Hát azért hetyetye...szeméremsértés magánvádas bűncselekmény.
Nem azért lett jogos védelem, mert egy nappal az ütés előtt tapperolta a kislányt, hanem azzal egyidőben.
Menjél kutyát baszni, elmebeteg.
Borit nem idézzük. Szimplán csak mínuszoljuk.
Igyekezz csak, csak nehogy visszanyaljon a fagyi
Hát azért hetyetye ... minimum kiskorú veszélyeztetése, de inkább szexuális visszaélés.
Hogy tudta egyidőben taperolni a kislányt? Csak az öregasszony volt ott elvileg.
Szerintem egész életében úgy élt, hogy önmagára mindig úgy tekintett, mint egy társadalom felett lebegő, a konformista tömegeket lenéző, mindenről-mindent is tudó, beavatott valakire.
Most meg azok a népek, akiket eddig annyira megvetett - néha talán nem is ok nélkül - begurulnak a jobb-rosszabb autóikkal, ő meg méregetheti rajtuk a keréknyomást aprópénzért. Ezt nem lehet egyszerű megemészteni.
Másrészről viszont, nem tudom nem tisztelni amiatt, hogy eldöntötte, hogy tisztességesen felneveli a gyerekét, ha kell kutasnak vagy futárnak áll.
Azt különösen sajnálom, hogy - gondolom időhiány miatt - már nem gyárt videókat. A sajátos stílusa miatt, számomra mindig is ő volt a legérdekesebb mellékretardált.
A gyerek persze nem volt tervezett, csak valahogy becsúszott. Számára nyilván az lett volna a legjobb, ha gyerek és mindenféle felelősség nélkül élhette volna volna tovább az életét fantáziaföldön, ahol ő egy nemzetközileg ismert, a galád kormányokat sakkban tartó, rettenthetetlen újságíró. Ezért is gondolom, hogy becsülendő dolog, hogy feladta a fantáziavilágot és megbarátkozott a rögvalósággal.
Még régebben láttam tőle egy élő adást - ami már az utolsók közt lehetett -, amiben azt taglalta, hogy most egy kicsit megritkultak a videók, de majd most vissza fog térni; mindezt olyan tekintettel, amiből nyilvánvaló volt, hogy ő sem hiszi el amit mond. Ott már megszületett a döntés, hogy a rögvalóságot választja.
Ha azt a gyereket tisztességgel felneveli, akkor legalább elmondhatja, hogy letett valamit az asztalra és nem csak szélmalmokkal csatázott egész életében.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Kk veszélyeztetését csak a kk felügyeletére vagy gondozására kötelezett személy követheti el, a szexuális visszaéléshez szexuális cselekmény kell, azaz közösülés vagy fajtalanság. Ruhán keresztül megfogott mell nem ez a kategória.
Aki nem szobafestő szakmunkás, műkörmös vagy jégkorongozó, az ne dobálózzon ilyen szakkifejezésekkel, nszksz.
Mondta a stoki. De volt itt korábban fiteó, ahol a kislány is ott volt, amikor az anyja ordibált a pedofillal.
Amugy tényleg, gondolom a pénzel nagyon nem tervezel, mármint ha azt ítél a bíró, hogy azt sikerül valahogy behajtani rajta, max Golda halála után lesz rá pici esélyed, de ot is nagy verseny várható. Na de ha az elmebeteg a eljárási költségeit se tudja majd kifizetni, akkor mire számíthat?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kiskorú veszélyeztetésének két tényállása van. Az egyiket kizárólag a kiskorú felügyeletére vagy gondozására köteles személy követheti el (bár ezt állítólag a joggyakorlat extrém kiterjesztően értelmezi, sodikára még így sem igaz)
A másik tényállást ugyan megvalósíthatja, de azt csak akkor, ha a kiskorút "bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére, illetve züllött életmód folytatására rábír vagy rábírni törekszik", nem elég az, hogy veszélyezteti a fejlődését.
A vidakovics oldala szerint a züllött életmód " huzamosabb időn át tartó és erkölcsileg súlyosan kifogásolható életvitelt" jelent.
Értem én, hogy bizonyos bajszos körökben a stoki egy szegény fogyatékos, aki nem pedofil, akit nem szabad megverni, aki soha semmi rosszatt nem tett, pláne nem taperolt volna kiskorút, de a helyzet az, hogy stoki a bajszos véleményvezér és követői lekiismeretére magas ívben tojva egy megátalkodott bűnöző, aki csak azért nem szerepelt még valami horririsztikus kék fény adásban, mert fizikailag gyenge, gyáva, buta és nincs kreativitása.
Lehet elbasztam :/ csak ment a tik tik is a mirror mögött.
Meaculpa!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Le kell ülnie tudtommal ugyanúgy a büntetést, mint egy bírságnál
De javítsatok ki. Ha tévedek
Manna ABC
nem győzöm írni a beadványokat. a kurva anyádat, pedofil!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Semmiből nem tanul.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A nyeszlett pálcika karokkal hogy akar ütölni? Hát a 150 magas, 40 kilós Kaffkával nem bírt 😂
Na jó, de Kaffka férfi!
Khm.
Hugával.
Pocsánat, húgával. Még rosszabb.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Veszélyes pedo a pedo:

Haha ... azt hiszem kettőnk közül az én öklöm többet volt a veknin mint a tiéd. :)
Na mindegy, álmodozzatok, spekuláljatok, képzelegjetek, ja és kajáljatok be minden hülyeséget, mert az olyan finyom.
Puszi puszi
A kettő nem zárja ki egymást. Elnézést...
