nem, nem trükközöm. inkább többet fizetek, és inkább 2 nappal a határidő előtt.
ez nem jött be. egyéb tipp, lúzer?
Seggfej? Most hogy jön ide Balázs?
Itt lehetetlen, Angliában például van egy erős pénzügyi szektor, ami rendesen megtámogatja a gazdaságot. Az angol nyelv és a gyarmati múlt előnyeit most hagyjuk is.
Mellesleg az igazságtalan tartozásaid hogy keletkeztek? Az nem szaremberség, ha felveszed a hitelt, fogyasztasz. pedig tudod, hogy baszni fogsz kifizetni?
Miféle hitelt? A diákhitelt az állam azért adja jövedelemvizsgálat nélkül, mert ezzel ígéretet tesz neked arra, hogy hasznos tudásszerzést támogat. Ha ez még sincs így, az nem a te, hanem az ő baja.
Én sem trükközök. Nem vagyok egy púpos buzeráns, hogy rászoruljak. Nekem megéri, hogy nyugodtan aludhassak.
Semmit sem tükröztem soha.
Tudod mi a különbség? A nagyszüleim is mindig becsületesen dolgoztak és tanultak, a szüleim is becsületesen dolgoztak és tanultak, és én is becsületesen dolgozok és tanultam.
Nem basztam a rezet az egyetemen, hanem két szakot is elvégeztem. Nem évekig szerencsétlenkedtem a Taxusszal, hanem megtanultam 3-4 nyelvet. Nem ábrándoztam az egyetem után, hogy majd otthoni recskázással töltöm a napokat, hanem elmentem dolgozni. Nem loptam a napot a munkahelyemen, mint annyi kollégám, hanem dolgoztam rendesen. Ott röhögtek rajtam, hogy milyen lúzer vagyok, hogy mindig én kapom meg az extramunkát meg a túlórát. Aztán amikor én kaptam meg a k. sok pluszpénzzel járó előreléptetést, akkor persze az 50 éves picsák meg szörnyülködhettek, hogy hogy kaphattam ezt meg csak 3-4 év után.
És tudod mi a legfontosabb? Hogy minden problémámért, nehézségemért nem másokban meg a "rendszerben" kerestem a hibát, hanem azt néztem, hogy én magam hogyan tudok javítani a helyzeten.
Te pedig csak várod a sültgalambot. Utolsó lúzer fehércigány vagy. Elmebeteg recskagnóm.
Nem, Gyagyás, a felsőoktatás az állam szempontjából egy befektetés. Az állam azért fizeti a hallgatók tanítását, mert azt akarja, hogy több adót fizessenek a jobb állásaik után. Hatástöbbszörözés, tudod.
Aki felveszi a diákhitelt, az vállalja, hogy a tanulása további támogatásáért cserébe, ezt a pénzt is visszafizeti kamatostól. Ezért nem szokás elbaszni faszságokra.
Az üzleti nyelven kockázatot jelent.
Na csá.
Fizikailag? SOHA! :D
Jogilag esetleg.
i220.photobucket.com/albums/dd116/monomanz/anigif/jacko.gif
idióta vagy. inkább meg kellene tanulnod hatékonyan dolgozni.
évek múlva is csak egy lúzer szar leszel. de nekem jó így, jobban fogok rajtad röhögni.
persze, mert külföldön megdöglenél azonnal.
Persze, te vesztes gnóm, egy szelet parizert nem tudnál kérni a Lajtán túl.
This I meat need that soon cheap very I Hungry from very. Kb ennyit tudnál. :D
Ezen előszőr kurvára felbasztam az agyam, de jobban meggondolva vicces, ahogy kiállítod saját magadról az életképtelenségi bizonyítványt. De túl azon, hogy vicces, azért mégiscsak a kurva anyádat.
anyád is kockáztatott, aztán neki sem jött be. ahogy neked sem a tanárúrral. sosem leszel már ember, ez 100%
Sodi ki se jutna Angliába. Egy egyirányú Ryanair jegyre nincs pénze.
Már az is kihívás lenne neki, hogy Ferihegyig eljusson.
Hülyeség.
Ez a munkaerőhiány szerintem a világon mindenhol ugyanolyan, mint idehaza. :)
hát, amennyit te a világból látsz...mit mondott erről gaudi, vagy grespik? kb. annyi fogalmad van erről.:))
nem értem. piacképes szakmád és tudásod van. miért nem tudsz akkor megélni? hol a hiba?
Ja, Malawiban ugyanannyi informatikus van, mint a Szilikon-völgyben (sic).
Jogos. Épp most kapcsolok rá.
Tudod, április után MÁR SZERINTEM is releváns az ezutáni időszak vonatkozásában realizált teljesítményem.
Úgyhogy erre a kérdésre térjünk vissza májusban.
Jó, május 15-én linkeld a sosem hazudó excelt.
Hülyeség. Nyilván ott van igény, ahol fejlett a gazdaság. Tehát ha a magyarnál fejlettebb, nyilván az igény is nagyobb. Ha itt munkaerőhiány van, mert túl sok a munka, akkor a nálunk fejlettebb helyeken nyilván fokozottan így van ez.
ma például már százszor sikerült leírnod, hogy "csá, meló". kiváló teljesítmény.
Jó. Én NEM a mai valóság miatt vagyok ideges.
Hanem mert nem hagytak békén a két éves pályakezdő szakaszomban sem, miközben Angoloknál békén hagytak volna.
Ennyi. :)
Ja, nyilván.
Ez kísértetiesen hasonlít a "térjünk erre vissza áprilisban"-ra
a két éves pályakezdő szakaszodat dugd már fel a seggedbe a zuhirózsa mellé, légyszíves.
Angliában és az USÁ-ban is kemény tandíjak vannak az egyetemeken. Itthon meg te meg évekig verhetted a pöcsödet az egyetemi vécéken.
Úgy érzem szerintem nagyjából kvitt vagy a társadalommal.
Évekig finanszíroztuk a naplopásodat az egyetemen, cserébe most fizetned kellene.
amúgy már ősszel "pörögtél". vagy csak a fütyikamera pörgött? te hazug zsidó.
A diákhitel is banki hitel, te félkegyelmű!
Attól még tartozol. Endre, olyan országot a büdös életbe nem fogsz találni, ahol helyeselni fogják a te életmódodat, úgyhogy feleslegesen álmodozol pl. Angliáról
És amit a nyánydojvejéjvájja vettél fel CHF alapút, te hazudós hurkatöltő? :))))
Asszem a szaúdiaknál most is így van
az lehet, de ott a recskavideóért szerintem a minimum a kézlevágás...
