Te pedofil is vagy, drogdealer is, meg zsaroló cigány is (bár utóbbiban elég balfasz).
Szóval igen, hasonlót a hasonlóval, pedofil drogos zsaroló!
Tegnap még nem így nyilatkoztál a zárkatársakról, sittes!
Juszt is jól megy az önkorlatozás , bűnöző szar.
A letöltős cellában kikkel leszel?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
- egy afrikai drogdealer
Pfuj, bazmeg. Akkor már aids-es is vagy?
nyem! Megígérte a szimpatikus fiatalamber hogy szűz a fütyije nyalogassam bátran! Szóval a főszabály szerint nem lehetek aids-es!
Szerintem a korcs folyton olyanokkal akar azonosulni, akiknek a tetteit még egy társadalom elítél, addig ő romantizálja, és mert saját magát látja ezekben a személyekben, vagy éppen egy korszakát/vágyát.
Ájronáron édesáron, a kónya felmentett faszán is lihegett egy kört, az egyház csatornamocskát is előszeretettel habzsolta... végtelen a sor.
Engem pont az lepett volna meg hogyha nem öntötte volna el rothadó dopamin.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tudod ki volt egy cellában pedofillal?
-Ő
-Egy afrikai drogdealer
-Egy zsaroló cigány
Akkor a zsaroló cigányt meg a dealert zárták össze pedofilOKKAL értjük.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Vannak pedofilok, akik nem szellemi fogyatékosok is egyben.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A börtönben általában elkülönítik a pedofilokat és a rendőröket, mert ha betennék őket a nehézfiúk közé, az első hajnalt sem élnék meg.
Jean-Marie volt a neve a sitten.
Nappal Jean, este Mari.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Baszki az utsó. Endre érdeklődve végighallgatta a pedofilt, amikor el akarta mesélni, senki se volt kíváncsi rá.
Vajh miért...
Na ezen most tényleg felfordult a gyomrom.
A korcs heherészve meséli, hogy még a sittes bűnözők sem tudták végigolvasni a pedofil cellatárs aktáját, mert részletesen le van írva benne, hogy az állat hogyan erőszakolta meg a 9 éves kislányt, meg büszkélkedik, hogy a mocsadék hálálkodott neki, hogy megmentette az életét valami szutyok beadvánnyal (amit fixen nem tett, ez nyugtat meg csak valamelyest). Azzal akarta volna támadni a lányt, hogy újra és újra kihallgattatja, hogy újra és újra át kelljen élnie a bántalmazást.
Sodicsapat, basszátok meg, ennek a seggét nyaljátok, gratulálok!
Meg a sógor, aki elvette a papírjait és bocsánatot kéretett a 12 éves kislánytól. Csak szép szóval nyilván :D
Nyári táborozás feeling, ugye, pedofil?
A hüllő ugyanez, hogy itt most ki "tanult" kitől az nem is annyira bonyolult, de az ilyenek közt a hüllőnek "ketyeg" az óra, mert ma-holnap Mirjam-Eszmeralda nagykorú lesz, "visszamenőleges" láthatás pedig tudtommal nincs.
Nyilván heherészve olvasgattad a másik pedofil iratait, de engem az a tudat nyugtat, hogy nem szabad: fogoly, és ez ellen semmit nem tud tenni, várja az eljárás végét.
Aki ismerte Endrét és mégis segítette, ezzel semmi "baj" nincs, de akkor sem kell csodálkozni, hogy a Tanszék teljes haragja és cselekvőképessége rámozdul az illetőre.
Ugye, Laura? :)
Elmondom neked, mivel egy ostoba, szőke, garázsban baszott-szopatott hülye kis kopaszodó kurva vagy, hogy Endre segítésével olyan embereknek is kivívtad a figyelmét, akiknek nem akartad és olyanoknak is, akik kérik vissza a vásárolt konzolt. ;)
Őszintén szólva egy kicsit "élelmesebb, ügyesebb" kurvának néztelek annál, hogy egy frissen szabadult pedofillal "gyere össze", de mindenki a saját szerencséjének kovácsa, majd nyomod Kalocsán! :)
Kis szerencsével Tibi mellé kerülsz, és a magadfajta dagadt szarok majd borotválhatja a Tibi-féléket! :D
Ez valami kurvaszar vicc kezdete amúgy?
"Két pedofil, egy néger és egy cigány ülnek a börtönben."
Azért Jamalt megnézted magadnak mi? :) Kis buzi.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Pedofil,
Nem először írom le neked és nem is biztos utoljára, de
GECI BUTA RETARDÁLT IQMINUSZ HIKOMAT ALPÁRI FÉLÁLLAT VAGY
Szépen hozod a köteleket megint, jó gyorsan, alig "jöttél ki".
" A börtön az börtön :D "
Külön fűszer még, hogy legalább az egyik pedofil biztos, hogy buzi is.
Négyőtök közül ki volt a "lány"?
Minden egy folyamat....
Pontosan. Nekem is a hüllő volt az első gondolatom, mint aki az ilyen rángassuk az áldozatot még jobban stratégia nagymestere. Ö szereti ezt csinálni, akár a családjával is. Fixen tőle vette ezt az ötletet is a buta pedofil.
Egyébként nem csoda hogy a másik pedofilnak leeset, hogy jobb nem hallgatni a buta pedofilra, mert csak nagyobb bajba kerülhet, ha ráhalgatva sokat ugrál. Ugyanis mint kiderül ugye öt is még csak fenyegetik 7-15 évvel. Tehát jó eséllyel még csak előzetesbe van és nincs elítélve. Ez pedig azt jelenti, hogy a gyereket még jó eséllyel a bíróságon is megfogják kérdezni, tanúskodnia kell majd. Na most akkor ezek után minek és főleg hányszor is kéne még a rendőrségnek kihallgatnia? Na ennyit érnek a pedofil jogi tanácsai, amik tényleg csak arra jók, hogy még lejjebb ássa magát velük a másik.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
www.kalohirek.hu/ez-megvolt-mar/mi-tortenik-a-bortonben-szuletett-csecsemokkel
És abban a pillanatban be lehet nyújtani ellene a méltatlansági keresetet. Ha nem kell neki a 160 milliós pesti lakás, nem erőszak a disznótor. Akkor ezt kapja szülinapjára :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
NINCSENEK HAVERJAID, ÉS NEM BESZÉLGETÜNK, TE GYAGYÁS PEDOFIL HIKOMAT ÉLETKÉPTELEN SZAR.
