londonon keresztül viszi gázába a víztisztítót?
ma fasznak megy valakoi londonba, mikor mehet egyből pakisztánba is????
Gitty-up
gitty-up and get away
we're goin' crazy and we're goin' today
here we go fappin' all over the world!
látod, púpi, a snecológusok a te igazi barátaid. ezentúl nincs elveszett felvétel, szexnagyi bármikor megnézheti a 23 centis csodát.
Te vagy az, Olt's Buzi?
Ezt hova írta a ratyi?
Endre, te egy heteroszexuális FÉRFI vagy.
Őszinte Barátsággal
Molnár F. Árpád
Te képes vagy ebben a szép mesefilmben is buziságot látni? Elképesztő... :)
Nem, de szerintem kislányok lehettek a célcsoport xD
Kiss Endre Farkas BUZI VAGY!!!!!
erre recskázol? xD
A te célcsoportod is kislányok, aztán mégis csak a szexnagyi jutott.
Kitelik tőle, szerintem a híradóra is szokott.
ez tényleg hihetetlen, hogy bazmeg a sodi azzal büszkélkedik, hogy kislánynak érzi magát?
Vajon Balázs megérzése helyes?
Azt hittem, hogy valami fos animét akarsz linkelni. Ez a rajzfilm nem is olyan vészes. Ez legalább szól valamiről, amit az animékről nem lehet elmondani.
az, hogy lánynak érzi magát?
igen, teljesen hülye. ne kelljen már evidenciákat...
Az animéhez képest valóban előrelépés! Bár némiképp árnyalja a képet, hogy ez is kislányokkal kapcsolatos fantáziákat indukált az elméjében, de nézzük a jó oldalát.
Szerintem azt akarta írni, hogy én gonoszka vagyok és mellé lány is, sőt valakit utánzok. Bár Balázst nehéz egyértelműen lefordítani.
Ha tényleg hajléktalan lesz, hamarabb belehal, mint hogy bármi is megviselje a lelkét.
Remélem, a domainregisztráción túl van már. Nem tudom, hány napos a várólista, de ha nem intézkedik mihamarabb, lőttek az április elsejei indulásnak.
nem foglalt le semmiféle domaint, nincs is rá pénze. meg aztán minek is, egy percet sem dolgozott a programon, nem lenne mit elindítani az oldalon.
sneci, nem akarsz mesélni a legújabb beégésedről?
Már túl van. A lefoglat domain pedig deres.tv
Sodi, te kretén, nem azzal van a baj, hogy megnézel egy mesefilmet. Felőlem akár spongyabobot, vagy animét is nézhetnél, ezért nem szólnálak meg. A szellemi igénytelenségedet mutatja, hogy mást nem nézel/olvasol. Hogy ez az összes "kultúra", ami jut beléd, pedig azt igazán nem mondhatod, hogy nincs időd.
Sodi, mutatok neked en is egy meset, ami sajnos igaz tortenet. youtu.be/3JBCUDMvSQc
Miutan megnezted, kicsit probálj meg objektivan, kulso szemmel nezve, visszatekinteni eddigi eletedre.Latni fogod, hogy te is kiirtottal minden fat magad korul, majd folyamatosan megprobaltl belevagni az utolso fadba, ami az egyetlen fa... az EGYETLEN(!!!), amit te ultettel.
A fenti toretenetben mar reg elbuktak, mielott kivagtak az utolsot, de a te fad Sodi(!)... a te fad olyan hatalmas, eros, celtudatos... barmitol kepes megovni! Szerencsedre ez a fa nem adja olyan konnyen magat, mint a tobbi, es mindig meg fogja engedni, hogy meghuzodj alatta, akar milyen gonosznak is tartod.
Elismerem, hogy a fad eleg szuros, tovises, gyumolcset ott ejti fejedre, ahol csak tudja (ez nem is fog valtozni), de ez akkor is a te fad! Te adtal neki eletet, te nevelgetted, es te probaltad kivagni :(((, de ra kell jonnod, hogy az utolsot ugy sem birod kiirtani! Inkabb probald megfogadni a tanacsokat, amit a fa ad es egy uj erdot hozhatsz letre.
Sodi, a te fad a "trollok"!!!
görgetés közben elkaptam 1-2 mondatot a faszságaiból, hát, ez a ratyi klein nem kicsit beteg. de ezt már eddig is tudtuk. ennek a szarnak hetente egy nagy verésre lenne szüksége amíg meg nem gyógyul.
á, most nem
Te ilyen szélsőjobbos könyveket olvasol? Még a végén megfertőznek az ordas eszmék. Tessék Kim Ir Szent olvasni.
képeskönyvet aranyos kisállatokról, meg dinókról, művelődni akarok mostmár
Szerintem a házi pálinkafőzésről keresett valami szakirodalmat.
Parancsolj.
Elég aranyos? :)
www.youtube.com/watch?v=4AGLdvWc7K8&NR=1&feature=endscreen
Ez pont a Nemzet Krónikásának való feladat, ezzel simán helyreállíthatod a megtépázott jóhired. De ne csak a tolvajokat fotózd, szállj rá az orgazdákra! Ne habozz Endre, Irány a Józsefváros!
nesze broni, ez élő paróka, és még a sörhöz is van köze
Czajlik Rita, Miczinger Zsófia, Ribényi Krisztina ..ezek apácák vajon???
mit vársz snecitől, a saját anyját átverné, szarrá perelné, mi neki ehhez képest 2 goj?
Az a gond, hogy Sodi ígéretével ellentétben nem akasztotta ki a nyakába azt az A4-es lapot, amire kiírta, hogy "élő adás". Ezért Gaudi nem tudta, hogy minden azonnal megy fel a netre. Ismét Sodi hibázott, de biztos most is keres valakit, akire rákenheti az egészet.
törzsgyökeres
Mar 25, 2012 14:33:17
SoDI, Artany kepes volt kiskalazni egy londoni repjegy arat:
www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=131
Neked mikor jon ossze?