Én pl. ahogy megkaptam az első munkahelyemet, fél éven belül visszafizettem az egészet. Fasz se akart ezzel bajlódni a későbbiekben. Persze nem maxoltam ki a keretet, mint Sodi.
Google Translate
első körben meg kéne már végre tanulnod az angolt és utána pofázni.
Minek is vettél volna fel bármit is ha ott volt anyádék 20 milkója.Mondjuk jobb is, hogy nem szaladtál bele egy újabb faszerdőbe egy hitellel.
Mert ez nem rombolás, hanem a dolgok helyes irányba terelése. Minden baj a lopás miatt van, ezért a közigazgatás minden lyukát fel kell tárni. Azt a bírót vagy nyomozót, amelyik pedig nem elég lelkes ebben a feljelentéseink nyomán, feljelenteni a picsába.
Ha mindenféle erkölcstelen léhűtő és életképtelen lumpenproli fosztogatja a köztulajdont, abból sosem születik normális ország. A normális országhoz nem kell pusztítani, akadályozni és keresztbe tenni. Elég hagyni a természetes kiválogatódást, hogy tegye a dolgát.
zsidó vagy
ha a pereskedő fehércigányok bedöntik a rendszert, államcsőd lesz és nyomor, akkor az elégedetlenek a nyomor okozóit fogják vezetőnek megtenni. ez mindenhol így szokott lenni.
Dehogynem. Ez egy olyan ország, amit szétlopnak, és szétkorrumpálnak. Ezért kell tudatosan lecsapni a legkisebb szabálytalanságra is, valamint emellett AZOKRA A KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSI DOLGOZÓKRA, akik - nyilván egzisztenciális félelemtől vezérelve - felhívás és feljelentések benyújtása ellenére sem bizonyulnak elég lelkesnek a harcunk támogatásában.
Te vagy az egyike azoknak, akik szétlopják az országot.
Hát akkor ne lopj, te fehércigány!
:)
Nem. Én nem is lehetek képes rá. Ahhoz pozíció kell.
Ha bezárjuk a lopási csatornákat, és felderítjük a lopásokat, akkor pusztán ebből jönni fog a pénz. Ennyi.
Ilyen NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON egyszerű ez.
Én elsőként tudod melyiket zárnám be? Azt, amelyik miatt használhatod azt az áramot, amit nem fizetsz ki!
Ne szerénykedj, mindenféle pozíció nélkül annyi köztartozást csináltál, amennyinek a töredékéért is utcára szokás kerülni. Ez siker!
Sodi, mitől lesz valaki sikeres? Ha te okos vagy, a trollok meg buták, miért van az, hogy köztünk te vagy a legcsóróbb, legmagányosabb és legszerencsétlenebb? Miért van az, hogy míg itt van, aki neves szakmai konferenciákon szólal fel, mások pedig sikeres vállalkozást visznek, vagy több gyereket etetnek, te anyáddal élsz 30 évesen, milliós tartozást görgetsz magad előtt, és életed legnagyobb sikere, hogy a faszod 12 órán át a velvet címlapján volt?
Előre szólok, ne is kezdd a rendszert hibáztatni, mindenki ugyanabban a rendszerben van, aki külföldön él, az is, hisz te is vehetnél egy fapados jegyet Brüsszelbe, vagy Londonba.
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:23:50
Te is biztos trükközöl valahol. Kizárt, hogy nem.
Azok a "mások" nem léteznek. :D
Ez a titok.
Ez a titok.
nem, nem trükközöm. inkább többet fizetek, és inkább 2 nappal a határidő előtt.
ez nem jött be. egyéb tipp, lúzer?
Apr 07, 2012 17:23:50
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 17:24:01
SEGGFEJ!
JÖSSZ ITT AZZAL, HOGY AMIT MONDOK, LEHETETLEN, ÉS TÖNKRETENNÉ AZ ORSZÁGOT, KÖZBEN PEDIG OTT VAN A VILÁGOS ÉS ÉLŐ PÉLDA ARRA ANGLIÁBAN, HOGY EZ IGENIS EGY MŰKÖDŐ GYAKORLAT, MELY EGY PROSPERÁLÓ ORSZÁGBAN LÉTEZIK.
Ergo: hazugságokat beszélsz.
Ennyi.
JÖSSZ ITT AZZAL, HOGY AMIT MONDOK, LEHETETLEN, ÉS TÖNKRETENNÉ AZ ORSZÁGOT, KÖZBEN PEDIG OTT VAN A VILÁGOS ÉS ÉLŐ PÉLDA ARRA ANGLIÁBAN, HOGY EZ IGENIS EGY MŰKÖDŐ GYAKORLAT, MELY EGY PROSPERÁLÓ ORSZÁGBAN LÉTEZIK.
Ergo: hazugságokat beszélsz.
Ennyi.
Seggfej? Most hogy jön ide Balázs?
Itt lehetetlen, Angliában például van egy erős pénzügyi szektor, ami rendesen megtámogatja a gazdaságot. Az angol nyelv és a gyarmati múlt előnyeit most hagyjuk is.
Mellesleg az igazságtalan tartozásaid hogy keletkeztek? Az nem szaremberség, ha felveszed a hitelt, fogyasztasz. pedig tudod, hogy baszni fogsz kifizetni?
Apr 07, 2012 17:24:01
sodika
Apr 07, 2012 17:24:43
Igenis. Igazságtalan minden afeletti tartozás, mely USA és Anglia gyakorlata közül a számodra kedvezőtlenebbet alapul véve a saját jövedelemszinteden keletkezett volna.
Apr 07, 2012 17:24:43
IsmeretlenJoAkaro
Apr 07, 2012 17:26:26
SoDI, szemmel láthatólag fingod nincs az angol viszonyokról. Elárulom, ha én otthon recskázom a fütyikamerámba és azt pakolgatom fel a netre munka helyett, ugyanúgy kikapcsolják az áramomat, a vizemet, stb mint itthon.
Apr 07, 2012 17:26:26
sodika
Apr 07, 2012 17:26:39
Az nem szaremberség, ha felveszed a hitelt, fogyasztasz. pedig tudod, hogy baszni fogsz kifizetni?
Miféle hitelt? A diákhitelt az állam azért adja jövedelemvizsgálat nélkül, mert ezzel ígéretet tesz neked arra, hogy hasznos tudásszerzést támogat. Ha ez még sincs így, az nem a te, hanem az ő baja.
Apr 07, 2012 17:26:39
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:27:14
sneci, senkit nem érdekelnek az "igazságaid". egy élősködő vagy. erkölcsileg mélyen alattam állsz. nem is látlak innen föntről.
takarodj el ebből az országból, és élősködj egy másik nemzeten, te szar.
takarodj el ebből az országból, és élősködj egy másik nemzeten, te szar.