"again mine the access."
Apád is benyújtaná ellened ha nem lenne növény és nem ajándékozta volna neked a vagyonát. Ugye ott kezdődik, hogy átverted a haszonélvezeti joggal, aztán pedig évtizedekig leszartad.
Nem írt valamit a szakértő az empátiás képességeidről?
Ennyi erővel te is letérdelhettél volna Renátó sógora elé leszopni, hát kell neked a papír, amit elvett tőled, nem?
Te pedig lepd meg a 70 éves kurva anyádat egy öngyilkossággal!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
na itt is vagy, bűzgoblin. jöttél örvendezni, hogy szegény 18 éves lánynak majd szar lesz.
ez az egyetlen őszinte érzelem a szénfekete lelkedben. az igazi, gonosz, démoni káröröm. ez vagy te.
vérdíj target nr. 1
Hazudsz. Neked nincsenek haverjaid. Mindenki gyűlöl.
Jenes mirror van?
Beszéljünk a te "örökségesről", Endre? :)
Hiába okoskodsz bele a krodilus ügyeibe, az is intézve van, mint a hülye "laccsolós" kurváé. :D
Hülye bohóc, mennyivel leszel szegényebb? :D
Ebben is eddig lehetett eljutni.
Na de kérlek, mi mindig itt vagyunk és leszünk neki mind az öten :)
Egyengetjük a kis önpusztítását :)
Miért késztet a pedofilia témája téged állandó megszólalásra?
Mi van a pedofíliában, ami ennyire felbuzdít?
Miért van az, hogy egy pedofil emlegetése téged azonnal előcsal a fényre?
Miért csak ennek a témának nem tudsz ellenállni, endre?
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Eddig úgy másfél misivel. Eleinte anyáztam hogy KH engedett neki számlát nyitni, de rend van: azon is csak adósságot gyűjtött.

Épp most megy a Mini Abc-be.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Sörikézik? Van annyira hülye (nyilván igen), hogy újra iszik amennyit tud, hogy az új bevonuláskor megint szenvedjen? :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Épp most megy a Mini Abc-be.anyukad adott sorre penzt a 42 eves alkoholista sittes purdejanak ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Tetyó nem kell bújkálva kamerázni. Közterületen vagy, közveszélyes pedofil járkál ott elektromos pórázzal és készül alkoholos befolyásolás alá kerülni. Te dokumentálod a köznek a potenciális veszélyt. Az ABC-ben meg szólj nekik hogy ne szolgálják ki mert háziőrizetes pedofil a pedofil.
Jozsii Busák
Lehet a kötőjeles Tetyó is még gyerekkorú, és nem akarja, hogy a pedofil ragadozó őt is megfogdossa.
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Milyen szép is volt az élet igaz,pedofil mikor még azon ment a süsüzés, hogy szopbox meg izzók tördelése :)
Ma már ez átment abba, hogy:
-7 vagy 12 év?
-mennyi ügyből érik be a faszerdő a végtelen számúból?
-mit tud vinni a Behajtó Brumi?
És még sorolhatnám...
Most mondja valaki, hogy nem szép az élet és hogy nincs rend :)
A kifelé jövetelt már nem vártam meg. Csak cigizni álltam meg ott, erre jött a recskagnóm.
Milyen szerencse hogy a 80-as iq-val rendelkező papíros elmebeteg kiírta a rajongói fórumára hogy mikor jár a boltba!
Ügyes vagy stoki!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Vagy megpróbálni interjút készíteni vele, udvariasan, indulatmentesen kérdéseket feltenni neki. Ez szerintem nem törvényellenes, de majd az okosok megmondják.
Én éppen Miskolcról tartok Nagykőrösre. Nem tervezett stalkolás volt. Megnéztem a putrit is. Tényleg recskás! A husky kutyával a szomszédban jóban vagy? Ugye milyen szép háza van annak, aki nem pedofil segélycsaló?
Az utcán fagyoskodó szürke kiscica a tiéd?
Ő enni jön, meg Bagolykával haverkodni.
Vele a szabadulásommal kibasztam, mert Bagolyka így már szarik az arcába, és inkább bejön a melegbe.
Hogy áll a pénzkeresés emberek zsarolásából te szar bűnöző?
SZAROK RÁ!
miért kárörvendezel már megint? nem dereng még az élére állított kilóskenyér formájú, ormótlan, kibaszottul geci undorító hombár fejed előtt, hogy amikor rosszat akar a sodi másnak, akkor a rossz visszaszáll a sodira?
ilyen kretén sodi a sodi, hogy ezt az összefüggést sem fogja fel?
vérdíj target nr. 1
Most hogy rájöttél, hogy megint teljes troll megfigyelés alatt is állsz, ezért is jöttél most terelni, szerinted menyi idő lesz, hogy érkezzenek a tojások meg a graffitik a kapura? Golda mit fog szólni ha megtudja hogy napok óta ide írogatsz és ezzel hergelsz csak azért is, hogy neki se legyen majd megint nyugta?
Szerző:
halottpiton
(
x2)
Nov 18, 2025 19:10:06
Válasz
(7)
x2)
Válasz
(7)
Zárkamenőnek a köcsöge vagy csicskája voltál?
megbasztál egy faszt
molos troll
(
x2)
Nov 18, 2025 19:10:45
x2)
Egyel egyszer egy 4 személyesbe, ahol volt:
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
Szóval nem pedofilOKKAL. :D
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
Te pedofil is vagy, drogdealer is, meg zsaroló cigány is (bár utóbbiban elég balfasz).
Szóval igen, hasonlót a hasonlóval, pedofil drogos zsaroló!
linziasztal01
(
x72)
Nov 18, 2025 19:15:57
x72)
meg egy zsaroló cigány
Tegnap még nem így nyilatkoztál a zárkatársakról, sittes!
-
Nov 18, 2025 19:16:00
Amúgy nem furcsállod fikás, hogy csak te olvasgattad/mesélted vidáman mit csinált ez az aberrált köcsög?
Nov 18, 2025 19:16:00
Hahó
(
x130)
Nov 18, 2025 19:18:02
x130)
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
Juszt is jól megy az önkorlatozás , bűnöző szar.
