Vagyis volt, épp visszanézem az an anyagos hetyetyét pocsánat.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A sodiverzumban az lenne a meglepő, ha nem így lenne.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
2 opció lehet:
1. A sodiverzium egyéb tagjait kell felkutatni és fókuszálni rájuk, de minőségben egyik se éri el endi fordulatosságát.
2. Szétszéledünk és mindenki figyeli az egyéb trash tartalomgyártóit külön utakon. Nekem bevallom van még 1-2 aktívan nézett figurám
A hangulat jóindulatú és tréfás
Erről már azt hiszem dilemmáztunk korábban. Túl jó és túl ügyes emberek vannak itt, hogy csak úgy szétszéledjenek.
Azt hiszem az volt a legnépszerűbb vélemény, hogy pedofilkergetőkké alakuljunk és az összes mocskos pedón úgy üssünk, ahogy tudunk.
De azt hiszem, az is felmerült, hogy Genyamama lépjen a Trottel helyébe. Hacsak addig be nem nő a feje lágya. Ő kiköpött olyan, mentalitásra is, mint a fiatal Sodi.
egyébként viccen kívül ezért utálom rohadtul az orgazmust. kellene legalább egy anoním troll találkozót tartani és egy bográcsolással megünnepelni hogy meghalt a cselszövő
2. Szétszéledünk és mindenki figyeli az egyéb trash tartalomgyártóit külön utakon. Nekem bevallom van még 1-2 aktívan nézett figurám
Dettó, egy jó ideje áthallgatok én is incelógiára, meg pár arcot figyelek én is.
Tajgi meg a haverok nem annyira izgi.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Ananasznak ott van a Diplomata ur es tarsasaga, meg amugy is teljesen hulye es nagyon hamar el lesz kapva.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
És még ráadásul sodi apja is.
Fixed
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Cép gyerek ez is, sugárzik a szeme a sikerektől.
Faszom
krokkó szerintem is tökéletes stoki pótlék.
istenkomplexusos jogászbika, aki szeret hergelni. plusz pedofil. ráadásul a sportértéke is magasabb.
de én abban is biztos vagyok, hogy Tonncat vissza fog térni. már érezhetően mozgolódik. plusz ha a kolostormalac nagyon megszorul, tuti elő fogják venni szavazatokat farmolni az oroszszopó férget.
kelleni fogunk még!
A költő úr bemutatja gazdagon csipkézett lelkét.
Tajgin akkor nevettem a legnagyobbat, amikor munkanélküliként, egész életében egy örökölt lakás kiadásából és az anyja nyugdíjából tengődve bejelentette, hogy ő tulajdonképpen kommunista.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Azért kívancsi lennék, hány választót tudna megszólítani Sherlock Porks.
Én egy szavazatot lednék a Pestára is. Az is egy rendkívül irritáló jószág.
Ne retardulj, nem ugyanazok csinálják és ezt te is tudod.
Lehet itt addaseggfájni, aztán meg sírni hogy minek van addaseggfájás (mindkettőt csináltad már) csak nem vezet sehova.
Engedd el! Ezek ebből nyerik az identitásukat, h hergelni próbálnak és mindenkit lepontoznak, aki nem ért velük egyet.
de én abban is biztos vagyok, hogy Tonncat vissza fog térni. már érezhetően mozgolódik. plusz ha a kolostormalac nagyon megszorul, tuti elő fogják venni szavazatokat farmolni az oroszszopó férget.
kelleni fogunk még!
Amugy en azt nem ertettem soha az ilyen malachoz hasonlo ruszkinyaloknal, hogy ezek elfelejtettek, hogy az oroszok mit muveltek itt pl a 2.vilaghaboru utan, mikor minden magyar falvat vegigeroszakoltak, a ferfiakat megoltek vagy a gulagba vittek? Meg 56-ban, mikor Pesten halomra oltek rengeteg magyart? Meg utana a rendszervaltasig itt basztak a rezet? A nagy magyar hazafiak ezeket elfelejtettek? Amugy meg ha a ruszkik ilyen jok, akkor Sherlock Porks takarodhatna Donyeckbe, a frontra, ott meg lehet mutatni a kemenyseget.
/Aktuálpolitikai OFF
Erre az egyik fő sablonválasz az tőlük, hogy ezek a ruszkik már nem azok a ruszkik, megváltoztak. (Egy nagy lófaszt, persze.)
/OFF vége
Igyunk egy sörtöt, he
Porks a bombagyáron lehozott egy cikket, amiben kurvák kölykeinek nevezte az 56-osokat, ez volt a kuruccal lezajlott szakítás egyik fő oka/ürügye.
Én le vagyok maradva pár szoftverfrissítéssel, de Tamás nem a ruszki emlékmű ellen akciózott?
Mondjuk volt már ő minden, csak akasztott ember nem.
egy fekete pofon amit bekapol, jobbról ütnek, de te balra számítol
Persze, hogyne, azert csinaljak Ukrajnaban ugyanazt, mint amit anno mas orszagoknal a szovjet idokben. Nekem dedapamat elvittek Sziberiaba, tulelte, 5 ev utan tert haza, igaz kb 30 kilosan. Es szerintem rengeteg magyar elmondhatja ugyanezt, hogy volt hasonlo a felmenoi kozott. Ugy gondolom ezek utan a jelenlegi haboruban magyarkent az oroszok partjan allni a tajekozatlansag es az ostobasag egyertelmu jele.
Na de, en sem nyomok tobb offtopikot, elnezest trollegak!
Azok a szovjetek voltak (sőt! az ukránok!)! Ezek már nem azok, hanem az oroszok!
(Irónia!)
Igazi magyar hazafi gondolkodasmod! Bar mit varunk egy igazi fotelprolitol…a Tolvajkergetok kezdemenyezes volt talan az egyetlen ertekelheto dolog amihez koze volt, bar azt is tonkrebaszta a cselekedeteivel es a primitiv osztonleny viselkedesevel.
Hamarosan Ő lesz a premier úgy is, arról tuti nem marad le
Már nem. Rábeszéltük a rendszeres és módszeres tisztálkodásra. A zuhanyzóban rendszeresen "felügyelve" van, az elején még ellenkezett, de furcsa módon most már ő maga kéri, hogy mehessen a fiúkkal zuhanyozni. Ki érti ezt?
Szerintem lehetne a forum utoelete, hogy ezekkel a kartekonyabb mellekretardokkal foglalkozik, nyilvan olyan melysegben nem, mint korabban a pedroval.
Endretol velhetoen bucsut vehetunk, meg lennek lepodve, ha kiengednek, es visszaterne a korabbi eletehez. Ha fogadnom kene, elete vegeig gyogykezeles alatt lesz, amennyiben tulelte a delirium tremenst.
Figyelj szerintem felhívhatom problémákra a figyelmet, legrosszabb esetben én leszek kizárva egy napig.
Attól még kínos, hogy van itt pár ember, aki ilyen kisujj eltartással fújolja Addát, hogy aztán ugyanúgy irogasson meg clippeljen tőle.
