pedig az egyetemen megismerkedhettél volna egy csomó zsidó lánnyal, akik szívesen szájba hugyoznak, ha anyád rokinyugdíjából fizeted a taníttatásukat.
Bazmeg, simán kinézem belőle, hogy evangelizációs próbálkozás néven ez lenne a SM...
Endre, ne feledd a szövegedet! Te független újságíró vagy! Egy krónikás! Te vagy Svájc!
Elméletileg a Jobbikkal se közösködsz, meg senkivel, csak tudósítasz. Ezt te mondtad...
Ugye milyen jó volt a Nándorfejérvár utcai kecó? Vagy a Kolosy téri iroda.
De ne félj, lesz ez még rosszabb. Ha bukjátok a pátyi házat, akkor lehet, hogy a következő állomás egy 2 milliós lerobbant ház valahol egy kis borsodi faluban.
Onnan aztán kész ünnep lesz évente egyszer felutazni Budapestre.
Ugyan. Az űrkutatás sem egyenletes tempóban halad. Egyszer-egyszer egy holdutazás vagy üstökösszonda, aztán van, hogy évekig semmi érdemleges. Én bízom Sodiban, és különösen a Saját Megoldásban. Már csak hármat kell aludni.
A saját megoldás indulásáig (2 nap) kimenőt kaptak a trollok.
Emellett várjuk a mániás szakaszt. :)
Milyen mániás szakasz?Vérprofi vállalkozói szakasz következik pénzesővel.
mindig lesz valami amin lehet röhögni. ez csak a közeljövő: április 1. a saját megoldás elsodikázása, május 31. a bt. mérlegének közzététele, 1-2 hét múlva megszületik a vádirat a hermán-ügyben, 1-2 hónapon belül árverezni fogják a pátyi házat. és akkor még nem említettem a háttérben szerveződő szopatásokat, és sneci önszopatásait, amelyeket most még nem láthatunk előre.
még hogy "ennyi volt"...:)))
vagy az is lehet, hogy beiktat egy akklimatizációs évet, mert még valami baj történne, ha csak úgy hirtelen átlépne a pályakezdő időszakból a rendes munkavállalói időszakba.
majd 13 perc múlva újabb komment.
na így melózik sneci. és ezért keres bruttó 26 ezret.
és újabb 2 fb-poszt, fél órán belül.
nem ér rá, mert melózik.:)))
vajon sittpali is törzsgyökeresnek írja tősgyökerest?
Mert az ő szakdolgozatában kevesebb helyesírási hiba volt?
ez kurvajó ötlet, az első trolltalálkozó is lehetne egyúttal. a két ratyi kaphatna ingyen VIP- belépőt. mindenki kockás flanellingben vagy pucéron, zuhanyrózsával a seggében partizna.
a törölt fb-posztok száma is elég érdekesen lenne. minden recskagate-re és a trollokkal folytatott küzdelemre utaló bejegyzést törölt. szerintem kb. 50-t.
Ez nagyon durva.
De kinek nyomja a műsort? Megint beképzeli magának a csendesen olvasgató tömeget? Ahhoz képest csak Scall Fasz, meg pár 40-es radikális nő lájkolgatja.
A legvalószínűbb, hogy - mivel gyagyás - magának nyomja a show-t. Egyszerűen rápörgött a témára; tetszik neki, hogy valakinek most kínos a helyzet, és lehet alázni. Talán még rá is rántott párszor. Fogyatékos a srác, ez nem vitás.
Valószínűleg így van. Stohl balesetén is heteken keresztül élvezkedett.
Ilyenkor kell bedobni a csalit Snecinek.
Szóval körkérdés: hány centis a faszotok?
(Engem nem érdekel, de valakit *kacsint* biztos!)
Nem, ez alapvetően arról szól, hogy a magányos, lecsúszott első generációs lumpenproliknak csak a káröröm maradt, és azt is csak a Facebookon tudják kiélni.
Egy fogtömésnyivel hosszabb mint Snecié.
(Már hallom is, ahogy tajtékzik...)
Ha ezt SF elolvassa, félre fogja érteni, előre szólok.
És ez ilyen kurva érdekes? Szerintem semmi meglepő nincs a történtekben. Orbánéknak kellett egy balek, aki nincs az útjukban, de kiderült, hogy Schmitt a vártnál is balekabb, és ez már nekik is gáz, de politikusok lévén nem fogják kimondani, hogy faszok voltak.
Azt hittem, neked ezek a jelenségek már ismerősek. Nemcsak a "sajtófigyelői tevékenységed" miatt, hanem mert téged is már palira vettek párszor. Palira, érted. Zsidó tanár, Rezső, Silingó Sanya stb. Ők mind azért álltak szóba veled, mert látták, hogy balek vagy. Ba-lek vagy.
sneci, ha így haladsz, fel fogják függeszteni a fb-regisztrációdat, mert olyan ütemben írod a posztokat, hogy azt hiszik, egy bot generálja ezeket.
