Már megtörtént. A gyagyás fő identitásképzője volt egész életében, hogy ő több, magasabbrendű másoknál, mások csak irigyek az ő sikereire.
Így volt ez az angliai Alien baba vásárláskor, így volt ez a szélsőséges blogoláskor, akikor a Szetey montázs miatt még az ország miniszterelnöke is róla beszélt, meg Morvaiék is 1-2x nyilvánosan megdicsérték a tevékenységét, így volt ez Németországban, Ausztriában, amikor kétségtelenül elég sokat keresett. De így volt még a macskaólban is, az egérrágta, szakadozott szalmazsákon, egy húgyszagú, penészes, okádék cigányputriban, az emberi lét legalján, mert még akkor is azt mantrázta, hogy őrá irigyek, mert érdemi tevékenység, munka nélkül el tud tengeni-lengeni, vegetálni, mert a létminimumhoz valamennyit donate-elnek neki.
Most szakadt át végleg az autipajzs. Ezért rettegett így mindvégig a börtöntől. Mert bár többször elmondtuk, hogy a macskaólban tulajdonképpen rosszabb helyzetben van, mint a börtönben és így jobb nekünk, korlátlanul vedelve, töményezve, iszonytató higiéniai állapotok közepette, macskahúgy párát, penészt belélegezve, rohamosan romló egészséggel - a legkínosabb agóniával bekövetkező halál volt várható.
De itt még annyi esélye megvolt a magány ellen (ami a másik dolog, amitől saját bevallása szerint teljes mértékben becsavarodik), hogy fel tudott menniba netre, tudott hergelni másokat, tudott fölényeskedni. Még ilyenkor is bele tudta kódolni az autipajzs, hogy őrá irigyek a szürkeegérkedő trollok, mert neki nem kell dolgoznia, egész nap henyélhet, jönnek a donate-ek, fuck the system.
Hát a system aztán most őt baszta meg. Akármilyen alacsonyan is volt, azért be tudta magyarázni magának, hogy ő jobb a trolloknál. A börtönben viszont nincs mit magyarázni. Akármilyenek is a trollok, egyik se börtöntöltelék, ennyire mélyre senki nem süllyedt. Volt egy Aczél elvtárs nevű nick, aki egy időben emberkedett, hogy ő mekkora menő sittes volt, aztán róla is kiderült, hogy egy 160 centis porbafingó kis zsidó.
Itt senki nem hallgatja a hergelését, senki nem hallgatja a loopolását, nem tudja a trollok elé tárni, hogy minden fasza. Nem tud kilépni az internetre, ahol ő előadhatta magát, ahol ő lehetett valaki.
Internetes személyisége a SoDI, aki fel volt ruházva mindazokkal a tulajdonságokkal, amikre mások irigykedhetnek. Nem véletlen, hogy utálta, ha Endrének szólították. Alkoholizmusával is Endrétől akart szabadulni. Asodi soha nem adósodott el, Sodi név nincs egyetlen banki papíron se. Asodi nem pedofil, asodit nem fogták perbe, nem ítélték ely hát ott van asodi neve egyetlen bírósági papíron is? Asodi mindig nyer, akaratához hajlítja a valóságot.
Na most a telefonok és számítógépek lefoglalásával a SoDI megszűnt létezni. Ott maradtva saját gondolataival Kiss Endre Farkas, a vesztes, a balek, az egész életre eladósodott alkoholista, akinek éppen a pedofil bűncselekményeit vizsgálják, és Kiss Endre Farkas a számára legrosszabb helyen, a börtönben ül. Nincs az az autipajzs, ami ezt immár bármilyen szinten is fölé tudná pozícionálni bármilyen trollnak.
Én arra számítok, mivel most a piát is megvonták tőle, amivel nap mint nap inkább Narniába vonult a valóság helyett, a valóság és a fenti gondolatok most már egyre inkább beszivárgott az agyába. Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy beüt vagy már be is ütött neki az őrjöngőroham vagy a sírógörcs, a végállomás pedig nem is a börtön, hanem az IMEI lesz. Pláne ha a rendőrséghez eljut a pszichiátriai jelentés is.
Annál rosszabb véget pedig nem tudok elképzelni a gyagyásnak, ha a magyar egészségügy karmai közé jut...
Asodi és a cigi kapcsolata is elég zsákutcába menetelős.
Többszörös reinkarnáció is kevés volna az eddigi referenciái alapján:
Ez a lövészárok dekkfogás ezekkel a pókujjakkal több, mint szürreális.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Addabboy videójában láttuk, milyen volt a zuhany. Tele volt mindenféle kacattal, amiket nyilván nem pakolt el, hanem köztük egyensúlyozott, a lefolyó és környéke vastagon szarral szétkenve. Miközben minden fekete a penésztől. Ezt nevezik az Attila utcában higiéniának.
Nem ott fürtdött, ha egyáltalán...ezt többször hangoztatta is. De azért most, hogy pár napja nincs ott és állítólag Golda kidzsuvázta a macskaólat, kíváncsi lennék a jelenlegi állapotra is összehasonlításképpen.
Igen bocsánat, nem figyeltem hogy a nagyházról szólt a kérdés.
rm -rf /
Faszom
engedjék
engedjenek
phosánat sajtóhiba
az Érdi testvéreimnek a fele Enyingi
Nem ér rá ilyenekre, győzelemre kell vinnie a Tisza pártot.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A picsaszájban, vagy a zsebében?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ha Galla Miklós lennék, erre azt mondanám Sodiról, hogy csillag születik :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D

de szépen öregedett ez a komment is :D
#50euro + kamatok
A vonzás törvénye működik!!!
" A börtön az börtön :D "

Gyurcsány Ferenc, KISZ-Sekretär, 104 Polizei, wenn Sie es sehen!
