« 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 »
1733839 komment.

Szerző: xray Sep 09, 2013 14:11:20
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">időutazás</div><div class="quote"><div class="author">Magyar Harcos</div>Az a baj, hogy mindenkinek árt, magának, az országnak, az anyjának, a -általa elvileg nagyra tartott- nemzetnek... ha egy IC vonaton elvágnák a nyakát, és menetben kibasznák a vonatról, az kegyes halál lenne számára, mert ami most kinéz, az a fagyhalál, és az éhhalál, de ő juszt se megy dolgozni.</div>

Nem akarom, hogy gyorsan haljon meg. Szenvednie kell, nagyon sokat.
Fizikailag és lelkileg is össze kell törni, aztán utána esetleg megdögölhet. De ahhoz előbb tökéletes roncsot kell csinálni belőle.</div>
Már bocsánet, de miért kéne roncsot csinálni belőle? Saját magának okozta az összes bajt, ehhez a trolloknak semmi köze nem volt. Innen csak önismeret órákat kapott, ami javulását szolgálta volna, ha lett volna fogadókészség részéről.
Sep 09, 2013 14:11:20

Szerző: iThroll (Snecológus-pontszám: 2480x1) Sep 09, 2013 14:14:24
Válasz
(9)
úgy tűnik kocsonya kiheverte a tegnapi idegösszeomlást és ismét kemény mint a fagyott kutyaszar:

--
Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
17 perce
"a BKK jegyellenőrei akár két megálló között is megállíthatják a buszokat, sőt, az ellenőrzés idejére jogosultak lezáratni a sofőrrel a jármű ajtajait"

Egyetlen ilyenbe is belefutok, rögtön megy a büntetőfeljelentés személyi szabadság korlátozása miatt.

A BKK-ellenőr leintheti a buszt?
index.hu
Ellenőrinvázió a gyorsjáraton: olvasónk felháborodott, a BKK szerint elviselhető a kellemetlenség.
1Tetszik · Megosztom
Sep 09, 2013 14:14:24

Szerző: időutazás Sep 09, 2013 14:15:19
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>"amíg ott a védőháló alatta, addig nem fog megváltozni."

Egyébként se. Szerintem előbb fogja a Teszkónál kunyerálni a kocsiszázasokat, mint hogy elmenjen dolgozni.

Egyszerűen vannak ilyen emberek.</div>

Nem fog. Ő csak ül majd a földön, egy táblával. Ez a típus. Hozzá odamennek majd, hogy <i>"ha megdughatlak, adok egy ezrest, ha franciázol mellé akkor kettőt" illetve "figyelj tesa, van egy meló. veszünk neked szép ruhát, megmosdasz, aláírsz pár papírt a bankban meg az ügyvédnél és kapsz húszezret. ha kipróbálhatom rajtad az új gázpisztolyom akkor megtoldom még egy ötössel is!!"</i>
Sep 09, 2013 14:15:19

Szerző: időutazás Sep 09, 2013 14:18:55
Válasz
(13)
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">időutazás</div><div class="quote"><div class="author">Magyar Harcos</div>Az a baj, hogy mindenkinek árt, magának, az országnak, az anyjának, a -általa elvileg nagyra tartott- nemzetnek... ha egy IC vonaton elvágnák a nyakát, és menetben kibasznák a vonatról, az kegyes halál lenne számára, mert ami most kinéz, az a fagyhalál, és az éhhalál, de ő juszt se megy dolgozni.</div>

Nem akarom, hogy gyorsan haljon meg. Szenvednie kell, nagyon sokat.
Fizikailag és lelkileg is össze kell törni, aztán utána esetleg megdögölhet. De ahhoz előbb tökéletes roncsot kell csinálni belőle.</div>
Már bocsánet, de miért kéne roncsot csinálni belőle? Saját magának okozta az összes bajt, ehhez a trolloknak semmi köze nem volt. Innen csak önismeret órákat kapott, ami javulását szolgálta volna, ha lett volna fogadókészség részéről.</div>

Mert az Isten ezzel a küldetéssel bízta meg a Trollok Seregét!

Írva vagyon:

"...s midőn látjátok a Púpos Rettenetet, ne eresszétek míg nem könyörög és kérlel, de szívetek akkor se enyhüljön mert ördögi lény az, izzó vasakkal és forró szurokkal gyötörjétek és mikor már sötét lelkét majdnem kilehelte akkor vegyétek rá, hogy bevallja a masztipartis hozzászólást!..."

Trollok könyve 23:1
Sep 09, 2013 14:18:55

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 14:30:53
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">időutazás</div>De ő az a tipikus csöves, akinek a nevére írnak 30-40 köztartozásos céget pár tízezerért.</div>
Itt meg buszken magyarazna, hogy milyen vallalatbirodalma van, meg legfeljebb visszadobja majd a cegeket, ha gaz van.
Sep 09, 2013 14:30:53

Szerző: SoDI lesz a kovetkezo Sep 09, 2013 14:33:13
Válasz
(0)
<a href="http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo" rel="nofollow" target="_blank">http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo</a>
Sep 09, 2013 14:33:13

Szerző: időutazás Sep 09, 2013 14:43:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">SoDI lesz a kovetkezo</div><a href="http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo" rel="nofollow" target="_blank">http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo</a></div> hullik a férgese, úgyis túlnépesedès van
Sep 09, 2013 14:43:06

Szerző: Fiatalember Sep 09, 2013 14:43:59
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">időutazás</div>De ő az a tipikus csöves, akinek a nevére írnak 30-40 köztartozásos céget pár tízezerért.</div>
Itt meg buszken magyarazna, hogy milyen vallalatbirodalma van, meg legfeljebb visszadobja majd a cegeket, ha gaz van.</div>

Ez még abban a korszakában volt, amikor azt hitte, hogy birtokolni egy céget az nagy dolog. Ha van egy-két céged, akkor nem kell semmit csinálni, hiszen "okádja a milliókat", gondolta Kocsonya. Ugyan erről is megkérdezhette volna a jogász apját, vagy a fejlesztőcégével bebukó apját. De neeeeem, Fifinek nem kell segítség. Ha általános iskolásként el bírta igazgatni a BunkiBankot, akkor mit neki egy Bidpower! :D
Sep 09, 2013 14:43:59

Szerző: tigris Sep 09, 2013 14:47:35
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">időutazás</div>De ő az a tipikus csöves, akinek a nevére írnak 30-40 köztartozásos céget pár tízezerért.</div>
Itt meg buszken magyarazna, hogy milyen vallalatbirodalma van, meg legfeljebb visszadobja majd a cegeket, ha gaz van.</div>