Neked mikor jon ossze?
Mar 25, 2012 14:33:17
broni
Mar 25, 2012 16:09:06
<fieldset><legend>IsmeretlenJoAkaro</legend>SoDI, Artany kepes volt kiskalazni egy londoni repjegy arat:
Neked mikor jon ossze?</fieldset>
Neked mikor jon ossze?</fieldset>
ma fasznak megy valakoi londonba, mikor mehet egyből pakisztánba is????
Mar 25, 2012 16:09:06
magyar nemzett
Mar 25, 2012 16:13:08
Sherlock Porks is egynapos nyaralásra megy londonba:)
Mar 25, 2012 16:13:08
Andy Dufresne
Mar 25, 2012 16:32:23
Emlékeztek Sodi sztorijára a szendviccsel? Azt hiszem Páriszban járt akkor "osztálykiránduláson".
Mar 25, 2012 16:32:23
magyar nemzett
Mar 25, 2012 16:43:07
ja, de volt londonban is osztálykiránduláson, ahol senki nem akart vele egy szobában lenni, biztos a szaga miatt. vagy már tapasztalatból vágták, h senki nem tud aludni a folyamatos fap-fap hangoktól.
Mar 25, 2012 16:43:07
snecigeci
Mar 25, 2012 17:19:28
Púp, te nem mész gázába tc-vel? Még úgysem láttad a piramisokat. xD
Mar 25, 2012 17:19:28
Káoszkapitány
Mar 25, 2012 18:10:41
"Az egyiptomi rendőrség őrizetbe vett egy magyar turistát, aki a jelentések szerint meggyalázott egy királysírt. A részletekről a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik, de nemhivatalos források szerint a fiatalember több piramisban is önkielégítést végzett, az cselekményt kamerával rögzítette, és feltöltötte különféle közösségi megosztókra. A kairói magyar nagykövetség ügyvédet rendelt ki számára. A helyszínen tartózkodók szerint a fiatalember azzal védekezett, hogy csak a menyasszonya számára készítette a felvételeket, és véletlenül kerültek fel számos közösségi oldalra."
Mar 25, 2012 18:10:41
Status Quo
Mar 25, 2012 18:39:59
"Az egyiptomi rendőrség őrizetbe vett egy magyar turistát, aki a jelentések szerint meggyalázott egy királysírt. A részletekről a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik, de nemhivatalos források szerint a fiatalember több piramisban is önkielégítést végzett, az cselekményt kamerával rögzítette, és feltöltötte különféle közösségi megosztókra. A kairói magyar nagykövetség ügyvédet rendelt ki számára. A helyszínen tartózkodók szerint a fiatalember azzal védekezett, hogy csak a menyasszonya számára készítette a felvételeket, és véletlenül kerültek fel számos közösségi oldalra."
Gitty-up
gitty-up and get away
we're goin' crazy and we're goin' today
here we go fappin' all over the world!
Mar 25, 2012 18:39:59
SoDomIa
Mar 25, 2012 19:02:19
A TVN törölte a masztishow tárhelyet, így néhány kép elveszett a Sodifarka lapról. Most pótoltam őket, így ismét teljes a sneci gyűjtemény.
sodifarka.blogspot.com/
sodifarka.blogspot.com/
látod, púpi, a snecológusok a te igazi barátaid. ezentúl nincs elveszett felvétel, szexnagyi bármikor megnézheti a 23 centis csodát.
Mar 25, 2012 19:02:19
Reverend Gerend
Mar 25, 2012 19:09:06
Testvéreim az Úrban!
Elhagyom e helyet, hogy ehelyett értelmes életet élhessek.
Én, Reverend Gerend, fogadom, hogy az életemet nem sodikázom el, sem direkt, sem indirekt módon, sem most, sem eztán. Isten engem úgy segedelmezzen!
Csókol Anyád Boris, me'
elfogyott a bor is.
rG.
Én, Reverend Gerend, fogadom, hogy az életemet nem sodikázom el, sem direkt, sem indirekt módon, sem most, sem eztán. Isten engem úgy segedelmezzen!
Csókol Anyád Boris, me'
elfogyott a bor is.
rG.
Mar 25, 2012 19:09:06
Géntolvaj református
Mar 25, 2012 19:48:52
Testvéreim az Úrban!
Csókol Anyád Boris, me'
elfogyott a bor is.
rG.
Csókol Anyád Boris, me'
elfogyott a bor is.
rG.
Te vagy az, Olt's Buzi?
Mar 25, 2012 19:48:52
SoDomIa
Mar 25, 2012 20:02:37
mindkét buzi klein notórius hazudozó:
"Tessék ezt a zuhany fasságot /egyébként egyetlen hasznos indexesfórumos nyelvújítás/ befejezni, nincs “recskavideó” sem egyéb hasonló a kezetekben, továbbá ilyet még hülyeségből sem mondtam,"
én nem utállak, de az a helyzet, hogy sajnos te buzi vagy. csinálhatsz bármit, vergődhetsz amennyit akarsz, akkor is buzi vagy. azt még te sem tagadod, hogy "belül" nő vagy. éppen ezért érthetetlen, hogy miért egy olyan szubkultúrát éltetsz, ahol ezt rühellik.
mi lenne, ha szépen törölnéd a náci faszságaidat, felhúznál egy tűsarkút, kisminkelnéd magadat, és letipegnél a buzibárba, ahová való vagy, ott aztán dugdoshatnál azt amit akarsz, ahová csak jólesik.
egyébként is hülye vagy a gazdaság és a társadalom nagyobb összefüggéseinek megértéséhez, tehát nem érdemes ezekben az ügyekben véleményt nyilvánítanod.
te csak olvasgasd a tűsarok blogot, meg az ezobigyo marhaságaidat, tanulmányozd a virágkötészetet meg a Kinsey-skálát, főzőcskézzél, locsold a virágaidat, simogasd a cicáidat, ápold a tested, és kész. kiváló htb lehet még belőled, az adottságaid megvannak hozzá.