Apr 07, 2012 17:27:14
Rejsz Felügyelő
Apr 07, 2012 17:27:21
Ez a titok.
Ez a titok.
Én sem trükközök. Nem vagyok egy púpos buzeráns, hogy rászoruljak. Nekem megéri, hogy nyugodtan aludhassak.
Apr 07, 2012 17:27:21
sodika
Apr 07, 2012 17:28:35
A diákhitel konstrukciójával az állam szerencsejátékba kezd, hogy vagy hasznosulnak a tanulmányaid, vagy nem. Ha valaki a pirosra tesz és a fekete jön ki, így járt. Ha nyer, akkor meg nyer. Ennyi.
sneciakiraly
", HOGY EZ IGENIS EGY MŰKÖDŐ GYAKORLAT, MELY EGY PROSPERÁLÓ ORSZÁGBAN LÉTEZIK.
"
Anglia úgy tud prosperálni, hogy az egyetemet végzett sokadikgenerációs értelmiségiek több tízezer fontot adóznak évente és nem úgy hogy kibújnak alóla.
Te faszkalap, a minimálbér adómentessége csak azt a célt szolgálja, hogy a képzetlen lumpen réteg meg tudjon élni. Vagy te is ezek közé tartozol?
diákhitelnél igazad van, az állam hibája hogy egy élősködő gecinek pénzt ad. az állam hibája hogy nem gondolt arra hogy egy diák félmillió félév infó és közgáz után még a minimálbért sem tudja megkeresni a piacon
"
Anglia úgy tud prosperálni, hogy az egyetemet végzett sokadikgenerációs értelmiségiek több tízezer fontot adóznak évente és nem úgy hogy kibújnak alóla.
Te faszkalap, a minimálbér adómentessége csak azt a célt szolgálja, hogy a képzetlen lumpen réteg meg tudjon élni. Vagy te is ezek közé tartozol?
diákhitelnél igazad van, az állam hibája hogy egy élősködő gecinek pénzt ad. az állam hibája hogy nem gondolt arra hogy egy diák félmillió félév infó és közgáz után még a minimálbért sem tudja megkeresni a piacon
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:29:25
Ez a titok.
Ez a titok.
Semmit sem tükröztem soha.
Tudod mi a különbség? A nagyszüleim is mindig becsületesen dolgoztak és tanultak, a szüleim is becsületesen dolgoztak és tanultak, és én is becsületesen dolgozok és tanultam.
Nem basztam a rezet az egyetemen, hanem két szakot is elvégeztem. Nem évekig szerencsétlenkedtem a Taxusszal, hanem megtanultam 3-4 nyelvet. Nem ábrándoztam az egyetem után, hogy majd otthoni recskázással töltöm a napokat, hanem elmentem dolgozni. Nem loptam a napot a munkahelyemen, mint annyi kollégám, hanem dolgoztam rendesen. Ott röhögtek rajtam, hogy milyen lúzer vagyok, hogy mindig én kapom meg az extramunkát meg a túlórát. Aztán amikor én kaptam meg a k. sok pluszpénzzel járó előreléptetést, akkor persze az 50 éves picsák meg szörnyülködhettek, hogy hogy kaphattam ezt meg csak 3-4 év után.
És tudod mi a legfontosabb? Hogy minden problémámért, nehézségemért nem másokban meg a "rendszerben" kerestem a hibát, hanem azt néztem, hogy én magam hogyan tudok javítani a helyzeten.
Te pedig csak várod a sültgalambot. Utolsó lúzer fehércigány vagy. Elmebeteg recskagnóm.
Apr 07, 2012 17:29:25
IsmeretlenJoAkaro
Apr 07, 2012 17:30:39
Arról nem is beszélve, hogy attól még hogy ott igen bőkezű a szociális háló, az államon élősködő balfaszokat ott is szarnak nézik. Ugyanez a helyzet a kilakolhatatlan squatterekkel. De ha nem hiszed el, ha akarod majd amikor újra melóban leszek (most Magyarországon vagyok szabadságon) elmesélem a sztoridat az angol munkatársaimnak. Szerintem mindegyik köpni fog maga elé, hogy az ilyen élősködő férgek a legnagyobb problémája az egész világnak.
Apr 07, 2012 17:30:39
sodika
Apr 07, 2012 17:31:00
Mindegy.
A lényeg, hogy most, hogy látom, milyen egy normális ország, és hogy a saját országunk mennyire nem az, MEGTÖBBSZÖRÖZŐ energiával fogok harcolni a jelenlegi tolvajrendszer lerombolása érdekében.
Az állam törvényeit és közigazgatási gyakorlatát eközben igyekszem még jobban kiismerni - Minda Zolihoz és Kaufmannhoz hasonlóan - de csak és kizárólag azért, hogy még hatékonyabban tudjam akasztani a saját maga által szállított kötéllel.
ENNYI :D
A lényeg, hogy most, hogy látom, milyen egy normális ország, és hogy a saját országunk mennyire nem az, MEGTÖBBSZÖRÖZŐ energiával fogok harcolni a jelenlegi tolvajrendszer lerombolása érdekében.
Az állam törvényeit és közigazgatási gyakorlatát eközben igyekszem még jobban kiismerni - Minda Zolihoz és Kaufmannhoz hasonlóan - de csak és kizárólag azért, hogy még hatékonyabban tudjam akasztani a saját maga által szállított kötéllel.
Apr 07, 2012 17:31:00
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 17:31:53
Nem, Gyagyás, a felsőoktatás az állam szempontjából egy befektetés. Az állam azért fizeti a hallgatók tanítását, mert azt akarja, hogy több adót fizessenek a jobb állásaik után. Hatástöbbszörözés, tudod.
Aki felveszi a diákhitelt, az vállalja, hogy a tanulása további támogatásáért cserébe, ezt a pénzt is visszafizeti kamatostól. Ezért nem szokás elbaszni faszságokra.
Apr 07, 2012 17:31:53
sodika
Apr 07, 2012 17:32:09
EZ PEDIG JÓ.
Mert erőt, céltudatosságot, és energiát adott. :)
Az ilyet szeretem.
Mert erőt, céltudatosságot, és energiát adott. :)
Az ilyet szeretem.
Apr 07, 2012 17:32:09
sodika
Apr 07, 2012 17:32:56
Nem, Gyagyás, a felsőoktatás az állam szempontjából egy befektetés.
Na csá.
Apr 07, 2012 17:32:56
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:33:01
Különben meg el lehet menni Magyarországról Sodi. Senkinek sem fogsz hiányozni, még anyádnak sem.