A letöltős cellában kikkel leszel?
linziasztal01
(
x72)
Nov 18, 2025 19:20:25
x72)
Endre, ahol te vagy ott vannak pedofilok is, erről rendőrségi papír van, taperoló!
Nem megy a halmazelmélet, fogykos?
Mondjuk átlag alatti IQ-val nem csodálkozom, hogy nem.
Nem megy a halmazelmélet, fogykos?
Mondjuk átlag alatti IQ-val nem csodálkozom, hogy nem.
Bád Szpenszer
Nov 18, 2025 19:22:10
- egy afrikai drogdealer
Nov 18, 2025 19:22:10
Tyodika (⭐️x23)
Nov 18, 2025 19:27:28
nyem! Megígérte a szimpatikus fiatalamber hogy szűz a fütyije nyalogassam bátran! Szóval a főszabály szerint nem lehetek aids-es!
Nov 18, 2025 19:27:28
Eazy
(
x10)
Nov 18, 2025 19:29:55
x10)
Amúgy nem furcsállod fikás, hogy csak te olvasgattad/mesélted vidáman mit csinált ez az aberrált köcsög?
Szerintem a korcs folyton olyanokkal akar azonosulni, akiknek a tetteit még egy társadalom elítél, addig ő romantizálja, és mert saját magát látja ezekben a személyekben, vagy éppen egy korszakát/vágyát.
Ájronáron édesáron, a kónya felmentett faszán is lihegett egy kört, az egyház csatornamocskát is előszeretettel habzsolta... végtelen a sor.
Engem pont az lepett volna meg hogyha nem öntötte volna el rothadó dopamin.
SporoloProli
(
x2)
Nov 18, 2025 19:30:56
x2)
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
Tudod ki volt egy cellában pedofillal?
-Ő
-Egy afrikai drogdealer
-Egy zsaroló cigány
NBVNG
(
x1)
Nov 18, 2025 19:34:26
x1)
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
Akkor a zsaroló cigányt meg a dealert zárták össze pedofilOKKAL értjük.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 18, 2025 19:36:53
x38)
ASODI boldog, aranyélete volt a kaptárban, végre egy igazi pdffel beszélgethetett gondtalanul! Nevetgéltek, barátkoztak, rokon lelkek, bizony. A puszta kezes gyilkosok is undorodnak az ilyentől, ASODI meg ezen csámcsog élvezettel. Ilyen SODI ASODI!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Darth Tibor
(
x7)
Nov 18, 2025 19:38:58
x7)
Endre!
Mi lesz előbb? Megtanulsz spanyolul, megszerzed a jogsit, vagy kiadod a könyved?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mi lesz előbb? Megtanulsz spanyolul, megszerzed a jogsit, vagy kiadod a könyved?
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 18, 2025 19:39:18
x21)
Nem az a vicces, hogy a pedofilt egy másik pedofillal zárták össze, hogy védjék, hanem az hogy a másik pedofil egyből rájött, hogy jobb lesz neki, ha nem hallgat jogászbika pedofilra.
Endre priusza
(
x10)
Nov 18, 2025 19:46:42
x10)
Nem az a vicces, hogy a pedofilt egy másik pedofillal zárták össze, hogy védjék, hanem az hogy a másik pedofil egyből rájött, hogy jobb lesz neki, ha nem hallgat jogászbika pedofilra.
Vannak pedofilok, akik nem szellemi fogyatékosok is egyben.
Endre priusza
(
x10)
Nov 18, 2025 19:50:52
x10)
Azert itt kiderült, hogy a mi endrénket pedofilokkal zárták össze.
Hogy is van ez? Hasonlót a hasonlóval, fikás?
Hogy is van ez? Hasonlót a hasonlóval, fikás?
A börtönben általában elkülönítik a pedofilokat és a rendőröket, mert ha betennék őket a nehézfiúk közé, az első hajnalt sem élnék meg.
Trollok harca
(
x4)
Nov 18, 2025 19:51:03
x4)
majd pont olyan tanácsára van szükségük aki magát nem ki hanem bejuttatta oda a jogoskodásával..
Miskolci alvósejt
Zsibuci
(
x5)
Nov 18, 2025 20:03:18
x5)
Zárkamenőnek a köcsöge vagy csicskája voltál?
Jean-Marie volt a neve a sitten.
Nappal Jean, este Mari.
-
Nov 18, 2025 20:04:40
Manyi
Nov 18, 2025 20:04:40
Tyodika
Nov 18, 2025 20:27:41
Nov 18, 2025 20:27:41
banshee
(
x23)
Nov 18, 2025 20:35:48
x23)
Mosdatod magad, te pedofil kutya? Tudjuk, mi van az aktában, és számodra nem annyira jó dolgok, hiába próbálod torzítani a valóságot.
Az autipajzs úgy látom, még aktívan dolgozik a gyagyás fejedben, sittes köcsög! :D
Az autipajzs úgy látom, még aktívan dolgozik a gyagyás fejedben, sittes köcsög! :D
Baszki az utsó. Endre érdeklődve végighallgatta a pedofilt, amikor el akarta mesélni, senki se volt kíváncsi rá.
Vajh miért...
Klohek
(
x12)
Nov 18, 2025 20:50:17
x12)
Pedig a börtön leveledben még kedves áfa csalókról, és megtévedt orvosokról írogattál!! Ezek akikről hallok, pedofilok, cigányok uzsorások, nigger narkó dilerek, csak akikről irtál azokról egy szó nem hangzott el..Hazudtál volna gyépés?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
-
Nov 18, 2025 21:05:09
Narrátor: a stoki mindig hazudik, ha mozog a szája.
mindig.
mindig.
Nov 18, 2025 21:05:09
ascites
(
x56)
Nov 18, 2025 21:30:58
x56)
voca.ro/1RN06CyIiLIh
voca.ro/1e54xXyxtMUn
voca.ro/1hBw7rlcUCdP
voca.ro/1qU1mWHT5JcQ
voca.ro/1e54xXyxtMUn
voca.ro/1hBw7rlcUCdP
voca.ro/1qU1mWHT5JcQ
A korcs heherészve meséli, hogy még a sittes bűnözők sem tudták végigolvasni a pedofil cellatárs aktáját, mert részletesen le van írva benne, hogy az állat hogyan erőszakolta meg a 9 éves kislányt, meg büszkélkedik, hogy a mocsadék hálálkodott neki, hogy megmentette az életét valami szutyok beadvánnyal (amit fixen nem tett, ez nyugtat meg csak valamelyest). Azzal akarta volna támadni a lányt, hogy újra és újra kihallgattatja, hogy újra és újra át kelljen élnie a bántalmazást.
