Mi lenne, ha anyád megfogadná a tanácsod, és holnaptól ugyanannyit keresne, mint te? Miből fizetnétek a rezsit, mit ennétek? Vagy magyaráznád a tesco-ban a pénztárosnak, hogy adja oda 30 forintért a fél kilós párázsit, mert ha nem, akkor materialista szar?
Meg az is, akinek van valakije, akit szeret és gondoskodni szeretne róla. Felesége, gyerekei, vagy legalább az anyja. Vagy csak szimplán szereti a hazáját.
Na akkor újra: amit te gyártasz, az nem médiatartalom, hanem médiaszemét. És ahogy elnézlek, nem is igazán élvezed. Igazából nem is értem, miért csinálod azt, amit csinálsz, mert igény sincs rá.
Gratulálok, Sodi! Többet keresel, mint egy munkanélküli. Ez aztán a teljesítmény!
Ezt már ezerszer megbeszéltük, hogy hazugság. Nem fizetsz te semmit.
26 bruttónál kevesebbet keres anyád?
Nem hiszem, hogy munkanélküli, ha az lenne, sodi már rég ingyenkonyha-kritikákat jelentetne meg a facebookján.
savanyú a szőlő, mi, te csóró seggfej? faszt hazudozol itt már megint, recskaboy? egy fillért sem adtál semmilyen nemzeti célra, szarabbul keresel anyádnál, semmilyen hasznot nem hajtasz a hazádnak, ellenben kárt azt okozol, tetűkém. jogsidat bebuktad, csak az a kérdés, pontosan hogyan. te ápolatlan, büdös, púpos recskakobold, hát nem ég le a randa szemtelen zsidó pofádról a bőr ilyenkor? remélem, hamarosan kisebb lesz a büdös pofád, amikor vádlott leszel, és elárverezik a putritokat, te szégyen...
De te nem 100 körül keresel, sodika, hanem 26 bruttó körül, amiből levonva a közterheket lesz 26k készpénz és +35k köztartozás.
Mit értesz azon, hogy dolgozni kell rajta? Akármennyit dolgozhatsz rajta, akkor se fogja a faszomat se érdekelni a tyúkper-videó. Még ha full HD 3D-ben profi minőségben csinálod, akkor se.
Nyugodtan vegyél példát egy általad lenézett X százalékosan homoszexuális ex-zsideszes szürke egér (kutya) médiatartalomgyártásáról: www.facebook.com/photo.php?fbid=355249464510392&set=a.279025175466155.60704.236847079683965&type=1
Van minőség, van tartalom, ráadásul látszólag van lelkesedés is bőven. Nálad ebből a háromból három hiányzik, pedig ez lenne a minimum ahhoz, hogy valamit letegyél az asztalra. (Lefogadom hogy "Zsreyhound"-nak minimum újabb egymillió nézőt fog hozni ez az új cucc a Youtube-on, és hülyére keresi magát vele. És meg is érdemli, ahogyan te is a huszonhatezer bruttót. Te meg majd irigykedsz, te buta proli, és nem fogod érteni, hogy mások miért vannak előrébb mint te - de majd mondhatod, hogy mert a zsidók.)
Sodi, meséld már el, a nagy példaképed Schlingloff miben különbözik egy szürke egértől? Persze, itt beszélünk róla, mivel minden 3. kommentedben idézel tőle valamit, viszont azon kívül, hogy jól megszedi magát azokon az idiótákon, akit be tud hülyíteni a méregdrága PDFeivel, mit ért ér? Halála után ki és hogy fog rá emlékezni?
Te meg itt senkit sem ismersz, max sejted, hogy ki lehet az illető, tehát miből gondolod, hogy az itteni trollok közül (jó)páran nem ezerszer többet érnek el naponta, mint amennyit te valaha el fogsz érni az életben? Te pontosan egy kis szürke egér vagy, aki ha egyszer kimászik a ketrecéből (120 néző a streamen), azt hiszi, hogy mindent látott a világból és valami nagyot alkotott.
Mi akadályoz meg abban, hogy mondjuk havonta egy videót csinálj, de az csapjon oda?
Ha olyan könnyű, akkor miért nem csinálod te is ezt? Elmondom: mert BALFAAASZ vagy hozzá. Te egy év alatt is csak egy kupac szart tudnál csinálni, lásd: saját megoldás. Mikor is hangzott el ez a kifejezés először, 2011 tavasz? Na, akkor azóta elég könnyen összejöhetett volna már egy minimum Greyhound-minőségű saját megoldás. Hol is van?
sneci, maradjunk annyiban, hogy a legnagyobb rabszolga, az te vagy itt, aki egész hónapban csak a rezsire dolgozik. mikor tudnád te megengedni magadnak, hogy évente 2szer 1 hónapot nyaralgassál a tengerparton, mint pl. én? nem kell gazdasági kérdéseket prioritássá tenned, csak próbáld ezt elérni. életed végéig sem leszel rá képes.
nem, snecike, minőséget úgy lehet előállítani, ha értesz valamicskét a dologhoz, igényes vagy a munkádra, szorgalmas vagy, érdekel amit csinálsz, és persze nem vagy totál gyagyás.
Az ostobasága.
igen, te fizeted 2 éve a rezsit, ezért is halmozódott fel 500 ezer villanyszámla tartozás, és ezért kapcsolják ki rendszeresen a telefonodat.
anyád viszont minden nap ad neked kaját, nem pedig átlagban.
most jó nagy öngólt rúgtál.
úgy tudom, hogy zsery videógyártásból él, tehát nem évente 1 videót készít.
ő egyszerűen ért hozzá, te pedig nem értesz hozzá, és tehetséged sincs.
mindenki emlékszik rá, hogy régebben hogy lesajnáltad zseryt, hogy nem járt egyetemre, nem lesz diplomája, és most mekkorát fordult a világ, te irigykedsz rá, és még diplomát sem sikerült szerezned.
a legközelebbi lépés az lesz, amikor majd elkezded zseryt irigyelni a padlás miatt, mert neki legalább van hol laknia, téged pedig kilakoltattak anyád házából a végrehajtók.
bocs, de én kivétel vagyok, mivel kifejezetten rosszindulatú vagyok, és rosszat akarok snecinek. keresztbe teszek neki ott, ahol csak tudok.
ha nem lenne következménye, akkor már ki is nyírta volna, miután jól megkínoztam. a zuhanyrózsás buzit dettó.
Csak szereted más kígyóját nézegetni. Végülis, Torrente sem buzi.
szerintem, ha rosszindulatú lennél, akkor veregetnéd a buksiját, hogy milyen faszán tolja, és aztán ajánlanál neki valami tuti "befektetési lehetőséget" :). téged én olyan jelenségnek látlak, amit sneci simán bevonzott. ha nem lennél, akkor is szétszopatná magát.
ugyan sneci, hova húznál? nincs más akivel beszélgess, nem tudod felhívni egy haverodat sem, hogy "szeva, mizu". lásd be, hogy mi vagyunk a baráti köröd.
de, azvagy
Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/images/gallery/sodibazmeg.jpg
csá
és ahhoz is hülye vagy, hogy ne bukjál le. ezek után tényleg miről vakersz itt, ratyi?
valóságos gerillamarketing-géniusz lehetett az illető.
sneci, neked egy céged van, ami ellen adóvégrehajtás van, mert nem fizeted az adókat, járulékokat. azaz élősködsz a hazádon, te féreg.
ilyen nagyon egyszerű ez.
akkor is egy rohadt élősdi buzi vagy. aaron hogy van?