Mindazoknak akik szeretnék felidézni a dicső napot:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=14823
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Anyuka dobálta őt.
én ezen szoktam sírva röhögni a mai napig. tematikus endre kiváló összeállítása.
www.youtube.com/watch?v=-nos41RH-Pg
vérdíj target nr. 1
Bazdmeg ezt kerestem
Köszi :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
a puncsos sincs még kint.
Pont ezt akartam javasolni, de megelőztetek. Toroczkaiék videója nagyot fog menni, mint minden pedokergető téma, ebben mély egyetértés van a fideszesek, tiszások, dékásokig bezárólag. Jó ha el van minél több módon Stoki története, hátha valaki lát fantáziát benne. Ha más nem, benevezni a púp-pinyáta 2025-ös évadára.
Torónál meg lehet említeni mellé még, hogy korábban beszivárgott a nemzeti radikális mozgalomba Sodi néven, de áruló lett.
Ezt jobb ha nem. Az ilyen kommenteket irtják tűzzel-vassal. Semmilyen szinten nem akarnak összemosódni (Novák, Morvai, Gaudi, stb) egy akasztanivaló pedofillal, még 20 év távlatában se.
Csak egy halvány ötlet, de azt esetleg megemlíteni / odabiggyeszteni, amikor a herélt, szintén rohadt büdös majomállattal Pozsonyban csöveskedtek, és az "A nagy pozsonyi gasztrokaland" c. kiváló video (sztrápácská já) előzményeként a trianoni emlékezetpolitikát gyalázta a pedofil korcs?
Nem szó szerint, de kb. ilyeneket óbégatott az utcán, hogy miért kell sajnálni azt az elcsatolt területet, nincs ott semmi, nem kell sajnálni, szarni az egészre, jól tették hogy elcsatolták, stb. pedofil korcs nemzetgyalázó rohadékságok.
Igyunk egy sörtöt, he
Nem bíróság "mentette" fel.
Egyszerűen lezárta a rendőrség/ügyészség vádelemelés nélkül.
Létezik ilyen, komolyabb esetben egy ügyészi megrovás, és csá.
Ha minden falusi pofonból évekig tartó nagy hosszú eljárás lenne, amikor valakinek bibis lett a kis szeme, és bíróság is tárgyalná ezeket, még 20év mulva is az idei pofonok lennének a tárgyalótermekben, ne legyünk már teljesen hülyék.
Ez mégcsak KTS sem, sima garázdaság, csak mert van egy pukli a szeme alatt és fancsali pofát vág, nem a feje tört be, szeme sem vérzett be, foga sem esett ki a rohadó pofájából.
Talán egyet kettőt kaphatott, de nem túl nagyot.
Az orrát pedig a buziszerelme törte el, sokkal korábban, akit nem jelentett fel sosem, holott rendszeresen ütötte, videón is rengetegszer láttuk.
Azért Toroczkó tudja hogy ki a Sodi.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Jah, bezzeg a kimosakodott cigánybűnözők, adom hogy eresszük rá a migatyánkat a fikásra, hátha kezdenek vele valamit, de ez is ugyanaz a takonybecsületű gumigerincű banda mint a többi. Elvtelen patkányok mind egy szálig.
Nem ők emelték le többször a favella kapuját? Az volt a tyehnyikai főpróba a forgatások előtt.
Nagyon megverték a pedofil történelemtanárt mert a saját lányával fajtalankodó csávót is a videón. Véletlenül sem arra megy ki a játék, hogy mások nyomorából és szenvedéséből próbálnak meg politikai pontokat szerezni maguknak.
Nekünk rendes nácikra sem futja. :(
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nem, ezek a mellékes kiszólások nem jelentenek akkora vonzerőt.
Annál inkább, hogy ez a pedofil alak az egyik leghirhedtebb Youtube trash videósnak a párja, egy transzvesztitának, Kaffka Tibornak, akit Kaffka Mercédesz néven is ismernek, ő volt az, aki agyhalottra verte a korábbi élettársát, az RTL klub meg táncikálva körberajongta és továbbjuttatta az X-Faktorban.
Bőven van linkelni való forrás:
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Enn%C3%A9l_m%C3%A1r_nincs_lejjebb_-_n%C5%91ver%C5%91_transznem%C5%B1t_juttatott_tov%C3%A1bb_az_X-Faktor_zs%C5%B1rije
Sose feledjétek már el zsidók, mindig a bulvár mocsok a legkelendőbb, legfigyelemreméltóbb hírérték!
Most nem azért, de mit kellett volna csinálniuk? Húzzák fel ott helyben a villanyoszlopra?
Ez az amiről már sokszor beszéltünk. A hatóságoknak, rendőrségnek, bíróságoknak lenne feladata, de basznak rá. Ikyenkor veszik a kezükbe a dolgokat a magánemberek. Csak hogy ha valami durvább történne, senki se akarna 10 évet sitten tölteni egy mocskos pedofil miatt.
Tehát az ilyeneknek mindig a közvélemény figyelmének a felhívása, ezáltal a mindenkori kormány / hatóságok aktivitásra sarkallása a célja. Szóval nem tudom te mit vársz...
Azt várom, hogy egy nyiltan radikális és szélsőjobboldali párt ne játszon liberális tömegpártot (jaj a jogok, bíróság), mert saját magát szarja szájba.
Tőlünk keletebbre (oroszok, ukránok) az ilyen pedofilokra nacionalista önkéntes alakulatok vadásznak, ahol nem csak az ajtót veszik le a roskadozó pedofil favellájáról, hanem bizony fizikai büntetés is van.