Én személy szerint nem bírom elviselni az elitista kultúrát, ez van. Nézd vissza, igenis van átfedés.
Jó a lájk arra, hogy most jól megmondod, de azért arra is kell, hogy mi történik.
Hasfelmetszö Trutymó
A mellékretardok szokása egy nagy hivemindként tekinteni a fórumra. A legnagyobb uborkaszezonban is online kb 100 ember, azt hinni, hogy mi mind ugyanazt gondoljuk a legnagyobb retardság.
Szóval felesleges azon vergődni, hogy nincs egységes álláspont az Anyagosról.
Nothing's better than cheddar!
Istenem, nincs itt egy BV-s troll??
pontosan ennyit:

kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Nem beszélgetünk!
Sherlock Porks ebből a szempontból teljes pálfordulást hajtott végre. A kétezres évek elején persze a blogján mentek a katonatörténetek, de ott a szovjetek mindig mint megszállók, legyőzendő ellenség szerepeltek, sohasem írt róluk pozitívan. Egy jó darabig nem követtem, a Bombagyárba már nem léptem be, a tolvajkéregetőket nem néztem, miután Kanadába költözött akkor azért lapított is éveken át.
Viszont mostanában ránéztem a reddit fiókjára, mielőtt törölte volna (vagy törölték, nem derült ki), teljesen kifejlett, tőrőlmetszett oroszfasszopó lett közben. Büszkén hirdette, mennyire támogatja Trump elnököt, hogy szereti Putyint, és persze boldog-boldogtalannak elmesélte, hogy ő magyar, mert nem égettek még eleget a világban a hasonló seggfejek. Ebből a szempontból gyökeres változásokat hozott benne az elmúlt pár év.
Az okokról csak találgathatok, de valószínűleg mivel az élete nagyon hasonlóan alakult a Sodiéhoz, őnála is itt kell keresnünk a probléma gyökerét. Főleg azokban a vetítésekben, amiket nyelvtanilag igazként próbál a törékeny egójának a támogatására használni. (Sajnos emlékezetből kell írnom, mert nem látom a reddit fiókját)
Például egy beszélgetésben nagy pofával magyarázta, hogy amikor a főiskolán volt, ott matekból színjeles lányok sírtak, hogy nem értik, nem tudják hogy kell, de ő elmagyarázta nekik mi is a programozás és hogy sohasem lesznek ebben a dologban olyan pengék mint ő. Ezt akár a Sodi is írhatta volna, amennyire tudom Sherlock Porks sem szerzett végül diplomát, meg nem is nagyon dolgozott programozóként, de ezt valahogyan kihagyta a történetből. A matekból szénjeles jelző is erősen az ő passzív-agresszív stílusára emlékeztet, hiszen mindenkit lenézett, aki nála jobban teljesített az iskolában. És természetesen lányok voltak, hisze a nőgyűlöletnek alapja kell hogy legyen. Gyanítom az iskolai kudarcok vele maradtak egész életében, ha így ötven körül is még ezen kell seggfájnia nyilvánosan.
Az is nyilvánvaló, hogy nem lett az élet császára, volt programozó Kanadában, az USÁ -ban is, de valahogy sehol sem sikerült rendes életet kialakítania magának. Erről is volt története, hogy ő elment egy állásinterjúra és kiderült, hogy az egész cég csak plázapicsákból állt, akik semennyire sem tudtak programozni, tehát a főnök azt akarta, hogy ő dolgozzon mindenki helyett, mint az ős-isteni programozótehetség, de hát ezt nyilván nem vállalta. Azért tegyük hozzá, hogy a tech startupot az USÁ -ban találták fel, nem túl valószínű, hogy annyira nem tudnák, hogyan működik egy ilyen cég, hogy teljesen tudatlan nőket vesznek fel és csodálkoznak, hogy miért nem íródik magától a program. Inkább itt is ugyanazt a nőgyűlöletet kell keresnünk, mint Sodinál, hiszen az nem létezik, hogy egy alsóbbrendű luvnya is úgy vagy jobban tudna programozni, mint az ős-isteni programozózseni.
Valószínűleg nála alaptrauma, hogy semmi sem sikerült neki az életben. Család nulla (tíz éve volt egy barátnője, azóta semmi), karrier nulla (már három országban próbált programozni, de sehol sem ment), az egykori közismertség odalett (ugye itthon kellett volna maradni és balhézni, nem menedékjogot kérni Kanadában). Még jobber kormányunk is lett, de ott se termett neki babér, leszarták azok is az egykori botrányhőst.
Gyanítom, hogy erre a kirekesztettségre, sikertelenségre építve közelítették meg valahogyan. Mert azért ezek a tipikus orosz propagandapanelek ilyen instant autiködgenerátorként is működnek ám. "Nem te vagy hülye, hogy nem ment az iskola, hanem tudod az egyetemek ilyen libsibolsi helyek, ahol direkt üldözik a keményfaszú magyar gyerekeket." "Nem te vagy egy vállalhatatlan, erőszakos barom, hanem a nők olyan túlemancipáltak, hogy már csak a soyboyokat nézik valamibe, az igazi férfiakat észre sem veszik." Ezek persze, hogy nagyon jól hangzanak, a lehető legrosszabb mérget adahgolják, amit a Sodi is ismer: Te mindent jól csináltál, nem a te hibád, a libsibolsik akarnak elkapni, ők tették tönkre az életedet. Egy megértő közösséget kínálnak, ahol mindenki egyetért veled, hogy hát ebben eddig lehetett eljutni, már az is nagyon szép, hogy így sikerült.
Ez egyébként nem új taktika, annak idején kommunistának sem az élet császárait toborozták elsősorban, inkább azokat, akik a korabeli társadalom peremére szorultak. Akiknek nem volt más lehetőségük. De ha újkori példát szeretnél, az Insane Clown Possee is így működik, ha már mindenhonnan kiútáltak, juggaloo még lehetsz, ha viselkedsz. Ez hatékony rendszer, annál hatékonyabb, minél többen szorulnak a perifériára. Valószínűleg a retardjobbosokat is így tudták bezsákolni az oroszfelszopók. Ez volt az egyetlen közösség, ahol megtűrték őket.
Ez még jó:
brékes fn ritk Az elítéltek hierarchiájában a legalsó fokon lévő, zárkatársa(i) kiszolgálására kényszerített, megalázott személy; csicska. [X szleng brékel ’egyfajta
modern könnyűzenére táncol’].
Nekem sok emlékem van róla, a szélsőjobboldalon belüli harcainál már kicsekkoltam (ha két retard küzd egymással, biztos, hogy egy retard nyer).
De ment ő mindig oda, ahol pénz és népszerűség volt, a Bombagyár szemétdombján is ő volt a kiskakas.
2004-ben nagyon népszerű volt liberális körökben is, mint városi punk, a Suli írója, ment piros pöttyös zászlóval hergelni az Árpád-sávosokat, még Tóta W. is előszót írt a Droidzóna könyvéhez.
