Itt az eredeti:-D

Én tudok egy nemrég újraaktiválódott egyesületről, akik pont jeladóval foglalkoznak ;) Régi ebihalfejű barátunk hátha már megenyhült a Szily elleni per óta ennyi év után, talán meg lehetne vele beszélni, hekkeljék már meg ezt a jeladót. Aztán a trollok az okostelefonjukon tudják követni, merre jár a gyagyás fogvatartott.
Ezek a jeladóba is belelátnak!!!
ha a szerelmi kapcsolat azt jelentette számára, hogy tibi verte, a családi kapcsolat azt, hogy golda meg a fater verte, akkor nem feltétlenül nem az volt, hogy a sógor is verte
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Akkor csak rötyögnél, hogy hadd kavarják a trollok a semmit, de most már biztosra tudjuk, hogy baj lesz belőle. Ugye félsz, hogy kellemetlenebbek lesznek holnaptól a sörvándorlások?
Szerencsére nem pofázta el tegnap terelés közben hogy melyik idősávban engedélyezik neki a mászkálást. Oh wait...
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Kötött rá egy életbiztosítást vajon?
Kepet majd a cica hozza
Képzeld el a szitut, Endre bekavar, bemegy a hír a böribe a sógornak aztán Endre is vissza megy mert csinál egy hülyeséget és automatikusan a pedofil cellába rakják. Akkor aztán lesz barátkozás!
Összebarátkoztál vele, mint a Manna ABC-s dolgozókkal.
" A börtön az börtön :D "
De mégis minden újdonsült buzi így próbálja tálalni... Igaz, Endre?
Minden egy folyamat....
Azt Stockholm szindrómának hívják.
Sztoki, mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Bácsika korodra ez lesz az uj masztipartis komment? Nem csicskitottak be es csapkodtak meg a böriben?
Sodi, ples xd
ez így igaz! önmagunkat verjük át, ha a börtönszextől érzelmi kapcsolódást várunk. bár én nem tudhatom, mert engem nem kúrtak seggbe a sitten.
Ki a faszt érdekel?
Ez a fórum nem az összes aberrált buzival foglalkozik, hanem csak a Kiss Endre Farkas nevűvel.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Helyi paranoid skizó a "tulajdonos". Az Asztóri és a Blaha között szokott lézengeni, néha a köróton is látom. Mindenkivel próbál szóba elegyedni, kedvesen.
Nem ilyen stoki féle tuskó barom.
Szerintem teljesen átlagos IQ-val rendelkezik.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
-Kedves
-Átlagos IQ-val rendelkezik
-Oda megy ahová akar
Ezzel már köröket ver a pedofilra.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
3nál többet nem bír a háta, de kell a vízhasba az alkohol. Ördögi kör, Alkohol Aladár is a mi ügynökünk!
Tényleg... a duplaáron vásárolt ájtegek, amik féláron csereéltek gazdát.
Napokig nevettem!
A buzihenger sztorija jobb volt. Milyen szexi volt a tyitya amikor rúgdosta a westend padlóján a dobozában!
Good old days. Aznap volt a buzihenger is meg ezek is tibi garázsvásárán.

What happens in prison, stays in prison! xD
hogy őrjöngött miatta a korcs :)
KURVArangy
Akkor beírhatjuk a szetáp listába a nyomkövetőt is?
Lesz mibe betennie a jogsi plasztik kártyáját a fiókban.
"Nem beszélgetünk!"
|__o__|
Szerintem mutogatnák, mint vásári mutatvány kelléket, hogy nézzétek, itt van ez a pedofil, elmebeteg szörnyeteg.
Egyébként én pszichológia szakos hallgatóknak mutogatnám, persze egy zárt teremből, plexiüveg falon át, mint klinikai esetet. Merthogy egy ekkora torz lelkű, végtelenül romlott valamiből nem sokat hord hátán a Föld, ez szinte biztos.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
kicsit hasonlít Hári "idegtranyó" Danira is
fizikai munka kizárva. nem bírja a háta.
vérdíj target nr. 1
ha kell melócsát szereznie, a korcs igazából mire alkalmas? fizikai munka kilőve, szellemileg bármelyik LLM jobb és hasznosabb nála, alkalmazkodási zavara van, loopoló elmebeteg képesség nélküli szhar (mint ahogy kiderült)
milyen munkára alkalmas?
"Certified recskaboy, certified pedophile"
A vursliban céltáblának bohócfejként alkalmas lenne!
milyen munkára alkalmas?
-cirkuszban lehetne mutogatni pár cent fizetésért
-reklámtáblát lehetne akasztani a púpjára és kizavarni valami forgalmas helyre
-életjáradékot kaphatna ha veknit centessörre nyomtatnék az alkoholizmus megelőzésé érdekében (mint a dohányterméknél)
A kurva hód anyád hókuszpók, megint segítettem.
Az a jó szívem...
" A börtön az börtön :D "
milyen munkára alkalmas?
-fekvőrendőr
-gyógyszertesztelő
-gyógyszertesztelő
Esetleg végstádiumú rákos beteg kisérleti gyógyszernél mint placebó kontrolcsoport.
evidenciákat
Mayer Laura gyereket vár???
Mi lesz a gyerekkel? Folytatja majd a családi bizniszt a szegedi bordélyvilla vezetésével?
Endi látod? Ezt Mayer Laurának sikerült elérnie, hogy gyereke legyen. Neked amúgy se lenne ha lenne egy nőd (nem tranyóra gondolok) mert pedo vagy és hamar el is vennék a gyereket tőled. A trollok ezt is elintéznék!
Maximum olyan reklámnál lehetne pozitív üzenet a korcson reklámozni hogy "Ezért használj óvszert"
Faszt, kinek kéne egy mindig loopoló-süsüző ajtókitámasztó?
Papírnehezéknek is funkcionális analfabéta, azonnal elhagyná, összegyűrné, leöntené sörrel.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Egy Egri lakcímel rendelkező embernek aki Pesten lakik pont szegedi papírja van arról, hogy terhes...
És szinte a puszta véletlen a terhességgel zsarolt/húzott le régen másokat :D Itt biztos valami terelés lesz vagy valakivel el akarja hitetni, hogy ne jelentse fel.
Lamantin Stoki lesz a keresztapa?