Ez pusztán arra megy ki, hogy szavazatot szerezzenek rajta. Lázár János pl. hogy a faszomba kapcsolódik a két pedofilhoz? Mégis megemlíti a videóban Toró.
Ennyit érnek a Mi Hasznák.
Videóznak, bíróságra járnak, feljelentenek, meg sírnak ha Cukorhegy tiltja a pártelnököt a Facebookról és egészen az EU. bíróságig mennek.. :DDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nem felvenni. Ez ebben a formában az amit a trolléga ír, lájkvadászat nyílt erőszakkal. A nyílt erőszakkal amúgy nincs gondom amikor jól beazonosíthatóan egy alja patkány az elszenvedő fél, azzal annál inkább amikor valaki az ököljogot használja arra hogy saját magának népszerűséget farmoljon.
Teccik tudni, ezt így a 21. századra már igencsak illő volna meghaladni.
Hahó
(
x130)
Apr 03, 2025 18:14:01
x130)
pedofil, minden videód amiben neveket gyakorolsz, feljelentést/pert fog maga után vonni. nekem nem okoz gondot, mert 10:01 alatt megvagyok vele, nevetve kicsengetem az illetéket amit a végén úgyis neked kell fizetned.
majd a 20. vagy 30. ügynél le fog esni neked, hogy nem viccelek. már most 10-nél tartasz kb.
majd a 20. vagy 30. ügynél le fog esni neked, hogy nem viccelek. már most 10-nél tartasz kb.
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 18:14:54
x23)
Remélem azért senki sem veszi ezt komolyan, hogy ezért felmentenek valakit? :)
Ez nem az óvoda, hogy "te szétrugdostad a homokvárát megérdemelted, hogy meghúzzák a hajadat, tessék szépen kipékülni."
Ha meghúzza valaki a kocsimat egy kulccsal én meg másnap bebaszom a szélvédőjét akkor azt fogja mondani a rendőr, hogy 1-1 nincs itt semmi látnivaló?
Ha fel is mentették a hős pujárót akkor csak azért mert a rendőrök ismerik a fogyatékost és ahol lehet alátesznek. Szóval valahogy érdeklődés hiányában lezárták a nyomozást.
Isten lássa lelkem nem védem a szarházi gyerekekre recskázó gnómot, de ha felmerült volna taperolás akkor nem az van, hogy "1-1 megérdemelted a verést", hanem akkor új ügy kezdődik gyerekmolesztálás miatt.
Ez nem az óvoda, hogy "te szétrugdostad a homokvárát megérdemelted, hogy meghúzzák a hajadat, tessék szépen kipékülni."
Ha meghúzza valaki a kocsimat egy kulccsal én meg másnap bebaszom a szélvédőjét akkor azt fogja mondani a rendőr, hogy 1-1 nincs itt semmi látnivaló?
Ha fel is mentették a hős pujárót akkor csak azért mert a rendőrök ismerik a fogyatékost és ahol lehet alátesznek. Szóval valahogy érdeklődés hiányában lezárták a nyomozást.
Isten lássa lelkem nem védem a szarházi gyerekekre recskázó gnómot, de ha felmerült volna taperolás akkor nem az van, hogy "1-1 megérdemelted a verést", hanem akkor új ügy kezdődik gyerekmolesztálás miatt.
Nem azért lett jogos védelem, mert egy nappal az ütés előtt tapperolta a kislányt, hanem azzal egyidőben.
Badoer
(
x1)
Apr 03, 2025 18:16:13
x1)
Szegény mc röfi panaszkodott a liveba hogy gyagyás éjjel 2 3 ora közt trágár Messenger üzenetekkel és hívásokkal zaklatja :DDD
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 03, 2025 18:22:29
x2)
Ez most nekem is jól jött. Köszi.
Nem szívesen járkálok rendőrségre, de úgy látom, online is lehet feljelentést tenni.
Ez lesz az új hobbim. Lesz mit mazsolázni...
Nem szívesen járkálok rendőrségre, de úgy látom, online is lehet feljelentést tenni.
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 18:30:17
x23)
Borit nem idézzük. Szimplán csak mínuszoljuk.
Jonciii
(
x7)
Apr 03, 2025 18:30:28
x7)
Ez most nekem is jól jött. Köszi.
Igyekezz csak, csak nehogy visszanyaljon a fagyi
D_Dezső
(
x29)
Apr 03, 2025 18:35:15
x29)
Hát azért hetyetye ... minimum kiskorú veszélyeztetése, de inkább szexuális visszaélés.
D_Dezső
(
x29)
Apr 03, 2025 18:36:23
x29)
Hogy tudta egyidőben taperolni a kislányt? Csak az öregasszony volt ott elvileg.
SodiTitkosRajongója
Apr 03, 2025 18:39:43
Mindeközben Molnár F. Árpád serényen ellenőrzi a guminyomásokat.
Szerintem egész életében úgy élt, hogy önmagára mindig úgy tekintett, mint egy társadalom felett lebegő, a konformista tömegeket lenéző, mindenről-mindent is tudó, beavatott valakire.
Most meg azok a népek, akiket eddig annyira megvetett - néha talán nem is ok nélkül - begurulnak a jobb-rosszabb autóikkal, ő meg méregetheti rajtuk a keréknyomást aprópénzért. Ezt nem lehet egyszerű megemészteni.
Másrészről viszont, nem tudom nem tisztelni amiatt, hogy eldöntötte, hogy tisztességesen felneveli a gyerekét, ha kell kutasnak vagy futárnak áll.