Szerző:
broni
Mar 28, 2012 13:19:03
Válasz
(8)
sodi:nem akarsz indítani egy társkereső weboldalt, kimondottan alkoholistáknak????
Mar 28, 2012 13:19:03
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 13:25:19
"sodi:nem akarsz indítani egy társkereső weboldalt, kimondottan alkoholistáknak???? "
sneci csak kimondottan farokverős videókkal keresőknek indít oldalt. de most már elárultam, hogy mi lesz a saját megoldás.
sneci csak kimondottan farokverős videókkal keresőknek indít oldalt. de most már elárultam, hogy mi lesz a saját megoldás.
Mar 28, 2012 13:25:19
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 13:25:53
amúgy eltűnt a kapcsa és a válasz gomb.
Mar 28, 2012 13:25:53
Take Over ConTROLL
Mar 28, 2012 14:28:05
Természetesen az oldal az irányításunk alatt áll.
Az ide írogató beazonosított (ip OR mac OR cpuserial) trolloknak a megismert tartalom jelenik meg, mindenki másnak az Igazság.
Felesleges dolog megnézni máshonnan, máshogyan. Mélységében elfoglaltuk a legkisebb szabad erőforrást is trollok gépén.
Ismert minden jelszavuk, bankkártya-adatuk, számlaszámuk.
Csak és kizárólag a T.O.C. dönt ezek felhasználásának mikéntjéről és idejéről.
Ez nem párbeszéd kezdeményezés, ez kinyilatkoztatás.
Az ide írogató beazonosított (ip OR mac OR cpuserial) trolloknak a megismert tartalom jelenik meg, mindenki másnak az Igazság.
Felesleges dolog megnézni máshonnan, máshogyan. Mélységében elfoglaltuk a legkisebb szabad erőforrást is trollok gépén.
Ismert minden jelszavuk, bankkártya-adatuk, számlaszámuk.
Csak és kizárólag a T.O.C. dönt ezek felhasználásának mikéntjéről és idejéről.
Ez nem párbeszéd kezdeményezés, ez kinyilatkoztatás.
Mar 28, 2012 14:28:05
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 15:45:11
nincs bankszámlám, és mindenhol a kramalon jelszót használom. az igazság pedig már a könyökömön jön ki.
Mar 28, 2012 15:45:11
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 16:27:41
sneci, menj oda közvetíteni, már kint vannak a rendőrök:
15 óra 10 perckor a Hallgatói Hálózat elfoglalta a SOTE rektori irodáját egy nappal azután, hogy az egyetem vizsgálóbizottsága kiadta vizsgálati eredményét Schmitt Pál plágium ügyében.
magyarinfo.blog.hu/2012/03/28/a_haha_elfoglata_a_sote_dekani_irodjat_a_schmitt_ugy_miatt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_28&utm_campaign=index
15 óra 10 perckor a Hallgatói Hálózat elfoglalta a SOTE rektori irodáját egy nappal azután, hogy az egyetem vizsgálóbizottsága kiadta vizsgálati eredményét Schmitt Pál plágium ügyében.
magyarinfo.blog.hu/2012/03/28/a_haha_elfoglata_a_sote_dekani_irodjat_a_schmitt_ugy_miatt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_28&utm_campaign=index
Mar 28, 2012 16:27:41
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 16:29:29
broni, te is menj oda mediátorként, egy láda lidlben vásárolt sörrel a hónod alatt.
Mar 28, 2012 16:29:29
broni
Mar 28, 2012 16:36:00
broni, te is menj oda mediátorként, egy láda lidlben vásárolt sörrel a hónod alatt.
Mar 28, 2012 16:36:00
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 16:40:36
bazmeg, nem is tűnt el a válasz gomb, visszaadom a diplomámat, átveheted ha kell, csak át kell satírozni az adataimat.
Mar 28, 2012 16:40:36
Molnár F. Árpád
Mar 28, 2012 16:41:03
MICSODAAAAAaa???????????!?!?!!!!!!!444
TITÁN!!!!!!! HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!!
Mar 28, 2012 16:41:03
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 16:46:09
tudom, nem fogsz meglepődni, de snecinek sincs diplomája. pedig ő 28 félévig járt etyetemre.
Mar 28, 2012 16:46:09
broni
Mar 28, 2012 16:48:06
á, kösz, addig, amig a bebaszáshoz, meg kurvázáshoz nem kell, megleszek nélküle!!amyám meg ma kapot nyugdíjat, lennyi elég elég!!)))))holnap indul a party!!))))
Mar 28, 2012 16:48:06
broni
Mar 28, 2012 16:48:55
jav:legyen ennyi elég....
Mar 28, 2012 16:48:55
sodika
Mar 28, 2012 16:57:16
sneci, menj oda közvetíteni, már kint vannak a rendőrök
Nem megyek.
2) ha mégis közösködnék: engem már nem engednének be utánuk az épületbe, kint az utca pedig biztos uncsi
Egyébként ez az igazi szemét kettős mérce. Toroczkai a Bankcenternél ÖNKÉNT távozott, ezeknek pedig ott a rektori hivatalban van pofájuk olyat írni, hogy "nem távoznak, amíg" bla bla bla.