Ön retardált?
IGEN/NEM?
1. Faszpina
2. Faszpina
3. Faszpina
A hangulat jóindulatú és tréfás
Eszt tette az élet öjöme. Visznek az IMEI-be.
A 30 as szam amit tiktokhoz hasznalt az meg ki van kapcsolva biztosan.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Jól van a legmegbízhatóbb források.
Punszisza a lekjopp!
Én arra számítok, mivel most a piát is megvonták tőle, amivel nap mint nap inkább Narniába vonult a valóság helyett, a valóság és a fenti gondolatok most már egyre inkább beszivárgott az agyába. Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy beüt vagy már be is ütött neki az őrjöngőroham vagy a sírógörcs, a végállomás pedig nem is a börtön, hanem az IMEI lesz. Pláne ha a rendőrséghez eljut a pszichiátriai jelentés is.
Nekem meggyőződésem hogy a korcs elég erős depresszióban és szorongásban (is) szenved. Mivel szakemberhez nem fordul, mert ő mindent jobban tud már teljesen kikészült pszichésen. Van még bőven traumája is, ezeket alkohollal nyomja el. De én még azt is megkockáztatom hogy teljesen tisztában van a dolgokkal egy-egy pillanatban és tudja hogy szar minden körülötte viszont az autipajzs ezt elnyomja. Pl a gyerekágy összerakós liveban volt egy pillanat amikor megpróbálta összerakni a tároló dobozt hogy felordított: "Nem hiszem el hogy képtelen vagyok összerakni egy dobozt 4 kerékkel". Ezután egyből jöttek a művészkezes kifogások és minden más, loopolnia kellett magának hogy nem vele van a gond.
Amikor még nem volt csőalkoholista akkor is kikészült a saját gondolataitól, ezért piált. Ez átfordult abba hogy ha nem jut piához akkor jönnek az elvonasi tünetek, beüt a depressziócska, minden ahogy illik.
Ezt az egészet megtudta volna azzal fékezni hogy amikor még németországban lakott akkor elkezd vele foglalkozni és TALÁN lett volna esély rá hogy ne csússzon szét teljesen. Ahogy elkerült Linzbe egyedül onnan már borítékolható volt hogy itt fog kikötni, csak a hogyan és mikor volt a kérdés.
Most a legjobb az hogy ha pia nélkül remeg és egymás után verdesik a pszichés problémák és az elvonási tünetek.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
most irta be tibi hogy nem is beszélt endivel
és hogy tippje szerint az imeibe van
Ruppótlan endre a sodi, néha a hibridbe is tankolni kell!
Az öreg hüllő viszont pont ráér!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember

Ha otthon is van (ami közel sem biztos), bűnügyi felügyelet alatt van és nincsenek eszközei.
Nem fog randomra belájvolni, ez már fixen ki van zárva mióta tudjuk, hogy volt egy letartóztatási tárgyalása. Onnan nem engedhették ki bűnügyi felügyelet nélkül és azt is bizonyítja, hogy meggyanúsították, tehát nem kaphatja vissza az eszközeit.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Lehetőleg mindegyikkel egy helyen, hogy könnyebb legyen rájuk gyújtani.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Stáblista utáni extra jelenetek.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold

Hány éves is ez a buzeráns? Rendesen tönkre van menve! Olyan, mint egy 75 éves papóka
Bár kicsit le vagyok maradva, de még nem hallottam eddig az ominózus és elmaradhatatlan "nem kúrtak seggbe az IMEI-ben mondatot.
Pótold baxifiam, mielőbb

Manna ABC
Szerző:
Trollok harca
(
x4)
May 11, 2025 11:35:51
Válasz
(0)
x4)
Válasz
(0)
feltételes szabadláb - ha belájvol azonnal viszik be (közben mindenki róla műsorozna)
Miskolci alvósejt
Lellytoll dandárszázados
May 11, 2025 11:39:22
Nehéz lehet a pókujjakkal cigit tölteni/sodorni…
Kell neki mép pár nap mire belejön.türelem , had gyakoroljon a gyernőtt
Kaffka endre
May 11, 2025 11:39:22
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
May 11, 2025 11:44:06
x3)
Az erkölcsije csak akkor ugrik, ha elitélik? Ez a kis kiruccanás nem fog benne szerepelni?
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Autismus Maximus
(
x16)
May 11, 2025 11:48:28
x16)
Vajon hány nap kell hogy teljesen megtörjön Endre? Gondolok itt Tajgira aki szabadulása után Flórizs nyakába borulva sírdogált.
Már megtörtént. A gyagyás fő identitásképzője volt egész életében, hogy ő több, magasabbrendű másoknál, mások csak irigyek az ő sikereire.
Így volt ez az angliai Alien baba vásárláskor, így volt ez a szélsőséges blogoláskor, akikor a Szetey montázs miatt még az ország miniszterelnöke is róla beszélt, meg Morvaiék is 1-2x nyilvánosan megdicsérték a tevékenységét, így volt ez Németországban, Ausztriában, amikor kétségtelenül elég sokat keresett. De így volt még a macskaólban is, az egérrágta, szakadozott szalmazsákon, egy húgyszagú, penészes, okádék cigányputriban, az emberi lét legalján, mert még akkor is azt mantrázta, hogy őrá irigyek, mert érdemi tevékenység, munka nélkül el tud tengeni-lengeni, vegetálni, mert a létminimumhoz valamennyit donate-elnek neki.
Most szakadt át végleg az autipajzs. Ezért rettegett így mindvégig a börtöntől. Mert bár többször elmondtuk, hogy a macskaólban tulajdonképpen rosszabb helyzetben van, mint a börtönben és így jobb nekünk, korlátlanul vedelve, töményezve, iszonytató higiéniai állapotok közepette, macskahúgy párát, penészt belélegezve, rohamosan romló egészséggel - a legkínosabb agóniával bekövetkező halál volt várható.