Azt különösen sajnálom, hogy - gondolom időhiány miatt - már nem gyárt videókat. A sajátos stílusa miatt, számomra mindig is ő volt a legérdekesebb mellékretardált.
A gyerek persze nem volt tervezett, csak valahogy becsúszott. Számára nyilván az lett volna a legjobb, ha gyerek és mindenféle felelősség nélkül élhette volna volna tovább az életét fantáziaföldön, ahol ő egy nemzetközileg ismert, a galád kormányokat sakkban tartó, rettenthetetlen újságíró. Ezért is gondolom, hogy becsülendő dolog, hogy feladta a fantáziavilágot és megbarátkozott a rögvalósággal.
Még régebben láttam tőle egy élő adást - ami már az utolsók közt lehetett -, amiben azt taglalta, hogy most egy kicsit megritkultak a videók, de majd most vissza fog térni; mindezt olyan tekintettel, amiből nyilvánvaló volt, hogy ő sem hiszi el amit mond. Ott már megszületett a döntés, hogy a rögvalóságot választja.
Ha azt a gyereket tisztességgel felneveli, akkor legalább elmondhatja, hogy letett valamit az asztalra és nem csak szélmalmokkal csatázott egész életében.
Apr 03, 2025 18:39:43
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 18:50:13
x23)
Kk veszélyeztetését csak a kk felügyeletére vagy gondozására kötelezett személy követheti el, a szexuális visszaéléshez szexuális cselekmény kell, azaz közösülés vagy fajtalanság. Ruhán keresztül megfogott mell nem ez a kategória.
Aki nem szobafestő szakmunkás, műkörmös vagy jégkorongozó, az ne dobálózzon ilyen szakkifejezésekkel, nszksz.
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 18:51:16
x23)
Mondta a stoki. De volt itt korábban fiteó, ahol a kislány is ott volt, amikor az anyja ordibált a pedofillal.
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 18:55:13
x23)
Sodipédia 2024. November 05.
Mindezt a támadás előtt rögzített titkos felvétel néhány másodpercnyi bevágásaival illusztrálta, melyekkel azt akarta bizonyítani, hogy az anya mindössze azt nehezményezte, hogy a pedofil kamerázta a lányát, az erősen megvágott részletek azonban mindössze azt bizonyították, hogy az anyán kívül egy kislány is jelen volt a felvétel készültekor (amit Trottel eddig elhallgatott).
Mindezt a támadás előtt rögzített titkos felvétel néhány másodpercnyi bevágásaival illusztrálta, melyekkel azt akarta bizonyítani, hogy az anya mindössze azt nehezményezte, hogy a pedofil kamerázta a lányát, az erősen megvágott részletek azonban mindössze azt bizonyították, hogy az anyán kívül egy kislány is jelen volt a felvétel készültekor (amit Trottel eddig elhallgatott).
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 03, 2025 18:57:02
x21)
pedofil, minden videód amiben neveket gyakorolsz, feljelentést/pert fog maga után vonni. nekem nem okoz gondot, mert 10:01 alatt megvagyok vele, nevetve kicsengetem az illetéket amit a végén úgyis neked kell fizetned.
Amugy tényleg, gondolom a pénzel nagyon nem tervezel, mármint ha azt ítél a bíró, hogy azt sikerül valahogy behajtani rajta, max Golda halála után lesz rá pici esélyed, de ot is nagy verseny várható. Na de ha az elmebeteg a eljárási költségeit se tudja majd kifizetni, akkor mire számíthat?
koszos
(
x10)
Apr 03, 2025 18:57:57
x10)
Biztam benne,hogy latlak a mai Toroczkai videoban,de ami kesik nem mulik !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
-
Apr 03, 2025 18:58:04
Kiskorú veszélyeztetésének két tényállása van. Az egyiket kizárólag a kiskorú felügyeletére vagy gondozására köteles személy követheti el (bár ezt állítólag a joggyakorlat extrém kiterjesztően értelmezi, sodikára még így sem igaz)
A másik tényállást ugyan megvalósíthatja, de azt csak akkor, ha a kiskorút "bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére, illetve züllött életmód folytatására rábír vagy rábírni törekszik", nem elég az, hogy veszélyezteti a fejlődését.
A vidakovics oldala szerint a züllött életmód " huzamosabb időn át tartó és erkölcsileg súlyosan kifogásolható életvitelt" jelent.
Értem én, hogy bizonyos bajszos körökben a stoki egy szegény fogyatékos, aki nem pedofil, akit nem szabad megverni, aki soha semmi rosszatt nem tett, pláne nem taperolt volna kiskorút, de a helyzet az, hogy stoki a bajszos véleményvezér és követői lekiismeretére magas ívben tojva egy megátalkodott bűnöző, aki csak azért nem szerepelt még valami horririsztikus kék fény adásban, mert fizikailag gyenge, gyáva, buta és nincs kreativitása.
Apr 03, 2025 18:58:04
halottpiton
(
x2)
Apr 03, 2025 19:03:30
x2)
Pedro live
megbasztál egy faszt
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 03, 2025 19:03:40
x3)
taperolos pedofile élő live
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 03, 2025 19:05:53
x35)
Valamit cigánykodik a pedofil!
Vissza tudja magát hallgatni és nézni!
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 03, 2025 19:06:37
x35)
Valamit cigánykodik a pedofil!
Lehet elbasztam :/ csak ment a tik tik is a mirror mögött.
Meaculpa!
-
Apr 03, 2025 19:09:19
Kabátban fagyoskodik a pedofil.
Apr 03, 2025 19:09:19
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 03, 2025 19:09:27
x20)
"ütni kell"
Téged.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Téged.