Ez még abban a korszakában volt, amikor azt hitte, hogy birtokolni egy céget az nagy dolog. Ha van egy-két céged, akkor nem kell semmit csinálni, hiszen "okádja a milliókat", gondolta Kocsonya. Ugyan erről is megkérdezhette volna a jogász apját, vagy a fejlesztőcégével bebukó apját. De neeeeem, Fifinek nem kell segítség. Ha általános iskolásként el bírta igazgatni a BunkiBankot, akkor mit neki egy Bidpower! :D</div>

hát a bunkibankot is kifosztották és bezáratták...
Sep 09, 2013 14:47:35

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 14:48:33
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Szerintem az fáj a recskásnak, hogy egyrészt az anyja is már kifakadt rá a trolloknak, másrészt a koppányos haverjainak egyike sem állt ki mellette, csak röhögtek egy jót az idiótán.</div>

Szerintem tegnap alapvetoen a proli irigyseg miatt kapott duhrohamot. Mert milyen dolog az, hogy a haverjai meg regi osztalytarsai mindefele kulfoldi utakrol posztolgatnak kepeket, o meg allo nap csak ehezik a kanapen?

Mert ugye egyreszt ugy van vele, hogy ot ne surgessek meg cseszegessek, es anyja oruljon annak, ha "kemeny munkaval" ad neki 5000 forintot, hiszen erzekeny a lelke. De masreszt kellene kutyu, meg repcsiii, meg medences iroda is, hiszen Sodika verprofi informatikus es kulonben is minden tekintetben a sok hulye szurkeeger felett all.

Tehat van itt egy kibaszott nagy diszkrepancia, amit olyan faszsagokkal probal feloldani, hogy minden a legnagyobb rendben lenne, ha nem nyomnak el a zsidok meg nem rangatnak el allandoan kamerazni. Neha aztan res keletkezik ezen az onvedelmi falon, es elkezdt tombolni, hogy mindenki mas hulye, csak o helikopter.

Tegnap is bebizonyosodott, hogy - koznapi szoval - bolond. Nem dolgoznia kellene elmennie, hanem orvosi kezelesre. Mert jelen elmeallapotaban tenyleg nem munkakepes.
Sep 09, 2013 14:48:33

Szerző: Fiatalember Sep 09, 2013 14:49:38
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">SoDI lesz a kovetkezo</div><a href="http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo" rel="nofollow" target="_blank">http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo</a></div>

Ahhoz, hogy valaki, mint ez a szerencsétlen lány öngyilkos legyen, az kell, hogy nem szeresse, ne becsülje magát. Endrénél ez nem áll fönt. Hiába nyomorog, hiába undorító, hiába utálja mindenkit, ő még mindig az a forma, aki szembe megy a forgalommal az autópályán, mégis azt gondolja, hogy a többiek hülyék.

De ne aggódjatok. Endre ki fogja nyírni magát. Csak nem pár perc alatt egy kötéllel, hanem pár év alatt a munkaundorával. Az utolsó pillanatig azt fogja motyogni, hogy "mingyik asz folth a paj, ha másja hajgattyam..."
Sep 09, 2013 14:49:38

Szerző: tigris Sep 09, 2013 14:51:32
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">SoDI lesz a kovetkezo</div><a href="http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo" rel="nofollow" target="_blank">http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo</a></div>

Ahhoz, hogy valaki, mint ez a szerencsétlen lány öngyilkos legyen, az kell, hogy nem szeresse, ne becsülje magát. Endrénél ez nem áll fönt. Hiába nyomorog, hiába undorító, hiába utálja mindenkit, ő még mindig az a forma, aki szembe megy a forgalommal az autópályán, mégis azt gondolja, hogy a többiek hülyék.

De ne aggódjatok. Endre ki fogja nyírni magát. Csak nem pár perc alatt egy kötéllel, hanem pár év alatt a munkaundorával. Az utolsó pillanatig azt fogja motyogni, hogy "mingyik asz folth a paj, ha másja hajgattyam..."</div>

hát meg ugye ott a mefedron, azaz a kati is a sztoriban, ami eléggé bedönti az embert, mikor jön le róla épp.
Sep 09, 2013 14:51:32

Szerző: Fiatalember Sep 09, 2013 14:54:01
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Szerintem az fáj a recskásnak, hogy egyrészt az anyja is már kifakadt rá a trolloknak, másrészt a koppányos haverjainak egyike sem állt ki mellette, csak röhögtek egy jót az idiótán.</div>

Szerintem tegnap alapvetoen a proli irigyseg miatt kapott duhrohamot. Mert milyen dolog az, hogy a haverjai meg regi osztalytarsai mindefele kulfoldi utakrol posztolgatnak kepeket, o meg allo nap csak ehezik a kanapen?

Mert ugye egyreszt ugy van vele, hogy ot ne surgessek meg cseszegessek, es anyja oruljon annak, ha "kemeny munkaval" ad neki 5000 forintot, hiszen erzekeny a lelke. De masreszt kellene kutyu, meg repcsiii, meg medences iroda is, hiszen Sodika verprofi informatikus es kulonben is minden tekintetben a sok hulye szurkeeger felett all.

Tehat van itt egy kibaszott nagy diszkrepancia, amit olyan faszsagokkal probal feloldani, hogy minden a legnagyobb rendben lenne, ha nem nyomnak el a zsidok meg nem rangatnak el allandoan kamerazni. Neha aztan res keletkezik ezen az onvedelmi falon, es elkezdt tombolni, hogy mindenki mas hulye, csak o helikopter.

Tegnap is bebizonyosodott, hogy - koznapi szoval - bolond. Nem dolgoznia kellene elmennie, hanem orvosi kezelesre. Mert jelen elmeallapotaban tenyleg nem munkakepes.</div>

Majdnem 100%-ig egyet értek. Kivéve az utolsó mondatot. Nem képes szellemi munkára, valóban, de egy vérgeci főnök mellett úgy töltené fel a polcokat és úgy sikálná a budit, mint a kisangyal. Ez való Endrének, napi fix 8 órás fizikai munka. 100-120 ruppót kapna érte, amiből nagyon szerényen meg tudna élni. Csak tényleg az kéne, hogy ne kibasszák egy hét után, hanem valami szadista állat jól megtörje, aztán csicskulna a púpos ezerrel.
Sep 09, 2013 14:54:01

Szerző: Magyar Harcos (Snecológus-pontszám: 9138x4) Sep 09, 2013 14:54:18
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">SoDI lesz a kovetkezo</div><a href="http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo" rel="nofollow" target="_blank">http://tinyurl.com/teleszelakovetkezo</a></div>