De itt még annyi esélye megvolt a magány ellen (ami a másik dolog, amitől saját bevallása szerint teljes mértékben becsavarodik), hogy fel tudott menniba netre, tudott hergelni másokat, tudott fölényeskedni. Még ilyenkor is bele tudta kódolni az autipajzs, hogy őrá irigyek a szürkeegérkedő trollok, mert neki nem kell dolgoznia, egész nap henyélhet, jönnek a donate-ek, fuck the system.
Hát a system aztán most őt baszta meg. Akármilyen alacsonyan is volt, azért be tudta magyarázni magának, hogy ő jobb a trolloknál. A börtönben viszont nincs mit magyarázni. Akármilyenek is a trollok, egyik se börtöntöltelék, ennyire mélyre senki nem süllyedt. Volt egy Aczél elvtárs nevű nick, aki egy időben emberkedett, hogy ő mekkora menő sittes volt, aztán róla is kiderült, hogy egy 160 centis porbafingó kis zsidó.
Itt senki nem hallgatja a hergelését, senki nem hallgatja a loopolását, nem tudja a trollok elé tárni, hogy minden fasza. Nem tud kilépni az internetre, ahol ő előadhatta magát, ahol ő lehetett valaki.
Internetes személyisége a SoDI, aki fel volt ruházva mindazokkal a tulajdonságokkal, amikre mások irigykedhetnek. Nem véletlen, hogy utálta, ha Endrének szólították. Alkoholizmusával is Endrétől akart szabadulni. Asodi soha nem adósodott el, Sodi név nincs egyetlen banki papíron se. Asodi nem pedofil, asodit nem fogták perbe, nem ítélték ely hát ott van asodi neve egyetlen bírósági papíron is? Asodi mindig nyer, akaratához hajlítja a valóságot.
Na most a telefonok és számítógépek lefoglalásával a SoDI megszűnt létezni. Ott maradtva saját gondolataival Kiss Endre Farkas, a vesztes, a balek, az egész életre eladósodott alkoholista, akinek éppen a pedofil bűncselekményeit vizsgálják, és Kiss Endre Farkas a számára legrosszabb helyen, a börtönben ül. Nincs az az autipajzs, ami ezt immár bármilyen szinten is fölé tudná pozícionálni bármilyen trollnak.
Annál rosszabb véget pedig nem tudok elképzelni a gyagyásnak, ha a magyar egészségügy karmai közé jut...
May 11, 2025 11:52:04
Nehéz lehet a pókujjakkal cigit tölteni/sodorni…
May 11, 2025 11:52:04
Dörpepúp
(
x7)
May 11, 2025 11:53:38
x7)
Autismus Maximus
(
x16)
May 11, 2025 11:58:12
x16)
Minden nap fürdik, kényszeresen, habár sejtem a nagy házban se lehet valami tiszta a zuhany.
De többször is látható volt lájvban, hogy korábban fürdött, vizes haj, törölköző magára csavarva stb persze ezek azután történtek amikor itt többen "büdöskének" nevezték :)
De többször is látható volt lájvban, hogy korábban fürdött, vizes haj, törölköző magára csavarva stb persze ezek azután történtek amikor itt többen "büdöskének" nevezték :)
Addabboy videójában láttuk, milyen volt a zuhany. Tele volt mindenféle kacattal, amiket nyilván nem pakolt el, hanem köztük egyensúlyozott, a lefolyó és környéke vastagon szarral szétkenve. Miközben minden fekete a penésztől. Ezt nevezik az Attila utcában higiéniának.
Sheldon
(
x2)
May 11, 2025 12:01:02
x2)
Nem ott fürtdött, ha egyáltalán...ezt többször hangoztatta is. De azért most, hogy pár napja nincs ott és állítólag Golda kidzsuvázta a macskaólat, kíváncsi lennék a jelenlegi állapotra is összehasonlításképpen.
Endikéd
May 11, 2025 12:01:42
mindeközben sodi az elmeorvosi vizsgálaton

May 11, 2025 12:01:42
Autismus Maximus
(
x16)
May 11, 2025 12:03:14
x16)
Igen bocsánat, nem figyeltem hogy a nagyházról szólt a kérdés.
Hafré
(
x5)
May 11, 2025 12:05:15
x5)
Ha golda valóban kidzsuvázta az ólat akkor arra számít, hogy az idén nyáron az eredeti funkciójának megfelelően nyári konyha lesz.
A helyzet megoldása
(
x38)
May 11, 2025 12:07:33
x38)
Kinek kell köszönetet mondani a jelenlegi helyzetben:
- Elsősorban a tojásozós, kapurongálós egységeknek, akik miatt Endréből előjött hogy akkor molotov koktélokkal fenyegetőzik
- Aztán aki a lefoglaláshoz a videó bejelentette, mivel az egy hatalmas törés volt, és utána kezdett el legjobban fajzatozni a rendőröket
- Még Bossának is aki kihívta a yardot mivel az is hozzájárult hogy utálja a helyzetét a yardokkal és később fenyegesse őket
- Aztán talán legfőképp azoknak akik mindig átmentek ha tiktok párbaj volt a másik oldalra, hogy "ez egy pedofil lépj ki azonnal" mivel ez volt szerintem a legnagyobb frusztrációja, hogy mindenki kilép tőle, én főleg a "DVD" tiktok usenévnek köszönném meg, mert őt láttam hogy tényleg szinte mindig üzembiztosan ott spammelte hogy ez egy Pedro :)
- Aztán még mc gyogyósnak is köszönettel tartozunk, mivel az az informatikai "merénylet" amit elkövetett Endre ellen szintén olyan szinten frusztrálta Endrét, hogy azért is került sokszor a hergelős keményre ivott állapotban.