Márpedig jogszabályi definíció szerint a passzív blokád is erőszak, mert fizikailag valamire kényszerít.
Mar 28, 2012 16:57:16
sneckó
Mar 28, 2012 16:58:45
a saját megoldás honlapja csak nekem nem jön be?
Mar 28, 2012 16:58:45
sodika
Mar 28, 2012 16:58:48
Egyébként meg máris megnézhetitek a mai interjúmat.
Többek között ezért nem megyek vissza, mert egy nap kétszer utazni nekem sajnos tényleg luxus.
A perkirály Minda Zoltán tegnap Baka Andrást, ma pedig Matolcsy Györgyöt perelte. Délelőtt ez utóbbi ügyről beszélgettem vele a Fővárosi Törvényszéken.
www.youtube.com/watch?v=b4Gma3dWcYs
Aki pedig bővebben kíváncsi a Matolcsy-perre, itt megtekintheti a vágatlan interjút is:
www.youtube.com/watch?v=KJvMXR78N8o
Többek között ezért nem megyek vissza, mert egy nap kétszer utazni nekem sajnos tényleg luxus.
A perkirály Minda Zoltán tegnap Baka Andrást, ma pedig Matolcsy Györgyöt perelte. Délelőtt ez utóbbi ügyről beszélgettem vele a Fővárosi Törvényszéken.
www.youtube.com/watch?v=b4Gma3dWcYs
Aki pedig bővebben kíváncsi a Matolcsy-perre, itt megtekintheti a vágatlan interjút is:
www.youtube.com/watch?v=KJvMXR78N8o
Mar 28, 2012 16:58:48
sodika
Mar 28, 2012 16:59:11
a saját megoldás honlapja csak nekem nem jön be?
Április van? Nincs április.
Na csá :D
Mar 28, 2012 16:59:11
jana
Mar 28, 2012 17:00:33
Nem megyek.
kettős mércét te is elkerülheted, ha itt is és bárhol tényfeltárás ésa tájékoztatás mezejére lépsz, nem elfogultan. az igazi újságírók nem "közösködködnek", hanem tudósítanak
Mar 28, 2012 17:00:33
jana
Mar 28, 2012 17:01:58
hiányzott az Apukád?
Mar 28, 2012 17:01:58
banshee
Mar 28, 2012 17:02:43
Sneci, sztem beengednének, ha nem úgy néznél ki, mint egy csöves...
Mar 28, 2012 17:02:43
Káoszkapitány
Mar 28, 2012 17:06:00
Én felettébb meglepődtem.
Mar 28, 2012 17:06:00
jana
Mar 28, 2012 17:07:45
ajjaj én úgy drukkolok, de sajnos még mindig nem profi a filmed: nincs rögzített kamera, nem szemmagasságból vetted a fejet, viszont felette sok levegőt hagytál, akad és nem érthető a szöveg. a cipőfűzés a végén olyan lezáró humorelem, mint a gondás videónál a védjegyed? jószándékból írok, tényleg hasznos különben, hogy ezzel töltöd az időd és emiatt luxusutazol a Volánon, voltál már jóval rosszabb passzban is. egy ilyen szép tavaszi napon jó találkozni más férfiakkal, ugye?
Mar 28, 2012 17:07:45
jana
Mar 28, 2012 17:08:32
ajjaj én úgy drukkolok, de sajnos még mindig nem profi a filmed: nincs rögzített kamera, nem szemmagasságból vetted a fejet, viszont felette sok levegőt hagytál, akad és nem érthető a szöveg. a cipőfűzés a végén olyan lezáró humorelem, mint a gondás videónál a védjegyed? jószándékból írok, tényleg hasznos különben, hogy ezzel töltöd az időd és emiatt luxusutazol a Volánon, voltál már jóval rosszabb passzban is. egy ilyen szép tavaszi napon jó találkozni más férfiakkal, ugye?
Mar 28, 2012 17:08:32
FütyikamErika
Mar 28, 2012 17:30:32
Sodi, a deres.tv ügyében szeretnék készíteni veled egy egzkluziv inteviewt. Kérlek hívj fel, a számom szepör szepör...
Mar 28, 2012 17:30:32
jana
Mar 28, 2012 17:39:50
félreolvastam Sodó tevékenységét a Facebookon: "Kiss licked Budaházy György"-nek tűnt hitelen
Mar 28, 2012 17:39:50
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 28, 2012 17:41:42
Hogy szellőzzön, és ne égjen szét a zárt táskában, te fasz. :DNa csá, most megint kb. két-három hétig nem láttok is.
Kevesebb, mint egy napig birtad.
Kezeltesd magad.
Mar 28, 2012 17:41:42
jana
Mar 28, 2012 17:48:04
"...a legmagasabb végzettségem középiskola. Mert diploma nélkül ez az igazság." most komolyan, talán fejlődik az önkritikája a srácnak
Mar 28, 2012 17:48:04
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 18:01:34
Egyébként meg máris megnézhetitek a mai interjúmat.
kurvára nem érdekel. inkább pörögjél a púpodon, ezt vedd fel a fütyikameráddal, és azt talán megnézem.