De ne aggódjatok. Endre ki fogja nyírni magát. Csak nem pár perc alatt egy kötéllel, hanem pár év alatt a munkaundorával. Az utolsó pillanatig azt fogja motyogni, hogy "mingyik asz folth a paj, ha másja hajgattyam..."</div>

hát meg ugye ott a mefedron, azaz a kati is a sztoriban, ami eléggé bedönti az embert, mikor jön le róla épp.</div>

Drogokban nem vagyok otthon, de megkérdezhetnénk a mefedron hatásairól jelenleg is online lévő kannabisz-szakértőnket, hátha ebben is vérprofi. Nos, kedves Endre, Ön szerint a Kati jó?
Sep 09, 2013 14:54:18

Szerző: Sodi-negerátor Sep 09, 2013 14:58:26
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">Magyar Harcos</div>Drogokban nem vagyok otthon, de megkérdezhetnénk a mefedron hatásairól jelenleg is online lévő kannabisz-szakértőnket, hátha ebben is vérprofi. Nos, kedves Endre, Ön szerint a Kati jó?</div>

What? Milyen Kati?
Sep 09, 2013 14:58:26

Szerző: iThroll (Snecológus-pontszám: 2480x1) Sep 09, 2013 15:01:15
Válasz
(4)
ne kérdezzetek tőle semmit, hahó!
megint elkezdi a hercsis dumáját vagy folytatja a tegnapi ajvékolását.
sokkal jobb ez a fórum a Púpos Balek nélkül!

Endre, te meg takarodj dolgozni! látjuk hogy megint online vagy
Sep 09, 2013 15:01:15

Szerző: szpítsopp Sep 09, 2013 15:09:40
Válasz
(2)
ezt csekkold, sodi, valaki bepróbálta a démon-védelmedet:

<a href="http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/09/09/lelkiismeret-furdalasa_van_a_kulcsi_meszarlonak/" rel="nofollow" target="_blank">http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/09/09/lelkiismeret-furdalasa_van_a_kulcsi_meszarlonak/</a>
Sep 09, 2013 15:09:40

Szerző: sodi-generátor Sep 09, 2013 15:14:21
Válasz
(26)
<div class="quote"><div class="author">időutazás</div><div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>"amíg ott a védőháló alatta, addig nem fog megváltozni."

Egyébként se. Szerintem előbb fogja a Teszkónál kunyerálni a kocsiszázasokat, mint hogy elmenjen dolgozni.

Egyszerűen vannak ilyen emberek.</div>

Nem fog. Ő csak ül majd a földön, egy táblával. Ez a típus. Hozzá odamennek majd, hogy <i>"ha megdughatlak, adok egy ezrest, ha franciázol mellé akkor kettőt" illetve "figyelj tesa, van egy meló. veszünk neked szép ruhát, megmosdasz, aláírsz pár papírt a bankban meg az ügyvédnél és kapsz húszezret. ha kipróbálhatom rajtad az új gázpisztolyom akkor megtoldom még egy ötössel is!!"</i></div>

Éppen feljelentést fogalmazok a Moszkva téren engem felébresztő és igazoltató rendőrállat ellen személyi szabadság megsértése miatt. Természetesen felvétel is készült az esetről, ahogy a rendőrállat megpróbálja elvenni a kamerámat, én pedig hevesen kurvaanyázok, fizikai erővel is védekezem, mert a kamerám az EGYETLEN dolog, amihez JUSZT SE hagyom, hogy ávós gecik hozzáérjenek, és ebben MINDIG, KIVÉTEL NÉLKÜL következetes vagyok. A felvételt majd talán egyszer pedagógiás célzattal feltöltöm, ha a rendőrállatok nem viselkednek elég jól.

Anyám meg közben nem képes, bazdmeg, megérteni, hogy azzal jön, hogy hogy lehet, bazdmeg, hogy, szó szerint idézem, programozó létemre hajléktalan lettem, miközben, de szó szerint bazdmeg, tökéletesen fiktív, álomszerű, angyalszárny kategóriájú elképzelései vannak még mindig a szakmáról, miközben én sajnos régóta pontosan látom a realitásokat, hogy ebben az országban egyszerűen nincs más lehetőség, vagy szó szerint a híd alá kerülsz, vagy simicska vagy, és dőzsölsz. Amit azonban az utóbbi években megtanultam, hogy MINDENNEK ELLENÉRE is menni kell ELŐRE a SAJÁT TEMPÓMBAN, fejleszteni a saját megoldást napi 2 órában, NAGY ÍVBEN LESZARVA a külvilág SÜRGETÉSEIT, ennek köszönhetően pedig minden, a külvilág számára elkeserítőnek tetsző körülmény ellenére sem vagyok képes magamba zuhanni. Mert tudom, hogy legkésőbb tavasszal indul a saját megoldás, és lesz még itt X5-ös és medencés iroda, innentől fogva pedig az ennek esetlegesen ellentmondó pillanatnyi állapot tökéletesen irreleváns. <b>Csak hagyjatok a saját tempómban fejlődni, nekem pedig meg kell tanulni függetleníteni magam a külvilág elvárásaitól.</b> Addig is meg majd a rendőrállatos ügy kártérítéseiből megélek.

<i>Látjátok, több lábon állok, csak sürgetni nem kell, bazdmeg.</i>

Egyébként rájöttem ám, hogy ezt irigylitek bennem. A rendszer elmebeteg, anyám ajvékol, én pedig még ilyen, számotokra képtelennek tetsző körülmények között sem vagyok képes elkeseredni, és RENDÜLETLENÜL haladok tovább a SIKER felé, a SAJÁT TEMPÓMBAN.
Sep 09, 2013 15:14:21

Szerző: pilvax coffee shop Sep 09, 2013 15:14:45
Válasz
(14)
Az öngyilkolós és a rosszakarós posztokkal továbbra sem értek egyet. Én nem akarok rosszat még neki sem. A halálát meg eleve nem akarnám senkinek, nem így neveltek engem.

Nyilván az lenne a legjobb, ha összekaparná magát végre. Én ennek drukkolok, még ha szkeptikus is vagyok. Sajnos mivel eleve nem értékel egy szerény, de rendezett életet (ez a sok köcsög sikerkönyv miatt van szerintem, amivel mérgezte az agyát), nem sok a remény.

Mindenkinek megvan a joga a saját személyes poklához. SoDI nem veszélyesebb a társadalomra, mint akármely lumpen. Régen egy veszélyes nácinak tartottam, de egyébként már az akkori önmagának is csak árnyéka.
Sep 09, 2013 15:14:45

Szerző: tigris Sep 09, 2013 15:19:37
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>Az öngyilkolós és a rosszakarós posztokkal továbbra sem értek egyet. Én nem akarok rosszat még neki sem. A halálát meg eleve nem akarnám senkinek, nem így neveltek engem.