Sherlock Porkset az egója - ami a katonaságos sztorijaiban is már kibuggyan, mindent 10-zel kell osztani - összeférhetetlenné teszi. Sok kis fiatal retardot meg tudott babonázni, ez vitathatatlan képessége. Kiváló szélhámos lehetett volna belőle.
Valószínűleg nála alaptrauma, hogy semmi sem sikerült neki az életben. Család nulla (tíz éve volt egy barátnője, azóta semmi), karrier nulla (már három országban próbált programozni, de sehol sem ment)
Erről jut eszembe, nincs valakinek meg lementve az a levél amit Endre nevében írt valaki TomCut-nak :D Athina terhessége kapcsán? Azon szakadtam
A jó öreg szétkúrt seggű Tajgi, igaz Tajgi?
Te kurva jó vagy photoshopban. 👌🏻
sodi meghalt.
vérdíj target nr. 1
Azért kérem, jó hírekkel ne izgasson fel
Nekem ez nem nyomozasnak hanem visitozasnak hallatszott.
" Tye kije a fojum!!!??? Kijeee??!! "...
Evek ota irogatnak az e-maileket es odaig jutott, hogy az anyagost is sikerult 5 perc alatt kiidegelnie.
Azt se tudja, hogy merre van arcal a manus. Ugy tunt mint aki "nyomozik"?
Csak azért nem, mert a Sittes Sanyi faszán már endre ült.
"A Mehszi hégen megvehte egy páhszoh azt tudom" ;)
Igyunk egy sörtöt, he
SodiAnyu Felröhög
Simán benne van a pakliban, de az, hogy 13 percig nem lehet hallani a nyüszítését a háttérből, az azért egy kicsit biztató.
Igyunk egy sörtöt, he
De befordított faszpina meg lamantin telepumpált zsírpina az csúszik…
Ez nem tisztaságmánia hanem tidztaságiszony + ferde hajlam egy kis igénytelenséggel megfűszerezve
Kaffka endre
Adda az első feliratkozó a várólistán
Kaffka endre
Annyit tudok hozzátenni hogy ma késő délután teljes csend volt a putri körül, senki nem volt az udvaron, semmi mozgást nem lehetett látni. A recskás ajtaja becsukva, villany nem volt felkapcsolva.
Így jött ki a matek.
Szerző:
Jonciii
(
x7)
May 11, 2025 16:23:27
Válasz
(18)
x7)
Válasz
(18)
Huh, az őszfasz két év alatt 100-az öregedett
Dörpepúp
(
x7)
May 11, 2025 16:40:23
x7)
Tajgin női póló van a sajàt bevallása szerint.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Dörpepúp
(
x7)
May 11, 2025 16:41:49
x7)
Vagyis volt, épp visszanézem az an anyagos hetyetyét pocsánat.
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2025 16:42:25
x24)
A sodiverzumban az lenne a meglepő, ha nem így lenne.
dogoljmegsodi
(
x3)
May 11, 2025 16:51:03
x3)
most hogy a púpost örökre kivonták a forgalomból (nem fog túlélni 30napot kizárt dolog) aggasztó hogy mi lesz velünk kommenthaverokkal
valaki egyszer csak beírja az utolsó kommentet anélkül hogy tudná hogy az az
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 11, 2025 16:55:11
x4)
Köszönöm a fotót!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 11, 2025 16:58:09
x4)
most hogy a púpost örökre kivonták a forgalomból (nem fog túlélni 30napot kizárt dolog) aggasztó hogy mi lesz velünk kommenthaverokkal
2 opció lehet:
1. A sodiverzium egyéb tagjait kell felkutatni és fókuszálni rájuk, de minőségben egyik se éri el endi fordulatosságát.
Autismus Maximus
(
x16)
May 11, 2025 17:02:25
x16)
2 opció lehet:
Erről már azt hiszem dilemmáztunk korábban. Túl jó és túl ügyes emberek vannak itt, hogy csak úgy szétszéledjenek.
Azt hiszem az volt a legnépszerűbb vélemény, hogy pedofilkergetőkké alakuljunk és az összes mocskos pedón úgy üssünk, ahogy tudunk.
De azt hiszem, az is felmerült, hogy Genyamama lépjen a Trottel helyébe. Hacsak addig be nem nő a feje lágya. Ő kiköpött olyan, mentalitásra is, mint a fiatal Sodi.
Trollollo Coelho
May 11, 2025 17:07:16
A gyagyás internetről eltűnésén sajnálkozni olyan, mintha egy jó orgazmus után azon keseregnénk, hogy vége a szexnek.
Szeressétek egymást, stokit is épp szereti valaki a sitten.
May 11, 2025 17:07:16
Légiós
May 11, 2025 17:08:49
MC Gyogyós megérdemelné, például ma is ráüvöltött egy kislányra aki a kutyáját simogatta.
De ott vannak a gyerekek arcát szége*izős fenyegetései, és a többi pedofil dumái, meg a nők fenyegetése is.
Sportos, erős, fiatal.
De ott vannak a gyerekek arcát szége*izős fenyegetései, és a többi pedofil dumái, meg a nők fenyegetése is.
May 11, 2025 17:08:49
Angol Troll
(
x1)
May 11, 2025 17:12:15
x1)
Azert Krokko meg megerdemelne hogy meg kapja forum teljes erejet.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Laci
May 11, 2025 17:14:13
Vagy a sok mocskos ratyira is ráállhatnánk, berakhatnánk ide az undorító képeiket ahogy vonaglanak hiányos öltözetben, fúj!
May 11, 2025 17:14:13
dogoljmegsodi
(
x3)
May 11, 2025 17:16:58
x3)
A gyagyás internetről eltűnésén sajnálkozni olyan, mintha egy jó orgazmus után azon keseregnénk, hogy vége a szexnek.
egyébként viccen kívül ezért utálom rohadtul az orgazmust. kellene legalább egy anoním troll találkozót tartani és egy bográcsolással megünnepelni hogy meghalt a cselszövő
SnecológusHallgató
(
x4)
May 11, 2025 17:18:13
x4)
Dettó, egy jó ideje áthallgatok én is incelógiára, meg pár arcot figyelek én is.
Tajgi meg a haverok nem annyira izgi.
kramalon
(
x8)
May 11, 2025 17:21:08
x8)
+1 krokkó
Rohadt kártékony geci az
Faszom
Rohadt kártékony geci az
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2025 17:21:14
x24)
Azért nagyon nevetnék, ha hajnali kettőkor (azaz főműsoridőben) bejelentkezne egy rég nem hallott hang: "Na, helló, szavasztok! Az van... hogy akkor most bontok is egy sörtöt... szóval, nem fogjátok kitalálni..., de..."
Angol Troll
(
x1)
May 11, 2025 17:21:53
x1)
MC Gyogyós megérdemelné, például ma is ráüvöltött egy kislányra aki a kutyáját simogatta.