Fel a fejjel, recskaboy, nincs még minden veszve! Egyszer meg fogja nyerni minda zoltán a magyar állam elleni perét, aminek nyomán egy magyar közlönyben megjelent gépelési hiba miatt visszamenőleg eltörlik az összes rezsi-, adó- és hitel-tartozást. Gaudit kinevezik miniszterelnöknek, te pedig egy volt köztársasági elnökhöz is méltó alapjövedelmet fogsz kapni! A hátralévő kis időt el tudod ütni egy kis maszturbálással, csak siess, és ments le pár videót az aaron cute-ról, mielőtt kikapcsolják a neted!
Normális helyeken (Anglia, USA) nincs olyan, hogy többet kell fizetned, mint amennyi bevételed volt. Itt bizony van olyan, hogy nincs bevételed adott hónapban, mégis fizetned kell.
Ez viszont csak virtuális tartozás.
Jogilag törvényszerű lehet, de épp ezért kell ELPUSZTÍTANI ezt a szemét, mocskos rendszert.
Azt viszont, hogy ennek a legcsekélyebb mértékben sincs még csak a legminimálisabb mértékben sem semmiféle erkölcsi vonatkozása: SŐT: egyenesen ennek a homlokegyenest ellenkezője az erkölcsös hozzáállás - összhangban Grespik László ez ügyben kifejtett véleményével - szintén tény.
Egy valódi, fejlett kapitalista rendszer érintetlenül hagyja a létfenntartáshoz szükséges bevételt, és kizárólag azutáni jövedelmed után adóztat meg, amennyivel többet akarsz ennél keresni.
Ilyen vonatkozásban ezúton is szeretném egyenként a jó büdös kurva anyjába elküldeni mindazokat, akit a gyilkos rablórendszernek való megfelelést teszik akár csak egy apró elejtett szóval vagy utalással is a hazafiság mércéjének.
Utoljára akkor lettem ilyen ideges, amikor olvastam, hogy az USA-ban az én jövedelemszintemen 10% lenne az adó. Most pedig látom, hogy Angliában 0%.
Itt meg? Vagy hogy 200%.
Leszarom ám.
Nincs adótartozásod, de erkölcsi jogod sincs rajtam bármit számon kérni. Ennyi.
azon a havi 40 ezer forinton rinyálsz, amit be kell fizetni VÁLLALKOZÓKÉNT?
ne basszál már fel, púp. ha ez nem lenne, az összes faszverő hülyegyerek vállalkozó lenne. bár te így is az lettél, de viszont jól működik a fenti szűrőrendszer, mert szopod a faszt, ahogy kell.
sneci, erkölcsileg kilométerekkel feletted állok. a saját erőmből teremtettem mindent, és évente milliókat fizetek be adóként az országnak. te meg csak élősködsz, nem fizeted az adókat, járulékokat, adótartozásokkal bujkálsz a végrehajtók elől. egy piti adócsaló vagy. én meg becsületes adófizető, aki sokat fizet.
olyan szinten nézlek le erkölcsileg, hogy innen föntről nem is látszol.
Az ma már erősen 50.
És igen, PONTOSAN AZ, ami szemétség.
Kurva anyját ennek a szemét rendszernek.
A faszt pedig nem "meg fogom szívni", hanem elvileg már megszívtam, csak épp nincs semmim, úgyhogy mindenki kinyalhatja. :)
Igen. A hazát igen.
De a jelenlegi rendszer nem a haza.
A jelenlegi rendszert PUSZTÍTANI kell.
Minden jogi eszközzel és minden médiaeszköz útján.
Most, hogy látom, mi van máshol, ez igencsak felbaszta az agyam. Én csak NYUGALMAT akarnék, és látom, hogy Angliában nyugton is hagynának. Ez az igazi szemétség.
Bazmeg, ha takarítónő lennél, megérteném, de te elméletileg programozó vagy.
40-50 ezer forinton rinyálsz, meg akarsz rendszert dönteni, mert ennyit sem vagy képes megkeresni egy hónapban? Gyengén röhejes.
Zsidó vagy. Pont.
A faszt pedig nem "meg fogom szívni", hanem elvileg már megszívtam, csak épp nincs semmim, úgyhogy mindenki kinyalhatja. :)
látod, pont ezért állok feletted erkölcsileg, kilométerekkel.
ha nekem tartozásom van, és legyen az köztartozás, vagy bármilyen más, akkor az első dolgom, hogy kifizetem. nem mondom azt, hogy nincs semmim, és kinyalhatják. ilyet csak a magadfajta élősködő geciládák mondanak, és tesznek.
én nem vettem volna addig semmilyen kütyüt, még nincs kifizetve a tartozásom.
egy erkölcsi nulla vagy hozzám képest.
a fütyikamera nem munkaeszköz. ennyi.
Sodi,te még a létminimumot sem tudod kitermelni.
Hogy a 26 ezer havi bevétel bruttó vagy nettó, az tök mindegy. 26 ezerből nem tudsz megélni.
Ez így van.
Ugyanakkor különbséget kell tenni igazságot és igazságtalan tartozás között. Igazságtalan például az olyan tartozás, ami a saját jövedelemszinteden USA-ban vagy Angliában nem keletkezett.
Az igazságtalan tartozások is törvényesek, legálisak, és létezőek, éppen ezért RACIONÁLIS megfontolásból a megfelelő módon kezelni kell őket, ugyanakkor MORÁLIS vonatkozásuk tökéletesen nulla, sőt esetlegesen még negatív is.
Ennyit mondok.
Persze bazmeg, aztán mindenki bejelenti magát minimálbérre és senki sem dolgozik. Csak azért, mert te tényleg nem vagy képes a létminimum felett teljesíteni, esélyt adnál az összes adócsalónak és ügyeskedőnek, hogy szétlopják az országot. Látod milyen idegenszívű, önző alak vagy?
SEGGFEJ!
JÖSSZ ITT AZZAL, HOGY AMIT MONDOK, LEHETETLEN, ÉS TÖNKRETENNÉ AZ ORSZÁGOT, KÖZBEN PEDIG OTT VAN A VILÁGOS ÉS ÉLŐ PÉLDA ARRA ANGLIÁBAN, HOGY EZ IGENIS EGY MŰKÖDŐ GYAKORLAT, MELY EGY PROSPERÁLÓ ORSZÁGBAN LÉTEZIK.
Ergo: hazugságokat beszélsz.
Ennyi.
már írtam, púposkorcs, hogy meglett volna a lehetőséged elkerülni ezt a helyzetet. ezért vagy te egy hulladék, selejt.
Te is biztos trükközöl valahol. Kizárt, hogy nem.
Azok a "mások" nem léteznek. :D
Ez a titok.
Haha, KURVA JÓ!!!!!!!!!!!!!!!
Szerző:
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 15:24:03
Válasz
(5)
sneci, szeremley 27 éves korában egy sportrepülővel hagyta el az országot, amit ő vezetett. te 30 évesen még repülővel sem utaztál, bazmeg.
Apr 07, 2012 15:24:03
pilvax coffee shop
Apr 07, 2012 15:25:58
Sodi repült már egyszer.