Sodicsapat, basszátok meg, ennek a seggét nyaljátok, gratulálok!
linziasztal01
(
x72)
Nov 18, 2025 21:33:27
x72)
Megnézném én a pszichológiai eredményt, hogy: "hát, csak itt szűkült be a tudatod."
Nem feltétlenül kurvára nem ez volt leírva, igaz, bolond? :)
Nem feltétlenül kurvára nem ez volt leírva, igaz, bolond? :)
ascites
(
x56)
Nov 18, 2025 21:35:07
x56)
Pedig a börtön leveledben még kedves áfa csalókról, és megtévedt orvosokról írogattál!! Ezek akikről hallok, pedofilok, cigányok uzsorások, nigger narkó dilerek, csak akikről irtál azokról egy szó nem hangzott el..Hazudtál volna gyépés?
Meg a sógor, aki elvette a papírjait és bocsánatot kéretett a 12 éves kislánytól. Csak szép szóval nyilván :D
Nyári táborozás feeling, ugye, pedofil?
ascites
(
x56)
Nov 18, 2025 21:39:40
x56)
Anyagosdécés sodicsapat, milyen érzés, hogy míg ti kuldtétek be a börtönbe a zsetonkákat, a korcs pedofiloknak adott tanácsokat, hogy hogyan kínozhatják tovább az áldozatukat?
Ízlelgessétek ezt egy darabig.
Ízlelgessétek ezt egy darabig.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 18, 2025 21:45:47
x38)
Nem itt van ám a kutya elásva (takarodj, Bori!!!)!
Hanem ott, hogy miért is került ASODI végül magánzárkába? A bantu meg a félbantu a két deviánssal nekem eléggé legalja-cellának tűnik, ahová a ne-verjék-agyon-az-első-héten rabokat válogattak össze. Hogy volt képes ASODI innen is kiútáltatni magát? Vegyük sorra:
- Cigány: ő szopta be a legjobban a társaságot, gondolom valami defektje lehetett, biztosan nem fog hepciáskodni mert nem akar magának rosszat, ezek között kussban el lehet lavírozni.
- Négus: egy szót sem makog magyarul, egy árnyalattal fehérebb cellában már krumplira vernék, ő is kussban lavírozik
- Pedofil: ő lesz a megoldás kulcsa, először biztosan örült, hogy egy társlélekkel hozta össze a zárka, még az aktáját is megmutatta neki, mert első zavarában elhitte, hogy az átlag alatti IQ-jú púpkorcs egy jéghideg jogász. Aztán kezdődtek a gondok. Először csak a folyamatos motyogás a fülében, mert a közléskényszer-vonaton nincs fék. Aztán a jöttek véget nem érő loop-ok fehér négyzetekről, Tibiről, az aktáról és a jogsegélyről. De a kaput az tette be, amikor rajtakapta ASODIt, hogy az aktájára recskázik, a zaftos részletek újra és újra elolvasása után. Na akkor szólt az emberünk az őrnek, hogy ha nem viszi el innen ezt a büdösgócot, akkor hozzácsaphatnak pár évet az ítéletéhez, de az kurvaélet, hogy az éjjel agyonveri!
Így bizony. Vagy még ígyebbül, jobb nem is tudni a valóságot...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hanem ott, hogy miért is került ASODI végül magánzárkába? A bantu meg a félbantu a két deviánssal nekem eléggé legalja-cellának tűnik, ahová a ne-verjék-agyon-az-első-héten rabokat válogattak össze. Hogy volt képes ASODI innen is kiútáltatni magát? Vegyük sorra:
- Cigány: ő szopta be a legjobban a társaságot, gondolom valami defektje lehetett, biztosan nem fog hepciáskodni mert nem akar magának rosszat, ezek között kussban el lehet lavírozni.
- Négus: egy szót sem makog magyarul, egy árnyalattal fehérebb cellában már krumplira vernék, ő is kussban lavírozik
- Pedofil: ő lesz a megoldás kulcsa, először biztosan örült, hogy egy társlélekkel hozta össze a zárka, még az aktáját is megmutatta neki, mert első zavarában elhitte, hogy az átlag alatti IQ-jú púpkorcs egy jéghideg jogász. Aztán kezdődtek a gondok. Először csak a folyamatos motyogás a fülében, mert a közléskényszer-vonaton nincs fék. Aztán a jöttek véget nem érő loop-ok fehér négyzetekről, Tibiről, az aktáról és a jogsegélyről. De a kaput az tette be, amikor rajtakapta ASODIt, hogy az aktájára recskázik, a zaftos részletek újra és újra elolvasása után. Na akkor szólt az emberünk az őrnek, hogy ha nem viszi el innen ezt a büdösgócot, akkor hozzácsaphatnak pár évet az ítéletéhez, de az kurvaélet, hogy az éjjel agyonveri!
Így bizony. Vagy még ígyebbül, jobb nem is tudni a valóságot...
-
Nov 18, 2025 21:47:39
Narrátor: valóság mindig durvább annál, amit el tudunk képzelni.
a stoki valósága négyszeresen az.
mindig.
a stoki valósága négyszeresen az.
mindig.
Nov 18, 2025 21:47:39
-
Nov 18, 2025 21:55:15
Így van, meséld el majd hogy hogy akartad felmentetni a pedofilt baszdmeg…
Nagyon remélem hogy ha visszakerülsz bebasznak a kannibál borsodi cigányok közé egy pedofil felkiáltással, hogy hetekig sanyargassanak mielött átnyomnak rajtad egy villát.
Szerencsére ez is arhiválva lett, és tenni fogunk arról hogy újszász is hallja hogy milyen vidáman meséled hogy pedofilt akartál kijuttatni a sittről te nyomorult 80iq-s köcsög!
Imádkozz hogy hamarabb visszakerülj mint kint elmegy a híre a benti ugyvédkedésednek.
Nagyon remélem hogy ha visszakerülsz bebasznak a kannibál borsodi cigányok közé egy pedofil felkiáltással, hogy hetekig sanyargassanak mielött átnyomnak rajtad egy villát.