Ilyen nincs
(
x4)
Apr 03, 2025 19:09:39
x4)
Jogi esetek elemzése és tanácsadás: "Ütni kell rögtön!"
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
koszos
(
x10)
Apr 03, 2025 19:09:56
x10)
a palcikakarjaid eddig csak egy idos alkoholista nore csaptak le ! bezzeg a kozmanal elmaradt a reflex :(
SporoloProli
(
x2)
Apr 03, 2025 19:10:10
x2)
"Ha valaki rossz viccet süt el rólam vagy valamelyik családtagomról akkor beverhetem a pofáját"
stoki egy retkes pedofil vagy, anyád meg egy nyomorék
Ha szeretnéd ezért beverni a fejem, akkor nagyon szívesen megbeszélhetünk egy időpontot.
stoki egy retkes pedofil vagy, anyád meg egy nyomorék
Ha szeretnéd ezért beverni a fejem, akkor nagyon szívesen megbeszélhetünk egy időpontot.
linziasztal01
(
x72)
Apr 03, 2025 19:10:46
x72)
Ha anyád is elver, akkor őt is ütölni kell?
Menj neki és törjenek a csontok! :)
Menj neki és törjenek a csontok! :)
Hafré
(
x5)
Apr 03, 2025 19:11:39
x5)
Ebben csak az a bibi endre, hogy te egy muslicat se tudsz "fellökni".
SyntaxError
(
x24)
Apr 03, 2025 19:11:59
x24)
Endre, ha lenne eszed, felhívnád a Matolcsy-t és bevállalnál helyette mindent. Tőled úgysem tudnak semmit lefoglalni és ha elviszed a balhét helyettük, még csurranhat-cseppenhet is pár milliárdocska.
A börtönt úgysem úszod már meg. Azaz vesztenivalód nincs.
Legyél hasznára legalább egyszer a nemzethy keresztyén oldalnak! Más kiút már nincs.
A börtönt úgysem úszod már meg. Azaz vesztenivalód nincs.
Legyél hasznára legalább egyszer a nemzethy keresztyén oldalnak! Más kiút már nincs.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 03, 2025 19:12:21
x10)
Megint csinálod a parbajhelyzetet?
Álmodjatok Rémeket!
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 03, 2025 19:12:33
x3)
már bandy katazik
koszos
(
x10)
Apr 03, 2025 19:12:56
x10)
nah a cigo pont ezert nem varta meg a hetyetyet,egybol utotte a buzi fejedet :D
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 03, 2025 19:12:59
x35)
Endre nagyon gyorsan akar a szemüveges troll után futni :D
Hát lépni nem bír kettőt egymásután fél óra szünet nélkül :D
Hát lépni nem bír kettőt egymásután fél óra szünet nélkül :D
CaptainGulag
(
x1)
Apr 03, 2025 19:14:14
x1)
Le kell ülnie tudtommal ugyanúgy a büntetést, mint egy bírságnál
De javítsatok ki. Ha tévedek
Ilyen nincs
(
x4)
Apr 03, 2025 19:14:18
x4)
Hopp, jégkorongozó említve
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
linziasztal01
(
x72)
Apr 03, 2025 19:16:53
x72)
Amelyik ilyen NKD-s szinkronpornót rak be néha... :D
sodifingszagúhálózsákja
Apr 03, 2025 19:18:39
A tárgyaláson bezzeg nem voltál ilyen erős faszkalap

Apr 03, 2025 19:18:39
Hahó
(
x130)
Apr 03, 2025 19:19:19
x130)
Hopp, jégkorongozó említve
nem győzöm írni a beadványokat. a kurva anyádat, pedofil!
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 03, 2025 19:20:02
x35)
Endre olyan büdös, hogy tucatjával vonzza a trashlegyeket.
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 03, 2025 19:20:12
x4)
kezdődik az ordítós gyilkosvédelmezés
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Gabonatároló
(
x1)
Apr 03, 2025 19:20:17
x1)
Elment a nagy olajradiátor. :/
SyntaxError
(
x24)
Apr 03, 2025 19:20:37
x24)
kezdődik az ordítós gyilkosvédelmezés
Semmiből nem tanul.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 03, 2025 19:20:54
x2)
Jogi esetek elemzése és tanácsadás: "Ütni kell rögtön!"
A nyeszlett pálcika karokkal hogy akar ütölni? Hát a 150 magas, 40 kilós Kaffkával nem bírt 😂
SyntaxError
(
x24)
Apr 03, 2025 19:22:26
x24)
Na jó, de Kaffka férfi!
SporoloProli
(
x2)
Apr 03, 2025 19:22:57
x2)
Faszkép elférne most, úgyis nagy jogi álomvilágban van.
egynadrág
(
x2)
Apr 03, 2025 19:23:47
x2)
papíros elmebeteg egy rozsdás kerítés elbánt veled, a cigó öregasszony agyonvert volna bazdmeg.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Apr 03, 2025 19:24:08
x12)
Uncsi már ez a Bándy Katás hergelés, alkesz büdösbogár. Inkább meséld el, hogy mit csináltál a Renátó lányával.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 03, 2025 19:25:28
x35)
Uncsi már ez a Bándy Katás hergelés, alkesz büdösbogár. Inkább meséld el, hogy mit csináltál a Renátó lányával.
Khm.
Hugával.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Apr 03, 2025 19:26:30
x12)
Khm.
Hugával.
Hugával.
Pocsánat, húgával. Még rosszabb.
linziasztal01
(
x72)
Apr 03, 2025 19:28:50
x72)
"Ha rád támadnak: üthetsz, rúghatsz, paszhatsz(?)..."