Nyilván az lenne a legjobb, ha összekaparná magát végre. Én ennek drukkolok, még ha szkeptikus is vagyok. Sajnos mivel eleve nem értékel egy szerény, de rendezett életet (ez a sok köcsög sikerkönyv miatt van szerintem, amivel mérgezte az agyát), nem sok a remény.

Mindenkinek megvan a joga a saját személyes poklához. SoDI nem veszélyesebb a társadalomra, mint akármely lumpen. Régen egy veszélyes nácinak tartottam, de egyébként már az akkori önmagának is csak árnyéka.</div>

egyetértek! nemszabad a halálát kívánni, ne süllyedjünk már le a gnóm szintjére...
Sep 09, 2013 15:19:37

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 15:20:05
Válasz
(3)
fingóczi, kérdőre vontad már anyádat, hogy miért mondta el a trolloknak az igazságot?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sep 09, 2013 15:20:05

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 15:26:07
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>Az öngyilkolós és a rosszakarós posztokkal továbbra sem értek egyet. Én nem akarok rosszat még neki sem. A halálát meg eleve nem akarnám senkinek, nem így neveltek engem.

Mindenkinek megvan a joga a saját személyes poklához. SoDI nem veszélyesebb a társadalomra, mint akármely lumpen. Régen egy veszélyes nácinak tartottam, de egyébként már az akkori önmagának is csak árnyéka.</div>

az ilyen jószívű trollok válláról veszi le a lelki terhet a ducatós tanszéki különítmény. én már eldöntöttem, hogy egy életlen késsel fogok torokműtétet végrehajtani fingóczin ha eljön az anarchia. azért választottam pont ezt, mert legszívesebben fingóczi is megműtené az én torkomat ha úgy alakulna, ezt ő maga írta.
Sep 09, 2013 15:26:07

Szerző: sodi-generátor Sep 09, 2013 15:26:45
Válasz
(10)
Holnap reggel uncsi ételosztós sorban állás, egye bassza, elkezdem olvasni közben az első Schlingloff Sándor PDF-et, feltéve, ha anyám nem szívja le megint teljesen az energiáimat.
Sep 09, 2013 15:26:45

Szerző: Joe Sep 09, 2013 15:27:17
Válasz
(7)
Én meg szilánkosra szaggatom a koponyáját egy kalapáccsal, szintén a viszonosság jegyében.
Sep 09, 2013 15:27:17

Szerző: Haim Sep 09, 2013 15:33:30
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>fingóczi, kérdőre vontad már anyádat, hogy miért mondta el a trolloknak az igazságot?</div>

nem meri, mert akkor anyu lefoglalja az új akksit XD
Sep 09, 2013 15:33:30

Szerző: Sam (Snecológus-pontszám: 13805x6) Sep 09, 2013 15:37:39
Válasz
(2)
Sodi, egy két mérőszám, hogy tisztában legyél.
Nem menőzni akarok, de nekünk is van szakértői óradíjunk és az bizony több mint 12.000 Ft + ÁFA / óra

Másik, hogy nemrég egy IBM szerver alaplapja megadta magát és már túl volt a garanciaidőn.
Az IBM vállalta, hogy bevizsgálja 120.000 Ft / óra áron de minimum 2 órát kiszámláz minden esetben. És ez csak a diagnózis.

Ez nem sci-fi ez a valóság.
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Sep 09, 2013 15:37:39

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2013 15:39:56
Válasz
(3)
Sneci, holnap mész Orbánék háza elé? Állítólag nagy balhé lesz, az otthonvédők legkomolyabb akciója eddig. Nem hagyhatod ki. Majd szerdától pörögsz.
She was a dude.
Sep 09, 2013 15:39:56

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2013 15:42:00
Válasz
(2)
Kásler és Balogh is ott lesznek. Ha szerencséd van, össze is verekednek, amit 66 mp-ben megvághatsz.
She was a dude.
Sep 09, 2013 15:42:00

Szerző: Sam (Snecológus-pontszám: 13805x6) Sep 09, 2013 15:42:15
Válasz
(6)
Amúgy meg egészen elképesztő volt a tegnapi akciód.

Elmondom mi a baj az izmusaiddal: minket ártalmasnak tartasz ebből egyenesen következtetted, hogy zsidók is vagyunk. De lépjünk túl ezen. Ha kicsit is tudnál a sorok között olvasni akkor már rég kiolvashattál volna egy rakás hasznos információt amit kamatoztathatnál. De nem, te olyan vagy mint az egyszeri mélymagyar vagy mélyproli választó, aki ha hall valamit attól aki az "ellenség" akkor meg sem hallgatja.

Tudod, a világ nem fekete-fehér, bár kétség kívól egyszerűbb úgy nézni, csak hát látod, hogy nem működik ez a modell.

Szóval, döntsd el, hogy kell a fene nagy szabadság és a kvázi hajléktalan percről percre való élet vagy feláldozol a szabadidődből és tükörbe tudsz majd nézni.
Sep 09, 2013 15:42:15

Szerző: Hiénaverő Sep 09, 2013 15:49:19
Válasz
(3)
Endre ma is csak a Facebook ment ezerrel, és itt is ólálkodtál többször. Vagyis megint nem a melón volt a hangsúly lusta keci, akkor meg mit óbégattál itt tegnap? Mikor kezded a szórólapozást és a Tesco-pénztáras munkát? Amíg nincs fényképpel dokumentálva hogy dolgozol, addig ne számíts más hangnemre.
Sep 09, 2013 15:49:19

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2013 15:52:50
Válasz
(2)
Október 1-től pörög fel, hogy kerek dátum legyen.
She was a dude.
Sep 09, 2013 15:52:50

Szerző: sodika Sep 09, 2013 15:58:54
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Kásler és Balogh is ott lesznek. Ha szerencséd van, össze is verekednek, amit 66 mp-ben megvághatsz.</div>

Mond kétszer is írtam: ha pénzekig az összes vezető kibírja, hogy az egója miatt ne vesszen össze a másikkal, isteni csoda lesz, és ebben az esetben alázatosan fogok fejet hajtani az összefogás előtt.

Addig pedig szkeptikus vagyok, és távolról figyelek.

Romba dőlő világmegváltásokból túl sok volt az elmúlt két évben, most már megcsömörlöttem. Péntekig kivárok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 09, 2013 15:58:54

Szerző: sodika Sep 09, 2013 16:00:03
Válasz
(0)
mint kétszer...
Sep 09, 2013 16:00:03

Szerző: Fiatalember Sep 09, 2013 16:00:17
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Október 1-től pörög fel, hogy kerek dátum legyen.</div>

Csak ha hétfőre esik, zsidó!