Mar 28, 2012 18:01:34
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 18:04:50
Többek között ezért nem megyek vissza, mert egy nap kétszer utazni nekem sajnos tényleg luxus
hehe, ez az igazi elégtétel a trolloknak. írjál minél több ilyet, amiből kiderül, hogy micsoda csóró balfasz vagy.
Mar 28, 2012 18:04:50
sodika
Mar 28, 2012 19:48:54
Egyébként aki kedvet kapott ahhoz, hogy a mai saját mai anyagom alapján Minda Zoltán munkásságát tanulmányozza, az örülhet.
Kaufmann tanár úr jóvoltából íme, itt van az illető tegnapi, Baka András elleni perének felvétele több mind másfél óra terjedelemben.
www.youtube.com/watch?v=a7QJ--yd7IU
De tényleg húzok innen, csá.
Kaufmann tanár úr jóvoltából íme, itt van az illető tegnapi, Baka András elleni perének felvétele több mind másfél óra terjedelemben.
Mar 28, 2012 19:48:54
Hitvány Patkány
Mar 28, 2012 19:53:57
1 Endre, anyád mit szólt, hogy ratyi vagy?
2 Lesz saját megoldás április 1-én?
3 Balázs 8 órája nem lájkolta a posztjaidat.
Összekaptatok, vagy beletört a zuhanyrózsa?
2 Lesz saját megoldás április 1-én?
3 Balázs 8 órája nem lájkolta a posztjaidat.
Összekaptatok, vagy beletört a zuhanyrózsa?
Mar 28, 2012 19:53:57
snecigeci
Mar 28, 2012 19:58:32
köszi púp, éppen filmet keresetem estére, de így már megvan a program.
Mar 28, 2012 19:58:32
Káoszkapitány
Mar 28, 2012 20:50:22
Egyébként aki kedvet kapott ahhoz, hogy a mai saját mai anyagom alapján Minda Zoltán munkásságát tanulmányozza, az örülhet.
Köszi sodi! Jó éjt!
Mar 28, 2012 20:50:22
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 21:11:12
ki a fasz kapna ehhez kedvet? te teljesen hülye vagy?
Mar 28, 2012 21:11:12
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 21:16:28
sneci, inkább tegyél ki magadról olyan fényképeket, amelyeken jól látszik a rusnya, torz pofád. azon szerintem mindenki szívesen elröhögcsélne. broni azzal ijesztgetné a mutterját, hogy ha nem adja neki a teljes nyugdíját, akkor ráengedi ezt a rusnya jávorszarvasképű púpos korcsot, aki a képeken látható.
Mar 28, 2012 21:16:28
Géntolvaj református
Mar 28, 2012 21:26:30
Sodi, rendes tőled, hogy ha új videót készítesz, első dolgod, hogy linkeled nekünk. Ezek szerint él még a kommenthaverság.
Mar 28, 2012 21:26:30
Géntolvaj református
Mar 28, 2012 21:30:05
Pedig az egyetemen megismerkedhettél volna egy csomó zsidó lánnyal, akik szívesen szájba hugyoznak, ha anyád rokinyugdíjából fizeted a taníttatásukat.
Mar 28, 2012 21:30:05
törzsgyökeres
Mar 28, 2012 22:50:12
"A TV2 után az RTL Klub is felhasználta a Bankcenteres felvételeimet. Minden médiageci ócska tolvaj."
sneci, pereld be őket 2 millióra, ahogy Sherlock Porks tette:
www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=62
rögtön az atw és a velvet után.
sneci, pereld be őket 2 millióra, ahogy Sherlock Porks tette:
www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=62
rögtön az atw és a velvet után.
Mar 28, 2012 22:50:12
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 28, 2012 23:19:35
Azért remélem, hogy április 1-jén a saját megoldás nem fog annyiban kimerülni, hogy kiposztolsz egy egy keresztet a fácsédra!
Mar 28, 2012 23:19:35
Mordecháj Rosenzweig
Mar 28, 2012 23:24:49
Azért remélem, hogy április 1-jén a saját megoldás nem fog annyiban kimerülni, hogy kiposztolsz egy egy keresztet a fácsédra!
Bazmeg, simán kinézem belőle, hogy evangelizációs próbálkozás néven ez lenne a SM...
Mar 28, 2012 23:24:49
Molnár F. Árpád
Mar 28, 2012 23:40:21
XAVI HERNANDEZ, ÉBRESZTŐ ÖCSÉM, NEM AZ ECHELON-KÖZPONTBAN VAGY!!!!!!! A BARCELONÁNÁL MÉG EGY CSAPAT SEM VÉDTE LÁTVÁNYOSABBAN AZ ECHELON-TITKOKAT!!!!!! HEIL MOURINHO, FORZA MILAN!!!!!!!!!!!