Ananasznak ott van a Diplomata ur es tarsasaga, meg amugy is teljesen hulye es nagyon hamar el lesz kapva.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 11, 2025 17:24:06
x4)
+1 krokkó
Rohadt kártékony geci az
Rohadt kártékony geci az
És még ráadásul sodi apja is.
szörnyeteg
(
x3)
May 11, 2025 17:25:38
x3)
Bori is faszerdőért könyörög.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 17:30:30
x20)
Bori is faszért könyörög.
Fixed
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 17:35:25
x20)
Egy megátalkodott, seggbebaszott, lumpen, ingyenélő, idegbeteg, utcán üvöltöző, bűzös, légy köpte rakás szar.

Ez vagy te tajgi.

Ez vagy te tajgi.
kramalon
(
x8)
May 11, 2025 17:37:59
x8)
Egy megátalkodott, seggbebaszott, lumpen, ingyenélő, idegbeteg, utcán üvöltöző, bűzös, légy köpte rakás szar.
Ez vagy te tajgi.
Ez vagy te tajgi.
Cép gyerek ez is, sugárzik a szeme a sikerektől.
sittessanyi
(
x7)
May 11, 2025 17:39:18
x7)
istenkomplexusos jogászbika, aki szeret hergelni. plusz pedofil. ráadásul a sportértéke is magasabb.
kelleni fogunk még!
Endre priusza
(
x10)
May 11, 2025 17:41:36
x10)
Ez vagy te tajgi.
Ez vagy te tajgi.
A költő úr bemutatja gazdagon csipkézett lelkét.
Tajgin akkor nevettem a legnagyobbat, amikor munkanélküliként, egész életében egy örökölt lakás kiadásából és az anyja nyugdíjából tengődve bejelentette, hogy ő tulajdonképpen kommunista.
Endre priusza
(
x10)
May 11, 2025 17:42:43
x10)
kelleni fogunk még!
kelleni fogunk még!
Azért kívancsi lennék, hány választót tudna megszólítani Sherlock Porks.
Sheldon
(
x2)
May 11, 2025 17:52:43
x2)
Én egy szavazatot lednék a Pestára is. Az is egy rendkívül irritáló jószág.
hullabacsi
May 11, 2025 18:00:50
Őszinte jótanács: Tajgi, zárd be az internetet!
May 11, 2025 18:00:50
Poop in the loop
(
x2)
May 11, 2025 18:04:08
x2)
Anyagos-Tajgi collab visszanézhető valahol?
KicsiNéző
(
x13)
May 11, 2025 18:04:15
x13)
Szokásos műsor ma, emberek szidják az anyagost, mert műsort csinál felupvoltolva a picsába, majd ugyanazok az emberek posztolgatják és upvoteolják az anyagos műsorából a képeket.
Szürreális.
Szürreális.
-
May 11, 2025 18:12:45
Szokásos műsor ma, emberek szidják az anyagost, mert műsort csinál felupvoltolva a picsába, majd ugyanazok az emberek posztolgatják és upvoteolják az anyagos műsorából a képeket.
Szürreális.
Szürreális.
Lehet itt addaseggfájni, aztán meg sírni hogy minek van addaseggfájás (mindkettőt csináltad már) csak nem vezet sehova.
May 11, 2025 18:12:45
tex
May 11, 2025 18:14:21
Büdös vagy Sneci!!!!
May 11, 2025 18:14:21
halottpiton
(
x2)
May 11, 2025 18:17:46
x2)
éppen lemaradsz az új bűnvadászok premierről endre
szomii :(
megbasztál egy faszt
Bátor kötőjel
May 11, 2025 18:17:53
Szürreális.
Szürreális.
Engedd el! Ezek ebből nyerik az identitásukat, h hergelni próbálnak és mindenkit lepontoznak, aki nem ért velük egyet.
May 11, 2025 18:17:53
DutchVanDerLinde
May 11, 2025 18:20:08
kelleni fogunk még!
Amugy en azt nem ertettem soha az ilyen malachoz hasonlo ruszkinyaloknal, hogy ezek elfelejtettek, hogy az oroszok mit muveltek itt pl a 2.vilaghaboru utan, mikor minden magyar falvat vegigeroszakoltak, a ferfiakat megoltek vagy a gulagba vittek? Meg 56-ban, mikor Pesten halomra oltek rengeteg magyart? Meg utana a rendszervaltasig itt basztak a rezet? A nagy magyar hazafiak ezeket elfelejtettek? Amugy meg ha a ruszkik ilyen jok, akkor Sherlock Porks takarodhatna Donyeckbe, a frontra, ott meg lehet mutatni a kemenyseget.
May 11, 2025 18:20:08
Ténfép
(
x5)
May 11, 2025 18:24:39
x5)
Amugy en azt nem ertettem soha az ilyen malachoz hasonlo ruszkinyaloknal, hogy ezek elfelejtettek, hogy az oroszok mit muveltek itt
/Aktuálpolitikai OFF
Erre az egyik fő sablonválasz az tőlük, hogy ezek a ruszkik már nem azok a ruszkik, megváltoztak. (Egy nagy lófaszt, persze.)
/OFF vége
Poop in the loop
(
x2)
May 11, 2025 18:28:27
x2)
Porks a bombagyáron lehozott egy cikket, amiben kurvák kölykeinek nevezte az 56-osokat, ez volt a kuruccal lezajlott szakítás egyik fő oka/ürügye.
hullabacsi
May 11, 2025 18:28:53
Amugy en azt nem ertettem soha az ilyen malachoz hasonlo ruszkinyaloknal, hogy ezek elfelejtettek, hogy az oroszok mit muveltek itt pl a 2.vilaghaboru utan, mikor minden magyar falvat vegigeroszakoltak, a ferfiakat megoltek vagy a gulagba vittek?
Én le vagyok maradva pár szoftverfrissítéssel, de Tamás nem a ruszki emlékmű ellen akciózott?
May 11, 2025 18:28:53
DutchVanDerLinde
May 11, 2025 18:29:04
/Aktuálpolitikai OFF
/OFF vége
/OFF vége
Persze, hogyne, azert csinaljak Ukrajnaban ugyanazt, mint amit anno mas orszagoknal a szovjet idokben. Nekem dedapamat elvittek Sziberiaba, tulelte, 5 ev utan tert haza, igaz kb 30 kilosan. Es szerintem rengeteg magyar elmondhatja ugyanezt, hogy volt hasonlo a felmenoi kozott. Ugy gondolom ezek utan a jelenlegi haboruban magyarkent az oroszok partjan allni a tajekozatlansag es az ostobasag egyertelmu jele.
Na de, en sem nyomok tobb offtopikot, elnezest trollegak!
May 11, 2025 18:29:04
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2025 18:30:55
x24)
Azok a szovjetek voltak (sőt! az ukránok!)! Ezek már nem azok, hanem az oroszok!
(Irónia!)