Otthonról :)
Otthonról :)
Apr 07, 2012 15:25:58
sodika
Apr 07, 2012 15:29:49
Ami a lényeg: a gazdasági kérdéseket elsődleges prioritássá csak az teszi, aki beletörődik abba, hogy rabszolga legyen. Ennyi.
Apr 07, 2012 15:29:49
Zulu
Apr 07, 2012 15:32:42
Ami a lényeg: a gazdasági kérdéseket elsődleges prioritássá csak az teszi, aki beletörődik abba, hogy rabszolga legyen. Ennyi.
Mi lenne, ha anyád megfogadná a tanácsod, és holnaptól ugyanannyit keresne, mint te? Miből fizetnétek a rezsit, mit ennétek? Vagy magyaráznád a tesco-ban a pénztárosnak, hogy adja oda 30 forintért a fél kilós párázsit, mert ha nem, akkor materialista szar?
Apr 07, 2012 15:32:42
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 15:33:51
Meg az is, akinek van valakije, akit szeret és gondoskodni szeretne róla. Felesége, gyerekei, vagy legalább az anyja. Vagy csak szimplán szereti a hazáját.
Apr 07, 2012 15:33:51
Rejsz Felügyelő
Apr 07, 2012 15:34:05
Elveszett a kommentem? Fuck.
Apr 07, 2012 15:34:05
sodika
Apr 07, 2012 15:34:21
Asszem most sem keres többet, mint én.
A rezsit pedig én fizetem már két éve.
Apr 07, 2012 15:34:21
Rejsz Felügyelő
Apr 07, 2012 15:35:29
Vagyis: egyetlen feladat, hogy az ember ezekben is megtalálja a szórakozást, és a médiatartalom-gyártási lehetőséget. :)
Na akkor újra: amit te gyártasz, az nem médiatartalom, hanem médiaszemét. És ahogy elnézlek, nem is igazán élvezed. Igazából nem is értem, miért csinálod azt, amit csinálsz, mert igény sincs rá.
Apr 07, 2012 15:35:29
sodika
Apr 07, 2012 15:36:44
Van igény, csak mérsékelt.
Lesz még nagyobb igény is, csak dolgozni kell rajta.
na de melózok
na de melózok
Apr 07, 2012 15:36:44
broni
Apr 07, 2012 15:37:58
tex már megtalálta a számítását, most cegléden medvetáncoltatással foglalkozik.
Apr 07, 2012 15:37:58
Géntolvaj református
Apr 07, 2012 15:38:06
Gratulálok, Sodi! Többet keresel, mint egy munkanélküli. Ez aztán a teljesítmény!
Apr 07, 2012 15:38:06
sodileaks
Apr 07, 2012 15:39:49
Ezt már ezerszer megbeszéltük, hogy hazugság. Nem fizetsz te semmit.
Apr 07, 2012 15:39:49
Zulu
Apr 07, 2012 15:41:28
26 bruttónál kevesebbet keres anyád?
Apr 07, 2012 15:41:28
Zulu
Apr 07, 2012 15:42:44
<fieldset><legend>sodika</legend>Asszem most sem keres többet, mint én.
A rezsit pedig én fizetem már két éve.</fieldset>
A rezsit pedig én fizetem már két éve.</fieldset>
Nem hiszem, hogy munkanélküli, ha az lenne, sodi már rég ingyenkonyha-kritikákat jelentetne meg a facebookján.
Apr 07, 2012 15:42:44
sodika
Apr 07, 2012 15:42:55
Úgy annyit, hogy ő is 100 körül, mint én.
Apr 07, 2012 15:42:55
SoDomIa
Apr 07, 2012 15:48:18
savanyú a szőlő, mi, te csóró seggfej? faszt hazudozol itt már megint, recskaboy? egy fillért sem adtál semmilyen nemzeti célra, szarabbul keresel anyádnál, semmilyen hasznot nem hajtasz a hazádnak, ellenben kárt azt okozol, tetűkém. jogsidat bebuktad, csak az a kérdés, pontosan hogyan. te ápolatlan, büdös, púpos recskakobold, hát nem ég le a randa szemtelen zsidó pofádról a bőr ilyenkor? remélem, hamarosan kisebb lesz a büdös pofád, amikor vádlott leszel, és elárverezik a putritokat, te szégyen...
Apr 07, 2012 15:48:18
Zulu
Apr 07, 2012 15:49:36
Úgy annyit, hogy ő is 100 körül, mint én.
De te nem 100 körül keresel, sodika, hanem 26 bruttó körül, amiből levonva a közterheket lesz 26k készpénz és +35k köztartozás.
Apr 07, 2012 15:49:36
Rejsz Felügyelő
Apr 07, 2012 15:49:41
Van igény, csak mérsékelt.
na de melózok
na de melózok
Mit értesz azon, hogy dolgozni kell rajta? Akármennyit dolgozhatsz rajta, akkor se fogja a faszomat se érdekelni a tyúkper-videó. Még ha full HD 3D-ben profi minőségben csinálod, akkor se.
Nyugodtan vegyél példát egy általad lenézett X százalékosan homoszexuális ex-zsideszes szürke egér (kutya) médiatartalomgyártásáról: www.facebook.com/photo.php?fbid=355249464510392&set=a.279025175466155.60704.236847079683965&type=1
Van minőség, van tartalom, ráadásul látszólag van lelkesedés is bőven. Nálad ebből a háromból három hiányzik, pedig ez lenne a minimum ahhoz, hogy valamit letegyél az asztalra. (Lefogadom hogy "Zsreyhound"-nak minimum újabb egymillió nézőt fog hozni ez az új cucc a Youtube-on, és hülyére keresi magát vele. És meg is érdemli, ahogyan te is a huszonhatezer bruttót. Te meg majd irigykedsz, te buta proli, és nem fogod érteni, hogy mások miért vannak előrébb mint te - de majd mondhatod, hogy mert a zsidók.)
Apr 07, 2012 15:49:41
Rotwein
Apr 07, 2012 15:51:54
Hülye vagy te. A szürke egérséggel csak szürke egérségre futja. :D
Sodi, meséld már el, a nagy példaképed Schlingloff miben különbözik egy szürke egértől? Persze, itt beszélünk róla, mivel minden 3. kommentedben idézel tőle valamit, viszont azon kívül, hogy jól megszedi magát azokon az idiótákon, akit be tud hülyíteni a méregdrága PDFeivel, mit ért ér? Halála után ki és hogy fog rá emlékezni?
Te meg itt senkit sem ismersz, max sejted, hogy ki lehet az illető, tehát miből gondolod, hogy az itteni trollok közül (jó)páran nem ezerszer többet érnek el naponta, mint amennyit te valaha el fogsz érni az életben? Te pontosan egy kis szürke egér vagy, aki ha egyszer kimászik a ketrecéből (120 néző a streamen), azt hiszi, hogy mindent látott a világból és valami nagyot alkotott.
Apr 07, 2012 15:51:54
sodika
Apr 07, 2012 15:56:38
Rejsz Felügyelő:
Gery évente jelentkezik egy videóval.
Én meg hetente 4-5-tel.
Így könnyű minőséget előállítani. :D
Én meg hetente 4-5-tel.