Klohek
(
x12)
Apr 03, 2025 19:29:45
x12)
Valaki legyen szíves berakni azt a képet amikor, a pedofil a Linzi bunkerbe, egy gyerekcsörgő méretű Kattle ball golyóval út...NSZKSZ
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 03, 2025 19:31:18
x2)
Amikor a dagadt csávó Karácsonykor bebaszott egyet a szemed alá, azt akkor ő is jogosan tette és nem gondolt rá, hogy esetleg garázdaság lehet, Recskás :D Akkor ha jól értem, akkor ezt a tettét így utólagosan is jóváhagytad.
Amúgy már te is Tibized a Tranyót, de azt fejben nem rakod össze, ha egyszer csókolóztál és szexeltél vele, akkor homokos vagy. Eleinte mentálisan és üres érvelésben is erőltetted hogy mindenki hívja Mercinek, de akkor jól láthatóan ki nem mondva beismerted hogy buzi vagy.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Amúgy már te is Tibized a Tranyót, de azt fejben nem rakod össze, ha egyszer csókolóztál és szexeltél vele, akkor homokos vagy. Eleinte mentálisan és üres érvelésben is erőltetted hogy mindenki hívja Mercinek, de akkor jól láthatóan ki nem mondva beismerted hogy buzi vagy.
mondomkusskuss2
Apr 03, 2025 19:32:37
Valaki legyen szíves berakni azt a képet amikor, a pedofil a Linzi bunkerbe, egy gyerekcsörgő méretű Kattle ball golyóval út...NSZKSZ
Veszélyes pedo a pedo:

Apr 03, 2025 19:32:37
Gabonatároló
(
x1)
Apr 03, 2025 19:33:55
x1)
Támadü skorióra ittad magad. Ez veszélyes!
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 19:35:16
x23)
Nem tud párbajozni a pedofil?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Apr 03, 2025 19:37:29
x12)
"Haverokat is magammal vittem"
LOL, milyen haverokat? Mindenki gyűlöl, büdös.
LOL, milyen haverokat? Mindenki gyűlöl, büdös.
D_Dezső
(
x29)
Apr 03, 2025 19:37:41
x29)
Haha ... azt hiszem kettőnk közül az én öklöm többet volt a veknin mint a tiéd. :)
Na mindegy, álmodozzatok, spekuláljatok, képzelegjetek, ja és kajáljatok be minden hülyeséget, mert az olyan finyom.
Puszi puszi
koszos
(
x10)
Apr 03, 2025 19:38:57
x10)
oszinten ?:DDDDDDD
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 19:40:06
x23)
Eddig bírtam a hetyetyét
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 03, 2025 19:40:51
x38)
Kedves Trollok.
Van arra esély hogy valakinél, vagy valahol feltöltve látható akár a teljes linzi edzős live, vagy akár valamilyen vágott anyag belőle?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Van arra esély hogy valakinél, vagy valahol feltöltve látható akár a teljes linzi edzős live, vagy akár valamilyen vágott anyag belőle?
-
Apr 03, 2025 19:43:11
Khm.
Hugával.
Hugával.
A kettő nem zárja ki egymást. Elnézést...
Apr 03, 2025 19:43:11
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 03, 2025 19:44:45
x3)
egyik mondatba azt mondja hogy csak azert mutatta a gyerekfürcsiket hogy bemutassa a kulturalis különbségeket, a másikba meg hogy magyarorszagon is tud 3 ilyen helyet. tehát a különbség nem is létezik, neki mindegy hogy hol van a gyerekfürcsibe megy mert egy MOCSKOS PEDOFIL
Okjs Snecologus
(
x1)
Apr 03, 2025 19:46:30
x1)
Milyen szépen tudja a magyar fürcsiket, ahol lehetnek meztelen gyerekek.... :D
szutyok
Jutka műbarack
(
x5)
Apr 03, 2025 19:46:57
x5)
Érik a verés megint
Kiss Farkas Farkas
Hafré
(
x5)
Apr 03, 2025 19:47:54
x5)
Nincs is jobb mikor ket cigany kárál egyszerre. *sóhajt*
Jutka műbarack
(
x5)
Apr 03, 2025 19:48:45
x5)
Kaviccsal bántalmazta a kislányt? Jól hallom?
Kiss Farkas Farkas
linziasztal01
(
x72)
Apr 03, 2025 19:49:12
x72)
Dobáltál, persze, nyüszítve indítottad a lájvot meg iszkoltál haza :D
Kakaspina
(
x20)
Apr 03, 2025 19:51:44
x20)
Dobáltál, persze, nyüszítve indítottad a lájvot meg iszkoltál haza :D
Mindazoknak akik szeretnék felidézni a dicső napot:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=14823
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 03, 2025 19:52:00
x4)
tisztára pedómagyarázkodós retró est van
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
-
Apr 03, 2025 19:52:05
Maximum téged dobàltak pedofil miközben rohantál hazafelé! xD
Apr 03, 2025 19:52:05
koszos
(
x10)
Apr 03, 2025 19:52:08
x10)
egy hetfon sem voltal ferfi soha .
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 19:52:24
x23)
Kaviccsal bántalmazta a kislányt? Jól hallom?
Anyuka dobálta őt.
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 03, 2025 19:53:06
x38)
Legkomolyabb khonspirativ szájtakarások mennek
linziasztal01
(
x72)
Apr 03, 2025 19:55:39
x72)
Szerencsére megnyugtatóan lezártuk a Lamantin témát... :)
fehér cigány
Apr 03, 2025 19:56:03
Amikor liveol a púpos hivogassátok messengeren!
jóból mondom
Apr 03, 2025 19:56:03
Kötőjel
(
x11)
Apr 03, 2025 19:56:17
x11)
Kedves Trollok.