Mar 28, 2012 23:40:21
Callahan
Mar 29, 2012 00:10:14
ez egy baloldali rendetlenkedés, ilyennel nem közösködöm
Endre, ne feledd a szövegedet! Te független újságíró vagy! Egy krónikás! Te vagy Svájc!
Elméletileg a Jobbikkal se közösködsz, meg senkivel, csak tudósítasz. Ezt te mondtad...
Mar 29, 2012 00:10:14
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 29, 2012 00:33:01
"Többek között ezért nem megyek vissza, mert egy nap kétszer utazni nekem sajnos tényleg luxus."
te csóró szar..
te csóró szar..
Mar 29, 2012 00:33:01
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 29, 2012 00:39:18
"Többek között ezért nem megyek vissza, mert egy nap kétszer utazni nekem sajnos tényleg luxus."
te csóró szar..
te csóró szar..
Ugye milyen jó volt a Nándorfejérvár utcai kecó? Vagy a Kolosy téri iroda.
De ne félj, lesz ez még rosszabb. Ha bukjátok a pátyi házat, akkor lehet, hogy a következő állomás egy 2 milliós lerobbant ház valahol egy kis borsodi faluban.
Onnan aztán kész ünnep lesz évente egyszer felutazni Budapestre.
Mar 29, 2012 00:39:18
snecigeci
Mar 29, 2012 07:18:14
Hé púp, 2 nap múlva indul a milliókat okádó saját megoldás (a domain a napokban élesül), 1 hónap múlva megjelenik az ad.drone2 és a galaxy s3, amiket megveszel majd, 2^10 nap múlva pedig megalapul a családod. Jó érzés látni, hogy sínen vagy.
Mar 29, 2012 07:18:14
Callahan
Mar 29, 2012 10:40:26
Sodmány, ez neked való lenne:
"Tökéletesen elégedett munkájával az a brit nő, aki foglalkozásszerűen szexjátékszer-tesztelő. A 24 éves Nat Garvey két éve dolgozik a munkakörben, eddigi pályafutása során már több mint ezer szexeszközt próbált ki." (MTI)
www.bumm.sk/66897/foglalkozasa-szexjatekszer-tesztelo.html
"Tökéletesen elégedett munkájával az a brit nő, aki foglalkozásszerűen szexjátékszer-tesztelő. A 24 éves Nat Garvey két éve dolgozik a munkakörben, eddigi pályafutása során már több mint ezer szexeszközt próbált ki." (MTI)
www.bumm.sk/66897/foglalkozasa-szexjatekszer-tesztelo.html
Mar 29, 2012 10:40:26
broni
Mar 29, 2012 12:53:35
a rektori tanács 16:2 arányban ugy döntött, hogy megfosztja sodit a nemzet bloggere címtől. isten legyen hozzánk irgalmas.imádkozzunk.
Mar 29, 2012 12:53:35
grafikus007
Mar 29, 2012 12:58:17
úgy tudom hamarosan összeül az öveges józsef szakközépiskola bizottsága is sodi érettségije ügyében, ugyanis ismeretlenek egy 2000-es videófelvételt helyeztek az iskola postaládájába, amin jól látható, hogy sodinak egy cicajelmezbe öltözött, nyávogó őrült súgja a válaszokat
Mar 29, 2012 12:58:17
SoDomIa
Mar 29, 2012 13:13:19
"A pápa felhívta az ifjúságot, hogy örömét másokkal is ossza meg."
hvg.hu/vilag/20120329_kuba_papa
na, mostantól kuss a zsidó trolloknak, sneci igaz keresztényként osztotta meg örömét a goldengate.hu-n
és ezúton kérek elnézést, amennyiben esetlegesen látszólagosan kétségbe vontam sneci igaz keresztényi mivoltát.
"életüket ne a hatalom, a materiális siker és a pénz bűvkörében éljék."
bizony, semmi x6-os, meg medencés iroda, sneci önmegtartóztatása példaértékű!
óriási lelkierőre vall, hogy ebben a materializmussal fertőzött világban valaki ilyen könnyen lemond a tőle karnyújtásnyira lévő földi javakról.
hvg.hu/vilag/20120329_kuba_papa
na, mostantól kuss a zsidó trolloknak, sneci igaz keresztényként osztotta meg örömét a goldengate.hu-n
és ezúton kérek elnézést, amennyiben esetlegesen látszólagosan kétségbe vontam sneci igaz keresztényi mivoltát.
"életüket ne a hatalom, a materiális siker és a pénz bűvkörében éljék."
bizony, semmi x6-os, meg medencés iroda, sneci önmegtartóztatása példaértékű!
óriási lelkierőre vall, hogy ebben a materializmussal fertőzött világban valaki ilyen könnyen lemond a tőle karnyújtásnyira lévő földi javakról.
Mar 29, 2012 13:13:19
Andy Dufresne
Mar 29, 2012 14:59:37
Mi lesz a Snecologiaval emberek? Ennyi volt?