Apr 07, 2012 15:56:38
Zulu
Apr 07, 2012 15:58:52
Rejsz Felügyelő:
Én meg hetente 4-5-tel.
Én meg hetente 4-5-tel.
Mi akadályoz meg abban, hogy mondjuk havonta egy videót csinálj, de az csapjon oda?
Apr 07, 2012 15:58:52
Rejsz Felügyelő
Apr 07, 2012 16:00:00
Rejsz Felügyelő:
Én meg hetente 4-5-tel.
Én meg hetente 4-5-tel.
Ha olyan könnyű, akkor miért nem csinálod te is ezt? Elmondom: mert BALFAAASZ vagy hozzá. Te egy év alatt is csak egy kupac szart tudnál csinálni, lásd: saját megoldás. Mikor is hangzott el ez a kifejezés először, 2011 tavasz? Na, akkor azóta elég könnyen összejöhetett volna már egy minimum Greyhound-minőségű saját megoldás. Hol is van?
Apr 07, 2012 16:00:00
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:01:08
sneci, maradjunk annyiban, hogy a legnagyobb rabszolga, az te vagy itt, aki egész hónapban csak a rezsire dolgozik. mikor tudnád te megengedni magadnak, hogy évente 2szer 1 hónapot nyaralgassál a tengerparton, mint pl. én? nem kell gazdasági kérdéseket prioritássá tenned, csak próbáld ezt elérni. életed végéig sem leszel rá képes.
Apr 07, 2012 16:01:08
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:01:28
Rejsz Felügyelő:
Én meg hetente 4-5-tel.
Én meg hetente 4-5-tel.
nem, snecike, minőséget úgy lehet előállítani, ha értesz valamicskét a dologhoz, igényes vagy a munkádra, szorgalmas vagy, érdekel amit csinálsz, és persze nem vagy totál gyagyás.
Apr 07, 2012 16:01:28
Mordecháj Rosenzweig
Apr 07, 2012 16:02:52
Az ostobasága.
Apr 07, 2012 16:02:52
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:04:03
igen, te fizeted 2 éve a rezsit, ezért is halmozódott fel 500 ezer villanyszámla tartozás, és ezért kapcsolják ki rendszeresen a telefonodat.
anyád viszont minden nap ad neked kaját, nem pedig átlagban.
most jó nagy öngólt rúgtál.
Apr 07, 2012 16:04:03
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:08:21
különben azt ne hidd, snecike, hogy itt bárki is rosszindulatú veled. mindössze arról van szó, hogy egyszerűen lehetetlen egyetérteni a baromságaiddal, és elfogadhatatlan ez az örökös magyarázkodás és kibúvókeresés. És nem látszik, hogy bármin is szándékodban áll változtatni.
Apr 07, 2012 16:08:21
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:10:02
Rejsz Felügyelő:
Én meg hetente 4-5-tel.
Én meg hetente 4-5-tel.
úgy tudom, hogy zsery videógyártásból él, tehát nem évente 1 videót készít.
ő egyszerűen ért hozzá, te pedig nem értesz hozzá, és tehetséged sincs.
mindenki emlékszik rá, hogy régebben hogy lesajnáltad zseryt, hogy nem járt egyetemre, nem lesz diplomája, és most mekkorát fordult a világ, te irigykedsz rá, és még diplomát sem sikerült szerezned.
a legközelebbi lépés az lesz, amikor majd elkezded zseryt irigyelni a padlás miatt, mert neki legalább van hol laknia, téged pedig kilakoltattak anyád házából a végrehajtók.
Apr 07, 2012 16:10:02
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:11:43
különben azt ne hidd, snecike, hogy itt bárki is rosszindulatú veled. mindössze arról van szó, hogy egyszerűen lehetetlen egyetérteni a baromságaiddal, és elfogadhatatlan ez az örökös magyarázkodás és kibúvókeresés. És nem látszik, hogy bármin is szándékodban áll változtatni.
bocs, de én kivétel vagyok, mivel kifejezetten rosszindulatú vagyok, és rosszat akarok snecinek. keresztbe teszek neki ott, ahol csak tudok.
ha nem lenne következménye, akkor már ki is nyírta volna, miután jól megkínoztam. a zuhanyrózsás buzit dettó.
Apr 07, 2012 16:11:43
Mordecháj Rosenzweig
Apr 07, 2012 16:12:25
Gayhound legalább kevésbé buzi, mint te.
Apr 07, 2012 16:12:25
Mordecháj Rosenzweig
Apr 07, 2012 16:13:22
mint te = Sodi
Apr 07, 2012 16:13:22
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:13:48
*tombol benne az ószövetségi düh*
Apr 07, 2012 16:13:48
sodika
Apr 07, 2012 16:16:49
Én egyáltalán nem vok buzi.
és húztam is innen
csá
és húztam is innen
csá
Apr 07, 2012 16:16:49
szpítsopp
Apr 07, 2012 16:18:54
és húztam is innen
csá
és húztam is innen
csá
Csak szereted más kígyóját nézegetni. Végülis, Torrente sem buzi.
Apr 07, 2012 16:18:54
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:19:26
szerintem, ha rosszindulatú lennél, akkor veregetnéd a buksiját, hogy milyen faszán tolja, és aztán ajánlanál neki valami tuti "befektetési lehetőséget" :). téged én olyan jelenségnek látlak, amit sneci simán bevonzott. ha nem lennél, akkor is szétszopatná magát.
Apr 07, 2012 16:19:26
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:19:54
és húztam is innen
csá
és húztam is innen
csá
ugyan sneci, hova húznál? nincs más akivel beszélgess, nem tudod felhívni egy haverodat sem, hogy "szeva, mizu". lásd be, hogy mi vagyunk a baráti köröd.
Apr 07, 2012 16:19:54
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:21:39
ja, és sneci, természetesen buzi vagy. csak félsz magadnak beismerni. ettől még nem vagy kevésbbé buzi, csak sokkal szánalmasabb. ez a véleményem. és a tatai buziról is.
Apr 07, 2012 16:21:39
snecigeci
Apr 07, 2012 16:23:06
és húztam is innen
csá
és húztam is innen
csá
de, azvagy
csá
Apr 07, 2012 16:23:06
Mordecháj Rosenzweig
Apr 07, 2012 16:24:47
Lubeyourtube regisztráció, 85 videós playlist. Pride.hu regisztráció (párkeresés). XXL trikó a radiátoron.
Apr 07, 2012 16:24:47
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:26:31
<fieldset><legend>sodika</legend>Én egyáltalán nem vok buzi.
és húztam is innen
csá</fieldset>
de, azvagy
csá
és húztam is innen
csá</fieldset>
de, azvagy
csá
és ahhoz is hülye vagy, hogy ne bukjál le. ezek után tényleg miről vakersz itt, ratyi?
Apr 07, 2012 16:26:31
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:26:48
sneci végülis beleegyezését adta a szexpapinak, hogy hozzányúljon.
Apr 07, 2012 16:26:48
medvezsidaj
Apr 07, 2012 16:27:36
Tényleg sneci mi újság a családdal b zolival mikor beszeltel utoljára? Esetleg a. judittal? Összejön a család húsvét alkalmaval? Locsolkodni menj el a judithoz mert azt hallottam, hogy minden locsolo huhuhuuusz ezer forintot kap tőle jelképesen!