- Aztán bárki is küldte a töményet, szintén köszönetet érdemel, mivel az a fajta önutálatból eredő frusztráció abból is jött neki, hogy már itt tart hogy üvegből issza a vodkát, ami tényleg az alja, még a sör alatt is van.
- És végül az utolsó biciklis srác, aki végleg bekattintotta a nyilvánosan felfegyverkező őrjöngő Endrét.
Illetve lehetne még az elmúlt 10 évből 300 oldalnyi köszönetet nyilvánítani, mivel az egész fórum és a közösség jutatta Endrét ide (részben magán kívűl), így annyit tudok mondani szép munka volt trollégák.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
- Elsősorban a tojásozós, kapurongálós egységeknek, akik miatt Endréből előjött hogy akkor molotov koktélokkal fenyegetőzik
- Aztán aki a lefoglaláshoz a videó bejelentette, mivel az egy hatalmas törés volt, és utána kezdett el legjobban fajzatozni a rendőröket
- Még Bossának is aki kihívta a yardot mivel az is hozzájárult hogy utálja a helyzetét a yardokkal és később fenyegesse őket
- Aztán talán legfőképp azoknak akik mindig átmentek ha tiktok párbaj volt a másik oldalra, hogy "ez egy pedofil lépj ki azonnal" mivel ez volt szerintem a legnagyobb frusztrációja, hogy mindenki kilép tőle, én főleg a "DVD" tiktok usenévnek köszönném meg, mert őt láttam hogy tényleg szinte mindig üzembiztosan ott spammelte hogy ez egy Pedro :)
- Aztán még mc gyogyósnak is köszönettel tartozunk, mivel az az informatikai "merénylet" amit elkövetett Endre ellen szintén olyan szinten frusztrálta Endrét, hogy azért is került sokszor a hergelős keményre ivott állapotban.
- Aztán bárki is küldte a töményet, szintén köszönetet érdemel, mivel az a fajta önutálatból eredő frusztráció abból is jött neki, hogy már itt tart hogy üvegből issza a vodkát, ami tényleg az alja, még a sör alatt is van.
- És végül az utolsó biciklis srác, aki végleg bekattintotta a nyilvánosan felfegyverkező őrjöngő Endrét.
Illetve lehetne még az elmúlt 10 évből 300 oldalnyi köszönetet nyilvánítani, mivel az egész fórum és a közösség jutatta Endrét ide (részben magán kívűl), így annyit tudok mondani szép munka volt trollégák.
kramalon
(
x8)
May 11, 2025 12:08:57
x8)
És ha linux ot használ?
rm -rf /
Sodragon legendája
(
x2)
May 11, 2025 12:17:36
x2)
Azért elképzelem az kirendelt ügyvédje képét, amikor látja és tudatosul, hogy igazából Recskás ki is valójában, akit védenie kell.
Recsító nem is gondolná, de ha tényleg éles ez a 30 nap nála így elsőkörben, akkor már az elvonása és egyéb betegségei végett valószínűleg alá fogják vetni pár vizsgálatnak is. Ha az orvos beközli vele, hogy ilyen-olyan szervi problémája már van, a fülgyulladását is valahogy kinyomozza és kezelni próbálja, illetve a hab a tortán, hogy a cukorbetegséget biztosan megállapítják. Azért elképzelem Sodi képét, amikor megkapja a diagnózis papíron és szóban is és az autipajzs híján elkezdi realizálni, hogy egészségügyileg olyan mint Pripjaty a robbanás után.
Recsító nem is gondolná, de ha tényleg éles ez a 30 nap nála így elsőkörben, akkor már az elvonása és egyéb betegségei végett valószínűleg alá fogják vetni pár vizsgálatnak is. Ha az orvos beközli vele, hogy ilyen-olyan szervi problémája már van, a fülgyulladását is valahogy kinyomozza és kezelni próbálja, illetve a hab a tortán, hogy a cukorbetegséget biztosan megállapítják. Azért elképzelem Sodi képét, amikor megkapja a diagnózis papíron és szóban is és az autipajzs híján elkezdi realizálni, hogy egészségügyileg olyan mint Pripjaty a robbanás után.
Endikéd
May 11, 2025 12:17:40
mindeközben sodi az elmeorvosi vizsgálaton
engedjenek
phosánat sajtóhiba
May 11, 2025 12:17:40
Penetráns Lábszag
May 11, 2025 12:20:45
SoDi! Hahó elvállalta az ügyed? 😀
May 11, 2025 12:20:45
banshee
(
x23)
May 11, 2025 12:26:51
x23)
Nem ér rá ilyenekre, győzelemre kell vinnie a Tisza pártot.
Semper Snecifisz
(
x1)
May 11, 2025 12:32:14
x1)
Endre, a bv jó házigazda? Jó háztartást vezetnek? Fürödhetsz háromnegyed órán át minden nedves fing után? Sokakat érdekel.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Eazy
(
x10)
May 11, 2025 12:32:24
x10)
banshee
(
x23)
May 11, 2025 12:49:32
x23)
Endrének még meglehet mind a 18 foga?
Darth Tibor
(
x7)
May 11, 2025 12:52:54
x7)
Endrének még meglehet mind a 18 foga?
A picsaszájban, vagy a zsebében?
Sodragon legendája
(
x2)
May 11, 2025 12:56:41
x2)
Azért a Fullzsírdisznó sem felejtett el bennfenteskedni és okoskodni arról, hogy a gyagyás vajon hol lehet éppen a büntetésvégrehajtás folyamatában. A röfi már csak tudja biztosan, hiszen ült már sitten és láthatólag annyira azért nem bánta meg a dolgot.