Szerencsére ez is arhiválva lett, és tenni fogunk arról hogy újszász is hallja hogy milyen vidáman meséled hogy pedofilt akartál kijuttatni a sittről te nyomorult 80iq-s köcsög!
Imádkozz hogy hamarabb visszakerülj mint kint elmegy a híre a benti ugyvédkedésednek.
Nov 18, 2025 21:55:15
linziasztal01
(
x72)
Nov 18, 2025 21:59:57
x72)
Azzal akarta volna támadni a lányt, hogy újra és újra kihallgattatja, hogy újra és újra át kelljen élnie a bántalmazást.
Azzal akarta volna támadni a lányt, hogy újra és újra kihallgattatja, hogy újra és újra át kelljen élnie a bántalmazást.
A hüllő ugyanez, hogy itt most ki "tanult" kitől az nem is annyira bonyolult, de az ilyenek közt a hüllőnek "ketyeg" az óra, mert ma-holnap Mirjam-Eszmeralda nagykorú lesz, "visszamenőleges" láthatás pedig tudtommal nincs.
Nyilván heherészve olvasgattad a másik pedofil iratait, de engem az a tudat nyugtat, hogy nem szabad: fogoly, és ez ellen semmit nem tud tenni, várja az eljárás végét.
Aki ismerte Endrét és mégis segítette, ezzel semmi "baj" nincs, de akkor sem kell csodálkozni, hogy a Tanszék teljes haragja és cselekvőképessége rámozdul az illetőre.
Ugye, Laura? :)
Elmondom neked, mivel egy ostoba, szőke, garázsban baszott-szopatott hülye kis kopaszodó kurva vagy, hogy Endre segítésével olyan embereknek is kivívtad a figyelmét, akiknek nem akartad és olyanoknak is, akik kérik vissza a vásárolt konzolt. ;)
Őszintén szólva egy kicsit "élelmesebb, ügyesebb" kurvának néztelek annál, hogy egy frissen szabadult pedofillal "gyere össze", de mindenki a saját szerencséjének kovácsa, majd nyomod Kalocsán! :)
Kis szerencsével Tibi mellé kerülsz, és a magadfajta dagadt szarok majd borotválhatja a Tibi-féléket! :D
Soderátor
Nov 18, 2025 22:03:39
Majd Kalocsai börtönben elmélkedhet LauKurva hogy megérte e életét elcsesznie Sodival meg Gammerral. Most nagyon rácseszett!
Nov 18, 2025 22:03:39
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 18, 2025 22:04:32
x10)
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
Azért Jamalt megnézted magadnak mi? :) Kis buzi.
horgász
(
x10)
Nov 18, 2025 22:05:59
x10)
voca.ro/1RN06CyIiLIh
voca.ro/1e54xXyxtMUn
voca.ro/1hBw7rlcUCdP
voca.ro/1qU1mWHT5JcQ
voca.ro/1e54xXyxtMUn
voca.ro/1hBw7rlcUCdP
voca.ro/1qU1mWHT5JcQ
Pedofil,
Nem először írom le neked és nem is biztos utoljára, de
GECI BUTA RETARDÁLT IQMINUSZ HIKOMAT ALPÁRI FÉLÁLLAT VAGY
Szépen hozod a köteleket megint, jó gyorsan, alig "jöttél ki".
keserke
(
x4)
Nov 18, 2025 22:06:58
x4)
Gyagya, most hogy kint vagy a böriből, mennyiben változott az étrended? Sörre visszaszoktál már?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
linziasztal01
(
x72)
Nov 18, 2025 22:07:22
x72)
Endre, úgy mondom, hogy még te kis IQ-dal is megértsd.
Ha Lamantinra ráfordolunk, azzal te is rábaszol. :)
Legviccesebb, hogy ez már nem döntés kérdése egyikőtöknél sem.
Kezdj el hízelegni anyádnak.
Ha Lamantinra ráfordolunk, azzal te is rábaszol. :)
Legviccesebb, hogy ez már nem döntés kérdése egyikőtöknél sem.
Kezdj el hízelegni anyádnak.
horgász
(
x10)
Nov 18, 2025 22:07:56
x10)
Külön fűszer még, hogy legalább az egyik pedofil biztos, hogy buzi is.
PúpszásziRePont
(
x1)
Nov 18, 2025 22:10:08
x1)
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
- ő
- én
- egy afrikai drogdealer
- meg egy zsaroló cigány
Négyőtök közül ki volt a "lány"?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 18, 2025 22:12:53
x7)
Pedf patkány vagy Kiss Endre Farkatlan. Ezt a cellában is tudták és akkor érezted magán igazán boldognak, nem véletlen került rád a lábbilincs is. Kiskorúakra veszélyes, mocsadék bűnöző vagy és olyan sokáig kell zárva tartani ameddig csak lehetséges. Szerencsére erre egyre jobbak a kilátások.
A jó portás csak baszik!
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 18, 2025 22:20:26
x21)
Pontosan. Nekem is a hüllő volt az első gondolatom, mint aki az ilyen rángassuk az áldozatot még jobban stratégia nagymestere. Ö szereti ezt csinálni, akár a családjával is. Fixen tőle vette ezt az ötletet is a buta pedofil.
Egyébként nem csoda hogy a másik pedofilnak leeset, hogy jobb nem hallgatni a buta pedofilra, mert csak nagyobb bajba kerülhet, ha ráhalgatva sokat ugrál. Ugyanis mint kiderül ugye öt is még csak fenyegetik 7-15 évvel. Tehát jó eséllyel még csak előzetesbe van és nincs elítélve. Ez pedig azt jelenti, hogy a gyereket még jó eséllyel a bíróságon is megfogják kérdezni, tanúskodnia kell majd. Na most akkor ezek után minek és főleg hányszor is kéne még a rendőrségnek kihallgatnia? Na ennyit érnek a pedofil jogi tanácsai, amik tényleg csak arra jók, hogy még lejjebb ássa magát velük a másik.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 18, 2025 22:25:42
x2)
Remélem a Telegramból kiderült valami olyan ami miatt irány vissza. 🙏
kripli figyelő
(
x12)
Nov 18, 2025 22:40:42
x12)
Nem értem miért kapálódzik a visszakerülés ellen.Stressznélküli nyugi arany élete volt bent az állítása szerint.Jól elvolt ez lehetne a shaját megoldása a kék óceán.Mi csak jót akarunk neki amikor már a karácsonyt is bent tölthetné.Érthetetlen miért ellenkezik a sorsa ellen amikor állítólag olyan jól érezte magát bent.