Mar 29, 2012 14:59:37
Józan Becsület
Mar 29, 2012 15:02:27
Ugyan. Az űrkutatás sem egyenletes tempóban halad. Egyszer-egyszer egy holdutazás vagy üstökösszonda, aztán van, hogy évekig semmi érdemleges. Én bízom Sodiban, és különösen a Saját Megoldásban. Már csak hármat kell aludni.
Mar 29, 2012 15:02:27
medvezsidaj
Mar 29, 2012 15:05:14
Nyugi, nyugi minden egy folyamat! Lesz még márciusi ideggörcs! :D
Mar 29, 2012 15:05:14
snecigeci
Mar 29, 2012 15:06:57
Mar 29, 2012 15:06:57
?
Mar 29, 2012 18:01:47
Milyen mániás szakasz?Vérprofi vállalkozói szakasz következik pénzesővel.
Mar 29, 2012 18:01:47
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 18:26:41
sneci, látom a fb-od alapján, hogy ma megint netezéssel basztad el az egész napot.
aztán meg kénytelen vagy megállapítani, hogy egy nap kétszeri páty-bp buszút számodra luxus.
te teljesen hülye vagy? miért nem dolgozol, és miért nem keresel egy napi 20-30 ezret, mint bármelyik másik átlagos informatikus?
most már legalább tisztán látszik, hogy nem mi, a kommenthaverjaid raboljuk el a munkaidődet, hanem te magad baszod el. faszságokkal.
micsoda egy lúzer balfasz vagy te....:)))
aztán meg kénytelen vagy megállapítani, hogy egy nap kétszeri páty-bp buszút számodra luxus.
te teljesen hülye vagy? miért nem dolgozol, és miért nem keresel egy napi 20-30 ezret, mint bármelyik másik átlagos informatikus?
most már legalább tisztán látszik, hogy nem mi, a kommenthaverjaid raboljuk el a munkaidődet, hanem te magad baszod el. faszságokkal.
micsoda egy lúzer balfasz vagy te....:)))
Mar 29, 2012 18:26:41
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 18:35:14
mindig lesz valami amin lehet röhögni. ez csak a közeljövő: április 1. a saját megoldás elsodikázása, május 31. a bt. mérlegének közzététele, 1-2 hét múlva megszületik a vádirat a hermán-ügyben, 1-2 hónapon belül árverezni fogják a pátyi házat. és akkor még nem említettem a háttérben szerveződő szopatásokat, és sneci önszopatásait, amelyeket most még nem láthatunk előre.
még hogy "ennyi volt"...:)))
Mar 29, 2012 18:35:14
banshee
Mar 29, 2012 19:34:04
Április elseje után mi lesz?
Kezdődik egy újabb sodidőszámítás, hogy még plussz egy évig pályakezdő, mert a trollok miatt nem tudott a munkájára koncentrálni?
Kezdődik egy újabb sodidőszámítás, hogy még plussz egy évig pályakezdő, mert a trollok miatt nem tudott a munkájára koncentrálni?
Mar 29, 2012 19:34:04
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 29, 2012 19:36:16
A kétéves pályakezdők státusz mikor jár le? Az is április 1?
Mar 29, 2012 19:36:16
banshee
Mar 29, 2012 19:43:49
igen
szóval utána snecinek fel kell pörögnie és talicskával hazatolni a zsét, mert akkor már hatékonyan tudja embertársait szolgálni
szóval utána snecinek fel kell pörögnie és talicskával hazatolni a zsét, mert akkor már hatékonyan tudja embertársait szolgálni
Mar 29, 2012 19:43:49
Géntolvaj református
Mar 29, 2012 19:53:14
Április elsején fog kiderülni, hogy a pályakezdő időszak bizony 3 évig tart.
Mar 29, 2012 19:53:14
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 20:06:11
Április elsején fog kiderülni, hogy a pályakezdő időszak bizony 3 évig tart.
vagy az is lehet, hogy beiktat egy akklimatizációs évet, mert még valami baj történne, ha csak úgy hirtelen átlépne a pályakezdő időszakból a rendes munkavállalói időszakba.
Mar 29, 2012 20:06:11
banshee
Mar 29, 2012 20:07:44
Hát igen, szükség lesz egy év pihenőre, a kétéves pályakezdés fáradalmait ki kell pihenni.
Mar 29, 2012 20:07:44
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 20:11:18
sneci a fb-n:
"Nem érek rá egyébként. Melózok éppen. Csak megvártam, mi a döntés. :)
8 perce"
majd miután nem ér rá, mert melózik, 3 perc múlva ismét új cikket linkel.
8 perce"
Mar 29, 2012 20:11:18
snecigeci
Mar 29, 2012 20:19:19
Púp, a facebook-faladon hűséges seggnyalódon, sf-en kívül csak 1-2 ember kommentál a linkjeidhez egy-egy sort / nap.
Hát nem jobb a kommenthaverjaiddal beszélgetni a rajongói fórumodon? Meddig duzzogsz még?
Hát nem jobb a kommenthaverjaiddal beszélgetni a rajongói fórumodon? Meddig duzzogsz még?
Mar 29, 2012 20:19:19
banshee
Mar 29, 2012 20:27:29
Kihagyod a szexnagyit, Sikolya Krisztát...