Ahhoz épp kéne a keresztlevél. Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem kell ezt túlgondolni. A Lamantin hazudik.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
The Púpfather
Azért annyit szerintem Golda is össze tud rakni, hogy egy 7 hetes gyereket nem tudott összehozni a 2 hete kinnlévő, egyébként pedig fél évet benn üdülgető fattya.
Pláne, ha nem volt a lamantin a macskaólban. Ha meg volt, akkor szinte biztos, hogy tényleg együtt csinálják a csalásokat, csak a csomagok miatt mehetett.
De a gyagyás miért akarná bebúgatni az anyját? Az öreglány amúgy is vállalta, hogy eltartja, eteti, fűt rá.
A korcsnak csak akkor jönne ez jól, ha a lamantin be akarna költözni a macskaólba, csak Gold nem engedné.
Nem feltétlenül nem élvezi Endre a bánófütyizést.
Ad kulcsot a macskaólhoz, majd zárat cserél. Ez lesz körmönfont tyodibosszú a múltkoriért.
A korcsnak csak akkor jönne ez jól, ha a lamantin be akarna költözni a macskaólba, csak Gold nem engedné.
Golda még Tibcédeszt is engedte. Ha egy igazi, született pinás akarna odaköltözni, ráadásul szülőképes korú, az öreglánnyal madarat lehetne fogatni. Már vöröset látna, a szeme előtt unokák táncolnának, kis pufók anygalkák, akikkel lehet dicsekedni a többi vén kurvának a klubban. Az egész nyugdíját odaadná, ő meg inkább fényt enne, csak legyen neki büszkélkednivalója.
Abban nem lenne köszönet, ha a 80 iq-s hikomat buzinak meg a hasonlóan értelmes drogos kurvának ivadéka születne.
Ő lenne az Antikrisztus, ez nem is kérdés. De ettől Golda örülne neki.
Úgy piszony, még fiagrával sem a tibire !
KURVArangy
Ma Bándy Kata emlékét gyalázzuk, majd gyertyát gyújtunk péntek lászló lelki üdvéért.
Beszédet tart a család szentségéről és a gyermekek védelméről: krokker tanár úr
Díszvendég :fórizs eszter zsurnaliszta, publicista
Ministrál ( szigorúan este 8 elött) seggbebaszott tajgi.
Ma ez lesz. Igen.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
.
+ hölgyúr
KURVArangy
Pedig 148-as IQ-val rendelkezik a kislány, Endrénél ez kb a fele.
Hordó.
ő az a trollvadász?

www.facebook.com/laszlo.felhosi
okosssan!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 19, 2025 15:50:08
x8)
Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozása. Instáról hozva:

Autismus Maximus
(
x16)
Nov 19, 2025 15:50:53
x16)
Elvileg hetente 2 órára elhagyhatja a putrit, hogy "ügyeket intézzen". Plusz ha valahova mondjuk orvos, bíróság időpontja van, akkor oda is elkéretözhet, de csak oda mehet ilyenkor, amit a jeladóval szépen ellenőrizni is tudnak. Esetleg azt lehetne majd tudni, merre járt ma?
Én tudok egy nemrég újraaktiválódott egyesületről, akik pont jeladóval foglalkoznak ;) Régi ebihalfejű barátunk hátha már megenyhült a Szily elleni per óta ennyi év után, talán meg lehetne vele beszélni, hekkeljék már meg ezt a jeladót. Aztán a trollok az okostelefonjukon tudják követni, merre jár a gyagyás fogvatartott.
Ezek a jeladóba is belelátnak!!!
Nem vágom a jelszavam
Nov 19, 2025 15:51:19
Még egyszer mondom a lényeget.
- 1 - A sógorral nagyjából összebarátkoztam két hét alatt.
- 2 - A lánytól pedig bocsánatot kértem a live-ért telefonon.
A sztorit pedig nem ütném én, ha nem hoznátok fel.
De jól éreztem előre, hogy fel fogjátok hozni.
Ennyi.
sztojkaekkal us,milyen jo vege lett ,emlekszel meleg sittes Endrecske? - 1 - A sógorral nagyjából összebarátkoztam két hét alatt.
Ennyi.
Nov 19, 2025 15:51:19
Nem vágom a jelszavam
Nov 19, 2025 15:59:36
Mit jelent az,hogy "nagyjabol osszebaratkoztam"? Ket het utan megunta a folyamatos szivatasod?
Allitasod szerint mindenkineo szimpi tudsz lenni ket mondat utan,de tudja mindenki,hogy a lehuzasod erdejeben baratkozott veled eddig barki is. Ruppotlanul jeladoval az otvaros labadon kinek lennel szimpi?
Allitasod szerint mindenkineo szimpi tudsz lenni ket mondat utan,de tudja mindenki,hogy a lehuzasod erdejeben baratkozott veled eddig barki is. Ruppotlanul jeladoval az otvaros labadon kinek lennel szimpi?
Nov 19, 2025 15:59:36
herr_schwechater
(
x5)
Nov 19, 2025 16:04:24
x5)
Mit jelent az,hogy "nagyjabol osszebaratkoztam"? Ket het utan megunta a folyamatos szivatasod?
ha a szerelmi kapcsolat azt jelentette számára, hogy tibi verte, a családi kapcsolat azt, hogy golda meg a fater verte, akkor nem feltétlenül nem az volt, hogy a sógor is verte
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 19, 2025 16:07:35
x38)
Endre, találtam neked Shaját Megoldást, csak egy repülőjegyre kellene kiskálázni!
www.npr.org/2025/11/07/nx-s1-5601059/maine-prisoners-remote-work-jobs
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
www.npr.org/2025/11/07/nx-s1-5601059/maine-prisoners-remote-work-jobs
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 19, 2025 16:27:16
x21)
Egyébként volt itt egy hsz arról tegnap, hogy eddig a lamantin 187 ezret költött a korcsra, mióta szabadult. Erről tud már Golda, hátha szeretné megvámolni a korcsot, ha már megint a nyakába vett egy ekkora problémát.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
NBVNG
(
x1)
Nov 19, 2025 16:48:38
x1)
Akkor csak rötyögnél, hogy hadd kavarják a trollok a semmit, de most már biztosra tudjuk, hogy baj lesz belőle. Ugye félsz, hogy kellemetlenebbek lesznek holnaptól a sörvándorlások?
Szerencsére nem pofázta el tegnap terelés közben hogy melyik idősávban engedélyezik neki a mászkálást. Oh wait...