én ezen szoktam sírva röhögni a mai napig. tematikus endre kiváló összeállítása.
www.youtube.com/watch?v=-nos41RH-Pg
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 03, 2025 19:57:24
x38)
youtube.com/watch?v=-nos41RH-Pg
youtube.com/watch?v=-nos41RH-Pg
Bazdmeg ezt kerestem
Köszi :D
linziasztal01
(
x72)
Apr 03, 2025 20:05:14
x72)
Pihenek 1 órát = Üvöltve loopolok a Lamantinnak messengeren. :)
hugykoszagu pinaszor
(
x6)
Apr 03, 2025 20:06:55
x6)
jól látom hogy a tévé talpa az egérpad mert az asztalként funkcionáló, lyukacsos talicskaoldalán nem működik az optikai egér?
le vagy tiltva, kurva anyád
-
Apr 03, 2025 20:08:52
sziasztok fórumosok, itt vagyok kenyában, ott az ujjam is
Apr 03, 2025 20:08:52
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 03, 2025 20:11:10
x1)
"ezt majd elemezzétek ki a fórumon" Endre, ki a faszt érdekel, hogy mit hetyetyézel?
Minden egy folyamat....
das_madchen
Apr 03, 2025 20:12:22
rosszlanyokos vagy onlyfans-os oldala még nincs kint Lamantinnak?
Apr 03, 2025 20:12:22
Hahó
(
x130)
Apr 03, 2025 20:13:22
x130)
rosszlanyokos vagy onlyfans-os oldala még nincs kint Lamantinnak?
a puncsos sincs még kint.
CaptainGulag
(
x1)
Apr 03, 2025 20:14:52
x1)
Toroczkai most rakott fel egy videót, amiben pedofilokat kerestek meg. Elhintettem neki egy infómorzsát.

Manna ABC

Ténfép
(
x5)
Apr 03, 2025 20:18:27
x5)
Na idefigyelj buzernyák korcs! Hogy basszam meg a pedofil, szarházi adócsaló gyalázkodó tetves kurva anyádat.
Addig takarodj el csicskának, amíg lehet.
És ha csicska akarsz lenni, tudod hova kell menned, te buzeráns szhar.
A kurva anyádat.
Igyunk egy sörtöt, he
Addig takarodj el csicskának, amíg lehet.
És ha csicska akarsz lenni, tudod hova kell menned, te buzeráns szhar.
A kurva anyádat.
Sheldon
(
x2)
Apr 03, 2025 20:24:50
x2)
Az orrtörése kapcsán nekem nagyon úgy rémlik, hogy azt mondta valamelyik audio-vizuális környezetszennyezése (live) alkalmával, hogy a Tibi volt aki betörte az bazilika kilincset. Ha esetleg valaki még szintén így emlékszik, csak részletgazdagabban, talán fel is lelhető valamelyik archívumban a phiszonyíték rá.
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 03, 2025 20:31:00
x16)
Toroczkai most rakott fel egy videót, amiben pedofilokat kerestek meg. Elhintettem neki egy infómorzsát.
Pont ezt akartam javasolni, de megelőztetek. Toroczkaiék videója nagyot fog menni, mint minden pedokergető téma, ebben mély egyetértés van a fideszesek, tiszások, dékásokig bezárólag. Jó ha el van minél több módon Stoki története, hátha valaki lát fantáziát benne. Ha más nem, benevezni a púp-pinyáta 2025-ös évadára.
banshee
(
x23)
Apr 03, 2025 20:37:44
x23)
Torónál meg lehet említeni mellé még, hogy korábban beszivárgott a nemzeti radikális mozgalomba Sodi néven, de áruló lett.
koszos
(
x10)
Apr 03, 2025 20:40:01
x10)
gondolj bele Fikas,meglatogat a Toroczkai,leveszik az ajtot es te mit fogsz tenni ?:D Kigancsolod Romeot(nagy kopasz ogre) ?:DDDDD idiota barom
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 03, 2025 20:41:01
x16)
Ezt jobb ha nem. Az ilyen kommenteket irtják tűzzel-vassal. Semmilyen szinten nem akarnak összemosódni (Novák, Morvai, Gaudi, stb) egy akasztanivaló pedofillal, még 20 év távlatában se.
Ténfép
(
x5)
Apr 03, 2025 20:41:44
x5)
Pont ezt akartam javasolni, de megelőztetek. Toroczkaiék videója nagyot fog menni,
Csak egy halvány ötlet, de azt esetleg megemlíteni / odabiggyeszteni, amikor a herélt, szintén rohadt büdös majomállattal Pozsonyban csöveskedtek, és az "A nagy pozsonyi gasztrokaland" c. kiváló video (sztrápácská já) előzményeként a trianoni emlékezetpolitikát gyalázta a pedofil korcs?
Nem szó szerint, de kb. ilyeneket óbégatott az utcán, hogy miért kell sajnálni azt az elcsatolt területet, nincs ott semmi, nem kell sajnálni, szarni az egészre, jól tették hogy elcsatolták, stb. pedofil korcs nemzetgyalázó rohadékságok.
C64korszak
(
x2)
Apr 03, 2025 20:41:50
x2)
Nem bíróság "mentette" fel.
Egyszerűen lezárta a rendőrség/ügyészség vádelemelés nélkül.
Létezik ilyen, komolyabb esetben egy ügyészi megrovás, és csá.