DutchVanDerLinde
May 11, 2025 18:41:52
Igazi magyar hazafi gondolkodasmod! Bar mit varunk egy igazi fotelprolitol…a Tolvajkergetok kezdemenyezes volt talan az egyetlen ertekelheto dolog amihez koze volt, bar azt is tonkrebaszta a cselekedeteivel es a primitiv osztonleny viselkedesevel.
May 11, 2025 18:41:52
HalfejSodi
May 11, 2025 18:42:36
éppen lemaradsz az új bűnvadászok premierről endre
Hamarosan Ő lesz a premier úgy is, arról tuti nem marad le
May 11, 2025 18:42:36
Kovi
(
x2)
May 11, 2025 18:43:52
x2)
Alkotó kedvű trollégàknak mémekhez.

Sittes Sanyi
May 11, 2025 18:47:40
Büdös vagy Sneci!!!!
Már nem. Rábeszéltük a rendszeres és módszeres tisztálkodásra. A zuhanyzóban rendszeresen "felügyelve" van, az elején még ellenkezett, de furcsa módon most már ő maga kéri, hogy mehessen a fiúkkal zuhanyozni. Ki érti ezt?
May 11, 2025 18:47:40
Negermann
May 11, 2025 18:53:24
A malatz politikailag értéktelen, még népszerűsége csúcspontján sem kellett az akkoriban egyáltalán nem finnyás jobbiknak. Teljes mértékben kizárt hogy a fidesz lehajoljon egy ennyire kompromittált, haszontalan, önjáró balekért. Mi Hazánk meg a köreik meg egyenesen utálják Sherlock Porkst mint a szart. Egyedül a gurulkákban bízhat, de az internetes hergelésbiznisz sokkal telítettebb üzletág 2025ben mint 2005ben volt. Kicsit túltolja akkor könnyen orbabaszhatja egy kétajtós szekrény vagy csak simán elviszi őt is a TEK aztán sivalkodhat az interneten
May 11, 2025 18:53:24
Hahó
(
x130)
May 11, 2025 18:55:52
x130)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Légiós
May 11, 2025 18:56:23
- Szevasz! Tibi vagyok Szolnokról! Te miért vagy itt a fogdán?
Hát azért, mert megöléssel és robbantással fenyegettem a jendőköket! Endre vagyok, beszélgessünk mert lassú és unalmas bent minden! Te miért vagy itt?
- Én megerőszakoltam a nevelőapámat!
Teszt User mondja: Jajj!
Sportos, erős, fiatal.
Hát azért, mert megöléssel és robbantással fenyegettem a jendőköket! Endre vagyok, beszélgessünk mert lassú és unalmas bent minden! Te miért vagy itt?
- Én megerőszakoltam a nevelőapámat!
Teszt User mondja: Jajj!
May 11, 2025 18:56:23
Snecy Kissinger
May 11, 2025 18:59:25
A malatz politikailag értéktelen, még népszerűsége csúcspontján sem kellett az akkoriban egyáltalán nem finnyás jobbiknak. Teljes mértékben kizárt hogy a fidesz lehajoljon egy ennyire kompromittált, haszontalan, önjáró balekért. Mi Hazánk meg a köreik meg egyenesen utálják Sherlock Porkst mint a szart. Egyedül a gurulkákban bízhat, de az internetes hergelésbiznisz sokkal telítettebb üzletág 2025ben mint 2005ben volt. Kicsit túltolja akkor könnyen orbabaszhatja egy kétajtós szekrény vagy csak simán elviszi őt is a TEK aztán sivalkodhat az interneten
Szerintem lehetne a forum utoelete, hogy ezekkel a kartekonyabb mellekretardokkal foglalkozik, nyilvan olyan melysegben nem, mint korabban a pedroval.
Endretol velhetoen bucsut vehetunk, meg lennek lepodve, ha kiengednek, es visszaterne a korabbi eletehez. Ha fogadnom kene, elete vegeig gyogykezeles alatt lesz, amennyiben tulelte a delirium tremenst.
May 11, 2025 18:59:25
MartinSellner
May 11, 2025 19:04:55
Btw szerintem Golda is érdemelne egy pár kedves pillanatot a fórumtól. Nem csak amiatt, hogy hatalmas részben saras sodi kitermelésében, de ha még fiáról is elvonatkoztatunk, akkor is egy pszichopata önfejű gazember
May 11, 2025 19:04:55
KicsiNéző
(
x13)
May 11, 2025 19:05:40
x13)
Figyelj szerintem felhívhatom problémákra a figyelmet, legrosszabb esetben én leszek kizárva egy napig.
Attól még kínos, hogy van itt pár ember, aki ilyen kisujj eltartással fújolja Addát, hogy aztán ugyanúgy irogasson meg clippeljen tőle.
Én személy szerint nem bírom elviselni az elitista kultúrát, ez van. Nézd vissza, igenis van átfedés.
Jó a lájk arra, hogy most jól megmondod, de azért arra is kell, hogy mi történik.
Kendra
(
x1)
May 11, 2025 19:08:22
x1)
Endre ugye szúrkálod magad valamivel hogy nyugodt tudj maradni!?
MartinSellner
May 11, 2025 19:12:09
Nyugi Endre, csillagba majd küldünk neked meleg pároknak szóló képeslapot, értékelni fogják a barátaid odabent
May 11, 2025 19:12:09
MaxPayne
(
x22)
May 11, 2025 19:14:26
x22)
itt a stoki napirendje:
bv.gov.hu/sites/default/files/hazirend.modositas.20230127-ig.pdf
Vegre rendet tanul. Ha nem, megfegyelmezik, amig rendet nem tanul. En orulok. bv.gov.hu/sites/default/files/hazirend.modositas.20230127-ig.pdf
CheddarGoblin
(
x2)
May 11, 2025 19:15:22
x2)
A mellékretardok szokása egy nagy hivemindként tekinteni a fórumra. A legnagyobb uborkaszezonban is online kb 100 ember, azt hinni, hogy mi mind ugyanazt gondoljuk a legnagyobb retardság.
Szóval felesleges azon vergődni, hogy nincs egységes álláspont az Anyagosról.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 11, 2025 19:20:08
x4)
Vegre rendet tanul. Ha nem, megfegyelmezik, amig rendet nem tanul. En orulok.
Istenem, nincs itt egy BV-s troll??
Sodragon legendája
(
x2)
May 11, 2025 19:21:22
x2)
Nem mintha Golda egyébként akarná, de ha újra felvenné az ipart az ügyvédi kamaránál, akkor elvileg védhetné Recskást a perei során?
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 11, 2025 19:21:58
x10)
Endre! Ma mennyi sörtöt ittunk?
Álmodjatok Rémeket!
Tlpszchptks Trbmxr
May 11, 2025 19:25:40
pontosan ennyit:

May 11, 2025 19:25:40
Fegyőr Feri
May 11, 2025 19:26:09
Nem beszélgetünk!