Jonciii
(
x7)
Nov 19, 2025 16:57:11
x7)
Egyébként volt itt egy hsz arról tegnap, hogy eddig a lamantin 187 ezret költött a korcsra, mióta szabadult. Erről tud már Golda, hátha szeretné megvámolni a korcsot, ha már megint a nyakába vett egy ekkora problémát.
Kötött rá egy életbiztosítást vajon?
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 19, 2025 16:57:18
x2)
Na a Májasné Laura megint terhes. Insta story alapján 7 hetes, lehet gratulálni gyagyás?
Kepet majd a cica hozza
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 19, 2025 16:59:04
x4)
Te olyan kis egyszerű vagy, Fifi.
Ha tényleg összebarátkoztál volna a sógorral, nem jönnél ide azonnal, hogy a hazudozásoddal szinte könyörögj, hogy a trollok ne küldjék el az infót Renátónak és családjának, hogy továbbra is ütni tervezed a kislány ügyét.
Ha tényleg összebarátkoztál volna a sógorral, nem jönnél ide azonnal, hogy a hazudozásoddal szinte könyörögj, hogy a trollok ne küldjék el az infót Renátónak és családjának, hogy továbbra is ütni tervezed a kislány ügyét.
Képzeld el a szitut, Endre bekavar, bemegy a hír a böribe a sógornak aztán Endre is vissza megy mert csinál egy hülyeséget és automatikusan a pedofil cellába rakják. Akkor aztán lesz barátkozás!
horgász
(
x10)
Nov 19, 2025 17:42:48
x10)
Ennyi.
Ennyi.
Összebarátkoztál vele, mint a Manna ABC-s dolgozókkal.
Hafré
(
x5)
Nov 19, 2025 17:48:27
x5)
Ha a börtönben megkúr vagy leszopat valaki az nem jelent automatikusan barátságot.
MC SODISTI
Nov 19, 2025 17:48:52
trashcity.net/video/20106/sodi-ideges-a-setup-miatt-retro
szép idők voltak nem, pupos?
ma lesz sztrim?
legkomolyabb
szép idők voltak nem, pupos?
ma lesz sztrim?
Nov 19, 2025 17:48:52
PúpszásziRePont
(
x1)
Nov 19, 2025 17:59:08
x1)
Ha a börtönben megkúr vagy leszopat valaki az nem jelent automatikusan barátságot.
De mégis minden újdonsült buzi így próbálja tálalni... Igaz, Endre?
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 19, 2025 17:59:41
Azt Stockholm szindrómának hívják.
Sztoki, mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nov 19, 2025 17:59:41
JohnCramer
(
x1)
Nov 19, 2025 18:12:24
x1)
Hát hogy mennyire egy nyomorék vagy Púpszi.
Most, hogy olvasod mindenki kommentjét, mert 100% hogy itt baszogsz köztünk csak lurkolsz, nem kommentelsz. De a vér itt látszik, nem válik vízzé.
Bolond embert ha mozsárba teszik is bolond marad.- közhely, de igaz.
Lődd fel a lájfszot Gyagyás, most! Szórakoztasd a jónépet, hahó! Tudod jól, hogy számodra mindig katasztrális következményekkel bír az, ha negligálod a dolgokat
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Most, hogy olvasod mindenki kommentjét, mert 100% hogy itt baszogsz köztünk csak lurkolsz, nem kommentelsz. De a vér itt látszik, nem válik vízzé.
Bolond embert ha mozsárba teszik is bolond marad.- közhely, de igaz.
Lődd fel a lájfszot Gyagyás, most! Szórakoztasd a jónépet, hahó! Tudod jól, hogy számodra mindig katasztrális következményekkel bír az, ha negligálod a dolgokat
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 19, 2025 18:20:48
x2)
Ennyi.
Ennyi.
Bácsika korodra ez lesz az uj masztipartis komment? Nem csicskitottak be es csapkodtak meg a böriben?
Sodi, ples xd
sörtötbontok
(
x8)
Nov 19, 2025 18:47:46
x8)
Endre!
Nem lefetyelted ki rendesen a kissunkákat a Lamantinból!!
Közös a felelősség, így a te gyereked is! Fizetheted a gyerektartást!
Nem lefetyelted ki rendesen a kissunkákat a Lamantinból!!
Közös a felelősség, így a te gyereked is! Fizetheted a gyerektartást!
Tajgi
Nov 19, 2025 19:12:41
ez így igaz! önmagunkat verjük át, ha a börtönszextől érzelmi kapcsolódást várunk. bár én nem tudhatom, mert engem nem kúrtak seggbe a sitten.
Nov 19, 2025 19:12:41
Ténfép
(
x5)
Nov 19, 2025 19:14:14
x5)
zsodika, te hazudni sem tudó, senki, nulla, szar.
Ne írjad a baromságaidat, mindenki utál mint a szart.

Igyunk egy sörtöt, he
Ne írjad a baromságaidat, mindenki utál mint a szart.

-
Nov 19, 2025 19:15:52
Stoki baj van!
Jenes most megy 10sört venni, itt bizony líkelős este várható!
Nov 19, 2025 19:15:52
Gunnar
(
x2)
Nov 19, 2025 19:17:24
x2)
Sodrák tudsz valamit a degenerált bécsi haverodról? Kitoloncolták az osztrákok, itthon lesittelték a cigányhintót meg otthagyta a vácin letakarva? Neked még jó lehet, gyorsan ugorj ki érte!

blabla

Zsibuci
(
x5)
Nov 19, 2025 19:17:54
x5)
Stoki baj van!
Ki a faszt érdekel?
Ez a fórum nem az összes aberrált buzival foglalkozik, hanem csak a Kiss Endre Farkas nevűvel.
Betöjt Laptop
(
x35)
Nov 19, 2025 19:21:00
x35)
Sodrák tudsz valamit a degenerált bécsi haverodról? Kitoloncolták az osztrákok, itthon lesittelték a cigányhintót meg otthagyta a vácin letakarva? Neked még jó lehet, gyorsan ugorj ki érte!
Helyi paranoid skizó a "tulajdonos". Az Asztóri és a Blaha között szokott lézengeni, néha a köróton is látom. Mindenkivel próbál szóba elegyedni, kedvesen.