Lehet menni Németországba, Angliába. EU van, szabad munkavállalás.
Aztán próbálkozhatsz ott, ha annyival jobban tetszik.
Lehet menni Németországba, Angliába. EU van, szabad munkavállalás.
Aztán próbálkozhatsz ott, ha annyival jobban tetszik.
Apr 07, 2012 17:33:01
sodika
Apr 07, 2012 17:34:56
Különben meg el lehet menni Magyarországról Sodi.
Jogilag esetleg.
Apr 07, 2012 17:34:56
Béla
Apr 07, 2012 17:34:59
Sneci, ma már ráverted Aaron Cutera?
Apr 07, 2012 17:34:59
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 17:35:15
Endre, te már több mint tíz éve magadat akasztod. Lassú folyamat, de hamarosan lesz eredménye.
Apr 07, 2012 17:35:15
sodika
Apr 07, 2012 17:35:26
Fizikailag juszt is itt maradok, bármi van. :)
na csá
na csá
Apr 07, 2012 17:35:26
m.
Apr 07, 2012 17:35:32
Mindegy.
i220.photobucket.com/albums/dd116/monomanz/anigif/jacko.gif
Apr 07, 2012 17:35:32
IsmeretlenJoAkaro
Apr 07, 2012 17:35:43
SoDI kb 2 napig bírná Angliában. Itt nincs akkora hiány informatikusokból, egy álláshoz valódi tudást is le kell tenni az asztalra. Aztán kb 2 nap múlva elfogyna a zsebpénz.
Apr 07, 2012 17:35:43
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:36:06
Mindegy.
idióta vagy. inkább meg kellene tanulnod hatékonyan dolgozni.
évek múlva is csak egy lúzer szar leszel. de nekem jó így, jobban fogok rajtad röhögni.
Apr 07, 2012 17:36:06
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 17:36:14
Fizikailag juszt is itt maradok, bármi van. :)
na csá
na csá
persze, mert külföldön megdöglenél azonnal.
Apr 07, 2012 17:36:14
Béla
Apr 07, 2012 17:36:25
Jogilag esetleg.
Jogilag esetleg.
Persze, te vesztes gnóm, egy szelet parizert nem tudnál kérni a Lajtán túl.
This I meat need that soon cheap very I Hungry from very. Kb ennyit tudnál. :D
Apr 07, 2012 17:36:25
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:37:40
sneci, majd vádlottként harcolhatsz a rendszer ellen.:))
Apr 07, 2012 17:37:40
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 17:37:43
A diákhitel konstrukciójával az állam szerencsejátékba kezd, hogy vagy hasznosulnak a tanulmányaid, vagy nem. Ha valaki a pirosra tesz és a fekete jön ki, így járt. Ha nyer, akkor meg nyer. Ennyi.
Ezen előszőr kurvára felbasztam az agyam, de jobban meggondolva vicces, ahogy kiállítod saját magadról az életképtelenségi bizonyítványt. De túl azon, hogy vicces, azért mégiscsak a kurva anyádat.
Apr 07, 2012 17:37:43
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:38:31
és hajléktalanként.:))
Apr 07, 2012 17:38:31
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:39:15
Na csá.
Na csá.
anyád is kockáztatott, aztán neki sem jött be. ahogy neked sem a tanárúrral. sosem leszel már ember, ez 100%
Apr 07, 2012 17:39:15
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:39:37
SoDI kb 2 napig bírná Angliában. Itt nincs akkora hiány informatikusokból, egy álláshoz valódi tudást is le kell tenni az asztalra. Aztán kb 2 nap múlva elfogyna a zsebpénz.
Sodi ki se jutna Angliába. Egy egyirányú Ryanair jegyre nincs pénze.
Már az is kihívás lenne neki, hogy Ferihegyig eljusson.
Apr 07, 2012 17:39:37
sodika
Apr 07, 2012 17:39:55
Itt nincs akkora hiány informatikusokból
Hülyeség.
Apr 07, 2012 17:39:55
sodika
Apr 07, 2012 17:40:51
Egyre több a szakember, de az igény sokkal jobban növekszik.
Apr 07, 2012 17:40:51
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:42:34
Hülyeség.
hát, amennyit te a világból látsz...mit mondott erről gaudi, vagy grespik? kb. annyi fogalmad van erről.:))
Apr 07, 2012 17:42:34
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:44:21
Egyre több a szakember, de az igény sokkal jobban növekszik.
nem értem. piacképes szakmád és tudásod van. miért nem tudsz akkor megélni? hol a hiba?
Apr 07, 2012 17:44:21
törzsgyökeres
Apr 07, 2012 17:45:14
sneci, az ápr. 1-jei kudarcod óta eltelt 6 napban mennyit foglalkoztál a saját megoldás fejlesztésével?
na látod, az a te bajod, hogy roppant lusta vagy.
na látod, az a te bajod, hogy roppant lusta vagy.
Apr 07, 2012 17:45:14
sodika
Apr 07, 2012 17:45:21
törzsgyökeres:
Ha itt hiány van, máshol miért lenne kevésbé hiány, miközben a technika és az ezzel járó munkaigény mindenhol ugyanúgy fejlődik, ráadásul globalizáció van?
Na ugye.
Ha itt hiány van, máshol miért lenne kevésbé hiány, miközben a technika és az ezzel járó munkaigény mindenhol ugyanúgy fejlődik, ráadásul globalizáció van?
Na ugye.
Apr 07, 2012 17:45:21
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:45:42
Hülyeség.
Apr 07, 2012 17:45:42
sodika
Apr 07, 2012 17:46:23
Tudod, április után MÁR SZERINTEM is releváns az ezutáni időszak vonatkozásában realizált teljesítményem.
Apr 07, 2012 17:46:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:47:59
Apr 07, 2012 17:47:59
Dezoxiribonukleinsav
Apr 07, 2012 17:48:13
Hááááááááááááááááááááááááááááááá
Térjünk vissza rá májusban baze.
Nem hiszem el... :)
Térjünk vissza rá májusban baze.
Nem hiszem el... :)
Apr 07, 2012 17:48:13
sodika
Apr 07, 2012 17:48:43
Hülyeség. Nyilván ott van igény, ahol fejlett a gazdaság. Tehát ha a magyarnál fejlettebb, nyilván az igény is nagyobb. Ha itt munkaerőhiány van, mert túl sok a munka, akkor a nálunk fejlettebb helyeken nyilván fokozottan így van ez.
Apr 07, 2012 17:48:43
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:49:42
ma például már százszor sikerült leírnod, hogy "csá, meló". kiváló teljesítmény.