Légiós
May 11, 2025 12:58:24
Nyugi, Endre! Csillag még így is lehetsz, csak nem a TikTokon, hanem a Csillag Börtöndben, ha érted.
Sportos, erős, fiatal.
May 11, 2025 12:58:24
Sodragon legendája
(
x2)
May 11, 2025 12:59:32
x2)
Nyugi, Endre! Csillag még így is lehetsz, csak nem a TikTokon, hanem a Csillag Börtöndben, ha érted.
Ha Galla Miklós lennék, erre azt mondanám Sodiról, hogy csillag születik :D
További szép álmokat
May 11, 2025 13:10:53

May 11, 2025 13:10:53
Twiccs Chat
(
x4)
May 11, 2025 13:12:31
x4)
de szépen öregedett ez a komment is :D
Kendra
(
x1)
May 11, 2025 13:25:01
x1)
Nem is értem mik ezek a konspiràciók meg hogy mikben vagytok... Endre egy diplomás, berlini programozó, aki NEM alkoholista és éppen ezért miért lenne elvonási tünetei. Sőtt Endre nincs börtönben Ő egy harmadik generációs értelmiségi, aki miután tett a nemzetért 2006-ban, harcolt értünk utána ment csak a hanyatló nyugatra, hiszen itthon már minden rendben ahogy mondta is a gép forog!
Ekkora faszságot hogy Sodi sitten lenne a saját utópiájában na jó hagyjuk már...
Ekkora faszságot hogy Sodi sitten lenne a saját utópiájában na jó hagyjuk már...
horgász
(
x10)
May 11, 2025 13:28:44
x10)
A vonzás törvénye működik!!!
kramalon
(
x8)
May 11, 2025 13:30:17
x8)
Nincsen több sodipuki,
Eldugult a seggbekuki.
Azt meg képzelem, ha Golda megy beszélőre: igen, a Gyagyáshoz jöttem, hozzák mert sietek.
Faszom
Eldugult a seggbekuki.
Azt meg képzelem, ha Golda megy beszélőre: igen, a Gyagyáshoz jöttem, hozzák mert sietek.
hegesztőnő
(
x3)
May 11, 2025 13:32:37
x3)

Poop in the loop
(
x2)
May 11, 2025 13:36:38
x2)
Gyurcsány Ferenc, KISZ-Sekretär, 104 Polizei, wenn Sie es sehen!
Ön retardált?
IGEN/NEM?
Penetráns Lábszag
May 11, 2025 13:38:46
Endre vársz látogatókat? 😀
May 11, 2025 13:38:46
Endikéd
May 11, 2025 13:39:26
tyodi a második elmeorvosi vizsgálaton

May 11, 2025 13:39:26
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 11, 2025 13:41:42
x4)
tyodi a második elmeorvosi vizsgálaton
1. Faszpina
2. Faszpina
3. Faszpina
tyodika
May 11, 2025 13:52:35
Eszt tette az élet öjöme. Visznek az IMEI-be.
May 11, 2025 13:52:35
horgász
(
x10)
May 11, 2025 13:57:51
x10)
Írogttam itt párszor a faszfejű recskásnak, hogy nem képes felfogni a helyzete súlyát sem.
Azt hiszem mostanra talán sikerült.
höhöhö értik ugye?
Azt hiszem mostanra talán sikerült.
höhöhö értik ugye?
Hafré
(
x5)
May 11, 2025 13:58:52
x5)
Anyagos live megy, kommentekben azt irjak ott, hogy tibi szerint (huszas szaman hivhato) otthon van stoki.
O0omouseo0O
May 11, 2025 14:01:38
Halk a TikTok csendes a Net
Fifi kutya bezárva odabent
Meddig lesz bent? Hetek talán hónapok?
AutiLoopok nélkül üresek a honlapok
Letelik a 72 óra hogyan lesz tovább
Golda poronty raboskodik-e mégtovább?
Twinky Tajgi nagyon várja már vissza
De egy vicces színű párja már a csicska
Úri fiú nemzethy hős nem szlopálhat shörtöt'
Sittes Sanyi farkán este hátra húzhatja a börtöt'
Zárka menő felkiállt - Itt a buzi, íme Ő!
Endre átérzi milyen amikor a Mejszi' nő!
Inasba teszik köcsög lesz a vekni
Indul a melegpornós karrier AEndi!
17
Fifi kutya bezárva odabent
Meddig lesz bent? Hetek talán hónapok?
AutiLoopok nélkül üresek a honlapok
Letelik a 72 óra hogyan lesz tovább
Golda poronty raboskodik-e mégtovább?
Twinky Tajgi nagyon várja már vissza
De egy vicces színű párja már a csicska
Úri fiú nemzethy hős nem szlopálhat shörtöt'
Sittes Sanyi farkán este hátra húzhatja a börtöt'
Zárka menő felkiállt - Itt a buzi, íme Ő!
Endre átérzi milyen amikor a Mejszi' nő!
Inasba teszik köcsög lesz a vekni
Indul a melegpornós karrier AEndi!
May 11, 2025 14:01:38
Angol Troll
(
x1)
May 11, 2025 14:02:25
x1)
Anyagos live megy, kommentekben azt irjak ott, hogy tibi szerint (huszas szaman hivhato) otthon van stoki.