Ha minden falusi pofonból évekig tartó nagy hosszú eljárás lenne, amikor valakinek bibis lett a kis szeme, és bíróság is tárgyalná ezeket, még 20év mulva is az idei pofonok lennének a tárgyalótermekben, ne legyünk már teljesen hülyék.
Ez mégcsak KTS sem, sima garázdaság, csak mert van egy pukli a szeme alatt és fancsali pofát vág, nem a feje tört be, szeme sem vérzett be, foga sem esett ki a rohadó pofájából.
Talán egyet kettőt kaphatott, de nem túl nagyot.
Az orrát pedig a buziszerelme törte el, sokkal korábban, akit nem jelentett fel sosem, holott rendszeresen ütötte, videón is rengetegszer láttuk.
keserke
(
x4)
Apr 03, 2025 20:42:46
x4)
Azért Toroczkó tudja hogy ki a Sodi.
40_éves_junior
(
x6)
Apr 03, 2025 20:43:01
x6)
Jah, bezzeg a kimosakodott cigánybűnözők, adom hogy eresszük rá a migatyánkat a fikásra, hátha kezdenek vele valamit, de ez is ugyanaz a takonybecsületű gumigerincű banda mint a többi. Elvtelen patkányok mind egy szálig.
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 03, 2025 20:43:14
x16)
gondolj bele Fikas,meglatogat a Toroczkai,leveszik az ajtot es te mit fogsz tenni ?:D Kigancsolod Romeot(nagy kopasz ogre) ?:DDDDD idiota barom
Nem ők emelték le többször a favella kapuját? Az volt a tyehnyikai főpróba a forgatások előtt.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 03, 2025 20:47:56
x20)
Nagyon megverték a pedofil történelemtanárt mert a saját lányával fajtalankodó csávót is a videón. Véletlenül sem arra megy ki a játék, hogy mások nyomorából és szenvedéséből próbálnak meg politikai pontokat szerezni maguknak.
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 03, 2025 20:48:09
x16)
Nem, ezek a mellékes kiszólások nem jelentenek akkora vonzerőt.
Annál inkább, hogy ez a pedofil alak az egyik leghirhedtebb Youtube trash videósnak a párja, egy transzvesztitának, Kaffka Tibornak, akit Kaffka Mercédesz néven is ismernek, ő volt az, aki agyhalottra verte a korábbi élettársát, az RTL klub meg táncikálva körberajongta és továbbjuttatta az X-Faktorban.
Bőven van linkelni való forrás:
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Enn%C3%A9l_m%C3%A1r_nincs_lejjebb_-_n%C5%91ver%C5%91_transznem%C5%B1t_juttatott_tov%C3%A1bb_az_X-Faktor_zs%C5%B1rije
Sose feledjétek már el zsidók, mindig a bulvár mocsok a legkelendőbb, legfigyelemreméltóbb hírérték!
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 03, 2025 20:54:47
x16)
Most nem azért, de mit kellett volna csinálniuk? Húzzák fel ott helyben a villanyoszlopra?
Ez az amiről már sokszor beszéltünk. A hatóságoknak, rendőrségnek, bíróságoknak lenne feladata, de basznak rá. Ikyenkor veszik a kezükbe a dolgokat a magánemberek. Csak hogy ha valami durvább történne, senki se akarna 10 évet sitten tölteni egy mocskos pedofil miatt.
Tehát az ilyeneknek mindig a közvélemény figyelmének a felhívása, ezáltal a mindenkori kormány / hatóságok aktivitásra sarkallása a célja. Szóval nem tudom te mit vársz...
ál Gyagyás irigye2
Apr 03, 2025 20:56:21
Szóval ma is megkerested tiksztokszal 100-200 forintodat és mehetsz pihenni, és abból a napi 100bol minden nap sikerül elinni alsó hangon 3ezret?
Irigyellek.
Irigyellek.
Apr 03, 2025 20:56:21
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 03, 2025 20:59:35
x20)
Azt várom, hogy egy nyiltan radikális és szélsőjobboldali párt ne játszon liberális tömegpártot (jaj a jogok, bíróság), mert saját magát szarja szájba.
Tőlünk keletebbre (oroszok, ukránok) az ilyen pedofilokra nacionalista önkéntes alakulatok vadásznak, ahol nem csak az ajtót veszik le a roskadozó pedofil favellájáról, hanem bizony fizikai büntetés is van.
Ez pusztán arra megy ki, hogy szavazatot szerezzenek rajta. Lázár János pl. hogy a faszomba kapcsolódik a két pedofilhoz? Mégis megemlíti a videóban Toró.
Ennyit érnek a Mi Hasznák.
Videóznak, bíróságra járnak, feljelentenek, meg sírnak ha Cukorhegy tiltja a pártelnököt a Facebookról és egészen az EU. bíróságig mennek.. :DDD
40_éves_junior
(
x6)
Apr 03, 2025 20:59:59
x6)
...
...
Nem felvenni. Ez ebben a formában az amit a trolléga ír, lájkvadászat nyílt erőszakkal. A nyílt erőszakkal amúgy nincs gondom amikor jól beazonosíthatóan egy alja patkány az elszenvedő fél, azzal annál inkább amikor valaki az ököljogot használja arra hogy saját magának népszerűséget farmoljon.
Teccik tudni, ezt így a 21. századra már igencsak illő volna meghaladni.
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Aki legközelebb tényfeltár a párbajpajtásoknál, ne felejtse elmondani, hogy azért nem állapítottak meg bűncselekményt, mert sodiapu taperolt egy kislányt és emiatt koppintottak az orrára.