Mar 29, 2012 20:27:29
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 20:28:33
sneci a fb-n:
8 perce"
8 perce"
Mar 29, 2012 20:28:33
SoDomIa
Mar 29, 2012 20:38:31
Önök szerint milyen állattal úszna Schmitt Pál, ha megúszná ezt a délutánt? :D
jávorszarvas mentőmellényben?
jávorszarvas mentőmellényben?
Mar 29, 2012 20:38:31
SoDomIa
Mar 29, 2012 20:41:03
lehagytam az idézőjelet.
amúgy mikor lesz a kamionosok és kurvák party mintájára sneci és lüszi party?
Mar 29, 2012 20:41:03
Zulu
Mar 29, 2012 20:46:54
Kiss liked Jobb a helyesírásom, mint Schmitt Pálnak
Mar 29, 2012 20:46:54
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 20:47:57
<fieldset><legend>törzsgyökeres</legend>sneci a fb-n:
8 perce"
majd miután nem ér rá, mert melózik, 3 perc múlva ismét új cikket linkel.</fieldset>
8 perce"
majd miután nem ér rá, mert melózik, 3 perc múlva ismét új cikket linkel.</fieldset>
és újabb 2 fb-poszt, fél órán belül.
nem ér rá, mert melózik.:)))
Mar 29, 2012 20:47:57
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 20:49:37
vajon sittpali is törzsgyökeresnek írja tősgyökerest?
Mar 29, 2012 20:49:37
banshee
Mar 29, 2012 20:51:31
Mert az ő szakdolgozatában kevesebb helyesírási hiba volt?
Mar 29, 2012 20:51:31
snecigeci
Mar 29, 2012 20:51:48
pali tőrzsgyőkeresnek írná, szóval ne baszogassátok snecit
Mar 29, 2012 20:51:48
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 29, 2012 20:54:53
Eddig Matolcsy fiának hittem Sodit, de az elmúlt napokban Schmitt Pál által leadott pofátlan hazudozás alapján azt mondom, hogy ő is szóba jöhet.
Mar 29, 2012 20:54:53
szpítsopp
Mar 29, 2012 21:01:55
Milyen érzés sneci, hogy végre nyugodtan tudsz dolgozni, és ezek a mocskos energiavámpírok nem szívják el az értékes munkaidődet? Az a hetven poszt a facebookon semmi, hiszen két napig még pályakezdő vagy, belefér!
Remélem, a hétvégén elinduló Saját Megoldás sikerének örömére jól megdöngeted majd Krisztát!
Remélem, a hétvégén elinduló Saját Megoldás sikerének örömére jól megdöngeted majd Krisztát!
Mar 29, 2012 21:01:55
szpítsopp
Mar 29, 2012 21:02:17
teszt
Mar 29, 2012 21:02:17
magyar nemzett
Mar 29, 2012 21:02:33
lehagytam az idézőjelet.
ez kurvajó ötlet, az első trolltalálkozó is lehetne egyúttal. a két ratyi kaphatna ingyen VIP- belépőt. mindenki kockás flanellingben vagy pucéron, zuhanyrózsával a seggében partizna.
Mar 29, 2012 21:02:33
szpítsopp
Mar 29, 2012 21:03:05
...
Mar 29, 2012 21:03:05
teszt
Mar 29, 2012 21:03:40
teszt
Mar 29, 2012 21:03:40
szodáj
Mar 29, 2012 21:06:36
Istenem, mekkora posztcunami.. vehetjük a mániás szakasz előjelének?
Mar 29, 2012 21:06:36
teszt
Mar 29, 2012 21:07:33
ds
Mar 29, 2012 21:07:33
cenzúra
Mar 29, 2012 21:08:21
Mi a picsa, már ez az oldal is cenzúrázva van?
Mar 29, 2012 21:08:21
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 21:10:15
sneci, hogy érzi magát az excel tábla mostanában?
melyik közműszolgáltatás kikapcsolása fenyeget jelenleg?
melyik közműszolgáltatás kikapcsolása fenyeget jelenleg?
Mar 29, 2012 21:10:15
excel tábla
Mar 29, 2012 21:12:04
* csendben üszkösödik *
Mar 29, 2012 21:12:04
Géntolvaj református
Mar 29, 2012 21:13:10
Ha jól számolom, Sodi az elmúlt 24 órában 34 posztot írt. Ez valami országos rekord lehet, mert még a legelszántabb facebookfüggő tinipicsák is csak egy hét alatt képesek ennyit összehozni.
Mar 29, 2012 21:13:10
Lesbőltámadó Ruhaszárítók
Mar 29, 2012 21:15:56
Kinek az ötlete volt, hogy a snecin röhögők nyitott csoportjából egy zártkörű gyűlöletklub lesz?
Várjatok, posztolok valami ideillőt: de leköpnélek, sneci, hogy dögölnél meg (az ilyenek szoktak olyan nyolc likeot kapni)!