"Tessék ezt a zuhany fasságot /egyébként egyetlen hasznos indexesfórumos nyelvújítás/ befejezni, nincs “recskavideó” sem egyéb hasonló a kezetekben, továbbá ilyet még hülyeségből sem mondtam,"
én nem utállak, de az a helyzet, hogy sajnos te buzi vagy. csinálhatsz bármit, vergődhetsz amennyit akarsz, akkor is buzi vagy. azt még te sem tagadod, hogy "belül" nő vagy. éppen ezért érthetetlen, hogy miért egy olyan szubkultúrát éltetsz, ahol ezt rühellik.
mi lenne, ha szépen törölnéd a náci faszságaidat, felhúznál egy tűsarkút, kisminkelnéd magadat, és letipegnél a buzibárba, ahová való vagy, ott aztán dugdoshatnál azt amit akarsz, ahová csak jólesik.
egyébként is hülye vagy a gazdaság és a társadalom nagyobb összefüggéseinek megértéséhez, tehát nem érdemes ezekben az ügyekben véleményt nyilvánítanod.
te csak olvasgasd a tűsarok blogot, meg az ezobigyo marhaságaidat, tanulmányozd a virágkötészetet meg a Kinsey-skálát, főzőcskézzél, locsold a virágaidat, simogasd a cicáidat, ápold a tested, és kész. kiváló htb lehet még belőled, az adottságaid megvannak hozzá.
Mar 25, 2012 20:02:37
?
Mar 25, 2012 20:05:42
Valaki mutassa már meg a fb.-n Sodit ajnározó két nőnek a faszos videókat.
Valaki mutassa már meg a fb.-n Sodit ajnározó két nőnek a faszos videókat.
Mar 25, 2012 20:05:42
XVI. Benedek
Mar 25, 2012 20:07:38
Endre, baj van. A canterbury érsek diplomáciai jegyzékben tiltakozott nálam a tervezett londoni látogatásod miatt!
Mar 25, 2012 20:07:38
Káoszkapitány
Mar 25, 2012 20:23:51
Kedves SF: nem te nyilatkoztál pár hónapja leszóló hangnemben a heterókról, aki női nemi szerveket nyalogatnak, ami számodra visszataszító? És ezek után fel vagy háborodva, ha beteges hajlamúnak - homoszexuálisnak - gondolnak? Szerinted mire kellene következtetni a kijelentéseidből? Arra, hogy egészséges, heteroszexuális érdeklődésű, normális nemi életet élő férfi vagy?
Mar 25, 2012 20:23:51
banshee
Mar 25, 2012 20:27:57
mindkét buzi klein notórius hazudozó:
Ezt hova írta a ratyi?
Mar 25, 2012 20:27:57
SoDomIa
Mar 25, 2012 20:32:05
Mar 25, 2012 20:32:05
sodika
Mar 25, 2012 20:41:09
Na, a buzizók kedvéért egy kis gumicsont.
Én most épp ezt a rajzfilmet néztem végig az előbb.
www.youtube.com/watch?v=UGf1dtOaUUg
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
Mar 25, 2012 20:41:09
Molnár F. Árpád
Mar 25, 2012 20:43:01
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
Endre, te egy heteroszexuális FÉRFI vagy.
Őszinte Barátsággal
Molnár F. Árpád
Mar 25, 2012 20:43:01
snecigeci
Mar 25, 2012 20:43:42
Hát te totál buzi vagy.
Mar 25, 2012 20:43:42
Káoszkapitány
Mar 25, 2012 20:43:58
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
Mar 25, 2012 20:43:58
magyar nemzett
Mar 25, 2012 20:44:01
VS.
"gényes ember különben is lecsavarja zuhirózsát, és tisztítja magának csak úgy simán tisztálkodásiból is."
hazudozós buzi vagy, Kiss Balázs, ugyanolyan könnyű lebuktatni téged, mint a faszverő buzi unokatesódat, a Kiss Endre Farkas nevűt.
VS.
"gényes ember különben is lecsavarja zuhirózsát, és tisztítja magának csak úgy simán tisztálkodásiból is."
hazudozós buzi vagy, Kiss Balázs, ugyanolyan könnyű lebuktatni téged, mint a faszverő buzi unokatesódat, a Kiss Endre Farkas nevűt.
Mar 25, 2012 20:44:01
sodika
Mar 25, 2012 20:47:01
Mar 25, 2012 20:47:01
magyar nemzett
Mar 25, 2012 20:48:16
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
Mar 25, 2012 20:48:16
SoDomIa
Mar 25, 2012 20:50:11
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
erre recskázol? xD
Mar 25, 2012 20:50:11
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 25, 2012 20:50:37
<fieldset><legend>Káoszkapitány</legend>
Te képes vagy ebben a szép mesefilmben is buziságot látni? Elképesztő... :)</fieldset>
Te képes vagy ebben a szép mesefilmben is buziságot látni? Elképesztő... :)</fieldset>
A te célcsoportod is kislányok, aztán mégis csak a szexnagyi jutott.
Mar 25, 2012 20:50:37
Káoszkapitány
Mar 25, 2012 20:53:44
<fieldset><legend>sodika</legend>Na, a buzizók kedvéért egy kis gumicsont.
Tessék buzizni. xD</fieldset>
erre recskázol? xD
erre recskázol? xD
Kitelik tőle, szerintem a híradóra is szokott.
Mar 25, 2012 20:53:44
pimpa
Mar 25, 2012 20:54:04
ez tényleg hihetetlen, hogy bazmeg a sodi azzal büszkélkedik, hogy kislánynak érzi magát?
Mar 25, 2012 20:54:04
Hitvány Patkány
Mar 25, 2012 20:54:53
Hp amellett, hogy gonoszka, és utánozza valakit, még ráadásul lány is. Ez mindjárt meg is magyarázza miért gonoszka velem, lányok a lányokkal nem mindig jönnek ki jól. :P na, ez volt a vicc, de most mér’ kéne odaírni, hogy gyengébbek kedvéért?