(De sajnos keddre, úgyhogy a következő időpont, amikor Zsodi fel tud pörögni - tehát hétfő és egyben egy hónap első napja is - az nem más, mint 2014. szemptember 1. Addig meg ne sürgessétek, halad a saját tempójában. Pont van egy éve kipihenni a berlini nyaralást!)
Sep 09, 2013 16:00:17

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2013 16:03:19
Válasz
(1)
Pénteken is lesz valami? Mi van, ha így lemaradsz az év eseményéről?

Vagy esetleg elfelejtettek szólni neked?
She was a dude.
Sep 09, 2013 16:03:19

Szerző: sodika Sep 09, 2013 16:04:34
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Pénteken is lesz valami?</div>

Ez állítólag folyamatos lesz.
Ha csak kedden lesz valami, az nagyon ergya. :D
Sep 09, 2013 16:04:34

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2013 16:06:28
Válasz
(3)
Pókáék szerint most tényleg minden emberre szükség van. Te nem akarsz részt venni a forradalomban? Csak a végén mész oda, mikor a többiek már elvégezték a nehéz munkát, ugye?
She was a dude.
Sep 09, 2013 16:06:28

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2013 16:07:22
Válasz
(3)
Úgyis ki fogsz menni, mert szükséged van a gazdatestre. De ha már kimész, akkor az elejére menj.
She was a dude.
Sep 09, 2013 16:07:22

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 09, 2013 16:08:18
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mond kétszer is írtam: ha pén<b>z</b>ekig az összes vezető kibírja, hogy az egója miatt ne vesszen össze a másikkal, isteni csoda lesz, és ebben az esetben alázatosan fogok fejet hajtani az összefogás előtt.

Addig pedig szkeptikus vagyok, és távolról figyelek.

Romba dőlő világmegváltásokból túl sok volt az elmúlt két évben, most már megcsömörlöttem. Péntekig kivárok.</div>
És mi van, ha nem bírják ki a pénzekig? Milyen pénzeket kapnak?

Te amúgy mindenképpen fejet hajtasz nekik, mert bármelyik becsicskít némi felkérdezéssel. Tudjuk, persze, Kásler nem, mert neki az egész hadseregét fél kézzel tartottad vissza, ahogy láthattuk a beígért videón, amit feltöltöttél a... hova is?
Sep 09, 2013 16:08:18

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 16:08:52
Válasz
(3)
Endre, ugye tudod, hogy amikor a forradalom utan ujraosztjak a hivatalokat, azt fogjak nezni, ki volt ott a vegso gyozelem kivivasakor, es ki csak otthonrol osztotta az eszt a facebookon?

Gondoltam szolok, nehogy megint hoppon maradj.
Sep 09, 2013 16:08:52

Szerző: Hitvány Patkány Sep 09, 2013 16:09:33
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Pénteken is lesz valami?</div>

Ez állítólag folyamatos lesz.
Ha csak kedden lesz valami, az nagyon ergya. :D</div>

Tényleg egy kanapén élsz több mint egy éve? Kicsit sem szégyelled magad?
Sep 09, 2013 16:09:33

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 16:10:08
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>Tudjuk, persze, Kásler nem, mert neki az egész hadseregét fél kézzel tartottad vissza, ahogy láthattuk a beígért videón, amit feltöltöttél a... hova is?</div>
Ott lesz az is valahol a lubeyourtube-on, de ha nem haragszol, en nem allok neki megkeresni.
Sep 09, 2013 16:10:08

Szerző: 2013-09-26 Sep 09, 2013 16:13:13
Válasz
(10)
<b>V Á D L O T T</b>!!!!!
Sep 09, 2013 16:13:13

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 16:14:10
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Tényleg egy kanapén élsz több mint egy éve? Kicsit sem szégyelled magad?</div>
Novemberben lesz ket eve. Majd valahogy meg kellene unnepelni.
Sep 09, 2013 16:14:10

Szerző: 2013-09-26 Sep 09, 2013 16:14:19
Válasz
(3)
Tegnapi fogadalmadat, hogy nem jössz ide csak 6 óránként, már elfelejtetted, te szardarab??
Sep 09, 2013 16:14:19

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:17:28
Válasz
(12)
rend van, na:

Kiss Endre Farkas
Törpapa barátomat kidobták a tanyáról. Elmondása szerint Editke egy hajléktalan házaspárt fogadott a fáskamrába, akik azzal fenyegették meg őt, hogy távollétében felakasztják a kutyáját, ezért a blökit is elhozta. A kutyával már tegnap történhetett valami, mert sántít, és csak oldalt képes rágni. Aki tud segíteni, hívja fel Törpapát a 0670-245-3693 számon!
Tetszik · Megosztom · 23 perce ·
Sep 09, 2013 16:17:28

Szerző: Tőprterór-inzultőr Sep 09, 2013 16:18:31
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>rend van, na:

Kiss Endre Farkas
Törpapa barátomat kidobták a tanyáról. Elmondása szerint Editke egy hajléktalan házaspárt fogadott a fáskamrába, akik azzal fenyegették meg őt, hogy távollétében felakasztják a kutyáját, ezért a blökit is elhozta. A kutyával már tegnap történhetett valami, mert sántít, és csak oldalt képes rágni. Aki tud segíteni, hívja fel Törpapát a <b>0670-245-3693</b> számon!
Tetszik · Megosztom · 23 perce ·</div>

*;-)*
Sep 09, 2013 16:18:31

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:19:41
Válasz
(11)
fingóczi, miért nem kért a törpegeci birtokvédelmet a jegyzőtől? bepereli piroskát és editkét? egy kis kárpi talán összejöhet. és most hova megy lakni a jogilag erős törpe? jogilag erős fedél lesz a feje felett, és jogilag erős kaját is szerez majd?
Sep 09, 2013 16:19:41

Szerző: Mikrocsip Sep 09, 2013 16:20:03
Válasz
(3)
Hallo hallo, Tél tábornokot keresem :))
Sep 09, 2013 16:20:03

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2013 16:21:00
Válasz
(7)
Kész van törpapa weboldala, púpos?
She was a dude.
Sep 09, 2013 16:21:00

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 09, 2013 16:21:48
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>rend van, na:

Kiss Endre Farkas
Törpapa barátomat kidobták a tanyáról. Elmondása szerint Editke egy hajléktalan házaspárt fogadott a fáskamrába, akik azzal fenyegették meg őt, hogy távollétében felakasztják a kutyáját, ezért a blökit is elhozta. A kutyával már tegnap történhetett valami, mert sántít, és csak oldalt képes rágni. Aki tud segíteni, hívja fel Törpapát a 0670-245-3693 számon!
Tetszik · Megosztom · 23 perce ·</div>

Azt a kutyát meg kéne valakinek fogni, és bevinni egy menhelyre, facebook-on pedig share-elni a hirdetését. Egy ilyen fiatal kis kutya biztos találna gazdát, tyrionnál nem jó helyen van. Sajnálom szegényt.
Sep 09, 2013 16:21:48

Szerző: tigris Sep 09, 2013 16:23:20
Válasz
(2)
miért nem fogadod be a törppapát te szemét?
Sep 09, 2013 16:23:20

Szerző: Tőrpappa Sep 09, 2013 16:26:47
Válasz
(7)
én gértem hogvy fogagyón be de csakk a csunnyáját mutógata kammerán :(((
Sep 09, 2013 16:26:47

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 16:27:00
Válasz
(2)
Szegeny Torpapa, hogy en mennyire sajnalom.

*Parodiarovat*
Sep 09, 2013 16:27:00

Szerző: Magyar Harcos (Snecológus-pontszám: 9138x4) Sep 09, 2013 16:27:54
Válasz
(4)
SoDI, tudsz csinálni 4 húzódzkodást, és 40 felülést? Ha igen, akkor azt javaslom, jelentkezz a légióba, tudok szólni az érdekedben. 5 év, megtanulsz perfekt franciául, 1000€ fölött kapsz havonta, és cápaporc sem kéne ahhoz, hogy izmos legyél, mondjuk lehet, hogy eleinte a szart is kihajtanák belőled, de ami nem öl meg, az megerősít.
Sep 09, 2013 16:27:54

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 16:31:28
Válasz
(3)
Endre, egy kis virtualis szamlapenz most tudna segiteni Tyrionon, vagy sem?
Sep 09, 2013 16:31:28

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:32:47
Válasz
(3)
fingóczi, hívjátok fel a törpegecivel borbélyt, hogy adjon parancsot!
Sep 09, 2013 16:32:47

Szerző: elveszett gumivég (Snecológus-pontszám: 9945x4) Sep 09, 2013 16:35:12
Válasz
(3)
Milyen minőségtelen ember vagy te, sodi. Már rég megvehetted volna Törpapának a pénzbevonzó elefántot, és akkor most egy medencés villában élne.
Sep 09, 2013 16:35:12

Szerző: Sam (Snecológus-pontszám: 13805x6) Sep 09, 2013 16:37:57
Válasz
(6)
Érdekes látni közelről, hogy milyen út vezet oda, hogy valaki utcára kerül. Lehet, hogy ez most kicsit személytelen szemétségnek tűnik amit írok, de basszus... Törpegeci mióta van tudatában annak, hogy baj lesz? Mikor volt legutóbb munkaviszonya? Sajnos nem követtem nyomon az előéletét, de amikor még "otthon" lakott, akkor miből tartotta el magát? Fizette a rezsit meg a lakbért?
Csak ugye láttam a videót múltkor és egy sértődött hisztis szaralakot láttam rajta. Nem tudom sajnálni, az élet nem tanítónéni, aki elfogadja, hogy "hát teccik tudni nagyon próbáltam megoldani a házit de nem ment, majd holnapra behozom", itt ez kicsit másképp működik, lehet magyarázni, hogy hát próbáltam, de... nem baszki, nem próbálni kell hanem csinálni. Küzdeni. Gondolom ezt Sodin kívül mindenki érti, de minek is magyarázom, mert ő meg a lumpen "barátai" sosem fogják megérteni, csak azt, hogy hát "ööö én a jobbikra szavaztam, hogy legyen ingyen pénzem, meg elbánjunk a zsidókkal meg bankokkal.". A világ ennél kicsit összetettebb
Sep 09, 2013 16:37:57

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:39:32
Válasz
(2)
fingóczi, mi lesz most a törpegecivel? megint beköltözik valakihez, akit egy héten belül szarkavarónak fog minősíteni, aztán onnan is kidobják? kurva sokra ment eddig az öntudatosságával.:)
Sep 09, 2013 16:39:32

Szerző: Fiatalember Sep 09, 2013 16:39:46
Válasz
(15)
Látod, Zsodi, így járnak az élősködők. De nagy volt a féreg törpe pofája, amíg lelakta az ügyvédnő lakását, fogyasztotta a vízét, áramát, és egy kanyit sem fizetett. A hülye fasznak simán lett volna ideje ezalatt munkát és szállást keresni, de nem, ő csak vedelt meg cigizett. Meg is lett az eredménye. Most csöves. És nagyon rendben is van ez így.

Remélem, megdöglik a télen. Tudod, miért mondom ezt? Mert ha az ügyvédnő mondjuk elveszti az állását, és nem lett volna hol laknia, a papúcsos akkor sem takarodott volna el a lakásból. Mindent megérdemel, amit a sors rámér. Egyébként pedig nagyon sok mindent elmond a magyar hazaffyakról, hogy amikor tényleg segíteni kéne, mindenki sunyít, csak akkor vannak ott, ha lehet egy jót hőbörögni, törni-zúzni.

Az országnak az lenne a legjobb, ha az összes hozzád és a haverjaidhoz hasonló ingyenélő mielőbb megdöglene, vagy még inkább eladnánk titeket Szomáliába rabszolgának.
Sep 09, 2013 16:39:46

Szerző: sodika Sep 09, 2013 16:41:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>fingóczi, mi lesz most a törpegecivel? megint beköltözik valakihez</div>

Ma este egy hölgynél alszik, aki megsajnálta a sérült kutyáját, és a kutyával árukapcsolt a Törpapa, de hosszú távon nem tudja, mi lesz.
Sep 09, 2013 16:41:19

Szerző: Fiatalember Sep 09, 2013 16:42:48
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>fingóczi, mi lesz most a törpegecivel? megint beköltözik valakihez</div>

Ma este egy hölgynél alszik, aki megsajnálta a sérült kutyáját, és a kutyával árukapcsolt a Törpapa, de hosszú távon nem tudja, mi lesz.</div>