Apr 07, 2012 16:27:36
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:36:25
na, sneci, ha befejezted az aaron cute-ra recskázást, igazán visszajöhetsz, és beírhatod, hogy "egyáltalán" nem vagy buzi. lol
Apr 07, 2012 16:36:25
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:42:23
ó, jaj, csak nem véget vetettünk a jó kis mániás szakasznak? ajjajjaj, de sajnálom.
Apr 07, 2012 16:42:23
sodileaks
Apr 07, 2012 16:43:28
nyilván egy marketingben járatos ál-recskaboy reklámozta a 23cm-es csodát a pride.hu-n.
Apr 07, 2012 16:43:28
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:44:42
nyilván egy marketingben járatos ál-recskaboy reklámozta a 23cm-es csodát a pride.hu-n.
valóságos gerillamarketing-géniusz lehetett az illető.
Apr 07, 2012 16:44:42
sodika
Apr 07, 2012 16:45:03
Idióták. Itt a bizonyíték. Angliában adómentes a létminimum.
mosmaiorum.blog.hu/2012/04/07/madoztatjak_a_nyugdijakat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_07&utm_campaign=index
Itt a bizonyíték arra, hogy aki engem élősködőnek nevez, az hazug pöcs. Erről ennyit.
mosmaiorum.blog.hu/2012/04/07/madoztatjak_a_nyugdijakat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_07&utm_campaign=index
Itt a bizonyíték arra, hogy aki engem élősködőnek nevez, az hazug pöcs. Erről ennyit.
Apr 07, 2012 16:45:03
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:46:56
mosmaiorum.blog.hu/2012/04/07/madoztatjak_a_nyugdijakat?utm_source=ketrec&amp;utm_medium=link&amp;utm_content=2012_04_07&amp;utm_campaign=index
mosmaiorum.blog.hu/2012/04/07/madoztatjak_a_nyugdijakat?utm_source=ketrec&amp;utm_medium=link&amp;utm_content=2012_04_07&amp;utm_campaign=index
sneci, neked egy céged van, ami ellen adóvégrehajtás van, mert nem fizeted az adókat, járulékokat. azaz élősködsz a hazádon, te féreg.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Apr 07, 2012 16:46:56
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:47:04
akkor is egy rohadt élősdi buzi vagy. aaron hogy van?
Apr 07, 2012 16:47:04
snecigeci
Apr 07, 2012 16:47:34
te nem Angliában laksz, élősködő poop.
miért nem mész ki valami trailer parkba? amikor mész az olimpiára, kint is maradhatnál.
miért nem mész ki valami trailer parkba? amikor mész az olimpiára, kint is maradhatnál.
Apr 07, 2012 16:47:34
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:48:21
bocs, 2 céged ellen is adóvégrehajtás van.
azon kívül a diákhiteledet sem fizetted vissza, pedig felmondták a szerződést.
milliókkal tartozol az államnak, a hazádnak. rohadt geciláda élősködő vagy. pont.
azon kívül a diákhiteledet sem fizetted vissza, pedig felmondták a szerződést.
milliókkal tartozol az államnak, a hazádnak. rohadt geciláda élősködő vagy. pont.
Apr 07, 2012 16:48:21
sodika
Apr 07, 2012 16:48:29
Ez azért szemétség, mert lényegében nálunk a családban mindenki olyan adótartozással él, ami ott a nagy-nagy kapitalizmusban nulla forint lett volna.
És én ne harcoljak semmiért.
Nem harcolni kell, pusztítani ezt a szemét, torz rendszert.
Na csá.
Na csá.
Apr 07, 2012 16:48:29
snecigeci
Apr 07, 2012 16:53:44
harcolj keményen poop, csak össze ne szard magad a nagy erőlködésben.
el kell hinned, hogy ha nagyon akarod, elpusztíthatod a rendszert az áporodott fingszagú foteledből, te kis szaros recskamatyi.
most pedig takarodj melózni, mi a faszomat képzelsz, hogy szombat délután itt vered a farkad? azt csak nekünk, szürke egereknek szabad.
el kell hinned, hogy ha nagyon akarod, elpusztíthatod a rendszert az áporodott fingszagú foteledből, te kis szaros recskamatyi.
most pedig takarodj melózni, mi a faszomat képzelsz, hogy szombat délután itt vered a farkad? azt csak nekünk, szürke egereknek szabad.
Apr 07, 2012 16:53:44
Zulu
Apr 07, 2012 16:54:19
Ez azért szemétség, mert lényegében nálunk a családban mindenki olyan adótartozással él, ami ott a nagy-nagy kapitalizmusban nulla forint lett volna.
Na csá.
Na csá.
Fel a fejjel, recskaboy, nincs még minden veszve! Egyszer meg fogja nyerni minda zoltán a magyar állam elleni perét, aminek nyomán egy magyar közlönyben megjelent gépelési hiba miatt visszamenőleg eltörlik az összes rezsi-, adó- és hitel-tartozást. Gaudit kinevezik miniszterelnöknek, te pedig egy volt köztársasági elnökhöz is méltó alapjövedelmet fogsz kapni! A hátralévő kis időt el tudod ütni egy kis maszturbálással, csak siess, és ments le pár videót az aaron cute-ról, mielőtt kikapcsolják a neted!
Apr 07, 2012 16:54:19
SoDomIa
Apr 07, 2012 16:54:31
sneci, te NEM önhibádon kívül kerültél ilyen helyzetbe, neked a segged alá lett téve minden, ami ahhoz kellett, hogy értelmes munkád, jó életed, egyetemi végzettséged lehessen, de te kajak beleszartál, és eleve szándékodban sem állt, hogy ne adósodj el, és ne legyél egy hulladék a társadalom peremén. te hasznos tagja lehettél volna a társadalomnak, diplomás család diplomás sarja, ezt elpocsékolni nem csak magad és a családod ellen elkövetett bűn, hanem a hazád ellen is. kiművelt emberfőkre van szükség, adózó állampolgárokra, nem ilyen recskázó élősdi buzikra, mint te.
Apr 07, 2012 16:54:31
sodika
Apr 07, 2012 16:54:45
Normális helyeken (Anglia, USA) nincs olyan, hogy többet kell fizetned, mint amennyi bevételed volt. Itt bizony van olyan, hogy nincs bevételed adott hónapban, mégis fizetned kell.
Ez viszont csak virtuális tartozás.
Jogilag törvényszerű lehet, de épp ezért kell ELPUSZTÍTANI ezt a szemét, mocskos rendszert.
Azt viszont, hogy ennek a legcsekélyebb mértékben sincs még csak a legminimálisabb mértékben sem semmiféle erkölcsi vonatkozása: SŐT: egyenesen ennek a homlokegyenest ellenkezője az erkölcsös hozzáállás - összhangban Grespik László ez ügyben kifejtett véleményével - szintén tény.
Egy valódi, fejlett kapitalista rendszer érintetlenül hagyja a létfenntartáshoz szükséges bevételt, és kizárólag azutáni jövedelmed után adóztat meg, amennyivel többet akarsz ennél keresni.
Ilyen vonatkozásban ezúton is szeretném egyenként a jó büdös kurva anyjába elküldeni mindazokat, akit a gyilkos rablórendszernek való megfelelést teszik akár csak egy apró elejtett szóval vagy utalással is a hazafiság mércéjének.