-
Nov 18, 2025 22:52:32
Na a Májasné Laura megint terhes. Insta story alapján 7 hetes, lehet gratulálni gyagyás?
Nov 18, 2025 22:52:32
-
Nov 18, 2025 23:14:41
Na a Májasné Laura megint terhes. Insta story alapján 7 hetes, lehet gratulálni gyagyás?
www.kalohirek.hu/ez-megvolt-mar/mi-tortenik-a-bortonben-szuletett-csecsemokkel
Nov 18, 2025 23:14:41
sodika
Nov 18, 2025 23:14:53
ma-holnap Mirjam-Eszmeralda nagykorú lesz
És abban a pillanatban be lehet nyújtani ellene a méltatlansági keresetet. Ha nem kell neki a 160 milliós pesti lakás, nem erőszak a disznótor. Akkor ezt kapja szülinapjára :D
Nov 18, 2025 23:14:53
sodika
Nov 18, 2025 23:16:55
Volt már olyan haverom, aki a 18 éves lányát ezzel lepte meg.
Nov 18, 2025 23:16:55
KeserkeVagySörike
Nov 18, 2025 23:18:18
NINCSENEK HAVERJAID, ÉS NEM BESZÉLGETÜNK, TE GYAGYÁS PEDOFIL HIKOMAT ÉLETKÉPTELEN SZAR.
Nov 18, 2025 23:18:18
Hahó
(
x130)
Nov 18, 2025 23:18:48
x130)
Apád is benyújtaná ellened ha nem lenne növény és nem ajándékozta volna neked a vagyonát. Ugye ott kezdődik, hogy átverted a haszonélvezeti joggal, aztán pedig évtizedekig leszartad.
Nem írt valamit a szakértő az empátiás képességeidről?
Hahó
(
x130)
Nov 18, 2025 23:21:31
x130)
Szeretnél egy új vidcsit apádról, pdf?
Legalább látnád.
Legalább látnád.
miskolcigány
(
x4)
Nov 18, 2025 23:22:38
x4)
Nem beszélgetünk. Ha mondani akar valamit akkor baszassa a liveot, egyébként meg loopolhat tovább a kommunális gecitartálynak.
A munka nem megoldás.
ascites
(
x56)
Nov 18, 2025 23:23:04
x56)
Ennyi erővel te is letérdelhettél volna Renátó sógora elé leszopni, hát kell neked a papír, amit elvett tőled, nem?
Zsibuci
(
x5)
Nov 18, 2025 23:47:35
x5)
Te pedig lepd meg a 70 éves kurva anyádat egy öngyilkossággal!
Kötőjel
(
x11)
Nov 18, 2025 23:57:40
x11)
na itt is vagy, bűzgoblin. jöttél örvendezni, hogy szegény 18 éves lánynak majd szar lesz.
ez az egyetlen őszinte érzelem a szénfekete lelkedben. az igazi, gonosz, démoni káröröm. ez vagy te.
Endre priusza
(
x10)
Nov 18, 2025 23:58:00
x10)
Pörköltnokedlivel
Nov 19, 2025 00:05:51
Gyagyás épp jeneshez akar bemenni liveba. Eddig bírta titok nélkül :D
Nov 19, 2025 00:05:51
Judas
Nov 19, 2025 00:09:54
Jenes mirror van?
Nov 19, 2025 00:09:54
linziasztal01
(
x72)
Nov 19, 2025 00:13:31
x72)
Hiába okoskodsz bele a krodilus ügyeibe, az is intézve van, mint a hülye "laccsolós" kurváé. :D
-
Nov 19, 2025 00:17:09
Ebben is eddig lehetett eljutni.
Nov 19, 2025 00:17:09
-
Nov 19, 2025 00:32:09
Jenes éppen összeomlik tiktiken.
Kikéri magának, hogy stokihoz kötik---> beszart hogy líkelődött, hogy Prostituált Laura melett ő a "szotyicsapat" másik oszlopos tagja.
Nem akar célpont lenni.
Nem kéne pedofilsimogatni sodifia. az jő ötlet lenne szerintem.
Kikéri magának, hogy stokihoz kötik---> beszart hogy líkelődött, hogy Prostituált Laura melett ő a "szotyicsapat" másik oszlopos tagja.
Nem akar célpont lenni.
Nem kéne pedofilsimogatni sodifia. az jő ötlet lenne szerintem.
Nov 19, 2025 00:32:09
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 19, 2025 00:48:26
x2)
Endre, hány fok van az ólban? Ágynemű mikor volt mosva?
horgász
(
x10)
Nov 19, 2025 01:01:07
x10)
Na de kérlek, mi mindig itt vagyunk és leszünk neki mind az öten :)
Egyengetjük a kis önpusztítását :)
kripli figyelő
(
x12)
Nov 19, 2025 03:54:25
x12)
Nov 19, 2025 03:54:25
Te pedig azzal leped meg hogy a sitten töltöd a szülinapját.Lehet a karácsonyt is :) izgulsz? Nov 19, 2025 03:54:25
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 19, 2025 04:19:35
x7)
A bálnának írt levelében azzal dicsekedett, hogy őt nem bántják a zárkatársak, mert segít nekik jogi tanácsokkal.
Az autipajzs túloldalán ez úgy néz ki, hogy az őt elverő Renátónak segít az ellene védekezésben, hogy sógora ne dagassza a veknit.
Aztán stockholm szindrómája volt amikor elkülönítették. Biztos azokat szereti, akik ütik, mint Tibi.
|__o__|
Az autipajzs túloldalán ez úgy néz ki, hogy az őt elverő Renátónak segít az ellene védekezésben, hogy sógora ne dagassza a veknit.
Aztán stockholm szindrómája volt amikor elkülönítették. Biztos azokat szereti, akik ütik, mint Tibi.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 19, 2025 05:45:03
x3)
Miért késztet a pedofilia témája téged állandó megszólalásra?
Mi van a pedofíliában, ami ennyire felbuzdít?