Apr 07, 2012 17:49:42
sodika
Apr 07, 2012 17:49:48
Hanem mert nem hagytak békén a két éves pályakezdő szakaszomban sem, miközben Angoloknál békén hagytak volna.
Apr 07, 2012 17:49:48
sodika
Apr 07, 2012 17:49:58
na csá
Apr 07, 2012 17:49:58
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:50:06
Ja, nyilván.
Apr 07, 2012 17:50:06
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 17:50:34
Ez kísértetiesen hasonlít a "térjünk erre vissza áprilisban"-ra
Apr 07, 2012 17:50:34
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:53:13
a két éves pályakezdő szakaszodat dugd már fel a seggedbe a zuhirózsa mellé, légyszíves.
Apr 07, 2012 17:53:13
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 17:55:01
Angliában és az USÁ-ban is kemény tandíjak vannak az egyetemeken. Itthon meg te meg évekig verhetted a pöcsödet az egyetemi vécéken.
Úgy érzem szerintem nagyjából kvitt vagy a társadalommal.
Évekig finanszíroztuk a naplopásodat az egyetemen, cserébe most fizetned kellene.
Apr 07, 2012 17:55:01
SoDomIa
Apr 07, 2012 17:57:02
amúgy már ősszel "pörögtél". vagy csak a fütyikamera pörgött? te hazug zsidó.
Apr 07, 2012 17:57:02
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 18:05:41
Sodi, kezeltesd magad, mielőtt te is úgy bekattansz, mint a kulcsi gyilkos.
Apr 07, 2012 18:05:41
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 18:09:26
SoDI: elárulok neked egy nagy titkot, talán csak te nem tudod még.
Már a középkorban is, ha a király hülye volt, attól még a király volt, a magadfajta sznoboknak kuss volt. Meg kellett várni, míg megdöglik. Na, most csak annyi változott azóta, hogy a magadfajta sznobokat megkérdik négyévente.
Szóval ez a hazád. Én speciel sajnálom, annak azért örülök, hogy ritkán jársz külföldön, kevesebb rossz fényt vetsz az országra, de mindegy. Nem tudom, hogy leprolizod-e még a bérből és fizetésből élőket, mint 2008-ban nagypofájú egyetemistaként, remélem már leszoktál róla. Ha nem, akkor viszont csak addig örülj, míg nem talál pofán vágni egy vasököl.
Ez a sok lószar, amit itt nyomatsz, csak arra jó, hogy szegény, sokat szenvedett Édesanyádnak rosszabb legyen. Tehát hajrá, jó pereskedést, meg hazamentést és ne is törődj vele, hogy te vagy a púp a haza hátán. Te és a cimboráid.
Már a középkorban is, ha a király hülye volt, attól még a király volt, a magadfajta sznoboknak kuss volt. Meg kellett várni, míg megdöglik. Na, most csak annyi változott azóta, hogy a magadfajta sznobokat megkérdik négyévente.
Szóval ez a hazád. Én speciel sajnálom, annak azért örülök, hogy ritkán jársz külföldön, kevesebb rossz fényt vetsz az országra, de mindegy. Nem tudom, hogy leprolizod-e még a bérből és fizetésből élőket, mint 2008-ban nagypofájú egyetemistaként, remélem már leszoktál róla. Ha nem, akkor viszont csak addig örülj, míg nem talál pofán vágni egy vasököl.
Ez a sok lószar, amit itt nyomatsz, csak arra jó, hogy szegény, sokat szenvedett Édesanyádnak rosszabb legyen. Tehát hajrá, jó pereskedést, meg hazamentést és ne is törődj vele, hogy te vagy a púp a haza hátán. Te és a cimboráid.
Apr 07, 2012 18:09:26
SoDomIa
Apr 07, 2012 18:12:12
sneci, itt egy kis mulatós a románcigány fajtád ezt szereti. éljen az alapjövedelem!
www.youtube.com/watch?v=NR-F-srgwgE
www.youtube.com/watch?v=NR-F-srgwgE
Apr 07, 2012 18:12:12
Rotwein
Apr 07, 2012 18:19:38
Sodi, te a tartozásaidat tekintve jogilag és erkölcsileg is vesztes helyzetben vagy.
Jogilag ugye teljesen jogosan akarják behajtani rajtad az adósságod. Az mondjuk kurva vicces, hogy te itt rinyálsz, hogy mennyire antidemokratikus a rendszer, miközben a milliós tartozásaid ellenére otthon laptopozol, netezel, és várod, hogy anyád összerakja a vacsorát. Ha elvennék előled a tányért, akkor valamilyen szinten meg is érteném a rinyálást.
Erkölcsileg is elég szarul állsz. Annak ellenére felvettél hiteleket, hogy mindened megvolt, sőt, több is annál. A legtöbb magyar diák csak álmodozik saját autóról, lakásról, bejárónőről, miközben 2-3 másik emberrel együtt él egy szűkös koleszszobában. De te még ennél is mohóbb voltál, neked kellett 180 ezres telefon, 100 ezres monitor, még 3 millát is eljátszottál, hogy még több pénzed legyen. És a helyzeted ellenére még a segélyt is bezsebelted, amit nyilván el is vertél 1-2 hét alatt. Undorító vagy és hazaáruló. Nem baj, a sors és Isten végzi a dolgát a jelenlegi helyzeted alapján, kár, hogy nem vagy hívő, talán olvasnál a jelekből.
Jogilag ugye teljesen jogosan akarják behajtani rajtad az adósságod. Az mondjuk kurva vicces, hogy te itt rinyálsz, hogy mennyire antidemokratikus a rendszer, miközben a milliós tartozásaid ellenére otthon laptopozol, netezel, és várod, hogy anyád összerakja a vacsorát. Ha elvennék előled a tányért, akkor valamilyen szinten meg is érteném a rinyálást.
Erkölcsileg is elég szarul állsz. Annak ellenére felvettél hiteleket, hogy mindened megvolt, sőt, több is annál. A legtöbb magyar diák csak álmodozik saját autóról, lakásról, bejárónőről, miközben 2-3 másik emberrel együtt él egy szűkös koleszszobában. De te még ennél is mohóbb voltál, neked kellett 180 ezres telefon, 100 ezres monitor, még 3 millát is eljátszottál, hogy még több pénzed legyen. És a helyzeted ellenére még a segélyt is bezsebelted, amit nyilván el is vertél 1-2 hét alatt. Undorító vagy és hazaáruló. Nem baj, a sors és Isten végzi a dolgát a jelenlegi helyzeted alapján, kár, hogy nem vagy hívő, talán olvasnál a jelekből.