Mar 25, 2012 20:54:53
Géntolvaj református
Mar 25, 2012 20:55:26
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
Azt hittem, hogy valami fos animét akarsz linkelni. Ez a rajzfilm nem is olyan vészes. Ez legalább szól valamiről, amit az animékről nem lehet elmondani.
Mar 25, 2012 20:55:26
törzsgyökeres
Mar 25, 2012 20:56:13
sneci, miért nézel rajzfilmet, és miért nem dolgozol? rezsirabszolga vagy, és hamarosan el fogják árverezni a házat a fejed fölül, aztán mehetsz az utcára.
nehéz felfogni, hogy minden ébren töltött percedet munkával kell tölteni?? te teljesen hülye vagy?
nehéz felfogni, hogy minden ébren töltött percedet munkával kell tölteni?? te teljesen hülye vagy?
Mar 25, 2012 20:56:13
magyar nemzett
Mar 25, 2012 20:57:13
Mar 25, 2012 20:57:13
magyar nemzett
Mar 25, 2012 20:58:00
sneci, miért nézel rajzfilmet, és miért nem dolgozol? rezsirabszolga vagy, és hamarosan el fogják árverezni a házat a fejed fölül, aztán mehetsz az utcára.
igen, teljesen hülye. ne kelljen már evidenciákat...
Mar 25, 2012 20:58:00
Káoszkapitány
Mar 25, 2012 20:58:52
Az animéhez képest valóban előrelépés! Bár némiképp árnyalja a képet, hogy ez is kislányokkal kapcsolatos fantáziákat indukált az elméjében, de nézzük a jó oldalát.
Mar 25, 2012 20:58:52
Káoszkapitány
Mar 25, 2012 21:00:58
Apropó, sodi, mikor már újra blog és posztcunami?
Mar 25, 2012 21:00:58
Hitvány Patkány
Mar 25, 2012 21:02:37
Szerintem azt akarta írni, hogy én gonoszka vagyok és mellé lány is, sőt valakit utánzok. Bár Balázst nehéz egyértelműen lefordítani.
Mar 25, 2012 21:02:37
törzsgyökeres
Mar 25, 2012 21:23:27
sneci, még 7 napod van elindítani a saját megoldást, de fogadni mernék, hogy 7 nap múlva semmi nem lesz az egészből. ugye jól gondolom, hogy megint beégsz?
Mar 25, 2012 21:23:27
banshee
Mar 25, 2012 21:27:28
Sneci, azért nem vállaltál határidős melókat mert fosol a stressztől.
Az mekkora stressz lesz ha panelba kell költöznöd? És az mekkora stressz lesz ha hajléktalan leszel? Az nem fogja megviselni fiatal és érzékeny lelkedet?
Az mekkora stressz lesz ha panelba kell költöznöd? És az mekkora stressz lesz ha hajléktalan leszel? Az nem fogja megviselni fiatal és érzékeny lelkedet?
Mar 25, 2012 21:27:28
Molnár F. Árpád
Mar 25, 2012 21:28:39
Sneci, azért nem vállaltál határidős melókat mert fosol a stressztől.
Ha tényleg hajléktalan lesz, hamarabb belehal, mint hogy bármi is megviselje a lelkét.
Mar 25, 2012 21:28:39
banshee
Mar 25, 2012 21:38:34
Árpád, így működik az evolúció.
Akinek a génjei nem érdemesek a továbböröklődésre, az előbb megpusztul minthogy lehetősége legyen erre.
Akinek a génjei nem érdemesek a továbböröklődésre, az előbb megpusztul minthogy lehetősége legyen erre.
Mar 25, 2012 21:38:34
Géntolvaj református
Mar 25, 2012 21:41:23
sneci, még 7 napod van elindítani a saját megoldást, de fogadni mernék, hogy 7 nap múlva semmi nem lesz az egészből. ugye jól gondolom, hogy megint beégsz?
Remélem, a domainregisztráción túl van már. Nem tudom, hány napos a várólista, de ha nem intézkedik mihamarabb, lőttek az április elsejei indulásnak.
Mar 25, 2012 21:41:23
törzsgyökeres
Mar 25, 2012 21:48:29
nem foglalt le semmiféle domaint, nincs is rá pénze. meg aztán minek is, egy percet sem dolgozott a programon, nem lenne mit elindítani az oldalon.
sneci, nem akarsz mesélni a legújabb beégésedről?
Mar 25, 2012 21:48:29
Zulu
Mar 25, 2012 21:51:29
Már túl van. A lefoglat domain pedig deres.tv
Mar 25, 2012 21:51:29
Zulu
Mar 25, 2012 21:59:03
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
Sodi, te kretén, nem azzal van a baj, hogy megnézel egy mesefilmet. Felőlem akár spongyabobot, vagy animét is nézhetnél, ezért nem szólnálak meg. A szellemi igénytelenségedet mutatja, hogy mást nem nézel/olvasol. Hogy ez az összes "kultúra", ami jut beléd, pedig azt igazán nem mondhatod, hogy nincs időd.
Mar 25, 2012 21:59:03
Géntolvaj református
Mar 25, 2012 21:59:44
Neeeeee! Nem lesz hazaffybook meg hazaffypédia? Ezt hogy fogja feldolgozni a nemzeti oldal?
Mar 25, 2012 21:59:44
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 25, 2012 22:01:18
Bankszámla és bankkártya nélkül tud egyáltalán domaint foglalni?
Mar 25, 2012 22:01:18
törzsgyökeres
Mar 25, 2012 22:06:43
sneci még ezt írta korábban: (2011. augusztus 8. 22:25)
"a saját megoldásom kamerába beszélő marketing-videóit forgalom valami videóstúdiós vállalkozó műtermében."
sneci, hol vannak a saját megoldásod marketing-videói?