Miért van az, hogy egy pedofil emlegetése téged azonnal előcsal a fényre?
Miért csak ennek a témának nem tudsz ellenállni, endre?
-
Nov 19, 2025 07:59:41
Mivel már ült fél évet ezért legközelebb már nem új húsként kezelik.Nem lesz menekülőcella.Visszatérő vendég biztosan szereti bent ezért mehet rögtön a vadak közé.Olyan lesz minden napja mint az a kettő amikor nagyon kellemetlenül érezte magát bent.
Nov 19, 2025 07:59:41
Kendra
(
x1)
Nov 19, 2025 08:05:11
x1)
Endiiiiiii ne aggódj karácsonyra visszatérhetsz a helyedre Kanalas József mellé a felsőágyra!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 19, 2025 08:11:20
x2)
Eddig úgy másfél misivel. Eleinte anyáztam hogy KH engedett neki számlát nyitni, de rend van: azon is csak adósságot gyűjtött.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 19, 2025 08:55:51
x4)
Korcs amikor kimész a macskaól tornácára szívj mindig jó nagyob bele a levegőbe. Aztán jusson eszedbe a börtön dohos szaga... és amíg lehet élvezd ki a vidéki égetett gumi és lószar szag keverékével átitatott hazai szabad levegőt!
kramalon
(
x8)
Nov 19, 2025 08:58:20
x8)
Gyagyás, ideje eloszlatni a kételyeket! Pihenj rá egyet és baszd fel az élőonlájn mensa próbatesztet te fasz. Bizonyíts buziláda. Te sittes geci.
Faszom
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 19, 2025 08:59:09

Nov 19, 2025 08:59:09
Sodi_linzi_sult_hala
Nov 19, 2025 09:00:33
Ez már a Schadl mód?
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Nov 19, 2025 09:00:33
dilomalo
(
x1)
Nov 19, 2025 09:01:08
x1)
Sörikézik? Van annyira hülye (nyilván igen), hogy újra iszik amennyit tud, hogy az új bevonuláskor megint szenvedjen? :D
Bubuka
(
x11)
Nov 19, 2025 09:01:11
x11)
Aztán nem elcsatangolni te bűnöző szarházi! Szépen a megengedett útvonalakon!
Jó kutya!
Jó kutya!
halottpiton
(
x2)
Nov 19, 2025 09:04:01
x2)
Én nagyon nem örülnék ha a kedves kis városkámban ilyen kiskorú lányokat fogdosó beteg abberrált fasz szabadon mászkálna...
A helyi lakosok részéről MAXIMALISAN RENDBEN LÉVŐ, JOGSZERŰ ÉS KÖVETENDŐ magatartás lenne jól púpon baszni.
megbasztál egy faszt
A helyi lakosok részéről MAXIMALISAN RENDBEN LÉVŐ, JOGSZERŰ ÉS KÖVETENDŐ magatartás lenne jól púpon baszni.
mikedp
(
x9)
Nov 19, 2025 09:16:14
x9)
Stoki , pár napig volt jobb dolgom is mint fórumot olvasni. Mire jovok vissza ? Arra hogy az eltakarodas helyett meg mindig egy beteges figyelemkurva vagy. Csupán az nyugtat ,hogy ez átmenet.
KURVArangy
koszos
(
x10)
Nov 19, 2025 09:24:47
x10)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 19, 2025 09:42:04
x4)
Milyen jó is volt amikor hisztizés közben etted a fikát live-ban hogy elbaszódott a szopboksz!
trashcity.net/video/20106/sodi-ideges-a-setup-miatt-retro
Megint kérdezem hogy hogy van a setup most?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 19, 2025 09:44:03
x4)
gofile.io/d/TVwVvF
Tetyó nem kell bújkálva kamerázni. Közterületen vagy, közveszélyes pedofil járkál ott elektromos pórázzal és készül alkoholos befolyásolás alá kerülni. Te dokumentálod a köznek a potenciális veszélyt. Az ABC-ben meg szólj nekik hogy ne szolgálják ki mert háziőrizetes pedofil a pedofil.
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 19, 2025 09:45:52
x5)
Nov 19, 2025 09:45:52
gofile.io/d/TVwVvF
Kifele menet kèt kèzzel markolássza a táskát, biztos van benne szesz.. Nov 19, 2025 09:45:52
Sodi_linzi_sult_hala
Nov 19, 2025 09:47:07
Lehet a kötőjeles Tetyó is még gyerekkorú, és nem akarja, hogy a pedofil ragadozó őt is megfogdossa.
Nov 19, 2025 09:47:07
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 19, 2025 09:48:18
x4)
Szerintem most parádés műsor lenne a pofájába videózni mert ugye önkéntesen fogja vissza magát nehogy vissza kerüljön.
horgász
(
x10)
Nov 19, 2025 09:51:05
x10)
Milyen jó is volt amikor hisztizés közben etted a fikát live-ban hogy elbaszódott a szopboksz!
Milyen szép is volt az élet igaz,pedofil mikor még azon ment a süsüzés, hogy szopbox meg izzók tördelése :)
Ma már ez átment abba, hogy:
-7 vagy 12 év?
-mennyi ügyből érik be a faszerdő a végtelen számúból?
-mit tud vinni a Behajtó Brumi?
És még sorolhatnám...
Most mondja valaki, hogy nem szép az élet és hogy nincs rend :)
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 19, 2025 09:54:37
gofile.io/d/TVwVvF
A kifelé jövetelt már nem vártam meg. Csak cigizni álltam meg ott, erre jött a recskagnóm.
Nov 19, 2025 09:54:37
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 19, 2025 09:55:04
x21)
Tegnapi infok szerint 8-10 óra között mehet ki. Szerintem ha megoldható majd, és nem történt még meg, érdemes lenne megfigyelni, hogy hányszor fordul. Mert szerintem fixen sörért jár ilyenkor és akkor nagyjából kilehetne már számolni hogy menyit visz haza 1 napra. Tippre 1 forduló 3-4 doboz sőr lehet. Söt ha úgy van lehetne követi a boltba is,persze "kamera" nélkül, hogy mit vesz vajon.
egynadrág
(
x2)
Nov 19, 2025 09:57:03
x2)
Milyen szerencse hogy a 80-as iq-val rendelkező papíros elmebeteg kiírta a rajongói fórumára hogy mikor jár a boltba!