Apr 07, 2012 18:19:38
sodika
Apr 07, 2012 18:21:51
Semmiféle bank vagy egyéb hitelintézeti hitelt nem vettem fel soha. Megint hazudsz. :)
Apr 07, 2012 18:21:51
Zulu
Apr 07, 2012 18:24:14
Semmiféle bank vagy egyéb hitelintézeti hitelt nem vettem fel soha. Megint hazudsz. :)
A diákhitel is banki hitel, te félkegyelmű!
Apr 07, 2012 18:24:14
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 18:24:45
Attól még tartozol. Endre, olyan országot a büdös életbe nem fogsz találni, ahol helyeselni fogják a te életmódodat, úgyhogy feleslegesen álmodozol pl. Angliáról
Apr 07, 2012 18:24:45
Béla
Apr 07, 2012 18:26:04
És amit a nyánydojvejéjvájja vettél fel CHF alapút, te hazudós hurkatöltő? :))))
Apr 07, 2012 18:26:04
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 18:32:35
Régebben láttam a Panorámában, hogy Kuwaitban mindenki alanyi jogon kapott valami 3000 dinárt. Csak úgy, puszira. Mondtam is, hogy de fasza hely, ez kéne itthon is. Aztán vagy öt évre rá bevonult Szaddam. Mondom, fasza..
Apr 07, 2012 18:32:35
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 18:33:42
Régebben láttam a Panorámában, hogy Kuwaitban mindenki alanyi jogon kapott valami 3000 dinárt. Csak úgy, puszira. Mondtam is, hogy de fasza hely, ez kéne itthon is. Aztán vagy öt évre rá bevonult Szaddam. Mondom, fasza..
Apr 07, 2012 18:33:42
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 18:34:28
- Te, Anyu! Itthon miért nem adnak csak úgy munka nélkül pénzt?
- Mert nincsen olajunk.
Ti sohasem beszélgettetek Édesanyáddal, SoDI?
- Mert nincsen olajunk.
Ti sohasem beszélgettetek Édesanyáddal, SoDI?
Apr 07, 2012 18:34:28
snecigeci
Apr 07, 2012 18:36:48
"A statisztikák szerint rendben folyik a törlesztés, a többség (96%) számára nem okoz gondot az időben történő fizetés. A Diákhitel Központ adatai szerint a hosszabb ideje nem fizetők aránya 4%."
nem meglepő módon az alja 4%-ban vagy poop, szerencsére a nagy többség életrevalóbb nálad, és fizeti, vagy már rég visszafizette a hitelét.
nem meglepő módon az alja 4%-ban vagy poop, szerencsére a nagy többség életrevalóbb nálad, és fizeti, vagy már rég visszafizette a hitelét.
Apr 07, 2012 18:36:48
SoDomIa
Apr 07, 2012 18:38:28
az lehet, de ott a recskavideóért szerintem a minimum a kézlevágás...
Apr 07, 2012 18:38:28
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 18:39:35
szerencsére a nagy többség életrevalóbb nálad, és fizeti, vagy már rég visszafizette a hitelét.
Én pl. ahogy megkaptam az első munkahelyemet, fél éven belül visszafizettem az egészet. Fasz se akart ezzel bajlódni a későbbiekben. Persze nem maxoltam ki a keretet, mint Sodi.
Apr 07, 2012 18:39:35
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 18:51:25
SoDI ibn Fater: Hogy mi?? Micsoda elmaradt ország ez, ahol nem lehet nyugodtan önkielégíteni széles publikum előtt élőben és felvételről?! Harcolni kell az elnyomó Mustafa Kebab ellen! Most tudtam meg, hogy Magyarországon nyugodtan lehet masztizni éjjel-nappal is akár. Itt meg?! Vesszen ez a szexellenes elnyomó rendszer. Pfúj!
Apr 07, 2012 18:51:25
Károly Miklós értelmiségi
Apr 07, 2012 18:52:09
Sneci, közgazdasági szempontból erősen megkérdőjelezhető hasznosságú tevékenységednek köszönhetően hamarosan csődközeli állapotban találod magad. Meg büdös is vagy.
Apr 07, 2012 18:52:09
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 18:54:55
SoDI:
10 ezer USD-t ér ez:
www.youtube.com/watch?v=M4It3DrhbE0
nem gondolod, hogy valamit rosszul csinálsz?
mi lenne az első dolgot, amint megjönne a google checkje a 10 rugóval?
10 ezer USD-t ér ez:
Apr 07, 2012 18:54:55
Molnár F. Árpád
Apr 07, 2012 18:55:47
SoDI:
10 ezer USD-t ér ez:
10 ezer USD-t ér ez:
Google Translate
Apr 07, 2012 18:55:47
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 19:03:00
Egészen hihetetlen, de 38.000 USD ezért, érted, EZÉRT:
www.youtube.com/watch?v=IytNBm8WA1c
Te lehetsz Gorak, a jégbe fagyott ember 1996-ból.
www.youtube.com/watch?v=IytNBm8WA1c
Te lehetsz Gorak, a jégbe fagyott ember 1996-ból.
Apr 07, 2012 19:03:00
SoDomIa
Apr 07, 2012 19:04:42
Apr 07, 2012 19:04:42
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 19:09:48
Google Translate? Na ne, magyar-német-angol-svéd-francia-magyar után:
"Nem gondolod, hogy te csinálsz valamit rosszul?
Mi az első alkalommal Google megjönne vezérelt tavasz 10?"
"Nem gondolod, hogy te csinálsz valamit rosszul?
Mi az első alkalommal Google megjönne vezérelt tavasz 10?"
Apr 07, 2012 19:09:48
sneciakiraly
Apr 07, 2012 19:12:43
"
nem meglepő módon az alja 4%-ban vagy poop, szerencsére a nagy többség életrevalóbb nálad, és fizeti, vagy már rég visszafizette a hitelét. "
már régen leszögeztük hogy sneci a fehércigány mintapéldája.
A cigányok is úgy gondolják, hogy ha meg lehet lopni az államot, az az állam hibája. Ha ki lehet rabolni a nyugdíjast, az az ő hibája, minek tart otthon pénzt.
Sneci elismerte, hogy már nem fizeti vissza a pénzt, egy fogyatékos szar akibe kár volt bármit is beleölni. Kismillió félévvel nem tud minimálbért sem megkeresni.
Ráadásul megint ezzel a TGM-TótaW kombinációjából előállt liberál-bolsevik gazdasági rendszerrel jön.
nem meglepő módon az alja 4%-ban vagy poop, szerencsére a nagy többség életrevalóbb nálad, és fizeti, vagy már rég visszafizette a hitelét. "
már régen leszögeztük hogy sneci a fehércigány mintapéldája.