Mi tudjuk: fagyhalál :)
Sep 09, 2013 16:42:48

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:43:06
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Érdekes látni közelről, hogy milyen út vezet oda, hogy valaki utcára kerül. Lehet, hogy ez most kicsit személytelen szemétségnek tűnik amit írok, de basszus... Törpegeci mióta van tudatában annak, hogy baj lesz? Mikor volt legutóbb munkaviszonya? Sajnos nem követtem nyomon az előéletét, de amikor még "otthon" lakott, akkor miből tartotta el magát? Fizette a rezsit meg a lakbért?
Csak ugye láttam a videót múltkor és egy sértődött hisztis szaralakot láttam rajta. Nem tudom sajnálni, az élet nem tanítónéni, aki elfogadja, hogy "hát teccik tudni nagyon próbáltam megoldani a házit de nem ment, majd holnapra behozom", itt ez kicsit másképp működik, lehet magyarázni, hogy hát próbáltam, de... nem baszki, nem próbálni kell hanem csinálni. Küzdeni. Gondolom ezt Sodin kívül mindenki érti, de minek is magyarázom, mert ő meg a lumpen "barátai" sosem fogják megérteni, csak azt, hogy hát "ööö én a jobbikra szavaztam, hogy legyen ingyen pénzem, meg elbánjunk a zsidókkal meg bankokkal.". A világ ennél kicsit összetettebb</div>

egy igazi idióta a törpegeci. ott lakik valakinek a tanyáján, bérleti díjat majd később kell fizetnie ha lesz pénze, és erre nekiáll erősködni, szarkavarózni, meg hasonlók. beleharap még abba a kézbe is amelyik eteti.
Sep 09, 2013 16:43:06

Szerző: tigris Sep 09, 2013 16:43:34
Válasz
(1)
miért nem fogadja be egy hazafi sem?
Sep 09, 2013 16:43:34

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:44:11
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>fingóczi, mi lesz most a törpegecivel? megint beköltözik valakihez</div>

Ma este egy hölgynél alszik, aki megsajnálta a sérült kutyáját, és a kutyával árukapcsolt a Törpapa, de hosszú távon nem tudja, mi lesz.</div>

a barátjának, herménnek van egy nagy háza szarvasgedén. vagy annyira nem jó barátok, hogy befogadja?
Sep 09, 2013 16:44:11

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 16:44:24
Válasz
(9)
Endre! Mikor jössz tényt felderíteni? Mintha ez a szentendrei project elhalt volna? Mi van Endi, szar lett a palacsintában? Te haszontalan senkiházi, próbáltál erősködni, kicsi vagy te!!!
Sep 09, 2013 16:44:24

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 16:45:32
Válasz
(4)
Mielőtt Editnél volt, már csövezett 2 napot a Moszkván, megy oda újra, odavalók vagytok!
Sep 09, 2013 16:45:32

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 16:46:36
Válasz
(3)
Editke talán nem véletlen dobta ki a gnóm nácit, tudod a trollok keze messzire elér. Rád is ez vár Endi!
Sep 09, 2013 16:46:36

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:47:00
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>Endre! Mikor jössz tényt felderíteni? Mintha ez a szentendrei project elhalt volna? Mi van Endi, szar lett a palacsintában? Te haszontalan senkiházi, próbáltál erősködni, kicsi vagy te!!!</div>

tényleg, fingóczi, mi van a bitófával? nem úgy volt, hogy már a hurkot fonod?

leszhurok?
Sep 09, 2013 16:47:00

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:50:14
Válasz
(5)
reszketésre inkább neked van okod, fingóczi.

Egyeztetés Hajdu Attilával a szentendrei trollról (2013.06.19)
Frissítve: körülbelül 3 hónapja
Tessenek reszketni.
Sep 09, 2013 16:50:14

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:52:24
Válasz
(4)
hol a bitófa, fingóczi? leszbitófa?

Szentendrén ma már a bitófát ácsoltuk a trollnak (2013.05.17)
Frissítve: körülbelül 4 hónapja
Az neki nem jó.
Sep 09, 2013 16:52:24

Szerző: Fiatalember Sep 09, 2013 16:54:34
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>Érdekes látni közelről, hogy milyen út vezet oda, hogy valaki utcára kerül. Lehet, hogy ez most kicsit személytelen szemétségnek tűnik amit írok, de basszus... Törpegeci mióta van tudatában annak, hogy baj lesz? Mikor volt legutóbb munkaviszonya? Sajnos nem követtem nyomon az előéletét, de amikor még "otthon" lakott, akkor miből tartotta el magát? Fizette a rezsit meg a lakbért?
Csak ugye láttam a videót múltkor és egy sértődött hisztis szaralakot láttam rajta. Nem tudom sajnálni, az élet nem tanítónéni, aki elfogadja, hogy "hát teccik tudni nagyon próbáltam megoldani a házit de nem ment, majd holnapra behozom", itt ez kicsit másképp működik, lehet magyarázni, hogy hát próbáltam, de... nem baszki, nem próbálni kell hanem csinálni. Küzdeni. Gondolom ezt Sodin kívül mindenki érti, de minek is magyarázom, mert ő meg a lumpen "barátai" sosem fogják megérteni, csak azt, hogy hát "ööö én a jobbikra szavaztam, hogy legyen ingyen pénzem, meg elbánjunk a zsidókkal meg bankokkal.". A világ ennél kicsit összetettebb</div>

egy igazi idióta a törpegeci. ott lakik valakinek a tanyáján, bérleti díjat majd később kell fizetnie ha lesz pénze, és erre nekiáll erősködni, szarkavarózni, meg hasonlók. beleharap még abba a kézbe is amelyik eteti.</div>

Nagyon pontosan látja a helyzetet, trolléga! Ezért nem érdemelnek szánalmat és megértést ezek a véglények. A törpének be kellett volna kussolnia, és dolgoznia, mint a kisangyal. A rohadék erre csak kurva nagy kupit csinált és ivott, dohányzott egész nap. Így bizony nem megy. Azt kapta, amit megérdemelt. A nő inkább két hajléktalant fogadott be helyette. Szerintem ez mond el a legtöbbet a történetről...
Sep 09, 2013 16:54:34

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 16:55:16
Válasz
(2)
Szarfaszú, komolytalan, hazudozó senkiházi-magadra ismersz Endi?
Sep 09, 2013 16:55:16

Szerző: Szomód Sep 09, 2013 16:56:41
Válasz
(15)
Apádnál kint volt a mentő, csak, hogy tudd te hálátlan szemétláda.
Sep 09, 2013 16:56:41

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 16:59:00
Válasz
(5)
hol a hurok, fingóczi? leszhurok?

Szentendrén ma szorosra húztam a troll nyakán a hurkot - Május 9.
Megígértem, megtettem.
Sep 09, 2013 16:59:00

Szerző: SoDIgen.exe Sep 09, 2013 17:00:59
Válasz
(13)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>hol a hurok, fingóczi? leszhurok?