Várjatok, posztolok valami ideillőt: de leköpnélek, sneci, hogy dögölnél meg (az ilyenek szoktak olyan nyolc likeot kapni)!
Mar 29, 2012 21:15:56
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 21:19:48
Ha jól számolom, Sodi az elmúlt 24 órában 34 posztot írt. Ez valami országos rekord lehet, mert még a legelszántabb facebookfüggő tinipicsák is csak egy hét alatt képesek ennyit összehozni.
a törölt fb-posztok száma is elég érdekesen lenne. minden recskagate-re és a trollokkal folytatott küzdelemre utaló bejegyzést törölt. szerintem kb. 50-t.
Mar 29, 2012 21:19:48
Lesbőltámadó Ruhaszárítók
Mar 29, 2012 21:20:45
Mi a fene van, hol megjelenik, hol eltűnik egy hsz? Valami tyeknikai probléma? A derestv vérprofija visszavágott?
Mar 29, 2012 21:20:45
Callahan
Mar 29, 2012 21:21:36
Ha jól számolom, Sodi az elmúlt 24 órában 34 posztot írt.
Ez nagyon durva.
De kinek nyomja a műsort? Megint beképzeli magának a csendesen olvasgató tömeget? Ahhoz képest csak Scall Fasz, meg pár 40-es radikális nő lájkolgatja.
A legvalószínűbb, hogy - mivel gyagyás - magának nyomja a show-t. Egyszerűen rápörgött a témára; tetszik neki, hogy valakinek most kínos a helyzet, és lehet alázni. Talán még rá is rántott párszor. Fogyatékos a srác, ez nem vitás.
Mar 29, 2012 21:21:36
Géntolvaj református
Mar 29, 2012 21:23:55
Egyszerűen rápörgött a témára; tetszik neki, hogy valakinek most kínos a helyzet, és lehet alázni. Talán még rá is rántott párszor. Fogyatékos a srác, ez nem vitás.
Valószínűleg így van. Stohl balesetén is heteken keresztül élvezkedett.
Mar 29, 2012 21:23:55
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 21:25:37
újabb 2 fb-poszt! most már ki merem jelenteni, hogy mániás szakaszba lépett.
Mar 29, 2012 21:25:37
Callahan
Mar 29, 2012 21:30:28
újabb 2 fb-poszt! most már ki merem jelenteni, hogy mániás szakaszba lépett.
Ilyenkor kell bedobni a csalit Snecinek.
(Engem nem érdekel, de valakit *kacsint* biztos!)
Mar 29, 2012 21:30:28
sodika
Mar 29, 2012 21:30:53
Ez most nem Schmittről szól.
Bencsikről, Szijártóról, Selmecziről, Orbánról.
Áradnak a jó hírek, bulvárkacsa, mindörökre kiállunk mellette, emberek embere.
Mar 29, 2012 21:30:53
Hitvány Patkány
Mar 29, 2012 21:33:30
Nem, ez alapvetően arról szól, hogy a magányos, lecsúszott első generációs lumpenproliknak csak a káröröm maradt, és azt is csak a Facebookon tudják kiélni.
Mar 29, 2012 21:33:30
Mordecháj Rosenzweig
Mar 29, 2012 21:34:37
Egy fogtömésnyivel hosszabb mint Snecié.
(Már hallom is, ahogy tajtékzik...)
Mar 29, 2012 21:34:37
Káoszkapitány
Mar 29, 2012 21:35:25
Ha ezt SF elolvassa, félre fogja érteni, előre szólok.
Mar 29, 2012 21:35:25
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 29, 2012 21:38:33
Azért nem semmi, hogy ahogy született egy faszméretes komment, azonnal megjelent kommentelni.
Mar 29, 2012 21:38:33
Callahan
Mar 29, 2012 21:38:59
És ez ilyen kurva érdekes? Szerintem semmi meglepő nincs a történtekben. Orbánéknak kellett egy balek, aki nincs az útjukban, de kiderült, hogy Schmitt a vártnál is balekabb, és ez már nekik is gáz, de politikusok lévén nem fogják kimondani, hogy faszok voltak.
Azt hittem, neked ezek a jelenségek már ismerősek. Nemcsak a "sajtófigyelői tevékenységed" miatt, hanem mert téged is már palira vettek párszor. Palira, érted. Zsidó tanár, Rezső, Silingó Sanya stb. Ők mind azért álltak szóba veled, mert látták, hogy balek vagy. Ba-lek vagy.
Mar 29, 2012 21:38:59
IsmeretlenJoAkaro
Mar 29, 2012 21:41:22
Latod Sneci milyen jo erzes rohogni egy luzeren? Te epp ekkora vidamsaggal ajandekozol meg miket hetrol hetre mint amit most te erzel Schmitt Pal kapcsan.
Mar 29, 2012 21:41:22
törzsgyökeres
Mar 29, 2012 21:42:45
sneci, ha így haladsz, fel fogják függeszteni a fb-regisztrációdat, mert olyan ütemben írod a posztokat, hogy azt hiszik, egy bot generálja ezeket.
Mar 29, 2012 21:42:45
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™