"a saját megoldásom kamerába beszélő marketing-videóit forgalom valami videóstúdiós vállalkozó műtermében."
sneci, hol vannak a saját megoldásod marketing-videói?
Mar 25, 2012 22:06:43
banshee
Mar 25, 2012 22:51:15
Majd leforgatja abból a pénzből, amit kiperelt a velvettől (höhöhö)...
Mar 25, 2012 22:51:15
Molnár F. Árpád
Mar 25, 2012 23:01:21
A Hírháttér Multimédia és Alkalmi Fogadóiroda meghirdeti fogadási ajánlatait az április elsejére esedékes Saját Megoldással kapcsolatos eseményekre
1000 x szorzó: a Saját Megoldás beindul, mi több, nyárra már piacvezető, az index cikksorozatban elemzi a sikert, Bede Márton bocsánatot kér, Tóta W. Árpád öngyilkos lesz
700 x szorzó: a Saját Megoldás 2013-ra kirántja Sodit az anyagi csőd veszélyéből, 2014-ben, már mint tisztes polgári életet élő BUDAI fiatalemberként nevezik ki Jobbik sajtófőnökének, így részt vállal a párt kétharmados választási győzelmében
600 x szorzó: a Saját Megoldás sikerén felbuzdulva Sodi autodidakta jogász lesz, év végére nemcsak bebizonyítja ártatlanságát a Hermán-perben, de még a lakásmaffiás tanár úrból is kiszedi jogos örökségét
400 x szorzó: a Saját Megoldás sikerén felbuzdulva Endre közös vállalkozásba kezd Schlingloff Sándorral, a továbbiakban már együtt hülyítik tovább az arra érdemeseket, Endréből multimilliomos lesz, 2016-tól már önállóan folytatja
150 x szorzó: a Saját Megoldás részeként Endre kiszorítja Aaron Cute-ot, a melegpornó-ipar legsikeresebb alakja lesz, 2019-ben elviszi az AIDS, de előtte még elveszi feleségül a frissen megözvegyült Szexnagyit.
3 x szorzó: a Saját Megoldás kudarca után Endrének már nincs maradása Pátyon, Tatára költözik unokatestvéréhez, ahol kitanulja a virágkötészetet. 2017-ben, minthogy az új törvények erre lehetőséget adnak, összeházasodnak.
1,0000001 x szorzó: a Saját Megoldás beindulását Endre az aggregált függvények, határhaszonelemzés és hatástöbbszörözések miatt szeptember elsejére halasztja.
1000 x szorzó: a Saját Megoldás beindul, mi több, nyárra már piacvezető, az index cikksorozatban elemzi a sikert, Bede Márton bocsánatot kér, Tóta W. Árpád öngyilkos lesz
700 x szorzó: a Saját Megoldás 2013-ra kirántja Sodit az anyagi csőd veszélyéből, 2014-ben, már mint tisztes polgári életet élő BUDAI fiatalemberként nevezik ki Jobbik sajtófőnökének, így részt vállal a párt kétharmados választási győzelmében
600 x szorzó: a Saját Megoldás sikerén felbuzdulva Sodi autodidakta jogász lesz, év végére nemcsak bebizonyítja ártatlanságát a Hermán-perben, de még a lakásmaffiás tanár úrból is kiszedi jogos örökségét
400 x szorzó: a Saját Megoldás sikerén felbuzdulva Endre közös vállalkozásba kezd Schlingloff Sándorral, a továbbiakban már együtt hülyítik tovább az arra érdemeseket, Endréből multimilliomos lesz, 2016-tól már önállóan folytatja
150 x szorzó: a Saját Megoldás részeként Endre kiszorítja Aaron Cute-ot, a melegpornó-ipar legsikeresebb alakja lesz, 2019-ben elviszi az AIDS, de előtte még elveszi feleségül a frissen megözvegyült Szexnagyit.
3 x szorzó: a Saját Megoldás kudarca után Endrének már nincs maradása Pátyon, Tatára költözik unokatestvéréhez, ahol kitanulja a virágkötészetet. 2017-ben, minthogy az új törvények erre lehetőséget adnak, összeházasodnak.
1,0000001 x szorzó: a Saját Megoldás beindulását Endre az aggregált függvények, határhaszonelemzés és hatástöbbszörözések miatt szeptember elsejére halasztja.
Mar 25, 2012 23:01:21
grafikus007
Mar 25, 2012 23:26:52
sodrák, mi a véleményed erről?
" A homoszexualitás terjedése. Az apa nélkül felnövő fiúk sokkal gyakrabban válnak homoszexuálissá, mivel nincs követendő férfi minta előttük, helyette édesanyjukkal azonosulnak. A promiszkuitás önmagában is oka lehet a homoszexualitás kialakulásának, mint a dekandens életvitel miatti csömör következménye."
kuruc.info/r/7/93936/
" A homoszexualitás terjedése. Az apa nélkül felnövő fiúk sokkal gyakrabban válnak homoszexuálissá, mivel nincs követendő férfi minta előttük, helyette édesanyjukkal azonosulnak. A promiszkuitás önmagában is oka lehet a homoszexualitás kialakulásának, mint a dekandens életvitel miatti csömör következménye."
kuruc.info/r/7/93936/
Mar 25, 2012 23:26:52
trollon kivuli
Mar 26, 2012 01:59:30
Tessék buzizni. xD
Tessék buzizni. xD
Sodi, mutatok neked en is egy meset, ami sajnos igaz tortenet. youtu.be/3JBCUDMvSQc
Miutan megnezted, kicsit probálj meg objektivan, kulso szemmel nezve, visszatekinteni eddigi eletedre.Latni fogod, hogy te is kiirtottal minden fat magad korul, majd folyamatosan megprobaltl belevagni az utolso fadba, ami az egyetlen fa... az EGYETLEN(!!!), amit te ultettel.