A cigányok is úgy gondolják, hogy ha meg lehet lopni az államot, az az állam hibája. Ha ki lehet rabolni a nyugdíjast, az az ő hibája, minek tart otthon pénzt.
Sneci elismerte, hogy már nem fizeti vissza a pénzt, egy fogyatékos szar akibe kár volt bármit is beleölni. Kismillió félévvel nem tud minimálbért sem megkeresni.
Ráadásul megint ezzel a TGM-TótaW kombinációjából előállt liberál-bolsevik gazdasági rendszerrel jön.
Apr 07, 2012 19:12:43
V.
Apr 07, 2012 19:19:01
első körben meg kéne már végre tanulnod az angolt és utána pofázni.
Apr 07, 2012 19:19:01
V.
Apr 07, 2012 19:20:16
Minek is vettél volna fel bármit is ha ott volt anyádék 20 milkója.Mondjuk jobb is, hogy nem szaladtál bele egy újabb faszerdőbe egy hitellel.
Apr 07, 2012 19:20:16
sodika
Apr 07, 2012 19:21:06
Egyébként én pont azt mondom, hogy nem csendesen kell siránkozni, és még csak nem is hangosan, hanem odacsapni a szemét rendszernek. Minden mozdulattal és lélegzetvétellel ártani neki, pusztítani, akadályozni, és keresztbe tenni neki. Egészen addig, amíg egy normális ország nem születik meg belőle.
Ennyi.
Ez nem siránkozás, hanem felhívás. :D
Ennyi.
Apr 07, 2012 19:21:06
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 19:22:04
Poop, miért születne normális ország abból, hogy itt elpusztítasz mindent?
Apr 07, 2012 19:22:04
sodika
Apr 07, 2012 19:23:58
Mert ez nem rombolás, hanem a dolgok helyes irányba terelése. Minden baj a lopás miatt van, ezért a közigazgatás minden lyukát fel kell tárni. Azt a bírót vagy nyomozót, amelyik pedig nem elég lelkes ebben a feljelentéseink nyomán, feljelenteni a picsába.
Apr 07, 2012 19:23:58
szeszesember
Apr 07, 2012 19:24:40
Ő egy igazi bolsevik szar. Hitvallása: a múltat végképp eltörölni… Apr 07, 2012 19:24:40
sodika
Apr 07, 2012 19:24:57
Az egzisztenciális félelem nem mentsék. Aki bűnözőket menteget, maga is bűnözővé válik. Kezdem megérteni ezt a Borbély Józsefet. :D
www.youtube.com/watch?v=K5pKu4wuuj4
Csak végig kell hallgatni, amit mond.
www.youtube.com/watch?v=K5pKu4wuuj4
Csak végig kell hallgatni, amit mond.
Apr 07, 2012 19:24:57
sodika
Apr 07, 2012 19:25:03
nem mentség
Apr 07, 2012 19:25:03
sneciakiraly
Apr 07, 2012 19:25:11
"Poop, miért születne normális ország abból, hogy itt elpusztítasz mindent? "
Zsidó vagy.
(ennyi lesz majd a válasz)
Zsidó vagy.
(ennyi lesz majd a válasz)
Apr 07, 2012 19:25:11
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 19:25:20
Egyébként én pont azt mondom, hogy nem csendesen kell siránkozni, és még csak nem is hangosan, hanem odacsapni a szemét rendszernek. Minden mozdulattal és lélegzetvétellel ártani neki, pusztítani, akadályozni, és keresztbe tenni neki. Egészen addig, amíg egy normális ország nem születik meg belőle.
Ennyi.
Ennyi.
Ha mindenféle erkölcstelen léhűtő és életképtelen lumpenproli fosztogatja a köztulajdont, abból sosem születik normális ország. A normális országhoz nem kell pusztítani, akadályozni és keresztbe tenni. Elég hagyni a természetes kiválogatódást, hogy tegye a dolgát.
Apr 07, 2012 19:25:20
szeszesember
Apr 07, 2012 19:25:21
Persze volt honnan tanulnia, az anyja MSZMP-tag volt.
Apr 07, 2012 19:25:21
Troll námbó fájv
Apr 07, 2012 19:25:42
SoDI anarcho-nemzeti-keresztény-liberális.
Apr 07, 2012 19:25:42
grafikus007
Apr 07, 2012 19:26:26
zsidó vagy
ha a pereskedő fehércigányok bedöntik a rendszert, államcsőd lesz és nyomor, akkor az elégedetlenek a nyomor okozóit fogják vezetőnek megtenni. ez mindenhol így szokott lenni.
Apr 07, 2012 19:26:26
sneciakiraly
Apr 07, 2012 19:27:28
"Ő egy igazi bolsevik szar. Hitvallása: a múltat végképp eltörölni…"
Az afrikai fekákra hasonlít, akik azt hiszik ha elkergetik a dolgozó fehéreket, akik "igazságtalan és kizsákmányoló" rendszert működtetik, akkor majd jó lesz nekik. Aztán szinte kivétel nélkül éheznek és a teljes gazdaság összeomlott. Ők is azt hiszik hogy ha elkergetik a vezető réteget, akkor munka nélkül is eljön a kánaán.
Az afrikai fekákra hasonlít, akik azt hiszik ha elkergetik a dolgozó fehéreket, akik "igazságtalan és kizsákmányoló" rendszert működtetik, akkor majd jó lesz nekik. Aztán szinte kivétel nélkül éheznek és a teljes gazdaság összeomlott. Ők is azt hiszik hogy ha elkergetik a vezető réteget, akkor munka nélkül is eljön a kánaán.
Apr 07, 2012 19:27:28
sodika
Apr 07, 2012 19:28:17
A normális országhoz nem kell pusztítani, akadályozni és keresztbe tenni.
Dehogynem. Ez egy olyan ország, amit szétlopnak, és szétkorrumpálnak. Ezért kell tudatosan lecsapni a legkisebb szabálytalanságra is, valamint emellett AZOKRA A KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSI DOLGOZÓKRA, akik - nyilván egzisztenciális félelemtől vezérelve - felhívás és feljelentések benyújtása ellenére sem bizonyulnak elég lelkesnek a harcunk támogatásában.
Apr 07, 2012 19:28:17
szeszesember
Apr 07, 2012 19:28:38
"Ő egy igazi bolsevik szar. Hitvallása: a múltat végképp eltörölni…"
Ja, kb. Az afrikai fekákra hasonlít, akik azt hiszik ha elkergetik a dolgozó fehéreket, akik "igazságtalan és kizsákmányoló" rendszert működtetik, akkor majd jó lesz nekik. Aztán szinte kivétel nélkül éheznek és a teljes gazdaság összeomlott. Ők is azt hiszik hogy ha elkergetik a vezető réteget, akkor munka nélkül is eljön a kánaán.