Utoljára akkor lettem ilyen ideges, amikor olvastam, hogy az USA-ban az én jövedelemszintemen 10% lenne az adó. Most pedig látom, hogy Angliában 0%.
Itt meg? Vagy hogy 200%.
Apr 07, 2012 16:54:45
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:54:51
sneci, neked ugyanabban a rendszerben élve nincs adótartozásom, és évente kb. 5 millió adót fizetek be az államnak, hogy a magadfajta élősködők ellenére azért legyen kórház, mentő, ilyesmi.
elmagyaráznád, hogy én és (még sokan mások is) miért tudok boldogulni ugyanabban a rendszerben, és te miért nem tudsz?
elmondom: azért, mert te egy lusta balfasz vagy, én pedig szorgalmasan, hatékonyan dolgozom.
mindazonáltal nekem most hétvégén, az ünnepek alatt nem kell dolgoznom, neked pedig ilyenkor is kell. mert balfasz vagy.
elmagyaráznád, hogy én és (még sokan mások is) miért tudok boldogulni ugyanabban a rendszerben, és te miért nem tudsz?
elmondom: azért, mert te egy lusta balfasz vagy, én pedig szorgalmasan, hatékonyan dolgozom.
mindazonáltal nekem most hétvégén, az ünnepek alatt nem kell dolgoznom, neked pedig ilyenkor is kell. mert balfasz vagy.
Apr 07, 2012 16:54:51
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:55:36
neked = nekem
Apr 07, 2012 16:55:36
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:56:40
nem a rendszerrel van baj, sneci, veled van baj. lusta balfasz vagy. ennyit erről. pont.
Apr 07, 2012 16:56:40
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 16:58:27
sneci, ha nem tetszik a rendszer, akkor el lehet innen menni usába, angliába, ha az jobban tetszik. nekünk nem fogsz hiányozni, egy idióta élősködővel kevesebb.
Apr 07, 2012 16:58:27
sodika
Apr 07, 2012 16:59:35
SoDomIa:
Mint a mellékelt ábra is mutatja, Magyarországon a rendszer elleni küzdelem egyenlő a túléléssel, ugyanis ORBÁN VIKTOR IS ÚGY GYŐZEDELMESKEDETT A 80-AS ÉVEK VÉGÉN, hogy azt mondta: "viselkedjünk úgy, mintha egy normális ország lennénk, és kíméletlenül pusztítsunk el ellenállásunkkal mindent, ami másként van, mint egy normális országban".
És mostantól pontosan ezt fogom tenni.
Ezt, hogy A SZEGÉNY-ELLENES VADKAPITAISTA VILÁGNAK KIKIÁLTOTT USA-BAN (!!!) ÉS ANGLIÁBAN sokkalta inkább tekintettel vannak arra, ha az ember éppen még felemelkedési szakaszban van, világosan jelzi számomra, hogy bizony a normális ország kialakításáért folytatott harcnak itthon is abban kell állnia, hogy úgy viselkedsz, mintha ezekben a normális országban élnél. Azért, mert - ahogy Orbán is mondta régebben - így lehet efelé közeledni.
INNENTŐL VISZONT AKI EBBEN ERKÖLCSI PROBLÉMÁT LÁT, ANNAK A EGYENKÉNT A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁT.
Ennyi.
Mint a mellékelt ábra is mutatja, Magyarországon a rendszer elleni küzdelem egyenlő a túléléssel, ugyanis ORBÁN VIKTOR IS ÚGY GYŐZEDELMESKEDETT A 80-AS ÉVEK VÉGÉN, hogy azt mondta: "viselkedjünk úgy, mintha egy normális ország lennénk, és kíméletlenül pusztítsunk el ellenállásunkkal mindent, ami másként van, mint egy normális országban".
És mostantól pontosan ezt fogom tenni.
Ezt, hogy A SZEGÉNY-ELLENES VADKAPITAISTA VILÁGNAK KIKIÁLTOTT USA-BAN (!!!) ÉS ANGLIÁBAN sokkalta inkább tekintettel vannak arra, ha az ember éppen még felemelkedési szakaszban van, világosan jelzi számomra, hogy bizony a normális ország kialakításáért folytatott harcnak itthon is abban kell állnia, hogy úgy viselkedsz, mintha ezekben a normális országban élnél. Azért, mert - ahogy Orbán is mondta régebben - így lehet efelé közeledni.
INNENTŐL VISZONT AKI EBBEN ERKÖLCSI PROBLÉMÁT LÁT, ANNAK A EGYENKÉNT A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁT.
Ennyi.
Apr 07, 2012 16:59:35
sodika
Apr 07, 2012 17:00:45
sneci, neked ugyanabban a rendszerben élve nincs adótartozásom
Leszarom ám.
Apr 07, 2012 17:00:45
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 17:00:56
Endre, továbbra is él az ajánlatom: be tudlak ajánlani egy umbriai szerzetesrendbe, ahol én is hónapokat töltöttem el, jót tenne neked.
Apr 07, 2012 17:00:56
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:01:19
sneci, vedd tudomásul, hogy a te hazád nem egy gyarmattartó centrumország, hanem egy kizsákmányolt periféria. de akkor is ez a hazád, és kutya kötelességed építeni, ha megvan a lehetőséged rá, és az előbb írtam le, neked megvolt. pont az ilyen gecik miatt kell megadóztatni a minimálbért, mint te. semmilyen társadalmi felelősségérzet nincs benned, szarházi.
Apr 07, 2012 17:01:19
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:01:51
mikor indulsz angliába, sneci?
elárulom, hogy azzal a munkamorállal, ami neked van, ott is a rezsivel fogsz küzdeni, de mivel nem lesz ott melletted anyád, aki tartja a védőhálót, ezért gyorsan utcára kerülsz majd. próbáld ki, ne csak a pofád legyen nagy.
elárulom, hogy azzal a munkamorállal, ami neked van, ott is a rezsivel fogsz küzdeni, de mivel nem lesz ott melletted anyád, aki tartja a védőhálót, ezért gyorsan utcára kerülsz majd. próbáld ki, ne csak a pofád legyen nagy.
Apr 07, 2012 17:01:51
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 17:02:01
Endre, az USÁ-ban sokkal inkább lenézik azt, aki 30 évesen az anyjával él, mint itt.
Apr 07, 2012 17:02:01
sneciakiraly
Apr 07, 2012 17:02:58
te faszkalap egyéni vállalkozó voltál, ne az alkalmazottak jövedelemadóját nézzed.
nincs olyan ország, amely járulékfizetés nélkül adna eü ellátást a vállalkozóknak még akkor sem ha ők csak pár tízezer ft-ot keresnek havonta.
nincs olyan ország, amely járulékfizetés nélkül adna eü ellátást a vállalkozóknak még akkor sem ha ők csak pár tízezer ft-ot keresnek havonta.
Apr 07, 2012 17:02:58
snecigeci
Apr 07, 2012 17:03:07
.
.
ne basszál már fel, púp. ha ez nem lenne, az összes faszverő hülyegyerek vállalkozó lenne. bár te így is az lettél, de viszont jól működik a fenti szűrőrendszer, mert szopod a faszt, ahogy kell.
Apr 07, 2012 17:03:07
sodika
Apr 07, 2012 17:03:23
Erről, hogy nyugaton egy csomó országban adómentes jövedelemszinten - vagy legalábbis erősen annak közelében - van az alapvető létfenntartás, eddig nem is tudtam.