Zsibuci
(
x5)
Nov 19, 2025 19:28:46
x5)
-Kedves
-Átlagos IQ-val rendelkezik
-Oda megy ahová akar
Ezzel már köröket ver a pedofilra.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Nov 19, 2025 19:47:38
x2)
Imádom a teknős humorát: a korcs AirTaggel akarta stalkolni a tranyót, most pedig ő visel jeladót.
Tlpszchptks Trbmxr
Nov 19, 2025 20:07:30
... a nevelőtiszt meg nem érti, hogy ez a balfasz, mit rohangál 8 és 10 között a macskaól és a mini abc között folyamatosan megállás nélkül.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Nov 19, 2025 20:07:30
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 19, 2025 20:10:19
x2)
... a nevelőtiszt meg nem érti, hogy ez a balfasz, mit rohangál 8 és 10 között a macskaól és a mini abc között folyamatosan megállás nélkül.
3nál többet nem bír a háta, de kell a vízhasba az alkohol. Ördögi kör, Alkohol Aladár is a mi ügynökünk!
Betöjt Laptop
(
x35)
Nov 19, 2025 20:31:35
x35)
Imádom a teknős humorát: a korcs AirTaggel akarta stalkolni a tranyót, most pedig ő visel jeladót.
Tényleg... a duplaáron vásárolt ájtegek, amik féláron csereéltek gazdát.
Napokig nevettem!
Púpp
(
x1)
Nov 19, 2025 20:32:39
x1)
Nov 19, 2025 20:32:39
[quote=Betöjt Laptop]Tényleg... a duplaáron vásárolt ájtegek, amik féláron csereéltek gazdát.
Napokig nevettem
Nov 19, 2025 21:01:09
Laci
Nov 19, 2025 21:01:54
What happens in prison, stays in prison! xD
Nov 19, 2025 21:01:54
mikedp
(
x9)
Nov 19, 2025 21:02:57
x9)
Good old days. Aznap volt a buzihenger is meg ezek is tibi garázsvásárán.
hogy őrjöngött miatta a korcs :)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 19, 2025 21:08:25
x4)
Akkor beírhatjuk a szetáp listába a nyomkövetőt is?
Sodrákovics Béla
Nov 19, 2025 21:09:08
Őrizetes!
Mc Isti megénekelte az ÖRÖKSÉGEDET (vagy inkább a droid életedet).
Képben vagy már a dallal?
Ha nem akkor ezt játszd le a píjónyőnek, foschná és fantasztikus pukkapoj lesz.
youtu.be/2ia3ywi4a0E?si=e6kvrjbbrvwIrFpt
Amikor megtudta, hogy ki vagyok, pont öt percig volt vele rossz a hangulat.
Mc Isti megénekelte az ÖRÖKSÉGEDET (vagy inkább a droid életedet).
Képben vagy már a dallal?
Ha nem akkor ezt játszd le a píjónyőnek, foschná és fantasztikus pukkapoj lesz.
youtu.be/2ia3ywi4a0E?si=e6kvrjbbrvwIrFpt
Nov 19, 2025 21:09:08
ascites
(
x56)
Nov 19, 2025 21:16:04
x56)
Gyagyás, hogyhogy nem loopoltál még nekünk a könyvedről, amiben olyan fergeteges kalandokat készültél taglalni, mint hogy hogyan próbáltál segíteni a pedofil cellatársadnak?
A cvis levelezgetések és a fórumos kommentek mellett már nincs energiád írni? Hát hogy lesz így vécépapírra valód, amikor be kell vonulnod pár évre?
A cvis levelezgetések és a fórumos kommentek mellett már nincs energiád írni? Hát hogy lesz így vécépapírra valód, amikor be kell vonulnod pár évre?
Betöjt Laptop
(
x35)
Nov 19, 2025 21:34:02
x35)
Gyagyás, hogyhogy nem loopoltál még nekünk a könyvedről, amiben olyan fergeteges kalandokat készültél taglalni, mint hogy hogyan próbáltál segíteni a pedofil cellatársadnak?
Lesz mibe betennie a jogsi plasztik kártyáját a fiókban.
Betöjt Laptop
(
x35)
Nov 19, 2025 21:37:36
x35)
Kíváncsi lennék, mi lenne a szakember kiértékelésének eredménye, Endre inteligencia hányadosát illetően, ha csak egy fél oldalnyi összofoglalót kapna az elmúlt 3-4 év tévképzeteiből.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 19, 2025 21:39:59
x7)
Na, egy kis összehasonlítás.
"¡Me cago en la leche!"
...
A Spanyolhoz is kibaszott buta vagy. Többet nem segítek, mert mi nem ezért vagyunk itt, hogy segítsünk amikor az AI nem tud. És ne zavard itt a tudományos munkát off-topic cunamival."¡Me cago en la leche!"
...
"Nem beszélgetünk!"
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 19, 2025 21:41:19
x4)
Kíváncsi lennék, mi lenne a szakember kiértékelésének eredménye, Endre inteligencia hányadosát illetően, ha csak egy fél oldalnyi összofoglalót kapna az elmúlt 3-4 év tévképzeteiből.
Szerintem mutogatnák, mint vásári mutatvány kelléket, hogy nézzétek, itt van ez a pedofil, elmebeteg szörnyeteg.
Egyébként én pszichológia szakos hallgatóknak mutogatnám, persze egy zárt teremből, plexiüveg falon át, mint klinikai esetet. Merthogy egy ekkora torz lelkű, végtelenül romlott valamiből nem sokat hord hátán a Föld, ez szinte biztos.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 19, 2025 21:59:11
x4)
Endre a Tibinek ez valami rokona lesz!
Horváth TH-val és ... nézd meg a képet. Ez tuti nem véletlen!
index.hu/belfold/2025/11/19/police-korozes-elfogatoparancs-horvath-istvan/
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 19, 2025 22:10:57
x7)
Sodi megdöglött már???
A jó portás csak baszik!
malevil
Nov 19, 2025 22:13:24
Endre a Tibinek ez valami rokona lesz!
kicsit hasonlít Hári "idegtranyó" Danira is
Nov 19, 2025 22:13:24
Ténfép
(
x5)
Nov 19, 2025 22:24:20
x5)
zsodrák, te buzeráns szar, azért az ugye tetszett, hogy a kaptárban láthattál fincsi faszokat? Figyelted, mi?