Ügyes vagy stoki!
sodika
Nov 19, 2025 09:58:37
Na, egy kis összehasonlítás.
"¡Me cago en la leche!"
A Google gemini teljesen használhatatlan, utalást sem tesz a kulturális háttérre.
Ez a szerkezet önmagában egy intenzív érzelmi töltetet ad a mondatnak. A spanyolban ez a leggyakoribb módja az indulatos felkiáltásoknak, pl. "¡Me cago en Dios!" (Beleszarok Istenbe! - Nagyon erős), "¡Me cago en diez!" (Beleszarok tízbe! - Enyhébb), vagy "¡Me cago en tu madre!" (Beleszarok az anyádba! - Durva sértés).
A ChatGPT is gyáván maszatol.
Kulturális háttér: a tejnek külön jelentése van
Régebbi spanyol kultúrában a „tej” sokszor anyához, anyasághoz, életerőhöz kötődött.
A „tejre kakilni” tehát a régi szemlélet szerint:
tiszteletlenség
rossz ómen
durva gesztus
Ma már nem így gondolnak rá, de a kifejezés ereje megmaradt.
A kínai Deepseek viszont tökre megmondja, mi a szitu.
"A "leche" (tej) itt egy asztrális, szent elemre való utalás. A leggyakoribb értelmezések szerint a kifejezés rövidített változata valójában ez:
¡Me cago en la leche de la Virgen! – ami azt jelenti: Beleszarok a Szűz Mária tejébe!"
A Grok (Must-féle) cucc szintén egyenesen megmondja a frankót.
Az eredeti, teljes káromkodás így hangzik:
„Me cago en la leche de la Virgen María”
vagy még durvábban: „Me cago en la leche que mamó Dios”
azaz: „Beleiszok abba a tejbe, amit a Szűzanya/Szűz Mária szoptatott” → „Beleiszok a Szűzanya tejébe.”
"¡Me cago en la leche!"
A Google gemini teljesen használhatatlan, utalást sem tesz a kulturális háttérre.
Ez a szerkezet önmagában egy intenzív érzelmi töltetet ad a mondatnak. A spanyolban ez a leggyakoribb módja az indulatos felkiáltásoknak, pl. "¡Me cago en Dios!" (Beleszarok Istenbe! - Nagyon erős), "¡Me cago en diez!" (Beleszarok tízbe! - Enyhébb), vagy "¡Me cago en tu madre!" (Beleszarok az anyádba! - Durva sértés).
A ChatGPT is gyáván maszatol.
Kulturális háttér: a tejnek külön jelentése van
Régebbi spanyol kultúrában a „tej” sokszor anyához, anyasághoz, életerőhöz kötődött.
A „tejre kakilni” tehát a régi szemlélet szerint:
tiszteletlenség
rossz ómen
durva gesztus
Ma már nem így gondolnak rá, de a kifejezés ereje megmaradt.
A kínai Deepseek viszont tökre megmondja, mi a szitu.
"A "leche" (tej) itt egy asztrális, szent elemre való utalás. A leggyakoribb értelmezések szerint a kifejezés rövidített változata valójában ez:
¡Me cago en la leche de la Virgen! – ami azt jelenti: Beleszarok a Szűz Mária tejébe!"
A Grok (Must-féle) cucc szintén egyenesen megmondja a frankót.
Az eredeti, teljes káromkodás így hangzik:
„Me cago en la leche de la Virgen María”
vagy még durvábban: „Me cago en la leche que mamó Dios”
azaz: „Beleiszok abba a tejbe, amit a Szűzanya/Szűz Mária szoptatott” → „Beleiszok a Szűzanya tejébe.”
Nov 19, 2025 09:58:37
Bád Szpenszer
Nov 19, 2025 09:58:49
Szerintem most parádés műsor lenne a pofájába videózni mert ugye önkéntesen fogja vissza magát nehogy vissza kerüljön.
Vagy megpróbálni interjút készíteni vele, udvariasan, indulatmentesen kérdéseket feltenni neki. Ez szerintem nem törvényellenes, de majd az okosok megmondják.
Nov 19, 2025 09:58:49
rezsidémon
(
x8)
Nov 19, 2025 09:59:16
x8)
Jön terelni...
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 19, 2025 10:00:32
Ügyes vagy stoki!
Ügyes vagy stoki!
Én éppen Miskolcról tartok Nagykőrösre. Nem tervezett stalkolás volt. Megnéztem a putrit is. Tényleg recskás! A husky kutyával a szomszédban jóban vagy? Ugye milyen szép háza van annak, aki nem pedofil segélycsaló?
Nov 19, 2025 10:00:32
sodika
Nov 19, 2025 10:00:36
MusK, bocs.
Nov 19, 2025 10:00:36
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 19, 2025 10:01:48
MusK, bocs.
Nov 19, 2025 10:01:48
sodika
Nov 19, 2025 10:02:55
Ő enni jön, meg Bagolykával haverkodni.
Vele a szabadulásommal kibasztam, mert Bagolyka így már szarik az arcába, és inkább bejön a melegbe.
Nov 19, 2025 10:02:55
Bubuka
(
x11)
Nov 19, 2025 10:03:06
x11)
MusK, bocs.
Hogy áll a pénzkeresés emberek zsarolásából te szar bűnöző?
Kötőjel
(
x11)
Nov 19, 2025 10:03:30
x11)
SZAROK RÁ!
miért kárörvendezel már megint? nem dereng még az élére állított kilóskenyér formájú, ormótlan, kibaszottul geci undorító hombár fejed előtt, hogy amikor rosszat akar a sodi másnak, akkor a rossz visszaszáll a sodira?
ilyen kretén sodi a sodi, hogy ezt az összefüggést sem fogja fel?
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 19, 2025 10:04:12
x21)
Most hogy rájöttél, hogy megint teljes troll megfigyelés alatt is állsz, ezért is jöttél most terelni, szerinted menyi idő lesz, hogy érkezzenek a tojások meg a graffitik a kapura? Golda mit fog szólni ha megtudja hogy napok óta ide írogatsz és ezzel hergelsz csak azért is, hogy neki se legyen majd megint nyugta?
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 19, 2025 10:05:42
x10)
Miből van pénzed? Anyád kisnyugdíját sörikézed el, vagy a Lamantin csepegteti a kicsalt forintokat?
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™