A 30 as szam amit tiktokhoz hasznalt az meg ki van kapcsolva biztosan.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 11, 2025 14:02:32
x17)
Púpszászi napelem
(
x12)
May 11, 2025 14:04:36
x12)
Nekem meggyőződésem hogy a korcs elég erős depresszióban és szorongásban (is) szenved. Mivel szakemberhez nem fordul, mert ő mindent jobban tud már teljesen kikészült pszichésen. Van még bőven traumája is, ezeket alkohollal nyomja el. De én még azt is megkockáztatom hogy teljesen tisztában van a dolgokkal egy-egy pillanatban és tudja hogy szar minden körülötte viszont az autipajzs ezt elnyomja. Pl a gyerekágy összerakós liveban volt egy pillanat amikor megpróbálta összerakni a tároló dobozt hogy felordított: "Nem hiszem el hogy képtelen vagyok összerakni egy dobozt 4 kerékkel". Ezután egyből jöttek a művészkezes kifogások és minden más, loopolnia kellett magának hogy nem vele van a gond.
Amikor még nem volt csőalkoholista akkor is kikészült a saját gondolataitól, ezért piált. Ez átfordult abba hogy ha nem jut piához akkor jönnek az elvonasi tünetek, beüt a depressziócska, minden ahogy illik.
Ezt az egészet megtudta volna azzal fékezni hogy amikor még németországban lakott akkor elkezd vele foglalkozni és TALÁN lett volna esély rá hogy ne csússzon szét teljesen. Ahogy elkerült Linzbe egyedül onnan már borítékolható volt hogy itt fog kikötni, csak a hogyan és mikor volt a kérdés.
Most a legjobb az hogy ha pia nélkül remeg és egymás után verdesik a pszichés problémák és az elvonási tünetek.
NBVNG
(
x1)
May 11, 2025 14:04:53
x1)
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
féregnyulvány
(
x7)
May 11, 2025 14:09:12
x7)
most irta be tibi hogy nem is beszélt endivel
és hogy tippje szerint az imeibe van
Hafré
(
x5)
May 11, 2025 14:09:25
x5)
Kleine Mano 2 fiok tibie? Mert most az megjelent es az mondja nemtud stokirol semmit.
-
May 11, 2025 14:22:43
Tyodika, 2029 Fecske presszó sarka az ott beszélgető társasághoz:
- Én régen nagy sztár voltam a tiktokon, akkora, hogy még a rendőrség is lecsukott. Korábban pedig külföldön voltam menő programozó. A poharad aljáról megihatom azt a kis habot?
- Én régen nagy sztár voltam a tiktokon, akkora, hogy még a rendőrség is lecsukott. Korábban pedig külföldön voltam menő programozó. A poharad aljáról megihatom azt a kis habot?
May 11, 2025 14:22:43
Eltűnt stoki a stoki
May 11, 2025 14:34:33
Kleine Mano 2 fiok tibie? Mert most az megjelent es az mondja nemtud stokirol semmit.
Még a rendőrség sem tud stokiról semmit. Utoljára a ravatalöltönyében látták, rózsaszín háromszöggel, ahogy feketébe öltözött emberek segítették be egy marhavagonba az egyik körömfájós dögkút felé… May 11, 2025 14:34:33
fajzatot baszó szar
May 11, 2025 14:46:32
mi van púpos. megérte hergelni?
bár jó eséllyel ezt már sosem olvashatod, de dögölj meg
bár jó eséllyel ezt már sosem olvashatod, de dögölj meg
May 11, 2025 14:46:32
Sodragon legendája
(
x2)
May 11, 2025 14:53:32
x2)
Azért képzelem, hogy a börtönpszichológus mit szólhat Recskáshoz amikor elé kerül kezelésre. Gondolom az illető azt hiszi a szokásos megcsúszott bűnözői karrier és egyéb elveszett lélek.
Valószínűleg a következő alkalomra rákeres Recskás nevére a neten és elkezdi olvasni a Sodipediát és megnézni fokozatosan a videókat és egyre inkább elszörnyed és még az ő lelki stabilitása is nyomás alá kerül.
Legalább így a kezelések alkalmából nem kell vadul az elejéről jegyzetelni, elég csak a Sodipedia egyes pontjait ellenőrizni, vagy Recsító elmondása alapján pontosítani.
Valószínűleg a következő alkalomra rákeres Recskás nevére a neten és elkezdi olvasni a Sodipediát és megnézni fokozatosan a videókat és egyre inkább elszörnyed és még az ő lelki stabilitása is nyomás alá kerül.
Legalább így a kezelések alkalmából nem kell vadul az elejéről jegyzetelni, elég csak a Sodipedia egyes pontjait ellenőrizni, vagy Recsító elmondása alapján pontosítani.
egynadrág
(
x2)
May 11, 2025 14:53:35
x2)
Ruppótlan endre a sodi, néha a hibridbe is tankolni kell!
Az öreg hüllő viszont pont ráér!
-
May 11, 2025 15:05:55
most fogja elszippantani a spanglit, kíváncsi leszek, hogy mennyire kapcsol át paranoid skizofrénbe
May 11, 2025 15:05:55
-
May 11, 2025 15:08:13

May 11, 2025 15:08:13
Apmz
(
x1)
May 11, 2025 15:10:10
x1)
Tegyük fel, hogy otthon van a gyagyás, és valami csoda folytán ezt is megúszta: ez esetben mehet neki ismét a töményszesz, az majd segít visszatérni a helyes útra (börtön).
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 11, 2025 15:11:16
x37)
Egyszer csak a semmiből fog belájvolni a korcs, mocsárrészegen. Most már bármelyik nap megtörténhet. Ha fogadnom kéne, akkor szerintem már otthon van, vagy otthon lesz hamarosan, de Golda nem engedi neki a videózást.
-
May 11, 2025 15:12:52
Egyszer csak a semmiből fog belájvolni a korcs, mocsárrészegen. Most már bármelyik nap megtörténhet. Ha fogadnom kéne, akkor szerintem már otthon van, vagy otthon lesz hamarosan, de Golda nem engedi neki a videózást.
Ha otthon is van (ami közel sem biztos), bűnügyi felügyelet alatt van és nincsenek eszközei.