A másik meg, hogy ugyan egy szubmisszív kis buziköcsög vagy, de amikor odabent tétre ment a csicskítás, ugye az már annyira nem tetszett? Ugye hogy minden szinten erősebben fenyítettek, mint a komlói kis törpeköcsög?
A naty fiteós zsodmányból kussolós zsodmány lett, és ez így is van jól. Nincs már médiabirodalom, amivel szennyezhetnéd a netet, te pedofil köcsög geci, és még elő akarod adni, hogy ez önszántadból van így mi?
Nem hiába lettél immár papíros 70 iq-s barom... De nem baj, juszt is keverjed a szart magad körül, jó lesz.
Esz ety nő = ez egy kiherélt csöves pali
Beteg a hátam = akkora púpom van, hogy egész Júdea aranykészlete elférne benne
Juszt sem írok ide = nem hogy ideírok, egész nap a fórumot lesem
Szabadultam = házi őrizetes sittes geci vagyok, amíg vissza nem visznek
Nem IQ teszt volt = IQ teszt volt
Fáradt voltam, meg voltam bilincselve = egy ostoba barom vagyok, kóros felsőbbrendűségi komplexussal
Nem fogdosta meg senki, de azért beadtam megfogdosásra ismeretlen ellen = a sodi megfogdosta, he
Budai úrifiú = börtönviselt púpszászi csöves
Naty a fütyim = bizonyítottan impotens buzi szar vagyok
De legalább szépvok =

Mondom, te idióta, istenkomplexusos barom, nem hazudok, más is mondja: a legjobban akkor jársz, nem vicc, ha levágod a kókadt faszod. Ha már kinyírni nem akarod magad.
De ha nem akarsz még megdögleni, az se baj, így is jó lesz, a Fórum intézi a sorsod.
De addig is a fiteókkal kuss, te kis buzi szhar. Értem?? Ugye hogy értem, te kis senki.
Igyunk egy sörtöt, he
A másik meg, hogy ugyan egy szubmisszív kis buziköcsög vagy, de amikor odabent tétre ment a csicskítás, ugye az már annyira nem tetszett? Ugye hogy minden szinten erősebben fenyítettek, mint a komlói kis törpeköcsög?
A naty fiteós zsodmányból kussolós zsodmány lett, és ez így is van jól. Nincs már médiabirodalom, amivel szennyezhetnéd a netet, te pedofil köcsög geci, és még elő akarod adni, hogy ez önszántadból van így mi?
Nem hiába lettél immár papíros 70 iq-s barom... De nem baj, juszt is keverjed a szart magad körül, jó lesz.
Esz ety nő = ez egy kiherélt csöves pali
Beteg a hátam = akkora púpom van, hogy egész Júdea aranykészlete elférne benne
Juszt sem írok ide = nem hogy ideírok, egész nap a fórumot lesem
Szabadultam = házi őrizetes sittes geci vagyok, amíg vissza nem visznek
Nem IQ teszt volt = IQ teszt volt
Fáradt voltam, meg voltam bilincselve = egy ostoba barom vagyok, kóros felsőbbrendűségi komplexussal
Nem fogdosta meg senki, de azért beadtam megfogdosásra ismeretlen ellen = a sodi megfogdosta, he
Budai úrifiú = börtönviselt púpszászi csöves
Naty a fütyim = bizonyítottan impotens buzi szar vagyok
De legalább szépvok =

Mondom, te idióta, istenkomplexusos barom, nem hazudok, más is mondja: a legjobban akkor jársz, nem vicc, ha levágod a kókadt faszod. Ha már kinyírni nem akarod magad.
De ha nem akarsz még megdögleni, az se baj, így is jó lesz, a Fórum intézi a sorsod.
De addig is a fiteókkal kuss, te kis buzi szhar. Értem?? Ugye hogy értem, te kis senki.
-
Nov 19, 2025 22:36:28
az a baj, hogy a stoki útnovalába nem eshet bele a vasútállomás minden reggel 8-10-ig, szóval a stoki sajnos nem próbálhat meg vonatot egyensúlyozni a púpján.
a gáztűzhely működéséről fogalma sincs, az áramtól meg fél, mert egy gyáva stoki a stoki.
nem baj, nemsokára megy vissza a rácsos házba, nem önszántából, mert majd viszik.
a gáztűzhely működéséről fogalma sincs, az áramtól meg fél, mert egy gyáva stoki a stoki.
nem baj, nemsokára megy vissza a rácsos házba, nem önszántából, mert majd viszik.
Nov 19, 2025 22:36:28
Ténfép
(
x5)
Nov 19, 2025 23:04:13
x5)
És még valami, amit jó, ha a torz veknidbe vésel: tegyük fel bűnöző szhar, hogy esetleg, talán, 0 eséllyel, de mégis, nemkerülsz sittre, amire ne számíts, de tegyük fel: munkakeresés, azaz cégek további lehúzása, főleg 0,5 napnál tovább? A válasz: :D:D:D:D.
OFFTOPIC:
Ezt nyugodtan magadra veheted, "munkakörnyezetben", te aljas, csaló, buzikártyás, fogyatékoskártyás, üldözött lmbtq kártyás, semmirekellő, segélycsaló, avászkodó, angolnázó, krónikus hazudozó, autisíró, torzpofájú, szakadt rongyokban járó, büdös, bűzös, undorító, picsaszájú, disznószemű, torztestű, megélhetési rokkant, papíros fogyatékos, félőrült, herélt csöves faszival férjezett, szánalmas fos: ha a "labancoknál" lett volna egy tökös gyerek, aki átlát a menekült fogyatékos buzi hauzodozásaidon, az így baszott volna le:
www.youtube.com/watch?v=As40Gc2ZQUw
(Al Pacino monológja Kevin Spacey-hez (magyar) - Glengarry Glen Ross (1992))
Jóéjt minden épelméjű, nem pedofil embernek
Igyunk egy sörtöt, he
OFFTOPIC:
Ezt nyugodtan magadra veheted, "munkakörnyezetben", te aljas, csaló, buzikártyás, fogyatékoskártyás, üldözött lmbtq kártyás, semmirekellő, segélycsaló, avászkodó, angolnázó, krónikus hazudozó, autisíró, torzpofájú, szakadt rongyokban járó, büdös, bűzös, undorító, picsaszájú, disznószemű, torztestű, megélhetési rokkant, papíros fogyatékos, félőrült, herélt csöves faszival férjezett, szánalmas fos: ha a "labancoknál" lett volna egy tökös gyerek, aki átlát a menekült fogyatékos buzi hauzodozásaidon, az így baszott volna le:
www.youtube.com/watch?v=As40Gc2ZQUw
(Al Pacino monológja Kevin Spacey-hez (magyar) - Glengarry Glen Ross (1992))
Jóéjt minden épelméjű, nem pedofil embernek
Kötőjel
(
x11)
Nov 19, 2025 23:08:11
x11)
vérdíj target nr. 1
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 20, 2025 07:20:37
x20)
Megyünk ma vezetni?