A fenti toretenetben mar reg elbuktak, mielott kivagtak az utolsot, de a te fad Sodi(!)... a te fad olyan hatalmas, eros, celtudatos... barmitol kepes megovni! Szerencsedre ez a fa nem adja olyan konnyen magat, mint a tobbi, es mindig meg fogja engedni, hogy meghuzodj alatta, akar milyen gonosznak is tartod.
Elismerem, hogy a fad eleg szuros, tovises, gyumolcset ott ejti fejedre, ahol csak tudja (ez nem is fog valtozni), de ez akkor is a te fad! Te adtal neki eletet, te nevelgetted, es te probaltad kivagni :(((, de ra kell jonnod, hogy az utolsot ugy sem birod kiirtani! Inkabb probald megfogadni a tanacsokat, amit a fa ad es egy uj erdot hozhatsz letre.
Sodi, a te fad a "trollok"!!!
Mar 26, 2012 01:59:30
SoDomIa
Mar 26, 2012 09:21:21
"Ugyanez az indulat figyelhető meg a heteroszexuális, de férfiatlan, ösztöneit kifejezni és megélni nem képes hímekkel szemben is. (Lásd például Sodi.) Az ilyen egyedek is a hierarchia aljára süllyednek, és megvetés, lenézés lesz osztályrészük"
lüszi gyűjtéséből.
a heteroszexuálist én kihúznám a szövegből.
látod, sneci, ilyen vadászbika vagy te.
lüszi gyűjtéséből.
a heteroszexuálist én kihúznám a szövegből.
látod, sneci, ilyen vadászbika vagy te.
Mar 26, 2012 09:21:21
Káoszkapitány
Mar 26, 2012 10:29:03
SF, te folyton panaszkodsz. Süt a nap, itt a tavasz, élvezd már kicsit az életet.
Mar 26, 2012 10:29:03
törzsgyökeres
Mar 26, 2012 12:19:41
SF, te folyton panaszkodsz. Süt a nap, itt a tavasz, élvezd már kicsit az életet.
görgetés közben elkaptam 1-2 mondatot a faszságaiból, hát, ez a ratyi klein nem kicsit beteg. de ezt már eddig is tudtuk. ennek a szarnak hetente egy nagy verésre lenne szüksége amíg meg nem gyógyul.
Mar 26, 2012 12:19:41
broni
Mar 26, 2012 12:54:32
anasztázia...sodi,sf, azért ez a rajzfilm valoszínüleg törtélnelmileg nem teljesen hiteles,most komolyan mondom!!!!
Mar 26, 2012 12:54:32
Андрюша Ющинский
Mar 26, 2012 14:24:45
Ну, шо?
Почему нет никакой активности?
Почему нет никакой активности?
Mar 26, 2012 14:24:45
kamislav broninski
Mar 26, 2012 14:50:43
nem törnek át az isten bassza meg!!! dicsőség a nagy sztalinnak!!!44
www.youtube.com/watch?v=aJD0eI61ifs
www.youtube.com/watch?v=aJD0eI61ifs
Mar 26, 2012 14:50:43
bronninger dávid
Mar 26, 2012 15:38:29
a hóhérnak nincs arca! nácikkal nincs párbeszéd! NÓ FASZARÁN!
Mar 26, 2012 15:38:29
Andy Dufresne
Mar 26, 2012 15:48:45
MEgint be vagy kurva Broni?
Mar 26, 2012 15:48:45
broni
Mar 26, 2012 15:58:03
MEgint be vagy kurva Broni?
á, most nem
Mar 26, 2012 15:58:03
broni
Mar 26, 2012 16:09:15
Mar 26, 2012 16:09:15
Káoszkapitány
Mar 26, 2012 16:27:38
http://books.hu/a_voros_kerek_ii_tizennegy_augusztusa
a könyv kiadásának helye helye odabasz!!))))))
a könyv kiadásának helye helye odabasz!!))))))
Te ilyen szélsőjobbos könyveket olvasol? Még a végén megfertőznek az ordas eszmék. Tessék Kim Ir Szent olvasni.
Mar 26, 2012 16:27:38
grafikus007
Mar 26, 2012 16:32:58
books.hu? broni, mi a faszt kerestél ott???
Mar 26, 2012 16:32:58
broni
Mar 26, 2012 16:38:09
Mar 26, 2012 16:38:09
Káoszkapitány
Mar 26, 2012 16:39:24
Szerintem a házi pálinkafőzésről keresett valami szakirodalmat.
Mar 26, 2012 16:39:24
Káoszkapitány
Mar 26, 2012 16:44:24
Parancsolj.
Elég aranyos? :)
www.youtube.com/watch?v=4AGLdvWc7K8&NR=1&feature=endscreen
Mar 26, 2012 16:44:24
broni
Mar 26, 2012 16:49:29
Mar 26, 2012 16:49:29
broni
Mar 26, 2012 16:54:10
na, megyek csuzlizni, megint sok a környéken a kiéhezett kisnyugdíjas.
Mar 26, 2012 16:54:10
Konrád György
Mar 26, 2012 17:41:03
Művelődjék hát a hazai proletariátus! Szükségünk van rájuk a magyar újfasizmus elleni harcban. Az alsó rétegek kiművelése fél győzelem! Emlékezzünk meg a liberális oktatási és kulturális reformokról, melyeknek ma is tartó hatásai közé tartozik az a lehetőség, hogy a bronihoz hasonló proletároknak ne csak a bulvár és a neonyilas szennysajtó és "irodalom" jusson.
Mar 26, 2012 17:41:03
törzsgyökeres
Mar 26, 2012 19:17:24
sneci, még 6 napod van elindítani a saját megoldást. már mindenki látja előre, hogy nem lesz ebből semmi, és ismét, sokadjára kudarcot vallasz. mikor fogod beismerni a nyilvánvaló beégést?