Nem fog randomra belájvolni, ez már fixen ki van zárva mióta tudjuk, hogy volt egy letartóztatási tárgyalása. Onnan nem engedhették ki bűnügyi felügyelet nélkül és azt is bizonyítja, hogy meggyanúsították, tehát nem kaphatja vissza az eszközeit.
May 11, 2025 15:12:52
mikedp
(
x9)
May 11, 2025 15:13:38
x9)
Aza fura ha otthon van miért nincs elköszönős ravatalflokk?
Mondjuk egy nyertetek is elég lenne.
KURVArangy
Mondjuk egy nyertetek is elég lenne.
halottpiton
(
x2)
May 11, 2025 15:16:20
x2)
rooland az ada lájvban xD "szabdságot kiss endre farkasnak"
megbasztál egy faszt
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 15:16:30
x20)
És beszarok, Tajgi valóban ott üvölt magában.
molos troll
(
x2)
May 11, 2025 15:17:38
x2)
FENN A HALÁSZBÁSTYÁN ráadásul, UGRÁS!!
koszos
(
x10)
May 11, 2025 15:17:46
x10)
May 11, 2025 15:17:46
És beszarok, Tajgi valóban ott üvölt magában.
en sohasem lattam ezt az arcot meg liveban,de ez egy zavaradotott nagypapanak tunik May 11, 2025 15:17:46
sittessanyi
(
x7)
May 11, 2025 15:18:34
x7)
tajgi bejelentkezett stoki megüresedő műsorsávjára
CaptainGulag
(
x1)
May 11, 2025 15:19:13
x1)
Róóland

Manna ABC

Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 15:20:26
x20)
Igazából Tajgit megütni is kb olyan lenne, mint ha egy gyereket fellöksz a buszon.
MaxPayne
(
x22)
May 11, 2025 15:20:52
x22)
Sarkany sör van? Zacskos leves?
Hasfelmetszö Trutymó
-
May 11, 2025 15:22:49
May 11, 2025 15:22:49
sittessanyi
(
x7)
May 11, 2025 15:22:58
x7)
azt mondjuk adnám, ha a snecológia - stoki bezárása után - azzal zárulna hogy interjúsorozatokat kapunk a mellékszereplőktől
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 15:24:00
x20)
azt mondjuk adnám, ha a snecológia - stoki bezárása után - azzal zárulna hogy interjúsorozatokat kapunk a mellékszereplőktől
Lehetőleg mindegyikkel egy helyen, hogy könnyebb legyen rájuk gyújtani.
nmthrwwy420
(
x10)
May 11, 2025 15:27:12
x10)
Stáblista utáni extra jelenetek.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 11, 2025 15:27:25
x17)
Az anyagos tényleg egy retardált..
Punszisza a lekjopp!
koszos
(
x10)
May 11, 2025 15:28:03
x10)
azaz :D nagy csaszar lesz a fikas,foleg ha meg tudjak a pedofil temat :D
ez a pali segghulye
ez a pali segghulye
Trollok harca
(
x4)
May 11, 2025 15:28:27
x4)
rövid idő alatt sokat öregedett mindkettő mióta legutóbb lájvban találkoztak
Miskolci alvósejt
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 15:31:26
x20)
Tajgi egy az egyben úgy beszél, mint Bojler Gyula, hányás nélkül. (eddig)
Baromarc
(
x1)
May 11, 2025 15:32:34
x1)
Stokinál az 50ezres hal a szájba után jöhet az 50 centis cigányfasz a szájba
CheddarGoblin
(
x2)
May 11, 2025 15:40:49
x2)
Mindig élmény látni, hogy élőben mekkora gyáva szarok a retardok. Jól leépültél Tajgi magadhoz képest is.
Nothing's better than cheddar!
Örebro
(
x17)
May 11, 2025 15:41:37
x17)
vajon mit szolna a mostani jobb sorsra erdemes fiatalember ållapotåhoz vera neni?
ascites
(
x56)
May 11, 2025 15:43:12
x56)
Mivel tudjuk, hogy a gyagyás mindig annak a nyelvhasználatát utánozza, akivel sokat interaktál, javaslom, hogy mindenki kezdje tanulmányozni a szakirodalmat, arra az esetre, ha a korcs előkerülne még idén: Szabó Edina: A magyar börtönszleng szótára (https://www.mek.oszk.hu/06000/06044/06044.pdf)
Kifejezetten érdemes az alkohollal és a tudatmódosító praktikákkal kapcsolatos szókincset elsajátítani, úgymint:
- szeszesital: bedekó, boldogító, cefre, csopánka, gyorsító, gyümölcskoktél, hörpi, majomfröccs, nyegó, ratyija, szeszkó, targyi, tintorettó
- börtönben készített alkoholtartalmú ital: lötty, lólé, trágyalé, trinkdobi
- becsempészett alkohol: zugpia, dinamit, élesalkohol, puláru
- alkoholista: alkeszos, alkoholbúvár, borvirágos, dianás, szivacs, tintás
- részeg: beakaszt, alkesz(os), alumínium, cefrés, detox, függöny, görcsös, koki, kokszos, kóré, kötéltáncos, mákos, mátó, matt, mátyis, mátyós, mólés, nyegós, piás, siker, szeszkás, szittyós, tankos, teás, totál, totálkáros, taj siker
- bv-s alkoholelvonón résztvevők közössége (vagyis a sodicsapat): csontvilág
- alternatív kábszikhoz kötődő kifejezések: anyagos, dobizik
Persze vannak egyéb finom aktualitások is, pl. stoki = a zárkában rendszeresített fa, műanyag vagy fém ülőke, támlátlan szék
Kifejezetten érdemes az alkohollal és a tudatmódosító praktikákkal kapcsolatos szókincset elsajátítani, úgymint:
- szeszesital: bedekó, boldogító, cefre, csopánka, gyorsító, gyümölcskoktél, hörpi, majomfröccs, nyegó, ratyija, szeszkó, targyi, tintorettó
- börtönben készített alkoholtartalmú ital: lötty, lólé, trágyalé, trinkdobi
- becsempészett alkohol: zugpia, dinamit, élesalkohol, puláru
- alkoholista: alkeszos, alkoholbúvár, borvirágos, dianás, szivacs, tintás
- részeg: beakaszt, alkesz(os), alumínium, cefrés, detox, függöny, görcsös, koki, kokszos, kóré, kötéltáncos, mákos, mátó, matt, mátyis, mátyós, mólés, nyegós, piás, siker, szeszkás, szittyós, tankos, teás, totál, totálkáros, taj siker
- bv-s alkoholelvonón résztvevők közössége (vagyis a sodicsapat): csontvilág
- alternatív kábszikhoz kötődő kifejezések: anyagos, dobizik
Persze vannak egyéb finom aktualitások is, pl. stoki = a zárkában rendszeresített fa, műanyag vagy fém ülőke, támlátlan szék
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 15:47:08
x20)
Ez talán szürreálisabb volt mint Endre.