Szentendrén ma szorosra húztam a troll nyakán a hurkot - Május 9.
Megígértem, megtettem.</div>

A Kolosyn ma szorosra húztam a kezem a farkamon.
indavideo.hu/fapoleon
Sep 09, 2013 17:00:59

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 17:02:20
Válasz
(11)
hol a kártérítés, fingóczi? leszkártérítés?

Szentendrei trollvadászat után megálltam ebédelni (2013.05.08)
A szentendrei trolltól kért kártérítés terhére előre dőzsölök egy kicsit, annyira a kezemben van.
Sep 09, 2013 17:02:20

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 09, 2013 17:03:06
Válasz
(5)
ekkor ette a faszsütit?
Sep 09, 2013 17:03:06

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 17:03:15
Válasz
(5)
Hazugság az életed Kiss Endi, fenyegetni próbálsz, de semmi nem jön össze. Valaki itt írta az előbb, hogy nem kívánja a halálodat, nos én lassú és fájdalmas halált kívánok neked.
Sep 09, 2013 17:03:15

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 09, 2013 17:04:13
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>ekkor ette a faszsütit?</div>
igen
Sep 09, 2013 17:04:13

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 17:04:16
Válasz
(3)
Hol a kárpi amit tőlem kaptál Endi? Ja, hogy megint egy hazugság?
Sep 09, 2013 17:04:16

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 17:04:42
Válasz
(3)
fingóczi szentendrén dőzsölt, közben meg az anyja éhezett, mert fingóczi egy év alatt 30 ezret bírt neki adni.

ekkor még depressziós volt, fingóczi?
Sep 09, 2013 17:04:42

Szerző: lőcs Sep 09, 2013 17:06:14
Válasz
(1)
előre a kááárpi terhére. ekkora férget.
Sep 09, 2013 17:06:14

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 17:07:06
Válasz
(3)
Endi! Mikor eszünk-iszunk a kárpiból? Tudod amit tőlem perelsz ki? Te agyhalott.
Sep 09, 2013 17:07:06

Szerző: SoDI-generátor Sep 09, 2013 17:08:51
Válasz
(1)
Jövő héten

Na meló, csá.
Sep 09, 2013 17:08:51

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 17:09:35
Válasz
(4)
utca jó.
utca szép.
utca utca.
utca.

Mátyási András Törpi Kicsigonosz
ma reggel, el őldöztek a tanyárol. a kutyát, valoszinu, hogy tegnap rugdosták, , ma a felakasztásűával fenyegettek.elhozam, utcán vagyok.
Tetszik · · Megosztom · kb. egy órája, Budapest, Hungary közelében
Sep 09, 2013 17:09:35

Szerző: Hiénaverő Sep 09, 2013 17:14:17
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>utca jó.
utca szép.
utca utca.
utca.

ma reggel, el őldöztek a tanyárol. a kutyát, valoszinu, hogy tegnap rugdosták, , ma a felakasztásűával fenyegettek.elhozam, utcán vagyok.
Tetszik · · Megosztom · kb. egy órája, Budapest, Hungary közelében</div>

Nagy keciség lenne, ha lájkolnám ezt az állapotot?
Sep 09, 2013 17:14:17

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 17:17:31
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>utca jó.
utca szép.
utca utca.
utca.

Tetszik · · Megosztom · kb. egy órája, Budapest, Hungary közelében</div>

Nagy keciség lenne, ha lájkolnám ezt az állapotot?</div>

csak a kutya miatt lenne az, ő nem tehet semmiről.
Sep 09, 2013 17:17:31

Szerző: Mikrocsip Sep 09, 2013 17:18:40
Válasz
(2)
Utca utca bánat utca, bánat kővel van kirakva :))
Sep 09, 2013 17:18:40

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 09, 2013 17:20:17
Válasz
(3)
Ebből az egészből szerencsétlen kutyát lehet sajnálni, ő tényleg nem tehet róla, hogy hova került. Valószínűleg csak ezért vette magához a gonosz törpe, hogy legyen mivel sajnáltatnia magát.

Amúgy a másikkal mi lett? Amikor elmentetek "megvédeni" Hermánnal papúcsost, még két kölyök szaladgált a felvételeken. Ráadásul csak a kilakoltatás felé közeledtével szerezte be őket, mert az első látogatásotoknál a "varázslatos kastélyba" még sehol nem volt.
Sep 09, 2013 17:20:17

Szerző: Tőrpterrór András Sep 09, 2013 17:22:30
Válasz
(4)
A másikk parvótt kapot mert mem óltattam be ökett és mekdőklöt.
Sep 09, 2013 17:22:30

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 09, 2013 17:22:47
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>Ebből az egészből szerencsétlen kutyát lehet sajnálni, ő tényleg nem tehet róla, hogy hova került. Valószínűleg csak ezért vette magához a gonosz törpe, hogy legyen mivel sajnáltatnia magát.

Amúgy a másikkal mi lett? Amikor elmentetek "megvédeni" Hermánnal papúcsost, még két kölyök szaladgált a felvételeken. Ráadásul csak a kilakoltatás felé közeledtével szerezte be őket, mert az első látogatásotoknál a "varázslatos kastélyba" még sehol nem volt.</div>

tényleg! most miért nem mentetek el megvédeni a törpegecit a kilakoltatástól? mert nincs bor?
Sep 09, 2013 17:22:47

Szerző: sodi-generátor Sep 09, 2013 17:23:32
Válasz
(5)
Kicsi a bors, de erős - jogilag :)
Sep 09, 2013 17:23:32

Szerző: sodika Sep 09, 2013 17:24:38
Válasz
(0)
A másik kutyusnak van gazdija.
Sep 09, 2013 17:24:38

Szerző: sodi-generátor Sep 09, 2013 17:25:37
Válasz
(8)
GAAAZDIGAZDIGAZDI GAAAAZDIGAZDIGAZDI
Sep 09, 2013 17:25:37

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 17:27:04
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A másik kutyusnak van gazdija.</div>

Ha már leskelődsz, miért nem válaszolsz, hol a kárpi amit tőlem kaptál szarfaszú?
Sep 09, 2013 17:27:04

Szerző: Tacsimacsi Sep 09, 2013 17:27:09
Válasz
(6)
* segítsenek jóemberek *
Sep 09, 2013 17:27:09

Szerző: Szentendre Sep 09, 2013 17:28:15
Válasz
(1)
Hazugsággyár:-)))
Sep 09, 2013 17:28:15

Szerző: Tőrpterrór András Sep 09, 2013 17:31:44
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A másik kutyusnak van gazdija.</div>

Móndóm hoty mektöklőt!
Sep 09, 2013 17:31:44
« 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 »
1733839 komment.

197 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™