Megyünk ma a konditerembe?
Megyünk ma moziba?
Megyünk ma valamilyen fájn dájning étterembe Márkkal?
Megyünk ma drónozni?
Megnézzük ma Vera néni sírját?
Meglátogatjuk ma apád az idősek otthonában?
TÖBBEN KÉRDEZIK
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Megyünk ma moziba?
Megyünk ma drónozni?
TÖBBEN KÉRDEZIK
GRoby
Nov 20, 2025 08:22:39
Endi, lehet most már komolyan meg kellene fontolni, hogy inkább megnyissuk a gázt.
Jobb, mintha Renátó sógora pofozgatna még 7 évig, nem? De!
Nov 20, 2025 08:22:39
-
Nov 20, 2025 08:54:46
Ha megint ostrom alá kerül a macskaól vagy beindul egy mérges kerítés akkor sáskapózban kell könyörögnie goldának ne hívja ki a rendőröket.Sörtúrán macskaólig lehet pofozni a csicska pedofilt minden következmény nélkül.Bármi probléma adódik őt veszik elő.Elkezd hadoválni láthatatlan trollokról,kerítésről,cigányokról és a pszichiátriáról egyből viszik vissza a kaptárba.
Nov 20, 2025 08:54:46
linziasztal01
(
x72)
Nov 20, 2025 08:58:07
x72)
Géjza üzeni, hogy már nem haragszik amiért sósavban akartad feloldani, és visszafizetné a már megadott tartozást, csak előbb kellene hozzá egy kis áthidaló békekölcsön.
Kendra
(
x1)
Nov 20, 2025 09:13:32
x1)
Tényleg fórumhaverok! Nem az a feltétele a szabadonbocsájtásnak, hogy el kell helyezkedni? A felhőének melók kizárva mert az összes cég ismeri a Sodit hála nekünk. Na de akkor mi van a gyárimunkával? Lehet hogy Stoki kényszerítve lesz arra hogy dolgozzon valamelyik vidéki Denzóba vagy Generalplastics-ban. Hmm az rendesen a javára lenne mert nagyon úgy látom hogy a sitt nem érte el a kelló hatást.
Kötőjel
(
x11)
Nov 20, 2025 09:27:55
x11)
Tényleg fórumhaverok! Nem az a feltétele a szabadonbocsájtásnak, hogy el kell helyezkedni? A felhőének melók kizárva mert az összes cég ismeri a Sodit hála nekünk. Na de akkor mi van a gyárimunkával? Lehet hogy Stoki kényszerítve lesz arra hogy dolgozzon valamelyik vidéki Denzóba vagy Generalplastics-ban. Hmm az rendesen a javára lenne mert nagyon úgy látom hogy a sitt nem érte el a kelló hatást.
fizikai munka kizárva. nem bírja a háta.
halottpiton
(
x2)
Nov 20, 2025 09:31:38
x2)
1. Jelenleg nem szabadlábra bocsátásról van szó.
2. Ha egyszer a jogerős elmarasztaló szabadságvesztésből szabadul, akkor nincs ilyen előírás, hogy dolgoznia kell.
3. Van olyan hogy közérdekű és jóvátételi munka, de ezekben az esetekben sem ő választ, hanem kijelölik, és ez nem lehetőség, hanem kötelezettség.
megbasztál egy faszt
2. Ha egyszer a jogerős elmarasztaló szabadságvesztésből szabadul, akkor nincs ilyen előírás, hogy dolgoznia kell.
3. Van olyan hogy közérdekű és jóvátételi munka, de ezekben az esetekben sem ő választ, hanem kijelölik, és ez nem lehetőség, hanem kötelezettség.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 20, 2025 09:34:59
x5)
1. Jelenleg nem szabadlábra bocsátásról van szó.
ha kell melócsát szereznie, a korcs igazából mire alkalmas? fizikai munka kilőve, szellemileg bármelyik LLM jobb és hasznosabb nála, alkalmazkodási zavara van, loopoló elmebeteg képesség nélküli szhar (mint ahogy kiderült)
milyen munkára alkalmas?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 20, 2025 09:38:39
x4)
milyen munkára alkalmas?
milyen munkára alkalmas?
A vursliban céltáblának bohócfejként alkalmas lenne!
horgász
(
x10)
Nov 20, 2025 09:39:02
x10)
milyen munkára alkalmas?
-cirkuszban lehetne mutogatni pár cent fizetésért
-életjáradékot kaphatna ha veknit centessörre nyomtatnék az alkoholizmus megelőzésé érdekében (mint a dohányterméknél)
A kurva hód anyád hókuszpók, megint segítettem.
Az a jó szívem...
Gunnar
(
x2)
Nov 20, 2025 09:47:29
x2)
Sodrák induljá' meg nudi strandra SUP-ozni, olyan szép idő van!Szerencsére a nyarat átvészelhetted a hűvösön, kinek van kedve vakító napsütésben 30 fokban vízpartra menni.
blabla
GRoby
Nov 20, 2025 09:58:57
milyen munkára alkalmas?
-fekvőrendőr
-gyógyszertesztelő
Nov 20, 2025 09:58:57
Hafré
(
x5)
Nov 20, 2025 10:12:52
x5)
-gyógyszertesztelő
Esetleg végstádiumú rákos beteg kisérleti gyógyszernél mint placebó kontrolcsoport.
Kötőjel
(
x11)
Nov 20, 2025 10:27:07
x11)
a sodi, naponta ver a mechahód? vagy miért próbáltál kárörvendezéssel hergelni? többen kérdezték.
vérdíj target nr. 1
Darth Tibor
(
x7)
Nov 20, 2025 10:35:19
x7)
A 80 IQ-s retard nem jó másnak, legfeljebb ajtókitámasztónak , vagy papírnehezeknek!