Apr 07, 2012 19:28:38
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 07, 2012 19:30:27
Dehogynem. Ez egy olyan ország, amit szétlopnak, és szétkorrumpálnak.
Apr 07, 2012 19:30:27
sodika
Apr 07, 2012 19:30:43
Oké, akkor válaszolok arra a kérdésre is, hogy ebből miként lesz pénz. Bár sértőnek érzem, hogy olyan közegben vesztegessem az energiáimat akár egyetlen karakter legépelésével is, amelyik jól láthatóan nincs azon a szellemi szinten, hogy ez enélkül is nyilvánvaló legyen a számára.
Ha bezárjuk a lopási csatornákat, és felderítjük a lopásokat, akkor pusztán ebből jönni fog a pénz. Ennyi.
Apr 07, 2012 19:30:43
sneciakiraly
Apr 07, 2012 19:30:57
"SoDI anarcho-nemzeti-keresztény-liberális. "
hol nemzeti? hazaáruló szar.
keresztény? templomot csak kívülről lát, lop,csal, szüleit, felebarátait nem tiszteli, paráználkodik.
egy rühes komcsi. az elvbarátai tetteit megnézhetjük ha összehasonlítjuk az NDK-t és az NSZK-t. Az NSZK-ban építettek, az NDK-ban csak az elmúlt rendszer mindenképpeni eltörlésén fáradoztak.
hol nemzeti? hazaáruló szar.
keresztény? templomot csak kívülről lát, lop,csal, szüleit, felebarátait nem tiszteli, paráználkodik.
egy rühes komcsi. az elvbarátai tetteit megnézhetjük ha összehasonlítjuk az NDK-t és az NSZK-t. Az NSZK-ban építettek, az NDK-ban csak az elmúlt rendszer mindenképpeni eltörlésén fáradoztak.
Apr 07, 2012 19:30:57
Zulu
Apr 07, 2012 19:31:02
Minden baj a lopás miatt van
Hát akkor ne lopj, te fehércigány!
Apr 07, 2012 19:31:02
sodika
Apr 07, 2012 19:31:09
Apr 07, 2012 19:31:09
sneciakiraly
Apr 07, 2012 19:32:34
"
Ha bezárjuk a lopási csatornákat, és felderítjük a lopásokat, akkor pusztán ebből jönni fog a pénz. Ennyi."
Kivégezzük snecit és így nem tudja többé az állam vagyonát dézsmálni, az államon élősködni.
(paródiarovat)
Te faszkalap, ha a lopást akarjuk megszüntetni, ahhoz nem szükséges az egész rendszert szétverni.
Ha bezárjuk a lopási csatornákat, és felderítjük a lopásokat, akkor pusztán ebből jönni fog a pénz. Ennyi."
Kivégezzük snecit és így nem tudja többé az állam vagyonát dézsmálni, az államon élősködni.
(paródiarovat)
Te faszkalap, ha a lopást akarjuk megszüntetni, ahhoz nem szükséges az egész rendszert szétverni.
Apr 07, 2012 19:32:34
Zulu
Apr 07, 2012 19:32:49
Én elsőként tudod melyiket zárnám be? Azt, amelyik miatt használhatod azt az áramot, amit nem fizetsz ki!
Apr 07, 2012 19:32:49
Hitvány Patkány
Apr 07, 2012 19:34:31
Ne szerénykedj, mindenféle pozíció nélkül annyi köztartozást csináltál, amennyinek a töredékéért is utcára szokás kerülni. Ez siker!
Apr 07, 2012 19:34:31
grafikus007
Apr 07, 2012 19:34:35
sneci, ha a rendszertől lopás erény, akkor a zsidó tanár úr erkölcsösen cselekedett? hiszen ő jól elverte ezt a pénzt, míg te a közüzemi számlák kiegyenlítésére fordítottad volna, vagyis a rendszernek adtad volna az egészet
Apr 07, 2012 19:34:35
szeszesember
Apr 07, 2012 19:36:07
Sneci, nem csoda, hogy beleőrültél abba a hihetetlen katyvaszba, ami eluralta az amúgy sem túl barázdált, beteg elmédet. Te vagy a púpos-batyus galíciáner zsidó tankönyvi mintapéldánya, anyád és más felmenőid komcsik, sőt, vérbíró is akad köztük, és te mégis egy ilyen családból érkezve akarod megtestesíteni a felsőközéposztály-beli, nemzeti keresztény-konzervatív fiatalt, miközben az életmódod a legfeslettebb liberális és lumpen vonásokat ötvözi. Ja, és emellett pénzéhes vagy, lopsz, sunnyogsz, hazudozol, illetve felelőtlenül szórod a (köz)pénzt, mint egy tetves cigány.
Apr 07, 2012 19:36:07
grafikus007
Apr 07, 2012 19:36:08
arra még mindig nem válaszoltál, hogy ha a rendszer megkárosítása hazafias dolog, akkor a kárpótlást kapó zsidók, és hagyóék hazafiak? ha nem, miért nem? mi a különbség az ő lopásuk és a fehércigányok lopásai között?
Apr 07, 2012 19:36:08
Zulu
Apr 07, 2012 19:38:43
Bár sértőnek érzem, hogy olyan közegben vesztegessem az energiáimat akár egyetlen karakter legépelésével is, amelyik jól láthatóan nincs azon a szellemi szinten, hogy ez enélkül is nyilvánvaló legyen a számára.
Sodi, mitől lesz valaki sikeres? Ha te okos vagy, a trollok meg buták, miért van az, hogy köztünk te vagy a legcsóróbb, legmagányosabb és legszerencsétlenebb? Miért van az, hogy míg itt van, aki neves szakmai konferenciákon szólal fel, mások pedig sikeres vállalkozást visznek, vagy több gyereket etetnek, te anyáddal élsz 30 évesen, milliós tartozást görgetsz magad előtt, és életed legnagyobb sikere, hogy a faszod 12 órán át a velvet címlapján volt?
Előre szólok, ne is kezdd a rendszert hibáztatni, mindenki ugyanabban a rendszerben van, aki külföldön él, az is, hisz te is vehetnél egy fapados jegyet Brüsszelbe, vagy Londonba.
Apr 07, 2012 19:38:43
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez a titok.
persze, hiszen minden kamerás mobillal rendelkező harmincöt év alatti fiatal töltött már fel magáról recskavideót buziportálokra.
a disznó szemével nézve mindenki disznó, ugye snecike?