May 11, 2025 19:26:09
Sodragon legendája
(
x2)
May 11, 2025 19:35:39
x2)
Előfordulhatna hogy Recsító a sitten (már ha túléli a megpróbáltatásokat) a vallás felé forduljon? Már most is nagyban hajlamos ezekre a new age-ezoterikus baromságokra vegyítve némi keresztény sallanggal. Ő egy igazi wishful thinker és suttyó fanatikus, szóval neki mindegy milyen vallást követ, csak nyomhassa ezt amit már eddig is csinált életében.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Endre priusza
(
x10)
May 11, 2025 19:38:57
x10)
Sherlock Porks ebből a szempontból teljes pálfordulást hajtott végre. A kétezres évek elején persze a blogján mentek a katonatörténetek, de ott a szovjetek mindig mint megszállók, legyőzendő ellenség szerepeltek, sohasem írt róluk pozitívan. Egy jó darabig nem követtem, a Bombagyárba már nem léptem be, a tolvajkéregetőket nem néztem, miután Kanadába költözött akkor azért lapított is éveken át.
Viszont mostanában ránéztem a reddit fiókjára, mielőtt törölte volna (vagy törölték, nem derült ki), teljesen kifejlett, tőrőlmetszett oroszfasszopó lett közben. Büszkén hirdette, mennyire támogatja Trump elnököt, hogy szereti Putyint, és persze boldog-boldogtalannak elmesélte, hogy ő magyar, mert nem égettek még eleget a világban a hasonló seggfejek. Ebből a szempontból gyökeres változásokat hozott benne az elmúlt pár év.
Az okokról csak találgathatok, de valószínűleg mivel az élete nagyon hasonlóan alakult a Sodiéhoz, őnála is itt kell keresnünk a probléma gyökerét. Főleg azokban a vetítésekben, amiket nyelvtanilag igazként próbál a törékeny egójának a támogatására használni. (Sajnos emlékezetből kell írnom, mert nem látom a reddit fiókját)
Például egy beszélgetésben nagy pofával magyarázta, hogy amikor a főiskolán volt, ott matekból színjeles lányok sírtak, hogy nem értik, nem tudják hogy kell, de ő elmagyarázta nekik mi is a programozás és hogy sohasem lesznek ebben a dologban olyan pengék mint ő. Ezt akár a Sodi is írhatta volna, amennyire tudom Sherlock Porks sem szerzett végül diplomát, meg nem is nagyon dolgozott programozóként, de ezt valahogyan kihagyta a történetből. A matekból szénjeles jelző is erősen az ő passzív-agresszív stílusára emlékeztet, hiszen mindenkit lenézett, aki nála jobban teljesített az iskolában. És természetesen lányok voltak, hisze a nőgyűlöletnek alapja kell hogy legyen. Gyanítom az iskolai kudarcok vele maradtak egész életében, ha így ötven körül is még ezen kell seggfájnia nyilvánosan.
Az is nyilvánvaló, hogy nem lett az élet császára, volt programozó Kanadában, az USÁ -ban is, de valahogy sehol sem sikerült rendes életet kialakítania magának. Erről is volt története, hogy ő elment egy állásinterjúra és kiderült, hogy az egész cég csak plázapicsákból állt, akik semennyire sem tudtak programozni, tehát a főnök azt akarta, hogy ő dolgozzon mindenki helyett, mint az ős-isteni programozótehetség, de hát ezt nyilván nem vállalta. Azért tegyük hozzá, hogy a tech startupot az USÁ -ban találták fel, nem túl valószínű, hogy annyira nem tudnák, hogyan működik egy ilyen cég, hogy teljesen tudatlan nőket vesznek fel és csodálkoznak, hogy miért nem íródik magától a program. Inkább itt is ugyanazt a nőgyűlöletet kell keresnünk, mint Sodinál, hiszen az nem létezik, hogy egy alsóbbrendű luvnya is úgy vagy jobban tudna programozni, mint az ős-isteni programozózseni.
Valószínűleg nála alaptrauma, hogy semmi sem sikerült neki az életben. Család nulla (tíz éve volt egy barátnője, azóta semmi), karrier nulla (már három országban próbált programozni, de sehol sem ment), az egykori közismertség odalett (ugye itthon kellett volna maradni és balhézni, nem menedékjogot kérni Kanadában). Még jobber kormányunk is lett, de ott se termett neki babér, leszarták azok is az egykori botrányhőst.
Gyanítom, hogy erre a kirekesztettségre, sikertelenségre építve közelítették meg valahogyan. Mert azért ezek a tipikus orosz propagandapanelek ilyen instant autiködgenerátorként is működnek ám. "Nem te vagy hülye, hogy nem ment az iskola, hanem tudod az egyetemek ilyen libsibolsi helyek, ahol direkt üldözik a keményfaszú magyar gyerekeket." "Nem te vagy egy vállalhatatlan, erőszakos barom, hanem a nők olyan túlemancipáltak, hogy már csak a soyboyokat nézik valamibe, az igazi férfiakat észre sem veszik." Ezek persze, hogy nagyon jól hangzanak, a lehető legrosszabb mérget adahgolják, amit a Sodi is ismer: Te mindent jól csináltál, nem a te hibád, a libsibolsik akarnak elkapni, ők tették tönkre az életedet. Egy megértő közösséget kínálnak, ahol mindenki egyetért veled, hogy hát ebben eddig lehetett eljutni, már az is nagyon szép, hogy így sikerült.
Ez egyébként nem új taktika, annak idején kommunistának sem az élet császárait toborozták elsősorban, inkább azokat, akik a korabeli társadalom peremére szorultak. Akiknek nem volt más lehetőségük. De ha újkori példát szeretnél, az Insane Clown Possee is így működik, ha már mindenhonnan kiútáltak, juggaloo még lehetsz, ha viselkedsz. Ez hatékony rendszer, annál hatékonyabb, minél többen szorulnak a perifériára. Valószínűleg a retardjobbosokat is így tudták bezsákolni az oroszfelszopók. Ez volt az egyetlen közösség, ahol megtűrték őket.
molos troll
(
x2)
May 11, 2025 19:39:08
x2)
Mivel tudjuk, hogy a gyagyás mindig annak a nyelvhasználatát utánozza, akivel sokat interaktál, javaslom, hogy mindenki kezdje tanulmányozni a szakirodalmat
Ez még jó:
brékes fn ritk Az elítéltek hierarchiájában a legalsó fokon lévő, zárkatársa(i) kiszolgálására kényszerített, megalázott személy; csicska. [X szleng brékel ’egyfajta
modern könnyűzenére táncol’].
A helyzet megoldása
(
x38)
May 11, 2025 19:45:32
x38)
Golda éppen kristályra öblitőzik!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jonciii
(
x7)
May 11, 2025 19:49:33
x7)
Endi, brék! 😂😂
hullabacsi
May 11, 2025 19:51:27
Nekem sok emlékem van róla, a szélsőjobboldalon belüli harcainál már kicsekkoltam (ha két retard küzd egymással, biztos, hogy egy retard nyer).