Azért nagyon nevetnék, ha közmunkára köteleznék, és mehetne láthatósági mellényben az állomásra csikket szedni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Azért nagyon nevetnék, ha közmunkára köteleznék, és mehetne láthatósági mellényben az állomásra csikket szedni!
mikedp
(
x9)
Nov 20, 2025 10:57:29
x9)
Stoki, Márkcica rendesen törleszt ? többen is kérdik.
KURVArangy
tyodika
Nov 20, 2025 11:04:20
Stoki, Márkcica rendesen törleszt ? többen is kérdik.
evidenciákat
Nov 20, 2025 11:04:20
Szegedi Bordélyvilla
Nov 20, 2025 11:07:11
Mayer Laura gyereket vár???
Mi lesz a gyerekkel? Folytatja majd a családi bizniszt a szegedi bordélyvilla vezetésével?
Endi látod? Ezt Mayer Laurának sikerült elérnie, hogy gyereke legyen. Neked amúgy se lenne ha lenne egy nőd (nem tranyóra gondolok) mert pedo vagy és hamar el is vennék a gyereket tőled. A trollok ezt is elintéznék!
Nov 20, 2025 11:07:11
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 20, 2025 11:08:50
x4)
Maximum olyan reklámnál lehetne pozitív üzenet a korcson reklámozni hogy "Ezért használj óvszert"
A 80 IQ-s retard nem jó másnak, legfeljebb ajtókitámasztónak , vagy papírnehezeknek!
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 20, 2025 11:42:28
x10)
Papírnehezéknek is funkcionális analfabéta, azonnal elhagyná, összegyűrné, leöntené sörrel.
-
Nov 20, 2025 11:50:15
Egy Egri lakcímel rendelkező embernek aki Pesten lakik pont szegedi papírja van arról, hogy terhes...
És szinte a puszta véletlen a terhességgel zsarolt/húzott le régen másokat :D Itt biztos valami terelés lesz vagy valakivel el akarja hitetni, hogy ne jelentse fel.
Nov 20, 2025 11:50:15
molos troll
(
x2)
Nov 20, 2025 12:05:06
x2)
Ahhoz épp kéne a keresztlevél. Ebben eddig lehetett eljutni.
Endre priusza
(
x10)
Nov 20, 2025 12:34:17
x10)
Nem kell ezt túlgondolni. A Lamantin hazudik.
A Sodikán papja
Nov 20, 2025 13:20:53
The Púpfather
Nov 20, 2025 13:20:53
-
Nov 20, 2025 13:23:50
stoki, most hogy egy nyomkövetővel fejlődött nálad a szetáp, akkor én csak annyit mondok, hogy nálam is. lett még egy autó az életemben, amit tudok vezetni, mert egy ideje van már jogosítványom is.
balfasz a stoki, még fogolynak is balfasz.
na kormányablak, csá!
balfasz a stoki, még fogolynak is balfasz.
na kormányablak, csá!
Nov 20, 2025 13:23:50
..
Nov 20, 2025 13:29:12
Hamaraosan Golda "beetetés lesz" -hogy érkezik az unoka.
Érdemes lesz Goldát tájékoztatni!
Egyébiránt , Endike nagyon elemében van a boltos szerint is..
Nov 20, 2025 13:29:12
Nov 20, 2025 13:29:44
Te szerencsementes elmebeteg.
Ami veled történik azt simán az élet írja, senki nem tehet róla, maximum te magad.
Ami a házatok körüli gyerekcsínyeket illeti, sajnos minden településen van ilyen. A gyerekek már csak ilyenek.
Goldának ma is programja van, ha esetleg nem szólt volna neked.
Ha tényleg szét akarná valaki baszni az életedet vagy zaklatnának téged és a köztiszteletben álló anyukádat (ahogy azt állítjátok) akkor ma is megtehetnék a 14 órai kezdettel (helyet szándékosan nem írok) tartandó eseményen. A rendezvényen minden egyesület, vagy csoport aminek Golda a tagja, vagy az a kör amivel egyébként kirándulni is jár képviselteti magát.
Minden ismerőse előtt lehetne kellemetlen helyzetet teremteni.
Vagy lenne lehetőség a polgármesteri beszéd után, amikor személyesen lehet kérdezni Robit, mindenki füle hallatára érdeklődni miért van otthon a Goldamami fiacskája.
Mégsem teszi ezt meg senki!
Miért keresel ellenségeket? Árt neked a friss levegő? Biztonságosabb a zárka?
Ami veled történik azt simán az élet írja, senki nem tehet róla, maximum te magad.
Ami a házatok körüli gyerekcsínyeket illeti, sajnos minden településen van ilyen. A gyerekek már csak ilyenek.
Goldának ma is programja van, ha esetleg nem szólt volna neked.
Ha tényleg szét akarná valaki baszni az életedet vagy zaklatnának téged és a köztiszteletben álló anyukádat (ahogy azt állítjátok) akkor ma is megtehetnék a 14 órai kezdettel (helyet szándékosan nem írok) tartandó eseményen. A rendezvényen minden egyesület, vagy csoport aminek Golda a tagja, vagy az a kör amivel egyébként kirándulni is jár képviselteti magát.
Minden ismerőse előtt lehetne kellemetlen helyzetet teremteni.
Vagy lenne lehetőség a polgármesteri beszéd után, amikor személyesen lehet kérdezni Robit, mindenki füle hallatára érdeklődni miért van otthon a Goldamami fiacskája.
Mégsem teszi ezt meg senki!
Miért keresel ellenségeket? Árt neked a friss levegő? Biztonságosabb a zárka?
Nov 20, 2025 13:29:44
ascites
(
x56)
Nov 20, 2025 13:35:34
x56)
Hamaraosan Golda "beetetés lesz" -hogy érkezik az unoka.
Azért annyit szerintem Golda is össze tud rakni, hogy egy 7 hetes gyereket nem tudott összehozni a 2 hete kinnlévő, egyébként pedig fél évet benn üdülgető fattya.
Pláne, ha nem volt a lamantin a macskaólban. Ha meg volt, akkor szinte biztos, hogy tényleg együtt csinálják a csalásokat, csak a csomagok miatt mehetett.
deborah
Nov 20, 2025 13:40:20
Pláne, ha nem volt a lamantin a macskaólban. Ha meg volt, akkor szinte biztos, hogy tényleg együtt csinálják a csalásokat, csak a csomagok miatt mehetett.[/quote]
Ismered a pedot nem?Dátum egyebek stb modositása nem gond neki Chatgpt..