Basszák már meg, hogy közben engem meg baszogatni próbálnak, miközben szintén csak megélni próbálok.
A jó büdös kurva anyát, PUSZTÍTANI KELL EZT A SZEMÉT RENDSZERT. Válogatás nélkül minden jogi (tehát nem fizikai) módon.
Basszák már meg, hogy közben engem meg baszogatni próbálnak, miközben szintén csak megélni próbálok.
A jó büdös kurva anyát, PUSZTÍTANI KELL EZT A SZEMÉT RENDSZERT. Válogatás nélkül minden jogi (tehát nem fizikai) módon.
Apr 07, 2012 17:03:23
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:05:16
Leszarom ám.
sneci, erkölcsileg kilométerekkel feletted állok. a saját erőmből teremtettem mindent, és évente milliókat fizetek be adóként az országnak. te meg csak élősködsz, nem fizeted az adókat, járulékokat, adótartozásokkal bujkálsz a végrehajtók elől. egy piti adócsaló vagy. én meg becsületes adófizető, aki sokat fizet.
olyan szinten nézlek le erkölcsileg, hogy innen föntről nem is látszol.
Apr 07, 2012 17:05:16
sodika
Apr 07, 2012 17:05:43
Az ma már erősen 50.
Kurva anyját ennek a szemét rendszernek.
Apr 07, 2012 17:05:43
sodika
Apr 07, 2012 17:07:54
sneci, vedd tudomásul, hogy a te hazád nem egy gyarmattartó centrumország, hanem egy kizsákmányolt periféria. de akkor is ez a hazád, és kutya kötelességed építeni
Igen. A hazát igen.
De a jelenlegi rendszer nem a haza.
A jelenlegi rendszert PUSZTÍTANI kell.
Minden jogi eszközzel és minden médiaeszköz útján.
Most, hogy látom, mi van máshol, ez igencsak felbaszta az agyam. Én csak NYUGALMAT akarnék, és látom, hogy Angliában nyugton is hagynának. Ez az igazi szemétség.
Apr 07, 2012 17:07:54
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:08:03
sneci, megválaszolatlanul maradt ez a kínzó kérdés:
elmagyaráznád, hogy én (és még sokan mások is) miért tudok boldogulni ugyanabban a rendszerben, és te miért nem tudsz?
jaj, de kínos, hogy csak átugrani tudod, megválaszolni nem...:))
elmagyaráznád, hogy én (és még sokan mások is) miért tudok boldogulni ugyanabban a rendszerben, és te miért nem tudsz?
Apr 07, 2012 17:08:03
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:08:59
sneci, te mikor éreznéd úgy, hogy jó a rendszer? mit akarsz elérni?
Apr 07, 2012 17:08:59
snecigeci
Apr 07, 2012 17:09:59
Az ma már erősen 50.
Bazmeg, ha takarítónő lennél, megérteném, de te elméletileg programozó vagy.
40-50 ezer forinton rinyálsz, meg akarsz rendszert dönteni, mert ennyit sem vagy képes megkeresni egy hónapban? Gyengén röhejes.
Apr 07, 2012 17:09:59
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:10:48
sneci, megválaszolatlanul maradt ez a kínzó kérdés:
Zsidó vagy. Pont.
Apr 07, 2012 17:10:48
sodika
Apr 07, 2012 17:10:49
És majd akkor lesz itt valódi rendszerváltás, ha itt is az lesz, hogy KSH létminimum, és annak erejéig békén hagynak téged. AKÁRCSAK az USA-ban és Angliában.
Ennyi.
Amíg nincs viszont nincs az, HARCOLNI kell.
NA LÁTJÁTOK, PONT EZÉRT NAGYON FONTOS AZ, AMIT MINDA ZOLI CSINÁL. MEGVILÁGÍTJA ÉS FELTÉRKÉPEZI, HOGY MILYEN MÓDON ÉS HOVA FOLYIK EZ AZ A SOK MILLIÁRD, AMI JELENLEG ELVILEG LEHETETLENNÉ TESZI EZT.
VAGYIS A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSNAK PONT AZ A MÓDSZERE, HOGY HOZZÁ HASONLÓAN MINDEN ILYEN HELYET FELTÁRSZ, AZ ÉRINTETTEKET PEDIG EZUTÁN FELJELENTED, BEPERELED, BEMUTATOD.
HARCOLNI KELL A RENDSZERVÁLTÁSÉRT.
Ennyi.
Amíg nincs viszont nincs az, HARCOLNI kell.
NA LÁTJÁTOK, PONT EZÉRT NAGYON FONTOS AZ, AMIT MINDA ZOLI CSINÁL. MEGVILÁGÍTJA ÉS FELTÉRKÉPEZI, HOGY MILYEN MÓDON ÉS HOVA FOLYIK EZ AZ A SOK MILLIÁRD, AMI JELENLEG ELVILEG LEHETETLENNÉ TESZI EZT.
VAGYIS A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSNAK PONT AZ A MÓDSZERE, HOGY HOZZÁ HASONLÓAN MINDEN ILYEN HELYET FELTÁRSZ, AZ ÉRINTETTEKET PEDIG EZUTÁN FELJELENTED, BEPERELED, BEMUTATOD.
HARCOLNI KELL A RENDSZERVÁLTÁSÉRT.
Apr 07, 2012 17:10:49
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:10:50
látod, pont ezért állok feletted erkölcsileg, kilométerekkel.
ha nekem tartozásom van, és legyen az köztartozás, vagy bármilyen más, akkor az első dolgom, hogy kifizetem. nem mondom azt, hogy nincs semmim, és kinyalhatják. ilyet csak a magadfajta élősködő geciládák mondanak, és tesznek.
én nem vettem volna addig semmilyen kütyüt, még nincs kifizetve a tartozásom.
egy erkölcsi nulla vagy hozzám képest.
Apr 07, 2012 17:10:50
sodika
Apr 07, 2012 17:12:10
Á, de egyébként jó az ilyen felismerés. :)
Energiát ad, és megerősít abban, hogy jó úton jársz.
Abban, hogy jó felé tartasz, jó ügyet szolgálsz.
Jól látod a dolgokat, és te vagy a normális.
Energiát ad, és megerősít abban, hogy jó úton jársz.
Abban, hogy jó felé tartasz, jó ügyet szolgálsz.
Jól látod a dolgokat, és te vagy a normális.
Apr 07, 2012 17:12:10
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:12:13
nem sneci, azért kell harcolni, hogy az ilyen magadfajta élősködők olyan büntetéseket kapjanak, hogy ne legyen kedvük ebben az országban élni. ha elmentek innen egy másik országba élősködni, akkor nekünk, becsületes embereknek jobb lesz. ez a haza érdeke.
Apr 07, 2012 17:12:13
sodika
Apr 07, 2012 17:13:17
törzsgyökeres:
Munkaeszköz nélkül nem lehet pénzt keresni.
Ennyi.
Ennyi.
Apr 07, 2012 17:13:17
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 17:13:20
Azért megvan a maga bája, hogy az "első generációs értelmiségi szarból van" után megérkezett a balszélre.