De ment ő mindig oda, ahol pénz és népszerűség volt, a Bombagyár szemétdombján is ő volt a kiskakas.
2004-ben nagyon népszerű volt liberális körökben is, mint városi punk, a Suli írója, ment piros pöttyös zászlóval hergelni az Árpád-sávosokat, még Tóta W. is előszót írt a Droidzóna könyvéhez.
Sherlock Porkset az egója - ami a katonaságos sztorijaiban is már kibuggyan, mindent 10-zel kell osztani - összeférhetetlenné teszi. Sok kis fiatal retardot meg tudott babonázni, ez vitathatatlan képessége. Kiváló szélhámos lehetett volna belőle.
May 11, 2025 19:51:27
Eazy
(
x10)
May 11, 2025 19:59:55
x10)
Elvtársaknak jelentem, soha nem is léteztek!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 11, 2025 20:14:04
x4)
Valószínűleg nála alaptrauma, hogy semmi sem sikerült neki az életben. Család nulla (tíz éve volt egy barátnője, azóta semmi), karrier nulla (már három országban próbált programozni, de sehol sem ment)
Erről jut eszembe, nincs valakinek meg lementve az a levél amit Endre nevében írt valaki TomCut-nak :D Athina terhessége kapcsán? Azon szakadtam
Kendra
(
x1)
May 11, 2025 20:14:29
x1)
Alkotó kedvű trollégàknak mémekhez.
A jó öreg szétkúrt seggű Tajgi, igaz Tajgi?
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 20:15:57
x20)
Elvtársaknak jelentem, soha nem is léteztek!
Te kurva jó vagy photoshopban. 👌🏻
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 11, 2025 20:22:51
x4)
Megnéztem a napirendet. Endrét kurva gyorsan ki fogják nyirni, mégpedig azért mert túl sok a szabad foglalkozás. Mit fog szerintetek ilyenkor csinálni?
Elkezd majd szórakoztató műsort csinálni, live-ozni. Tuti hogy tiktok-ot játszik. "gyherünk shodi csapat, dobjatok már valamit, csak egy tekercs wc papírt és cserébe pörgök itt a földön két fordulatot!". Ez még egy kis ideig szórakoztató lesz a raboknak hisz itt ez a bolond aki hülyét csinál magából, de aztán beindul a loopolás is a 96-os BH-ról meg a jogilag megpaszásokról. Itt esetleg pár ember beugrik a hozzájuk képest választékos beszédnek meg hogy ő programozó volt stb. Az egész viszont igen hamar össze fog omlani amikor nagy önbizalommal elmeséli hogy rajta piszony nem fognak ki a pedofil vádakkal mert turisztikai céllal mentette le a pucér kisgyerekes képeket.
Elkezd majd szórakoztató műsort csinálni, live-ozni. Tuti hogy tiktok-ot játszik. "gyherünk shodi csapat, dobjatok már valamit, csak egy tekercs wc papírt és cserébe pörgök itt a földön két fordulatot!". Ez még egy kis ideig szórakoztató lesz a raboknak hisz itt ez a bolond aki hülyét csinál magából, de aztán beindul a loopolás is a 96-os BH-ról meg a jogilag megpaszásokról. Itt esetleg pár ember beugrik a hozzájuk képest választékos beszédnek meg hogy ő programozó volt stb. Az egész viszont igen hamar össze fog omlani amikor nagy önbizalommal elmeséli hogy rajta piszony nem fognak ki a pedofil vádakkal mert turisztikai céllal mentette le a pucér kisgyerekes képeket.
Bubuka
(
x11)
May 11, 2025 20:29:18
x11)
Endre, szeretnél egy ilyen szabadulós bulit, amennyiben egyáltalán élve hagyod el bármely bv-t? Megrendezzük neked, ne félj!
youtu.be/Y67tAi_j2t8?si=1zYYLIJz2FqM3aSH&t=708
youtu.be/Y67tAi_j2t8?si=1zYYLIJz2FqM3aSH&t=708
MartinSellner
May 11, 2025 20:39:43
Bocsánat a kérdésért, de van valamilyen 100% megerősített hír? Vagy "csak" következtetés?
May 11, 2025 20:39:43
Kötőjel
(
x11)
May 11, 2025 20:42:11
x11)
Bocsánat a kérdésért, de van valamilyen 100% megerősített hír? Vagy "csak" következtetés?
sodi meghalt.
Bejlin
(
x8)
May 11, 2025 20:45:54
x8)
Tajgikám! Te akkoris egy nővé tett, seggbebaszott retardált börtöntöltelék vagy és maradsz is egész hátralévő életedben hiába vergődsz. A trollokat hiába fenyegeted meg nyomozgatsz semmit sem érsz el vele. Na és most hogy csúnyákat írnak rólad a fórumon mi lesz? Csinálsz 100 kamuprofilt aztán habzó szájjal beírod ezerszer hogy nem basztak seggbe? Te szerencsétlen szarrakás. El vagy nyomva mint egy cigicsikk.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
MartinSellner
May 11, 2025 20:49:47
sodi meghalt.
Azért kérem, jó hírekkel ne izgasson fel
May 11, 2025 20:49:47
Bejlin
(
x8)
May 11, 2025 20:50:30
x8)
Most nézek pár kivágott részletet az Adda liveból.
Hát hogy a kurva anyádba viselkedsz te közterületen te seggbekúrt cselfenomén? Remélem hamarosan téged is begyűjtenek mint Sodi barátodat
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hát hogy a kurva anyádba viselkedsz te közterületen te seggbekúrt cselfenomén? Remélem hamarosan téged is begyűjtenek mint Sodi barátodat
noikabatgomb
(
x10)
May 11, 2025 20:51:21
x10)
Tajgikám! Te akkoris egy nővé tett, seggbebaszott retardált börtöntöltelék vagy és maradsz is egész hátralévő életedben hiába vergődsz. A trollokat hiába fenyegeted meg nyomozgatsz semmit sem érsz el vele. Na és most hogy csúnyákat írnak rólad a fórumon mi lesz? Csinálsz 100 kamuprofilt aztán habzó szájjal beírod ezerszer hogy nem basztak seggbe? Te szerencsétlen szarrakás. El vagy nyomva mint egy cigicsikk.
Nekem ez nem nyomozasnak hanem visitozasnak hallatszott.
" Tye kije a fojum!!!??? Kijeee??!! "...
Evek ota irogatnak az e-maileket es odaig jutott, hogy az anyagost is sikerult 5 perc alatt kiidegelnie.
Azt se tudja, hogy merre van arcal a manus. Ugy tunt mint aki "nyomozik"?
Ténfép
(
x5)
May 11, 2025 20:57:19
x5)
Na idefigyelj seggbekúrt tajgi.
Rövid leszek, mert egy súlytalan szhar vagy, még a pedofilnál is súlytalanabb.