Mar 26, 2012 19:17:24
törzsgyökeres
Mar 26, 2012 19:23:09
sneci, miért nem kreálsz inkább általad is könnyen teljesíthető terveket?
mondjuk határozd el azt, hogy április 1-ig 6-szor kivered a faszod, van erre 6 napod. csinálsz erről 6 darab felvételt a fütyikameráddal, ezeket felteszed a goldengate-re, és elsején learatod a sikert. esetleg írhatsz a velvetnek is, hogy teljesítetted a tervet, hátha írnak erről egy cikket, és akkor az egész ország sikeres emberként fog elkönyvelni. fontold meg drága barátom. én csak jót akarok neked, azt akarom, hogy sikerélményeid legyenek a folyamatos kudarcélmények helyett.
mondjuk határozd el azt, hogy április 1-ig 6-szor kivered a faszod, van erre 6 napod. csinálsz erről 6 darab felvételt a fütyikameráddal, ezeket felteszed a goldengate-re, és elsején learatod a sikert. esetleg írhatsz a velvetnek is, hogy teljesítetted a tervet, hátha írnak erről egy cikket, és akkor az egész ország sikeres emberként fog elkönyvelni. fontold meg drága barátom. én csak jót akarok neked, azt akarom, hogy sikerélményeid legyenek a folyamatos kudarcélmények helyett.
Mar 26, 2012 19:23:09
Saját Megoldás
Mar 26, 2012 20:52:16
*el fog készülni határidőre, nyugi*
Mar 26, 2012 20:52:16
Géntolvaj református
Mar 26, 2012 21:01:56
Nyugi! Biztos nagyon profi lesz a Saját Megoldás, hiszen Sodi szeptember elseje óta minden nap egy órát szánt rá.
Mar 26, 2012 21:01:56
Hitvány Patkány
Mar 26, 2012 21:07:56
commented on a link.
57 minutes ago
Az az igazán érdekes, hogy ott a YouTube, majdnem mindenkinél van képrögzítő eszköz, mégsem láttunk még soha felvételt dolgozó kábeltolvajokról.
57 minutes ago
Az az igazán érdekes, hogy ott a YouTube, majdnem mindenkinél van képrögzítő eszköz, mégsem láttunk még soha felvételt dolgozó kábeltolvajokról.
Ez pont a Nemzet Krónikásának való feladat, ezzel simán helyreállíthatod a megtépázott jóhired. De ne csak a tolvajokat fotózd, szállj rá az orgazdákra! Ne habozz Endre, Irány a Józsefváros!
Mar 26, 2012 21:07:56
magyar nemzett
Mar 26, 2012 21:37:22
http://youtu.be/T0RwzT744AA
az, de ez az élő paróka tényleg valódi????
az, de ez az élő paróka tényleg valódi????
nesze broni, ez élő paróka, és még a sörhöz is van köze
Mar 26, 2012 21:37:22
Káoszkapitány
Mar 26, 2012 21:54:46
Mar 26, 2012 21:54:46
SoDomIa
Mar 27, 2012 11:21:27
Mar 27, 2012 11:21:27
SoDomIa
Mar 27, 2012 11:26:54
Mar 27, 2012 11:26:54
broni
Mar 27, 2012 13:25:20
http://www.ude.hu/webset32.cgi?FRCCP@@HU@@138@@25434389
Czajlik Rita, Miczinger Zsófia, Ribényi Krisztina ..ezek apácák vajon???
Mar 27, 2012 13:25:20
Андрюша Ющинский
Mar 27, 2012 13:27:15
СВОБОДУ ИГОРЮ БОРИСОВИЧУ ЗАВАДСКОМУ!!!
Mar 27, 2012 13:27:15
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 14:04:16
Breaking Jews! Sodi ma kimozdult a szabadba! Ismét egy jobbikos sajttájon videózgatott. Sodi légzőszervei teljesen hozzászoktak a pátyi führerbunker dohos, áporodott levegőjéhez és a szobájában terjengő penetráns geciszaghoz. Minden bizonnyal marta a tüdejét a friss levegő és a virágzó fák illata.
Mar 27, 2012 14:04:16
SoDomIa
Mar 27, 2012 15:02:25
ezt megpróbálta sápadtsággal és ápolatlan hajjal kompenzálni.
Mar 27, 2012 15:02:25
Molnár F. Árpád
Mar 27, 2012 16:22:48
PANGÁS!!!!! A SNECOLÓGIA VÁLSÁGA MÉLYEBB MINT VALAHA!!!!!!
BREAKING NEWS!!!!!! TÖRŐ HÍREK!!!!!!! SCHMITT PÁL MOLNÁR F. ÁRPÁD SZAKDOLGOZATÁT IS LEMÁSOLTA!!!!!!!!
HIRHATTER.ORG
BREAKING NEWS!!!!!! TÖRŐ HÍREK!!!!!!! SCHMITT PÁL MOLNÁR F. ÁRPÁD SZAKDOLGOZATÁT IS LEMÁSOLTA!!!!!!!!
HIRHATTER.ORG
Mar 27, 2012 16:22:48
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 16:29:35
Schmitt Pál ellopta Sodi szakdolgozatát. Ezért nem tudja nekünk beszkennelni.
Mar 27, 2012 16:29:35
broni
Mar 27, 2012 16:38:11
a jemeni titkosszolgálat támogatja sodi közt. elnökké választását!!!