Apr 07, 2012 17:13:20
snecigeci
Apr 07, 2012 17:14:09
sneci, ha az usa-ban élnél, ugyanígy naplopóként, és recskázás közben mondjuk leszakadna a púpod, vagy egyik nap kilyukadna a fogad, elhajtanának a picsába az orvostól, aztán megdögölhetnél kínodban a lakókocsidban, mindenki leszarná.
Apr 07, 2012 17:14:09
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 17:14:21
Endre, a hazádat szerető emberként akkor is az országot kell szolgálnod, ha az éppen fennálló rendszer nem tetszik. Ha mást nem tehetsz, válaszd a passzív rezisztenciát, de legalább ne rombolj.
Apr 07, 2012 17:14:21
Béla
Apr 07, 2012 17:14:32
Sneci kezdesz bekattanni. Takarodj Narutot nézni, és öntsd ki a borosteát, mert be fogsz még jobban kúrni, és még több baromságot fogsz leírni, amitől holnap fogni fogod a fejed, mert a Sodipédián további 5 almenüpontot tölthetünk fel csak a mai termésedből.
Te vesztes niemand.
Te vesztes niemand.
Apr 07, 2012 17:14:32
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:14:47
törzsgyökeres:
Ennyi.
Ennyi.
a fütyikamera nem munkaeszköz. ennyi.
Apr 07, 2012 17:14:47
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:15:16
És majd akkor lesz itt valódi rendszerváltás, ha itt is az lesz, hogy KSH létminimum, és annak erejéig békén hagynak téged. AKÁRCSAK az USA-ban és Angliában.
Sodi,te még a létminimumot sem tudod kitermelni.
Hogy a 26 ezer havi bevétel bruttó vagy nettó, az tök mindegy. 26 ezerből nem tudsz megélni.
Apr 07, 2012 17:15:16
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:15:31
ezek szerint egy kis alapjövedelem neked, hogy nyugodtan matyizhass, aztán kész? komoly társadalmi program, gratulálok. én inkább arra szavazok, hogy kösd fel magad, akkor nyugtod lesz.
Apr 07, 2012 17:15:31
sodika
Apr 07, 2012 17:15:34
ha nekem tartozásom van, és legyen az köztartozás, vagy bármilyen más, akkor az első dolgom, hogy kifizetem
Ez így van.
Ugyanakkor különbséget kell tenni igazságot és igazságtalan tartozás között. Igazságtalan például az olyan tartozás, ami a saját jövedelemszinteden USA-ban vagy Angliában nem keletkezett.
Az igazságtalan tartozások is törvényesek, legálisak, és létezőek, éppen ezért RACIONÁLIS megfontolásból a megfelelő módon kezelni kell őket, ugyanakkor MORÁLIS vonatkozásuk tökéletesen nulla, sőt esetlegesen még negatív is.
Ennyit mondok.
Apr 07, 2012 17:15:34
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:16:15
csinálj púpospornót, és akkor a fütyikamera is munkaeszköz lesz.
Apr 07, 2012 17:16:15
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 17:17:40
Ennyi.
Ennyi.
Persze bazmeg, aztán mindenki bejelenti magát minimálbérre és senki sem dolgozik. Csak azért, mert te tényleg nem vagy képes a létminimum felett teljesíteni, esélyt adnál az összes adócsalónak és ügyeskedőnek, hogy szétlopják az országot. Látod milyen idegenszívű, önző alak vagy?
Apr 07, 2012 17:17:40
sodika
Apr 07, 2012 17:18:02
Úgyhogy saját megoldás. Abból megkapja a tolvaj állam, amit kér. Elvégre Krisztus is azt mondja, hogy add meg a császárnak, ami a császáré. Ez morálisan így helyes.
Ugyanakkor a morál a döntések tudománya. Amíg nincs lehetőséged fizetni, tehát ez nem döntés kérdése, addig erkölcsös a nemfizetés.
ENNYI.
Ugyanakkor a morál a döntések tudománya. Amíg nincs lehetőséged fizetni, tehát ez nem döntés kérdése, addig erkölcsös a nemfizetés.
ENNYI.
Apr 07, 2012 17:18:02
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 17:18:13
dolgozik-> fizet adót.
Apr 07, 2012 17:18:13
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:19:18
sneci, nincs igazságtalan tartozás. csak tartozás. senkit nem érdekel a meséd, hogy szerinted mi az igazságos.
itt van azonban ez a kínzó, megválaszolatlan kérdés:
azért kerülgeted a választ, mert akkor feketén-fehéren kiderülne, hogy nem a rendszerrel van baj, hanem veled.
jaj, de kínos.
itt van azonban ez a kínzó, megválaszolatlan kérdés:
azért kerülgeted a választ, mert akkor feketén-fehéren kiderülne, hogy nem a rendszerrel van baj, hanem veled.
jaj, de kínos.
Apr 07, 2012 17:19:18
sodika
Apr 07, 2012 17:19:30
Csak azért, mert te tényleg nem vagy képes a létminimum felett teljesíteni, esélyt adnál az összes adócsalónak és ügyeskedőnek, hogy szétlopják az országot.
SEGGFEJ!
JÖSSZ ITT AZZAL, HOGY AMIT MONDOK, LEHETETLEN, ÉS TÖNKRETENNÉ AZ ORSZÁGOT, KÖZBEN PEDIG OTT VAN A VILÁGOS ÉS ÉLŐ PÉLDA ARRA ANGLIÁBAN, HOGY EZ IGENIS EGY MŰKÖDŐ GYAKORLAT, MELY EGY PROSPERÁLÓ ORSZÁGBAN LÉTEZIK.
Ergo: hazugságokat beszélsz.
Ennyi.
Apr 07, 2012 17:19:30
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:20:16
Úgyhogy saját megoldás. Abból megkapja a tolvaj állam, amit kér. Elvégre Krisztus is azt mondja, hogy add meg a császárnak, ami a császáré. Ez morálisan így helyes.
ENNYI.
ENNYI.
már írtam, púposkorcs, hogy meglett volna a lehetőséged elkerülni ezt a helyzetet. ezért vagy te egy hulladék, selejt.
Apr 07, 2012 17:20:16
sodika
Apr 07, 2012 17:20:26
Te is biztos trükközöl valahol. Kizárt, hogy nem.
Azok a "mások" nem léteznek. :D
Ez a titok.
Apr 07, 2012 17:20:26
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:20:46
Igazságtalan például az olyan tartozás, ami a saját jövedelemszinteden USA-ban vagy Angliában nem keletkezett.
Haha, KURVA JÓ!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 07, 2012 17:20:46
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:22:20
sneci, el sem hiszed, hogy nekem a becsületes, milliókat fizető adózóként biztosított erkölcsi magaslatról mekkora öröm lenézni rád, ahogy vergődsz, és a rendszert hibáztatod.
pedig csak arról van szó, hogy lusta élősködő balfasz vagy.
takarodj el ebből az országból, és élősködj egy másik nemzeten, te szar.
pedig csak arról van szó, hogy lusta élősködő balfasz vagy.
takarodj el ebből az országból, és élősködj egy másik nemzeten, te szar.
Apr 07, 2012 17:22:20
sodika
Apr 07, 2012 17:22:40
Tökéletesen egyenesen és szabályszerűen élő ember ebben az országban szerintem nem létezik. Ha ezt bárki megkísérelte volna, már rég megdöglött volna. :D
Apr 07, 2012 17:22:40
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™