Eazy
(
x10)
May 11, 2025 15:49:58
x10)
horgász
(
x10)
May 11, 2025 15:50:47
x10)
Baxi a "legyőzhetetlen" 😂😂😂
Ennek nagyobb lett a pofája, mint a recskás védelmezettjének.
Csak nehogy valaki odamnejen, aztán megint cipőt kelljen nézegetned seggbekúrt csicska szardarab.
Ennek nagyobb lett a pofája, mint a recskás védelmezettjének.
Csak nehogy valaki odamnejen, aztán megint cipőt kelljen nézegetned seggbekúrt csicska szardarab.
Érdeklődő
(
x6)
May 11, 2025 15:52:19
x6)
Tajgi összes barátja elment a nagyszabású tüntetésre.
Ez shiker.
Ez shiker.
-
May 11, 2025 15:53:04
"normális vagyok" üvöltve, perecet majszolva
May 11, 2025 15:53:04
Betöjt Laptop
(
x35)
May 11, 2025 15:53:06
x35)
Tajginak a faszhiány miatt rohama van.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 15:53:21
x20)
Jézusom, Tajgi utána futott és azt üvöltötte, hogy "normális vagyok, normális vagyok!"
again mine the refund
(
x2)
May 11, 2025 15:53:49
x2)
Jézusom, Tajgi utána futott és azt üvöltötte, hogy "normális vagyok, normális vagyok!"

horgász
(
x10)
May 11, 2025 15:54:54
x10)
Ez a kibaszott tajgi elmbetegebb mint a hókuszpók.
Semmi kapcsolata nincs a valósággal, szó szerint.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
May 11, 2025 15:55:49
x12)
Kibaszottul le van épülve a vén cselkirály.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 15:56:07
x20)
Műsor van a kettesen srácok, aki nem nézi.
Hafré
(
x5)
May 11, 2025 15:57:56
x5)
Jó látni, hogy tajgi is intézi magának amit endre.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
May 11, 2025 15:58:34
x12)
Hiányzik neki Sándor, ezért szeretne visszakerülni.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
again mine the refund
(
x2)
May 11, 2025 16:00:12
x2)
Műsor van a kettesen srácok, aki nem nézi.
Eazy
(
x10)
May 11, 2025 16:00:52
x10)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 11, 2025 16:05:00
x4)
Szerintem most tök jó lenne Rolindát is bevinnék a böribe :)
!
May 11, 2025 16:06:43
Hány éves is ez a buzeráns? Rendesen tönkre van menve! Olyan, mint egy 75 éves papóka
May 11, 2025 16:06:43
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 16:08:04
x20)
Tajgi is büdös, természetesen.
horgász
(
x10)
May 11, 2025 16:08:23
x10)
Ez a kibaszott tajgi elmbetegebb mint a hókuszpók.
Bár kicsit le vagyok maradva, de még nem hallottam eddig az ominózus és elmaradhatatlan "nem kúrtak seggbe az IMEI-ben mondatot.
Pótold baxifiam, mielőbb
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2025 16:09:52
x24)
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy ha fifit kiengedték volna, akkor:
1.: ne kezdett volna azonnal arcoskodni.
2.: ne lett volna szabadulóbuli.
3.: ne lett volna erre meghívva a fórum és a kommenthaverok.
Úgyhogy szerintem Stoki még mindig Sittes Sanyi ölelésében van.
Endre! Meséld el bennt, hogy milyen förtelmetességeket csinálták a sziszával! Egy életre megundorodnak tőled! Más út már nincs!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
1.: ne kezdett volna azonnal arcoskodni.
2.: ne lett volna szabadulóbuli.
3.: ne lett volna erre meghívva a fórum és a kommenthaverok.
Úgyhogy szerintem Stoki még mindig Sittes Sanyi ölelésében van.
Endre! Meséld el bennt, hogy milyen förtelmetességeket csinálták a sziszával! Egy életre megundorodnak tőled! Más út már nincs!
Kovi
(
x2)
May 11, 2025 16:11:21
x2)
gyagyás irigye2
(
x3)
May 11, 2025 16:12:17
x3)
Fubaszki tajgi, ezért kár minden este 20:00 elhalasztani az ugrást.
kissendrefarkas életét irigyellem
CaptainGulag
(
x1)
May 11, 2025 16:15:55
x1)

koszos
(
x10)
May 11, 2025 16:16:26
x10)
mondhat barki barmit,de a lamantin smink-filter nelkul pontosan igy nez ki.
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™