.
Pláne, ha nem volt a lamantin a macskaólban. Ha meg volt, akkor szinte biztos, hogy tényleg együtt csinálják a csalásokat, csak a csomagok miatt mehetett.[/quote]
Nov 20, 2025 13:40:20
ascites
(
x56)
Nov 20, 2025 13:46:19
x56)
De a gyagyás miért akarná bebúgatni az anyját? Az öreglány amúgy is vállalta, hogy eltartja, eteti, fűt rá.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 20, 2025 13:46:37
x8)
Nem feltétlenül nem élvezi Endre a bánófütyizést.
GRoby
Nov 20, 2025 13:50:49
... ha a lamantin be akarna költözni a macskaólba, csak Gold nem engedné.
Ad kulcsot a macskaólhoz, majd zárat cserél. Ez lesz körmönfont tyodibosszú a múltkoriért.
Nov 20, 2025 13:50:49
Endre priusza
(
x10)
Nov 20, 2025 13:55:09
x10)
Golda még Tibcédeszt is engedte. Ha egy igazi, született pinás akarna odaköltözni, ráadásul szülőképes korú, az öreglánnyal madarat lehetne fogatni. Már vöröset látna, a szeme előtt unokák táncolnának, kis pufók anygalkák, akikkel lehet dicsekedni a többi vén kurvának a klubban. Az egész nyugdíját odaadná, ő meg inkább fényt enne, csak legyen neki büszkélkednivalója.
Fütykösmanó
Nov 20, 2025 13:58:38
Abban nem lenne köszönet, ha a 80 iq-s hikomat buzinak meg a hasonlóan értelmes drogos kurvának ivadéka születne.
Nov 20, 2025 13:58:38
Endre priusza
(
x10)
Nov 20, 2025 14:20:02
x10)
Ő lenne az Antikrisztus, ez nem is kérdés. De ettől Golda örülne neki.
Kötőjel
(
x11)
Nov 20, 2025 14:22:55
x11)
ettől nem kell félni. videós bizonyíték van arról, hogy a sodi befordított faszokba szereti beledugni a pitont. a pinának amúgy is rossz a dőlésszöge. ezt is tudjuk már.
vérdíj target nr. 1
Apmz
(
x1)
Nov 20, 2025 14:31:21
x1)
Hogy lenne bármi utóda a gyagyásnak? Először is, csőbuzi, nőre nem áll fel a piton, másodszor is, amúgy sem áll fel, mert impotens.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
mikedp
(
x9)
Nov 20, 2025 14:33:44
x9)
amúgy sem áll fel, mert impotens.
Úgy piszony, még fiagrával sem a tibire !
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 20, 2025 14:45:10
x3)
Megyünk ma vezetni?
Megyünk ma moziba?
Megyünk ma drónozni?
TÖBBEN KÉRDEZIK
Megyünk ma moziba?
Megyünk ma drónozni?
TÖBBEN KÉRDEZIK
Ma Bándy Kata emlékét gyalázzuk, majd gyertyát gyújtunk péntek lászló lelki üdvéért.
Beszédet tart a család szentségéről és a gyermekek védelméről: krokker tanár úr
Ministrál ( szigorúan este 8 elött) seggbebaszott tajgi.
Ma ez lesz. Igen.
mikedp
(
x9)
Nov 20, 2025 14:58:26
x9)
.
+ hölgyúr
A helyzet megoldása
(
x38)
Nov 20, 2025 15:43:56
x38)
Közben lehet krokker élő chaten rajongani.
“HALÁL RÁD DONNA CZENKI, ILLEGÁLISAN BEIRATTAD A GYEREKEM A GYOGYÓBA!!!!”
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
linziasztal01
(
x72)
Nov 20, 2025 16:01:55
x72)
Közben lehet krokker élő chaten rajongani.
Pedig 148-as IQ-val rendelkezik a kislány, Endrénél ez kb a fele.
-
Nov 20, 2025 16:28:27
Van itt balmazfaszom környéki snecológus, aki ismer egy feljelentgetési tébolyban szenvedő trollvadászt aki a fórummal pimaszkodik?
Nov 20, 2025 16:28:27
Endre priusza
(
x10)
Nov 20, 2025 17:00:58
x10)
Te Endre, ugye szigorúan tartod a napi max három sör szabályt? Isten őrizz, hogy alkoholista legyél, vagy valami.
banshee
(
x23)
Nov 20, 2025 18:03:01
x23)
Három mi? Doboz? Liter? Hatoscsomag? Rekesz?
Endre priusza
(
x10)
Nov 20, 2025 18:15:35
x10)
Három mi? Doboz? Liter? Hatoscsomag? Rekesz?
Hordó.
Ténfép
(
x5)
Nov 20, 2025 18:23:14
x5)
Na mi van becsicskított 70 iq-s börtönviselt pedofil geci, megfogadtad a volt férjed "Kuss! Kuss! Mondom kuss! Kuss kuss kuss kuss!" intelmeit? :D Te fogyatékos szhar...
Igyunk egy sörtöt, he
-
Nov 20, 2025 18:46:58
Van itt balmazfaszom környéki snecológus, aki ismer egy feljelentgetési tébolyban szenvedő trollvadászt aki a fórummal pimaszkodik?
ő az a trollvadász?

www.facebook.com/laszlo.felhosi
okosssan!
Nov 20, 2025 18:46:58
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 20, 2025 18:52:26
x4)
Micsoda szépvok videó volt ez, valaki felrakta tc-re a mentőset. Gyönyörködjetek amíg a pedofil vissza nem jön szórakoztatni minket.
trashcity.net/video/20197/sodi-ment%C5%91be-2-2024-03-13

trashcity.net/video/20197/sodi-ment%C5%91be-2-2024-03-13

125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vele a szabadulásommal kibasztam, mert Bagolyka így már szarik az arcába, és inkább bejön a melegbe.
Goldával jobban kibasztál, mert a nyomorult nyugdíjának háromnegyedét megint a szaros olajradiátorod zabálja föl. És persze gondolom, piával is ő tart el.... Azt már nem is mondom, hogy az ebédjét is pofátlanul megzabálod. Anyád se normális, hogy hozzájárult, hogy még egyszer betehesd a lábad a púpszászi hasziendába.....