Mar 27, 2012 16:38:11
grafikus007
Mar 27, 2012 16:59:13
Mar 27, 2012 16:59:13
Káoszkapitány
Mar 27, 2012 17:55:07
sodi megérkezett Londonba és üdvözöl mindenkit:
4.bp.blogspot.com/_xI4tgHulHhc/SHIx7Ofv7wI/AAAAAAAAAGQ/W6XtjnY3aA0/s400/gay_pride.jpg
4.bp.blogspot.com/_xI4tgHulHhc/SHIx7Ofv7wI/AAAAAAAAAGQ/W6XtjnY3aA0/s400/gay_pride.jpg
Mar 27, 2012 17:55:07
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 18:23:30
sneci, miért nem szóltál a buta gaudinak és a buta zagyvának, hogy ne hazudjanak a deres.tv feltöréséről, mivel azt nem a rendőrség és/vagy titkosszolgálat törte fel és támadja közpénzből, hanem a te trolljaid, ahogy ezt a fb-n is írod?
miért engedted, hogy buta gaudi és buta zagyva nevetségessé tegyék magukat, amikor te pontosan tudtad, hogy kizárólag a te lejáratásod van a háttérben, és nincs semmiféle rendőri vagy közszolgálati érdek?
trollok, valaki gyorsan írja meg buta gaudinak és buta zagyvának, hogy sneci szándékosan megvezette őket hallgatásával!!!
miért engedted, hogy buta gaudi és buta zagyva nevetségessé tegyék magukat, amikor te pontosan tudtad, hogy kizárólag a te lejáratásod van a háttérben, és nincs semmiféle rendőri vagy közszolgálati érdek?
trollok, valaki gyorsan írja meg buta gaudinak és buta zagyvának, hogy sneci szándékosan megvezette őket hallgatásával!!!
Mar 27, 2012 18:23:30
Callahan
Mar 27, 2012 18:23:54
Itt van Sodmány legújabb vérprofi felvétele:
www.youtube.com/watch?v=UZ6G4R_QhYE
A lényeg egy, legfeljebb két mondatban összefoglalható, de aki sajtótájékoztató-fetisiszta (mint Snecike), az megnézheti ugyanezt 16 percben. Ja, és a HírTV is ott volt, szóval nem tudom, a Kék óceán stratégia hol a picsában van megint, de hát tudjátok, egy ilyen fontos eseményt jó több szögből is látni.
www.youtube.com/watch?v=UZ6G4R_QhYE
A lényeg egy, legfeljebb két mondatban összefoglalható, de aki sajtótájékoztató-fetisiszta (mint Snecike), az megnézheti ugyanezt 16 percben. Ja, és a HírTV is ott volt, szóval nem tudom, a Kék óceán stratégia hol a picsában van megint, de hát tudjátok, egy ilyen fontos eseményt jó több szögből is látni.
Mar 27, 2012 18:23:54
Callahan
Mar 27, 2012 18:31:29
Kommentek Sneci gárdás videója alatt:
www.youtube.com/watch?v=ubTBOb_eFRg
jimydog007: Új kamera Sodi? Jó lett :) És örülök hogy mégse hagyod abba! Szebb Jövőt!
Sodi: Igen, decemberben vettem. Szebb jövőt! :)
Ha tudná, hogy itt a fütyikameráról van szó... Sok még a tudatlan.
www.youtube.com/watch?v=ubTBOb_eFRg
jimydog007: Új kamera Sodi? Jó lett :) És örülök hogy mégse hagyod abba! Szebb Jövőt!
Sodi: Igen, decemberben vettem. Szebb jövőt! :)
Ha tudná, hogy itt a fütyikameráról van szó... Sok még a tudatlan.
Mar 27, 2012 18:31:29
törzsgyökeres
Mar 27, 2012 18:32:21
közszolgálati helyett titkosszolgálati érdek
Mar 27, 2012 18:32:21
grafikus007
Mar 27, 2012 18:39:22
lol sodi videója úgy kezdődik, hogy gaudi mondja, hogy hugyozni akar
sneci, te ennyire utálod gaudit? tavaly a parlament előtti felvételed, most meg ez? csak azért mert ő goj, te meg nem??
sneci, te ennyire utálod gaudit? tavaly a parlament előtti felvételed, most meg ez? csak azért mert ő goj, te meg nem??
Mar 27, 2012 18:39:22
grafikus007
Mar 27, 2012 18:42:52
mit vársz snecitől, a saját anyját átverné, szarrá perelné, mi neki ehhez képest 2 goj?
Mar 27, 2012 18:42:52
Géntolvaj református
Mar 27, 2012 18:45:25
lol sodi videója úgy kezdődik, hogy gaudi mondja, hogy hugyozni akar
Az a gond, hogy Sodi ígéretével ellentétben nem akasztotta ki a nyakába azt az A4-es lapot, amire kiírta, hogy "élő adás". Ezért Gaudi nem tudta, hogy minden azonnal megy fel a netre. Ismét Sodi hibázott, de biztos most is keres valakit, akire rákenheti az egészet.
Mar 27, 2012 18:45:25
sodika
Mar 27, 2012 19:06:40
Idióták. Két másodperc hangulatos felvezető az elejére, középen tartalom, két másodperc hangulatos levezetés a végére. :-)
Ez így tökéletes.
A lényeg, hogy még őket sem engedték be az elején.
Utána meg már igen.
Ennyi. :D
Ez így tökéletes.
A lényeg, hogy még őket sem engedték be az elején.
Utána meg már igen.
Ennyi. :D
Mar 27, 2012 19:06:40
Káoszkapitány
Mar 27, 2012 19:14:54
Sodi, te direkt szórakozol? Mi a faszért nem tudtad kivágni a vizelős részt?
Mar 27, 2012 19:14:54
sodika
Mar 27, 2012 19:17:49
Köszönöm, hogy a legelső válasszal sikerült rávilágítanod, hogy itt kötekedő funkcionális analfabéták tanyáznak. Ezért nem járok én ide. :D
Mar 27, 2012 19:17:49
medvezsidaj
Mar 27, 2012 19:19:17
miért hagyod hogy félre legyen tájékoztatva gaudi? mond meg az igazságot, hogy miért lett feltörve a deres!
Mar 27, 2012 19:19:17
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Melyik adatbázis-absztrakciós réteget preferálod? PDO? Vagy pedig MySQLi-t használsz?
Majdnem azt írtam, hogy most biztos lázasan guglizza a kulcsszavakat, de épp az a baj, hogy nem...
Sokkal régebb óta használ php-t mint én, de talán nálad is(nem tudom mikor kezdted), mégis úgy nyomja, mint egy 15 éves gyerek, aki 3 hónapja írta meg az első hello worldjét.