1. Mi a kurva anyádért csak az én szövegemet hamisítottad meg a szaros blogodon?
2. Ha már kiraktad, mi a kurva anyádért törölted, te gyáva szar?
Olyan szempontból megnyugodhat a szétkúrt picsád, hogyha a sunyi tetteidért a TK brigád nem ütötte szét a pofád, akkor nem én fogom kezdeni a sort. És nem azért mert nem érdemled meg, hanem azért, mert egy súlytalan fos vagy.
Egyelőre ennyi, de majd valamikor előfordulhatnak pöcögtetések, szétkúrt seggű.
Nem ígérgetek, ha lesznek, a zsodifórum tudni fog róla.
Igyunk egy sörtöt, he
Rövid leszek, mert egy súlytalan szhar vagy, még a pedofilnál is súlytalanabb.
1. Mi a kurva anyádért csak az én szövegemet hamisítottad meg a szaros blogodon?
2. Ha már kiraktad, mi a kurva anyádért törölted, te gyáva szar?
Olyan szempontból megnyugodhat a szétkúrt picsád, hogyha a sunyi tetteidért a TK brigád nem ütötte szét a pofád, akkor nem én fogom kezdeni a sort. És nem azért mert nem érdemled meg, hanem azért, mert egy súlytalan fos vagy.
Egyelőre ennyi, de majd valamikor előfordulhatnak pöcögtetések, szétkúrt seggű.
Nem ígérgetek, ha lesznek, a zsodifórum tudni fog róla.
mikedp
(
x9)
May 11, 2025 20:58:26
x9)
Nem tudja valaki, ugrott ma Tajgi ?
KURVArangy
SporoloProli
(
x2)
May 11, 2025 20:59:02
x2)
Nem tudja valaki, ugrott ma Tajgi ?
Csak azért nem, mert a Sittes Sanyi faszán már endre ült.
-
May 11, 2025 21:02:30
Letelt a 72 óra, a bilincsek nem hulltak le. A marina parton megkezdődött a forró drót. Endre egyedül, isten tudja hol csücsül, pár kannibállal egy szobában kussol és motyoghat magában. Szabadulós buli egy ideig nem lesz még...
FRISS GOLDA TELEFONHíVÁS: voca.ro/18mNKQy5tCZW
FRISS GOLDA TELEFONHíVÁS: voca.ro/18mNKQy5tCZW
May 11, 2025 21:02:30
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 21:04:37
x20)
Negyedórás vén zsidó kurva... És a zsírpina?
MaxPayne
(
x22)
May 11, 2025 21:05:26
x22)
Na baszki, a lamantin. Ezt mar el sem hiszem.
A lamantin kedelyesen eltarsalog Goldaval.
Eszem megall.
A forgatokonyvirok kitesznek magukert.
Hasfelmetszö Trutymó
A lamantin kedelyesen eltarsalog Goldaval.
Eszem megall.
A forgatokonyvirok kitesznek magukert.
-
May 11, 2025 21:06:42
Egészen friss felvétel, ez lemaradt:

May 11, 2025 21:06:42
Bubuka
(
x11)
May 11, 2025 21:08:35
x11)
"Még a PléhsztéZIÓNt is lefoglalták" :DDDDDDDD
Ténfép
(
x5)
May 11, 2025 21:09:16
x5)
"Tisztaságmániákus"
A szaros papírzsebkendőhöz nem ér, viszont évekig hajlandó taposni rajta. :D
Igyunk egy sörtöt, he
MaxPayne
(
x22)
May 11, 2025 21:09:59
x22)
A hangfelvetel alapjan a lamantin beismeri a tiktok penzek kifizeteset. Ha az anyagost behivtak a rendorok egy kis elbeszelgetesre, akkor a lamantint miert nem? Vagy ami kesik nem mulik?
Hasfelmetszö Trutymó
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 21:11:18
x20)
Vén zsidó kurva: "Endrének egy jó domina kellene ami néha megcsapdossa ostorral"
XDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDD
linziasztal01
(
x72)
May 11, 2025 21:11:35
x72)
"Ahhoz egy domina kellene, ostorral..."
Golda se kínai sorozatokat néz, vagy csak szakadnak fel az emlékek... :)
Golda se kínai sorozatokat néz, vagy csak szakadnak fel az emlékek... :)
Ténfép
(
x5)
May 11, 2025 21:12:28
x5)
Vén zsidó kurva: "Endrének egy jó domina kellene ami néha megcsapdossa ostorral"
"A Mehszi hégen megvehte egy páhszoh azt tudom" ;)
molos troll
(
x2)
May 11, 2025 21:12:53
x2)
Egészen friss felvétel, ez lemaradt:
SodiAnyu Felröhög
Légiós
May 11, 2025 21:13:54
Azzal kezd Golda, hogy nem tud semmit Endréről. Tehát tud valamit.
Sportos, erős, fiatal.
May 11, 2025 21:13:54
Kakaspina
(
x20)
May 11, 2025 21:14:20
x20)
Tényleg elköszönhetünk a Gyagyástól.
Ez ennyi vót. xd
Ez ennyi vót. xd
linziasztal01
(
x72)
May 11, 2025 21:14:52
x72)
Igazából Goldát csak azért érdekli, hogy haza engedik-e egyáltalán, mert egy BDSM szobát akar kialakítani az ólból.
Ténfép
(
x5)
May 11, 2025 21:15:41
x5)
Azzal kezd Golda, hogy nem tud semmit Endréről. Tehát tud valamit.
Simán benne van a pakliban, de az, hogy 13 percig nem lehet hallani a nyüszítését a háttérből, az azért egy kicsit biztató.
Púpszászi napelem
(
x12)
May 11, 2025 21:18:07
x12)
Ha valaki púpszászon jár vegye meg a kábeleket és a töltőket pár ezer forintért. Ha stoki egyszer visszajut egyből strokeot kap ha meglátja hogy nincs egy centi kábel sem otthol
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Lellytoll dandárszázados
May 11, 2025 21:19:20
"Tisztaságmániákus"
De befordított faszpina meg lamantin telepumpált zsírpina az csúszik…
Ez nem tisztaságmánia hanem tidztaságiszony + ferde hajlam egy kis igénytelenséggel megfűszerezve
May 11, 2025 21:19:20
Lellytoll dandárszázados
May 11, 2025 21:20:27
Igazából Goldát csak azért érdekli, hogy haza engedik-e egyáltalán, mert egy BDSM szobát akar kialakítani az ólból.
Adda az első feliratkozó a várólistán
May 11, 2025 21:20:27
gyagyás irigye2
(
x3)
May 11, 2025 21:21:58
x3)
"Elmegy valami más haverhoz!" mondja a golda, szkodi, neked tényleg anyád a legnagyobb trollod! :D
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
Szolnoki ninja troll
(
x2)
May 11, 2025 21:23:06
x2)
Annyit tudok hozzátenni hogy ma késő délután teljes csend volt a putri körül, senki nem volt az udvaron, semmi mozgást nem lehetett látni. A recskás ajtaja becsukva, villany nem volt felkapcsolva.
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™